توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
kourosh_bikhoda
02-20-2014, 09:42 PM
بچه ها مگه امیر رفته کجا تازه از ماموریت برگشتم که جوابش رو بدم !
رفته تو غار. اینترنت هم هنوز به غار نیومده.
خوش آمدی دیدم نبودی یه چند روز مزدک هم انگیزه ای نداشت زیاد پست بزنه.
ما بریم به بستر که اوضاع سیخه.
:e105:
Alice
02-20-2014, 09:48 PM
پرسپولیسی چه خبرها؟! :)
viviyan
02-20-2014, 09:49 PM
نمیدونم. شاید چون چوب نیاز به سکس و اینا نداره به ذهنم اومد.
گیر نده. گیر نده.
من نیازهای جنسیمو تو دفترچه فریاد نمیزنم :e402:
Persepolis
02-20-2014, 09:50 PM
رفته تو غار. اینترنت هم هنوز به غار نیومده.
خوش آمدی دیدم نبودی یه چند روز مزدک هم انگیزه ای نداشت زیاد پست بزنه.
ما بریم به بستر که اوضاع سیخه.
:e105:
ای بابا اینم پرید:e40d:.. مخلصیم کوروش جان.. جناب مزدک که خوراکه خودته و با وجود شما ما باید نظاره کنیم و بحالیم:e00e:
Persepolis
02-20-2014, 09:55 PM
پرسپولیسی چه خبرها؟! :)
سلامتی آلیس جان.. میگم دختر تو چکار کردی تو مسابقه آواتار !! خب بابا میذاشتی رای گیری تموم بشه بعدش کری میخوندی:e107:
Alice
02-20-2014, 10:00 PM
سلامتی آلیس جان.. میگم دختر تو چکار کردی تو مسابقه آواتار !! خب بابا میذاشتی رای گیری تموم بشه بعدش کری میخوندی
شما نبین داریوش از همه بیشتر رای داره، مهلت رایگیری تموم شده بود و رایهای داریوش طبق قوانین شمرده نمیشه!
برندهی اصلی و واقعی من و ایرانبانو هستیم. کسانی هم که به ما رای دادن به وقتش براشون پپسی و کوکا باز میکنیم :)
--
این پیروزی مشت محکمی بر دندان زنستیزان و زنخوارگان انجمن زد و پیام کاربران همیشه در صحنهی دفترچه رو به گوش همه رسوند که زنستیزها هیچ غلطی نمیتونن بکنن. :e418:
sonixax
02-21-2014, 01:10 AM
برف و سرما رو نه ولی بعید میدونم کسی باشه که بارون رو دوست نداشته باشه! :)
اگر زیرش باشم ازش متنفرم!
اگر زیر سقف توی بالکن باشم و هوا خوب باشه یا کنارم یه آتیشی روشن باشه عاشقشم:e00e:
kourosh_bikhoda
02-21-2014, 08:17 AM
ضمنا من سایهی دوستپسرهای سابقم رو با تیر میزنم! (به جز یکی البته)
سایه منو ولی نمیزنی که:e523:
kourosh_bikhoda
02-21-2014, 08:18 AM
من نیازهای جنسیمو تو دفترچه فریاد نمیزنم
کجا فریاد میزنی بیایم اونجا جماعن؟
تو حمام؟:e105:
undead_knight
02-21-2014, 08:21 AM
دوباره داره بوی عید میاد، یکی از دغدغههای من خرید لباسه و این که واسه سال جدید و مهمونیها لباس چی بپوشم!× :e40b:
اینو ترول کردی یا جدی گفتی؟! :)))))
Anarchy
02-21-2014, 08:25 AM
کوروش جان ، معلومه جنسش خوب بوده ها :e415: !!
kourosh_bikhoda
02-21-2014, 08:32 AM
اینو ترول کردی یا جدی گفتی؟! :)))))
من هر موقع :e11b: میذارم به یاد توام شوالیه جان. :e404:
کوروش جان ، معلومه جنسش خوب بوده ها !!
جای شما خالی بعد از مدتی یه صفایی کردیم. دست بده شمام بیاید تو خط حال ما رو درک کنید :e00e:
viviyan
02-21-2014, 09:46 AM
تو سایتای دیگه :e414: من احساس نیاز جنسی در کل ندارم آنقدر :e404:
Persepolis
02-21-2014, 10:03 AM
همه دخترا اینجورن که! :e404:
viviyan
02-21-2014, 10:18 AM
همه دخترا اینجورن که! :e404:
همه دخترا راست میگن خب :e404:
Anarchy
02-21-2014, 10:34 AM
جای شما خالی بعد از مدتی یه صفایی کردیم. دست بده شمام بیاید تو خط حال ما رو درک کنید :e00e:
من هر از گاهی هم که میخورم ، خیلی کم میخورم... در حدی که اصلا انگار نخوردم :24: !!
viviyan
02-21-2014, 11:16 AM
سیگاری گیراندم ولی بعد از چند پک خاموشش کردم. از ترس بچه های واحد. دوستام یا رفتن پیش دوست پسرشان یا دوست دخترشان و من تنها روی تخت ولویم :e40e:
undead_knight
02-21-2014, 12:26 PM
احیانا که داروی ضد افسردگی،ضد اظطراب یا آرام بخش که مصرف نمیکنی!؟
روی میل جنسی تاثیر منفی دارند :)))
سیگاری گیراندم ولی بعد از چند پک خاموشش کردم. از ترس بچه های واحد. دوستام یا رفتن پیش دوست پسرشان یا دوست دخترشان و من تنها روی تخت ولویم :e40e:
اگه میل جنسی داشتی تنها نمیموندی :))))
من هر موقع :e11b: میذارم به یاد توام شوالیه جان. :e404:
خب ابهت ما رو که نابود میکنی با هاش:)))
viviyan
02-21-2014, 12:35 PM
احیانا که داروی ضد افسردگی،ضد اظطراب یا آرام بخش که مصرف نمیکنی!؟
روی میل جنسی تاثیر منفی دارند :)))
اگه میل جنسی داشتی تنها نمیموندی :))))
نه، من هیچ دارویی مصرف نمیکنم. میل جنسی دارم ولی نه در حدی که به خاطرش با هر کسی دوست بشم :e404:
Theodor Herzl
02-21-2014, 12:55 PM
میگویم یک شب من ، کوروش ، میلاد و مزدک و مهربد مست و پاتیل باشیم بعد بیاییم سر کمونیسم بحث کنیم! نتیجهاش جالب میشود!
undead_knight
02-21-2014, 01:05 PM
نه، من هیچ دارویی مصرف نمیکنم. میل جنسی دارم ولی نه در حدی که به خاطرش با هر کسی دوست بشم :e404:
:e402:
اسپاگتی روح مخترعان دیلدو و ویبریتور و... رو قرین رحمت بکنه :)))
viviyan
02-21-2014, 01:19 PM
:e402:
اسپاگتی روح مخترعان دیلدو و ویبریتور و... رو قرین رحمت بکنه :)))
ما امکاناتمون کمه. نهایت بچه متولد 70 باشه :))
undead_knight
02-21-2014, 01:33 PM
ما امکاناتمون کمه. نهایت بچه متولد 70 باشه :))
نه دیگه همون امکاناتم نداری مگرنه توی تخت تنها نمیموندی:)))
viviyan
02-21-2014, 01:36 PM
نه دیگه همون امکاناتم نداری مگرنه تیو تخت تنها نمیموندی:)))
نخواستم استفاده کنم :e414:
undead_knight
02-21-2014, 01:38 PM
جدی گفتم! چیه فکر کردی من فقط دغدغههای فلسفی دارم؟ :)
اخه ما با "چی بپوشم" جوک میسازیم از اون بابا گفتم:))
نه بابا تازه در عنفوان جوانی هستی و هورمون ها زیاده،دغدغه فلسفی چیه :e412:
undead_knight
02-21-2014, 01:39 PM
نخواستم استفاده کنم :e414:
اینجاست که میگن آدم گوشت یکی از اندام های شریفش! رو بخوره بهتر از اینه منت قصاب رو بکشه:))
ببین خوبی ویبریتور و دیلدو همینه دیگه:))
sonixax
02-21-2014, 02:05 PM
میگویم یک شب من ، کوروش ، میلاد و مزدک و مهربد مست و پاتیل باشیم بعد بیاییم سر کمونیسم بحث کنیم! نتیجهاش جالب میشود!
من تمام عمرم یک بار مست کردم آن هم نخستین تجربه ام با مزخرف ترین مشروب الکلی یعنی وودکای روسی اون هم از این در پیتی ها که توی ایران میفروشند بود .
بعد از اون هرگز از حد خودم خارج نشدم و نخواهم شد چون حسی که داشتم یکی از گُه ترین حس های تمام زندگیم بود.
من با مشروبهای لایت مثل شری و آبجو با مالت گندم و شراب آن هم از نوع سوییت اش و لیکور و یگا مایستر و اینها حال میکنم. شاید چند سالی یک بار یک مقداری ویسکی هم بزنم!
آخرین ویسکی که خریدم 3-4 سال پیش بوده و هنوز نصف بیشتر شیشه پره.
با دود و قلیون و سیگار و این مزخرفات هم مطلقن حال نمیکنم حتا حاضر نیستم امتحانش کنم. قلیون که بوش هم بهم میخوره تشنج میکنم.
خلاصه اینکه تقریبن غیر ممکنه که من رو مست یا خمار ببینید :e00e:
Theodor Herzl
02-21-2014, 02:46 PM
مستی ۲ نوع داره ، یکی مستی معمولی هست یکی بد مستی که بیهوش میشوید! من مستی معمولی رو دوست دارم با شراب قرمز معمولاً و پسته هم کنارش ، ودکا و بقیه چیزها بد مستی همیشه میاره!
Dariush
02-21-2014, 04:03 PM
ماهی یکی دوبار مستی سرخوشانه، سالی یکی دوبار مستی دیوانهوار، بسیار میچسبد! بشارت میدهم به کسانی که مستی را حرام میشمارند که لذتی بس عظیم را از دست داده و میدهید.
Nevermore
02-21-2014, 05:22 PM
دوستان کسی اینجا ترامادول خورده است؟
بله و به جد توصیه می کنم هیچ گاه سمت آن نروید،کشیدن تریاک و خوردن شیره شرف دارد به خوردن ترامادول.
Nevermore
02-21-2014, 05:35 PM
چرا؟؟؟
آن زمان که متادون معروف نبود اکثرا برای ترک تریاک ترامادول یا بایمادول می خوردند.
نشئگی بسیار مزخرفی دارد نسبت به تریاک و اعتیاد آوری ِ بسیار بالایی هم دارد.من خیلی از آدمها را می شناسم که مثلا ماهی یک بار تریاک می کشند و فقط هم در مجالس،اما هرکه را که دیده ام ترامادول می خورد بی برو برگرد معتاد شده.از چند نفر از بچه های دیگر هم شنیدم که مشکل کبد و معده پیدا کرده اند.شوربختانه یک عده گاگول هم برای موارد تاخیری و این حرفها می خورند که آن هم بیهوده است چرا که انواع و اقسام قرص های ضد افسردگی مانند فلوکسیتین هست که بسیار هم کارایی بیشتری دارند.
Alice
02-21-2014, 05:45 PM
آن زمان که متادون معروف نبود اکثرا برای ترک تریاک ترامادول یا بایمادول می خوردند.
نشئگی بسیار مزخرفی دارد نسبت به تریاک و اعتیاد آوری ِ بسیار بالایی هم دارد.من خیلی از آدمها را می شناسم که مثلا ماهی یک بار تریاک می کشند و فقط هم در مجالس،اما هرکه را که دیده ام ترامادول می خورد بی برو برگرد معتاد شده.از چند نفر از بچه های دیگر هم شنیدم که مشکل کبد و معده پیدا کرده اند.شوربختانه یک عده گاگول هم برای موارد تاخیری و این حرفها می خورند که آن هم بیهوده است چرا که انواع و اقسام قرص های ضد افسردگی مانند فلوکسیتین هست که بسیار هم کارایی بیشتری دارند.
ولی نشئگی آن که خوب است؟ گیر آوردن تریاک به این سادگیها نیست، اما ترامادول ساده گیر میاید.
چند روز پیش با یکی از دوستان دخترم بودم و برای اولین بار ترامادول خوردیم، البته یک قرص را با هم نصف کردیم و خوردیم. من بدنم بیحس شده بود و احساس گرمای شدیدی داشتم، تعریق بدنم به شدت زیاد شده بود، اما انقدر خندیدیم و بیتفاوت بودیم که گویی در عوالم عرفانی سیر میکردیم!!!
Dariush
02-21-2014, 05:55 PM
ولی نشئگی آن که خوب است؟ گیر آوردن تریاک به این سادگیها نیست، اما ترامادول ساده گیر میاید. چند روز پیش با یکی از دوستان دخترم بودم و برای اولین بار ترامادول خوردیم، البته یک قرص را با هم نصف کردیم و خوردیم. من بدنم بیحس شده بود و احساس گرمای شدیدی داشتم، تعریق بدنم به شدت زیاد شده بود، اما انقدر خندیدیم و بیتفاوت بودیم که گویی در عوالم عرفانی سیر میکردیم!!! نئشگیِ چرندِ ترامادول، پس از چند بار استفاده کاملا از بین میرود و جز بیخوابی تاثیر دیگری روی بدن ندارد. علاوه بر تمامِ ان چیزهایی که شهریار گفت، روی چهره هم تاثیر بسیار مخربی دارد و پوست را شل و بسیار رنگپریده میکند. روی معده و کبد و کلیه نیز تاثیراتِ بسیار ناجوری دارد. از آثار ماندگارش هم حواسپرتی و فراموشیست. پیدا کردنِ تریاک سخت است و اصلا کشیدنش به شما هم توصیه نمیشود، پیشنهادِ من علف است که هم فراوان است و هم براحتی گیر میآید و هم اینکه کمتر پیش میاید آسغال قاطیاش کنند.
Angela
02-21-2014, 06:02 PM
اینهایی که میگین همه ش اعتیاد آوره درسته؟
علف همون ماریجواناس؟
Nevermore
02-21-2014, 06:05 PM
آلیس جان برای مشروب من یک راه بسیار عالی به شما معرفی می کنم.میان دوستانتان یک کسی که در داروخانه کار می کند بیابید،یک شیشه الکل خوراکی 120 سی سی مارک نصر بخرید،قدری از سر یک دلستر 1.5 لیتری را خالی کنید و بطری الکل را با دلستر مخلوط کنید.قول می دهم پیک 7 اُم را نخورده کله پا شوید.البته حتما دقت کنید که مارک الکل نصر باشد.جایتان خالی ما دیشب با همین کار و هزینه ی مبلغ 3 هزار و 500 تومان 3 نفر را فرستادیم به "عوالم روحانی".
Dariush
02-21-2014, 06:07 PM
اینهایی که میگین همه ش اعتیاد آوره درسته؟
علف همون ماریجواناس؟
بله!
اما اعتیادِ ترامادول بسیار زیاد است و قابلِ مقایسه با اعتیادِ تریاک و به ویژه اعتیاد ماری جوانا(علف) نیست.
Dariush
02-21-2014, 06:19 PM
حیف که دست و پایمان در اینجا بسته است و امنیت اجازه نمیدهد وگرنه یک شیشه مشروب ناب برایت گیر میآوردم که با بویش مست و خراب شوی
Nevermore
02-21-2014, 06:28 PM
شهریارجان اگر این راه حل پاسخ بدهد که من مادامالعمر سپاسگزارتان میشوم. من برای تهیهی مشروب چند باری نزدیک بود بیچاره بشوم. خلاصه برای من خیلی سخت است!
میشود با اتانول این کار را انجام داد؟ یه کمی دقیقتر توضیح بدهید لطفا :e306:
ببینید الکل صنعتی با با الکل سفید تفاوت دارد،یکسری موادی به الکل صنعتی اضافه می شود که آنرا سمی و بد بود می کند.تاکید من این است که حتما مارک نصر بخرید.من یک بار با مارک های دیگر مثل "اراک" خوردم آشغال بود.باور کنید من خودم هفته ی قبل برای یکی از نزدیکان تولد گرفتم و با همین شیوه از شر هزینه 600،700 هزار تومانی خلاص شدم.سگ این مشروب به عرق سگی می ارزد و طرف تا الکل خور حرفه ای نباشد نمی تواند فرق آنرا با ویسکی تشخیص دهد.حتما از کسی که می شناسید بخرید،اینجا من از یکی از دوستان که داروخانه دارد شیشه ای(120 سی سی) هزار تومان! می خرم.
