توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Alice
08-10-2014, 08:42 PM
سلام داریوش جان ؛ خوبی ؟ این چه حال و احوال پرسی ایه که می گید دخترا فقط گند زدن بلدن؟؟؟ پریسا رو انقد اذیت کردید ببینم می تونید فراریش بدید (◄.►)
Dariush
08-10-2014, 08:54 PM
سلام داریوش جان ؛ خوبی ؟ این چه حال و احوال پرسی ایه که می گید دخترا فقط گند زدن بلدن؟؟؟ پریسا رو انقد اذیت کردید ببینم می تونید فراریش بدید (◄.►)
بالاخره به حرف درآوردمت جوجو؟!
من خوبم، تو خوبی؟ ناپیدا گشته بودی، نگرانات بودیم!
Alice
08-10-2014, 09:17 PM
ب قول راسل ما کاربرای قدیمی نمی تونیم از اینجا دل بکنیم... پریسا هم ک می گه من چطوری دو سال اینجا دووم آوردم دلیلش همینه ... چن بار عزم کردم برم ولی دلم اینجاس و دوباره برگشتم ~ من دلم واسه این افراد تنگ شده بود : مهسا ؛ کوروش بی اسپاگتی؛ داریوش خسته ؛ امیر هرزه ؛ راسل تنبل ؛ شوالیه جنازه ؛ جناب مهدی ؛ آنارچی و شهریار زن خوار ≧❀‿❀≦
Dariush
08-10-2014, 09:26 PM
ب قول راسل ما کاربرای قدیمی نمی تونیم از اینجا دل بکنیم... پریسا هم ک می گه من چطوری دو سال اینجا دووم آوردم دلیلش همینه ... چن بار عزم کردم برم ولی دلم اینجاس و دوباره برگشتم ~ من دلم واسه این افراد تنگ شده بود : مهسا ؛ کوروش بی اسپاگتی؛ داریوش خسته ؛ امیر هرزه ؛ راسل تنبل ؛ شوالیه جنازه ؛ جناب مهدی ؛ آنارچی و شهریار زن خوار ≧❀‿❀≦
خوب کاری کردی، خوشحالم که باز میبینمات. دوستات کجاست؟ خبری نداری؟ امید را میگویم.
Alice
08-10-2014, 09:32 PM
بدبختانه بخوام ازشم خبر نداشته باشم همیشه ب پست هم می خوریم ╍●‿●╍ همینوراس ... پرچم کثیفتون رو بالا گرفته فعلن! شنیدم ورشکست شدی شکست عشقی خوردی داری تباه می شی؟؟؟ اسپاگتی بد نده ~
Dariush
08-10-2014, 09:40 PM
شکستِ مالی چرا، ولی شکستِ عشقی کدام است؟ زندگی همین است گاهی در فراز، گاهی در فرود... فعلا که در حالِ پرورش خودخواهی و جمعآوری قدرت هستیم...
Dariush
08-10-2014, 09:56 PM
دوستان من مغزم به راستی سپوزیده شد از بس بین دو موضع در آن جستار سوییچ کردم و از یک طرف خردگرایی را نقد کردم و در پست بعدی از آن دفاع کردم:e04b:.
شب بر شما خوش، تا وقتی دگر...
Rationalist
08-11-2014, 05:48 PM
در صندلی داغ برخی دوستان مخصوصا کوروش بیخدا نظر برخی از کاربران را درباره یدیگران پرسیده بود. ایجاد تاپیکی جدا جالب است ولی گفتم انها هم برای شروع هستند.
من مایل بودم تاپیکی مفصل، مستقل و تاحدامکان غیرجدی در این راستا داشته باشیم و البته آنچه هموندان در صندلی داغ از خودشان و زندگیشان نوشته اند نیز، می توانست آن تاپیک را جذاب تر و ابراز احساسات و دیدگاه ها را عمیق تر کند...
ولی به نظر می رسد به جز تو، این پیشنهاد برای دیگر هموندان جذابیتی ندارد!
Dariush
08-11-2014, 05:56 PM
از کجا میدانید؟ برای من که جذاب است. اگر مایلید آن را هماکنون براه بیاندازید.
Alice
08-11-2014, 06:16 PM
منم موافقم. ببینم چقد مرد تیپیک داریم اینجا...
Rationalist
08-11-2014, 06:19 PM
داریوش جان موضوع اینجاست که من آنچنان نسبت به انگاشت های ذهنی ام به افراد در دنیای مجازی و بیان آزادانه و صریح آن انگاشت ها اهمییت می دهم که لازمه آن را خواندن بسیاری از نوشتارهای سوژه موردنظر،امضا ها، دقت در آواتارها و...می دانم و سپس خیالبافی و تصورات عمیق نسبت به او. راستش گاها پیش آمده که به طورناخودآگاه در خیالبافی هایم، خود را در حال گفتگو(همان جدل و درگیری) با برخی از دوستان می بینم...
از اونجا که کاملا محتمل است بیان این انگاشت ها برای برخی از دوستان ناراحت کننده و توهین آمیز(؟!؟!؟!؟!...) تلقی شود؛ شاید بهتر باشد این شخصیت ها در همان دنیای ذهنی ام زندگی کنند.
مگر اینکه شما بخواهید اولین قربانی باشید؟!:e057:
Rationalist
08-11-2014, 06:22 PM
مرد تیپیک
مرد تیپیک چه مردی هست؟!
Alice
08-11-2014, 06:29 PM
مرد تیپیک ینی یه مردی ک خعلی دخترباز باشه، عوضی و خنگ باشه، creep باشه و این چیزا (╥﹏╥)
Russell
08-11-2014, 06:32 PM
من مایل بودم تاپیکی مفصل، مستقل و تاحدامکان غیرجدی در این راستا داشته باشیم و البته آنچه هموندان در صندلی داغ از خودشان و زندگیشان نوشته اند نیز، می توانست آن تاپیک را جذاب تر و ابراز احساسات و دیدگاه ها را عمیق تر کند...
ولی به نظر می رسد به جز تو، این پیشنهاد برای دیگر هموندان جذابیتی ندارد!
اتفاقا من گمان میکنم جذابیتش کمتر از همه برای من باشد (بنابر همان تجربهیِ صندلی داغ)
Dariush
08-11-2014, 06:33 PM
مگر اینکه شما بخواهید اولین قربانی باشید؟!
به من اعتماد بکنید؛ در همهی ما رگههایی از مازوخیسم هست. به قولِ مهربد، اینها هم جز مشتی نوشته و الکترون نیستند.
پس از من شروع بکنید که مشتاقم ببینم چه جانوری مرا ترسیم خواهید کرد.
Ouroboros
08-11-2014, 06:38 PM
داریوش جان موضوع اینجاست که من آنچنان نسبت به انگاشت های ذهنی ام به افراد در دنیای مجازی و بیان آزادانه و صریح آن انگاشت ها اهمییت می دهم که لازمه آن را خواندن بسیاری از نوشتارهای سوژه موردنظر،امضا ها، دقت در آواتارها و...می دانم و سپس خیالبافی و تصورات عمیق نسبت به او. راستش گاها پیش آمده که به طورناخودآگاه در خیالبافی هایم، خود را در حال گفتگو(همان جدل و درگیری) با برخی از دوستان می بینم...
:e057:
شما آدم واقعا جالبی هستید.
Rationalist
08-11-2014, 06:43 PM
خیلی خوب...:19:
Alice
08-11-2014, 07:16 PM
فقط مثه اون تاپیک کاربرآزاری بی ادب نشید که...! همش حرفای "ک" دار بود اون تاپیک...
Ouroboros
08-12-2014, 10:33 AM
رابین ویلیامز خودکشی کرد! :e058:
من او را دوست داشتم، حیف شد. :e403:
R.I.P
Anarchy
08-12-2014, 10:52 AM
رابین ویلیامز خودکشی کرد! :e058:
من او را دوست داشتم، حیف شد. :e403:
R.I.P
اومدم همین خبر رو اینجا بذارم ... واقعا چهره و لبخند دوست داشتنیش همیشه تو ذهنمه !! چرا آخه :e413: ؟
Russell
08-12-2014, 02:48 PM
رابین ویلیامز خودکشی کرد!
من او را دوست داشتم، حیف شد.
R.I.P
من همیشه وقتی نامش میامد یاد فیلمی از او میافتادم که در آن میمیرد و به بهشت میرود، ولی بهشت را ول میکند میرود جهنم دنبال...
کافر_مقدس
08-12-2014, 03:21 PM
رابین ویلیامز خودکشی کرد! :e058:من او را دوست داشتم، حیف شد. :e403:
R.I.P
قابل توجه آن عده که صادق هدایت را روانی می پنداشتند!
Ouroboros
08-12-2014, 03:35 PM
قابل توجه آن عده که صادق هدایت را روانی می پنداشتند!
صد نفر اگر عملی جنونآمیز انجام بدهند دیگر آن عمل جنونآمیز نیست. :e418:
Do you even logic m8؟
کافر_مقدس
08-12-2014, 04:12 PM
دوستان کسی از مهربد خبر ندارد؟اینجا که هیچ، به تازگی در فیس بوک هم همگی دوستان را بدرود گفته است!
شاید این جمعه بیاید... شاید! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/9.gif
منهم دوست داشتم که بعضی از دوستان را از نزدیک ببینم، خیلی دوست می دارم یک شترنگ با امیر بزنم و در 10 حرکت او را مات بکنم و بعد ساعتها به چهرهی آویزانش بخندم
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/11.jpg
Ouroboros
08-12-2014, 04:41 PM
چرا آخه
«[در دوران ما]دیگر هیچ هدفی وجود ندارد که در و با آن نیروهای سازندهی موجودیت تاریخی مردمان، بتوانند معنادهی و جهتمندی برای رشد پیدا بکنند»
مارتین هیدگر.
مشخصهی اصلی و بنیادین چنین زمانهای ناخشنودی مداوم است، کسانی که هنوز آنقدر موفق نیستند با این خودفریبی میکنند که «اگر به اندازهی کافی موفق بشوم دیگر احساس ناخشنودی نخواهم کرد»، کسانی که به مقادیر انبوهی از موفقیت عینی دست پیدا کردهاند ولی دیگر حتی توان چنین خودفریبیهایی را هم ندارند.
کافر_مقدس
08-12-2014, 04:41 PM
صد نفر اگر عملی جنونآمیز انجام بدهند دیگر آن عمل جنونآمیز نیست. :e418:Do you even logic m8؟
کجایش جنون آمیز است؟! اینکه شما اختیار این را داشته باشید که تاریخ پایان عمر خود را تعیین کنید یک مزیت است، نه یک عیب!
شما در به دنیا آمدنتان که هیچ اختیاری نداشته اید، داشته اید؟!! نه اختیار انتخاب زمان و نه انتخاب مکان. ولی اکنون هر دوی این ها را می توانید انتخاب کنید، اینکه در کجا بمیرید و چه زمانی بمیرید!
در اینجا هم منظور این بود که بسیاری می گفتند هدایت پوچ گرا بود و به زندگی بدبین بود و فلان... و دلیل خودکشی اش را هم همین می دانستند. ولی این رابینز ویلیام اسپاگتی بیامرز که این همه مردم را شاد کرد کسی گمان نمی کرد که پایان زندگی اش اینگونه رقم بخورد.
گرچه به قول وودی آلن بیشتر کسانی که با طنز صحبت می کنند با احساس تر و غمگین تر هستند !
Anarchy
08-12-2014, 04:49 PM
«[در دوران ما]دیگر هیچ هدفی وجود ندارد که در و با آن نیروهای سازندهی موجودیت تاریخی مردمان، بتوانند معنادهی و جهتمندی برای رشد پیدا بکنند»
مارتین هیدگر.
مشخصهی اصلی و بنیادین چنین زمانهای ناخشنودی مداوم است، کسانی که هنوز آنقدر موفق نیستند با این خودفریبی میکنند که «اگر به اندازهی کافی موفق بشوم دیگر احساس ناخشنودی نخواهم کرد»، کسانی که به مقادیر انبوهی از موفقیت عینی دست پیدا کردهاند ولی دیگر حتی توان چنین خودفریبیهایی را هم ندارند.
اتفاقا مدتی هست به همین مساله فکر میکنم ... انسان های معمولی مثل ما ، به هر مقطعی که میرسن میبینن انگار اون تصوراتشون از آرامش و خوشی سرابی بیش نبوده ، به سمت مقصد بعدی حرکت میکنن به امید اینکه به آرامش برسن و بارها و بارها این مساله تکرار میشه !!
نیروهای سازندهی موجودیت تاریخی مردمان
منظور خداباوریه ؟
Dariush
08-12-2014, 05:46 PM
آقا من نمیدانم آخرین باری که فیسبوکم را باز کردم کی بود ولی امروز بازش کردم و دیدم 800 تا ناتیفیکیشن و 20 تا پیام دارم! همهشان هم بسیار قدیمی هستند، راسل جان پیامِ شما را همین الان دیدم...
Ouroboros
08-12-2014, 05:51 PM
منظور خداباوریه ؟
ذات «باورمندی». من جای دیگری میخواستم به این بپردازم ولی هم نیچه، هم کیرکهگار و هم هیدگر ستایندهی «کنشگری» بودند اما خود کنش را سخیف و مردود میدانستند. نیچه «حقیقتمندی» و «اخلاقمداری» را میستود اما حقیقت و اخلاقیات را به باد استهزا میگرفت... مشکل اینکه «خدا»، فراتر از همهی ارزشها و در مقام آفریندهی ارزشها بهترین مفهومیست که ما به آن باوری چنان عمیق و اصیل و صادق خواهیم داشت که بتواند این باورمندی را به نحوی مداوم بازتولید بکند دیگر مشکل ماست. اگرنه خدا را بردارید جای آن یکی از این میلیونها «بت»ی را که بشر مدرن برای پر کردن جای خالی او(با عدم موفقیت)نشانده را بگذارید تا به اصل کارکرد باورمندی که به کنش بشری جهت و هدفی فراتر از عینیت صرف و مطلق آن میدهد پی ببرید.
کجایش جنون آمیز است؟! اینکه شما اختیار این را داشته باشید که تاریخ پایان عمر خود را تعیین کنید یک مزیت است، نه یک عیب!
شما در به دنیا آمدنتان که هیچ اختیاری نداشته اید، داشته اید؟!! نه اختیار انتخاب زمان و نه انتخاب مکان. ولی اکنون هر دوی این ها را می توانید انتخاب کنید، اینکه در کجا بمیرید و چه زمانی بمیرید!
«اختیار» و «حق انتخاب» هیچ ارزش و اصالتی در نظر من ندارند، چراکه الزاما همیشه به نتایج ارزشمندی ختم نمیشوند که من ارزش ذاتی برای چیزی چنین انتزاعی در نظر بگیرم. همهی چیزهای شایسته و ستودنی در این جهان «تحمیلی» هستند(۱) و همهی شرارتهای عالم عوارض «انتخاب»های غلط ما. زندگی هدیهای است که به شما داده شده و دور انداختنش یک تراژدی.
۱)
خانواده، هوش، زیبایی، اصالت، میهن، بخش بسیار بزرگی از آنکه هستید و همانطورکه خودتان گفتید زندگی. اینها برای من چه بطور ذاتی، چه بخاطر نتایجی که اغلب همراه میآورند ارزشمند هستند.
