توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کافه دومگو
برگ ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
viviyan
11-04-2012, 05:29 PM
ایول مهربد. خیلی عالی شد به راسل هم گفتی. :e056: به نظر اصلا انتظارشو نداشت. باحال بود. :e105:
sonixax
11-04-2012, 06:31 PM
من عادت دارم وقتی سطح بحث انقدر سبک میشه و کار به جایی میرسه که طرف مقابل برای خالی نبودن عریضه و لج و لج بازی دیگه فقط یک چیزی می پرونه
بحثو رو به اتمام می برم
جمله بالا دقیقا از همین مدل بحثها هست که مشخصه فقط پرتابش کردید تو نقل قول ها
در پاسخ مهربد منبع و توضیح هم از دستندرکاران موسیقی سنتی ایران آوردم که طبق گفته خود آنها به زور چیزی حدود ۲۰ هزار نفر از جوانان را علاقمند کرده . پس فکر میکنم بحث در این باره بسته باشد و نیازی نباشد در باره ی این باور شخصی شما بیشتر توضیح بدهم .
فاصله از ایران باعث شده مقدار زیادی از حقایق ایران اگاه نباشید
در ایران ملت برای خارج شدن از یکنواختی زندگی پول برای بلیط کنسرت نمیدن اون هم مثلا برای 1 ساعت یا 2 ساعت
پولشون رو میدن فست فود یا جمع میکنن که بتونن هزینه بنزین یه مسافرت رو جور کنن
خیلی مسخره و بچگانه ست که بگیم مردم به خاطر خارج شدن از یکنواختی و سرگرمی میرن کنسرت اونم کنسرت سنتی .
عیار 99 درصد استدلال های شما در همین حد هست
بله من هم به شرایط برابر برای مسابقه اعتقاد دارم بهش هم اشاره کردم
اما نتیجه مسابقه رو فقط در این حد قبول دارم که طرفداران کدوم گروه بیشترن. نه ارزش کار
شاید در جایی که شما زندگی میکنید اینچنین باشد ! در تهران اینچنین نبوده و نیست ! طی این مدتی هم که من از ایران بیرون بوده ام امکان ندارد سلایق مردم ۱۸۰ درجه بچرخد !
البته در همان شهر شما هم بعید میدانیم اینچنین باشد و مینویسم پای لجاجت شما و پافشاری بر گفته های نادرستتون .
کدوم عقب تر ؟ بیارید ببینیم . خواب دیدید؟
اون قشر خاص ایرانی کم هستن؟
نیاز به اثبات داره
جند کنسرت شجریان یا چند تا کنسرت موسیقی سنتی رفتید یا از سلیقه چند ایرانی خبر دارید که اینطور قاطعانه میگید فقط فسیل ها و پیرو پاتال ها این مدل موسیقی رو دوس دارن؟
و ....
این هم نظر شماست اما خالی از حقیقت مثل باقی استدلال هاتون .. من شک ندارم شما از موسیقی ایرانی هیچ نمیدونید و در حقیقت فکر میکنید که میدونید
تا اینجا که این شما بودید نشان داده اید برخلاف ادعایتان چیزی نمیدانید و یک سری فرضیات غلط رو سعی در پاچه کردن به مخاطب دارید فقط و فقط به خاطر لجاجت و شاید هم کم نیاوردن . برایتان هم مهم نیست که چه میگویید . حتا یک استدلال یا تعریف تا اینجای کار از شما ندیده ایم فقط گفته هایی مانند اینکه موسیقی سنتی ایرانی دست کمی از موسیقی غرب ندارد و ... و اگر ما بگوییم چرا چیزی در چنته ندارید .
مگر من وقتی داشتم اون استدلال رو میاوردم اسم خاص از موسیقی بی کلام و کلاسیک اوردم؟ که این اتهام رو به من می بندید؟
تصور گنگی از موسیقی بدون کلام سنتی ایرانی توی ذهنتون دارید . که البته برای خودتون قابل احترام . اما خالی از حقیقت هست
آثار بدون کلام ایرانی با ساز ایرانی از کیهان کلهر آثار زیبایی هستند که که من پیشنهاد میکنم گوش کنید تا اون تصویر گنگ شیره کش خانه از ذهنتون خارج بشه
و بدون غرض تر سخن بگید
کنسرت ها و بداهه نوازی های استاد کلهر در خارج از کشور رو ببینید
اخرین کنسرت همایون شجریان که شاهنامه رو اجرا کرد در خارج از کشور دیدید؟
و مخاطبان این کنسرتها چه کسانی بودند ؟ نگویید جوانان آنور آبی و یا خارجیها !! که خنده ام میگیرد .
تصور گنگ بنده از موسیقی سنتی بسیار بیشتر به حقیقت نزدیک است تا تصور واضح شما از موسیقی سنتی ایرانی ! همین چند لینک گفته بنده را ثابت میکند :
خلاقیتی در عرصه موسیقی سنتی مشاهده نمی شود (http://www.rashidimusic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=143)
موسیقی سنتی: تکرار، تکرار و بازهم تکرار | مجله موسیقی ملودی (http://www.melodymag.com/2011/07/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%8C-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%87%D9%85-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1/)
با خانواده | موسیقی سنتی؛ تکرار، تکرار، تکرار (http://bakhanevadeh.com/?p=70&id=71830)
دکتر حسن ریاحی: موسیقی سنتی در تکرار و تاریخ خود مانده است! | مجله موسیقی ملودی (http://www.melodymag.com/2011/12/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%AA/)
اینجا این شمایید که باید خلاف اینها را ثابت کنید نه من ! که در اثبات درستی حرفتان تا به اینجا وا مانده اید و به جز اتهام و حمله شخصی کار دیگری نکرده اید .
از اساس حرف من رو متوجه نشدید
جمله من انقدر ساده بود که نیاز به توضیح بیشتر نمی بینم
سره نویسی که نمیکنم سخت باشه
کسی علیه موسیقی سنتی تبلیغ نمیکند منتهی
عوامل حزب اللهی در بوشهر و کرمانشاه و... کنسرت های حسام الدین سراج و شهرام ناظری و .. رو لغو میکنن و در محل کنسرت رو زنجیر میکنن
همونطور گه گفتم دوری از ایران باعث شده از حقایق ایران اگاه نباشید
شما چه طور به خود اجازه میدهید این تعداد اندک خوانندگان که مساله دارند با حکومت را تعمیم بدهید به کل ؟ داخل بودن دلیل نمیشود که شما بیشتر از بنده خبر داشته باشید .انقدر این جمله را تکرار نکنید . بنده هم خیلی راحت میتوانم بگویم سانسور خبری و رسانه های داخلی باعث شده شما خبر نداشته باشید در ایران چه خبر است ! مثلن بنگرید به اینها :
موسیقی سنتی - کنسرت حسین علیزاده و مجید خلج در شیراز (http://neyrizmusic.blogfa.com/post-262.aspx)
کنسرت موسیقی سنتی به نفع بیماران سرطانی در لار اجرا می شود (http://shiraze.ir/sysnews/cid/36514/%DA%A9%D9%86%D8%B3%D8%B1%D8%AA_%D9%85%D9%88%D8%B3% DB%8C%D9%82%DB%8C_%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C_%D8%A8% D9%87_%D9%86%D9%81%D8%B9_%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7% D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%D B%8C_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D8%A7%D8%B1_%D8%A7%D8%AC% D8%B1%D8%A7_%D9%85%DB%8C_%D8%B4%D9%88%D8%AF.html)
اینها بیخ گوشتان است و مدعی هستید کنسرت سنتی در ایران نیست و سانسور میشود و ... چند تای دیگر میخواهید برایتان بیاورم ؟
کی؟ چه سالی ؟ گدوم شهر ؟
این حرف های که شما میزنید الان خالی از حقیقت هست
نمیدونم چرا فلان گروه (ارکستر سنتی) که اعضاشو من از نزدیک میشناسم 1 ساله میدوئن و مجوز نمیگیرن
شما که مجوز بگیر هستی راهشو به ما هم نشون بده
بروید علت را در خود آن گروه جویا بشوید . نخستین گام در گرفتن مجوز برای اجرای کنسرت گرفتن مجوز برای انتشار خود موسیقیست . نهایتن میتوانند در سالنهای اجرای فرهنگسراها بدون مجوزهای دولتی و سازمانی و فقط با اجازه مسئول فرهنگسرا اجرا کنند .
شما درست متوجه نشدید
شما گفتید طرفداران موسیقی ایرانی 4 تا پیر و پاتال +دو سه تا دگم شد هستن که من گفتم ثابت کنید حرفتونو که نکردید
و در مقابل گفتم طرفداران موسیقی سنتی زیاد هستند و علاوه بر افراد مسن جوانان بسیار زیادی هم طرفدار این موسیقی هستنید که شما فرمودید اون جوانان سبز های جوگیر هستند که من گفتم این حرف نگاه میدانی و تحلیل سیاسی شماست که حقیقت نداره
این کجاش چرخش چند صد درجه ای هست؟
کجا من خلاف این حرفم حرف زدم؟
من خابم نمیومده شما حواستون جمع نیست
از روی عصبانیت و غرض که بحث کنید نتیجش میشه بی دقتی
بنده هم در این پست و هم در پاسخ به مهربد لینکها و نقل قولی را از دستندرکاران موسیقی سنتی گذاشته ام که از گرایش بسیار کم جوانان به موسیقی سنتی خبر میدهد ! اگر سندی دارید که ادعای بنده را رد میکند رو کنید . منتظریم .
این جدید ترین حرف شما هست
بحث های من و شما همه موجود هست بفرمایید یک سخن از من بیارید که این جمله بالای شما رو تایید کنه
منتهی اگر نتونستید دیگه خاموش بشید لطفا
یادم رفته بود ! بنده بودم که موسیقی ایران رو همرده ی موسیقی های درجه یک جهان قرار دادم :e421:
شما نمیتونید این حرف رو اثبات کنید
مثلا چند صد هزار خارجی رو دیدید که از شنیدن موسیقی سنتی بالا اوردن که فرضیه تون تبدیل شده به نتیجه؟
شک ندارم بیش از 10 نفر ندیدید اونم در حالت خوش بینانه
شما چند تا دیدید ؟ من دارم بینشون زندگی میکنم و این حرف شما فقط یک ادعای پوچ هستش و خنده دار است که مدعی بشید من همش ۱۰ نفر این طوری دیدم !
بچه گانه ترین نتیجه ای هم که میشه از این مشاهدات شما بر فرض وقوع گرفت همین نتیجه ای هست که شما گرفتید
مگر موسیقی غرب عالی نیست در همه موضوع ها ؟ خب منم 10 نفرو دیدم که بالا اوردن با شنیدن صدای مایکل جکسون یا شنیدن یکی از بهترین موزیک های کلایدر من(واقعا راست میگم) و چه و چه . اما این نتیجه بچگانه رو نگرفتم که شما گرفتید
و انقدر افراطی نظر ندادم که شما دادید
مشکل شما اینه که فکر میکنید من دارم در مورد موسیقی غرب حرف میزنم ! یا فکر میکنید همه دنیا غرب است یا در همین حد اطلاع دارید . من دارم در مورد آثار درجه یک موسیقی جهان حرف میزنم که موسیقی غرب هم جزوش است . مثلن موسیقی تبت یکی از آرامشبخش ترین موسیقیهایی است که بنده شنیده ام غربی هم نیست !!! و خیلی هم از موسیقی ایران جلوتره و همه میشناسند . نفرمایید که شرایطمان با آنها هم برابر نیست که خیلی هم بیشتر از آنها داریم .
جمله قرمز رو صد بار گفتید ما هم صد بار گفتیم نظر ما غیر از این نیست و چیزی ناقض این نکفتیم
شاید با ارواح حرف میزنید .
نیازی نمی بینم از سوابق خودم بگم ولی مظمئن باشید که اینطور نیست
نظرات شما شبیه نظرات حزب اللهی های همیهن هست
خیلی خوب پس اگر نظر شما مخالف این مساله نیست چرا باز در موردش توضیح میدهید ؟ نیازی نیست به بند بند سخنان بنده پاسخ دهید وقتی مخالفتی با آنها ندارید .
واقعا منظور از این جمله رو نفهمیدم لطفا واضح تر بفرمایید
بیخیال :e402:
بنده تا قبل از این پست حکمی در مورد شما صادر نکردم نه در مورد شناختتون و نه در مورد مکانتون
همونطور که می بینیم از ابتدای بحث ها این شما هستنید که بدون شناخت از من مدام حکم صادر میکنید انقدر هم قاطعانه صادر میکنید من شک میکنم میگم این بابا
پیش خودش در مورد من چی فکر میکنه که اینطور حکم صادر میکنه
اول یک سوزن به خودتون بزنید بعد یک جوالدوز به دیگران
نتیجه گیری های شما به خاطر دید محدودتون نمیتونه کلی باشه
شما فقط میتونید در مورد شعاع دید خودتون نظر بدید در این مورد نه یک نتیجه کلی
من هم که استدلال های ابکی شما رو به سادگی زیر سوال می برم شما هم که دفاعی ندارید که بکنید
شما در مورد همین استدلال های آبکی بنده تا کنون حتا یک استدلال هم نداشته اید و مدام مخالفت کرده اید بدون اینکه سخنتان را مستند کنید .
دید بنده محدوده ! ولی دید شما از بالای افقهای هنر دنیاست و میدانید که جوانان بسیاری موسیقی سنتی دوست دارند در صورتی که منابع و افراد آگاه اینچنین نمیگویند کما اینکه لینکهایش را هم گذاشتم . و جالبه که خود اساتید موسیقی سنتی این سبک رو در حال مرگ میدونند و شما در حال شکوفایی و جوان پسندی و بالاتر از آن ، آن را مورد پسند دنیا میدانید خسته نباشید :e41f:
مفهوم رکن رو میدونید؟
بداهی خوانی چه طور؟
یا انحصاری.....
اون لینک رو برای اطلاعات بیشتر دادم
بنده هم گفتم مفتش گران است . حالا هی باز بگویید .
بله کردید
دوستان من رو به دگم بودن متهم کردید از روی معده
بدون اینکه بشناسیدشون
من به دوستان شما کاری نداشتم ، گفتم کسانی که میگویند موسیقی سنتی برتر و بهتر است مشتی فسیل و افراد دگم هستند . شما اگر در میان دوستان خود چنین افرادی میشناسید مشکل من نیست . اگر هم نمیشناسید که دیگر دوستان شما نیستند !
به افرادی که پای منبر حدادیان هم میشینن اتهام جیره خواری زدید که واقعا از روی معده هست
من کسیو میشناسم که صدای حدادیان رو دوس داره جیره خور هم نیست
حالا من دیدگاهشو قبول ندارم سلیقشو هم دوس ندارم بهش انتقاد هم شاید بکنم که اینها رو گوش نده دکان باز کردند
اما چرتو پرت و خضعبل نمیگم و کسیو از روی معده متهم نمیکنم
و به سلیقه دیگران هم هیچ احترامی نمیگذارید که هیچ بی احترامی هم میکنید
ولی بنده خیلی راحت میگویم که جیره خور هستند و اون کسی هم که شما میشناسید یحتمل از شما قایم میکند گرامی . نوحه آن هم از نوع حدادیانش از پیش مشخص است چه کسی پایش مینشیند . از آنجایی که بنده بسیار و شاید بیشتر از تک تک کاربران این انجمن در میان این افراد بوده ام نتیجتن در این موارد شناخت بسیار دقیق و خوبی هم دارم . شما میگویید نداری ؟ میرود در میان همان اتهام ها و حمله های شخصیتان از ابتدای بحث تا کنون .
به من دروغ نبندید از جانب خودتون
تو روز روشن و توی چشمای شما دارم نگاه میکنم و میگم من همچین ادعایی ندارم بعد شما به حرفتون اصرار میکنید؟
این چه مدلشه دیگه؟؟!!!
خوب پس شما اینطور نمیگویید ؟ بفرمایید استدلال کنید بر اساس چه منطق و سند و مدرکی میفرمایید موسیقی ایرانی (به خصوص نوع سنتیش) دست کمی از موسیقی باقی دنیا ندارد و همرده ی آنهاست ؟
انچه من نسبت دادید خلاف واقع بود و رد میکنم
موسیقی ایرانی هیچ کمبودی نسبت به موسیقی غرب نداره
و گاهی جلو هم میزنه
این رو به خاطر سلیقه خودم نمیگم
چه بسی سلیقه من داریوش نیست اما اثارشو اصلا ضعیف نمیدونم
الان روشن شد؟
همین طوری یلخی حرف بزنید که نمیشود ! بفرمایی توضیح بدهید چه طور میشود که موسیقی مثلن همان شجریان بهتر و برتر از موسیقی به قول خودتان غربی میشود !
شما هنوز نمیتونید ثابت کنید اثار ایرانی احترام و ارزش هنری جمع نکردند اون هم در شرایط نا برابر
فقط این یک مورد رو ثابت کنید من خاموش میشم
فقط استدلال های ابکی سابق رو که همه رو رد کردم مجددا تکرار نکنید
انقدر از این شرایط برابر و نابرابر حرف نزنید !
عزیزم شما که به استدلال های بنده میگویید آبکی بفرمایید حداقل در یک مورد از تمام ادعاهایتان یک استدلالی هم بکنید و بگویید چرا ! همین طوری مانند یک نوار از پیش ضبط شده هی یک سخن را تکرار کنید یک برچسب میچسبانیم روی سخنانتان رویش هم مینویسیم سخنرانی های ممد۱ میگذاریم در قفسه !!!!
سخن ما روشن است موسیقی ایرانی مورد پسند باقی دنیا نیست و ناشناخته بودنش آن هم در سال ۲۰۱۲ خود شاهدیست بر مدعای ما . شما میفرمایید هست ! بفرمایید ثابت کنید .
اشعار موسیقی ایرانی همه از سخنان سعدی حافظ و مولانا و شعرای خوب ایرانی هستند و از نظر مفهوم و پر باری هیچ سخن دیگر نمیتونه باهاشون برابری کنه
نظر گوته در مورد حافظ رو که میدونید؟ و همینطور نیچه و بسیاری از بزرگان ادبی
با این سخنان کودکانه میخواید موسیقی ایرانی رو بد جلوه بدید؟
مگر بنده دارم در مورد حافظ و سعدی و خیام و فردوسی و ادبیات غنی ایرانی با شما بحث میکنم ؟ بنده دارم در مورد موسیقی ایران به خصوص موسیقی معاصر ایران با شما بحث میکنم .
اصولن گودرز چه ربطی به شقایق دارد ؟ مزخرفات یاس چه ربطی به اشعار حافظ و سعدی داره ؟
بعد مگر من جایی گفتم که شاعرهای ایرانی جملگی مزخرفند ؟ اینجا شمایید که آمده اید حافظ را در کنار حسین تهی و یاس و سایر این جک و جانور های بی هنر قرار داده اید ! بفرمایید ثابت کنید که شعرشان به همان اندازه حافظ و سعدی زیباست و ارزش دارد . بنده که مطلقن چنین ادعا و قیاسی نکرده ام و به خود اجازه نمیدهم بکنم .
دلیل این کار من سلیقه من نبود
یعنی چون خودم موسیقی ایرانی رو دوس دارم این حرف رو نزدم
خوب چه بود ؟ برای بار چندم از شما میخواهم بفرمایید توضیح دهید ما هم روشن شویم .
تبلیغ علیه ایران واقعیت محض هست
تصویری که غرب از ایران به مردمش میده یه ترروریست خانه ست تا یک کشور با قدمت چند هزار ساله
باز هم مهمل است ! این تصویر تنها پس از جمهوری اسلامی پیدا شده . یعنی تا قبل از آن اتفاقن خیلی هم آدم حسابی ما را معرفی میکردند . بفرمایید در آن زمان که موسیقی سنتی ایرانی هم در اوج بود چرا باز هم موسیقی ایرانی را کسی تحویل نمیگرفت ؟ تازه آثار آن زمان از عارف و بنان و مرجان و ... بگیر تا هایده و گوگوش و ... تا کمتر شناخته شده ها مثل نِلی هزاران بار زیباتر از موسیقی امروز ایران بودند . هی مدام که آدم یک ادعای پوچ را تکرار نمیکند که ! اگر برای این ادعایتان استدلالی دارید رو کنید نه اینکه هی تکرارش کنید .
موسیقی که مورد علاقه بنده هست موسیقی بسیار زیبایی هست
بنا نیست من مثل شما موسیقی های چرت و پرت دیوار خراب کن رو گوش کنم که
باید حتما بگم موسیقی
تا همین چند پست پیش که سلیقه بنده بود ! البته آنجا شما اصلن نفهمیده بودید منظور بنده از موسیقی دیوار خراب کن چه بوده . شما هم چرت و پرت گوش ندهید بروید همان معین گوش کنید :e00e: مجبورتان که نکرده اند . من هم به آنچه علاقه دارم گوش میدهم . فکر میکنم پیشنهاد دیپلماتیکی باشد .
ایا برای طرفداران متال هم دیوار خراب کن و گوش خراش هست یا لذت بخش ؟
مطمئنن لذت بخش است ولی یک فرق بسیار بزرگ دارند و آن اینکه آنها سعی ندارند پاچه کسی کنند که این موسیقی زیباترین است مگر اینکه از همان دسته افراد دگم و فسیل باشند .
واقعا خسته شدم ازاین همه حرف خلاف واقعی که به من بستید
من هیچوقت گیر سلیقه نیستم
من موسیقی ایرانی رو دوس دارم
اما به این دلیل در مقابل موسیقی غرب قرارش ندادم
خوب بفرمایید چرا همرده هستند !
برای شما مثال اوردم از اثار ایرانی و غربی که برتری ها رو بگید که چیزی جواب ندادید در عوض من رو متهم کردید که با سلیقه تصمیم میکیرم
انصافن خودتان هم فهمیدید اینجا چه نوشتید ؟ برای من مثال آوردید از آثار ایرانی و غربی که من برتری ها رو بگم ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
لطفا اگر خواسید در پست بعدی به من جواب بدید این موضوع رو بیخیال بشید
بنده بر اساس سلیقه خودم نتیجه گیری نمیکنم
پس برای بار آخر ، لطف کرده فارق از سلیقه خودتان که در جای خودش محترم است توضیح دهید چرا و چگونه و با استناد به چه استانداردهایی موسیقی ایرانی چه سنتی اش چه مدرنش همرده و یا برتر از موسیقی های برتر جهان (به قول شما غربی) قرار میگیرد ؟ و ما رو هم روشن بفرمایید و از این ظلمات در بیارید :e303:
mamad1
11-04-2012, 08:49 PM
ممد جان شاید بد نباشد اندکی درباره آهنگ ایرانی روشنگری کنی؟ چون من هم چیز چندانی نمیدانم، تنها چیزهایی اندک درباره دستگاه و .. اینها میدانم.
مهربد جان در باب موسیقی سنتی ایرانی با مطالعه ای که از ویکی پدیا داشتم به نظرم یک دید کاملی رو تقریبا ارائه داده
که بهترین منبع هست
اون رو میزارم
هم در باب ردیف و هم دستگاه ها توضیح داده
موسیقی سنتی ایرانی - ویکیپدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C_%D8%B3%D9%86% D8%AA%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
در باب هارمونی در موسیقی ایرانی هم کتاب "هارمونی در موسیقی ایرانی : نوشته علی قمصری رو به شما معرفی میکنم
این کتاب رو من دارم همین الان روی میز کارمه منتهی هر چی دنبال دانلودش گشتم پیدا نکردم
خود علی قمصری در باب این کتاب میگه:
از گذشته تا به امروز در مورد ماهیتِ ملودی در موسیقی ایرانی، سخنهای فراوان گفته و شنیده شده اما صحبت از هارمونی غالبا پرابهام، گنگ و ناكافی بوده است.
آنچه امروزه به عنوان علمِ هارمونی در ایران موجود است، بیشتر روایاتی از هارمونیِ غربی را شامل میشود كه توسط اشخاص مختلف در نیمسدهی اخیر نوشته شده است.
