PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی

برگ ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45

Anarchy
02-23-2015, 11:42 AM
من و راسل اصلا «خاص» نیستیم و کمابیش هرکس دیگری به این راه رفته به همین مقصد رسیده(دلیل دیگری که از حقانیت موضع‌مان چنین اطمینان داریم!). شما بهتر است به جای نوشته‌های من ولی به کتابهایی که معرفی کردم رجوع بکنید.

فکر کردی من وقت و حوصله برای خوندن همچین کتاب هایی دارم :e404: ؟ کلی کار عقب مونده دارم امیر جان ... شما بحث کنید به نتیجه که رسیدین به من خبر بدین :e415: !!

Dariush
02-23-2015, 07:37 PM
آلیس، خوشحالم که می‌بینم‌ات.
من فکر می‌کنم امیر اگر نباشد تو اینجا پیدایت نمی‌شود، امیر بیا این دخترک را بگیر،
دق کرد از دوری‌ات:e408::e415:.

Dariush
02-23-2015, 07:48 PM
سلام

داریوش من نمی فهمم چرا درباره من و امیر انقد شایعه سازی شده آخه؟ امیرو خب منم مثه شما دوسش دارم ولی هروقت من میام همه میگن آلیس به خاطر امیر میاد سایت... خوب نیس پشت سر مردم حرف در بیارین 〷◠‿◠〷

دروغ نگو دختر، امیر به من گفته درون پیامهای خصوصی به او چه گفته‌ای!
بگویم وسط ِ جمع؟ :e11b:

Russell
02-23-2015, 07:54 PM
من در جریان کانتکست پستهاتون هستم. ولی نمیفهمم چرا به ماتریالیسم ایراد گرفتین؟ لیبرال دموکراسی به نظرم واسه هر جامعه ای بهترین سیستمه. چرا به نگر شما سمه؟
درود آلیس جان. چطوری؟ خوبی؟
بابا به بهانه‌یِ باقی دوستان هم شده اینجا به ما سر بزن، حقیقتا دلتنگت می‌شویم.
از بقیه‌یِ کاربران اینجا امیذوارم دلخور نباشی چون چیزی توی دلشان نیست.

درباره‌یِ ایراد لیبرال دموکراسی بنظرم به رشته‌یِ سخن درآوردنش آن هم توسط کسی مثل من
چندان جالب از آب در نیاید. ولی بگذار اینجور مطرح کنم: بنا به آنچه از جوامع لیبرال می‌شنوید،
آیا بنظرتان جوامع سالمی می‌آیند و آیا ارزش‌ها در آن‌جا در حال صعود است یا سقوط؟

Dariush
02-23-2015, 08:00 PM
نه نمیخواد بگی... اون چیزی که بهت گفته منظورم یه چیز دیگه بود. آخرین پیام من به امیر واسه یه سال پیش بود که طفل بودم و یه چیزایی گفتم که ازش معذرت میخوام.

من از آدمای دهن لق بیزارم. نمیدونستم تو تالار پنهانی پیامای خصوصی رو وسط جمع بازگویی میکنین و میخندین.. کاش زودتر اینو بهم میگفتی.

متاسفم امیر...

:e40d::e415:

من مانده‌ام تو خودت چطور اینهمه دهن‌لق هستی! امیر هیچ نگفته بابا، یک‌دستی
زدم، خودت آبروی خودت را نبر!

Dariush
02-23-2015, 08:07 PM
دیگه از این یه دستیا نزن خوشم نمیاد.
تو هم با امیر دوستی احتمالا بهت گفته، من واقعا نمیدونم چرا از اون پیام باید یه همچین برداشتی بشه آخه... من اصن منظورم یه چیز دیگه بود. اصن فک نمیکردم امیر اینطور آدمی باشه.

خیر، ما در خلوت یا جمع هرگز در مورد آنچه دوستان در پیام ِ خصوصی
با ما در میان می‌گذارند سخن نمی‌گوییم. تصور شما سراسر اشتباه
است. خندیدن به کاربران ِ اینجا، بیش از آنکه محصول ِ واقعیت باشد،
برآمده از خیال ِ بدبینانه‌ی شماست، وگرنه چنین کاری دون شان ماست!

امیر دیگر دوست ما نیست، او الان با آندد دوست است!:e409:

Russell
02-23-2015, 08:16 PM
سلام راسل جان مرسی من بد نیستم. شما خوبی؟ من دلم واستون تنگ شده بود.

به نظر من بستگی داره ارزش رو چی تعریف کنیم... من فک میکنم جوامع لیبرال در حال صعود هستن. برابری طلبی رو کاری ندارم چون سیر تا پیازشو در جریان هستم و تمام حرفاتونو در باب زنامرد قبول دارم. ولی چرا ماتریالیسم و لیبرال دموکراسی باعث سقوط میشه؟

ممنونم آلیس من هم خوبم، ولی من جدی می‌گویم، بچه‌هایِ اینجا تا آنجا که من آن‌ها را شناخته‌ام انسان‌هایِ
بدی نیستند و باور کن نه تنها در پشت سر به دوستان نمی‌خندند بلکه بفکرشان هم هستند.

حقیقتش نظر من درباره‌یِ بحث‌هایِ زنامرد هم قدری تغییر کرده. یعنی می‌گویم در روابط زن و مرد هم سیستم
سنتی بسیار بهتر بوده. این تنفری که امروز در دوجنس نسبت به هم ایجاد شده نتیجه‌یِ رویکرد مدرن و لیبرال
به روابط زن و مرد هست. زندگی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایِ ما با هم اونقدر که ما فکر می‌کنیم، و می‌خواهند
بما نشون بدند بد نبوده. ایراد قطعا داشته ولی بهتر از حالا بوده، قبول نداری؟

Dariush
02-23-2015, 08:20 PM
آره دیدم گفت برو اونور وایسا. منظورشو که نفهمیدم ولی امیر که همیشه به آندد تیکه مینداره تخریبش میکنه بابا. تیکه هاشم خانمان سوزه ها درسته چرخش ایدئولوژیک داشته ولی من دیگه بعید میدونم تا این حد چرخش ایدئولوژیک داشته که بره با آندد دوس شه...

هست بابا، تو امیدوار باش، آنقدر که ممکن است با دست گل و کت و شلوار بیاید خواستگاری‌ات
و یک حاج‌آقا هم بیاورد برایتان صیغه‌ی عقد بخواند با 1637 سکه‌ی طلا مهریه‌ات( به تعداد ِ پست‌هایت
در دفترچه)؛ «آلیس، دوشیزه‌ی محترمه‌ی مکرمه آیا وکیلم؟!»:e414:

Anarchy
02-23-2015, 08:27 PM
مهسا که متاهل شده دیگه وقت نداره :)
@یه نفر (http://www.daftarche.com/member.php?u=418)

--

بانو یاسی هم فک کنم در شرف ازدواجه ╍●‿●╍

شیرین رو هم اضافه کن ... خلاصه همتون پریدین !! تو رو هم باید زود شوهر بدیم آلیس جان ... حالا امیر نشد ، یه پسر خوب دیگه برات پیدا میکنیم :e404: .

yasy
02-23-2015, 08:29 PM
ممنونم آلیس من هم خوبم، ولی من جدی می‌گویم، بچه‌هایِ اینجا تا آنجا که من آن‌ها را شناخته‌ام انسان‌هایِ
بدی نیستند و باور کن نه تنها در پشت سر به دوستان نمی‌خندند بلکه بفکرشان هم هستند.

حقیقتش نظر من درباره‌یِ بحث‌هایِ زنامرد هم قدری تغییر کرده. یعنی می‌گویم در روابط زن و مرد هم سیستم
سنتی بسیار بهتر بوده. این تنفری که امروز در دوجنس نسبت به هم ایجاد شده نتیجه‌یِ رویکرد مدرن و لیبرال
به روابط زن و مرد هست. زندگی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایِ ما با هم اونقدر که ما فکر می‌کنیم، و می‌خواهند
بما نشون بدند بد نبوده. ایراد قطعا داشته ولی بهتر از حالا بوده، قبول نداری؟

درود بر شما
راستش دیروز که داشتم تاپیک کناری که در مورد مدرنیته و جامعه و ..غیره هست را تمام میکردم برایم این نکته جالب بود که مدتی است که من هم با اینکه زندگی های به شکل پدر و مادر ها و پدربزرگ ها و مادر بزرگ هایمان را جهنمی بیش نمیدیدم و شاید به اندازه ی یک عمر با تمام اصولش جنگیدم در حال حاضر آن گونه زندگی ها نسبت به روابط الان به نظرم بهتر بوده:e403:

yasy
02-23-2015, 08:31 PM
مهسا که متاهل شده دیگه وقت نداره :)
@یه نفر (http://www.daftarche.com/member.php?u=418)

--

بانو یاسی هم فک کنم در شرف ازدواجه ╍●‿●╍

سلام آلیس جان
نه بابا من تازه دارم با آقایون جذاب آلفا آشنا میشم میترسم سرم یه عمر باشه که کلاه رفته باشه:e057:

Dariush
02-23-2015, 08:43 PM
خب دیگر، جمع بانوان جمع شد، ما برویم به کارهای جدی‌تر برسیم:e417:.

yasy
02-23-2015, 08:45 PM
نه بابا نذار گولت بزنن.. اینا بتا رو مسخره میکنن ولی بتا خیلی بهتر از آلفائه... هرچی باشه بتا تعهد میده و پاش میمونه. آلفا یا تعهد دروغ میده یا اصن نمیده.

به نظر من یه مرد وقتی دوس داشتنی و به معنای واقعی "مرده" که وقتی تعهد میده پای تعهدش وایسه. حداقل از اولش نیتش تعهد دروغ نباشه.

بعله آلیس جان جذاب بودن مرد آلفا برای ما گذشته همون برای دختران دبیرستانی جذاب هسند:)
راستش مردی بخواد این گونه که داره آموزش داده میشه با من حرف بزنه همچین میزنم تو دهنش که بره همون دنبال دختران ساده ی دبیرستانی :e406:

Russell
02-23-2015, 08:45 PM
ممنونم.

منم گفتم که برابری طلبی رو نمیگم چون در جریان هستم. سیستم سنتی بهتر بوده ولی چیزی که فمنیسم ازش مردسالاری تعبیر که و بهش معنای منفی داده باعث میشد اون سیستم کار کنه. بازگشت به عقب ممکن نیس که، چطوری با پیشرفت تکنولوژی میشه ما دوباره سیستم سنتی رو بسازیم؟ جهان داره میره جلو و سیستم مدرن تبدیل شده به پسامدرن و نمیشه جلوشو گرفت. آخه جامعه لیبرال هم تقصیری نداره، مقصر اصلی مدرنیته س که این وضعیتو به وجود آورده. مدرنیته با هرچیز دیگه ای ممزوج میشد وضعیت همین بود و همین تنفر و همین رابطه های اوپن و زن سالاری پیش میومد.

درسته، زمان و پیشرفت تکنولوژی که تا امروز شده رو نمیشه عقب برد. ولی شاید بشه با نگه داشتن اصول سنت
زندگی جدیدی ساخت. اونچیزی که امروز بهش پست-مدرن گفته میشه در واقع تمام معایب زندگی مدرن رو داره.

Russell
02-23-2015, 08:54 PM
درود بر شما
راستش دیروز که داشتم تاپیک کناری که در مورد مدرنیته و جامعه و ..غیره هست را تمام میکردم برایم این نکته جالب بود که مدتی است که من هم با اینکه زندگی های به شکل پدر و مادر ها و پدربزرگ ها و مادر بزرگ هایمان را جهنمی بیش نمیدیدم و شاید به اندازه ی یک عمر با تمام اصولش جنگیدم در حال حاضر آن گونه زندگی ها نسبت به روابط الان به نظرم بهتر بوده

سلام یاسی جان، از دیدار دوبارت خوشحالم، با اینکه مجازی هست.
همین هست. با نبودن «فرهنگ» باید خودمون امتحان می‌کردیم.
البته بی ادبی به شما و دوستان نباشه، ولی جمله‌ای هست که میگه: اگر احمق به قدر کافی روی
اشتباهش پافشاری کنه میتونه عاقل بشه. این حکایت ما هست امروز.

Russell
02-23-2015, 09:04 PM
خو راسل جان بازم این عیبی به لیبرال دموکراسی نیس... همش از عواقب مدرنیته س. ما یه جایی از تکامل رسیدیم که روابط جنسی و تعامل زن و مرد خیلی شبیه وقتی شده که جنگلای آفریقا آواره بودیم. هرچی بیشتر میگذره بیشتر شبیه به میلیون ها سال پیش میشیم. پس مدرنیته نه تنها باعث پیشرفت نشده بلکه باعث پسرفت جوامع شده. لیبرالیسم بی تقصیره.

البته آینده رو کسی ندیده آلیس جان. شاید قبل از اینکه کارمون به اونجا‌ها یا جاهای باریکتر بکشیده
راه حلی پیدا بشه.
درست میگی، مشکل از بین رفتن ارزش هاست، حالا تحت هر سیستمی. خود آزادی در اصل
خودش مشکل نیست.

yasy
02-23-2015, 09:10 PM
سلام یاسی جان، از دیدار دوبارت خوشحالم، با اینکه مجازی هست.
همین هست. با نبودن «فرهنگ» باید خودمون امتحان می‌کردیم.
البته بی ادبی به شما و دوستان نباشه، ولی جمله‌ای هست که میگه: اگر احمق به قدر کافی روی
اشتباهش پافشاری کنه میتونه عاقل بشه. این حکایت ما هست امروز.
من هم همین طور راسل عزیز
متاسفانه همین هست..نگرانی من از اینه که به روزی برسم(دنیا به جایی برسه) این عقب گرد که شاید در حال حاضر محدود به یک سری عقاید باشه کامل بشه و پای دین هم وسط بیاد! حس میکنم انرژی و توانی دیگر برای جنگ های درونی نمونده!

خو یاسی تو باتجربه ای وقتی مردو میبینی سه سوته فازشو تشخیص میدی.

من که تجربم کمتره باید حواسم باشه گول نخورم یهو. میبینی الان اینا به تو چیزی نمیگن میخوان منو گول بزنن؟ میدونن تو گولشونو نمیخوری ولی زهی خیال باطل که دستشون واسه منم رو شده :)

آقایون این انجمن بیشتر ادای این آلفای کذایی رو در میارن نگران نباشید:e415:

Russell
02-23-2015, 09:21 PM
فکر کردی من وقت و حوصله برای خوندن همچین کتاب هایی دارم ؟ کلی کار عقب مونده دارم امیر جان ... شما بحث کنید به نتیجه که رسیدین به من خبر بدین !! @Anarchy (http://www.daftarche.com/member.php?u=31) جان، تو که این اندازه با مسلمین بر سر اینکه قرآن با علم مدرن سازگاری ندارد وقت می‌گذاری بحث می‌کنی
چرا حاضر نیستی برای اینیکی وقت بگذاری؟ البته اگر می‌خواهی دنبال کار و زندگی بروی بحث دیگری‌ست.
و البته تغییر عقیده چندان با استدلال و داده اتفاق نمی‌افتد. خیلی چیزها را تو همین الان هم میدانی.
اصل آنچه اثرگذار است نیاز به مطالعه‌یِ تئوری‌هایِ سنگین ندارد. این‌ کارها برای بعد آن است.
همین Julius Evola که امیر گرامی معرفی کرد کتاب کوچکتری دارد بنام Fascism Viewed from the Right .
بگمانم از آنجا که علاقمند به سیاست هستی این برایت جذابتر باشد.

Russell
02-23-2015, 09:31 PM
قبول دارم.
بالاخره چطور باید از شر عواقب آزادی خلاص شد؟ یعنی این وضعیت نامطلوب صد ساله دیگه هم همینطور جلو میره؟ هیچ راه حلی نداریم جلوشو بگیریم؟
من بهترین راهی که دیدم این هست که سعی کنیم خودمون رو حفظ کنیم و برای آینده آماده باشیم و البته امیدوار.
تا اون موقع هم اونقدرها وضعمون بد نیست، آدم‌هایِ درست هنوز هم هستند.

Russell
02-23-2015, 09:53 PM
یه مشکل دیگه ای هم هست. امیر همیشه میگه "چپی" بازنده س. چون چپی تو مدرنیته حذف شده، موضعش تحمیل شده.
این اصن نقد خوبی به چپ ها نیست. تو تاریخ همیشه چپ ها بودن که وضعیت نامطلوب رو منقلب کردن. این دلیل اصن عاقلانه نیست که با استناد به اون چپی ها رو اینطوری تخریب کنیم.
خب اونرو دیگه باید امیر جواب بده.
ولی در مورد چپ، که در ایران بیشترمیشه افراد با گرایشات مارکسیستی و کمونیستی.
من به شخصه همیشه با اینکه دانسته یا ندانسته با سوسیالیسم سمپاتی داشته‌ام ولی
یک حس بدی نسبت به اکثر این‌ها هم داشته‌ام.

Russell
02-23-2015, 10:24 PM
من دیگه برم، شب همه‌یِ دوستان بخیر.

Ouroboros
02-24-2015, 10:10 AM
اینجا به دارالمجانین می‌ماند، کمی بیشتر سر من بجنگید و پیرهن پاره کنید تا بیشتر بخندم! :e057:

Anarchy
02-24-2015, 10:38 PM
@Anarchy (http://www.daftarche.com/member.php?u=31) جان، تو که این اندازه با مسلمین بر سر اینکه قرآن با علم مدرن سازگاری ندارد وقت می‌گذاری بحث می‌کنی
چرا حاضر نیستی برای اینیکی وقت بگذاری؟ البته اگر می‌خواهی دنبال کار و زندگی بروی بحث دیگری‌ست.
و البته تغییر عقیده چندان با استدلال و داده اتفاق نمی‌افتد. خیلی چیزها را تو همین الان هم میدانی.
اصل آنچه اثرگذار است نیاز به مطالعه‌یِ تئوری‌هایِ سنگین ندارد. این‌ کارها برای بعد آن است.
همین Julius Evola که امیر گرامی معرفی کرد کتاب کوچکتری دارد بنام Fascism Viewed from the Right .
بگمانم از آنجا که علاقمند به سیاست هستی این برایت جذابتر باشد.

جدای از همه این حرف ها ، سوال اساسی تر اینه که عامل محرک تو برای تغییر عقیده چی بوده ؟ جنس این تغییر عقیده از همونی هست که بار اول تو رو به سمت بی خدایی کشوند یا چیز دیگه ای هست به کل ؟

Ouroboros
02-25-2015, 10:15 AM
اینرا شما به انگلیسی دارید؟ آیا ممکن است لینکی از آن برای من بفرستید؟ :e108::e417:

Anarchy
02-25-2015, 10:50 AM
اینرا شما به انگلیسی دارید؟ آیا ممکن است لینکی از آن برای من بفرستید؟ :e108::e417:

اشتباهی منو کوت کردی برادر امیر ... اما من لینک رو پیدا کردم :

Fascism Viewed from the Right - Evola, Julius.pdf - DocDroid (http://www.docdroid.net/sr0c/fascism-viewed-from-the-right-evola-julius.pdf.html)

این هم لینک کتاب به زبان ایتالیایی :

Evola_Julius_-_El_fascismo_visto_desde_la_derecha.pdf (http://www.pdfarchive.info/pdf/E/Ev/Evola_Julius_-_El_fascismo_visto_desde_la_derecha.pdf)

Ouroboros
02-25-2015, 12:59 PM
سپاس از شما آنارشی جان! :e405:

Alice
02-25-2015, 01:05 PM
سپاس از شما آنارشی جان!

تو اطلاعات داروییت در چه حدیه؟
میشه یه سوال ازت بپرسم؟

Russell
02-25-2015, 08:33 PM
جدای از همه این حرف ها ، سوال اساسی تر اینه که عامل محرک تو برای تغییر عقیده چی بوده ؟ جنس این تغییر عقیده از همونی هست که بار اول تو رو به سمت بی خدایی کشوند یا چیز دیگه ای هست به کل ؟
جنس تغییر از همان جنس است، به این معنی که قلب این تغییر هم تصمیمی اخلاقی‌ست در همان دوراهی.
من آنچنان که یادم می‌آید آنچه اسلام را بکلسی در نظرم باطل کرد برده‌داری محمد و ماجرای یهودیان مدینه بود.
آنچیزی که مرا ضد نازی کرد، این ایده بود که آن‌ها معلولان و بیماران روانی در آسایشگاه برای رسیدن به نژادی برتر کشته‌اند.