Dariush
02-21-2014, 06:44 PM
آه سپاسگزارم داریوش جان! :) یکی از بدبختیهای من اینست که پسرها میگویند برایت مشروب ناب تهیه میکنیم ولی باید با من بخوری و...! چندبار هم سرم را کلاه گذاشتند. مرده شور ریختشان را ببرد، برای همین هرگز به پسرها رو نخواهم انداخت.
ترامادول هم دوست دخترم به من داد. او هم برای اولین بود که میخورد و حسابی نشئه شده بود ولی مثل من عرق نمیکرد. من برای همین میترسم که شاید حالم کمی خراب بشود... چون بسیار غیر طبیعی سر و صورتم خیس عرق شده بود! اما نشئگی آن خیلی حال داد، خوشمان آمد! :)
نه، من اگر میشد برایت میگرفتم، به آن چشمداشت نمیداشتم! همان هاتکیسهای مسابقه آواتار را بدهید کافیست!
Dariush
02-21-2014, 06:52 PM
برنده آواتار که ما بودیم و نه شما. ولی خب همین دیگر، هرکسی میخواهد به یک دختر کمک کند یا باید دختر هاتکیس بدهد، یا با او مشروب بخورد و اگر راضی نشد سرش را کلاه گشادی میگذارند و میروند! :e408:
شوخی کردیم بابا! برایت یک مارتینی تپُل میخرم حالش را ببری!
Dariush
02-21-2014, 07:37 PM
Russell
قهری با ما رفیق؟ چرا ساکتی؟
Russell
02-21-2014, 07:58 PM
@Russell
قهری با ما رفیق؟ چرا ساکتی؟
درود
نه داریوش جان، چرا باید قهر باشم؟! من پیش از رفتن مهربد و امیر هم کم حوصله بودم، الان ایندو رفتهاند بیحوصلگی منهم برگشته. الان تازه خوب شدهام که هم سر میزنم اینجا دوباره هم لاگین میکنم. یک بحث اساسی اینجا راه بیافتد شاید دوباره بحثم بگیرد.
Dariush
02-21-2014, 08:04 PM
نه داریوش جان، چرا باید قهر باشم؟! من پیش از رفتن مهربد و امیر هم کم حوصله بودم، الان ایندو رفتهاند بیحوصلگی منهم برگشته. الان تازه خوب شدهام که هم سر میزنم اینجا دوباره هم لاگین میکنم. یک بحث اساسی اینجا راه بیافتد شاید دوباره بحثم بگیرد.
از تو چه پنهان راسل جان، من هم بیحوصله شدهام و هم اینکه برخلافِ آنچیزی که انتظار داشتم (فکر میکردم بعد از بهمن یکی دو ماه مرخصی کامل داشته باشم) بدجوری مشغول هستم، ایران است و هزار و یک مکافات و گرفتاری غیرمنتظره! فعلا هم بیشتر برای پاسخ دادن به پرسشهای صندلی داغ لاگین میکنم! البته بحث اساسی و جدی راه بیافتد شاید انگیرهی بیشتری پیدا کردیم و دیگر در این بحثهای خالهزنکی درگیر نشدیم:e108::e415:
Russell
02-21-2014, 08:10 PM
از تو چه پنهان راسل جان، من هم بیحوصله شدهام و هم اینکه برخلافِ آنچیزی که انتظار داشتم (فکر میکردم بعد از بهمن یکی دو ماه مرخصی کامل داشته باشم) بدجوری مشغول هستم، ایران است و هزار و یک مکافات و گرفتاری غیرمنتظره! فعلا هم بیشتر برای پاسخ دادن به پرسشهای صندلی داغ لاگین میکنم! البته بحث اساسی و جدی راه بیافتد شاید انگیرهی بیشتری پیدا کردیم و دیگر در این بحثهای خالهزنکی درگیر نشدیم
من حوصلهیِ دیگران را ندارم الان، برای همین دنبال سریال خوب میگردم برای تماشا. حقیقتا در تاپیک دیگر دوستان درست میگفتند که این سریالهای عامهپسند برای زنان خانهدار ساخته شده. دنبال جنس خوب میگردم سرم را گرم کنم.
Dariush
02-21-2014, 08:14 PM
راسل جان سریالهای Sons of anarchy یا Dexter را دیدهای؟
من ندیدهام، ولی دوستانم خیلی از اینها تعریف میکنند. یک امتحانی بکن شاید خوشت آمد.
viviyan
02-21-2014, 08:24 PM
:e403:
Russell
02-21-2014, 08:26 PM
راسل جان سریالهای Sons of anarchy یا Dexter را دیدهای؟
من ندیدهام، ولی دوستانم خیلی از اینها تعریف میکنند. یک امتحانی بکن شاید خوشت آمد.
داریوش جان اتفاقا هماکنون بر اساس تعریف دوستان (مهربد) دارم همان Dexter را میبینم، پیشتر هم از The Mentalist بدم نمیآمد، با اینکه ژانر جنایی و معما را دوست دارم،ولی در حال حاضر هر دو بنظرم بسیار ملالآور میآیند. دیدن چندبارهیِ The Wire برایم جذابتر از اینهاست :e04b:
Dariush
02-21-2014, 08:29 PM
من از بانوان این سایت جملگی تصویر زنانی همیشه افسرده و غمگین در ذهن دارم، به ویژه ویوین، مسافر و یه نفر! این آخری کمی عجیب است ولی من تقریبا مطمئنم که او دختر غمزدهایست!
viviyan
02-21-2014, 08:38 PM
داریوش از من الکی خوش تر خودمم. الان هم هم اتاقیام نوای غم گذاشتن. برای این افسرده شدم :e058:
Dariush
02-21-2014, 08:45 PM
خب من از شما در اینجا بیشتر زمانها همین را دیدهام که تنها هستم، غمگین هستم، افسردهام و... تقریبا هرگز در این مدت ندیدهام که بگویید شاد هستم یا خوشحالم یا از خوشیهایتان بگویید و ...
viviyan
02-21-2014, 08:58 PM
مطمئنی من بودم اونی که گفته تنهام، غمگینم، افسرده ام و ... :e40d:
Dariush
02-21-2014, 09:44 PM
Alice از شوخیهای ما پیرامونِ هاتکیس و ضعیفه و این چیزها دلخور نشوی یک وقت! آدم با کسانی دوستشان دارد شوخی میکند.
Alice
02-21-2014, 09:47 PM
@Alice از شوخیهای ما پیرامونِ هاتکیس و ضعیفه و این چیزها دلخور نشوی یک وقت! آدم با کسانی دوستشان دارد شوخی میکند.
این رو ترول کردی یا جدی گفتی؟ فکر کردی الان انقدر بی جنبه شدم که با یه ضعیفه و هاتکیس قهر کنم؟ :)
Dariush
02-21-2014, 09:52 PM
آخر کمی نازنازی هستی:)
undead_knight
02-22-2014, 11:52 AM
واقعا با چه موجوداتی دمخور شدما!
یه عده بی اخلاق هرزه بنگی دائم الخمر از خدا بی خبر!
میرم براتون دعا کنم بلکه توی جهنم کمتر سیخ داغ بهتون فرو کنند :)))
Nevermore
02-22-2014, 12:41 PM
پس به دوستم که در داروخانه کار میکند بگویم یک شیشه الکل سفید با مارک نصر (nasr) به من بده، بعد مزه را به آن بیافزایم (با ایستک و...) و بخورم؟! همین؟؟؟
والا تا جایی که من می دانم مزه به آن چیزی می گویند که با مشروب می خورند،شما یک 120 سی سی بگیرید همانطور که گفتم مخلوط کنید پس از آن تازه شما یک بطری تقریبا 1 لیتری مشروب دارید، فکر کنید دارید ویسکی می خورید،پیک سبک با مزه کنارش.جو گیر نشوید پیک سنگین بریزید که کار دستتان می دهد.:e404:
Alice
02-22-2014, 12:46 PM
والا تا جایی که من می دانم مزه به آن چیزی می گویند که با مشروب می خورند،شما یک 120 سی سی بگیرید همانطور که گفتم مخلوط کنید پس از آن تازه شما یک بطری تقریبا 1 لیتری مشروب دارید، فکر کنید دارید ویسکی می خورید،پیک سبک با مزه کنارش.جو گیر نشوید پیک سنگین بریزید که کار دستتان می دهد.
من فکر کردم بعد از مخلوط کردن دیگر نیازی به مزه نیست. یعنی بعد از اینکه مخلوط کردیم تازه مشروب میشود و باید با مزه بخوریم؟! 0kay.
پس به یکی از دوستانم که در داروخانه کار میکند میگویم یک الکل خوراکی 120 سی سی مارک نصر بدهد و نتیجه را اینجا اعلام میکنم. سپاس!
--
sonixax
02-22-2014, 01:49 PM
والا تا جایی که من می دانم مزه به آن چیزی می گویند که با مشروب می خورند،
اون برای آماتور هاست!
حرفه ای ها مزه عرق سگیشون آبجو و ویسکی و ... هستش.
من آدمی میشناسم که یک پک الکل خالی دادیم بهش خورد نفهمید!!! تازه توی دهنش هم چرخوند :e40b: خوب معلومه ایستک میشه مزه این آدم :e421:
Theodor Herzl
02-22-2014, 02:00 PM
من آخرین فیلم ایرانی که دیدم جدایی نادر از سیمین بوده ، آیا فیلم سینمایی یا سریال ایرانی خوب چیزی هست ارزش دیدن داشته باشه؟
کافر_مقدس
02-22-2014, 03:14 PM
من آخرین فیلم ایرانی که دیدم جدایی نادر از سیمین بوده ، آیا فیلم سینمایی یا سریال ایرانی خوب چیزی هست ارزش دیدن داشته باشه؟
دهلیز
پل چوبی
گذشته
نارنجی پوش
تلفن همراه رییس جمهور
هیس،دخترها فریاد نمی زنند!
Angela
02-22-2014, 04:23 PM
سریال True Detective رو کسی دیده؟ دوست دارم نظرتون رو در موردش بدونم.
من خودم یه قسمت رو دیدم و فکر می کنم یکی از بهترین سریالهایی باشه که تا الان دیدم.
kourosh_bikhoda
02-22-2014, 08:31 PM
خب ابهت ما رو که نابود میکنی با هاش:)))
دیگه اسمایلی بهتری برات ندارم. قبول کن درخور خورته این :e11b:
kourosh_bikhoda
02-22-2014, 08:37 PM
ولی خب همین دیگر، هرکسی میخواهد به یک دختر کمک کند یا باید دختر هاتکیس بدهد، یا با او مشروب بخورد و اگر راضی نشد سرش را کلاه گشادی میگذارند و میروند!
میتونی اگر بهت یاد بدم از دلستر ساده باری خودت آبجو بسازی. شرایطش رو داری؟ جز یک دبه ی درب دار 20 لیتری که روزی دو بار تکونش بدی چیز دیگه ای نمیخواد. حدودن 4 هفته هم طول میکشه. نتیجه به اندازه آبجوی توبورگ خوشی آور و لذت بخشه.
Theodor Herzl
02-22-2014, 08:49 PM
میگویند عربها شیر شتر رو در آفتاب میگذاشتند میگندید بعد میخوردند مست میشدند! آیا از شیر گندیده الکل تولید میشه؟
viviyan
02-22-2014, 09:52 PM
یه نقل قول از گابریل گارسیامارکز هست که میگه به فلان سن رسیدم، فلان میخواستم و .... من بیزارم از این نقل قول. یه دوست بسیجی دارم، این را هر بار که میگیم سیستم حکومتی ایران باید تغییر کند تا کاستی ها و زشتی های فرهنگی جامعه مان در کلیه زمینه ها تغییر کند، بلغور میکند برایمان :e40e:
Alice
02-22-2014, 10:53 PM
من شاهین نجفی تا حالا گوش ندادم! یه آهنگ رشتی داره به اسم "بگا مگا" یکی از دوستام که با سلیقهی موسیقیایی من کاملا آشنائه بهم تاکید کرد این آهنگ رو گوش بده حتما عاشقش میشی!
الان ده بار پشت سر دارم گوش میدم، خیلی باحاله! :)
میگه چه بگا مگایی بَرار تونَم وا بدن! دنیا که کربلائه تو تَرا سینه بزن! (یعنی چه شلوغ بازاریه بابا تو هم بی خیال شو، دنیا که کربلاس تو کلاه خودتو بچسب برای خودت سینه بزن! مثل اینکه خواننده میخواسته دنیا رو اصلاح کنه و میره کلی فلسفه و منطق میخونه، بعد میاد توی جامعه و جهان رو که میبینه میگه: ولی وقتی که بوموم دنیا یه گاوی گیفته بو، هرچی که بخوانده بوم دنیا میان واروونه بو! )
---
خوشمان آمد خوشمان آمد! :)
Alice
02-22-2014, 11:55 PM
میتونی اگر بهت یاد بدم از دلستر ساده باری خودت آبجو بسازی. شرایطش رو داری؟ جز یک دبه ی درب دار 20 لیتری که روزی دو بار تکونش بدی چیز دیگه ای نمیخواد. حدودن 4 هفته هم طول میکشه. نتیجه به اندازه آبجوی توبورگ خوشی آور و لذت بخشه.
نه زای من ایتا کوچه دانه قرصو هچین بیچاره بوستم تا می اتاق مِن قایم بوگودم، ایتا پیله دبه ره می رختِ جیر قایم بوکونم؟ :)
kourosh_bikhoda
02-23-2014, 07:24 PM
نه زای من ایتا کوچه دانه قرصو هچین بیچاره بوستم تا می اتاق مِن قایم بوگودم، ایتا پیله دبه ره می رختِ جیر قایم بوکونم؟ :)
چطور شد؟ رشتی نیستی ولی رشتیان رو دوست داری؟ :e412:
کور ده اَکی خَعی پیلا بیبیهی؟
Alice
02-23-2014, 07:39 PM
رشتی نیستی ولی رشتیان رو دوست داری؟
مِننانِم! اطلاعات شخصی نخواهم تَره فادام، شاید رشتی بوبوم! :)
Angela
02-23-2014, 08:45 PM
چرا من به بعضی پستها سپاس میدم ولی بعد سپاسم غیب میشه، یا یه جستار رو می خونم دفعه بعدش میبینم چند تا پست اون وسطها سبز شده که قبلا نبوده؟ توهم منه یا ممکنه همچین چیزی؟!
Anarchy
02-23-2014, 11:05 PM
چرا من به بعضی پستها سپاس میدم ولی بعد سپاسم غیب میشه، یا یه جستار رو می خونم دفعه بعدش میبینم چند تا پست اون وسطها سبز شده که قبلا نبوده؟ توهم منه یا ممکنه همچین چیزی؟!
احتمال مورد اول بیشتره :e405: !! فیلترشکن و سرعت نت هم موثره ...
kourosh_bikhoda
02-24-2014, 08:36 AM
مِننانِم! اطلاعات شخصی نخواهم تَره فادام، شاید رشتی بوبوم! :)
>:P
Alice
02-24-2014, 05:02 PM
>:P
رشتیانه پرچم بوجوره زای جان! :)
undead_knight
02-25-2014, 05:18 PM
لذت بخش ترین ترول موقعی هست که طرف نمیفهمه داره ترول میشه و جانانه باهات همراهی میکنه و خودش رو بیشتر مسخره میکنه:))
kourosh_bikhoda
02-25-2014, 07:55 PM
لذت بخش ترین ترول موقعی هست که طرف نمیفهمه داره ترول میشه و جانانه باهات همراهی میکنه و خودش رو بیشتر مسخره میکنه:))
شایدم در اون موقع تو خودت واقعن در حال ترول نباشی و بن بست اومده باشی :e412:
kourosh_bikhoda
02-25-2014, 07:57 PM
عاقا انصافن جای این Mehrbod نچسب خالیه. دلمان تنگ شده برای بحث باهاش.