البته موسیقیدانانی بودهاند كه با برخورداری از علم آهنگسازیِ غربی، نظریه هایی درمورد هارمونیِ ایرانی داشته اند، اما به دلیل عدم آشناییِ آنها با عمق موسیقی ایرانی، این نظریه ها فروغی نداشته اند.
این موضوع من را بر آن داشت تا دست به نگارش كتابی در مورد هارمونیِ ایرانی بزنم؛ مجموعهای كه قصد دارد با نگاهی نو به اندوخته های موسیقی ایرانی، مبانی نظری آن را نظاممند و قاعده پذیر كند و علاوه بر شفاف كردن متدها، بستر چندصدایی و ملودیك موسیقی ایرانی را وسیعتر كند.
كتاب "هارمونیِ موسیقیِ ایرانی" برای من نه ادعایی بزرگ، كه یك دغدغه هنری است.
mamad1
11-04-2012, 09:03 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/11/5.jpg
(http://dl.ir2seda15.in/91/farvardin/21/Keyhan%20Kalhor%20%26%20Ali%20Bahrami%20Fard%20-%20Tanha%20Nakhaham%20Mand%20mp3%5B128%5D.zip)
البوم تنها نخواهم ماند یکی از اثار بسیار زیبا و روح نواز والبته هارمونیک کیهان کلهر
انتظار یک موزیک شاد رو نداشته باشید البته اما موزیکی هست که فراز و نشیب بسیار داره و هیچوقت باعث خستگی نمیشه
حتما گوش کنید
sonixax
11-04-2012, 09:07 PM
البوم تنها نخواهم ماند یکی از اثار بسیار زیبا و روح نواز والبته هارمونیک کیهان کلهر
جناب مهربد 50 مگ هست دانلود کنید 1 ساعت هم وقتتون رو میگیره بعد نظرتون رو بگید
انتظار یک موزیک شاد رو نداشته باشید البته اما موزیکی هست که فراز و نشیب بسیار داره و هیچوقت باعث خستگی نمیشه
اگر این آلبوم تجاری هست لطفن لینکش رو پ.خ کنید - خلاف قوانین است :
۰۲ - دزدی ادبی و نیز قرار دادن لینک به برنامه های تجاری کرک شده و قفل شکسته ، آلبوم ها و فیلم های تجاری ریپ شده ، کتابهای تجاری اسکن شده .
mamad1
11-04-2012, 09:10 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/11/6.jpg
یک اثر زیبا و هارمونیک دیگه از کیهان کلهر به یاد قربانیان حلبچه با عنوان silent city
mamad1
11-04-2012, 09:15 PM
اگر این آلبوم تجاری هست لطفن لینکش رو پ.خ کنید - خلاف قوانین است :
حرف شما درست هست و این ماجرا رو درست میکنم و فقط اسم البوم ها رو میزارم
من خودم سی دیش رو خریدم و دانلود نکردم
sonixax
11-04-2012, 09:17 PM
اینجا میشه خریدشون : فروشگاه اینترنتی آهنگ سرا (http://www.ahangsara.com/advanced_search_result.php?keywords=%DA%A9%DB%8C%D 9%87%D8%A7%D9%86%20%DA%A9%D9%84%D9%87%D8%B1&search_in_description=1)
البته من نمیدونم جنس اصل هست یا کپی !
Mehrbod
11-05-2012, 03:54 AM
خبری از صاحب کافه نیست :e402:
Ouroboros
11-05-2012, 08:46 AM
اشعار موسیقی ایرانی همه از سخنان سعدی حافظ و مولانا و شعرای خوب ایرانی هستند و از نظر مفهوم و پر باری هیچ سخن دیگر نمیتونه باهاشون برابری کنه
کوبندهترین نقد به موسیقی سنتی اینست که شعر را فدای آواز میکند،
و بخشیدن قالب آهنگین به شعر را ترجیح میدهد به رساندن معنا.
خبری از صاحب کافه نیست
ماجرای شما را شنیدم چشمم ترسید،
با خود گفتم تا کار بیخ پیدا نکرده یکشنبهای را با «دوست عزیزی» سپری بکنم ...
mamad1
11-05-2012, 08:52 AM
عزیز من ایراد بنی اسرائیلی چیه ؟ یا شما معنی شعر و ترانه رو نمیدونید یا بنده رو خر فرض کردید !
این چیزی که بالاتر هست اصلن شعر نیست !!! یک توضیح در مورد رپ و این متون ریتمیک آورده هم لینکش در پاسخی که به مهربد دادم موجود است .
اصلا اسم اون نوشته ها شعر نیست
همون بگیم متن ترانه
اصلا بگیم گفته های دل خواننده یا هر کسی
هر چی که هست
خیلی با مفهوم و معنی هست
و به عنوان یه رپر کارشو خوب انجام داده
و منی که برای اولین بار شنیدم پسندیدم
هم ملودی و هم متن و هم مفهوم
اگر شما اعتقاد دارید که یک مشت متن بی سر و ته و ملودی بدرد نخور داره
سوال من اینه
عقیده شما چه ارزشی داره واقعا؟
خوب معتقد باشید ! عقیده شما چه ارزشی دارد ؟ یک شخصی آمده یک فیلمی ساخته که نه سر و ته دارد و نه داستان درست و حسابی و نه اصلن از نظر سینمایی چیز خاصی محسوب میشود ! تنها هدفش نمایش پیشرفت در تکنیکهای دنیای سه بعدی و جلوه های ویژه جدید بوده و بس .
اینکه شما ظاهر بین هستید و در درک ساده ترین مفاهیم مشکل دارید مشکل من نیست و کلا نظر و عقیده شما چه ارزشی داره؟ و چه تاثیری روی واقعیت؟
مگر قراره آسیب بزنند ؟ مگر میتوانند که بزنند . ما داریم میگوییم هر چرندی با معنی و مفهوم و زیبا نیست . شما خوشتان میاید - فقط و فقط شما خوشتان میاید و ربطی به حقیقت ماجرا ندارد .
خیر قرار نیست
شما کاره ای نیستید که در مورد ذهن و فکر و سلیقه و قوه خیال و چه و چه دیگران بخواید نظر بدید
شما یک نظر غیر واقع برای خودتون دارید که فقط و فقط بدرد خودتون میخوره و این ربطی به دیگران نداره
بنده نمیتوان به کسی که کوچکترین دانشی در مورد موسیقی ندارد و فکر میکند موسیقی سنتی یک چیز خفن پفن است بیایم و یک کتاب ۱۰۰ صفحه ای را با زبان ساده و در یک بحث آموزش دهم . این وظیفه شماست که بروید مطالعه کنید و بیاموزید نه من که بیایم و به شما بیاموزانم ! همین صحبت های بنده رو شما درست مطالعه نمیکنید !!!!
سفسطه نفرمایید
من از علم موسیقی در حد خودم می فهمم
لزومی نمی بینم برم کتاب صد صفحه ای رو برای رسیدن به جواب 2 تا سوالی که از شما پرسیدم و جوابشو خودم میدونم بخونم
خواستم ببینم ایا واقعا شما هم چیزی در چنته دارید که جوابش برای من روشنه
نیازی نیست کتاب 100 صقحه ای رو اموزش بدید
جواب چند تا سوال من رو بدید و هی سفسطه نکنید 100 صفحه اموزش پیشکش
بله بین خود معین و خود کلایدرمن شیاهتی نیست ولی میشود موسیقیشان را مقایسه کرد و گفت کدام بهتر است و این شما بودید که مدام ادعای مهملی مبنی بر همسطح بودن موسیقی ایرانی با موسیقی به قول خودتان غرب را مطرح میکردید ! وقتی می آیید و میگویید موسیقی ایرانی چیزی کم از موسیقی غرب ندارد چرا از مقایسه موسیقی معین با کلایدرمن اینچنین آشفته میشوید ؟
به نظر بنده خودتان هم میدانید موسیقی ایرانی عملن هیچ حرفی برای گفتن در مقابل موسیقی جهان ندارد و فقط یک لجاجت کودکانه باعث شده سر سخن خود بمانید وگرنه از مقایسه موسیقی معین با کلایدرمن در شرایطی که این خودتان بودید که موسیقی ایرانی را همسطح با موسیقی جهان کردید آشفته نمیشدید !
امیدوارم نیازی به آموزش فارسی به شما نباشد و فرق بین موسیقی معین را با خود معین متوجه بشوید
در درک نکردن صحبت های من دیگه استاد شدید
نمیدونم حالا عمدیه یا بدون عمد
خیر موسقی کلایدر من رو نمیشه با موسیقی معین مقایسه
اولا چون معین اهنگساز نیست و خوانندس
دوما چون سبک موسیقی هاشون به هم نمیخوره
شما کلایدر من رو با کلهر ما یا ساکت یا علیزاده ما مقایسه کنید(و کلی اسم دیگه)
چون هر دو اهنگ ساز هستند و هر دو نوازنده
معین ما رو با یک خواننده مقایسه کنید
قمیشی ما رو با یک خواننده و یک اهنگساز غربی مقایسه کنید
همایون شجریان رو مثلا با یکی همرده مقایسه کنید که خواننده باشه
از شما انتظار میره مثلا همایشون شجریان رو با ریحانا مقایسه کنید
جلو جلو بگم این مقایسه درست نیستا همایون رو با یکی همرده تر مقایسه کنید:e415:
جدا یک فکری به حال اندوخته های علمی و اماری و موسیقیایتون بکنید که مفتش هم گرونه
mamad1
11-05-2012, 08:53 AM
کوبندهترین نقد به موسیقی سنتی اینست که شعر را فدای آواز میکند،
و بخشیدن قالب آهنگین به شعر را ترجیح میدهد به رساندن معنا.
..
درست متوجه نشدم امیر جان
یعنی اشعار انتخاب شده بی معنا هستند؟
Ouroboros
11-05-2012, 09:13 AM
درست متوجه نشدم امیر جان
یعنی اشعار انتخاب شده بی معنا هستند؟
نه یعنی در آواز ایرانی (در بیشتر دستگاهها) «نغمه» به نحوی خوانده میشود که «معنا» در آن فدای «آهنگین بودن» میشود، صدای خواننده خود به مثابهی یک ساز عمل میکند و جایی مثلا وارد تکنوازی میشود و به جواب دادن به کمانچه میپردازد.. اینست که شنونده دیگر «شعر» را نمیشنود، و اگرهم بشنود معنا فرصت چندانی برای ابراز خود نمییابد، به آواز گوش میسپارد. برای مثال «تلخی نکند» محسن نامجو را مقایسه بکنید با همان ِ شهرام ناظری، در اولی نامجو جرئت به خرج میدهد و معنای دمدستی شعر را میگیرد و تمام حس و حال موجود در آن را بیرون میکشد(چنانکه چه بسی سکسیترین آهنگ موجود در زبان فارسی باشد)، حال آنکه دومی کاری با شعر ندارد، آوازیست بسیار دلنشین با صدایی قدرتمند که میتوانست هرچیز دیگری را هم با همان لحن و صدا بخواند، و جزئیست از موسیقی، نه بخشی سوار برآن(همانقدر زیبا، دلچسب و بیمعنا):
اجرای ناظری (https://www.youtube.com/watch?v=QX8x-RBCnyw)
اجرای نامجو (https://www.youtube.com/watch?v=yp19EcI6gCk&feature=player_detailpage)
Russell
11-05-2012, 03:03 PM
امیر،بساط شترنگ رو براه کن لطفا،امنیت کافه رو بخطر ننداز :e105:
sonixax
11-05-2012, 09:51 PM
اصلا اسم اون نوشته ها شعر نیست
همون بگیم متن ترانه
اصلا بگیم گفته های دل خواننده یا هر کسی
هر چی که هست
خیلی با مفهوم و معنی هست
و به عنوان یه رپر کارشو خوب انجام داده
و منی که برای اولین بار شنیدم پسندیدم
هم ملودی و هم متن و هم مفهوم
اگر شما اعتقاد دارید که یک مشت متن بی سر و ته و ملودی بدرد نخور داره
سوال من اینه
عقیده شما چه ارزشی داره واقعا؟
عقیده بنده هیچ ارزشی نداره کما اینکه مال شما نداره ! بروید همان معین گوش بدهید جانم !
اینکه شما ظاهر بین هستید و در درک ساده ترین مفاهیم مشکل دارید مشکل من نیست و کلا نظر و عقیده شما چه ارزشی داره؟ و چه تاثیری روی واقعیت؟
حملات شخصی به دلیل نبود استدلال و فرنود درست و حسابی !
خیر قرار نیست
شما کاره ای نیستید که در مورد ذهن و فکر و سلیقه و قوه خیال و چه و چه دیگران بخواید نظر بدید
شما یک نظر غیر واقع برای خودتون دارید که فقط و فقط بدرد خودتون میخوره و این ربطی به دیگران نداره
باز هم حمله شخصی !
سفسطه نفرمایید
من از علم موسیقی در حد خودم می فهمم
لزومی نمی بینم برم کتاب صد صفحه ای رو برای رسیدن به جواب 2 تا سوالی که از شما پرسیدم و جوابشو خودم میدونم بخونم
خواستم ببینم ایا واقعا شما هم چیزی در چنته دارید که جوابش برای من روشنه
نیازی نیست کتاب 100 صقحه ای رو اموزش بدید
جواب چند تا سوال من رو بدید و هی سفسطه نکنید 100 صفحه اموزش پیشکش
بنده چه سفسطه ای کردم ؟ پس لطف کرده اتهام سفسطه نزنید !
در ضمن شما سواد موسیقی دارید و ما بیسواد بفرمایید توضیح دهید چگونه و طبق کدام استانداردها موسیقی ایرانی در حد و اندازه موسیقی برتر دنیاست ! منتظریم .
خیر موسقی کلایدر من رو نمیشه با موسیقی معین مقایسه
اولا چون معین اهنگساز نیست و خوانندس
جوک نگویید ! یا خود را به نفهمی زده اید یا به راستی نمیفهمید . معین که موسیقی اش را از ماتحتش در نیاورده ! یک آهنگسازی برایش ساخته . پس مقایسه موسیقی معین با موسیقی کلایدرمن خیلی هم باربط است و چون شما خودتان هم میدانید دارید مهمل میگویید مدام دارید از زیر پاسخگویی جا خالی میکنید !
دوما چون سبک موسیقی هاشون به هم نمیخوره
شما کلایدر من رو با کلهر ما یا ساکت یا علیزاده ما مقایسه کنید(و کلی اسم دیگه)
اینجا مشکل ادعای مسخره ی شماست که از روی بیسوادی محض زدید و بر رویش پافشاری هم میکنید . وقتی جنابعالی مدعی میشوید موسیقی ایرانی دستکمی از موسیقی جهان ندارد پس نباید با مقایسه شان اینچنین به خود بپیچید ! در صورتی که قابل قیاس نیستند به خاطر سبک و ... بر چه مبنایی شما این حرف مفت را میزنید که موسیقی ایرانی دست کمی از موسیقی جهانی ندارد ؟
چون هر دو اهنگ ساز هستند و هر دو نوازنده
معین ما رو با یک خواننده مقایسه کنید
قمیشی ما رو با یک خواننده و یک اهنگساز غربی مقایسه کنید
همایون شجریان رو مثلا با یکی همرده مقایسه کنید که خواننده باشه
از شما انتظار میره مثلا همایشون شجریان رو با ریحانا مقایسه کنید
جلو جلو بگم این مقایسه درست نیستا همایون رو با یکی همرده تر مقایسه کنید
شما بروید نخست فارسی یاد بگیرید فکر کنم بهتر باشد ! وقتی فرق موسیقی معین را با خود معین نمیفهمید یا بیسوادید یا ... پیشتر گفتم معین موسیقی اش را از ماتحت مبارکش در نیاورده و ما داریم موسیقی اش را که قطعن یک موسیقیدان و آهنگساز آن را ساخته با موسیقی ای دیگر مقایسه میکنیم . حالا اگر سطح درک شما در این حد است که فکر میکنید وقتی ما میگوییم موسیقی معین منظور خود معین است و اینچنین فرافکنی میکنید و سعی میکنید از زیر پاسخگویی شانه خالی کنید خوب ما به جای معین میگوییم موسیقی "جمشید شیبانی" که خود آهنگساز است !!!!
بفرمایید ثابت کنید با آن سواد دوزاریتان که موسیقی "جمشید شیبانی" همسطح و برابر با موسیقی کلایدرمن است !!!
همچنین برای بار چندم : شما که مدعی شدید موسیقی ایران دست کمی از موسیقی برتر جهان ندارد بفرمایید توضیح دهید چرا و چگونه ؟!
و اگر نمیتوانید توضیح دهید پیشنهاد بنده این است در مورد چیزی که ازش اطلاعی ندارید و یا دانش کافی در باره اش ندارید زبان بر کام گیرید ! مطمئن باشید کسی فکر نمیکند خدایی ناکرده لال تشریف دارید !
جدا یک فکری به حال اندوخته های علمی و اماری و موسیقیایتون بکنید که مفتش هم گرونه
نگران اندوخته های بنده نباشید نگران دروغها و سواد دوزاری خودتان باشید که رفته رفته دارند یکی یکی رو میشوند !
قبل از اینکه بروید دنبال کسب دانش در باره موسیقی بروید زبان مادریتان را درست یاد بگیرید !
کافر_مقدس
11-06-2012, 02:58 AM
اینقدر با همدیگه دعوا نکنید ! دعوا کردن مال خر است ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/33.gif
البته پرواضح هست که موسیقی ایرانی در حد موسیقی حرفه ای دنیا نیست ، همونطور که فوتبال ایران در حد فوتبال حرفه ای دنیا نیست . ولی خب اونقدرها هم بی ارزش نیست که آدم نتونه گوش کنه و مثل بعضی از دوستان حالشون از شنیدنش بد بشه !
Unknown
11-06-2012, 08:53 AM
دوستان با کسی که تهدید به خودکشی میکند و خواستهاش هم چندان معقول نیست اخلاقا چگونه باید برخورد کرد؟
Ouroboros
11-06-2012, 09:01 AM
چرند میگوید و قصد اخاذی عاطفی، به این معنی که «با من بمان اگرنه خودم را میکشم»، یا «اگر ولم کنی خودم را خواهم کشت» و .. را دارد، و این کار تجاوزی وحشیانه به حریم شخصی و حرمت انسانی طرف مقابل است، چراکه او را در وضعیتی به شدت غیرعادلانه قرار میدهد. پاسخ ِ معقول : خُب بکش، یک انگلی کمتر.
Unknown
11-06-2012, 09:02 AM
مزدک بامداد هم که آنجا چند تا توسریخور خوب پیدا کرده، خوشحال است بالاخره جایی رفته که پستهایش را سانسور نمیکنند!
البته این را اضافه کنم که کار مزدک بامداد در هوپا بیثمر نبوده، بهخصوص که کاربران آنجا را اکثرا نوجوانان 14-18 سال تشکیل میدهند، و هنوز مغزشان خیلی آلوده نیست. خیلیها را به شک انداخته، و چندتایی هم گویا بیدین شدهاند.
Anarchy
11-06-2012, 09:03 AM
دوستان با کسی که تهدید به خودکشی میکند و خواستهاش هم چندان معقول نیست اخلاقا چگونه باید برخورد کرد؟
هیچ تهدید به خودکشی ای رو شوخی نگیرید...حتما باید از نظر سلامت روان، فرد رو بررسی کرد!!!
Unknown
11-06-2012, 09:15 AM
چرند میگوید و قصد اخاذی عاطفی، به این معنی که «با من بمان اگرنه خودم را میکشم»، یا «اگر ولم کنی خودم را خواهم کشت» و .. را دارد، و این کار تجاوزی وحشیانه به حریم شخصی و حرمت انسانی طرف مقابل است، چراکه او را در وضعیتی به شدت غیرعادلانه قرار میدهد. پاسخ ِ معقول : خُب بکش، یک انگلی کمتر.
این دو فرض را به مسئله اضافه کنید: ماجرا الزاما عشقی نیست، و طرف را هم میدانید که حالش واقعا خراب است.
اگر یک وقتی خودکشی کرد، این فکر که میتوانستید جلوی مرگ یک انسان (حالا انگل!) را بگیرید و نگرفتید، شما را آزار نمیدهد؟
Ouroboros
11-06-2012, 09:15 AM
هیچ تهدید به خودکشی ای رو شوخی نگیرید...حتما باید از نظر سلامت روان، فرد رو بررسی کرد!!!
من خودم قربانی ِ این بازیها بودهام آنارشی، دختری که مزاحم میشده و اجازهی زندگی کردن نمیداده و تهدید به خودکشی میکرده.. جملگی هم چرند است، این آدمها هرگز افسرده یا دارای پتانسیل خودکشی نیستند، تجربهی آنرا هم ندارند، هرگز هم کسی نشنیده یکی از آنها به راستی تهدید خود را عملی بکند.. اما ما هیچ وظیفهی اخلاقی نسبت به آنها نداریم، و او حتی اگر به راستی خودش را بکشد، تقصیر ما نبوده.. زندگی کردن با کسی که دوستش ندارید و تا این اندازه از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرد خودتان را در مدت کوتاهی به خودکشی مشتاق خواهد کرد.. این به نظر حربهای ماهرانه میآید به عنوان واپسین ریسمانپاره، برای کسی که میداند هیچ شانسی جهت بازیافتن شما را ندارد. تجربهی من: فریب نخورید.
Ouroboros
11-06-2012, 09:19 AM
این دو فرض را به مسئله اضافه کنید: ماجرا الزاما عشقی نیست، و طرف را هم میدانید که حالش واقعا خراب است.
اگر یک وقتی خودکشی کرد، این فکر که میتوانستید جلوی مرگ یک انسان (حالا انگل!) را بگیرید و نگرفتید، شما را آزار نمیدهد؟
اگر قصد او وادار کردن شما به کاریست که زندگی عینی شما را مختل میکند، هیچ وظیفهای برعهدهی شما نیست. آزاردگی از بابت زندگی در شرایطی نامطبوع بسیار شدیدتر از آزردگی بابت مسئولیتی قابل بحث در خودکشی آدمی نامتعادل است.
اگر به راستی طرف مشکل دارد، و این یک اگر بسیار بسیار بزرگ است(زیرا آدمهایی تا این حد مبتذل اغلب هیچ ابایی از ادا در آوردن در اندازههایی باورنکردنی ندارند)، وظیفهی شما از اطلاع دادن به مراکز مربوط یا خانواده فراتر نمیرود. برخی مواقع احتمال دشواریهای قانونی هم وجود دارد(در آمریکا و فرانسه میدانم که اگر بدانید کسی میخواهد خودکشی بکند و به پلیس اطلاع ندهید و او انجامش بدهد، میتوانید از دادگاه سردربیاورید)..
Anarchy
11-06-2012, 09:42 AM
من خودم قربانی ِ این بازیها بودهام آنارشی، دختری که مزاحم میشده و اجازهی زندگی کردن نمیداده و تهدید به خودکشی میکرده.. جملگی هم چرند است، این آدمها هرگز افسرده یا دارای پتانسیل خودکشی نیستند، تجربهی آنرا هم ندارند، هرگز هم کسی نشنیده یکی از آنها به راستی تهدید خود را عملی بکند.. اما ما هیچ وظیفهی اخلاقی نسبت به آنها نداریم، و او حتی اگر به راستی خودش را بکشد، تقصیر ما نبوده.. زندگی کردن با کسی که دوستش ندارید و تا این اندازه از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرد خودتان را در مدت کوتاهی به خودکشی مشتاق خواهد کرد.. این به نظر حربهای ماهرانه میآید به عنوان واپسین ریسمانپاره، برای کسی که میداند هیچ شانسی جهت بازیافتن شما را ندارد. تجربهی من: فریب نخورید.