امروز ولی، با اینکه می‌دانم تبلیغات دراینباره همراه با تحریف است و با اینکه همچنان با این اعمال، مخصوصا با
دومی مخالفم و آنرا بسیار شرم‌آور میبینم ولی با دیدن تصویر کلی نمی‌گذارم احساسات انسانی من بازیچه‌ قرار بگیرند. و البته
دریافته‌ام که زندگی یک تراژدی‌ست و داشتن خر و خرما باهم نمی‌شود!
حقیقتش اینست که گمان میکنم خودت هم چنین هستی. با توجه به آنچه از سوگند پزشکی و انساندوستی گفته‌ای و از تو دیده‌ام.

sonixax
02-26-2015, 12:49 AM
این گاگولها انقدر زور زدند ماکت بسازند که بعد بترکوننش زور میزدند یه واقعی شو بسازند ایران الان یه ناو هواپیمابر واقعی داشت :e412:

Ouroboros
02-26-2015, 10:25 AM
تو اطلاعات داروییت در چه حدیه؟
میشه یه سوال ازت بپرسم؟
قبلا یکبار از من درباره‌ی مخدرات سوال پرسیده بودی اگر درست خاطرم باشد، همانوقت گفتم که من در فاسد کردن دختربچگان کم‌عقل و نوبالغ دستی نخواهم داشت! :e414:

Alice
02-26-2015, 11:22 AM
قبلا یکبار از من درباره‌ی مخدرات سوال پرسیده بودی اگر درست خاطرم باشد، همانوقت گفتم که من در فاسد کردن دختربچگان کم‌عقل و نوبالغ دستی نخواهم داشت!

نخیر درباره مخدر نبود درباره اسید پرسیده بودم :)
اسیدم که خیلی سبکه نسبت به مخدرای دیگه... هم وابستگیش کمتره هم اوور نمیده.
---
نه آخه این مخدر نیس یه داروئه آخه...

حالا بی خیال...

پی نوشت:
من دختربچه نیستم شما سن بابازرگ منو دارید فک میکنید من بچه ام. :e04b:

yasy
02-26-2015, 05:01 PM
درود بر همگی
دوستان اینجا تا اونجا که یادمه یه تاپیکی بود برای معرفی کتاب کسی میدونه تو کدوم تالار بود؟:e403:

Dariush
02-26-2015, 06:17 PM
داریوش جان فکر نمیکنی این دوست داشتن «خانواده» و «دوستان» زیادی متحجر و بدوی‌ست؟
من از اینکه کم‌کم پای دوستان دیگر به این بحث باز می‌شود، بسیار شادمان هستم،
وانگهی راسل جان، شما خوب می‌دانی که بر من شایسته نیست پاسخ سطحی
دادن به پرسش‌های شما و لازم می‌دانم به نحوی شایسته به آنها پاسخ دهم و
خواهم داد. کمبود زمان بدجوری گریبانگیر من شده است این چندماهه، ولی پرداختن
به این جستار برای من بس خواستنی است، چنانکه اگر آن جستار نبود، من نیز
هم‌اکنون غایب بودم.
این را هم به عنوان کنایه‌ای از شما می‌پذیرم:

"کوبیدن سنت به شیوه‌یِ نیچه‌ای"
:e405:

پ.ن: به عنوان ِ آن جستار، سنت را نیز افزودم، دوستان نظری اگر دارند، بگویند.

Dariush
02-26-2015, 06:21 PM
دوستان اینجا تا اونجا که یادمه یه تاپیکی بود برای معرفی کتاب کسی میدونه تو کدوم تالار بود؟
در کمال ِ شگفتی، گویا چنین جستاری نداریم. بد نیست خودتان آن را
راه‌اندازی بفرمائید.

Russell
02-26-2015, 08:42 PM
درود بر همگی
دوستان اینجا تا اونجا که یادمه یه تاپیکی بود برای معرفی کتاب کسی میدونه تو کدوم تالار بود؟

در کمال ِ شگفتی، گویا چنین جستاری نداریم. بد نیست خودتان آن را
راه‌اندازی بفرمائید.

بگمانم جستاری بود به نام: خطی از یک کتاب، یا همچین چیزی. دوستان خودشان سرچ کنند
من الان سرعت اتصالم پایین‌ست.

Alice
02-26-2015, 09:16 PM
لاشل یادیته ما چیقد دَوا می کلدیم قلبنا؟

اَمیشه حِلش منو دَل میاوُلدی :)

Russell
02-26-2015, 09:24 PM
لاشل یادیته ما چیقد دَوا می کلدیم قلبنا؟

اَمیشه حِلش منو دَل میاوُلدی :)
آره، جوون بودیم و جاهل !!
البته اونموقع هم جدی نبود، کل‌کل بود مثلا !!

Alice
02-26-2015, 09:30 PM
آره، جوون بودیم و جاهل !!
البته اونموقع هم جدی نبود، کل‌کل بود مثلا !!

لاستی اون آواتالت آغا دوماده شی شد؟

خلی بیهت میومد

----

آقا این هواشیناسی چیگد اسکله.... هل بال یه شی میگه همشم دولوغ از آب دل میاد.
املوز کلی بلف اومد ولی هواشیناسی اسکل هیشی نگفته بود.

Russell
02-26-2015, 09:41 PM
لاستی اون آواتالت آغا دوماده شی شد؟

خلی بیهت میومد

----

آقا این هواشیناسی چیگد اسکله.... هل بال یه شی میگه همشم دولوغ از آب دل میاد.
املوز کلی بلف اومد ولی هواشیناسی اسکل هیشی نگفته بود.

خودمم اون آواتور رو دوست داشتم، ولی قدیمی شده بود.
لباس دومادی رو هم چند روز بیشتر نمی‌پوشند که.

این آواتور جدیدت کیه؟
بگو من هم آواتور خودم رو معرفی میکنم :D

...

هواشناسی اگر هواشناسی بلد بود اول وضع آب و هوا رو درست میکرد !!

یه نفر
02-27-2015, 08:26 AM
درود بر همگی. نزدیکی های عید شده و همگی دوباره دور هم جمع شده اند.. خوشحالم

میخاستم نظر دوستان رو در باره گداپروری عاطفی بدونم. اینکه شخصی به یک گدا کمک مالی کنه و مثلا 2000 تومان یا 5000 تومان بده،
بنظرتون کار خوبی کرده یا کار بد؟ اون گدا رو تشویق به ادامه گدایی کرده یا نه. کمک کرده اون شخص از گرفتاری رها بشه..
یه جا خوندم شخص گدایی میره پیش امام علی و میگه کمک کنید. علی نگاهی به اون جوان میکنه و رو به یارانش میگه کسی بیل یا کلنگ داره؟
یکی میگه من دارم ولی چوب (دسته) نداره. یکی میگه من یه چوب توی خونم دارم شاید بهش بخوره. خلاصه یه کلنگی تیشه ای براش فراهم میکنن
و علی اینو به اون شخص گدا میده میگه برو تو بیابون خار بکن و بیار خودم ازت میخرم..
منظورم اینه که کمک مستقیم مالی نکرد. ولی توی زندگی امروزه این چیزا نیست. اصلا شغلی نیست که من دست یک گدا بگیرم و ببرم سر کار!
خودمم بیکارم :-)
وقتی یه نفر میاد پیش من و درخواست کمک میکنه خب از لحاظ عاطفی من صد در صد ناراحت میشم و کمک میکنم و بعد از این کمک مالی ام خیلی هم خوشحال میشم.
ولی اگر منطقی فکر کنم متوجه میشم که من اون فردو تشویق به گدایی کردم و نه کار کردن..
شما هم این حس رو دارید؟ وقتی یه گدا میبینید چکار میکنید؟
یه پیرزن فرطوت و خسته... یه پیرمرد داغون و خمیده... یه بچه خردسال و کثیف در ساعت مدرسه.. یه فلج.. یه شل.. یه کور..

Ouroboros
02-27-2015, 08:58 AM
خب دوستان من دوباره بروم به غیبتی دیگر. دم عید است و خیابان‌ها و مراکز خرید و ... تهران سخت انتظارم را می‌کشند!
اگر تجربه گواه است سری بعد که برگشتم احتمالا به موجودات فضایی و حقانیت حکمیت زینو مومن شده‌ام! :e412:
تا بعد. :e032:

یه نفر
02-27-2015, 09:21 AM
کافر کجایی؟

Crusader
02-27-2015, 02:30 PM
خب دوستان من دوباره بروم به غیبتی دیگر. دم عید است و خیابان‌ها و مراکز خرید و ... تهران سخت انتظارم را می‌کشند!

من همیشه دم عید دخترهای خیلی زیباتری از ایام معمولی تور می‌کنم. امیدوارم شما نیز اجناس مرغوبی گیرتان بیاید. :e056::e306:
تا بعد رفیق.

Anarchy
02-27-2015, 04:50 PM
اگر تجربه گواه است سری بعد که برگشتم احتمالا به موجودات فضایی و حقانیت حکمیت زینو مومن شده‌ام! :e412:
تا بعد. :e032:

انگار بی ثباتی لذت بیشتری داره تا ثبات :e405: !! خوش باشی ...

برگردی خیلی چیزا عوض شده اینجا :e032: !!

Russell
02-27-2015, 05:18 PM
برگردی خیلی چیزا عوض شده اینجا !!
برای اینجا چه برنامه‌ای در سر‌ داری ناقلا؟ :D

Russell
02-27-2015, 05:22 PM
اگر تجربه گواه است سری بعد که برگشتم احتمالا به موجودات فضایی و حقانیت حکمیت زینو مومن شده‌ام!
تا بعد.

امیر جان تازه سر بحث را در جستار کناری باز کرده بودی که؟! پس آن بحث را میگذاریم برای زمان بازگشتت.
خوش بگذرد، به در و داف‌ها سلام ما را هم برسان :e404:

Anarchy
02-27-2015, 09:12 PM
برای اینجا چه برنامه‌ای در سر‌ داری ناقلا؟ :D

در واقع برنامه برای خودم هست بیشتر :e409: !!!

یه نفر
02-28-2015, 04:51 PM
دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟
پاتوق شب نشینی - برگ 979 (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82-%D8%B4%D8%A8-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-672/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-979.html#post77503)

Crusader
02-28-2015, 05:07 PM
دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟
نظر من منفی ست. ببینم تا کجا حمله‌ی شما به سایت ادامه دارد. :e404:

یه نفر
02-28-2015, 05:21 PM
نظر من منفی ست. ببینم تا کجا حمله‌ی شما به سایت ادامه دارد.
منظورت چیه؟ چه حمله ای؟

Crusader
02-28-2015, 05:33 PM
منظورت چیه؟ چه حمله ای؟

شما اکنون شام منزل را پخته‌اید و تمام ظرف‌ها را شسته‌اید که اینجا خاطرات مزاحمت‌های خیابانی روایت می‌کنید و درباره یهودیان و پورن استارها تز می‌دهید؟ :e411:

یه نفر
02-28-2015, 05:48 PM
کصافط :-)

یه نفر
02-28-2015, 05:53 PM
مزدک و ناخدامهربد کجایند؟ کافر و شیرین و مسافر و نورمور و سمکینگ کجایند؟ اینها فعالیت دارن؟

یه نفر
02-28-2015, 06:00 PM
این فیلم جدید داعش رو دیدید که به موزه موصل حمله کرده و آثار باستانی رو از بین برده؟؟
خاک تو سرش و حامی هاش.. آمریکا و انگلیس و اسرائیل و فرانسه :-)

Crusader
02-28-2015, 06:07 PM
کصافط :-)

جان؟
مگر من پسرعمه‌ی شما هستم؟ پسرعمه‌تان هم باشم احترام به بزرگتر را به شما یاد نداده‌اند؟ اگر یاد نداده‌اند من یادتان بدهم؟ :e418:
آیا شما با عمو و دایی و شوهرخاله‌ی خود هم اینگونه هستید؟

یه نفر
02-28-2015, 06:17 PM
جان؟
مگر من پسرعمه‌ی شما هستم؟ پسرعمه‌تان هم باشم احترام به بزرگتر را به شما یاد نداده‌اند؟ اگر یاد نداده‌اند من یادتان بدهم؟
آیا شما با عمو و دایی و شوهرخاله‌ی خود هم اینگونه هستید؟

teach me little son :-)

یه نفر
02-28-2015, 06:26 PM
من همیشه تصور میکردم Russell فردی درشت هیکل و تو پر و گردن کوچک و عینکی و کمی شکم داره و شلوار پارچه ای می پوشه و بند ساعتش فلزیست و کیف پول اورکتی دارد .. راسل جان خداییش چند درصد درست حدس زدم؟ :-) نگو صفر درصد که مطمئنم صفر نیست ...

Crusader
02-28-2015, 06:38 PM
teach me little son :-)
شما راحت باشید بانو، من با دخترهای کم‌عقل و دریده کاری ندارم. عذرتان بر من موجه است. :e414::e404:

Russell
02-28-2015, 06:44 PM
من همیشه تصور میکردم @Russell فردی درشت هیکل و تو پر و گردن کوچک و عینکی و کمی شکم داره و شلوار پارچه ای می پوشه و بند ساعتش فلزیست و کیف پول اورکتی دارد .. راسل جان خداییش چند درصد درست حدس زدم؟ :-) نگو صفر درصد که مطمئنم صفر نیست ...
درود
بله خب اینهمه چیز رو که با هم بگی بالاخره معلومه که یکیش درست در می‌یآد. درباره‌یِ درصد درستی هم کمی راهنمایی می‌کنم آنهم اینکه زیر 50% !!
حالا بیاید بحث رو از شلوار من عوض کنیم !!
خوبی؟ آقا خوبند؟
به اینجا سر بزن، با اینکه من چندان به شوخی‌هایت نمی‌خندم ولی بهشان عادت کردیم دیگر :e105:

yasy
02-28-2015, 08:32 PM
چقدر این حال و هوای نزدیک عید حس و حال من و به هم میریزه خوشم نمیاد ازش
:e058:

کافر_مقدس
02-28-2015, 11:45 PM
کافر کجایی؟

همین گوشه کنارها ، از دور نظاره گر هستم. آدرس خانه ی ما را که داری!! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/10.gif

چندیست به طرز ددمنشانه ای با اهریمن در ستیزم. http://www.daftarche.com/images/imported/2015/02/3.gif

یه نفر
03-01-2015, 04:37 PM
درود
بله خب اینهمه چیز رو که با هم بگی بالاخره معلومه که یکیش درست در می‌یآد. درباره‌یِ درصد درستی هم کمی راهنمایی می‌کنم آنهم اینکه زیر 50% !!
حالا بیاید بحث رو از شلوار من عوض کنیم !!
خوبی؟ آقا خوبند؟
به اینجا سر بزن، با اینکه من چندان به شوخی‌هایت نمی‌خندم ولی بهشان عادت کردیم دیگر

سپاسگظارم از این همه لطافت و حمایط :-))))

Crusader
03-01-2015, 07:14 PM
نگو صفر درصد که مطمئنم صفر نیست ...

از راسل که بگذریم من هم نزدیک به 90% چهره و تیپ شما را می‌توانم حدس بزنم، یک چنین تصویری از شما در ذهنم دارم، نگویید 0درصد که مطمئنم 100 شبیه هستید:

4617

sonixax
03-01-2015, 09:37 PM
از راسل که بگذریم من هم نزدیک به 90% چهره و تیپ شما را می‌توانم حدس بزنم، یک چنین تصویری از شما در ذهنم دارم، نگویید 0درصد که مطمئنم 100 شبیه هستید:

نه دیگه این طوریا هم نیست! دست کم روز تولدش توی اون کلبه چوبیه که این طوری نبود :)))

Alice
03-02-2015, 02:39 PM

امید دهنتو سرویس این عکسو دیدم دو ساعته دارم میخندم :e412:
یه کمی سبک تر تیکه بنداز به فکر دل و رودمون باش :e415:

undead_knight
03-02-2015, 02:52 PM

4617
نه قیافش بد نیست من دیدمش:))

یه نفر
03-03-2015, 07:58 PM
ها هااااا
خیلی هم عکس و تصورت خوب بود. پوکیدم از خنده..
ولی من جدی گفتم. از لحن و بیان راسل حدس زدم اینجوریه.. تازه میخاستم بگم همیشه از یک نوع عطر و ادکلن استفاده میکنه.. دنبال تنوع نیست.
در مورد میلاد هم میتونم حدس بزنم. ولی متاسفانه هنوز آندد رو نمیتونم پردازش کنم.. :-)
آندد تو کجا منو دیدی؟؟؟ حالا میلاد یادمه ایمیلمو سرچ کرد و فیسبوک و ...
برگردیم سر بحث قبلی. میلاااااد نمیشه با کافر آشتی کنی؟؟ خداییش تو بیشتر از اون تهاجمی و ناجوانمردانه بهش حمله کردی و حرف زدی..
حتی چندجا خوندم مسخره اش کردی.. البته دو طرف بود ولی جفتتون باید آستانه صبر و تحملتون رو بیشتر کنید..

Alice
03-03-2015, 08:07 PM
مهسا امیدم تصور کن بیشتر بخندیم :e415:

یه نفر
03-03-2015, 08:16 PM
مهسا امیدم تصور کن بیشتر بخندیم
راستش نوشته های امید خیلی بی ادبانه و کثیف هست. حتی یک خطشو نمیخونم.. :-)
ولی نوشته های راسل و مزدک و آندد کمی و داریوش و میلاد رو که میخونم احساس میکنم قیافشون هم این شکلیه..
میدونی؟ این افراد یک خط تفکر خاصی دارن. یکجور انضباط فکری دارن. که ریشه در شخصیتشون هست. کسی که شخصیت زیرک و شیطون داره هیچوقت نمیشه با شلوار پارچه ای و خط اتو تصورش کرد. یا برعکس کسی که توی نوشته هاش منطقی و محتاط و کوتاه و پر تجربه صحبت میکنه نشان دهنده شخصیت آرومش هست. نمیشه با لباس های اسپورت تصورش کرد..
شاید غلط میگم. ولی از بس کتاب های آگاتا کریستی خوندم ، احساس میکنم خانم مارپل شدم :P

Alice
03-03-2015, 08:25 PM
راستش نوشته های امید خیلی بی ادبانه و کثیف هست. حتی یک خطشو نمیخونم.. :-)

انقد کثافته محل سکونت رو زده "چاه دستشویی" :e412:

یه نفر
03-03-2015, 08:31 PM
انقد کثافته محل سکونت رو زده "چاه دستشویی"
خلایق هرچه لایق..

Alice
03-03-2015, 08:35 PM
مهسا منو ببخش :e408:

sonixax
03-04-2015, 01:05 AM
برگردیم سر بحث قبلی. میلاااااد نمیشه با کافر آشتی کنی؟؟ خداییش تو بیشتر از اون تهاجمی و ناجوانمردانه بهش حمله کردی و حرف زدی..
حتی چندجا خوندم مسخره اش کردی.. البته دو طرف بود ولی جفتتون باید آستانه صبر و تحملتون رو بیشتر کنید..

من با کسی که مشکوک به مزدوری برای جمهوری اسلامی هست هیچ دوستی ندارم! این 1.
2 - مسخره اش کردم! بهش فحش ندادم.
3 - اصولن من آدم رفیق بازی نیستم :))

yasy
03-04-2015, 08:06 AM
من با کسی که مشکوک به مزدوری برای جمهوری اسلامی هست هیچ دوستی ندارم! این 1.
2 - مسخره اش کردم! بهش فحش ندادم.
3 - اصولن من آدم رفیق بازی نیستم :))
کلا هر نوع پستی از شما میبینم تو این انجمن با این که بعضیاشون خیلی جدی هست نگام میفته به آواتارتون حس میکنم دارید مسخره میکنید:e405:

Crusader
03-04-2015, 04:18 PM
خیلی هم عکس و تصورت خوب بود. پوکیدم از خنده..
ولی من جدی گفتم.
من هم جدی گفتم.:e414:
الان مثلا می‌خواهید بگویید از آن بانو زیباتر هستید؟ ایرادی ندارد شما فعلا او را الگوی خود قرار بدهید و سعی کنید زیبایی‌تان را افزایش بدهید، هرگاه به سطوح زیبایی او رسیدید ما از شما قبول می‌کنیم. :e404:

Crusader
03-04-2015, 07:18 PM
خلایق هرچه لایق..

شما را جان راسل نگاه کنید بعد از یک عمر زندگی شرافتمندانه شده‌ایم مضحکه و آلت دست دو دختر خیکی. :e411: آن عبارت گوش‌نواز «چاه دستشویی» نیاز به رمزگشایی و استعاره‌شناسی دارد که طبق معمول مغز دخترها از تعمق در مفاهیم سمبولیک و فلسفی عاجز است. :e414:

sonixax
03-06-2015, 02:11 AM
کلا هر نوع پستی از شما میبینم تو این انجمن با این که بعضیاشون خیلی جدی هست نگام میفته به آواتارتون حس میکنم دارید مسخره میکنید

ماتلی و مسخره کردن ؟

yasy
03-06-2015, 06:02 PM
ماتلی و مسخره کردن ؟

شما بودید یه جایی یه وقتی کتاب کیفر آتش نوشته ی الیاس کانتی رو به کسی پیشنهاد کرده بودید؟:39:

sonixax
03-06-2015, 06:48 PM
شما بودید یه جایی یه وقتی کتاب کیفر آتش نوشته ی الیاس کانتی رو به کسی پیشنهاد کرده بودید؟

کی هست اینی که میگید؟! :e057:

yasy
03-06-2015, 07:03 PM
کی هست اینی که میگید؟! :e057:
نمیدونم راستش
این و پارسال دیده بودم اینجا کسی معرفی کرده بود تو ذهنم شما بودید(قبلا اسم شما رو میدونستم الان یادم نیست:e108:)
کتاب خوبیه خواستم تشکر کنم:)

sonixax
03-06-2015, 11:30 PM
میلاد هستم :e11b:

sonixax
03-17-2015, 01:47 AM
میلاد راستی گفتی سرور سایتو بردید آمریکا... مهربد مگه هنوزم فعالیت می کنه؟

بله سرور رفت آمریکا! خودم هم یک هفته رفتم جای همگی خالی.
مهربد هم به عنوان کاربر نه فعالیت نمیکنه ولی در پس زمینه با تیم مدیریت همکاری داره به خصوص سر پروژه پارسیگرش.
پس بیخود دلخوش به این مقدار نباشید :e412:

Alice
03-17-2015, 01:53 AM
بابا من ضربتی پاکش کردم... چه سریع دیدی :)

sonixax
03-17-2015, 01:54 AM
بابا من ضربتی پاکش کردم... چه سریع دیدی :)

ما اینیم دیگه :e00e:

Alice
03-17-2015, 01:56 AM
راستی مگه قبلا نمیگفتید سایت به هیچ وجه آی پی رو ثبت نمیکنه... چطوری فهمیدید کافر با آی پی محلی پست میده؟

sonixax
03-17-2015, 02:02 AM
راستی مگه قبلا نمیگفتید سایت به هیچ وجه آی پی رو ثبت نمیکنه... چطوری فهمیدید کافر با آی پی محلی پست میده؟

قبل از اینکه سیستم ثبت IP رو خاموش کنیم این اتفاق افتاده بوده.

Anarchy
03-17-2015, 07:46 AM
دوستان تا حالا فکر کردین هدف ما از بحث کردن اینجا دقیقا چیه :e40b: ؟ مخصوصا با این تغییر عقاید دوستان ، من به کل همه چیزو کشکی میدونم ...

Russell
03-17-2015, 11:14 AM
دوستان تا حالا فکر کردین هدف ما از بحث کردن اینجا دقیقا چیه ؟ مخصوصا با این تغییر عقاید دوستان ، من به کل همه چیزو کشکی میدونم ...
ای بابا آنارشی جان من فکر میکردم آواتارت رو عوض کردی از پوچگرایی خلاصی پیدا کردی.
البته عقاید یکنفر مثل ما قرار نیست دنیا رو تغییر بده، اونهم یکشبه. ولی میتونه اثرگذار باشه.
بنظر من این عقاید در زندگی شخصی هم خیلی اثرگذار هست و از این نظر بسیار مهم هست.
دیگر اینکه، کس میتونه در پی حل مسائل اجتماعی با اصلاح جمعی مردم بر بیاد یا براه خود بره،
این به کَرم خودش بستگی داره، ولی مهم هست این‌ها.

Alice
03-17-2015, 03:42 PM
دوستان تا حالا فکر کردین هدف ما از بحث کردن اینجا دقیقا چیه ؟ مخصوصا با این تغییر عقاید دوستان ، من به کل همه چیزو کشکی میدونم ...

منم همینو میگم؛ شما که اینهمه تلاش کردید اینجا رو شلوغ کنید ولی به در بسته خوردید و بازدید سایت مثه چن سال اخیر خیلی کم بوده. دیگه چه دلیلی هس اینجا فعالیت و بحث کنیم؟ به قول مزدک که میگفت اینجا چون خواننده نداره فعالیت نمیکنه.

پ.ن: راسل اگه به تعریف ویکی پدیایی و دانشنامه ای پوچ گرایی پایبند باشیم هممون پوچ گرا محسوب میشیم. حالا یکی مثه من زیادی افراطیه؛ تو هم پوچگرای آبزوردی. ولی واقعا اینجا بحث کنیم که چی بشه؟ به چی برسیم؟ به قول مهربد واسه شصتمین بار بشینیم با خودمون سر فمنیسم جنگ کنیم...

yasy
03-17-2015, 06:16 PM
جنگه؟ :e40d:
مردم چه حال و حوصله و اعصابی دارن:e40e:

Russell
03-17-2015, 11:24 PM
منم همینو میگم؛ شما که اینهمه تلاش کردید اینجا رو شلوغ کنید ولی به در بسته خوردید و بازدید سایت مثه چن سال اخیر خیلی کم بوده. دیگه چه دلیلی هس اینجا فعالیت و بحث کنیم؟ به قول مزدک که میگفت اینجا چون خواننده نداره فعالیت نمیکنه.

پ.ن: راسل اگه به تعریف ویکی پدیایی و دانشنامه ای پوچ گرایی پایبند باشیم هممون پوچ گرا محسوب میشیم. حالا یکی مثه من زیادی افراطیه؛ تو هم پوچگرای آبزوردی. ولی واقعا اینجا بحث کنیم که چی بشه؟ به چی برسیم؟ به قول مهربد واسه شصتمین بار بشینیم با خودمون سر فمنیسم جنگ کنیم...
مساله‌یِ اینجا یا جای دیگر نیست، انگیزه‌یِ فعالیت نیست چون ما در عصر نهیلیسم هستیم. ملت حوصله ندارند
جمله‌ای که شروع کرده‌اند را تمام کنند و هیچ چیزیی نیست که دو دقیقه‌یِ بعد دیگر «چالب» نباشد.
نهیلیسم چیزی نیست که به آن باور داشته باشیم یا نداشته باشیم، بلکه هست. سوال راهکار رهایی
از آن است. یک آزمون موفقیت هم این است: اگر دنیا بنظرتان جدی بنظر نمی‌رسد، راهکارتان موفق نبوده!

sonixax
03-18-2015, 12:51 AM

وقت گذرونی و تبادل نظر!

Reactor
03-18-2015, 12:57 PM
داستان خلوتی اینجا فقط مختص به دفترچه نیست.
همه ی فاروم ها کمابیش همین وضعیت رو دارند.
از وقتی که فیسبوک اومد نون فارم ها رو آجر کرد. حتی فاروم هایی که فیلتر هم نبودن با ریزش زیاد مخاطب مشکل دارن.

وایبر و واتساپ و لاین و .... هم که تیر خلاص رو به فاروم نویسی زدن.
عاقبت فاروم ها داره میشه مثل عاقبت بی بی اس.

دفترچه ی الان هم دیگه فرقی با بقیه ی فاروم ها نداره.
شاید حتی اوضاعش بهتر هم باشه.
چون اینجا مشتری پایه و قدیمی داره. وگرنه بقیه ی فاروم ها که پرنده هم پر نمیزنه.

مشکل خلوتی اینجا دیگه مشکل فیلترینگ اینترنت نیست.
مشکل تکنولوژی و پیشرفت سریع نسل های شبکه های اجتماعی هست:e00e:

shirin
03-18-2015, 09:35 PM
سلام. خوبید همه؟

shirin
03-18-2015, 09:40 PM
ری اکتر راست میگه. غصه نخورید. من بالاترین رو هم باز کردم کلی تعجب کردم. اونجا هم که زمانی با کمتر از پنجاه رای یه لینک به بخش داغ نمیرفت الان با نوزده بیست رای بود اکثر لینکهای بخشهای داغ و .... در کل اونجا هم خیلی خیلی خلوت شده پس دیگه انتظاری نداشته باشید اینجا خیلی شلوغ بشه. :e056:

Maziar Bikhoda
03-18-2015, 09:47 PM
دق دق کسی خونه نیست ؟

iranbanoo
03-18-2015, 09:54 PM
Hi
4620

iranbanoo
03-18-2015, 09:56 PM
سلام. خوبید همه؟

چطوری شیرین جان؟ چه خبر؟

دق دق کسی خونه نیست ؟
اون تق تق نیست ؟:e057:

shirin
03-18-2015, 10:00 PM
مرسی ایرانبانو خوبم. شما خوبی؟،شما چه خبر؟
طبق گفته انارشی انگار بعضیا تغییر دادن؟ کیا و در چه جهتی؟ :e057:

iranbanoo
03-18-2015, 10:05 PM
مرسی ایرانبانو خوبم. شما خوبی؟،شما چه خبر؟
طبق گفته انارشی انگار بعضیا تغییر دادن؟ کیا و در چه جهتی؟
ممنون...
عه؟کی؟کجا؟منم بی خبرم!
فقط امیدوارم مسکولیست ها تغییر جهت نداده باشن :e409:

Maziar Bikhoda
03-18-2015, 10:07 PM
یارو بسیجیه از کیوسک تلفن عمومی میاد بیرون
ازش می پرسن: سالم بود ؟
میگه: آره فقط آفتابه نداشت !

Maziar Bikhoda
03-18-2015, 10:09 PM
گاهی وقتها که از نوشتن خسته می شد قلم را زمین می گذاشت و با ما بازی میکرد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تخم های دکتر شریعتی

shirin
03-18-2015, 10:18 PM
ممنون...
عه؟کی؟کجا؟منم بی خبرم!
فقط امیدوارم مسکولیست ها تغییر جهت نداده باشن :e409:
نمیدونم والله. منم چندتا پست قبل رو خوندم که پست آنارشی نقل قول شده. :e402:

undead_knight
03-18-2015, 10:27 PM
دوستان فمنیست ستیز استوار و ثابت قدم هستند،در سایر دیدگاه ها تغییر داشتند،ولی نه در این مورد :))

sonixax
03-19-2015, 12:44 AM
داستان خلوتی اینجا فقط مختص به دفترچه نیست.
همه ی فاروم ها کمابیش همین وضعیت رو دارند.
از وقتی که فیسبوک اومد نون فارم ها رو آجر کرد. حتی فاروم هایی که فیلتر هم نبودن با ریزش زیاد مخاطب مشکل دارن.

وایبر و واتساپ و لاین و .... هم که تیر خلاص رو به فاروم نویسی زدن.
عاقبت فاروم ها داره میشه مثل عاقبت بی بی اس.

دفترچه ی الان هم دیگه فرقی با بقیه ی فاروم ها نداره.
شاید حتی اوضاعش بهتر هم باشه.
چون اینجا مشتری پایه و قدیمی داره. وگرنه بقیه ی فاروم ها که پرنده هم پر نمیزنه.

مشکل خلوتی اینجا دیگه مشکل فیلترینگ اینترنت نیست.
مشکل تکنولوژی و پیشرفت سریع نسل های شبکه های اجتماعی هست

شبکه های اجتماعی توانایی دسته بندی درست محتوا رو ندارند و جستجو درشون خیلی سخته! شاید همین دلیل همین نیمچه کاربران انجمنها باشد!!! به محض اینکه توانایی دسته بندی مطالب در این شبکه ها ایجاد شود مثل فارومها کلن باید در هر چه فاروم هست رو تخته کرد . الان فقط فارومهای تخصصی بازرشون داغه به خاطر اینکه نظرهای تخصصی و پرسشهای اصولی درش در جریان هست به خصوص فارومهای کامپیوتری و بازیها!!!
همین شبکه های اجتماعی هم دیر یا زود جاشون رو میدند به یک تکنولوژی جدید تر!!!

kourosh_bikhoda
03-19-2015, 10:52 PM
یه مدتی نبودیم ببینید چه بَلبشویی کردینا...

یه نفر
03-20-2015, 08:07 PM
سلام کوروش. خوبی؟

iranbanoo
03-20-2015, 11:35 PM
اینجارو.....
یادش بخیر پارسال اینجا یه تبریکاتی رد و بدل میشد

...
خرزو خان عیدت مبارک:)
دانلود آهنگ بهار مارتیک (http://www.iransong.com/g.htm?id=8253)

-----------------
ما بریم آخرین سیگار سال 93 رو بکشییییم ..

sonixax
03-20-2015, 11:54 PM
خوب دوستان سال نو به همه مبارک باشه . امیدوارم سالی خوب و پر از پول برای همتون باشه به دور از هر گونه کمونیسم، سوسیالیسم، وجتاریسم، میلیتاریسم و اسلامیسم :e00e:

Anarchy
03-21-2015, 12:05 AM
منم سال نو رو شادباش میگم به همه دوستان ... امیدوارم امسال کمی ثابت قدم و استوار باشن و کهولت سن اونها رو به سمت عقاید عجیب و غریب سوق نده :e303: :e40c: :e406: !!!

Russell
03-21-2015, 01:01 AM
سال نوی همه‌یِ دوستان و اعضای دفترچه مبارک، انشالله که سال خوبی براتون باشه. :e303:

sonixax
03-21-2015, 01:40 AM
انشالله

راسل ؟! :دی

sonixax
03-21-2015, 01:43 AM
آقا ما امروز انداختیم توی اتوبان برسیم به آخرین روز سبیت! دیدم خلوته کسی نیست انداختیم مثل خَر بلا نسبت گاو 260 تا تو اتوبان میریم یک دفعه ای درست کسوف میشه درست در شرایطی که خورشید روبرومه!! هیچ راهی نداره جلو رو نگاه نکنم :(
البته بعدش نازش کردم، بوسش کردم - حالا شاید خوب شه :e417:
هیچی دیگه احتمالن کور شدیم رفت ، الان تنم داغه نمیفهمم!!!:e412:

Anarchy
03-22-2015, 07:26 PM
راسل ؟! :دی

اسلام جزیی از هویت ماست ... یادت نره میلاد جان :e402: !!

Anarchy
03-22-2015, 07:41 PM
ای بابا آنارشی جان من فکر میکردم آواتارت رو عوض کردی از پوچگرایی خلاصی پیدا کردی.
البته عقاید یکنفر مثل ما قرار نیست دنیا رو تغییر بده، اونهم یکشبه. ولی میتونه اثرگذار باشه.
بنظر من این عقاید در زندگی شخصی هم خیلی اثرگذار هست و از این نظر بسیار مهم هست.
دیگر اینکه، کس میتونه در پی حل مسائل اجتماعی با اصلاح جمعی مردم بر بیاد یا براه خود بره،
این به کَرم خودش بستگی داره، ولی مهم هست این‌ها.

تلاش برای فرار از پوچ گرایی خودش بزرگترین علامت اعتقاد بهشه :e405: !! این آواتار منم داره راه منو نشون میده ...

کشکی بودن همه چیز از وقتی برای من روشن شد که دیدم دوستان ظاهرا بیشتر از من فرزام گرا بودن و در اثر تلاش نه چندان زیاد و ندیدن نتیجه ، برگشت به عقب رو به همه چی ترجیح دادن !!

وقتی بعد از این همه وقت اسلام بشه جزیی از هویت ما ، غیر از کشکی بودن همه چیز ، چه نتیجه ای میشه گرفت :e40d: ؟

Russell
03-22-2015, 08:07 PM
اسلام جزیی از هویت ماست ... یادت نره میلاد جان !!

اسلام که بخش مهمی از تاریخ و هویت ما هست، ولی انشالله یک واژه از واژگان فارسی هست.
واژگان و زبان هم بسیار مهم است، همین‌ست که جنگی براه انداخته شده در زبان و واژگان
زیبا با واژگان جعلی چپی جایگزین شده‌اند. شما الان اگر با سگ گربه سکس نمیکنی
و از وطن خودت متنفر نیستی اسم‌داری !!
وقتی اورول در 1984 Newspeak رو مطرح میکرد یکچیزی پشتش بود!

تلاش برای فرار از پوچ گرایی خودش بزرگترین علامت اعتقاد بهشه !! این آواتار منم داره راه منو نشون میده ...

کشکی بودن همه چیز از وقتی برای من روشن شد که دیدم دوستان ظاهرا بیشتر از من فرزام گرا بودن و در اثر تلاش نه چندان زیاد و ندیدن نتیجه ، برگشت به عقب رو به همه چی ترجیح دادن !!

وقتی بعد از این همه وقت اسلام بشه جزیی از هویت ما ، غیر از کشکی بودن همه چیز ، چه نتیجه ای میشه گرفت ؟

«همه چیز» چی هست؟ اگر همه چیز ما تمسخر دین و اسلام و هرچی ارزش هست و جایگزینی
اونها با چیزی توخالی بنام «آزادی» و لیبرال دموکراسی هست آری، همه چیز چرند بود.

البته اونچیزی که من دارم میگم درماندن در گذشته نیست. سنتگرایی زندگی در ادامه‌یِ مسیر
گذشتگان هست نه درماندن در گذشته.

Anarchy
03-22-2015, 08:25 PM
اسلام که بخش مهمی از تاریخ و هویت ما هست، ولی انشالله یک واژه از واژگان فارسی هست.
واژگان و زبان هم بسیار مهم است، همین‌ست که جنگی براه انداخته شده در زبان و واژگان
زیبا با واژگان جعلی چپی جایگزین شده‌اند. شما الان اگر با سگ گربه سکس نمیکنی
و از وطن خودت متنفر نیستی اسم‌داری !!
وقتی اورول در 1984 Newspeak رو مطرح میکرد یکچیزی پشتش بود!

باور کنیم که استفاده از "انشاالله" که در 5 سال گذشته چیزی تو مایه "انشااسپاگتی" بود صرفا به دلیل علاقه به زبان فارسی ایجاد شده ؟

«همه چیز» چی هست؟ اگر همه چیز ما تمسخر دین و اسلام و هرچی ارزش هست و جایگزینی
اونها با چیزی توخالی بنام «آزادی» و لیبرال دموکراسی هست آری، همه چیز چرند بود.

البته اونچیزی که من دارم میگم درماندن در گذشته نیست. سنتگرایی زندگی در ادامه‌یِ مسیر
گذشتگان هست نه درماندن در گذشته.

"همه چیز" منظور همه چیزهایی بود که تو این 5 سال و قبلش تو گفتگو احیانا در موردش حرف زده بودیم ... حالا من یه چیزی گفتم ، جدی جدی فکر کردی گفتن اینکه " اسلام جزیی از هویت ماست" یا "اسلام جزیی از ارزش های ماست" رو میشه پذیرفت ؟ مگه هر چرندی جز هویت ما باشه ، باید آویزونش بمونیم ؟ گور بابای لیبرال دموکراسی ...

سفسطه های اسلامی انگار همزمان با هویت اسلامی یکجا سراغت اومده راسل جان !! چون لیبرال دموکراسی جوابگو نبوده ، برگردیم به هویتمون اونم به سبک اسلامی !!

حالا بد نیست در مورد همین یک جمله توضیح بدی :

منظورت از "ما" دقیقا کی هست ؟
تعریفت از "هویت" چی هست ؟
تعریفت از "اسلام" چی هست ؟

ببینیم ما حصل گریز از لیبرال دموکراسی و بازگشت به اسلام عزیز برای تو چی بوده ...

Russell
03-22-2015, 08:40 PM
باور کنیم که استفاده از "انشاالله" که در 5 سال گذشته چیزی تو مایه "انشااسپاگتی" بود صرفا به دلیل علاقه به زبان فارسی ایجاد شده ؟
دلیلش علاقه نداشتن به شرکت در تخریب اندیشه و زبان و روح فارسی هست نه
علاقه به زبان

حالا بد نیست در مورد همین یک جمله توضیح بدی :

منظورت از "ما" دقیقا کی هست ؟
تعریفت از "هویت" چی هست ؟
تعریفت از "اسلام" چی هست ؟

ببینیم ما حصل گریز از لیبرال دموکراسی و بازگشت به اسلام عزیز برای تو چی بوده ...
با ما هم آنارشی جان؟
مثلا یک چیز مهمی که فهمیده‌ام این هست که این تعریف بازی و «تعریف کن، تعریف کن»
کردن سابق ما 90% مغلطه بوده. اگر شما بتونی چیزی پیچیده مثل عدالت یا اسلام رو از ابتدا تعریف
کنی دیگر نیازی به بحث نداری، مفاهیم پیچیده خم رنگریزی نیستند و با تعمق و گفتگو شاید بشود
مقداری این‌ها رو روشنتر کرد.

اسلام فقط خرافات و چرندیاتی که بشود در چشم بهم زدنی اون‌ها رو درهمکوبید نیست.
شما صدای اذان رو بگذار کنار صدای رپر‌هایِ فارسی، بعد میبینی که تو هم دلت پیش اسلام است.

Anarchy
03-22-2015, 08:50 PM
دلیلش علاقه نداشتن به شرکت در تخریب اندیشه و زبان و روح فارسی هست نه
علاقه به زبان

خب یه کلمه ای هم داریم به نام " امیدوارم" !! جایگزین مناسبی هست اگه مشکل فقط اینه ...

با ما هم آنارشی جان؟

من به شما علاقمندم راسل جان :e404: ...

مثلا یک چیز مهمی که فهمیده‌ام این هست که این تعریف بازی و «تعریف کن، تعریف کن»
کردن سابق ما 90% مغلطه بوده. اگر شما بتونی چیزی پیچیده مثل عدالت یا اسلام رو از ابتدا تعریف
کنی دیگر نیازی به بحث نداری، مفاهیم پیچیده خم رنگریزی نیستند و با تعمق و گفتگو شاید بشود
مقداری این‌ها رو روشنتر کرد.

خب احتمالا اشتباه فهمیدی ... اصلا چرا اسلام مبحث پیچیده ای هست ؟ یه چیزی رو معادل اسلام که گرفتی که میگی پیچیده هست ... خب همونو بگو چیه که انقدر پیچیدس !!

اسلام فقط خرافات و چرندیاتی که بشود در چشم بهم زدنی اون‌ها رو درهمکوبید نیست.

همین جمله ات اگر مغلطه نیست ، پس چیه ؟ اسلامی که تعریف نکردی اصلا چیه که نمیشه کوبیدش ؟ خب برداشتتو بگو از اسلام ...

شما صدای اذان رو بگذار کنار صدای رپر‌هایِ فارسی، بعد میبینی که تو هم دلت پیش اسلام است.