امیدوارم هرجا هست شاد باشه.
undead_knight
02-25-2014, 08:08 PM
شایدم در اون موقع تو خودت واقعن در حال ترول نباشی و بن بست اومده باشی :e412:
اخه به یارو میگم"کاش آمریکا مثل ژاپن مارو باب بمب اتمی ادم کنه" (طرف یه حرفی زده بود که جدی بود و جواب منو هم جدی گرفت)
بعد میگه نه بمب اتمی خوب نیست،بمب ترمال بزنه که آلودگی زیست محیطی نداشته باشه! :)))))))))))))9
Dariush
02-25-2014, 10:06 PM
راسل جان من پاسخ پرسشهایت در صندلی را همان روز اول نوشتم اما چون در حین تایپ کردن اینترنتم قطع شد ناچارا در یک فایل ورد ذخیره اش کردم،بعد کاری برایم پیش آمد که به لپتاپم دسترسی نداشتم و ندارم. فردا یا پسفردا حتما پاسخها را خواهم گذاشت. undead_knight
تا آنجا که من میدانم شوالیه های مرده که یکی بیشتر نیستند هرگز موافقت خود را صراحتا اعلام نکرده و جز به سکوترضایت نمثدهند.درست است؟
undead_knight
02-25-2014, 10:15 PM
راسل جان من پاسخ پرسشهایت در صندلی را همان روز اول نوشتم اما چون در حین تایپ کردن اینترنتم قطع شد ناچارا در یک فایل ورد ذخیره اش کردم،بعد کاری برایم پیش آمد که به لپتاپم دسترسی نداشتم و ندارم. فردا یا پسفردا حتما پاسخها را خواهم گذاشت. @undead_knight (http://www.daftarche.com/member.php?u=307)
تا آنجا که من میدانم شوالیه های مرده که یکی بیشتر نیستند هرگز موافقت خود را صراحتا اعلام نکرده و جز به سکوترضایت نمثدهند.درست است؟
چون میشه بعدا زد زیرش:))
آقا بزارید؛بیشتر ناشی از گشادی من باب جواب دادنه:))
Dariush
02-25-2014, 10:33 PM
خب فعلا سایت کمی در رکود است و کاربران به ندرت لاگین میکنند. در اسرع وقت صندلی ات لا باز خواهم کرد. ولی من گمان میکنم تو زیاد اهل شراب و این چیزها نیستی، درست است؟
undead_knight
02-25-2014, 10:51 PM
خب فعلا سایت کمی در رکود است و کاربران به ندرت لاگین میکنند. در اسرع وقت صندلی ات لا باز خواهم کرد. ولی من گمان میکنم تو زیاد اهل شراب و این چیزها نیستی، درست است؟
من کلا اهل هیچ چیزی که دردسر و زحمت داشته باشه نیستم:))
قضیه نوشیدنی های الکلی! با سیگار و قلیون و مواد مخدر برام فرق داره،مانع اصلی سر راه اولی افراط در گشادیه،دومی ها رو کلا دوست ندارم.
kourosh_bikhoda
02-26-2014, 01:18 PM
اخه به یارو میگم"کاش آمریکا مثل ژاپن مارو باب بمب اتمی ادم کنه" (طرف یه حرفی زده بود که جدی بود و جواب منو هم جدی گرفت)
این الان خودش ترول بودا :e11b:
Alice
02-26-2014, 04:07 PM
سپاس از دوستِ عزیز، راسل و دیگر دوستان. راسل که صندلی داغ گردانندگی میکردی همه عمر، دیدی که چگونه صندلی داغت را گردانندگی کردند؟
راسل که گردانندگی میکردی همه عمر ..... دیدی که چگونه گرداننده راسل کرد؟ :e408::e415:
Alice
02-26-2014, 04:27 PM
دیروز برگشتنی از یه جایی خسته و کوفته بودم که یکی از این پسر بچه های تخس و پررو قایمکی زیر پام سیگارت انداخت! زهرم ترکید... خیلی ضایع بود! :e108:
چهارشنبه سوری جشن شور و شادی ایرانیا علنا تبدیل شده به میدون جنگ و بمب و دلهره! کم کم داره شروع میشه... من چهارشنبه سوری ها هیچوقت بیرون نمی رم.
kourosh_bikhoda
02-26-2014, 05:08 PM
دیروز برگشتنی از یه جایی خسته و کوفته بودم که یکی از این پسر بچه های تخس و پررو قایمکی زیر پام سیگارت انداخت! زهرم ترکید... خیلی ضایع بود!
:e412:
خیلی خنده داره. ببخشید ولی من یکی از تفریحاتم اذیت کردن دخترهاست. یا با ترسوندن یا با زبان :e032:
Alice
02-26-2014, 05:16 PM
خیلی خنده داره. ببخشید ولی من یکی از تفریحاتم اذیت کردن دخترهاست. یا با ترسوندن یا با زبان
اصلا هم خنده دار نیست.
من آدم بی جنبه ای نیستم ولی با این اتفاق واقعا ناراحت شدم. اذیت و دست انداختن هم شرایط و حدی داره، نه اینکه آدم توی حال خودش باشه، جلوی مردم سیگارت بندازن زیر پاش! اونم با اون صداش که زهرهی آدم واقعا آب میشه! حداقل یه ندایی می داد که حواست باشه یا برو اونور و ...! هیچی نگفت، حتی بعدشم عذرخواهی هم نکرد، فقط می خندید... پررروووو
Dariush
02-26-2014, 05:35 PM
راسل که گردانندگی میکردی همه عمر ..... دیدی که چگونه گرداننده راسل کرد؟ :e408::e415:
اگر یکی از بانوان، مثلا خود شما مدیر بودید، این بیت آنگاه اینطور میشد:
آلیس که گردانندگی میکردی همه عمر .... دیدی که چگونه گرداننده آلیس کرد؟:e402::e330:
پ.ن: چیزی که عوض دارد، گله ندارد، دارد؟ پس به پرنسسِ درونات بگو، بیخود موهایش را از خشم نکند! برو به مامی بگو یک فنجان هاتچاکلت برایت درست کند!
Alice
02-26-2014, 05:53 PM
خب من که مدیر نیستم، ربطی نداره! بعدشم واسه خانمها این شعر وجههی خوبی نداره. آقایون که صبح تا شب از این شوخیها میکنن.
هاتچاکلت؟! :) اونم دوست دارم، ولی خامه کاکایو یه چیز دیگس، الان اگه چنین منظرهای بود با سر میرفتم توش:
3664
Dariush
02-26-2014, 06:09 PM
خب من که مدیر نیستم، ربطی نداره! بعدشم واسه خانمها این شعر وجههی خوبی نداره. آقایون که صبح تا شب از این شوخیها میکنن.
در مورد خانمها باشد اشکال دارد، اما از زبانِ خانمها باشد هیچ ایرادی ندارد! آلیسِ خُلِ دفترچه هستی دیگر، کاریش نمیشود کرد! اینقدر هم خامشکلات نخور دختر، به قولِ امیر به زیبایی درون دچار میشوی، بعد میترشی روی دستِ پدرت و در حسرتِ «بچه» خواهی سوختها... برادری میگویم!
Alice
02-26-2014, 06:16 PM
وای! :e415:
توی اون لینکی که آنارشی داد این عکس رو دیدم دو ساعته دارم میخندم! من فقط شیرها و پستاندارای دیگه رو از پشت دیده بودم، تاحالا شامپانزه اونم فیس تو فیس ندیده بودم!
:e407: چقدر رمانتیک: 3>
3665
Alice
02-26-2014, 06:25 PM
کاریش نمیشود کرد! اینقدر هم خامشکلات نخور دختر، به قولِ امیر به زیبایی درون دچار میشوی، بعد میترشی روی دستِ پدرت و در حسرتِ «بچه» خواهی سوختها... برادری میگویم!
توئم خامه شکلاتی دوست نداری نه؟ ای بابا یه همدم نداریم توی این فروم! :)
Dariush
02-26-2014, 06:31 PM
توئم خامه شکلاتی دوست نداری نه؟ ای بابا یه همدم نداریم توی این فروم! :)
دوست دارم، اما فکر نکنم به اندازهی پرنسسبانوی باغِ طوطینشین که از فرطِ اینکه نمیداند در شرایطِ مختلف چه بپوشد و چگونه آرایش کند که ملوس شود به نیهیلیسم رسیده و با صادق جون و آلبر جون معاشقهی عرفانی میکند!
Alice
02-26-2014, 06:37 PM
دوست دارم، اما فکر نکنم به اندازهی پرنسسبانوی باغِ طوطینشین که از فرطِ اینکه نمیداند در شرایطِ مختلف چه بپوشد و چگونه آرایش کند که ملوس شود به نیهیلیسم رسیده و با صادق جون و آلبر جون معاشقهی عرفانی میکند!
با صادق من درست صحبت کن! حق نداری چیزی بهش بگیا...
عقاید نهیلیستی این روزها برطرف شده، یه دورهی چند روزه بود تموم شد رفت! :)
البته نهیلیست هستما، ولی رادیکال نیستم. نهیلیسم میانه! نه چپ نه راست.
فعلا خرید عید نرفتم، هفته بعدی میرم... ماهی قرمز هم خیلی دوست دارم. از سیگارت هم خوشم میاد! :)
kourosh_bikhoda
02-26-2014, 06:44 PM
من آدم بی جنبه ای نیستم ولی با این اتفاق واقعا ناراحت شدم. اذیت و دست انداختن هم شرایط و حدی داره، نه اینکه آدم توی حال خودش باشه، جلوی مردم سیگارت بندازن زیر پاش! اونم با اون صداش که زهرهی آدم واقعا آب میشه! حداقل یه ندایی می داد که حواست باشه یا برو اونور و ...! هیچی نگفت، حتی بعدشم عذرخواهی هم نکرد، فقط می خندید... پررروووو
خب منم منظورم این مدل اذیت کردن نبود. من اصلن دختر غریبه رو اذیت نمیکنم. منظورم دختری که میشناسم و باهاش شوخی دارم بود :e404:
در اونصورت از اذیت کردن دریغ نمیکنم :e420:
Anarchy
02-26-2014, 06:56 PM
آلیس که گردانندگی میکردی همه عمر .... دیدی که چگونه گرداننده آلیس کرد؟:e402::e330:
پ.ن: چیزی که عوض دارد، گله ندارد، دارد؟ پس به پرنسسِ درونات بگو، بیخود موهایش را از خشم نکند! برو به مامی بگو یک فنجان هاتچاکلت برایت درست کند!
منو بگو که پست آلیسو خوندم اما نفهمیدم منظورشو ... خیلی بی ادبی آلیس :e405: !!!
یه نفر
02-26-2014, 07:27 PM
:e40d:
viviyan
02-26-2014, 07:39 PM
ما ورزشکاریم :e40a: کوفته ایم کلا. از روی تخت نمیتوانیم بلند شویم. یکشنبه بعد از باشگاه با دوستم رفتیم از سوپرمارکت کبریت خریدیم و رفتیم کوچه بالایی، سیگار کشیدیم. از آن روز گلویمان دچار التهاب شده. دوستمان که رو به موته :e404:
viviyan
02-26-2014, 07:42 PM
ملت ورزشکارنا. ولی هیکلا داغونه. ما با این قد و قواره مان احساس ریزی میکردیم بینشان. من و دوستام میریم باشگاه، چشم چرانی میکنیم بیشتر. آی حال میده، ولی میترسیم آخر بیایند و به علت هیزی عذرمان را بخواهند :e411:
viviyan
02-26-2014, 07:54 PM
اتانازی کودکان که تازگی ها به گمانم در فنلاند (؟) داره قانونی میشه خیلی خوبه. البته نوشته بود که کودک باید کاملا از وضعیت خودش آگاه باشه و واقعا مرگ را بخواهد ولی اینجانب برای یک کودک 6 ساله که توانایی های حرکتی/ذهنی/شناختی و ... اش از یک نوزاد یکساله هم پایین تر هست و انواع دفورمیتی های اسکلتی را دچارش هست یا در انتظارش نیز توصیه میکند. در هر صورت گمان نکنم لذتی از زندگی اش ببرد.
Persepolis
02-26-2014, 07:55 PM
ملت ورزشکارنا. ولی هیکلا داغونه. ما با این قد و قواره مان احساس ریزی میکردیم بینشان. من و دوستام میریم باشگاه، چشم چرانی میکنیم بیشتر. آی حال میده، ولی میترسیم آخر بیایند و به علت هیزی عذرمان را بخواهند :e411:ویوی جان چشم چرانی چه چیزی را میکنی؟
viviyan
02-26-2014, 07:57 PM
ویوی جان چشم چرانی چه چیزی را میکنی؟
سک و سینه، پر و پاچه و ... :e414:
Persepolis
02-26-2014, 08:00 PM
سک و سینه، پر و پاچه و ... :e414:سک؟! به قصد لذت یا سخره! :e404:
Alice
02-26-2014, 08:03 PM
خیلی بی ادبی آلیس :e405: !!!
ولی من هنوزم نفهمیدم داریوش چرا اون رو برعکس کرد، اصن چه ربطی داشت؟ مثلا فکر کرد الان من عصبانی میشم؟ :)
viviyan
02-26-2014, 08:05 PM
سک؟! به قصد لذت یا سخره! :e404:
سک حرف حشوه :e40e: صرفا به قصد لذت، تعداد معدودی چشمان ما را میگیرند و همان ها را چشم چرانی اشان میکنیم و با هم درباره اشان صحبت میکنیم و بهم نشانشان میدهیم :e404:
kourosh_bikhoda
02-26-2014, 08:10 PM
ملت ورزشکارنا. ولی هیکلا داغونه. ما با این قد و قواره مان احساس ریزی میکردیم بینشان. من و دوستام میریم باشگاه، چشم چرانی میکنیم بیشتر. آی حال میده، ولی میترسیم آخر بیایند و به علت هیزی عذرمان را بخواهند
مواظب باشید ورزش مانع سیگارتون نشه :e409:
Alice
02-26-2014, 08:12 PM
با هم درباره اشان صحبت میکنیم و بهم نشانشان میدهیم
منم بعضی اوقات چشمچرونی میکنم، اتفاقا چشمچرونی منم زیاد میکنن و منم خوشم میاد! (البته خانمها) ولی دیگه بهم نشون نمی دیم!!! :)
kourosh_bikhoda
02-26-2014, 08:12 PM
سک و سینه، پر و پاچه و ...
سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟:e41f:
viviyan
02-26-2014, 08:16 PM
مواظب باشید ورزش مانع سیگارتون نشه :e409:
ما زندگی امان اصول دارد. هیچ چیز جای چیز دیگر را نمیگیرد. البته سیگاری نیستیم. بعد از قرنی دلمان سیگار خواست :e414:
سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟:e41f:
البته چشم چرانی زنان دیگر را کردن دلیل بر تمایل به سکس باهاشون نیست. من حالم بد میشه از تصور خوابیدن با دختری که امروز به دوستانم نشان دادم به عنوان دختر سکسی :e40b:
viviyan
02-26-2014, 08:20 PM
ولی دیگه بهم نشون نمی دیم!!! :)
با اشاره که بهم نشان نمیدیم. یواش در گوشی، آدرس میدیم. اصلا تابلو نمیکنیم. البته آن یکی دوستمان گفت تو آینه ها همه چیز مشخص هست :e411:
Alice
02-26-2014, 08:20 PM
سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟ :e41f:
نیگا کن کف میزنه! :)
یعنی الان این گرایشاتو داشته باشه خیلی خوبه؟ :)
Persepolis
02-26-2014, 08:22 PM
که اینطور!! :e417:
حالا یاد حرف اون بابابی افتادم که میگفت اگه زنها اون معاملۀ مردها را داشتند روزی 10 بار ترتیب مردها را میدادند!!!
kourosh_bikhoda
02-26-2014, 08:25 PM
نیگا کن کف میزنه! :)
یعنی الان این گرایشاتو داشته باشه خیلی خوبه؟ :)
خوب و بد نداره. فرقی با گرایشات به جنس مخالف نداره برای من :)
کف زدم چون خوشحال شدم که کشفش کردم :e056:
viviyan
02-26-2014, 08:27 PM
که اینطور!! :e417:
حالا یاد حرف اون بابابی افتادم که میگفت اگه زنها اون معاملۀ مردها را داشتند روزی 10 بار ترتیب مردها را میدادند!!!
نه بابا، هیچ کدام از این هیکل هایی که ما در باشگاه میبینیم قابل ترتیب دادن نیستند، ما سخت پسندتر از این حرفهاییم :e40a:
viviyan
02-26-2014, 08:31 PM
برویم به ترک اعتیادمان به اینترنت برسیم. شبتان خوش دوستان :e40a:
Dariush
02-26-2014, 08:36 PM
فعلا خرید عید نرفتم، هفته بعدی میرم... ماهی قرمز هم خیلی دوست دارم. از سیگارت هم خوشم میاد! :)
ای بابا، حالا برای خرید رفتن میخواهی چی بپوشی؟ فکر کنم دوباره غددِ نیهیلیستیات عود کنند!