امیرگرامی من نگفتم به فرد امتیازی بدیم، فقط گفتم تهدید رو شوخی نگیریم.نهایتش هم همون بود که خودتون گفتید!! اطلاع به خانواده مثلا در ایران...با شما موافقم که زندگی کردن با کسی از روی ترحم بسیار رنج آور است، احساس در قفس بودن...
mamad1
11-06-2012, 09:43 AM
عقیده بنده هیچ ارزشی نداره کما اینکه مال شما نداره ! بروید همان معین گوش بدهید جانم !
اگر میدانید عقیده شما ارزشی ندارد پس لطف کنید و....... نفرمایید و نه توصیه ای به ما بکنید
حملات شخصی به دلیل نبود استدلال و فرنود درست و حسابی !
یک نفر میگه خورشید رنگش سیاهه
اگر من براش استدلال و فرنود درست و حسابی بیارم از حماقت خودمه
حملات شخصی در برابر حملات شخصی طبیعی هست
باز هم حمله شخصی !
پ ن پ شما حمله عمومی میکنید ما هم ساکت مینشینیم که شما یکه تازی بفرمایید
زهی خیال باطل.....
رو که نیست....
بنده چه سفسطه ای کردم ؟ پس لطف کرده اتهام سفسطه نزنید !
در ضمن شما سواد موسیقی دارید و ما بیسواد بفرمایید توضیح دهید چگونه و طبق کدام استانداردها موسیقی ایرانی در حد و اندازه موسیقی برتر دنیاست ! منتظریم .
همچنین برای بار چندم : شما که مدعی شدید موسیقی ایران دست کمی از موسیقی برتر جهان ندارد بفرمایید توضیح دهید چرا و چگونه ؟!
اولین سوال من این بود
چرا فاقد هر گونه ارزش هنری هست؟
اما جواب شما:
به خاطر نداشتن هارمونی ، بنده یک مقداری موسیقی خوانده ام و اندکی در این زمینه بارم است . موسیقی ایرانی از سنتی بگیر تا پاپ و رپ و ... هارمونی نداره !
این اولین اثبات بی سوادی شما
همین خود من هم مثال هارمونی دار اوردم و هم نام کتابشو
اما
با اینکه من میدونستم هارمونی چی هست
این سوالو از شما مطرح کردم
اصلا هارمونی چی هست؟
من به اندازه شما نمیدونم
هارمونی چی هست که موزیک کشور های دیگه رو با موزیک ایرانی متمایز میکنه و باعث میشه بگیم موزیک ایرانی ارزش هنری نداره؟
در حالی که برای من یک نصفه خط جواب ساده وجود داره
شما اینو جواب دادید:
هارمونی - WiKi
خدا رو شکر ویکی پدیای معظم له هست که بی سوادی خودتون رو پشتش پنهان کنید
یک گاو هم می فهمه کسی که یه نصفه خط جواب رو ول میکنه و میره از ویکی پدیا و کتاب های رفرنس میده دو زار چرک سواد نداره
حالا میخواید توی این باتلاق دستو پا بزنید و خودتونو بکشید بیرون؟
در ادامه بنده در واکنش به معطم له ویکی پدیا جواب دادم
اتفاقا من اینو خوندم
از دل خوندن این صفحه
سوالت قبلمو مطرح کردم که جواب ندادید
در پست بعد شما حتی از این جملات من کوت نگرفتید
در ادامه امیر گرامی فرمودند
، من از سونیکس گرامی دعوت میکنم یک مورد برتری ِ عینی به سود موسیقی هارمونیک، در برابر موسیقی دستگاهی/ردیفی بیاورند، قطعا نخواهند توانست! مانورها و بازیها و شیطنتها و هنرمندیهایی هست که میتوان در سیستم آهنگسازی غربی بکار بست که ما قادر به انجام آن نیستیم، همانهایی هم در دستگاههای موسیقی ایرانی، که برای یک سبک بسیار سخت و نسبتا بدوی که تا همین اواخر با سازهایی بسیار ابتداییتر نواخته میشده، به نحوی باورنکردنی پیشرفته است.
شما چطور موسیقی را به همنوازی تقلیل دادهاید؟! من شیفتهی پرسش/پاسخ ِ تکنوازیهای ظاهرا به هم نامرتبط/باطنا از هم ناگسستنی در موسیقی دستگاهی ایران هستم، هرچند سرسام آور باشند دژم و اندوهی نامتناهی در آنها نهفته است برآمده از صدها سال بندگی و بردگی در خانهی خود.. پیداست که در سنی بسیار پائین از ایران رفتهاید، یا از کودکی با موسیقی غربی بزرگ شدهاید، اگرنه هر ایرانیای، بطور نا-آگاه وقتی قطعهای نواخته شده در شور را میشنود به یاد چرخ بدکردار و غم عالم و بافور و ... میافتد و همینطور بغض گلویش را میگیرد..
پ.ن: البته سالهاست که در این سبک خلاقیتی رخ نداده و ارزش تکنیکی چندانی برای آن متصور نیست.. ولی با این وجود آنرا مطلقا چرند شمردن «از آن حرفهاست».
این هم جواب شما
مطلقن كه چرند نیست امیر جان ، بلكه تقریبن نزدیك به مطلقن چرند است !
ولی مطلقن حال به هم زن است
اگر اینهایی که شما اوردید استدلال و منطق و سواد و خزعبلاتی که خودتون گفتید هست
بنده همینجا اعلام میکنم .................. تو استدلال و منطق و کوفتو زهر مار
ما نخواستیم ارزونی خودتون
از جایی که ما سوال میکنیم موزسیقی غربی چه ویژگی نسبت به موسیقی ایرانی و سنتی داره
شما به جوایی میرسید که سوال من رو با سوال جواب میدید و توپ رو به زمین من میندازید که:
انقدر منتظر بمونید که زیر پاتون علف سبز شه
جوک نگویید ! یا خود را به نفهمی زده اید یا به راستی نمیفهمید . معین که موسیقی اش را از ماتحتش در نیاورده ! یک آهنگسازی برایش ساخته . پس مقایسه موسیقی معین با موسیقی کلایدرمن خیلی هم باربط است و چون شما خودتان هم میدانید دارید مهمل میگویید مدام دارید از زیر پاسخگویی جا خالی میکنید !
ریچارد کلایدرمن (به فرانسوی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86% D8%B3%D9%88%DB%8C): Richard Clayderman) (زاده ۲۸ دسامبر سال ۱۹۵۳ در پاریس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3)) نوازنده مشهور پیانو فرانسوی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87) است. او که نام اصلیش Philippe Pagès است آلبومهای متعددی را ارائه نمودهاست. این آلبومها شامل ساختههایی از دو آهنگساز مشهور فرانسوی: Paul de Senneville و Olivier Toussaint، باز نوازی آثار معروف موسیقی کلاسیک، تنظیم ِ سازی از آثار مشهور موسیقی مردمی و موسیقی ملل، و بالاخره تنظیمهایی از موسیقی سینما است. وی سبک رمانتیک نوینی را با تلفیق موسیقی کلاسیک و پاپ ساخته و استاندارد جدید از اجرای پیانو را که برای اغلب علاقمندان پیانو و حتی مبتدیان قابل اجراست پدید آوردهاست.در کتاب رکوردهای جهانی گینس، از وی به عنوان " موفقترین نوازنده پیانودر سراسر دنیا" نام برده شدهاست.کلایدرمن یکی از پرکارترین پیانیستهای پاپ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D9%BE) و کلاسیک (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9) است.
کلایدرمن تا کنون بیش از ۱۲۰۰ ملودی ضبط کردهاست و با فروش بیش از ۸۰ میلیون نسخه دارای ۲۷۰ صفحه ی طلایی و ۷۰ صفحه ی پلاتینیوم است
.
.
.
.
نصرالله معین نجف آبادی (متولد اول دیماه ۱۳۳۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B3%DB%B0) در نجف آباد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%AC%D9%81_%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF) اصفهان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86)) خواننده سرشناس موسیقی پاپ ایرانی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C) است. او بیشتر با نام معینشناخته میشود.
معین در خانوادهای ۱۳ نفره همراه با ۳ برادر و ۷ خواهر بزرگ شد. وی از دوران کودکی علاقه خود را بهآوازنشان داد. معین در سن ۱۸ سالگی نزد اساتید آواز آن زمان همچون تاج اصفهانی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%A7%D8%AC_%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7% D9%86%DB%8C) و حسن کسایی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AD%D8%B3%D9%86_%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C) به یادگیری گوشهها و دستگاههای آواز ایرانی پرداخت.
معین در سال ۱۳۶۲ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B2) اولین آلبوم مستقل خود را با نام «میپرستم» از شرکت ترانه راهی بازار کرد. آلبوم بعدی معین و هایده (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87) با نام «گلهای غربت» پرفروشترین آلبوم سال شد. معین سال بعد (۱۳۶۴ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B4)) هم توانست با آلبوم پریچه با آهنگهایی از فرید زولاند (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AF_%D8%B2%D9%88%D9%84%D8%A7% D9%86%D8%AF) و بیژن مرتضوی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%DB%8C%DA%98%D9%86_%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6% D9%88%DB%8C)، عنوان پرفروشترین آلبوم سال را کسب کند.
ام اصلی
نصرالله معین نجف آبادی
نام مستعار
معین
زادروز
۱۳۳۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B3%DB%B0)
نجف آباد (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%AC%D9%81_%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF)، اصفهان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86)
اهل کشور
ایرانی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
سبکها (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A8%DA%A9_%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82% DB%8C)
موسیقی پاپ فارسی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C_%D9%BE%D8%A7% D9%BE_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C)موسیقی اصیل ایرانی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C_%D8%A7%D8%B5% DB%8C%D9%84_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
کار(ها)
خواننده (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87)
ساز(ها) (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%D8%B2)
گیتار (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B1), عود (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%88%D8%AF)
مدت کار
(تا کنون - ۱۹۸۲ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B9%DB%B8%DB%B2_(%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7 %D8%AF%DB%8C)))
بنده هیچوقت ریچارد کلایدر من رو با معین مقایسه نمیکنم
هیچوقت
و با هر بی سواد با سواد نمایی هم که این کارو بکنه هیچ بحثی ندارم
اینجا مشکل ادعای مسخره ی شماست که از روی بیسوادی محض زدید و بر رویش پافشاری هم میکنید . وقتی جنابعالی مدعی میشوید موسیقی ایرانی دستکمی از موسیقی جهان ندارد پس نباید با مقایسه شان اینچنین به خود بپیچید ! در صورتی که قابل قیاس نیستند به خاطر سبک و ... بر چه مبنایی شما این حرف مفت را میزنید که موسیقی ایرانی دست کمی از موسیقی جهانی ندارد ؟
من از یک ادم بی طرف میخوام این 3 خط رو بخونه
و به من بگه ایا این حرفها ....... بیش هست یا نه؟
کدام ........ مسئول اموزش دادن و با سواد کردن شما بوده که اگر دو سبک قابل قیاس نباشند پس نتیجه میشود که موسیقی ایرانی هیچ حرفی برای گفتن ندارد و قابل رقابت نیست ؟
شیر پاستوریزه و یک چکش با هم قابل قیاس نیستند اما در سودمندی رساندن به انسان هر دو مفید هستند
شما بروید نخست فارسی یاد بگیرید فکر کنم بهتر باشد ! وقتی فرق موسیقی معین را با خود معین نمیفهمید یا بیسوادید یا ... پیشتر گفتم معین موسیقی اش را از ماتحت مبارکش در نیاورده و ما داریم موسیقی اش را که قطعن یک موسیقیدان و آهنگساز آن را ساخته با موسیقی ای دیگر مقایسه میکنیم . حالا اگر سطح درک شما در این حد است که فکر میکنید وقتی ما میگوییم موسیقی معین منظور خود معین است و اینچنین فرافکنی میکنید و سعی میکنید از زیر پاسخگویی شانه خالی کنید خوب ما به جای معین میگوییم موسیقی "جمشید شیبانی" که خود آهنگساز است !!!!
کسی که بخواد موسیقی ساخته شده برای ترانه معین خواننده رو با موزیک های کلاسیک یکی از بهترین پیانیست های دنیا مقایسه کنه و از کنار این کار در نهایت به مخاطب خودش زرچپان کنه که به این خاطر که موسیقی ترانه های معین با موزیک های بهترین پیانیست دنیا قابل قیاس نیست پس موسیقی ایراین حرفی برای گفتن نداره
فقط ضعف و ذلالت و بیچارگی و بی سوادی و یاس خودشو رو نشون داده
اسم اوردنت از جمشید شیبانی و باز مقایسه کردنش با ریچارد کلایدر من باز هم نشان از ضعف بی سوادی و و خالی بودن چنته شما داره
جمشید شیبانی (زاده: ۱۳۰۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B1) یا ۱۳۰۴ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B4) - درگذشت: ۱۲ تیر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B2_%D8%AA%DB%8C%D8%B1) ۱۳۸۸ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B8%DB%B8) لس آنجلس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D8%B3_%D8%A2%D9%86%D8%AC%D9%84%D8%B3)) یکی از خوانندگان موسیقی پاپ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D9%BE) ایران بود.[۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%85%D8%B4%DB%8C%D8%AF_%D8%B4%DB%8C%D8%A8% D8%A7%D9%86%DB%8C#cite_note-dw-0) «ترانهٔ سیمین بر (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_%D8 %B3%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D8%B1&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF)» یکی از ترانههای معروف وی است.[۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%85%D8%B4%DB%8C%D8%AF_%D8%B4%DB%8C%D8%A8% D8%A7%D9%86%DB%8C#cite_note-dw-0)
جمشید شیبانی
جمشید شیبانی
زادروز
۱۳۰۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B1) یا ۱۳۰۴ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B4)
۲۶ مه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B2%DB%B6_%D9%85%D9%87) ۱۹۲۵ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B9%DB%B2%DB%B5_(%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7 %D8%AF%DB%8C))
تهران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86)
درگذشت
۱۲ تیر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B2_%D8%AA%DB%8C%D8%B1) ۱۳۸۸ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B8%DB%B8)
۳ ژوئیه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B3_%DA%98%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%87) ۲۰۰۹ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9_(%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7 %D8%AF%DB%8C)) (۸۴ سال)
لس آنجلس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D8%B3_%D8%A2%D9%86%D8%AC%D9%84%D8%B3)، کالیفرنیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%81%D8%B1%D9%86%DB%8C%D 8%A7)
ملیت
ایرانی
پیشه
خواننده، کارگردان، تهیهکننده، فیلمنامهنویس
سالهای فعالیت
پیشپردهخوان در تئاتر تهران (۱۳۱۹)
خواننده و ترانهساز رادیو تهران (۱۳۳۱)
در سینما از ۱۳۳۴ تا ۱۳۵۷
شناختهشده برای
ترانهٔ «سیمین بر»
سبک
موسیقی پاپ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C_%D9%BE%D8%A7% D9%BE)
والدین
عنایتالله خان شیبانی
شما واقعا میتونید یک لیستی از اهنگ های ساخته شده توسط مرحوم جمشید شیبانی جز سیمین بری رو برای ما ردیبف کنید؟
بفرمایید ثابت کنید با آن سواد دوزاریتان که موسیقی "جمشید شیبانی" همسطح و برابر با موسیقی کلایدرمن است !!!
و اگر نمیتوانید توضیح دهید پیشنهاد بنده این است در مورد چیزی که ازش اطلاعی ندارید و یا دانش کافی در باره اش ندارید زبان بر کام گیرید ! مطمئن باشید کسی فکر نمیکند خدایی ناکرده لال تشریف دارید !
نگران اندوخته های بنده نباشید نگران دروغها و سواد دوزاری خودتان باشید که رفته رفته دارند یکی یکی رو میشوند !
قبل از اینکه بروید دنبال کسب دانش در باره موسیقی بروید زبان مادریتان را درست یاد بگیرید
با آن سواد اروپایی و پیشرفته تان از ما بکشید بیرون سر جدتان ......
Ouroboros
11-06-2012, 10:12 AM
دوستان خسارات احتمالی به کافه را تا سانتیم/ریال/سنت ِ آخر باید بپردازند..:e12f:
از شوخی گذشته اما، این یکی از عجیبترین بحثها/جنجالهاییست که من تا به حال دیدهام.
sonixax
11-06-2012, 02:07 PM
جناب ممد۱مادامی كه جنابعالی نتوانید نشان دهید طبق چه استانداردها و استدلالی موسیقی ایرانی از هر نوعش با موسیقی برتر جهان برابری میكند این بحث رو تموم شده میدونم و تنها در صورتی اون رو ادامه میدم كه پاسخی برای ادعایتان داشته باشید .
نوشتار شما در پست آخرتان چیزی جز درماندگی در اثبات ادعاهاتون نداره ، خوش باشید .
mamad1
11-06-2012, 03:13 PM
یاس رسمن ک.ش تلاوت میکند !!!!
به جز پیرپاتالها و فسیلهای ایرانی
یک سر تشریف ببرید کنسرت امثال شجریان خودتان متوجه میشوید - یا همه فسیل هستند
نظر شما محترم ! ولی این متن نه وزن درست و حسابی داره نه قافیه بندی درست و حسابی و نه معنی و مفهوم . یک سری ک.ش پشت سر هم عوام پسند است .
ک.ش را بای گفت که ک.ش است
ممکنه کسی از شنیدن صدای گوز خر هم خوشش بیاید
"این کون کجه ، کی میگه کجه - این کمره یا شافنره"
خوب معتقد باشید ! عقیده شما چه ارزشی دارد ؟
معین که موسیقی اش را از ماتحتش در نیاورده
معین موسیقی اش را از ماتحت مبارکش در نیاورده
مطمئن باشید کسی فکر نمیکند خدایی ناکرده لال تشریف دارید !
حرف هایی که من زدم و همه حاصل بی ادبی های شما از ابتدا تا الان بود نشان از شعور خانوادگیم داره
حرف هایی که شما زدید نشان از ادب والای خانوادگی و یا روشنفکری شما داره که باعث شده من اخطار بگیرم و شما اخطار نگرید
اگر بخوام بین شما و کاربر گالاکسی و رایان همیهن یک فرق بیارم
میتونم
اونم اینه که شما ادعای روشنفکری دارید ولی اونها ندارند
اگر اینجا یک بزرگتر داشته باشه من پیگیری میکنم ببینم شما به چه حقی اجازه توهین کردن و حرفای جفنگ زدن داری ولی انتظار پاسخ شنیدن نداری
و مثل یک نامرد از توی پیام خصوصی برای من کری میخونی و اخطار میدی و مجازات میکنی
Mehrbod
11-06-2012, 04:11 PM
حرف هایی که من زدم و همه حاصل بی ادبی های شما از ابتدا تا الان بود نشان از شعور خانوادگیم داره
حرف هایی که شما زدید نشان از ادب والای خانوادگی و یا روشنفکری شما داره که باعث شده من اخطار بگیرم و شما اخطار نگرید
اگر بخوام بین شما و کاربر گالاکسی و رایان همیهن یک فرق بیارم
میتونم
اونم اینه که شما ادعای روشنفکری دارید ولی اونها ندارند
اگر اینجا یک بزرگتر داشته باشه من پیگیری میکنم ببینم شما به چه حقی اجازه توهین کردن و حرفای جفنگ زدن داری ولی انتظار پاسخ شنیدن نداری
ممد جان شما آزادید هر اندازه که میخواهید به سومکَس ناسزا بگویید، ولی نمیتوانید به خود کاربران دشنام بدهید.
در اینجا "کاربر" میلاد هم تنها موسیقیدانهای ایرانی را ریشخند و گاه دشنام داد و هرگز تاجاییکه من میخوانم، چیزی به شما در جایگاه شخص "mamad1" نگفت.
این مرز باریک میان آزادی بیان است و کاری به گوینده سخن ندارد، ما هم بر همین پایه دنبال میکنیم.
میلاد گرامی هم نمیباید در گفتمانی که خودش یکسوی سخن بود دست به گردانندگی (مدیریت) میزد و ایشان خودش هم این را پذیرفت.
رسیدگی را هم آنارشی و من دنبال میکنیم :53:
mamad1
11-06-2012, 06:40 PM
ممد جان شما آزادید هر اندازه که میخواهید به سومکَس ناسزا بگویید، ولی نمیتوانید به خود کاربران دشنام بدهید.
در اینجا "کاربر" میلاد هم تنها موسیقیدانهای ایرانی را ریشخند و گاه دشنام داد و هرگز تاجاییکه من میخوانم، چیزی به شما در جایگاه شخص "mamad1" نگفت.
این مرز باریک میان آزادی بیان است و کاری به گوینده سخن ندارد، ما هم بر همین پایه دنبال میکنیم.
میلاد گرامی هم نمیباید در گفتمانی که خودش یکسوی سخن بود دست به گردانندگی (مدیریت) میزد و ایشان خودش هم این را پذیرفت.
رسیدگی را هم آنارشی و من دنبال میکنیم :53:
مهربد عزیز
گاهی شما به یک نفر یک دشنام مشخص میدید مثلا بهش میگید گاو
گاهی جوری با مخاطب حرف میزنید که درسته بهش نگفتید گاو ولی از حرف هایی که به مخاطب زدید هزار تا فحش و دشنام بد تر از گاو در میاد
نه ایشون به من مستقیم دشنام داد و نه من مستقیم به ایشون
منتهی ایشون از همون پست اول بنا رو بر لحن تند و خشونت گذاشت و انقدر روری اعصاب اروم من پیاده روی کرد که نتیجه کار شد اخرین پست من
و الا پست ها هست
بخونید می بینید در اوایل بحث من چه قدر با ملایمت جواب میدم و در مقابل ایشون برای زورچپان کردن حرف خودش به من و یا حالا به کرسی نشوندن حرفش از چه الفاظ و حرف های بدی استفاده میکنه
کاسه صبر من هم حدی داره
در پست قبلیم که لیستی از بی ادبی های ایشون رو اوردم برای شکایت این کارو نکردم
ایشون توی پیام خصوصی به من اخطار دادن و میگن
نیازی نیست ادب اصیل خانوادگیتو نشون بدی
من اون پست رو در جواب این حرف اوردم
این حرف برای من باید سنگین باشه یا نه؟
این بی احترامی هست یا نه؟
حق عصبانی شدن دارم یا نه؟
لحظه اولی که دیدم نمیتونم پست بزارم بعد از اخطار ایشون شدت خشم من در حد شکوندن مانیتور بود
من به هیچ عنوان ادم عصبی و خشنی نیستم. خیلی اروم و شوخ هستم با هم شوخی میکنم به همه هم احترام میزارم همه رو هم دوست دارم همتون هم میدونید
ببینید چی شده که من تا این حد ناراحت و دل ازرده شدم
حرف های دیگه ای هم بود که نمیگم چون صلاح بر گفتنش نیست
حرف های خاصی نیست .حرفای دلم بود که از گفتنش صرف نظر میکنم
viviyan
11-06-2012, 07:12 PM
دوستان آیا حافظ شاعر؛ حافظ قرآن بوده؟ تو یه مقاله خووندم همچین چیزی صحت نداره و این یک دروغ تاریخی هست. علاوه بر این آیا منظور او از معشوق در اشعارش، معشوق مرد بوده یا زن؟
با سپاس.
Mehrbod
11-06-2012, 07:15 PM
مهربد عزیز
گاهی شما به یک نفر یک دشنام مشخص میدید مثلا بهش میگید گاو
گاهی جوری با مخاطب حرف میزنید که درسته بهش نگفتید گاو ولی از حرف هایی که به مخاطب زدید هزار تا فحش و دشنام بد تر از گاو در میاد
نه ایشون به من مستقیم دشنام داد و نه من مستقیم به ایشون
منتهی ایشون از همون پست اول بنا رو بر لحن تند و خشونت گذاشت و انقدر روری اعصاب اروم من پیاده روی کرد که نتیجه کار شد اخرین پست من
و الا پست ها هست
بخونید می بینید در اوایل بحث من چه قدر با ملایمت جواب میدم و در مقابل ایشون برای زورچپان کردن حرف خودش به من و یا حالا به کرسی نشوندن حرفش از چه الفاظ و حرف های بدی استفاده میکنه
...
من دشنام مستقیم از سوی تو دیدم ممد جان.
