PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی

برگ ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Dariush
03-23-2014, 09:27 PM
میرم کمی آرامش داشته باشید. کوفتتون بشه البته :-)
حالا قهر نکن مهسا جان! بچه‌ها اینجا دوست‌ات دارند و یکی از نشانه‌‌های دوست داشتن هم همین سر به سر گذاشتن‌ها ست.

یه نفر
03-23-2014, 09:33 PM
حالا قهر نکن مهسا جان! بچه‌ها اینجا دوست‌ات دارند و یکی از نشانه‌‌های دوست داشتن هم همین سر به سر گذاشتن‌ها ست.
قهر نکردم که :-)
فروم خودمه :-))
از خونه خودم که نمیرم! فقط چندروزی میرم تا جو اینجا مردونه باشه و شماها خوش باشید..
از فردا که آلیس و آنجلا و .. برگردند، پوستتون کنده ست :-)

راستی نمیشه من مدیر بشم؟ روزی که تعداد پست هام 100 تا بود، میلاد گفت هنوز یه 0 جلوی تعداد پست هات کمه تا مدیر بشی..
الان 1000 تایی شدم. میشه مدیر بشم؟ تورو اسپاگتییییییییی :-(
حداقل مدیر تالار زباله دانی :-)

Mehrbod
03-23-2014, 09:37 PM
قهر نکردم که :-)
فروم خودمه :-))
از خونه خودم که نمیرم! فقط چندروزی میرم تا جو اینجا مردونه باشه و شماها خوش باشید..
از فردا که آلیس و آنجلا و .. برگردند، پوستتون کنده ست :-)

راستی نمیشه من مدیر بشم؟ روزی که تعداد پست هام 100 تا بود، میلاد گفت هنوز یه 0 جلوی تعداد پست هات کمه تا مدیر بشی..

به این داریوش گوش نده از سوی خودش میگه, من دلتنگ ات نمیشم برو در پناه اسپاگتی (:

یه نفر
03-23-2014, 09:45 PM
به این داریوش گوش نده از سوی خودش میگه, من دلتنگ ات نمیشم برو در پناه اسپاگتی (:
کی نگر تورو خواست؟! :e105:
حالا که اینجور شد نمیرم!

خب دیگه چه خبر؟ اوضاع احوال؟ خانوم بچه ها؟ اقدس خانم؟ عروسای گـُلش؟ دومادای خُلش؟ :-)

Dariush
03-23-2014, 09:46 PM
من که هنوز پست‌هایت را حدود 100 تا می‌بینم! عدد اینجا مهم نیست زیاد :))

دست بر دار مهربد، اینها نباشند تو از سر به سر گذاشتن چه کسی می‌خواهی انرژی بگیری؟:e405:

Mehrbod
03-23-2014, 09:51 PM
دست بر دار مهربد، اینها نباشند تو از سر به سر گذاشتن چه کسی می‌خواهی انرژی بگیری؟:e405:

به کار من میگویند انگیزانش (stimulation+incentivization), از سر به سر؟ گذاشتن که انرژی نمیاید.
می‌انگیزانم بساکه هموندان خاموشِ این انجمن یک چیزی بگویند و گفتگویی و سخنی نو به گوش بیاید.

پارسیگر

Mehrbod
03-23-2014, 09:56 PM
کی نگر تورو خواست؟! :e105:
حالا که اینجور شد نمیرم!

به یاد امیر, typic girl! ((:

یه نفر
03-23-2014, 09:57 PM
من که هنوز پست‌هایت را حدود 100 تا می‌بینم! عدد اینجا مهم نیست زیاد :))

تو هم به لیست کتک خوران اضافه شدی :-)
پس های من سراسر نکته های مخفی داره که ابلهان نمیبینند :-))

Mehrbod
03-23-2014, 09:58 PM
تو هم به لیست کتک خوران اضافه شدی :-)
پس های من سراسر نکته های مخفی داره که ابلهان نمیبینند :-))

چشم آنارشی را دو دیقه دیر دیدی معرکه گرفتی؟ (:

یه نفر
03-23-2014, 10:03 PM
چشم آنارشی را دو دیقه دیر دیدی معرکه گرفتی؟ (:
آنارشی؟؟ ریز میبینمش.. :-))
حتی جلو باد رو هم نگرفته که بگم برو کنار کنار تا باد بیاد :-)
اینجا پاتوق خودمه.. نبوووووووووووووووود؟؟؟

Mehrbod
03-23-2014, 10:28 PM
باحالا دیگه :-)
دخـــــــــــتــــــــرها :-))

نه من در جمعِ پسرانِ دفترچه میمانم (: دستکم اینها روراست هستند و خرد‌میورزند, آن یکی ... :e058:

Mehrbod
03-23-2014, 10:30 PM
آنارشی؟؟ ریز میبینمش.. :-))
حتی جلو باد رو هم نگرفته که بگم برو کنار کنار تا باد بیاد :-)
اینجا پاتوق خودمه.. نبوووووووووووووووود؟؟؟

برگشت و ٧ تا کارت دیگه که بهت داد یاد میگیری سرور آنارشی را چجور ببینی (:

Theodor Herzl
03-24-2014, 02:00 AM
دلمان برای مزدک گرامی‌ تنگ شده است! استاد تشریف بیاورید یک کمی‌ باز کشیده بزنیم به کاپیتالیسم:e415:

Mehrbod
03-24-2014, 07:47 AM
دلمان برای مزدک گرامی‌ تنگ شده است! استاد تشریف بیاورید یک کمی‌ باز کشیده بزنیم به کاپیتالیسم:e415:

آری, ولی سخنان اینجا همه تکراری شده‌اند و چیز نویی نیست.

Persepolis
03-24-2014, 12:32 PM
این چند روز نوروز گفتیم آلیس نیست کمی آرامش داریم‌ ها ..مهربد جان سخن شما متین ولی بانو Alice چیز دیگری است:e032:

Persepolis
03-24-2014, 12:34 PM
@Mehrbod ببینید به نظر شخص من اگر به کسی‌ بگوییم سرور یعنی‌ شما سرور بنده هستید اصلن جالب نیست. به هر مرد یا زن آزاده ای که منافع ملی را بر منافع شخصی ترجیح دهد سرور می گوییم .من خودم در مکاتبات خارج از فروم از عبارت سرور گرامی.... یا سرور گرامی بانو.... سود می برم.:e303:

iranbanoo
03-24-2014, 08:09 PM
بارسلونا یه گل به رئال زده!
آنجلا به فوتبال علاقه داری؟:e056:

Mehrbod
03-24-2014, 08:34 PM
@Mehrbod ببینید به نظر شخص من اگر به کسی‌ بگوییم سرور یعنی‌ شما سرور بنده هستید اصلن جالب نیست. به هر مرد یا زن آزاده ای که منافع ملی را بر منافع شخصی ترجیح دهد سرور می گوییم .من خودم در مکاتبات خارج از فروم از عبارت سرور گرامی.... یا سرور گرامی بانو.... سود می برم.:e303:

سرور در گذشته به چم "آقا" به کار رفته, ولی خب چون زبان ما بی‌جنسه میشود مانند سرکار که برای زن و مرد به کار میرود این را هم به کار برد.

undead_knight
03-25-2014, 03:05 PM
از بدی های بحث کردن در جایی که آدماش منطقی هستند یا مجبورند چارچوب های حداقلی منطق رو رعایت کنند اینه که یادتون میره بیشتر مردم چه در دنیای خارج و چه در نت اینطور نیستند! :|

Mehrbod
03-25-2014, 06:36 PM
از بدی های بحث کردن در جایی که آدماش منطقی هستند یا مجبورند چارچوب های حداقلی منطق رو رعایت کنند اینه که یادتون میره بیشتر مردم چه در دنیای خارج و چه در نت اینطور نیستند! :|

nobody's thaaat logical

undead_knight
03-25-2014, 06:40 PM
nobody's thaaat logical

"هیچ کس" اره ولی "هیچ جا" نه.

Mehrbod
03-25-2014, 06:45 PM
"هیچ کس" اره ولی "هیچ جا" نه.

شوخی کردم some people are that logical (:

undead_knight
03-25-2014, 06:51 PM
شوخی کردم some people are that logical (:
ولی من جدی گفتم:))
فضای اینجا طوری هست که ادم ها رو حتی اگر منطقی نباشن وادار میکنه یکم منطقی تر باشند.

Angela
03-25-2014, 06:56 PM
میشه بگین این ب***** در اصل چی بوده؟! :e404:

Mehrbod
03-25-2014, 06:58 PM
میشه بگین این ب***** در اصل چی بوده؟! :e404:

use your imagin.. brain (:

Mehrbod
03-25-2014, 07:01 PM
ولی من جدی گفتم:))
فضای اینجا طوری هست که ادم ها رو حتی اگر منطقی نباشن وادار میکنه یکم منطقی تر باشند.

I feel for ya!

اینو چاپ کن به دوستات پیشکش کن (:

Angela
03-25-2014, 07:02 PM
use your imagin.. brain (:
اگه میخواستم استفاده کنم که نمی پرسیدم! نمی دونم ... بنده خدا ؟!

Mehrbod
03-25-2014, 07:05 PM
اگه میخواستم استفاده کنم که نمی پرسیدم! نمی دونم ... بنده خدا ؟!

اگر میخواستم بپاسخم که tease نمیکردم .. (:

Angela
03-25-2014, 07:10 PM
اگر میخواستم بپاسخم که tease نمیکردم .. (:
اه... ببین حالا یه بار بعد از مدتها من راجع به یه چیزی کنجکاو شدم! حداقل راهنمایی کنید

Mehrbod
03-25-2014, 07:12 PM
اه... ببین حالا یه بار بعد از مدتها من راجع به یه چیزی کنجکاو شدم! حداقل راهنمایی کنید

They say all the roads lead to Rome ..

Angela
03-25-2014, 07:39 PM
They say all the roads lead to Rome ..
باشه...

Angela
03-25-2014, 07:56 PM
آنجلا به فوتبال علاقه داری؟
کم... این بازیه برام جالب بود که آخرش باختیم! چندین سال پیش خیلی علاقه مند بودم و نگاه می کردم ولی الان معمولا دقیقه 90 به بعدش رو دوست دارم :e056:

Dariush
03-25-2014, 09:11 PM
طولانی‌ترین واژه‌ی انگلیسی که تاکنون دیده‌ام :
antidisestablishmentarianism
مرد می‌خواهد این را به پارسی برگرداند :)

Mehrbod
03-25-2014, 09:17 PM
طولانی‌ترین واژه‌ی انگلیسی که تاکنون دیده‌ام :
antidisestablishmentarianism
مرد می‌خواهد این را به پارسی برگرداند :)

چرا؟ پادکلیساجداییگرایی.
Pâdkelisâjodâyihgerâyih

Dariush
03-25-2014, 09:23 PM
چرا؟ پادکلیساجداییگرایی.
Pâdkelisâjodâyihgerâyih

برای تحریک کردن‌ات :e056::e105::e318:

یه نفر
03-25-2014, 09:29 PM
کسی میدونه مینسُت گیلگـَویچ چی هست؟

Mehrbod
03-25-2014, 09:31 PM
برای تحریک کردن‌ات :e056::e105::e318:

هه هه, مرد میخواهد این را بترزاند:

rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübe rtragungsgesetz ((:

= the law for the delegation of monitoring beef labeling

سربه‌سر من نزار ... (:

Dariush
03-25-2014, 09:42 PM
هه هه, مرد میخواهد این را بترزاند:

rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübe rtragungsgesetz ((:

= the law for the delegation of monitoring beef labeling
سربه‌سر من نزار, من دیروز ١٣ ساعت دنبال کار* بوده‌ام و شب اش را هم با دلداده جفت‌گرفته‌ام
و دیرتر اش هم روی کاناپه بیهوش شده‌ام و امروز هرکس به من نزدیک شده از کرده‌یِ خود بسی پشیمان شده (:
*
* مهربد می‌پوزخندد *
قانونی برای مواجهه با برچسب زدن روی گوشت:))
این یعنی اینکه تسلیم:)))

Mehrbod
03-25-2014, 09:43 PM
کسی میدونه مینسُت گیلگـَویچ چی هست؟

بافتار ندارد؟

پارسیگر

Mehrbod
03-25-2014, 09:49 PM
قانونی برای مواجهه با برچسب زدن روی گوشت:))
این یعنی اینکه تسلیم:)))

rindfleisch-etikettierungs-überwachungs-aufgaben-übertragungs-gesetz

Cattle marking and beef labeling supervision duties delegation law

من هم یک آزمونی میزنم:

گاوگوشت‌-برچسبزنی‌-برنگری‌-خویشکاریها‌-نمایندگی‌-دات

یه نفر
03-26-2014, 11:16 AM
بافتار ندارد؟

پارسیگر
مینسُت گیلگَویج نام یه موجودی بوده که سوار کشتی نوح نشد و از بین رفته. واسه همینه که نمیدونی چیه و تاحالا اسمشو نشنیدی :-)

Mehrbod
03-26-2014, 11:22 AM
مینسُت گیلگَویج نام یه موجودی بوده که سوار کشتی نوح نشد و از بین رفته. واسه همینه که نمیدونی چیه و تاحالا اسمشو نشنیدی :-)

:e405: ((:

Dariush
03-26-2014, 08:57 PM
1- راسل نیست یک دست با او شترنگ بزنیم و ببینیم اینبار هم می‌تواند مثل قبل به سادگی ما را مات کند یا اینکه با کمی زحمت اینکار را می‌کند! عجیب است، راسل اهل نوروز و این سوسول‌بازی‌ها نبود!
2- این نوروز کی تمام می‌شود، راستی راستی شده‌ایم شبیه گوسپندان!
3- هنوز مزه‌ی شیرموز بستنی‌ای که امروز خوردم را حس می‌کنم، عجب چیزی بود لامصب!

Theodor Herzl
03-26-2014, 10:51 PM
این صفحه این بانو عفیفه الکسیس چه ضایع بازی شده همه کامنت‌های بالا فارسی هست!

https://www.facebook.com/OfficialAlexisTexas?fref=ts

meaning
03-27-2014, 10:03 AM
نظر شما درباره‌ی "نمار جماعت" که چند سالی‌ست در رسانه ملی هنگام اوقات سه گانه‌ اذان باب شده‌است چیست؟ این "تبلیغات" جا را برای دیگر برنامه های لازم دانشیک و مفرّح در سیما تنگ نکرده‌است؟ این پخش نماز جماعت در اوقات سه گانه اذان، دیگر برنامه های سیما را تحت الشعاع خود قرار نمی دهد؟ سبب نمی شود که برنامه های دانشیک هم از بار معنایی خود تهی شوند؟ و ایضا برنامه های مفرح ؟ برای نمونه: "خنده بازار" که در لا به لای این سالیان در کنار حضور نماز جماعت پخش می‌شد را مقایسه کنید با "محله بنده نواز" در سال های نبود نماز جماعت.

MEHDI
03-27-2014, 02:17 PM
سال نو رو با تاخیر به دوستان خوبم تبریک میگم. امیدوارم فرصت پیدا کنم مثل سابق در کنار شما اوقات خوبی داشته باشم. :e032:

Mehrbod
03-27-2014, 08:48 PM
حال خوب شد کلا پیغامی نیست:)

((:

به هر روی هرکس اینجا گیر داد ابزارش فراهمه, میتواند خودش درست کند.

Mehrbod
03-27-2014, 08:49 PM
نظر شما درباره‌ی "نمار جماعت" که چند سالی‌ست در رسانه ملی هنگام اوقات سه گانه‌ اذان باب شده‌است چیست؟ این "تبلیغات" جا را برای دیگر برنامه های لازم دانشیک و مفرّح در سیما تنگ نکرده‌است؟ این پخش نماز جماعت در اوقات سه گانه اذان، دیگر برنامه های سیما را تحت الشعاع خود قرار نمی دهد؟ سبب نمی شود که برنامه های دانشیک هم از بار معنایی خود تهی شوند؟ و ایضا برنامه های مفرح ؟ برای نمونه: "خنده بازار" که در لا به لای این سالیان در کنار حضور نماز جماعت پخش می‌شد را مقایسه کنید با "محله بنده نواز" در سال های نبود نماز جماعت.

شما پیشآمدانه در ویکی‌پدیا نیستید؟

Mehrbod
03-27-2014, 08:52 PM
1- راسل نیست یک دست با او شترنگ بزنیم و ببینیم اینبار هم می‌تواند مثل قبل به سادگی ما را مات کند یا اینکه با کمی زحمت اینکار را می‌کند! عجیب است، راسل اهل نوروز و این سوسول‌بازی‌ها نبود!

دوستان Russell, مزدك بامداد و Ouroboros به نگر میاید عطای اینجا را به لقایش بخشیده باشند (:

2- این نوروز کی تمام می‌شود، راستی راستی شده‌ایم شبیه گوسپندان!

؟

mosafer
03-27-2014, 09:54 PM
((:

به هر روی هرکس اینجا گیر داد ابزارش فراهمه, میتواند خودش درست کند.
چه جالب همه دسترسی دارن به ابزارها:)
البته اگر بگذارید رو حساب گیر دادن من اخرین گیرم بود و دگر حتی اشاره ای هم نمیکنم به این مسائل:e405:

کافر_مقدس
03-28-2014, 12:16 PM
این صفحه این بانو عفیفه الکسیس چه ضایع بازی شده همه کامنت‌های بالا فارسی هست!

https://www.facebook.com/OfficialAlexisTexas?fref=ts

صفحه ی مورد نظر فیک هست و به احتمال زیاد مدیریت آن را یک ایرانی خلاق بر عهده دارد!http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/6.gif

حوصلم سر رفته... :e403:

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/10.gif

یه نفر
03-28-2014, 01:31 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/10.gif

برو مومن از خدا بترس!
از چیزی که داری مایه بذار. نه چیزی که نداری :-)

بی ادب شدم رفت!!!

:e403:

یه نفر
03-28-2014, 01:38 PM
من تقاضای اشد مجازات رو برای کافر - مومن دارم. به من توهین کرده و از کلمات زشت و رکیک استفاده کرده!

یه کارت زردی - قرمزی - آبی - .... چیزی بهش بدید :-)

این حرفش از خـــر یک جاندار است که خیلی زشت تره!

کافر_مقدس
03-28-2014, 01:46 PM
به من کارت سبز بدهید، سبز خیلی دوست می دارم!http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/53.jpg

من تقاضای اشد مجازات رو برای کافر - مومن دارم. به من توهین کرده و از کلمات زشت و رکیک استفاده کرده!

به حرف گربه سیاه باران نمی بارد! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/11.gif

Mehrbod
03-28-2014, 02:52 PM
نه انگار جای من هم اینجا افزوده است.

من تا ٧٧٧٧ اُمین پیک ام نزد دوستان و یاران هستم, اگر سخنگاه همینجور مرده و
خاموش بود من هم یک درنگ همیشگی نموده و برای همیشه دفترچه را کنار‌مینهم.

پارسیگر

Anarchy
03-28-2014, 04:36 PM

پارسیگر

چرا اذیت میکنی مهربد ؟ اینجا همیشه دوره ای شلوغ و خلوت میشده ... دیگه حرف از رفتن همیشگی و اینا نزن ، هم اینکه ما دلمون برات تنگ میشه :e413: هم اینکه باز شرایط ممکنه عوض شه و اینجا شلوغ شه و مجبوری زیر حرفت بزنی :e404: !!

Mehrbod
03-28-2014, 04:42 PM
چرا اذیت میکنی مهربد ؟ اینجا همیشه دوره ای شلوغ و خلوت میشده ... دیگه حرف از رفتن همیشگی و اینا نزن ، هم اینکه ما دلمون برات تنگ میشه :e413: هم اینکه باز شرایط ممکنه عوض شه و اینجا شلوغ شه و مجبوری زیر حرفت بزنی :e404: !!

it's final (:

جای دیگر میبینمت خب آنارشی جان, اینجا هم یا همه دست به دست هم میدهند و به یک جایی میرسانند, یا دست روی دست میگذارند و نمیرسانند.

Anarchy
03-28-2014, 06:20 PM
it's final (:

جای دیگر میبینمت خب آنارشی جان, اینجا هم یا همه دست به دست هم میدهند و به یک جایی میرسانند, یا دست روی دست میگذارند و نمیرسانند.

خب چه کاری باید میکردیم که نکردیم ؟ متاسفانه استقبال از همچین فورم هایی کمه ... اینجا هم کمی با تازه وارد ها خشن هستیم و خیلی ها رو هم پروندیم !!

Soheil
03-28-2014, 06:49 PM
شب بخیر دوستان... یک مدت نبودم خیلی به اینجا فکر میکردم.

اینقدر از این اتفاقها افتاده که دیگه بهش عادت کردیم. ولی من جدا بیش از اندازه نرمال به کاربران مجازی وابسته میشم، هتا اگر یک کلمه با یک کاربر حرف نزده باشم دلم براش تنگ میشه... اینه که این رفتن ها رو از این لحاظ برای خودم مفید میدونم که خودمو عادت بدم.

----
از دوستان کسی تا بحال خواب کاربران مجازی را دیده است؟ من یکبار دیدم و جالب این بود که نه تنها هیچ تصویری از بدن آنها در خواب ندیدم بلکه صدایی هم نشنیدم! فقط سخنان آنها را متوجه میشدم، مثلا شبیه خواندن حرفهایشان یا چت کردن بود...

Anarchy
03-28-2014, 07:15 PM
اینقدر از این اتفاقها افتاده که دیگه بهش عادت کردیم. ولی من جدا بیش از اندازه نرمال به کاربران مجازی وابسته میشم، هتا اگر یک کلمه با یک کاربر حرف نزده باشم دلم براش تنگ میشه... اینه که این رفتن ها رو از این لحاظ برای خودم مفید میدونم که خودمو عادت بدم.

من واقع بینانه که فکر میکنم میبینم شاید تو دنیای واقعی با خیلی از دوستان دفترچه نتونم دوست باشم اما با یه هدف مشترک اینجا جمع شدیم ... ولی چند وقتی هست گرفتاری های فکری و واقعی انقدر زیاد شده که احساس سرخوردگی میکنم ... میبینم هر چقدر ما تلاش میکنیم ، باز به سادگی آب خوردن و با سرعت زیاد ، احمق و نا آگاه و اسلامیست در حال باز تولید هست ...

حالا شما ببینید دگراندیش های قرن های گذشته چی میکشیدن !!

من به طور کلی دوستی های اینترنتی با پسرها رو هیچ وقت به دنیای واقعی نکشوندم تا به حال :e404: ، همیشه هم میدونم هیچی همیشگی نیست و تلخی از دست دادن با ارزش ترین چیز هام رو هم از قبل پذیرفتم !!

از دوستان کسی تا بحال خواب کاربران مجازی را دیده است؟ من یکبار دیدم و جالب این بود که نه تنها هیچ تصویری از بدن آنها در خواب ندیدم بلکه صدایی هم نشنیدم! فقط سخنان آنها را متوجه میشدم، مثلا شبیه خواندن حرفهایشان یا چت کردن بود...

جالبه که انقدر ذهنت درگیر شده بی باک جان !! اما من همیشه فکر میکردم دیدار من با دوستان دفترچه موکول میشه به روز قیامت :e407:...

Theodor Herzl
03-28-2014, 07:29 PM
مهربد گرامی‌ همه به این اوضاع اینجا عادت کردیم ، تا اینجا فیلتر است و ضدّ اسلامی مثل هم میهن نمی‌شود اینجا که هزاران کاربر داشته باشد ، مردم میترسند یک وبسایت موسوی چی‌‌ها رو بروند چه برسد اینجا که از صهیونیسم گرفته یا خشتک محمد بحث میشود! همین ۱۰-۱۲ نفری که فعال هستیم خوب هست به نظر من ، هرکه هم اضافه شد چه بهتر! اینجا روزی ۲۰۰۰ تا خواننده دارد تقریبا ، خیلی‌‌ها فقط برای خوندن اینجا هستند و میترسند که عضو بشوند!

Mehrbod
03-28-2014, 09:29 PM
مهربد گرامی‌ همه به این اوضاع اینجا عادت کردیم ، تا اینجا فیلتر است و ضدّ اسلامی مثل هم میهن نمی‌شود اینجا که هزاران کاربر داشته باشد ، مردم میترسند یک وبسایت موسوی چی‌‌ها رو بروند چه برسد اینجا که از صهیونیسم گرفته یا خشتک محمد بحث میشود! همین ۱۰-۱۲ نفری که فعال هستیم خوب هست به نظر من ، هرکه هم اضافه شد چه بهتر! اینجا روزی ۲۰۰۰ تا خواننده دارد تقریبا ، خیلی‌‌ها فقط برای خوندن اینجا هستند و میترسند که عضو بشوند!

:e00e:

آری من هم این همه شمار بازدیدگر را همیشه میبینم, ولی خب اینکه نمیشود ما بنویسیم اینها تنها گسارنده بوده و بخوانند.
سخن از ریسک هم بیخود است, هزار و یک ابزار ریسک‌زدا شناسانده‌ایم و در ج.ا. هم دیگر کسی
آن اندازه ‌ها بیکار نیست بیاید یخه‌یِ هموند اینجا را چون چیزی در جُستار نمیدانم تاریخ و مزدائیک نوشته بگیرد.

اگر سخنگاه خوب میخواهید, زبان گشوده, آستین بالازده و بنویسید.

٧٧٧٧ and counting.

پارسیگر

Fiona
03-28-2014, 09:46 PM
من به طور کلی دوستی های اینترنتی با پسرها رو هیچ وقت به دنیای واقعی نکشوندم تا به حال

با دخترها به کجا کشیده آنارشی جان؟! :e105::e415:

Anarchy
03-28-2014, 09:49 PM
با دخترها به کجا کشیده آنارشی جان؟! :e105::e415:

گاهی به جاهای خوب ، گاهی به جاهای بد ... البته در اصل همون جاهای بدش ، خوب بوده یا شایدم جاهای خوبش ، بد بوده :e105: !!