ولی من هنوزم نفهمیدم داریوش چرا اون رو برعکس کرد، اصن چه ربطی داشت؟ مثلا فکر کرد الان من عصبانی میشم؟ :)
ربطش را دوستان همگی میدانند؛ اگر نمیدانید از دوستپسرتان بپرسید به شما میگوید؛ ولی فکر کنم آن موقع دیگر حتما عصبانی شوی.
الان شوالیه با آن ذهن کثیفاش میآید برای موشکافی:))
Alice
02-26-2014, 08:39 PM
ربطش را دوستان همگی میدانند؛ اگر نمیدانید از دوستپسرتان بپرسید به شما میگوید؛ ولی فکر کنم آن موقع دیگر حتما عصبانی شوی.
الان شوالیه با آن ذهن کثیفاش میآید برای موشکافی:))
نه جدا من ربطش رو نفهمیدم، توضیح بده کنجکاو شدم! اصلا چه ربطی داشت؟ :)
Alice
02-26-2014, 08:47 PM
ای بابا، حالا برای خرید رفتن میخواهی چی بپوشی؟ فکر کنم دوباره غددِ نیهیلیستیات عود کنند!
حالا دیگه منو مسخره میکنی؟؟؟ :)
Dariush
02-26-2014, 08:48 PM
آخر میترسم پرنسسبانو دوباره طغیان کند و دچار افسردگی شود از این بیادبی به ساحتاش. ولی از دوستان در موردِ واژهی «کردن» و معانیاش بپرس بعدا:e330::e330::e330:
Alice
02-26-2014, 08:53 PM
آخر میترسم پرنسسبانو دوباره طغیان کند و دچار افسردگی شود از این بیادبی به ساحتاش. ولی از دوستان در موردِ واژهی «کردن» و معانیاش بپرس بعدا
خب منم به خاطر همین گفتم که این شعر رو برعکس کردی حتی به عنوان شوخی هم وجههی خوبی نداره! البته منم شوخی کرده بودم.
منظور من این بود که اصلا برای چی برعکسش کردی؟ که حتما این رو به من وصل کنی؟؟؟
Anarchy
02-26-2014, 09:09 PM
سک حرف حشوه :e40e: صرفا به قصد لذت، تعداد معدودی چشمان ما را میگیرند و همان ها را چشم چرانی اشان میکنیم و با هم درباره اشان صحبت میکنیم و بهم نشانشان میدهیم :e404:
ویوی جان خودت نبودی که میگفتی فاقد میل و فانتزی جنسی هستی :e404: ؟ نگو که جنسش دم دستت نبوده :e105: ...
منم بعضی اوقات چشمچرونی میکنم، اتفاقا چشمچرونی منم زیاد میکنن و منم خوشم میاد! (البته خانمها) ولی دیگه بهم نشون نمی دیم!!! :)
چه جالب ... منم دقیقا همین کارو میکنم ، البته همیشه نه بعضی اوقات :24: !!
میگم این قضیه راسته که میگن همه زن ها یه کمی لزبین هم هستن :e404: ؟؟
Alice
02-26-2014, 09:14 PM
چه جالب ... منم دقیقا همین کارو میکنم ، البته همیشه نه بعضی اوقات !!
عزیز دلم منم گفتم فقط "خانمها" بد نگام کنن خوشم میاد، شاد نباش! :)
میگم این قضیه راسته که میگن همه زن ها یه کمی لزبین هم هستن ؟؟
چی بگم آخه.. سوالات سخته! :)
همه رو نمیدونم، اما من یه کمی تمایلات هومورُمانتیک دارم... البته نه هوموسکشوال، فقط احساسی و رُمانتیکه!
Anarchy
02-26-2014, 09:15 PM
خب منم به خاطر همین گفتم که این شعر رو برعکس کردی حتی به عنوان شوخی هم وجههی خوبی نداره! البته منم شوخی کرده بودم.
منظور من این بود که اصلا برای چی برعکسش کردی؟ که حتما این رو به من وصل کنی؟؟؟
گیر دادیا... برای خنده دیگه !! حالا اگه جدی شد هم که چه بهتر :e105: ...
Dariush
02-26-2014, 09:15 PM
خب منم به خاطر همین گفتم که این شعر رو برعکس کردی حتی به عنوان شوخی هم وجههی خوبی نداره! البته منم شوخی کرده بودم. منظور من این بود که اصلا برای چی برعکسش کردی؟ که حتما این رو به من وصل کنی؟؟؟ نه به تو حتما! اینجا دستهای جوانِ کرمکی هستیم که در مورد هر چیزی یک چیزی میگوییم و گفتگو با ما معلوم نیست به کجا بکشد، خیلی از حرفها دلیلی ندارد خب، همینطوری گفته میشود دیگر. حالا چرا از لحاظِ شوخی هم در موردِ یک دختر وجههی خوبی ندارد؟ بعد همان پرنسس این شوخی را با دیگران بکند وجههاش چطور است آنوقت؟
Anarchy
02-26-2014, 09:19 PM
عزیز دلم منم گفتم فقط خانم
ها، شاد نباش! :)
حالا یه بار ما شاد بودیما ، اینم ازمون بگیر :e415: !! خب منم فقط خانوما ... از این جهت اشتراک نظر داریم دیگه :e105: !!
چی بگم آخه.. سوالات سخته! :)
همه رو نمیدونم، اما من یه کمی تمایلات هومورُمانتیک دارم... البته نه هوموسکشوال، فقط احساسی و رُمانتیکه!
خب همه چی از همون احساس و رمانتیسیسم شروع میشه :e405: !! اتفاقا در زمینه همجنسگرایی تفاوتی هست بین آقایون و خانم ها ... خانم ها انعطاف پذیر تر هستن و تمایل جنسی اونها ممکنه چندین بار هم عوض بشه در طول زندگی... مثلا زنی که مورد تجاوز قرار گرفته ، شانس بیشتری داره در یک مقطعی به همجنسش تمایل پیدا کنه ...
Alice
02-26-2014, 09:24 PM
خب همه چی از همون احساس و رمانتیسیسم شروع میشه،خانم ها انعطاف پذیر تر هستن و تمایل جنسی اونها ممکنه چندین بار هم عوض بشه در طول زندگی
نه آخه من یه خرده سابقه دارم! :)
خیلی وقت پیش عاشق یکی از دوستام شده بودم..، اما اصلا جنبه جنسی نداشت، وگرنه من کاملا هتروسکشوالم! از لحاظ عاطفی ولی نه... درکش سخته میفهمم! بیخیال! :)
Dariush
02-26-2014, 09:29 PM
حالا اگه جدی شد هم که چه بهتر ...
من چه هیزم تری به شما فروختهام که چنین مرا به بلایی چنین الیم نفرین میکنید گرامی؟ خوب است من هم چنین آرزویی برای شما داشته باشم؟
Alice
02-26-2014, 09:37 PM
من چه هیزم تری به شما فروختهام که چنین مرا به بلایی چنین الیم نفرین میکنید گرامی؟ خوب است من هم چنین آرزویی برای شما داشته باشم؟
برو بابا از خداتم باشه :e416: (دیگه چی بگم آخه...)
اما نمیخواد طاقچه بالا بذاری اگه خیلی خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی شاید بذارم پامو ببوسی! :) بـــلــــــه....
Russell
02-26-2014, 09:43 PM
چقدر دری وریهایِ بدیعی میگویند دوستان، خوشمان آمد !!
Alice
02-26-2014, 09:46 PM
چقدر دری وریهایِ بدیعی میگویند دوستان، خوشمان آمد !!
یه چیزی گفت هیچ چیز دیگه ای واسه گفتن نداشته باشم جز همونی که بالا گفتم! چند لحظه بدجوری توی تله گیرم انداخت! منم خوشمان آمد :)
Dariush
02-26-2014, 09:52 PM
برو بابا از خداتم باشه :e416: (دیگه چی بگم آخه...) اما نمیخواد طاقچه بالا بذاری اگه خیلی خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی شاید بذارم پامو ببوسی! :) بـــلــــــه....
خدا را شکر هنوز چنان جوان، رعنا و زیبا هستم که دختران برایم سر و دست میشکنند و لازم نیست که به دخترانِ ردهی 4و 5 رو بیاندازم! حالا اگر خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی، آندد هم اگر با ما باشد، شاید یک فکری به حالت کردم.
Alice
02-26-2014, 09:56 PM
یه آهنگ فوقالعاده غمناک گوش میدم در همین لحظه دلم خیلی گرفت... :e408::e413:
Dariush
02-26-2014, 10:04 PM
یه آهنگ فوقالعاده غمناک گوش میدم در همین لحظه دلم خیلی گرفت...
آخییی... غددِ نیهیلیستیِ پرنسسبانوی کوچولوی ما دوباره عود کرد... الان حتما صادق جون هم آنجاست، نه؟ یک آهنگ شاد بگذار حالت خوب میشود جوجو...:e415:
iranbanoo
02-26-2014, 10:04 PM
خیلی وقت پیش عاشق یکی از دوستام شده بودم..، اما اصلا جنبه جنسی نداشت، وگرنه من کاملا هتروسکشوالم! از لحاظ عاطفی ولی نه... درکش سخته میفهمم! بیخیال! :)
:)
این روابط عاطفی بین دختران خیلی بامزست!من دوران دانشجویی دو همخانه ای داشتم که عاشق هم بودند (و البته هم جنس گرا).بحث همجنسگراییشان به کنار ولی خیلی بامزه بودند.ساعتها می رفتند تو اتاق با یکدیگر جر و بحث میکردند!
خیلی رو مخ بودند:))
Alice
02-26-2014, 10:12 PM
این روابط عاطفی بین دختران خیلی بامزست!من دوران دانشجویی دو همخانه ای داشتم که عاشق هم بودند (و البته هم جنس گرا).بحث همجنسگراییشان به کنار ولی خیلی بامزه بودند.ساعتها می رفتند تو اتاق با یکدیگر جر و بحث میکردند!
مورد من اصلا جنسی نبود، اتفاقا ما فقط با هم بیرون میرفتیم و میگشتیم و دست هم رو میگرفتیم و... همونطوری دو جنس متضاد عاشق هم میشن اما منهای رابطهی جنسی!
فقط میخواستیم با همدیگه باشیم، همین.. اما توی خوابگاه قبول دارم اگر کسی با فاز آدم فاصله داشته باشه خیلی رو مخه!
آخییی... غددِ نیهیلیستیِ پرنسسبانوی کوچولوی ما دوباره عود کرد... الان حتما صادق جون هم آنجاست، نه؟ یک آهنگ شاد بگذار حالت خوب میشود جوجو...
شوخی نکن با من! :) فهمیدی؟ شوخی نکن من خطریم، یه چیز میگم اینجا کار دستت میدم بعدا هر دومون اخراج میشیم! :)
من بخوام انگولک کنم خطری میشم :e11b:
Dariush
02-26-2014, 10:18 PM
شوخی نکن با من! :) فهمیدی؟ شوخی نکن من خطریم، یه چیز میگم اینجا کار دستت میدم بعدا هر دومون اخراج میشیم! :)
من بخوام انگولک کنم خطری میشم
اوه اوه، باید الان قیافهی مرا ببینی، از ترس رنگش پریده، و انگشتانم از شدت لرز به سختی روی دکمههای کیبرد فرود میآیند. بروم آبقندی بخورم بیایم ...
حالا میدانی در زبانِ رشتی به چه زنانی میگویند «تومانبَکَندِه»؟
iranbanoo
02-26-2014, 10:18 PM
مورد من اصلا جنسی نبود، اتفاقا ما فقط با هم بیرون میرفتیم و میگشتیم و دست هم رو میگرفتیم و... همونطوری دو جنس متضاد عاشق هم میشن اما منهای رابطهی جنسی!
فقط میخواستیم با همدیگه باشیم، همین.. اما توی خوابگاه قبول دارم اگر کسی با فاز آدم فاصله داشته باشه خیلی رو مخه!
خوب منهم هم سن و سال شما بودم چنین دوستی های عمیقی داشتم.اینها طبیعیند ولی باید بین دوستی های عمیق و شبه عاطفی با عاشق هم جنس خود بودن تفاوتی باشد.البته به نظر من!
این هم خانه ای که گفتم بحث تفاوت فاز نبود.چون من کلا انسان منعطفیم.ولی اینها روی مخ بودند چون واقعا رابطه شان عاشقانه بود.برای هم غیرتی میشدند!یکدیگر را کنترل میکردند!حتی چون من با یکی شان رابطه ام خوب بود آن یکی با من حسابی لج بود و مرا رقیب خودش میدید:e404:
undead_knight
02-26-2014, 10:29 PM
میگم این قضیه راسته که میگن همه زن ها یه کمی لزبین هم هستن :e404: ؟؟
every woman is a lesbian
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/1.jpg?itok=mrqiuks5
with a little help from alcohol :))))
Dariush
02-26-2014, 10:29 PM
آره برو یه لیوان آب قند بخور! :) ضمنا جوجوئم خودتی! آری خوردم، تازه نفسم بالا امدم، تو را به جانِ مهربد و امیر کمی به من رحم کن، اینچنین دلم را نلرزان! جوجو هم خودتی، یک نگاهی به وضعیتات بکن:))))
تومانبکنده؟ نه نمیدونم یعنی چی! میرم از بابام میپرسم. معنی بدی نده یهو آبرومون بره؟؟؟ حیف که میدانم پدرت از اینهایی نیست که یکی سیلی آبدار بخواند زیر گوشت وگرنه میگفتم برو بپرس:))
undead_knight
02-26-2014, 10:34 PM
خدا را شکر هنوز چنان جوان، رعنا و زیبا هستم که دختران برایم سر و دست میشکنند و لازم نیست که به دخترانِ ردهی 4و 5 رو بیاندازم! حالا اگر خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی، آندد هم اگر با ما باشد، شاید یک فکری به حالت کردم.
داریوش جان من صدهابار سلیقم رو گفتم،نه واقعا به من میخوره پدوفیل باشم؟:)))
Alice
02-26-2014, 10:37 PM
نه واقعا به من میخوره پدوفیل باشم؟:)))
برید پی کارتون بابا پرروتون کردم. تو خودت هنوز دهنت بوی شیر میده بعدا پدوفیل پدوفیلی میگی؟؟؟ :e416:
Dariush
02-26-2014, 10:38 PM
داریوش جان من صدهابار سلیقم رو گفتم،نه واقعا به من میخوره پدوفیل باشم؟:)))
خب چه کنم آخر آندد، خیلی اصرار میکرد، دست بردار نبود!
Russell
02-26-2014, 10:45 PM
میان کلام دوستان و سربهسر گذاشتنشان با آلیس شکر !! ولی عزیزان اهل تخت نرد هستند؟ من بتازگی به این هنر علاقمند شدهام !! دوستان نرم افزار خوب مفتی برای بررسی پوزیشنهایِ مختلف میشناسند؟
Dariush
02-26-2014, 10:46 PM
ببین یه کاری نکن با دیلدو بیام سراغتا... دوست داری؟؟؟ از خر شیطون بیا پایین! :e416: آری؛ سرِ راه وسایل را هم با خودت بیاور؛ من حاضر نیستم برای دخترانِ زیر 7 کمترین خرجی بکنم، همه چیز مجلس پای خودشان است... بقیهی لیست را بعد از مشورت با آندد به شما پیام خواهد شد...
undead_knight
02-26-2014, 10:47 PM
برید پی کارتون بابا پرروتون کردم. تو خودت هنوز دهنت بوی شیر میده بعدا پدوفیل پدوفیلی میگی؟؟؟ :e416:
از لحاظ سنی یخورده ازت بزرگترم ولی بعید میدونم تا سی سالگیت هم بتونی اون چیزی بشی که من بهش میگم "آدم بزرگ" :))
من به رام کردن باتجربه ها گرایش بیشتر دارم در کل،ک.چیکتر از خودم میبینم میل خاصی بهش پیدا نمیکنم:))
خب چه کنم آخر آندد، خیلی اصرار میکرد، دست بردار نبود!