آماج دیگران از گفتمان هم میتواند روی اعصاب راه رفتن باشد و میتوان این هدف را بی شکاندن هیچ قانونی و با سخنان کنایهآمیز و ناسرراست بدست آورد.
در اینجا کاری از دست کسی برنمیاید و هیچکس گوشزد هم نخواهد شد، چراکه شما هم میتوانید با کنایه و نامستقیم به سوی دیگر ناسزا بگویید، ولی دشنام سرراست نه.
sonixax
11-06-2012, 07:25 PM
اخطاری در کار نبوده - در سوابقتان هم ببینید خبری از اخطار نیست . یک اشتباهی بود که همان لحظه حذف شد رفت پی کارش - نگران اخطار نباشید .
در تمام پستهای من همان طوری که خودتان هم کوت کرده اید هرگز به شخص شما و یا نزدیکانتان فحاشی نکرده ام . تمام آنچه نوشتم در مورد سخنان شما و یا عملکرد شما و یا آثار دیگران بوده و خود شما هم حق دارید در مورد سخنان من و یا عملکرد من و یا آثار دیگران تُند بنویسید ! ولی گفتن جمله هایی مانند اینها :
اگر میدانید عقیده شما ارزشی ندارد پس لطف کنید و زرت و پرت نفرمایید و نه توصیه ای به ما بکنید
کدام الاغی مسئول اموزش دادن و با سواد کردن شما بوده
توهین مستقیم به شخص است و بر خلاف قوانین هم هست . در مورد دوم که شما به نه تنها به خود من بلکه به والدین و معلمین بنده هم فحاشی کرده اید ! کجا بنده چنین کاری کرده ام ؟
تمام آن چیزی که از من نقل قول کرده اید و باقی بحثم با شما به هیچ عنوان فحاشی و یا حتا توهین به شما نبوده و نیست .
روشن است که اگر شما بفرمایید فلان خواننده که مورد علاقه من هم هست ک.ش تلاوت میکند توهین و فحاشی ای به من نکرده اید ولی مثلن وقتی بگویید داری ک.ش میگویی به شخص من فحاشی کرده اید .
هرگز مجازات نشده اید انقدر شلوغش نکنید . فقط یک پیغام خصوصی از طرف سیستم خودکار دریافت کرده اید که هیچ ارزشی ندارد .
viviyan
11-06-2012, 07:31 PM
یکی هم به سوال من جواب بده لطفا :e414:
Russell
11-06-2012, 07:53 PM
دوستان آیا حافظ شاعر؛ حافظ قرآن بوده؟ تو یه مقاله خووندم همچین چیزی صحت نداره و این یک دروغ تاریخی هست. علاوه بر این آیا منظور او از معشوق در اشعارش، معشوق مرد بوده یا زن؟
با سپاس.
حافظ قرآن را فکر کنم درست باشه،یک بیت هست که میگه "همچون بسان حافظ قرآن زبر بخواند در چهارده روایت" (نقل به مضمون است البته درست یادم نیست).
ولی معشوقش بنظر میرسد که زمینی باشد اساسی،کلا حافظ را مذهبی ها بسرقت برده اند بنظر میرسد اصلا با تعریفهای اینها مسلمان هم نباشد،حالا شیعه که قطعا نبوده این یکی معلوم است.
Mehrbod
11-06-2012, 08:08 PM
حافظ قرآن را فکر کنم درست باشه،یک بیت هست که میگه "همچون بسان حافظ قرآن زبر بخواند در چهارده روایت" (نقل به مضمون است البته درست یادم نیست).
ولی معشوقش بنظر میرسد که زمینی باشد اساسی،کلا حافظ را مذهبی ها بسرقت برده اند بنظر میرسد اصلا با تعریفهای اینها مسلمان هم نباشد،حالا شیعه که قطعا نبوده این یکی معلوم است.
گویا همان جوانی مسلمان فریب خورده مانند ما بوده، دیرتر خردگرا میشود.
معشوق هم گویا زمینی بوده، جایی آمده بود که در این چامههای ایرانی گاه معشوق مرد و همجنس هم بوده.
Alice
11-06-2012, 08:10 PM
درود
حافظ ؛ بیگمان حافظ قرآن بوده و آن مقاله چرند گفته است !
"معشوق" حافظ نیز چنانچه گفته شد سراسر "زمینی" نیست ؛
سیر فرزامش (تکامل) این چامه سُرای ؛ از جوانی تا کهنسالی ؛ خود جای بررسی گسترده ای دارد !
نقد دلی که بود ؛ صرف باده شد
قلب سیاه بود ؛ از آن در حرام رفت !
Rationalist
11-06-2012, 08:27 PM
درود
حافظ ؛ بیگمان حافظ قرآن بوده و آن مقاله چرند گفته است !
"معشوق" حافظ نیز چنانچه گفته شد سراسر "زمینی" نیست ؛
سیر فرزامش (تکامل) این چامه سُرای ؛ از جوانی تا کهنسالی ؛ خود جای بررسی گسترده ای دارد !
نقد دلی که بود ؛ صرف باده شد
قلب سیاه بود ؛ از آن در حرام رفت !
کافه دومگو که می گن اینجاست؟
گفتم یکی دوبار قبلا اومده بودم!:e056:
من که چیزی از چامه سرایی حافظ و هم صنفانش در نمی یابم؛ ولی اگه شما دریافتید به فارسی روان به ما هم بگویید!:e415:
راستی ببینم در اینجا می شه سیگارم بکشیم؟! کسی از دوستان آتیش داره؟:3:
mamad1
11-06-2012, 10:03 PM
من دشنام مستقیم از سوی تو دیدم ممد جان.
آماج دیگران از گفتمان هم میتواند روی اعصاب راه رفتن باشد و میتوان این هدف را بی شکاندن هیچ قانونی و با سخنان کنایهآمیز و ناسرراست بدست آورد.
در اینجا کاری از دست کسی برنمیاید و هیچکس گوشزد هم نخواهد شد، چراکه شما هم میتوانید با کنایه و نامستقیم به سوی دیگر ناسزا بگویید، ولی دشنام سرراست نه.
بسیار خب مهربد جان
من حرف شما رو می پذیرم
اگر من مقصر هستم
حتما به من اخطار بدید
mamad1
11-06-2012, 10:11 PM
من بحث با کاربر سنی رو تمام میکنم
نه به خاطر اینکه قادر به جواب دادن نیستم
بلکه پاسخ دادن به حرفای خلاف واقع ایشون بیش از هر چیزی منو عصبانی میکنه و ممکنه دیگه دست به یقه بشیم
این بحث از نظر من دیگه تمام شد
finish
sonixax
11-06-2012, 10:17 PM
و ممکنه دیگه دست به یقه بشیم
کله ، کف گرگی ، زیر پا کشیدن ممنوع :e415:
Reactor
11-07-2012, 12:38 PM
ضد حال وقتیه که مجبوری بشینی سر کلاس تفسیر موضوعیِ قرآن و خزعبلات استاد رو گوش کنی و جلوی خودتو بگیری که دم برنیاری
من تا این اواخر سر این کلاس ها اکثرا سرم رو میگذاشتم روی میز و میخوابیدم. هر چند وقت یکبار که از خواب میپریدم یک چیزی میپروندم و همه میخندیدن و دوباره سرم رو میگذاشتم روی میز و ادامه ی خواب رو پیگیری میکردم.
یک زمانی با استادهای گروه معارف سر کلاس زیاد بحث میکردم ولی دیدم این بدبخت ها از اسلام قد بز هم نمیفهمن و آخرش من رو به هفته ی بعد و یا پایان ساعت کلاس ارجاع میدن برای همین بحث با این ابله ها رو گذاشتم کنار.
در ثانی الان که اینقدر سر کلاس های قرآن و معارف و تاریخ امامت , کافر و مرتد ریخته که با یک مزه پروندن سر کلاس فاتحه ی استاد خونده ست و همه ی کلاس یک هو به حرف میان و کلاس رو به گند میکشن و با کمترین هزینه ماموریت با موفقیت به پایان میرسه:e404:
البته بعضی از این ها هم عقده ای هستند و آخر ترم موقع نمره دادن تلافی میکنند که باید مراقب بود.
sonixax
11-07-2012, 12:41 PM
فکرش را بکنید مثلن دانشجوی هوافضا هستید و دارید در رشته ای مثلن طراحی بدنه تحصیل میکنید . بعد باید بروید در کنارش معارف و عربی و قرآن و وصیت نامه خمینی بخوانید ! مسخره است :e421:
Reactor
11-07-2012, 01:45 PM
به یک خبر کاملا لایو و زنده گوش کنید
همین الان پای کامپیوتر بودم یکی زنگ زد. رفتم پای آیفون دیدم 3 تا پسرن. گفتم: بله؟ یکیشون گفت: داریم برای هیئت پول جمع میکنیم شمام یک کمکی بکنید.
گفتم: بیام پایین هر 3تا تون رو به هم گره بزنم که دیگه سر ظهری مزاحم آسایش مردم نشید؟
یکیشون گفت: آقا ما بخدا مزاحم نیستیم داریم برای هیئت پول جمع میکنیم. یک کم فکر کردم با خودم گفتم بزار یک پیام اخلاقی هم به اینا بدم بلکم بعدا به دردشون خورد.
گفتم :ببین پسر جون واسه خودت میگم این کارا واسه آدم نون و آب نمیشه. جای این جنگولک بازی ها برین درستون رو بخونین که پس فردار به یک دردیتون بخوره. اگر حال درس خوندن ندارید برید کار کنید پول دربیارید که خبربزه آبه.
سعی کردم خیلی تاثیر گذار بگم:e404:
گفتن باشه و سرشون رو انداختن پایین و رفتن...
Reactor
11-07-2012, 02:06 PM
همون ۶ و ۸ خودش یک چیز قناصیه توی موسیقی
6 و 8 واقعا نه ریتم خاصی داره که با ریتمش حال کنی نه معنی و مفهومی داره که بهش فکر کنی هر چند من با فکر کردن به مفهوم شعر زیاد موافق نیستم و معتقدم موزیک بیشتر باید ریتم داشته باشه.
ولی از حق نگذریم واقعا هیچ چیزی غیر از یک موزیک 6 و 8 و شاد نیست که بتونه یک جشن تولد یا نامزدی یا عروسی ایرانی رو گرم کنه و همه رو بیاره وسط!
واقعا تو همچین جاهایی فقط 6و8 جواب میده. خیلی خوب هم جواب میده!:e41f::e106::36:
Ouroboros
11-07-2012, 02:15 PM
جناب ریاکتور یک توضیحی دربارهی امضای خود بدهید بدانیم یعنی چه؟
Ouroboros
11-07-2012, 02:19 PM
هماکنون یک پیک از این میزنم به سلامتی دوستان دفترچه:
979
برای من حال شاهانه محسوب میشود، و بطری سی یورو پول پای آن رفته، :e403:
بدی آن اینست که کمی تند است و حتما باید با یخ آنرا نوشید. خوبیهای آن لیستشدنی نیست..
Reactor
11-07-2012, 02:22 PM
من هفت جد پشت سرم هم تهرانی هستند مسافرت خارج از تهران هم زیاد نرفتم همش تهران بودم به خاطر اینکه تهران رو بیشتر دوست داشتم . تا اینکه اومدم بیرون و تازه فهمیدم چه بدبختهایی هستیم ماها !
سلام همشهری :e011::e404:
من در این کشور غیر از تهران فقط از کیش خوشم اومده. بحث خارج از کشور و امکاناتش که جداست!
ولی چند روز که مسافرت خارج از کشور برم وسط های هفته یک هو دلم برای دربند و درکه و فشم و خیابون ولیعصر و ... حتی دور دور تو ماشین با رفقا تو خیابون هم لک میزنه:e058:
ولی وقتی بر میگردم و وضع کشور و مردم رو میبینم و با خودم فکر میکنم که همه چیز خیلی بهتر میتونست باشه دوباره حالم بهم میخوره :e409::e415:
Reactor
11-07-2012, 03:14 PM
جناب ریاکتور یک توضیحی دربارهی امضای خود بدهید بدانیم یعنی چه؟
مفهومش که خیلی واضحه. با یک بار خواندنش میشه فهمید.
در مورد حفظ ظاهر هست. در ایران وقتی باطن آدم تغییر کنه خیلی جاها لازمه که این تغییر رو نشون نده. بهتره آدم با ظاهر یا ماسک مورد پسند اون جمع حاظر بشه.
لازم نیست آدم عقیده اش رو همه جا جار بزنه.
این کار بعضی جاها میتونه دلیلش ترس از به مجازات رسیدن باشه یا بعضی جاها میتونه ترس از دست دادن منافعی خاص باشه.
ایرانیش یک جورهایی میشه همون مَثَل قدیمی خودمون که میگه خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو.
البته من همیشه این سیستم رو روی زندگیم پیاده نمیکنم چون آدم رو دیوانه و چند شخصیتی میکنه ولی ناچارا باید بعضی جاها با این روش جلو رفت.
تا که آینده چه شود...
viviyan
11-07-2012, 04:26 PM
همین میانه روی ها باعث بدبختی مردم و هرکی که متفاوت فکر میکنه تو این جامعه کوفتی شده دیگه...
Anarchy
11-07-2012, 04:42 PM
همین میانه روی ها باعث بدبختی مردم و هرکی که متفاوت فکر میکنه تو این جامعه کوفتی شده دیگه...
ویوی جان شما میگی راهکار درست چی هست؟
viviyan
11-07-2012, 04:48 PM
ویوی جان شما میگی راهکار درست چی هست؟
من با شدت عمل موافقم. هرکی متفاوت فکر میکنه نشون بده متفاوته و همرنگ جماعت نیست. مخصوصا بی دینا و بی خداها...
زیاد دیدم یکی بی دینه ولی به یه سنی که رسیده میانه رو شده و چون معمولا هم روحیه آرومی دارن این آدما همیشه کوتاه میان یا سکوت میکنن، این اشتباه ست مخصوصا در مقابل مذهبی ها که با وقاحت همه جا عقیده شون رو فریاد میزنن و به همه تحمیل میکنن.
Anarchy
11-07-2012, 04:56 PM
من با شدت عمل موافقم. هرکی متفاوت فکر میکنه نشون بده متفاوته و همرنگ جماعت نیست. مخصوصا بی دینا و بی خداها...
زیاد دیدم یکی بی دینه ولی به یه سنی که رسیده میانه رو شده و چون معمولا هم روحیه آرومی دارن این آدما همیشه کوتاه میان یا سکوت میکنن، این اشتباه ست مخصوصا در مقابل مذهبی ها که با وقاحت همه جا عقیده شون رو فریاد میزنن و به همه تحمیل میکنن.
منم با ذکر یک تبصره موافقم...جایی که بدونی برات خطری نداشته باشه یا سودش به خطرش بچربه!! و گرنه انسان باید دیوانه باشه که برای گفتن نظری که شاید خریداری هم نداشته باشه همه زندگی و آینده اش رو فدا کنه...اون مذهبی ها هم در محیطی قرار گرفتن که اکثریت دارن و دلشون به این خوش هست...همین ها رو ببرید در جایی که در اقلیت باشن تبدیل میشن به موش های بی آزار !!!
من در محیط های خانوادگی و جمع دوستان و اینترنت نظراتم رو میگم اما مثلا تو سربازی جلو حاج آقا نمیتونستم بیام به اسلام فحش بدم که:e417:
viviyan
11-07-2012, 04:58 PM
درسته آنارشی جان ولی اینایی که من میگم حتی جایی که براشون خطری هم نداره باز ترجیح میدن سکوت کنند. :e40e:
Anarchy
11-07-2012, 05:06 PM
درسته آنارشی جان ولی اینایی که من میگم حتی جایی که براشون خطری هم نداره باز ترجیح میدن سکوت کنند. :e40e:
خب خاصیت سیب زمینی از چنین افرادی بیشتر هست...یعنی دانستن مسائل کمکی بهشون نکرده، دانستن فقط برای دانستن بوده اما در عمل همان انسان قبل از دانستن هستن...
viviyan
11-07-2012, 05:13 PM
به نظرم بیشتر آدمای بی دین و بیخدا سنشون که بالا میره، اینطور میشن آنارشی...
Anarchy
11-07-2012, 05:20 PM
شاید حس میکنن حرف زدن بی فایده هست..چیزی که من در دنیای واقعی بهش رسیدم!! دیگه عمده فعالیتم محدود شده به نت...
viviyan
11-07-2012, 05:25 PM
آره. بدبختانه مذهبی ها هیچ وقت به این نتیجه ها نمیرسن.
Mehrbod
11-07-2012, 05:44 PM
شاید حس میکنن حرف زدن بی فایده هست..چیزی که من در دنیای واقعی بهش رسیدم!! دیگه عمده فعالیتم محدود شده به نت...
نه سخن گفتن همیشه سودمنده، ولی زمانبره. گاهی یک چیزی که آدم یکجا میشنود، چند ماه/سال دیگر در کنار دادههای نو ناگهان بازپدیدار شده و اندیشه را میدگراند.
Russell
11-07-2012, 06:30 PM
میگم یه بحث درست حسابی راه بندازین،من از نبود بحث کارم کشیده به جدل با آنارشی !!
viviyan
11-07-2012, 06:32 PM
راسل جان یه تاپیک برا معرفی متفکران اگزیستانسیالیسم بزنید خودتون. :e414:
Russell
11-07-2012, 06:41 PM
راسل جان یه تاپیک برا معرفی متفکران اگزیستانسیالیسم بزنید خودتون.
فکر خوبیه ویوی جان،ولی خودت بزن چون اول اینکه اینجا زدن تاپیک آزاده خوبه شما هم دستت راه میافته.دوم هم اینکه من دقیقا نمیدونم چی مد نظر شماست ولی میتونم تو بحث شرکت کنم :e11b:
Mehrbod
11-07-2012, 06:59 PM
میگم یه بحث درست حسابی راه بندازین،من از نبود بحث کارم کشیده به جدل با آنارشی !!
کدوم جدل؟ :e402:
Russell
11-07-2012, 07:08 PM
کدوم جدل؟
تاپیک آزاد تالار سیاست و اقتصاد - صفحه 5 (http://www.daftarche.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-12/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-37/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-5.html#post21697)
viviyan
11-07-2012, 08:19 PM
فکر خوبیه ویوی جان،ولی خودت بزن چون اول اینکه اینجا زدن تاپیک آزاده خوبه شما هم دستت راه میافته.دوم هم اینکه من دقیقا نمیدونم چی مد نظر شماست ولی میتونم تو بحث شرکت کنم :e11b:
من اگه بخوام بزنم باید از رو کتاب بنویسم، خیلی وقت آزاد میخواد. بدبختی هفته آینده دوتا امتحان دارم...
Russell
11-07-2012, 08:25 PM
من اگه بخوام بزنم باید از رو کتاب بنویسم، خیلی وقت آزاد میخواد. بدبختی هفته آینده دوتا امتحان دارم...
کتاب برای چه؟
شما تاپیک را بزنید و سیر کلی مد نظرتان را بگویید دوستان هم اضافه میشوند تاپیک مسیر خود را پیدا میکند،اگر مطلبی هم مد نظرتان هست میتوانید هر کجای تاپیک که خواستید مطرح کنید.لازم نیست از اول مطالب کامل باشد یا بدانید کل داستان را،گفتگو خوبیش همین است که دور هم دوستان شرکت میکنند هر کدام
viviyan
11-07-2012, 08:35 PM
کتاب برای چه؟
شما تاپیک را بزنید و سیر کلی مد نظرتان را بگویید دوستان هم اضافه میشوند تاپیک مسیر خود را پیدا میکند،اگر مطلبی هم مد نظرتان هست میتوانید هر کجای تاپیک که خواستید مطرح کنید.لازم نیست از اول مطالب کامل باشد یا بدانید کل داستان را،گفتگو خوبیش همین است که دور هم دوستان شرکت میکنند هر کدام
آخه من زیاد چیزی نمیدونم. باشه، تاپیکشو میزنم ولی معرفی و ادامه ش با شماها. من فقط میخوونم.
کافر_مقدس
11-07-2012, 10:14 PM
این آدما همیشه کوتاه میان یا سکوت میکنن، این اشتباه ست مخصوصا در مقابل مذهبی ها که با وقاحت همه جا عقیده شون رو فریاد میزنن و به همه تحمیل میکنن.بسیار عالی . ولی آیا لائیک ها و آتئیست ها از نشانه ی ظاهری خاصی استفاده می کنند ؟! چه چیزی اون ها رو از مذهبی ها متمایز می کنه ؟!
در مورد بالا رفتن سن هم موافقم . ولی دلیل این محافظه کاری ترس هست. چون هر چقدر سن بالاتر بره آدم محتاط تر و ترسوتر میشه ..
چند تا رفیق به ظاهر بی دین دارم که آبروی هر چی همفکر خودشون رو بردند از بس بزدل هستند ..
اینقدر منفعت طلب هستند که حاضر نیستند کوچکترین هزینه ای در راه آگاه کردن دیگران بدن و گامی در راه آزادی بردارند
جایی خوندم وقتی کسی از دانشی بهره مند هست ولی ازش استفاده نمی کنه مثل کسی هست که یک کتابخونه ی بزرگ داره ولی از کتاب هاش استفاده نمی کنه !
Mehrbod
11-07-2012, 10:56 PM
آخه من زیاد چیزی نمیدونم. باشه، تاپیکشو میزنم ولی معرفی و ادامه ش با شماها. من فقط میخوونم.
سرافرازمان کردید بانو :e402:
امیدوارم درهمه کارهای زندگی همینگونه با برنامهریزی از پیش شده و بالا پایین کردن سنگههای گوناگون و با واکاوی و پیشبینی سناریوهای احتمالی سرانجام دست به کار شده و جستار بیاغازید. :e405:
Ouroboros
11-08-2012, 10:43 PM
آتهایسم تا سال 2038 مذهب را کنار خواهد زد (http://www.psychologytoday.com/blog/the-human-beast/201204/atheism-defeat-religion-2038)
مقالهی جالبیست، نویسنده با برسی روند فعلی پیشرفت و ارتباط آن با دینزدایی از جامعه نتیجه میگیرد که تا پایان قرن بیست و یکم اقلیتی بسیار ناچیز از مردم جهان مذهبی خواهند بود. من شخصا مخالفم، و گمان میکنم تا زمانی که انسان میراست ایدهی خدا هم باقی خواهد ماند، و مذهبیون در حال حاضر چهار به یک آتهایستها را در شمار بچه شکست میدهند.
Russell
11-08-2012, 10:48 PM
البته اگر این جاودانگی و مبارزه با پیری جدی عملی شود مذهب ضربه فنی میشود اساسی :e402:
Mehrbod
11-08-2012, 11:44 PM
البته اگر این جاودانگی و مبارزه با پیری جدی عملی شود مذهب ضربه فنی میشود اساسی :e402:
:e00e:
تنها راه برای براندازی یکسره و همیشگی رسیدن به نامیرایی است.
Reactor
11-09-2012, 02:01 PM
عزیزم جنبه ی خوندن حرف رک رو نداری نخون.
شعار الکی هم نده
شما بفرما برو تو خیابون از اعتقاداتت برای همه بگو کسی جلوی شما رو نگرفته. حرف های گُنده گُنده نزن پند و نصیحت هم نکن.
Anarchy
11-09-2012, 08:23 PM
آلیس جان خودت رو ناراحت نکن...به نظر من تنها راه دوری کردن از چنین افرادی هست!! انسان هایی هستند که حد و حدود رو رعایت نمیکنند و باید بدون اینکه نقطه ضعفی نشون بدی بهشون بفهمونی که بیش از مقدار معینی نباید پاشون رو از گلیشمون دراز تر کنند:e405:
Dariush
11-10-2012, 01:11 AM
با سپاس.