Fiona
03-28-2014, 09:58 PM
٧٧٧٧ and counting

با این شزایط کوشش کنیم شما خاموس بمانید؛ که شمار نوشته هایتان به VVVV نرسد...:e40a:

کافر_مقدس
03-28-2014, 10:12 PM
درود بر همه ی هموندان همگاه این سخنگاه ! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/12.gif

بروم چند باریکه ای بیاسایم!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/07/9.png

پارسیگر

Dariush
03-29-2014, 07:53 AM
دوستان @Russell, @مزدك بامداد و @Ouroboros به نگر میاید عطای اینجا را به لقایش بخشیده باشند (:
امیدوارم اینطور نباشد واقعا. البته قابلِ می‌تواند قابلِ درک باشد که مزدکِ گرامی زیاد اینجا نیایند؛ کاربرانِ اینجا شاید به اندازه‌ی خودشان به جزئیاتِ و دقایقِ موضوعاتی چون فرگشت، فیزیک، زبانشناسی، تاریخ و ... واقف نباشند اما حداقل به اجمال همه چیز را می‌دانند و بحث کردن با ایشان جذابیتِ چندانی برای مزدک ندارد ، جز به قولِ خودشان خودنمایی! راسل و امیر اما اینجا را باید خانه‌ی خویش بدانند، خانه‌ای برای دیدار با دوستان و یاران و بیانِ شطحیات، گاهی دردل، گاهی ابراز احساسات، گاهی هم حرف‌های جدی‌تر و علمی-فلسفی و جدل‌های کوبنده! مگر در فضای مجازی پارسی چند جا مثل دفترچه هست؟ به نظرِ من که غنیمت است واقعا!

؟
آقا شما هر روز با چند نفر روبوسی کنید (که از بدشانسی 95 درسدشان مرد هستند) و تکرار مداومِ جملاتی چون «سالِ نو مبارک»، «سالِ خوب و خوشی برات آرزو می‌کنم» و ... مهمانی و میزبانی و آجیل و شیرینی و این چیزها را دو هفته هر روز و هر روز تجربه کنی، شبیه گوسپندان نمی‌شوی؟ :))

Mehrbod
03-29-2014, 08:30 AM
خب چه کاری باید میکردیم که نکردیم ؟ متاسفانه استقبال از همچین فورم هایی کمه ... اینجا هم کمی با تازه وارد ها خشن هستیم و خیلی ها رو هم پروندیم !!

امیدوارم اینطور نباشد واقعا. البته قابلِ می‌تواند قابلِ درک باشد که مزدکِ گرامی زیاد اینجا نیایند؛ کاربرانِ اینجا شاید به اندازه‌ی خودشان به جزئیاتِ و دقایقِ موضوعاتی چون فرگشت، فیزیک، زبانشناسی، تاریخ و ... واقف نباشند اما حداقل به اجمال همه چیز را می‌دانند و بحث کردن با ایشان جذابیتِ چندانی برای مزدک ندارد ، جز به قولِ خودشان خودنمایی! راسل و امیر اما اینجا را باید خانه‌ی خویش بدانند، خانه‌ای برای دیدار با دوستان و یاران و بیانِ شطحیات، گاهی دردل، گاهی ابراز احساسات، گاهی هم حرف‌های جدی‌تر و علمی-فلسفی و جدل‌های کوبنده! مگر در فضای مجازی پارسی چند جا مثل دفترچه هست؟ به نظرِ من که غنیمت است واقعا!

من به این دوستان مزدك بامداد, Ouroboros و Russell خرده‌نگرفتم, هر کس که اینجا بیشتر از ١٠٠٠ پیک دارد خویشکاری اش را بجاآورده و بر او خرده‌ای نیست!

کسرا بخوبی نگرش مرا گرفت, ما اینجا این همه بازدیدگر سرگردان داریم که روشن نیست چه میخواهند; هر دوی شما
نیز یک چیز را ١٠٠% نادرست انگاشته‌اید, دفترچه نخستین سخنگاه اندیشیک و پُرباری نیست که در اسپاش پارسی‌بان
راه‌افتاده و بهترین آنها هم هرگز نبوده و نیست. من یکی بتنهایی در ٥ تایِ بیشتر آنها بوده‌ام و کارکرد هر کدام
از آن سخنگاه‌ها از اینجا دستکم در شمار کاربر و داغی گفتمانها بهتر بوده,

پس از این ما میتوانیم چند چیز بفرجامیم:

١- یا ایرانیان در گذر چندین سال کوتاه آنچنان بزدل و ترسو شده‌اند که نمیخواهند هیچ ریسکی؟ در زندگی نموده و اینجا هموند بشون
٢- یا ایرانیان آن اندازه بی ‌دست و پا شده‌اند که ج.ا. را میتوانیم بآسانی پیروز کارزار نامیده و بگوییم به فیلترینگ باخته‌ایم.
٣- یا ما به لغزش رفته‌ایم و آمار اینجا پرت است و همچو شماری خواننده نداریم.

با نگرش همه اینها, هماکنون نام‌نویسی آزاد است و زمان هم مرزمند. اگر خرد همگان گفت ما به سخنگاهی چون دفترچه
می‌نیازیم, پس با کردار خود آمده و این را بنمایانند و من هم ازین پس انرژی باز بیشتری گذاشته و بهتر و بیشتر و همراه‌تر می‌نویسم,
اگر نه و گفت نمیخواهد, پس باید نِشال را نیک دریافته و دفترچه را رها نموده و به کار بهتر و درخورتری پرداخت, که من دستکم برای خودم همین راه را خواهم گزید.

آقا شما هر روز با چند نفر روبوسی کنید (که از بدشانسی 95 درسدشان مرد هستند) و تکرار مداومِ جملاتی چون «سالِ نو مبارک»، «سالِ خوب و خوشی برات آرزو می‌کنم» و ... مهمانی و میزبانی و آجیل و شیرینی و این چیزها را دو هفته هر روز و هر روز تجربه کنی، شبیه گوسپندان نمی‌شوی؟ :))

آئین‌هایی چون نوروز برای همین هستند که نزد هم گردآمده و یاد امان بیاید همه‌یِ زندگی را تک و تنها و برای خود نمیشود و نباید سپراند دیگر داریوش جان ((:

پارسیگر

Soheil
03-29-2014, 08:49 AM
آئین‌هایی چون نوروز برای همین هستند که نزد هم گردآمده و یاد امان بیاید همه‌یِ زندگی را تک و تنها و برای خود نمیشود و نباید سپراند دیگر داریوش جان ((:

مساله اینه که حداقل من از بیشتر این افراد خوشم نمیاد. این روبوسی و خوش و بش ننگین و مسخره بیشتر از همه چیز منو ناراحت میکنه. بوسیدن یا در آغوش گرفتن کسی که واقعا یک دوستی و علاقه ای بینمون هست خیلی هم لذت بخش و خواستنی هست ولی آخه این روبوسی هایی که فقط بخاطر پیروی از رسم و رسوماته و اونم به این شکل مسخره برای من مثل فحش میمونه.

Dariush
03-29-2014, 08:49 AM

پارسیگر
مهربد بزرگوار، شما چرا اینقدر زود ناامید می‌شوید؟ قدری به اندیشمندانِ تاریخ نگاه بکنید که چه میزان تنها و مهجور بوده‌اند ولی امروز پس از صدها و هزاران سال ما از ناامید نشدن‌شان چقدر سپاسگزار شده‌ایم و در نهایت این حماقت و جهل بوده که در برابرشان شکست خورده! شکیبایی خود عنصری مهم از خردگرایی‌ست! من خبری جالب و شاید باورنکردنی برایتان دارم: من در یک سالِ گذشته در دانشگاه حداقل از پنج نفر وصفِ اینجا را شنیده‌ام و همیشه هم از سوادِ بالای کاربران‌اش تعریف کرده‌اند. من بازخوردهای جاهایی مثلِ اینجا را در بیرون زیاد دیده‌ام که شوربختانه نمی‌توانم نشانی‌های روشنی از آنها اینجا بگویم.

من فکر می‌کنم در گذشته ما اشتباهاتی کرده‌ایم از جمله اینکه با کاربرانِ نو، برخوردِ سردی داشته‌ایم و جوی خشک و سخت اینجا برقرار کرده‌ایم (چیزی که همه‌ی کسانی که با من در موردِ اینجا حرف زده‌اند نسبت بهش هشدار داده‌اند) که البته اخیرا کمی از شدت‌اش کاسته شده. ایرادِ دیگرِ اینجا این است که در فضای مجازی نشانی از آن نیست. من امیدوارم امسال بتوانیم آن یکی سایت را راه بیاندازیم و تونلی باز بکنیم به اینجا!

با تمامِ اینها، من هنوز گمان می‌کنم اینجا جوان است و فرصت برای رشد زیاد دارد. اگر هم نداشته باشد، شما بیاندیشید که از کاربرانِ شاخصِ اینجا چقدر آموخته‌اید، بودنِ فضایی چون اینجا یعنی وجودِ این فرصت که سالی دو سه تا آدم شبیه به اینها راهشان به اینجا باز شود، برای من همین هم کافی‌ست! شما قدری به فضای مجازی پارسی دور و برتان نگاه بکنید و ببینید که چقدر رقت‌انگیز و هتا تهوع‌آور است. در برابرِ تمامِ آنها، فضایی چون اینجا، با تمامِ خلوتی‌اش، بسیار ارزشمند است.

نباید از نوشتن در اینجا انتظارِ بازخوردِ آنی داشت، نوشته‌های شما در اینجا می‌مانند و (تقریبا) همیشه در دسترس خواهند بود و کسانی خواهند بود که ارزش‌شان را دریابد. به یاد بیاورید اکثریتِ مطلق در همیشه و همه جا نادان بوده‌اند، اما همان 5 درصدی که چنین نبوده‌اند، کارِ خود را کرده و آن 95 درصد را تحتِ تاثیر خویش قرار بده‌اند، شده هتا چند دهه یا چند سد سال پس از مرگ‌شان! من مطمئنم روزهایی خواهند بود در سالهای آینده شما از نرفتن و بودن در اینجا نه تنها پشیمان نخواهید بود که از خواندنِ نوشته‌های امروزتان از خودتان حس رضایتمندی خواهید داشت.

یه نفر
03-29-2014, 09:42 AM
نه انگار[١] جای من هم اینجا افزوده است.
خاموش بود من هم یک درنگ[٢] همیشگی[٣] نموده و برای همیشه دفترچه را کنار‌مینهم.

من تقاضا میکنم صندلی داغ مهربد باز شود تا زودتر به 7777 پیک اش برسیم و از شر این موجود راحت شویم..

کسری یه روز نسبت به رفتن اعضای دفترچه این نظر رو داره:

یه روز هم اینجوری میگه:

خسته شدم بابا ، این یعنی‌ چه هی‌ همه یک کمی‌ با یکی‌ درگیر میشوند می‌‌آیند خداحافظی میکنند و بعد منتظر خایه مالی‌ ادمین‌ها مینشینند که ناز کنند که لطفا اینجا بمانید!سر خداحافظی هرکی‌ هم ۲۰ صفحه بحث خزعبل میشود !

به نظر برخی از دوستان مشکل کمبود توجه دارند که از این طریق قصد دارند از لحاظ روحی خودشون رو ارضا کنند!
شعری در همین زمینه: التماس مال دیروز بود...
مال وقتی که بچه بودیم
امروز...
می خاهی بروی؟
خداحافظ!

این دوستان که هی‌ بخاطر مشغله زیاد و کار اینها اینجا رو ترک میکنند داخل غار که نمیخواهید بروید زندگی‌ کنید ، رئیس جمهور آمریکا هم در توییتر فعال هست شبی نیم ساعت اینترنت رو همه وقت دارند ، پس این خزعبلات رو تحویل مردم ندهید!

مهربد جان امیدوارم زودتر بری :-) ها ها هااااا

:troll:

Anarchy
03-29-2014, 09:45 AM
کسرا بخوبی نگرش مرا گرفت, ما اینجا این همه بازدیدگر سرگردان داریم که روشن نیست چه میخواهند; هر دوی شما
نیز یک چیز را ١٠٠% نادرست انگاشته‌اید, دفترچه نخستین سخنگاه اندیشیک[٢] و پُرباری نیست که در اسپاش[٣] پارسی‌بان
راه‌افتاده و بهترین آنها هم هرگز نبوده و نیست. من یکی بتنهایی در ٥ تایِ بیشتر آنها بوده‌ام و کارکرد هر کدام
از آن سخنگاه‌ها از اینجا دستکم در شمار کاربر و داغی گفتمانها بهتر بوده,

غیر از گفتمان ، دیگه کدوم فورم بوده که به آزادی اینجا بوده باشه ؟ شمار بالای کاربر اتفاقا جاهایی هست که بخش اعظم نوشته ها چرت و پرت و اسپم و چت هست در واقع ... نمونه اش هم میهن !!

همون گفتمان هم با اینکه شناخت زیادی ندارم ، حدس میزنم از این بخش های اسپم کم نداشته ...

به طور کلی شلوغی مساوی هست با اسپم ...

پس از این ما میتوانیم چند چیز بفرجامیم[٤]:

١- یا ایرانیان در گذر چندین سال کوتاه آنچنان بزدل و ترسو شده‌اند که نمیخواهند هیچ ریسکی؟ در زندگی نموده و اینجا هموند[٥] بشون
٢- یا ایرانیان آن اندازه بی ‌دست و پا شده‌اند که ج.ا. را میتوانیم بآسانی پیروز کارزار نامیده و بگوییم به فیلترینگ باخته‌ایم.
٣- یا ما به لغزش رفته‌ایم و آمار اینجا پرت است و همچو شماری خواننده نداریم.

آمار بازدید کننده ها که تا حدی پرت هست ... چون خیلی از بازدید کننده ها روبات های جستجو گر هستن نه یک کاربر واقعی !! موردی که اشاره نکردی ، به برخورد تند خودمون بود ... هنوزم هست . اکثر ما از جمله خودم ، منتظریم یکی بیاد اینجا که بکوبیمش و مسخره اش کنیم . شاید هم از بیکاری و کساد بودن بحث های اینجا باشه که دیگه زده به سرمون ...

با نگرش همه اینها, هماکنون نام‌نویسی آزاد است و زمان هم مرزمند. اگر خرد همگان گفت ما به سخنگاهی چون دفترچه
می‌نیازیم[٦], پس با کردار خود آمده و این را بنمایانند و من هم ازین پس انرژی باز بیشتری گذاشته و بهتر و بیشتر و همراه‌تر می‌نویسم,
اگر نه و گفت نمیخواهد, پس باید نِشال[٧] را نیک دریافته و دفترچه را رها نموده و به کار بهتر و درخورتری پرداخت, که من دستکم برای خودم همین راه را خواهم گزید.

اون هم میهن با شرایطی که گفتم و اسپم کده بودنش ، تازه بعد از 9 سال تونسته روزانه 1000 تا کاربر بازدید کننده داشته باشه اونوقت تو انتظار داری انجمنی در قد و قواره دفترچه که هنوز 4 ساله هم نشده ، به کجا رسیده باشه ؟

به هر حال اینجا بودنت بهتر از نبودنته و گرفتاری های شخصی ما رو هم در نظر بگیر ... بعد ها افرادی هستن که میان و نوشته های ما رو میخونن و شاید به دردشون بخوره !! همون طور که من با دقت و علاقه بحث های گفتگو دات کام رو میخوندم ...

به هر حال موندن یا رفتن ، تصمیم شخصی تو هست . اگر میخوای بری و فکر میکنی تا پست 7777 اتفاق خاصی میوفته و این تهدید تو باعث میشه جامعه مجازی فارسی ، به طور ناگهانی متحول بشه و همه بیان اینجا عضو شن ، بهتره برای 40 تا پست اضافه وقت خودتو اینجا تلف نکنی و سریع تر بری :e409: !! شایدم به عدد 7777 علاقه داری و میخوای به شکل با شکوهی اینجا رو ترک کنی که خب یه بحث دیگست :e404:...

اما اگه ته دلت هنوز به اینجا علاقمندی ، یک بار برای همیشه این بحث های رفتن و موندن رو بذار کنار و هر زمان وقت داشتی ، بیا اینجا و در حد توانت مثل قبل به بالارفتن سطح انجمن کمک کن :e056: !!

یه نفر
03-29-2014, 09:57 AM
بگذارید بره!
انگار باید همه جمع بشن تا این نره؟؟!!!

همتون برید تا من مدیر تالار بشم :-)
ها هااا

Nevermore
03-29-2014, 10:38 AM
دوستان هرکی دستش تمیزه همین یه نفر رو بندازه بیرون که داغ مدیر شدن به دلش بمونه.:e057:

Dariush
03-29-2014, 10:47 AM
دوستان هرکی دستش تمیزه همین یه نفر رو بندازه بیرون که داغ مدیر شدن به دلش بمونه.
مطمئن باش شهریار جان، دو هزار سال هم از عمرِ دفترچه بگذرد او مدیر نخواهد شد:))

یه نفر
03-29-2014, 10:48 AM
دوستان هرکی دستش تمیزه همین یه نفر رو بندازه بیرون که داغ مدیر شدن به دلش بمونه.

هنوز کسی زاییده نشده :-)

تا تک تکتون رو با هم درگیر نکنم و اختلاف بینتون نیاندازم و از اینجا دورتون نکنم، جایی نمیرم ها ها ها ااااا هههااااا (خنده خبیثانه) :-)

یه نفر
03-29-2014, 10:50 AM
مطمئن باش شهریار جان، دو هزار سال هم از عمرِ دفترچه بگذرد او مدیر نخواهد شد:))

نامرداااا :-(

از خداتونم باشه :-(

پس من 3 هزار سال صبر میکنم.. شاید مدیر بشم :-)

Dariush
03-29-2014, 12:07 PM
این جستارِ زبانهای برنامه‌نویسی به اشتباه دوبار ارسال شد، یکی از مدیران لطفا یکی‌شان را بزدایند. مرضِ آندد گویا به ما سرایت کرده :))

undead_knight
03-29-2014, 01:56 PM
این جستارِ زبانهای برنامه‌نویسی به اشتباه دوبار ارسال شد، یکی از مدیران لطفا یکی‌شان را بزدایند. مرضِ آندد گویا به ما سرایت کرده :))
داریوش جان من فقط ممکنه مرض std داشته باشما:)))

sonixax
03-29-2014, 02:33 PM
دفترچه نخستین سخنگاه اندیشیک[٢] و پُرباری نیست که در اسپاش[٣] پارسی‌بان
راه‌افتاده و بهترین آنها هم هرگز نبوده و نیست.

راستش من یکی هرگز فارومی پارسی زبان در قد و قواره اینجا به جز گفتگو ی سابق ندیدم!
روی هر کدام از این فارومها که دست بگذارید برای جذب کاربر یک سری امتیازهایی داده اند که به شدت از کیفیت بحثهاشون کاهیده به قول خودت :دی
مثال میزنم :

هوپا : تحت قوانین جمهوری اسلامی مدیریت میشه و اصلن دولتیه!!!

سایت هوپا یک سایت دولتی است و تحت قوانین جمهوری اسلامی فعالیت میکند
انجمن فیزیكدانان جوان ایران نام نویسی (http://www.hupaa.com/forum/ucp.php?mode=register)
هم میهن : رسمن هر چی بسیجیه کنترل و مدیریتش رو به عهده دارند.
عَندیشه ها : به قدری به سپاهی ها و بسیجی ها برای فلتر نماندن باج داد که آخرش تبدیل شد به قبرستان.
پارس اسکای : شده بود اسپم کده و به طول کلی به باد فنا رفت.
این گفتگو جدیده : پر شده از تاپیکهای این شکلی دست کن تو جیب بالایی چی توشه؟! (http://forum.goftegou.com/thread69.html) ، واسه بالاییت شکلک دربیار! (http://forum.goftegou.com/thread41.html) ، با اخر اسم قبلی یه اسم جدید بگو (http://forum.goftegou.com/thread78.html) ، بحث و تبادل نظر درباره پایتخت 3 (http://forum.goftegou.com/thread14277.html) !!!!!!! تازه همینش هم قوانینش رو از اینجا کپی پیست کرده! شما لطف کنید برید توی این سایت و موقع ثبت نام قوانینش رو بخونید! یک کپی از قوانین اینجا و از همه بدتر! وقتی روی لینک قوانین کلیک میکنید فوروارد میشه به اینجا :)) بعد زیرش نوشته تحت قوانین جمهوری اسلامی!!!!!

3866

ایران پراود : کلن ولش کن در باره اش حرف نزنیم سنگین تریم.
و ...

چهار تا فاروم درست و حسابی هم هست فارومهای تخصصی در باره بازی و موبایل و کامپیوتر هستند که اگر همین فردا یک فاروم این طوری با اسم جدید راه بندازیم یکی دو ماهه خداد تا کاربر جذب میکنه و شلوغ میشه تازه همونش هم باید بالاش گنده بزنی تحت قوانین جمهوری اسلامی وگرنه فیلتر میشه.

خوب اگر قرار بود ما به جمهوری اسلامی باج بدیم یا سایت موهای زیر بغلتو میزنی یا نه راه بندازیم که الان N هزار تا کاربر داشتیم و کلی برو و بیا داشت اینجا! من تنهایی میتونستم در اون شرایط بیشتر از 1000 تا کاربر رو بریزم اینجا کاربرایی که دنبال دردسر و بحث های فلسفی و سیاسی و اینها نیستند و فوق فوقش میخواند بدونند GTA V چند تا Cheat Code داره!!!
در تمام وب فارسی بگردی در حال حاضر فارومی با جدیت و کیفیت اینجا پیدا نمیشه که آزادی بیان رو هم تضمین کرده باشه به امثال جمهوری اسلامی هم باج نده و همین جدیت و کیفیتش برای خیلی ها یک دورنمای ترسناک ترسیم میکنه و خیلی ها هم که عضو میشند یا اصلن چیزی نمینویسند یا بعد از یک مدتی میذارند میرند.

Dariush
03-29-2014, 05:14 PM
به به، درود shirin خانوم! چطورید شما؟

Angela
03-29-2014, 07:24 PM
٧٧٧٧
مهربد شما مثل بابای دفترچه هستی, لطفا فرزندت رو ترک نکن!

iranbanoo
03-29-2014, 07:36 PM
چی شده؟
مهربد بابا شده؟:))
این بابا مهربدم هر از چند گهی دچار عمق فلسفی میشه.ناز نازی شدی مهربد.برو استراحتتو بکن باز بیا از خصوصیات خوب زنانه باهام حرف بزنیم:)

shirin
03-29-2014, 08:51 PM
به به، درود shirin خانوم! چطورید شما؟
درود. سپاس خوبم. شما خوبید؟

Dariush
03-29-2014, 08:54 PM
درود. سپاس خوبم. شما خوبید؟
مرسی از شما، نبودید چند ماهی، دوستان شما را با پیشوندِ «خدا بیامرز» یاد می‌کردند! امیدوارم خوب و خوش باشید:e032:

shirin
03-29-2014, 08:57 PM
دوستان خیلی لطف داشتن به من. :e415: در تعطیلات بسر میبردم. :e40a:

Mehrbod
03-29-2014, 09:03 PM
راستش من یکی هرگز فارومی پارسی زبان در قد و قواره اینجا به جز گفتگو ی سابق ندیدم!
روی هر کدام از این فارومها که دست بگذارید برای جذب کاربر یک سری امتیازهایی داده اند که به شدت از کیفیت بحثهاشون کاهیده به قول خودت :دی
مثال میزنم :

هوپا : تحت قوانین جمهوری اسلامی مدیریت میشه و اصلن دولتیه!!!

انجمن فیزیكدانان جوان ایران نام نویسی (http://www.hupaa.com/forum/ucp.php?mode=register)
هم میهن : رسمن هر چی بسیجیه کنترل و مدیریتش رو به عهده دارند.
عَندیشه ها : به قدری به سپاهی ها و بسیجی ها برای فلتر نماندن باج داد که آخرش تبدیل شد به قبرستان.
پارس اسکای : شده بود اسپم کده و به طول کلی به باد فنا رفت.
این گفتگو جدیده : پر شده از تاپیکهای این شکلی دست کن تو جیب بالایی چی توشه؟! (http://forum.goftegou.com/thread69.html) ، واسه بالاییت شکلک دربیار! (http://forum.goftegou.com/thread41.html) ، با اخر اسم قبلی یه اسم جدید بگو (http://forum.goftegou.com/thread78.html) ، بحث و تبادل نظر درباره پایتخت 3 (http://forum.goftegou.com/thread14277.html) !!!!!!! تازه همینش هم قوانینش رو از اینجا کپی پیست کرده! شما لطف کنید برید توی این سایت و موقع ثبت نام قوانینش رو بخونید! یک کپی از قوانین اینجا و از همه بدتر! وقتی روی لینک قوانین کلیک میکنید فوروارد میشه به اینجا :)) بعد زیرش نوشته تحت قوانین جمهوری اسلامی!!!!!

ایران پراود : کلن ولش کن در باره اش حرف نزنیم سنگین تریم.
و ...

چهار تا فاروم درست و حسابی هم هست فارومهای تخصصی در باره بازی و موبایل و کامپیوتر هستند که اگر همین فردا یک فاروم این طوری با اسم جدید راه بندازیم یکی دو ماهه خداد تا کاربر جذب میکنه و شلوغ میشه تازه همونش هم باید بالاش گنده بزنی تحت قوانین جمهوری اسلامی وگرنه فیلتر میشه.

خوب اگر قرار بود ما به جمهوری اسلامی باج بدیم یا سایت موهای زیر بغلتو میزنی یا نه راه بندازیم که الان N هزار تا کاربر داشتیم و کلی برو و بیا داشت اینجا! من تنهایی میتونستم در اون شرایط بیشتر از 1000 تا کاربر رو بریزم اینجا کاربرایی که دنبال دردسر و بحث های فلسفی و سیاسی و اینها نیستند و فوق فوقش میخواند بدونند GTA V چند تا Cheat Code داره!!!
در تمام وب فارسی بگردی در حال حاضر فارومی با جدیت و کیفیت اینجا پیدا نمیشه که آزادی بیان رو هم تضمین کرده باشه به امثال جمهوری اسلامی هم باج نده و همین جدیت و کیفیتش برای خیلی ها یک دورنمای ترسناک ترسیم میکنه و خیلی ها هم که عضو میشند یا اصلن چیزی نمینویسند یا بعد از یک مدتی میذارند میرند.

غیر از گفتمان ، دیگه کدوم فورم بوده که به آزادی اینجا بوده باشه ؟ شمار بالای کاربر اتفاقا جاهایی هست که بخش اعظم نوشته ها چرت و پرت و اسپم و چت هست در واقع ... نمونه اش هم میهن !!

همون گفتمان هم با اینکه شناخت زیادی ندارم ، حدس میزنم از این بخش های اسپم کم نداشته ...

به طور کلی شلوغی مساوی هست با اسپم ...

آمار بازدید کننده ها که تا حدی پرت هست ... چون خیلی از بازدید کننده ها روبات های جستجو گر هستن نه یک کاربر واقعی !! موردی که اشاره نکردی ، به برخورد تند خودمون بود ... هنوزم هست . اکثر ما از جمله خودم ، منتظریم یکی بیاد اینجا که بکوبیمش و مسخره اش کنیم . شاید هم از بیکاری و کساد بودن بحث های اینجا باشه که دیگه زده به سرمون ...

اون هم میهن با شرایطی که گفتم و اسپم کده بودنش ، تازه بعد از 9 سال تونسته روزانه 1000 تا کاربر بازدید کننده داشته باشه اونوقت تو انتظار داری انجمنی در قد و قواره دفترچه که هنوز 4 ساله هم نشده ، به کجا رسیده باشه ؟

به هر حال اینجا بودنت بهتر از نبودنته و گرفتاری های شخصی ما رو هم در نظر بگیر ... بعد ها افرادی هستن که میان و نوشته های ما رو میخونن و شاید به دردشون بخوره !! همون طور که من با دقت و علاقه بحث های گفتگو دات کام رو میخوندم ...

سخنگاه هوپا (پیش از اینکه به ج.ا. وابدهد), سخنگاه gozareforum.com (که بایگانی‌هایِ مزدک بخش از آنجا بود),
سخنگاه ایرانکلیک (که دیرتر شد گفتمان) و ... اینها همگی به اندازه‌یِ اینجا و بیشتر خوب بودند و شاید ١٠ برابر هم کاربر داشتند (گفتمان
میاندیشم ١٠ هزارتایی داشت), ولی دروغ هم نباید گفت که همه‌یِ آنها بگونه‌ای سرانجام نیست و نابود شدند.

ما میدانیم که بزرگترین دشواری ایرانیان فیلترینگ نیست (از facebook), از سویی هم میدانیم گفتمان‌هایِ ما
پیشتر هوادار داشته‌اند و کم کم از شمار آنها کاسته شده (از سخنگاه‌هایِ نامبرده); در یک نگاه کلان من این را
تصمیمی از سوی ناخودآگاه ایرانزمین میدانم که به هر انگیزه و شوندی, این روزها مردم اش دل به اندیشه و فلسفه دیگر نمیدهند.

من اینجا چیزی بیشتر از آنچه خودم مایه میگذارم هم نمیخواهم; مردم گرفتاری دارند؟ خب من هم دارم, من هم سر کرایه‌یِ خانه و هزار
و یک چیز دیگر باید هر روز هزار و چند ترفند و نقشه بزنم. میگویید از نوشتن میترسند؟ خب بنویسند که نترسند, هر چیزی بار یکم بیشتر ترسناک نیست.
میگویید فیلترینگ آنها را بازداشته؟ پس چه جور برای پسند و دیدگاه نویسی روی تاربرگ بهمان pornstar راه میابند, ولی به اینجا نه؟
میگویید از ج.ا. میترسند؟ دست‌بردارید, ما اینجا از بیخ یک یا دو مسلمان که سالی یکبار میایند بیشتر نداریم که
گفتگوی دین‌ستیزی بخواهیم داشته باشیم, ولی بجایش این همه جُستار فلسفیک و دانشیک و فرگشتیک داریم,
اینها را که در خود دانشگاه هم سخن برانید کسی با شما کاری ندارد, چه رِسد اینجا.

با این شزایط کوشش کنیم شما خاموس بمانید؛ که شمار نوشته هایتان به VVVV نرسد...:e40a:

چی شده؟
مهربد بابا شده؟:))
این بابا مهربدم هر از چند گهی دچار عمق فلسفی میشه.ناز نازی شدی مهربد.برو استراحتتو بکن باز بیا از خصوصیات خوب زنانه باهام حرف بزنیم:)

مهربد شما مثل بابای دفترچه هستی, لطفا فرزندت رو ترک نکن!

سپاس از مهر همگی دوستان, من که گفتم انگیزه‌یِ من گوشمالی دادن هیچکس نیست, ولی بگونه‌ای آری خودم را روان و بخشی از
دفترچه میدانم که تا جاییکه در توانم بوده در راه گسترش و بزرگیِ آن کوشیده‌ام; بی هیچ گمانی لغزش‌هایِ فراوان هم داشته‌ام.

ولی به هر روی اینجا فرزند من نیست, بخشی از دستآورد‌های من و تک تک دوستان است که از نگاه من ایرانیان باید آنرا بیشتر ارج‌ بدهند و بزرگ بدارند.

چنانکه در انگلیسی و پارسی میگویند ما به خون تازه (fresh blood) مینیازیم که در رگ و ریشه‌یِ این پیکر دفترچه روان کنیم,
در نبود کاربران جوان و کنجکاو یک تکرار و بازتکرار همیشگی داریم از آنچه تاکنون گفته شده‌ (rehashing the same old stuff again and again and again).

مهربد بزرگوار، شما چرا اینقدر زود ناامید می‌شوید؟ قدری به اندیشمندانِ تاریخ نگاه بکنید که چه میزان تنها و مهجور بوده‌اند ولی امروز پس از صدها و هزاران سال ما از ناامید نشدن‌شان چقدر سپاسگزار شده‌ایم و در نهایت این حماقت و جهل بوده که در برابرشان شکست خورده! شکیبایی خود عنصری مهم از خردگرایی‌ست! من خبری جالب و شاید باورنکردنی برایتان دارم: من در یک سالِ گذشته در دانشگاه حداقل از پنج نفر وصفِ اینجا را شنیده‌ام و همیشه هم از سوادِ بالای کاربران‌اش تعریف کرده‌اند. من بازخوردهای جاهایی مثلِ اینجا را در بیرون زیاد دیده‌ام که شوربختانه نمی‌توانم نشانی‌های روشنی از آنها اینجا بگویم.

من فکر می‌کنم در گذشته ما اشتباهاتی کرده‌ایم از جمله اینکه با کاربرانِ نو، برخوردِ سردی داشته‌ایم و جوی خشک و سخت اینجا برقرار کرده‌ایم (چیزی که همه‌ی کسانی که با من در موردِ اینجا حرف زده‌اند نسبت بهش هشدار داده‌اند) که البته اخیرا کمی از شدت‌اش کاسته شده. ایرادِ دیگرِ اینجا این است که در فضای مجازی نشانی از آن نیست. من امیدوارم امسال بتوانیم آن یکی سایت را راه بیاندازیم و تونلی باز بکنیم به اینجا!

با تمامِ اینها، من هنوز گمان می‌کنم اینجا جوان است و فرصت برای رشد زیاد دارد. اگر هم نداشته باشد، شما بیاندیشید که از کاربرانِ شاخصِ اینجا چقدر آموخته‌اید، بودنِ فضایی چون اینجا یعنی وجودِ این فرصت که سالی دو سه تا آدم شبیه به اینها راهشان به اینجا باز شود، برای من همین هم کافی‌ست! شما قدری به فضای مجازی پارسی دور و برتان نگاه بکنید و ببینید که چقدر رقت‌انگیز و هتا تهوع‌آور است. در برابرِ تمامِ آنها، فضایی چون اینجا، با تمامِ خلوتی‌اش، بسیار ارزشمند است.

نباید از نوشتن در اینجا انتظارِ بازخوردِ آنی داشت، نوشته‌های شما در اینجا می‌مانند و (تقریبا) همیشه در دسترس خواهند بود و کسانی خواهند بود که ارزش‌شان را دریابد. به یاد بیاورید اکثریتِ مطلق در همیشه و همه جا نادان بوده‌اند، اما همان 5 درصدی که چنین نبوده‌اند، کارِ خود را کرده و آن 95 درصد را تحتِ تاثیر خویش قرار بده‌اند، شده هتا چند دهه یا چند سد سال پس از مرگ‌شان! من مطمئنم روزهایی خواهند بود در سالهای آینده شما از نرفتن و بودن در اینجا نه تنها پشیمان نخواهید بود که از خواندنِ نوشته‌های امروزتان از خودتان حس رضایتمندی خواهید داشت.

سپاس داریوش ارجمند,

من پیش از پاسخ در نوشته‌ و بازخورد تک تک اتان نیک‌ اندیشیدم و در تصمیم فرجامین که رفتن همیشگی باشد یکبار دیگر بازخواهم‌اندیشید.
با این همه هم میگویم من نمیاندیشم که چیز چندانی هم برای گفتن دیگر داشته باشم (نوشتن فرایِ آنچه تاکنون گفته‌ام به دامنه‌یِ
زندگی بیرونم پا میدواند که برایش مرزی روشن داشته‌ام و دارم). پس درسته من میروم, ولی همین شمار پیک و جُستار میمانند.

دیگر اینکه نمونه‌وار من از هماکنون و همینجا میدانم تک تک هموندان دفترچه که به ٥٠ تا هم نمیرسند درباره‌یِ هر پرسمان و گفتمانی چه جور
میاندیشند و چه نگر و نگرشی دارند, چه سودی دارد ب.ن. جُستاری بگشایید که پیشاپیش میدانید دیدگاه هرکس بباریکی پیرامون آن چیست؟

به هر حال موندن یا رفتن ، تصمیم شخصی تو هست . اگر میخوای بری و فکر میکنی تا پست 7777 اتفاق خاصی میوفته و این تهدید تو باعث میشه جامعه مجازی فارسی ، به طور ناگهانی متحول بشه و همه بیان اینجا عضو شن ، بهتره برای 40 تا پست اضافه وقت خودتو اینجا تلف نکنی و سریع تر بری :e409: !! شایدم به عدد 7777 علاقه داری و میخوای به شکل با شکوهی اینجا رو ترک کنی که خب یه بحث دیگست :e404:...

اما اگه ته دلت هنوز به اینجا علاقمندی ، یک بار برای همیشه این بحث های رفتن و موندن رو بذار کنار و هر زمان وقت داشتی ، بیا اینجا و در حد توانت مثل قبل به بالارفتن سطح انجمن کمک کن :e056: !!

بدیِ یا شاید خوبیِ من اینه که در هر کاری یا سرتاپا هستم, یا از بیخ نیستم. میانه‌روی چنانکه از همین پارسیگویی ام
میشود دید در من نیست. ولی همانجوری که گفتم سخن همه را خوب خواندم و گُزیرش من میشاید که شتابزده باشد.

با این همه ما که اینجا رایگیری کم نداریم, من هم گُزیر را پس به هموندان اینجا میسپارم, کدام راه را برای من میگزینید:
ُ

١- رفتن همیشگی پس از ٧٧٧٧ امین پیک (یک رای تا اینجا: یه نفر)
٢- رفتن برای ٧٧٧٧ ساعت (≈ یکسال یا ٣٢٤ روز) پس از پیک نامبرده (زماندهی به دفترچه برای بازسازی و نوسازی خودش)
٣- رفتن و بازگشت تا زمانیکه شمار هموندان نامنوشته‌یِ راستین اینجا از ٥٠٠ به ١٠٠٠ برسد.
٤- رفتن و بازگشت هنگامیکه شمار هموندان فعّال اینجا (همگاه در ٤٨ ساعت گذشته) از ٥٠ به ١٠٠ برسد.

این اعلان جنگی است به خوانندگان گوشه و کنار و بی نام و نشانی که آنسوی نمایشگر خاموش و بیسدا نشسته‌اند و دورادور
اینجا را همچون میدان گلادیاتور‌ها نگاه میکنند. چنانکه در پیک پیشین گفتم, بدانید که اگر سخنگاه و اندیشگاه درخور میخواهید, باید درون
شوید و نشان بدهید, اگرنه ما اینجا در این انجمن کوچک بسنده همگون و هماندیش شده‌ایم و چیز دیگری دستکم از سوی من برای گفتن نیست.

پارسیگر

undead_knight
03-29-2014, 09:11 PM
مهربد شاید تو هم یکی از اختلال های خلقی رو داشته باشی،کسی چه میدونه:))

shirin
03-29-2014, 09:54 PM
بودن یا نبودن مساله این است؟ :e415:

Dariush
03-29-2014, 10:01 PM
کدام راه را برای من میگزینید:
ُ
راست‌اش به نگر من دلیلی برای خداحافظی نیست مهربد جان یا حداقل علنی‌ش نکرد، برای خودت سخت‌اش نکن، اینجا هست تو هم هر وقت که انگیزه داشتی بیا و با ما هم‌سخن شو و هر وقت که انگیزه نداشتی خاموش بمان. پیش‌بینی آینده که در توانایی‌هایت فکر نمی‌کنم باشد، شاید اتفاقی افتاد، نگرت دگرگون شد یا هر چیز دیگری.
از نگاهی دیگر تصمیمِ تو بستگی به اینکه تو چطور اینجا را نگاه می‌کنی، یادم هست که تو زمانی به تاثیرگزاریِ اینجا توجه ویژه‌ای داشتی، امروز ولی می‌بینم که بحث و گفتگو با دیگران برایت اهمیتِ بیشتری پیدا کرده یا هر دو به یک میزان اهمیت دارند. من توصر می‌کنم مهمترین دلیلی که اینجا مهجور مانده، نه فلیترینگ، نه ترس از مشکلاتِ امنیتی و نه به خاطرِ جوِ سنگین‌اش است که به خاطر گم بودنِ اینجا در فضای مجازی‌ست و این یعنی اینکه ما به اندازه‌ی کافی در معرفی دفترچه به فضای مجازی فعال نبوده‌ایم وگرنه در فیس‌بوک صفحاتی هستند که خیلی از اینجا سیاسی‌تر هستند و گاهی اعضای چند صد هزارتایی دارند. به گمانِ من بهترین راهکار برای ارتقای تعدادِ کاربرارنِ اینجا نه تهدیدِ کاربرانِ مهمان به نابودیِ اینجا، که پیدا کردنِ راهکاری‌ست برای اینکه این سایت و اسم‌اش بیشتر در فضای مجازی پارسی دیده شود. من مطمئنم که در صورتی که اینجا اندکی بیشتر شهرت داشته باشد و بیشتر دیده شود، حتما چندین برابرِ اکنون کاربرِ فعال خواهیم داشت.

sonixax
03-29-2014, 10:31 PM
سخنگاه هوپا (پیش از اینکه به ج.ا. وابدهد), سخنگاه gozareforum.com (که بایگانی‌هایِ مزدک بخش از آنجا بود),
سخنگاه ایرانکلیک (که دیرتر شد گفتمان) و ... اینها همگی به اندازه‌یِ اینجا و بیشتر خوب بودند و شاید ١٠ برابر هم کاربر داشتند (گفتمان
میاندیشم[١] ١٠ هزارتایی داشت), ولی دروغ هم نباید گفت که همه‌یِ آنها بگونه‌ای سرانجام نیست و نابود شدند.

هوپا که از اولش هم دست جمهوری اسلامی بود .
دورانی هم که گفتمان و گفتگو حتا بودند بگیر و ببند و فیلترینگ به این حد نبود طوری که میشد با هر فیلتر شکنی به هر سایتی سر زد از اون طرف هم هنوز چیزی به نام فیس بوک هنوز خیلی در بین ایرانیان جا باز نکرده بود برای همین اونها خیلی کاربر داشتند.
دست آخر هم که به قول خودت همگی نیست و نابود شدند باز اینجا داره کجدار و مریض پیش میره.
من حتا اگر یادت باشه مهاجرت به یک سیستم متن باز و رایگان رو هم پیشنهاد داده بودم که بشه از دامینهای چندگانه بدون دردسر و ... استفاده کرد و شر این فیلترینگ رو برای همیشه کند که دوستان در تیم مدیریتی مخالفت کردند.

ما میدانیم که بزرگترین دشواری ایرانیان فیلترینگ نیست (از facebook), از سویی هم میدانیم گفتمان‌هایِ[٢] ما
پیشتر هوادار داشته‌اند و کم کم از شمار آنها کاسته شده (از سخنگاه‌هایِ نامبرده); در یک نگاه کلان من این را
تصمیمی از سوی ناخودآگاه ایرانزمین میدانم که به هر انگیزه و شوندی[٣], این روزها مردم اش دل به اندیشه و فلسفه دیگر نمیدهند.

خوب تالارهای سیاسی و غیر فلسفی اینجا داغتر از فلسفی هایش هستند! با این حال خیلی ها فقط خواننده هستند.
من فکر میکنم صراحتِ اینجا خودش یک عامل بازدارنده هست که افراد رو میترسونه برای نوشتن.
همون عَندیشه ها قبل از خدابیامرزی تاپیکهای فلسفه و سیاستش همش حول محور 10-12 تا کاربر میگشت و بقیه توی تاپیکهای دیگه ول بودند.
درست که نگاه کنی هم میهن هم همین طوریه.

میگویید فیلترینگ آنها را بازداشته[٦]؟ پس چه جور برای پسند و دیدگاه نویسی روی تاربرگ[٧] بهمان pornstar راه میابند, ولی به اینجا نه؟

خودت هم میدانی که اینها همه بهانه است.
دنیای مجازی ایرانیان بیشتر به مسخره بازی و دری وری میگذرد طوری که هر سایتی که کارش اندکی جدی بود یا سرانجام تعطیل شد یا تبدیل شد به لجنزارِ مشتی گاگولِ اسپمرِ عقده ای - مثل بالاترین یا مرحوم دنباله.

میگویید از ج.ا. میترسند؟ دست‌بردارید, ما اینجا از بیخ یک یا دو مسلمان که سالی یکبار میایند بیشتر نداریم که
گفتگوی دین‌ستیزی بخواهیم داشته باشیم, ولی بجایش این همه جُستار فلسفیک و دانشیک[٨] و فرگشتیک[٩] داریم,
اینها را که در خود دانشگاه هم سخن برانید[١٠] کسی با شما کاری ندارد, چه رِسد اینجا.

بحث اسلام ستیزی خیلی وقته که دیگه داغ نیست. سایتهای اسلام ستیز سوت و کور هستند و البته مطلب تازه ای هم نیست که بخواد عنوان بشه.
مگه 114 تا سوره و یک سری سنت و داستان زندگی امامهای شیعه و سنی چه قدر سر و ته داره که بخواد هی بیخ پیدا کنه ؟

mosafer
03-29-2014, 10:35 PM
من فکر می‌کنم در گذشته ما اشتباهاتی کرده‌ایم از جمله اینکه با کاربرانِ نو، برخوردِ سردی داشته‌ایم و جوی خشک و سخت اینجا برقرار کرده‌ایم (چیزی که همه‌ی کسانی که با من در موردِ اینجا حرف زده‌اند نسبت بهش هشدار داده‌اند) که البته اخیرا کمی از شدت‌اش کاسته شده

جدای از برخورد سرد، اگر فردی که تازه عضو شده اعلام کند مسلمان ست رفتارتان(شخص خاص منظورم نیست) با او خصمانه و حالتی تهاجمی دارد منتظر کوچکترین سخن او هستید تا تیربارانش کنید
شما اولین امتیاز را برای کاربران جدید خداباوری یا ناباوری او قرار میدهید و برخوردتان طبق همان ست
اینجا برای من جذابیتی ندارد تا بعد از بستن این صفحه مایل باشم دوباره باز کنم و ببینمش،چون برخوردهای اولتان خیلی تند و تلخ بود و هنوز در ذهن من همان ها نقش بسته از کاربران اینجا
از اسامی مستعار دلخوشی ندارم و همیشه دوست دارم بنام خودم ثبت نام کنم ولی این نام برای این فروم را ترجیح میدهم و هیچ وقت خودم را عضو اصلی اینجا ندانسته و نمیدانم
شاید با گذر زمان تغییری حاصل شود
+
این تلخی در صحبتم را ببخشید گفتم تا بدانید رفتارتان چه تاثیری دارد بر دید کاربر تازه وارد دارد
مهمترین چیزی که یک نفر را ثابت نگه میدارد نوع برخورد اولیه شماست

Mehrbod
03-29-2014, 10:42 PM
راست‌اش به نگر من دلیلی برای خداحافظی نیست مهربد جان یا حداقل علنی‌ش نکرد، برای خودت سخت‌اش نکن، اینجا هست تو هم هر وقت که انگیزه داشتی بیا و با ما هم‌سخن شو و هر وقت که انگیزه نداشتی خاموش بمان. پیش‌بینی آینده که در توانایی‌هایت فکر نمی‌کنم باشد، شاید اتفاقی افتاد، نگرت دگرگون شد یا هر چیز دیگری.
از نگاهی دیگر تصمیمِ تو بستگی به اینکه تو چطور اینجا را نگاه می‌کنی، یادم هست که تو زمانی به تاثیرگزاریِ اینجا توجه ویژه‌ای داشتی، امروز ولی می‌بینم که بحث و گفتگو با دیگران برایت اهمیتِ بیشتری پیدا کرده یا هر دو به یک میزان اهمیت دارند. من توصر می‌کنم مهمترین دلیلی که اینجا مهجور مانده، نه فلیترینگ، نه ترس از مشکلاتِ امنیتی و نه به خاطرِ جوِ سنگین‌اش است که به خاطر گم بودنِ اینجا در فضای مجازی‌ست و این یعنی اینکه ما به اندازه‌ی کافی در معرفی دفترچه به فضای مجازی فعال نبوده‌ایم وگرنه در فیس‌بوک صفحاتی هستند که خیلی از اینجا سیاسی‌تر هستند و گاهی اعضای چند صد هزارتایی دارند. به گمانِ من بهترین راهکار برای ارتقای تعدادِ کاربرارنِ اینجا نه تهدیدِ کاربرانِ مهمان به نابودیِ اینجا، که پیدا کردنِ راهکاری‌ست برای اینکه این سایت و اسم‌اش بیشتر در فضای مجازی پارسی دیده شود.

خب هنوز چند ده تایی پست مانده و پیش‌انگاشت این بود اگر اینجا همینجور خاموش و مرده مانده بود
اسپاگتی‌نگهداری نموده و سراغ کار دیگری بروم, این دو سه روز که داغ و سوزان بوده, ولی
شوربختانه تنها باز خودمان هستیم و این fresh blood که اینجا می‌نیازد را نمیبینیم.

از نگاهی دیگر تصمیمِ تو بستگی به اینکه تو چطور اینجا را نگاه می‌کنی، یادم هست که تو زمانی به تاثیرگزاریِ اینجا توجه ویژه‌ای داشتی

کدام تاثیرگذاری؟ ٥٠ تا آدم که همدیگر را همچون کف دست میشناسند دیگر روی چه چیزی باید بهُنایند؟

مهربد شاید تو هم یکی از اختلال های خلقی رو داشته باشی،کسی چه میدونه:))

نه من برای هر چیزی یک آستانه‌یِ پنهان دارم که هر روز پایین بالا میرود. اگر رد شد رفتارهای اینچنینی از من سر میزند (برای دیگران شگفتناک).

من مطمئنم که در صورتی که اینجا اندکی بیشتر شهرت داشته باشد و بیشتر دیده شود، حتما چندین برابرِ اکنون کاربرِ فعال خواهیم داشت.

خب من هنوز اینجا هستم, هر راهکار, برونرفتی که در اندیشه دارید بگویید, من آنچه در توانم هست میکنم.

من بسیار پیشتر ابزارهای گوناگونی هم برای شناساندن و تبلیغات اینجا نوشته بودم (برنامه‌نویسی), میتوانم اینها را هم
در جُستار بگذارم تا همگی, خودت, من و میلاد و هر کس که در توان اش هست برای تبلیغات اینجا از آنها بهره بگیرد.
ولی دفترچه با این داستان کنونی برای من گیرایی ندارد, فرنودِ من میگوید یا باید به پسین‌تراز رفت یا به کار دیگر و هُناینده‌تری پرداخت.

پارسیگر

mosafer
03-29-2014, 11:00 PM
من فکر می‌کنم در گذشته ما اشتباهاتی کرده‌ایم از جمله اینکه با کاربرانِ نو، برخوردِ سردی داشته‌ایم و جوی خشک و سخت اینجا برقرار کرده‌ایم (چیزی که همه‌ی کسانی که با من در موردِ اینجا حرف زده‌اند نسبت بهش هشدار داده‌اند) که البته اخیرا کمی از شدت‌اش کاسته شده جدای از برخورد سرد، اگر فردی که تازه عضو شده اعلام کند مسلمان ست رفتارتان(شخص خاص منظورم نیست) با او خصمانه و حالتی تهاجمی ست منتظر کوچکترین سخن او هستید تا تیربارانش کنید شما اولین امتیاز را برای کاربران جدید خداباوری یا ناباوری او قرار میدهید و برخوردتان طبق همان ست اینجا برای من جذابیتی ندارد تا بعد از بستن این صفحه مایل باشم دوباره باز کنم و ببینمش،چون برخوردهای اولتان خیلی تند و تلخ بود و هنوز در ذهن من همان ها نقش بسته از کاربران اینجا از اسامی مستعار دلخوشی ندارم و همیشه دوست دارم بنام خودم ثبت نام کنم ولی این نام برای این فروم را ترجیح میدهم و هیچ وقت خود را عضو اصلی اینجا ندانسته و نمیدانم شاید با گذر زمان تغییری حاصل شود + این تلخی در صحبتم را ببخشید گفتم تا بدانید رفتارتان چه تاثیری دارد بر دید کاربر تازه وارد دارد مهمترین چیزی که یک نفر را ثابت نگه میدارد نوع برخورد اولیه شماست

iranbanoo
03-29-2014, 11:06 PM
بچه ها فکر نمیکنید علاقه به فروم نویسی هم کم شده باشه؟
انجمن های دیگه هم اکثر بحث هاشون حول مسائل نه چندان جدی میچرخه.
_________
البته من هم با بانو مسافر هم عقیده ام.من با یکسری برخورد ها و تنش هایی که اینجا با کاربران تازه وارد شد حس کردم جذب کاربران تازه وارد با مانع روبه رو بشه.
به هر صورت تنها نوشتن و بحث کردن ملاک نیست.یک جو گیرایی باید وجود داشته باشه که کاربر اشتیاق پیدا کنه برای وارد شدن و همینطور فعالیت.

mosafer
03-29-2014, 11:17 PM
سرعتم پایین ست و گویا پستم را دو مرتبه ارسال کردم
امیدی به حذف یکی از انها ندارم با این سرعت...

undead_knight
03-29-2014, 11:17 PM
بچه ها فکر نمیکنید علاقه به فروم نویسی هم کم شده باشه؟
انجمن های دیگه هم اکثر بحث هاشون حول مسائل نه چندان جدی میچرخه.
_________
البته من هم با بانو مسافر هم عقیده ام.من با یکسری برخورد ها و تنش هایی که اینجا با کاربران تازه وارد شد حس کردم جذب کاربران تازه وارد با مانع روبه رو بشه.
به هر صورت تنها نوشتن و بحث کردن ملاک نیست.یک جو گیرایی باید وجود داشته باشه که کاربر اشتیاق پیدا کنه برای وارد شدن و همینطور فعالیت.
این که اظهر من الشمسه،الان شبکه های اجتماعی بیشترین کاربر ها رو جذب میکنند، البته کاربر "جدی" فاروم نویس همچنان موجود هست و شاید انگیزش کم شده باشه ولی در بستر مستعد میتونه دوباره فعال بشه.

iranbanoo
03-29-2014, 11:23 PM
این که اظهر من الشمسه،الان شبکه های اجتماعی بیشترین کاربر ها رو جذب میکنند، البته کاربر "جدی" فاروم نویس همچنان موجود هست و شاید انگیزش کم شده باشه ولی در بستر مستعد میتونه دوباره فعال بشه.
خوب محیا کردن بستر مناسب برای فروم نویسی برمیگرده به توانایی مدیریتی هر انجمن که چه قدر میتونه کاربراهاشو به بحث های جدی تر هدایت کنه.
ولی اینجا در وهله ی اول کاربر میخواد نه کاربر جدی:e404:

shirin
03-29-2014, 11:24 PM
مهربد حتما باید یه جای پر رفت و آمدو شلوغ باشه؟ نمیشه به عنوان یه پاتوق که در اوقات بیکاری که بهش سر میزنی و همیشه دوستان ثابتی رو اونجا میبینی بهش نگاه کنی؟
بعدم عمرا منو شناخته باشی. :e057:

Mehrbod
03-29-2014, 11:28 PM
مهربد حتما باید یه جای پر رفت و آمدو شلوغ باشه؟ نمیشه به عنوان یه پاتوق که در اوقات بیکاری که بهش سر میزنی و همیشه دوستان ثابتی رو اونجا میبینی بهش نگاه کنی؟

همـ..م شاید کار درست این باشد; با این همه من زندگی را بسیار بسیار کوتاهتر
از اینها میبینم و راستش کمتر پیش میاید زمانم را تنها و تنها برای خوشیِ خودم بگسارم (خوشی بی پشتوانه = بد).

از زمان اندکی که در این زندگی داریم باید بیشترینه‌یِ بهره را برد و در این جهان ما این اندازه گرفتاری و بدبختی داریم (از زندگی
خودمان گرفته تا آینده‌یِ تیره و تار بشریت) که برای من پاتوق و محفل سازی و این چیزها آنهم از گونه‌یِ اینترنتی (در بیرون تا اندازه‌ای بایا)
همچون تابو میمانند و هیچ جور در سرشت من فرونمیرود که تا چند سال آینده‌یِ زندگیم همینجور بیایم اینجا و از جمع اینجا — که به من مهر
فراوان دارند و کجا میبینید برای نمونه این اندازه با پارسیگویی تند و تیز یکی همراهی کنند؟ — برای خوشیِ خودم بهره‌بگیرم.

بعدم عمرا منو شناخته باشی. :e057:

تو را هم شناخته‌ام, اگر میباورید چیز نه چندان خودینه‌ای هست که من نمیدانم بپرسید تا بپاسخم!

آها, خب همین یک نِشال ئه, اگر براستی کم شده پس ما هم باید خودمان را خواه ناخواه سازواری بدهیم.

این پافشاری بیخود روی چیزیکه کار نمیکند را من بوارونه‌یِ همه‌یِ شما کودکانه میبینیم. چه سودی
دارد ما اینجا زمان بگذاریم و بنویسیم اگر رویهمرفته بیشتر از ١٠٠ تن هرگز نخواهند دید و کمتر از ١٠ تن هم نخواهند خواند؟

بی‌کنشی (inaction) پُرگاه بهترین کُنش است. چند هفته اینجا نیایید, نیاز به گفتگو و گفتمان شما را خواه ناخواه
به یک جای دیگر میکشاند* و اینجور ما به آماج بزرگتر که گسترش خردگرایی و خوشیِ سزامند آن باشد میرسیم.

اگرنه بهره بردنِ اینجا همچون یک افیون که خوشیِ اندک و پیوسته و بی
حساب کتاب بدهد و کارآمد و هُنایش نزدیک به صفر که نشد کار خردپذیر.

*

One of my favorite stories concerns a Buddhist scholar and a Zen Master. The scholar had an extensive background in Buddhist Studies and was an expert on the Nirvana Sutra. He came to study with the master and after making the customary bows, asked her to teach him Zen. Then, he began to talk about his extensive doctrinal background and rambled on and on about the many sutras he had studied.

The master listened patiently and then began to make tea. When it was ready, she poured the tea into the scholar's cup until it began to overflow and run all over the floor. The scholar saw what was happening and shouted, "Stop, stop! The cup is full; you can't get anymore in."

The master stopped pouring and said: "You are like this cup; you are full of ideas about Buddha's Way. You come and ask for teaching, but your cup is full; I can't put anything in. Before I can teach you, you'll have to empty your cup."

پارسیگر

کافر_مقدس
03-29-2014, 11:36 PM
جدای از برخورد سرد، اگر فردی که تازه عضو شده اعلام کند مسلمان ست رفتارتان(شخص خاص منظورم نیست) با او خصمانه و حالتی تهاجمی دارد منتظر کوچکترین سخن او هستید تا تیربارانش کنید

اینجا برای من جذابیتی ندارد تا بعد از بستن این صفحه مایل باشم دوباره باز کنم و ببینمش،چون برخوردهای اولتان خیلی تند و تلخ بود و هنوز در ذهن من همان ها نقش بسته از کاربران اینجا

مهمترین چیزی که یک نفر را ثابت نگه میدارد نوع برخورد اولیه شماست

مسلمان که جای خود دارد، کافیست برای مثال از عملکرد یک مقام دولتی ایران تقدیر کنید یا از فلان شخص که حامی جنبش سبز است حمایت کنید،

حال مهم نیست که پیشینه ی شما چه باشد و چه سابقه ی مبارزاتی در کارنامه ی خود داشته باشید، همان چند موضع گیری کفایت می کند برای اینکه آماج حملات ریز و درشت برخی از دوستان به ظاهر دانا و عقل کل(!) قرار بگیرید و ساندیس خور و هشت تومنی و عامل نفوذی جمهوری اسلامی لقب بگیرید!

مدارکش هم موجود است!

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/67.jpg

حالا ما پوستمان کلفت است و مدام در حال دایورت کردن هستیم، ولی همه که مثل ما صبور نیستند!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/07/9.png

Dariush
03-29-2014, 11:48 PM
خب من هنوز اینجا هستم, هر راهکار, برونرفتی که در اندیشه دارید بگویید, من آنچه در توانم هست میکنم.

من بسیار پیشتر ابزارهای گوناگونی هم برای شناساندن و تبلیغات اینجا نوشته بودم (برنامه‌نویسی), میتوانم اینها را هم
در جُستار بگذارم تا همگی, خودت, من و میلاد و هر کس که در توان اش هست برای تبلیغات اینجا از آنها بهره بگیرد.
ولی دفترچه با این داستان کنونی برای من گیرایی ندارد, فرنودِ[٦] من میگوید یا باید به پسین‌تراز رفت یا به کار دیگر و هُناینده‌تری پرداخت.
خب من هم می‌گویم با هم بیاندیشیم و ببینیم که چه راهی برای شناساندنِ اینجا به کاربرانِ پارسی می‌توانیم پیدا کنیم. تبلیغات در سایت‌ها، معرفی در صفحاتِ ویژه‌ی فیسبوک یا هر کار دیگری.

جدای از برخورد سرد، اگر فردی که تازه عضو شده اعلام کند مسلمان ست رفتارتان(شخص خاص منظورم نیست) با او خصمانه و حالتی تهاجمی ست منتظر کوچکترین سخن او هستید تا تیربارانش کنید شما اولین امتیاز را برای کاربران جدید خداباوری یا ناباوری او قرار میدهید و برخوردتان طبق همان ست اینجا برای من جذابیتی ندارد تا بعد از بستن این صفحه مایل باشم دوباره باز کنم و ببینمش،چون برخوردهای اولتان خیلی تند و تلخ بود و هنوز در ذهن من همان ها نقش بسته از کاربران اینجا از اسامی مستعار دلخوشی ندارم و همیشه دوست دارم بنام خودم ثبت نام کنم ولی این نام برای این فروم را ترجیح میدهم و هیچ وقت خود را عضو اصلی اینجا ندانسته و نمیدانم شاید با گذر زمان تغییری حاصل شود + این تلخی در صحبتم را ببخشید گفتم تا بدانید رفتارتان چه تاثیری دارد بر دید کاربر تازه وارد دارد مهمترین چیزی که یک نفر را ثابت نگه میدارد نوع برخورد اولیه شماست
این را قبول دارم. این برخوردها گاهی برای این بود که طرف موضعی منطقی و جدی اینجا داشته باشد، گاهی برای خودنمایی بوده و یا به هر دلیلِ دیگر که در نهایت برآیندِ خوبی نداشته به نظرِ من. اما این هم باز بهانه‌ی خوبی نیست، اینجا کمابیش یک سیستم تقریبا آزاد در همه‌ی جنبه‌ها دارد و کسان می‌توانند فضای اینجا را خودشان تغییر دهند و نرم‌هایش را طوری تغییر دهند که رفتارِ ما منسوخ شود. کسی که صاحبِ اینجا نیست و همه‌ی آنهایی که شما می‌گویید سر جمع ده نفر هم نیستند.

iranbanoo
03-29-2014, 11:51 PM
حالا ما پوستمان کلفت است و مدام در حال دایورت کردن هستیم، ولی همه که مثل ما صبور نیستند!
دقیقا:e412:

Dariush
03-29-2014, 11:54 PM
آها, خب همین یک نِشال[١] ئه, اگر براستی کم شده پس ما هم باید خودمان را خواه ناخواه سازواری[٢] بدهیم.

این پافشاری[٣] بیخود روی چیزیکه کار نمیکند را من بوارونه‌یِ همه‌یِ شما کودکانه میبینیم. چه سودی
دارد ما اینجا زمان بگذاریم و بنویسیم اگر رویهمرفته بیشتر از ١٠٠ تن هرگز نخواهند دید و کمتر از ١٠ تن هم نخواهند خواند؟

بی‌کنشی[٤] (inaction) پُرگاه[٥] بهترین کُنش است. چند هفته اینجا نیایید, نیاز به گفتگو و گفتمان شما را خواه ناخواه
به یک جای دیگر میکشاند* و اینجور ما به آماج[٦] بزرگتر که گسترش خردگرایی و خوشیِ سزامند آن باشد میرسیم.

اگرنه بهره بردنِ اینجا همچون یک افیون که خوشیِ اندک و پیوسته و بی
حساب کتاب بدهد و کارآمد[٧] و هُنایش[٨] نزدیک به صفر که نشد کار خردپذیر.
این می‌تواند بهترین دلیل برای خداحافظی از این جا باشد. اگر شما براستی آینده‌ی درخوری برای فروم‌نویسی نمی‌بینید و فکر می‌کنید شبکه‌های اجتماعی‌ای چون فیس‌بوک فضای مجازی را به سمتی برده‌اند که تالارهای گفتگو را منسوخ کرده‌اند، پس بهترین ایده این است که به جای خوش‌باوری‌های کودکانه، با واقعیت کنار آمده و نگاهِ خود را به افقی بزرگتر پیوند بزنید. اگر فیس‌بوک و جاهای دیگر بسترهای بهتری برای گسترش خردگرایی هستند از نگر شما، پس رفتارِ شما از نگاه من کاملا معقول است و جای بحثی در آن نیست جز آرزوی موفقیت برای شما در هر جا هستید اگرچه خودم هنوز به چنین باوری نرسیده‌ام.:e032:

Dariush
03-30-2014, 12:26 AM
این را قبول دارم. این برخوردها گاهی برای این بود که طرف موضعی منطقی و جدی اینجا داشته باشد، گاهی برای خودنمایی بوده و یا به هر دلیلِ دیگر که در نهایت برآیندِ خوبی نداشته به نظرِ من. اما این هم باز بهانه‌ی خوبی نیست، اینجا کمابیش یک سیستم تقریبا آزاد در همه‌ی جنبه‌ها دارد و کسان می‌توانند فضای اینجا را خودشان تغییر دهند و نرم‌هایش را طوری تغییر دهند که رفتارِ ما منسوخ شود. کسی که صاحبِ اینجا نیست و همه‌ی آنهایی که شما می‌گویید سر جمع ده نفر هم نیستند.
من یک چیز دیگری در این مورد بگویم و آن این که جفا خواهد بود اگر کاربرانِ فعالِ اینجا را اینطور آدم‌های سخت و بی‌روحی ببینید. مشخص است که همین کاربرانی که بانو مسافر و ایرانبانو در موردشان سخن می‌گویند کسانی هستند که در موردِ دانسته‌های خود سخاوتمند هستند و اگر نگری در موردِ چیزی می‌دهند معمولا نگری ارزشمند و در خورِ توجه است، چرا که می‌کوشند اطلاع نادرست ندهند یا سخنِ بی‌پایه نگویند و این به خودیِ خود نشان می‌دهد که به شعورِ خواننده احترام می‌گذارند و برایش ارج قائلند. کوشش دوستان هم این بوده که در اینجا محیطی آزاد برای بحث و گفتگوی جدی داشته باشیم و همین باعث شده که گاهی بیش از آنچه که لازم است در برخوردهای خود جدیت به خرج دهیم ولی هرگز اینطور نبوده که کسی را بمباران و تخریبِ شخصیت کنیم.

sonixax
03-30-2014, 12:31 AM
همان چند موضع گیری کفایت می کند برای اینکه آماج حملات ریز و درشت برخی از دوستان به ظاهر دانا و عقل کل(!) قرار بگیرید و ساندیس خور و هشت تومنی و عامل نفوذی جمهوری اسلامی لقب بگیرید!

مگه نیستی ؟ :))

sonixax
03-30-2014, 12:33 AM
از سخنان مهربد به شدت بوی دپرشن ، افسردگی مفرط ، خود کشی ، نا امیدی ، یاس ، خماری ، قرص اعصاب معصاب ، دیشب اومدم خونتون نبودی و اینها میاد!!!
به نظر مساله اصلن دفترچه و اینها نیست یک جورایی فکر میکنم داره کم کم میره که دکتر براش خمار درمانی تجویز کنه :(

iranbanoo
03-30-2014, 12:40 AM
ن یک چیز دیگری در این مورد بگویم و آن این که جفا خواهد بود اگر کاربرانِ فعالِ اینجا را اینطور آدم‌های سخت و بی‌روحی ببینید. مشخص است که همین کاربرانی که بانو مسافر و ایرانبانو در موردشان سخن می‌گویند کسانی هستند که در موردِ دانسته‌های خود سخاوتمند هستند و اگر نگری در موردِ چیزی می‌دهند معمولا نگری ارزشمند و در خورِ توجه است، چرا که می‌کوشند اطلاع نادرست ندهند یا سخنِ بی‌پایه نگویند و این به خودیِ خود نشان می‌دهد که به شعورِ خواننده احترام می‌گذارند و برایش ارج قائلند. کوشش دوستان هم این بوده که در اینجا محیطی آزاد برای بحث و گفتگوی جدی داشته باشیم و همین باعث شده که گاهی بیش از آنچه که لازم است در برخوردهای خود جدیت به خرج دهیم ولی هرگز اینطور نبوده که کسی را بمباران و تخریبِ شخصیت کنیم.
اصلا بحث بر سر نیات افراد نیست بلکه برای انجمنی جوان نیاز مدیریتی ایجاب میکند که بدون جهت گیری و با صبر و شکیبایی و فدم به قدم اهداف خود را دنبال کند.
واقع بینانه هم نگاه کنیم افراد زیادی اینجا بمباران شخصیتی شدند و نه با برخوردی عامدانه که همه ناشی از سوتدبیر بوده تا هیجان زدگی کاربران قدیمی.

Mehrbod
03-30-2014, 01:11 AM
از سخنان مهربد به شدت بوی دپرشن ، افسردگی مفرط ، خود کشی ، نا امیدی ، یاس ، خماری ، قرص اعصاب معصاب ، دیشب اومدم خونتون نبودی و اینها میاد!!!
به نظر مساله اصلن دفترچه و اینها نیست یک جورایی فکر میکنم داره کم کم میره که دکتر براش خمار درمانی تجویز کنه :(

کارکرد افسردگی همینه که ما را به جهان فربودین برگرداند.
ولی من افسردگی‌ای نمیسُهم, این چند روزه زندگی به کام ام بوده و از همینرو بر آن شدم درباره‌یِ سرنوشت اینجا هم بگُزیرم.

همه چیز را که نمیشود با خنده و ریسه گذراند میلاد, گاهی باید سر برکشیده و ببینیم کردارهایِ ما چه آماجی میجویند.

این می‌تواند بهترین دلیل برای خداحافظی از این جا باشد. اگر شما براستی آینده‌ی درخوری برای فروم‌نویسی نمی‌بینید و فکر می‌کنید شبکه‌های اجتماعی‌ای چون فیس‌بوک فضای مجازی را به سمتی برده‌اند که تالارهای گفتگو را منسوخ کرده‌اند، پس بهترین ایده این است که به جای خوش‌باوری‌های کودکانه، با واقعیت کنار آمده و نگاهِ خود را به افقی بزرگتر پیوند بزنید. اگر فیس‌بوک و جاهای دیگر بسترهای بهتری برای گسترش خردگرایی هستند از نگر شما، پس رفتارِ شما از نگاه من کاملا معقول است و جای بحثی در آن نیست جز آرزوی موفقیت برای شما در هر جا هستید اگرچه خودم هنوز به چنین باوری نرسیده‌ام.:e032:

من پیشگو نیستم, ولی بروشنی زمان و شانس بسنده به اینجا داده‌ام; اگر یک چیزی همه‌جوره کوشیدیم و
کار نکرد یا باید خیره‌سر و یکدنده باشیم که دست نکشیم, یا باید خردپذیرانه شکست را پذیرفته و سراغ راه و روشی نو برویم.

درسته, گاهی هم پافشاری فرا-اندازه کار میکند و اسپاگتی را چه دیدیم, شاید یک سال دیگر زد و اینجا لبریز
از کاربر و گفتگوهایِ داغ بود, ولی خب شاید هم (پُرگرایند‌تر) نبود, آنگاه چه؟ شما اینجا را یکسال دیگر کجا میبینی؟

پارسیگر

iranbanoo
03-30-2014, 01:27 AM
وای ساعت 5 صبحه!من نمیخوام بخوابمممم!
مهربد نه به اینکه چمدونتو بستی میخوای بری نه اینکه نمیری ما هم بریم بخوابیم:e105:

sonixax
03-30-2014, 01:54 AM
کارکرد افسردگی همینه که ما را به جهان فربودین[١] برگرداند.
ولی من افسردگی‌ای نمیسُهم[٢], این چند روزه زندگی به کام ام بوده و از همینرو بر آن شدم درباره‌یِ سرنوشت اینجا هم بگُزیرم[٣].

همه چیز را که نمیشود با خنده و ریسه گذراند میلاد, گاهی باید سر برکشیده و ببینیم کردارهایِ ما چه آماجی[٤] میجویند.

به هر حال نگرانت شدم :(
نشانه های افسردگی داری از خودت بروز میدی! این رو میدونم چون خودم هم یک مدتی درگیرش بودم.

یه نفر
03-30-2014, 06:50 AM
بچه ها یه کم دیگه مونده. فقط 36 تا پست دیگه بگذاره تا بره :-)

اگر میخواهید دفترچه رونق پیدا کنه، من راهکارهایی دارم که میتونه بازدید رو بیشتر کنه.. قطعا ثبت نام و فروم نویسی هم بیشتر میشه..

فقط کافیه من مدیر بشم :-)

Angela
03-30-2014, 11:40 AM
خب در کنار اینجا پیج فیسبوک رو هم فعال کنیم. فیسبوک برای بحث زیاد مناسب نیست ولی برای انتشار مطالب مفیدتر و پرمخاطب تره, شاید کاربرهای جدید هم از راه فیسبوک با اینجا آشنا بشن.
فلانی هم میاد به پیج فیسبوکمون سر می زنه! ;-)

undead_knight
03-30-2014, 12:35 PM
مهربد مسئله اینجاست که شبکه های اجتماعی از مهمترین آفت مکان های پرطرفدار رنج میبرند"عوام زدگی و سطحی نگری"
من توی شبکه های اجتماعی هم تلاش کردم فعالیت کنم و فعالیت کسانی که تلاش میکنند موثر و جدی فعالیت کنند رو هم دیدم،چه در سطح داخلی واکنش ها و دیدگاه افراد عموما از روی احساس هست و به خاطر حجم بالای مطالب اصولا بحث های جدی و طولانی شکل نمیگیره.
در یک فاروم کسی نمیتونه به این راحتی ها نتیجه یک بحث رو وارونه نشون بده یه اشتباهاتش رو پنهان کنه یا برای پنهان کردن شکستش دست به هوچی گری بزنه ولی در شبکه های اجتماعی تلاش بیشتر افراد برای گرفتن لایک و نیازردن دیگران هست و کسانی که سعی میکنند عمقی و جدی گفتگو کنند طرد میشند. حتی من شخصا بیشتر وقت ها مطالب بلند رو نمیخونم یا در بحث های جدی شرکت زیادی نمیکنم چون نتیجه معمولا ناامید کنندست، چه برسه به کاربری که اصولا دنبال چیزهای سطحی و بی مایه هست.

من با این دیدگاه موافقم که از شبکه های اجتماعی برای پررونق کردن اینجا استفاده بشه ولی باید کاربرای اینجا در شبکه های مجازی یک "شخصیت" پیدا کنند و با کامنت گذاشتن و انتشار مطالب پرطرفدار(البته نه از نوع بی مایه!) از خودشون به عنوان منبعی برای کشوندن کاربر به اینجا استفاده کنند.

Nevermore
03-30-2014, 12:58 PM
به نگرم یک موضوعی که دوستان به آن توجه نمی کنند این است که سایت شلوغ باشد که چه بشود؟اساسا مگر یک تضاد ذاتی و درونی میان عوام پسندی و مطالب با ارزش نیست؟کاری ندارد،شما بروید در یک پارتی یا یک جمع شلوغ سخن از کمونیسم،سکولاریسم،کاپیتال یسم،بیخدایی،اگزیستانسیا نمی دانم چی چی بگویید و ببینید چند نفر با بهت و نفرت شما را می نگرند،بالاترین باز خوردی که از ایشان دریافت می کنید احتمالا یک بیلاخ گنده است.واضح است که برای مردم بحث کون خرم سلطان بسیار جذاب تر و دوست داشتنی تر ازسینمای برگمن است.اگر بروید از تتلو و ساسی مانکن حرف بزنید در نگر ایشان بسیار با ارزش تر هستید تا سخن از بتهوون و موتزارت بگویید.بکوشید در یک جمع فقط کلمه ای از منطق و مکاتب سیاسی و فلسفی بگویید تا خود به روشنی ببینید که چگونه از چشم همه می افتید.اینجا حرف هایی زده می شود که برای این مردم جذاب و دوست داشتنی نیست،به زور می خواهید به خورد ایشان بدهید؟اگر می خواهید مخاطب بالا داشته باشید هیچ راهی ندارد جز اینکه سایتی مانند هم میهن راه بیاندازید و تاپیک هایی چون "شرت قبلی چه رنگی است" داشته باشید.
من نظرم این است که همین تالار اروتیک را یک سر و سامانی بدهیم عکس سکسی هم به وفور بگذاریم یک بیانیه ی خواهش و تمنا هم قرار دهیم که دوستان تو را به قرآن قسم بیایید کمی هم درباره ی بیخدایی بخوانید،هرچه قدر هم کس و شعر بافتید کسی با شما مخالفت نمی کند که هیچ،چهار تا لایک و "عجیجم عاششششششقتم" دریافت می کنید.مدیر تالار را یه نفر بگذارید که بسیار هم برازنده ی ایشان است.:e412:

Dariush
03-30-2014, 01:13 PM
من پیشگو[٥] نیستم, ولی بروشنی زمان و شانس بسنده به اینجا داده‌ام; اگر یک چیزی همه‌جوره کوشیدیم و
کار نکرد یا باید خیره‌سر و یکدنده باشیم که دست نکشیم, یا باید خردپذیرانه شکست را پذیرفته[٦] و سراغ راه و روشی نو برویم.

درسته, گاهی هم پافشاری[٧] فرا-اندازه کار میکند و اسپاگتی را چه دیدیم, شاید یک سال دیگر زد و اینجا لبریز
از کاربر و گفتگوهایِ داغ بود, ولی خب شاید هم (پُرگرایند‌تر) نبود, آنگاه چه؟ شما اینجا را یکسال دیگر کجا میبینی؟
راست‌اش به نظر من کشاندنِ کاربر به اینجا سخت نیست مهربد جان و اتفاقا خیلی هم راحت است؛ کافی‌ست چند دروازه به اینجا باز کنیم. موضوع این است که تا کنون غیر از تو بقیه کاربران (از جمله خودِ من) مخالفِ این بودند که هر نوع کاربری به اینجا راه یابد و همه به دنیالِ کاربرانی بودیم که اهدافی مشابه همانهای خودمان داشته باشند. از نگاهِ تو این سیاست اشتباه بوده و به شکست انجامیده؟

Dariush
03-30-2014, 01:26 PM
به نگرم یک موضوعی که دوستان به آن توجه نمی کنند این است که سایت شلوغ باشد که چه بشود؟اساسا مگر یک تضاد ذاتی و درونی میان عوام پسندی و مطالب با ارزش نیست؟کاری ندارد،شما بروید در یک پارتی یا یک جمع شلوغ سخن از کمونیسم،سکولاریسم،کاپیتال یسم،بیخدایی،اگزیستانسیا نمی دانم چی چی بگویید و ببینید چند نفر با بهت و نفرت شما را می نگرند،بالاترین باز خوردی که از ایشان دریافت می کنید احتمالا یک بیلاخ گنده است.واضح است که برای مردم بحث کون خرم سلطان بسیار جذاب تر و دوست داشتنی تر ازسینمای برگمن است.اگر بروید از تتلو و ساسی مانکن حرف بزنید در نگر ایشان بسیار با ارزش تر هستید تا سخن از بتهوون و موتزارت بگویید.بکوشید در یک جمع فقط کلمه ای از منطق و مکاتب سیاسی و فلسفی بگویید تا خود به روشنی ببینید که چگونه از چشم همه می افتید.اینجا حرف هایی زده می شود که برای این مردم جذاب و دوست داشتنی نیست،به زور می خواهید به خورد ایشان بدهید؟اگر می خواهید مخاطب بالا داشته باشید هیچ راهی ندارد جز اینکه سایتی مانند هم میهن راه بیاندازید و تاپیک هایی چون "شرت قبلی چه رنگی است" داشته باشید.
حق با توست شهریار جان، با این حال اما خب حرفِ خوب ممکن است از دهانِ هر کسی درآید. من هم دارم می‌کوشم که با زدنِ حرف‌های سبک و خودمانی‌تر به مهمان‌ها نشان دهم که اینجا می‌تواند جای هر نوع حرفی باشد، نگرانِ تخطئه نباشید. یک نکته‌ی مهمی که ما تاکنون فراموش کردیم این است که فرض کنید بیرون از اینجا ما 95 درصد کاربرِ غیرجدی داریم و 5 درصد کاربر جدی؛ یقینا آن 5 درصد کاربر جدی علاقه دارند که جایی فعالیت داشته باشند که شلوغ باشد و نوشته‌هایشان بیشتر دیده شود. بنابراین اگر بخواهید اینجا را با جایی چون هم‌میهن مقایسه کنید، آنجا این مزیت را دارد که کاربران و بازدیدکننده‌های بسیاری دارد که اینجا ندارد ولی اینجا آزادی‌ای دارد که هیچ جایی پیدا نمی‌شود. حال اگر ما هر دوی اینها را داشته باشیم مطمئنا پیشرفت کرده‌ایم. نگرانیِ من تنها از یک بابت است و آن مدیریت است. اگر ما بتوانیم به خوبی در آن روز دفترچه را مدیریت کنیم طوری که بحث‌های جدیِ سایت را در همان سطح همیشگی‌اش نگه داریم و بخش‌های فان‌ و غیرجدی هم مسیرِ خودش را برود، خیلی خوب است. همین الان شما ببینید که مثلا من جستاری باز می‌کنم در مورد برنامه‌نویسی و تنها خودم و میلاد و مهربد در آن مشارکت می‌کند. خب این به روشنی یک آسیبِ کمبودِ کاربر است. پس بعید هم نخواهد بود پس فردا ببینید داریوش جستاری باز کند با عنوانِ «شرتِ بالایی چه رنگیه؟»:e40f:

undead_knight
03-30-2014, 01:31 PM
یک نکته ای رو هم اضافه کنم و او ناینه که بحث های سیاسی-اجتماعی پر طرفدار تر از بحث های تخصصی و بحث های تخصصی پرطرفدار تر از بحث های مذهبی یا فسلفی هستند.بنابراین برای جذب کاربر از این الگو طبعیت کنیم میشه به راحتی کمی کاربرای جدی رو افزایش داد.

Angela
03-30-2014, 01:45 PM
اوه... چقدر سبک سنگین می کنید!
اگه جمع کاربران جدی اینجا رو یه نمونه از جمع فرهیختگان ایرانی در نظر بگیریم زیاد بودن فاصله بین اونها و جامعه به نظر من اصلا چیز مثبتی نیست و بدتر از اون اصرار این جمع فرهیخته به حفظ این فاصله ست. کاربران جدی اینجا باید تا جایی که می تونن از جامعه عوام افرادی رو به جمع خودشون وارد (یا نزدیک) کنند نه اینکه پس بزنند.
همه این بحث های "جدی" در صورتی به درد می خوره که آگاهی عمومی رو بالا ببره و در اجتماع تاثیر بذاره, وگرنه هر چی بشینید ایرادات کمونیسم و کاپیتالیسم رو بگین و همه رو کشف کنید, "عوام" هم در نهایت "سطحی" باشن و بشینن پای منبر, خب این چه فایده ای داره ؟
اگه قرار باشه همه کانالهایی که مردم میتونن از طریق اونها اطلاعات "عمیق" و "جدی" دریافت کنند اینجوری به دلیل "خود خاص بینی" خودشون رو محدود کنند که سقوط می کنیم.
بعد هم مطمئنا تعداد کسانی که به این بحث های "جدی" علاقه دارند ( همونطور که داریوش گفت) خیلی بیشتر از تعداد کاربران جدی دفترچه هست و کسانی هم هستند که ممکنه علاقه پیدا کنند.

Mehrbod
03-30-2014, 02:40 PM
راست‌اش به نظر من کشاندنِ کاربر به اینجا سخت نیست مهربد جان و اتفاقا خیلی هم راحت است؛ کافی‌ست چند دروازه به اینجا باز کنیم. موضوع این است که تا کنون غیر از تو بقیه کاربران (از جمله خودِ من) مخالفِ این بودند که هر نوع کاربری به اینجا راه یابد و همه به دنیالِ کاربرانی بودیم که اهدافی مشابه همانهای خودمان داشته باشند. از نگاهِ تو این سیاست اشتباه بوده و به شکست انجامیده؟

من و Anarchy از بنیادگذاران اینجایی هستیم که همواره هوادار شلوغی و پُرکاربری بوده‌ایم. دوستان Ouroboros و Russell و Theodor Herzl از بنیادگذارانی
که پیرویِ برگزیده‌‌سالاری و کاربرگزینی بوده‌اند. دیرتر دوستان دیگری چون مزدك بامداد که در گروه پُرکاربری و یا خود ات که در گروه کاربرگزینی جای‌گرفتند, آمدند.

این دودستگی تا اندازه‌ای گرفتاری‌ساز بوده, ولی خب همگی در یک بازه زمانی‌ای که گرم بودیم در دسته‌یِ یکم گردآمدیم و اینجور بود که
دوستان راسل و هتّا امیر زمانی بود که پابه‌پای من و آنارشی در هم‌میهن مینوشتند و یا هتّا کسرا که در نوشتن بخشی از کار برنامه‌نویسی به من دست یاری داده‌ بود (hard to believe, eh؟).

این کوشش‌هایِ ما سراسر بیفرجام نبودند, یک شماری کاربر هم بدست آوردیم
و یک شمار کمتری از آنها هم ماندْگار شدند, ولی اینجا هرگز آن چیزیکه من میخواسته‌ام نشد.

نمونه‌یِ جُستار برنامه‌نویسی خود ات که نامبردی نمونه‌یِ خوبی‌ست. خب باید بدانید من بیشتر از هر کس دیگری در اینباره
میتوانم و دوست دارم به زبان شیرین پارسی از دانسته‌هایم بنویسم (و واژه‌هایِ فراخور و زیبا برای فرایافت‌هایِ بایا برسازم و بگزینم و ...), ولی
این خاموشی سخنگاه بزرگترین بازدارنده است; براستی بنویسم که چه شود؟ چند تن انگشت‌شمار هرگز آنها را بیشتر نخواهند خواند و یکی برای من بگوید سود آن چیست؟

پس این روند برای من دیگر کار نمیکند. من در همه‌یِ زمینه‌ها گرایش دارم و در
همه‌یِ آنها مینویسم و هنباز میشوم, ولی در همه‌یِ آنها نیز پیوسته به کمبود کاربر و بی‌انگیزگی برمیخورم.
در مزدائیک, اینجا چند تن بیشتر گرایش ندارند. در پارسیگویی یکی دو تن بیشتر نیستیم. در برنامه‌نویسی سه تن بیشتر نیستیم. در
ادبسار دو سه تن بیشتر نیستیم. تنها در فرهشت‌هایی چون فلسفه است که بیشتر از ٥ تن شاید بشویم, آنهم گهگاه و تنها در روزهایِ خوب.

به نگرم یک موضوعی که دوستان به آن توجه نمی کنند این است که سایت شلوغ باشد که چه بشود؟اساسا مگر یک تضاد ذاتی و درونی میان عوام پسندی و مطالب با ارزش نیست؟کاری ندارد،شما بروید در یک پارتی یا یک جمع شلوغ سخن از کمونیسم،سکولاریسم،کاپیتال یسم،بیخدایی،اگزیستانسیا نمی دانم چی چی بگویید و ببینید چند نفر با بهت و نفرت شما را می نگرند،بالاترین باز خوردی که از ایشان دریافت می کنید احتمالا یک بیلاخ گنده است.واضح است که برای مردم بحث کون خرم سلطان بسیار جذاب تر و دوست داشتنی تر ازسینمای برگمن است.اگر بروید از تتلو و ساسی مانکن حرف بزنید در نگر ایشان بسیار با ارزش تر هستید تا سخن از بتهوون و موتزارت بگویید.بکوشید در یک جمع فقط کلمه ای از منطق و مکاتب ...

پذیرش اینکه در کشور پهناور ایرانزمین با ٨٠≈ میلیون زاده و با اینچنین پیشینه‌یِ تاریخ و فرهنگ و زبانی تنها ٥٠ آدم
در سده‌یِ بیست و یکم آن یافت شوند که درباره‌یِ چیزهاییکه ما اینجا ارج و بـَها میدهیم سخن بگویند, براستی خردستیزانه است.

ناکامی ما در گردآوری و یافتن کسان بیشتر به هر انگیزه و شوندی باید سرانجام در یک بازه‌یِ
زمانیکی به سرخوردگی و نومیدی بیانجامد و سرمان به سنگ بخورد تا برویم سراغ کاری بهتر.

پارسیگر

Soheil
03-30-2014, 05:02 PM
درود @Dariush (http://www.daftarche.com/members/dariush-299/) عزیز؛

راستش دوست داشتم دور تازه ای از مسابقه نمایار برتر را راه بیاندازیم. چون همیشه از این مسابقه لذت بردیم. نظرت چیه؟

Dariush
03-30-2014, 05:14 PM
درود بی‌باک. آری، ایده‌ی خوبی‌ست، راه بیانداز گرامی! هرچند که تعدادی از دوستانِ فعال‌مان نیستند.

کافر_مقدس
03-30-2014, 08:13 PM
خب در کنار اینجا پیج فیسبوک رو هم فعال کنیم. فیسبوک برای بحث زیاد مناسب نیست ولی برای انتشار مطالب مفیدتر و پرمخاطب تره, شاید کاربرهای جدید هم از راه فیسبوک با اینجا آشنا بشن.من هر گاه فرصتی دست داده در فیس بوک تبلیغ این سخنگاه را کرده ام و همچنان می کنم.

آدرس چند پیج فیس بوکی که موضوعاتی مشابه با دفترچه دارد در زیر آورده ام. اگر بشود با اجازه ی ادمین پیج های مورد نظر در قسمت کامنت ها آدرس سایت را قرار دهیم تبلیغ خوبیست. یا هتا می شود یک به یک برای کاربران خاص پیغام خصوصی ارسال شود. این دیگر بستگی به خلاقیت و پشتکار خودتان دارد.

من نیز بر این باور هستم که شبکه های اجتماعی جایگاه ویژه ی خودشان را دارند، ولی هیچ چیز (لااقل برای من) سخنگاه نمی شود.

ما همه بد حجابیم (http://m.facebook.com/profile.php?id=227453840629655&ref=stream&refid=17&_ft_=fbid.391408637616448)

کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان (http://m.facebook.com/Emam.Naghi)

وبلاگ نقد قرآن (https://m.facebook.com/al.coranaa)

آنتي استبداد (https://m.facebook.com/ANTIESTEBDAD)

می خواهند تو ندانی (http://m.facebook.com/Mikhahand.Nadani)

اندیشگاه (http://m.facebook.com/andishgah.think)

دهه پنجاهی ها (http://m.facebook.com/dahe50)

Mehrbod
03-30-2014, 09:11 PM
نگر هموندان چیست یک کمپین برای شناساندن دفترچه در اینترنت راه بیاندازیم؟

من آماده‌ام واپسین شانس را به اینجا بدهم, تا جاییکه بشود اینجا را در وبلاگها, سایتها, تاربرگها و ... معرفی کنیم و لینک بدهیم.
میاندیشم اگر ١٠ تنی که اینجا آنلاین هستند همگی دست به دست هم بدهیم بشود در یکی دو روز بیش از ١٠٠٠ فراخوانی فرستاد.

پارسیگر

iranbanoo
03-30-2014, 09:48 PM
Alice تعطیلات خوش گذشت؟

Anarchy
03-30-2014, 09:59 PM
نگر هموندان چیست یک کمپین برای شناساندن دفترچه در اینترنت راه بیاندازیم؟

من آماده‌ام واپسین شانس را به اینجا بدهم, تا جاییکه بشود اینجا را در وبلاگها, سایتها, تاربرگها و ... معرفی کنیم و لینک بدهیم.
میاندیشم اگر ١٠ تنی که اینجا آنلاین هستند همگی دست به دست هم بدهیم بشود در یکی دو روز بیش از ١٠٠٠ فراخوانی فرستاد.

پارسیگر

من هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ، اما همون تجربه ای که قبلا داشتیم به نظرت نشون نداد که فراخوان های خشک و قالبی تاثیر خیلی خیلی کمی داره برای جذب کاربر ؟

Alice
03-30-2014, 10:00 PM
@Alice تعطیلات خوش گذشت؟

سلام. عیدت مبارک ایرانبانو :)
جات خالی، خیلی بهم خوش گذشت. رفتیم شمال، رشت!!! :)
اونجا کلی فامیل داریم ولی خوشبختانه خیلی کم دید و بازدید رفتیم. یعنی پسرخالم علی رغم اصرارهای بزرگترها بهشون اعتنا نکرد و ماهارو ورداشت کل استان گیلان چرخوند! خیلی خوش سفره، واقعا مسافرت باهاش لذت بخشه! کلی انرژیم تخلیه شد و دیگه تا سال آتی انرژی ندارم فروم رو روی سرم بذارم! :)
فقط من عاشق والیبالم و دوست داشتم لب دریا بازی کنیم. اما خیلی سرد بود و انقدر باد می زد که نمی شد والیبال ساحلی بازی کرد! ولی تابستون حالشو می گیرم خب. :)
-----
شما چکار کردید؟ خوش گذشت؟! ظاهرا خونه نشین بودین؟!

Mehrbod
03-30-2014, 10:07 PM
من هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ، اما همون تجربه ای که قبلا داشتیم به نظرت نشون نداد که فراخوان های خشک و قالبی تاثیر خیلی خیلی کمی داره برای جذب کاربر ؟

:39:

درست میگی, ما نیاز به یک کمپین درست و پُرشمار داریم و باید همه‌یِ تارنماهای شلوغ ایرانی را یکی دوهفته‌ای زیر کنترل بگیریم:

بالاترین
فیسبوک
وبلاگها
دیگر سخنگاه‌ها
...

من هدف را روی ١٠٠٠ کاربر میگذارم (دوبرابر کنونی). تا جاییکه زمخت میتوانم برآورم از هر ١٠
کاربر یکی بیشتر ماندْگار نمیشود, پس ٥٠ کاربر دیگر میتوانیم از این ٥٠٠ تا چشم داشته باشیم.

iranbanoo
03-30-2014, 10:08 PM
نگر هموندان[١] چیست یک کمپین برای شناساندن دفترچه در اینترنت راه بیاندازیم؟

من آماده‌ام واپسین شانس را به اینجا بدهم, تا جاییکه بشود اینجا را در وبلاگها, سایتها, تاربرگها[٢] و ... معرفی کنیم و لینک بدهیم.
میاندیشم[٣] اگر ١٠ تنی که اینجا آنلاین هستند همگی دست به دست هم بدهیم بشود در یکی دو روز بیش از ١٠٠٠ فراخوانی[٤] فرستاد.
من در مورد این دست فراخوان ها اطلاعات چندانی ندارم.ولی فکر م نمیکنم دعوت خالی کسی رو به رغبت بندازه.
منظورتون اینه که در مورد مطالبی خاصی که تو دفترچه بحث شده رفرنس بدیم؟

iranbanoo
03-30-2014, 10:26 PM
سلام. عیدت مبارک ایرانبانو :)
جات خالی، خیلی بهم خوش گذشت. رفتیم شمال، رشت!!! :)
اونجا کلی فامیل داریم ولی خوشبختانه خیلی کم دید و بازدید رفتیم. یعنی پسرخالم علی رغم اصرارهای بزرگترها بهشون اعتنا نکرد و ماهارو ورداشت کل استان گیلان چرخوند! خیلی خوش سفره، واقعا مسافرت باهاش لذت بخشه! کلی انرژیم تخلیه شد و دیگه تا سال آتی انرژی ندارم فروم رو روی سرم بذارم! :)
فقط من عاشق والیبالم و دوست داشتم لب دریا بازی کنیم. اما خیلی سرد بود و انقدر باد می زد که نمی شد والیبال ساحلی بازی کرد! ولی تابستون حالشو می گیرم خب. :)
-----
شما چکار کردید؟ خوش گذشت؟! ظاهرا خونه نشین بودین؟!
عید شما هم مبارک عزیزم :e056:
خیلی خوبه.عیدا شمال خیلی شلوغ میشه.بارون نزد؟آفتابش سرخ کن نبود؟:)
آره منم خونه موندمو استراحت خوبی کردم.جات خالی تهران خالی شده بود تقریبا
خلاصه که جات خالی بود تو انجمن:)

Mehrbod
03-30-2014, 10:27 PM
من در مورد این دست فراخوان ها اطلاعات چندانی ندارم.ولی فکر م نمیکنم دعوت خالی کسی رو به رغبت بندازه.
منظورتون اینه که در مورد مطالبی خاصی که تو دفترچه بحث شده رفرنس بدیم؟

چه راهی از دید خودت بهتره؟

ما باید یکجوری و به هر راهی که هست شمار هموندان اینجا را بیشتر کنیم. برخی دوستان بدبختانه انگار به شرایط
کنونی خوگرفته بودند و انگار هتّا این چند هفته‌ای که من نبودم برای نمونه, نامنویسی را هم بسته بودند!!

من اینجا درباره‌یِ کاربر خوب هم سخن میگویم, نه اسپم‌باز. اندیشمندان ایرانی همانجور که آنجلا گفت بیگمان این اندازه ها دیگر کم نیستند
که ما به ٢٠ تای آنها بسنده بخواهیم کرده باشیم. این سخنگاه دستکم نیاز به ٦٠ کاربر فعّال دارد (هماکنون ٥٠ تا بازدیدگر نامنوشته
دارد که ٢٠ تای آنها شاید بنویسند).

خب این مشکل ماست و دانستن مشکل خود نیمی از راهکار است. ولی اینکه چگونه به این کسانی که بیرون هستند
دست پیدا کنیم و چگونه آنها را به اینجا بکشانیم چیزی نیست که یکی دو راه استاندارد داشته باشد. در
چهره‌یِ ایده‌آل آن خود آنها از راه گوگل و .. راهشان را باید به ما پیدا میکرده‌اند, ولی میبینیم اینجور نشده.

در نبود یک شماری کاربر که اینجا را کمی پیش‌بینی‌ناپذیر بکند و دستکم در هر موضوعی بیشتر از ٤ ٥ تن یافت
بشوند که چیزی برای گفتن داشته باشند, ما محکوم به تکرار این چرخه‌یِ تکراریِ پوچ کنونی و کل‌کل‌های بدردنخور تا ابد هستیم.

iranbanoo
03-30-2014, 10:43 PM
چه راهی از دید خودت بهتره؟

ما باید یکجوری و به هر راهی که هست شمار هموندان اینجا را بیشتر کنیم. برخی دوستان بدبختانه انگار به شرایط
کنونی خوگرفته بودند و انگار هتّا این چند هفته‌ای که من نبودم برای نمونه, نامنویسی را هم بسته بودند!!

من اینجا درباره‌یِ کاربر خوب هم سخن میگویم, نه اسپم‌باز. اندیشمندان ایرانی همانجور که آنجلا گفت بیگمان این اندازه ها دیگر کم نیستند
که ما به ٢٠ تای آنها بسنده بخواهیم کرده باشیم. این سخنگاه دستکم نیاز به ٦٠ کاربر فعّال دارد (هماکنون ٥٠ تا بازدیدگر نامنوشته
دارد که ٢٠ تای آنها شاید بنویسند).

خب این مشکل ماست و دانستن مشکل خود نیمی از راهکار است. ولی اینکه چگونه به این کسانی که بیرون هستند
دست پیدا کنیم و چگونه آنها را به اینجا بکشانیم چیزی نیست که یکی دو راه استاندارد داشته باشد. در
چهره‌یِ ایده‌آل آن خود آنها از راه گوگل و .. راهشان را باید به ما پیدا میکرده‌اند, ولی میبینیم اینجور نشده.

در نبود یک شماری کاربر که اینجا را کمی پیش‌بینی‌ناپذیر بکند و دستکم در هر موضوعی بیشتر از ٤ ٥ تن یافت
بشوند که چیزی برای گفتن داشته باشند, ما محکوم به تکرار این چرخه‌یِ تکراریِ پوچ کنونی و کل‌کل‌ها بدردنخور تا ابد هستیم.
خوب به نظر من هر فروم باید دو مسئله رو مد نظر داشته باشه که فکر میکنم ما در هر دو مورد ضعف داریم.
یکی تبلیغ و معرفی خود سایت.که من نمیدونم چرا انقدر دفترچه تو این زمینه ایزوله است.
حتی فکر نمی کنم گوگل خور اینجا هم چندان بالا باشه.
من با اینکه زیاد تو فیس بوک فعالیت نمیکنم ولی فروم های کوچیک و گمنام رو میبینم که مطالبشونو به عنوان تبلیغ تو بحث ها میارن
یکی هم جو خود سایته که خیلی سنگین شده.من با بعضی از کسانی که دعوتشون کردم صحبت کردم که چرا علی رغم ثبت نام فعالیت نکردن حس کردم نسبت به جو امنیتی اینجا فوبیا دارن.
همینطور یکسری مشکلات دیگه که خودتون بهتر میدونید و باید به طریقی این مشکلات مرتفع بشن.
من نظرم توجه به این دو مسئله است.

بهمنیار
03-31-2014, 07:48 AM
درود

گمان کنم به بحران 4 تا هفت معروف بشود !!!

بابا ای ول خوب دوام آوردی ولی اگر از بحران چهارتا هفت هم نجات پیدا کنی سر راهت بازهم بحران 4 تا هشت یا 4 تا نه باقی می ماند. ولی از هر جا و از هر بحرانی که بکنی دشمن شاد خواهد شد

این از یک سو از سوی دیگر توقع بیجایی است که هر کسی را مانند مزدک یا آموزگاری ببینیم که پنجاه سال نه تنها به امید روزگاری بهتر آموزش داده بلکه آن را چون وظیفه ای والا به شمار آورده است

داشتن انگیزه بخشی از کار است داشتن انرژی نیز مهم است هر دو به هم یاری می رساند.

من اعلام کردم اگر به اجتماع نپردازیم محکوم به شکست هستیم. خوب این هم از اثرات آن هست. خوب شاید تا اندازه ای از اثرات آن باشد. یک کم سواستفاده هم قاتیش هست البته

Alice
03-31-2014, 12:42 PM
مهربد جان سخن شما متین ولی بانو @Alice چیز دیگری است

سپاس، شما لطف داری پرسپولیسی جان. سال نوت هم مبارک، امیدوارم امسال همتون سال خوب و پر از شادی و خوشی پیش رو داشته باشین.
جا داره یادی هم از دوستان غایب بکنیم. به خصوص Ouroboros عزیز که دلم خیلی برای متلک هاش به منو و سربه سر گذاشتن‌هاش تنگ شده! :)
امیدوارم دوست خوبم امیر هم به زودی بیاد و دوباره فروم رونق بگیره. توی بغل هر دختر خوشگلی هم که هست براش آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم سالی پر از معشوقه نشینی با دخترهای خمار و زیبارو داشته باشه.
----
مهساجان تو هم لطف داری به من! :)
امیدوارم سال خوبی داشته باشی و گرفتاریهات (که من در جریانشون هستم) به زودی برطرف بشن. وقتایی هم که اینجا نیستی من جاتو همیشه خالی می کنم عزیزم.
:e303:

Mehrbod
03-31-2014, 03:35 PM
درود

گمان کنم به بحران 4 تا هفت معروف بشود !!!

بابا ای ول خوب دوام آوردی ولی اگر از بحران چهارتا هفت هم نجات پیدا کنی سر راهت بازهم بحران 4 تا هشت یا 4 تا نه باقی می ماند. ولی از هر جا و از هر بحرانی که بکنی دشمن شاد خواهد شد

بهمنیار جان دشمن خر و کودن, ما که نباید نگاه دشمن را سنجه بگیریم. دشمن اگر هوش داشت باید از اینکه ما اینجا
نزد هم نشسته‌ایم و بجای گسترش آگاهی از روی بیکاری و نبود همآورد گفتگو به چه کفشی میپوشی یا چه آبجویی خوبه بسنده نموده‌ایم, شاد میشد.

اگر اینکه ما اینجا سرگرم این کارهای بیهوده و بی‌فرجام هستیم دشمن را اندوهگین میکند و اگر اینکه همگی بلند شویم برویم هر جای و ناجای
که پای امان میرسد و زبان امان میکشد به گسترش دانسته‌ها و آگاهی‌هایمان بپردازیم مایه‌یِ شادی اش, پس بهتر است مایه‌یِ شادی دشمن باشیم.

این از یک سو از سوی دیگر توقع بیجایی است که هر کسی را مانند مزدک یا آموزگاری ببینیم که پنجاه سال نه تنها به امید روزگاری بهتر آموزش داده بلکه آن را چون وظیفه ای والا به شمار آورده است

داشتن انگیزه بخشی از کار است داشتن انرژی نیز مهم است هر دو به هم یاری می رساند.

من اعلام کردم اگر به اجتماع نپردازیم محکوم به شکست هستیم. خوب این هم از اثرات آن هست. خوب شاید تا اندازه ای از اثرات آن باشد. یک کم سواستفاده هم قاتیش هست البته

چشمداشت‌هایِ من فراهنجار (= extraordinaire) نیستند, بی‌مانند (= unprecedented) هم نیستند (پیشتر داشته‌ایم). کسانی اینجا را میخوانند — که من
چند تایی از اینها را بخوبی از فیسبوک میشناسم و ب.ن. بارها ازشان خواسته‌ام بجای خواندن تنها در گفتگوها نیز همباز بشوند و بجایش تنها این پاسخ
را گرفته‌ام «نوشتن کار ما نیست, شما بهتر از ما میتوانید, شما بنویسید» — و نمیخواهند در کنش و آماج ما نقشی داشته باشند, خب من هم نخواهم داشت.
در سرشت من فداکاری و نمیدانم پدرخواندگی (اینجا را فرزندم ببینم) و اینها نیست. راه من خردگرایی است و سنجه‌یِ من
کار درست, روندی که ما اینجا میسپرانیم درست نیست و دیگر نه تنها خوشی‌آور, بساکه دردآور و دلزننده هم شده.

دیرتر و پیش از رفتن اگر زمان داشتم به بررسی آمار و کارنامه‌یِ دفترچه خواهم پرداخت.

پارسیگر

Nevermore
03-31-2014, 04:55 PM
حق با توست شهریار جان، با این حال اما خب حرفِ خوب ممکن است از دهانِ هر کسی درآید. من هم دارم می‌کوشم که با زدنِ حرف‌های سبک و خودمانی‌تر به مهمان‌ها نشان دهم که اینجا می‌تواند جای هر نوع حرفی باشد، نگرانِ تخطئه نباشید. یک نکته‌ی مهمی که ما تاکنون فراموش کردیم این است که فرض کنید بیرون از اینجا ما 95 درصد کاربرِ غیرجدی داریم و 5 درصد کاربر جدی؛ یقینا آن 5 درصد کاربر جدی علاقه دارند که جایی فعالیت داشته باشند که شلوغ باشد و نوشته‌هایشان بیشتر دیده شود. بنابراین اگر بخواهید اینجا را با جایی چون هم‌میهن مقایسه کنید، آنجا این مزیت را دارد که کاربران و بازدیدکننده‌های بسیاری دارد که اینجا ندارد ولی اینجا آزادی‌ای دارد که هیچ جایی پیدا نمی‌شود. حال اگر ما هر دوی اینها را داشته باشیم مطمئنا پیشرفت کرده‌ایم. نگرانیِ من تنها از یک بابت است و آن مدیریت است. اگر ما بتوانیم به خوبی در آن روز دفترچه را مدیریت کنیم طوری که بحث‌های جدیِ سایت را در همان سطح همیشگی‌اش نگه داریم و بخش‌های فان‌ و غیرجدی هم مسیرِ خودش را برود، خیلی خوب است. همین الان شما ببینید که مثلا من جستاری باز می‌کنم در مورد برنامه‌نویسی و تنها خودم و میلاد و مهربد در آن مشارکت می‌کند. خب این به روشنی یک آسیبِ کمبودِ کاربر است. پس بعید هم نخواهد بود پس فردا ببینید داریوش جستاری باز کند با عنوانِ «شرتِ بالایی چه رنگیه؟»:e40f:

من اتفاقا مخالف شلوغ شدن ِ اینجا نیستم و در جایی چون هم میهن هم اگر دولتی نبود بدون شک فعالیت می کردم،حرفم این بود که نباید توقع داشت مردم به مطالبی که در اینجا گفته می شود علاقه مند باشند،من خودم دست کم 5 نفر را از فرندفید به اینجا دعوت کردم،آن هم افرادی که همگی به دنبال این مباحث بودند اما هیچ کدام ثبت نام نکردند، با این همه کماکان موافق رونق تالار اروتیک هستم.

پ.ن:داریوش جان جستار را باز کن،قول می دهم پای ثابت اش باشم.:e412::e303:

Angela
03-31-2014, 05:01 PM
من خودم دست کم 5 نفر را از فرندفید به اینجا دعوت کردم،آن هم افرادی که همگی به دنبال این مباحث بودند اما هیچ کدام ثبت نام نکردند،
اگه به این مباحث علاقه مند بودند چرا ثبت نام نکردند؟! دلیلش رو به شما نگفتند؟

Nevermore
03-31-2014, 05:13 PM
اگه به این مباحث علاقه مند بودند چرا ثبت نام نکردند؟! دلیلش رو به شما نگفتند؟

خیر،من از ایشان نپرسیدم.اتفاقا چندتایشان از علاقه مندان به مباحث زنامرد بودند و می خواستیم با آوردنشان جبهه ی زنخواران را تقویت کنیم که نشد.:e058:

Soheil
03-31-2014, 06:27 PM
من فکر میکنم باید قبول کنیم که رویه ای که برای برخورد با نظراتِ غلط، مسخره، باورنکردنی، عجیب و غریب، متناقض، غیراخلاقی و ... که همون برخورد با کاربر نویسنده اون نظر هست اینجا دنبال شده، شکست خورده. رفتار تحقیرآمیز توام با برافروخته شدن و برچسپ زدن نه اینکه در چارچوب آزادی بیان و حق نگنجه ولی به نظرم اگه ما میخوایم کاربر جذب کنیم مجبوریم اینها رو کمتر کنیم. درسته اینجا تقریبا هیچ محدودیتی برای بیان نداره و مخالفان آزادانه میتونن حرفشونو بیان کنن ولی این کافی نیست! شاید من پوستم کلفت باشه، شاید عاشق اینجا باشم ولی همه اینطوری نیستند. برای جذب کردن کاربران باید با اونها با احترام برخورد کنیم. این رفتارهای نسبتا تند ممکنه صادقانه و اخلاقی و لذت بخش باشه ولی به شلوغ شدن سایت ضربه میزنه. شاید بهتره تیم مدیریت رفتار رسمی تری داشته باشند. با احترام باید عرض کنم تیم مدیریت باید کمی پخته تر و بزرگوارانه تر ظاهر بشه.

بهتره تیم مدیریت در بحثها بیطرف باشه و از طرف عموم کاربرها فردی "میانه" تلقی بشه، یا مثلا چند تن هم از گروههای مخالف جزو تیم مدیریت باشند، البته میدونم که در دفترچه این امکانش نیست و نمیشه به دوستان مدیر گفت در بحثها شرکت نکنید یا عقاید خود را پنهان کنید یا مثلا مسلمان ِ خوب ممکن است اینجا نباشد یا اگر باشد مایل به مدیر شدن نباشد. اگر هم مدیران فعلی بخواهند از مدیریت کناره گیری کنند کسی برای مدیریت انجمن نمیماند، پس نمیشه بهشون پیشنهاد کرد یا در بحثها شرکت نکنید یا از مدیریت استعفا بدهید. فقط دارم میگم اگر همچین امکانی بود از لحاظ جذب کاربر موقعیت بهتری داشتیم. اما میدونم یکجاهایی رو میشه با حفظ عقاید، بهتر از این مدیریت کرد. مثلا یک تبعیضی که در این انجمن وجود داره اینه که تا یک کاربر که ما ازش بدمون میاد اشتباه یا تخلفی میکنه بهش تذکر میدیم ولی کاربران دیگه در شرایط مشابه تذکر نمیگیرند. ما تا حالا خیلی احساساتی برخورد کردیم، «چون اسلامگرایان در بیرون چوب در آستین ما میکنند ما نیز هر کس اینجا حرفی از مذهب زد باید بهمانش کنیم.» تا نظر دوستان چه باشد.

undead_knight
03-31-2014, 09:39 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/69.jpg

پرفروش ترین انیمیشن جهان شد!

کافر_مقدس
03-31-2014, 09:53 PM

منظورتون اینه که در مورد مطالبی خاصی که تو دفترچه بحث شده رفرنس بدیم؟یک بار خاطرم هست مهربد در انجمن های دیگر مثل پرشن تولز اقدام به ارسال پیغام خصوصی برای کاربران کرده بود و در کنار آدرس سخنگاه مقداری دادینه هم در مورد جستارهای موجود داده بود. این روش اگر سودمند نباشد بی تردید دشواری هم ایجاد نمی کند

در واقع من و داریوش برآیند همین تبلیغات بودیم.

پارسیگر

کافر_مقدس
03-31-2014, 10:20 PM
من فکر میکنم باید قبول کنیم که رویه ای که برای برخورد با نظراتِ غلط، مسخره، باورنکردنی، عجیب و غریب، متناقض، غیراخلاقی و ... که همون برخورد با کاربر نویسنده اون نظر هست اینجا دنبال شده، شکست خورده. رفتار تحقیرآمیز توام با برافروخته شدن و برچسپ زدن نه اینکه در چارچوب آزادی بیان و حق نگنجه ولی به نظرم اگه ما میخوایم کاربر جذب کنیم مجبوریم اینها رو کمتر کنیم.

شاید من پوستم کلفت باشه، شاید عاشق اینجا باشم ولی همه اینطوری نیستند. برای جذب کردن کاربران باید با اونها با احترام برخورد کنیم.

پوست شما هم کلفته؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/1.gif

بهتره تیم مدیریت رفتار رسمی تری داشته باشند. با احترام باید عرض کنم تیم مدیریت باید کمی پخته تر و بزرگوارانه تر ظاهر بشه.

قابل توجه برخی از مدیران!!

چون اسلامگرایان در بیرون چوب در آستین ما میکنند ما نیز هر کس اینجا حرفی از مذهب زد باید بهمانش کنیم.» تا نظر دوستان چه باشد.

عقده ای شده ایم ، حقیقتی ست تلخ!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/74.jpg

نظر من این است :" زنده باد مخالف من!" http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png

Soheil
03-31-2014, 10:37 PM
من هر گاه میخوام صفحه 815 پاتوق رو باز کنم صفحه 814 باز میشه!

Mehrbod
04-01-2014, 12:24 AM
یک بار خاطرم هست مهربد در انجمن های دیگر مثل پرشن تولز اقدام به ارسال پیغام خصوصی برای کاربران کرده بود و در کنار آدرس سخنگاه مقداری دادینه هم در مورد جستارهای موجود داده بود. این روش اگر سودمند نباشد بی تردید دشواری هم ایجاد نمی کند
..

خب من نمیدانستم این روش هم کار کرده (بازخوردی نداشتیم). اگر این روش‌ها تا همین اندازه که
یکی دو کاربر هم بیاورند هم در آینده کار کنند, میتوان یک اندک امیدی هنوز داشت.

حرفم این بود که نباید توقع داشت مردم به مطالبی که در اینجا گفته می شود علاقه مند باشند

خب حرفت نادرسته!

١- در گذشته سخنگاه‌هایِ بهتر و شلوغتر از دفترچه بوده‌اند.
٢- شمار اندیشمندان ایرانی بیشتر از ٢٠ تاست (I know it's kind of hard to believe, but please take my word for it)

Dariush
04-01-2014, 02:25 AM
نگر هموندان[١] چیست یک کمپین برای شناساندن دفترچه در اینترنت راه بیاندازیم؟

من آماده‌ام واپسین شانس را به اینجا بدهم, تا جاییکه بشود اینجا را در وبلاگها, سایتها, تاربرگها[٢] و ... معرفی کنیم و لینک بدهیم.
میاندیشم[٣] اگر ١٠ تنی که اینجا آنلاین هستند همگی دست به دست هم بدهیم بشود در یکی دو روز بیش از ١٠٠٠ فراخوانی[٤] فرستاد.
مهربد گرامی، من با شما همداستانم. از هر منظری بنگریم حرف شما درست است که اینجا از نبودِ کاربر رنج می‌برد. یک راهی که به نظر من می‌رسد این است که چند نفر از کاربرانِ فعالِ اینجا داوطلب شویم که هر ماه به هر طریقی حداقل یک عددی(هر عددِ قراردادی) از افراد را به اینجا دعوت کنیم، اگر ده نفر شویم و تعهد کنیم که هر کدامِ ما هر ماه حداقل به 30 نفر دعوت‌نامه بدهیم و تنها 10 درصدِ این افرادِ دعوت‌شده در اینجا عضو شوند، آنگاه در ماه حداقل 30 نفر عضو جدید خواهیم داشت. لانه‌ی کاربران هم کاملا مشخص است: فیسبوک . دیگر اینکه به نظرم مهمترین دلیل برای بی‌کاربر بودنِ اینجا این است که در اینترنت واقعا ناشناخته است. سایت‌های زیتون‌فروشی در منجیل هم از اینجا شناخته‌ شده‌تر هستند! به نظرم باید دروازه‌هایی به اینجا باز کنیم. مثلا می‌توانیم به ادمین سایت‌هایی که با ما هم‌مسلک هستند درخواست بدهیم که به ما لینک بدهند، ادمینِ دفترچه هم می‌تواند در جاهایی مثلِ بالاترین تبلیغ کند و ما هم می‌توانیم سایتی باز کنیم و آنجا مطالبی از اینجا و جاهای دیگر قرار دهیم به همراهِ پیوندی به اینجا. به نظرم از ابتدا اگر برنامه‌ای و انگیزه‌ای برای رونق بخشیدن به اینجا وجود داشت تا الان وضع بهتر می‌بود. ولی هنوز هم دیر نشده و می‌توانیم با این کارها به جاهایی برسیم. نگر خودتان در موردِ این راهکارها چیست؟

Theodor Herzl
04-01-2014, 04:06 AM
مهربد گرامی‌ بخاطر ایران عزیز ما از شما تقاضا می‌کنم که اینجا باشید ، از تاریخ ۲۰ آوریل که من سرم از نظر شغلی‌ خلوت میشود ، تلاش می‌کنم در فیسبوک تا جایی که توان دارم برای انجمن تبلیغ کنم! اینجا تنها مکان ستیز با اسلام اهریمنی و ضدّ خلقی در اینترنت است ، امیدوارم شما در این سنگر باشید!

Nevermore
04-01-2014, 07:15 AM
خب حرفت نادرسته!

١- در گذشته سخنگاه‌هایِ بهتر و شلوغتر از دفترچه بوده‌اند.
٢- شمار اندیشمندان ایرانی بیشتر از ٢٠ تاست (I know it's kind of hard to believe, but please take my word for it)

مهربد جان،من تا جایی که یادم است گفتگو نه به شلوغی ِ اینجا بود و نه کاربرانی اینچنینی داشت.آنجا گاهی اوقات چند روز می گذشت و تنها میلاد پست می گذاشت جو فوق العاده خشکی هم داشت.

آن بر می گردد به اینکه چند درصد از این اندیشمندان حاضرند وقت خود را در بحث های فرسایشی و انرژی بر بگذراند و اکثرا زندگی پرکاری دارند که وقت به این کار ها نمی رسد.

Soheil
04-01-2014, 09:37 AM
من نیز بزودی به غیبت صغری خواهم رفت و دست کم دو ماهی اینجا نخواهم بود. دوست داشتم به تبلیغ دفترچه در فیسبوک کمک کنم ولی این روزها فرصتشو ندارم. امیدوارم اینجا هر چه زودتر رونق بگیره. به شخصه از بودن در انجمنی که شلوغ باشه ولی آزادی بیان هم داشته باشه بسیار بسیار لذت میبرم.
هر زمان خواستم بروم برگزاری ادامه مسابقه نمایار برتر ماه را به شخص دیگری واگذار می کنم.

Nevermore
04-01-2014, 09:47 AM
من نیز بزودی به غیبت صغری خواهم رفت و دست کم دو ماهی اینجا نخواهم بود. دوست داشتم به تبلیغ دفترچه در فیسبوک کمک کنم ولی این روزها فرصتشو ندارم. امیدوارم اینجا هر چه زودتر رونق بگیره. به شخصه از بودن در انجمنی که شلوغ باشه ولی آزادی بیان هم داشته باشه بسیار بسیار لذت میبرم.
هر زمان خواستم بروم برگزاری ادامه مسابقه نمایار برتر ماه را به شخص دیگری واگذار می کنم.

ای بابا کجا بی باک جان؟
آن دفعه که نبودی این دخترکان با توطئه و جِر زنی برنده شدند،این بار دل به حمایت شما بسته بودیم.امیدوارم اوضاع بر وفق مرادت باشد.:e303:

یه نفر
04-01-2014, 10:19 AM
مهربد گرامی‌ بخاطر ایران عزیز ما از شما تقاضا می‌کنم که اینجا باشید ، از تاریخ ۲۰ آوریل که من سرم از نظر شغلی‌ خلوت میشود ، تلاش می‌کنم در فیسبوک تا جایی که توان دارم برای انجمن تبلیغ کنم! اینجا تنها مکان ستیز با اسلام اهریمنی و ضدّ خلقی در اینترنت است ، امیدوارم شما در این سنگر باشید!

اینجا تنها مکان یهودی ستیز در محیط مجازی است. محیطی برای مبارزه با تروریست اسرائیلی..
لطفا بیشتر دقت کنید و کلمات را اشتباه ننویسید!

Soheil
04-01-2014, 10:21 AM
ای بابا کجا بی باک جان؟
آن دفعه که نبودی این دخترکان با توطئه و جِر زنی برنده شدند،این بار دل به حمایت شما بسته بودیم.امیدوارم اوضاع بر وفق مرادت باشد.:e303:

باید سوار ماشین زمان شده و به دوران 150 سال پیش برگردم.
سپاس، عزیزم.

کافر_مقدس
04-01-2014, 12:29 PM
1- من پیشنهاد می کنم یکی از شما که بیشتر با آرش بیخدا رفیق هست به او بگوید که یک پست جداگانه به معرفی سخنگاه دفترچه در وبلاگش اختصاص دهد و در صورت تمایل مختصر توضیحاتی هم در کنارش ارایه کند. سپس ما می توانیم آن لینک را به شبکه های اجتماعی ارسال کنیم و در سایر سخنگاه ها نیز به اشتراک بگذاریم.

2- ارسال ایمیل به صورت گروهی هم به گمانم سودمند باشد.

Crusader
04-01-2014, 05:28 PM
در تالار زنامرد این فروم عجب مباحث فوق‌العاده و نابی وجود دارد!

Theodor Herzl
04-01-2014, 06:35 PM
اینجا تنها مکان یهودی ستیز در محیط مجازی است. محیطی برای مبارزه با تروریست اسرائیلی..
لطفا بیشتر دقت کنید و کلمات را اشتباه ننویسید!چخه:e408:

Mehrbod
04-01-2014, 07:35 PM
مهربد جان،من تا جایی که یادم است گفتگو نه به شلوغی ِ اینجا بود و نه کاربرانی اینچنینی داشت.آنجا گاهی اوقات چند روز می گذشت و تنها میلاد پست می گذاشت جو فوق العاده خشکی هم داشت.

آن بر می گردد به اینکه چند درصد از این اندیشمندان حاضرند وقت خود را در بحث های فرسایشی و انرژی بر بگذراند و اکثرا زندگی پرکاری دارند که وقت به این کار ها نمی رسد.

هتّا اگر این شرط که اندیشمندان کمی آسوده باشند (که گونه‌ای پادستیز در خود اش دارد, چگونه میتوانید از بیخ اندیشمند
باشید اگر زمان برای آسودن و اندیشیدن ندارید؟) را هم بیافزاییم باز باید بیشتر از ٢٠ ٣٠ تای کنونی باشند; اینجور نمیاندیشی براستی؟

ما داریم درباره‌یِ دستکم ١٠٠ میلیون پارسی‌زبان سخن میگوییم شهریار جان, یک دفتر کوچک دورافتاده که نیستیم, یک سایت با چندین سال پیشینه‌یِ کار و ده‌ها
هزار نوشته‌یِ سودمند روی اندرتار آنهم در دسترس میلیون‌ها تن با رنکِ *1,422,663 در جهان و 105,962 در ایران (Daftarche.com Site Info (http://www.alexa.com/siteinfo/daftarche.com)) هستیم.

پس این بآشکاری خودفریبی‌ای بیشتر نیست که بگوییم همین شمار آدم بیشتر نیستند و بیخیال.

* در فهرست الکسا ≈٣٠ میلیون تارنما آمده.

Angela
04-01-2014, 07:39 PM
سیزده به دور
:e057: دوستان امیدوارم همگی سیزده به دور بهتون خوش بگذره!

undead_knight
04-01-2014, 07:47 PM
:e057: دوستان امیدوارم همگی سیزده به دور بهتون خوش بگذره!
استدلال بعضیا:سیزده به در اشتباهه،قبلا سیزدهم فروردین مردم به جاهای دور! میرفتند و اصلا به نحسی سیزده باور نداشتند:)))
استدلال خودم:اشتباه تایپی که زیاد دارم خواستی بگو چندتا دیگه هم جور کنم:))

Angela
04-01-2014, 07:55 PM
استدلال بعضیا:سیزده به در اشتباهه،قبلا سیزدهم فروردین مردم به جاهای دور! میرفتند و اصلا به نحسی سیزده باور نداشتند:)))
استدلال خودم:اشتباه تایپی که زیاد دارم خواستی بگو چندتا دیگه هم جور کنم:))
:e415:
خوبه, آره دوست دارم.
راستی فروید میگه پشت همه اینها یه انگیزه ای وجود داره و مثلا نتیجه اینه که در و دور توی ذهنت از نظر ارزش در یه سطح هستند. البته توی اشتباهات لفظی, اشتباه تایپی نتیجه چیه؟ تند تند نوشتن؟

undead_knight
04-01-2014, 08:10 PM
:e415:
خوبه, آره دوست دارم.
راستی فروید میگه پشت همه اینها یه انگیزه ای وجود داره و مثلا نتیجه اینه که در و دور توی ذهنت از نظر ارزش در یه سطح هستند. البته توی اشتباهات لفظی, اشتباه تایپی نتیجه چیه؟ تند تند نوشتن؟
البته نیازی به جور کردن نیست دقت کنی زیاده:))
Freudian slip - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Freudian_slip)
تئوری فروید این بود که اون چیزی که اشتباها میگی منظور واقعیته و خیلی به ارتباط دو واژه کاری نداشت.
روی لپ تاپ من که حروف فارسی رو هم نداره فاصله "د" و "ر" دو کلید بیشتر نیست:))

Nevermore
04-01-2014, 08:11 PM
هتّا اگر این شرط که اندیشمندان کمی آسوده باشند (که گونه‌ای پادستیز در خود اش دارد, چگونه میتوانید از بیخ اندیشمند
باشید اگر زمان برای آسودن و اندیشیدن ندارید؟) را هم بیافزاییم باز باید بیشتر از ٢٠ ٣٠ تای کنونی باشند; اینجور نمیاندیشی براستی؟

مهربد جان،من گمان می کنم خیلی از همین دوستان روزانه مطالب این سایت را می خوانند،اما از من بپذیر که نوشتن در چنین سایت هایی و شرکت در بحث های آن مستلزم اختصاص دادن زمانی ویژه برای آن است،چنانکه خود ات هم می دانی پاسخ برخی پست ها شاید ساعت ها طول بکشد و یافتن رفرنس های معتبر و غیره هم زمانبر است،این است که برخی ترجیح می دهند مدتی نباشند،و دوستان تازه وارد هم طول می کشد تا تصمیم بگیرند زمان بگذارند،من خودم از روز نخست تاسیس این انجمن خواننده ی نوشته های دوستان بودم و پس از 2 سال تصمیم گرفتم ثبت نام کنم.من شک ندارم دوستانی چون امیر و راسل هم پیک ها را می خوانند اما وقت نوشتن را ندارند.با این همه با تغییر رویکرد در پاسخ گویی موافقم،گاهی اوقات نحوه ی پاسخ گویی کاربران(که خود من هم جزء آنها هستم و زبان تندی دارم) برای تازه واردان زننده است و من به شخصه زین پس تلاش می کنم تا رویه ی پیشین را ادامه ندهم.:e032:

ما داریم درباره‌یِ دستکم ١٠٠ میلیون پارسی‌زبان سخن میگوییم شهریار جان, یک دفتر کوچک دورافتاده که نیستیم, یک سایت با چندین سال پیشینه‌یِ کار و ده‌ها
هزار نوشته‌یِ سودمند روی اندرتار آنهم در دسترس میلیون‌ها تن با رنکِ *1,422,663 در جهان و 105,962 در ایران (Daftarche.com Site Info (http://www.alexa.com/siteinfo/daftarche.com)) هستیم.

پس این بآشکاری خودفریبی‌ای بیشتر نیست که بگوییم همین شمار آدم بیشتر نیستند و بیخیال.

* در فهرست الکسا ≈٣٠ میلیون تارنما آمده.

برای من هم این آمار بازدید کننده مبهم است و براستی اگر نیمی از این بازدید کنندگان اشخاص حقیقی باشند، به نظرم این سایت به هدف خود رسیده و همین هزار نفر بازدید کننده خود جای سپاسگزاری از دوستان دارد.

ولی کماکان معتقدم دفترچه میان سایت هایی با کارکرد مشابه بسیار موفق عمل کرده.

Nevermore
04-01-2014, 08:26 PM
دوستان من یک خبر خیلی خوبی شنیدم،گویا یه نفر هم می خواهد به پیروی از مهربد پس از اینکه تعداد پیک هایش به 999 رسید خداحافظی کند،بیایید زیر همین پیک نظر مثبت اتان را اعلام کنید که یک در دنیا و سد در آخرت ثواب نصیب تان خواهد شد.:e057:

undead_knight
04-01-2014, 08:32 PM
دوستان من یک خبر خیلی خوبی شنیدم،گویا @یه نفر (http://www.daftarche.com/member.php?u=418) هم می خواهد به پیروی از مهربد پس از اینکه تعداد پیک هایش به 999 رسید خداحافظی کند،بیایید زیر همین پیک نظر مثبت اتان را اعلام کنید که یک در دنیا و سد در آخرت ثواب نصیب تان خواهد شد.:e057:
:e405:
به این میگن آزار بیش از اندازه،کم بده...همیشه بده،آزار منظورمه! :))))

Nevermore
04-01-2014, 08:36 PM
به این میگن آزار بیش از اندازه،کم بده...همیشه بده،آزار منظورمه! :))))

اینو نظر مثبت در نظر بگیرم؟:e415:

undead_knight
04-01-2014, 08:48 PM
اینو نظر مثبت در نظر بگیرم؟:e415:
نه بابا آدم اخه منبع تفریحش رو از بین میبره!؟:e412:

sonixax
04-01-2014, 08:50 PM
چخه:e408:

:))))))) :e41f::e00e:

iranbanoo
04-01-2014, 09:11 PM
منم دفعه ی پیش سر 1000 تا رفتم.این دفعه هم سر 2000 تا میرم تا این سنت حسنه حفظ بشه
نظر مثبت هیشکیم واسم اهمیت نداره
:sadtrollface:

Dariush
04-01-2014, 09:33 PM
دوستان مسخره‌ام نکنید اسپاگتی‌وکیلی ولی یکی دو هفته است احساسِ خنگ بودن به من دست داده. گویا اثر شیرینی و آجیل خوردن‌های این چند روزه‌ است!
پ.ن: مهربد گویا تهدیدهایت یک اندکی تاثیر داشته، متوجه منظورم که شدی؟:e405:

Mehrbod
04-02-2014, 12:13 AM
مهربد گرامی، من با شما همداستانم. از هر منظری بنگریم حرف شما درست است که اینجا از نبودِ کاربر رنج می‌برد. یک راهی که به نظر من می‌رسد این است که چند نفر از کاربرانِ فعالِ اینجا داوطلب شویم که هر ماه به هر طریقی حداقل یک عددی(هر عددِ قراردادی) از افراد را به اینجا دعوت کنیم، اگر ده نفر شویم و تعهد کنیم که هر کدامِ ما هر ماه حداقل به 30 نفر دعوت‌نامه بدهیم و تنها 10 درصدِ این افرادِ دعوت‌شده در اینجا عضو شوند، آنگاه در ماه حداقل 30 نفر عضو جدید خواهیم داشت. لانه‌ی کاربران هم کاملا مشخص است: فیسبوک . دیگر اینکه به نظرم مهمترین دلیل برای بی‌کاربر بودنِ اینجا این است که در اینترنت واقعا ناشناخته است. سایت‌های زیتون‌فروشی در منجیل هم از اینجا شناخته‌ شده‌تر هستند! به نظرم باید دروازه‌هایی به اینجا باز کنیم. مثلا می‌توانیم به ادمین سایت‌هایی که با ما هم‌مسلک هستند درخواست بدهیم که به ما لینک بدهند، ادمینِ دفترچه هم می‌تواند در جاهایی مثلِ بالاترین تبلیغ کند و ما هم می‌توانیم سایتی باز کنیم و آنجا مطالبی از اینجا و جاهای دیگر قرار دهیم به همراهِ پیوندی به اینجا. به نظرم از ابتدا اگر برنامه‌ای و انگیزه‌ای برای رونق بخشیدن به اینجا وجود داشت تا الان وضع بهتر می‌بود. ولی هنوز هم دیر نشده و می‌توانیم با این کارها به جاهایی برسیم. نگر خودتان در موردِ این راهکارها چیست؟

نمیدانم, ما اینجا کارهای فراوانی کرده‌ایم و راست اش من از این گداییِ کاربر بد ام میاید. ما اینجا نوشته‌هایِ خوب و بد فراوان داریم و سخنگاه
هم نباید همه اش که چیزهای خوب خوب و خوشایند باشد, هم سخنگاه است هم اندیشگاه است هم نبردگاه هم گاهی پاتوق.

من برای خودم هزار بار هم بددهانه‌تر سخن بگویند باز مینویسم چون ارزش جاییکه آدم میتواند به زبان مادری اش آزادنه روشنگری کند بالاتر از اینهاست.

ولی در دست دیگر, من احساس میکنم بسیاری مانند خود من هستند که هرگز گذر اشان به اینجا نخورده و اگر ما دست روی دست بگذاریم هم
نخواهد خورد. خود من سالهاست که دیگر چیزی در گوگل و ... به پارسی نمیجویم, چون چشمداشتِ یافتن چیزی باارزش را در آن ندارم و
بجز facebook خودم و چند دوست بیرون با ایرانیان هیچ پیوندی ندارم و بیشتر روز را هم با زبان انگلیسی میسپرانم.
به نگر خام من یک شمار فراوانی ایرانیان اینچنینی هم باید آن بیرون باشند. ولی در این زمینه از روی همین ناآگاهی و
جستجو نکردن پارسی نمیدانم چه اندازه دفترچه در فهرست‌هایِ گوگل و ... میاید, با رتبه الکسا نباید آن اندازه‌ها پایین باشد.

دوستان از دست‌آویز به سُهش‌هایِ من خوددارید. با فرزند خواندن و میهندوستی که کار بی ارزش ما باارزش نمیشود. اینکه من اینجا
افیون‌وار بیایم برای کمتر از ٢٠ یار فرهیخته چیزهاییکه میدانند را بازبگویم چه سودی دارد؟ این چگونه به سود همین ایران میشود؟
این بیشتر زیانه! بهتره برویم بیرون چند تا آدم معولی سخن بگوییم تا اینکه بیاییم کاری
را بیانجامیم که در بیرون اش سودمند و خوب به نظر میاید ولی در درون افیونی بیش نباشد.

مهربد جان،من گمان می کنم خیلی از همین دوستان روزانه مطالب این سایت را می خوانند،اما از من بپذیر که نوشتن در چنین سایت هایی و شرکت در بحث های آن مستلزم اختصاص دادن زمانی ویژه برای آن است،چنانکه خود ات هم می دانی پاسخ برخی پست ها شاید ساعت ها طول بکشد و یافتن رفرنس های معتبر و غیره هم زمانبر است،این است که برخی ترجیح می دهند مدتی نباشند،و دوستان تازه وارد هم طول می کشد تا تصمیم بگیرند زمان بگذارند،من خودم از روز نخست تاسیس این انجمن خواننده ی نوشته های دوستان بودم و پس از 2 سال تصمیم گرفتم ثبت نام کنم.من شک ندارم دوستانی چون امیر و راسل هم پیک ها را می خوانند اما وقت نوشتن را ندارند.

من این را نمیپذیرم. پاسخگویی هم این همه زمان نمیخواهد! من و تو خودمان نیمی از یک کتاب را ترزباندیم و آنهم این اندازه زمان نبرد. این کرختی
بی‌انگیزه نیست و انگیزه‌ اش همین نبود خواننده است; ما اینجا داستان مرغ و تخم مرغ را داریم. برای اینکه اینجا شلوغ شود باید شلوغ باشد و برای
اینکه شلوغ باشد باید شلوغ شود! ما چندتایی که از آغاز بودیم کوشیدیم این تخم نخستینی را با کارمایه‌یِ خودمان بیافشانیم و این ٤ تا ٧ نیز
ته مانده‌هایِ همان انرژیِ سرمایه‌گذاشته‌یِ آغازین هستند, ولی این انرژی روشن شد بی‌فرجام بود و نویسنده‌یِ میانه
در این سخنگاه ارزش آنچنانی برای نوشته‌هایش نمیبیند و خود اش را دانه‌افشان هم نمیداند و پس بود و نبود اینجا برایش
چیزی‌ست میان بود و نبود برج میلاد. بود این برج خوب است, ولی خب نبود هم نبود, چیزی نمیشود!

با این همه با تغییر رویکرد در پاسخ گویی موافقم،گاهی اوقات نحوه ی پاسخ گویی کاربران(که خود من هم جزء آنها هستم و زبان تندی دارم) برای تازه واردان زننده است و من به شخصه زین پس تلاش می کنم تا رویه ی پیشین را ادامه ندهم.

برای من هم این آمار بازدید کننده مبهم است و براستی اگر نیمی از این بازدید کنندگان اشخاص حقیقی باشند، به نظرم این سایت به هدف خود رسیده و همین هزار نفر بازدید کننده خود جای سپاسگزاری از دوستان دارد.

ولی کماکان معتقدم دفترچه میان سایت هایی با کارکرد مشابه بسیار موفق عمل کرده.

دگرانیدن روش برخورد و .. کارهایِ خوبی میتوانند باشند, ولی با که؟
آمار بازدیدگران اینجا هم بروشنی چرت است و من هیچ شگفت‌زده نخواهم شد اگر اینجا بیشتر از ٢٠ تا خواننده ناشناس هم نداشته باشد.
یاد اتان باشد خواننده‌ها پُرگاه با tor میایند و tor هربار یک ip جداگانه میاندازد که نرم‌افزار سخنگاه آنرا بنادرستی یک بازدیدگر یکتا می‌‌انگارد.

دوستان مسخره‌ام نکنید اسپاگتی‌وکیلی ولی یکی دو هفته است احساسِ خنگ بودن به من دست داده. گویا اثر شیرینی و آجیل خوردن‌های این چند روزه‌ است!
پ.ن: مهربد گویا تهدیدهایت یک اندکی تاثیر داشته، متوجه منظورم که شدی؟:e405:

نه به دید من هموندان اینجا فرا-اندازه از خود اشان دارند مایه میگذارند. گفتم که, کسیکه هماکنون مینویسد و یا بیشتر از ٥٠٠ نوشته دارد
خویشکاری اش را پیشتر بجاآورده, ولی دربرابر آن هم ایرانیان چندان به کار ما بها نمیدهند و هم خود ما در یافتن آن درسد اندکی که بها میدهند, ناکام بوده‌ایم.

با این همه من آن چندان هم دلم نمیخواهد بروم, ولی ماندن را هم با داستان کنونی ناجور بیهوده میبینم. پیش از رفتن و ٧٧٧٧
گفتم اگر بتوان یک آمار خوب از کارنامه‌یِ دفترچه در این چند سال خواهم آورد و میکوشم بهترین راه را هم برای خودم بگزینم; دگرگزین من میتواند رفتن
و بازگشت تا زمانیکه باشد که اینجا شلوغتر شده باشد و بگوییم شمار هموندان نامنوشته به ١٠٠٠ برسد (ولی نه اینجور که کسی دنبال گداییِ کاربر بخواهد برود).

پارسیگر

mosafer
04-02-2014, 09:17 PM
هنگامی که شما اجازه ی ورودی آرام را از کاربر مسلمان سلب میکنید چگونه انتظار دارید فضای اینجا را تغییر دهند؟
جسارتا انتقاد پذیر نیستید و در پی توجیه هستید نه قبول رفتارهایی که حتی نمیدانید اشتباه ست

مسلمان که جای خود دارد، کافیست برای مثال از عملکرد یک مقام دولتی ایران تقدیر کنید یا از فلان شخص که حامی جنبش سبز است حمایت کنید،

حال مهم نیست که پیشینه ی شما چه باشد و چه سابقه ی مبارزاتی در کارنامه ی خود داشته باشید، همان چند موضع گیری کفایت می کند برای اینکه آماج حملات ریز و درشت برخی از دوستان به ظاهر دانا و عقل کل(!) قرار بگیرید و ساندیس خور و هشت تومنی و عامل نفوذی جمهوری اسلامی لقب بگیرید!

مدارکش هم موجود است!

!

هنوز من ساندیس خور لقب نگرفته ام :)

یه نفر
04-03-2014, 08:11 AM
ما داریم درباره‌یِ دستکم ١٠٠ میلیون پارسی‌زبان سخن میگوییم شهریار جان, یک دفتر کوچک دورافتاده که نیستیم, یک سایت با چندین سال پیشینه‌یِ کار و ده‌ها هزار نوشته‌یِ سودمند روی اندرتار آنهم در دسترس میلیون‌ها تن با رنکِ *1,422,663 در جهان و 105,962 در ایران (Daftarche.com Site Info) هستیم.

رنک وبلاگ من از شما بیشتره :-))))))))))))))))))

یه نفر
04-03-2014, 08:21 AM
در تالار زنامرد این فروم عجب مباحث فوق‌العاده و نابی وجود دارد!

این بنده خدا تازه عضو شده و همین جمله رو نوشته، شونصد نفر لایک کردن و پسندیدن و ... :-)

اینقدر گدای عضوگیری هستید که یک تازه کار که میاد سریع جو گیر میشید؟؟؟ :-)))

این مهربد که بره، اینجا بهشت میشه. آباد میشه.. :-) من خودم روزی 10 تا عضو جدید براتون میارم.

تازه اگر مدیر بشم که روزی 1000 تا عضو میارم و پول میدم و قلیون رو آزاد میکنم و وام بدون بهره و نفت سر سفره و ... :-)

یه نفر
04-03-2014, 08:29 AM
چخه:e408:

با هم مذهب های خودت اینگونه صحبت میکنی؟؟ :-))

یه نفر
04-03-2014, 08:32 AM
دوستان من یک خبر خیلی خوبی شنیدم،گویا @یه نفر هم می خواهد به پیروی از مهربد پس از اینکه تعداد پیک هایش به 999 رسید خداحافظی کند،بیایید زیر همین پیک نظر مثبت اتان را اعلام کنید که یک در دنیا و سد در آخرت ثواب نصیب تان خواهد شد.

واقعا دوس دارید من برم؟؟ :-(

undead_knight
04-03-2014, 08:44 AM
خیلی خیلی حرف میزنی:))
البته صرفا جهت اطلاعت گفتم:e404:

یه نفر
04-03-2014, 08:50 AM
خیلی خیلی حرف میزنی:))
البته صرفا جهت اطلاعت گفتم
مگه کنتور میندازه؟؟ تو پولشو میخوای بدی؟

undead_knight
04-03-2014, 08:57 AM
مگه کنتور میندازه؟؟ تو پولشو میخوای بدی؟

واقعا دوس دارید من برم؟؟ :-(
خب ادمایی که زیاد میزنند،معمولا خودشون رو غیرقابل تحمل میکنند:))

کافر_مقدس
04-03-2014, 10:35 AM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/22.jpg

یه نفر
04-03-2014, 12:19 PM
خب ادمایی که زیاد میزنند،معمولا خودشون رو غیرقابل تحمل میکنند:))

مثلا برتراند راسل غیر قابل تحمله؟؟

undead_knight
04-03-2014, 12:36 PM
مثلا برتراند راسل غیر قابل تحمله؟؟
؟!
گفتم معمولا،در ضمن برتراند راسل پرحرف نبوده.
بعد من نگفتم حرف نزن گفتم دیل عدم محبوبیتت چیه:))

Mehrbod
04-03-2014, 01:07 PM
این بنده خدا تازه عضو شده و همین جمله رو نوشته، شونصد نفر لایک کردن و پسندیدن و ... :-)

اینقدر گدای عضوگیری هستید که یک تازه کار که میاد سریع جو گیر میشید؟؟؟ :-)))

به این میگویند مهمان‌‌نوازی!

ولی خب اینجا تنها همان روزهای یکم با شما مهمان‌نوازانه برخورد میشود, سپستر ازتان
چشمداشت آن میرود که پای سخنان و گفته‌های اتان مانده و با فرنود و برگه سخن بگویید (و نازک‌نارنجی هم نباشید).

اینکه دوستان میخواهند این روش را بدگرانند هم خوبه هم بد, هر چه باشد ما اینجا را روی آزادی و کوشایی اش دوست داشتیم نه پاتوق بودن اش!

این مهربد که بره، اینجا بهشت میشه. آباد میشه.. :-) من خودم روزی 10 تا عضو جدید براتون میارم.

اینجا را به بزرگترین اسپمکده‌یِ تاریخ می‌دگرانی؟ (:

hm... تازه اگر بخواهیم ریشه‌این بنگریم اگر کردی هم ریشه‌ و انگیزه اش به من میرسد, چون من خودم تو را اینجا آوردم (اسپاگتی مرا ببخشاید!!) (:

تازه اگر مدیر بشم که روزی 1000 تا عضو میارم و پول میدم و قلیون رو آزاد میکنم و وام بدون بهره و نفت سر سفره و ... :-)

یه نفر در آرزوی یه چیز ناشدنی! ((:

سلام مهربد جان

یه جمله از سایت پیدا کردم که نیازمند برگرداندن به زبان پارسی هست.

از اونجایی که قبلا قرار گذاشتیم که کمکت کنم...

روی این نوار کلیک کنید تا تصویر را در اندازه اصلی (400 پیکسل) ببینید.

نوار خود اش واژه‌یِ پارسیکه; کلیک هم آوانامه و جهانی, برابر نمیخواهد (ولی کلیکیدن بهتره). "اصلی" را
هنوز نمیشود با "مِهادین" جایگزین کرد, ولی میشود در اینجا با واژه‌یِ "راستین" بازنوشت, پس رویهمرفته شد:

روی این نوار بکلیکید تا نگاره را در اندازه‌یِ راستین اش (٤٠٠ پیکسل) ببینید.

پارسیگر

یه نفر
04-03-2014, 01:14 PM
بعد من نگفتم حرف نزن گفتم دیل عدم محبوبیتت چیه:))

اونی که باید دوستم داشته باشه، دوستم داره ...
:e056:

یه نفر
04-03-2014, 01:16 PM
یه نفر در آرزوی یه چیز ناشدنی! ((:
یعنی حتی مدیر تالار اسپم هم نشوم؟؟؟؟؟؟ :-(

Nevermore
04-03-2014, 03:44 PM
یعنی حتی مدیر تالار اسپم هم نشوم؟؟؟؟؟؟ :-(

من بهترین تالار را برای مدیریت شما پیشنهاد دادم،اگر مدیریت تالار اروتیک را بپذیرید قول می دهم شخصا برایتان تبلیغات کنم.:e405:

Dariush
04-03-2014, 03:53 PM
نه به دید من هموندان[١١] اینجا فرا-اندازه از خود اشان دارند مایه[١٢] میگذارند. گفتم که, کسیکه هماکنون مینویسد و یا بیشتر از ٥٠٠ نوشته دارد
خویشکاری[١٣] اش را پیشتر بجاآورده, ولی دربرابر آن هم ایرانیان چندان به کار ما بها نمیدهند و هم خود ما در یافتن آن درسد اندکی که بها میدهند, ناکام بوده‌ایم.

با این همه من آن چندان هم دلم نمیخواهد بروم, ولی ماندن را هم با داستان کنونی ناجور بیهوده[١٤] میبینم. پیش از رفتن و ٧٧٧٧
گفتم اگر بتوان یک آمار خوب از کارنامه‌یِ دفترچه در این چند سال خواهم آورد و میکوشم بهترین راه را هم برای خودم بگزینم; دگرگزین[١٥] من میتواند رفتن
و بازگشت تا زمانیکه باشد که اینجا شلوغتر شده باشد و بگوییم شمار هموندان نامنوشته به ١٠٠٠ برسد (ولی نه اینجور که کسی دنبال گداییِ کاربر بخواهد برود).

نمیدانم, ما اینجا کارهای فراوانی کرده‌ایم و راست اش من از این گداییِ کاربر بد ام میاید. ما اینجا نوشته‌هایِ خوب و بد فراوان داریم و سخنگاه
هم نباید همه اش که چیزهای خوب خوب و خوشایند باشد, هم سخنگاه است هم اندیشگاه است هم نبردگاه هم گاهی پاتوق.

من برای خودم هزار بار هم بددهانه‌تر سخن بگویند باز مینویسم چون ارزش جاییکه آدم میتواند به زبان مادری اش آزادنه روشنگری کند بالاتر از اینهاست.

ولی در دست دیگر, من احساس میکنم بسیاری مانند خود من هستند که هرگز گذر اشان به اینجا نخورده و اگر ما دست روی دست بگذاریم هم
نخواهد خورد. خود من سالهاست که دیگر چیزی در گوگل و ... به پارسی نمیجویم, چون چشمداشتِ یافتن چیزی باارزش را در آن ندارم و
بجز facebook خودم و چند دوست بیرون با ایرانیان هیچ پیوندی ندارم و بیشتر روز را هم با زبان انگلیسی میسپرانم.
به نگر خام من یک شمار فراوانی ایرانیان اینچنینی هم باید آن بیرون باشند. ولی در این زمینه از روی همین ناآگاهی[١] و
جستجو نکردن پارسی نمیدانم چه اندازه دفترچه در فهرست‌هایِ گوگل و ... میاید, با رتبه الکسا نباید آن اندازه‌ها پایین باشد.
مهربد جان، خب بالاخره باید چه کنیم؟ ما برای رونقِ اینجا تاکنون تقریبا هیچ کاری نکرده‌ایم؛ مطلب‌نویسی که الزاما کاربرزا نخواهد بود. بنابراین به نگر من وضعیتی که الان در آن هستیم چندان وضعیت عجیبی نیست. ما اگر از روز نخست به دنبالِ رونق بخشیدن و کاربر بودیم، باید کارهایی می‌کردیم که نکرده‌ایم. در موردِ گدایی کاربر هم به نگرم چندان درست نمی‌گویی. اینکه ما به کسان بگوییم که اینجا برایتان فضایی متفاوت برای گفتگو برقرار است، اسمش گدایی نیست.

نکته‌ی دیگر اینکه ما در موردِ این کاربرانِ میهمان هم اطلاعِ درستی نداریم ولی به نگر می‌رسد که درصد بالایی از آنها از خواننده‌های مطالبِ سکسی باشند، این دسته از کاربران (کسانی که به دنبالِ مطالبِ سکسی در نت هستند) معمولا فقط مصرف‌کننده هستند. باید به دنبالِ کاربرانی باشیم که به دنبالِ مکانی آزاد برای گفتگو هستند که من هم همچون شما باور دارم آن بیرون چنین کسانی هستند که مطلقا نامِ چنین جایی به گوش‌شان نخورده. خودِ شما، امیر، مزدک، راسل، آنارشی، کسرا، کوروش، شهریار و تعدادی دیگر که از شاخص‌ترین و فعال‌ترین کاربرانِ این سایت هستید، همگی از کسانی هستید که از گفتگو به اینجا رسیده‌اید. من هم همانطور که کافر گفت نتیجه‌ی تبلیغاتِ خودِ شما در پرشین‌تولز هستم. پس باید پذیرفت که ما باید یک‌جوری اینجا را به آن کاربرانِ مشتاقِ گفتگوی آزاد معرفی بکنیم و تا زمانی که چنین نکنیم نباید انتظار داشته باشیم که تغییری در اینجا حاصل شود. من در هر راهکاری که به اجماع برسیم کاملا حاضر به همکاری خواهم بود چرا که من نیز بدین باور رسیده‌ام که بی‌کاربری دارد به اینجا لطمه می‌زند.

پ.ن: آن ددلاین 7777ِ لعنتی را بردار اندکی خون به مغزمان برسد ببینیم چه می‌توانیم بکنیم:e415:

یه نفر
04-04-2014, 10:14 AM
من بهترین تالار را برای مدیریت شما پیشنهاد دادم،اگر مدیریت تالار اروتیک را بپذیرید قول می دهم شخصا برایتان تبلیغات کنم.

باشه. قبول :-))

Nevermore
04-05-2014, 04:19 PM
باشه. قبول :-))
خیر،در این انجمن شایسته سالاری برقرار است،یک داستانی چیزی بنویسید ببینیم چند مرده حلاجید؟

undead_knight
04-05-2014, 05:35 PM
خیر،در این انجمن شایسته سالاری برقرار است،یک داستانی چیزی بنویسید ببینیم چند مرده حلاجید؟
میدونستم نقشه خبیثانه ای داری:e411:

Dariush
04-05-2014, 06:22 PM
هنگامی که شما اجازه ی ورودی آرام را از کاربر مسلمان سلب میکنید چگونه انتظار دارید فضای اینجا را تغییر دهند؟
جسارتا انتقاد پذیر نیستید و در پی توجیه هستید نه قبول رفتارهایی که حتی نمیدانید اشتباه ست
شما هم که همچون همیشه چنان از گناهانِ ما سخن می‌گویید که پنداری چون حوا انسانها را از بهشت‌شان محروم کرده‌ایم. تمامِ این گرفتاری‌هایی که فرمودید جمیعا مشمولِ 5 نفر هم نشده‌اند و کسی چون شما که مدتی نسبتا دراز اینجا رفت و آمد داشته و دیده‌اید که تقریبا تمامِ کاربرانِ فعالِ اینجا با هم ستیزهایی سخت داشته‌اند(که این یعنی این رفتارِ ما هرگز منحصر به مسلمانان نبوده و دوستانِ قدیمی و صمیمی هم اینجا بسا که بیش از همه اینجا با هم ستیزیده‌اند)، با این تکه‌پرانی‌های گاه و بیگاه‌تان چهره‌ی کاربری همیشه نق‌نقو را تصویر می‌کنید که بی آنکه کمترین تاثیر مفیدی در فضایی که هست داشته باشد برای هر نق‌ای به تنها چیزی که نیاز ندارد بهانه است. چیزی که هرگز تغییری نخواهد کرد حداقل همین رفتارِ من است. اگر قرار باشد اینجا به خاطرِ پررونق شدن مجبور شویم با ناز و نوازش ، پیش از هر انتقاد و پاسخی بگوییم «با عرض پوزش‌های بسیار، خواهشمندم گناهِ کبیره‌ی اشکال گرفتن از فرمایشات دُروارانه‌تان را بر منِ بی‌مقدار ببخشایید و ...» حداقل من ترجیح می‌دهم اینجا مرده و خاموش شود تا به آن روز برسد. کسی که آنقدر شهامت ندارد که برای عقایدش واردِ چنین بحث‌هایی شود و یک «چرند نگو» بشنود، همان بهتر که آن بیرون بماند. خودِ من هم تا همین جا بیش از اندازه‌ای که باید مراعاتِ برخی کسان را کرده‌ام و دیگر اعتقادی به این کار ندارم.

و اینکه از سخن گفتن پیرامونِ اینکه اینجا فلان‌طور و بیسارطور است دیگر واقعا بدم می‌آید، 150،000 داستان و تفسیر برای سرجمع 15 کاربرِ فعالِ اینجا ساخته شده! بنابراین زین پس اگر خواستید از این چیزها بگویید، نیم‌نگاهی به امضای من داشته باشید.

sonixax
04-05-2014, 06:25 PM
بنابراین زین پس اگر خواستید از این چیزها بگویید، نیم‌نگاهی به امضای من داشته باشید.

داریوش جان چه بلایی سر امضایت آمده ؟!

Dariush
04-05-2014, 06:35 PM
داریوش جان چه بلایی سر امضایت آمده ؟!
:e107:
ای بابا، همانموقع که بهش نیاز است، نیست!

undead_knight
04-05-2014, 06:37 PM
:e107:
ای بابا، همانموقع که بهش نیاز نیست!
این هم از معجزات خانم مسافر،چرا به قدرت خدا ایمان نمیارید:))

Dariush
04-05-2014, 06:47 PM
این هم از معجزات خانم مسافر،چرا به قدرت خدا ایمان نمیارید:))
نه، درست شد:)

undead_knight
04-05-2014, 06:58 PM
نه، درست شد:)
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/27.jpg
you will regret approaching me

undead_knight
04-05-2014, 07:20 PM
اسپاگتی به درد کلیه مبتلاتون نکنه:e406:

Nevermore
04-05-2014, 07:20 PM
میدونستم نقشه خبیثانه ای داری:e411:
آندد شلوغش نکن،من فقط محض شایسته سالاری گفتم.:e105:
دیدی می گویند مدیر عامل باید عکس با شورت ورزشی داشته باشد؟این شرایط برای مدیر شدن چیزی در آن مایه ها است.:e412:

Nevermore
04-05-2014, 07:23 PM
اوه اوه،می گویند درد وحشتناکی دارد،همین طور است؟

undead_knight
04-05-2014, 07:26 PM
اوه اوه،می گویند درد وحشتناکی دارد،همین طور است؟
بلی میگن افراد بدترین دردی توصیفش میکنند که توی عمرشون داشتند.
من تائیدش میکنم:))

Nevermore
04-05-2014, 07:33 PM
بلی میگن افراد بدترین دردی توصیفش میکنند که توی عمرشون داشتند.
من تائیدش میکنم:))

تو موقع توصیف دردت هم میخندی؟

undead_knight
04-05-2014, 07:43 PM
تو موقع توصیف دردت هم میخندی؟
3898
im a rare type of crazy

نه فقط موقع توصیفش،بلکه همین الان هم درد دارم:))

کافر_مقدس
04-05-2014, 08:22 PM

باید چه کنی؟! منظور اینکه درمانش چیست؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/3.gif

کافر_مقدس
04-05-2014, 08:38 PM

باید چه کنی؟! منظور اینکه درمانش چیست؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/3.gif

undead_knight
04-06-2014, 04:40 AM
هنوز بعد کلی آزمایش دکترها به نتیجه قاطع نرسیدند!
بستگی به نوع بیماری درمانش فرق داره.

Nevermore
04-06-2014, 10:54 AM
به به Russell عزیز،کجایید دوست گرانمایه؟دلمان تنگ شده برایتان.:e303:

Russell
04-06-2014, 11:33 AM
به به @Russell عزیز،کجایید دوست گرانمایه؟دلمان تنگ شده برایتان.
دورود شهریار جان. من هم در این مدت غیبت دلتنگ دوستان بودم. در بدو ورود میخواستم همینجا به همه ی دوستان سلام دهم، ولی غرق در خواندن مباحث اینجا شدم؛ مخصوصا با دیدن پیوستن کاربر خوشفکری بنام امید بسیار هیجان زده شدم.
اینجا هم که چند صد صفحه‌ای جلو رفته و من تنها برای خواندن پست‌های پاتوق باید حالا حالا‌ها بخوانم.
خودت خوبی شهریار جان؟
Mehrbod در اسرع وقت یک قرار میگذاریم برای ماراتون تخت نرد (بگمانم حتی باید به قرار شترنگ بازی با Dariush هم اولویتش دهیم !!)

یه نفر
04-06-2014, 12:26 PM

اگر قول بدی که من مدیر بشم و ادمین هم قول بده، باشه. منم چندتا عکس و داستان میگذارم :-)

Mehrbod
04-06-2014, 12:34 PM
@Mehrbod در اسرع وقت یک قرار میگذاریم برای ماراتون تخت نرد (بگمانم حتی باید به قرار شترنگ بازی با @Dariush هم اولویتش دهیم !!)

من که امروز خانه ام و بیکار, بار پیش خواستم iranbanoo را ببرم, ولی از ترس :e402: نتوانست تخته نرد را بیاورد!

در این جهان کسی که تخته نرد از من ببرد زاده نشده, بزار بهت پیغام بدم یک تورنومنت آبروریزانه راه بیاندازیم !! ((:

kourosh_bikhoda
04-06-2014, 12:37 PM
اگر قول بدی که من مدیر بشم و ادمین هم قول بده، باشه. منم چندتا عکس و داستان میگذارم :-)
آواتار جدید چقدر شبیه تان هست :e404:

یه نفر
04-06-2014, 12:40 PM
در این جهان کسی که تخته نرد از من ببرد زاده نشده, بزار بهت پیغام بدم یک تورنومنت آبروریزانه راه بیاندازیم !! ((:
حاضرم یکبار باهات بازی کنم! مجازی هم میشه؟!

یه نفر
04-06-2014, 12:41 PM
آواتار جدید چقدر شبیه تان هست

عمرم طولانیست دیگر! :-) حلـــوای تک تکتون رو میخورم :-) ها ر هار هار هااااررر

Nevermore
04-06-2014, 01:11 PM
دورود شهریار جان. من هم در این مدت غیبت دلتنگ دوستان بودم. در بدو ورود میخواستم همینجا به همه ی دوستان سلام دهم، ولی غرق در خواندن مباحث اینجا شدم؛ مخصوصا با دیدن پیوستن کاربر خوشفکری بنام @امید (http://www.daftarche.com/member.php?u=1132) بسیار هیجان زده شدم.
اینجا هم که چند صد صفحه‌ای جلو رفته و من تنها برای خواندن پست‌های پاتوق باید حالا حالا‌ها بخوانم.
خودت خوبی شهریار جان؟
@Mehrbod (http://www.daftarche.com/member.php?u=14) در اسرع وقت یک قرار میگذاریم برای ماراتون تخت نرد (بگمانم حتی باید به قرار شترنگ بازی با @Dariush (http://www.daftarche.com/member.php?u=299) هم اولویتش دهیم !!)

سپاس راسل جان،من دست کم مطمئنم که از چند ماه پیش بسیار بهترم،امیدوارم دوران دوری از دفترچه خوش گذشته باشد.:e303:
بازی کنید برنده اتان با من.:e415:

Russell
04-06-2014, 05:15 PM
Mehrbod من این سریال SGU را دیدم، هیج کجا آن معمای زندانی‌ها را که قبلا گفته بودی در آن پیدا نکردم. داستانش چیست؟

Dariush
04-06-2014, 08:05 PM
درست می‌بینم؟ راسلِ خودمان برگشته؟

Russell
04-06-2014, 08:30 PM
درست می‌بینم؟ راسلِ خودمان برگشته؟
البته من راسل نیستم، Upgrade شده‌ام (به مانند دیجیمون !!)
درود به داریوش بامعرفت :e303:

Dariush
04-06-2014, 09:00 PM
البته من راسل نیستم، Upgrade شده‌ام (به مانند دیجیمون !!)
درود به داریوش بامعرفت :e303:
بله، آن راسلی که من می‌شناختم میان دوستان‌اش تبعیض قائل نمی‌شد و هیچ چیز را هم به شطرنج ترجیح نمی‌داد:e108:.
خیلی خوش برگشتی:e303:

بانو گشسب
04-06-2014, 09:08 PM
سلام دوستان،
من هموند جدید اینجام...خوشحالم در بین شمام :e303:
اینم اولین پستم!

Dariush
04-06-2014, 09:28 PM
سلام دوستان،
من هموند جدید اینجام...خوشحالم در بین شمام :e303:
اینم اولین پستم!
درود به شما. خوش آمدید:e032:.
عیبی ندارد بپرسم با دفترچه چطور آشنا شدید؟

بانو گشسب
04-06-2014, 09:35 PM
عیبی ندارد بپرسم با دفترچه چطور آشنا شدید؟

نه خواهش میکنم، دوستی که در اینجا نیز هموند است؛ انجمن را به من معرفی کرد. ولی نامش را نپرسید! :e405:

بانو گشسب
04-06-2014, 10:02 PM
از وقتی این افبال و گرایش مثبت رو میون مردان دفترچه ای نسبت به "جستار: بازی" می بینم؛ یه سوال تو ذهنم شکل گرفته که اگر قرار بر انتخاب بود، شما مردان یه رابطه بلندمدت با یه دختر رو ترجیح میدادید یا بیش از تعداد انگشتان رابطه کوتاه مدت با دختران جورواجور؟

sonixax
04-06-2014, 10:06 PM
بیش از تعداد انگشتان رابطه کوتاه مدت با دختران جورواجور

کافر_مقدس
04-06-2014, 10:07 PM
یه سوال تو ذهنم شکل گرفته که اگر قرار بر انتخاب بود، شما مردان یه رابطه بلندمدت با یه دختر رو ترجیح میدادید یا بیش از تعداد انگشتان رابطه کوتاه مدت با دختران جورواجور؟

بیش از تعداد انگشتان رابطه ی کوتاه مدت با دختران جورواجور!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/26.png

Crusader
04-06-2014, 10:08 PM
از وقتی این افبال و گرایش مثبت رو میون مردان دفترچه ای نسبت به "جستار: بازی" می بینم؛ یه سوال تو ذهنم شکل گرفته که اگر قرار بر انتخاب بود، شما مردان یه رابطه بلندمدت با یه دختر رو ترجیح میدادید یا بیش از تعداد انگشتان رابطه کوتاه مدت با دختران جورواجور؟

من شخصا می‌خواهم دخترهای گوناگون را مزه کنم و مثل میستری که آشوبی در لاس وگاس به پا می‌کند کل دختران تهرانی را بهم بریزم و زیر و رو کنم.
در این اثنا دختران محله و پاتوق را بارها امتحان کرده‌ام، اکنون به سمت دخترهای خوشگل و سطح بالای جامعه نشانه رفته‌ام و برای همین بازی را به نحوی جدی و حرفه‌ای دنبال می‌کنم! :e40b:

بانو گشسب
04-06-2014, 11:02 PM
بیش از تعداد انگشتان رابطه ی کوتاه مدت با دختران جورواجور :e00e:

بیش از تعداد انگشتان رابطه ی کوتاه مدت با دختران جورواجور!

من شخصا می‌خواهم دخترهای گوناگون را مزه کنم و مثل میستری که آشوبی در لاس وگاس به پا می‌کند کل دختران تهرانی را بهم بریزم و زیر و رو کنم.
در این اثنا دختران محله و پاتوق را بارها امتحان کرده‌ام، اکنون به سمت دخترهای خوشگل و سطح بالای جامعه نشانه رفته‌ام و برای همین بازی را به نحوی جدی و حرفه‌ای دنبال می‌کنم!

با اینکه مردان اینجا نمونه آماری خوبی نیستند و نتیجه گیری من قطعا bias داره؛ ولی الان دارم کم کم ناامید میشم که یه رابطه بلندمدت با مردی داشته باشم و مطمئن باشم اونم راضیه و سرخوش!

shirin
04-07-2014, 12:07 AM
مردم از گرما. :e108:

undead_knight
04-07-2014, 05:14 AM
با اینکه مردان اینجا نمونه آماری خوبی نیستند و نتیجه گیری من قطعا bias داره؛ ولی الان دارم کم کم ناامید میشم که یه رابطه بلندمدت با مردی داشته باشم و مطمئن باشم اونم راضیه و سرخوش!
حالا شاید تشبیه ادم به غذا خیلی جالب نباشه ولی فکر میکنم بیشتر ادم ها(شاید مردا کمی بیشتر از زن ها) از تکرار خسته میشند یا حداقل لذت نمیبرند.
مثلا اگر عاشق همبرگر باشید(مثل من)اگر چند روز پشت سر هم بخوریدش ازش حالتون به هم میخوره ولی اگر تنوع داشته باشید همبرگر غذای مورد علاقتون باقی میمونه:)
تشبیه صرفا برای تبیین موضوع بود و بلندی یک رابطه و شکل اون رو توافق طرفین تعیین میکنه.
به نظر من موفق ترین نوع رابطه "رابطه باز" (http://en.wikipedia.org/wiki/Open_relationship)هست.

Crusader
04-07-2014, 10:54 AM

جای نگرانی نیست. به شما اطمینان می‌دهم تعداد مردانی که مایلند با یک دختر لانگ‌ترم پارتنر بمانند نیز کم نیست.

undead_knight
04-07-2014, 11:17 AM
جای نگرانی نیست. به شما اطمینان می‌دهم تعداد مردانی که مایلند با یک دختر لانگ‌ترم پارتنر بمانند نیز کم نیست.
و به هیچ دختر یا زن دیگه میل نداشته باشند و علاقشون به طرف مقابل همون قدر باقی بمونه!؟

Crusader
04-07-2014, 11:27 AM
و به هیچ دختر یا زن دیگه میل نداشته باشند و علاقشون به طرف مقابل همون قدر باقی بمونه!؟

این‌ کُس‌وشعرها که فقط متعلق به رویاهای دخترانه است. :e402:

undead_knight
04-07-2014, 11:33 AM
این‌ کُس‌وشعرها که فقط متعلق به رویاهای دخترانه است. :e402:
نه آقا بعضی مردها هم از این افکار دارند:))البته گاهی از نوع یک طرفه:))
البته با رویا بودنش موافقم چون من زنان زیادی رو دیدم که با بالاتر رفتن سن دیدگاه واقع گرایانه تری به رابطه پیدا میکنند.

Crusader
04-07-2014, 11:35 AM
نه آقا بعضی مردها هم از این افکار دارند:))البته گاهی از نوع یک طرفه:))
البته با رویا بودنش موافقم چون من زنان زیادی رو دیدم که با بالاتر رفتن سن دیدگاه واقع گرایانه تری به رابطه پیدا میکنند.

بله من هم چنین مردانی را دیده‌ام و می‌باید آنان را از کون به دار آویخت که لکه‌ی ننگ مردانگی در جهان هستند.

Crusader
04-07-2014, 12:43 PM
من فکر می‌کردم اینجا باید بازیکنان زیادی برای همفکری وجود داشته باشند. اشتباه می‌کردم گویا؟

Russell
04-07-2014, 01:20 PM
من فکر می‌کردم اینجا باید بازیکنان زیادی برای همفکری وجود داشته باشند. اشتباه می‌کردم گویا؟
من اتفاقا پیش از برگشتن به فکر این بودم که اینجا چنین ایده‌ای را در راستای تبادل نظر در مورد بازی پیگیری کنم. تعداد اینجا کم است و بحث پیرامون بازی نوپا ولی من بسیار به پر و بال گرفتن آن خوشبین هستم.

Russell
04-07-2014, 01:23 PM
درود بر شما بانو گشسب گرامی.
در راستای سخن شما، اگر از نظرتان داده‌یِ شخصی حساب نمی‌شود.. چند سال دارید؟ حدودی هم بگویید کفایت می‌کند.

Dariush
04-07-2014, 05:22 PM
بازیکنِ نوپا زیاد دارد به گمانم! من هم با اینکه به آن همیشه انتقاد داشته‌ام و اگرچه آنرا برخلافِ آنچه که امیر می‌گفت نه یک راهِ حل و نه یک بارِ اضافی برای گرفتاری‌‌های جنسیتی نمی‌بینم، اما آن را همیشه مدنظر خواهم داشت و از آنجا که بازی دانستن بدونِ بازی کردن شبیه به آموختنِ رانندگی بدون رانندگی کردن است، چند هفته‌ایست در حالِ انجامِ تمرین‌های لایت هستم. آثار میستری و چند نفر دیگر را هم روزی یک ساعتی می‌خوانم!

بازی یک امتیازِ فردی با خود به همراه خواهد داشت: اعتماد به نفس! هر بار که شما دختری را می‌گائید، خود را در مقامِ یک فاتح اعظم می‌یابید که قلمرویش کشف‌ناشدنی می‌نماید! من شاید به اندازه‌ی انگشتانِ دستم بازیکن دیده‌ام، یکی از آنها می‌گفت که گائیدن آخرین چیزی‌ست که در بازی از آن لذت می‌برد و شاید چیزی در حدِ 1/5 لذت ِ بازی ناشی از گائیدن باشد! این البته از آن ابربازیکنانی بود که آنقدر کس کرده بود که حالش از آن بهم خورده بود و مدتی روزه گرفته بود تا ریکاوری شود!

undead_knight
04-07-2014, 05:34 PM
این البته از آن ابربازیکنانی بود که آنقدر کس کرده بود که حالش از آن بهم خورده بود و مدتی روزه گرفته بود تا ریکاوری شود!
مثال غذا:ادم اگه خیلی خیلی غذا بخوره معمولا از خود غذا هم حالش به هم میخوره:))

Crusader
04-07-2014, 06:04 PM
بازی یک امتیازِ فردی با خود به همراه خواهد داشت: اعتماد به نفس! هر بار که شما دختری را می‌گائید، خود را در مقامِ یک فاتح اعظم می‌یابید که قلمرویش کشف‌ناشدنی می‌نماید! من شاید به اندازه‌ی انگشتانِ دستم بازیکن دیده‌ام، یکی از آنها می‌گفت که گائیدن آخرین چیزی‌ست که در بازی از آن لذت می‌برد و شاید چیزی در حدِ 1/5 لذت ِ بازی ناشی از گائیدن باشد! این البته از آن ابربازیکنانی بود که آنقدر کس کرده بود که حالش از آن بهم خورده بود و مدتی روزه گرفته بود تا ریکاوری شود!

گاییدن برای من اهمیت ندارد، لذتی که از آن می‌برم در حد و اندازه‌های لذت جنسی بیشتر نیست. برای من هیجان انگیزترین بخش ماجرا جایی رخ می‌دهد که دختر را فتح کرده‌ام و همچون سگی باوفا در خیابان من را دنبال می‌کند، دست من را می‌گیرد، روی صندلی که می‌نشینیم دستش را بر گردنم میاندازد و با هر کامی که از لبان من می‌گیرد برای من دم تکان می‌دهد و آماده‌ی «دستور» بعدی می‌شود! بله دستور... فرماندهی اصالتا آلفاست، باید یادتان باشد در قرارهایتان تا می‌توانید بطور ضمنی خود را در موقعیت فرمانده/فاعلی و دختر را در جایگاه فرمانبردار/مفعولی قرار بدهید، حتی در ریزترین امور متصور هم باید این مهم را رعایت کنید. بتاهای کُس‌لیسی که آماده‌ی قرمانبرداری از زن هستند و به تمام امر و نهی‌های او با کمال میل بله می‌گویند برای زنان جذابیت ندارند. زنان مردی مستبد و خودرای می‌خواهند، فرماندهی و سروری از خصایل مرد آلفاست. من این تکنیک‌ را در قرارهای اولم بارها و بارها و بارها و بارها انجام می‌دهم، عمدا تله‌گذاری می‌کنم تا ذهن ناخودآگاه دختر در موقیعت مفعولی تثبیت شود. همیشه به دختر دستور بدهید و باید آگاه باشید که حتی در جزئی‌ترین مورد ممکن هم هرگز نباید شما در حالت مفعولی قرار بگیرید، (مثلا همان چیزی که دوستمان می‌گفتند که برای دستشویی دختر کیف خود را به شما می‌دهد)، حتی در جزئی‌ترین حالت ممکن. پس این تکنیک‌های کوچک اما واجب شما را در ناخودآگاه دختر مستبد و خودرای نشان می‌دهد. یکی دیگر از تله‌گذاری‌هایی که در قرارهای اول می‌بایستی به دقت اجرا کنید بازی کینو می‎‌باشد. با دختر به هر نحو ممکن ارتباط جسمانی برقرار کنید تا تنش و استرس میانتان بریزد و اعتماد و صمیمیت او به شما دوچندان شود. تکنیک‌های من چنین است که در قرار اول، نخستین بار چندین دفعه به شانه‌ی دختر می‌زنم و با مزاح می‌گویم بروبابا و ... بعد که کمی تنش‌زدایی صورت گرفت به او می‌گویم:
- یکی از معیارای مهم من واسه دوستی قیافه و اخلاق دختره، یکی دیگه که خیلی از اینا هم مهمتره دست دختره (با خنده)، دستتو بده ببینم چه طوریه! (و دختر دست‌هایش را بالا میاورد و من آن را می‌گیرم، دقایقی دست وی را لمس کرده و برانداز می‌کنم، بعد از این مهم بدون هیچ ترسی دوز ارتباط جسمانی را افزایش می‌دهم)

خوب بگذریم این جستار جای مناسبی برای این حرف‌ها نیست. اما شما چرا بطور لایت بازی می‌کنید؟ هنوز به اثربخشی آن پی نبردید یا اینکه موقیعتتان جور نیست و...؟! چندین بازیکن «حرفه‌ای» در این فروم باشند برویم مثل میستری به طور آزمایشی مخ بزنیم و هرشب میز گردی از روبط روزانه‌ی خود برپا کنیم. یا اگر هم مایل بودید پس از چندین گشایش دور هم جمع شویم و مهمانی شبانه بگیریم و از کُس و کون دختران زیباچهره، این اکسیر ناب طبیعت نهایت بهره‌ را ببریم.

undead_knight
04-07-2014, 06:14 PM
این رو در حد یک نظر نچندان جدی در نظر بگیرید ولی این بازیکن هایی که شما یا امیر گرامی تصویر میکنید از دید من خیلی کس خل هستند!:e404:
نه به این خاطر که من با تئوری های بازی مخالفم بلکه این جدیت در مخ زنی و رعایت نکات بازی خیلی برام حس مذهبی گونه رو تداعی میکنه:))

shirin
04-07-2014, 06:17 PM
اگه من هم جز دختران حساب شوم همیشه حالم از مردانی آلفایی که بخوان امر ونهی کنن و مثل فرمانده رفتار کنند بهم میخورده. پس همه دختران از فلان نوع پسران خوششان میاد اشتباه هست. چه رفتار تهوع آوری و چه موضوع بحث حقارت آمیزی دارید.

یه نفر
04-07-2014, 06:22 PM
چه رفتار تهوع آوری و چه موضوع بحث حقارت آمیزی دارید.

یه نفر
04-07-2014, 06:25 PM
میدونم اینجا محیط آزادی هست..
ولی واقعا حالم از حال و روز این روزهای دفترچه بهم میخوره..
پر از حرفای زشت و مسخره و بی ارزش..
با اومدن این کاربر جدید، گل بود و به سبزه نیز آراسته شد...!

undead_knight
04-07-2014, 06:26 PM
اگه من هم جز دختران حساب شوم همیشه حالم از مردانی آلفایی که بخوان امر ونهی کنن و مثل فرمانده رفتار کنند بهم میخورده. پس همه دختران از فلان نوع پسران خوششان میاد اشتباه هست. چه رفتار تهوع آوری و چه موضوع بحث حقارت آمیزی دارید.
ها ها مثل اینکه از درس های امیر عزیز بهره نبردید،اینجا "ناخوداگاه" شما مهم هست نه حرفی که میزنید یا رفتاری که نشون میدید:))

Crusader
04-07-2014, 06:27 PM
اگه من هم جز دختران حساب شوم همیشه حالم از مردانی آلفایی که بخوان امر ونهی کنن و مثل فرمانده رفتار کنند بهم میخورده. پس همه دختران از فلان نوع پسران خوششان میاد اشتباه هست.

قوانین بازی را یکسره مردان تعیین می‌کنند و زنان جز اینکه سوژه‌ی آزمایشی برای ما باشند هیچ نقش دیگری در تبیین اصول بازی ندارند، اساسا یکی از قوانین مهم بازی نیز همین: هرگز به حرف زنان توجه نکنید! برای همین این گفته‌ی شما نیز کمترین اهمیتی در ابطال قوانین بازی ندارد.

Crusader
04-07-2014, 06:34 PM
میدونم اینجا محیط آزادی هست..
ولی واقعا حالم از حال و روز این روزهای دفترچه بهم میخوره..
پر از حرفای زشت و مسخره و بی ارزش..
با اومدن این کاربر جدید، گل بود و به سبزه نیز آراسته شد...!

شما به عنوان مدیر تالار اروتیک و سکسی انجمن نباید از بحث‌های جاری ایراد بگیرید! به جای این‌ها اگر دوتا داستان سکسی بنویسید شایستگی خودتان را برای این مهم اثبات کرده‌اید. :e414:

Russell
04-07-2014, 06:34 PM
این رو در حد یک نظر نچندان جدی در نظر بگیرید ولی این بازیکن هایی که شما یا امیر گرامی تصویر میکنید از دید من خیلی کس خل هستند!
نه به این خاطر که من با تئوری های بازی مخالفم بلکه این جدیت در مخ زنی و رعایت نکات بازی خیلی برام حس مذهبی گونه رو تداعی میکنه:))
این از پاسخ‌هایِ بامزه‌یِ مورد علاقه‌یِ من است، بما می‌گویند که اینکه اهمیت دهید که اهمیت ندهید کس خلی‌ست، چرا که نباید اهمیت دهید lol
حالا باز تو خوبه اولش یک تاییدی هم کردی !!

undead_knight
04-07-2014, 06:35 PM
شما به عنوان مدیر تالار اروتیک و سکسی انجمن نباید از بحث‌های جاری ایراد بگیرید! به جای این‌ها اگر دوتا داستان سکسی بنویسید شایستگی خودتان را برای این مهم اثبات کرده‌اید. :e414:
اثرات هورمونه احتمالا:))

Russell
04-07-2014, 06:38 PM
اگه من هم جز دختران حساب شوم همیشه حالم از مردانی آلفایی که بخوان امر ونهی کنن و مثل فرمانده رفتار کنند بهم میخورده.
در نحوه‌یِ انکار اینکه زنان مثل هم نیستند هم همشان مثل هم هستند :)) !!

undead_knight
04-07-2014, 06:43 PM
این از پاسخ‌هایِ بامزه‌یِ مورد علاقه‌یِ من است، بما می‌گویند که اینکه اهمیت دهید که اهمیت ندهید کس خلی‌ست، چرا که نباید اهمیت دهید lol
حالا باز تو خوبه اولش یک تاییدی هم کردی !!
از نتایج اینه که ادم بخواد نه گوجه رو بسوزنه و نه کباب رو!
مثلا خواستم ملایم نظر بدم:))

Crusader
04-07-2014, 06:46 PM
دوست جلقی ما چکار می‌کند؟ شما اهل کُس‌بازی به نظر نمی‌رسید؟

undead_knight
04-07-2014, 06:55 PM
دوست جلقی ما چکار می‌کند؟ شما اهل کُس‌بازی به نظر نمی‌رسید؟
من یک زندگی آرام و راحت و بدون تلاش اضافی و با شمار کمی دوست دختر رو به این زندگی پر استرس و سخت بازی کن ها ترجیح میدم:))
هیچ چیز در دنیا نیست که بتونه به من انگیزه برای چنین کارهای سختی بده،شاید متاسفانه:e40a:

Dariush
04-07-2014, 07:21 PM
شما همان شیرینی نیستید که دوست‌پسرش گشت و گذارهای اینترنتی‌اش را رصد می‌کرد و او را از آمدن به دفترچه منع می‌کرد؟:e105:

بانو گشسب
04-07-2014, 07:23 PM
چند سال دارید؟ حدودی هم بگویید کفایت می‌کند.

بین 25-30 را در نظر بگیرید.:e402:

بحث پیرامون بازی نوپا ولی من بسیار به پر و بال گرفتن آن خوشبین هستم.

و اتفاقا منم خیلی مشتاقم که جستار نویی باز کنم و بازی رو از جانب زنان جلو ببرم...برای شما مردان بسیار مفید هست و مطمئنم که زوایای پنهانی از دنیای دختران باهوش ( تاکید می کنم شامل همه دختران نمیشود) را به شما نشان بدم.

چند هفته‌ایست در حالِ انجامِ تمرین‌های لایت هستم

برای منم همیشه سوال هست، چرا تمرینات لایت؟ کجای بازی را نمی پسندید؟ یا آن را مناسب نمی دونید؟

بازی یک امتیازِ فردی با خود به همراه خواهد داشت: اعتماد به نفس!
جدا ازبن به نظرم هیجان بازی کزدن هم خودش برای مردان خوشایندست، آدمی دیگه از یکنواختی خوشش نمیاد، چه چیزی بهتر از این بازی که در آخر، جایزه اش هم تم سکسی دارد. برای ما دختران هم کشش دارد این کارها.:e417:
ولی من فکر می کنم همه در کنار هیجان به آرامش هم نیاز دارند. سوالم اینه که بازیکنان آرامش رو چطور پیدا می کنند. این بازی ها که خیلی انرژی بر است. دختران بازیکن که گاهی کم میارند و یه جاهایی دنبال نقطه آسایش می گردند.