دیلدو و ویبریتور رو برای همین دسته از بانوان گذاشتند که ما رو اذیت نکنند:))
Dariush
02-26-2014, 10:51 PM
میان کلام دوستان و سربهسر گذاشتنشان با آلیس شکر !! ولی عزیزان اهل تخت نرد هستند؟ من بتازگی به این هنر علاقمند شدهام !! دوستان نرم افزار خوب مفتی برای بررسی پوزیشنهایِ مختلف میشناسند؟
راسل جان من هنوز به خوبی تختهنرد بلد نیستم. ولی میخواستم دعوتات کنم به یک دست شترنگ. منتظر بودم تا بیایی. فقط به این شرط که پس از مات کردنمان، ابروی ما را اینجا و آنجا نبری:e404:
Alice
02-26-2014, 10:52 PM
از لحاظ سنی یخورده ازت بزرگترم ولی بعید میدونم تا سی سالگیت هم بتونی اون چیزی بشی که من بهش میگم "آدم بزرگ" :))
عزیز من نذار بگم تو 21 سال (نهایتا 22 سال) بیشتر نداری و دم از "آدم بزرگی" میزنی! خب؟ :)
حالا تعریفت از آدم بزرگ چیه که تا سی سالگی هم اون نمیشم؟
آری؛ سرِ راه وسایل را هم با خودت بیاور؛
پس برنامه رو جور کردی دیگه؟ خب نترس زیاد دردتون نمیاد...! هواتونو دارم.. بله! :)
Russell
02-26-2014, 10:55 PM
راسل جان من هنوز به خوبی تختهنرد بلد نیستم. ولی میخواستم دعوتات کنم به یک دست شترنگ. منتظر بودم تا بیایی. فقط به این شرط که پس از مات کردنمان، ابروی ما را اینجا و آنجا نبری
بیا برادر پایهام، فکر کردی من هم شوالیه مردنیام از این کارها بکنم !!
Dariush
02-26-2014, 10:58 PM
پس برنامه رو جور کردی دیگه؟ خب نترس زیاد دردتون نمیاد...! هواتونو دارم.. بله! :) آری، به دوستانت و فروشندهها اینطوری بگو تا شک نکنند، البته گزینههای بهتری هم بودند که خب انتظار نمیرفت به عقلِ تو برسد... آن «تومانبکنده»بازیها را هم درنیاور، اطلاعاتِ شخصی کاربران را درز نده...
Dariush
02-26-2014, 10:59 PM
بیا برادر پایهام، فکر کردی من هم شوالیه مردنیام از این کارها بکنم !! خب الان باید چه کنم راسل جان؟!
Russell
02-26-2014, 11:02 PM
خب الان باید چه کنم راسل جان؟!
هیچ، من لینک را برایت میفرستم.
Alice
02-26-2014, 11:02 PM
آن «تومانبکنده»بازیها را هم درنیاور، اطلاعاتِ شخصی کاربران را درز نده...
نه آخه بهم گفت بچه منم سنشو گفتم تا آبروش جلوی همه بره! :) بــــلـــــه!
البته گزینههای بهتری هم بودند که خب انتظار نمیرفت به عقلِ تو برسد...
گزینههای خیلی بهتری توی ذهنم هست منتها نمی تونم بنویسمشون آخه! ولی خب در کل با آرامش کارم رو انجام میدن... آخر کارم پامو با التماس می بوسین میرین پی کارتون! :)
Alice
02-26-2014, 11:05 PM
راستی آندد توئم دهه هفتادی هستی نه؟ :)) اصلا حواسم نبود، راست میگهها... (البته چون سنت رو قبلا گفته بودی منم گفتم)
undead_knight
02-26-2014, 11:07 PM
عزیز من نذار بگم تو 21 سال (نهایتا 22 سال) بیشتر نداری و دم از "آدم بزرگی" میزنی! خب؟ :)
حالا تعریفت از آدم بزرگ چیه که تا سی سالگی هم اون نمیشم
خب اینو تقریبا خودم گفته بودم ایکیو:)))
جو گیر نیست،سخت گیر نیست،لجباز نیست،کلا خیلی چیزا براش "عادی" هستند
+یکم تپل هم باشه :))))
پس برنامه رو جور کردی دیگه؟ خب نترس زیاد دردتون نمیاد...! هواتونو دارم.. بله! :)
امان از تجربه :))))
Dariush
02-26-2014, 11:09 PM
نه آخه بهم گفت بچه منم سنشو گفتم تا آبروش جلوی همه بره! :) بــــلـــــه!
پس زیاد هم بیراه نگفته، اگر جوجو نبودی که اینکار را نمیکردی!
گزینههای خیلی بهتری توی ذهنم هست منتها نمی تونم بنویسمشون آخه! ولی خب در کل با آرامش کارم رو انجام میدن... آخر کارم پامو با التماس می بوسین میرین پی کارتون! :)
آن یک شب را همهجوره در خدمتِ تو خواهیم بود، هر برنامهای خواستی برایت اجرا خواهیم کرد، من اهلِ فتیش نیستم، به آندد بگو شاید کاری کرد برایت. فقط به این شرط که کمی هم برایمان حس نیهیلیستی بگیری و غمانگیز شوی و افسردهبازی درآوری! خب؟
Anarchy
02-26-2014, 11:10 PM
نه آخه من یه خرده سابقه دارم! :)
درکت مبکنم ... اتفاقا منم زود عاشق دخترا میشدم همیشه :e415::e105: !!
ولی جدا از شوخی ، خب عشق بدون چنبه جنسی فکر نکنم داشته باشیم ، مساله اینه که فکر میکنیم عشق همراه با میل جنسی اسمش هوس و این جور چیزاست و عذاب وجدان میگیریم و ناخودآگاهمونو سرکوب میکنیم...
ما که از اسپاگتیمونه ، اگه نخواستی خبرمون کن :e404: !!
برو بابا از خداتم باشه :e416: (دیگه چی بگم آخه...)
اما نمیخواد طاقچه بالا بذاری اگه خیلی خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی شاید بذارم پامو ببوسی! :) بـــلــــــه....
آلیس جان مواظب باش شوخی شوخی جدی نشه... همیشه از همین بحثا شروع میشه ها :e106: !!
بابا دیگه خیلی دارین میرین تو جزییات... این جوری ادامه بدین مجبورم یه مدت بازداشتتون کنم :e409: !!
خوب منهم هم سن و سال شما بودم چنین دوستی های عمیقی داشتم.اینها طبیعیند ولی باید بین دوستی های عمیق و شبه عاطفی با عاشق هم جنس خود بودن تفاوتی باشد.البته به نظر من!
این هم خانه ای که گفتم بحث تفاوت فاز نبود.چون من کلا انسان منعطفیم.ولی اینها روی مخ بودند چون واقعا رابطه شان عاشقانه بود.برای هم غیرتی میشدند!یکدیگر را کنترل میکردند!حتی چون من با یکی شان رابطه ام خوب بود آن یکی با من حسابی لج بود و مرا رقیب خودش میدید:e404:
باید جالب باشه این موضوع ... غیرتی شدن زن به زن دیگه چه شود :e405: !!
every woman is a lesbian
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/1.jpg?itok=mrqiuks5
with a little help from alcohol :))))
این عکسه حالا جریانش چیه ؟؟
پوزیشن سکس یا تخته راسل جان :e415: ؟؟
Russell
02-26-2014, 11:10 PM
کجایی پس داریوش جان، لینک را پیغام خصوصی کردم برایت
Alice
02-26-2014, 11:12 PM
خب اینو تقریبا خودم گفته بودم ایکیو:)))
جو گیر نیست،سخت گیر نیست،لجباز نیست،کلا خیلی چیزا براش "عادی" هستند
+یکم تپل هم باشه :))))
آره خودت گفته بودی منم گفتم، وگرنه اطلاعت کسی رو من که لو نمیدم!
خب منظورت از تپل چاق که نیست؟! من اندامم کاملا نرماله، یعنی نه لاغره لاغرم نه اضافه وزن دارم! ولی کمرم تفریبا باریکه و همین دیگه! :) بده یا خوب اینا؟
Dariush
02-26-2014, 11:15 PM
کجایی پس داریوش جان، لینک را پیغام خصوصی کردم برایت
آمدم راسل جان، شرمنده. Alice
جوجو جون، برو پاپا و مامی رو بوس، کن، دیش کن و بعدش هم مسواک بزن، رزومه و نامهی درخواستات را هم فردا ایمیل کن، متعاقبا با شما تماس گرفته خواهد شد...
undead_knight
02-26-2014, 11:16 PM
راستی آندد توئم دهه هفتادی هستی نه؟ :)) اصلا حواسم نبود، راست میگهها... (البته چون سنت رو قبلا گفته بودی منم گفتم)
من مشکلی با درز اطلاعات شخصیم ندارم چون اونهایی که مشکلی باهاشون ندارم رو روی اینترنت میزارم.
حالا البته اینجا قانونش به این مسائل توجه میکنه برای خودت شر میشه:))
undead_knight
02-26-2014, 11:20 PM
آره خودت گفته بودی منم گفتم، وگرنه اطلاعت کسی رو من که لو نمیدم!
خب منظورت از تپل چاق که نیست؟! من اندامم کاملا نرماله، یعنی نه لاغره لاغرم نه اضافه وزن دارم! ولی کمرم تفریبا باریکه و همین دیگه! :) بده یا خوب اینا؟
بد یا خوب؟گراس باید به دهن معتاد شیرین باشه:))
ولی کلا زن بالغ توی چشمای من یکم پایین تنه درشت داره،نه لزوما چاق ولی اونایی که استخون بندیشون درشت نیست با اضافه وزن جبران میشه :))
undead_knight
02-26-2014, 11:24 PM
این عکسه حالا جریانش چیه ؟؟
؟
سایت باز قاط زده ظاهرا :))
من عک دو بانوی مست رو در حال لاس زدن گذاشته بودم :))
Dariush
02-26-2014, 11:52 PM
راسل جان کمی هم به ما رحم میکردی خب!:(
Russell
02-26-2014, 11:56 PM
راسل جان کمی هم به ما رحم میکردی خب!:(
این از آماتوری من است داریوش جان که در جهیِ سختی ندارم زیاد، همه جا همینطور بازی میکنم
اگر حوصلهداری بیا ادامه دهیم، بازی دوم به مراتب بهتر از بازی اول بودی داریوش جان و مرا به زحمت انداختی، با کمی بازی بیشتر و رعایت برخی نکات بسیاز بهتز از این هم میشوی!
Dariush
02-27-2014, 12:36 AM
این دستِ آخری مرا از خنده کشت واقعا! دیدی چطور بعد از چند ارفاقت شاخ شده بودم راسل؟ :e415:
Russell
02-27-2014, 12:43 AM
این دستِ آخری مرا از خنده کشت واقعا! دیدی چطور بعد از چند ارفاقت شاخ شده بودم راسل؟
آری !!
البته من میخواستم بازی برابر شود و بتواند ادامه پیدا کند ولی نمیشد !! اما جدا از شوخی یکسری اشتباهات فاحش را نکنی (مثل ندیدن اینکه در فلان خانه رخ من میتواند اسبت را بزند) بازی را خوب پیش میبردی، حرکت و خطرات پیچیدهتر را میبینی ولی بعضی جاها خطرات ساده را نمیبینی!
Dariush
02-27-2014, 12:50 AM
آری !!
البته من میخواستم بازی برابر شود و بتواند ادامه پیدا کند ولی نمیشد !! اما جدا از شوخی یکسری اشتباهات فاحش را نکنی (مثل ندیدن اینکه در فلان خانه رخ من میتواند اسبت را بزند) بازی را خوب پیش میبردی، حرکت و خطرات پیچیدهتر را میبینی ولی بعضی جاها خطرات ساده را نمیبینی!
آری، این سوتیهای فوقالعاده را که میدادم خودم خندهام میگرفت:))... من هنوز با استراتژی و سبکهای بازی آشنا نیستم ولی دارم تمرین میکنم. هرازگاهی چنددست با هم بازی کنیم بد نیست راسل جان... سعی میکنم حریفِ تمرینیِ خوبی برایت شوم :))
Russell
02-27-2014, 12:58 AM
آری، این سوتیهای فوقالعاده را که میدادم خودم خندهام میگرفت:))... من هنوز با استراتژی و سبکهای بازی آشنا نیستم ولی دارم تمرین میکنم. هرازگاهی چنددست با هم بازی کنیم بد نیست راسل جان... سعی میکنم حریفِ تمرینیِ خوبی برایت شوم :))
با ادامهیِ بازیهایمان را که شدیدا موافقم، ولی آشنایی مقدماتی با استزاتژی بسیار مفید است، من هم قبلترها که با دوستان در دانشگاه بازی میکردم و توسط رفقای کاربلدتر آچمز میشدم و بسیاری اشتباهات ساده را چندباره تکرار میکزدم ولی متوجه نمیشدم. ولی یک کتاب آشنایی با شرتنگ را بخوانی تازه نقاط ضعف قوتت معلوم میشود و قول میدهم بازیها شدیدا حساس و نفسگیر شود.
undead_knight
02-27-2014, 01:00 AM
من فاک فرندی این چنین را دوست میدارم.
مشتاق، علاقه مند به پیشرفت و مطیع :)))))
Dariush
02-27-2014, 01:07 AM
آری؛ اساتید به توصیه کردهاند یک آشنایی مقدماتی با استراتژیها و سبکهای بازی کافیست، پس از آن فقط و فقط تمرین مهم است. یک راهِ تمرینیِ دیگر گویا مشاهدهی بازی های انجام شده و بازیهای دیگران است. در خانواده و فامیل من شطرنجباز خوب فراوان است... کمی دیر به شترنگ علاقهمند شدهام، اما باز روزنههایی از امید هست که کمی پیشرفت کنم. من با اجازهات بروم راسل، سپاس از وقتی که گذاشتی، شبات خوش...:e318:
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 12:36 PM
حالا میدانی در زبانِ رشتی به چه زنانی میگویند «تومانبَکَندِه»؟
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 12:38 PM
ولی عزیزان اهل تخت نرد هستند؟
من هستم شدید.:e00e:
Dariush
02-27-2014, 12:54 PM
معنیاش را درز نده کوروش جان، بگذار کمی خماری بکشد :))
Anarchy
02-27-2014, 01:25 PM
منم که مال اون منطقه نیستم معنیشو فهمیدم ... خیلی سخت نیست که :e404: !!
Dariush
02-27-2014, 01:30 PM
منم که مال اون منطقه نیستم معنیشو فهمیدم ... خیلی سخت نیست که :e404: !!
نه اتفاقا این معانیِ خیلی زیادی دارد؛ یکی معنیِ ظاهریاش همانیست که شما فهمیدهای، اما معانی مستتر در آن فراواناند که جز به توضیح یک بومی شمال قابل دریافت نیست :e105:
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 02:49 PM
در همین راستا «تومان دیرین» هم فراموش نشه.
:e404:
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 05:11 PM
بیدین چطو خواهیده می پِـره وَر مَره ضایع بکند! :) آخه من فقط ایپـچه رشتی بلدم، گیلکی اصطلاحانه که نانِـم! :(
ایپیچی؟ :))
من میرم «جوجو» لفظی ره. داریوش دنه چی بوگویه. بعضی دختران جوجو ایسد. بعضیشن کی نازنازی و ترسو و با اخلاقای دخترانه و کوچولو ایسدا.
viviyan
02-27-2014, 06:22 PM
از امروز میرم کلاس آواز. پولم زیادی کرده نمیدونم چطور خرجش کنم :))) اسم هنریِ استاد آوازم آسمان هست ولی اسم واقعیش یه چیزی تو مایه های سکینه که کسرا گفت.
دوستان کسی تجربه خاصی در گذراندن دوره های آواز داره؟ این استادم اصلا ازم نخواست براش صدا در بیارم تا ببینه صدام چطوره، فقط نت ها رو بهم گفت و خط های حامل و ... رو.
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 06:40 PM
این استادم اصلا ازم نخواست براش صدا در بیارم تا ببینه صدام چطوره، فقط نت ها رو بهم گفت و خط های حامل و ... رو.
شما رفتی به طرف گفتی بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. طرف نمیگه بذار صداتو چک کنم که ببینم میتونی یا نه. میگه آی قربونت برم چشم. به همین خاطر صداتو چک نمیکنه. گذشته از اون اگر صداتون برای آواز خوب نباشه خب حتمن خواننده نمیشید دیگه ولی اشکالی پیش نمیاد که آواز یاد بگیرید.