در اینجا هم منظور این بود که بسیاری می گفتند هدایت پوچ گرا بود و به زندگی بدبین بود و فلان... و دلیل خودکشی اش را هم همین می دانستند. ولی این ویلیام رابینز اسپاگتی بیامرز که این همه مردم را شاد کرد کسی گمان نمی کرد که پایان زندگی اش اینگونه رقم بخورد.
منظور اعتراض منهم آدمهایی هستند که خودکشی را رمانتیزه میکنند و این مردان غمانگیز که بیپناهی دردناکشان مایهی شرم جهان و زمانهی ماست را به عنوان قهرمانان یا الگوهایی ستودنی از چه میدانم، فرزانگی یا شهامت میستایند. هدایت خودکشی کرد به رغم فرزانگی نه بخاطر آن.
Parisa
08-12-2014, 07:06 PM
هاه! آزاده نامداری از فرزاد حسنی طلاق گرفت :)))
Dariush
08-12-2014, 07:08 PM
ولی عجب چیزی را زد زمین این دیوث!
Ouroboros
08-12-2014, 07:11 PM
من هیچکدام را نمیشناسم یک فرتور اینجا بگذارید ببینم چه خبر است. :e10c:
Russell
08-12-2014, 07:15 PM
مگر ازدواج کرده بود فرزاد حسنی؟
عکس سوژه فراموش نشود !!
Parisa
08-12-2014, 07:17 PM
:e402:
بی ادب!
حالا کی کی رو زمین زد؟
من هیچکدام را نمیشناسم یک فرتور اینجا بگذارید ببینم چه خبر است.
اوه اوه تو که اگه ببینی از حسادت منفجر میشی!
sonixax
08-12-2014, 07:23 PM
آزاده نامداری :
4378
فرزاد حسنی (وسطی :دی) :
4379
ولی کلن من یک وقتهایی سلیقه دوستان را درک نمیکنم! این آخه عجب چیزی داره ؟ به قول یکی از دوستان شبیه صندوق پسته!!!
Ouroboros
08-12-2014, 07:25 PM
اوه اوه تو که اگه ببینی از حسادت منفجر میشی!
اندکی فرافکنی بکنید،
فعلا که شما از طلاق به کون شدن این زن بیچاره و پیوستن یکی دیگر به زبالهدان بیوهها خوشحال شدهاید و با دُمتان گردو میشکنید.
پ.ن: فرتورشان را دیدم. ۴ از ۱۰.
sonixax
08-12-2014, 07:26 PM
ای کاش شما معلم دوران مدرسه ما میبودی. خیلی خوب نمره میدی امیر جان، من بودن شاید به زور 0.5 میدادم!
Ouroboros
08-12-2014, 07:27 PM
نام: azadeh-namdari-biographya-3.jpg نمایش: 0 اندازه: 49.7 کیلو بایت
عجب قیافهی وقیح و چشمان دریدهای دارد!
من از این قیافهها میترسم و اصلا طرفشان نمیروم. اگر همان ماه اول ازدواج بتای بیچاره را کاک کرده باشد شگفتزده نمیشوم! :e410:
MEHDI
08-12-2014, 07:27 PM
دو تا از منفور ترین مجریان صدا وسیما ! از جفتشان بدم میومد.
Dariush
08-12-2014, 07:28 PM
4380
این هم یک ابرکسلیس بدبخت مفلوک که برای این دختر وبلاگ (http://ali-reza77.blogfa.com/)زده و شالاپ شالاپ دارد میلیسد... یک نفر دیگر میگاید، این میلیسد:)))
sonixax
08-12-2014, 07:30 PM
این هم یک ابرکسلیس بدبخت مفلوک که برای این دختر وبلاگ زده و شالاپ شالاپ دارد میلیسد... یک نفر دیگر میگاید، این میلیسد:)))
یعنی مشکل ملت ما با رفتن جمهوری اسلامی حل نمیشه :))) کار داره حالا حالا ها!!
Dariush
08-12-2014, 07:32 PM
بی ادب!
حالا کی کی رو زمین زد؟
هیچی بابا، علیرضا خادم، بورشوسکف روسی را در کشتی زد زمین:e523:.
ولی کلن من یک وقتهایی سلیقه دوستان را درک نمیکنم! این آخه عجب چیزی داره ؟ به قول یکی از دوستان شبیه صندوق پسته!!!
از طرف خودم نگفتم که بابا، از طرف آن عوضی گفتم، فرزاد حسنی! برای همچو آدمی، همچین کسی مثل یک هوری است، جز مادهسگ لایق چیز دیگری نیست...
Parisa
08-12-2014, 07:36 PM
اندکی فرافکنی بکنید،
فعلا که شما از طلاق به کون شدن این زن بیچاره و پیوستن یکی دیگر به زبالهدان بیوهها خوشحال شدهاید و با دُمتان گردو میشکنید.
برو بابا، کمتر تظاهر کن، تو حاضری واسه یکی از اینها از هفت اقیانوس شنا کنی، از هفت اقلیم و هفت کوه هم سفر بکنی فقط اگر تضمین بشه که حتما اینو بهت میدن!:e530:
Parisa
08-12-2014, 07:39 PM
واقعا که! چقدر کاربرای اینجا بددهن و بیادب هستن!
واقعا واسه شما زشته. شما مثلا باسواد و روشنفکر و تحصیلکرده هستید، این چه طرز حرف زدنه آخه!
دیوث، طلاق به کون، ...لیس
اه اه:e406:
Ouroboros
08-12-2014, 07:45 PM
از وبلاگی که داریوش لینک کرد:
4381
4382
«مرد» ایرانی. :e404:
کافر_مقدس
08-12-2014, 07:58 PM
دو تا از منفور ترین مجریان صدا وسیما ! از جفتشان بدم میومد.
اگر فرزاد حسنی مجری منفوری هست پس مجری محبوب تان کیست؟!
اگر مجری کاسه لیس بله قربان گویی بود که از تلویزیون و رادیو بیرونش نمی کردند!
اتفاقن زوج جنجالی بودند، امیدوارم خبر طلاق آن ها شایعه باشد!
Ouroboros
08-12-2014, 07:58 PM
دوستان من بروم بخوابم، شب خوبی داشته باشید:e306:
MEHDI
08-12-2014, 08:03 PM
اتفاقن زوج جنجالی بودند، امیدوارم خبر طلاق آن ها شایعه باشد!
هرکسی را از تلویزیون و رادیو بیرون می کنند که لزوما به خاطر کاسه لیس نبودن نیست. این مردک که دستکم دو سال است شب های عید برنامه در تلویزیون دارد.
من از شیوه رفتارش خوشم نمیاید. با طرف مقابل همیشه با نگاه از بالا به پایین رفتار می کند و بعضی وقتها ادب را رعایت نمی کند. چه به عنوان مهمان و چه به عنوان میزبان بارها گستاخانه رفتار کرده.
Dariush
08-12-2014, 08:08 PM
مجری محبوب صدا و سیما دیگر چه موجودیست؟مطمئنید منقرض نشده؟
Anarchy
08-12-2014, 09:31 PM
حالا یه بار از سر خودنمایی ، به رادان گیر داد شد آزاد اندیش و روشن فکر ؟ این مردک اصلا شعور صحبت کردن نداره ... جدای از برنامه های تلویزیون ، از طریق یکی از دوستانی که از نزدیک میشناسدش دقیقا همین موضوع تایید شد که انسان بسیار جا نگرفته ای می باشد ...
مجری محبوب هم ، فکر کنم کامران نجف زاده یا علی اکبر فلاح باشه :e105: !!
کافر_مقدس
08-12-2014, 10:49 PM
هرکسی را از تلویزیون و رادیو بیرون می کنند که لزوما به خاطر کاسه لیس نبودن نیست. این مردک که دستکم دو سال است شب های عید برنامه در تلویزیون دارد. خودتان می گویید فقط شب های عید!! خب کسی که چند سال برنامه ی ثابت تلویزیونی داشته و در رادیو هم حضور داشته ولی به یکباره تمام برنامه هایش قطع می شود نام این را چه می گذارید؟!
من از شیوه رفتارش خوشم نمیاید. با طرف مقابل همیشه با نگاه از بالا به پایین رفتار می کند و بعضی وقتها ادب را رعایت نمی کند. چه به عنوان مهمان و چه به عنوان میزبان بارها گستاخانه رفتار کرده.
یک مجری باید گستاخ باشد! باید مهمان را به چالش بکشد.
نظر شما در مورد فریدون فرخزاد چیست؟! ویدیوهای ایشان را دیده اید؟! لابد او را هم گستاخ و بی تربیت می دانید؟!!
این ها شغلشان اینچنین ایجاب می کند، برای مثال خبرنگارها که باید پیله و سمج باشند، وگرنه در کارشان توفیق چندانی کسب نخاهند کرد.
sonixax
08-12-2014, 11:03 PM
خودتان می گویید فقط شب های عید!! خب کسی که چند سال برنامه ی ثابت تلویزیونی داشته و در رادیو هم حضور داشته ولی به یکباره تمام برنامه هایش قطع می شود نام این را چه می گذارید؟!
هیچی!
حسینی بود که یک باره پرتش کردند بیرون، بعد هم فرار کرد الان داره در آمریکا مسخره بازی در میاورد!
از برنامه های کم بیننده ی عصرانه و صبحانه و... به یکباره شوت شوی در برنامه های پر بیننده عید اسمش هر چه هست حذف نیست!
kourosh_bikhoda
08-13-2014, 12:38 PM
کامپیوتر باید Dual CPU باشد آن هم دو تا Xeon با 64 گیگ رم مثل مال خودم:e40d: به روح اعتقاد داری؟ میخوای چکار این هیولا رو؟ معادلات کیهانی حل میکنی؟ :e404:
مایلم بدانم کسی از دوستان هم همچون من، تصورات بسیار روشن و با جزییاتی از کسانی که با شخصیتشان در دنیای مجازی آشنا شده، دارد؟من خیلی این کارو میکنم در صندلی های داغ هم از بعضیا میپرسیدم :e00e:
kourosh_bikhoda
08-13-2014, 12:40 PM
hah, این سخنگاه براستی سگ جونه.
اوه اوه ببین کی اینجاست :e41f:
خوش آمدی :e306:
kourosh_bikhoda
08-13-2014, 12:42 PM
اوه اوه. چقدر سورپرایز. توام که اومدی! باز دم شما گرم که یاد ما هستید :e306:
---
این برگشتن های امیر داره مشکوک میشه ها. همیشه یه اتفاقی با امیر هم زمان میشه. آیا فقط تعاقب و تقارن رویدادهاست یا سلسله علت و معلولی داره :e412:
kourosh_bikhoda
08-13-2014, 12:43 PM
وا!
Ouroboros
08-13-2014, 12:46 PM
این برگشتن های امیر داره مشکوک میشه ها. همیشه یه اتفاقی با امیر هم زمان میشه. آیا فقط تعاقب و تقارن رویدادهاست یا سلسله علت و معلولی داره
:e108:
بیایید اینرا به آزمایش بگذاریم: من امشب دوباره به غیبتی دیگر میروم، نتایج را برسی بکنید و برای مرتبهی دیگر که بازگشتم مستندات را ارائه بنمایید. :e404:
kourosh_bikhoda
08-13-2014, 12:47 PM
حالا یه بار از سر خودنمایی ، به رادان گیر داد شد آزاد اندیش و روشن فکر ؟ این مردک اصلا شعور صحبت کردن نداره ... جدای از برنامه های تلویزیون ، از طریق یکی از دوستانی که از نزدیک میشناسدش دقیقا همین موضوع تایید شد که انسان بسیار جا نگرفته ای می باشد ...
در مزخرف بودن شخصیت فرزاد حسنی من تردیدی ندارم. ولی همین شخصیت جاش در بین مجریان ترسو و بله قربانگوی تلویزیون خالیه. فرزاد حسنی مثل عادل کار گیر دادن رو خوب انجام میده ولی برعکس عادل اهل مدارا نیست که دقیقن هم به خاطر شخصیت مغرور و خودبینش هست و همینم برای به چالش کشیدن مهمان ها خوبه.
یک خبرنگار باید بسیار باهوش و نترس باشه و ضمنن از منطق و اصول بحث هم سر در بیاره. همچین مختصاتی در بین خبرنگاران ایرانی کمتر دیده میشه.
kourosh_bikhoda
08-13-2014, 12:48 PM
بیایید اینرا به آزمایش بگذاریم: من امشب دوباره به غیبتی دیگر میروم، نتایج را برسی بکنید و برای مرتبهی دیگر که بازگشتم مستندات را ارائه بنمایید.
این مساله بیشتر به شبه علم میماند. هر نتیجه ای بدست بیاد یه توجیهی براش جور میشه :e40e:
Rationalist
08-13-2014, 12:57 PM
صد نفر اگر عملی جنونآمیز انجام بدهند دیگر آن عمل جنونآمیز نیست.:e418:
:e420:
:e418:
sonixax
08-13-2014, 01:35 PM
به روح اعتقاد داری؟ میخوای چکار این هیولا رو؟ معادلات کیهانی حل میکنی؟
نه بابا فقط باهاش برنامه کامپایل میکنم!
روی PC من یک برنامه حدودن 1000 خطی حدود 1-2 ثانیه طول میکشد کامپایل شود، روی کامپیوتر برادرم با 16 گیگ رم و پردازنده I7 Ultimate چیزی حدود 2 دقیقه!!!!
ببینید چه قدر در وقت صرف جویی میشود :دی
البته به واسطه 4 عدد کارت گرافیک GTX 680 Evga Classified Superclock یک وقتهایی بازی هم میکنم خیلی حال میدهد :e420:
تا سال 2018 هم باید به خاطر خریدش قسط بدهم :))))
Dariush
08-13-2014, 05:47 PM
دوستان من به تازگی پی بردهام که موسیقی آنگونه که قبلترها گمان میکردم زیاد خوب و مفید نیست، بیشتر موجب حواسپرتی، کاهش قدرت حافظه، سردرد، شتابزدگی و ... است. مدتیست که روزی بیش از یک ساعت موسیقی گوش نمیدهم، آن هم موسیقیهای بسیار بسیار خاص!
Russell
08-13-2014, 05:52 PM
دوستان من به تازگی پی بردهام که موسیقی آنگونه که قبلترها گمان میکردم زیاد خوب و مفید نیست، بیشتر موجب حواسپرتی، کاهش قدرت حافظه، سردرد، شتابزدگی و ... است. مدتیست که روزی بیش از یک ساعت موسیقی گوش نمیدهم، آن هم موسیقیهای بسیار بسیار خاص!
این مشاهده توسط من هم تایید میشود، من یکزمانی هنگام مطالعه موسیقی گوش میدادم. حقیقا نهایت :e01a: بود !!
Dariush
08-13-2014, 06:00 PM
این مشاهده توسط من هم تایید میشود، من یکزمانی هنگام مطالعه موشیقی گوش میدادم. حقیقا نهایت بود !!
آخ آخ گفتی! من هم خیلی اینکار را میکردم. بلانسبت شما واقعا عجب خریتی بود، یکساعت مطالعه همراه با موسیقی الان میبینم برابر است با 3 ساعت مطالعه بدونِ موسیقی. من اصلا فکر میکنم علت این سردردهای گاه و بیگاه همان حماقت است. البته من آن موقع خیلی جوان بودم و البته خیلی زود به اشتباهم پی بردم: یکسال!
Ouroboros
08-13-2014, 06:36 PM
بسیار خب دوستان، من یک هفتهی خوب را اینجا میان شما رفقای ارجمند و گرامی سپری کردم. از دیدن دوبارهی همهی شما خوشحال و شارژ شدم.
تا دیدار بعد بدرود.
:e306:
Russell
08-13-2014, 06:53 PM
بدرود امیر عزیز، مطمئنم تمامی دوستان مثل من چشم انتظار بازگشتت خواهند بود.
@A3pik (http://www.daftarche.com/member.php?u=1200) گرامی درود بر شما، بخوشامدید. دوست داشتید قدیر از خودتان و نحوهیِ اشنایتان با دفترچه بگویید (با رعایت نکات امنیتی و بدون دادن دادهیِ شخصی البته).
A3pik
08-13-2014, 07:16 PM
@A3pik (http://www.daftarche.com/member.php?u=1200) گرامی درود بر شما، بخوشامدید. دوست داشتید قدیر از خودتان و نحوهیِ اشنایتان با دفترچه بگویید (با رعایت نکات امنیتی و بدون دادن دادهیِ شخصی البته).
ممنون دوست عزیز
راستش من از چندین سال پیش در سایت گفتگو دوستان و بحث ها رو دنبال میکردم و بعد هم که گفتگو جمع شد در اینجا، ولی هیچ وقت عضو سایت نشدم و به صورت مهمان مطالب رو دنبال میکردم چون احساس میکردم چیز زیادی برای گفتن ندارم و بیشتر میخواستم یاد بگیرم
ولی بالاخره تصمیم گرفتم عضو بشم تا کمی در بحث ها شرکت داشته باشم
Russell
08-13-2014, 07:22 PM
ممنون دوست عزیز
راستش من از چندین سال پیش در سایت گفتگو دوستان و بحث ها رو دنبال میکردم و بعد هم که گفتگو جمع شد در اینجا، ولی هیچ وقت عضو سایت نشدم و به صورت مهمان مطالب رو دنبال میکردم چون احساس میکردم چیز زیادی برای گفتن ندارم و بیشتر میخواستم یاد بگیرم
خیلی جای خوشحالیست که دوستان خاموش دفترچه شروع به نوشتن میکنند. حقیقتش خود من هم حرف زیادی برای گفتن ندارم ولی معتقدم همین مشارکت حداقلی هم در بحثها باعث تولید مطلب و غنای فروم میشود.
Dariush
08-13-2014, 07:35 PM
ممنون دوست عزیز
درود به شما. خوش آمدید. ولی آس در ورق همیشه حرف آخر را میزند که!
بسیار خب دوستان، من یک هفتهی خوب را اینجا میان شما رفقای ارجمند و گرامی سپری کردم. از دیدن دوبارهی همهی شما خوشحال و شارژ شدم.
تا دیدار بعد بدرود.
ای بابا، نشد طعم یک یک باختِ سخت در شترنگ را دوباره به شما بچشانیم!
به امید دیدارِ دوبارهات نازنین:e303:.
Dariush
08-13-2014, 10:09 PM
این وقت شب اینجا چه میکنی؟ برو بخواب بچه جان...
Alice
08-13-2014, 10:15 PM
حواسم نبود این وقت شب نیام تو کمپ زن خوارگان , راس می گی ! ولی صداشو در نیار @.@
Dariush
08-13-2014, 10:21 PM
حواسم نبود این وقت شب نیام تو کمپ زن خوارگان , راس می گی ! ولی صداشو در نیار @.@
برو برو جیش بوس لالا، اینجا برای دخترهایی مثل تو زیادی خفن است... :e11b:
Dariush
08-13-2014, 10:36 PM
آفرین، به تو میگویند دختر حرفگوشکن:e41f:.
Parisa
08-14-2014, 04:50 PM
میبینم که این مردِ هرزه بالاخره فرار کرد و محو شد! خدا بیامرزه!
حالا کی برمی گرده، کمی سر به سرش بزاریم؟ :e056:
ولی آدم جالبی هستی آقا امیر، من به شما احترام میزارم، امیدوارم هرجا که هستی شاد و سرخوش باشی... :e032:
undead_knight
08-14-2014, 08:31 PM
یه اعترافی هم بکنم و اونم اینه که در این اوضاع و احوالم بهترین سرگرمی اینترنتیم آزار دادن نوخداباوران هست،بسیار جو گیر، دارای ادعاهای زیاد و همچنان مومن فقط اینبار به عدم وجود خدا :))
Parisa
08-14-2014, 08:52 PM
یه اعترافی هم بکنم و اونم اینه که در این اوضاع و احوالم بهترین سرگرمی اینترنتیم آزار دادن نوخداباوران هست،بسیار جو گیر، دارای ادعاهای زیاد و همچنان مومن فقط اینبار به عدم وجود خدا :))
سلام. حالتون خوبه؟
شما فکر کنم از اونایی هستین که دوست دارین هرجا که هستید تبدیل به سیبل بشین، نه؟
undead_knight
08-14-2014, 08:58 PM
سلام. حالتون خوبه؟
شما فکر کنم از اونایی هستین که دوست دارین هرجا که هستید تبدیل به سیبل بشین، نه؟
تشکر،میشناسم شما رو؟؟:))
اوه سیبل شدن که خیلی حال میده،فقط متاسفانه اینجا دستم رو شده دیگه تیرهای خوبی به سمتم نمیاد:))
Parisa
08-14-2014, 09:02 PM
تشکر،میشناسم شما رو؟؟:))
اوه سیبل شدن که خیلی حال میده،فقط متاسفانه اینجا دستم رو شده دیگه تیرهای خوبی به سمتم نمیاد:))
نه، فکر نمی کنم منو بشناسید...:e40a:
شما از اینایی هستید که تو هر جمعی که باشید فقط واسه اینکه کفر بقیه رو دربیارید با نظر جمع، حتی اگه باهاش موافق باشید، مخالفت میکنید، از این کار گویا لذت هم میبرید، نه؟
راستی، اینجا یه چیزی داره که من ازش خیلی خوشم میاد، اونم اینکه خیلی جو مرموزی داره، کاربرا اینجا خیلی عجیب غریب هستند، من از خوندن نوشته هاشون و فکر کردن در مورد اینها لذت میبرم.
undead_knight
08-14-2014, 09:43 PM
نه، فکر نمی کنم منو بشناسید...:e40a:
شما از اینایی هستید که تو هر جمعی که باشید فقط واسه اینکه کفر بقیه رو دربیارید با نظر جمع، حتی اگه باهاش موافق باشید، مخالفت میکنید، از این کار گویا لذت هم میبرید، نه؟
راستی، اینجا یه چیزی داره که من ازش خیلی خوشم میاد، اونم اینکه خیلی جو مرموزی داره، کاربرا اینجا خیلی عجیب غریب هستند، من از خوندن نوشته هاشون و فکر کردن در مورد اینها لذت میبرم.
همین الان "گروه بی خدایان ایران" بلاکم کرد چون دلایل آبگوشیتون رو نقد کردم:)))خب چون من از آزار دادن و اعمال قدرت ذهنی لذت میبرم،سوژه هم که خیلی خیلی زیاده:))
خب مرموز بودن یه یچزه باهوش بودن و خاص بودن یه چیزه دیگه،اینجا نسبتا کاربرای خاصی داره و البته آزادی بیانی داره که کمتر جایی دیدمش.
Parisa
08-14-2014, 09:49 PM
خب مرموز بودن یه یچزه باهوش بودن و خاص بودن یه چیزه دیگه،اینجا نسبتا کاربرای خاصی داره و البته آزادی بیانی داره که کمتر جایی دیدمش.
یعنی میخاید بگید کاربرای اینجا باهوش نیستند؟ الانه که اخراج بشی!:e105:
اگه گفتی اون ستون پنجم واسه چیه اونجا تو وضعیتم نوشتم؟
راستی از عکس آواتارم خوشت میاد؟:e405:
undead_knight
08-14-2014, 10:10 PM
یعنی میخاید بگید کاربرای اینجا باهوش نیستند؟ الانه که اخراج بشی!:e105:
اگه گفتی اون ستون پنجم واسه چیه اونجا تو وضعیتم نوشتم؟
راستی از عکس آواتارم خوشت میاد؟:e405:
نه میخوام بگم کاربرای اینجا از جاهای دیگه باهوش ترند ولی خب من باهوش ترترم:))))
شاید موقع دیگه بود حال حدس زدن داشتم الان مغزم در حال شات داون کامل هست اصلا پردازش نداره حالشم نداره:))
من از عکسای با تک سکسی خوشم میاد اره بدک نیست:))
Parisa
08-14-2014, 10:14 PM
من برم بخابم جناب شوالیه.
شبت خوش دوست گرامی.:e032:
sonixax
08-14-2014, 10:56 PM
ناخداباوران یا نوخداباوران ؟!
نو = جدید، تازه!!!
کافر_مقدس
08-15-2014, 02:08 AM
دوستان من به تازگی پی بردهام که موسیقی آنگونه که قبلترها گمان میکردم زیاد خوب و مفید نیست، بیشتر موجب حواسپرتی، کاهش قدرت حافظه، سردرد، شتابزدگی و ... است.
مدتیست که روزی بیش از یک ساعت موسیقی گوش نمیدهم، آن هم موسیقیهای بسیار بسیار خاص!
من خط بطلان می کشم بر روی این کشف جدید شما !
هم اکنون من بیش از 10 سال است که دست کم روزی 7 ساعت موسیقی گوش می کنم(هتا گاهی توی خاب!) . ولی نه حواس پرتی دارم، نه سردرد. حافظه ام هم بسیار خوب است و اتفاقن بازدهی کارم را بالا می برد.
این فقط یک حدس و گمان است و از نظر علمی اثبات شده نیست.
درست همچون بازی های رایانه ای که در گذشته آنرا مخرب می پنداشتند ، ولی اکنون ثابت شده که اتفاقن برای افزایش خلاقیت بسیار هم مفید است
کافر_مقدس
08-15-2014, 12:46 PM
هوا بسی ناجوانمردانه گرم است!
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/2.gif
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/3.gif
kourosh_bikhoda
08-16-2014, 02:18 PM
این شوالیه مثل اینکه از دنیای اشباح بیرون اومد بالاخره :e409:
کافر_مقدس
08-19-2014, 12:30 AM
a am the night alone man ! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/5.gif
Parisa
08-19-2014, 01:54 PM
a am the night alone man !
؟!:e40f:
-----------------------------
بچه ها میگم حداقل برای اینکه پیشبینی این پیرمرد باکره راست نباشه، اینجا یه کم شلوغ بازی کنید! :e11b:
Dariush
08-19-2014, 02:23 PM
هم اکنون من بیش از 10 سال است که دست کم روزی 7 ساعت موسیقی گوش می کنم(هتا گاهی توی خاب!) . ولی نه حواس پرتی دارم، نه سردرد. حافظه ام هم بسیار خوب است و اتفاقن بازدهی کارم را بالا می برد.
من احتمال میدهم که همین یکی از عوامل موثر در همزمانی ضداسلام و کافر بودن با طرفداری از نوچههای خمینی از سوی شما باشد، نیست؟
جاست کیدینگ:e415:
این شوالیه مثل اینکه از دنیای اشباح بیرون اومد بالاخره
تازه گویا یاد گرفته چگونه حداقل در اینترنت با دختران بلاسد... :e412:
بچه ها میگم حداقل برای اینکه پیشبینی این پیرمرد باکره راست نباشه، اینجا یه کم شلوغ بازی کنید!
پیرمرد باکره دیگر کیست دخترم؟ پیشبینی کدام است؟
Parisa
08-19-2014, 02:31 PM
پیرمرد باکره دیگر کیست دخترم؟ پیشبینی کدام است؟
دخترم؟ من؟! دختر تو؟ تو بابای منی؟ :e330::e330::e330:
پیرمرد باکره همون زن ستیز اعظمه دیگه، امیر! مگه ندیدی پیشبینی کرده بود که احتمالا با نبودنش اینجا خلوت میشه؟
Dariush
08-19-2014, 02:47 PM
دخترم؟ من؟! دختر تو؟ تو بابای منی؟
چطور مگر؟ من خیلی دوست دارم دو فرزند دختر داشته باشم. دخترها در مورد پدر خود خیلی مهربان هستند!
پیرمرد باکره همون زن ستیز اعظمه دیگه، امیر! مگه ندیدی پیشبینی کرده بود که احتمالا با نبودنش اینجا خلوت میشه؟
:e415:
پیرمرد باکره:))
امیر اگر بود به شما احتمالا گفته بود مادربزرگ ترشیده گندیده:))
Parisa
08-19-2014, 03:03 PM
چطور مگر؟ من خیلی دوست دارم دو فرزند دختر داشته باشم. دخترها در مورد پدر خود خیلی مهربان هستند!
من که فکر نمیکنم شما پدر خوبی برای دختراتون بشید.
امیر اگر بود به شما احتمالا گفته بود مادربزرگ ترشیده گندیده:))
اینو اون گفته با شما؟!
نه انگار فایده نداره، جدی جدی باید چندتا از دوستای مردکُش خودم رو بیارم اینجا بهتون نشون بدم اوضاع از چه قراره!
فعلا بدرود جناب داریوش.
کافر_مقدس
08-20-2014, 03:02 AM
من احتمال میدهم که همین یکی از عوامل موثر در همزمانی ضداسلام و کافر بودن با طرفداری از نوچههای خمینی از سوی شما باشد، نیست؟
بنداز ببم جان! تو هم بنداز!http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/2.gif
نخیر اینچنین نیست، ما پشتیبان عدآلتیم!
undead_knight
08-20-2014, 08:14 PM
ناخداباوران یا نوخداباوران ؟!
نو = جدید، تازه!!!
نو خداناباوران،مثل همیشه اشتباه تایپی بود:))
Dariush
08-21-2014, 04:57 PM
undead_knight
چطوری آرش جان؟ چند روز که مدتی بود ناپیدا بودی، میخواستم بیایم اینجا چند فحش آبدارِ بدتر از فحش ناموسی بهت بدهم، اگر دوست میداری میتوانم در حضور خودت اینکار را بکنم...:e105:
undead_knight
08-21-2014, 05:01 PM
@undead_knight (http://www.daftarche.com/member.php?u=307)
چطوری آرش جان؟ چند روز که مدتی بود ناپیدا بودی، میخواستم بیایم اینجا چند فحش آبدارِ بدتر از فحش ناموسی بهت بدهم، اگر دوست میداری میتوانم در حضور خودت اینکار را بکنم...:e105:
الان هم همچین پیدا نیستم فقط حضور دارم:))
فحش بده ولی در مورد اثر داشتنش گارانتی نمیدم:))
Dariush
08-21-2014, 05:06 PM
الان هم همچین پیدا نیستم فقط حضور دارم:))
خوب است که حداقل حضور داری، «همین خوبـــــــــــــه، همیــــــــــن خوبه »
فحش بده ولی در مورد اثر داشتنش گارانتی نمیدم:))
مطمئنی؟!
دوستان، این شوالیه خیلی پسر گلیست، آنقدر دوستداشتنیست که شبیه به او یافت نمیشود، همهی صفاتِ خوب و پسندیده در او یافت میشوند، یک انسان نیک و نازنین هستند ایشان ....
undead_knight
08-21-2014, 05:17 PM
خوب است که حداقل حضور داری، «همین خوبـــــــــــــه، همیــــــــــن خوبه »
مطمئنی؟!
دوستان، این شوالیه خیلی پسر گلیست، آنقدر دوستداشتنیست که شبیه به او یافت نمیشود، همهی صفاتِ خوب و پسندیده در او یافت میشوند، یک انسان نیک و نازنین هستند ایشان ....
تهاش هم مثل ابی بگو جووونُم جووونم:))
فایده نداره،کلا هیچی اثر نداره حتی این:e408:
Dariush
08-21-2014, 05:21 PM
فایده نداره،کلا هیچی اثر نداره حتی این
اوه اوه، معلوم است اوضاع خیلی خراب است، اینها را اگر کسی به من میگفت احتمالا تنها گزینهی باقیمانده برایم کشتن یکی از ما دو نفر میبود:e410:.
اما آیا این سرنوشتِ تمام انسانهای باهوش است آندد؟
Parisa
08-21-2014, 05:38 PM
یه فرجی دانا رو هم اینها نتونستند تحمل کنن، فقط ببینید اینا دیگه کی هستند:e407:
undead_knight
08-21-2014, 05:40 PM
اوه اوه، معلوم است اوضاع خیلی خراب است، اینها را اگر کسی به من میگفت احتمالا تنها گزینهی باقیمانده برایم کشتن یکی از ما دو نفر میبود:e410:.
اما آیا این سرنوشتِ تمام انسانهای باهوش است آندد؟
نه ربطی به هوش نداره به مود ربط داره.
آدم های باهوش معمولا در گه زدن به زندگیشون موفقند:))
Dariush
08-21-2014, 06:04 PM
نه ربطی به هوش نداره به مود ربط داره.
آدم های باهوش معمولا در گه زدن به زندگیشون موفقند:))
احیانا نتیجهی مستقیم یا غیرمستقیم ناامیدی از بشریت یا حداقل اطرافیانی در سطح ملیت نیست؟
undead_knight
08-21-2014, 06:23 PM
احیانا نتیجهی مستقیم یا غیرمستقیم ناامیدی از بشریت یا حداقل اطرافیانی در سطح ملیت نیست؟
نبابا من موجود خوشبینی هستم فقط معمولا به دلیل غرغرو بودن بروز پیدا نمیکنه:))
Parisa
08-21-2014, 06:27 PM
دوستان من باید اعتراف کنم بچه هایی که اینجا هستند واقعا آدمای باسواد و روشنی هستند که خیلی کم تو اینترنت و حتی جامعه پیدا میشن. از اینکه همچین جایی وجود داره خوشحالم، البته از اینکه اینجا اینقد خلوته هم حسرت میخورم. نمیشه یه جوری اینجا رو شلوغ تر کرد؟ حیفه واقعا!
Dariush
08-21-2014, 06:31 PM
نبابا من موجود خوشبینی هستم فقط معمولا به دلیل غرغرو بودن بروز پیدا نمیکنه:))
بعید میدانم که خوشبینی رابطهای با خردگرایی داشته باشد، من خودم هم واقعا خوشبین نیستم که هیچ، به مقدار زیادی بدبین هستم و البته این بدبینی به نفع خودخواهی من نیز تمام شده. بیداری از آن خواب جاهلانهی خودفریبانه یک نعمت بود برایم.
undead_knight
08-21-2014, 06:38 PM
دوستان من باید اعتراف کنم بچه هایی که اینجا هستند واقعا آدمای باسواد و روشنی هستند که خیلی کم تو اینترنت و حتی جامعه پیدا میشن. از اینکه همچین جایی وجود داره خوشحالم، البته از اینکه اینجا اینقد خلوته هم حسرت میخورم. نمیشه یه جوری اینجا رو شلوغ تر کرد؟ حیفه واقعا!
شلوغ میشه کرد ولی نوع کاربر مهمه،مسئله اصلی اینه.
بعید میدانم که خوشبینی رابطهای با خردگرایی داشته باشد، من خودم هم واقعا خوشبین نیستم که هیچ، به مقدار زیادی بدبین هستم و البته این بدبینی به نفع خودخواهی من نیز تمام شده. بیداری از آن خواب جاهلانهی خودفریبانه یک نعمت بود برایم.
کی گفته من خردگرام؟:))
نکته اینجاست که بدبینی یا خوشبینی روی رفتار من تاثیر خاصی نداره،چون عواقبل چیزه معمولا "به تخمم" هستند:))
Dariush
08-21-2014, 07:03 PM
شلوغ بشود که چه شود؟ یک جایی مثل این فاضلاب (http://hammihan.com)بشود؟!
Russell
08-21-2014, 07:33 PM
شلوغ بشود که چه شود؟ یک جایی مثل این فاضلاب بشود؟!
حقیقتش اینست که ما در اینجا واقعا آنچنان که باید موفق نبودهایم، در همانجا هم بحثهایِ تخصصی تاریخی و... بدی نمیشود از نظر کیفی هم برتری اینجا اصلا آن اندازه نبوده که توجیهکنندهیِ بیرونقی آن بشود. من گمانم اینست که یا بقیهیِ افراد اهل فکر علاقه به فرومنویسی ندارند یا دارند ولی به دلیل برخی از شرایط اینجا(که ممکن است قابل تغییر باشد یا نباشد) اینجا نمینویسند.
البته خلوتی هم برخی مواقع مزیتیست، ولی من گمان نمیکنم کسی در اینجا از فعالیت 10 کاربر دیگر مثل داریوش در اینجا ناراحت شود.
حتی اگر اینجا رونق هم نگیرد من دوست دارم ته و توی علت شرایط اینجا و نگرش اقشار مختلف جامعه به اینجا را درآورم :e207:
Dariush
08-21-2014, 08:00 PM
حقیقتش اینست که ما در اینجا واقعا آنچنان که باید موفق نبودهایم، در همانجا هم بحثهایِ تخصصی تاریخی و... بدی نمیشود از نظر کیفی هم برتری اینجا اصلا آن اندازه نبوده که توجیهکنندهیِ بیرونقی آن بشود. من گمانم اینست که یا بقیهیِ افراد اهل فکر علاقه به فرومنویسی ندارند یا دارند ولی به دلیل برخی از شرایط اینجا(که ممکن است قابل تغییر باشد یا نباشد) اینجا نمینویسند.
منظورت از موفقیت چیست راسل جان؟ من نمیگویم اینجا موفق بوده، ولی به نظرم ناموفق هم نبوده آنچنان.
حتی اگر اینجا رونق هم نگیرد من دوست دارم ته و توی علت شرایط اینجا و نگرش اقشار مختلف جامعه به اینجا را درآورم
من علتاش را شناختهام و میدانم که دقیقا در چه شرایطی اینجا روتق خواهد گرفت. دارم رویش کار هم میکنم، فرصت میخواهد اندکی!
Theodor Herzl
08-21-2014, 08:15 PM
یکی از نزدیکترین اعضای فامیل من بخاطر سرطان خون مردش امروز! واقعا بیماری بدی هست! یه دختر خوشگل بود ، سرطان که گرفت و شیمی درمانی آغاز شد موهاش ریخت و دیگه نمیتونست تکون بخوره!:e403:
Dariush
08-21-2014, 08:18 PM
یکی از نزدیکترین اعضای فامیل من بخاطر سرطان خون مردش امروز! واقعا بیماری بدی هست! یه دختر خوشگل بود ، سرطان که گرفت و شیمی درمانی آغاز شد موهاش ریخت و دیگه نمیتونست تکون بخوره!
متاسفم که این اتفاق افتاد.
میتوانم بپرسم چقدر دوام آوردند در برابر بیماری؟
Theodor Herzl
08-21-2014, 08:24 PM
متاسفم که این اتفاق افتاد.
میتوانم بپرسم چقدر دوام آوردند در برابر بیماری؟از زمانیِ شیمی درمانی آغاز شد حدود ۱ سال
Russell
08-21-2014, 08:24 PM
منظورت از موفقیت چیست راسل جان؟ من نمیگویم اینجا موفق بوده، ولی به نظرم ناموفق هم نبوده آنچنان.
موفقیت سخنگاه چیست جز در سخن گفتن کاربران، ولو مختصر ولی پرمایه؟
هر چند با اینکه اینجا نسبت به بسیاری جاها موضوعات بهتری داشته ولی باز هم محتوا اکثرا کلکل بوده.
نمیگویم دستآوردی نداشته ولی خب به نسبت چهار سال زمانی که داشته بنظرم نمیتوان نامش را موفقیت نامید.
Russell
08-21-2014, 08:29 PM
تسلیت میگم.
سرطان واقعا یکی از بلایای دردناک دورهیِ ماست، مخصوصا با توجه به روشهایِ درمانی فعلی واقعا خود بیمار و اطرافیان را زجرکش میکند. من هرکس را که دیدهام اینطور بوده حداقل. گویا خود پزشکان هم امیدوارند بتوانند هرچه زودتر به روشهایِ موفقتر و بهتری دست پیدا کنند.
Dariush
08-21-2014, 08:46 PM
سرطان واقعا یکی از بلایای دردناک دورهیِ ماست، مخصوصا با توجه به روشهایِ درمانی فعلی واقعا خود بیمار و اطرافیان را زجرکش میکند. من هرکس را که دیدهام اینطور بوده حداقل. گویا خود پزشکان هم امیدوارند بتوانند هرچه زودتر به روشهایِ موفقتر و بهتری دست پیدا کنند.
آری، خیلی ناجور است. بعضی از سرطانها مثل سرطان ریه، سرطان خون و سرطان حنجره خیلی درمانشان سختتر است و معمولا فوری بیمار را میکشند. سرطان بدجوری به اطرافیان بیمار فشار میآورد، چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ روانی.
به نظر من تا 10 سال دیگر به احتمال زیاد درمان قطعی برایش یافت میشود، اما تا همان زمان هم خیلیها در اثر سرطان از بین میروند.
kourosh_bikhoda
08-22-2014, 10:05 AM
تسلیت میگم کسرا جان.
Alice
08-23-2014, 06:35 PM
پریسا چطوری ؟ چیکارا می کنی ؟
Parisa
08-23-2014, 06:39 PM
پریسا چطوری ؟ چیکارا می کنی ؟
سلام آلیس عزیز. خوبی خانوم؟ من خوبم بد نیستم. کم پیدایی آلیس جان! نکنه از بچه های اینجا دلخوری؟! هر کی هست بگو خودم ادبش کنم واست. داریوش؟ راسل؟ امیر؟ میلاد؟
undead_knight
08-23-2014, 06:49 PM
سلام آلیس عزیز. خوبی خانوم؟ من خوبم بد نیستم. کم پیدایی آلیس جان! نکنه از بچه های اینجا دلخوری؟! هر کی هست بگو خودم ادبش کنم واست. داریوش؟ راسل؟ امیر؟ میلاد؟
من بارها بهش گفتم بره دکتر اختلال خلقی داره گوش نمیکنه که:))
MEHDI
08-23-2014, 06:52 PM
سرطان آدم و اطرافیان را داغون می کند. هیچ چیزی مهمتر از سلامتی روان و جسم نیست و متاسفانه مردم از آن غافل هستند و هیچ اقدامی برای سلامتی خود انجام نمی دهند: تغذیه بد، بی تحرکی کامل. واقعا زشت ترین اندام ها را مردان و زنان ایرانی دارند. فقط صورت رو به زور جراحی و آرایش زیبا می کنند!
Alice
08-23-2014, 06:56 PM
منم خوبم شکر اسپاگتی می گذرونیم :) راستش بچه های اینجا یه جوی راه انداختن با رفتن مهربد و این چیزا ک اینجا دیگه حال و هوای سابقو نداره! واسه همین منم کمتر میام... امیرم انقد میاد و می ره ک آدم دلسرد می شه ؛
Parisa
08-23-2014, 06:58 PM
من بارها بهش گفتم بره دکتر اختلال خلقی داره گوش نمیکنه که:))
جناب شوالیه، کاری نکنید که شما رو هم بزارم تو دسته ی این پیرمردهای باکره ی بتاچه ی مفلوک سایتا!:e416:
undead_knight
08-23-2014, 07:12 PM
جناب شوالیه، کاری نکنید که شما رو هم بزارم تو دسته ی این پیرمردهای باکره ی بتاچه ی مفلوک سایتا!:e416:
والا بعید میدونم این تهدید شما روی اونها هم اثری داشته باشه چه برسه روی موجود بی رگ و بی خیالی مثل من:))
Parisa
08-23-2014, 07:12 PM
آلیس جون، اینجا دیوونه زیاد داره، فقط امیر که نیست. از این داریوش تا اون میلاد :))) مهربد کیه؟ آهان همونی که سر زد به بیابونا؟! آخی، طفلکی :)))
sonixax
08-23-2014, 07:15 PM
آلیس جون، اینجا دیوونه زیاد داره، فقط امیر که نیست. از این داریوش تا اون میلاد :))) مهربد کیه؟ آهان همونی که سر زد به بیابونا؟! آخی، طفلکی :)))
دست کم بگذارید یک دور حالتان را بگیریم بعد دشمنی را شروع کنید :)))
Parisa
08-23-2014, 07:16 PM
دست کم بگذارید یک دور حالتان را بگیریم بعد دشمنی را شروع کنید :)))
میگم بچه اگه از شوخی های من ناراحت میشن بگید دیگه شوخی نکنم!
Alice
08-23-2014, 07:17 PM
نه بابا پریسا من از امیر خوشم میاد :) هروقت اینجاس بحثا داغ می شه همه تو سر هم می زنن. میلاد چطوری ؟؟؟ کار و کاسبی براهه؟
Alice
08-23-2014, 07:21 PM
عاغا من می خوام با یکی شطرنج بازی کنم آخر شطرنج بازه ؛ خیلی حرفه ایه! یکی میاد جای من باشه ک مثلن بگم این منم و یه کم آروم تر ازش ببازین تا من ضایه نشم؟؟؟ البته اگرم یه درصد تونستین ببرین ک دیگه هیچی :) ولی اگه بتونین مساوی بگیرین ازش عالیه
sonixax
08-23-2014, 07:26 PM
میگم بچه اگه از شوخی های من ناراحت میشن بگید دیگه شوخی نکنم!
کسی که انقدر نازک نارنجیه که از شوخی ناراحت بشه این دور و برها پیدا نمیکنید :دی
میلاد چطوری ؟؟؟ کار و کاسبی براهه؟
ای بد نیستیم آلیس جان، شکر اسپاغتی مشغولیم شما خوبی ؟!
undead_knight
08-23-2014, 07:33 PM
عاغا من می خوام با یکی شطرنج بازی کنم آخر شطرنج بازه ؛ خیلی حرفه ایه! یکی میاد جای من باشه ک مثلن بگم این منم و یه کم آروم تر ازش ببازین تا من ضایه نشم؟؟؟ البته اگرم یه درصد تونستین ببرین ک دیگه هیچی :) ولی اگه بتونین مساوی بگیرین ازش عالیه
این فرهنگ تقلب رو بزارید کنار:|
Dariush
08-23-2014, 07:40 PM
درود آلیس گرامی، میبینم که با دوست تازهی خود حسابی گرم گرفتهاید!
من سرعت اینترنتام خیلی افتضاح است امشب، اگر ممکن است بگو فردا شب بیاید ببینم چند مرده حلاج است، خیلی وقت است یک بازی مردافکن نداشتهام. البته من به نام خودم بازی خواهم کرد و زمان بازی هم حداقل باید بیست دقیقه باشد.
Russell
08-23-2014, 07:50 PM
درود آلیس گرامی، میبینم که با دوست تازهی خود حسابی گرم گرفتهاید!
من سرعت اینترنتام خیلی افتضاح است امشب، اگر ممکن است بگو فردا شب بیاید ببینم چند مرده حلاج است، خیلی وقت است یک بازی مردافکن نداشتهام. البته من به نام خودم بازی خواهم کرد و زمان بازی هم حداقل باید بیست دقیقه باشد.
آقا جان پس آن بازی که به من باختی چه بود :e105:
Rationalist
08-23-2014, 08:02 PM
ولی شما ایراد یا نکته ای به ذهنت میرسه رو بپرس تا ببینم این مودم یاری میکنه جواب بدم یا نه
اگر پرداختن تان به یک بحث جدی با من، به مودِ لحظه ای شما بستگی دارد؛ پیشنهاد می کنم خودتان را با خانم ها سرگرم کنید...
undead_knight
08-23-2014, 08:12 PM
اگر پرداختن تان به یک بحث جدی با من، به مودِ لحظه ای شما بستگی دارد؛ پیشنهاد می کنم خودتان را با خانم ها سرگرم کنید...
رشنالیست عزیز ناراحت نشید،من واقعا الان نمیتونم تمرکز کنم شاید فردا شاید هم تا اخر هفته تمرکز کافی رو پیدا کنم،شما که دوست ندارید چرت و پرت تحویلتون بدم:))
خانم ها هم در اینجا و جای دیگه "فعلا" نمیتونند سرگرمم کنند،فقط وقت میگذرونم:)
MEHDI
08-23-2014, 08:22 PM
خب مثلا ایشون ریتینگ دار هستند؟ از کجا می دونی خیلی حرفه ایه؟ اگر حرفه ای چرا باید با آلیس بازی کنه؟ :e415:
به احتمال زیاد یک برنامه شطرنج مثل فریتز داره که حرکات رو بهش میده و تقلب میکنه. اون از تو دغل بازتره! get a fucking life :e412:
Dariush
08-23-2014, 08:22 PM
dear Rationalist,
as you are here, I should strongly warn you that your little dirty gift for "The Imagination of Life and Characteristics of Users" topic will be ready as soon as possible
Be Patient
MEHDI
08-23-2014, 08:53 PM
ولی آلیس خواستی با طرف بازی کنی بگو من بازی کنم می خوام ببینم برنامه شطرنج من قوی تره یا اون. :e105:
Dariush
08-23-2014, 09:13 PM
دوستان من بروم بخوابم، شب همگی خوش.
راسل جان به زودی انتقامِ آن بازی نبرده را هم خواه ستاند... :e318:
Alice
08-23-2014, 10:11 PM
بابا تورنومنت گذاشتن ... اون همه رو برده اول شده! الان کلی بهش اصرار کردم یه دست باهام بازی کن حالتو بگیرم می گه من با ضعیفا بازی نمی کنم... واسه همین می خوام یه ضربه اساسی بهش بزنم ! :)))
Alice
08-23-2014, 10:13 PM
داریوش خسته نباشی , ب اسم خودت ب چه دردی می خوره! مهدی اون برنامه ای ک گفتی چیه! بگو دانلودش کنم قهرمان شطرنج بشم :)))
MEHDI
08-23-2014, 10:21 PM
کجا تورنمنت گذاشتن این برده؟ توی اینترنت؟
اسم برنامه fritz. سعی کن 13 یا 14 رو دانلود کنی اگر البته گیر آوردی. برنامه ای مثل chessmaster هم به اندازه کافی نیرومند هست. کلا هر برنامه شطرنجی این روزا اینقدر نیرومند هست تا استاد بزرگان رو هم شکست بده چه برسه به این شخص ولی اگر با کمک این برنامه بازی کنی متوجه میشه سطح بازیت به طور غیرمعمولی بالاست. باید کسی با کمک این برنامه بازی کنه که بدونه کی سوتی بده کی از برنامه استفاده کنه و در عین حال سطح بازیش زیاد نوسان نداشته باشه در ضمن بسیاری از سایت های شطرنج با کمک برنامه و روش هایی می فهمند که آیا کسی داره از برنامه استفاده می کنه یا نه برای همین ممکنه بفهمن و از سایت اخراجت کنند!
Alice
08-23-2014, 10:25 PM
خو اینو دانلود کنم مثلن حرکاتی ک باید انجام بدم رو بهم می گه؟؟؟ بعد تو می گی این از فرتز استفاده می کنه؟؟؟ باو بقیه اوشکول نیستن ک شطرنج بازن باید می فهمیدن! :)))
MEHDI
08-23-2014, 10:32 PM
ولش کن همین راسل یا داریوش رو راضی کن برن. من هم چون در حد فریتز بازی می کنم لو میره خودت نیستی :)
تو بگو بر چه اساسی به نظرت این آدم خیلی حرفیه ای و کدوم تورنمنت رو کجا برده اگر توی اینترنت بازی کرده به من اکانتش رو نشون بده تا با دیدن بازی هاش بگم چکاره است.
Alice
08-23-2014, 10:44 PM
تو ینی انقد قوی هستی در حد فریتز؟؟؟ :)) پس چرا از امیر باخته بودی؟؟؟
MEHDI
08-23-2014, 10:50 PM
به خاطر روح پهلوانی و جوانمردی بعضی وقتها می بازم!
آخرش نفهمیدم این بابا کدوم تورنمنت رو کجا برده و بازی هاش چطوریه! شب بخیر.
Rationalist
08-24-2014, 03:05 PM
dear Rationalist,
as you are here, I should strongly warn you that your little dirty gift for "The Imagination of Life and Characteristics of Users" topic will be ready as soon as possible
Be Patient
heh...Warn me?!!!
As I'm patient for death, I'm patient for the gift too!
4410
Crusader
09-06-2014, 05:33 PM
میبینم که کسی از رفقای ما اینجا حضور ندارد!
Russell
09-17-2014, 06:41 PM
به به، چطوری امید عزیز؟
از نگ های جدید چه خبر؟
Crusader
09-19-2014, 07:15 PM
درود راسل گرانمایه. شما خوبی گرامی؟ کار و کاسبی بدک نیست. آنهمه تلاش و کوشش دوستان مبنی بر شلوغ کردن فروم به اینجا ختم شد؟! انجمن به نسبت قبل از تابستان بسیار خلوتتر به نظر میاید.
Russell
09-21-2014, 09:31 PM
درود راسل گرانمایه. شما خوبی گرامی؟ کار و کاسبی بدک نیست. آنهمه تلاش و کوشش دوستان مبنی بر شلوغ کردن فروم به اینجا ختم شد؟! انجمن به نسبت قبل از تابستان بسیار خلوتتر به نظر میاید.
من هم خوبم، ممنون.
آری متاسفانه نمیدونم چرا این اندازه خلوت شده، البته بخض مهمی از اون برای نبود چند نفر از دوستان هست، ولی بخشیش هم مربوط میشه به بیرونقی فرومنویسی. من در یک تاپیک دیگه چند سناریو رو دراینباره نوشتم و گفتم دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم دربارهاش بدونم.
اما...، میدونیم هرقدر هم که شرایط بد باشد، بحث درباره خانمبازی همیشه خریدار داره حتی در بیرونقترین رسانه. نظرت چیه امید جان، پیشنهادی نداری بهبود؟
البته در این مورد من تازه فهمیدم یک رادیو هست (رادیو پرچونه) که بیشتر از ده سال هست داره برنامه پخش میکنه و نسبتا هم موفق هست. در فیس بوک هم میشه درباره مسائل کاربردی بحث کرد. ولی در مورد مسائل عمیقتر و فلسفیتر من نمیدونم چیکار میشه کرد، شاید واقعا اهل فکر در جامعهیِ ایرانی بکل منقرض شدند و ما خبر نداریم.
حالا از این حرفها گذشته فعلا من هستم و خودت و اگر مطلبی هست بگو، علی الحساب یکنفر هست برای خواندن و گفتگو، تا بقیه دوستان از غیبت صغرا و کبری برگردند.
undead_knight
09-23-2014, 08:28 PM
باز این منوتو مستند گذاشت مردم هوای دوران اون خدا بیامرزو کردند:)))
البته از حق نگذریم در نشون دادن گذشته اسلامیون و مارکسیست ها خوب عمل کرده.
Russell
09-23-2014, 09:31 PM
در مورد منوتو چندتا بحث کردیم اینجا ولی نتیجه ای اصل نشد. اینها بکجا وصلند دقیقا؟
undead_knight
09-23-2014, 10:17 PM
در مورد منوتو چندتا بحث کردیم اینجا ولی نتیجه ای اصل نشد. اینها بکجا وصلند دقیقا؟
به نظر میاند که به جیب شاهزاده وصل هستند ولی سند خاصی ندیدم.
sonixax
09-24-2014, 12:34 AM
مستند خوبیه! آدم وقتی میبینه اشتباه های مکرر شاه در برخود با شورشیان رو میبینه، ضعف و ترسی که وجودش رو فرا گرفته بود میبینه و از اون طرف دروغگویی و فریبکاری شورشیان رو میبینه!
حالا اگر برخی ادعاهایی که در این مستند مطرح شده مثل تمام تلاش شاه برای امتیاز دادن به شورشان و ناراضیان در جهت اصلاح سیستم و ایگنور شدنش توسط مخالفین و پافشاری بر روی سرنگونی حکومت درست باشه، و این رو مقایسه کنیم با امروزِ ایران که حکومت به جای همراهی با معترضین و مردم در راستای اصلاحات ، اسهالات به راه انداخته با یک سری دلقک به نام اصلاح طلب!! و تازه به شدت در مقابل همینش هم مقاومت میکنه به اوج بی خردی و کم سوادی و نادانی سیاسی و اجتماعی توده مردم ایران پی میبره که در صدد ساقط کردن حکومتی بر میاد که داره تمام زورش رو میزنه تا از سقوط جلوگیری کنه ولی با اجرای اصلاحاتی که خواه نا خواه منجر به سقوط نرمش میشه و به جای در پی اصلاح حکومتیه که مشروعیتش رو از قرآن و آسمان و ... میگیره و خواسته مردم به تخمش هم نیست!
دلیل اینکه به این جماعت میگم شورشی اینه که بر خلاف انقلابیون اینها اصلن نمیدونستند چی میخواند! و فقط شورش کردند اون هم کور!! که نتیجه اش به جای حرکت به جلو و انتقال قدرت از نظامی تاریخ مصرف گذشته، رو به عقب حرکت کردند و نظامی فسیل شده را جایگزین کردند!!!
به نظر میاند که به جیب شاهزاده وصل هستند ولی سند خاصی ندیدم.
من هم فکر میکنم به طرفداران سلطنت وصل باشند ولی از طرفی هم دارم اینجا میبینم که طرفداران سلطنت همه ته جیبشون تار عنکبوت بسته!!! به همین دلیل بیشتر منطقی میزند که به حکومت فخیمه خانم اینهای ملکه و دربار انگلیس وصل باشند و از بودجه دولتی انگلیس استفاده کنند مانند بی بی سکینه و صدای آمریکا و ...
که چیز عجیبی هم نیست، تمام کشورهای متخاصم با نظام اقدس جمهوری اسهالی یک بودجه برای رسانه های فارسی زبان دارند.
Crusader
09-24-2014, 09:58 PM
راسل جان من فکر میکنم همانطور که اشاره کردید مشکل اصلی از فرومنویسی باشد. بیشتر افراد ترجیح میدهند در شبکههای اجتماعی پای پیجهای "دافهای له" و "خز و خیل ایرانی" و... وقت بگذرانند تا اینکه بطور جدی فرومنویسی کنند. پس شکی نیست که برای یک فرد عادی اول شبکهی اجتماعی فیسبوک، دوم توییتر و بعد شبکههای اجتماعی دیگر اولویت دارند. کسی که در فروم مینویسند کمتر در شبکههای اجتماعی فعالیت میکند و کسی که تمام مدت در شبکههای اجتماعی مشغول است دیگر فرومنویسی نمیکند. اندیشمندان ایرانی علاقهای ندارند در محیط «فروم» گرد هم بیایند. ما باید قبول کنیم نسل فرومها به انتها رسیده است، همانطور که وبلاگنویسی به نسبت سالهای قبل طرفدار ندارد. به زعم من اگر بنا باشد تلاشی در راستای خردگرایی بکنیم میباید وقت خود را در شبکههای اجتماعی صرف کنیم، چنانکه خودتان میبینید برگههای صد دین در فیسبوک چه قدر طرفدار دارند.
iranbanoo
09-26-2014, 11:54 AM
چرا عزیزم من اینجام:))
only for u
Russell
09-26-2014, 12:09 PM
چرا عزیزم من اینجام:))
only for u
درود، ولی چرا Only for Him !!
----------
درود Dariush جان، خوبی برادر؟ بگمانم تو هم درگیری شدیدی داری که پیدایت نمیشد. میروی یک راه تماس را باز بگذار حداقل :e523:
iranbanoo
09-26-2014, 01:22 PM
درود، ولی چرا Only for Him !!
درود:)
آخه مسکولیست ها فقط در حضور دوستانشون میتونن حرف بزنن.بدون همم دلشون میگیره
خواستم دلگرمشون کنم:e417:
Russell
09-26-2014, 01:40 PM
درود:)
آخه مسکولیست ها فقط در حضور دوستانشون میتونن حرف بزنن.بدون همم دلشون میگیره
خواستم دلگرمشون کنم
I have no idea what that supposed to mean !!
بابا یک درود و حال احوال اینقدر پیچیدگی ندارد، خوبی ایرانبانو جان؟
iranbanoo
09-26-2014, 02:34 PM
I have no idea what that supposed to mean !!
بابا یک درود و حال احوال اینقدر پیچیدگی ندارد، خوبی ایرانبانو جان؟
مرسی راسل جان.بعد از مدتها که سرمان خلوت شد آمدیم ببینیم چه خبر است که گویا هیچ خبری نیست:))
Russell
09-26-2014, 11:04 PM
داریوش جان من سلام رو اینجا کردم که مزاحم بحث نشه حال و احوال ما، ولی سر و سنگین شدی !!
Dariush
09-26-2014, 11:11 PM
درود @Dariush جان، خوبی برادر؟ بگمانم تو هم درگیری شدیدی داری که پیدایت نمیشد. میروی یک راه تماس را باز بگذار حداقل
درود به دوستِ همیشه با معرفتام. :e303:
باور بفرمایید من همیشه به یاد شما و دوستان هستم.
باورپذیر نیست راسل عزیز، من ابدا فرصت پیدا نمیکنم که یک آخر هفته هم بروم پارکی چیزی هوایی عوض کنم. تو خود دریاب حدیث مفصل از این مجمل!
تو خوبی؟ میدانی نامِ اعضای این انجمن را چه گذاشتهام؟ آخرین نسل از گونهی شدیدا در خطر ِانقراض ِ کنشگرانِ اینترنتی که در عصر Microblogging ها همچنان پایبند به مفصلنویسیهای سنتی، ثقیل و زمانبر هستند! کمی طولانیست اما برازنده است، نه؟
Dariush
09-26-2014, 11:14 PM
داریوش جان من سلام رو اینجا کردم که مزاحم بحث نشه حال و احوال ما، ولی سر و سنگین شدی !!
راسل جان، شما خودت خوب میدانی که من همیشه به تو ارادت ویژه داشتهام. پس بیش از این مرا شرمنده نکن!
راستی شما که چند پل ارتباطی با من دارید که! البته مدتهای زیادیست به آنها سری نزدهام:e01a:.
Russell
09-26-2014, 11:21 PM
درود به دوستِ همیشه با معرفتام.
باور بفرمایید من همیشه به یاد شما و دوستان هستم.
باورپذیر نیست راسل عزیز، من ابدا فرصت پیدا نمیکنم که یک آخر هفته هم بروم پارکی چیزی هوایی عوض کنم. تو خود دریاب حدیث مفصل از این مجمل!
تو خوبی؟ میدانی نامِ اعضای این انجمن را چه گذاشتهام؟ آخرین نسل از گونهی شدیدا در خطر ِانقراض ِ کنشگرانِ اینترنتی که در عصر Microblogging ها همچنان پایبند به مفصلنویسیهای سنتی، ثقیل و زمانبر هستند! کمی طولانیست اما برازنده است، نه؟
من هم گفتم حتما سرت حسابی شلوغ است.
:)) عجب اسم درازی. اما جدا از دلتنگی برای همهیِ اینها در فضای خالی این روزهای اینجا حقیقتا این وضع که ملت امروز حال ندارند جملهای را که شروع کردهاند تا آخر ادامه دهند باعث یاس من میشود.
Dariush
09-26-2014, 11:49 PM
:)) عجب اسم درازی. اما جدا از دلتنگی برای همهیِ اینها در فضای خالی این روزهای اینجا حقیقتا این وضع که ملت امروز حال ندارند جملهای را که شروع کردهاند تا آخر ادامه دهند باعث یاس من میشود.
نه بابا، یاس چرا؟ اینجا با همهی این دشواریها همچنان سر پا است و عامل پیوند ماها. قرار نیست که همه چیز آنطور که ما گمان میکنیم خوب است پیش برود. من در کمال شگفتی تصور میکنم دفترچه در حالِ رسیدن به جایگاهِ شایستهی خویش است.
Russell
09-27-2014, 12:43 AM
نه بابا، یاس چرا؟ اینجا با همهی این دشواریها همچنان سر پا است و عامل پیوند ماها. قرار نیست که همه چیز آنطور که ما گمان میکنیم خوب است پیش برود. من در کمال شگفتی تصور میکنم دفترچه در حالِ رسیدن به جایگاهِ شایستهی خویش است.
متوجه نمیشوم داریوش جان، اینجا که اصلا پستی نمیخورد که بخواهد سطحش بالا باشد یا پایین. منظورت این است که این شرایط بدرد نوع خاصی کاربر میخورد؟
Rationalist
10-01-2014, 10:30 PM
Be awake @Russell (http://www.daftarche.com/members/russell-48/)...:e402:
Russell
10-01-2014, 10:39 PM
Be awake @Russell...
I have been waiting a long time for this !!
Russell
10-02-2014, 06:50 PM
به به شهریار عزیز. چه خبرها، خوبی؟
این سایت درحالت عادی باید فیلتر باشه ...
ولی الان نیست :e40d:
فیس بوک هم فیلتر نیست در این لحظه...
داستان چیه :e404:
sonixax
10-08-2014, 12:12 PM
این سایت درحالت عادی باید فیلتر باشه ...
ولی الان نیست
فیس بوک هم فیلتر نیست در این لحظه...
داستان چیه
دفتر دستک فیلترینگشون قاط زده! درست میشه
دفتر دستک فیلترینگشون قاط زده! درست میشه
بازم فیلتر نیستا!
یوتیوپو فیس بوکم همینطور :e415:
sonixax
10-10-2014, 01:02 AM
بازم فیلتر نیستا!
یوتیوپو فیس بوکم همینطور
بدون تور اینجور جاها نرید حتا اگر فیلتر نبودند.
mosafer
10-10-2014, 08:05 PM
درود... دوستان اطلاع دارند این چه حشره ای هست؟
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/10/21.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/10/22.jpg
http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_3460390111412964627.3843.jpg
+ http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_17435193661412964627.4142.jpg
Dariush
10-10-2014, 09:04 PM
درود... دوستان اطلاع دارند این چه حشره ای هست؟ 404 Not Found (http://up.hammihan.com/img/useruploa...64627.3843.jpg) + 404 Not Found (http://up.hammihan.com/img/useruploa...64627.4142.jpg)
سلام.
این مگر این نیست:
4437
mosafer
10-10-2014, 09:27 PM
سلام.
این مگر این نیست:
4437
سلام
نه،این نیست
شبیه برگی هست که اطرافش را نواری زرد رنگ در برگرفته
undead_knight
10-10-2014, 11:40 PM
بعد مدت ها باز تو هم میهن بهم اخطار دادند چند روزیم محرومم کردند:))
اقا دیگه رسما پادگان شده:))
Dariush
10-14-2014, 11:13 PM
دوستان ِ قدیمی نیستند که یک مسابقهی آواتار برتر دور هم بزنیم! حال میداد:e403:.
Russell
10-14-2014, 11:31 PM
دوستان ِ قدیمی نیستند که یک مسابقهی آواتار برتر دور هم بزنیم! حال میداد.
داریوش جان میدانی که آواتار من کاندید همیشگیست !!
البته جی بسیاری از دوستان خالیست، ولی بعد از مدتها اتفاقا برخی از دوستان قدیمی حاضر هستند، البته یکجورهایی حاضر هستند.
Dariush
10-14-2014, 11:45 PM
:e00e:
البته جی بسیاری از دوستان خالیست، ولی بعد از مدتها اتفاقا برخی از دوستان قدیمی حاضر هستند، البته یکجورهایی حاضر هستند.
نه بابا، کجا هستند؟ @Bibak (http://www.daftarche.com/member.php?u=136) که نیست، @yasy (http://www.daftarche.com/member.php?u=323) و Angela و @viviyan (http://www.daftarche.com/member.php?u=152) هم که نیستند، این امیر نامرد هم به من گفته بود پائیز بازمیگردد، او هم که نیست، @Alice (http://www.daftarche.com/member.php?u=286) هم شبیه به ارواح شده، کسرا هم که وقت ندارد، خلاصه دوستان همگی در پشت پردهها هستند گویا، حال نمیدهد اینطوری خب.:e108:
Dariush
10-17-2014, 01:56 AM
دوستان من براستی از شنیدن ِ اخبار مربوط به داعش و عراق و سوریه حالم بد شده و میشود. واقعا کیفیت و کمیت ِ جنایات غیرقابل تصور و تحمل است! :e406:
Russell
10-17-2014, 02:05 AM
دوستان من براستی از شنیدن ِ اخبار مربوط به داعش و عراق و سوریه حالم بد شده و میشود. واقعا کیفیت و کمیت ِ جنایات غیرقابل تصور و تحمل است!
منکه چندیست دیگر دنبال نمیکنم اخبار آنرا. چه جنایتی کردهاند که قبلا مرتکب نشده بودند؟
Dariush
10-17-2014, 02:12 AM
منکه چندیست دیگر دنبال نمیکنم اخبار آنرا. چه جنایتی کردهاند که قبلا مرتکب نشده بودند؟
جنایتی نیست که مرتکب نشده باشند! من به خاطر اینکه میکوشیدم به ماهیت ِ گروه بیشتر آشنا بشوم، چند وقت به رسانههای ایشان و اخباری که پیرامونشان منتشر میشود بطور منظم تمرکز کرده بودم، چیزهایی که دیدم باعث شدند چند شب کابوسهایی ببینم که سابقه نداشتهاند! جدا از آن، فاجعهی انسانیای که آنجا در حال ِ رخ دادن است، براستی آدم را متاثر میکند. خیلی غمانگیز است سرنوشت ِ مردمان ایزدی، مسیحیها، کردها و کلا مردم ِ عراق. گویی شیطان براستی آنجا نزول کرده!
Russell
10-17-2014, 02:17 AM
جنایتی نیست که مرتکب نشده باشند! من به خاطر اینکه میکوشیدم به ماهیت ِ گروه بیشتر آشنا بشوم، چند وقت به رسانههای ایشان و اخباری که پیرامونشان منتشر میشود بطور منظم تمرکز کرده بودم، چیزهایی که دیدم باعث شدند چند شب کابوسهایی ببینم که سابقه نداشتهاند! جدا از آن، فاجعهی انسانیای که آنجا در حال ِ رخ دادن است، براستی آدم را متاثر میکند. خیلی غمانگیز است سرنوشت ِ مردمان ایزدی، مسیحیها، کردها و کلا مردم ِ عراق. گویی شیطان براستی آنجا نزول کرده!
داریوش جان با توجه به اینکه گفتی پیرامون این مساله کنجکاو هستی، بگو بنظرت ج.ا اینجا دقیقا چه نقشی ایفا کرده؟ آیا براستی در این مورد ج.ا محق است؟
Rationalist
10-17-2014, 06:41 PM
نکند آواتار فعلی ات را می گویی؟!
مرا به یاد حساب های کاربری در MSN و ویندوز XP و کلا مایکروسافت(:e05a:) می اندازه!
درخشش هم که می کند!!! :e404:
Russell
10-17-2014, 06:54 PM
نکند آواتار فعلی ات را می گویی؟!
مرا به یاد حساب های کاربری در MSN و ویندوز XP و کلا مایکروسافت() می اندازه!
درخشش هم که می کند!!!
آری !!
از آواتورهای خود فروم است. تازه سری آخر که شرکتش دادم یک رای هم آورد !!
پ.ن:البته آن رای را Philo یِ گرامی داده بود و به احتمال زیاد آنرا را به قصد آواتار قبلیاش (که در روزهایِ آخر عوض شد) داده بود.
sonixax
10-17-2014, 09:16 PM
دوستان من براستی از شنیدن ِ اخبار مربوط به داعش و عراق و سوریه حالم بد شده و میشود. واقعا کیفیت و کمیت ِ جنایات غیرقابل تصور و تحمل است!
باز شما این شانس رو دارید که این جانوران رو از نزدیک نمیبینید! ما اینجا باید شاهد تظاهرات این جانوران هم باشیم ! (البته چند وقتیست ممنوع اعلام شده)
iranbanoo
10-19-2014, 09:09 PM
دلمان شب نشینی خواست:e403:
Dariush
10-19-2014, 09:18 PM
دلمان شب نشینی خواست
تخمه دارید؟
iranbanoo
10-19-2014, 09:22 PM
تخمه دارید؟
نه ولی سبزی هست:e404:
Dariush
10-19-2014, 09:26 PM
سبزی میخواهیم چیکار؟ مگر قرار است آش نذری بپزیم؟
از آن باکس شراب ِ مربوط به مسابقه آواتار هم چیزی باقی نمانده؟
iranbanoo
10-19-2014, 09:33 PM
سبزی میخواهیم چیکار؟ مگر قرار است آش نذری بپزیم؟
از آن باکس شراب ِ مربوط به مسابقه آواتار هم چیزی باقی نمانده؟
آن مسابقه ناعادلانه؟شرابش هم که ما خوردیم قلابی از آب در آمد....
فکر کنم مسبب این حالت کس خلانه ای که به ما دست داده هم همان باشد.
این حالت ما توضیح علمی ندارد:e408:؟
:e414:
Dariush
10-19-2014, 09:55 PM
ن مسابقه ناعادلانه؟شرابش هم که ما خوردیم قلابی از آب در آمد....
فکر کنم مسبب این حالت کس خلانه ای که به ما دست داده هم همان باشد.
این حالت ما توضیح علمی ندارد؟
راستاش من یاد گرفته ام که اولین توضیح ِ ممکن بهترین نیز هست: پریود :e404:
iranbanoo
10-19-2014, 10:09 PM
راستاش من یاد گرفته ام که اولین توضیح ِ ممکن بهترین نیز هست: پریود
نه دیگر برای دختران هم سن من افسار این یکی, (هی) تقریبا دستشان است.:)
و همین طور برای دختران هم سن من هیچ چیز مثل سر درگمی عشقی نمیتواند عامل کس خل بازیشان باشد.
و من تا وقتی به اینجا نرسیده بود م هیچ وقت به واقعیت این مسئله ایمان پیدا نمیکردم.گویی یک انگیزه و نیرویی عظیم برای ریدن به زندگی خودمان پیدا میکنیم
Dariush
10-19-2014, 10:17 PM
نه دیگر برای دختران هم سن من افسار این یکی, (هی) تقریبا دستشان است.:)
و همین طور برای دختران هم سن من هیچ چیز مثل سر درگمی عشقی نمیتواند عامل کس خل بازیشان باشد.
و من تا وقتی به اینجا نرسیده بود م هیچ وقت به واقعیت این مسئله ایمان پیدا نمیکردم.گویی یک انگیزه و نیرویی عظیم برای ریدن به زندگی خودمان پیدا میکنیم
راست اش یکی از نشانه هایی که به وفور در حال ِ خراب ِ دختران ِ پریود دیده ام این است که میگویند چیزی نیست و دیگر به آن عادت کرده اند!
چنان از سن و سالت میگویی ایرانبانو که هرکه نداند فکر میکند پیرزنی هستی، وگرنه ما که میدانیم شما تازه روزهای نخست ِ حیات ِ جنسی خود را پشت ِ سر میگذارید. نکند این فمنیسم بازی ها را جدی گرفته اید و میخواهید ترشی هفت ساله بیاندازید؟ همین جا به شما بگویم مرد ِ منزوی از لحاظ ِ جنسی اگر مهر ِ فلاکت بر پیشانی اش میچسبد، زن ِ منزوی جنسی داغش را هزار بار بیشتر لمس خواهد کرد (حداقل از نظر من البته).
Dariush
10-19-2014, 10:36 PM
دوستان ما برویم بخوابیم. شب بر همه ی شما خوش.
iranbanoo
10-19-2014, 10:38 PM
راست اش یکی از نشانه هایی که به وفور در حال ِ خراب ِ دختران ِ پریود دیده ام این است که میگویند چیزی نیست و دیگر به آن عادت کرده اند!
چنان از سن و سالت میگویی ایرانبانو که هرکه نداند فکر میکند پیرزنی هستی، وگرنه ما که میدانیم شما تازه روزهای نخست ِ حیات ِ جنسی خود را پشت ِ سر میگذارید. نکند این فمنیسم بازی ها را جدی گرفته اید و میخواهید ترشی هفت ساله بیاندازید؟ همین جا به شما بگویم مرد ِ منزوی از لحاظ ِ جنسی اگر مهر ِ فلاکت بر پیشانی اش میچسبد، زن ِ منزوی جنسی داغش را هزار بار بیشتر لمس خواهد کرد (حداقل از نظر من البته).
:)
نه دیگر کم کمک از نقطه ی اوج داریم به پایین نگاه میندازیم تا خود را برای یک سقوط آزاد آماده کنیم:)
اه....
اگر انقدر همه چیز در واقعیت مسلم است دیگر اینهمه خود کشی برای تغییر دادن خودمان به یک ورژن بهتر چه فایده ای دارد
10-20-2014, 07:16 PM
Crusader، چطوری برادر؟
بیا از تجربیات جدیدت در دختربازی که بگو دلمان برایشان تنگ شده.
Ouroboros
10-21-2014, 09:20 AM
درود بر دوستان. هوای پاییزی مرا به یاد شما، این تنها رفقای حقیقیام انداخت و گفتم بروم تجدید پیمانی دوباره با ایشان بکنم. امیدوارم حال همهی شما خوب باشد.
kourosh_bikhoda
10-21-2014, 09:59 AM
درود بر دوستان. هوای پاییزی مرا به یاد شما، این تنها رفقای حقیقیام انداخت و گفتم بروم تجدید پیمانی دوباره با ایشان بکنم. امیدوارم حال همهی شما خوب باشد.
به نام جدول همیشه مندلیف
به به ببین کی برگشته. به قول اونا guess who's back
:e303:
Dariush
10-21-2014, 02:17 PM
درود به امیر گرانقدر. خیلی خوشحالم که بار دیگر حضور گرم شما را اینجا حس میکنم.:e032:
Anarchy
10-21-2014, 03:58 PM
درود به امیر عزیز :e056:
برادر یک ماهی تاخیر داشتی ، نگرانت شدیم :e414: !! خوبی ؟ خوش که حتما میگذره :e105: ... حالا همین اول کار بگو ببینم این بار چند وقت مهمان هستی تا از فرصت بیشتر استفاده کنیم رفیق :e407: ؟
Ouroboros
10-21-2014, 05:10 PM
درود آنارشی جان. من راستش فقط آمدم سری بزنم به دوستان، و مشغله و گرفتاری آنقدر زیاد است که وقت و حوصلهای برای فرومنویسی نمیماند.
اما واقعیت اینست که با یک بیانگیزگی نسبتا شدیدی هم در نوشتن روبرو شدهام که پیشتر در من سابقه نداشته. اینست که دست بالا چند روزی در خدمت شما دوستان گرامی هستم.
Dariush
10-21-2014, 05:35 PM
اما واقعیت اینست که با یک بیانگیزگی نسبتا شدیدی هم در نوشتن روبرو شدهام که پیشتر در من سابقه نداشته. اینست که دست بالا چند روزی در خدمت شما دوستان گرامی هستم.
ای بابا، شما دیگر چرا امیر جان؟
Anarchy
10-21-2014, 06:12 PM
درود آنارشی جان. من راستش فقط آمدم سری بزنم به دوستان، و مشغله و گرفتاری آنقدر زیاد است که وقت و حوصلهای برای فرومنویسی نمیماند.
برادر از عوارض بالا رفتن سنه :e415: . البته پریود مردانه (http://www.noandishaan.com/forums/thread111228.html) رو هم فراموش نکن :e410: ... شاید هم وقتشه برات آستین بالا بزنیم امیر جان . شما لب تر کن :e405: !!
Russell
10-21-2014, 06:23 PM
به به، عجب سوپرایز خوبی!
خوشبرگشتی امیر جان.
مثل همیشه قبل از هر چیز و مخصوصا قبل اینکه این چند روز محلت ما تموم بشه، بگو ببینم این کچله کیه که عکسش رو گذاشتی؟ :D
sonixax
10-21-2014, 06:35 PM
به به به به، خوش آمدید امیر جان :e032:
Ouroboros
10-21-2014, 07:19 PM
ای بابا، شما دیگر چرا امیر جان؟
الان آن پُستت در جستار خردگرایی را خواندم، آیا به راستی تا به حال کسی در جهان کاری از این بیهودهتر انجام داده؟ گیریم شما بر حق هستید و گیریم مثلا نظر خصمتان را هم عوض کردید، که دیگر حداکثر میزان متصور موفقیت در یک گفتمان است، گمان میکنید از شما سپاسگزار خواهد بود؟ این تلاش جانکاه شما خودش گواهی برای ایمانتان به «رسالت رهاییبخش» نیست؟ من اکنون به این باور رسیدهام که بهترین کار ممکن بیاعتنایی مطلق به این مباحث است. پناه ببرید به آغوش زنان داریوش، که بخشنده و رحیم است، و تنها پناهگاه باقیمانده.
برادر از عوارض بالا رفتن سنه . البته پریود مردانه رو هم فراموش نکن ... شاید هم وقتشه برات آستین بالا بزنیم امیر جان . شما لب تر کن !!
:e40f:
این یافتههای پزشکی را با شوالیه در میان گذاشتهاید؟ بفرمایید، شواهد علمی که کمبود تستسترون باعث پریود مغزی و روحی، پستانهای نرم و تبدیل شدن نر ِ انسان به موجودی عجیبالخلقه بنام «مرد فمینیست» میشود!
یک لحظهای در زندگی هر مردی هست که درک میکند دیگر هرگز قادر به ازدواج نخواهد بود، تا قبل از آن حرفش را زیاد میزند که «ازدواج مال کسخلهاست» و «من هرگز ازدواج نخواهم کرد» و ... اما یک لحظهای میرسد که درک میکند دیگر اگر هم بخواهد ممکن نخواهد بود! آنقدر به زندگی مجردی خودش عادت کرده که دیگر حتی اگرهم بخواهد ازدواج کردن برایش یک گزینه نیست. این لحظه، دقیقا همان لحظهای است که ۹۹٪ مردان کسخل میشوند و زن میگیرند :e411:
من دو سال پیش به سلامت از این پرتگاه گذشتم، شما فکر خودتان باشید که مبادا دم به تله بدهید.
Ouroboros
10-21-2014, 07:21 PM
به به، عجب سوپرایز خوبی!
خوشبرگشتی امیر جان.
مثل همیشه قبل از هر چیز و مخصوصا قبل اینکه این چند روز محلت ما تموم بشه، بگو ببینم این کچله کیه که عکسش رو گذاشتی؟ :D
ممنونم راسل.
این عکس کوین مالون، یک کارکتر نه چندان محوری در سریال آفیس(نسخهی آمریکایی)است، که من خیلی او را دوست دارم و هربار که میبینمش بیاختیار میخندم. اگر سریال را ندیدهای، آنرا به جد پیشنهاد میکنم.
Dariush
10-21-2014, 07:32 PM
الان آن پُستت در جستار خردگرایی را خواندم، آیا به راستی تا به حال کسی در جهان کاری از این بیهودهتر انجام داده؟ گیریم شما بر حق هستید و گیریم مثلا نظر خصمتان را هم عوض کردید، که دیگر حداکثر میزان متصور موفقیت در یک گفتمان است، گمان میکنید از شما سپاسگزار خواهد بود؟ این تلاش جانکاه شما خودش گواهی برای ایمانتان به «رسالت رهاییبخش» نیست؟ من اکنون به این باور رسیدهام که بهترین کار ممکن بیاعتنایی مطلق به این مباحث است. پناه ببرید به آغوش زنان داریوش، که بخشنده و رحیم است، و تنها پناهگاه باقیمانده.
امیر ، من مدتها برای بیان ِ اینها با خودم کلنجار رفتم و در نهایت خودم را اینچنین قربانی کردم:( اما راهی هم نبود، بالاخره باید به آنها اعتراف میکردم. حالا باز هم خدا را شکر به قول خودت، تمایز میان سبک زندگی و تفکر را برقرار دارم! ولی من از تنها کسی که امید داشتم حرف ِ مرا درک بکند شما بودید. هنوز البته حرف در این مورد زیاد دارم که با این تفاسیر بهتر است دیگر بیشتر هماش نزنم!
Anarchy
10-21-2014, 07:34 PM
من دو سال پیش به سلامت از این پرتگاه گذشتم، شما فکر خودتان باشید که مبادا دم به تله بدهید.
یعنی ازدواج انقدر کار احمقانه ای هست ؟ یه جوی درست کردین که اگه هم بخوایم ازدواج کنیم ، جرات نکنیم اینجا مطرحش کنیم مبادا که کس خل فرض بشیم :e415::e404::e105: ...
Ouroboros
10-21-2014, 07:42 PM
امیر ، من مدتها برای بیان ِ اینها با خودم کلنجار رفتم و در نهایت خودم را اینچنین قربانی کردم:( اما راهی هم نبود، بالاخره باید به آنها اعتراف میکردم. حالا باز هم خدا را شکر به قول خودت، تمایز میان سبک زندگی و تفکر را برقرار دارم! ولی من از تنها کسی که امید داشتم حرف ِ مرا درک بکند شما بودید. هنوز البته حرف در این مورد زیاد دارم که با این تفاسیر بهتر است دیگر بیشتر هماش نزنم!
اگر میخواهید بزنید. من کلا حرفم اینست که چه کار دارید با دیگران؟ وظیفهی انسانی و اخلاقی اگر برای خودتان قائل هستید، در حد اشارهای گنگ و مبهم و نیم خطی محدود است. اینکه درپی بحث و گفتگو میروید یعنی در به در دنبال کسی میگردید تا برخطا بودن شما را اثبات بکند. خب، خبر بد برای شما: کسی را نخواهید یافت.
Ouroboros
10-21-2014, 07:45 PM
یعنی ازدواج انقدر کار احمقانه ای هست ؟ یه جوی درست کردین که اگه هم بخوایم ازدواج کنیم ، جرات نکنیم اینجا مطرحش کنیم مبادا که کس خل فرض بشیم :e415::e404::e105: ...
دختر ۹ سالهی باکره اگر گیر آوردید، بسمالله! :e410::e411:
بجز آن، میخواهید کشتزاری که خدا میداند چند نفر از هر طرف که خواستهاند، شام نداده، به آن وارد شدهاند را با سکهی طلا خریداری بکنید؟!
Dariush
10-21-2014, 07:48 PM
اگر میخواهید بزنید. من کلا حرفم اینست که چه کار دارید با دیگران؟ وظیفهی انسانی و اخلاقی اگر برای خودتان قائل هستید، در حد اشارهای گنگ و مبهم و نیم خطی محدود است. اینکه درپی بحث و گفتگو میروید یعنی در به در دنبال کسی میگردید تا برخطا بودن شما را اثبات بکند. خب، خبر بد برای شما: کسی را نخواهید یافت.
چرا اینطور فکر میکنید؟ من که فکر میکنم بمباران خواهم شد و تا حدی هم نظرم درست بوده. اینجا هم تنها جاییست که در این مورد گفتهام، آنقدر شهامت نداشتهام که جای دیگری از این چیزها بگویم...
Anarchy
10-21-2014, 07:59 PM
دختر ۹ سالهی باکره اگر گیر آوردید، بسمالله! :e410::e411:
بجز آن، میخواهید کشتزاری که خدا میداند چند نفر از هر طرف که خواستهاند، شام نداده، به آن وارد شدهاند را با سکهی طلا خریداری بکنید؟!
مشکل یعنی فقط همینه ؟ بالاخره دختر آفتاب مهتاب ندیده باشه با ارزشه یا دیده باشه :e404: ؟
Crusader
10-21-2014, 08:09 PM
@Crusader، چطوری برادر؟
بیا از تجربیات جدیدت در دختربازی که بگو دلمان برایشان تنگ شده.
شما چطوری برادر؟
من که فعلا در رابطهی بلندمدت با یک 8 هستم و حوصلهی دختربچههای دیگری را ندارم.
شما چکار میکنی؟ کار و کاسبی چطور است؟
Ouroboros
10-21-2014, 08:12 PM
مشکل یعنی فقط همینه ؟ بالاخره دختر آفتاب مهتاب ندیده باشه با ارزشه یا دیده باشه ؟
نظر من را بخواهی میگویم اهمیتی ندارد، تن به ازدواج ندهید، یکی را پیدا بکنید، عاشق بکنید، سپس قبل از آنکه رابطه خراب بشود(برای من سه ماه است، برای بیشتر مردان یک ماه)، بزنید به چاک و «قلبش را بشکنید». آن مردی باشید که از چنگش گریخت و تا ابد به خاطر خواهد سپرد، نه آن مردی که اخته میشود و ظرف میشورد. من زن دیدهام چهل سال بعد از آن «مردان» یاد کرده، حتی راجع بهشان کتاب نوشته. بعد از چهل سال زندگی مشترک با «شوهرش». آفتاب مهتاب دیده یا ندیده، به هیچ زنی تعهد ندهید دوست گرامی.
تعهد مرد متعلق به رفیقان اوست.
عشق مرد متعلق به سگ یا خدای اوست.
قضیب مرد متعلق به زنان است. آنهم به طور موقت. آنهم یک زن به نوبت.
چرا اینطور فکر میکنید؟ من که فکر میکنم بمباران خواهم شد و تا حدی هم نظرم درست بوده. اینجا هم تنها جاییست که در این مورد گفتهام، آنقدر شهامت نداشتهام که جای دیگری از این چیزها بگویم...
نظرتان را که تغییر ندادهاند؟ چه «استدلالی» میتوانند برایتان بکنند وقتی دیگر به کارکرد استدلال اعتقادی ندارید؟ خرد برای خردگرایان ریسمانیست قدرتمند که آنها را در واقعیت باقی نگاه داشته و از پرتاب شدنشان به ورطهی جنون جلوگیری میکنند.
Anarchy
10-21-2014, 08:20 PM
آن مردی باشید که از چنگش گریخت و تا ابد به خاطر خواهد سپرد، نه آن مردی که اخته میشود و ظرف میشورد. من زن دیدهام چهل سال بعد از آن «مردان» یاد کرده، حتی راجع بهشان کتاب نوشته. بعد از چهل سال زندگی مشترک با «شوهرش».
یعنی برای همچین مردی شدن در یاد و خاطره زنان ، جایزه ای چیزی به آدم میدن ؟ منم زیاد دیدم که فحش خواهر و مادر نصیب همچین مردانی شده که زدن و در رفتن ... من فکر میکنم حرف تو امیر جان ، اینجا حکایت همون خردگرایی و بحثت با داریوش رو داره ... هر چقدر بیشتر اصرار کنی که ازدواج احمقانه هست ، بیشتر نشون میده آرزو میکنی کاش این جوری نبود ...
Ouroboros
10-21-2014, 08:25 PM
یعنی برای همچین مردی شدن در یاد و خاطره زنان ، جایزه ای چیزی به آدم میدن ؟ منم زیاد دیدم که فحش خواهر و مادر نصیب همچین مردانی شده که زدن و در رفتن ... من فکر میکنم حرف تو امیر جان ، اینجا حکایت همون خردگرایی و بحثت با داریوش رو داره ... هر چقدر بیشتر اصرار کنی که ازدواج احمقانه هست ، بیشتر نشون میده آرزو میکنی کاش این جوری نبود ...
True dat!