خب شما هم این دل ساده و لطیفت رو وقتی همین اذان رو همون رپر بخونه ، قاضی کن ... خودت به نتیجه میرسی !! باور کن شاخ در آوردم از این حرفا ...

سقوط تا کجا راسل جان :e403: ؟

Russell
03-22-2015, 09:02 PM
خب یه کلمه ای هم داریم به نام " امیدوارم" !! جایگزین مناسبی هست اگه مشکل فقط اینه ...

مشکل همین جایگزین کردن هست. حالا امیدواری هم واژه خوبی‌ست در جای خودش.
ولی من میگم نباید انشالله را جایگزین کرد.

سقوط تا کجا راسل جان ؟

چه سقوطی، قضاوت کردن درباره‌یِ رپ و رپرها و توخالی بودن اون‌ها سقوط هست؟

من دارم میگم اسلام بیشتر از این حرفهاست. من دراینکه سنت در ایران مخصوصا در این
36 سال پوسیده حرفی ندارم، ولی میگم که برای پیدا کردن راه باید به گذشته نگاه کنیم.
آینده‌یِ پاره کردن پیکر پوسیده‌یِ ارزش‌ها رو میتونی در بقیه کشورهایی که اینکار رو کردند ببینی.
خیلی از اون‌ها درست نمیدونستند اونطرف چه خبر هست، ما میدونیم برای همین باید از الان
بفکر چاره باشیم.

yasy
03-22-2015, 09:08 PM
یه سوال از برادر کوشا پرسیدم ... گفتم از کجا فهمیدن این مهره با تربت کربلا هست !! جواب نداشتن ؟

حالا سوال مرحله بعد که برای شما 500 دلار به همراه داره اینه که گیرم که مهر تربت کربلا باشه ، از کجا فهمیدن تو اون فسمت از خاک کربلا که مهر رو باهاش ساختن ، سلول های حسین و خانواده محترمش بعد از 1400 سال مونده ؟

اگه به این سوال درست جواب بدید به نقطه آسایش میرسید و 1000 دلار مال شماست :e415: ...

:e415:

Anarchy
03-22-2015, 09:11 PM
مشکل همین جایگزین کردن هست. حالا امیدواری هم واژه خوبی‌ست در جای خودش.
ولی من میگم نباید انشالله را جایگزین کرد.

بله نباید جایگزین کرد اگر شیفته الله باشیم و آرزو کردن برای دیگران بهونه باشه ...

چه سقوطی، قضاوت کردن درباره‌یِ رپ و رپرها و توخالی بودن اون‌ها سقوط هست؟

نه ، رسیدن به استدلال هایی در سطح برادر "کوشا" سقوط آزاده ... گفتم که اذان رو بده همو رپر با ریتم مخصوص رپری بخونه ببینم باز دلت پر میکشه یا نه !! یعنی بازم باید بیشتر بازم کنم منظورمو ؟

من دارم میگم اسلام بیشتر از این حرفهاست. من دراینکه سنت در ایران مخصوصا در این
36 سال پوسیده حرفی ندارم، ولی میگم که برای پیدا کردن راه باید به گذشته نگاه کنیم.
آینده‌یِ پاره کردن پیکر پوسیده‌یِ ارزش‌ها رو میتونی در بقیه کشورهایی که اینکار رو کردند ببینی.
خیلی از اون‌ها درست نمیدونستند اونطرف چه خبر هست، ما میدونیم برای همین باید از الان
بفکر چاره باشیم.

هنوز ما نفهمیدیم اسلام اصلا چی هست که بیشتر از "اینها" ست ، حتی همین "اینها" رو هم هنوز نفهمیدیم !! حتی معنی سنت رو هم نفهمیدیم ... یه مشت عقاید آبدو خیاری و اراجیف و تک و توک توصیه های اخلاقی اسمش شده سنت ؟

خب تو بقیه کشورا چه اتفاقی افتاده ؟ تو لفافه حرف نزن لطفا ...

Russell
03-22-2015, 09:25 PM
خب تو بقیه کشورا چه اتفاقی افتاده ؟ تو لفافه حرف نزن لطفا ...
این‌ها در لفافه گویی و کم‌فروشی نیست. من هرچیزی بنظرم درست بیاد رو میگم.
من هم فعلا درکم در همین حدود هست، بالاخره باور کنی یا نه یه فرقی بیم من و شما
و حکما هست.

نه ، رسیدن به استدلال هایی در سطح برادر "کوشا" سقوط آزاده ... گفتم که اذان رو بده همو رپر با ریتم مخصوص رپری بخونه ببینم باز دلت پر میکشه یا نه !! یعنی بازم باید بیشتر بازم کنم منظورمو ؟
آنارشی جان کل‌کل که قرار نیست بکنیم، جالب هست که همین سفسفته که بمن
نسبت میدی از سوفیست‌هایِ یونان باستان میآید. تصادف جالبیه نه؟
من دارم میگم گوش کن و از همین اثری که بر روحت گذاشته میشه قضاوت کن
که موذنی که این اذان رو ساخته چجور آدمی بوده و رپر‌ه چه آدمی.

Anarchy
03-22-2015, 09:36 PM
این‌ها در لفافه گویی و کم‌فروشی نیست. من هرچیزی بنظرم درست بیاد رو میگم.
من هم فعلا درکم در همین حدود هست، بالاخره باور کنی یا نه یه فرقی بیم من و شما
و حکما هست.

خب همون حکما چی فرمودن ؟ میترسم باز دو روز همین حرفم عوض کنی ...

آنارشی جان کل‌کل که قرار نیست بکنیم، جالب هست که همین سفسفته که بمن
نسبت میدی از سوفیست‌هایِ یونان باستان میآید. تصادف جالبیه نه؟
من دارم میگم گوش کن و از همین اثری که بر روحت گذاشته میشه قضاوت کن
که موذنی که این اذان رو ساخته چجور آدمی بوده و رپر‌ه چه آدمی.

بالاخره ( متن ) اذان زیبا هست یا ریتم خوندن اذان ؟ مثلا سوره توبه رو با صوت بخونن شما حال میکنی احتمالا ...

Russell
03-22-2015, 09:44 PM
خب همون حکما چی فرمودن ؟ میترسم باز دو روز همین حرفم عوض کنی ...
من بگم چی فرمودن؟ فرموده‌هاشون در کتبی نفیس موجود هست !!
مساله فهمیدن و درونی کردن بینش و فضائل هست. من اگر اونقدر کارم
درست بود که نمیگفتم اون‌ها از ما بالاترند که.

بالاخره ( متن ) اذان زیبا هست یا ریتم خوندن اذان ؟ مثلا سوره توبه رو با صوت بخونن شما حال میکنی احتمالا ...
مثل اینه که من از شما بپرسم بلاخره چی مادرت رو دوست‌داری، صداش رو
یا بوش رو؟
قدیم‌ها به اینکار میگفتند فروکاستن.

Anarchy
03-22-2015, 09:53 PM
من بگم چی فرمودن؟ فرموده‌هاشون در کتبی نفیس موجود هست !!
مساله فهمیدن و درونی کردن بینش و فضائل هست. من اگر اونقدر کارم
درست بود که نمیگفتم اون‌ها از ما بالاترند که.

تو اون تاپیک که میگفتی میدونی داری چی میگی ...

مثل اینه که من از شما بپرسم بلاخره چی مادرت رو دوست‌داری، صداش رو
یا بوش رو؟
قدیم‌ها به اینکار میگفتند فروکاستن.

عجب ... بحث هویت اسلامی و پرکشیدن دل برای اذان بود !! پرسیدیم پرکشیدن از صوتش حاصل شده یا متنش ... یعنی همون متن رو بدیم حسین تهی بخونه بازم دلت پر میکشه ؟

قصه زندگی مایکل جکسون رو بدیم همون موذن بخونه با همون ریتم و صوت چی ؟

Russell
03-22-2015, 10:08 PM
تو اون تاپیک که میگفتی میدونی داری چی میگی ...
گفتم یعنی میدونم دربرابر چی دارم موضع میگیرم.
من علاقه‌ام را به کل‌کل از دست دادم آنارشی جان.
اگر تو حوصله‌اش رو داری من ندارم.

قصه زندگی مایکل جکسون رو بدیم همون موذن بخونه با همون ریتم و صوت چی ؟
خب اسم فاضلاب آورده شد در تاپیک کناری، مایکل جکسون هم خودش رو رسوند !!

Anarchy
03-22-2015, 10:22 PM
گفتم یعنی میدونم دربرابر چی دارم موضع میگیرم.
من علاقه‌ام را به کل‌کل از دست دادم آنارشی جان.
اگر تو حوصله‌اش رو داری من ندارم.

منم از دست دادم ... خیلی پیش از اینها !! اما این حرف ها از سر دوستی بود نه دشمنی ... تو همه این سال ها ، خیلی نظرات داشتین ، من سکوت کردم . خیلی کارا کردین که من موافق نبودم ، اما نظرمو گفتم و دخالتی نکردم .

اما یه جایی دیگه سکوتو جایز نمیدونم ...

خب اسم فاضلاب آورده شد در تاپیک کناری، مایکل جکسون هم خودش رو رسوند !!

نه دیگه نرسید ... خیلی وقته با پروپوفول مرحوم شدن !! حالا موذن مشتی سراغ داشتی ، یه ندا بده ...

Theodor Herzl
03-23-2015, 01:19 AM
کتاب بسیار جالبی‌ از اشرف دهقانی از فرماندهین چریک‌های فدائی خلق در مورد پدیده توابین در دههٔ ۶۰ میر حسینی‌ و جنگی در زندان‌های رژیم است ک این جانوران چگونه در زندان‌ها پدید آمدند و با رژیم همکاری کردند.

http://www.siahkal.com/publication/Tavaab.htm (http://www.siahkal.com/publication/Tavaab.htm#E)

mbk
03-23-2015, 09:14 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"( إن الله لا یغفر أن یشرك به ویغفر ما دون ذلك لمن یشاء ومن یشرك بالله فقد افترى إثما عظیما ( 48 ) )""چون خداوند نباشد می آمرزد که همباز می گذارند بهش هم می آمرزد چه جدای آن برای کسی می خواهد هم کسی همباز می گذارد به خداوند باز پیش بافد گناهی خیلی بزرگی 48"

دلیلش علاقه نداشتن به شرکت در تخریب اندیشه و زبان و روح فارسی هست نه علاقه به زبانبا ما هم آنارشی جان؟مثلا یک چیز مهمی که فهمیده‌ام این هست که این تعریف بازی و «تعریف کن، تعریف کن»کردن سابق ما 90% مغلطه بوده. اگر شما بتونی چیزی پیچیده مثل عدالت یا اسلام رو از ابتدا تعریفکنی دیگر نیازی به بحث نداری، مفاهیم پیچیده خم رنگریزی نیستند و با تعمق و گفتگو شاید بشودمقداری این‌ها رو روشنتر کرد.اسلام فقط خرافات و چرندیاتی که بشود در چشم بهم زدنی اون‌ها رو درهمکوبید نیست.شما صدای اذان رو بگذار کنار صدای رپر‌هایِ فارسی، بعد میبینی که تو هم دلت پیش اسلام است.
یک چیزی که از گفته های آقای راسل فهمیدم فرمانبرداری اسلام بی خداوند یگانه پی می گردد چه ارزش دارد؟ راستش این صدای اذان کنونی به دلم چنگی نمی زند علی ولی الله می گویند پدرم خداوند بیامرزدش زمانی که زنده با هام زندگی می کند سرپرستی دارد اگر خداوند باور است هم واپسین را باور می دارد زمانی که کوچ به سرای دیگر می کند این سرپرستی می افتد به گردن یکی زنده ء دیگر اگر خداوند خواست بزرگتر هم دانا شدم خودم سرپرست خودمم سرپرستی خداوند همیشگیست اونی که شب هم روز آفرید شب ها می خوابیم روزها کار می کنیم خداوندا باورم را به خودت برجاتر کن

undead_knight
03-23-2015, 12:45 PM
برداشت من از حرف های راسل و امیر این هست(شاید به صراحت هم گفته باشند،نمیدونم) که ما باید مفهومی به نام ذات انسان رو قبول کنیم، این ذات به همراه خودش شرارت داره و سنت راه بند زدن بر این شرارت ها رو درست طی کرده، پس ما هم با رجوع به سنت میتونیم بر اینها چیره بشیم.
و البته بخشی دیگر از ذات انسان هم نیاز به ارضا شدن داره که مدرنیته نمیتونه اون رو ارضا کنه، برای این هم نیاز به رجوع به سنت هست.

و خب شما چه سنتی قوی تر از اسلام در این دوره زمانه میشناسید؟!

Theodor Herzl
03-24-2015, 08:43 PM
امروز یک نفر حرف جالبی‌ بهم زد! میگفتش به فرض هم که مذاکرات هسته‌ به نتیجه برسه و همه تحریم‌ها برداشته بشه! ایران در بهترین حالات برمیگرده به اقتصاد دوران رفسنجانی‌ و خاتمی! اون زمان هم مردم نون نداشتند بخورند!

Russell
03-24-2015, 09:45 PM
امروز یک نفر حرف جالبی‌ بهم زد! میگفتش به فرض هم که مذاکرات هسته‌ به نتیجه برسه و همه تحریم‌ها برداشته بشه! ایران در بهترین حالات برمیگرده به اقتصاد دوران رفسنجانی‌ و خاتمی! اون زمان هم مردم نون نداشتند بخورند!

من میگم حیف شد آخر داستان انتخابات اسرائیل و تعیین کنندگی بحث نان رو
در اسرائیل تعریف نکردی. مزه‌یِ فیلم به آخرشه.

sonixax
03-25-2015, 01:36 AM

نظر من رو بخوای هیچ توافقی وجود نخواهد داشت و اگر توافقی بشه خیلی مقطعی و الکی دولکی خواهد بود. به خاطر اینکه :

1 - اسرائیل مثل شیر پشت این مساله وایساده و با اینکه شخصن نتانیاهو رو گاوی بیش نمیبینم ولی در این مورد به شدت داره عاقلانه و درست عمل میکنه .
2 - قدرتهای اروپایی به هر توافقی رضایت نمیدند و باید خواستهاشون که توقف کامل غنی سازی و تغییر کاربری نیروگاه آب سنگین اراک هست برآورده بشه که برآورده شدن این خواستها یعنی مرگ کامل ایران اتمی!
3 - جمهوری خواهان عزیز در آمریکا افسار باراک حسین اوباما رو به موقع اش میکشند و نمیذارند هر غلطی که دلش میخواد بخوره!

از اون طرف :

1 - دست راستی ها در ایران مشخصن بمب اتمی میخواند! پس به خواستهای غرب تن در نمیدند.
2 - جمهوری اسلامی این همه سال توی گوش مردم خونده انرژی هسته ای حق مسلم ماست! حالا یکدفعه این حق مسلم بشه نا مسلم تمام ساختار رعب و وحشتی که درست کردند از بین میره چون جامعه میفهمه اینها دست کم از بابت فشار خارجی مثل سگ میترسند.
3 - جواب سگ و سگ توله های بسیجی رو نمیتونند بدند.

ولی سناریو هایی که ممکنه اتفاق بیوفته :

1 - بعد از به نتیجه نرسیدین مذاکرات نه تنها همه تحریمها به قوت به سر جاشون بر میگردند بلکه تحریمهای سنگین جدید هم وضع خواهد شد و سایه جنگ روی سر مردم بدبخت ایران سنگینی خواهد کرد.
2 - به یک توافق به قول خودشون سیاسی (و به قول ما بند تمبانی) میرسند و از اون طرف با تغییر دولت در آمریکا فشارها بر روی ایران به قدری زیاد میشه که ایران یک حرک عوضی بکنه و تر بزنه همه توافقها و اگر این روش جواب نده بلاخره یک سوتی از ج.ا میگیرند یا بهانه ای پیدا میکنند و همه چیز میشه پشم.

و نهایتن چیزی که میشه برای ایران تصور کرد در صورت بقای هر چه بیشتر جمهوری اسلامی :

تجزیه ایران، تخریب کامل زیرساختهای نیم بند کشور به خاطر تحریمها و جنگ احتمالی، و اعمال هزینه بسیار هنگفت برای بازسازی کشور پس از جمهوری اسلامی.

100 سال بعدش هم از جمهوری اسلامی به عنوان سیاه ترین دوران تاریخی این کشور یاد خواهد شد کما اینکه همین الانشم هست و نیاز به هوش و نبوغ خیلی بالا و زیاد نیست برای فهمیدنش فقط چشم باز و ذهن بی طرفی میخواد که در خدمت ولایت فقیه نباشه!!!!!!

undead_knight
03-25-2015, 04:15 AM
:e411:
به هر حال اگر تحریم ها روی اقتصاد ایران اثری داشته باشند رفع اونها باید وضع اقتصاد رو بهتر بکنه.
با این حساب احتمالا ملت الان آب ندارند که با بهتر شدن وضع به نداشتن نان می رسند :))

sonixax
03-26-2015, 12:12 AM
به هر حال اگر تحریم ها روی اقتصاد ایران اثری داشته باشند رفع اونها باید وضع اقتصاد رو بهتر بکنه.
با این حساب احتمالا ملت الان آب ندارند که با بهتر شدن وضع به نداشتن نان می رسند :))

مگه نداشته ؟!

undead_knight
03-26-2015, 05:18 PM
مگه نداشته ؟!
من میگم داشته، ولی "نداشتن نان" به الان نزدیک تر هست تا اون موقع.

meaning
03-26-2015, 05:55 PM
4628

تاریخ انتشار : جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۴۵

اسلام تایمز - علامه "فضل‌الله ": مقاومت مانع ماجراجویی جدید رژیم صهیونیستی می‌شود (http://www.islamtimes.org/fa/doc/news/26901/)

sonixax
03-26-2015, 10:42 PM
من میگم داشته، ولی "نداشتن نان" به الان نزدیک تر هست تا اون موقع.

البته الان وضع خیلی بهتر شده :)))))
الان نان که جای خود دارد! قشر ضعیف نمیرینند که مبادا گشنه شان نشود!!

SAMKING
03-26-2015, 11:21 PM
انشالله
4629
بعید نبود...
یا حق!:e420::e032:

Russell
03-27-2015, 12:30 AM
بعید نبود...
یا حق!

من خاطرم نیست نظر قبلیت چه بود چه برسد به اینکه حدس بزنم منظورت چیست.
این است که اگر تلگراف را اگر قدری طولانی‌تر کنی تا قابل استفاده باشد منهم
اینجا وعده میدهم که به آن تخفیف خوبی تعلق گیرد !!

undead_knight
03-27-2015, 02:00 PM
الان امضای من به آواتار تو بیشتر میاد:))

Russell
03-27-2015, 08:41 PM
الان امضای من به آواتار تو بیشتر میاد:))
من آواتارهای زیادی کاندید دارم که به جمله‌ای که از موسولینی گذاشتی میآد،
ولی میگم عکس امام رو بگذارم ریا میشه اینه که این عکس رو گذاشتم که خواص فراوانی داره !!

kourosh_bikhoda
03-28-2015, 05:08 PM
سلام کوروش. خوبی؟
سلام خوبم. شما بهتری :e105:

Newton
03-28-2015, 10:58 PM
میخام خودمو بکشم ببینم چه حالی میده

سارق اواتار:e409:

yasy
03-31-2015, 06:31 PM
فقط من نمیتونم پست های کاربر mbk رو بخونم یا شما هم نمیتونید؟:e40d:

sonixax
04-01-2015, 12:32 AM
فقط من نمیتونم پست های کاربر mbk رو بخونم یا شما هم نمیتونید؟

نگران نباشید خودش هم نمیتونه بخونه!!!

mbk
04-01-2015, 11:27 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قالُوا یا شُعَیْبُ ما نَفْقَهُ کَثیراً مِمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنَراکَ فینا ضَعیفاً وَ لَوْ لا رَهْطُکَ لَرَجَمْناکَ وَ ما أَنْتَ عَلَیْنا بِعَزیزٍ91" "گفتند ای شعیب چیست می فهمیم فراوانی از چه می گویی هم چونیم تا برای می بینیمت درِ مان خیلی سستی هم گر نبوده گروهت تا برای سنگ می زدیمت هم چیستی بر ما به شکست ناپذیری 91"
نگران نباشید خودش هم نمیتونه بخونه!!! خداوند مرا این اندازه فهم داد که بدونم چی نوشتم شاید اینگلیسی نوشتن های فراوانتان همانند اونی که در دست نوشته امضاهاتان فراون شده انگیزان پوسخند زدنتان باشد که چیره گمان کردید خوتانُ خداوندا مرا دوست زبان مادریم کن هم زبان میهنم هر چند خودم خیلی درش چیره نباشم ای که نیست خدایی جز تو مهرگستر خیلی مهربان یگانه خدایی که شب هم روز هم پشت در پشتشان کردی دریایی گذاشتی که کشتی درش روان می شود آب بارانی که از آسمان فرود آوردی که زمین را پس مردنش زنده می کنی همه نشانه های تو اند هم پراکنده کردی درش از هر جنبنده ای هم کارگذاری بادها هم ابرهای رام شده میان آسمانها هم زمین نشانه هایست برای همخویشانی که می دانند خداوندا از این رویگردانان دانش برگیر که خوش بجا آورت نیستند

yasy
04-01-2015, 11:54 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قالُوا یا شُعَیْبُ ما نَفْقَهُ کَثیراً مِمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنَراکَ فینا ضَعیفاً وَ لَوْ لا رَهْطُکَ لَرَجَمْناکَ وَ ما أَنْتَ عَلَیْنا بِعَزیزٍ91" "گفتند ای شعیب چیست می فهمیم فراوانی از چه می گویی هم چونیم تا برای می بینیمت درِ مان خیلی سستی هم گر نبوده گروهت تا برای سنگ می زدیمت هم چیستی بر ما به شکست ناپذیری 91" خداوند مرا این اندازه فهم داد که بدونم چی نوشتم شاید اینگلیسی نوشتن های فراوانتان همانند اونی که در دست نوشته امضاهاتان فراون شده انگیزان پوسخند زدنتان باشد که چیره گمان کردید خوتانُ خداوندا مرا دوست زبان مادریم کن هم زبان میهنم هر چند خودم خیلی درش چیره نباشم ای که نیست خدایی جز تو مهرگستر خیلی مهربان یگانه خدایی که شب هم روز هم پشت در پشتشان کردی دریایی گذاشتی که کشتی درش روان می شود آب بارانی که از آسمان فرود آوردی که زمین را پس مردنش زنده می کنی همه نشانه های تو اند هم پراکنده کردی درش از هر جنبنده ای هم کارگذاری بادها هم ابرهای رام شده میان آسمانها هم زمین نشانه هایست برای همخویشانی که می دانند خداوندا از این رویگردانان دانش برگیر که خوش بجا آورت نیستند

خب خدا رو شکر که میدانید چه میگویید فقط اگر نحوه ی نگارشتون و جوری کنید که ما هم بفهمیم شما چه میگویید بهتر است ما در فکر شما نیستیم که بدانیم چه میخواهید بگویید اگر قرار باشد مخاطبتان نتواند پست های شما رو بخواند شرکت در بحث ها چه فایده ای برایتان دارد؟

kourosh_bikhoda
04-02-2015, 05:13 PM
بابا این یارو رو بندازیم بیرون از این انجمن چه فایده ای داره واسه ما؟ پرتش کنیم بیرون انقدر دری وریاشو نبینیم دیگه.

Anarchy
04-02-2015, 11:09 PM
بابا این یارو رو بندازیم بیرون از این انجمن چه فایده ای داره واسه ما؟ پرتش کنیم بیرون انقدر دری وریاشو نبینیم دیگه.

بابا این بیچاره دست خودش نیست ... واقعا زبان فارسیش ضعیفه :e407: !! کاش براش صندلی داغ راه بندازیم ببینیم جریانش چیه ...

meaning
04-02-2015, 11:12 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قالُوا یا شُعَیْبُ ما نَفْقَهُ کَثیراً مِمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنَراکَ فینا ضَعیفاً وَ لَوْ لا رَهْطُکَ لَرَجَمْناکَ وَ ما أَنْتَ عَلَیْنا بِعَزیزٍ91" "گفتند ای شعیب چیست می فهمیم فراوانی از چه می گویی هم چونیم تا برای می بینیمت درِ مان خیلی سستی هم گر نبوده گروهت تا برای سنگ می زدیمت هم چیستی بر ما به شکست ناپذیری 91" خداوند مرا این اندازه فهم داد که بدونم چی نوشتم شاید اینگلیسی نوشتن های فراوانتان همانند اونی که در دست نوشته امضاهاتان فراون شده انگیزان پوسخند زدنتان باشد که چیره گمان کردید خوتانُ خداوندا مرا دوست زبان مادریم کن هم زبان میهنم هر چند خودم خیلی درش چیره نباشم ای که نیست خدایی جز تو مهرگستر خیلی مهربان یگانه خدایی که شب هم روز هم پشت در پشتشان کردی دریایی گذاشتی که کشتی درش روان می شود آب بارانی که از آسمان فرود آوردی که زمین را پس مردنش زنده می کنی همه نشانه های تو اند هم پراکنده کردی درش از هر جنبنده ای هم کارگذاری بادها هم ابرهای رام شده میان آسمانها هم زمین نشانه هایست برای همخویشانی که می دانند خداوندا از این رویگردانان دانش برگیر که خوش بجا آورت نیستند

سلام؛:e032:
دو سوال؛
- چرا قرآن را تحت الفظی معنی کنید و از ترجمه های ادیبان و روحانیان فارسی زبان بهره نمی گیرید؟
- زبان مادری شما چیست؟

sonixax
04-03-2015, 02:09 AM

آن وقت یک عده راه میوفتند میگویند اینجا دیکتاتوریست!!!!

Newton
04-03-2015, 02:09 AM
نتیجه نرمش قهرمانانه
بازگشت به دوران خاتمی سفیر بازی و از این قبیل مسخره بازی های ایران اروپا
غنی سازی در حد 3.5 درصد
به کوری چشم استکبار
فرودو تبدیل شده به مکان غایم باشک بچه ها البته سن بالا ها
یک سری تعهد هم گرفتن اقا بزارید ما به حکومت ادامه بدیم جان ننه اوباما ولمان کنید دیگر هرچه گفتید انجام دادیم
فردا هم در رسانه ملی میگویند پیروزی عظیم
ملت مبارک
یعنی همان چیزی که هشت سال پیش هم ملت داشتند دوباره جشن میگیرند
:e40c:

mbk
04-03-2015, 09:13 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "وَما لَكُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ الَّذینَ یَقولونَ رَبَّنا أَخرِجنا مِن هٰذِهِ القَریَةِ الظّالِمِ أَهلُها وَاجعَل لَنا مِن لَدُنكَ وَلِیًّا وَاجعَل لَنا مِن لَدُنكَ نَصیرًا﴿75﴾النساء" "هم چیست تا برایتان نباشد می جنگید در راه خداوند هم بیچاره گشته ها از مردمان هم زنان هم فرزندان کسانی می گویند پروردگار ما درآورمان از این سرزمین ستمکارِ سزاوارشانُ هم بگذار واسه مان از نزدت سرپرستی هم بگذار واسه ما از نزدت یاوری 75 زنان"
سلام؛:e032: دو سوال؛ - چرا قرآن را تحت الفظی معنی کنید و از ترجمه های ادیبان و روحانیان فارسی زبان بهره نمی گیرید؟ - زبان مادری شما چیست؟ ببین همین نشانه یا آیه را بگرد چگونه برگردان به فارسی کردند "الظالم اهلها" را گفتند "اهلش همه ستمکارند" من به جور دیگر دریافتم که درستتر می نمایاند "ستمکار به سزاوارشان" یا "ستمکار به اهلشان" که اهلشان مردم این سرایند تازه فارسی نویسیشان که شده( نخود ممیز پسته تخمه ء) به هم خوردهء شب نوروز چاره داشته باشند اینگلیسی هم توش جای می دهند ما ایرانی خوش نشستیم تو خونه ها هم همسایه های بیچاره مان که فرمانبردار مسلمانند توی جنگ دودستگی که خودمان کردیم شیعه سنی گرایی کردیم هم روی از خداوند برتافتیم هم بدبکارگیران یهودی هم یاوران نامان نصاری هم رویگردانان از خداوند که کمین کرده بودند ماهی هاشان را از آب گل آلودمان گرفتند چرا پشتیبانی نمی کنیم که برویم سازش برپا سازیم آنجاها , بایستی همه مان پاسخگو باشیم پیش خداوند بزرگ که دامنگیرمان هم می شود تازه زبان مادریم را دوست ندارم به آسانی لو بدم نه که دربندش باشم , همه که نبایستی از جیک هم پیکمان آگاه باشند خداوندا روی ناباوران را کم کن اگر تنها به دنبال پرخاشگریند هم باورمندان را پررو در جنگیدن در راهت کن

meaning
04-03-2015, 03:00 PM
ببین همین نشانه یا آیه را بگرد چگونه برگردان به فارسی کردند "الظالم اهلها" را گفتند "اهلش همه ستمکارند" من به جور دیگر دریافتم که درستتر می نمایاند "ستمکار به سزاوارشان" یا "ستمکار به اهلشان" که اهلشان مردم این سرایند تازه فارسی نویسیشان که شده( نخود ممیز پسته تخمه ء) به هم خوردهء شب نوروز چاره داشته باشند اینگلیسی هم توش جای می دهند ما ایرانی خوش نشستیم تو خونه ها هم همسایه های بیچاره مان که فرمانبردار مسلمانند توی جنگ دودستگی که خودمان کردیم شیعه سنی گرایی کردیم هم روی از خداوند برتافتیم هم بدبکارگیران یهودی هم یاوران نامان نصاری هم رویگردانان از خداوند که کمین کرده بودند ماهی هاشان را از آب گل آلودمان گرفتند چرا پشتیبانی نمی کنیم که برویم سازش برپا سازیم آنجاها , بایستی همه مان پاسخگو باشیم پیش خداوند بزرگ که دامنگیرمان هم می شود تازه زبان مادریم را دوست ندارم به آسانی لو بدم نه که دربندش باشم , همه که نبایستی از جیک هم پیکمان آگاه باشند خداوندا روی ناباوران را کم کن اگر تنها به دنبال پرخاشگریند هم باورمندان را پررو در جنگیدن در راهت کن

ممنون؛ بله درست میفرمایید من نباید در اینکه زبان مادری شما چیست کنجکاوی کنم. جناب معزّی هم تحت الفظی ترجمه می‌کنند و سعی میکنند در برگردان به فارسی از خودشان کلماتی اضافه نکنند؛ ولی شما تحت الفظی که ترجمه میکنید از قواعد هم نشینی استفاده نمیکنید. مثلا در فارسی فعل حتماً آخر می آید و نهاد ابتدای جمله ولی شما به این نکات توجه نمیکنید و خواننده ی متن خود را در دشواری خواندن متن قرار میدهید.

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "وَما لَكُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ الَّذینَ یَقولونَ رَبَّنا أَخرِجنا مِن هٰذِهِ القَریَةِ الظّالِمِ أَهلُها وَاجعَل لَنا مِن لَدُنكَ وَلِیًّا وَاجعَل لَنا مِن لَدُنكَ نَصیرًا﴿75﴾النساء" "باز هم چیست تا برایتان نباشد نــمی جنگید در راه خداوند؟! و نیز هم بیچاره گشته ها از مردمان مردان هم و زنان هم و فرزندان کسانی می گویند پروردگارا! ما درآورمان بیرونمان بر از این سرزمین ستمکارِ سزاوارشانُ و هم بگذار واسه مان برایمان از نزدت سرپرستی و هم نیز بگذار برایمان واسه ما از نزدت یاوری( 75 زنان)"

من در ترجمه بالا اصلاحات لازم را که در ترجمه شما اشتباه است لحاظ کرده ام؛ برخی جاها از زبان محاوره ای در ترجمه استفاده میکنید که زیبانیست برای نمونه، جای برای از واسه استفاده میکنید. در متن بالا کلمات قرمز را من اضافه کرده ام و کلماتی که زیرشان خط کشیده شده است باید از متن ترجمه شما حذف شوند.ببینید اینجا (http://tanzil.net/#trans/fa.moezzi/4:75)آقای معزّی هم مانند شما تحت الفظی ترجمه می‌کند ولی دیگر قواعد نحوی و صرفی زبانشناسیِ زبانِ فارسی را رعایت میکند.

kourosh_bikhoda
04-03-2015, 03:36 PM
آن وقت یک عده راه میوفتند میگویند اینجا دیکتاتوریست!!!!
نه آقا من شخصن رای میدم به اخراج همیشگی.

iranbanoo
04-03-2015, 04:11 PM
نتیجه نرمش قهرمانانه
بازگشت به دوران خاتمی سفیر بازی و از این قبیل مسخره بازی های ایران اروپا
غنی سازی در حد 3.5 درصد
به کوری چشم استکبار
فرودو تبدیل شده به مکان غایم باشک بچه ها البته سن بالا ها
یک سری تعهد هم گرفتن اقا بزارید ما به حکومت ادامه بدیم جان ننه اوباما ولمان کنید دیگر هرچه گفتید انجام دادیم
فردا هم در رسانه ملی میگویند پیروزی عظیم
ملت مبارک
یعنی همان چیزی که هشت سال پیش هم ملت داشتند دوباره جشن میگیرند
نیوتن جان جنگ بشه شما رضابت به حس پیروزی میدی؟
از قضا توافق بدی هم نبود.خود رفع تحریم ها دستاورد بزرگیه...

Anarchy
04-03-2015, 04:51 PM
نیوتن جان جنگ بشه شما رضابت به حس پیروزی میدی؟ از قضا توافق بدی هم نبود.خود رفع تحریم ها دستاورد بزرگیه... ایران بانوی عزیز از این نظر که "کاچی بعض هیچی" بله دستاور بزرگی بوده ... بالاخره بعد از 10 سال تحریم و صرف صدها میلیارد دلار هزینه و ضرر مالی به کشور ، جلوی این ضرر تا حدی گرفته شد !! اما مردم فعلا به جای اینکه اساس مشکل رو درک کنن ، مدهوش رشادت های "ظریف قهرمان" و " مصدق دوم" هستن و سرمست از شرکت در انتخابات 92 ... یعنی فکر کردن راستی راستی اونها باعث شدن کسی بیاد سر کار که مساله هسته ای رو حل کنه یا اینکه بعد از حل مساله هسته ای دیگه از فردا ایران گلستان میشه ... و مشتاقانه میرن برای شرکت دلاورانه در انتخابات بعدی !! آقایون هم برای چندمین بار از ابتدای انقلاب اسلامی ، جام زهر رو با ولع تمام سر کشیدن ...

mbk
04-03-2015, 05:08 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قل اعوذ برب الفلق من شر ما خلق و من شر غاسق اذا وقب و من شر النفاثات فی االعقد و من شر حاسد اذا حسد " "بگو پناه برم به پروردگار گشاینده از آسیب چه آفرید هم از آسیب سخت تاریکی گداری درآمد هم از آسیب جادوگران زن در گره ها هم از آسیب کینه جو گداری کینه دوخت"
نه آقا من شخصن رای میدم به اخراج همیشگی. شما رنگ ها هیچی نداری که کینه هم حسودی برایش داشته باشم ما خداوند یگانه را بنده ایم هر چند کینهء شما را برانگیزاند هم به خداوند پناه می بریم ازتان ای خداوند کینه هم حسد بر دلم جز از بندگیِ تو پرستان بر دلم مگذار که بیشتر بندهء تو شوم

iranbanoo
04-03-2015, 05:20 PM
ایران بانوی عزیز از این نظر که "کاچی بعض هیچی" بله دستاور بزرگی بوده ... بالاخره بعد از 10 سال تحریم و صرف صدها میلیارد دلار هزینه و ضرر مالی به کشور ، جلوی این ضرر تا حدی گرفته شد !! اما مردم فعلا به جای اینکه اساس مشکل رو درک کنن ، مدهوش رشادت های "ظریف قهرمان" و " مصدق دوم" هستن و سرمست از شرکت در انتخابات 92 ... یعنی فکر کردن راستی راستی اونها باعث شدن کسی بیاد سر کار که مساله هسته ای رو حل کنه یا اینکه بعد از حل مساله هسته ای دیگه از فردا ایران گلستان میشه ... و مشتاقانه میرن برای شرکت دلاورانه در انتخابات بعدی !! آقایون هم برای چندمین بار از ابتدای انقلاب اسلامی ، جام زهر رو با ولع تمام سر کشیدن ...
هیجانی بودن مردم که چیز تازه ای نیست.همونطور که مسئله ی انتخابات با بشکن و بنداز مردم همراه بود نیمچه توافق مبهم دیروز هم میتونه باعث تهییج این مردم باشه. گرچه منطقا مردم ایران انقدر تحت بازی های سیاسی قرار گرفتن که که از کوچکترین شبه نور امید هم به وجد میان و این واقعا باعث تاسف هست.
اما در این مورد موضع ایران برای وادار کردم غرب به سازش همراه با مقاومتش در برابر خواسته های غرب موضوع جالبیه که سیاست فریبکارانه ی جمهوری اسلامی رو نشون میده و به نظرم خوب داره از پسش برمیاد.من بعید میدونم جمهوری اسلامی دست از بمب اتم بکشه و تمامی ابهامی که تو این شبه توافقات صورت گرفته از همین موضوع نشات میگیره.ولی خوب امیدوارم سالی که پیش رو داریم رو با کمی بهبود تو اقتصاد بگذرونیم.کمی استراحت به این مردم دادن واقعا حقشونه....

Dariush
04-05-2015, 12:47 PM
درود به برخی از دوستان و سلام به بعضی دیگر از دوستان:e530::e415:
میبینم که دوستان در نبود ما، از حضور فعالانه غافل نمیشوند.:e41f:
راستی، سال نو مبارک، فکر کنم از سال دیگر بر سرد دفترچه باید دعای حول حالنا احسن الاحوال نصب بکنیم:e40f:.

Agnostic
04-11-2015, 08:03 PM
درود
از کافر مقدس خبری ندارین؟ قبل همش اینجا تو فروم بود

Soheil
04-17-2015, 10:50 AM
درود به همه دوستان قدیمی دفترچه :e303:

به نظر میرسد دیگر آن شب نشینی های سابق کمتر شده است..

Crusader
04-17-2015, 02:54 PM
میلاد در حال حاضر کشور آلمان چقدر به جذب ویزای سرمایه‌گذاران خارجی تمایل دارد؟

sonixax
04-18-2015, 01:51 PM
میلاد در حال حاضر کشور آلمان چقدر به جذب ویزای سرمایه‌گذاران خارجی تمایل دارد؟

زیاد!!!

Crusader
04-19-2015, 09:56 PM
یکی از بدترین درد و زجرهایی که تاکنون تجربه کرده ام غم از دست دادن دوست است. چند روز پیش یکی از دوستان من تقریبا خودکشی کرد و هزاربار افسوس می‌خورم که کاش زودتر اقدام می‌کردم و جلوی او را می‌گرفتم. این اتفاق به قدری مرا بهت‌زده و گریان کرده که از اشتها و کار و زندگی‌ و... افتاده ام و فقط در منزلم گوشه‌نشینی می‌کنم، حتی طاقت نداشتم مراسم او بروم. اعلامیه‌ی او را که می‌بینم هنوز هم نمی‌توانم باور کنم دیگر زنده نیست و نمی‌توانم او را ببینم... نصیب کسی نشود. تف به شرف آخوند پلید و این مملکت که چنین بلایی سر جوانان ما آورده.

Russell
04-20-2015, 10:02 AM
یکی از بدترین درد و زجرهایی که تاکنون تجربه کرده ام غم از دست دادن دوست است. چند روز پیش یکی از دوستان من تقریبا خودکشی کرد و هزاربار افسوس می‌خورم که کاش زودتر اقدام می‌کردم و جلوی او را می‌گرفتم. این اتفاق به قدری مرا بهت‌زده و گریان کرده که از اشتها و کار و زندگی‌ و... افتاده ام و فقط در منزلم گوشه‌نشینی می‌کنم، حتی طاقت نداشتم مراسم او بروم. اعلامیه‌ی او را که می‌بینم هنوز هم نمی‌توانم باور کنم دیگر زنده نیست و نمی‌توانم او را ببینم... نصیب کسی نشود. تف به شرف آخوند پلید و این مملکت که چنین بلایی سر جوانان ما آورده.
تسلیت میگم.
البته کاش مشکل از آخوند پلید بود و با یک سرنگونی ج.ا قابل رفع بود.

Reactor
04-21-2015, 03:12 PM
https://www.youtube.com/watch?v=vg7OIZqF6As

iranbanoo
05-13-2015, 06:34 PM
یعنی یکبار نشد من از قبرستان نوشته های اینجا یک جستار را باز کنم و بخوانم و یک کاربر ناشناس همراه من آنجا نبوده باشد.
همش احساس میکنم یکی داره اینجا تعقیبم میکنه....:e11b:

Alice
05-13-2015, 06:39 PM
متروکس دیگه... روح داره (^_^)

iranbanoo
05-13-2015, 06:42 PM
اسلحه چی میگه آلیس؟!

Alice
05-13-2015, 06:49 PM
سه گانه بتمن کریستوفر نولانه... عاشقشم.. لنگه نداره.. دویست بار دیدمش... این خانمه دوس دختر بتمنه

iranbanoo
05-13-2015, 06:53 PM
دویست بار دیدمش...
:e410::e056:

من فکر کردم تو زدی اینجا رو ترکوندی....

Alice
05-13-2015, 06:57 PM
:)))) ........ زیاد حال نمی ده الان دفترچه... اصن تو بحث و مهمونی و هرجایی یه پسر نباشه حال نمی ده... اینجا فقط ما شدیم دیگه پسر نیس...

Dariush
05-13-2015, 07:00 PM
می‌بینم که دفترچه را قرق کرده‌اند این ضعیفه‌ها! کجایید ای مردسالاران دفترچه؟:e413:

iranbanoo
05-13-2015, 07:01 PM
دختره ی پسر باز....:e056:

iranbanoo
05-13-2015, 07:12 PM
می‌بینم که دفترچه را قرق کرده‌اند این ضعیفه‌ها! کجایید ای مردسالاران دفترچه؟
داریوش:)
دنبال دوستاتی؟غریبی نکن

Dariush
05-13-2015, 07:25 PM
داریوش:)
دنبال دوستاتی؟غریبی نکن
درود؛
خب آن یکی را که خاموش و از میدان به در کردیم به سلامتی؛
ببینم از پس شما هم بر می‌آیم:e105:

iranbanoo
05-13-2015, 07:38 PM
درود؛
خب آن یکی را که خاموش و از میدان به در کردیم به سلامتی؛
ببینم از پس شما هم بر می‌آیم
درود :e032:
انقدر به ثبات زنانه ی ما رشک ورزی نکنید.ما از آن دخترانش نیستیم که با یک پخ مرد سالارانه میدان را خالی کنیم:e10c:

Dariush
05-13-2015, 07:45 PM
ثبات زنانه
این ثبات ِ زنانه‌ را خیلی دوست میدارم من! زن ِ هزار سال پیش با زن ِ هزار سال بعد
جز در مدل لباسها و احتمالا نحوه‌ی حرف زدن‌اش فرق چندانی ندارد:)))

از شوخی گذشته، ایرانبانو جان خودت چطوری؟ بس خوشحالم که پس از مدتهای زیاد
شما را می‌بینم؛ امیدوارم خوب و خوش باشید :e306:

iranbanoo
05-13-2015, 08:04 PM
ین ثبات ِ زنانه‌ را خیلی دوست میدارم من! زن ِ هزار سال پیش با زن ِ هزار سال بعد
جز در مدل لباسها و احتمالا نحوه‌ی حرف زدن‌اش فرق چندانی ندارد:)))

از شوخی گذشته، ایرانبانو جان خودت چطوری؟ بس خوشحالم که پس از مدتهای زیاد
شما را می‌بینم؛ امیدوارم خوب و خوش باشید
هدف ما جلب رضایت شماست:e405:

ممنونم .من هم همینطور.گه گاهی دلمان جمع دفترچه ای میطلبد, ولی مشغله ها بیشتر از یک سر زدن و رصد کردن نمیدهند.
نشان به آن نشان که یک کتاب نرم و نازک از نیچه خریده ام که تقریبا هر روز چند پاراگراف نخوانده بیهوش میشوم:e417:

من هم برای شما آرزوی بهترینها را دارم دوست عزیز:e032:

Dariush
05-13-2015, 08:12 PM
منونم .من هم همینطور.گه گاهی دلمان جمع دفترچه ای میطلبد, ولی مشغله ها بیشتر از یک سر زدن و رصد کردن نمیدهند.
نشان به آن نشان که یک کتاب نرم و نازک از نیچه خریده ام که تقریبا هر روز چند پاراگراف نخوانده بیهوش میشوم
من هم دست ِ کمی از شما ندارم:e108:.
امسال سری به نمایشگاه کتاب زدم و هر چه غرفه‌ها را بالا پائین رفتم و کتابها را تماشا
کردم، دیدم من اصلا فرصت کتابخوانی را طی چند ماه آینده ندارم و هر کتابی که برمی‌داشتم
با ناراحتی سر جایش می‌گذاشتم. در نهایت با دو کتاب ِ نحیف از نمایشگاه خارج شدم!

iranbanoo
05-13-2015, 08:24 PM
من هم دست ِ کمی از شما ندارم.
امسال سری به نمایشگاه کتاب زدم و هر چه غرفه‌ها را بالا پائین رفتم و کتابها را تماشا
کردم، دیدم من اصلا فرصت کتابخوانی را طی چند ماه آینده ندارم و هر کتابی که برمی‌داشتم
با ناراحتی سر جایش می‌گذاشتم. در نهایت با دو کتاب ِ نحیف از نمایشگاه خارج شدم!
خوب من زحمت تا نمایشگاه رفتن را هم به خودم ندادم:))
کلا از نمایشگاه رفتن و پیاده روی زیاد در آن بلبشوی نیمه فرهنگی و فرار از گشت ارشاد بیزارم و ترجیح میدهم با حوصله بنشینم روی صندلی کتاب فروشی و بعد از زیر و رو کردن کتاب ها خریدم را انجام دهم!

Alice
05-13-2015, 08:24 PM
ایرانبانو خیلی خوبی

iranbanoo
05-13-2015, 08:33 PM
یرانبانو خیلی خوبی
چرا؟

Alice
05-13-2015, 08:39 PM
مگه خوب بودن چرا می خواد آخه؟ :)) نمی دونم یه جوری احساس می کنم دوس داشتنی هستی. من تو زندگی شخصیم زیاد دوست و رفیق ندارم، تقریبن اصن دوست صمیمی هیچی ندارم. این اواخر یکی باهام دوس بود که صمیمی شده بودم باهاش اونم رفیق نیمه راه بود و رفت... دوس دارم یه دوست دختر صمیمی داشته باشم هیچوقت نداشتم. اگه بیرون از اینجا باهات دوس بودم احتمالن یکی از صمیمی ترین دوستام می شدی.

iranbanoo
05-13-2015, 08:52 PM
مگه خوب بودن چرا می خواد آخه؟ :)) نمی دونم یه جوری احساس می کنم دوس داشتنی هستی. من تو زندگی شخصیم زیاد دوست و رفیق ندارم، تقریبن اصن دوست صمیمی هیچی ندارم. این اواخر یکی باهام دوس بود که صمیمی شده بودم باهاش اونم رفیق نیمه راه بود و رفت... دوس دارم یه دوست دختر صمیمی داشته باشم هیچوقت نداشتم. اگه بیرون از اینجا باهات دوس بودم احتمالن یکی از صمیمی ترین دوستام می شدی.
منم اتفاقا در حسرت یک دوست تقریبا هم فاز خودم مردم...:e404:

ولی بیا و قبول کنیم دوستیای دخترونه زیاد چنگی به دل نمیزن.وتازه اینو منی میگم که دوستام بعد از چند سال ازدواج و بچه دار شدن هنوز باهام در تماس هستن میگم!
دخترا معیاراشون برای دوستی یکم نامتعارفه...

Alice
05-13-2015, 09:03 PM
اره کاملن حرفتو قبول دارم... منم کمتر دوستی هم فاز خودم پیدا می کنم.. اصن دوستی دخترا برعکس پسرا پایدار و "محکم" نیس... "عزیزم عزیزمشون" و همه چیزشون الکیه، از حسادتا و رقابتای زنونه حالا بگذریم. مثلن من یه دوستی می خوام ک دوستیمون محکم باشه، بدون حسادت و رقابت و... ظاهری نباشه. واقعن از موفقیت دوستم خوشحال بشم انگار ک من موفق شدم، نه اینکه حسودی کنم... اونم همینطور. دوستی دخترا اگرم ظاهری نباشه از اون "جنس" رفاقت مردا ک واسه هم هی مرام می ریزن نیس. نمی دونم منظورمو می تونم برسونم یا نه... دخترا به هم جنساشون زیاد بها نمی دن و فقط دم دوس پسرشونن

iranbanoo
05-13-2015, 09:19 PM
همیشه پای یک پسر در میان است....

حالا میخوای یکم آبرو داری کنیم:))
گرچه که دوستیای دخترونه سریع متزلزل میشه ولی هم صحبتی و شب نشینی با دوست هم جنست لذت زیادی داره که با دوستی با پسر اونو هیچ وقت نمیبینی...
4701
بیا دوست خودم شو:e418:

Alice
05-13-2015, 09:33 PM
باو پسرا ک اصن وضشون معلومه.. من فقط گفتم یه پسر تو جمع باشه جمع خیلی گرم تر می شه؛ وگرنه ولی دوستی پسر و دختر باهم بازم از جنس دوستی پسر با پسر نیس آخه. رابطه های پسر و دخترا اکثرن ناپدار و موقتیه. حالا کلن من با یکی دوس شم خیلی زود بهش وابسته می شم (فرقی نداره دختر باشه یا پسر) واسه همین ترجیح می دم دوس نشم چون اگه رفیق نیمه راه باشه از نظر روانی خیلی اذیتم می کنه... مخصوصن دخترا ک اصن ب هم جنساشون بها نمی دن. بازم پسرا خیلی بیشتر هوای دوس دخترشونو دارن و براش هزینه می کنن.

sonixax
05-13-2015, 11:35 PM
یعنی یکبار نشد من از قبرستان نوشته های اینجا یک جستار را باز کنم و بخوانم و یک کاربر ناشناس همراه من آنجا نبوده باشد.
همش احساس میکنم یکی داره اینجا تعقیبم میکنه....

آن موتور جستجوست که دارد سایت را زیر و رو میکند!!!

kourosh_bikhoda
05-19-2015, 02:21 PM
باو
این لفظ باو و امثالهم خیلی چندش آوره. بیشتر هم دهه هفتادی ها استفاده میکنند :e140:

Alice
05-19-2015, 04:03 PM
ببخشید شما بدت میاد یادم رفت ازتون اجازه بگیرم :) چقد پررو شدن مردم والا :)

Theodor Herzl
05-19-2015, 05:34 PM
یک چیزی رو که من تازگی متوجه شدم در بخش کامنت‌های DW یا صدای آمریکا و خیلی‌ جاهای دیگه در فیسبوک ، اکثریت شده طرفداری از رژیم! مثلا فکر کنم صفحه پارازیت چند روز پیش در مورد حمایت کانادا از زندانیان بهائی مطلب گذشته بود ، تمامی‌ کامنت‌ها شده بود حمله به بهائی‌ها و کانادا!

باده
05-19-2015, 07:46 PM
:e056:منم دوست دارم برم شب نشینی
این کلمه منو یاد بچگیام و بابام میندازه
شب نشینی یعنی بابام خونه بود بعد مدتها دوری:69:

Anarchy
05-20-2015, 07:49 AM
@Ouroboros (http://www.daftarche.com/member.php?66-Ouroboros)

درود و خوش آمدگویی به دوست عزیز و قدیمی

زودتر از اینها منتظرت بودیم :e414: . اوضاع دنیا بیرون از دفترچه چطوره ؟ وضع کار و بار چطور ؟

نکته جدیدی برای بدنسازی نداری دیگه :e415: ؟ اون رژیم غذایی 8-16 رو اگه چندین ماه پشت سر هم ادامه بدیم ، ایرادی نداره ؟ جالبه که من بعد از 1-2 ماه اول که تاثیرش رو دیدم ، احساس کردم دیگه تاثیری رو چربی سوزی نداره در حالی که تغذیه من هم در این مدت تغییری نکرده بود :e407: .

Ouroboros
05-20-2015, 08:35 AM
@Ouroboros (http://www.daftarche.com/member.php?66-Ouroboros)

درود و خوش آمدگویی به دوست عزیز و قدیمی

زودتر از اینها منتظرت بودیم :e414: . اوضاع دنیا بیرون از دفترچه چطوره ؟ وضع کار و بار چطور ؟

نکته جدیدی برای بدنسازی نداری دیگه :e415: ؟ اون رژیم غذایی 8-16 رو اگه چندین ماه پشت سر هم ادامه بدیم ، ایرادی نداره ؟ جالبه که من بعد از 1-2 ماه اول که تاثیرش رو دیدم ، احساس کردم دیگه تاثیری رو چربی سوزی نداره در حالی که تغذیه من هم در این مدت تغییری نکرده بود :e407: .
سلام دوست خوبم. ممنونم. شما چه خبرها؟!
بیرون از دفترچه کمابیش تمام وقت و انرژی‌ام صرف همین جمعی می‌شود که در تاپیک دیگر صحبتش را کردم... خیلی بیشتر از آنچه من تصور می‌کردم رشد کرده. و من حتی شغلم را رها کردم تا به آن برسم... :e058:
درباره‌ی بدنسازی و اینها سر فرصت اگر شد نکات کوچکی در تاپیکش می‌نویسم. بدن ما برای تطابق با شرایط گوناگون تکامل یافته و با هر رژیمی نسبتا زود تطابق می‌یابد، فرمول ساده است، اگر وزن کم نمی‌کنید باید کمتر بخورید یا بیشتر ورزش بکنید!

Anarchy
05-20-2015, 08:54 AM
سلام دوست خوبم. ممنونم. شما چه خبرها؟!

سلامتی عاغا :e415: !! من هم حسابی گرفتار زندگی هستم . چه قدر هم که روز و شب ها سریع میگذرن :e409: !!

بیرون از دفترچه کمابیش تمام وقت و انرژی‌ام صرف همین جمعی می‌شود که در تاپیک دیگر صحبتش را کردم... خیلی بیشتر از آنچه من تصور می‌کردم رشد کرده. و من حتی شغلم را رها کردم تا به آن برسم...

خب پس برای گذران زندگی چیکار میکنی امیر جان ؟ بدون پول که نمیشه ... کمی بیشتر در مورد این جمع برامون بگو . هدف خاصی دارین ؟

درباره‌ی بدنسازی و اینها سر فرصت اگر شد نکات کوچکی در تاپیکش می‌نویسم. بدن ما برای تطابق با شرایط گوناگون تکامل یافته و با هر رژیمی نسبتا زود تطابق می‌یابد، فرمول ساده است، اگر وزن کم نمی‌کنید باید کمتر بخورید یا بیشتر ورزش بکنید!

آخه یادکه نوشتی تحت رژیم 8-16 میشه هم چربی سوزی کرد هم بالک کرد . من نمیخوام وزن کم کنم ، میخوام چربی سوزی رو ادامه بدم . یه سری چربی موضعی هست که هر کاری میکنم تکون نمیخورن ... البته میدونم که چربی سوزی هر چی جلوتر بره سخت تر میشه !!

Soheil
05-20-2015, 06:36 PM
درود به همه دوستان عزیزم...
به یاد شب نشینی هایی که قبلا داشتیم.. یادش بخیر...
بعد از مدتها فعالیت در سایتهای اونور، فعالیت ِ آزادانه در اینجا خیلی
لذت بخشه...

عزیزان شما را چه شده است که جبهه را در هم میهن رها کرده اید؟
جای خیلی از دوستان آنجا خالیست...

Alice
05-20-2015, 08:49 PM
عزیزان شما را چه شده است که جبهه را در هم میهن رها کرده اید؟

شما چه دل خوشی دارین. :e303:
در جریان بحث های اینجا نیستین؟
ما همه داریم اینجا یه جورایی وصیت نامه مینویسیم و از مبارزه که هیچی از فعالیت تو کل دنیای مجازی بیزار شدیم. حالا بریم هم میهن واسه هزارمین بار تکرار مکرارت کنیم... به نظرم خیلی چیز بیخودیه.
حالا من تاحالا هم میهن فعالیت نداشتم ولی کلا فضای این جور فروم ها واسه من تهوء آوره، نمیدونم شما چطور لذت میبرین از فعالیتتون. من که یه دقیقه هم نمیتونم تو این جور جاها دووم بیارم.

Soheil
05-20-2015, 08:57 PM
ما همه داریم اینجا یه جورایی وصیت نامه مینویسیم و از مبارزه که هیچی از فعالیت تو کل دنیای مجازی بیزار شدیم. حالا بریم هم میهن واسه هزارمین بار تکرار مکرارت کنیم... به نظرم خیلی چیز بیخودیه.
حالا من تاحالا هم میهن فعالیت نداشتم ولی کلا فضای این جور فروم ها واسه من تهوء آوره، نمیدونم شما چطور لذت میبرین از فعالیتتون. من که یه دقیقه هم نمیتونم تو این جور جاها دووم بیارم.

کیا دارن وصیت نامه مینویسن؟ خوب چکار کنم...

به شخصه با فعالیت در فرومهائی مثل هم میهن موافقم... هم از بعد سرگرمی هم مبارزه...

sara
05-20-2015, 10:58 PM

به شخصه با فعالیت در فرومهائی مثل هم میهن موافقم... هم از بعد سرگرمی هم مبارزه...

درود بی باک عزیز :e414:

undead_knight
05-21-2015, 06:43 AM
فکر کنم کسی که مثل یک جزمی گرای سرسخت موضع تقریبا یکسانی رو در دفترچه از ابتدا تا الان داشته من هستم :))

Ouroboros
05-21-2015, 08:01 AM
خب پس برای گذران زندگی چیکار میکنی امیر جان ؟ بدون پول که نمیشه ... کمی بیشتر در مورد این جمع برامون بگو . هدف خاصی دارین ؟

من می‌گویم یک جمعی درست کرده‌ام که در آن اعضا موظف به آمادگی برای فداکاری جانشان برای یکدیگر در صورت لزوم هستند، شما می‌گوید پول از کجا می‌آید؟ :e057:
ضمنا خدا بزرگ است و روزی بندگان مقربش را می‌رساند.. :e410::e411::e52d:
هدف رسیدن به تعالی روحانی و زندگی فضیلتمند است آنارشی جان.

آخه یادکه نوشتی تحت رژیم 8-16 میشه هم چربی سوزی کرد هم بالک کرد . من نمیخوام وزن کم کنم ، میخوام چربی سوزی رو ادامه بدم . یه سری چربی موضعی هست که هر کاری میکنم تکون نمیخورن ... البته میدونم که چربی سوزی هر چی جلوتر بره سخت تر میشه !!
بالک کردن با این روش برای چربی اضافه نیاوردن(یا به حداقل رساندن جذب چربی اضافه هنگام بالک است)، برای کاهش چربی بدن شما باید کالری کمتر بخورید، بیشتر ورزش بکنید، ترجیحا از چربی‌سوزهای طبیعی استفاده بکنید(ال کارنیتین بد نیست).

Ouroboros
05-21-2015, 08:04 AM
فکر کنم کسی که مثل یک جزمی گرای سرسخت موضع تقریبا یکسانی رو در دفترچه از ابتدا تا الان داشته من هستم :))

ای خشک‌مغز. :e057:
ارزشهای والا اینجا سر از خاک بیرون می‌کشند که پایمردی در عقاید حتی برای جوجه‌لیبرال فمینیست سایت هم ارزش محسوب می‌شود. :e412:

Moshref
05-21-2015, 10:22 AM

من با اینکه اولین عضو هم‌میهن هستم اما از فضای آنجا متنفرم و اصلا رغبت ندارم Join شم گاهی از روی بیکاری میرم یه سیخی به اینها میزنم. کاربران اصلاخ‌طلب هم‌میهن فکر میکنند من طرف اینها هستم و اینها منو لایک میکنند :e415: و یکجورایی میخوان با من رفاقت کنند اما بارها بی‌طرفی خودم رو نشون دادم و به همه‌شان کیر زدم :e105: فقط یکبار از یا محسن کارت گرفتم که حرفام ضد رژیم بود بقیه همیاران فقط پست‌هام رو پاک میکنند شاید بخاطر اینکه عضو قدیمی هستم میترسن اخطار یا اخراج بکنند شاید هم نمیتوانند! نمیدانم اما احساس میکنم با حرفام تونستم عقاید چند نفر رو قلقک بدم. بعضی مواقع هم حرف‌هایی میزنم که اصلاح‌طلب‌ها فکر میکنند کفر آمیزه دیگر همچین موقعه‌ای خبری از لایک نیست و دلخور میشوند :e105:

Alice
05-21-2015, 10:26 AM
وای این بتمن چقدر آلفاست ... اصن خیلی ازش خوشم میاد با اون صدای خفنش. فک کنم سی بار این سه گانه بتمن رو دیده باشم... شبی یه سکانسشو نبینم خوابم نمیبره. خدا کنه نولان چهارشم بسازه... ینی ثانیه شماری میکنم. عاشقشم.

خود بروس وین که شوته اصلا جذابیت نداره، ولی وقتی بتمن میشه و لباسشو میپوشه صداشو عوض میکنه ابرآلفا میشه لعنتی.

yasy
05-21-2015, 10:35 AM
درود بر همگی

دوستان کسی در مورد روانشناسی فروش لینک به درد بخوری داره که بشه از راهکارهاش استفاده کرد؟

Alice
05-21-2015, 10:47 AM
باید چرب زبون باشی دیگه سارا... جنسو غالب کنی به مشتری. :))
به نظر من لینک بازی به درد نمیخوره، کسی که حرفه ای و اینکاره باشه روانشناسی فروش رو از همه بهتر ماهره. پیش یکی از این افراد کار کنی و حرف زدن رفتارشو ببینی خیلی کمکت میکنه. یه سری افراد هستن مخ مشتری رو چنان میکنن تو کاسه یه جوری خود مشتری هم نمیفهمه از کجا خورده. :e108::e409:

undead_knight
05-21-2015, 11:17 AM
ای خشک‌مغز. :e057:
ارزشهای والا اینجا سر از خاک بیرون می‌کشند که پایمردی در عقاید حتی برای جوجه‌لیبرال فمینیست سایت هم ارزش محسوب می‌شود. :e412:
"اگر آدم چیزهای درستی رو باور داشته باشه، چرا نباید از نگه داشتنشون خوشحال باشه"
مردک هر روز یک رنگ، چطور روت میشه اصلا در برابر مومنی چون من ابراز وجود کنی:))
ولی این قضیه لیبرال هم مثل همون اخلاقیات مسیحی هست، کرم داری به ملت برچسب چیزهایی رو بزنی که نیستند:))

undead_knight
05-21-2015, 11:23 AM
من می‌گویم یک جمعی درست کرده‌ام که در آن اعضا موظف به آمادگی برای فداکاری جانشان برای یکدیگر در صورت لزوم هستند، شما می‌گوید پول از کجا می‌آید؟
:e057:

ضمنا خدا بزرگ است و روزی بندگان مقربش را می‌رساند..
:e410::e411::e52d:

guru :))
http://www.daftarche.com/images/imported/2015/05/19.jpg
خب به سلامتی فرقه امیریه هم تاسیس شد، فقط مواظب باش تو ایران جنبه ندارند، مثل این یارو طاهری زندانیت میکنندا :))

undead_knight
05-21-2015, 12:47 PM
ولی واقعا سختم هست که خودشیفته نباشم.
اون روزی که من میگفتم جنسیت گرایی با ستیز با نزادگرایی سازگاری نداره، این روزها رو میدیدم :))

Soheil
05-21-2015, 04:03 PM
معلوم هست اینجا چه خبره؟؟ :e411: آقا یکی به من بگه اینجا چه اتفاقی افتاده.
کاشکی همه چیز مثل قبل می شد... من میخوام برگردم به همون دوران...
دلم میخواد بعضیا رو هم یکم گوشمالی بدم... این چه وضعشه.. ملعون ها.. :e409:

Soheil
05-21-2015, 04:06 PM
همیشه چن تا ملعون در حال دید زدن اینجا هستند... کی هستی؟ خودتو معرفی کن...

هم‌اکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (1 کاربر و 1 مهمان)

Soheil
05-21-2015, 04:18 PM
درود بی باک عزیز :e414:

درود دوست خوبم...
فک کنم اینجا همه تیریپ افسردگی برداشتن... فقط خودمونیم...
همیشه باید اعصاب آدمو خورد کنن.. همش فاز منفی.. اه اه...

Soheil
05-21-2015, 04:20 PM

خیلی فاز منفی میدید شما... خودتون اعصابتون خورد نمیشه؟

من که تازه دارم اونجا دور بر میدارم آلیس جان...

Soheil
05-21-2015, 04:46 PM
من با اینکه اولین عضو هم‌میهن هستم اما از فضای آنجا متنفرم و اصلا رغبت ندارم Join شم گاهی از روی بیکاری میرم یه سیخی به اینها میزنم. کاربران اصلاخ‌طلب هم‌میهن فکر میکنند من طرف اینها هستم و اینها منو لایک میکنند :e415: و یکجورایی میخوان با من رفاقت کنند اما بارها بی‌طرفی خودم رو نشون دادم و به همه‌شان کیر زدم :e105: فقط یکبار از یا محسن کارت گرفتم که حرفام ضد رژیم بود بقیه همیاران فقط پست‌هام رو پاک میکنند شاید بخاطر اینکه عضو قدیمی هستم میترسن اخطار یا اخراج بکنند شاید هم نمیتوانند! نمیدانم اما احساس میکنم با حرفام تونستم عقاید چند نفر رو قلقک بدم. بعضی مواقع هم حرف‌هایی میزنم که اصلاح‌طلب‌ها فکر میکنند کفر آمیزه دیگر همچین موقعه‌ای خبری از لایک نیست و دلخور میشوند :e105:

هه.. خیلی جالب بود حرفهات... بخصوص قسمت لایک ها... :e415:
اونجا نام کاربریت چیه؟ دوست داشتی بگو..
یکی از قدیمی ترین عضوهای که میشناسم فک کنم Qatel باشه..
نکنه اون توئی؟

Anarchy
05-22-2015, 06:18 AM
من می‌گویم یک جمعی درست کرده‌ام که در آن اعضا موظف به آمادگی برای فداکاری جانشان برای یکدیگر در صورت لزوم هستند، شما می‌گوید پول از کجا می‌آید؟ :e057:

عجب ... حالا الگوی شما چی/کی بوده ؟ فرقه حسن صباح ، مجاهدین خلق یا داعش :e407: ؟

ضمنا خدا بزرگ است و روزی بندگان مقربش را می‌رساند.. :e410::e411::e52d:

از شما حرکت ، از خدا برکت :e405: ؟!

بالک کردن با این روش برای چربی اضافه نیاوردن(یا به حداقل رساندن جذب چربی اضافه هنگام بالک است)، برای کاهش چربی بدن شما باید کالری کمتر بخورید، بیشتر ورزش بکنید، ترجیحا از چربی‌سوزهای طبیعی استفاده بکنید(ال کارنیتین بد نیست).

این چربی های باقی مونده ، خیلی مقاومن ... هر کاری کردم از یه حدی نتونستم کمترشون کنم !! گفتم فعلا یه مدت بالک کنم ، بعد یه فکری به حال اون چربی ها میکنم :e415: ...

Ouroboros
05-22-2015, 06:47 AM
این چربی های باقی مونده ، خیلی مقاومن ... هر کاری کردم از یه حدی نتونستم کمترشون کنم !! گفتم فعلا یه مدت بالک کنم ، بعد یه فکری به حال اون چربی ها میکنم ...
:e412:
شما دو ماهه چربی‌ها را جمع کرده‌اید که دو ماهه می‌خواهید آب کنید؟! هر روشی که امتحان کردید، حداقل شش ماه به آن فرصت بدهید برای نتیجه دادن.

عجب ... حالا الگوی شما چی/کی بوده ؟ فرقه حسن صباح ، مجاهدین خلق یا داعش ؟
هیچکدام پروردگارا! :e40f:
ببینید ذهن مرد مدرن را چگونه شستشو داده‌اند که هر زمان اشاره‌ای به گروهی متشکل از مردان متعهد به باورهایشان می‌شنود یاد اینجور عتیقه‌جات می‌افتد..
من صرفا برای همنشینی با خودم نرخ تعیین کرده‌ام، هم هزینه‌ی مادی، هم هزینه‌ی روانی، هم هزینه‌ی عملی...

"اگر آدم چیزهای درستی رو باور داشته باشه، چرا نباید از نگه داشتنشون خوشحال باشه"
«درست» :e411:

ولی این قضیه لیبرال هم مثل همون اخلاقیات مسیحی هست، کرم داری به ملت برچسب چیزهایی رو بزنی که نیستند:))

برچسب‌ها خوب هستند چون تشابه فکری شما با تمام ادم‌های اطرافتان را نمایان می‌کنند و اوهام خود-خاص-پنداری را دشوار. همینطور ریشه‌های مذهبی عقایدتان را نمایان می‌کنند، که ایمان اول بوده و بعد خرد و علم و استدلال و ... آمده.

خب به سلامتی فرقه امیریه هم تاسیس شد، فقط مواظب باش تو ایران جنبه ندارند، مثل این یارو طاهری زندانیت میکنندا :))

گروهی که من پی‌ریخته‌ام بسیار قوی خواهد شد اما هیچ‌گاه آنقدر بزرگ نمی‌شود که رادار سرکوب دولتی بخواهد آنرا بیابد، به‌خصوص که من عمیقاً با عضوگیری مخالفم و هیچ‌کس را بجز پس از طی مراحل بسیار به آن راه نمی‌دهم و هرکس را به محض تخلف از اصول بنیادین اخراج می‌کنم. بگذریم منظور من از طرح موضوع این بود که بگویم این روزها هیچ وقتی برای اینجا در خدمت دوستان بودن ندارم و به نظر می‌رسد این کمبود وقت بیشتر هم خواهد شد. این است که این زمان اندک را به بحث پیرامون موضوعات مهم سپری بکنیم و از این خاله‌زنک بازی‌ها بپرهیزیم.:e057:

Soheil
05-22-2015, 07:58 AM
امیر ِ گرامی هر چند مدت با یک سخن و عقیده ی خاص که برای بقیه شگفت و جدید است
به اینجا می آید...

برخی هاش که برای من جالب توجه و مهم بوده رو به ترتیب اسم می برم:
آنارشیسم: اوایل این برام جالب بود و خوب حرف هاش روی من بی تاثیر نبود... واقعا حرف
های ناب و جدیدی در این باره داشت...

مخالفت با گیاهخواری: هر چند هنوز به گیاهخواری معتقدم... ولی بعضی حرف هاش
منطقی بود و قبلا جائی نشنیده بودم...

بعد شد مخالفت با فمینیسم و پدافند از حقوق مردان: فمینیست بودم ولی بحث های
اینجا که امیر شروع کننده اش بود روم تا حدی تاثیر گذاشت و ...

اما الآن میبینم با همجنسگرائی مخالفه و حرفهای شگفت آوری در این باره میزنه... اما
اینو هیچ رقمه نمیتونم قبول کنم و ابدا نظراتش رو قبول نخواهم کرد...

برای اولین بار عاشق پستهای امیر نبودم و هتا برعکس انقدر متنفر بودم که نتونستم
تا آخرشون رو بخونم....

خدا به خیر بگذرونه بار بعد دیگه با چی میخواد مخالفت یا موافقت کنه.... http://www.daftarche.com/images/imported/2015/05/2.gif

Ouroboros
05-22-2015, 09:37 AM
امیر ِ گرامی هر چند مدت با یک سخن و عقیده ی خاص که برای بقیه شگفت و جدید است
به اینجا می آید...

برخی هاش که برای من جالب توجه و مهم بوده رو به ترتیب اسم می برم:
آنارشیسم: اوایل این برام جالب بود و خوب حرف هاش روی من بی تاثیر نبود... واقعا حرف
های ناب و جدیدی در این باره داشت...

مخالفت با گیاهخواری: هر چند هنوز به گیاهخواری معتقدم... ولی بعضی حرف هاش
منطقی بود و قبلا جائی نشنیده بودم...

بعد شد مخالفت با فمینیسم و پدافند از حقوق مردان: فمینیست بودم ولی بحث های
اینجا که امیر شروع کننده اش بود روم تا حدی تاثیر گذاشت و ...

اما الآن میبینم با همجنسگرائی مخالفه و حرفهای شگفت آوری در این باره میزنه... اما
اینو هیچ رقمه نمیتونم قبول کنم و ابدا نظراتش رو قبول نخواهم کرد...

برای اولین بار عاشق پستهای امیر نبودم و هتا برعکس انقدر متنفر بودم که نتونستم
تا آخرشون رو بخونم....

خدا به خیر بگذرونه بار بعد دیگه با چی میخواد مخالفت یا موافقت کنه.... http://www.daftarche.com/images/imported/2015/05/2.gif

من «وحدت فکری» داشته‌ام در این معنی که همیشه «حقیقت‌مدار» بوده‌ام، یعنی اگر به چیزی ابراز اعتقاد کرده‌ام از روی حقیقی انگاشتن آن بوده نه چیز دیگری. بیشتر انسان‌ها اما اعتقاد دارند یا به این دلیل که احساس خوبی به ایشان می‌دهد(«من از حقوق همجنسگرایان دفاع می‌کنم چون انسان نیک و مهربان و نوع‌دوست و … هستم»، «من مخالف همجنسگرایی هستم چون خدا فرموده و ایمان به خدا احساس بسیار خوبی در من پدید می‌آورد» و ...)یا به این دلیل که جایگاه اجتماعی آن‌ها در نظم موجود را ارتقاء می‌دهد(«من مدافع حقوق همجنسگرایان هستم و از مخالفان آن روادارتر، آزادی‌خواه‌تر، باهوش‌تر، خاص‌تر و بهتر هستم»، «من مخالف همجنسگرایی و از مدافعان آن اخلاق‌مدارتر، مومن‌تر، خداترس‌تر و … هستم»…). حقیقت برای شما امر ثانویه است چنانکه اگر امروز مراجع دینی مقبولتان(«نهادهای علمی معتبر»)همجنسگرایی را یک بیماری درمان‌پذیر روانی اعلام بکنند باز تأثیری در نظرات شما پیرامون «حقوق بدیهی و انسانی» آن‌ها نخواهد گذاشت و مخالف «حق» روبط آزادانه یا زندگی مسالمت‌آمیز آن‌ها نخواهید شد. دلیلش آنست که این عقاید کالاهای لوکس و چشم‌نوازی هستند که به دقت برای نمایش به دیگر همفکرانتان در ویترین ذهنی شما دستچین شده‌اند، نتیجه‌ی باوری اصیل به حقانیت مستقل از نتایج و پیشفرضها نیستند.

پس تغییر نظر نتیجه‌ی طبیعی و بدیهی روش و رهیافت من به جهان بوده و هست، من وحدت فکری در روش داشته‌ام و تغییر فکری در نمود، حالا که به برپا داشتن حقایق ازلی علاقه‌مند شده‌ام این فاصله از میان رفته. امروز هم اگر به این نتیجه برسم که در اشتباه هستم عواطف شما یا خودم، جایگاهم در جمع یا نظر فلان کس و … در تغییر عقیده‌ و ابراز این تغییر تأثیری نخواهد گذاشت. ولی برای من جالب است که همان‌هایی که مسلمان را به خاطر مقاومت در برابر ترقی مغایر با ایمانش سرزنش می‌کنند اینجا می‌کوشند من را از طریق متهم کردن به بی‌ثباتی فکری شرم بدهند، بیایید ریا را کنار بگذارید و بگویید که جهت تغییرات من مزاحم شماست نه اصل آنها، که تغییرعقیده و عدم پایبندی به باورها برای مرد مدرن ارزش اخلاقی و فضیلت است نه بالعکس.

من نظرم اینست که شما بهتر است به جای نفرت و عشق و ... کمی از موضوعات و جهان پیرامون خود فاصله بگیرید و به ور از داوری عاطفی به آن بنگرید.

Soheil
05-22-2015, 10:13 AM
من «وحدت فکری» داشته‌ام در این معنی که همیشه «حقیقت‌مدار» بوده‌ام، یعنی اگر به چیزی ابراز اعتقاد کرده‌ام از روی حقیقی انگاشتن آن بوده نه چیز دیگری. بیشتر انسان‌ها اما اعتقاد دارند یا به این دلیل که احساس خوبی به ایشان می‌دهد(«من از حقوق همجنسگرایان دفاع می‌کنم چون انسان نیک و مهربان و نوع‌دوست و … هستم»، «من مخالف همجنسگرایی هستم چون خدا فرموده و ایمان به خدا احساس بسیار خوبی در من پدید می‌آورد» و ...)یا به این دلیل که جایگاه اجتماعی آن‌ها در نظم موجود را ارتقاء می‌دهد(«من مدافع حقوق همجنسگرایان هستم و از مخالفان آن روادارتر، آزادی‌خواه‌تر، باهوش‌تر، خاص‌تر و بهتر هستم»، «من مخالف همجنسگرایی و از مدافعان آن اخلاق‌مدارتر، مومن‌تر، خداترس‌تر و … هستم»…). حقیقت برای شما امر ثانویه است چنانکه اگر امروز مراجع دینی مقبولتان(«نهادهای علمی معتبر»)همجنسگرایی را یک بیماری درمان‌پذیر روانی اعلام بکنند باز تأثیری در نظرات شما پیرامون «حقوق بدیهی و انسانی» آن‌ها نخواهد گذاشت و مخالف «حق» روبط آزادانه یا زندگی مسالمت‌آمیز آن‌ها نخواهید شد. دلیلش آنست که این عقاید کالاهای لوکس و چشم‌نوازی هستند که به دقت برای نمایش به دیگر همفکرانتان در ویترین ذهنی شما دستچین شده‌اند، نتیجه‌ی باوری اصیل به حقانیت مستقل از نتایج و پیشفرضها نیستند.

پس تغییر نظر نتیجه‌ی طبیعی و بدیهی روش و رهیافت من به جهان بوده و هست، من وحدت فکری در روش داشته‌ام و تغییر فکری در نمود، حالا که به برپا داشتن حقایق ازلی علاقه‌مند شده‌ام این فاصله از میان رفته. امروز هم اگر به این نتیجه برسم که در اشتباه هستم عواطف شما یا خودم، جایگاهم در جمع یا نظر فلان کس و … در تغییر عقیده‌ و ابراز این تغییر تأثیری نخواهد گذاشت. ولی برای من جالب است که همان‌هایی که مسلمان را به خاطر مقاومت در برابر ترقی مغایر با ایمانش سرزنش می‌کنند اینجا می‌کوشند من را از طریق متهم کردن به بی‌ثباتی فکری شرم بدهند، بیایید ریا را کنار بگذارید و بگویید که جهت تغییرات من مزاحم شماست نه اصل آنها، که تغییرعقیده و عدم پایبندی به باورها برای مرد مدرن ارزش اخلاقی و فضیلت است نه بالعکس.

نخست و نخست باید بگم یک سوء تفاهم پیش اومده... ابدا نخواستم تغییر عقاید شما و عدم ثبات
عقیده یا هر اسم دیگه ای که روش بخوایم بذاریم رو به عنوان یک ضعف یا دست مایه ریشخند مطرح
کنم یا شما رو شرم بدم یا جلوی بیان اعتقاداتتون رو بگیرم... از بابت عذر میخوام ولی من فقط
احساساتم رو بیان کردم.. ممکنه عقایدتون رو شرم آور بدونم... ولی من کی هستم که بخوام شما
رو از تغییر عقایدتون شرم بدم یا برای بیان عقایدتون تعیین تکلیف کنم...

استدلالهاتون پیرامون عقاید من پیرامون همجنسگرائی مقبول نیست... معتقدم کسی حق نداره
دو نفر رو از سکس توافقی بازبداره... تموم شد رفت...
حرفتون پیرامون مراجع علمی هم درسته... منظورم اونجا که گفتید "چنانکه اگر امروز مراجع دینی
مقبولتان(«نهادهای علمی معتبر»)همجنسگرایی را یک بیماری درمان‌پذیر روانی اعلام بکنند باز
تأثیری در نظرات شما پیرامون «حقوق بدیهی و انسانی» آن‌ها نخواهد گذاشت و مخالف «حق»
روبط آزادانه یا زندگی مسالمت‌آمیز آن‌ها نخواهید شد. "
ولی هیچوقت نیومدم بگم صرفا چون مراجع علمی میگن همجنسگرائی اوکیه پس منم مشکلی
ندارم... بلکه وقتی مخالفان همجنسگرائی از علم آویزون میشن بهشون یادآوری میکنم که دارند
چرت و چرت میگن.... پس من نگفتم نظر مراجع علمی باعث شده من با این مساله مشکلی
نداشته باشم..

باز هم معذرت میخوام که حرفهای احساسیم باعث شده فک کنید میخوام شما رو شرم بدم
و از بیان عقایدتون بازبدارم... اگر هم چیزی بوده که نبوده ناخودآگاه بوده و یادم نمیاد از ابراز
نظراتم اون دلایلی که عرض کردید رو داشته باشم....

من نظرم اینست که شما بهتر است به جای نفرت و عشق و ... کمی از موضوعات و جهان پیرامون خود فاصله بگیرید و به ور از داوری عاطفی به آن بنگرید.
دید من به همه مسائل انسانیه...

Reactor
05-22-2015, 10:19 AM
‫خرس‌کشي دسته‌جمعي و وحشيانه در ايران‬‎ (http://listenpersian.net/62298/%E2%80%AB%D8%AE%D8%B1%D8%B3%E2%80%8C%DA%A9%D8%B4%D 9%8A-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%AC%D9%85%D8%B 9%D9%8A-%D9%88-%D9%88%D8%AD%D8%B4%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7/)

Soheil
05-22-2015, 10:26 AM
‫خرس‌کشی دسته‌جمعی و وحشیانه در ایران‬‎ (http://listenpersian.net/62298/%E2%80%AB%D8%AE%D8%B1%D8%B3%E2%80%8C%DA%A9%D8%B4%D 9%8A-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D8%AC%D9%85%D8%B 9%D9%8A-%D9%88-%D9%88%D8%AD%D8%B4%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7/)

از وقتی رفتم خدمت یک بخش خیلی قدرتمند از وجودم اخلاق ناباور شده... شاید چون
بارها به دیگران خوبی کردم و در جواب بدی دیدم... نه اینکه بخوام به بقیه ظلم کنم.
ولی این بخش میگه به دیگران کمک یا لطف نکن... بنابراین ممکنه مثل گذشته به این
مسائل خیلی حساس نباشم...

Anarchy
05-22-2015, 10:26 AM
:e412: شما دو ماهه چربی‌ها را جمع کرده‌اید که دو ماهه می‌خواهید آب کنید؟! هر روشی که امتحان کردید، حداقل شش ماه به آن فرصت بدهید برای نتیجه دادن.

بابا من بیشتر از 8 ماهه که رو این رژیم هستم و اولش خیلی خوب جواب داد اما به مرور حس میکنم اثر دهیش کم شده ... اون چربی باقی مونده هم احتمالا قدیمی ترین چربی هست و سخت تر از بین میره .

هیچکدام پروردگارا! :e40f:
ببینید ذهن مرد مدرن را چگونه شستشو داده‌اند که هر زمان اشاره‌ای به گروهی متشکل از مردان متعهد به باورهایشان می‌شنود یاد اینجور عتیقه‌جات می‌افتد..
من صرفا برای همنشینی با خودم نرخ تعیین کرده‌ام، هم هزینه‌ی مادی، هم هزینه‌ی روانی، هم هزینه‌ی عملی...

اتفاقا اونا خیلی هم الگوهای خوب و کار آمدی هستن ... راهی که اولش هستی ، اونا تا آخر رفتن :e404: !!!

بگذریم منظور من از طرح موضوع این بود که بگویم این روزها هیچ وقتی برای اینجا در خدمت دوستان بودن ندارم و به نظر می‌رسد این کمبود وقت بیشتر هم خواهد شد. این است که این زمان اندک را به بحث پیرامون موضوعات مهم سپری بکنیم و از این خاله‌زنک بازی‌ها بپرهیزیم.:e057:

امیر جان اتفاقا با این هدف جدیدت ، اینجا بودنت خیلی مفید تر هست . قبلا میگفتیم گرفتار خانم بازی و کار روزمره هستی که نمیتونی بیای اینجا ...

undead_knight
05-22-2015, 10:30 AM
«درست» :e411:

مگر نمیگی ما مومن هستیم، باید اینها واست عادی شده باشه:))

برچسب‌ها خوب هستند چون تشابه فکری شما با تمام ادم‌های اطرافتان را نمایان می‌کنند و اوهام خود-خاص-پنداری را دشوار. همینطور ریشه‌های مذهبی عقایدتان را نمایان می‌کنند، که ایمان اول بوده و بعد خرد و علم و استدلال و ... آمده.
به تخمم:e415:

گروهی که من پی‌ریخته‌ام بسیار قوی خواهد شد اما هیچ‌گاه آنقدر بزرگ نمی‌شود که رادار سرکوب دولتی بخواهد آنرا بیابد، به‌خصوص که من عمیقاً با عضوگیری مخالفم و هیچ‌کس را بجز پس از طی مراحل بسیار به آن راه نمی‌دهم و هرکس را به محض تخلف از اصول بنیادین اخراج می‌کنم. بگذریم منظور من از طرح موضوع این بود که بگویم این روزها هیچ وقتی برای اینجا در خدمت دوستان بودن ندارم و به نظر می‌رسد این کمبود وقت بیشتر هم خواهد شد. این است که این زمان اندک را به بحث پیرامون موضوعات مهم سپری بکنیم و از این خاله‌زنک بازی‌ها بپرهیزیم.:e057:
حیف که من رو راه نمیدی ، مگرنه سناریو یه کمدی خوب رو میشد از روش نوشت:))

Reactor
05-22-2015, 10:43 AM
از وقتی رفتم خدمت یک بخش خیلی قدرتمند از وجودم اخلاق ناباور شده... شاید چون
بارها به دیگران خوبی کردم و در جواب بدی دیدم... نه اینکه بخوام به بقیه ظلم کنم.
ولی این بخش میگه به دیگران کمک یا لطف نکن... بنابراین ممکنه مثل گذشته به این
مسائل خیلی حساس نباشم...

یعنی به این شکل کشته شدن یک حیوان بی آزار, شما رو ناراحت نمیکنه؟

Soheil
05-22-2015, 10:51 AM
یعنی به این شکل کشته شدن یک حیوان بی آزار, شما رو ناراحت نمیکنه؟

چرا.. ولی این مساله با اینکه بخوام وقت بذارم برای دفاع از اونها فرق داره...
از حمایت از حیوانات و محیط زیست و .. زده شدم..
حمایت نمیکنم ولی برام مهمه که خودم آزاری بهشون نرسونم...

Soheil
05-22-2015, 10:53 AM
منو مدیر تالار زنامرد کنید تا پستهای امیر و راسل رو پاک کنم و هر دو شونم بن کنم... :e409:

Reactor
05-22-2015, 10:56 AM
چرا.. ولی این مساله با اینکه بخوام وقت بذارم برای دفاع از اونها فرق داره...
از حمایت از حیوانات و محیط زیست و .. زده شدم..
حمایت نمیکنم ولی برام مهمه که خودم آزاری بهشون نرسونم...

جواب دادن به همین موضوع هم نشون میده که در شما احساس وجود داره.
نمیخوام درباره ی شما قضاوت کنم.
صرفا دوستانه عرض میکنم.
فکر میکنم شخصیت شما ضعیف و شکننده شده که در مواجه شدن با تعاملات روزمره ی اجتماعی اینچنین بی احساس شده اید (زیاد حساس نشید. در محیط کاری خارج از پادگان هم اوضاع به همین منوال هست. بهتره تجربه هاش رو برای خودتون نگه دارید)
نباید اجازه بدید که یک سربازی رفتن و موضوعاتی که همه در سربازی باهاش درگیری داشتند بتونه تا این اندازه به سایر ذهن شما نفوذ کنه و تمام شما رو درگیر کنه و روحیه شما رو ضعیف کنه.

بهتره به احساستون اجازه ی بازی بدید. قوی ترتون میکنه

Soheil
05-22-2015, 11:00 AM
جواب دادن به همین موضوع هم نشون میده که در شما احساس وجود داره.
نمیخوام درباره ی شما قضاوت کنم.
صرفا دوستانه عرض میکنم.
فکر میکنم شخصیت شما ضعیف و شکننده شده که در مواجه شدن با تعاملات روزمره ی اجتماعی اینچنین بی احساس شده اید (زیاد حساس نشید. در محیط کاری خارج از پادگان هم اوضاع به همین منوال هست. بهتره تجربه هاش رو برای خودتون نگه دارید)
نباید اجازه بدید که یک سربازی رفتن و موضوعاتی که همه در سربازی باهاش درگیری داشتند بتونه تا این اندازه به سایر ذهن شما نفوذ کنه و تمام شما رو درگیر کنه و روحیه شما رو ضعیف کنه.

بهتره به احساستون اجازه ی بازی بدید. قوی ترتون میکنه
فک نکنم ربطی به ضعیف یا شکننده بودن داشته باشه... یه سری واقعیت ها برام روشن شد...

قبل از خدمت فکر میکردم همه خوبن... ولی اونجا فهمیدم انسانها چقدر موجودات کثیفی ان، از
جمله خودم.

اتفاقا خدمت من رو خیلی قویتر کرده و الآن نسبت به قبل خیلی از خودم راضی ام...

Ouroboros
05-22-2015, 11:46 AM
نخست و نخست باید بگم یک سوء تفاهم پیش اومده... ابدا نخواستم تغییر عقاید شما و عدم ثبات
عقیده یا هر اسم دیگه ای که روش بخوایم بذاریم رو به عنوان یک ضعف یا دست مایه ریشخند مطرح
کنم یا شما رو شرم بدم یا جلوی بیان اعتقاداتتون رو بگیرم... از بابت عذر میخوام ولی من فقط
احساساتم رو بیان کردم.. ممکنه عقایدتون رو شرم آور بدونم... ولی من کی هستم که بخوام شما
رو از تغییر عقایدتون شرم بدم یا برای بیان عقایدتون تعیین تکلیف کنم...

استدلالهاتون پیرامون عقاید من پیرامون همجنسگرائی مقبول نیست... معتقدم کسی حق نداره
دو نفر رو از سکس توافقی بازبداره... تموم شد رفت...
حرفتون پیرامون مراجع علمی هم درسته... منظورم اونجا که گفتید "چنانکه اگر امروز مراجع دینی
مقبولتان(«نهادهای علمی معتبر»)همجنسگرایی را یک بیماری درمان‌پذیر روانی اعلام بکنند باز
تأثیری در نظرات شما پیرامون «حقوق بدیهی و انسانی» آن‌ها نخواهد گذاشت و مخالف «حق»
روبط آزادانه یا زندگی مسالمت‌آمیز آن‌ها نخواهید شد. "
ولی هیچوقت نیومدم بگم صرفا چون مراجع علمی میگن همجنسگرائی اوکیه پس منم مشکلی
ندارم... بلکه وقتی مخالفان همجنسگرائی از علم آویزون میشن بهشون یادآوری میکنم که دارند
چرت و چرت میگن.... پس من نگفتم نظر مراجع علمی باعث شده من با این مساله مشکلی
نداشته باشم..

باز هم معذرت میخوام که حرفهای احساسیم باعث شده فک کنید میخوام شما رو شرم بدم
و از بیان عقایدتون بازبدارم... اگر هم چیزی بوده که نبوده ناخودآگاه بوده و یادم نمیاد از ابراز
نظراتم اون دلایلی که عرض کردید رو داشته باشم....

من هیچ ناراحت نشدم دوست گرامی، ناراحت هم اگر می‌شدم شما نیازی به عذرخواهی نداشتید. باز حداقلش این است که شما آدم خوب و صادقی به نظر می‌رسید و باور باطل خود را به راستی اعمال هم می‌کنید. وانگهی ما نه می‌توانیم و نه می‌باید که به عواطف دیگران بیشتر از حقیقت اهمیت بدهیم، اگر منهم بگویم شما با رفتاری که دارید و عقایدی که مطرح می‌کنید دل مرا شکسته‌اید و بیایید از این کارها دست بردارید اشتباه است و من باید مشکلم را با حقیقت حل بکنم نه شما!

دید من به همه مسائل انسانیه...

اشکالی ندارد ولی یک مجموعه‌ای از تمام حواس و نیازهای انسانی را باید مورد استفاده قرار بدهید نه فقط عواطف یا فقط منطق، بگذارید عواطف شما موضوعات مهم زندگی‌تان را انتخاب بکنند، اینکه چه موضوعی را دوست دارید بررسی و مطالعه بکنید، اما برای درک درست همه‌ی جوانب آن موضوع به تعقل نیاز هست.

شما همجنسگرایی را نمی‌توانید «توجیه» بکنید این است که به نقد همجنسگرا-ستیزی رو می‌آورید یا به طور غیرمستقیم از آن به عنوان عمل عام دفاع می‌کنید، اینکه شخص باید آزاد باشد تا بتواند اشتیاق و اراده‌ی خود را تا جایی که مستقیماً به کسی آسیب نمی‌رساند دنبال بکند. من وانگهی می‌گویم آزادی برای ارتکاب اشتباه به خودی ِ خود ارزش نیست و ما ارزشهایی فراتر از آزادی‌ ِ در خود موجه داریم که باید به فکرشان باشیم، و آسیب غیرمستقیم هم در این جهان وجود دارد که اجازه‌ی کثافت‌کاری علنی به همجنسگرایان دادن بخشی از آنست و …

شما این مسأله را باید حل بکنید که در شرایط عادی به حرف من باران نمی‌بارد و نظر من به جهان خط نمی‌دهد، اگر حرف من برای شما بار عاطفی سنگین‌تری دارد تا حرف شما برای من، چه چیز است که حرف مرا سنگین‌تر از مال شما کرده؟

Ouroboros
05-22-2015, 11:52 AM
بابا من بیشتر از 8 ماهه که رو این رژیم هستم و اولش خیلی خوب جواب داد اما به مرور حس میکنم اثر دهیش کم شده ... اون چربی باقی مونده هم احتمالا قدیمی ترین چربی هست و سخت تر از بین میره .
شما یک کاری بکنید پس، کات بکنید تا رسیدن چربی بدنتان به زیر ۱۲٪. چون بالک به هر حال شما را چاق‌تر می‌کند و هرکار بکنید نه فقط چربی شما کم نمی‌شود، بلکه افزایش هم می‌یابد(این روش صرفا باعث می‌شود چربی کمتری بیاورید).

اتفاقا اونا خیلی هم الگوهای خوب و کار آمدی هستن ... راهی که اولش هستی ، اونا تا آخر رفتن !!!
بله اما آنها اهداف پلیدی داشته‌اند یا آدم‌های بدی بوده‌اند. من هدف اصلی‌ام کمک به دیگران است نه پول به جیب زدن. البته شاید در این مسیر به ایشان آسیب هم برسانم به جای کمک اما تا آزمایش نکنم نمی‌توان دانست.

Reactor
05-22-2015, 11:56 AM
فک نکنم ربطی به ضعیف یا شکننده بودن داشته باشه... یه سری واقعیت ها برام روشن شد...

قبل از خدمت فکر میکردم همه خوبن... ولی اونجا فهمیدم انسانها چقدر موجودات کثیفی ان، از
جمله خودم.

اتفاقا خدمت من رو خیلی قویتر کرده و الآن نسبت به قبل خیلی از خودم راضی ام...

صرفا یک نظر دوستانه بود بنا به تجربه ی خودم
امیدوارم موفق باشید:e00e:

Soheil
05-22-2015, 12:10 PM
صرفا یک نظر دوستانه بود بنا به تجربه ی خودم
امیدوارم موفق باشید:e00e:

ازت ممنونم عزیز...

Soheil
05-22-2015, 12:51 PM
دوستان با توجه به جو جدیدی که اینجا بوجود اومده و عقاید جدیدی که توسط دوستام در مورد
همجنسگرائی مطرح میشه، فعالیت در اینجا برام عذاب آوره و ممکنه حداقل تا یه مدت فعالیتمو
اینجا محدود کنم... چون نمیخوام بیشتر از این اذیت شم.

شاید واکنش من به پستهای امیر درباره همجنسگرائی دیکتاتور مئابانه بوده که باید بگم این
خلاف اصول اخلاقی منه که بخوام مانع بیان عقاید کسی بشم و این اعتراضم آگاهانه نبوده....
اون پست هم که گفتم میخوام پستهای امیر و راسل رو حذف کنم کاملا شوخی بود.. هر دوتون
رو دوست دارم....

بهتره سعی کنید قدری من رو درک کنید. هر آدمی یه ظرفیت محدود داره و هضم حرفهای شما
بسیار بیشتر از ظرفیت و توان منه.... توانشو ندارم... ناراحتم میکنه حتی بخونمشون...

آرزوی موفقیت برای دوستان....

Russell
05-22-2015, 01:01 PM
دوستان با توجه به جو جدیدی که اینجا بوجود اومده و عقاید جدیدی که توسط دوستام در مورد
همجنسگرائی مطرح میشه، فعالیت در اینجا برام عذاب آوره و ممکنه حداقل تا یه مدت فعالیتمو

شاید واکنش من به پستهای امیر درباره همجنسگرائی دیکتاتور مئابانه بوده که باید بگم این
خلاف اصول اخلاقی منه که بخوام مانع بیان عقاید کسی بشم و این اعتراضم آگاهانه نبوده....
اون پست هم که گفتم میخوام پستهای امیر و راسل رو حذف کنم کاملا شوخی بود.. هر دوتون
رو دوست دارم....

بهتره سعی کنید قدری من رو درک کنید. هر آدمی یه ظرفیت محدود داره و هضم حرفهای شما
بسیار بیشتر از ظرفیت و توان منه.... توانشو ندارم... ناراحتم میکنه حتی بخونمشون...

من حداقل از طرف خودم میگویم، که قصدم آزار شما نبوده و نیست.
این خاصیت فروم و اینترنت است که همه چیز با هم قاطی باشد و
اتفاقا بنظر من این مساله خود نشانده‌‌یِ اهمیت گروه است.

من گمان میکنم شما نروی بهتر است، الان اینجا شلوغ شده. کمی
صبر کنی بهتر میشود.

Ouroboros
05-22-2015, 03:35 PM

رو دوست دارم....

منهم قصدم هرگز اذیت کردن شما نبوده،
موضوع اصلی بیزاری منهم نه اشخاص همجنسگرا یا حتی عمل همجنسگرایی که بهره‌برداری و نوع استفاده‌ای که از آن می‌شود بوده.
پیش ما بمانید! :e056:

Crusader
05-22-2015, 06:11 PM
وای این بتمن چقدر آلفاست ... اصن خیلی ازش خوشم میاد با اون صدای خفنش. فک کنم سی بار این سه گانه بتمن رو دیده باشم... شبی یه سکانسشو نبینم خوابم نمیبره. خدا کنه نولان چهارشم بسازه... ینی ثانیه شماری میکنم. عاشقشم.

خود بروس وین که شوته اصلا جذابیت نداره، ولی وقتی بتمن میشه و لباسشو میپوشه صداشو عوض میکنه ابرآلفا میشه لعنتی.

من فیلم‌های بهتری برای دختربچه‌های آلفاپرست پینشهاد می‌دهم. شما یک سری به مجموعه twilight بزنید، آنجا تا دلتان بخواهد آلفابازی و کتک‌کاری برای رسیدن به دختر و... تماشا می‌کنید (تازه با آن خودارضایی هم می‌توانید بکنید). یک فیلم سینمایی عاشقانه‌ی نوت‌بوک هم با آنکه شخصیت مرد آن بتاست بدرد کودکانی که دنبال فیلم رمانتیک هستند می‌خورند. اگر مایل بودید فیلمهای «هنری‌تری» از اینها هم در چنته دارم.

sonixax
05-22-2015, 11:01 PM
پاتوق شد 1000 صفحه!!!
تبریک میگم 1000 صفحه کُس شر و دری وری که در میانش مطالب مفیدی هم پیدا میشود!
بزن کف قشنگه رو :e41f:

Moshref
05-23-2015, 07:30 AM
هه.. خیلی جالب بود حرفهات... بخصوص قسمت لایک ها... :e415:
اونجا نام کاربریت چیه؟ دوست داشتی بگو..
یکی از قدیمی ترین عضوهای که میشناسم فک کنم Qatel باشه..
نکنه اون توئی؟

بله دوست گرامی، من در هم‌میهن بیشتر خواننده‌ام، کاربران آنجا خیلی سطحی‌نگر هستند "البته جدایی از چند نفر که از فروم دفترچه هم هستند" بیشتر ترور میکنند تا اینکه واقعیت‌گرا باشند و بصورت علمی بخواهند به یک موضوعی بپردازند و جلف بودن، "لودگی" بیداد میکند سر چند لایک بی‌ارزش رقابت میکنند بنظر من 90٪ مباحث هم‌میهن اسپم است و فکر میکنم بحث با مسلمین در آن فروم بیهوده است آنها اهل منطق نیستند و بد تربیت شدن مغزهای اینها بدجوری شستشو شده است از کودکی به مسلمین می‌آموزند که با کفار و از دین برگشته دهن به دهن نشوید برای همین زیر بار هیچ حرفی نمیروند و چیزهایی که آموخته‌اند را تکرار میکنند فارغ از درست یا غلط بودن یعنی کافی است مخالفین خودشان را شناسایی کنند دیگر ترورها شروع میشود گوش شنوایی برای بحث‌های منطقی ندارند. باور کن اینهایی که میگویم اغراق نیست حقیقت تلخ است. شوربختانه من دیر به هم‌میهن برگشتم سال 2011 تا 2013 که اکثر نوشته‌های مهربد و آنارشی آندد و روزبه، مزدک، فُلانی و چندی دیگر از دوستان فرهیخته را که میخوانم لذت میبرم ای کاش من هم در آن جمع صمیمی میبودم. در کل فضای آنجا جوری شده که ترور کردن فقط جواب میدهد. اینهایی که گفتم مبادا باعث دلسردی شما شود نظر شخصی حقیر است، شما به فعالیت خودت ادامه بده و به روشنگری بپرداز چیزی که بیش از این من را آزرده خاطر میکند ناپدید شدن پست‌هاست که این دیگر غیر قابل تحمل است :e413: اسپاگتی را چه دیدی شاید یکروزی لشکر کشی کردیم و به آنجا رفتیم. :e105::e415:

Crusader
05-23-2015, 09:43 AM
آخه تو رو چه به سن قانونی جهان مدرن، مطمئنی کمتر از 18 سال نیست؟!:))

نه، همان یک 8.24 هجده ساله است. من نمی‌دانم چرا همیشه کُس‌های زیر بیست و یکسال (با میانگین سنی 18) به تورم می‌خورند! شاید چون دخترهای پخته دست مرا می‌خوانند؟

خلاصه تحلیل شما چیست استاد؟ :e414:

undead_knight
05-23-2015, 10:15 AM
نه، همان یک 8.24 هجده ساله است. من نمی‌دانم چرا همیشه کُس‌های زیر بیست و یکسال (با میانگین سنی 18) به تورم می‌خورند! شاید چون دخترهای پخته دست مرا می‌خوانند؟

خلاصه تحلیل شما چیست استاد؟ :e414:
احیاینا دلیلش این نیست که دم دبیرستانا میری؟! :))

yasy
05-23-2015, 10:30 AM
احیاینا دلیلش این نیست که دم دبیرستانا میری؟! :))

:e415::e415::e415:

kourosh_bikhoda
05-23-2015, 01:36 PM
من نمیتونم کوت بگیرم.

Alice باشه میبخشم. تکرار نشه کُر.

Alice
05-23-2015, 09:34 PM
ده مَره امرم کنی؟ جاغال ماغال نییَد که این تهرانه زاکان

Alice
05-24-2015, 04:17 PM

به تخمم

وای خدا اشک تو چشام جمع شد انقدر خندیدم به این پست :e412::e412:

Nikzad Mehrazmanesh
05-24-2015, 09:41 PM
سالی دو سه ماه خودفریبی اینترنتی و درگیری ذهنی با مسائل «والاتر» هیچ آسیبی به زندگی شما نمی‌رساند، بلکه آنرا پربارتر و آرام‌تر می‌کند.

به نظر شما می شود از همین "والاتر" ها پول درآورد؟

و مردانی که می‌تیغد و …

من مدتی است دارم به همسو کردن تیغیدن و اندیشیدن می اندیشم . یک چیزی در مایه های موسسه فرهنگی یا نشریه اینترنتی پرخواننده پولی یا ... در زمینه رشته خودم. هدفم هنوز روشن نیست مشغول ایده پردازی هستم

منظورم این است که هرم مازلو را می شود از بالا به پایین آمد؟ :e409:

Anarchy
05-25-2015, 06:42 AM
با اجازه شما دوستان ، من پست شماره 10000 رو میزنم :e404: !!