در مرحله اول با تئوری موسیقی باید آشنا بشید. هنوز خیلی مونده.
viviyan
02-27-2014, 07:02 PM
شما رفتی به طرف گفتی بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. طرف نمیگه بذار صداتو چک کنم که ببینم میتونی یا نه. میگه آی قربونت برم چشم. به همین خاطر صداتو چک نمیکنه. گذشته از اون اگر صداتون برای آواز خوب نباشه خب حتمن خواننده نمیشید دیگه ولی اشکالی پیش نمیاد که آواز یاد بگیرید.
در مرحله اول با تئوری موسیقی باید آشنا بشید. هنوز خیلی مونده.
نه بابا، کجا گفتم بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. حالا یه چیزی گفتم چرا باور کردی؟ گفت دو جلسه دیگه آواز رو کار میکنیم :e40e: انگیزه منو کور کرد بس که برام حرف زد.
viviyan
02-27-2014, 07:09 PM
ویوی جان خودت نبودی که میگفتی فاقد میل و فانتزی جنسی هستی :e404: ؟ نگو که جنسش دم دستت نبوده :e105: ...
لذت بصری میبرم آنارشی جان، نه لذت جنسی :e411: راستی من احساس میکنم یک جایی توسط تو رودست خوردم که البته قرار گذاشتم بروز ندم ولی از الان بدان که طلب دارم ازت :e402:
Anarchy
02-27-2014, 08:02 PM
لذت بصری میبرم آنارشی جان، نه لذت جنسی :e411: راستی من احساس میکنم یک جایی توسط تو رودست خوردم که البته قرار گذاشتم بروز ندم ولی از الان بدان که طلب دارم ازت :e402:
گاماس گاماس ... عجله نکن به لذت جنسی هم میرسی :e105: !! منو رو دست :e40d: ؟ اگه قرار گذاشتی بروز ندی پس چرا بروز دادی ؟! من اصلا اهل رو دست زدن نیستم :e408: ...
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 09:03 PM
نه بابا، کجا گفتم بیا پول منو بگیر بهم آواز یاد بده. حالا یه چیزی گفتم چرا باور کردی؟ گفت دو جلسه دیگه آواز رو کار میکنیم انگیزه منو کور کرد بس که برام حرف زد.
میدونم خانوم جون. منظورم اینه که استاد از پذیرش هنرجوی جدید هیچوقت امتناع نمیکنه.
کلاس موسیقی جلسات اولش زیاد با آلت موسیقی کاری نداره دیگه. یک سری مقدمات میخواد. الان آلت موسیقی شما هم هنجرتونه. باید اول کمی با علم موسیقی آشنا بشید بعد شروع به استفاده کنید. در کل تحمل کنید.
viviyan
02-27-2014, 09:19 PM
گاماس گاماس ... عجله نکن به لذت جنسی هم میرسی :e105: !! منو رو دست :e40d: ؟ اگه قرار گذاشتی بروز ندی پس چرا بروز دادی ؟! من اصلا اهل رو دست زدن نیستم :e408: ...
ووووی، از من گذشته :)) آره، تو و رودست. گفتم که در جریان باشی، انتقام من در انتظارته :e410: حالا بعدا معلوم میشه ولی بترس از آن روز :e410:
میدونم خانوم جون. منظورم اینه که استاد از پذیرش هنرجوی جدید هیچوقت امتناع نمیکنه.
کلاس موسیقی جلسات اولش زیاد با آلت موسیقی کاری نداره دیگه. یک سری مقدمات میخواد. الان آلت موسیقی شما هم هنجرتونه. باید اول کمی با علم موسیقی آشنا بشید بعد شروع به استفاده کنید. در کل تحمل کنید.
تازه گفت سیگار هم نکشم :e40b: :e414: فعلا که میرم ببینم به کجا میرسم. سپاس از شما :e303:
Alice
02-27-2014, 09:23 PM
ولی جدا از شوخی ، خب عشق بدون چنبه جنسی فکر نکنم داشته باشیم ، مساله اینه که فکر میکنیم عشق همراه با میل جنسی اسمش هوس و این جور چیزاست و عذاب وجدان میگیریم و ناخودآگاهمونو سرکوب میکنیم...
شما از جانب من قضاوت نکن، نظریه های فرویدیسم رو هم اینجا پیست نکن! حالا که دیدی عشق بدون تمایل جنسی رو تجربه کرده بودم و وجود داره.
اما در کل گرایشات جنسی/عاطفی پدیده پیچیدهایه، هرگز نمیشه یه قضیه کلی واسش نوشت...
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 09:25 PM
تازه گفت سیگار هم نکشم
درست گفته خب :e41f:
با مشروب بکش که مرگ آورتر باشه :e404:
viviyan
02-27-2014, 09:32 PM
درست گفته خب :e41f:
با مشروب بکش که مرگ آورتر باشه :e404:
تمایلی به نوشیدن مشروب ندارم خب :e40e:
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 09:35 PM
تمایلی به نوشیدن مشروب ندارم خب
اصلن مشروبو برای شما بانوان ساختند. باید بخورید بفهمید چه متاعیه.
من به هر دختری اول بار که دادم مشتری شده :e409:
Anarchy
02-27-2014, 09:37 PM
ووووی، از من گذشته :)) آره، تو و رودست. گفتم که در جریان باشی، انتقام من در انتظارته :e410: حالا بعدا معلوم میشه ولی بترس از آن روز :e410:
:e40d: !!
Alice
02-27-2014, 09:40 PM
هی... دلم واسه یکی تنگ شده... :e413:
Anarchy
02-27-2014, 09:40 PM
شما از جانب من قضاوت نکن، نظریه های فرویدیسم رو هم اینجا پیست نکن! حالا که دیدی عشق بدون تمایل جنسی رو تجربه کرده بودم و وجود داره.
اما در کل گرایشات جنسی/عاطفی پدیده پیچیدهایه، هرگز نمیشه یه قضیه کلی واسش نوشت...
من کاری به فروید ندارم دخترم ... شما اگه تونستی اول یه تعریف جامع و مانع از عشق برامون بیار ، بعد بگو تجربش کردم :e415: !!
بعد هم گفتم که همجنسگرایی تو خانم ها فرق داره شکلش ... چیزی هم که شما تجربه کردی زیر مجموعه همونه حتی اگه خلافش ثابت بشه :e105: !!
Anarchy
02-27-2014, 09:41 PM
هی... دلم واسه یکی تنگ شده... :e413:
ای بابا... قرار شد جایی چیزی نگی که :e404: !!
viviyan
02-27-2014, 09:55 PM
اصلن مشروبو برای شما بانوان ساختند. باید بخورید بفهمید چه متاعیه.
من به هر دختری اول بار که دادم مشتری شده :e409:
من قبلا چندبار خوردم ولی نمیدانم دیگه چرا تمایلی به مست شدن ندارم.
:e40d: !!
:e056:
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 10:01 PM
من قبلا چندبار خوردم ولی نمیدانم دیگه چرا تمایلی به مست شدن ندارم.
خودتون نباید بخورید. باید بهتون بدن.
ساقی نقش بسیار مهمی داره.
:e420:
viviyan
02-27-2014, 10:06 PM
خودتون نباید بخورید. باید بهتون بدن.
ساقی نقش بسیار مهمی داره.
:e420:
ما هم ساقی داشتیم. خواهرمان بود :e414: به گمانم ربطی ندارد. تمایل به مست شدن هم حس و حال خودش رو میخواد. من که آف آفم. در عوض دلمان سیگار و علف میخواد.
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 10:06 PM
آخه دخترها ساقی از کجا پیدا کنن؟
دوست دخترهای من از کجا پیدا کردند؟
غیر از اونها دوستان دختر دانشگاهی من چطور؟ :)
viviyan
02-27-2014, 10:11 PM
فیلم اودیسه فضایی کوبریک رو گذاشتم که ببینم و تحلیلش کنم برای استاد که طبق معمول نتوانستم تا آخر ببینمش. کسل کننده ترین فیلم تاریخ سینماست این اودیسه :e40e:
Anarchy
02-27-2014, 10:12 PM
دوست دخترهای من از کجا پیدا کردند؟
غیر از اونها دوستان دختر دانشگاهی من چطور؟ :)
کوروش ، شیطونی نکن !! میخوای همه رو بیاری تو خط :e404: ...
منم از مستی و الکل کلا خوشم نمیاد ... از یه حدی بیشتر هم میدونم برای سلامتی ضرر داره و نمیخورم !!
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 10:15 PM
خب اونها با پسرها اینکاره ارتباط برقرار میکردن، من گفتم که یکی دوبار بهم گفتن باید باهم بخوریم دیگه پشت دستمو داغ کردم به پسرها رو بندازم.
خب تو رو انداختی اونها هم دامو پهن کردند. با دوست پسری، کسی، آدم حسابی ای ...
خلاصه هستند ازین آدما هنوز.
viviyan
02-27-2014, 10:16 PM
من بالاترین خلافم ترا بوده، همین چند روز پیش با دوستم بودم! بهم داد، خوردیم، هر دو رفتیم فضا... :e415:
ترا چیه؟
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 10:17 PM
کوروش ، شیطونی نکن !! میخوای همه رو بیاری تو خط ...
منم از مستی و الکل کلا خوشم نمیاد ... از یه حدی بیشتر هم میدونم برای سلامتی ضرر داره و نمیخورم !!
بابا چه کاریه آخه.
کسانی که نمیخورند، بار اول و دوم کمی قلقلکشون میاد. بار سوم و چهارم خوششون میاد، بعهد کم کم خودشون میرن طرفش.
البته بازم میگم به ساقی خیلی خیلی بستگی داره ها. ما داشتیم آدمی که بار اولش مشتری شده. چون ساعتها با هم مشروب خوری کردیم بدون اینکه سگ مست بشیم.
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 10:22 PM
باید دو ساعت صبر کنی، اثرش که گرفت تا 12 ساعت فقط به ترک دیوارم میخندی...!
من یک تعدادی دوست داشتم در زمان دانشجویی میزدند و میرفتن تو فاز قم. سه تایی سیگار کون به کون روشن میکردند و آهنگ غمناک گوش میدادند.
viviyan
02-27-2014, 10:23 PM
مشروب آخه خوشمزه هم نیست که آدم همینطوری بخوره. خوبیش مستیشه دیگه. مثل من یه بار رفتم رنگ مو بخرم، فروشنده گفت میخواید رنگ مویی بدم بهت که با رنگ طبیعی فرقی نداشته باشه و کسی متوجه نشه موهاتو رنگ کردی؟ گفتم خب چه کاریه؟ اینهمه پول میدم که موهام رو رنگ کنم که آخر معلوم هم نباشه؟ :e056:
viviyan
02-27-2014, 10:26 PM
ترامادول، همون تریاکه! :) ترامادول 200 رو نصف کردیم و با هم خوردیم... ولی تو اگه خواستی بخوری 150 میلیگرم بزن که بیشتر فاز بده! :)
باید دو ساعت صبر کنی، اثرش که گرفت تا 12 ساعت فقط به ترک دیوارم میخندی...!
اوه، ترامادول خیلی سطح پایینه. بیشتر پسرای علوم پزشکی بهش اعتیاد دارن. من صبر میکنم علف گیرم بیاد برای فضا رفتن :e056:
kourosh_bikhoda
02-27-2014, 10:28 PM
خب همین مستی اگه ادامه دار باشه بدون اینکه خراب بشید بدتون میاد؟ :)
اینکار روش خودشو داره. ما ساعت ها با دوستان و فامیل نشستیم مشروب خوردیم و حال کردیم.
viviyan
02-27-2014, 10:31 PM
خب همین مستی اگه ادامه دار باشه بدون اینکه خراب بشید بدتون میاد؟ :)
اینکار روش خودشو داره. ما ساعت ها با دوستان و فامیل نشستیم مشروب خوردیم و حال کردیم.
آره. مستی خیلی خوبه، سرخوشی الکی. ولی من نخورده هم مستم :e11b:
viviyan
02-27-2014, 10:34 PM
ویوی سه چهار بار بخور بعد بگو سطحش پایینه! :) علف تا حالا نزدم، ولی گیرم بیاد حتما میکشم... توهم داره!
ترامادول رو بدون نسخه پزشک نمیدن. من آشنا تو داروخانه دارم ولی روم نمیشه برم ازشون ترامادول بگیرم، ضایعس :e404: آره، علف خوبه.
viviyan
02-27-2014, 10:42 PM
خب پس بشین ادیسه رو ببین مفهوم "هنر" رو دریابی! :) شخصا عاشق اپیزود آخرش بودم.
من فعلا برم، شب خوش. :e011:
چه خوب که مفهوم "هنر" رو دریافتی عزیزم :e411:
شبت قشنگ
Anarchy
02-27-2014, 10:44 PM
ترا چیه؟
همون ترامادول....
بابا چه کاریه آخه.
کسانی که نمیخورند، بار اول و دوم کمی قلقلکشون میاد. بار سوم و چهارم خوششون میاد، بعهد کم کم خودشون میرن طرفش.
البته بازم میگم به ساقی خیلی خیلی بستگی داره ها. ما داشتیم آدمی که بار اولش مشتری شده. چون ساعتها با هم مشروب خوری کردیم بدون اینکه سگ مست بشیم.
من بیشتر از 3-4 بار خوردم اما مشتری نشدم !! کلا من تا 18-19 سالگی رنگ مشروبم ندیده بودم ... بعدم مغز من فوق العاده مثبت و عافیت اندیش بار اومده ، پس خلاف ملاف تو کار من نیست ... دیگه ضرر مشروبم که مزید بر علت شده که نخوام زیاده روی کنم !! در این حدم بگم که همه مدل مشروبی دم دستم بود یه زمانی و تست کردم اما خوشم نیومد ...
یه نکته دیگه هم اینکه اصولا عادت ندارم با هر جمعی برای هر کاری همراهی کنم ، هر چیم مشروب خور اطرافم بوده آدمایی بوده که قبولشون نداشتم ....
خلاصه پیدا کنید پرتقال فروش را :e404: !!
viviyan
02-27-2014, 10:52 PM
آنارشی چقدر سخت میگیری. اینکه آدم بدش بیاد یه چیزه، اینکه به خاطر آخر و عاقبتش نخواد یه چیز دیگه.
اگر آدم ها اینقد نتیجه گرا و عافیت اندیش نبودند احتمالا دنیا جای زیباتری بود :e105:
Anarchy
02-27-2014, 11:24 PM
آنارشی چقدر سخت میگیری. اینکه آدم بدش بیاد یه چیزه، اینکه به خاطر آخر و عاقبتش نخواد یه چیز دیگه.
اگر آدم ها اینقد نتیجه گرا و عافیت اندیش نبودند احتمالا دنیا جای زیباتری بود :e105:
البته من تقریبا در همه مواردی که تو زندگیم میخوام کاری انجام بدم یا تصمیم مهمی داشته باشم ، سخت میگیرم :e105: !! اما شما باید ببینی خب چرا بدت میاد ؟ آخر و عاقبتش مگه جز همون دلایل نیستن ؟
به هر حال این هم جزیی از شخصیت من شده ...
کافر_مقدس
02-28-2014, 12:24 AM
از ابو هریره حدیث معتبر نبوی منقول است که هرکه در این انجمن ثبت نام کند ۳۰۰ حوری در اخرت نسیب او خواهد شد!:e530::e420:
آقا اجازه، آقا اجازه! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/7.gif
ما یک بار ثبت نام کردیم، میشه یک بار دیگه هم ثبت نام کنیم؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/2.png
کافر_مقدس
02-28-2014, 02:14 AM
یه آهنگ فوقالعاده غمناک گوش میدم در همین لحظه دلم خیلی گرفت... :e408::e413:اگر ایرانی بود لینک یا نام آهنگ پلیز!
من شاهین نجفی تا حالا گوش ندادم! یه آهنگ رشتی داره به اسم "بگا مگا" یکی از دوستام که با سلیقهی موسیقیایی من کاملا آشنائه بهم تاکید کرد این آهنگ رو گوش بده حتما عاشقش میشی!