در این مورد کتابی خوانده ام سالها پیش که الان دیگر نه نامش یادم هست و نه نویسنده اش(فقط میدانم یک خانم بود که نامش به نامهای ارمنی شبیه بود)
در این کتاب آمده بود که در دوران حافظ برای کسب سواد به شما قرآن می آموختند و باید آنرا حفظ میکردید(گویا در هر مقطع بخشی از قرآن را باید حفظ میکردید).بنابراین حافظ مجبور بوده حافظ قرآن باشد.از طرفی در دروه حافظ، خیلی ها را با نام حافظ میشناختند.در این کتاب لیست بلندی از افرادی که به نام حافظ معروف بودند آمده است.
قبلا، منزل یکی از آشنایان، کتابی عظیم و قطور دیدم که مولفش یک آخوند بود.در این کتاب، با دلایل و براهین اسلامی و نقل ابیات حافظ، اثبات شده بود که او کافر است و دین ندارد.البته کتاب یکی دو قرن پیش نوشته شده بود و آنچه من دیدم چاپش به حداقل پنجاه سال پیش باز میگشت.نثر بسیار بدقلق و ناجوری داشت، اما چند صفحه ای از آن را به زحمت خواندم و دیدم که چندان هم بیراه نگفته است.احتمالا با خود فکر کرده که با این کارش به جایگاه حافظ لطمه میزند و نمیدانسته که این کارش دویست سال بعد، دقیقا به نفع حافظ تمام میشود.
Russell
11-12-2012, 05:09 PM
یک گرد و غباری از کافه بتکانیم صندلیها را بچنیم بنشینیم به صحبت :e409:
دیشب فیلم The Exorcist (1973) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0070047/) رو میدیم این سوال یادم اومد که این جن یک خرافات خاص عربستان بوده یا ربط داره به سرقت ادبی از سایر ادیان،من فکر میکنم اولی باشه،این واژه جن گیر هم یکجورایی ترجمه evil spirit به جن هست که درست نیست خیلی.
Ouroboros
11-12-2012, 05:26 PM
به گمانم این مفهوم خرافی کم و بیش در تمامی فرهنگهای میانرودان وجود داشته، جالب آنکه گویا ارتباطی ناگسستنی با دیوانگی هم دارد (شاید مهربد بهتر بتواند بخش زبانی آنرا تائید بکند):
جن=جنون(جنزدگی)
دیو=دیوانگی(دیوزدگی)
Ouroboros
11-12-2012, 07:05 PM
دیشب فیلم The Exorcist (1973) - IMDb رو میدیم این سوال یادم اومد که این جن یک خرافات خاص عربستان بوده یا ربط داره به سرقت ادبی از سایر ادیان،من فکر میکنم اولی باشه،این واژه جن گیر هم یکجورایی ترجمه evil spirit به جن هست که درست نیست خیلی.
راسل جان فروم امشب بدل به مسکن دیو و ارواح و ... شده.. :e11b:
shirin
11-12-2012, 07:21 PM
خوبی بیخدایی و عقیده نداشتن به ماورا این هست که آدم دیگه از این موجودات خیالی مثل جن و روح و ... نمیترسه و با خیال راحت میتونه تنها زندگی کنه و یا تو تاریکی بمونه. :D
Mehrbod
11-12-2012, 07:43 PM
راسل جان فروم امشب بدل به مسکن دیو و ارواح و ... شده.. :e11b:
ببینید اکنون ما نزدیک به 300 کاربر داریم. از این 300 کاربر نزدیک 30 تایشان در 24 ساعت سایت را باز میکنند (10 درسد)، از این 10 درسد هم نزدیک به نیمی بیشتر کنشگر نبوده (15 کاربر، 5 درسد) و در این 24 ساعت پیکی نمیفرستند.
پس هر 24 ساعت (یک شباروز) چشمداشت بیشتر از 5 تا 10 پیک را نباید داشت.
برخی روزها باستثنا گفتمانهایی داریم که یک شبه از همه دو سال گذشته بیشتر پیک میخورند: همجنسگرایی - صفحه 5 (http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B 4%DB%8C-8/%D9%87%D9%85%D8%AC%D9%86%D8%B3%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D B%8C%DB%8C-747/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-5.html#post22131)
اینها استثنا هستند، چشمداشت همان 5 تا 10 پیکه.
Russell
11-12-2012, 07:44 PM
نظر دوستان درباره ادیان و فلسفه شرقی مانند بودیسم و اینها چیست؟
یا دالایی لامای فعلی،من جایی شنیدم او بنسبت باقی همفکران خودش ذهن بازی دارد و مثلا فلسفه غرب و هیوم و اینها خوانده.
undead_knight
11-12-2012, 08:18 PM
فلسفه شرقی بیشتر از اینکه به دنبال فهم جهان باشه به دنبال همراه شدن با اون هست و البته پست شمردن ماده(که فکر میکنم در بین شرق دور و خاورمیانه تا حدی مشترکه) و خواسته های مادی هست.
بیشترین نمود این انگیزه در نیروانا قابل دیدنه،یعنی شکلی از خوشبختی که دیگه نه خواسته ای در کار هست و نه ماده ای(و البته با توجه به اینکه باور به تناسخ در بین اندیشه های شرقی معمولا وجود داره،رسیدن به نیروانا نتیجه استفاده از تناسخ و کم کردن تدریجی این خواسته هاست)
برای اطلاعات بیشتر در فلسفه های شرقی(که بیشتر برخاسته از هند هست،خوندن این کتاب توصیه میشه)
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/11/24.jpg
Dariush
11-12-2012, 08:26 PM
فلسفه شرق همیشه آمیخته با اندیشه های عرفانی و روحانی و مذهبی بوده است.اگرچه شاید خیلی ها این را یک عیب بدانند، از دیدگاه من زیبا، جذاب و شایان توجه است.نوشته ها و فلسفه های رمزآلود و اسرار آمیز اندیشه های شرقی در کنار موسیقی، ادبیات و متولوژی آمیخته به مضامین مذهبی(غیر از ادیان نفرت آمیز ابراهیمی) حقیقتا بی نظیر است و برایم بی نهایت زیباست.هرگز از خاطرم رفتنی نیست که خواندن متون آئین مذهبی هندی(مثل اوپانیشادها) چه لذتی برایم به ارمغان آورد.
از طرفی، تناسخ از دیدگاه من موجه ترین (قابل پذیرش ترین اما همچنان غیرقابل قبول!) تفسیرها برای مساله آفرینش احتمالی(!) است.یعنی گاهی آرزو میکنم کاش اینچنین بود.یعنی من اگر زمانی قصد آفرینش جهانی اینچنین را داشتم،شاید راهکار تناسخ را انتخاب میکردم.
افسوس که این ذهن مفلوکِ مفلوجِ من، به یادم نمی آورد که نام آن کتابِ سه جلدی آبی رنگ، پیرامونِ ادیان و فرهنگهای آسیای شرقی چه بود که دو سه سال پیش خواندم و میدانم برای آشنایی آغازین با فلسفه های شرقی فوق العاده بود.
Russell
11-12-2012, 08:28 PM
یک فلسفه بومیان آمریکا و اینها هم داریم دیگر،منکه تا آنجا که دیدم نظرم را جلب نکرده و هیپی بازی بنظرم میرسد.
Mehrbod
11-12-2012, 08:30 PM
یک فلسفه بومیان آمریکا و اینها هم داریم دیگر،منکه تا آنجا که دیدم نظرم را جلب نکرده و هیپی بازی بنظرم میرسد.
Carlos Castaneda - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Castaneda)
Russell
11-12-2012, 09:32 PM
Carlos Castaneda - WiKi
توضیح میدی مهربد جان یکم من یک نگاه کردم البته.
این هم هست که من نظرم نسبت به این بود بیشتر:
John Fire Lame Deer - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Fire_Lame_Deer)
Mehrbod
11-12-2012, 10:44 PM
توضیح میدی مهربد جان یکم من یک نگاه کردم البته.
این هم هست که من نظرم نسبت به این بود بیشتر:
John Fire Lame Deer - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Fire_Lame_Deer)
کارلوس کاستاندا درباره فلسفه شامانهای سرخپوسته، کارهای وی را آپلود کردم.
در نگرش سرخپوستهای نامبرده جهان بیرونی بیهمتا نیست، برداشت ما (syntax) از جهان ولی یکسانه. هر نوزاد نیز
در پی فرایند بزرگ شدن با دیگران همآهنگ شده و ناخودآگاه برداشت یکسانی پیدا میکند، ولی با برزشهای ویژهای
میتوان این برداشت را دگرانیده و به جهانهای همراستای دیگر دستیافت؛ که میشود همان چیزهایی که کارلوس کاستاندا میاموزد.
در نگرش پذیرفته شده کنونی، یک جهان بیشتر نداریم و مغز ما تنها یک برداشت درآختی از جهان برآختی (objective) بیرونی میسازد که میشود همان فرهود (حقیقت).
فلسفه خوب و سرگرمکنندهایه.
Russell
11-16-2012, 07:50 PM
دوستان بنظرتان رویکرد دربرابر کسانی که علاقه به عرفان و اینها دارند در مواجه شدن با مشکلات و غمهای بزرگ چیست،یکمقدار که سن بالا باشد تغییر عقاید سخت است،از طرفی دلم میخواهد کم کنم و میبینم این چیزها علاقه به زندگی و اینها را به گند میکشند و کار هم درست نمیکنند حتی از طرف دیگر نگرانم این افیون را بگیرم نشود جایگزین مناسب و بموقعی کرد و فقط رو سیاهی بما بماند،چه کنیم؟
Ouroboros
11-16-2012, 08:02 PM
به عرفان یا روحانیت؟ mysticism یا spiritualism؟ برای اولی هیچ درمانی نیست، دومی معمولا خودبخود برطرف میشود... اما به راستی به راههای برخورد آتهایستی با فجایع و موقعیتهای وحشتآور باید بیشتر بپردازیم. چنانکه یکجا گفته شده «There are no atheists in foxholes» ..
Russell
11-16-2012, 08:11 PM
mysticism یا spiritualism؟
نمیدانم از نگر من هر دو یکی هستند ولی مولانا و کالت اطراف آن در ایران بگمانم همان mysticism میشود.البته مرگ عزیزی برایشان اتفاق افتاده که من حق میدهم تحمل واقعیت برایشان سخت باشد،طرفی دروغ بشکل باور پذیر گفتن سخت است تا حداقل نزدیک شوم.
Angela
11-16-2012, 08:58 PM
نمیدانم از نگر من هر دو یکی هستند ولی مولانا و کالت اطراف آن در ایران بگمانم همان mysticism میشود.البته مرگ عزیزی برایشان اتفاق افتاده که من حق میدهم تحمل واقعیت برایشان سخت باشد،طرفی دروغ بشکل باور پذیر گفتن سخت است تا حداقل نزدیک شوم.
میتونم بپرسم منظورتون چی هست از "دروغ گفتن به شکل باور پذیر؟"
Russell
11-16-2012, 09:03 PM
میتونم بپرسم منظورتون چی هست از "دروغ گفتن به شکل باور پذیر؟"
چرا نمیشود بانوی گرامی
یعنی درباره عقاید خودم دروغ بگویم طوری که طرف مقابل باورزش بشود من هم به عرفان و اینها علاقه دارم
Angela
11-16-2012, 09:15 PM
نه اینکه نمی شه, فقط نمی فهمم چرا باید این کار رو بکنید؟
چرا باید وانمود کنید اعتقاد دارید به مسایلی که ندارید؟
اگر منظورتان این هست که اینطوری بتونید عقاید اون شخص رو عوض کنید, این رو من فکر می کنم نمیشه!
Russell
11-16-2012, 09:19 PM
نه اینکه نمی شه, فقط نمی فهمم چرا باید این کار رو بکنید؟
چرا باید وانمود کنید اعتقاد دارید به مسایلی که ندارید؟
اگر منظورتان این هست که اینطوری بتونید عقاید اون شخص رو عوض کنید, این رو من فکر می کنم نمیشه!
عوض کردن عقاید هم اگر نه ولی بشود تغییری داد،اما از همه مهمتر اینکار اگر شدنی بود میشد نزدیکتر شد و کمکی کرد
Angela
11-16-2012, 09:37 PM
اگر بشه تغییری داد این تغییر بسیار آهسته انجام میشه و قدم اولش این هست که شخص با باورهای دیگه آشنا بشه و اصلا بدونه باورهای دیگه ای هم وجود دارند, اگه باورها به صورت منطقی توضیح داده بشه آروم آروم اثرش رو میذاره , البته در مورد افرادی که زیاد متعصب نباشند
اما وانمود کردن به باور دیگه, وقتی مشخص بشه که دروغ بوده از شما یه فرد ریاکار در ذهن اون شخص می سازه و همه کارهای شما رو از روی ریاکاری می دونه و خیلی راحت حرفاتون رو رد می کنه
اشخاصی که به عرفان گرایش دارند به یقین حضوری خودشون افتخار می کنند و هر حرفی که شما بزنید که برخلاف اون یقین باشه نشون میده که عرفان رو قبول ندارید
undead_knight
11-17-2012, 09:40 PM
متاسفانه اکثر افرادی که به یک چیزی ایمان دارند(هر چیزی) و"یقین" براشون مقدس هست و شک رو مردود میدونند به نوعی یک "سپر عقیدتی"دارند که باعث میشه خیلی سخت تغییر عقیده بدند.
shirin
11-18-2012, 11:10 AM
طبق مصوبه کمیسیون مجلس دریافت گذرنامه زنان مجرد تا رسیدن به سن ۴۰ سالگی، منوط به اجازه "ولی قهری" یا حاکم شرع (حکم دادگاه) است.
sonixax
11-18-2012, 01:59 PM
طبق مصوبه کمیسیون مجلس دریافت گذرنامه زنان مجرد تا رسیدن به سن ۴۰ سالگی، منوط به اجازه "ولی قهری" یا حاکم شرع (حکم دادگاه) است.
حکم دادگاه یا شوهر و ... ؟
Ouroboros
11-18-2012, 03:38 PM
حالا چرا ۴۰ سالگی؟ چرا نه ۳۰ یا ۵۰؟
بعد «ولی قهری» زن مجرد دیگر کیست؟!
shirin
11-18-2012, 04:12 PM
میلاد ولی قهری همون پدر هست اگر هم پدر فوت شده پدر بزرگ (پدرِ پدر). حکم دادگاه هم حتما برای وقتی هست که یا با پدر مشکل داشته باشه یا هم ولی نداشته باشه و فوت شده باشن. ( نمیدونم دقیقا) امیر حتما فکر میکنن زن تا چهل سالگی عقلش نمیرسه برای خودش تصمیم بگیره. فلسفشو احتمالا فقط خودشون میدونن.
shirin
11-18-2012, 04:22 PM
بقیه دنیا دارن پیشرفت میکنن اینم از جامعه ما رو به پسیم. به چه امیدی داریم اینجا زندگی میکنیم. احتمالا چند روز دیگه حق رای زنان و حق رانندگی و حق اشتغالشون و... هم ازشون میگیرن.
Ouroboros
11-18-2012, 04:25 PM
مگر یکی از شروط ولایت اسلام نیست؟ اگر ولی کافر بود چه؟ نخست او را اعدام میکنند سپس دختر را مورد تجاوز قرار میدهند، یا تجاوز به دختر تقدم فقهی دارد؟
Russell
11-18-2012, 04:29 PM
من هم از این حق رای که گفتید میخواهم :4:
shirin
11-18-2012, 04:36 PM
در مورد ولایت به اسلام شرط، ولایتِ خود دختر هست. اگه ولیش کافر بود دختر میتونه ازش سرپیچی کنه و ولی رو هم میگیرن اعدام میکنن و اجازه دختر هم میفته دست حاکم شرع. :Dولی خوب که من قبلا پاسپورت گرفتم. وگرنه اینقدر بدم میومد برم بگم بابا بیا رضایتنامه بده تا من برم پاسپورت بگیرم.
sonixax
11-18-2012, 04:37 PM
میلاد ولی قهری همون پدر هست اگر هم پدر فوت شده پدر بزرگ (پدرِ پدر). حکم دادگاه هم حتما برای وقتی هست که یا با پدر مشکل داشته باشه یا هم ولی نداشته باشه و فوت شده باشن. ( نمیدونم دقیقا) امیر حتما فکر میکنن زن تا چهل سالگی عقلش نمیرسه برای خودش تصمیم بگیره. فلسفشو احتمالا فقط خودشون میدونن.
پدر یا پدربزرگ طرف باید باهاش قهر کرده باشه حتمن ؟ :)))))
shirin
11-18-2012, 04:43 PM
اینجا منظورش از قهری فکر کنم جبری و اجباری باشه. مثل نسبی :D
Mehrbod
11-19-2012, 10:17 PM
امیر جان اگر درست بیاد داشته باشم درباره «نوام چامسکی» بیزاری نشان داده بودی، میتوانی دوباره از چرایی آن بگویی؟
viviyan
11-19-2012, 11:02 PM
دوستان کسی میدونه چرا آرم دانشگاه علوم پزشکی دوتا مار پیچیده دور یک لوله آزمایشگاه هست؟
Ouroboros
11-19-2012, 11:19 PM
امیر جان اگر درست بیاد داشته باشم درباره «نوام چامسکی» بیزاری نشان داده بودی، میتوانی دوباره از چرایی آن بگویی؟
خاطرم نیست، اما کلا از او دل خوشی هم ندارم، به نظرم او در توصیف ساختار و چیستی قدرت در جهان امروز به شدت در اشتباه است، اینکه هژمونی آمریکا دارای ارتباط تنگاتنگی با نظام سرمایهداریست و افول یکی به همان ِ دیگری خواهد انجامید خیلی سادهلوحانه است. من باور دارم کُل امپراتوری آمریکا نوعی انحراف از سرمایهداری حقیقیست نه نمود ِ راستین آن، به چند دلیل. یکی اینکه در مدل آمریکایی پیشفرضی غلط وجود دارد و آن درهمآمیختن «دموکراسی» و «کاپیتالیسم» است، چنانکه در آنجا(احتمالا برپایهی تبلیغهای میلتون فریدمن)تصور میکنند سرمایهداری بدون دموکراسی ممکن نیست موفق بشود، ما امروز اما مُدل ِ چین را داریم که توانسته الگویی از سرمایهداری ارائه بدهد که ولو هیچ آزادی سیاسی به هیچ مفهومی در آن وجود ندارد، چرخ آن بهتر از مدلهای غربی میچرخد. این پیشفرض غلط به این منجر شده که نظام حاکم در آمریکا، بجای تلاش برای غلبه بر جامعهی مدنی و برپا کردن دیکتاتوری، راههای جدیدی برای علم کردن نوعی نظم واژگون برپایهی کنشهای ظاهرا اختیاری بوجود بیاورد، و کلافی بسیار درهمتنیده برای کنترل اوضاع ببافد. خُب، این، و تمام مشکلاتی که از آن برمیخیزد، هیچ ربطی به سرمایهداری ندارد، ایراد دموکراسیست! ما میبینیم که در چین هیچ نیازی به این مسخرهبازیها نیست و «سرمایهداری» مثل ساعت کار میکند. «مشکل» زمانی آغاز میشود که میخواهید چیزی در ذات خود ناعادلانه را، در نظامی دموکراتیک پیاده بکنید. و نیز نکتهی دیگر در اینباره : «افول» سرمایهداری در آمریکا و اروپای غربی، صعود آن در هند و چین و برزیل است، و بحران در یک بخش از جهان، توسعه در جای دیگرست. اینها تنگاهای آخرالزمانی نیستند، بلکه پیچ و خمهای طبیعی هستند بر سر رودی بسیار بزرگ، البته چامسکی چنین چیزی ادعا نکرده، اما خیلی بیش از حد روی آنها حساب باز میکند.
مشکل دیگری که من با او دارم این ایدهی «تساعد موقت» است. اینکه با شرایط فعلی هیچ چشمانداز معقولی برای دولتزدایی نیست، و تا زمانی که اتحادیههای گسترده و قدرتمند و مستقل و خودآگاه کارگری بوجود بیایند، پتانسیل انقلابی در جوامع پیشرفته پدید بیاید و ... بجای کاهش قدرت دولت، باید موقتا آنرا بزرگتر(و سوسیالیستیتر) بکنیم تا از ما در برابر «سرمایهداری» دفاع بکند. در اینجا یک خودفریبی بزرگی نهفته است زیرا پیشفرض گرفته میشود که دولتبزرگ شده و قادر به مقابله با سرمایهداری، اجازهی گسترش آلترناتیوهای حقیقتا مستقل و قدرتمند برای خود را خواهد داد! ما برپایهی یک و نیم قرن تجربهی انقلابات سوسیالیستی-کمونیستی-آنارشیستی و بطور کلی «ضدکاپیتالیستی» میدانیم که «دولت» دشمنی به مراتب ترسناکتر، خطرناکتر، آدمکشتر و قدرتمندتر از «سرمایه داری»ست، و تقویت دولت برای مقابله با کاپیتالیسم به واکسینه کردن بدن برپاد آنفولانزا با هپاتیت سی میماند!
...
Ouroboros
11-19-2012, 11:22 PM
دوستان کسی میدونه چرا آرم دانشگاه علوم پزشکی دوتا مار پیچیده دور یک لوله آزمایشگاه هست؟
علامت کادسئوس عصای ِ هرمس است پیامبر خدایان المپ.
Caduceus as a symbol of medicine - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus_as_a_symbol_of_medicine)
shirin
11-20-2012, 06:03 AM
چه صبح دل انگیزی
Hezbollah_YaHasan
11-20-2012, 08:38 AM
شما غرب زده های هرهری مذهب نمی توانید از نامهای اصیل ایرانی استفاده کنید؟ کافه دومگو چیه دیگه؟ جمال قهوه خانه مشت قنبر را عشق است.
mamad1
11-20-2012, 08:54 AM
شما غرب زده های هرهری مذهب نمی توانید از نامهای اصیل ایرانی استفاده کنید؟ کافه دومگو چیه دیگه؟ جمال قهوه خانه مشت قنبر را عشق است.
شما که خودت همه چیزت عربیه
اول خودتو اصلاح کن بعد بقیه رو موعظه کن تا اونموقع جوابتو بگیری
Hezbollah_YaHasan
11-20-2012, 09:05 AM
شما که خودت همه چیزت عربیه
اول خودتو اصلاح کن بعد بقیه رو موعظه کن تا اونموقع جوابتو بگیری
عربی زبان الله و زبان مردم بهشت است. البته سعادت یادگیری این زبان را نداشته ام ولی خدا بعد از مرگ زبان اهل بهشت را به عربی می گرداند و اهل دوزخ را به عجمی.
mamad1
11-20-2012, 09:10 AM
عربی زبان الله و زبان مردم بهشت است. البته سعادت یادگیری این زبان را نداشته ام ولی خدا بعد از مرگ زبان اهل بهشت را به عربی می گرداند و اهل دوزخ را به عجمی.
شما از کجا میدونی زبان الله عربیه
چند کلمه باش حرف زدی ؟
زبان های دیگه بلد نیست؟
بعدشم ما که الان کاری به اون دنیا نداریم
فعلا تو این دنیا هستیم و تو این مملکت
اگر به ایرانی نبود کافه دومگو گیر میدی پس خودت هم باید ایراد نداشته باشی که داری
خارج از شوخی اگر بهشت و جهنمی وجود داشت و بنا بود توی بهشت عربی حرف بزنن و من هم از قضا بهشتی شدم
همون دم در بهشت راهمو کج میکنم به سمت دوزخ که عجمی میحرفن:e415:
Hezbollah_YaHasan
11-20-2012, 09:16 AM
شما از کجا میدونی زبان الله عربیه
چند کلمه باش حرف زدی ؟
زبان های دیگه بلد نیست؟
بعدشم ما که الان کاری به اون دنیا نداریم
فعلا تو این دنیا هستیم و تو این مملکت
اگر به ایرانی نبود کافه دومگو گیر میدی پس خودت هم باید ایراد نداشته باشی که داری
خارج از شوخی اگر بهشت و جهنمی وجود داشت و بنا بود توی بهشت عربی حرف بزنن و من هم از قضا بهشتی شدم
همون دم در بهشت راهمو کج میکنم به سمت دوزخ که عجمی میحرفن:e415:
اولا قرآن که کلام خداست به زبان عربیه
ثانیا بهترین انسان و کامل ترین انسان از ازل تا ابد کسی نیست جز محمد رسول الله (ص) که عرب زبان بوده
ثالثا امامان شیعه همگی عرب و عرب زبان بوده اند
رابعا با ظهور آقا امام زمان کلیه بلاد جهان زیر بیرق اسلام خواهد رفت و زبان بین المللی از انگلیسی به عربی تغییر می یابد
خامسا ایرانی اصیل عبد و عبید امامان شیعه است امام شیع هم عرب زبان است
mamad1
11-20-2012, 09:20 AM
ثانیا بهترین انسان و کامل ترین انسان از ازل تا ابد کسی نیست جز محمد رسول الله (ص) که عرب زبان بوده
رابعا با ظهور آقا امام زمان کلیه بلاد جهان زیر بیرق اسلام خواهد رفت و زبان بین المللی از انگلیسی به عربی تغییر می یابد
من تسلیم شدم وو در حالی که خشتک خویش را پاره میکنم به سمت کلاس های خصوصی اموزش زبان عربی میشتابم:e412:
sonixax
11-20-2012, 01:43 PM
عربی زبان الله و زبان مردم بهشت است.
محض اطلاعتون الله نام بزرگترین بت در مکه بود !
بت هم که حرف نمیزنه !
viviyan
11-20-2012, 07:47 PM
بترکی حزب الله، تو چقد بامزه ای :e414:
امیر سپاس. :e303:
undead_knight
11-27-2012, 11:46 PM
تکنیک سلامتی - وضو و فعاليت چاكراها (http://www.lotfifatemi.blogfa.com/post-334.aspx)
تا حالا از اثر وضو روی چاکراها! چیزی شنیده بودید؟ :))
اینم برای رونق گرفتن کافه :)
Alice
11-28-2012, 12:10 AM
شیرین راست میگفت که شبهنگام انبوه درد و رنجها
به سوی آدم می تازند ! ای کاش من هم مانند کاربر
پیشین سرخوش و هی از این ":)))" شکلکها بده بودم ! :e411:
نازک آرای تن ساق گلی
که به جانش کشتم ؛ و به جان دادمش آب ؛ ای دریـغا که به برم میشکند
Mehrbod
11-28-2012, 12:26 AM
:))))
undead_knight
11-28-2012, 12:26 AM
شیرین راست میگفت که شبهنگام انبوه درد و رنجها
به سوی آدم می تازند ! ای کاش من هم مانند کاربر
پیشین سرخوش و هی از این ":)))" شکلکها بده بودم ! :e411:
نازک آرای تن ساق گلی
که به جانش کشتم ؛ و به جان دادمش آب ؛ ای دریـغا که به برم میشکند
جواب اول:
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
جواب دوم:
من از این پس به همه کار جهان میخندم
به هوس بازی این بی خبران میخندم
من از آن روز که دلدارم رفت
به همه نیک وبد این دو جهان میخندم
خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است
کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
نتیجه گیری اخلاقی:در هر صورت میشه خندید :))
Mehrbod
11-28-2012, 06:09 PM
یک بیاسپاگتی اسپاگتینشناس این دور و برها، به گمانم بانو مهتاب یا ایرانبانو پرسیده بودند اسپاگتی که میگویید چیست.
اسپاگتی همانا آفریدگار این جهان و آن جهان و هر جهان دیگر از قلم افتاده است: نیایش به درگاه پروردگار بزرگ، اسپاگتی (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%DA%AF%D8%AA%DB%8C-265/)
iranbanoo
11-28-2012, 06:26 PM
خسته نباشید.یک هفته پیش پرسیدم و پاسخش را گرفتم
الانم جاتون خالی خانه ی اسپاگتی ام دارم طواف میکنم.
سوغات چی میخواین؟میخواین براتون طلب مغفرت کنم؟
shirin
11-29-2012, 04:40 PM
مصر قانون اساسی رو بر اساس شریعت اسلامی تدوین میکنه. بی بی سی
Anarchy
11-29-2012, 05:53 PM
اگر این جوری شده باشه، مصر هم داره گام به گام مسیر 34 سال پیش ایران رو طی میکنه...
mahtab71
11-29-2012, 05:57 PM
اگر این جوری شده باشه، مصر هم داره گام به گام مسیر 34 سال پیش ایران رو طی میکنه...
مصر همون راهی رو داره میره که 33سال پیش ایران رفت و همون برنامه ای رو اجرا میکنه که غیرمستقیم به عراق،اففانستان دیکته شده بود.
با حمایت آمریکا دوباره بنیادگرایی در خاورمیانه رشد خواهد گرفت و سیستم حاکم بر همه جمهوری اسلامی خواهد بود.
shirin
11-29-2012, 06:07 PM
بعد از تأیید رئیس جمهور هم به همه پرسی میذارن. احتمالا 98 درصد رای میاره بعدش.
sonixax
11-29-2012, 08:51 PM
راه رسیدن به دموکراسی برای بسیاری از مردمان جهان از حکومت دینی میگذرد . هیچ راه دیگری هم ندارد .
shirin
11-29-2012, 09:09 PM
اینو نگیم چی بگیم؟ میترسم یه دفعه کل دنیا رو اسلام گرایان بگیرن دستشون.
mahtab71
11-30-2012, 07:39 AM
چه خبر بدی!
مطمئنید؟
با این حساب گذرنامه های قبلی فاقد اعتباره؟
Dariush
11-30-2012, 09:32 AM
چه خبر بدی!
مطمئنید؟
با این حساب گذرنامه های قبلی فاقد اعتباره؟
مثل اینکه هنوز تصویب نشده.احتمالا همین هفته در صحن مجلس در موردش بحث خواهد شد.
undead_knight
12-01-2012, 09:21 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/12/2.jpg
من مخالف رو دوست دارم ولی متاسفانه بعضیاشون اینجوریند :)
Mehrbod
12-06-2012, 08:01 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/12/2.jpg
من تازه اینرا گرفتم :21:
undead_knight
12-08-2012, 09:05 PM
من الان خدایی با شما چیکار کنم!؟
نمیزارید کمی لرزش در پایگاه دینداران ایجاد کنم بسکه ذهنم رو مشغول میکنید :))
اگر زمانی شبیه سازی در سطح وسیع اجرایی شد حتما از خودم چندتا کلون میسازم تا این مسئله کمبود وقت حل بشه :))
undead_knight
12-09-2012, 07:09 PM
داشتم ارشیو های هم میهن رو میدیدم رفتم کامل این قضیه اخراج شدن دوستان رو خوندنم،به نظر من که بازی خوردید :)
iرچند خونم یخورده به جوش اومد داشت تمایلاتم برای خشونت زنده میشد :))
Mehrbod
12-11-2012, 06:28 PM
داشتم ارشیو های هم میهن رو میدیدم رفتم کامل این قضیه اخراج شدن دوستان رو خوندنم،به نظر من که بازی خوردید :)
iرچند خونم یخورده به جوش اومد داشت تمایلاتم برای خشونت زنده میشد :))
دسترسی را باز کردهاند، از سوی ما هم خودشان "تعهد" دادهاند که به قانونهای فاشیستیاشان پایبند باشیم.
بسی پندار پوچ! :21:
undead_knight
12-11-2012, 06:35 PM
دسترسی را باز کردهاند، از سوی ما هم خودشان "تعهد" دادهاند که به قانونهای فاشیستیاشان پایبند باشیم.
بسی پندار پوچ! :21:
ادعای آزادی بیان در جایی که قانون سانسور رو به رسمیت میشناسه؟! :))
اصولا هیچ جایی در اینترنت ایران! نمیتونه آزاد باشه مگر اینکه فیلتر بشه :)
Mehrbod
12-11-2012, 06:38 PM
ادعای آزادی بیان در جایی که قانون سانسور رو به رسمیت میشناسه؟! :))
اصولا هیچ جایی در اینترنت ایران! نمیتونه آزاد باشه مگر اینکه فیلتر بشه :)
بدبختانه جایی مانند اینجا که آزاد هست هم کسی از روی فیلتر نمیاید و یا نمیتواند بیاید.
mamad1
12-11-2012, 09:12 PM
بابا مهربد هنوز حوصلشو نداری؟
کافر_مقدس
12-11-2012, 11:12 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2012/12/2.jpgمن مخالف رو دوست دارم ولی متاسفانه بعضیاشون اینجوریند :)جریان این عکس چیه ؟ من هر چقدر به آی کیوی مبارک فشار آوردم نگرفتم قضیه رو !http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/30.gif
undead_knight
12-11-2012, 11:22 PM
جریان این عکس چیه ؟ من هر چقدر به آی کیوی مبارک فشار آوردم نگرفتم قضیه رو !http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/30.gif
از چیزی که نمیفهمی متنفر نباش!
از زنده یاد! جان لنون (http://thefunnypicspage.com/wp-content/uploads/2012/07/Uber-Lazy.jpg)
فارسیش که دیگه سخت نیست؟ :)
Mehrbod
12-11-2012, 11:41 PM
جریان این عکس چیه ؟ من هر چقدر به آی کیوی مبارک فشار آوردم نگرفتم قضیه رو !http://www.daftarche.com/images/imported/2012/09/30.gif
از چیزی که نمیفهمی متنفر نباش!
از زنده یاد! جان لنون (http://thefunnypicspage.com/wp-content/uploads/2012/07/Uber-Lazy.jpg)
فارسیش که دیگه سخت نیست؟ :)
:21:
کافر جان نکته فرتور این بود که من خودش را گرفتم، ولی نوشته undead را نگرفتم:
48 ساعتی زمان برد این «ولی» راه خودش را به خودآگاهم باز کند :21:
undead_knight
12-11-2012, 11:53 PM
:21:
کافر جان نکته فرتور این بود که من خودش را گرفتم، ولی نوشته undead را نگرفتم:
48 ساعتی زمان برد این «ولی» راه خودش را به خودآگاهم باز کند :21:
قبول دارم گاهی وقت ها نوشته هام(مثل حرفام)خیلی گنگ و نامفهوم میشه
دلیلش اینه کلا هر چیزی مینویسم سبکش Stream of consciousness (http://en.wikipedia.org/wiki/Stream_of_consciousness_%28narrative_mode%29) هست،یهو از وسط افکارم یه چیز میپرونم :))
کافر_مقدس
12-12-2012, 11:25 PM
دوستان، داستانِ این تعبیر خواب و رویا چیه؟! تو خونه ما خیلی اعتقاد دارند به این قضیه. مثلا اگه یه خواب با تعبیر خوب یا بد ببینند، خیلی براشون اهمیت داره. حالا میخواستم ببینم نظر شما در این باره چیه؟ :e057:همین چند ساعت پیش مادر محترم اینجانب رو کچل فرموده که بیایید برای من از اینترنت تعبیر خواب ببینید ! هی میگم به نقی به تقی اینا همش الکیه انگار نه انگار .. آخر هم کار خودشو کرد ، یک ساعت از وقت پرارزش ما رو گرفت و تعبیر خواب مطالعه کرد http://www.daftarche.com/images/imported/2012/11/8.gif
mamad1
12-12-2012, 11:29 PM
راستی بحث خواب شد
من یادم اومد یک بار یک خوابی دیدم که خیلی ترسوندم
خواب دیدم
یک سگی پشت دستمو دندون گرفت
بیدار که شدم همون لحظه جای دندونا درد میکرد
عجیب ترسیدما
Alice
12-12-2012, 11:38 PM
من یک بار در خواب عاشق شده بودم ! :21:
صبح که بیدار شدم عین کسانی که شکست عشقی خورده اند همش به خوابم می اندیشیدم !
براستی که ما هموندان دفترچه از عجایب روزگاریم ؛
mamad1
12-12-2012, 11:40 PM
تنها خوابی که به نظر من صحت داره تعبیرش خواب جیش کردن هست.....!
undead_knight
12-12-2012, 11:41 PM
راستی بحث خواب شد
خواب دیدم
عجیب ترسیدما
پلاسبو افکت :)
اثر دارونما به این معناست که نتیجه بدست آمده معلول انتظارات بوده است نه دستکاری های ناشی از داروی مصرفی توسط آزمودنی- محرکی خنثی که به این علت موجب پاسخ می شود که آزمودنی معتقد است باید آن پاسخ را تولید کند.
البته این اثر دارونما گسترده تر از این هست و تقریبا شامل هر اثری میشه که در نتیجه انتظارات شخص بر روی بدن اتفاق میافته این فرق داره در کل باور داشتن میتونه تاثیرات جالبی رو روی جسم شخص بزاره،گاهی هم ممکنه از شدت واقعی بودن یک خواب اثرات فیزیکی هم در بدن ایجاد بشه :)
Mehrbod
12-12-2012, 11:44 PM
+ گرسنگی، تشنگی، ...
اینها نیاز به تفسیر ندارند :21:
mamad1
12-12-2012, 11:48 PM
+ گرسنگی، تشنگی، ...
اینها نیاز به تفسیر ندارند :21:
اونها کمتر
اون جیش لعنتی همزمان که داری خوابشو می بینی تعبیر میشه و ابرو و حیثیتو لباسو زندگیو همه چی رو به گا میده
Alice
12-12-2012, 11:48 PM
آنقدر بلند خندیدم که گمان می رود مادرم از خواب بیدار شده باشد ! :24:
mamad1
12-12-2012, 11:50 PM
اخه من نمیدونم این چه فشاریه که شما به خودتون میدید واسه این کتابی حرف زدن:e415:
ادم حس میکنه یه خار ماهی تو گلتون گیر کرده:e415:
راحت باشید
Mehrbod
12-12-2012, 11:52 PM
راستی بحث خواب شد
خواب دیدم
عجیب ترسیدما
من یک بار در خواب عاشق شده بودم ! :21:
صبح که بیدار شدم عین کسانی که شکست عشقی خورده اند همش به خوابم می اندیشیدم !
براستی که ما هموندان دفترچه از عجایب روزگاریم ؛
در پیِ ترانویسی چامههای خیام اینجا: رباعیات «خیام» - صفحه 2 (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%87%D9%86%D8%B1-14/%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%C2%AB%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D9%85%C2%BB-322/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-2.html#post24597)
چند شبی بود چامههای ترانوشته شده را خواب میدیدم و روی هم رفته خیاموار در خواب چامهسرایی میکردم.
یک جای خواب هم یک سدای زمزمهگری در گوشم میگفت:
Kâri ce koni ke bâ ajal bâšad joft ... Barxiz ke bezire xâk mibâyad xoft
یکجای دیگر هم میگفت:
Kâri ce koni bâ ajal bâšad joft ... Barxizo be jâm bâde kon azm dorost
روی هم رفته آمایش درهم برهمی از چامهها بود ... :21:
undead_knight
12-12-2012, 11:54 PM
اخه من نمیدونم این چه فشاریه که شما به خودتون میدید واسه این کتابی حرف زدن:e415:
ادم حس میکنه یه خار ماهی تو گلتون گیر کرده:e415:
راحت باشید
البته همیشه فشار نیست،گاهی تغییر دادن حتی سخت تره وقتی عادت کنی
مثلا فکر کن توی محیط کاری یه دوست صمیمی داری همش به فامیلیش صدا میزنیش،بیرون که میری صدا زدن اسم کوچیکش نیاز داره یکم این عادت رو بشکنی:)
خار ماهی رو خوب اومدی :))
mamad1
12-12-2012, 11:54 PM
Kâri ce koni ke bâ ajal bâšad joft ... Barxiz ke bezire xâk mibâyad xoft
یکجای دیگر هم میگفت:
Kâri ce koni bâ ajal bâšad joft ... Barxizo be jâm bâde kon azm dorost
مهربد غلط کردم
همون پارسی سره خوبه
Alice
12-12-2012, 11:58 PM
اخه من نمیدونم این چه فشاریه که شما به خودتون میدید واسه این کتابی حرف زدن
ادم حس میکنه یه خار ماهی تو گلتون گیر کرده
راحت باشید
من که تا جاییکه می توانم سره نویسی نمیکنم تا همگان پُست هایم را
دریابند ؛ ولی این لفظ قلم را نمی توانی از من بگیری !
چند شبی بود چامههای ترانوشته شده را خواب میدیدم و روی هم رفته خیاموار در خواب چامهسرایی میکردم.
من هم چون همیشه آخر شب به دفترچه می آیم ؛ گاهی خواب های
پراکنده و گنگی از تو و ممد و بقیه می بینم !
خار ماهی رو خوب اومدی :))
:)))))))))
mamad1
12-13-2012, 12:00 AM
من هم چون همیشه آخر شب به دفترچه می آیم ؛ گاهی خواب های
پراکنده و گنگی از تو و ممد و بقیه می بینم !
من چه شکلیم تو خوابت؟:e404:
mamad1
12-13-2012, 12:11 AM
بیشتر خواب همین دنیای مجازی را می بینیم ! یکی دوبار
تنها مهربُد و آنارشی را در خواب دیده بودم ؛
ولی از تو تصویر ذهنی یک جوانی را در ذهنم دارم !
تو بگو چه تصویری از من داری تا من هم بگویم !
:e314:
من که خوابتو ندید بابا الیس که بگم چه شکلی هستی
اما من تصویر ذهنی جالبی ازت دارم و از اونجایی که به علم روانشناسی علاقه دارم
تقریبا میدونم چه مدل دختری هستی و چه روحیاتی داری
اگر کنجکاو شدی هم نپرس که من داده خودینه نمیدم
Alice
12-13-2012, 12:15 AM
اگر کنجکاو شدی هم نپرس که من داده خودینه نمیدم
یعنی انقدر تصویرت از من به فرهود (حقیقت) نزدیک است که دادینه ی شخصی نمی دهی ؟ (:
Mehrbod
12-13-2012, 12:54 AM
بیشتر خواب همین دنیای مجازی را می بینیم ! یکی دوبار
تنها مهربُد و آنارشی را در خواب دیده بودم ؛
ولی از تو تصویر ذهنی یک جوانی را در ذهنم دارم !
تو بگو چه تصویری از من داری تا من هم بگویم !
:e314:
ما چه ریختی بودیم؟ :e402:
من یک انگارهای از همه هموندان اینجا دارم:
آنارشی قد بلند و لاغر، موهای سیاه کوتاه و
راسل قد بلند ولی کمی تپل (بیگمان از آواتارش آمده)، موهای لخت قهوهای
میلاد را با اینکه ندیدهام ولی این اندازه از خودش گفته که نمینویسم، همان داده شخصی میشود :21: .. کسرا نیز همینجور
آلیس هم قد یک و 70 و خوردهای و پوست سپید، چشمهای درشت قهوهای یا شایدم عسلی؟ دستهای لاغر و کشیده، موهای کمابیش خلت
شیرین را هم باز یک خوردهای تپل میبینم، شاید نه آن اندازه قد بلند + پوست بسیار سپید و موهای یک خورده فر
نامرده را هم پوست رو به سبزه و قد بلند، موهای بلند (ده سانت)، ریش بزی هم بهش میاید!!
نیازی هم به تایید و انکار نیست، داده شخصی ندهید ...
Alice
12-13-2012, 01:01 AM
نامُرده را درست گفتی ! :21:
mamad1
12-13-2012, 07:29 AM
یعنی انقدر تصویرت از من به فرهود (حقیقت) نزدیک است که دادینه ی شخصی نمی دهی ؟ (:
بعله
همونقدر نزدیک
به من میگن ممد تو خال سیاه زن
mamad1
12-13-2012, 07:33 AM
ما چه ریختی بودیم؟ :e402:
من یک انگارهای از همه هموندان اینجا دارم:
آنارشی قد بلند و لاغر، موهای سیاه کوتاه و
راسل قد بلند ولی کمی تپل (بیگمان از آواتارش آمده)، موهای لخت قهوهای
میلاد را با اینکه ندیدهام ولی این اندازه از خودش گفته که نمینویسم، همان داده شخصی میشود :21: .. کسرا نیز همینجور
آلیس هم قد یک و 70 و خوردهای و پوست سپید، چشمهای درشت قهوهای یا شایدم عسلی؟ دستهای لاغر و کشیده، موهای کمابیش خلت
شیرین را هم باز یک خوردهای تپل میبینم، شاید نه آن اندازه قد بلند + پوست بسیار سپید و موهای یک خورده فر
نامرده را هم پوست رو به سبزه و قد بلند، موهای بلند (ده سانت)، ریش بزی هم بهش میاید!!
نیازی هم به تایید و انکار نیست، داده شخصی ندهید ...
به نظر من عینکی هستی بابا مهربد
قدت هم مثلا 175 اینجاها
به لباس های رنگ روشن فکر کنم علاقه داشته باشی
رنگ پوستت هم گندمی
دادینه خودینه رو داشتی؟؟:e057:(این دیگه از همه جدید تر بود)
nirvana
12-13-2012, 10:46 AM
بگذارید خواب دیشب مادرم رو براتون تعریف كنم:
خواب دیده كه طبق معمول به مراسم روضه خوانی حسین رفته دربدو ورود به حیاط خانه درخت اناری روبرویش دیده كه قبلا انجا نبوده وپس از گفتن السلام علیك یا اباعبدالله درخت شروع میكند به تكیدن انارهایش بعد مادرم دستش را به علامت استاپ روبروی درخت میگیرد و به ناگاه دیگر ریختن انار متوقف میشود
پدرم گفت:عجب جادوگر هم كه شدی:)))
مادرم ادامه میدهد كه بعد از این كار صاحب مجلس سك ای طلا به او میدهد
پدرم گفت:خب یكی هم برای من می اوردی تو این گرانی و اینها :))))
وباز مادرم طبق معمول میگه: اخرین باره كه خوابهامو برای شما دوتا كافر تعریف میكنم:)))))
mamad1
12-13-2012, 08:35 PM
بگذارید خواب دیشب مادرم رو براتون تعریف كنم:
خواب دیده كه طبق معمول به مراسم روضه خوانی حسین رفته دربدو ورود به حیاط خانه درخت اناری روبرویش دیده كه قبلا انجا نبوده وپس از گفتن السلام علیك یا اباعبدالله درخت شروع میكند به تكیدن انارهایش بعد مادرم دستش را به علامت استاپ روبروی درخت میگیرد و به ناگاه دیگر ریختن انار متوقف میشود
پدرم گفت:عجب جادوگر هم كه شدی:)))
مادرم ادامه میدهد كه بعد از این كار صاحب مجلس سك ای طلا به او میدهد
پدرم گفت:خب یكی هم برای من می اوردی تو این گرانی و اینها :))))
وباز مادرم طبق معمول میگه: اخرین باره كه خوابهامو برای شما دوتا كافر تعریف میكنم:)))))
خاله من یک خابی دیده بود که مادر بزرگ مرحومم با یه کالسکه اومده و میخواید یک عده ای رو سوار کالسکه کنه و ببره
توی ما گذشته 6 نفر از نزدیک ترین ها در خانواده ما مردند
یک نفر الان توی کما هست
و خود خاله هم که خواب رو دیده سکته کرد و قلبش واستاد و با شک احیا شد
نمیدونم چی بگم
بعد از خواب های جیش کذایی این خیلی واقعی به نظر میرسه
nirvana
12-13-2012, 08:38 PM
منم قبلنا كه مسلمون بودم رابراه خواب امام تایم و حسین و محمد و اینها رو میدیدم:))))
mamad1
12-13-2012, 08:40 PM
منم قبلنا كه مسلمون بودم رابراه خواب امام تایم و حسین و محمد و اینها رو میدیدم:))))
امام تایم؟؟؟؟؟:e404:
عجب مسلمون داغونی بودی تو
من خدا رو شکر هیچوقت از این خابا ندیدم تو اوج مسلمونیمم دوس نداشتم از این خاباببینم
nirvana
12-13-2012, 08:47 PM
تو مسلمون واقعی نبودی مسلمون كشكی بودی:)))خدایی من موندم چطور میخوای پل صراط و ردكنی:))
خواب امام تایم هم میدیدی؟:e415:
خداروشكر چه مسلمون بودم چه نبودم همش خواب چاقوكشی و خون ریزی و قتل و كشت و كشتار میبینم:)
امروز هم خواب دیدم دارن میبرن اعدامم كنن :l
قرائتی اومده بود میگفت تو این لحظات آخر خودت و به خدا نزدیك تر كن
بعد گفت آرزوی آخرت چیه؟
:))))فكر نكنم روم بشه بگم چی گفتم:)
nirvana
12-13-2012, 09:01 PM
قرائتی؟:)))))دقت كن من تو خوابت نبودم؟:))))اگه ارزوت مربوط به منه بگو خجالت نكش:)))
قرائتی؟:)))))دقت كن من تو خوابت نبودم؟:))))اگه ارزوت مربوط به منه بگو خجالت نكش:)))
آره میشناسیش كه؟:))
مادر گرامی با گریه گفتند كه الهی بمیرم كه هر چی ایشون دعا میكنند من نقش بر آب میكنم و باعث میشم بر عكس تعبیر بشه:))))
نه نبودی در سلول انفرادی بودم با قرائتی:))
نه نمیگم خجالت كه نمیكشم ولی اندكی حیا مبكنم فقط به خاطر این كه اگر الان هم بگویند در آخرین لحظه ی عمر چه میخواهم همان را میگویم
:))))
nirvana
12-13-2012, 09:14 PM
از دست این مادران گرامی:)))با قرائتی تنها؟ الان سالمی؟:))))من كه میدونم ارزوت چیه ولی خودمو میزنم به اون راه كه نمیدونم مثلا:))
iranbanoo
12-13-2012, 10:16 PM
من تازگی ها عاشق شدم:((
چی کار کنم؟؟
Alice
12-13-2012, 10:33 PM
ما چه ریختی بودیم؟
دوستان به یاد داشته باشید که نگاره های ویری شما
از دیگران همگی از لابه لای سخنان و پُست هایشان
بر ناخودآگاهتان نشسته است و این انگاره ها با گمان
بالایی می توانند درست باشند !
پس دادینه شخصینه ندهید و هتا انگاره هایتان از دیگران
را نیز به هیچ روی بازگو نکنید ؛
بعله
همونقدر نزدیک
به من میگن ممد تو خال سیاه زن
خب اکنون که این اندازه نزدیک است بگو ببینم ؛ (:
مهربُد که خال سیاه را نشانه گرفت ولی تیرش اندکی خطا رفت !
شاید تو توانستی ! خال سیاه را میزنی هـآ باباجان ؛
Anarchy
12-13-2012, 10:33 PM
من تازگی ها عاشق شدم:((
چی کار کنم؟؟
شما مگه نامزد نداشتین؟ کار هم خب سعی کن به عشقت برسی دیگه...
iranbanoo
12-13-2012, 10:38 PM
مرسی واقعا از راهنماییت....
احساس میکنم پرده های غیب کنار خوردن و با عالم جدیدی آشنا شدم...
خوب اگه میتونستم که میرسیدم...مسئله اینه که نمیتونم
باید تا اخر عمر با این غم بسوزم و بسازم:e106:
mamad1
12-13-2012, 10:58 PM
مرسی واقعا از راهنماییت....
احساس میکنم پرده های غیب کنار خوردن و با عالم جدیدی آشنا شدم...
خوب اگه میتونستم که میرسیدم...مسئله اینه که نمیتونم
باید تا اخر عمر با این غم بسوزم و بسازم:e106:
خیلی اتفاق بدی هستا
رکب خوردی
SAMKING
12-14-2012, 03:21 AM
هـــمــه رفتـــنـــد کــســـی دو رو بـــــرم نیـــــست
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
جـنـتـی - 22 دسامـبـر
nirvana
12-14-2012, 12:47 PM
سیستمم هنگه مغزم هنگه دلم هنگه دستم هنگه زندگیم هنگه ولی خودم منگم :))
mamad1
12-14-2012, 05:10 PM
سیستمم هنگه مغزم هنگه دلم هنگه دستم هنگه زندگیم هنگه ولی خودم منگم :))
کارت از ctrl+alt+delete
گذشته
فقط ریست کن
nirvana
12-14-2012, 05:43 PM
کارت از ctrl+alt+deleteگذشتهفقط ریست کنای بابا کارما از ریست هم گذشته :))روبه قبله منتظر جنتی خیره به سقف خوابیدیم:))
undead_knight
12-14-2012, 05:59 PM
کافه برای بحث های یخورده جدی تر بودا :))
undead_knight
12-26-2012, 07:09 PM
کافه برای بحث های یخورده جدی تر بودا :))
مثل اینکه با این هشدار معلوم شد کسی دنبال بحث های جدی نبود :))
sonixax
12-27-2012, 10:05 PM
رفته بودم توی یک فروشگاه کتابهای قدیمی ! یک چیزی پیدا کردم که درجا خریدمش مال سال ۱۹۵۴ هستش این هم یک اسکن از صفحه اولش :
1118
به قدری قدیمی هستش که اگر ورقهاش رو تا بزنید میشکنه، زورکی اسکن کردم :e00e:
Angela
12-28-2012, 12:27 PM
فردا 9 دی هست و صدا و سیمای ایران هم قصد داره در مورد جنبش سبز و انتخابات 88 برنامه پخش کنه و روی اعصاب من باشه!
جدای از اینکه اون موقع دچار افسردگی شده بودم و اتفاقات خیلی بدی که افتاد, الان که چندتا صحنه از تظاهرات رو می دیدم ناخودآگاه گفتم : یادش بخیر!
شاید چون اون موقع حداقل یه کاری می کردیم و مثل الان منفعل و آروم و بدون واکنش نبودیم!
iranbanoo
12-28-2012, 01:41 PM
از کجا معلوم ؟شاید این ارامش قبل از طوفان باشد؟:)))
sonixax
12-28-2012, 01:44 PM
از کجا معلوم ؟شاید این ارامش قبل از طوفان باشد؟:)))
کدام طوفان ؟
طوفان سرکوب جمهوری اسلامی یا طوفان امت همیشه در صحنه ؟؟؟
iranbanoo
12-28-2012, 01:48 PM
کدام طوفان ؟
طوفان سرکوب جمهوری اسلامی یا طوفان امت همیشه در صحنه (برزو گوزو) ؟؟؟
ای بابا این امت همیشه در صحنه بالاخره باید با یک ساندیسی چیزی راضی به صحنه اومدن باشن یانه؟؟
فعالا که ج.ا به ک..کشی افتاده(ببخشید) :))
زنده باد طوفان سرکوب گر.....:e011:
viviyan
01-03-2013, 08:42 AM
دوستان کسی ساخت بروشور (پمفلت) سه لایی با فتوشاپ رو بلده؟
تو لینک زیر هست آموزشش، ولی من چیزی سر در نمیارم، چون اصلا فتوشاپ بلد نیستم
How to Create Brochure Mockups in Photoshop | Photoshop Tutorials (http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/layouts/how-to-create-brochure-mockups-in-photoshop/)
undead_knight
01-03-2013, 02:19 PM
دوستان کسی ساخت بروشور (پمفلت) سه لایی با فتوشاپ رو بلده؟
تو لینک زیر هست آموزشش، ولی من چیزی سر در نمیارم، چون اصلا فتوشاپ بلد نیستم
How to Create Brochure Mockups in Photoshop | Photoshop Tutorials (http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/layouts/how-to-create-brochure-mockups-in-photoshop/)
فرایند ساخت بروشور ها دو بخش داره.
یکیش طراحی هست که خب شما هر لت رو جداگانه باید طراحی کنی(البته میتونی همه رو تو یه صفحه گسترده هم انجام بدی به جای اینکه لت ها روتکی طراحی کنی)
فقط خط تا و برش رو یادت نره بزاری.
خب مشکلت دقیقا چیه؟:)
sonixax
01-03-2013, 02:21 PM
خوب بالام جان Indesign رو برای همین مواقع اختراع کرده اند دیگر !
undead_knight
01-03-2013, 02:42 PM
خوب بالام جان Indesign رو برای همین مواقع اختراع کرده اند دیگر !
ایندیزاین برنامه چینش صفحات و صفحه بندی هست طبیعتا به درد طراحی نمیخوره که:)
در ضمن برای چینش صفحات یک کاتالوگ شاید به درد بخوره ولی بروشور اینقدر حجمش کمه که توی همون فتوشاپ کاملا قابل انجامه:)
viviyan
01-03-2013, 05:10 PM
خب یکی بگه اولین کاری که باید انجام بدم، چیه؟ با آفیس درستش کنم کیفیتش چطوره؟
undead_knight
01-03-2013, 05:19 PM
خب یکی بگه اولین کاری که باید انجام بدم، چیه؟ با آفیس درستش کنم کیفیتش چطوره؟
آفیس؟خیلی کار مشکلیه باهاش.
فتوشاپ مگه بلد نیستی؟در چه موضوعیه عکس و مطلبش آمادست؟ابعادش چیه؟
viviyan
01-03-2013, 05:43 PM
آفیس؟خیلی کار مشکلیه باهاش.
فتوشاپ مگه بلد نیستی؟در چه موضوعیه عکس و مطلبش آمادست؟ابعادش چیه؟
نه فتوشاپ بلد نیستم.
موضوعش درباره چندتا بیماری و روش درمانشونه. مطالب و عکساش آماده ان. ابعادش برگ a4...
با آفیس دوستم بلده. :|
undead_knight
01-03-2013, 05:57 PM
نه فتوشاپ بلد نیستم.
موضوعش درباره چندتا بیماری و روش درمانشونه. مطالب و عکساش آماده ان. ابعادش برگ a4...
با آفیس دوستم بلده. :|
آهان فکر کردم بروشور تجاریه.
آفیس چند رو داری؟ببین این کارت و راه میندازه؟اگر چیزی ازش نگرفتی بگو برات خلاصشو فارسی بزارم.
Create a theme-related brochure in Microsoft Office Word 2007 (http://www.microsoft.com/education/en-us/teachers/how-to/Pages/theme-related-brochure.aspx)
agha Roozbeh
01-04-2013, 05:37 PM
ترجیح میدادم اسم کافه سه مگو باشه ٬ جدا همینگوی در حد ما نیست :e40d: :d
Mehrbod
01-05-2013, 10:24 AM
جامعه دلیل اصلی وجود روزمرگی هست.
یک انسان تنها هیچ وقت دچار روزمرگی نمیشه:)
این هم نکته بجایی بود، هر چند به نگرم آدم تنها هم میتواند دچار یکنواختی، ولی در یک همبود کار بس سادهتری است.
یه مقاله دارم ترجمه میكنم در مورد تشخیص های پیش از تولد
جدیدترین روش و بی خطر ترینشون جدا كردن سلول های جنینی از خون مادره
نوشته تو هر 6 سی سی از خون مادر یك تا سه سلول جنینی وجود داره
جالبش این بود این سلول ها تا آخر عمر تو خون مادر میمونه هر تعداد فرزند هم داشته باشه
تو پاراگراف آخرش نوشته آیا میشه ارتباط عاطفی بین مادر و فرزند و به این این موضوع ربط داد؟؟!
undead_knight
01-05-2013, 12:10 PM
این هم نکته بجایی بود، هر چند به نگرم آدم تنها هم میتواند دچار یکنواختی، ولی در یک همبود کار بس سادهتری است.
خب این از اون جاهایی هست که این طبیعت مطلق گرا حتی به من هم غلبه میکنه و به جای مرزبندی نکردن اینجوری میگم:)
به هر حال آدمی که برای زندگی تنها باشه خیلی کمتر دچار این روزمرگی میشه.
Soheil
01-20-2013, 04:38 PM
چرا هیشکی از اعدامهای امروز حرفی نمیزنه؟ حوصله ندارم اون عکس رو بزارم ولی خیلی تکان دهنده بود. همون عکس که اعدامی سرش رو میزاره رو شونه دژخیم. ننگ بر ما و ننگ بر ما. خیلی دلم پره. فقط میتونم بگم خاک بر سر اونایی که کیف میکنند از این اعدامها. :e408::e408::e408:
undead_knight
01-20-2013, 04:44 PM
چرا هیشکی از اعدامهای امروز حرفی نمیزنه؟ حوصله ندارم اون عکس رو بزارم ولی خیلی تکان دهنده بود. همون عکس که اعدامی سرش رو میزاره رو شونه دژخیم. ننگ بر ما و ننگ بر ما. خیلی دلم پره. فقط میتونم بگم خاک بر سر اونایی که کیف میکنند از این اعدامها. :e408::e408::e408:
به نظر من که از این شوک های مقطعی هست که به هیچ دردی نمیخوره:)
mamad1
01-20-2013, 05:56 PM
این بیچاره ها خیلی بد شانس بودن
چون فیلمشون پخش شد
اخوند هم اعدامشون کرد
Dariush
01-25-2013, 02:40 AM
نمیدانم چرا این ناگهان یادم آمد.یکی از زخم زننده ترین خاطراتی ست که دوران نوجوانی در ذهنم حک شده است.
و آن اینکه روزی در کوچه ما ، بچه های محل سگی را گوشه دیوار گیر انداخته بودند و به او بی رحمانه سنگ میزدند
و از این کار خود لذت میبردند.زوزه ها و ناله های دلخراش آن سگ بیچاره و تقلای نافرجامش برای فرار از رگبگار قلوه سنگها
، به وضوح در ذهنم نقش بسته اند.آن موقع فقط از آزار و دردی که بر سگ بیچاره تحمیل میشد متاثر شدم.اما اکنون
که سگ ها را خیلی دوست میدارم ، یادآوری آن خاطره مرا خیلی بیشتر رنج میدهد.
واقعا این حس بی رحمی نسبت به حیواناتی چون سگ و گربه، و از طرفی "از آنِ خود دانستنِ همه کائنات و همه موجودات زنده اش"
از نفرت انگیز ترین فرهنگ هایی ست که از اسلام به ایرانیان رسیده است.
Ouroboros
01-26-2013, 12:00 AM
انگشتان دست یک سارق را در شیراز بصورت علنی بریدهاند. (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20130124125944024)
میخواستم اینرا به «واپسین ضجههای رژیم درحال احتزار جهت ارعاب مردم» ربط بدهم و چیزی دربارهی آن بنویسم.
نشد. عجب جام شوکران را سر کشیدهاند و پلهای پشت سر را یکییکی خراب میکنند.
viviyan
01-26-2013, 03:30 PM
انگشتان دست یک سارق را در شیراز بصورت علنی بریدهاند. (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20130124125944024)
میخواستم اینرا به «واپسین ضجههای رژیم درحال احتزار جهت ارعاب مردم» ربط بدهم و چیزی دربارهی آن بنویسم.
نشد. عجب جام شوکران را سر کشیدهاند و پلهای پشت سر را یکییکی خراب میکنند.
هه، زهی خیال باطل.
مردم در و دهاتا و شهرای کوچیک اکثرا موافق قطع دست و پا و اندامن. گویا زیاد هم سابقه داره. من به هم اتاقیام گفتم هردوشون بسیار راحت و ریلکس با قضیه برخورد کردن و تازه گفتن اگه دستشون رو قطع نکنن دزدی وحشتناک زیاد میشه و ...
SAMKING
01-26-2013, 07:43 PM
هه، زهی خیال باطل.
مردم در و دهاتا و شهرای کوچیک اکثرا موافق قطع دست و پا و اندامن. گویا زیاد هم سابقه داره. من به هم اتاقیام گفتم هردوشون بسیار راحت و ریلکس با قضیه برخورد کردن و تازه گفتن اگه دستشون رو قطع نکنن دزدی وحشتناک زیاد میشه و ...
ایدون برخی هم میگویند مردم ما که نادان و بیخرد نیستند... نه... این چه سخنیه...
تازه این نهش دانشجوهامونه... وای از دیگران... :e405:
Anarchy
01-26-2013, 07:52 PM
در مورد این قضیه من از یه نفر دقیقا شنیدم که این جوری میگفت : " چه عجب بالاخره دست یکی رو قطع کردن!!!"
یعنی همچین مردمی داریم ما:e40d:
mamad1
01-26-2013, 07:54 PM
هه، زهی خیال باطل.
مهربد جان وقتی رو 30 سال تاکید دارم به خاطر همینه:e01a:
mamad1
01-26-2013, 07:55 PM
قیمت پراید شد 18 میلیون تومن
به امید روزی که قیمت پراید به حدی برسه که خریدش واسه کارمندان تبدیل به یک ارزو بشه
مثل حسی که من بعد از دیدن یه بنز یا پورشه دارم
nirvana
01-26-2013, 08:44 PM
اواتار امیر برای من یک نوستالژی ست که با دیدنش برای چند ثانیه مغزم ریست میکند...
undead_knight
01-27-2013, 02:04 PM
قیمت پراید شد 18 میلیون تومن
به امید روزی که قیمت پراید به حدی برسه که خریدش واسه کارمندان تبدیل به یک ارزو بشه
مثل حسی که من بعد از دیدن یه بنز یا پورشه دارم
با افزایش قیمت پراید حکومت سرنگون نمیشه،ولی با افزایش مایحتاج های زندگی احتمالش بالا میره.
من بیشتر ترجیح میدم که حکومت بقای خودش رو در رضایت مردم ببینه(در نهایت منطقی ترین و کارآمد ترین روش هم برای حفظ حکومتی به صورت بلند مدت این هست) ولی فقر و بدبختی مردم ناشی از روشی هست که اینها انتخاب کردند نه اینکه این فقر و بدبختی لزوما چیز خواستنی باشه :)
دوستان نوشته های عبدالحسین زرین كوب قابل استناد و معتبر هست؟
SAMKING
01-27-2013, 03:58 PM
گویا تو سنندج میخواستن یکی رو اعدام کنن, که 400 نفر از فک و فامیلاش ریختن سر و سدا کردن
از ترس اینکه مردم شورش نکنن اعدامش نکردن!
دم کردها گرم :e011:
در کنار این، تو برخی شهرا هم مردم 5 بامداد تخمه به دست میرن تو ورزشگاه اعدام نگاه کنن!
همه چی برمیگرده به خود مردم... مردم باید بخوان...
mahtab71
01-27-2013, 04:04 PM
گویا تو سنندج میخواستن یکی رو اعدام کنن, که 400 نفر از فک و فامیلاش ریختن سر و سدا کردن
از ترس اینکه مردم شورش نکنن اعدامش نکردن!
دم کردها گرم :e011:
در کنار این، تو برخی شهرا هم مردم 5 بامداد تخمه به دست میرن تو ورزشگاه اعدام نگاه کنن!
همه چی برمیگرده به خود مردم... مردم باید بخوان...
بعضی شهرها بدلیل قدمتی که در وجود احزاب مختلف داشتن از رشدوبلوغ بیشتری در مسائل سیاسی برخوردارهستن.سنندج یکی از هموناست.موقعی که خیلی از استانهای ما کارشون راهزنی بوده اینا حزب دموکرات داشتن.پس یه حداقلی از شعور سیاسی رو میشه بین مردمش دید و اینطور نبوده که خودبخود مردمش نسبت به مسائل حساسیت نشون بدن و به این مرحله از درک برسن.
undead_knight
01-27-2013, 04:35 PM
بعضی شهرها بدلیل قدمتی که در وجود احزاب مختلف داشتن از رشدوبلوغ بیشتری در مسائل سیاسی برخوردارهستن.سنندج یکی از هموناست.موقعی که خیلی از استانهای ما کارشون راهزنی بوده اینا حزب دموکرات داشتن.پس یه حداقلی از شعور سیاسی رو میشه بین مردمش دید و اینطور نبوده که خودبخود مردمش نسبت به مسائل حساسیت نشون بدن و به این مرحله از درک برسن.
اینکه فک و فامیل یک نفر بریزند برای نجاتش بیشتر نشون دهنده پیوندهای قومی و قبیله ای قدرت مند هست تا درک و رشد سیاسی! :)
خیلی وقت ها در باقت های قبیله ای به خاطر کشته شدن یک نفر عده زیادی برای انتقام درگیر میشند ولی فکر نمیکنم این نشون دهنده چیزی باشه که به سیاست مربوطه :))
mahtab71
01-27-2013, 04:39 PM
اینکه فک و فامیل یک نفر بریزند برای نجاتش بیشتر نشون دهنده پیوندهای قومی و قبیله ای قدرت مند هست تا درک و رشد سیاسی! :)
خیلی وقت ها در باقت های قبیله ای به خاطر کشته شدن یک نفر عده زیادی برای انتقام درگیر میشند ولی فکر نمیکنم این نشون دهنده چیزی باشه که به سیاست مربوطه :))
اگه بخاطر ایل و تبار باشه که خب چرا بقیه ی استانها اینطور نیستن؟
قدمت احزاب و تشکیلات سیاسی توی این استان به چندین دهه میرسه و نمیشه خیلی راحت نقش و تاثیرشو نادیده گرفت.
undead_knight
01-27-2013, 05:01 PM
اگه بخاطر ایل و تبار باشه که خب چرا بقیه ی استانها اینطور نیستن؟
قدمت احزاب و تشکیلات سیاسی توی این استان به چندین دهه میرسه و نمیشه خیلی راحت نقش و تاثیرشو نادیده گرفت.
چیزی که من میدونم و به چشم دیدم اینه که لزها،کردها بخش هایی از ساکنان استان هایی مثل سیستان و بلوچستان این جور پیوندهای قومی و قبیله ای رو در حالت شدید دارند.
خیلی رد کردن این فرض ساده هست،اگر مسئله مربوط به سیاست بود پس پیوند خانوادگی و فامیلی نباید نقشی داشته باشه و افرادی که مخالف اعدام این شخص بودند اکثرا باید بیگانه باشند :)
mahtab71
01-27-2013, 05:15 PM
چیزی که من میدونم و به چشم دیدم اینه که لزها،کردها بخش هایی از ساکنان استان هایی مثل سیستان و بلوچستان این جور پیوندهای قومی و قبیله ای رو در حالت شدید دارند.
خیلی رد کردن این فرض ساده هست،اگر مسئله مربوط به سیاست بود پس پیوند خانوادگی و فامیلی نباید نقشی داشته باشه و افرادی که مخالف اعدام این شخص بودند اکثرا باید بیگانه باشند :)
درسته بعضی از استانهای ما مثل لرستان،ایلام و...بافت عشایری دارن و نقش طایفه و پیوندهای خونی در اونا پررنگتره.اما برای اینگونه اعتراضاتی این شرط کافی نیست.
سیستان بخاطر تبعیضاتی که در حق سنی هامیشه بالقوه استعداد اعتراض و همبستگی سیاسی داره اما ایرادی که در اونجا وجود داره چون این نابرابری ها ناشی از تبعیض مذهبیه افکار مترقی کمتره و میبینیم معترضین گاهی مدافع افکار قدیمی و غیرقابل پذیرشی هستند.
اما در کردستان بدلیل بودن حزب دموکرات و نقشی که قاضی محمدها داشتن واقعا مردمش از لحاظ سیاسی درک بیشتری دارن.در ابعاد وسیعتر میشه بوضوح دید کشورهایی که فعالیت احزاب دراونا قدمت داشته چقدر آگاهی سیاسی مردمشون بالاست.
شما اگه یه سفر به سنندج داشته باشیدخواهید دید حتی مردم بیسوادش فهم سیاسی دارن.
undead_knight
01-27-2013, 05:32 PM
درسته بعضی از استانهای ما مثل لرستان،ایلام و...بافت عشایری دارن و نقش طایفه و پیوندهای خونی در اونا پررنگتره.اما برای اینگونه اعتراضاتی این شرط کافی نیست.
سیستان بخاطر تبعیضاتی که در حق سنی هامیشه بالقوه استعداد اعتراض و همبستگی سیاسی داره اما ایرادی که در اونجا وجود داره چون این نابرابری ها ناشی از تبعیض مذهبیه افکار مترقی کمتره و میبینیم معترضین گاهی مدافع افکار قدیمی و غیرقابل پذیرشی هستند.
اما در کردستان بدلیل بودن حزب دموکرات و نقشی که قاضی محمدها داشتن واقعا مردمش از لحاظ سیاسی درک بیشتری دارن.در ابعاد وسیعتر میشه بوضوح دید کشورهایی که فعالیت احزاب دراونا قدمت داشته چقدر آگاهی سیاسی مردمشون بالاست.
شما اگه یه سفر به سنندج داشته باشیدخواهید دید حتی مردم بیسوادش فهم سیاسی دارن.
مهتاب عزیز،من اصلا در مورد درک و فهم سیاسی مردم اونجا نظری ندارم بلکه به مثال توجه دارم و اینکه پیوند فامیلی و قبیله ای در چنین مواردی خیلی مهم تر از مسائل سیاسیه مگرنه همونطور که گفتم باید از میان بیگانه ها هم بخش قابل توجهی در این اعتراض شرکت میکردند.
mahtab71
01-27-2013, 05:42 PM
مهتاب عزیز،من اصلا در مورد درک و فهم سیاسی مردم اونجا نظری ندارم بلکه به مثال توجه دارم و اینکه پیوند فامیلی و قبیله ای در چنین مواردی خیلی مهم تر از مسائل سیاسیه مگرنه همونطور که گفتم باید از میان بیگانه ها هم بخش قابل توجهی در این اعتراض شرکت میکردند.
اما من نظری بر خلاف نوشته ی شما دارم.
در مسائل شبیه اعتراضات سیاسی ایل و تبار نقش داره اما نه به اندازه ای که احزاب نقش دارن.
( خودم اهل لرستانم و با پیوندهای قبیله ای و تعصبات اینچنینی از نزدیک آشنایی دارم. این یکی از دلایلیه که میتونم چنین ادعایی داشته باشم)
undead_knight
01-27-2013, 06:01 PM
اما من نظری بر خلاف نوشته ی شما دارم.
در مسائل شبیه اعتراضات سیاسی ایل و تبار نقش داره اما نه به اندازه ای که احزاب نقش دارن.
( خودم اهل لرستانم و با پیوندهای قبیله ای و تعصبات اینچنینی از نزدیک آشنایی دارم. این یکی از دلایلیه که میتونم چنین ادعایی داشته باشم)
میدونید مسئله من این هست که درک نمیکنم اینکه 400 500 نفر از ایل و تبار یک نفر جلوی اعدامش رو بگیرند چطور میتونه نشون دهنده اهداف یا امیال سیاسی باشه؟:)
نکته در این هست که بر اساس تیغ اوکام (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%DB%8C%D8%BA_%D8%A7%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%85) اینکه این عمل سیاسی نبوده باشه بسیار محتمل تر هست به این مثال ویکی پدیا توجه کنید:
چرا در یخچال خانه هیچ غذایی نیست؟! آیا گروهی ازسارقان بین المللی آن را خالی کرده اند؟ آیا یخچال شیئی ساخته فضایی هاست که هر غذایی را ناپدید می سازد؟ یا اینکه دلیل خالی بودن یخچال، این است که هم اتاقی من و دوستانش دیشب گرسنه بوده اند؟
پس اینجا من رد نمیکنم که ممکنه خواسته ها یا درک سیاسی در مردم اون مناطق بیشتر باشه ولی در موارد این چنینی ساده ترین توضیح و محتمل ترینش رو میپذیرم:)
mahtab71
01-27-2013, 06:12 PM
میدونید مسئله من این هست که درک نمیکنم اینکه 400 500 نفر از ایل و تبار یک نفر جلوی اعدامش رو بگیرند چطور میتونه نشون دهنده اهداف یا امیال سیاسی باشه؟:)
نکته در این هست که بر اساس تیغ اوکام (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%DB%8C%D8%BA_%D8%A7%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%85) اینکه این عمل سیاسی نبوده باشه بسیار محتمل تر هست به این مثال ویکی پدیا توجه کنید:
پس اینجا من رد نمیکنم که ممکنه خواسته ها یا درک سیاسی در مردم اون مناطق بیشتر باشه ولی در موارد این چنینی ساده ترین توضیح و محتمل ترینش رو میپذیرم:)
شاید یکی از دلایلش این باشه که شما فکر میکنید وابستگیهای خونی وطایفه ای بشدت قبل وجود داره.
مثلا چند ماه پیش یه کرد (فکر کنم درمهاباد)اعدام شد.مردم تمام مغازه هارو بستن و به نشانه ی اعتراض بازار تعطیل شد.اما اگه مشابه این امر در لرستان یا ایلام اتفاق بیفته اینطور چیزی رو نمیبینیم.در صورتیکه لرستان و ایلام هردو از استانهای عشایری ایران هستن و بویژه ایلام که زبانشون هم کردیه.
لرستان و کردستان هر دو ایل و قبیله دارن.پس بالطبع باید اگه یک اتفاق مشابه پیش بیاد.واکنش هردوشون باید یکی باشه اما کردستان خیلی شدیدتره و لرستان ملایمتر.دلیلش اینه که سوای تعلقات خونی و نژادی،مردم اونجا آگاهی سیاسی بیشتری دارن.
البته ممکنه نظر من اشتباه باشه اما با توجه به تجربیات زندگی در چنین فضاهایی و آشنایی بیشتر فکر کنم آگاهی بیشتر از طایفه در این اتفاق تاثیر داشته.
undead_knight
01-27-2013, 06:27 PM
شاید یکی از دلایلش این باشه که شما فکر میکنید وابستگیهای خونی وطایفه ای بشدت قبل وجود داره.
مثلا چند ماه پیش یه کرد (فکر کنم درمهاباد)اعدام شد.مردم تمام مغازه هارو بستن و به نشانه ی اعتراض بازار تعطیل شد.اما اگه مشابه این امر در لرستان یا ایلام اتفاق بیفته اینطور چیزی رو نمیبینیم.در صورتیکه لرستان و ایلام هردو از استانهای عشایری ایران هستن و بویژه ایلام که زبانشون هم کردیه.
لرستان و کردستان هر دو ایل و قبیله دارن.پس بالطبع باید اگه یک اتفاق مشابه پیش بیاد.واکنش هردوشون باید یکی باشه اما کردستان خیلی شدیدتره و لرستان ملایمتر.دلیلش اینه که سوای تعلقات خونی و نژادی،مردم اونجا آگاهی سیاسی بیشتری دارن.
البته ممکنه نظر من اشتباه باشه اما با توجه به تجربیات زندگی در چنین فضاهایی و آشنایی بیشتر فکر کنم آگاهی بیشتر از طایفه در این اتفاق تاثیر داشته.
خب ببینید این یک مثال متفاوت هست اگر این افراد وابستگی فامیلی نداشته باشند میشه ازش تعبیر سیاسی کرد(هرچند قومیت هم تاثیر داره ولی در هر حال میشه به سیاست ربطش داد(
mahtab71
01-27-2013, 06:33 PM
خب ببینید این یک مثال متفاوت هست اگر این افراد وابستگی فامیلی نداشته باشند میشه ازش تعبیر سیاسی کرد(هرچند قومیت هم تاثیر داره ولی در هر حال میشه به سیاست ربطش داد(
من فکر میکنم در کردستان با توجه به شرایط و فضای خاصش و پیشینه ای که از لحاظ فعالیت احزاب داشته حتا اگه فامیل هم باشن بازمیتونیم درصد بیشتری برای تاثیرآگاهی قائل بشیم.
(نقش تبعیضات مذهبی ناشی از سنی بودن رو نمیشه ندید گرفت.تاثیرش ممکنه برابر با وابستگی طایفه و خونی باشه)
Ouroboros
01-29-2013, 05:52 PM
مارکس نخستین کسی بود که از «بیگانی از کار» صحبت کرد، حالتی که در آن سوژه باور دارد انسان باید بطور خودانگیخته از شغل خود متنفر باشد. امروز به این عکس برخوردم و کمی غمگین شدم:
1353
mahtab71
01-29-2013, 08:05 PM
من اطلاعاتم در مورد تاریخ باستان خیلی کمه.
اگه امکانش باشه که یه تایپیک در مورد تاریخ باستان(بیشتر ایران) داشته باشیم( بصورت پستهای کوتاه) خیلی خوب میشد.
Mehrbod
01-29-2013, 08:09 PM
من اطلاعاتم در مورد تاریخ باستان خیلی کمه.
اگه امکانش باشه که یه تایپیک در مورد تاریخ باستان(بیشتر ایران) داشته باشیم( بصورت پستهای کوتاه) خیلی خوب میشد.
گیلگمش؟ (:
Gilgamesh
01-29-2013, 08:23 PM
کمی زمان بدهید کوششم را خواهم کرد. دیرزمانیست چیزی دربارهی تاریخ باستان ننوشتم خامهام ناخام شده!
Ouroboros
02-01-2013, 08:14 AM
نظر دوستان دربارهی انقراض این جانوران چیست:
دانشبُد - Erudite
دانشبُد کسی است که دانشش در همه گُستراها (dimensions) میگُسترد.
دانشبُد یا erudite در دانشاندوزی خود آزاد و بی آماج است و کسی است که درباره هر چیز چیزهایی میداند.
در همان نمونه بالا، «خیام نیشاپوری» باز یک دانشبُد نیز بوده، زیرا در کنار «چامهسرایی» به دانشهای
«مَزداهیک (mathematics)»، «ستارهشناسی»، »فلسفه» و رویهمرفته همه دانشهای زمان خود چیره بوده.
من که از تخصصی و فوقتخصصی شدن ِ علم بسیار خوشحالم، هر ابلهی نمیتواند ادعای رسیدن به حقیقت نهایی بشر را بکند و رواداری بسیار افزوده شده.
به طور کلی من طرفدار مرگ ابرروایتها هستم.
Soheil
02-03-2013, 04:15 PM
به نظر شما چرا زنها قد بلندتر از آنچه هستند به نظر میرسند؟ مثلا شما اگر یک زن با قد 150 سانتیمتر را ببینید و در جایی دیگر یک مرد 160 سانتیمتری، ممکن است به اشتباه فکر کنید آن زن قد بلند تر است! :e056:
Russell
02-03-2013, 04:27 PM
زنها بطور میانگین قد کوتاهتری دارند برای همین در قد برابر زنها ممکن است بلند قدتر بنظر برسند (ذهن انتظار قد کوتاهتری را دارد شاید).
دلیل دیگرش هم ممکن است کفش پاشنه بلند باشد !!
Mehrbod
02-04-2013, 08:13 AM
نظر دوستان دربارهی انقراض این جانوران چیست:
من که از تخصصی و فوقتخصصی شدن ِ علم بسیار خوشحالم، هر ابلهی نمیتواند ادعای رسیدن به حقیقت نهایی بشر را بکند و رواداری بسیار افزوده شده.
به طور کلی من طرفدار مرگ ابرروایتها هستم.
امیر جان تاکنون هر کس که گفته من حقیقت مطلق را دست دارم یا چوپانی بی سواد بوده که 40 روز در کوه و کویر سرگردان بوده و کمبود قند و گرسنگی
و تشنگی کار خودش را کرده و متوهم شده، یا بیسواد فرهیختهنمایی بوده چون شریعتی که با سخنان ناسازگار و دلخوشخنک کوشیده از آب گل آلود ماهیگیری کند.
اگرنه کجا دانشبُدان ما هرگز از این داوها کردهاند؟ خیام و "حقیقت مطلق"؟ :21:
کارویژه شدن دانش هم چیز ویژهای نیست، دانشبُد از هر شاخهای باید بداند و به گاه نیاز بتواند تا زیرشاخهها را پیموده و پاسخ را بیرون بکشد.
یک کارویژه (= متخصص) نمیتواند همینکار را بکند، چون دانش بایا برای برخی سرشاخهها را ندارد.
Nevermore
02-18-2013, 08:36 PM
نخست در پی گشودن جستاری جدا برای معرفی پیج های فیسبوک بودم اما با خودم گفتم شاید دیگران استقبال نکنند و این جستار هم به خیل عظیم جستار های خاک خورده ی دیگر بپیوندد.
به ناچار همینجا این کار را انجام می دهم.
برای من بی گمان یکی از سودمند ترین پیج های فیس بوک پیج Bertrand Russell (https://www.facebook.com/russellbertie) بوده.تا پیش از این من آشنایی کمی با تفکرات راسل داشتم اما با خواندن نوشته های این پیج دریافتم که راسل که بوده و چه کرده.(من پیش از این تنها بخشی از کتاب تاریخچه ی فلسفه ی غرب را خوانده بودم.)
پیشنهاد می کنم حتما نوشته های این پیج را دنبال کنید.
پ.ن:اگر به دید دوستان معرفی پیج های فیس بوک می تواند جستار تاثیر گذاری باشد و بقیه هم استقبال میکنند میتوانیم آنرا بیآغازیم.
Anarchy
02-18-2013, 08:48 PM
شهریار جان به نظر من که فکر خیلی خوبیه یه جستار مخصوص معرفی باز کنی...فقط نگفتی این صفحات فیس بوک در زمینه فلسفه هستن؟
کافر_مقدس
02-18-2013, 08:51 PM
نخست در پی گشودن جستاری جدا برای معرفی پیج های فیسبوک بودم اما با خودم گفتم شاید دیگران استقبال نکنند و این جستار هم به خیل عظیم جستار های خاک خورده ی دیگر بپیوندد.
اگر به دید دوستان معرفی پیج های فیس بوک می تواند جستار تاثیر گذاری باشد و بقیه هم استقبال میکنند میتوانیم آنرا بیآغازیم.تا منظورتون از استقبال و انتظارتون چی باشه ،ولی به یقین دنبال خواهیم کرد. البته به شخصه با پیج های ایرانی بیشتر آشنایی دارم
Russell
02-18-2013, 09:10 PM
پ.ن:اگر به دید دوستان معرفی پیج های فیس بوک می تواند جستار تاثیر گذاری باشد و بقیه هم استقبال میکنند میتوانیم آنرا بیآغازیم.
شهریار جان در وسط نوشتارهای کافه احتمال گم شدن آن خیلی بیشتر است.بنظرم استقبال خوبی هم از چنین تاپیکی بشود.
undead_knight
02-22-2013, 07:53 PM
بعضی وقت ها واقعا امید به اصلاح خداباوران در من کم میشه برای راهنمایی توی پیام خصوصی این لینک رو بهم میدند!:))
قوی ترین برهان اثبات خدا در تاریخ عقلی انسان (http://forum.hammihan.com/post1421533.html#post1421533)
الان موندم جدی بگیرمش و این برهان قرون وسطاییشون رو زیر و رو کنم یا نه:)
راستی دوستان یک تاپیک منسجم داریم که رد براهین اثبات خدا یکجا توش باش تا لازم به زحمت اضافه نباشه یا باید مثل سفسطه ها باز دست به کار بشیم؟!:))
Theodor Herzl
02-22-2013, 07:54 PM
راستی دوستان یک تاپیک منسجم داریم که رد براهین اثبات خدا یکجا توش باش تا لازم به زحمت اضافه نباشه یا باید مثل سفسطه ها باز دست به کار بشیم؟!:))تاپیکهای جداگانه هست ، الان که جستجو فروم درست شده میتوانید پیدا کنید.
Mehrbod
02-22-2013, 07:57 PM
بعضی وقت ها واقعا امید به اصلاح خداباوران در من کم میشه برای راهنمایی توی پیام خصوصی این لینک رو بهم میدند!:))
قوی ترین برهان اثبات خدا در تاریخ عقلی انسان (http://forum.hammihan.com/post1421533.html#post1421533)
الان موندم جدی بگیرمش و این برهان قرون وسطاییشون رو زیر و رو کنم یا نه:)
راستی دوستان یک تاپیک منسجم داریم که رد براهین اثبات خدا یکجا توش باش تا لازم به زحمت اضافه نباشه یا باید مثل سفسطه ها باز دست به کار بشیم؟!:))
نه به گمانم یکجا نداریم, ولی در این جستارها پیرامون برهانها واژیدهایم که میتوان از آنها بیرون کشید:
Google Custom Search (https://www.google.com/cse?cx=007868295164857301691%3Abf9tpiobjlo&q=%D8%B1%D8%AF%20%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%86%E2 %80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%AF%D8%A7&oq=%D8%B1%D8%AF%20%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%86%E 2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%AF%D8%A7&gs_l=partner.3...0.0.1.16.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.gsn os%2Cn%3D13..0.0.0..1ac.WdMWca0FLDc#gsc.tab=0&gsc.q=%D8%B1%D8%AF%20%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%8 6%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%AF%D8%A7&gsc.page=1)
ابطال ردیه برهان امکان و وجوب (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A8-326/)
اثبات وجود خدا - برگه 6 (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%A7%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-830/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-6.html)
خدا هست چون ... (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D9%87%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D9%88%D9%86-346/)
آیا خداوند میتواند سنگی خلق کند که خود نتواند آن را بلند کند ؟ (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%84%D9%82-%DA%A9%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A2%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D8%AF-%D8%9F-154/)
آیا وجود خدا لازم هست؟ - برگه 2 (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D8%9F-450/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-2.html)
آیا میتوان وجود یا عدم وجود خدا را اثبات کرد؟ - برگه 2 (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%9F-399/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-2.html)
Russell
02-22-2013, 08:02 PM
بگمانم این تاپیکهای برهانهای اثبات و نفی خدا را زیاد که شد ببریمشان در یک زیر تالار بد فکری نباشد تا اینکه هر کدامشان در یک جا باشد.
متاسفانه بحثهای دراینباره اینجا زیاد پا نگرفتن اینه که اصلا میشه از نو ایجادش کرد حتی،گفتگو آرشیو خوبی داشت از این نظر
Anarchy
02-22-2013, 09:27 PM
به نظر من باید به طور منسجم دونه دونه همه رو بررسی کرد...حتی گاهی نقد هایی که به این ردیه ها میشه رو آورد و دوباره نقد کرد !! این جوری خیلی خوبه...
undead_knight
02-22-2013, 09:37 PM
به نظر من باید به طور منسجم دونه دونه همه رو بررسی کرد...حتی گاهی نقد هایی که به این ردیه ها میشه رو آورد و دوباره نقد کرد !! این جوری خیلی خوبه...
حیف این آدولف(استارتر اون تاپیک هم میهن) نیست،بعید میدونم بعد جوابم پاسخ فلسفی محکمی وجود داشته باشه:))
ولی جدا در چه توهماتی سیر میکنند"بهتریین اثبات عقلی" :)))
Nevermore
02-25-2013, 05:31 AM
دوستان آهنگ پریود(کار مشترک شاهین نجفی و محسن نامجو) را شنیده اید؟
ترانه:
ما وارثان دردمشترک لای پا / ما زیر پای گشت واجبی با سپاه.
ما صیغه های زیر سن چند ساعته / راحته شل بگیر وگرنه درد داره ها!
ما نامه های بی جواب خیس عمق چاه / ما تو حرم زنای محصَنهَ با نسا.
ما و حظ انگشت و ماتحت دیگران / ما و شوق مرگ با صدای آهنگران.
ما روی مین و توی جین و پشت هفت سین / خاک بر سران با سواد شرم بر جبین.
ما بهت خشتک شدن و درد پارگی / ما چشم بستن خفه شدن به سادگی.
ببین چگونه درگیر مغز من / مراببوس ازعشق حرف بزن.
تو هم که هر دفعه که مارومی بینی پریودی.
ما راندووی از شریعتی تا اوین / ما دختران صادراتی از دبی تا چین.
ما بوق تاکسی در عمق استخوان / ما جسم پژو با مغز پیکان.
ما سینمای بی پناه بی پناهی / ما بغض با این جماعت فکاهی.
ما اجتماع زیر ناف پول محور / ما شاعران دردمند بیت رهبر.
ما عاشقان آوانگارد حسین / ما پیروان فشن پیر خمین.
ما مومنین تیز کرده در اعتکاف / ما داف های با حجاب خیس زیر لحاف.
مرا و شوق آغوش تو/ و گریه به گوشی خاموش تو /.
آمدی جانم به قربانت ولی...
تو هم که حتی تویه این شرایطم پریودی.
تو هم که هردفعه که مارو می بینی پریودی.
پس از انتشار این آهنگ توسط نجفی و محسن نامجو حجمه ی عظیمی علیه این دو شکل گرفت که هنوز هم ادامه دارد.سخن یکسان همه ی منتقدان(؟) هم این است که این ترانه زن ستیزانه است.صرف نظر از کیفیت موسیقی (هم از دید حرفه ای و هم آماتور) نگرتان در مورد این ترانه چیست و آیا به دید شما زن ستیزانه است؟
پ.ن:توضیح خود نجفی در باره ی این آهنگ:
این "ما" ،همان ما ی متقلبی ست که بغل گوشش در فیسبوک کمپین تجاوز گروهی به یک خواننده شرکت کننده در مسابقه ی خوانندگی راه انداخته اند و چهارهزار نفر از آن استقبال کرده اند و آن را می بیند و اعتراضی نمی کند.که"دوشواری " سخن گفتن به فارسی و رنج اسفناک تنیده در نگاه آن پیرمرد آذری را به موسیقی می کشاند و جک می کند و با آن می خندد و می رقصد.ما ی متقلبی که در خلوت ،پایین شهر نشین ها را تحقیر می کند و ایران را تهران ،آنهم بالاشهر می داند. مایی که ضریح حسین را به صورت میلیونی بدرقه می کند و میلیاردها تومان سالیانه به اسم علی بن موسی الرضا در جیب آستان قدس رضوی می ریزد. برای تشریح این ما ی بدبو ،۱۰ ترانه همچون پریود کم است. در یک جامعه بیمار ،سالم ها بیمار محسوب می شوند.(نیچه ) نقی و تو حلقم و پریود را پشت سر هم گوش کنید.شباهتی نمی بینید؟
YouTube - Shahin Najafi Feat Mohsen Namjoo - Period (https://www.youtube.com/watch?v=ZVEXWlDSXIw)
زن ستیزانه؟؟
فكر كنم این هایی كه این نظر و داشتند بیشتر معنای ظاهری رو در نظر گرفتند
من خودم زیاد خوشم نیومد یعنی انتظار یه چیز خاص تری داشتم حرف ها تكراری بود ولی هم شاهین نجفی هم محسن نامجو عادت به مبهم خوانی دارند زیاد نباید معنی ظاهری جمله رو در نظر گرفت
Russell
02-25-2013, 09:06 AM
این زنستیز خواندن هم داستانی شدهها !!!!
Ouroboros
02-25-2013, 10:21 AM
آهنگ بسیار بدیست. تلاش میکنند با طریق انگیزش نفرت اثر روانضربهای چیزهایی که مطرح میکنند را افزایش بدهند اما به تهوع و بیزاری شنونده میانجامد.
ضمنا برخلاف آثار قدیمیتر نامجو به نظر میرسد شاعر در قافیه به تنگ آمده، تا آنکه عامدا اقدام به آسانسازی اثر خود کرده باشد!
Nevermore
02-25-2013, 11:08 AM
آهنگ بسیار بدیست. تلاش میکنند با طریق انگیزش نفرت اثر روانضربهای چیزهایی که مطرح میکنند را افزایش بدهند اما به تهوع و بیزاری شنونده میانجامد.
ضمنا برخلاف آثار قدیمیتر نامجو به نظر میرسد شاعر در قافیه به تنگ آمده، تا آنکه عامدا اقدام به آسانسازی اثر خود کرده باشد!
امیر جان شعر از نامجو نیست و شاهین نجفی آن را سروده.
خیلی ها(شنوندگان آماتور از جمله خودم) هم به نامجو خرده گرفته اند که چرا سابقه ی کاری اش را خراب کرده.
آهنگ های شاهین نجفی هم به دید من ارزش یک یا نهایتا 10 بار گوش دادن را دارد و من روی هم رفته به هیچ روی آهنگ های شاهین نجفی را نمی پسندم.
اما چیزی که مرا متعجب کرد آویزان شدن از فمینیسم و سخن گفتن از زن ستیزی بود که خنده دار بود.