اما خب آرامآرام هم من و هم داریوش (و هم شما) یاد میگیریم که جهان آنگونه که ما آرزو میکنیم نیست و نخواهد بود. پس خاطرات خوش و قلبهای شکسته و کاندومهای مصرفشده تنها گزینهی باقی مانده هستند. :e418:
Dariush
نظرتان را که تغییر ندادهاند؟ چه «استدلالی» میتوانند برایتان بکنند وقتی دیگر به کارکرد استدلال اعتقادی ندارید؟ خرد برای خردگرایان ریسمانیست قدرتمند که آنها را در واقعیت باقی نگاه داشته و از پرتاب شدنشان به ورطهی جنون جلوگیری میکنند.
بله حق کاملا با شماست. اما کاری نمیشود کرد، وقتی شما موضعتان اینچنین 180 درجهای تغییر بکند، اگر هیچکس را نداشته باشید که آن را با کسی درمیان بگزارید منفجرتان خواهد کرد. من هم اینجا تنها جاییست که میتوانستم در این مورد چیزی بگویم. :e108:
Russell
شما چطوری برادر؟
من که فعلا در رابطهی بلندمدت با یک 8 هستم و حوصلهی دختربچههای دیگری را ندارم.
شما چکار میکنی؟ کار و کاسبی چطور است؟
حقیقتا متعجبم کردی Crusader جان. پس شما هم پایبند شدی؟! البته بگمانم 8اش واقعا 8 بوده و کیس مناسبی بوده که وارد رابطهیِ بلند مدت شدی.
من هم مدتی بدلایل سوقالجیشی بکل از کاسبی بدور بودم. برای همین تشنهیِ بهرهگیری هر چه بیشتر از دانش معنوی دختربازی هستم !!
Anarchy
10-21-2014, 08:28 PM
True dat!
اما خب آرامآرام هم من و هم داریوش (و هم شما) یاد میگیریم که جهان آنگونه که ما آرزو میکنیم نیست و نخواهد بود. پس خاطرات خوش و قلبهای شکسته و کاندومهای مصرفشده تنها گزینهی باقی مانده هستند. :e418:
من از اول هم خیلی زندگی رو جدی نگرفته بودم ... همیشه میدونستم یه دوره اجباری هست که خوب یا بد میگذره ، حالا چه با کاندوم چه بی کاندوم :e105: !!
Crusader
10-21-2014, 08:30 PM
بله پایبند شدهام راسل جان. فکر کردهاید من از آن بکن-درروها هستم گرامی؟ نه گرامی، شما دیگر چرا؟ من بکن-بکن هستم. تا دختر را تکه پاره نکنم ول کن نیستم.
Ouroboros
10-21-2014, 08:36 PM
خب دوستان من اندکاندک به رختخواب بروم. سرما واقعا به من میچسبد و زندگی را به کامم شیرین میکند. زیاد شلوغ نکنید تا فردا من برگردم. :e402:
Anarchy
10-21-2014, 08:42 PM
خب دوستان من اندکاندک به رختخواب بروم. سرما واقعا به من میچسبد و زندگی را به کامم شیرین میکند. زیاد شلوغ نکنید تا فردا من برگردم. :e402:
ای بابا ... تو هم که تنها هستی برادر :e404: !! شبت به خیر امیر جان ... ما هستیم شما آسوده بخواب :e00e: !!
Newton
10-23-2014, 02:56 AM
درود علیکم
پس از مدتها فرصتی حاصل شد گشتی بر اینترنت بزنم و از چند سایت قدیمی که دوس دارم مطالبشان را دیدن فرمایم!!!
بازدید انقلابی "
راستش مشگل زیاد شده نه فیلتر شکن خوب هست نه دل دماغ و حس مبارزه با افکار داعشی و تازی های عقب افتاده باقی مانده
پوسیدم تو این مملکت عقب افتاده با این مردم نکبتش و نان به نرخ روز خورش
از تو هزار نفر دو تا ادم پیدا نمیشه که یک گرم فسفر تو کله پوکش پیدا بشه
ناسلامتی محرم هم امده از فردا نصف امت خداجوی دنبال قیمه نذری میکردن ای خاک بر سر من
جدی الان جک هم درس کردن که مثلا ادرس فالان جا که قیمه میده فلان قیمت!!!!!
نکته بعد اسرایل حیا کن اسید پاشی رو رها کن
با خبر شدیم امت صهیون با اجیر نمودن امت خدای جوی البته چند نفر عناصر خود سر در داخل نظام وصد البته فریب خورده مثل امثال همان
سعید خان امامی ها باعث ایجاد رعب و وحشت در میان اهالی شهر نیمه متمدن اصفهان گشته اند
حال از سازمان های جهانی تقاضا مندیم ظمن محکوم نمودن دولت رژیم صهیونیستی داعشی اسراییل
از فریب عناصر خداجوی که در جهت رسیدن به هوری هفتاد متری از هیچ اقدامی فروگذار نمیکنند
محکوم نمایند( زکی )
در کشوری که سربازان کم شده ان غایب بی خبر از همه جا روزی صد توطعه صهیونیستی کشف میکنند جای بسی سوال است که چطور چند نفر اسیدپاش به جای گلاب پاش را یافت می نتوانی
پس کار کار انگلیسه
تکبیر >>>>
دوستان
نه پفین کار میکنه نه تور هیچ فیلتر شکنی که امن باشه موجود نیست
الان با سایفون وارد شدم بکشنم شهیدم کنن خونم پای اوباما که قرار شد اینتنرنت چمدانی بیاره
در بهار ازادی جای فیلتر شکن خوب خالیست
Ouroboros
10-23-2014, 07:43 AM
پس از مدتها فرصتی حاصل شد گشتی بر اینترنت بزنم و از چند سایت قدیمی که دوس دارم مطالبشان را دیدن فرمایم!!!
درود بر بانو فلانی گرامی. چقدر خوشحالم که شما را دوباره در این جمع میبینم و آفرین به روحیهی انقلابی شما که ذرهای در این ده سال تغییر نکرده. منهم با شما یکسر موافقم که این دسیسهها و سیاهبازیها دیگر جواب نمیدهد و مردم ایران شاید فریب بخورند ولی من و شما بهتر میدانیم. چند سال پیش هم من در بازدیدی که از گور استر و مردخای در همدان داشتم به یکی از بازدیدکنندگان که دماغ بزرگی داشت و خاخام به نظر میرسید گفتم که دست بردارد از این کارها، و جلوی قاضی و معلقبازی؟ اما خب اینها گمان میکنند که اینجا هم Jew York است و هرکار که بخواهند با سر و صورت دختر مردم میتوانند بکنند.
منهم از قیمهخوری در محرم خستهام گرامی. جایی سراغ ندارید زرشکپلو بدهند ژوزف جان؟ لامصب پسماندهی این صدام گور به گور شده تازی نگذاشت وگرنه امسال کربلا مشرف میشدم.
اوه فیلتر هم که گفتیم به برادران نظام که ببینید رفقای خودتان هم اینجا هستند و برداشته شد. شما سیفون لازم ندارید قربان، بوی گل محمدی میدهد. حالا بگذریم، ببینم الان دلار چند شده؟ تحلیل شما راجع به این جداییطلبان دموکراتنمای هنگکنگ را هم بشنویم بد نیست.
سلام.
Soheil
10-23-2014, 11:36 AM
درود به همه دوستان. امیدوارم همه سالم و سرحال باشید. من هم مدتی در جمع شما خواهم بود.
undead_knight
10-23-2014, 12:06 PM
این یافتههای پزشکی را با شوالیه در میان گذاشتهاید؟ بفرمایید، شواهد علمی که کمبود تستسترون باعث پریود مغزی و روحی، پستانهای نرم و تبدیل شدن نر ِ انسان به موجودی عجیبالخلقه بنام «مرد فمینیست» میشود!
چلنج آزمایش میزان تستسرون،البته به شرطی که قبلش موقتا تزریق مرتبط با بدن سازیتو کنار بزاری:))
Ouroboros
10-23-2014, 01:07 PM
چلنج آزمایش میزان تستسرون،البته به شرطی که قبلش موقتا تزریق مرتبط با بدن سازیتو کنار بزاری:))
به برنده چه میدهید؟ دیلدوی طلایی (http://jezebel.com/5987888/if-you-want-a-more-thoughtful-boyfriend-try-pegging-him) به پاس گسترش آرمانهای فمینیستی؟
Crusader
10-23-2014, 01:36 PM
داریوش جان کار درست را شما میکنید، پیشنهاد دادن به کُسهای بالاتر از 6 موجب تقویت اعتماد به نفس میشود (فارغ از نتیجهی آن، اگر دست رد هم بخورید مفرح است). اما دست رد خوردن از کُسهای کیری آدم را نابود میکند. مدتی پیش من یک 5 را به بازی گرفتم و چنان قهوهای شدم که هنوز هم در ناحیهی مقعد دچار آتشسوزی هستم... بهتر اینست که اصلا سراغ این کُسهای متوهم و خودزیباپندار نروید...
undead_knight
10-23-2014, 04:11 PM
به برنده چه میدهید؟ دیلدوی طلایی (http://jezebel.com/5987888/if-you-want-a-more-thoughtful-boyfriend-try-pegging-him) به پاس گسترش آرمانهای فمینیستی؟
also we are all interested in women,we are not lesbian :))
ولی خب راستش من خیلی قانع هستم رو کم کنی برام بسه:))
بهمنیار
10-23-2014, 05:41 PM
با درود بر همگان :e303:
من گاهی به دام تئوری توطئه می افتم. چون در ایران زندگی می کنیم و ناچار بیش از جاهای دیگر مواظب و مراقب باشیم.
ولی درباره این اسید پاشی اصفهان من فکر کنم بالاخره باید یک چیزکی باشد فکر هم نمی کنم که کسی بتواند توطئه ای را در این سطح ساماندهی کند که از رییس جمهور تا مجلس بروند سرکار. . . ولی چرا هیچ فیلمی از این رویدادها روی نت پخش نشده است؟
من خودم را سرویس کردم یک فیلم پیدا کنم نشد که نشد . . . کسی لینکی دارد؟
یعنی هیچکدام از اصفهانی ها موبایل نداشته اند یک فیلم کوتاه بگیرند؟
دولت اسلامی به توانایی رسیده که اجازه پخش فیلم را نداده ؟
من درست نگشته ام؟
بهمنیار
10-23-2014, 05:41 PM
کسی از مزدک بامداد خبر دارد ؟
sonixax
10-23-2014, 07:49 PM
کسی از مزدک بامداد خبر دارد ؟
احتمالن مشغول فرو کردن پرچم کمونیسم ناب لنینی در قلب استکبار جهانی و امپریالیسم هستند که دیگه اینجا سر نمیزنند!
viviyan
10-24-2014, 08:27 PM
های رفقا :دی خوبید؟ خوشید؟ زندهاید؟ منم خوب و خوش و زندهام :دی
Russell
10-24-2014, 08:33 PM
بهبه، کجا بودی ویوین؟
من البته از خوب و خوش بودنت مطمئن بودم ولی از زنده بودنت خیلی نه :D
viviyan
10-24-2014, 08:38 PM
بهبه، کجا بودی ویوین؟
من البته از خوب و خوش بودنت مطمئن بودم ولی از زنده بودنت خیلی نه :D
زیر سایهت. داشتم دچار تغییر و تحول میشدم :دی اگر از زنده بودنم مطمئن نبودی، یعنی احتمال میدادی تو بهشت خوب و خوش باشم؟ :))
viviyan
10-24-2014, 08:42 PM
راستی من قبلا هروقت اومدم دفترچه شکست عشقی خورده بودم :))) میبینم که شماها هم همچنان درگیر ک*س بازی و ک*ستور کردن و بدبختی کشیدن برای رسیدن به ک*س هستید :))
Russell
10-24-2014, 08:44 PM
زیر سایهت. داشتم دچار تغییر و تحول میشدم :دی اگر از زنده بودنم مطمئن نبودی، یعنی احتمال میدادی تو بهشت خوب و خوش باشم؟ :))
منظور اینکه خیلی خبری ازت نبود دیگر !!
و صد البته که خوشی بهشتی از بهترین خوشیهاست :D
Anarchy
10-24-2014, 08:47 PM
به به ... پارسال دوست ، امسال آشنا !! به قول بچه ها : از این ورا :e415: ؟
viviyan
10-24-2014, 08:50 PM
منظور اینکه خیلی خبری ازت نبود دیگر !!
و صد البته که خوشی بهشتی از بهترین خوشیهاست :D
هروقت میومدم دفترچه، پرنده پر نمیزد، میرفتم :دی الان هم دارم دنبال یکی از پستهای مهربد میگردم که لاگین کردم :))
تو خوبی؟ چرا مریضی؟
viviyan
10-24-2014, 08:53 PM
به به ... پارسال دوست ، امسال آشنا !! به قول بچه ها : از این ورا :e415: ؟
وای آنارشی، بیا تو بغلم :-*** :دی چطوری؟ دفترچه تکون نمیخورهها :))
Soheil
10-24-2014, 08:54 PM
درود. گزینه چهارم: هیچکدام.
راستی من قبلا هروقت اومدم دفترچه شکست عشقی خورده بودم :))) میبینم که شماها هم همچنان درگیر ک*س بازی و ک*ستور کردن و بدبختی کشیدن برای رسیدن به ک*س هستید :))
اونجایی که ما بودیم ابدا این چیزا یافت نمیشد. ولی همه به هم میگفتند ** کِش!
viviyan
10-24-2014, 08:57 PM
درود. گزینه چهارم: هیچکدام.
اونجایی که ما بودیم ابدا این چیزا یافت نمیشد. ولی همه به هم میگفتند ** کِش!
خوب و خوش حالا قابل درکه، ولی زنده هم نیستید آخه؟ :e40b:
کجا بودید شما؟
Russell
10-24-2014, 08:57 PM
هروقت میومدم دفترچه، پرنده پر نمیزد، میرفتم :دی الان هم دارم دنبال یکی از پستهای مهربد میگردم که لاگین کردم :))
تو خوبی؟ چرا مریضی؟
ای بیمعرفت!
منم خوبم، مرسی. مریض نیستم فقط از شکلکش خوشم میاد !!
viviyan
10-24-2014, 09:02 PM
ای بیمعرفت!
منم خوبم، مرسی. مریض نیستم فقط از شکلکش خوشم میاد !!
موجهترین دلیل ممکن هست :)))
خب چه خبر؟ فردا نمیرید تجمع مقابل وزارت کشور؟
Anarchy
10-24-2014, 09:05 PM
وای آنارشی، بیا تو بغلم :-*** :دی چطوری؟ دفترچه تکون نمیخورهها :))
من خوبم . تو چطوری ؟ حالا تکون بخوره مثلا چطوری میشه دفترچه :e402: ؟
Soheil
10-24-2014, 09:06 PM
خوب و خوش حالا قابل درکه، ولی زنده هم نیستید آخه؟ :e40b:
کجا بودید شما؟
هتا جسدمم دفن شده و پوسیده. :)
مدتیه مشغول خدمت مقدس سربازی هستیم.:e152:
Crusader
10-24-2014, 09:07 PM
راسل جان فکری به حال آواتارتان بکنید... به شدت منظم و بتاست. شما هم موهایتان را آب و جارو میکنید و با ظرافت ِ تمام فرق از وسط باز میکنید گرامی؟