الان ده بار پشت سر دارم گوش میدم، خیلی باحاله! :)
میگه چه بگا مگایی بَرار تونَم وا بدن! دنیا که کربلائه تو تَرا سینه بزن! (یعنی چه شلوغ بازاریه بابا تو هم بی خیال شو، دنیا که کربلاس تو کلاه خودتو بچسب برای خودت سینه بزن! مثل اینکه خواننده میخواسته دنیا رو اصلاح کنه و میره کلی فلسفه و منطق میخونه، بعد میاد توی جامعه و جهان رو که میبینه میگه: ولی وقتی که بوموم دنیا یه گاوی گیفته بو، هرچی که بخوانده بوم دنیا میان واروونه بو! )
خوشمان آمد خوشمان آمد! :)
این رو هم گوش کنید، اگه قبلن نکردید
04 Party Siasi (http://s1.picofile.com/file/7842766020/04_Party_Siasi.mp3.html)
kourosh_bikhoda
02-28-2014, 08:45 AM
من بیشتر از 3-4 بار خوردم اما مشتری نشدم !! کلا من تا 18-19 سالگی رنگ مشروبم ندیده بودم ... بعدم مغز من فوق العاده مثبت و عافیت اندیش بار اومده ، پس خلاف ملاف تو کار من نیست ... دیگه ضرر مشروبم که مزید بر علت شده که نخوام زیاده روی کنم !! در این حدم بگم که همه مدل مشروبی دم دستم بود یه زمانی و تست کردم اما خوشم نیومد ...
چه ضرری داره حالا؟
ما که نمیگیم هر شب مست پاتیل باشی! ماهی یکی دوبار مست کردن در جمع رفقا و خانواده نزدیک چنان حالی به آدم میده که نمیدانی. یکی از اعضای خانواده من سالها نمیخورد. تا اینکه 5،6 سال پیش یهو تصمیم گرفت از زندگیش لذت ببره و کلی حسرت میخوره که چرا وقتی برادرش زنده بود دعوتشو رد میکرد و باهاش نمینشست به خوردن.
Anarchy
02-28-2014, 09:44 AM
چه ضرری داره حالا؟
ما که نمیگیم هر شب مست پاتیل باشی! ماهی یکی دوبار مست کردن در جمع رفقا و خانواده نزدیک چنان حالی به آدم میده که نمیدانی. یکی از اعضای خانواده من سالها نمیخورد. تا اینکه 5،6 سال پیش یهو تصمیم گرفت از زندگیش لذت ببره و کلی حسرت میخوره که چرا وقتی برادرش زنده بود دعوتشو رد میکرد و باهاش نمینشست به خوردن.
ضرر که زیاد داره ... یه تاپیک تو بخش پزشکی هست !! خب انگار منم باید سرم به سنگ بخوره تا تصمیم بگیرم به خوردن :e404: چون همیشه در حدی میخورم که اگه نخورم سنگین ترم :e415: ... هنوز به اون درجه عرفانی نرسیدم که لذت مستی رو درک کنم :e405: !!
Alice
02-28-2014, 09:50 AM
ضرر که زیاد داره ... یه تاپیک تو بخش پزشکی هست !! خب انگار منم باید سرم به سنگ بخوره تا تصمیم بگیرم به خوردن چون همیشه در حدی میخورم که اگه نخورم سنگین ترم ... هنوز به اون درجه عرفانی نرسیدم که لذت مستی رو درک کنم !!
بابا یه کلام بگو من شوتم خلاص! :)
چشم حتما. اگر خوشم اومد اینجا اعلام میکنم..
Alice
02-28-2014, 10:43 AM
دیشب عجب خواب هالیوودی و هیجانانگیزی دیدم. خیلی باحال بود خوشمان آمد! :)
خواب دیدم یه شب یه جایی توی یه شهر عجیب و غریب بودم که ساختمون و برجهای ترسناک و غولآسایی داشت و بارون شدیدی هم میومد، تنهای تنها بودم، انگار گم شده بودم! بعد یه پسره غریبه رو اونجا دیدم، اونم گم شده بود. تصمیم گرفتیم روی آسفالت خیابون بزرگ بنویسیم HELP که یکی ما رو پیدا کنه! خیلی باحال بود همونطوری که مینوشتیم جیغ و داد میزدیم و اصلا بکلی ترس و دلهره یادمون رفته بود! خلاصه کلی ماجرای هیجانانگیز رو باهاش دیشب تجربه کردم! :) خوشمان آمد.
حالا من چطوری اون پسره رو توی واقعیت پیدا کنم؟ خیلی فکرمو مشغول کرده! :e406:
Anarchy
02-28-2014, 10:50 AM
بابا یه کلام بگو من شوتم خلاص! :)
تو که آره شوتی دخترم :e415: ، اما من دلیلی نمیبینم گوسفند باشم و هر کاری بقیه میکنن چشم بسته انجام بدم که مثلا بگم کم نیاوردم :e421: !! ملت میگن یه آبجو بزنیم روشن شیم ، خب اگه این طوریه که خر باید نورافکن باشه :e405: ... البته به قول یه نفر خر نوعی جاندار است !!
Anarchy
02-28-2014, 11:00 AM
سفسته نکن دیگه! :)
من دقیقا چه سفسته ای کردم ؟ سفسته آلیسکی نیست اسمش یه وقت ؟!
Anarchy
02-28-2014, 11:27 AM
اولا حتما نباید یک نوع سفستهی خاصی اسمش رو بگم، شما از هر مقدماتی فرجامیابی نادرست کنی میشه سفسته! حتما نباید اسم داشته باشه.
الان شما مرتکب سفسته سفسته بافی شدی !! نه عزیزم ، هر سفسته ای یه اسمی داره ... شما نشون بده از مقدمه فرجامیابی نادرست کردم !!
دوما خر و گوسفند و این جور چیزا چه ربطی داره؟ شما خوشت نمیاد خب بگو من اهلش نیستم. دیگه فلسفه بافی نکن به خاطر ضررهاش نمیخورم و ...
حالا شما چرا به خودت گرفتی ؟ ما برای اونایی که مدل گوسفندی برای کم نیاوردن ، خودشونو قاتی هر کاری میکنن گفتیم که همچین چیزی هنر نیست ... اینکه مشروب ضرر داره یه امر مسلم و اثبات شده هست ، چه ربطی به فلسفه بافی داره ؟ من اتفاقا باید بگم شما دوست داری بخوری ، بخور دیگه چرا میخوای توجیه کنی ...
قضیه هم سر این بود که من داشتم به کوروش جواب میدادم ، شما پریدی گفتی شوتی ... من نسبت به الکل نه علاقه خاصی دارم نه اینکه بدم بیاد کلا !!
کل دنیا میخورن بعدا شما میگی نه ضرر داره آخه یعنی چی شراب بخوریم؟
کل دنیا خیلی کارای دیگه میکنن ، دیگه مغلطه توسل به اکثریت که میدونی چیه ؟ بعدم من نظر شخصی خودمو دادم ... نیومدم در خونتون جلوی تو رو بگیرم که !! شما اصلا هر روز تا خرخره بخور ... جای آب اصلا مشروب بخور ، مگه فرقی به حال من داره ...
ولی ضرر هاش رو اگه میخوای بدونی به طور خلاصه :
CDC - Fact Sheets-Alcohol Use And Health - Alcohol (http://www.cdc.gov/alcohol/fact-sheets/alcohol-use.htm)
این هم آماری از میزان هزینه ای که مصرف الکل به سیستم بهداشت و درمان وارد میکنه در بعضی جوامع غربی :
Health Care Costs of Alcohol (http://www.alcoholpolicymd.com/alcohol_and_health/costs.htm)
Overview of alcohol related harm - Alcohol Action Ireland (http://alcoholireland.ie/facts/alcohol-related-harm-facts-and-statistics/)
اون کارتل های اقتصادی که پشت تجارت الکل و مواد هست باید هم جوری تبلیغ کنه تا همه جذبش بشن ...
undead_knight
02-28-2014, 11:37 AM
فیلم اودیسه فضایی کوبریک رو گذاشتم که ببینم و تحلیلش کنم برای استاد که طبق معمول نتوانستم تا آخر ببینمش. کسل کننده ترین فیلم تاریخ سینماست این اودیسه :e40e:
کوبریک گفته بوده میخواسته حوصله سر بر بودن و سختی ماموریت های فضایی رو توی فیلم نشون بده:))
Anarchy
02-28-2014, 11:54 AM
شما هرجایی "استدلال اشتباه" دیدی اسمش سفسته هست! حالا برای بعضی سفستههای معروف و متداول اسم خاصی گذاشتن، دلیل نمیشه که شما مفهوم سفسته رو محدود کنی و بگی تمام سفسته ها اسم دارن. سفسته شما این بود که با قیاس دور و نابجای خر و گوسفند خواستی تاثیر کلامت رو بیشتر کنی. در حالیکه هیچ گوسفند و خر ربطی به موضوع جاری نداشت.
اون که آوردی تعریف کلی سفسته بود ... سفسته بدون اسم ما نداریم ! دیدی که آخرشم مجبور شدی اسم سفسته رو بگی ...
اول که گوسفند و خر دو جای مختلف به کار برده شد و ربطی به هم نداشت ... دوم هم که خر و گوسفند برای اثبات مفید یا غیر مفید بدون مشروب نبود ، تشبیهی بود برای عملکرد بعضی ها !! پس اونجا استدلالی نکردم که بخوام سفسته ای کرده باشم ... استدلال بد بودن مشروب مستند به لینک هایی هست که دادم !!
شما این همه با من شوخی تریسام و دیلدو کردید من جیکم درنیومد! حالا من به شوخی گفتی تو شوتی ناراحت شدی؟
من سعی میکنم کمترین میزان شوخی رو بکنم و معمولا صبر میکنم ببینم اوضاع چطوریه ... حرف بی ربط هم سعی میکنم نزنم !! اون دیلدو و تری سام رو هم داریوش گفت. من خیلی غیر مستقیم تو یکی دو پست یه چیزایی گفتم !!
الان هم ناراحت نشدم ... اما اینکه فکر کنی بچه باحال کسی هست که مواد مصرف کنه و مشروب بخوره و کاری که همه میکنن رو بکنه ، اشتباهه !! فلسفه بافی هم نکردم و همه حرفام مستنده ...
viviyan
02-28-2014, 12:18 PM
البته من تقریبا در همه مواردی که تو زندگیم میخوام کاری انجام بدم یا تصمیم مهمی داشته باشم ، سخت میگیرم :e105: !! اما شما باید ببینی خب چرا بدت میاد ؟ آخر و عاقبتش مگه جز همون دلایل نیستن ؟
به هر حال این هم جزیی از شخصیت من شده ...
آنارشی جان من قصد حمله به شخصیت شما رو نداشتم. اتفاقا این خیلی خوبه اگر به خاطر این رفتارت به خودت سختی نمیدی. یعنی واقعا تمایلی به می نوشی نداری. :e303: منظورم از این که سخت میگیری این بود که به نگر من زندگی آنقدر ارزشش رو ندارد که به خاطرش به حفظ یک رویه پافشاری کنیم. مثلا من امروز تمایلی به نوشیدن مشروب الکلی ندارم، خب نمینوشم، فردا ممکن هست دوست داشته باشم و مینوشم. فردا نمیگم ضرر داره و ال و بل و بیخیالش بشم.
viviyan
02-28-2014, 12:32 PM
:e207:
ویوی از اون روزی که گفتی چشم چرونی میکنی به نظرم باید اندام فیت و رو فرمی داشته باشی! جوووون، شمارتو بده مزاحم بشم! :)
آخه اینهمه پسر، چرا یه دختر باید به من نظر داشته باشه؟ :e40b: :e411: چشم چرانی چه ربطی به اندام رو فرم داره آلیس جان؟ :e40d:
Anarchy
02-28-2014, 12:33 PM
تعریف کلی و جزئی نداریم. اون تعریف "سفسته" بود، هر استدلال سخیف یا برهانی که "منطقی" نباشه ( به هر دلیلی، یا فرجامیابی، یا مقدمات نادرست و ...) میشه سفسته و استدلال اشتباه. سفسته هایی که اسم دارن اقسام متداول و "شناختهشدهتری" هستن که توی اثبات قضایا بکار میرن. همین که من نادرست بودن استدلال شما رو به هر دلیلی نشون بدم استدلال شما از نظر منطق مقبول نیست و "سفسته" محسوب میشه. سفسته به کوتاهی = استدلال اشتباه.
برای اینکه نشون بدی استدلال اشتباه هست نیاز به توضیح داری ... همون توضیح ، استدلال اشتباه رو میبره تو یک دسته خاص که "اسم" هم داره ... به روایتی بالای صد نوع سفسته داریم :e402: !!
در مورد گسفند و خر هم نخواستی چیزی رو مستقیم اثبات کنی، خواستی از مثالهای نابجا "تاثیر" کلامت رو بیشتر کنی و بگی مشروب خوردن اشتباهه.
نیازی به همچین چیزی ندارم وقتی ضرر داشتن مشروب یه امر اثبات شده و مسلم هست ... مثال ها هم برای توصیف افراد دنباله رو بود نه مفید یا مضر بودن مشروب !! نا به جا هم نبوده ، چون گوسفند شهره هست به دنباله رو بودن ، خر هم که آب و جو میخورد :e405: ...
اگر مشروب ضرر داره در عوض مزایای زیادی هم داره، یکی از اصلی ترین مزیتهای شراب از قول استادم خیام نیشاپوری:
«دانا آن طب چنین گفته اند، چون جالینوس و بقراط و سقراط و بوعلی سینا و محمد زکریای که هیچ چیز در تن مردم نافع تر از شراب نیست، خاصه شراب انگوری تلخ و صافی، و خاصیتش آنست که غم را ببرد و دل را خرم کند ....»
مزایا که داره اما زیاد نیست ... حالا شما بخورید فعلا ، ما هم سعی میکنیم به این درجات عرفانی نزدیک بشیم :e407: !!
من همچین فکری نمیکنم، حرف توی دهن من نذار.
واقعا :e417: ؟؟
داریوش و شما و شوالیه و ... همه دست به دست هم دادین منو سر به سر بذارین. اما من از این مدل شوخیهاتون ناراحت نشدم.
من یه کوچولو همراهی کردم فقط و گرنه از یه حدی بیشتر شوخی رو درست نمیدونم .
تو هم تابلوئه ناراحت شدی...
شاید چند لحظه فقط ... بالاخره گاهی سو تفاهم پیش میاد :e414: !! من از دوستان هیچ وقت دلگیر نمیشم .
حالا ناراحت نباش عزیزم، اگه خیلی مایلی مثه داریوش و شوالیه میذارم تو هم پامو شوخی شوخی ببوسی! :)
برو از اسپاگتی بترس دختر :e404: ، ما خودمون صاحب داریما :e106: !!
Anarchy
02-28-2014, 12:42 PM
آنارشی جان من قصد حمله به شخصیت شما رو نداشتم. اتفاقا این خیلی خوبه اگر به خاطر این رفتارت به خودت سختی نمیدی. یعنی واقعا تمایلی به می نوشی نداری. :e303: منظورم از این که سخت میگیری این بود که به نگر من زندگی آنقدر ارزشش رو ندارد که به خاطرش به حفظ یک رویه پافشاری کنیم. مثلا من امروز تمایلی به نوشیدن مشروب الکلی ندارم، خب نمینوشم، فردا ممکن هست دوست داشته باشم و مینوشم. فردا نمیگم ضرر داره و ال و بل و بیخیالش بشم.
نه خواهش میشود این چه حرفیه :e415: !! دلیل عدم گرایش من به الکل مالتی فکتوریال هست . اولیش اینه که از اول همچین چیزایی در دسترس من نبوده ، بنابراین بود و نبودش برام زیاد فرقی نداره . عادت های ذهنی هم باید بر اثر تکرار شکل بگیره ، مثلا من فلان غذا رو دوست دارم چون بارها برام تکرار شده و حتی یه خاطره خودش میتونه باعث علاقه من به اون شده باشه. مشروب هم همینه !! خب من اینو نداشتم ....
علت بعدی اینه که من از مزه الکل بدم میاد و هر کاری کردم نتونستم بهش عادت کنم. هر بارم میخورم به زور تحملش میکنم . اینم که میگن جنس خوب نخوردی چرته ، چون هر مدلی خوردم باز طعم الکلش همون بوده :e105: !!
یه علت دیگه جمع مشروب خور و رفتارشون هست که خوشم نمیاد و این کاملا بستگی به شخصیت افراد داره ...
علت آخر هم همون مساله ضرر برای سلامتی هست که همه میدونیم ...
تازه اینم بگم که تو عمرم یه پکم به سیگار نزدم :e107: !!
