توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Dariush
02-28-2014, 08:17 PM
اگه تره شبیه نوبوهه حتمن مره منه ده!
اَ دیوانه کوره اسا چی خایی بوکنی برا؟ ان ایتا پیلدانه دیوانیه!
مرا فانه، دَکَه کُن بیشه ...
kourosh_bikhoda
02-28-2014, 08:20 PM
به هر حال فعلا از شاهین نجفی کلن همین دوتا آهنگ رو بیشتر نشنیدم، پس نمیتونم در موردش نظری بدم! :)
یعنی قطعه «پریود» شاهینو نشنیدی؟ :))
همین الان داره منوتو نشون میده.
kourosh_bikhoda
02-28-2014, 08:20 PM
ن ایتا پیلدانه دیوانیه!:e412:
Alice
02-28-2014, 08:24 PM
اَ دیوانه کوره اسا چی خایی بوکنی برا؟ ان ایتا پیلدانه دیوانیه!
مرا فانه، دَکَه کُن بیشه ...
اصن می عشق هیتانه شبیه نیه، تونم ده می دوست نییی. مرا اذیت کنی، نخواهم...
Dariush
02-28-2014, 08:30 PM
اصن می عشق هیتانه شبیه نیه، تونم ده می دوست نییی. مرا اذیت کنی، نخواهم...
قبلا بودم؟
آری؛ مشخص است که دختری چون تو عشقاش ازلی . ابدیست! اینها هم اسماش اذیت نیست، کرم است :))
Alice
02-28-2014, 08:35 PM
قبلا بودم؟
آری؛ مشخص است که دختری چون تو عشقاش ازلی . ابدیست! اینها هم اسماش اذیت نیست، کرم است :))
آره واسه اون پسره عشقم ازلی و ابدیه! :(
ولی کو؟ کجاست؟ فقط یه شب تونستم بغلش کنم، واسه همیشه رفت... دلتنگیش رو برام گذاشت... حالا مثه معتادی که برای مواد آروم و قرار نداره خمارشم..
کسی توی این انجمن کت مشکی چرم میپوشه؟؟؟ :(
Dariush
02-28-2014, 08:41 PM
آره واسه اون پسره عشقم ازلی و ابدیه! :(
ولی کو؟ کجاست؟ فقط یه شب تونستم بغلش کنم، واسه همیشه رفت... دلتنگیش رو برام گذاشت... حالا مثه معتادی که برای مواد آروم و قرار نداره خمارشم..
دوستان نگران نباشید، این پرنسبانوی ما تا فردا حتما حالش خوب میشود، اگر نشد به او اجازه خواهم به مدت 15 ثانیه، به شکلی که رویش آنوری کند تا صورتاش را نبینم، مرا بغل کند تا اندکی جنونِ نوجوانیاش آرام بگیرد ... البته فکر کنم الان دیگر به این کار هم نیازی نیست، چون تصورش نیز حالش را خوب کرده الان :))
کسی توی این انجمن کت مشکی چرم میپوشه؟؟؟ :(
همین 10 ثانیه پیش انداختمش دور و دیگر هرگز کتِ سیاه هم نخواهم پوشید:))
Alice
02-28-2014, 08:50 PM
ای کاش امشب پیشم بود.. تا صبح پیشم بود، اینجا، توی اتاقم، درو قفل میکردیم، تا صبح با هم بودیم... حداقل امیدوارم فردا صبح فکرش از سرم بپره! :(
Dariush
02-28-2014, 09:06 PM
ای کاش امشب پیشم بود.. تا صبح پیشم بود، اینجا، توی اتاقم، درو قفل میکردیم، تا صبح با هم بودیم... حداقل امیدوارم فردا صبح فکرش از سرم بپره! :(
الان مثلا میخواستی نشان دهی که حالت خوب نشده ؟! خب حالا، ما باورمان شد...
Alice
02-28-2014, 09:56 PM
الان مثلا میخواستی نشان دهی که حالت خوب نشده ؟! خب حالا، ما باورمان شد...
الان دارم با یکی حرف می زنم که بدجوری فتیش پا داره...! خیلی خنده داره، هر چی میگم وصلش می کنه به پا...! :)
عجب موجوداتی هستند این پسرها...
یه نفر
03-01-2014, 02:48 PM
علتش رو میشه بگید ما هم استفاده کنیم؟
برای حوری جانم!
3684
Theodor Herzl
03-01-2014, 02:52 PM
برای حوری جانم!
3684این قیافه از نظر شما حوری است؟ دماغ عمل کرده لبهای پروتزی که آمپول معلوم نیست چند بار زدند بهش که باد کرده! اگر سالها گرفتار دست راست و چپ خود نیز باشیم نیز سمت همچین موجودی نمیرویم!
kourosh_bikhoda
03-01-2014, 03:36 PM
برای حوری جانم!حالا شما چرا جای ایشون پاسخ میدی؟:e402:
Alice
03-01-2014, 03:48 PM
حالا شما چرا جای ایشون پاسخ میدی؟
شما خیلی هیز به نظر میرسید، اما جهت یادآوری بگویم که مهسا هم مثل من پسرکش است:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/1.jpg
Anarchy
03-01-2014, 04:13 PM
الان دارم با یکی حرف می زنم که بدجوری فتیش پا داره...! خیلی خنده داره، هر چی میگم وصلش می کنه به پا...! :)
عجب موجوداتی هستند این پسرها...
حالا یعنی بدت اومده از حرفاش :e409: ؟!
Alice
03-01-2014, 04:18 PM
حالا یعنی بدت اومده از حرفاش ؟!
نمی دونم، من نظر خاصی ندارم! آخه من فکر می کردم به هرکسی بگم پامو ببوس یه نوع تحقیره، ولی این دوستمون می گفت نه این والاترین جلوهی ابراز مهر و عشق و محبته!
البته الان که فکر می کنم می بینم بد نیست و خیلی هم تحریک آمیزه! :)
Anarchy
03-01-2014, 04:30 PM
البته الان که فکر می کنم می بینم بد نیست و خیلی هم تحریک آمیزه! :)
خوبه باز حالا صادقانه اعتراف کردی :e405: !! اکثر دخترا که رل قربانی پسرای هیزو بازی میکنن...
Alice
03-01-2014, 04:41 PM
خوبه باز حالا صادقانه اعتراف کردی !! اکثر دخترا که رل قربانی پسرای هیزو بازی میکنن...
راستی دیشب خوابیدم صبح پا شدم دیگه فکر اون پسره از سرم پریده بودآ.. می دونی خواب چی دیدم؟ :e415: خواب دیدم توی قطب جنوب روی یه صخره یخی بزرگ نشستم و دارن روی سرم تاج پادشاهی می ذارن، یه عده بودن که من رو ملکه ی خودشون می دونستن... یکی از شخصیتهای سریال اسپارتاکوس به اسم مارکوس، اونم باهام بود، انگار همسر اون بودم و ملکه شده بودم! :)
تو رو اسپاگتی ببین عجب ذهن ناخودآگاه خنده داری دارم! :e415: ای خدا...
undead_knight
03-01-2014, 04:53 PM
آلیس ذهن خود تو بسیار منحرف تر از اون پسره هست،بسکه خواب های اروتیک میبینی:))
Alice
03-01-2014, 04:57 PM
بابا خواب دیدم ملکه شدم و همسر یه پادشاه بزرگ! این کجاش اروتیکه؟
تازه اون شبی هم با پسره اروتیک نبود، فقط چند باری از فرط هیجان بغلش میکردم! آخ ولی چه حالی میداد بغلش میکردم، دوست داشتم هی بغلش کنم ولی خجالت میکشیدم! :)
Alice
03-01-2014, 05:53 PM
فیسبوکم برای همیشه دیاکتیو شد! :)
احساس کردم این اواخر خیلی شلوغ شده و به خیلیها رو داده بودم. به هر حال دیاکتیو که باشه خیال آدم راحته و دیگه درگیری ذهنی وجود نداره.
آخیش.. احساس راحتی میکنم! :)
kourosh_bikhoda
03-01-2014, 06:21 PM
شما خیلی هیز به نظر میرسید
وظیفست جوجو جان وظیفه :e404:
اما جهت یادآوری بگویم که مهسا هم مثل من پسرکش است
مهسا رو میدونم که نیست. تو رو نمیدونم :e00e:
Alice
03-01-2014, 06:27 PM
وظیفست جوجو جان وظیفه
چه وظیفه ای؟ خب من از دو دسته پسرها اصلا خوشم نمیاد. یکی کسی که هیز باشه و به "تمام" دخترها نظر داشته باشه. یکی هم کسایی که توی خیابون دخترها رو اذیت می کنن. مثلا تا پاچه ی پای یه دختر توی خیابون یه کمی بالا باشه واسش دندون تیز می کنن! البته امیدوارم شما جزو هیچ کدوم از این دو دسته نباشین.
kourosh_bikhoda
03-01-2014, 06:37 PM
یکی کسی که هیز باشه و به "تمام" دخترها نظر داشته باشه
هیز با نظر داشتن فرق میکنه. تا اونجا که من میدونم نگاه کردن به دخترها اسمش میشه هیزی. بنابر این بله من هیزم. هیزوم :e404:
Alice
03-01-2014, 06:42 PM
هیز با نظر داشتن فرق میکنه. تا اونجا که من میدونم نگاه کردن به دخترها اسمش میشه هیزی. بنابر این بله من هیزم. هیزوم
منظورم از هیز کسی بود که به دخترها نگاه بد کنه، نگاه شهوتی. البته این نگاه برای معشوقه یا همسر آدم خیلی هم خوبه، من از پسرهایی بدم میاد که "تمام" دخترها رو با این دید می بینن.
یه نفر
03-01-2014, 07:15 PM
این قیافه از نظر شما حوری است؟ دماغ عمل کرده لبهای پروتزی که آمپول معلوم نیست چند بار زدند بهش که باد کرده! اگر سالها گرفتار دست راست و چپ خود نیز باشیم نیز سمت همچین موجودی نمیرویم!
به قول شیختان :
او ممکن است دیپلم هم نداشته باشد، اسم خودش را هم شاید نتواند بنویسد، شاید هر آنچه از دهان او بیرون میآید دری وری باشد، شاید بویی از آدمیت نبرده باشد، شاید هر شب ده بچه گربهی مظلوم را خفه میکند و شاید به راستی جانوری خبیث و رذل باشد. با اینهمه، من حاضرم تا چهل کیلومتر روی شیشهخردههای تیز سینهخیز بروم، سپس با تنی زخمی به دریاچهای انباشته از نمک و ماهیهای گوشت خوار وارد بشوم، و در آخر هزار ضربه تازیانه بخورم، مشروط بر آنکه در مقصد به عنوان جایزه، تنها سی ثانیه شورت او را به من بدهند تا آنرا اندکی بو بکشم!
همین دماغ عملی و آمپولی دستانت رو فلج میکنه بنده خدا.. ثانیه ای گرفتار دست چپ و راستت نخواهی شد!!
یه نفر
03-01-2014, 07:18 PM
مهسا رو میدونم که نیست.
:e032:
Aria Farbud
03-01-2014, 07:21 PM
دفترچه چه آروم شده مزدک هم سری نمی زنه کمی گرم شم
یه نفر
03-01-2014, 07:22 PM
خیر مقدم جناب آریا فربد :e032:
Aria Farbud
03-01-2014, 07:24 PM
به به "یه نفر" آشنا
Ye Nafar, really where is your mind?
Alice
03-01-2014, 07:28 PM
آریا جان نبودی... دلمون برات تنگ شده بود! :)
مزدک که پیش من دیگه اون اعتبار قبلی رو نداره...
Anarchy
03-01-2014, 07:29 PM
همه دوستان یه دفعه با هم تصمیم گرفتن برن مرخصی :e413: !! چه آرزوها که برای دفترچه نداشتیم تو این 4 سال ...
Alice
03-01-2014, 07:34 PM
همه دوستان یه دفعه با هم تصمیم گرفتن برن مرخصی !! چه آرزوها که برای دفترچه نداشتیم تو این 4 سال ...
بابا من که چند روزه بیکارم حوصله هیچی هم ندارم، اما انجمنمون رو گرم کردم دیگه! :)
Aria Farbud
03-01-2014, 07:36 PM
مهر داری آلیس جان، مزدک برای من دوست داشتنیه، همین جور هم شما با فرتورهای قشنگت
Aria Farbud
03-01-2014, 07:38 PM
Anarchyآنارشی جان برخی جستارها رو دوست دارم دنبال کنم ولی زمان کمی دارم تازه یه ساعتی می شه رسیدم خونه هنوز سر و سدای مترو تو گوشمه
Alice
03-01-2014, 07:42 PM
مهر داری آلیس جان، مزدک برای من دوست داشتنیه، همین جور هم شما با فرتورهای قشنگت
اتفاقا آواتار شما هم حس خوبی رو به من میده، من عاشق بارونم...! :)
خب چند وقت پیش اینجا یه دعوای اساسی شد که متاسفانه ریشهی اون من بودم... یه کمی کدورت جا گذاشت! من از مزدک معذرت خواهی کردم ولی اون اصلا توجه نکرد و بازم من رو متهم کرد و باهام لج شد.. منم دیگه اونطوری که سابق دوسش داشتم ازش خوشم نمیاد... همون دعوا چند نفر رو از مدیریت عزل کرد، متاسفانه یه کمی هم کدورت به جا گذاشت...
Alice
03-01-2014, 07:48 PM
من عاشق اون پسره شدم! :'(
واقعا یه دونه خواب چه تاثیری که نمیذاره...
ای کاش الان توی ماشین من دست اونو اینطوری گرفته بودم... جان جهان من! :(
3687
Aria Farbud
03-01-2014, 07:52 PM
Alice من آگاهی نداشتم ولی امیدوارم همه چی بیاد رو روال، چون کمتر کسی همچون مزدک پیدا می شه، منم بارونُ دوست دارم با بوی نمِش، ولی عاشق طراحی ام تو مترو سرم تو کاغذمه تا برسم خونه!
Alice
03-01-2014, 07:55 PM
@Alice من آگاهی نداشتم ولی امیدوارم همه چی بیاد رو روال، چون کمتر کسی همچون مزدک پیدا می شه، منم بارونُ دوست دارم با بوی نمِش، ولی عاشق طراحی ام تو مترو سرم تو کاغذمه تا برسم خونه!
آره، منم قبول دارم از نظر علمی کمتر کسی به گرد پای مزدک میرسه...
م م م م م! بوی نم بارون... من رو مست میکنه! :) اتفاقا توی اون خوابم همش بارون میبارید!
تو کت چرم مشکی نمیپوشی؟ :(
Persepolis
03-01-2014, 07:59 PM
میگم عجب آدمای منشوری میان عضو میشن اینجا ! بدبخت از دل Theodor Herzl (http://www.daftarche.com/members/%DA%A9%DB%8C%D8%B1%D9%85+%D8%AA%D9%88+%DA%A9%D9%88 %D9%86+theodor+herzl-515/).. حذف کنید این ارازل و اوباش اینترنت ندیده رو:e410:
Aria Farbud
03-01-2014, 08:02 PM
Alice کت می پوشم ولی نه چرم مشکی، چطور مگه؟
بگمونم کتاب تعبیر خواب فروید بکارت بیاد
Aria Farbud
03-01-2014, 08:11 PM
Alice راستش دیرگاهیه کمتر خواب می بینم یعنی بیداریمم برام یه جور خوابه تو سرکار تو انقلاب پیش کتاب ها تو مترو تو... انگار یکی همه چی رو جوری چیده تا باهام شوخی کنه...
kourosh_bikhoda
03-01-2014, 08:16 PM
تا حالا شده انقدر تحت تاثیر یه خوابی قرار بگیری؟
ای بابا ...
ماجراهای آلیس.
من یه درمون برات دارم ردخور نداره. یک عدد قرص جوشان ویتامین C رو حل کن در یک لیوان دوغِ عالیس و سربکش، درجا خوب میشی.
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/3.jpg
Aria Farbud
03-01-2014, 08:21 PM
Alice دم نوروزِ دیگه! آره خوب شده دیگه تو راهبندون مردم گیر نمی کنی تا چراغ سبز شه!
چی کار ؟
kourosh_bikhoda
مزدک به فرنودِ ته کشیدن سخنان پامنبری پیرامون جستار کمونیسم، اندکی را به آسودن و بازیابی نیرو میپردازند.
بی گمان به زودی با چنته ای پر از یاوه های پدافند کننده از کمونیسم برخواهند گشت.
:e409:
Anarchy
ای کاش حداقل می تونستم یه کاری کنم که دوباره برگرده به خوابم... اون موقع تا دلم می خواست بغلش می کردم...
منو یاد نوجوونی هام میندازی که عاشق دختر تو فیلم میشدم :e404: !!
Anarchy
03-01-2014, 08:24 PM
مزدک به فرنودِ ته کشیدن سخنان پامنبری پیرامون جستار کمونیسم، اندکی را به آسودن و بازیابی نیرو میپردازند.
بی گمان به زودی با چنته ای پر از یاوه های پدافند کننده از کمونیسم برخواهند گشت.
مزدک کارش درسته :e056: !!
kourosh_bikhoda
03-01-2014, 08:25 PM
من باید بالاخره پیداش کنم... ولی حیف که همش یه رویا بود و هیچوقت نیست...! :'(
فعلن نقدِ پالیس رو بچسب که نسیه ی رویاگونه آبست. به قول معروف: سیلی نقد، به از حلوای نسیه :e412:
Theodor Herzl
03-01-2014, 08:26 PM
دوستان من دیروز نشه بودم با چند نفر از دوستان در یک مهمونی تو ماشین نشسته بودیم علف میکشیدیم ، این رفیقم گفت بذار یک چیزی بذارم حال کنی ، یک دفعه نوار نوحه گذاشت! توی حالت نئشگی انقدر حال داد:e415: ، من هم فکر میکنم این نوحه خونها نشعه میکنند میان با این حرارت نوحه میخونند و توی یک حالت trance میروند!
یه نفر
03-01-2014, 08:28 PM
مگه جیگری که علف میخوری؟؟؟!
:-)
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/4.jpg
Alice
03-01-2014, 08:29 PM
@Alice دم نوروزِ دیگه! آره خوب شده دیگه تو راهبندون مردم گیر نمی کنی تا چراغ سبز شه!
چی کار ؟
دم نوروز! :) من چند روز دیگه می رم خرید عید، مانتو و شلوار و... ماهی قرمز! :) خیلی دوست دارم... کلا حال و هوای عید خیلی نشاط آوره! :)
ولی جان جهان من چی آخه؟؟؟ :(
بهش فکر می کنم قلبم تیر می کشه... ای کاش اصن توی خواب نمی دیدم اون پسره رو... الان کجاست...! :'(
ای کاش اینجا بود دست می کرد توی موهام...
(دوستان من رو ببخشید، من کمی احساساتی می شم وقتی به اون خوابم فکر می کنم...)
Anarchy
03-01-2014, 08:34 PM
دم نوروز! :) من چند روز دیگه می رم خرید عید، مانتو و شلوار و... ماهی قرمز! :) خیلی دوست دارم... کلا حال و هوای عید خیلی نشاط آوره! :)
ولی جان جهان من چی آخه؟؟؟ :(
بهش فکر می کنم قلبم تیر می کشه... ای کاش اصن توی خواب نمی دیدم اون پسره رو... الان کجاست...! :'(
ای کاش اینجا بود دست می کرد توی موهام...
(دوستان من رو ببخشید، من کمی احساساتی می شم وقتی به اون خوابم فکر می کنم...)
دست بردار دختر جان ... هر چند من هم زیاد دلتنگ خاطراتم میشم :e411: ، اما لا اقل یه چیز واقعی بودن !!
Aria Farbud
03-01-2014, 08:37 PM
Alice نوروز تازه و شادابم می کنه، چرخ زدن تو بازار تجریش و نازی آبادم می چسبه!
کاش من جان جهانت بودم دیگه این همه افسوس نمی خوردی!
Alice
03-01-2014, 08:40 PM
دست بردار دختر جان
آخه دست خودم نیست.. از وقتی اون خواب رو دیدم جای خالی اون پسره رو کنارم احساس می کنم! :(
انگار یه تیکه ای از قلبم رو توی خواب کند و با خودش برد... من که چیز زیادی نمی خوام، فقط می خوام دست کنه توی موهام... منم بغلش کنم! :'(
جان جهان من ای کاش تو واقعی بود.. اگه واقعی بودیآ... اگه واقعی بودی... کل زندگی و هستیم رو فدات می کردم...! :(
Alice
03-01-2014, 08:46 PM
@Alice نوروز تازه و شادابم می کنه، چرخ زدن تو بازار تجریش و نازی آبادم می چسبه!
کاش من جان جهانت بودم دیگه این همه افسوس نمی خوردی!
کلن چرخ زدن توی بازار به من که خیلی میچسبه. عادتمه، وقتی می رم خرید با فقط چرخ بزنم و اینور و اونور برم.
---
آخه تو که کت چرمی مشکی نمی پوشی...! :'(
ای کاش جان جهانم تو بودی و انقدر آه و افسوس نمی خوردم.. ولی حیف... توی اون خواب نتونستم اونطوری که می خوام بغلش کنم... اگر اینجا بود من همه چیزمو، تمام هستیمو بهش می دادم تا یه بار دیگه آغوشش رو احساس کنم..
Theodor Herzl
03-01-2014, 08:48 PM
دم عید مدرسه یک دفترچه میدادند عید رو زهرمار میکردند هی باید مشق مینوشتیم!
Alice
03-01-2014, 08:51 PM
اسمش پیک نوروزی بود! کوفتمون می کردن بابا، کل عیدمون زهر مار می شد! :) من همیشه نگه می داشتم روز آخر می نوشتمش، البته دوران راهنمایی هم مشق می دادن! :)
---
پ.ن: شما کت مشکی چرم نمی پوشی؟؟؟ :'(
Theodor Herzl
03-01-2014, 08:52 PM
شما کت مشکی چرم نمی پوشی؟؟؟کت چرمی یکم به نظر من جواد است! خیر نمیپوشم
Persepolis
03-01-2014, 09:03 PM
دقیقن زدی تو خال!! یعنی از روز اول نوروز تو فکر بودم تا بعد سیزده بدر که دیگه اوجش بود!!! وای لعنت بهشون
Alice
03-01-2014, 09:04 PM
اصن شب که میشه به جای اینکه خوابم بیاد انقدر انرژیم زیاد میشه که همینطوری بالا و پائین می پرم. ای خدا چرا جدیدن انقدر بیشفعال شدم من! :)
فکر کنم از عوارض خامه کاکایو و شکلات باشه، دیگه نباید کاکایو بخورم.. ! :)
undead_knight
03-01-2014, 09:09 PM
چه وظیفه ای؟ خب من از دو دسته پسرها اصلا خوشم نمیاد. یکی کسی که هیز باشه و به "تمام" دخترها نظر داشته باشه. یکی هم کسایی که توی خیابون دخترها رو اذیت می کنن. مثلا تا پاچه ی پای یه دختر توی خیابون یه کمی بالا باشه واسش دندون تیز می کنن! البته امیدوارم شما جزو هیچ کدوم از این دو دسته نباشین.
من به "تمام" دختر ها نظر ندارم ولی هر کی رو که قیافشو قابل تحمل بدونم حتما بهش نگاه خریدارانه! میکنم،البته سیستم عیب یاب من زیادی قویه از پرفکت ترین دخترها هم چندتایی عیب درست و حسابی در میارم:))
البته این نگاه من صرفا ارزیابی اولیه هست و فقط یک بار صورت میگیره،در هر حال اگر کسی رو کیس "مناسب" ببینم بیشتر آنالیزش میکنم :))
Alice
03-01-2014, 09:13 PM
من به "تمام" دختر ها نظر ندارم ولی هر کی رو که قیافشو قابل تحمل بدونم حتما بهش نگاه خریدارانه! میکنم،البته سیستم عیب یاب من زیادی قویه از پرفکت ترین دخترها هم چندتایی عیب درست و حسابی در میارم:))
البته این نگاه من صرفا ارزیابی اولیه هست و فقط یک بار صورت میگیره،در هر حال اگر کسی رو کیس "مناسب" ببینم بیشتر آنالیزش میکنم :))
همه دهه هفتادی ها :) پرچم رو بده من ببرمش بالا.
تو که به دختر بزرگ تر از خودت گرایش داری، فکر کنم کلا به "زن" گرایش داشته باشی نه دختر، به هر حال حرف امیر همین جا ابطال میشه که میگفت زن 30 ساله از نظر جنسی مردهی متحرکه...
---
من نمیدونم برقصم، بپر بپر کنم، چکار کنم آروم بگیرم...! :)
mosafer
03-01-2014, 09:18 PM
پ.ن: شما کت مشکی چرم نمی پوشی؟؟؟ :'(
فکر میکنی معشوقه ات یکی از کاربران اینجا باشد؟
Alice
03-01-2014, 09:22 PM
فکر میکنی معشوقه ات یکی از کاربران اینجا باشد؟
نه، من یه کمی جوگیرم... فکر می کنم می تونم پیداش کنم! فکر می کنم احساسم بهم دروغ نمی گه... واسه همین دوست دارم سراغشو بگیرم.. انقدر دنبالش بگردم که بالاخره پیداش کنم.. چه اینجا چه هر جای دیگه ای...
:e403:
iranbanoo
03-01-2014, 09:29 PM
ای بابا چه قدر تنبل بودید.من یادم میاد کل پیکمو دو روزه تموم میکردم.یه سری چیستان و رنگ امیزی و چرند و پرند که بیشتر نبود:))
Alice
03-01-2014, 09:32 PM
بچه هایی که آنلاینن ولی پست نمی دن، من اسم نمی برم ولی انقدر انرژیم زیاد شده که میام همتون رو می زنمـآ...! :)
پست بدید ببینم! :e416:
mosafer
03-01-2014, 09:36 PM
نه، من یه کمی جوگیرم... فکر می کنم می تونم پیداش کنم! فکر می کنم احساسم بهم دروغ نمی گه... واسه همین دوست دارم سراغشو بگیرم.. انقدر دنبالش بگردم که بالاخره پیداش کنم.. چه اینجا چه هر جای دیگه ای...
بواسطه ی یک خواب؟
کمی فرصت به آدمهایی بده که در بیداری کنارت هستند
بیهوده وقتت رو برای کسی که نیست هدر نده
و این باعث آشفتگی ذهنیت نیز میشود بهتر ست کمی فاصله بگیری از این رویای دوست داشتنی
+
قصد نصیحت کردن ندارم بیشتر صحبتی دوستانست
تو هم جای دختر من :)
Alice
03-01-2014, 09:38 PM
آریا تو هم خیلی کم حرفی...! انقدر سرت توی طراحی نباشه!
پرسپولیسی هم که خسته و بی قراره...
آنارشی هم که اسمش هست اما الان وقت خوابشه، احتمالا لالاست! :)
میلاد هم که فقط سپاس میده و میره
razi که کلن توی مجالس لهو و لعب و شب نشینی شرکت نمی کنه!
فقط خودم! :)
Alice
03-01-2014, 09:43 PM
تو هم جای دختر من :)
یه لحظه احساس صمیمت کردم باهاتون! :)
---
اصلا دست خودم نیست، امیدوارم تا چند روزه دیگه اثرش از بین بره... اگه اون رویایی که دیدم، اگه اون پسر توی واقعیت وجود داشت من خوشبخت ترین آدم جهان بودم.. دیگه هیچ چیزی توی زندگیم نمی خواستم! :(
اما شما حق داری... باید فراموش کنم و واقعیت رو دریابم... چند روزی خمارش می مونم، احتمالا بعد از مدتی خود به خود محو میشه... :e403:
(ای کاش می شد حداقل توی خوابم دوباره ببینمش...)
.
شما تا حالا انقدر تحت تاثیر خوابتون قرار نگرفتید؟؟؟
iranbanoo
03-01-2014, 09:43 PM
بیهوده وقتت رو برای کسی که نیست هدر نده
کدوم وقت؟ شما هم برای خانم ها زمان و تایم خاصی قائلید؟:)
Robert
03-01-2014, 09:49 PM
آریا تو هم خیلی کم حرفی...! انقدر سرت توی طراحی نباشه!
پرسپولیسی هم که خسته و بی قراره...
آنارشی هم که اسمش هست اما الان وقت خوابشه، احتمالا لالاست! :)
میلاد هم که فقط سپاس میده و میره
@razi (http://www.daftarche.com/member.php?u=502) که کلن توی مجالس لهو و لعب و شب نشینی شرکت نمی کنه!
فقط خودم! :)
جستاری که روزی 20 تا صفحه بهش اضافه میشه حال و حوصله و انرژی خودش رو میخاد :e402:
mosafer
03-01-2014, 09:49 PM
یه لحظه احساس صمیمت کردم باهاتون! :)
---
اصلا دست خودم نیست، امیدوارم تا چند روزه دیگه اثرش از بین بره... اگه اون رویایی که دیدم، اگه اون پسر توی واقعیت وجود داشت من خوشبخت ترین آدم جهان بودم.. دیگه هیچ چیزی توی زندگیم نمی خواستم! :(
اما شما حق داری... باید فراموش کنم و واقعیت رو دریابم... چند روزی خمارش می مونم، احتمالا بعد از مدتی خود به خود محو میشه... :e403:
(ای کاش می شد حداقل توی خوابم دوباره ببینمش...)
.
شما تا حالا انقدر تحت تاثیر خوابتون قرار نگرفتید؟؟؟
و من بیشتر دوست دارم بگویی ای کاش زودتر از این حالت خارج شوی
+
اینقدر که تو را تحت تاثیر قرار داده نه، حتی گاهی کابوس نیز نتوانسته مرا چند روز درگیر خود کند.
اگر هم بوده فعلا چیزی بیاد ندارم
کدوم وقت؟ شما هم برای خانم ها زمان و تایم خاصی قائلید؟:)
دقیقا همان وقتی که قرار ست اختصاص دهد به پیدا کردن مردی از رویا در واقعیت
Alice
03-01-2014, 09:55 PM
جستاری که روزی 20 تا صفحه بهش اضافه میشه حال و حوصله و انرژی خودش رو میخاد:e402:
یه کمی بی خیال اسلام بشید، استراحت هم لازمه...! :)
این خنده تون هم انگاری معنادار بود :)
و من بیشتر دوست دارم بگویی ای کاش زودتر از این حالت خارج شوی
+
اینقدر که تو را تحت تاثیر قرار داده نه، حتی گاهی کابوس نیز نتوانسته مرا چند روز درگیر خود کند.
اگر هم بوده فعلا چیزی بیاد ندارم
من چندباری تحت تاثیر خوابام قرار گرفته بودم، اما این یکی خیلی زیاد روی من تاثیر داشت... خیلی نزدیک به واقعیت بود و انگار دقیقا یک شب رو با جان جهانم گذروندم... برای همین نمی تونم از فکرش خلاص بشم! :(
ولی چشم، سعی می کنم از فکرش در بیام..
Robert
03-01-2014, 10:02 PM
من بیخیال اسلام شدم، اسلام بیخیال من نمیشه:e056:
iranbanoo
03-01-2014, 10:03 PM
دقیقا همان وقتی که قرار ست اختصاص دهد به پیدا کردن مردی از رویا در واقعیت
کدام مرد رویاها؟:e404:
البته سوال پیچ مرا بگذارید به حساب اینکه دوست دارم نظر یک زن را که زندگی متاهلی را تجربه میکند بدانم.
شما فکر می کنید این شدت تلاش نهان و آشکار زنان برای یافتن مرد رویاهاشان به خاطر همان کمبود وقتشان است؟
Alice
03-01-2014, 10:04 PM
من بیخیال اسلام شدم، اسلام بیخیال من نمیشه
شما کت مشکی چرمی نمیپوشید؟ :'(
mosafer
03-01-2014, 10:07 PM
کدام مرد رویاها؟:e404:
البته سوال پیچ مرا بگذارید به حساب اینکه دوست دارم نظر یک زن را که زندگی متاهلی را تجربه میکند بدانم.
شما فکر می کنید این شدت تلاش نهان و آشکار زنان برای یافتن مرد رویاهاشان به خاطر همان کمبود وقتشان است؟
مرد ِ رویاها با مردی از رویا فرق میکند :e405:
مردی از رویا در واقعیت
نه
به نگر من بخاطر کمبود نیازهای عاطفیشان ست
Robert
03-01-2014, 10:08 PM
آهان، تازه دوزاریم افتاد:e415:
نه نمیپوشم
Theodor Herzl
03-01-2014, 10:09 PM
البته آلیس من ۲ تا کت چرمی دارم در کمد ، شاید سالی ۲-۳ بار بپوشم! این مدلی هست!
3688
mosafer
03-01-2014, 10:10 PM
حال این آقا با چنین کتی جذاب به نظر میرسید؟
iranbanoo
03-01-2014, 10:11 PM
مرد ِ رویاها با مردی از رویا فرق میکند
نه
به نگر من بخاطر کمبود نیازهای عاطفیشان ست
آه یه پرسش دیگر:))
فکر میکنید با یافتن مرد رویاها یا مردی از رویا ! نیاز های عاطفی زنان تامین شود؟
اصلا نیاز های عاطفی زنان چیست؟
03-01-2014, 10:13 PM
البته آلیس من ۲ تا کت چرمی دارم در کمد ، شاید سالی ۲-۳ بار بپوشم! این مدلی هست!
فکر کنم یه کوچولو شبیهش باشه! :(
منو یادت نمیاد؟ پریشب توی خواب کجا بودی؟؟! :'(
یادته چقدر جیغ و فریاد می زدیم؟؟؟ یادته بدو بدو فرار می کردیم؟؟؟
اصلا تو جان جهان منی؟؟؟ :'(
Alice
03-01-2014, 10:16 PM
حال این آقا با چنین کتی جذاب به نظر میرسید؟
من عاشق ظاهرش نشدم، شخصیتش، اخلاقش! خیلی هوای منو داشت... اگه اون نبود اون شب اونجا با اون ساختمونهای مرموز و غولآسا معلوم نبود چه بلایی سرم میومد..
من جان جهانمو می خوام... می خوام امشب پیشم بود... توی اتاقم... درو قفل می کردیم، می شستم روی پاش، دست می برد توی موهام... موهامو می بافت...
Alice
03-01-2014, 10:18 PM
آهان، تازه دوزاریم افتاد
نه نمیپوشم
چی می پوشید؟ چه تیپی هستید کلن؟؟؟
تیریپ لامذهبی؟ :)
Theodor Herzl
03-01-2014, 10:25 PM
مثل اینکه امشب حسابی زده بالا آلیس عزیز!:e412:
mosafer
03-01-2014, 10:26 PM
آه یه پرسش دیگر:))
فکر میکنید با یافتن مرد رویاها یا مردی از رویا ! نیاز های عاطفی زنان تامین شود؟
اصلا نیاز های عاطفی زنان چیست؟
+
بستگی به شخصیت زن دارد
برای زنی بوسیدن و در آغوش گرفتن میتواند نیاز باشد برای دیگر سخن گفتن
و برای عده ای تامین نیازهای مادی
نیازهای عاطفی در هر فرد یکسان نیست پس نمیتوان اشاره به موضوعی خاص کرد که در همه ی زنان مشترک باشد
آخر گیر کت چرم هستی هنوز :))
اینهمه دلتنگی که اخر برسی به بافتن موهایت؟
مگر پسرها هم از این هنرها میدانند؟:))
بگذار مدتی بگذرد به این سخنان خود خواهی خندید
امیدوارم فقط این مدت سریع بگذرد
Alice
03-01-2014, 10:30 PM
آخر گیر کت چرم هستی هنوز :))
اینهمه دلتنگی که اخر برسی به بافتن موهایت؟
مگر پسرها هم از این هنرها میدانند؟:))
امیدوارم فقط این مدت سریع بگذرد
راست میگید آخه کدوم پسری بلده مو ببافه؟! :)
خب خودم بهش یاد می دم، اصن همین که توی موهام دست کنه کافیه! :(
Robert
03-01-2014, 10:34 PM
چی می پوشید؟ چه تیپی هستید کلن؟؟؟
تیریپ لامذهبی؟ :)
تریپ لامذهبی دیگه چطوریه؟:e415:
mosafer
03-01-2014, 10:36 PM
راست میگید آخه کدوم پسری بلده مو ببافه؟! :)
خب خودم بهش یاد می دم، اصن همین که توی موهام دست کنه کافیه! :(
من از دوستان معذرت خواستم و گفتم که گاهی اوقات اینطوری احساساتی می شم...
میدانی به چه فکر میکنم؟
اینکه دختر من یک شب چنین آشفته باشد و من راحت در خواب باشم
و احساساتش در تنهایی های او ،او را آزار دهد
و تو در این حال، طعمه ی خوبی هستی
مراقب خودت باش لطفا...
+
نیازی به عذرخواستن نیست اقتضای حال و هوایت ست
Alice
03-01-2014, 10:40 PM
مراقب خودت باش لطفا...
من شش دنگ حواسم جمعه، خیالتون تخت! :)
فقط الان جان جهانمو می خوام...! :(
تا صبح توی بغلش می خوابیدم...! :(
mosafer
03-01-2014, 10:49 PM
من شش دنگ حواسم جمعه، خیالتون تخت! :)
فقط الان جان جهانمو می خوام...! :(
تا صبح توی بغلش می خوابیدم...! :(
اینقدر مطمئن نباش...
+
شب خوش:e032:
Alice
03-01-2014, 10:51 PM
شب خوش
ممنون از راهنماییتون. شب شما هم به خیر! :)
:e303:
sonixax
03-01-2014, 11:07 PM
فرض کنید همین الان میخواید یه چیزی (فیزیکی) آنلاین بخرید!
چی میخرید ؟
Alice
03-01-2014, 11:10 PM
چی میخرید ؟
با منی؟! (آخه جز من کسی اینجا نیست)
نمی دونم، من فقط جان جهانو می خوام...
Theodor Herzl
03-01-2014, 11:39 PM
همسر من پزشک است جدیدا شیفت شب در اورژانس کار میکند ، همیشه شبها بیدارم پای کامپیوتر !:e403:
sonixax
03-01-2014, 11:42 PM
با منی؟! (آخه جز من کسی اینجا نیست)
نمی دونم، من فقط جان جهانو می خوام...
نه کلن گفتم :e032:
Alice
آهـــ... :e403:
چقدر امشب دلم گرفته...
جان جهانم می خوام امشب اینجا کنارت باشم... میای؟ آخه کجا رفتی تو؟!! من کجا تو رو پیدا کنم عشقم؟ :e403:
3691
Alice
نه کلن گفتم
میلاد کت چرم مشکی می پوشی؟ :e403:
Anarchy
03-01-2014, 11:50 PM
چی میخرید ؟
playstation 4 :e415: !!
Anarchy
03-01-2014, 11:52 PM
آهـــ... :e403:
چقدر امشب دلم گرفته...
جان جهانم می خوام امشب اینجا کنارت باشم... میای؟ آخه کجا رفتی تو؟!! من کجا تو رو پیدا کنم عشقم؟ :e403:
3691
آلیس جان ، تو که فکر کردی من خوابم ... تو که نمیدونی من الان و تو چه موقعیت خطیری هستم دختر جان ...
فعلا بشین این آهنگ رو گوش کن که به حال و هوات هم میخوره :
https://www.youtube.com/watch?v=Y6N_GMUr5LM
Alice
03-02-2014, 12:01 AM
آلیس جان ، تو که فکر کردی من خوابم ... تو که نمیدونی من الان و تو چه موقعیت خطیری هستم دختر جان ...
عشق من مُرد... یه تکه از اعماق قلبم رو هم باهاش دفن کردم. دلم گرفته... قلبم تیکه تیکه شده ...
باید با فکرش معاشقه کنم... با فکرش معاشقه کنم...
3693
sonixax
03-02-2014, 12:03 AM
میلاد کت چرم مشکی می پوشی؟
کت ؟ نه
ولی کاپشن چرمی یه چند تایی دارم :e00e:
playstation 4 !!
شیتیلش هم موجوده ؟
Anarchy
03-02-2014, 12:07 AM
عشق من مُرد... یه تکه از اعماق قلبم رو هم باهاش دفن کردم. دلم گرفته... قلبم تیکه تیکه شده ...
باید با فکرش معاشقه کنم... با فکرش معاشقه کنم...
3693
دخترم ... کاش زندگی همین رویاهایی بود که دیدی !! این جوری پیش بری زود دچار افسردگی میشی ...
حالا این لینکو ببین شاید کارت راه افتاد :e404: :
اقدام دختران چینی مجرد در پی شوهران خیالی خود (عکس) (http://www.parsnaz.ir/news_detail_27757.html)
Anarchy
03-02-2014, 12:08 AM
شیتیلش هم موجوده ؟
دنبال جنس مفتی میگردی میلاد جان که بری آنلاین بخری :e415: ؟
Alice
03-02-2014, 12:22 AM
دخترم ... کاش زندگی همین رویاهایی بود که دیدی !! این جوری پیش بری زود دچار افسردگی میشی ...
افسرده شدم، تیکه تیکه شدم.
نمی تونم تحمل کنم که خواب بوده.. وقتی بهش فکر می کنم از سینه تا گلوم تیـــر می کشه... نفسم پس می ره.. انگار قلبم نمیتپه!
نمی خوام تنها گریه کنم... می خوام اشکامو اون با دستاش پاک کنه..
3694
Theodor Herzl
03-02-2014, 12:24 AM
آلیس گرامی بگو چی زدی ، ما هم بزنیم این احساسات بهمون دست بده:e105:
Alice
03-02-2014, 12:29 AM
آلیس گرامی بگو چی زدی ، ما هم بزنیم این احساسات بهمون دست بده
من اگه چیزی بزنم فقط می خندم... توی حالت عادی هم همیشه شادم.
ولی ای کاش اون خوابو نمی دیدم.
من که واسه هیچ پسری تره هم خورد نمی کنم به خاطر اون خواب، اتفاقایی که اون شب باهاش تجریه کردم، به این روز افتادم.
کسرا...
Theodor Herzl
03-02-2014, 12:31 AM
من چند شب پیش در خواب میدونستم که خواب هستم انقدر کیف میداد! برای بار اول هست که اتفاق میافتاد ، یعنی دقیقاً میدونستم که در خواب هستم ، کاش همیشه اینجوری باشه!
Alice
03-02-2014, 12:37 AM
من چند شب پیش در خواب میدونستم که خواب هستم انقدر کیف میداد! برای بار اول هست که اتفاق میافتاد ، یعنی دقیقاً میدونستم که در خواب هستم ، کاش همیشه اینجوری باشه!
من اگه می دونستم خوابم انقدر بهم نمی ریختم.
من با تمام وجودم باهاش راه می رفتم، باهاش جیغ می زدم، بغلش می کردم... با تمام وجودم به کمکش احتیاج داشتم... با تمام وجودم، با تک تک سلول های تنم عاشقش شدم...
همش یه خواب بود، عمرش قد یه چشم بهم زدن تموم شد.
شب به خیر
sonixax
03-02-2014, 04:09 AM
دنبال جنس مفتی میگردی میلاد جان که بری آنلاین بخری ؟
نه فقط میخوام بدونم اگر الان بخواید چیزی آنلاین بخرید به دور از شوخی و اینها چه چیزی لازم دارید که بخرید. بیشتر شبیه یه نظر سنجیه.
وگرنه ps4 چه آنلاین یه توی فروشگاه قیمتش یکی هستش.
sonixax
03-02-2014, 04:12 AM
من شده یک کابوس یا خواب خیلی بد رو چندین بار دیدم طوری که میتونم با جزئیات براتون تعریف کنم.
بعد دفعه اول که دیدمش خیلی کوچیک بودم ترسیدم! دفعه های بعدی توی خواب میدونستم که خوابه میدونستم قراره چی بشه و میگفتم الان این طوری میشه الان اون طوری میشه به تخمم که ترسناکه :e415:
undead_knight
03-02-2014, 07:12 AM
همه دهه هفتادی ها :) پرچم رو بده من ببرمش بالا.
تو که به دختر بزرگ تر از خودت گرایش داری، فکر کنم کلا به "زن" گرایش داشته باشی نه دختر، به هر حال حرف امیر همین جا ابطال میشه که میگفت زن 30 ساله از نظر جنسی مردهی متحرکه...
---
من نمیدونم برقصم، بپر بپر کنم، چکار کنم آروم بگیرم...! :)
بیا علم دار ارتش آندد شو:))
گرایش که دارم ولی مانع بزرگ برای من شخصیت دختر های کوچیک تره نه سایر ویژگی هاشون :))
نظر امیر؟!برای رد کردن اون لازم نیست منو مثال بزنی من خیلی استثنام،نمونه آماری کم نیست :))
30 تا 35=بمب هسته ای، از نوع همجوشی!
مرد بود میگفتم خودارضایی بکنه،بسیار تاثیر داره،توی گرگ وال استریت هم توصیه شده:))
undead_knight
03-02-2014, 07:28 AM
من شده یک کابوس یا خواب خیلی بد رو چندین بار دیدم طوری که میتونم با جزئیات براتون تعریف کنم.
بعد دفعه اول که دیدمش خیلی کوچیک بودم ترسیدم! دفعه های بعدی توی خواب میدونستم که خوابه میدونستم قراره چی بشه و میگفتم الان این طوری میشه الان اون طوری میشه به تخمم که ترسناکه :e415:
Lucid dream - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream)
بعضیا ادعا میکنند تا مرحله "کنترل خواب" هم پیش میرند :))
Nevermore
03-02-2014, 08:54 AM
دوستان بیایید یک پتیشینی امضا کنیم تا امیر برگردد،اینجور ادامه یابد این دخترک دهانمان را سرویس می کند.گاهیدمان با این خزعبلاتش.
آلیس جان احیانا این "جان جهان" شما شبیه این تصویر نبود؟:e412:
http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-33/3504d1391624820t-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-ouroboros-001.jpg
Alice
03-02-2014, 10:12 AM
راستش الان که حرفای دیشبم رو می بینم خندم که نه، راستش خجالت می کشم! :)
صبح که بیدار شدم اثرش تقریبا از بین رفته بود.. فکر کنم دیشب که صحبتهای منو می خوندید توی دلتون می گفتید خدا اینو شفا بده بابا :)
بیا علم دار ارتش آندد شو:))
گرایش که دارم ولی مانع بزرگ برای من شخصیت دختر های کوچیک تره نه سایر ویژگی هاشون :))
نظر امیر؟!برای رد کردن اون لازم نیست منو مثال بزنی من خیلی استثنام،نمونه آماری کم نیست :))
مرد بود میگفتم خودارضایی بکنه،بسیار تاثیر داره،توی گرگ وال استریت هم توصیه شده:))
همه دهه هفتادی ها :)
تو که به شخصیت بزرگها هم گرایش داری، آروم، بیتفاوت و ...!
+
یه راه حلی به ذهنم زسید، سپاس!
مگه تو خودارضایی می کن؟
گاهیدمان با این خزعبلاتش
خیلی راحته؛ منو Ignore کن هیچ کدوم از پست های منو نبینی.
undead_knight
03-02-2014, 11:02 AM
راستش الان که حرفای دیشبم رو می بینم خندم که نه، راستش خجالت می کشم! :)
صبح که بیدار شدم اثرش تقریبا از بین رفته بود.. فکر کنم دیشب که صحبتهای منو می خوندید توی دلتون می گفتید خدا اینو شفا بده بابا :)
.
وقتی خدا نیست کی شفات بده:e411:
همه دهه هفتادی ها :)
تو که به شخصیت بزرگها هم گرایش داری، آروم، بیتفاوت و ...!
+
یه راه حلی به ذهنم زسید، سپاس!
مگه تو خودارضایی می کن؟
دقیقا،آدمی که "دنیا دیده" باشه،یعنی تجربه هاش زیاد باشه:))
ها ها، خیلی از متاهلین هم خودارضایی میکنند! چه برسه مجرد ها:))برای افزایش سلف کنترل توصیه میشه.
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 11:04 AM
من 80 درصد خریدهامو اینترنتی میکنم. حتا لباس زیر :)
امروز شوینده موتور برای خودروم خریدم.
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 11:05 AM
باهات موافقم :e00e:
دختر هر چه سن بالاتر، easy تر و پخته تر :e409:
undead_knight
03-02-2014, 11:10 AM
باهات موافقم :e00e:
حالا فقط مسئله "سکس" نیستا، راحت گیر بودن، گیر ندادن و... شون هم زیاد میشه معمولا.
رومنس ماجرا هم کم میشه که این رو هم دوست دارم.
مخصوصا برای من که حوصله ندارم رکورد کات کردن بعد از 1 روز دوستی رو هم دارم :))))
Alice
03-02-2014, 11:32 AM
ها ها، خیلی از متاهلین هم خودارضایی میکنند! چه برسه مجرد ها:))برای افزایش سلف کنترل توصیه میشه.
عجب صداقتی! :various_060:
خب چرا از این اسمایلی ها می دی؟! :various_019:
:various_023:
پس جان جهانم دیگه من رو نمی خواد؟ :various_054:
Nevermore
03-02-2014, 11:59 AM
خیلی راحته؛ منو Ignore کن هیچ کدوم از پست های منو نبینی.
نیازی نیست،اگرچه غالبا پیک هایتان ترحم برانگیز و حال به هم زن است،اما قدری هم فان دارد که من به این راحتی ها از دست نمی دهم.نگران نباشید،هنوز اندکی تا رسیدن به ایگنور فاصله دارید.:e40a:
Russell
03-02-2014, 12:12 PM
من هستم شدید.
سایت و نرم افزار خوب میشناسی؟ دارم اندکی مطالعه و تمرین میکنم برای پوز زنی !!
Nevermore
03-02-2014, 12:15 PM
خیر،چه خبر است 30،35؟دختر هرچه جوان تر بهتر،اینهایی که به 30 سال می رسند دیگر در سراشیبی گور هستند و فقط به دنبال شوهر می گردند،طرف اینها نروید جانم.
Russell
03-02-2014, 12:16 PM
باهات موافقم
دختر هر چه سن بالاتر، easy تر و پخته تر
حالا فقط مسئله "سکس" نیستا، راحت گیر بودن، گیر ندادن و... شون هم زیاد میشه معمولا.
رومنس ماجرا هم کم میشه که این رو هم دوست دارم.
مخصوصا برای من که حوصله ندارم رکورد کات کردن بعد از 1 روز دوستی رو هم دارم :))))
I love Irony !!
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 02:11 PM
خب چرا از این اسمایلی ها می دی؟!
بارگو کننده قیافم در اون لحظه بود :e404:
پس جان جهانم دیگه من رو نمی خواد؟
نمیدونم. شاید بخواد. من فکر کنم اکثر پسرها میپسندند که دختر ازشون کوچکتر باشه. البته منم برای ازدواج همینو میپسندم ولی برای دوستی نه.
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 02:12 PM
سایت و نرم افزار خوب میشناسی؟ دارم اندکی مطالعه و تمرین میکنم برای پوز زنی !!
من یک مدتی معتاد play65.com شده بودم. الان سالهاست بازی نکردم. خیلی سایت شلوغ و خوبیه. ولی قانون ایرانی ها برای تخته نرد فرق میکنه دیگه. به همین خاطر هیچی مثل بازی واقعی نمیشه. ولی همین play65 از همه بهتره روی نت.
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 02:15 PM
خیر،چه خبر است 30،35؟دختر هرچه جوان تر بهتر،اینهایی که به 30 سال می رسند دیگر در سراشیبی گور هستند و فقط به دنبال شوهر می گردند،طرف اینها نروید جانم.
اطلاع نداری تو :e404:
دختر 30 به بالا فقط به دنبال حال خودشه. جوانیش که رفته، میخواد زندگیشم نره. در عوض دختر آخر دهه 60 و کل دهه 70 دنبال فیس و افاده و طاقچه بالا و ناز کردن برای پسره. کلی هم در عمل زناشویی بی تجربست. اینه که به دنبال دختر دهه 50 بودن خیلی صرفه بیشتری داره. گیرم که نیست، مطالبه عشق آسمانی و کتابی هم ازت نمیکنه. چی از این بهتر؟
Nevermore
03-02-2014, 02:31 PM
اطلاع نداری تو :e404:
دختر 30 به بالا فقط به دنبال حال خودشه. جوانیش که رفته، میخواد زندگیشم نره. در عوض دختر آخر دهه 60 و کل دهه 70 دنبال فیس و افاده و طاقچه بالا و ناز کردن برای پسره. کلی هم در عمل زناشویی بی تجربست. اینه که به دنبال دختر دهه 50 بودن خیلی صرفه بیشتری داره. گیرم که نیست، مطالبه عشق آسمانی و کتابی هم ازت نمیکنه. چی از این بهتر؟
آخر طبق تجربه ی من دختر بالای 30 مجرد از چند حالت خارج نیست:
یا خیلی زشت است،یا از این فمینیست های دوزاری است،یا مطلقه و بیوه است و یا از اینها است که در جوانی عشق و حال کرده اند و حال دنبال شوهر می گردند.
تکلیف مورد نخست که مشخص است.فمینیست جماعت هم فقط به درد برانگیختن حس تهوع می خورد و بس،مطلقه و بیوه هم که سلطان bitch shield هستند، و آن آخری هم که به درد سکس نمی خورد.
در عمل زناشویی هم به دنبال حرفه ای نگردید،کم پیدا می شود.خودتان ابتکار عمل را به دست بگیرید.عشق آسمانی و کتابی هم که خوب است بویژه اگر همراه با سکس باشد.این همه هدف آسان،چه کاری است که آدم دنبال بالای 30 برود.از من می شنوید کف را 17 سال بگذارید و سقف را 27.باقی را دور بیاندازید.:e057:
undead_knight
03-02-2014, 02:46 PM
I love Irony !!
خب راحت،گیر بودن با راحت گیر، بودن فرق دارند دیگه:))
در هر حال با وجود پسندیدن آیرونی هر گونه گیری شدیدا محکوم میشه:e40e:
Russell
03-02-2014, 02:57 PM
اطلاع نداری تو
خب راحت،گیر بودن با راحت گیر، بودن فرق دارند دیگه:))
در هر حال با وجود پسندیدن آیرونی هر گونه گیری شدیدا محکوم میشه
از قدیم گفتند هیچ ارزانی بی علت نیست !!
Alice
03-02-2014, 03:06 PM
در هر حال با وجود پسندیدن آیرونی هر گونه گیری شدیدا محکوم میشه
آخه یه دهه هفتادی که نباید این حرفو بزنه! ببین می تونی بینمون اختلاف بندازی برم تو اکیپ دهه شصتی های فروم! :)
تمام لذت دوستی به رُمنسشه! همین که با عشقت می ری بیرون بستنی هم می خوری باید با تم رُمنس همراه باشه دیگه! :*
(بستی هم هرچی باشه فقط مقادیری کاکائو داشته باشه)
3697
Alice
03-02-2014, 03:08 PM
Nevermore
کسی از شما نخواست درباره من نظر بدی. هر وقت ازتون خواستم در مورد من نظری بدید بعدا شیرجه بزنید توی تاپیک. با تشکر
Alice
03-02-2014, 03:14 PM
حالا این همه میگید چه دختری خوبه! ما هم می تونیم بگیم از چه پسری خوشمون میاد؟. :various_060:
Nevermore
03-02-2014, 03:24 PM
@Nevermore (http://www.daftarche.com/member.php?u=251)
کسی از شما نخواست درباره من نظر بدی. هر وقت ازتون خواستم در مورد من نظری بدید بعدا شیرجه بزنید توی تاپیک. با تشکر
Again you made the same old mistake.:e057:
Alice
03-02-2014, 03:30 PM
بارگو کننده قیافم در اون لحظه بود :e404:
خب اگه 35 ایده آله که دیگه نباید از این اسمایلی ها بدی ! :various_060:
3699
Russell
03-02-2014, 03:32 PM
حالا این همه میگید چه دختری خوبه! ما هم می تونیم بگیم از چه پسری خوشمون میاد؟.
من امروز سر زدم اینجا و توفیق اینرا داشتم که 30 صفحه پیرامون آن بخوانم !!
Alice
03-02-2014, 03:39 PM
من امروز سر زدم اینجا و توفیق اینرا داشتم که 30 صفحه پیرامون آن بخوانم !!
30 صفحه؟؟؟ :e415:
میگم اصن سطح فروم اومده پایین! :) همش شده پسر ایده آل و مقایسه دختر دهه پنجاهی و دهه هفتادی و ... :e105:
مباحث از فاز زنامرد کم کم رفته تو فاز خالهزنکی! :)
Russell
03-02-2014, 03:46 PM
30 صفحه؟؟؟
میگم اصن سطح فروم اومده پایین! :) همش شده پسر ایده آل و مقایسه دختر دهه پنجاهی و دهه هفتادی و ...
مباحث از فاز زنامرد کم کم رفته تو فاز خالهزنکی! :)
برگشته سر جای اولش !!
undead_knight
03-02-2014, 04:18 PM
هووم برای شما جوون ها که حوصله سر وکله زدن با گه تست! و ناز و ادا و... دارید شاید بچه ها خوب باشند :))
یا خیلی زشت است،یا از این فمینیست های دوزاری است،یا مطلقه و بیوه است و یا از اینها است که در جوانی عشق و حال کرده اند و حال دنبال شوهر می گردند.
تکلیف مورد نخست که مشخص است.فمینیست جماعت هم فقط به درد برانگیختن حس تهوع می خورد و بس،مطلقه و بیوه هم که سلطان bitch shield هستند، و آن آخری هم که به درد سکس نمی خورد.
در عمل زناشویی هم به دنبال حرفه ای نگردید،کم پیدا می شود.خودتان ابتکار عمل را به دست بگیرید.عشق آسمانی و کتابی هم که خوب است بویژه اگر همراه با سکس باشد.این همه هدف آسان،چه کاری است که آدم دنبال بالای 30 برود.از من می شنوید کف را 17 سال بگذارید و سقف را 27.باقی را دور بیاندازید.
شهریار جان بازی رو هنوز انگار یاد نگرفتیا! :))
بازیکن با توجه به متن مقدس باید بتونه 99 درصد دخترها رو زمین بزنه! اون یه یه درصد هم از بی عرضگی خودشه :))
والا من مثل شما علاقه ای به راهکار دادن ندارم ولی تجربه من سراسر شیرین! بوده،شما احتمالا به بد کسایی خوردی:))
هرچند من هم نگفتم روی بالای 30 فقط کار بشه اتفاقا پذیرش کیس های بیشتر شانس موفقیت رو بیشتر میکنه،اون بزرگتر بودن رو هم کلی گفتم بنابراین یه 25 ساله از یه 20 ساله در نظر من به طور عادی بهتره.
Nevermore
03-02-2014, 04:30 PM
هووم برای شما جوون ها که حوصله سر وکله زدن با گه تست! و ناز و ادا و... دارید شاید بچه ها خوب باشند :))
شهریار جان بازی رو هنوز انگار یاد نگرفتیا! :))
بازیکن با توجه به متن مقدس باید بتونه 99 درصد دخترها رو زمین بزنه! اون یه یه درصد هم از بی عرضگی خودشه :))
والا من مثل شما علاقه ای به راهکار دادن ندارم ولی تجربه من سراسر شیرین! بوده،شما احتمالا به بد کسایی خوردی:))
هرچند من هم نگفتم روی بالای 30 فقط کار بشه اتفاقا پذیرش کیس های بیشتر شانس موفقیت رو بیشتر میکنه،اون بزرگتر بودن رو هم کلی گفتم بنابراین یه 25 ساله از یه 20 ساله در نظر من به طور عادی بهتره.
شما همان 17 تا 20 را یک بار امتحان کن،قول می دهم مشتری می شوی،آنوقت محل سگ هم به ترشیده های بالای 30 نمی گذاری.:e057:
undead_knight
03-02-2014, 05:21 PM
از قدیم گفتند هیچ ارزانی بی علت نیست !!
بر اساس تجربه های تئوریک و عملی در حوزه تبلیغات! میتونم بهت بگم اصولا بسیاری از قیمت های پایین و بالا صرفا مربوط به شگرد تبلیغاتی هست نه قیمت واقعی :))
undead_knight
03-02-2014, 05:34 PM
شما همان 17 تا 20 را یک بار امتحان کن،قول می دهم مشتری می شوی،آنوقت محل سگ هم به ترشیده های بالای 30 نمی گذاری.:e057:
:)))
توی اون رنج سنی هم از لحاظ بدن، هم قیافه و هم شخصیت! من تا به حال تقریبا یه مورد هم پسند نکردم!
چه مرضیه حالا،اصلا عیسی به دین خود، موسی به دین خود :))
undead_knight
03-02-2014, 05:37 PM
آخه یه دهه هفتادی که نباید این حرفو بزنه! ببین می تونی بینمون اختلاف بندازی برم تو اکیپ دهه شصتی های فروم! :)
تمام لذت دوستی به رُمنسشه! همین که با عشقت می ری بیرون بستنی هم می خوری باید با تم رُمنس همراه باشه دیگه! :*
(بستی هم هرچی باشه فقط مقادیری کاکائو داشته باشه)
3697
من از کاکائو متنفرم! مثلا شیر کاکائو رو حتی نمیتونم بچشم، در این حد :))
من در هیچ دسته بندی ای نمیگنجم،این رو استثناعا از روی خودشیفتگی نمیگم کاملا جدیه :)
بنده از دیوونه بازی و حرکات عشوقلانه خوشم میاد،اون رومنسی که میگم لاو ترکوندن غش و ضعف کردن برای طرف مقابله :))
Russell
03-02-2014, 06:07 PM
بر اساس تجربه های تئوریک و عملی در حوزه تبلیغات! میتونم بهت بگم اصولا بسیاری از قیمت های پایین و بالا صرفا مربوط به شگرد تبلیغاتی هست نه قیمت واقعی :))
ببین تو هم من رو تحریک میکنی !!
قیمت در «بازار» است که مشخص میشود نه خلاء. ما داریم دربارهیِ قاعدهیِ حاکم صحبت میکنیم نه سلیقهیِ خودمان و ارزش مصرفی.
تبلیغ سعیست برای بیشتر نشان دادن قیمت حقیقی، شما دنبال سن پایین باشید تازه شما را شرم هم میدهند که پیدوفیل هستی و...، تبلیغات آنجا میشود که زیبایی درون مهم است و سن مهم نیست و ... ، تازه با تمام این تبلیغات وضع بقرار زیر است:
3700
Alice
03-02-2014, 06:23 PM
بنده از دیوونه بازی و حرکات عشوقلانه خوشم میاد،اون رومنسی که میگم لاو ترکوندن غش و ضعف کردن برای طرف مقابله :))
نه دیوونه اینو که منم متنفرم، این که زنگ بزنی بگی عاجقتم و عسیسمی و ...! :e407:
"رُمنس" در معنای هیجانانگیز ماجرا :)
مثلا توی اون خوابی که دیدم از اول تا آخرش تهییج و رُمنس بود، هر دومون عاشق هم بودیم (حداقل از جانب خودم که مطمئن بودم) ولی این عشقو اصلا ابراز نمی کردیم. بطور خیلی "نامحسوس" از کنار هم بودن لذت می بردیم، همین که می دوییدیم و ساختمونارو منفجر می کردیم و جیغ می زدیم و ...!
---
حالا از این بحثای خاله زنکی دربیایم بریم سراغ تحلیل روانشناسی و شبه علمی (!).
به نظر من پسرها در بیشتر مواقع بطور love at first sight (http://en.wikipedia.org/wiki/Love_at_first_sight) عاشق میشن. اما برای من تا حالا چنین موردی پیش نیومده، توی همون خوابم هم کلی طول کشید تا با پسره بودم و بعد عاشق شدم. دلیلش رو طبق تئوری های جاری احتمالا میشه اینطوری استباط کرد که زیبایی ظاهری و ظرافت چهره و وفور استروژن، دم دست ترین گواه سلامت ژنها در نظر پسرهاست! (دلیلش رو توی تاپیک آندروژنی اثبات کردیم لطفا دوباره بهم گیر نده) اما زنها عموما باید یه دوره ای رو با پسر کذایی بگذرونن تا پسره "تایید" بشه..
در کل اگه این پسره توی واقعیت وجود داشت بدون هیچ شکی 50 درصد کروموزمهای مرغوبش رو بدون چون و چرا تقدیم به فرزند عزیزم می کردم! :)
undead_knight
03-02-2014, 06:39 PM
خب آلیس حوصلم سر رفت بی خی دیگه:))
من اخلاق پیرمردی دارم:)))
iranbanoo
03-02-2014, 07:03 PM
نام: dating-value-32K.jpg نمایش: 0 اندازه: 35.4 کیلو بایت
منحنی پایینیه واسه زناست دیگه؟!
من دارم به کلی نا امید میشم .احساس پیری میکنه آدم این نمودارو میبینه!!!
Russell
03-02-2014, 07:22 PM
منحنی پایینیه واسه زناست دیگه؟!
من دارم به کلی نا امید میشم .احساس پیری میکنه آدم این نمودارو میبینه!!!
بله، منحنی آبی. خب دل جوان در Dating و بچهدار شدن و... کمک چندانی نمیکند، ولی نظر من اینست که در خیلی دیگر از عرصههای زندگی قلب جوان واقعا موثر است.
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 07:32 PM
یا خیلی زشت است
:e402:
من مشکلی با این قضیه ندارم.:e057:
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 07:35 PM
خب اگه 35 ایده آله که دیگه نباید از این اسمایلی ها بدی !
گیری به اسمایلی دادی خاخور.
کاربرد این اسمایلی در جاییست که در عین حال ندادن، حال میدهد!
5 از 10
iranbanoo
03-02-2014, 07:37 PM
بله، منحنی آبی. خب دل جوان در Dating و بچهدار شدن و... کمک چندانی نمیکند، ولی نظر من اینست که در خیلی دیگر از عرصههای زندگی قلب جوان واقعا موثر است.
خوب اینها برای شما که آقا هستید شاید .....
من حس میکنم زندگی زنان یک تکرار از پیش تعیین شده است و همه یک سرآغاز و سرنوشت مختوم را دارند.شاید اوج پادشاهی زنان دهه ی بیستشان باشد و پس از آن ....!:e40b:
جدیدا هر مطلبی میخوانم یا هر جایی میروم با پیام هایی از این قبیل مواجه میشوم.دیگر انگیزه ی انجام هیچ کاری ندارم.
جان پاستای بزرگ این بحث ها را تمام کنید....:e404:
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 07:37 PM
شما همان 17 تا 20 را یک بار امتحان کن،قول می دهم مشتری می شوی،آنوقت محل سگ هم به ترشیده های بالای 30 نمی گذاری.
دروغ میگه آندد جان. من 40 هم امتحان کردم، مشتری شدم :e412:
Nevermore
03-02-2014, 07:40 PM
:e402:
من مشکلی با این قضیه ندارم.:e057:
:e41f::e411:
خوشمان آمد.
Nevermore
03-02-2014, 07:47 PM
کوروش جان نظرت راجع به این رژیم غذایی که امیر معرفی کرد چیست؟خود ات تا به حال دست به رژیم زده ای یا خیر؟
Ketogenic diet - WiKi (https://en.wikipedia.org/wiki/Ketogenic_diet)
Russell
03-02-2014, 07:50 PM
خوب اینها برای شما که آقا هستید شاید .....
من حس میکنم زندگی زنان یک تکرار از پیش تعیین شده است و همه یک سرآغاز و سرنوشت مختوم را دارند.شاید اوج پادشاهی زنان دهه ی بیستشان باشد و پس از آن ....!
جدیدا هر مطلبی میخوانم یا هر جایی میروم با پیام هایی از این قبیل مواجه میشوم.دیگر انگیزه ی انجام هیچ کاری ندارم.
جان پاستای بزرگ این بحث ها را تمام کنید....
عجیب است!
به ما هم که این بحثها را ذنبال میکنیم این جاها را معرفی دهید، من در رسانههایِ ایران بحث درستی دراینباره دیدهام. اساسا بحثها و تحلیلهایِ مربوط به موضوع زنامرد در ایران معمولا از جنگ نرم غرب و مشکلات اقتصادی و... فراتر نمیرود :e523:
iranbanoo
03-02-2014, 08:04 PM
به ما هم که این بحثها را ذنبال میکنیم این جاها را معرفی دهید، من در رسانههایِ ایران بحث درستی دراینباره دیدهام. اساسا بحثها و تحلیلهایِ مربوط به موضوع زنامرد در ایران معمولا از جنگ نرم غرب و مشکلات اقتصادی و... فراتر نمیرود
حالا نه در سطح تحلیل های اینجا اما معمولا بحث های زنامرد بحثی پر طرفدار است.
مهم این است که هیچ وقت این بحث ها نه پایان دارند و نه نتیجه ی خاصی.فقط عده ای مانند خودم:) یک مدتی تحت تاثیر قرار میگیرند و بعد دیگر هیچ....
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 08:05 PM
کوروش جان نظرت راجع به این رژیم غذایی که امیر معرفی کرد چیست؟خود ات تا به حال دست به رژیم زده ای یا خیر؟
اتفاقن خوندم مورد جالبی به نظرم اومد.
نه شهریار جان همانطور که میدونی من طرف زیبایی اندام و مسائلش نرفتم و اطلاعاتی در این زمینه ندارم. شاید کسرا یا آنارشی بهتر وارد باشند.
Alice
03-02-2014, 08:09 PM
من 40 هم امتحان کردم، مشتری شدم :e412:
بیدین مره، ینی تو اَ زنکانه پله پا ره خوش آیه؟! :e406: می حاله بهم بزی زی جان.
Alice
03-02-2014, 08:32 PM
ما یه فامیلی داریم سربازه، الان از پادگانشون اومده بود خونمون کار داشت! بیچاره ها خیلی بهشون سخت می گذره! :(
ولی هرچقدر می گن سربازی بده من خیلی دوست دارم، می رفتیم شبا با هم اتاقیم تک و تنها درد و دل می کردیم، مثل توی فیلما. بعد صبح ها می رفتیم تیر اندازی، خیلی هیجان داشت. فکر کن مثلا یه هفته اصن نمی رفتیم خونه، خونواده در بی خبری مطلق بودن؛ اوج هیجان! :)
من تاحالا تفنگ دستم نگرفتم! :)
3701
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 08:33 PM
بیدین مره، ینی تو اَ زنکانه پله پا ره خوش آیه؟! می حاله بهم بزی زی جان.
ولش کن.
مره فَندر، از شیر کاکایو چه خبر؟ :e412:
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/5.jpg
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 08:42 PM
امروز دنبال تلویزیون بودم. اینو پیدا کردم. فکر میکنم گرون ترین تلویزیون ایران باشه:
تلویزیون براویا 4K سه بعدیKD-84X9000 (http://sonystar.ir/%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%A7-4K-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8CKD-84X9000_2489.html)
80 میلیون تومان
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 08:43 PM
من تاحالا تفنگ دستم نگرفتم! :)
منم تاحالا درد زایمانو تجربه نکردم :e405:
Alice
03-02-2014, 08:46 PM
منم تاحالا درد زایمانو تجربه نکردم
زایمان درد داره. اما سربازی از بهترین دوران زندگی هر پسری است.
Anarchy
03-02-2014, 09:00 PM
ولی هرچقدر می گن سربازی بده من خیلی دوست دارم، می رفتیم شبا با هم اتاقیم تک و تنها درد و دل می کردیم، مثل توی فیلما.
خب فقط تو همون فیلما این طوریه ... هم اتاقی کجا بود تو سربازی ؟! وقت درد و دل کسی نداره با اون خستگی روزانه ...
kourosh_bikhoda
03-02-2014, 09:06 PM
اما سربازی از بهترین دوران زندگی هر پسری است.
کی همچین حرفی زده؟ به مدت 2 سال بهترین زمان و انرژیتو میگیرن چون به نیرو نیاز دارن و تو به جای یه حقوق بگیر 800-900 هزار تومنی داری براشون با ماهی 50-60 تومن همون کارو میکنی.
Theodor Herzl
03-02-2014, 10:09 PM
امروز دنبال تلویزیون بودم. اینو پیدا کردم. فکر میکنم گرون ترین تلویزیون ایران باشه:
تلویزیون براویا 4K سه بعدیKD-84X9000
80 میلیون تومان اینو اونلاین پیدا کردم ۹۰۰۰ دلار ، دلار ۳۰۰۰ تومنی هم حساب کنی میشه ۲۷ میلیون! چه خبر ۸۰ میلیون ، چه دزدهای هستند ایران ۳ برابر تقریبا کشیده رو قیمت!
SONY KD - 84 x9000 - $9,000.00 : Onlinesale.eu (http://www.onlinesale.eu/sony-kd-84-x9000-p-463.html)
Theodor Herzl
03-02-2014, 10:13 PM
زایمان درد داره. اما سربازی از بهترین دوران زندگی هر پسری است.سربازی توی ایران کجا بهترین دوران هست؟ توی یه مینیبوس یکی بگوزه همه اول به سرباز بدبخت نگاه میکنند!
کافر_مقدس
03-03-2014, 12:23 AM
من امروز سر زدم اینجا و توفیق اینرا داشتم که 30 صفحه پیرامون آن بخوانم !!من یک صفحه در میان می خانم! مطالب بسیار هستند و فرصت اندک! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/5.gif
خب پارتی سیاسی رو دانلود کردم و گوش دادم. یه کمی بیادبی بودآ :)
م م م م ... راستش رو بخواید من از سبک رپ تند به این شکل خوشم نمیاد، بگا مگا هم تقریبا رپ بود ولی احتمالا چون رشتی بود و مضمون باحالی داشت خوشم اومد.
به هر حال فعلا از شاهین نجفی کلن همین دوتا آهنگ رو بیشتر نشنیدم، پس نمیتونم در موردش نظری بدم! :):e303:
این ها رو هم حتمن گوش بدید
نقی
Naghi (http://s2.picofile.com/file/7585399672/Naghi.mp3.html)
مهدی
Mahdi (http://s2.picofile.com/file/7585387525/Mahdi.mp3.html)
سال خون
08.Shahin Najafi_Sale Khoon (http://s4.picofile.com/file/7811486769/08_Shahin_Najafi_Sale_Khoon.mp3.html)
ما مرد نیستیم
Ma Mard Nistim (http://s2.picofile.com/file/7658469886/Ma_Mard_Nistim.mp3.htmlتو) ازم بدت میاد
To Azam Badet Miyad (http://s1.picofile.com/file/7560868816/To_Azam_Badet_Miyad.mp3.html)
ندا
Neda (http://s2.picofile.com/file/7921265264/Neda.mp3.html)
نوشابه
Nooshabeh (http://s1.picofile.com/file/7569100535/Nooshabeh.mp3.html)
ما آخر خطیم
Ma Akhare Khatim (http://s4.picofile.com/file/7774824515/Ma_Akhare_Khatim.mp3.html)
همه چی دروغه
Hameh Chi Dorooghe (http://s3.picofile.com/file/7658479672/Hameh_Chi_Dorooghe.mp3.html)
دارم چرت میگم!
01.Daram Chert Migam (http://s4.picofile.com/file/7811372575/01_Daram_Chert_Migam.mp3.html)
قسم
11 Ghasam (feat. Amir Azimi Milad (http://s4.picofile.com/file/7811436448/11_Ghasam_feat_Amir_Azimi_Milad.mp3.html)
+ آهنگ های هک و پریود و مامان
پ.ن:آهنگ های مامان و هک به زبان رشتی خونده شده اند
undead_knight
03-03-2014, 07:37 AM
زایمان درد داره. اما سربازی از بهترین دوران زندگی هر پسری است.
مثل اینه بگن زندان بهترین دوره زندگی یه محکومه :))
kourosh_bikhoda
03-03-2014, 12:08 PM
اینو اونلاین پیدا کردم ۹۰۰۰ دلار ، دلار ۳۰۰۰ تومنی هم حساب کنی میشه ۲۷ میلیون! چه خبر ۸۰ میلیون ، چه دزدهای هستند ایران ۳ برابر تقریبا کشیده رو قیمت!
اون سایت مشکوکه. توضیحات و صفحه بندی و چیدمانش زیاد به دل نمیشینه.
خود سونی گذاشته 25 هزار دلار.
84" (diag) XBR 4K Ultra HD LED TV - XBR84X900 Review - Sony US (http://store.sony.com/84-diag-xbr-4k-ultra-hd-tv-zid27-XBR84X900/cat-27-catid-All-XBR-Series-TVs?_t=pfm%3Dcategory)
سربازی توی ایران کجا بهترین دوران هست؟ توی یه مینیبوس یکی بگوزه همه اول به سرباز بدبخت نگاه میکنند!
:e412::e412::e412:
یه نفر
03-03-2014, 02:19 PM
کافر - مقدس فرتورشو عوض کرده. احساس میکنم بخاطر حرف های میلاد باشه که بهش گفت عکس این دوتا مترسک رو بردار :-)
sonixax
03-03-2014, 09:19 PM
کافر - مقدس فرتورشو عوض کرده. احساس میکنم بخاطر حرف های میلاد باشه که بهش گفت عکس این دوتا مترسک رو بردار :-)
عکس یکی از دو تا مترسک رو برداشت! باز کلی پیشرفت کرده :e412:
undead_knight
03-04-2014, 05:12 AM
عکس یکی از دو تا مترسک رو برداشت! باز کلی پیشرفت کرده :e412:
بنده توصیه میکنم عکس شاه زاده رو بزاره باکلاس تره :))
kourosh_bikhoda
03-04-2014, 02:41 PM
ببینید انقدر گیر دادید به این جوجو Alice که رفت و اینجا سوت و کور شد.
خون چراغ میخواد. یه زنی دختری باید باشه وِلوِله کنه شلوغ کنه یا نه؟
:e412:
kourosh_bikhoda
03-04-2014, 02:58 PM
این سخنان حجت الاسلام نقویان میگن باعث ممنوع التصویر شدنش شده.
https://www.youtube.com/watch?v=ojrS7gk_w_U
به نظر میاد این سخنرانی پیوسته و بدون سکته باشه. ولی در متن زیر که گویا بیانیه ایشون هست، ادعا میشه که تکه ها رو بهم وصل کردند.
یک کلیپ یک و نیم دقیقه ای از سخنرانی های اینجانب ساخته اند و آن را از حدود سه ساعت سخنرانی در فاصله بین چندین سال صحبت با تقطیع و مونتاژ به هم وصل کرده که با اندکی هوشمندی می توان به این عمل نابخردانه پی برد و به انگیزه کسانی که ساعت ها عمر عزیز را صرف چنین زحمت بیهوده ای نموده اند تاسف خورد و خندید.
جهان نیوز - واکنش حجتالاسلام نقویان به فایل صوتی جنجالی (http://jahannews.com/vdciupap5t1azu2.cbct.html)
sonixax
03-04-2014, 05:09 PM
بنده توصیه میکنم عکس شاه زاده رو بزاره باکلاس تره :))
باز به قول شما یه کلاسی داره :)))
Persepolis
03-04-2014, 05:42 PM
باز به قول شما یه کلاسی داره :)))
عجب!
میلاد جان اینم که بد بدوئه!
بابا همه مردم میدونند چی بدرد نخوره شما به ما بگو چی خوبه؟ جدی میگم بی شوخی از نظر میلاد چجور سیستمی خوبه و چه کسی خوبه؟
Alice
03-04-2014, 06:22 PM
ببینید انقدر گیر دادید به این جوجو @Alice که رفت و اینجا سوت و کور شد.
خون چراغ میخواد. یه زنی دختری باید باشه وِلوِله کنه شلوغ کنه یا نه؟
دست شما درد نکنه، پس من فقط به درد شلوغ کردن می خورم؟!:various_047:
اصلا هرکسی که دلش واسم تنگ شد می تونه من رو حوالی چهار راه ولیعصر و پارک دانشجو و کافه های اونورا پیدا کنه! :)
ولی بی شوخی نزدیک عیده و بچه احتمالا سرشون خیلی شلوغه. منم که هنوز وقت نکردم برم خرید عید!
بعدشم به خاطر جان جهانم یه خرده افسردگی گرفتم، هنوزم توی حسرت آغوششم!
دوستامم همه فهمیدن، هرکس منو می بینه می گه از جان جهانت چه خبر؟ :various_054:
Aria Farbud
03-04-2014, 06:36 PM
Alice آلیس امروز یکی رو دیدم با کت چرم مشکی ولی دیدم شایسته ی جان جهان بودنت نیست، آخه یه دختر از پشت یه نگاااهی بهش می کرد گفتم شاید خودتی، دیدم نه اونم به شایسته ی بودن تو نیست!
Alice
03-04-2014, 06:43 PM
@Alice آلیس امروز یکی رو دیدم با کت چرم مشکی ولی دیدم شایسته ی جان جهان بودنت نیست، آخه یه دختر از پشت یه نگاااهی بهش می کرد گفتم شاید خودتی، دیدم نه اونم به شایسته ی بودن تو نیست!
اتفاقا از اون روز به بعد توی خیابون خیلی چشمچرونی می کنم، هرکسی که کت سیاه چرم داشته باشه رو از بالا تا پایین برانداز می کنم.. البته خیلی زیرچشمی، طوریکه طرف نفهمه! اما جان جهانمو اصن پیدا نمی کنم... :various_054:
عیبی نداره عید بریم شمال دریا شاید فراموش کردم. من عاشق دریائم... فقط منتظرم که بریم شمال و من آب تنی کنم! البته اگه هوا مناسب باشه دیگه، خدا کنه سرد نباشه..
شما عید برنامتون چیه؟
این ها رو هم حتمن گوش بدید
چشم حتما دانلود می کنم. نظرم رو توی همین جستار اعلام می کنم!
فعلا مامان رو که گفته بودین رشتیه دانلود کردم و گوش دادم، خیلی سوز داشت. دلم خیلی گرفت. اما زیبا بود..
Aria Farbud
03-04-2014, 06:50 PM
نوروز، شاید دریا دو سه روزی دماوند یکم دید و بازدید و بشینم یکم کتاب بخونم!
Alice
03-04-2014, 06:59 PM
نوروز، شاید دریا دو سه روزی دماوند یکم دید و بازدید و بشینم یکم کتاب بخونم!
بابا این دید و بازدیدا و مهمونی ها خیلی رو مخه! :) اصلا عید فقط به درد مسافرت می خوره، تازه اونجا شمال هم همه توقع دارن بریم مهمونی و این و اون رو ببینیم. من که اصلن خوشم نمیاد. بچه بودیم به بهانه عیدی گرفتن می رفتیم، الان حوصله عیدی و این خاله بازی ها رو نداریم! :)
من دوست دارم فقط لب ساحل این پامو بندازم رو اون پام دراز بکشم و چشمامو ببندم... صدای دریا... همین! :)
راستی ببینیم امسال آجیل یه کمی ارزون شده یا نه...
Aria Farbud
03-04-2014, 07:06 PM
من دوست دارم فقط لب ساحل این پامو بندازم رو اون پام دراز بکشم و چشمامو ببندم... صدای دریا... همین! :)
آره دوسش دارم
راستی ببینیم امسال آجیل یه کمی ارزون شده یا نه...
مگه چیزی ارزون شده این یکی بشه؟
Alice
03-04-2014, 07:27 PM
آره دوسش دارم
حالا ما که می ریم اگه تفکیک نباشه که نمیشه اینطوری لم داد. باید با مانتو رفت توی آب! :) آقایون همه لختن خانوما همه با شال و روسری و مانتو... ولی خب چون محیطش خانوادگیه و کمتر مجردها میان کسی به کسی نگاه نمی کنه و مردا سرشون توی لاک خودشونه.
مگه چیزی ارزون شده این یکی بشه؟
خیر سرش این روحانی اومده ببینیم می تونه یه کمی ارزون کنه یا نه، فعلا که تا اینجا نسبت به احمدی نژاد بهتر بوده! درسته قیمت جنسا پایین نیومده ولی خوشبختانه ثابت مونده، احمدی نژاد که بود هر ماه قیمت ها سیر صعودی داشت.
Aria Farbud
03-04-2014, 07:37 PM
حالا ما که می ریم اگه تفکیک نباشه که نمیشه اینطوری لم داد. باید با مانتو رفت توی آب! :) آقایون همه لختن خانوما همه با شال و روسری و مانتو... ولی خب چون محیطش خانوادگیه و کمتر مجردها میان کسی به کسی نگاه نمی کنه و مردا سرشون توی لاک خودشونه.
باید دل و زد به دریا و خوش بود
خیر سرش این روحانی اومده ببینیم می تونه یه کمی ارزون کنه یا نه، فعلا که تا اینجا نسبت به احمدی نژاد بهتر بوده! درسته قیمت جنسا پایین نیومده ولی خوشبختانه ثابت مونده، احمدی نژاد که بود هر ماه قیمت ها سیر صعودی داشت.
من که چیزی ندیدم بیشترشون دهنن که به رودشون می رسه، مردمم که زودباور!
Alice
03-04-2014, 07:57 PM
من که چیزی ندیدم بیشترشون دهنن که به رودشون می رسه، مردمم که زودباور!
بوف کور می خونی؟! :)
(جمله ی مشابه این واسه بوف کور بود، توی این انجمن فقط من صادق هدایت می خونم و کافر_مقدس)
هه! :)
اینارو ببین چه راحت بودن..
حالا نمی گم اینطوری آدم بره توی آب، ولی اگه می شد با تاپ و شلوارک رفت خوب بود. البته با خانواده دیگه! :)
3702
kourosh_bikhoda
03-04-2014, 08:08 PM
دست شما درد نکنه، پس من فقط به درد شلوغ کردن می خورم؟!
بیا و یادآوری کن!
اصلا هرکسی که دلش واسم تنگ شد می تونه من رو حوالی چهار راه ولیعصر و پارک دانشجو و کافه های اونورا پیدا کنه! :)
داده ی خودینه؟ وای وای وای
بعدشم به خاطر جان جهانم یه خرده افسردگی گرفتم، هنوزم توی حسرت آغوششم!
:e05a:
Aria Farbud
03-04-2014, 08:09 PM
بوف کور می خونی؟! :)
(جمله ی مشابه این واسه بوف کور بود، توی این انجمن فقط من صادق هدایت می خونم و کافر_مقدس)
هه! :)
اینارو ببین چه راحت بودن..
حالا نمی گم اینطوری آدم بره توی آب، ولی اگه می شد با تاپ و شلوارک رفت خوب بود. البته با خانواده دیگه! :)
3702
عاشق هدایتم، وق وق ساهاب کنار دستمه از خوندنش سیر نمی شم، فرتور چپیه زیبا و طبیعیه!
Alice
03-04-2014, 08:31 PM
عاشق هدایتم، وق وق ساهاب کنار دستمه از خوندنش سیر نمی شم، فرتور چپیه زیبا و طبیعیه!
وق وق ساهاب رو متاسفانه هنوز نخوندم. من عاشق سه قطره خونم.. تک تک داستاناش رو ده بار خوندم و باهاشون گریه کردم... دریغا که بار دگر شــام شد...! :(
اما خیلی تیره می نویسه، یه مدتی که باهاش انس بگیری دچار افسردگی و اصلا شاید جنون بشی...! اما منم عاشق هدایتم.
---
دوستان لطفا با جان جهان من درست برخورد کنید. دیگه نبینم...
3704
sonixax
03-04-2014, 09:11 PM
عجب!
میلاد جان اینم که بد بدوئه!
بابا همه مردم میدونند چی بدرد نخوره شما به ما بگو چی خوبه؟ جدی میگم بی شوخی از نظر میلاد چجور سیستمی خوبه و چه کسی خوبه؟
رضا پهلوی انسان با سواد و احتمالن خوبی هستش ولی به درد رهبری یک جنبش یا کشور نمیخوره چون بی عرضه هست درست مثل باباش.
ولی به نظر خود من تنها سیستمی که به درد ایران میخوره یک سیستم دموکرات (نوعش زیاد مهم نیست که سلطنتی مشروطه باشه یا جمهوری یا ...) که در اون احزاب مختلف اجازه اعلام موجودیت کردن دارند تا بتونند بسته به میزان رایی که میارند در مجلس حضور داشته باشند!
فرض کنید در مجلس 100 کرسی داریم پس اگر یک حزب 10% آرا رو به دست بیاره 10 کرسی میگیره.
این طوری شانس اینکه تمامی نمایندگان مردم و احزاب در مجلس کشور وجود داشته باشند وجود داره.
خودشون هم به صورت درون مجلسی رای گیری میکنند صدر اعظم رو انتخاب میکنند تا امور کارها رو در دست بگیره.
یک رئیس جمهور هم کشور داره که کارش نظارت به کار صدر اعظم هست که مستقیمن توسط مردم انتخاب میشه و قدرت عزل صدر اعظم رو داره.
این یک چیزیه شبیه سیستم فعلی آلمان منتها به نظر من قوانین سوسیالیستی و کمونیستی نباید درش باشه چون بعدن از طرف همین نهادهای سوسیالیستی و کمونیستی فشار عجیب و غریبی روی مردم گذاشته خواهد شد کما اینکه الان در آلمان هست.
از اونجایی که ما یک تاریخ چند هزار ساله ی پادشاهی داریم پس چه بهتر که ازش استفاده اقتصادی هم بکنیم .
یعنی میتونیم به شکل سمبلیک یک خانواده سلطنتی که هیچ قدرتی ندارند هم در کشور داشته باشیم و از طریق اون جذب توریست کنیم. مثل انگلیس ، مثل سوئد و ...
حتا چین کمونیستی هم به تاریخ خودش پشت نکرده که ما بخوایم بکنیم.
در یک جمع بندی کلی ایران کشوری نیست که توان تحمل یک جمهوری کلاسیک که یک سری نماینده مفت خور در مجلس دور هم جمع بشند و یک رئیس جمهوری الدنگ رو هم گذاشت راس امور!
باید یک کشور متشکل از انواع و اقسام حزب/*هاد بشند و بعد از اینکه موافقت اکثریت مجلس رو به دست آوردند مستقیم به تائید مردم هم برسند و بعد لازم الاجرا بشند و حتا افراد معمولی هم میتونند از طریق مجراهای قانونی ، قانون پیشنهاد بدند و بعد به رای گیری عمومی گذاشته بشه. درست مثل سوئیس.
به هر حال من معتقدم که ما باید با توجه به فرهنگ مردم ، سابقه تاریخی و شرایط جغرافیایی و همسایگان و ... یک سیستم دموکرات مودیفای شده رو با قرض گرفتن از سیستمهای دیگه از نو طراحی کنیم.
با کپی کاری از دیگران هم به نظر من به جایی نمیرسیم.
Persepolis
03-04-2014, 09:34 PM
:e032:
Alice
03-04-2014, 09:36 PM
پرسپولیسی چرا بیقرار و خسته ای؟
iranbanoo
03-04-2014, 09:52 PM
پرسپولیسی چرا بیقرار و خسته ای؟
چرا از این سوالا کسی از من نمیپرسه؟:e404:
Alice
03-04-2014, 10:00 PM
آخه شما افتخار نمی دی توی پاتوق با ما همراه بشی! :)
حالا از چی بدت میاد؟!
---
بعدشم این سوال بهانه ای بود برای اینکه بعدش بپرسم پرسپولیسی شما کت مشکی چرم می پوشی؟!
3707
iranbanoo
03-04-2014, 10:08 PM
خه شما افتخار نمی دی توی پاتوق با ما همراه بشی! :)
حالا از چی بدت میاد؟!
---
بعدشم این سوال بهانه ای بود برای اینکه بعدش بپرسم پرسپولیسی شما کت مشکی چرم می پوشی؟!
هااا:)خواهیش میکنم:)
نمیدونم آلیس جان.این روزا خیلی بد اخلاق شدم و کلا با همه چی سر ناسازگاری دارم.
Alice
03-04-2014, 10:13 PM
خب حالا چرا از خود راضی هستی؟! :)
راستی واسه عید برنامتون چیه؟
iranbanoo
03-04-2014, 10:26 PM
خب حالا چرا از خود راضی هستی؟! :)
واسه عید برنامتون چیه؟
فکر کنم با خودم خیلی حال میکنم:))
شبا هم جلو آینه میخوابم!:)
ولی خوب جدا از شوخی فکر کنم یک مکانیسم دفاعیه
-------------
پدر من جزو ریش سفیدا محسوب میشه و ما چند سالی هست که عیدا جای خاصی نمیریم.مگر بچه ها که خودمون جدا جدا یه چند روزی به خودمون استراحت میدیم.(گرچه من زیاد اهل مسافرت های خانوادگیم نیستم).فکر میکنم منم امسال یه چند روزی با دوستان جایی بریم.ولی فعلا که مشخص نشده.هر کی یه سازی میزنه!
________
عاشق؟ چرا ولی نه عاشق یه شخصیت خیالی.
البته یه مورد بامزه داشتم که پشت تلفن بود.ولی دیدمش ....:e414: بیخیال:)))
حالا برای شما چه کار میشه کرد؟
میخوای آگهی بزنیم؟:))
Russell
03-04-2014, 10:37 PM
شب دوستان بخیر، من نمیدانم این میان Dariush چه شد به غیبت کبری رفت.
اینجا هم که بوی عید براه افتاده !!
Alice
03-04-2014, 10:41 PM
البته یه مورد بامزه داشتم که پشت تلفن بود.ولی دیدمش .... بیخیال:)))
منم چنین مواردی رو تجربه کردم، طرف پشت چت انگار یه مارلون براندوئه، باهاش که حرف می زنی اصن حرف زدن بلد نیس، دیگه کار به قرار و مدار هم نمی کشه..! :)
حالا تو پشت تلفن عاشقش شدی، بعد که دیدیش خورد تو ذوقت؟! :e415:
---
پ.ن: راسل کت چرم مشکی؟! نبود؟
Russell
03-04-2014, 10:48 PM
پ.ن: راسل کت چرم مشکی؟! نبود؟
منم یکی دارم منم، ولی برای قدیمه الان دیگه نمیپوشمش.
پ.ن: بنظر منم کت چرمی یکمقدار خز شده، من رو یاد خلافکارها تو فیلمهایِ ایرانی میاندازه :دی
iranbanoo
03-04-2014, 10:50 PM
شب دوستان بخیر، من نمیدانم این میان @Dariush چه شد به غیبت کبری رفت.
اینجا هم که بوی عید براه افتاده !!
داریوش پسر خونگرمیه و من از بحث با داریوش لذت میبرم گرچه جدیدا با من خیلی چپ افتاده:e057:
شما سکوت اختیار کردی راسل جان.؟منتظری ترولی چیزی به پستت بخورن؟:))
عید کجا تشریف میبرید؟اصلا این دست مناسبات براتون جذابیت دارن؟
Alice
03-04-2014, 10:52 PM
پ.ن: بنظر منم کت چرمی یکمقدار خز شده، من رو یاد خلافکارها تو فیلمهایِ ایرانی میاندازه :دی
بابا منم قبلا خوشم نمیومد، دیگه این ذهن ناخودآگاهه دیگه! :)
شبا یه خوابایی می بینم که آدم شاخ درمیاره... یه شب عاشق میشم.. یه شب ملکه می شم... و الی آخر! :)
نمی دونم اصن چرا انقدر خواب می بینم من! تئوری علمی چیزی در این باره نداریم؟
iranbanoo
03-04-2014, 10:56 PM
منم چنین مواردی رو تجربه کردم، طرف پشت چت انگار یه مارلون براندوئه، باهاش که حرف می زنی اصن حرف زدن بلد نیس، دیگه کار به قرار و مدار هم نمی کشه..! :)
حالا تو پشت تلفن عاشقش شدی، بعد که دیدیش خورد تو ذوقت؟!
برای من یکی از مشتریام بود که سالها باهاش کار میکردم.تو نظرم همیشه یه جنتلمن فوق العاده بود!
تجربه شد به هر حال...!نصف عمرم واسه این تجربه ها رفت:))
خودش به درک دیگه هم باهام کار نکرد نامرد:(
Russell
03-04-2014, 11:02 PM
داریوش پسر خونگرمیه و من از بحث با داریوش لذت میبرم گرچه جدیدا با من خیلی چپ افتاده
شما سکوت اختیار کردی راسل جان.؟منتظری ترولی چیزی به پستت بخورن؟:))
عید کجا تشریف میبرید؟اصلا این دست مناسبات براتون جذابیت دارن؟
درود، آری داریوش پسر بسیار خونگرمیست ولی من تا آنجا که میشناسمش اهل دلخوری نیست اصلا و تند نوشتنش بیشتر برای صداقت فکری و جذاب شدن بحث و... است.
من هم انگیزهیِ چندانی ندارم در نبود بحث خوب، احتمالا تنها چیزی که بتواند مرا اینجا به جنب و جوش وادارد ترول است.
البته ترول خوب نه از نوع undead_knight ای :e105:
عید هم معلوم نیست اصلا یک برنامهیِ مسافرت داریم که روی هواست و مانند بقیه وقایع مملکت در لحظه اتفاق میافتد
شبا یه خوابایی می بینم که آدم شاخ درمیاره... یه شب عاشق میشم.. یه شب ملکه می شم... و الی آخر! :)
اینها بیشتر در تخصص Ouroboros است، شاید هم Rationalist، البته اگر سر بزند و بتوانی راضیش کنی تئوری مربوطه را برملا کند !!
Alice
03-04-2014, 11:14 PM
عید هم معلوم نیست اصلا یک برنامهیِ مسافرت داریم که روی هواست و مانند بقیه وقایع مملکت در لحظه اتفاق میافتد
فعلن ما از چهارشنبه سوری جون سالم به در ببریم. یه سری از این ترقه ها هستن صداشون عین بمبه! آدم وحشت می کنه..
بعضی اوقات می ترسم می رم بیرون یه دونه از اونا رو نندازن زیر پام منهدم بشم! :)
آخه سیگارت رو که میندازن... به خصوص پسرای نوجون ...دلم میخواد با دستام خفشون کنم. بچه پررروها...
iranbanoo
03-04-2014, 11:21 PM
درود، آری داریوش پسر بسیار خونگرمیست ولی من تا آنجا که میشناسمش اهل دلخوری نیست اصلا و تند نوشتنش بیشتر برای صداقت فکری و جذاب شدن بحث و... است.
من هم انگیزهیِ چندانی ندارم در نبود بحث خوب، احتمالا تنها چیزی که بتواند مرا اینجا به جنب و جوش وادارد ترول است.
البته ترول خوب نه از نوع @undead_knight ای
بیا راسل جان سبزی بریزیم آخر شبی همراه با کمی غیبت پاک کنیم:))
بابا اندد اسمش بد در رفته.من آینده ی روشنی واسش میبینم:e415:
راسل جان باید ببخشید ولی من نمیدانم چرا حس میکنم شما بوتیکی چیزی دارید:10:
شاید به خاطر این است زیاد آن بودید ولی معمولا ساکت بودید
Russell
03-04-2014, 11:34 PM
بیا راسل جان سبزی بریزیم آخر شبی همراه با کمی غیبت پاک کنیم:))
بابا اندد اسمش بد در رفته.من آینده ی روشنی واسش میبینم
راسل جان باید ببخشید ولی من نمیدانم چرا حس میکنم شما بوتیکی چیزی دارید
شاید به خاطر این است زیاد آن بودید ولی معمولا ساکت بودید
احتمالا؛ اما نه من متاسفانه بوتیک ندارم، ولی بوتیکداران را دوست دارم :دی
شوالیه افت کیفیت پیدا کرده، در حال حاظر چند رده سقوط کرده در جدول ترولیسم !!
Alice
03-04-2014, 11:39 PM
راسل نظرت راجع به ساپورت چیه؟ خیلی ها خوششون نمیاد، ولی من بیرون که نمی پوشم. (چون حوصله ندارم بهم گیر بدن، چند باری گیر دادن)
توی خونه و مهمونی ها معمولا ساپورت رنگی و منقش خیلی دوست دارم. کلن تیریپ لایت و شاد حال می کنم! :)
پسرها مثینکه کشته مردهی ساپورتن؟!
ایرانبانو تو چی؟
iranbanoo
03-04-2014, 11:43 PM
احتمالا؛ اما نه من متاسفانه بوتیک ندارم، ولی بوتیکداران را دوست دارم :دی
شوالیه افت کیفیت پیدا کرده، در حال حاظر چند رده سقوط کرده در جدول ترولیسم !!
حالا داشتید هم دم عیدی صلاح نبود بگید دارم :)))
(دیدید بعضی ها فقط یک جا آشنا پیدا کنند دمار از روزگار آشنایشان در میاورند؟:))
از بس جو را سنگین کردید نمیگذارید جوانان مردم خلاقیت نشان دهند.وگرنه شوالیه از اونجور خونواده هاش نیست...
Russell
03-04-2014, 11:53 PM
راسل نظرت راجع به ساپورت چیه؟ خیلی ها خوششون نمیاد، ولی من بیرون که نمی پوشم. (چون حوصله ندارم بهم گیر بدن، چند باری گیر دادن)
توی خونه و مهمونی ها معمولا ساپورت رنگی و منقش خیلی دوست دارم. کلن تیریپ لایت و شاد حال می کنم! :)
ایرانبانو تو چی؟
بسیار دوست دارم و از این جنبشها استقبال میکنم!! :e106:
iranbanoo
03-05-2014, 12:06 AM
اسل نظرت راجع به ساپورت چیه؟ خیلی ها خوششون نمیاد، ولی من بیرون که نمی پوشم. (چون حوصله ندارم بهم گیر بدن، چند باری گیر دادن)
ایرانبانو تو چی
منم زیاد استفاده میکنم و اتفاقا با کت کوتاه و تا حالا هم مشکلی واسم پیش نیومده
البته ساپورت نه بیشتر لگ هستن تا چیزی شبیه جوراب شلواری!
http://caprileggings.org/wp-content/uploads/2013/05/white-leggings.jpg
undead_knight
03-05-2014, 02:18 PM
از دست نری عزیزم:))
ناهنجاری هورمونی:))
امیدوارم خواب تجاوز نبینی بهونه میشه برای میل داشتن به سوپرایز سکس:)))
چرا،گویا "کس خلی" :))
البته ترول خوب نه از نوع @undead_knight (http://www.daftarche.com/member.php?u=307) ای :e105:
!!
کثافت ها،در نبود من چقدر غیبتم رو کردید:)))
undead_knight
03-05-2014, 02:39 PM
برای من یکی از مشتریام بود که سالها باهاش کار میکردم.تو نظرم همیشه یه جنتلمن فوق العاده بود!
تجربه شد به هر حال...!نصف عمرم واسه این تجربه ها رفت:))
خودش به درک دیگه هم باهام کار نکرد نامرد:(
familiarity brings contempt :e403:
Alice
03-05-2014, 06:27 PM
ناهنجاری هورمونی:))
امیدوارم خواب تجاوز نبینی بهونه میشه برای میل داشتن به سوپرایز سکس:)))
چرا،گویا "کس خلی" :))
از کی تا حالا شما دکتر شدی؟ :|
من که هر خوابی ببینم اینطوری نمی شم، مثلا خواب دیدم ملکه شدم جو ملکه ای من رو گرفت؟ :|
----
ولی ملکه می شدم خیلی باحال بودآ... اول دستور می دادم شوالیه های مردنی رو با گیوتین اعدام کنن! :)
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/9.jpg
Dariush
03-05-2014, 06:41 PM
حالا لازم نیست چیز خاصی بنویسی،هرزچندگاهی مثل الان یه سیگنال مبنی بر زنده بودنت بفرست:))
سیگنال%
شب دوستان بخیر، من نمیدانم این میان @Dariush چه شد به غیبت کبری رفت.
درود بر راسل ارجمند.
من درگیرِ برنامههایی ناخوانده شدهام که نمیتوانم فعالیت داشته باشم. با این حال از آنجا که به فرومنویسی عادت کردهام تصمیم گرفتهام دو سه بار در هفته سر بزنم و اگر چه نمیتوانم زیاد بنویسم، ولی خب یک حال و احوالی از یاران خواهم گرفت؛ تا ببینیم چه میشود تا اوائل تابستان.
داریوش پسر خونگرمیه و من از بحث با داریوش لذت میبرم گرچه جدیدا با من خیلی چپ افتاده
نه ایرانبانو جان؛ چه چپافتادنی؟ اراداتِ ما بر دوستان همیشه برقرار است؛ بحث و مجادلهها را هم به پای چپ شدن و کینه و این چیزها نگذراید.
پ.ن: اگر کسی از همصحبتی با من اکراه دارد، به جای پاک کردنِ نامحسوسِ نوشتههای خود، بهتر است کلا ما را بیخیال شود، وگرنه من این را نوعی بیاحترامی میدانم.
پ.ن:دوستان، در نبودِ ما، شما را به اسپاگتی از تبدیل شدنِ دفترچه به قهوهخانه و آرایشگاهِ زنانه بپرهیزید:e404:
undead_knight
03-06-2014, 04:42 AM
از کی تا حالا شما دکتر شدی؟ :|
من که هر خوابی ببینم اینطوری نمی شم، مثلا خواب دیدم ملکه شدم جو ملکه ای من رو گرفت؟ :|
----
ولی ملکه می شدم خیلی باحال بودآ... اول دستور می دادم شوالیه های مردنی رو با گیوتین اعدام کنن! :)
از همون موقعی که اینجا مطب شده :))
جو ملکه ای که خیلی وقته گرفتت:))
+من جز شوالیه های نامردنی هستم،بپا سلطنتت فرونپاشه:))
یه نفر
03-06-2014, 10:48 AM
فکر کنم راسل دلش برای ترول های من تنگ شده! :-)
Aria Farbud
03-06-2014, 03:16 PM
وق وق ساهاب رو متاسفانه هنوز نخوندم. من عاشق سه قطره خونم.. تک تک داستاناش رو ده بار خوندم و باهاشون گریه کردم... دریغا که بار دگر شــام شد...! :(
اما خیلی تیره می نویسه، یه مدتی که باهاش انس بگیری دچار افسردگی و اصلا شاید جنون بشی...! اما منم عاشق هدایتم.
3704
وغ وغ ساهاب همش خنده است همچنین کاروان اسلام یا البعثة الاسلامیة الی البلاد الافرنجیة و حاجی آق و توپ مرواری و افسانه ی آفرینش همشون خوندی خنده داره
Persepolis
03-06-2014, 04:14 PM
پرسپولیسی چرا بیقرار و خسته ای؟بخاطر بانو آلیس عوضش می کنیم :e105:
بعدشم این سوال بهانه ای بود برای اینکه بعدش بپرسم پرسپولیسی شما کت مشکی چرم می پوشی؟!کت مشکی چرم هم می پوشیم :e105:
پیروز باشید:e032:
Persepolis
03-06-2014, 04:32 PM
حالا دشمن کی هستی؟! :)من دشمن کسی نیستم لفظ عاغا رو بکار بردم
واقعا؟؟؟واقعن:e420:
اون شب یادته؟کدوم شب!
یادته جیغ و داد می کردیم هیچکس نبود؟؟؟من که جیغ نزدم تا حالا:e40a:
عکست رو آپلود کن ببینم جان جهانمی یا نه!اصلن میخوای بغیر از عکس بیام شناسنامه رو هم اینجا آپلود کنم به همراه شماره تماس و آدرس دقیق منزل:e057:
Persepolis
03-06-2014, 04:46 PM
نه دیگه اگه اون شب یادت نیست نمی خوام. من دنبال جان جهانم می گردم!
دیگه نمی تونم تحمل کنم.. می خوام بـپـرم بغلش...:various_054:
(منظورم همون پسرس که توی خوابم دیدم، قبلا گفتم)خب یه کار دیگه! برو پیشِ یوزارسیف تعبیر خواب برات بگیره.. آلیس ما رو گرفتی هاا
شاید هم تو یه جهان دیگه اتفاق افتاده باشه:e105:
Persepolis
03-06-2014, 05:22 PM
مگه تو تاحالا عاشق نشدی؟من عاشق خیلی چیزام :e11b:
Persepolis
03-06-2014, 05:38 PM
منم عاشق خیلی چیزهام! :) مثلا لباس خریدن واسه عید، تیپ جدید، سفره هفت سین، ماهی قرمز کوچولو و غیره! :)
ببینم شما که واسه چهارشنبه سوری از اوناش نیستی؟! (همونایی که میدون جنگ براه میندازن!) من نهایتش چهارشنبه سوری دوتا سیگارت بترکونم! :)
برنامه عیدتون چیه؟ کلن عید چکارا می کنین؟!
ما که می ریم شمال دریا... تازه آب تنی هم دوست دارم! :)
پ.ن:نه خوب نیست، بذار "شادمان" تا خوب شه!
3711اتفاقن تو خانوادۀ ما رسمِ چهارشنبه سوری باید با تشریفات خاصی انجام بشه و یکی از رسوم دیرینه ماست و خیلی هم براش ارزش و احترام قائلیم.
حتی من در یه سالی سفر کاری که داشتم و در زمان چهارشنبه سوری منزل نبودم از خانه به من زنگ زدند و گفتند یه آتیشی روشن کن:e056:
یه آتیش درست می کنیم و از رویش می پریم و البته دستامون رو هم میگیریم به همراه کل خانواده و نه در جای عمومی و مسخره بازی !
چیزی که از ایران باستان مونده همین چهارشنبه سوری و نوروزه اونم میخوای نگیریییییییییییییییم!!!!!!!
Theodor Herzl
03-06-2014, 07:58 PM
توی فیسبوک گلشیفته فراهانی بری یک سری هستند هی قربون صدقه این میروند! هی مینویسند چقدر به طرز وحشیانهای زیبایی! من هرگز همچین اصطلاحی رو نشنیده بودم! یعنی چی آخه؟ بعدش تازه کجا گلشیفته خوشگله؟ خیلی قیافش دهاتی هست بنظر من!
یه نفر
03-06-2014, 08:04 PM
بعدش تازه کجا گلشیفته خوشگله؟ خیلی قیافش دهاتی هست بنظر من!
مگر دهاتی زیبا نداریم؟
زیبایی از نظر تو چیه؟
Alice
03-06-2014, 08:06 PM
یاد کاربر آلیس افتادیم با این troll
یعنی آلیس انقدر جذاب و خوشگله واسه شما؟ :)
پ.ن: البته اسم آلیس رو گفتم، وگرنه خود آلیس که قطعا خوشگله! :various_060:
----
اما ترول باحالی بود، با اینکه قبلا دیده بودم بازم خندیدم! :)
kourosh_bikhoda
03-06-2014, 08:46 PM
بعدش تازه کجا گلشیفته خوشگله؟ خیلی قیافش دهاتی هست بنظر من!
گلشیفته با اینکه همیشه بدون آرایشه ولی واقعن زیباست. زیبایی طبیعی و ملایمی داره. شاید زیبا واژه خوبی نباشه ولی نمیدونم چی باید گفت. شاید تودلبرو بهتر باشه.
Theodor Herzl
03-07-2014, 03:59 AM
زیبایی از نظر تو چیه؟
گلشیفته با اینکه همیشه بدون آرایشه ولی واقعن زیباست. زیبایی طبیعی و ملایمی داره. شاید زیبا واژه خوبی نباشه ولی نمیدونم چی باید گفت. شاید تودلبرو بهتر باشه.زیبایی سلیقهای هست البته ، من از دختران سفید پوست خوشم میاد ، یعنی ترجیح میدهم ، قیافه ایرانی و شرقی به ندرت شاید از یکی خوشم بیاد! مثلا Jessica Beil خیلی خوشگل هست از نظر من!
3714
undead_knight
03-07-2014, 08:44 AM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/11.jpg
3715
اینم مدونا:
3716
البته متاسفانه یا خوشبختانه به خاطر نقص ژنتیکی! من به هیچکس نمیتونم نمره خیلی بالا بدم و چه غیافه شرقی و چه غربی رو وحشیانه زیبا نمیدونم :))
Alice
03-07-2014, 02:16 PM
دوستان این mamad1 کجاست؟ یه مدتی همیشه اینجا بود... خیلی هم مخالف شدید حکومت بود! کسی ازش خبر داره؟ شاید مشکلی واسش پیش اومده باشه؟!
Anarchy
03-07-2014, 04:14 PM
دوستان این mamad1 کجاست؟ یه مدتی همیشه اینجا بود... خیلی هم مخالف شدید حکومت بود! کسی ازش خبر داره؟ شاید مشکلی واسش پیش اومده باشه؟!
تو هم میهن فعاله ، اینجا دیگه سر نمیزنه !
Alice
03-07-2014, 04:24 PM
از صبح تا حالا توی خونه تنهای تنها بودم... غروب جمعه س! یه معشوقه هم ندارم بیارمش خونه از تنهایی در بیام، واسش شام درست کنم، روی میز شمع و گل بذارم... با بوس و همآغوشی شام بخوریم...! :)
دیگه دلم گرفت غروب جمعه...
3719
Theodor Herzl
03-07-2014, 04:25 PM
با بوس و همآغوشی شام بخوریم...! :)موقع غذا خوردن و جویدن که حال بهم زن است یکی دیگر را ببوسید!:e409:
Alice
03-07-2014, 04:29 PM
موقع غذا خوردن و جویدن که حال بهم زن است یکی دیگر را ببوسید!
خب حداقل توی یه بشقاب غذا بخوریم! :)
اگه جان جهانم بود که موقع غذا خوردن فقط بوس و لب بود! :)
(نه دیگه جویدن و اینا... :e415: بطور عادی)
پ.ن: البته آهنگ غمناک گوش دادن هم مزید بر علت شده غروب جمعه ای دوباره احساساتی بشم و بعدن از چیزهایی که گفتم خجالت بکشم! :)
Alice
03-07-2014, 04:34 PM
البته اصلاح می کنم، من بطور عادی از اینکه توی لیوان یکی دیگه آب بخورم و یا با بشقاب یکی دیگه غذا بخورم بدم میاد، چندشم می شه... :e407:
من قاشق و بشقاب و لیوان و همه چیزم مخصوصه خودمه...
ولی فرض رو بر این گذاشتیم که پسره تمیز باشه دیگه...! :)
undead_knight
03-07-2014, 04:40 PM
آلیس جان حتم دارم توهم دچار ناهنجاری هورمونی شدی! :))
ولی جدی یه دکتر برو شاید واقعا هورمونات به هم ریخته،روی خلق و خو تاثیر قابل توجهی دارند.
Alice
03-07-2014, 04:43 PM
آلیس جان حتم دارم توهم دچار ناهنجاری هورمونی شدی! :))
ولی جدی یه دکتر برو شاید واقعا هورمونات به هم ریخته،روی خلق و خو تاثیر قابل توجهی دارند.
باز تو دکتر شدی آخه؟ :)
هورمونای من مثل ساعت دقیق و منظم کار می کنن! :)
فقط شبا خوابای عجیب غریب می بینم دیگه... دست خودم که نیست! ولی خیلی حال می ده... ! :)
Theodor Herzl
03-07-2014, 04:48 PM
دست خودم که نیست! ولی خیلی حال می ده... ! :)من هم زمان ۱۳- ۱۴ سالگی از این خوابهایی میدیدم که خوشم میومد خیلی:e40a:، فکر کنم توی سنّ و سال شما درد از کمبود سکس است که خواب جهان و اینها میبینید!
undead_knight
03-07-2014, 04:50 PM
باز تو دکتر شدی آخه؟ :)
هورمونای من مثل ساعت دقیق و منظم کار می کنن! :)
فقط شبا خوابای عجیب غریب می بینم دیگه... دست خودم که نیست! ولی خیلی حال می ده... ! :)
دستگاه سنجش هورمون داری؟!:))
حالا یه بار برو، نمیخوان که دارت بزنند :))
Alice
03-07-2014, 04:55 PM
من هم زمان ۱۳- ۱۴ سالگی از این خوابهایی میدیدم که خوشم میومد خیلی، فکر کنم توی سنّ و سال شما درد از کمبود سکس است که خواب جهان و اینها میبینید!
نه بابا، اتفاقا من توی چند ماه اخیر کلی پیشنهاد دوستی رو رد کردم که مطمئنم نصفشون فقط به خاطر سکس جلو اومده بودن و نقش پسر عاشق رو بازی می کردن!
آخه اون آدمی که دوسش دارم رو پیدا نمی کنم... :various_054:
دستگاه سنجش هورمون داری؟!:))
حالا یه بار برو، نمیخوان که دارت بزنند :))
نخیر نمی رم، همینطوری تو واسه خودت بگی ناهنجاری هورمونی داری که قرار نیس نگران بشم و به دکتر مراجعه کنم...
undead_knight
03-07-2014, 05:04 PM
نخیر نمی رم، همینطوری تو واسه خودت بگی ناهنجاری هورمونی داری که قرار نیس نگران بشم و به دکتر مراجعه کنم...
ادمی که به سلامتیش اهمیت بده در چنین شرایطی به دکتر مراجعه میکنه.
حالا امیدوارم مثل همیشه حق با من نباشه:))
Alice
03-07-2014, 05:07 PM
ادمی که به سلامتیش اهمیت بده در چنین شرایطی به دکتر مراجعه میکنه.
حالا امیدوارم مثل همیشه حق با من نباشه:))
آخه آرش از صبح تا الان تنهای تنها بودم، جمعه هم هست... تازه شبم باید تنها بخوابم و هیچکس خونمون نیست...
خب دلم می گیره دیگه...
undead_knight
03-07-2014, 05:23 PM
آخه آرش از صبح تا الان تنهای تنها بودم، جمعه هم هست... تازه شبم باید تنها بخوابم و هیچکس خونمون نیست...
خب دلم می گیره دیگه...
یکم از تفریحات ناسالم استفاده کن،فیلم و...
بیرون برو،
یه غلطی بکن دیگه:))
undead_knight
03-07-2014, 05:41 PM
منظورت از اون فیلماست؟ نه اصن هیچی از اونا ندارم... خوشمم نمیاد ببینم. حوصله بیرون رفتنم آخه ندارم...
نبابا فیلم عادی:))
ترجیحا کمدی یا رومانتیک کمدی،اکشن، فانتزی، علمی تخیلی و... که زیاد نیازی بتمرکز هم ندارند و ذهنت رو منحرف میکنند.
Theodor Herzl
03-07-2014, 06:27 PM
من موندم این کسشعر گفتنهای آلیس کی تموم میشه یه جستار مفید باز کنه راجع به فیزیک ، شیمی ، فلسفه چیزی حرف بزنه:e105::e11b:
sonixax
03-07-2014, 08:33 PM
ایشون فکر میکرد که چون مخالف جمهوری اسلامی هستش همه باید براش پپسی باز کنند و بعد که دید در یک بحث خبری از این حرفها نیست احتمالن به این نتجه رسید که بهتره بره با کسانی بحث کنه که یا مخالفش هستند از همه نظر! یا براش مدام پپسی باز میکنند.
برای همین دیگه به اینجا سر نمیزنند.
Theodor Herzl
03-08-2014, 02:04 AM
بانو آلیس باید پوست کلفت تر از این حرفها باشید! گفتن اینکه کسشعر میگویید به قصد توهین نیست ، مثلا پسرها بین جمع دوستان میگویند به رفیقشان هی یابو یا بزغاله برو از یخچال آبجو بیار!:letsdothis:
یه نفر
03-08-2014, 12:56 PM
انگار دیروز بود که مهربد 666 اُمین صفحه این تاپیک رو تبریک گفت..
منم به نوبه خودم 777 اُمین صفحه این تاپیکو تبریک می گویم :-)
Theodor Herzl
03-09-2014, 01:19 PM
میلاد اخیرا خیلی از اسرائیلیها برای کار میان برلین ، از چند نفر پرسیدم گفتند که برلین خیلی ارزون هست و چند برابر اسرائیل پول در میارند! برلین ارزونه؟ مثلا توی تلاویو یک آپارتمان ۲ خوابه ۴۰۰۰ شکل اجاره اون هست که چیزی حدود ۸۵۰ یورو میشه! توی برلین یک آپارتمان ۲ خوابه چقدر هست برای اجاره؟
Alice
03-09-2014, 05:43 PM
خیلی وقت بود سیگار نکشیده بودم، امروز دوستام تو کافه بهم تعارف کردن دیگه خواستم دستشونو رد نکنم! :)
یه نخ کشیدم عجب سرگیجه ای گرفتم...
ولی بعد از یه نخ یکی دیگه روشن کنیم دیگه اصن سرگیجه نمیاره...!
تصمیم گرفتم ماهی یه بار بکشم تا بهم سرگیجه بده! :)
کسی تجربه داشته یه مدتی سیگار نکشه بعد از یه مدتی دوباره بکشه و سرش گیج بره؟ حال میده! :)