یه نفر
02-28-2014, 12:49 PM
البته من یه کمی تمایل به همجنس هم دارم، اما
فقط در حد همین چشمچرونی، مثلا اگه تو باشگاه شما بودم یه ساعت زیرزیرکی بهت زل میزدم! :)
این تمایل به همجنس نیست. البته باید میزان چشم چرونی مشخص بشه تا بهتر بگم این تمایل به همجنس هست یا فقط یک نگاه زنانه..
میدونی که!
viviyan
02-28-2014, 12:54 PM
من قدم بلند نیست اما اندامم ایده آله، اما تو که قدتم بلنده، باشگاه هم میری، صداتم که خوبه و ...! یعنی خیلی روی فرمی دیگه! :)
من الان توی فکر اون پسرهام. اگه اون رو پیدا نکنم به هیچ پسری نظر ندارم! :(
بعدشم پسرها رو یه ذره بهشون رو میدی پررررو میشن، واسه همین خوشم نمیاد. البته من یه کمی تمایل به همجنس هم دارم، اما
فقط در حد همین چشمچرونی، مثلا اگه تو باشگاه شما بودم یه ساعت زیرزیرکی بهت زل میزدم! :)
البته پسرهای دفترچه رو به دلیل فرهیخته بودن دوست دارم، واسه همین میام اینجا. کلا اینطور محافل رو دوست دارم، بیرون از اینجا هم
دوستامو اینطوری انتخاب میکنم.
اوه آلیس، من که همه چیزم معمولیه :e408: ولی گمان نکنم اصلا تمایلی به بوسیدن بدن نرم یک دختر داشته باشم سپاس از پیشنهادت :e414: یه مدت خیلی میخواستم تجربه کنم ولی بعد فکرش رو از سرم بیرون کردم شاید چون اطمینان ندارم به تمیز بودنشان.
در هر صورت پررویی پسرها رو ترجیح میدم :e404: اصلا برام قابل درک نیست که چرا نباید به پسرها رو داد، من به هر پسری که باش در ارتباط اجتماعی هستم رو میدم ولی اصلا پررو نمیشن، حتی به پسری که مثلا تو خیابان برگه تبلیغاتی میده هم با لحن خودمانی حرف میزنم :دی
viviyan
02-28-2014, 12:56 PM
ویوی کلا با پسرها بهتر ارتباط برقرار میکنه، من منظورم این بود که با همجنس خودم رابطم بهتره. از پسرها خیلی خوشم نمیاد...
این چشمچرونی هم فقط یه نگاه زنانه هست، اما یه خرده با دوز بالاتر! :) کلا همه دخترها توی باشگاه چشمچرونی میکنن، فقط من و ویوی که نیستیم. من یه کمی دوزم بالاتره! :* :)
خب پس یعنی به من نظر نداری به وقت؟ راحت باشم بات؟ :e056:
viviyan
02-28-2014, 01:06 PM
راحت باش، من اگه نظر هم داشته باشم اصن کبریت بیخطرم! :)
تا حالا شده یه خوابی ببینی خیلی تحت تاثیرش قرار بگیری؟ من الان تحت تاثیر اون پسرهام... خیلی بهش فکر میکنم! عجیبه واقعا... یدونه خواب معمولی چقدر میتونه تاثیرگذار باشه.. چقدر حال داد...
من نه عزیزم. یه کم منطقی ام. به خواب بهایی نمیدم مگر به خواب هایی که از خوراکی میبینم چون نیاز بدنم را فریاد میزنند. مگه قیافه پسرِ رو یادته؟
Anarchy
02-28-2014, 01:13 PM
راحت باش، من اگه نظر هم داشته باشم اصن کبریت بیخطرم! :)
تا حالا شده یه خوابی ببینی خیلی تحت تاثیرش قرار بگیری؟ من الان تحت تاثیر اون پسرهام... خیلی بهش فکر میکنم! عجیبه واقعا... یدونه خواب معمولی چقدر میتونه تاثیرگذار باشه.. چقدر حال داد...
جریان این خوبه چیه ؟ چیکار کردین مگه با این پسره ؟
Alice
02-28-2014, 01:15 PM
جریان این خوبه چیه ؟ چیکار کردین مگه با این پسره ؟
هیچ کاری نکردیم، فقط چند بار از فرط هیجان بغلش کردم، اون کاری نمیکرد فقط یه بار یواشکی بوسم کرد... :(
Anarchy
02-28-2014, 01:20 PM
هیچ کاری نکردیم، فقط چند بار از فرط هیجان بغلش کردم، اون کاری نمیکرد فقط یه بار یواشکی بوسم کرد... :(
از شما چه پنهون گاهی که خواب های سکسی میدیدم مخصوصا دوران نوجوانی تو خواب هی به خودم میگفتم این واقعیه دیگه ، بعد کلی کیف میکردم که آره واقعیه ... یه دفعه از خواب میپریدم همچین ضد حال میخوردم که نگو :e415: !!
Alice
02-28-2014, 01:24 PM
از شما چه پنهون گاهی که خواب های سکسی میدیدم مخصوصا دوران نوجوانی تو خواب هی به خودم میگفتم این واقعیه دیگه ، بعد کلی کیف میکردم که آره واقعیه ... یه دفعه از خواب میپریدم همچین ضد حال میخوردم که نگو !!
عجب ضد حالی! :) تا حالا شده توی خواب عاشق هم بشی؟!
من فکر کنم عاشقش شدم... :(
آخه چرا اومد توی خوابم بعدن یهو غیب شد... ای کاش نمیومد اصلا! خدا کنه دوباره امشب خوابشو ببینم...
Anarchy
02-28-2014, 01:58 PM
آخه چرا اومد توی خوابم بعدن یهو غیب شد... ای کاش نمیومد اصلا! خدا کنه دوباره امشب خوابشو ببینم...
بشین تا یادته قیافشو بکش شاید بعدا دیدیش ...
undead_knight
02-28-2014, 02:13 PM
دیشب عجب خواب هالیوودی و هیجانانگیزی دیدم. خیلی باحال بود خوشمان آمد! :)
خواب دیدم یه شب یه جایی توی یه شهر عجیب و غریب بودم که ساختمون و برجهای ترسناک و غولآسایی داشت و بارون شدیدی هم میومد، تنهای تنها بودم، انگار گم شده بودم! بعد یه پسره غریبه رو اونجا دیدم، اونم گم شده بود. تصمیم گرفتیم روی آسفالت خیابون بزرگ بنویسیم HELP که یکی ما رو پیدا کنه! خیلی باحال بود همونطوری که مینوشتیم جیغ و داد میزدیم و اصلا بکلی ترس و دلهره یادمون رفته بود! خلاصه کلی ماجرای هیجانانگیز رو باهاش دیشب تجربه کردم! :) خوشمان آمد.
حالا من چطوری اون پسره رو توی واقعیت پیدا کنم؟ خیلی فکرمو مشغول کرده! :e406:
plot twist:you are actually dreaming now and that boy was real
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/53.jpg
:))
undead_knight
02-28-2014, 02:16 PM
Beautiful Creatures (2013) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1559547/)
پسره توی خواب عاشق این دختره میشه،بعدا توی زندگی واقعی میبینتش :))
Alice
02-28-2014, 02:19 PM
plot twist:you are actually dreaming now and that boy was real
همه دهه هفتادی ها :) پرچممون بالاس! :)
پسره توی خواب عاشق این دختره میشه،بعدا توی زندگی واقعی میبینتش :))
وای، یعنی میشه؟؟؟ :( به خدا افسرده شدم، از صبح تاحالا دارم بهش فکر میکنم... اصن آرزوم شده امشب دوباره ببینمش...
undead_knight
02-28-2014, 02:25 PM
نه خواهش میشود این چه حرفیه :e415: !!
...
!!
چه شباهت دقیقی :))
گویا یکی از دلایلی که من با همه جور آدمی میتونم دوست بشم همینه،چند شخصیتی گونگی! دارم :)))
undead_knight
02-28-2014, 02:29 PM
همه دهه هفتادی ها :) پرچممون بالاس! :)
وای، یعنی میشه؟؟؟ :( به خدا افسرده شدم، از صبح تاحالا دارم بهش فکر میکنم... اصن آرزوم شده امشب دوباره ببینمش...
پرچم آندد همیشه در احترازه :))
اوف بدجور عاشقش شدی پس،البته طبق تئوری امیر باید ببینی هدف پنهانت چیه،چون یه زن نمیتونه واقعا عاشق یه مرد بشه:e402:
مشخصات پسره رو ذکر کن شاید یکی رو برات پیدا کردم :))
Alice
02-28-2014, 02:37 PM
پرچم آندد همیشه در احترازه :))
اوف بدجور عاشقش شدی پس،البته طبق تئوری امیر باید ببینی هدف پنهانت چیه،چون یه زن نمیتونه واقعا عاشق یه مرد بشه
آره، دیشب توی فاز شادی بودم، اما الان دارم آهنگ غمناک گوش میدم، از گروه اوهام، غزلهای عاشقانه و دردناک حافظ رو میخونه:
حافظ اگر سجدهی تو کرد، مکن عیب... کافر عشق ای صنم، گناه ندارد...
گوشهی ابروی توست، منزل جانم... خوش تر از این گوشه پادشاه ندارد...
من عاشق ظاهرش نشدم، اصلا یه مغناطیس عجیب و غریبی مارو به هم جذب میکرد، جفتمون گم شده بودیم... اولش خیلی ترسیده بودم اما آخرش که عاشقش شده بودم دوست داشتم تا آخر عمرم باهاش بطور گمشده زندگی کنم...
--
امیر میگفت دخترها مردای بتا رو از لحاظ مالی میخوان و عاشقشون نمیشن، فقط عاشق مردهای آلفا میشن و وقتی که آلفا اونها رو رها کنه مث اینکه تکهای از روح دختر رو با خودش می بره... منم تکه ای از روحم رو اون پسره توی خواب با خودش برد...
به نظرت تاثیرش تا فردا از بین میره؟
kourosh_bikhoda
02-28-2014, 02:41 PM
به نظرت تاثیر تا فردا از بین میره؟
من تا به حال انقدر تحت تاثیر خواب نبودم. فقط دو سه ساعت طول کشیده بود. شاید به این خاطر باشه که امروز تعطیله و کار دیگه ای نداری. بهتره خودتو مشغول کنی. همون بیرون رفتن باعث میشه حالت بهتر بشه.
Alice
02-28-2014, 02:54 PM
من تا به حال انقدر تحت تاثیر خواب نبودم. فقط دو سه ساعت طول کشیده بود. شاید به این خاطر باشه که امروز تعطیله و کار دیگه ای نداری. بهتره خودتو مشغول کنی. همون بیرون رفتن باعث میشه حالت بهتر بشه.
من قبلا هم تحت تاثیر خوابام قرار میگرفتم، ولی این یکی انگار خیلی بیشتر منو تحت تاثیر قرار داد... شاید به خاطر اینکه احساسی تر هستم...
ای کاش حداقل یه دل سیر بغلش می کردم اینطوری خمارش نباشم! :(
مثل معتادی که برای مواد آروم و قرار نداره خمارش شدم... من باید هر طوری شده اون رو پیدا کنم! :( چطوری فراموشش کنم وقتی انقدر بهش سمپاتی داشتم... انگار یه جوری مغناطیس ماوراءالطبیعه بهش داشتم...
3681
Alice
02-28-2014, 07:35 PM
خب پارتی سیاسی رو دانلود کردم و گوش دادم. یه کمی بیادبی بودآ :)
م م م م ... راستش رو بخواید من از سبک رپ تند به این شکل خوشم نمیاد، بگا مگا هم تقریبا رپ بود ولی احتمالا چون رشتی بود و مضمون باحالی داشت خوشم اومد.
به هر حال فعلا از شاهین نجفی کلن همین دوتا آهنگ رو بیشتر نشنیدم، پس نمیتونم در موردش نظری بدم! :)
:e303:
Dariush
02-28-2014, 07:49 PM
امیدوارم هیچ شباهتی به من نداشته باشد:e402:
Alice
02-28-2014, 08:01 PM
امیدوارم هیچ شباهتی به من نداشته باشد
خیلی بدجنسی.. ولی خوشبختانه الان تاثیرش کمتر شده. فکر کنم فردا صبح که پاشدم دیگه عشقش از سرم بیرون رفته باشه! :)
undead_knight
02-28-2014, 08:03 PM
آره، دیشب توی فاز شادی بودم، اما الان دارم آهنگ غمناک گوش میدم، از گروه اوهام، غزلهای عاشقانه و دردناک حافظ رو میخونه:
حافظ اگر سجدهی تو کرد، مکن عیب... کافر عشق ای صنم، گناه ندارد...
گوشهی ابروی توست، منزل جانم... خوش تر از این گوشه پادشاه ندارد...
من عاشق ظاهرش نشدم، اصلا یه مغناطیس عجیب و غریبی مارو به هم جذب میکرد، جفتمون گم شده بودیم... اولش خیلی ترسیده بودم اما آخرش که عاشقش شده بودم دوست داشتم تا آخر عمرم باهاش بطور گمشده زندگی کنم...
--
امیر میگفت دخترها مردای بتا رو از لحاظ مالی میخوان و عاشقشون نمیشن، فقط عاشق مردهای آلفا میشن و وقتی که آلفا اونها رو رها کنه مث اینکه تکهای از روح دختر رو با خودش می بره... منم تکه ای از روحم رو اون پسره توی خواب با خودش برد...
به نظرت تاثیرش تا فردا از بین میره؟
شما آدمی زادا موجودات عجیبی هستید:e403:
در هر حال من با کوروش موافقم که "وقت داشتن" برای فکر کردن به این خواب اهمیت داشته،توی روز عادی بود احتمالا تا اخر روز یادت نمیموند حتی خوابشو دیدی.
البته من یه کابوس با تاثیری به مراتب شدیدتر از این تا حالا داشتم،هرچند محتواش یادم نبود ولی وحشت اولیش و حس فوق العاده بدش تا چند هفته کاملا باهام بود :|
kourosh_bikhoda
02-28-2014, 08:03 PM
آقا اجازه، آقا اجازه! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/7.gif
ما یک بار ثبت نام کردیم، میشه یک بار دیگه هم ثبت نام کنیم؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/2.png
اشکالی نداره. ولی علتش رو میشه بگید ما هم استفاده کنیم؟ :e414:
Alice
02-28-2014, 08:07 PM
شما آدمی زادا موجودات عجیبی هستید
در هر حال من با کوروش موافقم که "وقت داشتن" برای فکر کردن به این خواب اهمیت داشته،توی روز عادی بود احتمالا تا اخر روز یادت نمیموند حتی خوابشو دیدی.
البته من یه کابوس با تاثیری به مراتب شدیدتر از این تا حالا داشتم،هرچند محتواش یادم نبود ولی وحشت اولیش و حس فوق العاده بدش تا چند هفته کاملا باهام بود :|
آره احتمالا اینطوری بوده، چون الان که مهمون داشتیم و یه کمی خندیدم و مشغول شدم اثرش کمتر شد.
چند هفته؟؟؟ تعریف کن ببینیم چی بوده؟
منم چند بار خواب خیلی ترسناک دیدم، یه بار حتی توی خواب بلند جیغ کشیدم و مامانم منو صدا زد... تا یه ساعت از ترس میلرزیدم..
kourosh_bikhoda
02-28-2014, 08:12 PM
امیدوارم هیچ شباهتی به من نداشته باشد
اگه تره شبیه نوبوهه حتمن مره منه ده!
undead_knight
02-28-2014, 08:15 PM
آره احتمالا اینطوری بوده، چون الان که مهمون داشتیم و یه کمی خندیدم و مشغول شدم اثرش کمتر شد.
چند هفته؟؟؟ تعریف کن ببینیم چی بوده؟
منم چند بار خواب خیلی ترسناک دیدم، یه بار حتی توی خواب بلند جیغ کشیدم و مامانم منو صدا زد... تا یه ساعت از ترس میلرزیدم..
بعدا هم در مدت کمتر از یک سال یه بلای خیلی خفن سرم اومد که حس میکردن به اون کابوس ربط داره! واقعا خوبه من به دژاوو باور ندارم:))
شاید حس بد و وحشتش به خاطر همین بود که بعد خواب نمیتونستم تحلیلش کنم چون جز حسش هیچی رو یادم نمیومد!وحشت قدیمی ژنتیکی،ترس از ناشناخته ها! :))
الان که به ندرت خواب میبینم و چند سالی هم هست که "کابوس" نداشتم،حیف دیگه wet dream هم نمیبینم :e40a: