توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Anarchy
02-12-2014, 09:57 PM
از این نظر که موفق شده شما را به حرف بیاورد؟:e057:
باور میکنی من به سختی حتی یکی از پست ها رو میخونم :e409: ؟ من همه عمرم از بازیکن ها متنفر بودم ، البته از بازیکن نبودن هم خیری ندیدم :e403: !!
viviyan
02-12-2014, 10:06 PM
من شخصا وقتی درگیر موضوعی هستم ، حرفهای اطرافیانم را نیز نمیشنوم و همیشه سوژه خنده هستم. با این حرفتان کمی امیدوار شدم.:e056:
وای، برای من هم خیلی اینطور هست. دوستانم دارند حرف میزنند و من سرم توی لپتاپ هست و یکهو اسمی آشنا میشنوم یا بحثشان بالا میگیرد و من سرم را بالا میاورم و با حالت مبهوت میپرسم: هان؟
و اونها همه میزنند زیر خنده.
MEHDI
02-12-2014, 10:14 PM
بیشتر رفتاری هست آلیس جان. من تا حالا موهایم تا کمرم بلند نشدند، نه تحمل موی بلند را دارم و نه بهم میاد. مدل موهایم بیشتر عمرم پسرانه بوده، آخرین بار هم کچل کردم که البته الان خیلی بلند شده اند. مثل سایر زن ها نمیتوانم همزمان روی چند موضوع تمرکز کنم (الان موزیک پلی کنم، همزمان که دارم این کامنت را مینویسم عمرا متوجه ترانه ای که میشنوم بشوم)، از آرایش داشتن زیاد خوشم نمیاد هرچند برای زیبا شدن آرایش میکنم ولی وقتی خانه یا خوابگاه هستم عمرا آرایش روی صورتم باشه، حتی رژلب روی لب هایم هم اذیتم میکند. در مقایسه با دوستانم اصلا حوصله حرف زدن درباره پسرها، لباس، مجالس مهمانی، عروسی، جواهرات و ... را برای بیشتر از نیم ساعت ندارم و ...
در کل با پسرها خیلی بهتر و راحت تر ارتباط برقرار میکنم تا دخترها.
شاید وقتی در رحم مادرت بودی، به دلایلی مثلا بیماری، مادرت دارویی مصرف می کرده که دارای هورمون مردانه بوده؟
viviyan
02-12-2014, 10:29 PM
شاید وقتی در رحم مادرت بودی، به دلایلی مثلا بیماری، مادرت دارویی مصرف می کرده که دارای هورمون مردانه بوده؟
ظاهرم چندان مردانه نیست. مثلا موهای ضخیم و ریش و اینها ندارم :e414: هورمون مردانه روی ظاهر هم تاثیر میگذارد.
MEHDI
02-12-2014, 10:55 PM
ظاهرم چندان مردانه نیست. مثلا موهای ضخیم و ریش و اینها ندارم :e414: هورمون مردانه روی ظاهر هم تاثیر میگذارد.
در دوران جنینی فکر نکنم. اگر در دوران جنینی هورمون مردانه دریافت کنی، ساختار مغزت شبیه مردان می شود ولی روی سایر خصوصیات و اندام ها از جمله اندام جنسی تاثیری نمی گذارد.
undead_knight
02-12-2014, 11:40 PM
در دوران جنینی فکر نکنم. اگر در دوران جنینی هورمون مردانه دریافت کنی، ساختار مغزت شبیه مردان می شود ولی روی سایر خصوصیات و اندام ها از جمله اندام جنسی تاثیری نمی گذارد.
عزیز اینها رو از کجا در میارید!؟رفرنس داره؟
اتفاقا بخش اعظمی از تفاوت های "جنسی" شخصیت زنان و مردان با بزرگ شدن رخ میده و بعد از بلوغ هم با افزایش بی رویه! هورمون ها کامل میشه.
MEHDI
02-13-2014, 12:06 AM
عزیز اینها رو از کجا در میارید!؟رفرنس داره؟
اتفاقا بخش اعظمی از تفاوت های "جنسی" شخصیت زنان و مردان با بزرگ شدن رخ میده و بعد از بلوغ هم با افزایش بی رویه! هورمون ها کامل میشه.
این تناقضی با صحبت من نداشت. ساختار مغز در دوران جنینی با دریافت هورمون ها شکل میگیره و همه تغییرات بعدی در ساختار مغز در مراحل مختلف زندگی ناشی از همین مرحله است. ساختار مغز زن و مرد با هم کاملا تفاوت دارد دریافت هورمون ها در دوران جنینی وقتی هنوز ساختار مغز شکل نگرفته می توان مردی با خصوصیات زنانه یا زنی با خصوصیات مردانه بوجود آورد. برای رفرنس به کتاب جنسیت مغز brain sex: the real difference between men and women نوشته دکتر آن مویر anne moir مراجعه کنید.
sonixax
02-13-2014, 02:03 AM
ساختار مغز زن و مرد با هم کاملا تفاوت دارد
البته نه کاملن!
undead_knight
02-13-2014, 02:09 AM
این تناقضی با صحبت من نداشت. ساختار مغز در دوران جنینی با دریافت هورمون ها شکل میگیره و همه تغییرات بعدی در ساختار مغز در مراحل مختلف زندگی ناشی از همین مرحله است. ساختار مغز زن و مرد با هم کاملا تفاوت دارد دریافت هورمون ها در دوران جنینی وقتی هنوز ساختار مغز شکل نگرفته می توان مردی با خصوصیات زنانه یا زنی با خصوصیات مردانه بوجود آورد. برای رفرنس به کتاب جنسیت مغز brain sex: the real difference between men and women نوشته دکتر آن مویر anne moir مراجعه کنید.
JSTOR: An Error Occurred Setting Your User Cookie (http://www.jstor.org/discover/10.2307/30091982?uid=2129&uid=2&uid=70&uid=4&sid=21103385954761)
من خود کتاب رو پیدا نکردم(طبیعتا چون پولیه!) ولی از این منبع(که ریویو مقالات و پژوهش های معتبر زیادی هست) به قسمت مهمی رسیدم:
ایشون در کتابش مدعی میشه که تغییرات مورد نظر تا رسیدن به بلوغ خودش رو نشون نمیده و دقیقا به همین دلیل مورد انتقاد هست(انتقاد هم در همین کتابی که معرفی کردم هست)،در واقع پاسخ ساده تر این هست که هورمون هایی که قبل از بلوغ تولید میشند(و نتیجه ژنتیک هستند) تاثیر بیشتری دارند تا میزان هورمونی که در زمان تشکیل مغز جنین در بدن موجود بوده.
MEHDI
02-13-2014, 09:21 AM
تاثیر بیشتری در چی دارند؟
جنسیت مغز در دوران پیش از به دنیا آمدن نوزاد تعیین می شود و هورمون ها جنسیتش را تعیین می کنند. مرد می تواند دارای آلت مردانه باشد ولی مغز زنانه داشته باشد و برعکس. کتاب در فصل های مختلف، پر از مثال های متنوع و مختلف است از دخترانی که با دریافت هورمون مردانه در جنینی، در دوران کودکی رفتارهای پسرانه نشان دادند و بعد از بلوغ هم به رفتارهای پسرانه خود ادامه دادند و برعکس. این آزمایش ها روی سایر حیوانات از جمله میمون و موش که مغزش بعد از تولد و نه در رحم مادر، کامل می شود هم انجام شده و نتایج مشابهی گرفته شده.
در واقع پاسخ ساده تر این هست که هورمون هایی که قبل از بلوغ تولید میشند(و نتیجه ژنتیک هستند) تاثیر بیشتری دارند تا میزان هورمونی که در زمان تشکیل مغز جنین در بدن موجود بوده.
undead_knight
02-13-2014, 09:58 AM
تاثیر بیشتری در چی دارند؟
جنسیت مغز در دوران پیش از به دنیا آمدن نوزاد تعیین می شود و هورمون ها جنسیتش را تعیین می کنند. مرد می تواند دارای آلت مردانه باشد ولی مغز زنانه داشته باشد و برعکس. کتاب در فصل های مختلف، پر از مثال های متنوع و مختلف است از دخترانی که با دریافت هورمون مردانه در جنینی، در دوران کودکی رفتارهای پسرانه نشان دادند و بعد از بلوغ هم به رفتارهای پسرانه خود ادامه دادند و برعکس. این آزمایش ها روی سایر حیوانات از جمله میمون و موش که مغزش بعد از تولد و نه در رحم مادر، کامل می شود هم انجام شده و نتایج مشابهی گرفته شده.
Brain Storm: The Flaws in the Science of Sex Differences: Rebecca M. Jordan-Young: 9780674063518: Amazon.com: Books (http://www.amazon.com/Brain-Storm-Flaws-Science-Differences/dp/0674063511)
Brain Scams: The Real Science Behind Sex Differences (http://io9.com/5651462/brain-scams-the-real-science-behind-sex-differences)
The Female Brain (book - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Female_Brain_(book))
New insights into gendered brain wiring, or a perfect case study in neurosexism? (https://theconversation.com/new-insights-into-gendered-brain-wiring-or-a-perfect-case-study-in-neurosexism-21083)
Studies and Reports: Transgender Children | Sex matters. (http://sexnotgender.com/studies-and-reports-transgender-children/)
یه نگاه به اینا بکنید.
viviyan
02-13-2014, 10:45 AM
شوالیه بترکی :e056:
undead_knight
02-13-2014, 10:55 AM
شوالیه بترکی :e056:
:e402:
شایدم موش بخورتم:))))
viviyan
02-13-2014, 11:03 AM
وای چقدر دنیای اینترنت کوچیکه. چه سورپرایزی شدم :e057:
مزدك بامداد
02-13-2014, 11:17 AM
این (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-1415/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-4.html#post62351) احتمالا بهترین پست من در این انجمن باشد! :e402::e108::e405:
نظر دوستان و دشمنان گرامی چیست؟
بازی : آموزش - برگ 5 (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-1415/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-5.html#post62423)
Anarchy
02-13-2014, 11:20 AM
وای چقدر دنیای اینترنت کوچیکه. چه سورپرایزی شدم :e057:
چی شده ویوی جان :e405: ؟
Ouroboros
02-13-2014, 11:36 AM
Brain Storm: The Flaws in the Science of Sex Differences: Rebecca M. Jordan-Young: 9780674063518: Amazon.com: Books
Brain Scams: The Real Science Behind Sex Differences
The Female Brain (book - WiKi)
New insights into gendered brain wiring, or a perfect case study in neurosexism?
Studies and Reports: Transgender Children | Sex matters.
یه نگاه به اینا بکنید.
یک مشت زبالهی فمینیستی بصورت فله لینک کردهاید که مثلا چه بشود؟ کسی اینجا از هجمهی فمینیسم به آکادمیا و تسلط کامل بر گفتمان جنسیتی در غرب و تکفیر هرکس سخن متفاوتی از ایدههای ایشان گفت بیخبر است؟ ما هنوز با وجود کوه انبوه اسناد و مدارک برای وجود عینی جنسیت لاین کمپانی را اینطرف و آنطرف میشنویم، دربارهی مسائل جدیتر کسی چه توقعی دارد؟ «دانش واقعی» و «علم حقیقی» در زبان الکن فمینیستی یعنی علم سانسور شده برای تطابق با ایدئولوژی در چالش ما. لاشخوران دپارتمان «مطالعات زنان» دانشمندان حقیقی (http://en.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Kanazawa) را بدلیل مخالفت با احکام فقه خودشان از کار بیکار میکنند و به شکار محققان کفرگو میروند.
Ouroboros
02-13-2014, 11:39 AM
قسمت دوم حرف شما اشتباه است.
جنین در رحم مادر تحت تاثیر تغییرات هورمنی اوست و میزان سطوح هورمنی مادر روی ویژگیهای جنسیتی تاثیر مستقیم میگذارد. برای مثال استرس باعث افزایش سطوح تستسترون در مادر بالاتر رفتن ویژگیهای جنسی مذکر در جنین او میشود(منبع (http://www.dailymail.co.uk/health/article-368100/A-stress-free-pregnancy-deliver-popular-child.html))، این ربطی به ویژگیهای جنسی ثانویه (https://en.wikipedia.org/wiki/Secondary_sex_characteristic) که هنگام بلوغ در دو جنس شروع به رشد و تکامل میکنند، و تفاوت جنسیتی را هرچه بیشتر تشدید میکنند ندارد. برای مثال اثر تستسترون روی جنسیت بچه:
A study published in the May 1978 issue of the "American Journal of Obstetrics and Gynecology" measured testosterone levels in pregnant women during the first half of their pregnancy, from weeks seven to 20. After a normal pregnancy and delivery, testosterone levels were measured again. The study found a correlation between testosterone levels and the sex of the fetus. Women who delivered boys had significantly higher testosterone levels than women who delivered girls. The study concluded that testosterone levels are associated with the sex of your baby.
و اثر آن روی خود بچه (http://www.dailymail.co.uk/health/article-368100/A-stress-free-pregnancy-deliver-popular-child.html):
His team studied 100 children, from early in the womb to the age of seven, to see how testosterone levels have affected their development. They found that even 24 hours after being born, boys - who have up to ten times as much testosterone as girls - were showing less interest in people and more interest in mechanical objects than females.
At 12 months, babies with higher levels of the hormone in the womb had poor eye contact with their parents.
And at 18 months, children with high pre-natal testosterone could not talk or had a limited vocabulary while other youngsters spoke up to 600 words.
لامصب برساختهی فرهنگی و آثار مردسالاری و شستشوی مغزی در نوزادان هم تبلور پیدا کرده:e404::e140:
زنان دارای فک تیغکشیده یا چانههای بزرگ، دستان و بدن پرمو، جمجمههای تفکیک شده و ... در رحم مادر تستسترون بالاتر از حد دریافت کردهاند و رفتار مردانهتری دارند و احتمال اینکه به شما خیانت بکنند بالاتر است(منبع (http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1133131/Looking-faithful-wife-Check-size--chin.html)). نتایج این یافتهها تماما با تجربیات شخصی من هماهنگ است و هر دختر پشمالوی ِ فکمکعبی ِ چانهبزرگ که دیدهام رفتار زمخت و بیبندباری جنسی در حد مردان داشته. پس اگر ابرلاشی ِ مردنمایی با یک سبیل کمرنگ یافتید بدانید به گنج زدهاید و احتمال سکس در همان شب در صورت بازی متناسب بالای ۹۰٪ است. :e106:
مزدك بامداد
02-13-2014, 11:43 AM
حالا اگر کسی روشی برای تمرکز همزمان روی چند موضوع میشناسه رو به من معرفی کنه سپاسگزار میشم :e056:
گمان بر این است که گرچه "مولتی" تسکینگ (= چندکارگی) از توان مغز ما بیرون باشد
ولی "بی" تاسکینگ یا دوکارگی شدنی است، چرا که هرکدام از دو نیمسپهر مغز میتوانند
به تنهایی داده پردازی کنند(dual core). برای همین گویا کسانی مانند پاسکال ، میتوانستند،
در یکزمان، با یک دست نوشتاری فلسفی و با دست دیگر نوشتاری مزدائیک بنویسند. بزبان
دیگر، ما دارای دو رایانه ی توره نورونی هستیم که با کانال های پیوندی، مانند یک توره
کار میکنند ولی میتوان ، با فندهایی، از هرکدام از این core ها، جداگانه کار کشید.
از سوی دیگر، چندکارگی هم شدنی است، ولی بسته به به رده ی داده پردازی آن کار میباشد.
کارهایی که در پی برزش، نهادینه شده و در بخش های موتوریک مغز آگاشته شده اند، مانند
راه رفتن، دوچرخه سواری، سیب زمینی پوست کندن و تخمه شکستن و .. میتوانند یکزمان،
با کارهایی دیگر، که هنوز هتّا نهادینه هم نشده اند، از سوی مغز کنترل بشوند. خود من با
دوستانم میرویم پیاده روی و در همان زمان، گپ هم میزنیم و گاه اندیشه های ژرف هم به
سرمان راه پیدا میکنند و همزمان، بون بون نعنا هم در دهنم میچوشم. در سینما های ایران
تخمه را همزمان با تماشای فیلم، میشکستند.
•
پارسیگر
undead_knight
02-13-2014, 11:54 AM
یک مشت زبالهی فمینیستی بصورت فله لینک کردهاید که مثلا چه بشود؟ کسی اینجا از هجمهی فمینیسم به آکادمیا و تسلط کامل بر گفتمان جنسیتی در غرب و تکفیر هرکس سخن متفاوتی از ایدههای ایشان گفت بیخبر است؟ ما هنوز با وجود کوه انبوه اسناد و مدارک برای وجود عینی جنسیت لاین کمپانی را اینطرف و آنطرف میشنویم، دربارهی مسائل جدیتر کسی چه توقعی دارد؟ «دانش واقعی» و «علم حقیقی» در زبان الکن فمینیستی یعنی علم سانسور شده برای تطابق با ایدئولوژی در چالش ما. لاشخوران دپارتمان «مطالعات زنان» دانشمندان حقیقی (http://en.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Kanazawa) را بدلیل مخالفت با احکام فقه خودشان از کار بیکار میکنند و به شکار محققان کفرگو میروند.
:e412:
امیر عزیز نظرات شما در مورد فرگشت که به صورت تخصصی رشتت بهش مرتبط هست هم ایراد داره، حتی در چیزهای ساده مثل گزینش جنسی.
بنبراین من فکر نمیکنم نظرات "بیولوژیست" ها و ""نورولوژیست ها"ی دیگه(بعله چون چندتاییشون هستند) اعتبارشون به اندازه نظر شما و "کوه" تحقیقاتی ناموجود یا روانشناسی فرگشتیک باشه:))
viviyan
02-13-2014, 12:02 PM
چی شده ویوی جان :e405: ؟
به صورت غیرمنتظره ای شوالیه را در جایی زیارت نمودیم. دوست هستیم حتی :e414:
مزدك بامداد
02-13-2014, 12:05 PM
دانشمندان حقیقی
یک پرسش:
ما چه سنجه ای برای بازشناسی دانشمندان راستین، از دانشمندان "سهمیه ای" و "متعهد" داریم؟
•
پارسیگر
Dariush
02-13-2014, 12:07 PM
آندد؛
خیلی نامردی، خیانت کردی به «ما»؟!:e108:
MEHDI
02-13-2014, 12:15 PM
قسمت دوم حرف شما اشتباه است.
جنین در رحم مادر تحت تاثیر تغییرات هورمنی اوست و میزان سطوح هورمنی مادر روی ویژگیهای جنسیتی تاثیر مستقیم میگذارد. برای مثال استرس باعث افزایش سطوح تستسترون در مادر بالاتر رفتن ویژگیهای جنسی مذکر در جنین او میشود(منبع (http://www.dailymail.co.uk/health/article-368100/A-stress-free-pregnancy-deliver-popular-child.html))، این ربطی به ویژگیهای جنسی ثانویه (https://en.wikipedia.org/wiki/Secondary_sex_characteristic) که هنگام بلوغ در دو جنس شروع به رشد و تکامل میکنند، و تفاوت جنسیتی را هرچه بیشتر تشدید میکنند ندارد. برای مثال اثر تستسترون روی جنسیت بچه:
و اثر آن روی خود بچه (http://www.dailymail.co.uk/health/article-368100/A-stress-free-pregnancy-deliver-popular-child.html):
لامصب برساختهی فرهنگی و آثار مردسالاری و شستشوی مغزی در نوزادان هم تبلور پیدا کرده:e404::e140:
زنان دارای فک تیغکشیده یا چانههای بزرگ، دستان و بدن پرمو، جمجمههای تفکیک شده و ... در رحم مادر تستسترون بالاتر از حد دریافت کردهاند و رفتار مردانهتری دارند و احتمال اینکه به شما خیانت بکنند بالاتر است(منبع (http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1133131/Looking-faithful-wife-Check-size--chin.html)). نتایج این یافتهها تماما با تجربیات شخصی من هماهنگ است و هر دختر پشمالوی ِ فکمکعبی ِ چانهبزرگ که دیدهام رفتار زمخت و بیبندباری جنسی در حد مردان داشته. پس اگر ابرلاشی ِ مردنمایی با یک سبیل کمرنگ یافتید بدانید به گنج زدهاید و احتمال سکس در همان شب در صورت بازی متناسب بالای ۹۰٪ است. :e106:
بله حق با شماست. الان که نوشته ام رو میخونم تعجب می کنم. منظور من فقط روی اندام جنسی بود. یعنی شما می توانید به اندازه ای هورمون دریافت کنید که مغزتان در جنینی دگرگون شود ولی تاثیری روی اندام جنسی تان نگذارد. از دید رفتاری بیماری و داروهای مختلفی هستند که ما را زنانه یا مردانه می کنند. مثلا زنی با عارضه ترنر ژن XX ندارد بلکه ژن XO دارند که باعث می شود تخمدان نداشته باشند و چون تخمدان، کمی هورمون مردانه در زنان تولید می کند، این زنان به شکل مبالغه آمیزی زنانه رفتار می کند. معمولا زیاد آرایش می کند، همیشه در رویای بچه دار شدن است و عاشق مراقبت از کودکان است. همچنین در سوالات ریاضی و آزمون توانایی فضایی نمره خوبی نمی گیرد... به عنوان مثال دیگر، در دهه 50 و 60 میلادی برخی زنان باردار مبتلا به بیماری قند مدام سقط جنین می کردند. پزشکان دریافته بودند که این موضوع ناشی از کمبود هورمون زنانه است که از عوارض بیماری دیابت یا قند است برای همین با یک هورمون زنانه این مشکل را حل کردند که مشکل سقط جنین را از بین برد ولی این هورمون اضافی مغز و رفتار کودکان پسر را تغییر میداد. برای همین در یک خانواده یک پسر ممکن بود قوی باشد ولی پسر دیگر تحت تاثیر هورمون، در ورزش ضعیف نشان بدهد. یا مواردی وجود دارد که به خاطر بدکار کردن کلیه، بدن زن هورمون مردانه تولید کند. از این دست مثال ها بسیار زیاد و متنوع است. گاهی طبیعی نبودن کلیه به قدری هورمون های مردانه تولید می کند که نوزاد به لحاظ ژنتیکی مونث (XX) با آلت مردانه متولد می شود. چنین شخصی اگر ازدواج هم بکند بچه دار نمی شود چون به لحاظ ژنتیکی زن است و اسپرم ندارد گرچه از لحاظ رفتاری یک مرد است. چندی پیش شبکه من و تو هم مستند جالبی در رابطه با تفاوت های زیست شناختی زن و مرد نشان داد. اینکه بگوییم این دو جنس از لحاظ هوش و مهارت و رفتار با هم برابرند یک دروغ زیست شناختی است.
viviyan
02-13-2014, 12:26 PM
آقا من مادینه ام. هیچ دلم نمیخواد نرینه باشم :e408: همه چیزم هم زنانه هست :e105: فقط کمی رفتارم به نگر دوستانم پسرانه میرسد.
undead_knight
02-13-2014, 12:34 PM
آندد؛
خیلی نامردی، خیانت کردی به «ما»؟!:e108:
:e402:دروغه باور نکنید:))
بعد هم تقصیر من نیست، من ماشینی در کنترل ژن هام هستم،روی افکارم کنترل(اونم نه کامل) دارم نه روی رفتارم :))))
دیگران را ببخش. نه به این خاطر که سزاوار بخششند! به این خاطر که تو سزاوار ارامشی.....
:e40f:
من عذر تقصیر دارم :)))
Ouroboros
02-13-2014, 01:02 PM
یک پرسش:
ما چه سنجه ای برای بازشناسی دانشمندان راستین، از دانشمندان "سهمیه ای" و "متعهد" داریم؟
•
پارسیگر
۱. عدم نقض بیطرفی: مثل هرگونه «دانش فمینیستی».
۲. عدم موکول کردن نظریهپردازی به پس از «فراهم آوردن تمام اسناد»(مشابه آنچه آفرینشگرایان میگویند و شوالیه در جستار دیگر تکرار میکرد، «مگر شما آنجا بودهاید» و «ما سنگوارهی کافی نداریم» و ... دانشمند میداند که نظریه باید منطبق با «همهی اسناد موجود» باشد و تنها نتیجهگیری نهایی را میتوان به پس از فراهمآوردن تمام اسناد موکول کرد، نظریهپردازی تنها نیازمند تطابق با تمام اسناد موجود است نه تمام اسناد متصور)
۳. عدم تلاش برای تغییر/دست بردن و تطابق نتایج آزمایش با نظریه(برای مثال آزمایشی که در آن مشخص شده بیشتر متجاوزان محکوم شده بازندگان جنسی هستند با تلاش برای بازتعریف مفهوم تجاوز به چیزی فراتر از «دخول با زور» و اینکه مثلا «دیگر انواع تجاوز» هم باید برسی بشوند و ...)
۴. عدم وجود نفع شخصی واضح در نتایج آزمایش(برای مثال «دانشمندان» در استخدام شرکتهای تنباکوسازی که ادعا میکنند هیچ «ارتباط قدرتمندی» میان سیگار کشیدن و سرطان وجود ندارد)
۵. عدم «چیدن آزمایش» به نحوی که نتایج دلخواه را به بار بیاورد(برای مثال ازمودن میزان نگاه ابزاری به زن در مقام ابژهی جنسی بدون آزمودن همان ِ مرد در مقام ابژهی اقتصادی)
...
ما برای جلوگیری از موارد بالا peer review (https://en.wikipedia.org/wiki/Peer_review)داریم اما باز هم با این وجود اربابان درستنمایی سیاسی ایجاد اختلال میکنند، من از نزدیک شاهد این بودهام که دانشجویی قادر به یافتن کسی که حاضر به انتشار مقالهای مستند و محکم او دربارهی تاثیر متقابل هوش و نژاد باشد نبوده و ... کلا دانشستیزان جدیدی سربرآوردهاند و از «درون» آکادمیا به سرکوب دانشمندان مشغول شدهاند، اما امثال داوکینز این حملهی مستقیم و همه جانبه را نادیده میگیرند و هنوز تنها به کلیسا و دینداران میتازند که دیگر سالهاست بی معنی شدهاند. کشیش منکر تکامل در فلان کلیسای دور افتادهی صحرای نوادا موضوع شش مستند میشود، استاد دارای کرسی و رای بهترین دانشگاه اروپا که منکر وجود فیزیکی جنسیت است و مقاله مینویسد که مردان پنجاه درصد حجم عضلانی بیشتری از زنان دارند «چون از بچگی بیشتر ورزش میکنند» کاملا نادیده گرفته میشود.
مزدك بامداد
02-13-2014, 01:20 PM
۱. عدم نقض بیطرفی: مثل هرگونه «دانش فمینیستی».
۲. عدم موکول کردن نظریهپردازی به پس از «فراهم آوردن تمام اسناد»(مشابه آنچه آفرینشگرایان میگویند و شوالیه در جستار دیگر تکرار میکرد، «مگر شما آنجا بودهاید» و «ما سنگوارهی کافی نداریم» و ... دانشمند میداند که نظریه باید منطبق با «همهی اسناد موجود» باشد و تنها نتیجهگیری نهایی را میتوان به پس از فراهمآوردن تمام اسناد موکول کرد، نظریهپردازی تنها نیازمند تطابق با تمام اسناد موجود است نه تمام اسناد متصور)
۳. عدم تلاش برای تغییر/دست بردن و تطابق نتایج آزمایش با نظریه(برای مثال آزمایشی که در آن مشخص شده بیشتر متجاوزان محکوم شده بازندگان جنسی هستند با تلاش برای بازتعریف مفهوم تجاوز به چیزی فراتر از «دخول با زور» و اینکه مثلا «دیگر انواع تجاوز» هم باید برسی بشوند و ...)
۴. عدم وجود نفع شخصی واضح در نتایج آزمایش(برای مثال «دانشمندان» در استخدام شرکتهای تنباکوسازی که ادعا میکنند هیچ «ارتباط قدرتمندی» میان سیگار کشیدن و سرطان وجود ندارد)
۵. عدم «چیدن آزمایش» به نحوی که نتایج دلخواه را به بار بیاورد(برای مثال ازمودن میزان نگاه ابزاری به زن در مقام ابژهی جنسی بدون آزمودن همان ِ مرد در مقام ابژهی اقتصادی)
...
ما برای جلوگیری از موارد بالا peer review (https://en.wikipedia.org/wiki/Peer_review)داریم اما باز هم با این وجود اربابان درستنمایی سیاسی ایجاد اختلال میکنند، من از نزدیک شاهد این بودهام که دانشجویی قادر به یافتن کسی که حاضر به انتشار مقالهای مستند و محکم او دربارهی تاثیر متقابل هوش و نژاد باشد نبوده و ... کلا دانشستیزان جدیدی سربرآوردهاند و از «درون» آکادمیا به سرکوب دانشمندان مشغول شدهاند، اما امثال داوکینز این حملهی مستقیم و همه جانبه را نادیده میگیرند و هنوز تنها به کلیسا و دینداران میتازند که دیگر سالهاست بی معنی شدهاند. کشیش منکر تکامل در فلان کلیسای دور افتادهی صحرای نوادا موضوع شش مستند میشود، استاد دارای کرسی و رای بهترین دانشگاه اروپا که منکر وجود فیزیکی جنسیت است و مقاله مینویسد که مردان پنجاه درصد حجم عضلانی بیشتری از زنان دارند «چون از بچگی بیشتر ورزش میکنند» کاملا نادیده گرفته میشود.
دشواری در این است که هرکس بیگناه است، مگر اینکه گناهش پایور شود.
به دیگر زبان، نمیشود گفت که هر دانشمندی که به هر روی، چیزی بسود
فمینیست ها گفته، در نوکری انان بوده و دروغ گفته، هتّا اگر نوکری اش
پایور بشود، برای پایوری دروغگویی اش بسنده نیست. مگر انیکه ما
هنجار و سیخ را وارنه کنیم و بگوییم که هرگونه سخن فمینیستی باورناپذیر
است و "دانشمندان" هوادار ان, دانشمند راستین نیستند، مگر اینکه خود این
داوگران، پایور کنند که دروغ نگفته اند، آزمایش هارا دستکاری نکرده اند و ...
اینهم که دانش از سوی بهره کشان و توانمندان و ... لگام زده و کژ میشود
هم پدیده نوینی نیست و نمونه ی گالیله را همگان میشناسند ولی یک
خوبی که دارد این است که آروین پذیر و آزمون پذیر و پوچش پذیر است!
•
پارسیگر
Ouroboros
02-13-2014, 01:49 PM
دشواری در این است که هرکس بیگناه است، مگر اینکه گناهش پایور[١] شود.
به دیگر زبان، نمیشود گفت که هر دانشمندی که به هر روی، چیزی بسود
فمینیست ها گفته، در نوکری انان بوده و دروغ گفته، هتّا اگر نوکری اش
پایور بشود، برای پایوری دروغگویی اش بسنده نیست. مگر انیکه ما
هنجار[٢] و سیخ را وارنه کنیم و بگوییم که هرگونه سخن فمینیستی باورناپذیر
است و "دانشمندان" هوادار ان, دانشمند راستین نیستند، مگر اینکه خود این
داوگران[٣]، پایور کنند که دروغ نگفته اند، آزمایش هارا دستکاری نکرده اند و ...
درست است و منهم چنان چیزی نگفتهام، سخن فمینیستی باورناپذیر است زیرا تاکنون حتی یک آزمایش برنهادههای بنیادین آن از قبیل «فرهنگی بودن جنسیت» و «مردسالاری» را نیازموده، چنانکه در بیولوژی ما نتوانیم وجود سلول را اثبات بکنیم و یا در شیمی هیچ نشانی از کربن نیابیم، آنگاه کسانی را که پیرامون عدم وجود سلول و یا بیسندی ادعای کربن چیزی مینویسند را شکار بکنیم و شرم بدهیم و از کار بیکار بکنیم و ...
اینهم که دانش از سوی بهره کشان و توانمندان و ... لگام زده و کژ میشود
هم پدیده نوینی نیست و نمونه ی گالیله را همگان میشناسند ولی یک
خوبی که دارد این است که آروین[٤] پذیر و آزمون پذیر و پوچش[٥] پذیر است!
پوچشپذیر شاید باشد اما برخلاف تصور شما الزاما «ماه از پشت ابر» بیرون نمیزند، اکنون ما کوه انبوهی از اسناد داریم که نژاد حقیقیست و حتی آنتروپولوژیستها برای شناسای مجرم و محکوم کردن او در دادگاه به عنوان سند استفاده میکنند اما اگر از این سخنی به میان بیاورید شما را بیآبرو میکنند. در یک نمونهی اخیر، محقق و روانشناس دانمارکی Helmuth Nyborg (https://en.wikipedia.org/wiki/Helmuth_Nyborg) را از کار بیکار کردند زیرا گفته بود که مهاجرت با سطح و شمار کنونی باعث از میان رفتن اکثریت دانمارکی در دانمارک طی پنجاه سال آینده خواهد شد، من مقالهی او را مطالعه کردهام و کاملا با تمامی اصول حرفهای و علمی مطابقت دارد، او هیچ توصیه یا پیشبینی نژادپرستانهای نمیکند، حتی داوری اخلاقی به موضوع نمیکند که آیا بد است یا ... تنها اعداد را با هم جمع میبندد، نوکران نظم مستقر و عمال درستنمایی سیاسی اما به جان او افتادند و به او انگ نابجای «خرابکاری علمی» زدند و مقالهی او را خفه و خودش را «بازنشسته» کردند!
این وضعیتیست که اکنون در غرب آزاد پس از پانصد مبارزه دانش با آن روبروست، اینست که امیدواری شما به گوش من سادهدلانه می آید.
undead_knight
02-13-2014, 03:17 PM
مرد بتا، زندگی شخصی توست
مرد آلفا، آرزو هایت .... ای کاش هایت...
:e410:
از معدود حرفاته که به درد نقل قول میخوره:))
البته خود امیر هم میگه که بازیکن ادای آلفاها رو معمولا درمیاره نه اینکه واقعا آلفا باشه:))
یه نفر
02-13-2014, 03:38 PM
آندد؟ :-(
معدود حرفام؟؟؟ :-(
undead_knight
02-13-2014, 03:54 PM
آندد؟ :-(
معدود حرفام؟؟؟ :-(
:e404:
اره،من به طرز رکیکی راست گو هستم:))
اخه تو که مسلمونی،مخالفتت با آنتی فمنیست ها هم از زاویه دیگه ای هست تقریبا،اشتراکی برای نقل قول نداریم که:))
Alice
02-13-2014, 06:16 PM
صلا چیزی بنام مولتیتسکینگ افسانهای بیش نیست، چنین کاری برای مغز ما مطلقا ناممکن است و جزو اساطیر باستانیست که برمبنی رفتار تنها مغز را برسی میکردند، الان ما اسکنهای پیشرفته داریم و میبینیم که چه میگذرد، و شخص در واقع دارد حواسش را از کار اول به کار دوم منتقل میکند: Is Multitasking Actually a Myth? | Victor Imbimbo
پس هرچه حواسپرتتر باشید بیشتر احساس میکنید که مولتیتسکینگ بالایی دارید!
هلن فیشر هم یکسری اباطیلی تحت نام روانشناسی تکاملی ارائه داده بود که مردان بطور ژنتیکی رانندگی بهتری از خانمها دارند، زیرا هوش فضایی آنان بهتر است و... ولی زنان در عوض روی چندین موضوع تمرکز میکنند! از این افسانههای شبه علمی فراوان است..
Ouroboros
02-13-2014, 06:26 PM
:e410:
از معدود حرفاته که به درد نقل قول میخوره:))
البته خود امیر هم میگه که بازیکن ادای آلفاها رو معمولا درمیاره نه اینکه واقعا آلفا باشه:))
:e415:
برای منهم جالب بود که این دختر احتمالا چون کمی خنگ است سوتی داد و مرا با «بتا» شرم داد، چنان که گویی بتای شریف و مهربان و دلسوز شایستگی شرم دادن دارد! :e417:
زنها معمولا مراقب هستند که از این گافها ندهند و لاین شرم دادن را در «زندگی سطحی» و «زنستیزی» و ... نگاه بدارند، زیرا از «بتا» به مثابهی دشنام بهره بردن بطور تلویحی تمام ادعاهای ما پیرامون نخواستنی بودن ایشان را تائید میکند.:e05a:
viviyan
02-13-2014, 06:33 PM
امیر بیا شترنگ (درست نوشتم؟) بازی کنیم :e056:
Ouroboros
02-13-2014, 06:52 PM
امیر بیا شترنگ (درست نوشتم؟) بازی کنیم
شما هم آخر مگر شترنگ بازی میکنید؟ :e410:
من ترجیح میدهم شما طناببازی کنید من نگاه کنم.
viviyan
02-13-2014, 06:57 PM
شما هم آخر مگر شترنگ بازی میکنید؟ :e410:
من ترجیح میدهم شما طناببازی کنید من نگاه کنم.
بعله که بازی میکنم، چی فکر کردی؟ :e40b: شما هم بهتر هست اینقدر متفرعن نباشی :)))
Persepolis
02-13-2014, 07:00 PM
شما هم آخر مگر شترنگ بازی میکنید؟
من ترجیح میدهم شما طناببازی کنید من نگاه کنم.:e057:
امیر جان اذیتش نکن شاید بلده!
راستی مقالتو خوندم خیلی زیاد بود دهنم سرویس شد تا حالا اینقدر تو وب نخونده بودم!! خیلی جالب بود اما یه چندتایی ایراد بهش داشتم که در یه زمان مناسب خدمت شما عرض می کنم مخصوصن اون قسمت تحصیلات دکتراش ! :e417:
Ouroboros
02-13-2014, 07:01 PM
آرش تولد شماست؟
مبارک باشد. بگویید ببینم، از جشن تولد خوشتان میآید؟
شما هم بهتر هست اینقدر متفرعن نباشی :)))
ببینید هنوز هیچ نشده میخواهند مرا عوض بکنند، چرا زنان نمیتوانند مردان را چنان که هستند دوست بدارند؟ :e409:
viviyan
02-13-2014, 07:05 PM
ببینید هنوز هیچ نشده میخواهند مرا عوض بکنند، چرا زنان نمیتوانند مردان را چنان که هستند دوست بدارند؟ :e409:
یه درخواست برای بازی داشتما، ببینید چه چیزهایی بهم میچسبانید :e108:
mosafer
02-13-2014, 07:07 PM
با یه پسری چت میکنم. فکر میکنه من منحرف جنسی ام، همه چی میگه. منم اصلا ناامیدش نمیکنم :)) در حالی که من منحرف جنسی نیستم، حتی فانتزی هاش خیلی برایم حوصله سر بر هستند. نمیدونم چرا تحملش میکنم
شاید او هم چون شما فکر میکند
Persepolis
02-13-2014, 07:08 PM
من هم خدمت دوستمون آرش تولدشون رو شادباش عرض می کنم
viviyan
02-13-2014, 07:10 PM
شاید او هم چون شما فکر میکند
نه، اون چون من فکر نمیکرد. البته موضوع را حل کردیم.
Alice
02-13-2014, 07:17 PM
یه درخواست برای بازی داشتما، ببینید چه چیزهایی بهم میچسبانید
به ایشان پیشنهاد شترنگ ندهید، او سندروم خودآلفاپنداری مزمن دارند و کاری از دست من و شما برنمیاید. بهترین راه اینست که تحویلشان نگیرید..
viviyan
02-13-2014, 07:24 PM
به ایشان پیشنهاد شترنگ ندهید، او سندروم خودآلفاپنداری مزمن دارند و کاری از دست من و شما برنمیاید. بهترین راه اینست که تحویلشان نگیرید..
اوه، آلیس جان داشته باشد. آسیبی به من که نمیرساند این سندرم خودآلفاپنداری مزمن امیر. دیگر من پیشنهادم را دادم، ایشان هم نپذیرفتند و کار از کار گذشته :)))
Ouroboros
02-13-2014, 07:28 PM
ای سوتهدلان گرد هم آیید
سخنها واکرید غم وا نمایید
:e415:
Ouroboros
02-13-2014, 07:34 PM
:e057:
امیر جان اذیتش نکن شاید بلده!
راستی مقالتو خوندم خیلی زیاد بود دهنم سرویس شد تا حالا اینقدر تو وب نخونده بودم!! خیلی جالب بود اما یه چندتایی ایراد بهش داشتم که در یه زمان مناسب خدمت شما عرض می کنم مخصوصن اون قسمت تحصیلات دکتراش ! :e417:
دوست گرامی سپاس از وقتی میگذارید، من در انتظار دیدگاههای شما هستم. :e303:
ضمنا من از انتقادات استقبال میکنم چراکه اگر نکتهای در خود داشته باشند به بهتر کردن بازی و زندگیام خواهند انجامید. تنها در نظر داشته باشید که من احتمالا از اواسط هفتهی دیگر نتوانم در اینجا در خدمت دوستان و دشمنان گرامی باشم، پس اگر سوالی هست تا آن زمان بپرسید اگرنه میرود برای الله اعلم کی.
Alice
02-13-2014, 07:38 PM
تنها در نظر داشته باشید که من احتمالا از اواسط هفتهی دیگر نتوانم در اینجا در خدمت دوستان و دشمنان گرامی باشم، پس اگر سوالی هست تا آن زمان بپرسید اگرنه میرود برای الله اعلم کی.
نمیشود امشب بروید ما هوای آزاد را استشمام و نفسی تازه کنیم؟!
viviyan
02-13-2014, 07:44 PM
ای بابا، چقدر میزنید تو سر و کله هم.
Alice
02-13-2014, 07:55 PM
یک قطره آب بود که با دریا شد
یک ذره خاک با زمین یکتا شد
آمد شدن تو اندر این عالم چیست
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد
بسیار هم خوب! :)
از قضا هنگامیکه آن تصویر کیهانی مرا غرق خود کرده بود و این پرسش لعنتی را برای شما مطرح میکردم همین رباعی در ذهنم زمزمه میشد..!
:e303:
Ouroboros
02-13-2014, 08:04 PM
نمیشود امشب بروید ما هوای آزاد را استشمام و نفسی تازه کنیم؟!
بعید میدانم به این سادگیها باشد و بتوانید با ندیدن خشک و خالی فراموشم کنید. :e057:
undead_knight
02-13-2014, 08:09 PM
آرش تولد شماست؟
مبارک باشد. بگویید ببینم، از جشن تولد خوشتان میآید؟
من نمیدونم چرا تولد من به جای ولنتاین، هالوین نیست:))
:e403:
فکر کن حتی یک درصد خوشم بیاد!من کلا از هرگونه مناسک اجتماعی بیزارم،از مراسم جشن یا سوگواری گرفته تا هدیه دادن و گرفتن، دید و بازدید، احوال پرسی و...
موقعی که توی جایی تنها باشم ایده آل ترین لحظه های زندگیمو میگذرونم:)))
kourosh_bikhoda
02-13-2014, 08:12 PM
بسیار هم خوب! :)
از قضا هنگامیکه آن تصویر کیهانی مرا غرق خود کرده بود و این پرسش لعنتی را برای شما مطرح میکردم همین رباعی در ذهنم زمزمه میشد..!
گویا ما در این موارد بسیار تفاهم داریم :e057:
kourosh_bikhoda
02-13-2014, 08:57 PM
برای اینکه من هم به رباعیهای خیام علاقهی وافری دارم! :) به قول پرسپولیسی سوال است دیگر کوروشجان، پیش میاید:
شما خامهی کاکایویی دوست دارید؟! کمی باهم درد دل کنیم..
انصافن اگر حرف برای ما در نیاورند باید بگم که من زیاد با شیرینی رابطه ندارم و این علاقه از آن بانوان گرامی می باشد :)
ولی اگر از دستِ یا در جوارِ یک حوری زمینی باشه به قول رضا مارمولک «چه بهتر» :e415:
3617
Ouroboros
02-13-2014, 08:58 PM
؟؟!
توضیح میدهید؟
ببینم بالاخره شما میخواهید وانمود بکنید که به من اهمیتی نمیدهید و تحویلم نمیگیرید و منتظر رفتنم هستید و از من بیزارید، یا دربارهی قلبم ابراز کنجکاوی بکنید و هرچه نوشتم را اینگونه بقاپید ؟ :e412:
حتی خود منهم آن پست را نخواندم.. عشق با زنان چهها که نمیکند.. :e40b:
undead_knight
02-13-2014, 09:07 PM
امیر از موقعی که ایران برگشتی رفتارت یخورده تغییر کرده.
فکر کنم قصد تور کردن گزینه های مجازی رو هم داری،نکن به دستگیر شدن نمی ارزه:)))))
kourosh_bikhoda
02-13-2014, 09:14 PM
نه خیر، من هم اصلا از شیرینی و... خوشم نمیاید، تنها و یگانه کاکایو را گفتم! :) پس به این برآیند میرسیم که به چشم برادری هیچ تفاهمی میان ما موجود نیست!
داشتم امیدوار میشدم که :)
اگر توصیفات من از شما درست باشه، من 90% مطمئن هستم که شما شبیه یکی از دوست دخترهای سابق منید :)
+
آندد جان تولدت مبارک. شوالیه هم تولد داره مگه؟:e032:
Ouroboros
02-13-2014, 09:16 PM
شوالیه آنر ولش کن، اگر زودتر گفته بودی تولدت است یک تکنیکی در بازی هست که شما میآموختم: به تمام دختران حاضر در جشن تولد میگویید بیایید یک بازی بکنیم که آنها چشمان شما را میبندند و لبانتان را میبوسند و شما باید حدس بزنید که چه کسی بوده.. اگر قبول نکردند بریدن کیک را مشروط بکنید به انجام این بازی، اگر دفترچه و کاربران مونث آن معیار باشند گلوکز راه دل زنان است نه بازی! :e40a:
اینهم برای آنکه نگویی هیچوقت چیزی به تو یاد ندادم.
Ouroboros
02-13-2014, 09:17 PM
راستی چطور پیامی را که مینویسید نمیخوانید؟!
اینرا هم بیافزایید به لیست بلند سوالات بیپاسختان از من! :e057:
undead_knight
02-13-2014, 09:35 PM
شوالیه آنر ولش کن، اگر زودتر گفته بودی تولدت است یک تکنیکی در بازی هست که شما میآموختم: به تمام دختران حاضر در جشن تولد میگویید بیایید یک بازی بکنیم که آنها چشمان شما را میبندند و لبانتان را میبوسند و شما باید حدس بزنید که چه کسی بوده.. اگر قبول نکردند بریدن کیک مشروط بکنید به انجام این بازی، اگر دفترچه و کاربران مونث آن معیار باشند گلوکز راه دل زنان است نه بازی! :e40a:
اینهم برای آنکه نگویی هیچوقت چیزی به تو یاد ندادم.
ای کلک،به هدف زدم پس که میخوای ولش کنم:)))
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/02/26.jpg
فردا تولدمه نه امروز:))) تو فکر کردی من به لب راضی میشم!؟یک آندد(دو پادشاه) در اقلیمی نگنجد و هفت درویش در گلیمی بخسبند:)))
من اگر قصد داشته باشم باید همون شبش به نتیجه برسم،پس اینو بازی میکنیم:
Seven minutes in heaven - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Seven_minutes_in_heaven)
ورژن من:اسم همه دخترا رو میریزی و اسم خودتو و یکی دو عدد از دوستان پخمه مذکر(البته ورژن بطری هم داره که سرش طرف هر کی بیافته انتخاب میشه) اینطور دیگران رو هم در این امر خیر سهیم میکنید:))
فکر کن 7 دقیقه! :e402:
viviyan
02-13-2014, 09:36 PM
من افسرده ام. وای چقدر بده. :e403: ما اصلا خواهرمان را میخواهیم.
Alice
02-13-2014, 09:39 PM
ورژن من:اسم همه دخترا رو میریزی و اسم خودتو و یکی دو عدد از دوستان پخمه مذکر(البته ورژن بطری هم داره که سرش طرف هر کی بیافته انتخاب میشه) اینطور دیگران رو هم در این امر خیر سهیم میکنید:))
بطریبازی؟!! :) شما هم آررررره؟؟؟
undead_knight
02-13-2014, 09:42 PM
بطریبازی؟!! :) شما هم آررررره؟؟؟
مگر ما دل نداریم؟!:))))
ولی خب این مال موقعی هست که راضی بشم یک جشنی بگیریم،من اصولا اگر کسی بهم هدیه هم بده سرش غر میزنم و میگم اصلا انتظار هدیه نداشته باشه و میتونه همون موقع هدیشو پس بگیره:))
undead_knight
02-13-2014, 10:12 PM
عقاید آبزوردیستی؟! :)
تولدت مبارک، با آرزوی بهترینها برای "شوالیهگری" گرامی! :e418:
---
من دچار بیشفعالی مزمن شدهام، با اینکه روزها به حد کافی جستوخیز و... دارم باز هم شبها انرژی فراوانی برایم باقی میماند؛ بروم کمی به تفریحات سالم بپردازم تا این دیو خروشان آرام بگیرد.. :e11b:
نه من قبلش هم اینطوری بودم،کلا کسایی که آبزوردیسم رو میپذیرند شخصیتشون زمینه زیادی داره و انگار مانیفیست نانوشته! زندگیشون رو توی آبزورد پیدا میکنند:)
ممنون:e032:
بیش فعالی نیست،اینقد کاکائو و شکلات نزن:))))
kourosh_bikhoda
02-13-2014, 10:13 PM
تنها میتوانم برای راهنمایی شما بگویم تا مرزی درست بود و من پوست سپیدی دارم، از بیان جزئیات دیگر اما معذورم! :) + قد متوسط
ای بابا. همون جزئیات دیگر برای من مهم هستند که :)
ولی ناخن بلند دوست دارم. یکی از معیارهای سکسی بودن دختر ناخن های بلند دست و پا با هم هست از نظرم.
دوست دخترتان خوشگل بود یا نه بالاخره؟
بله یکی از زیباترین دخترهای زندگیم که دیدم.
من دچار بیشفعالی مزمن شدهام، با اینکه روزها به حد کافی جستوخیز و... دارم باز هم شبها انرژی فراوانی برایم باقی میماند؛ بروم کمی به تفریحات سالم بپردازم تا این دیو خروشان آرام بگیرد..
اژدهای درونتون غران شده. باید یک مرحمی چیزی روش بگذارید :)
من افسرده ام. وای چقدر بده. ما اصلا خواهرمان را میخواهیم.
میخواهید به ظاهر شمام گیر بدیم افسردگی یادتون بره؟
در مورد پیش بینی من از ظاهرتون، شرط میبندم که دستکم 50درصد درست گفتم.
viviyan
02-13-2014, 10:20 PM
میخواهید به ظاهر شمام گیر بدیم افسردگی یادتون بره؟
در مورد پیش بینی من از ظاهرتون، شرط میبندم که دستکم 50درصد درست گفتم.
من الان تصور شما رو از ظاهرم خووندم :)) 170 قدم و 60 کیلو وزنمه. ناخن هامم برای اولین بار گذاشتم بلند شده، اون هم از روی تنبلی و چون حس کوتاه کردنشان را ندارم. :e40a:
kourosh_bikhoda
02-13-2014, 10:29 PM
من الان تصور شما رو از ظاهرم خووندم :)) 170 قدم و 60 کیلو وزنمه. ناخن هامم برای اولین بار گذاشتم بلند شده، اون هم از روی تنبلی و چون حس کوتاه کردنشان را ندارم.
قد که نه همین حدودها فکر میکردم. ولی در مورد وزن یه 10 درصدی اشتباه میکردم گویا.
دختر با ناخن کوتاه=پسر بدول شومبول
:e409:
undead_knight
02-13-2014, 10:31 PM
قد که نه همین حدودها فکر میکردم. ولی در مورد وزن یه 10 درصدی اشتباه میکردم گویا.
بابا فتیش ناخن تو خیلی قویه:))))
viviyan
02-13-2014, 10:33 PM
170 سانت به نگرتان کوتاه هست؟ :e40b: من تو خیابان بهم گفتن اگه یه ذره بلندتر بودی خرما میدادی :e056:
ناخن بلند من رو اذیت میکنه و چون کارمون با کودکان هست به ناچار باید کوتاه شون کنیم. هرچند من هنوز کوتاه نکردم :e404:
undead_knight
02-13-2014, 10:40 PM
شاید هم از اثرات کاکایو باشه.. ولی مطمئنم چیزی نزدم! :) البته خب شب جمعهس و تا صبح هم این سرخوشی جا داره.
نه فکر کنم روح القدس درونت حلول کرده به مناسبت شب جمعه:))))
آلیس جان اموات ما رو هم این شب جمعه ای دعا کن،تو که داری شب زنده داری میکنی یه "نماز شب"(با مغرب و عشا فرق داره) هم بخون:))))
undead_knight
02-13-2014, 11:02 PM
آخرین باری که نماز خوندم یادمه متعلق به دوران جشن شکوفهها بود! اما نماز شب یه ثواب دیگه ای داره، تو این چیزا رو نمیفهمی! :)
الان ای کاش یه استخر پر از خامه کاکایو بود مستقیم شیرجه میرفتم توش.. :e415:
اتفاقا من میفهمم،اسم مستعار من آیت الله سید آندد النایت جمکرانیه :)))
کاکایو! رو اگه همینطورم تلفظ کنی خوبه،دل دوستات رو شاد میکنی:)))
undead_knight
02-13-2014, 11:13 PM
آیت الله شوالیهگری! :)
من بچه بودم کاکائو رو میگفتم کاکایو! ترک عادت هم موجب مرضه دیگه! ولی فرق کاکایو با کاکائو چیه که دل دوستان شاد بشه حالا؟!! :)
فرقش توی خنده دار بودن تلفظشه، حالا شاید دوستات مثل من سادیست مسخره کن نباشند به این تلفظت نخندند:)))
Alice
02-13-2014, 11:18 PM
فرقش توی خنده دار بودن تلفظشه، حالا شاید دوستات مثل من سادیست مسخره کن نباشند به این تلفظت نخندند:)))
حالا من خواب ندارم بیشفعال شدم! تو چی؟ برو بخواب دیگه خیر سرت فردا تولدته! :)
راستی جدا تو چطوری جرات میکنی با هممیهنی نشست و برخاست داشته باشی و باهاشون قرار بذاری؟
undead_knight
02-13-2014, 11:28 PM
حالا من خواب ندارم بیشفعال شدم! تو چی؟ برو بخواب دیگه خیر سرت فردا تولدته! :)
راستی جدا تو چطوری جرات میکنی با هممیهنی نشست و برخاست داشته باشی و باهاشون قرار بذاری؟
من هم این چندروزه تعطیلات داشتم خوابم به هم ریخته:))گفتم که توی تولدم جشن نمیگیرم:))
بعد موندم امیر چه بتایی هست که موقع ولنتاین فرار میکنه؛باید از من یاد بگیره این قرتی بازی ها رو کلا ممنوع بکنه:))))
حالا پیششون پلاس که نیستم ولی کلا کار من از این چیزا گذشته،الان هم کلا به این راحتیا کسی رو نمیگیرند،باید بدشانس باشی یا خیلی معروف:))
Alice
02-13-2014, 11:34 PM
بعد موندم امیر چه بتایی هست که موقع ولنتاین فرار میکنه؛باید از من یاد بگیره این قرتی بازی ها رو کلا ممنوع بکنه:))))
اون بتا نیست، ایشون قطعا امگا هستن! :)
تو چی؟ بتا آلفا امگا؟ شایدم بازیکنی؟!! ولی کاراکتر بازیکن یه جذابیت خاصی داره، شخصیتهای باحالین! نه؟ :)
آها شما به این تقسیمات زنمحور معتقد نیستی. آفرین! :)
undead_knight
02-14-2014, 12:01 AM
اون بتا نیست، ایشون قطعا امگا هستن! :)
تو چی؟ بتا آلفا امگا؟ شایدم بازیکنی؟!! ولی کاراکتر بازیکن یه جذابیت خاصی داره، شخصیتهای باحالین! نه؟ :)
آها شما به این تقسیمات زنمحور معتقد نیستی. آفرین! :)
نه خباثت نکن،امیر بتا هست،کلا بازیکن ها بتا هستند ولی گونه فرگشت یافتشونند:))هرچند امگاها با وجود دست و پا چلفتی بودن حداقل موجودات شریفی هستند.
+یک خودشیفته هرگز در هیچ مجموعه ای دسته بندی نمیشه:)))
kourosh_bikhoda
02-14-2014, 09:18 AM
بابا فتیش ناخن تو خیلی قویه:))))
فتیش من چیزای دیگست :e11b:
ناخن فقط یک معیار برای میزان زنانه بودن طرفه. ناخن کوتاه کمترین نمره رو میگیره و ناخن بلند یا زنانه یا زیبا یا لاک زده بیشترین.
kourosh_bikhoda
02-14-2014, 09:21 AM
170 سانت به نگرتان کوتاه هست؟ من تو خیابان بهم گفتن اگه یه ذره بلندتر بودی خرما میدادی
170 خوبه. من زیر 165 رو کوتاه میدونم. 165 تا 175 متوسط/خوب، 165 به بالا دکل. برای زن ها.
viviyan
02-14-2014, 09:28 AM
170 خوبه. من زیر 165 رو کوتاه میدونم. 165 تا 175 متوسط/خوب، 165 به بالا دکل. برای زن ها.
من با کفشم 177 سانت میشم :e056: ولی معیارتان واقع بینانه نیست. من تا حالا هیچکس بهم نگفته متوسط.
Anarchy
02-14-2014, 09:33 AM
من با کفشم 177 سانت میشم :e056: ولی معیارتان واقع بینانه نیست. من تا حالا هیچکس بهم نگفته متوسط.
ویوی جان با پاشته 7 سانتی ، چطوری راه میری انوقت :e410: ؟ اصلا چه نیازی به کفش پاشنه بلند داری ؟
viviyan
02-14-2014, 09:37 AM
ویوی جان با پاشته 7 سانتی ، چطوری راه میری انوقت :e410: ؟ اصلا چه نیازی به کفش پاشنه بلند داری ؟
کفش پاشنه 5 سانتی. قدم بعضی وقتا 172 هست :e105: به راحتی، البته استادمان گفت این کفش باعث اختلال در گیتم میشه ولی هیچ مشکلی در راه رفتن باش ندارم. پاشنه ش شبیه پاشنه کفش مردانه هست.
Anarchy
02-14-2014, 09:42 AM
کفش پاشنه 5 سانتی. قدم بعضی وقتا 172 هست :e105: به راحتی، البته استادمان گفت این کفش باعث اختلال در گیتم میشه ولی هیچ مشکلی در راه رفتن باش ندارم. پاشنه ش شبیه پاشنه کفش مردانه هست.
به سلامتی... نکنه لوردوسیس داری که کفش پاشته بلند میپوشی ؟
ولی زیادیم خودتو قد بلند نشون نده که شوهر گیرت نمیاد :e404: ، از ما گفتن بود :e415: !!
viviyan
02-14-2014, 09:45 AM
به سلامتی... نکنه لوردوسیس داری که کفش پاشته بلند میپوشی ؟
ولی زیادیم خودتو قد بلند نشون نده که شوهر گیرت نمیاد :e404: ، از ما گفتن بود :e415: !!
نه، من با وجود درازی هیچ دفورمیتی خاصی ندارم :e414:
آره، بیشتر مردها از من کوتاه ترن. :e40e:
Ouroboros
02-14-2014, 09:48 AM
هرچه پاها بلندتر باشند قد بلندتر «به نظر میرسد»،
زنان هم بطور متوسط پاهای بلندتری دارند و نسبت بلندی پا به بالاتنه یکی از ویژگیهاییست که زنان را «مونثتر»(و به گمان ما جذابتر)میکند:
3621
میزان ترجیح نسبت پا به بالاتنه، که برطبق آن تناسب بیشتر برای مردان و تناسب کمتر برای زنان جذابتر بوده(منبع (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1740144506000830)).
پس هرچه پاهای زن بلندتر باشد جذابتر به نظر میرسد، اما در عین حال قدبلندتر هم به نظر خواهد رسید و از یک جایی به بعد قد بلند برای زن میشود دردسر، البته همین هفتهی پیش یک تحقیقی درآمد (http://www.scienceworldreport.com/articles/12795/20140210/women-like-taller-men-men-dont-really-care-study.htm) که مردان گویا اهمیتی نمیدهند به قد زنان، هایپرگمی خود زن است که مرد کوتاهتر را نمیپسندد.
Anarchy
02-14-2014, 09:54 AM
نه، من با وجود درازی هیچ دفورمیتی خاصی ندارم :e414:
آره، بیشتر مردها از من کوتاه ترن. :e40e:
نگران نباش ، پیر که شدی قول میدم کوتاه شی :e105: ، فعلا هم خوب شیر و لبنیات بخور چون از چهل سالگی به بعد ، سالی 1% از تراکم استخوانیت کم میشه :e409: !!
در مورد شوهر هم باید مجبورش کنی کفش پاشنه بلند بپوشه :fuuthatshi: !!
viviyan
02-14-2014, 09:56 AM
ای بابا. مزیتمان به دیگران همین قد درازمان بود که انگار دیگر این هم مزیت نیست :e40e:
امیر بیا حالا که تو هم روز ولنتاین توی خانه پشت سیستم نشسته ای و معلومه تنهایی :e411: و من هم توی خوابگاه پشت سیستم نشسته ام :e058: شترنگ بازی کنیم تا من ببرم، اوندفعه خیلی تحقیرآمیز بود شرایط و برق اینجا هم رفت :e408:
viviyan
02-14-2014, 09:58 AM
نگران نباش ، پیر که شدی قول میدم کوتاه شی :e105: ، فعلا هم خوب شیر و لبنیات بخور چون از چهل سالگی به بعد ، سالی 1% از تراکم استخوانیت کم میشه :e409: !!
در مورد شوهر هم باید مجبورش کنی کفش پاشنه بلند بپوشه :fuuthatshi: !!
فعلا ماهی یکبار ویتامین د تزریق میکنم برای تراکم استخوانی :e408: شوهر که نه، حداقل بگو پارتنر، میدانی که من شوهر نمیکنم، اونم شوهری که از خودم کوتاه تر باشه :e414:
Anarchy
02-14-2014, 10:02 AM
فعلا ماهی یکبار ویتامین د تزریق میکنم برای تراکم استخوانی :e408: شوهر که نه، حداقل بگو پارتنر، میدانی که من شوهر نمیکنم، اونم شوهری که از خودم کوتاه تر باشه :e414:
ای بابا ، یعنی از الان مشکل دار شدی :e407: ؟ شوهر یا پارتنر ، دیگه هیچ کدوم پیدا نمیشه ، بیخود شکمتو صابون نزن :e415: !!
viviyan
02-14-2014, 10:08 AM
ای بابا ، یعنی از الان مشکل دار شدی :e407: ؟ شوهر یا پارتنر ، دیگه هیچ کدوم پیدا نمیشه ، بیخود شکمتو صابون نزن :e415: !!
نه، دارم پیشگیری میکنم :e056: عیب رو من نذار، من همین الان هم کلی کشته مرده دارم، منتها از اونجایی که من روشنفکر و فلان هستم به تنهایی بیشتر علاقه دارم :e40a:
Ouroboros
02-14-2014, 10:28 AM
امیر بیا حالا که تو هم روز ولنتاین توی خانه پشت سیستم نشسته ای و معلومه تنهایی و من هم توی خوابگاه پشت سیستم نشسته ام شترنگ بازی کنیم تا من ببرم، اوندفعه خیلی تحقیرآمیز بود شرایط و برق اینجا هم رفت
اینبار میترسم برق شهر قطع بشود. :e411:
من که دلیلم موجه است، شما چرا از الان شروع به گرفتن خرس و خرگوش و شکلات و ابنبات و گل... نکردهاید؟
دیشب رفیق بتای ما ۱۰۰ هزار تومان عروسک خرید..! :e40a:
بیایید کمی شما را ببرم دلم خنک بشود!
viviyan
02-14-2014, 11:12 AM
چی شد؟ داشتم میبردما :e414:
viviyan
02-14-2014, 11:15 AM
باید دنبال حریف قدرتر بگردم :)))
Ouroboros
02-14-2014, 11:16 AM
برق از سه فازتان پرید دوباره به گمانم. :e10c::e057:
مهدی جان شما علاقه دارید یکی دو دست شترنگ بزنیم به بدن؟
viviyan
02-14-2014, 11:19 AM
چی شد؟ من بودم، شما جواب نمیدادی. :)))
Ouroboros
02-14-2014, 11:21 AM
چی شد؟ من بودم، شما جواب نمیدادی. :)))
پس چگونه است که زمان شما تمام شده و من بازی را بردهام؟ lichess Replay and analyse ni0f6J7s • Free Online Chess (http://en.lichess.org/ni0f6J7s)
:e414::e528:
undead_knight
02-14-2014, 11:25 AM
هرچه پاها بلندتر باشند قد بلندتر «به نظر میرسد»،
زنان هم بطور متوسط پاهای بلندتری دارند و نسبت بلندی پا به بالاتنه یکی از ویژگیهاییست که زنان را «مونثتر»(و به گمان ما جذابتر)میکند:
3621
میزان ترجیح نسبت پا به بالاتنه، که برطبق آن تناسب بیشتر برای مردان و تناسب کمتر برای زنان جذابتر بوده(منبع (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1740144506000830)).
پس هرچه پاهای زن بلندتر باشد جذابتر به نظر میرسد، اما در عین حال قدبلندتر هم به نظر خواهد رسید و از یک جایی به بعد قد بلند برای زن میشود دردسر، البته همین هفتهی پیش یک تحقیقی درآمد (http://www.scienceworldreport.com/articles/12795/20140210/women-like-taller-men-men-dont-really-care-study.htm) که مردان گویا اهمیتی نمیدهند به قد زنان، هایپرگمی خود زن است که مرد کوتاهتر را نمیپسندد.
آدم بیسواد ممکنه از هایپر گمی رو برای چیزی جز موقعیت اجتماعی استفاده بکنه ولی از تو انتظاری نمیرفت:))
Hypergamy (colloquially referred to as "marrying up") is the act or practice of marrying someone of higher caste (http://en.wikipedia.org/wiki/Caste) or status (http://en.wikipedia.org/wiki/Social_status) than oneself
چون آپ داره که نمیشه به قد بلندتر ربطش داد:)))
راستش این که آدم های قدبلند، مخصوصا مردان نتنها درآمد بیشتری دارند بلکه تا حدی هم روی موقعیت اجتماعیشون تاثیر مثبت میزاره.
Tall men earn more than shorter colleagues, research claims. - Telegraph (http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/5887567/Tall-men-earn-more-than-shorter-colleagues-research-claims..html)
Why tall people make more money - CNN.com (http://edition.cnn.com/2007/US/Careers/02/02/cb.tall.people/)
Taller People Earn More Money | LiveScience (http://www.livescience.com/5552-taller-people-earn-money.html)
You Are Judged by Your Appearance - Forbes (http://www.forbes.com/sites/tykiisel/2013/03/20/you-are-judged-by-your-appearance/)
http://www.psychologytoday.com/articles/200310/tall-people-get-paid-more
فکر نمیکنم اون هایی که به مردا حقوق میدند همشون زن باشند:)))
به جز قد، زیبایی، چاقی یا لاغری، آرایش، یا حتی بلوند بودن(برای زنان) روی درآمد تاثیر داره.البته چون قد کمتر از عوامل دیگه تحت تاثیر سن قرار میگیره بنابراین قوی ترین اثر رو داره.
viviyan
02-14-2014, 11:29 AM
پس چگونه است که زمان شما تمام شده و من بازی را بردهام؟ lichess Replay and analyse ni0f6J7s • Free Online Chess (http://en.lichess.org/ni0f6J7s)
:e414::e528:
من سیستم این سایت رو بلد نیستم امیر. حالا خوب بود بازیم؟ :دی
Ouroboros
02-14-2014, 11:35 AM
آدم بیسواد ممکنه از هایپر گمی رو برای چیزی جز موقعیت اجتماعی استفاده بکنه ولی از تو انتظاری نمیرفت:))
من بی سوادم یا شما که میگویید قد بلند ربطی به «بالا بودن» ندارد و پشت بندش میروید پنج لینک پست میکنید که قد بلند و جایگاه والا در هرم قدرت اجتماعی مردان را به هم مرتبط کرده؟ :e415:
هایپرگمی را هم ما از بیولوژی وارد مباحث جنسیتی کردهایم و بر طبق آن هرچه نمایش قدرت و جایگاه بالاتر مرتبط باشد بیشتر خواستنی میشود: قد بلندتر، زور بیشتر، ثروت بیشتر، تحصیلات بیشتر، صدای کلفتتر ... هرچه به نحوی با جایگاه بالاتر مرد در هرم قدرت اجتماعی مرتبط باشد برای زن خواستنی و هرچه به نحوی با آن در تعارض باشد نامطلوب است.
Ouroboros
02-14-2014, 11:40 AM
افتضاح بود :e404:
نه شوخی میکنم برای آدم مبتدی خیلی خوب بازی میکردی، پیداست هوش خوبی داری چون به نظر نمیرسید زیاد تجربه داشته باشی.
اگر علاقه داری باید بیشتر تمرین بکنی خصوصا روی بازی کوتاه و برقآسا بیشتر تمرکز کن چون در مدیریت زمان مشکل داری.
viviyan
02-14-2014, 11:43 AM
افتضاح بود :e404:
نه شوخی میکنم برای آدم مبتدی خیلی خوب بازی میکردی، پیداست هوش خوبی داری چون به نظر نمیرسید زیاد تجربه داشته باشی.
اگر علاقه داری باید بیشتر تمرین بکنی خصوصا روی بازی کوتاه و برقآسا بیشتر تمرکز کن چون در مدیریت زمان مشکل داری.
سپاس :-* :e404:
آره. من آخرین بار بچگی بازی کردم. چطور میتوونم تو این سایت بازی بسازم؟
Ouroboros
02-14-2014, 11:46 AM
سپاس :-*
آره. من آخرین بار بچگی بازی کردم. چطور میتوونم تو این سایت بازی بسازم؟
خیلی ساده است، شما میتوانید زبان سایت را هم فارسی بکنید که دیگر همه چیز مشخص است:
lichess • شطرنج آنلاین رایگان (http://fa.lichess.org)
undead_knight
02-14-2014, 11:49 AM
من بی سوادم یا شما که میگویید قد بلند ربطی به «بالا بودن» ندارد و پشت بندش میروید پنج لینک پست میکنید که قد بلند و جایگاه والا در هرم قدرت اجتماعی مردان را به هم مرتبط کرده؟ :e415:
هایپرگمی را هم ما از بیولوژی وارد مباحث جنسیتی کردهایم و بر طبق آن هرچه نمایش قدرت و جایگاه بالاتر مرتبط باشد بیشتر خواستنی میشود: قد بلندتر، زور بیشتر، ثروت بیشتر، تحصیلات بیشتر، صدای کلفتتر ... هرچه به نحوی با جایگاه بالاتر مرد در هرم قدرت اجتماعی مرتبط باشد برای زن خواستنی و هرچه به نحوی با آن در تعارض باشد نامطلوب است.
هایپرگمی اتفاقا مفهومی بوده که در علوم اجتماعی اختراع شده،اگر احیانا در علوم زیستی جایی استفاده شده به ما نشون بده دانشمون زیاد بشه:))
اون لینک ها رو ردیف کردم تا بهت نشون بدم "قد" به تنهایی فاکتوری هست که نه فقط جایگاه اجتماعی رو در بین "زنان و مردان" بالا میبره بلکه باعث افزایش درامد هم میشه.
حالا تو بین عامل و نتیجه هیچ تفاوتی قائل نمیشی،یعنی چه قد بلند که درآمد رو زیاد میکنه و چه خود درآمد بیشتر که میتونه نتیجه قد یا فاکتورهای دیگه باشه رو جز یک دسته حساب میکنی.
راستی همه اینهایی که ردیف کردی نماد آلفا بودن هستند یا بتا بودن؟!:)))
MEHDI
02-14-2014, 11:52 AM
بله حتما خوشحال میشم. فقط برای من هم در این سایت کذایی، مشکل زیاد پیش میاد مثلا حرکت رو انجام میدم ساعت حریفم شروع به کار می کنه ولی در واقع، حرکت من روی صفحه انجام نشده یا قطعی زیاد داره ولی دیگه چکار کنیم. شما لینک بده بازی کنیم ولی لطفا زمان بازی بیش از 10 دقیقه نباشه ترجیحا هم 0+10.
viviyan
02-14-2014, 11:52 AM
خیلی ساده است، شما میتوانید زبان سایت را هم فارسی بکنید که دیگر همه چیز مشخص است:
lichess • شطرنج آنلاین رایگان (http://fa.lichess.org)
باید ثبت نام کنم؟ میزنم رو ساخت بازی جدید، چیزی نمیاد
viviyan
02-14-2014, 11:57 AM
ای وای، میگه من نمیتوونم کانکشن بسازم.
MEHDI
02-14-2014, 11:58 AM
در شطرنج به شما میگن wood pusher یا patzer.
نیاز به آموزش دارید اگر دوست دارید پیشرفت کنید.
Ouroboros
02-14-2014, 12:01 PM
هایپرگمی اتفاقا مفهومی بوده که در علوم اجتماعی اختراع شده،اگر احیانا در علوم زیستی جایی استفاده شده به ما نشون بده دانشمون زیاد بشه:))
«مفهوم» از بیولوژی آمده «واژه» اختراع «علوم» اجتماعیست،
اشتیاق به انتخاب زوج «بهتر» یکی از دو «رانهی اصلی» تکامل است،
هایپرگمی واژهای برای توصیف جهت انتخاب جنسی در انسان مونث است.
اون لینک ها رو ردیف کردم تا بهت نشون بدم "قد" به تنهایی فاکتوری هست که نه فقط جایگاه اجتماعی رو در بین "زنان و مردان" بالا میبره بلکه باعث افزایش درامد هم میشه.
حالا تو بین عامل و نتیجه هیچ تفاوتی قائل نمیشی،یعنی چه قد بلند که درآمد رو زیاد میکنه و چه خود درآمد بیشتر که میتونه نتیجه قد یا فاکتورهای دیگه باشه رو جز یک دسته حساب میکنی.
ربطی به بحث ما ندارد. ما میگوییم زنان مرد قد بلندتر از خود را ترجیح میدهند چون قد بلند نشانهی جایگاه اجتماعی بالاتر است.
ممکن هم هست اصلا اینگونه نمیبود، یک «نشان» میتواند صرفا نمادین باقی بماند و نمود عینی پیدا نکند، شما اما خودتان نشان دادید که نمود عینی هم دارد و یک «ارتباط» هست میان قد بلند و جایگاه بالاتر. کسی هم اینجا از «عامل و نتیجه» صحبت نکرده، ما صرفا نظرمان همان احتمال است. تازگیها شما علاقه نشان میدهید به نقد چیزهایی که ما نگفتهایم.
راستی همه اینهایی که ردیف کردی نماد آلفا بودن هستند یا بتا بودن؟!:)))
هیچکدام، نمود جایگاه بالاتر است. اگر به اندازهی کافی از همه داشته باشید میشوید آلفای طبیعی. اگر از یکی دو تا به مقدار توان داشته باشید میشوید بتا.
viviyan
02-14-2014, 12:03 PM
در شطرنج به شما میگن wood pusher یا patzer.
نیاز به آموزش دارید اگر دوست دارید پیشرفت کنید.
یعنی چی؟ حالا تمرین میکنم میام نشانتان میدم :e40e:
MEHDI
02-14-2014, 12:07 PM
یعنی چی؟ حالا تمرین میکنم میام نشانتان میدم :e40e:
ما منتظریم. ولی بازی کردن فایده ندارد نیاز به مطالعه دارید اگر واقعا مشتاق یادگیری هستید. :e032:
viviyan
02-14-2014, 12:10 PM
ما منتظریم. ولی بازی کردن فایده ندارد نیاز به مطالعه دارید اگر واقعا مشتاق یادگیری هستید. :e032:
مطالعه چی؟
undead_knight
02-14-2014, 12:32 PM
مطالعه چی؟
استراتژی شطرنج بازی کردن،تاکتیک ها و...
منبع انگلیسی زیاده، منبع فارسی نمیدونم:)
viviyan
02-14-2014, 12:33 PM
استراتژی شطرنج بازی کردن،تاکتیک ها و...
منبع انگلیسی زیاده، منبع فارسی نمیدونم:)
جستار امیر رو پیدا کردم. حالا اون رو میخوونم. خیلی احساس شکست میکنم :e403:
Ouroboros
02-14-2014, 12:50 PM
من بالاخره در این انجمن شکست خوردم.. :e058:
جناب مهدی در هر دو بازی استادانه بازی کردند..
MEHDI
02-14-2014, 12:54 PM
مطالعه چی؟
فعلا برای شروع، نیاز به دانش شروع بازی، شیوه گسترش مهره ها و همچنین یادگیری تاکتیک های ابتدایی شطرنج داری. همچنین آیا همه قوانین حرکت مهره ها رو بلدی؟ مثلا میدونی آن پاسان چیه؟ خیلی ها که تو بچگی یادگرفتند، چون مثلا از باباشون یا برادرشون یاد گرفتن و با مطالعه کتاب نبوده یکسری قوانین بازی رو نمی دونند مثل اینکه دو تا شاه باید حتما یک خونه با هم فاصله داشته باشند.
MEHDI
02-14-2014, 12:57 PM
من بالاخره در این انجمن شکست خوردم.. :e058:
جناب مهدی در هر دو بازی استادانه بازی کردند..
به پای شما که نمیرسم. بازی اول که باختم و بازی دوم هم 2 دقیقه به زمان من اضافه کردید وگرنه نمی بردم. از بازی باهات لذت بردم Ouroboros (http://www.daftarche.com/members/ouroboros-66/) عزیز.
viviyan
02-14-2014, 12:58 PM
فعلا برای شروع، نیاز به دانش شروع بازی، شیوه گسترش مهره ها و همچنین یادگیری تاکتیک های شطرنج داری. همچنین آیا همه قوانین حرکت مهره ها رو بلدی؟ مثلا میدونی آن پاسان چیه؟ خیلی ها که تو بچگی یادگرفتند، چون مثلا از باباشون یا برادرشون یاد گرفتن و با مطالعه کتاب نبوده یکسری قوانین بازی رو نمی دونند مثل اینکه دو تا شاه باید حتما یک خونه با هم فاصله داشته باشند.
آره، بلدم. آن پاسان چیه؟ امیر گفت من فکر کردم تیکه کلامی چیزیه :دی
Russell
02-14-2014, 01:02 PM
دوستان لینک بازی را بگذارند اینجا ما هم ببینیم. Ouroboros
میگویم بین این باخت و خانم بازی که رابطهای نیست؟ :e10c:
viviyan
02-14-2014, 01:06 PM
تو 3 تا بازی باختم، یکی هم تسلیم شدم. تازگیها اینترنت هم فقط احساس منفی و شکست میده بهم. به نگر باید مخدر جدیدی برای اعتیاد بیابم. :e058:
MEHDI
02-14-2014, 01:12 PM
آره، بلدم. آن پاسان چیه؟ امیر گفت من فکر کردم تیکه کلامی چیزیه :دی
یه سرچ انگلیسی بکن en passant تا با دیاگرام ببینی توضیح شاید خیلی واضح نباشه.
Chess Corner - Chess Tutorial - En Passant (http://www.chesscorner.com/tutorial/basic/passant/passant.htm)
En passant - Chess.com (http://www.chess.com/chessopedia/view/en-passant)
undead_knight
02-14-2014, 01:13 PM
«مفهوم» از بیولوژی آمده «واژه» اختراع «علوم» اجتماعیست،
اشتیاق به انتخاب زوج «بهتر» یکی از دو «رانهی اصلی» تکامل است،
هایپرگمی واژهای برای توصیف جهت انتخاب جنسی در انسان مونث است.
اینجور نمیشه ماست مالیش کرد،باید نشون بدی خود مفهوم هایپرگمی از علوم زیستی استخراج شده،نه اینکه شباهت صرف مفهومی رو دلیل استخراجش نشون بدی.(که احتمالا نشون نمیدی!)
هایپرگمی را هم ما از بیولوژی وارد مباحث جنسیتی کردهایم
پس اگر مفهومی بیولوژیک بود نیازی نبود بگی "هایپرگمی" از "همون گزینش طبیعی" استفاده میکردی.
ربطی به بحث ما ندارد. ما میگوییم زنان مرد قد بلندتر از خود را ترجیح میدهند چون قد بلند نشانهی جایگاه اجتماعی بالاتر است.
ممکن هم هست اصلا اینگونه نمیبود، یک «نشان» میتواند صرفا نمادین باقی بماند و نمود عینی پیدا نکند، شما اما خودتان نشان دادید که نمود عینی هم دارد و یک «ارتباط» هست میان قد بلند و جایگاه بالاتر. کسی هم اینجا از «عامل و نتیجه» صحبت نکرده، ما صرفا نظرمان همان احتمال است. تازگیها شما علاقه نشان میدهید به نقد چیزهایی که ما نگفتهایم.
زیبایی و جوانی هم جایگاه اجتماعی بهتری به زنان میده، ولی وقتی مردی فاقد اینها انتخابش میکنه اسمش "هایپرگمی" نیست چون هایپرگمی به خود وضعیت اجتماعی ربط داره و نه عاملینش.
بنابراین وقتی میبینیم جامعه(و نه فقط زنان) به افراد قد بلند پاداش میدند این احتمال بسیار قوی تره که قد مثل زیبایی خودش ارزش تلقی میشه نه اینکه چون قد بلند منجر به درآمد بیشتر میشه،پس زنان مردان قد بلند رو به خاطر هایپرگمی انتخاب میکنند.
تو اومدی ارتباط رو تبدیل به علیت کردی،در صورتی که رابطه علت و معلولی منطقی تر و سر راست تری موجوده.
هیچکدام، نمود جایگاه بالاتر است. اگر به اندازهی کافی از همه داشته باشید میشوید آلفای طبیعی. اگر از یکی دو تا به مقدار توان داشته باشید میشوید بتا.
هیچ چیز بیش از «خست» آلفا نیست!
چارهای نیست، تحصیلات آکادمیک مثل مهر بتابودگی بر پیشانی شما هستند
اگر مردی هستید که آگاهانه زنان را تنها برای ارتباط جنسی میخواهد و در دنیای او زن چیزی بجز حفرهای جنسی نیست و اغلب بلافاصله پس از سکس علاقهی خود به دختر را از دست میدهید، شما یک مرد آلفا هستید.
ultimatly self defeating:e40a:
MEHDI
02-14-2014, 01:17 PM
دوستان لینک بازی را بگذارند اینجا ما هم ببینیم. @Ouroboros (http://www.daftarche.com/member.php?u=66)
میگویم بین این باخت و خانم بازی که رابطهای نیست؟ :e10c:
من چون در سایت میهمان بودم به بازی اول دسترسی ندارم ولی بازی آخر رو ببین.
lichess Replay and analyse cJfio2TO • Free Online Chess (http://en.lichess.org/cJfio2TO)
امیر گرامی می تواند این 2 بازی را با بررسی اش در تاپیک شترنگ قرار دهد.
Ouroboros
02-14-2014, 01:26 PM
دوستان لینک بازی را بگذارند اینجا ما هم ببینیم. @Ouroboros
میگویم بین این باخت و خانم بازی که رابطهای نیست؟
احتمالا باید باشد، اگر شوالیه ترولبازیاش گل نکند تز من اینست که همنشینی با دختران زیبا باعث احساس خوشی و خنگتر شدن مردان میشود. :e417:
گذشته از شوخی ولی ایشان بازیشان خیلی خوب است، من احتمال میدهم شترنگباز حرفهای باشند؟
بازی اول (http://en.lichess.org/LrVCYPA1)
بازی دوم (http://en.lichess.org/cJfio2TO/black)
MEHDI
02-14-2014, 01:27 PM
من چون در سایت میهمان بودم به بازی اول دسترسی ندارم ولی بازی آخر رو ببین.
lichess Replay and analyse cJfio2TO • Free Online Chess (http://en.lichess.org/cJfio2TO)
امیر گرامی می تواند این 2 بازی را با بررسی اش در تاپیک شترنگ قرار دهد.
نه مثل اینکه به بازی اول هم دسترسی دارم :)
lichess Replay and analyse LrVCYPA1 • Free Online Chess (http://en.lichess.org/LrVCYPA1/black)
Ouroboros
02-14-2014, 01:28 PM
اینجور نمیشه ماست مالیش کرد،باید نشون بدی خود مفهوم هایپرگمی از علوم زیستی استخراج شده،نه اینکه شباهت صرف مفهومی رو دلیل استخراجش نشون بدی.(که احتمالا نشون نمیدی!)
پس اگر مفهومی بیولوژیک بود نیازی نبود بگی "هایپرگمی" از "همون گزینش طبیعی" استفاده میکردی.
زیبایی و جوانی هم جایگاه اجتماعی بهتری به زنان میده، ولی وقتی مردی فاقد اینها انتخابش میکنه اسمش "هایپرگمی" نیست چون هایپرگمی به خود وضعیت اجتماعی ربط داره و نه عاملینش.
بنابراین وقتی میبینیم جامعه(و نه فقط زنان) به افراد قد بلند پاداش میدند این احتمال بسیار قوی تره که قد مثل زیبایی خودش ارزش تلقی میشه نه اینکه چون قد بلند منجر به درآمد بیشتر میشه،پس زنان مردان قد بلند رو به خاطر هایپرگمی انتخاب میکنند.
تو اومدی ارتباط رو تبدیل به علیت کردی،در صورتی که رابطه علت و معلولی منطقی تر و سر راست تری موجوده.
ultimatly self defeating:e40a:
میزان وقت و انرژی که تو به روی ترولیدن میگذاری گاهی واقعا مرا شگفتزده میکند.
MEHDI
02-14-2014, 01:31 PM
احتمالا باید باشد، اگر شوالیه ترولبازیاش گل نکند تز من اینست که همنشینی با دختران زیبا باعث احساس خوشی و خنگتر شدن مردان میشود. :e417:
گذشته از شوخی ولی ایشان بازیشان خیلی خوب است، من احتمال میدهم شترنگباز حرفهای باشند؟
بیخیال امیرعزیز. :e414: فقط علاقه مند به بازی هستم. این اشتباهات فاحش من رو هیچ شطرنج باز حرفه ای نمی کند.
MEHDI
02-14-2014, 01:34 PM
امیر گرامی بی زحمت دو بازی رو با آنالیز کامپیوتر در تاپیک شترنگ قرار دهید.
undead_knight
02-14-2014, 01:35 PM
میزان وقت و انرژی که تو به روی ترولیدن میگذاری گاهی واقعا مرا شگفتزده میکند.
خوش شانسی که اینجا مخاطب زیاد نداره.
تخصص من بردن توی جبهه دشمنه :))
Ouroboros
02-14-2014, 01:35 PM
بیخیال امیرعزیز. فقط علاقه مند به بازی هستم. این اشتباهات فاحش من رو هیچ شطرنج باز حرفه ای نمی کند.
پس باید مطالعهی سیستماتیک داشته باشید چون برخی از حرکات درست شما را هیچ بازیکن مبتدی نمیکند. :e056:
من اکنون بازی دوم را نگاه میکردم، حرکت ۲۶ من افتضاح بود و جلوی فیلم را بست و در واقع قلعهام را گیر انداخت و ....
Alice
02-14-2014, 01:42 PM
مهدی جان امشب ساعت دوازده هستید چند دست هم با من بازی کنید؟
MEHDI
02-14-2014, 01:44 PM
پس باید مطالعهی سیستماتیک داشته باشید چون برخی از حرکات درست شما را هیچ بازیکن مبتدی نمیکند. :e056:
من اکنون بازی دوم را نگاه میکردم، حرکت ۲۶ من افتضاح بود و جلوی فیلم را بست و در واقع قلعهام را گیر انداخت و ....
مبتدی که مسلما نیستم. دوران نوجوانی بله ولی از آن به بعد دیگه در مواقع بیکاری فقط بازی های بزرگان شطرنج رو نگاه کردم و مطالعه و آنالیز سیستماتیک نداشتم.
اون حرکت که آره شاه رو کاملا بی حفاظ کرد. سیاه باید بلافاصله گسترش رو کامل می کرد ولی الان که بررسی می کنم اگر من Qg5 رو به جای h5 بازی می کردم وضعیت جالبی پدید میومد که سیاه کاملا فلج میشد. الان به نظرم خیلی واضح میاد ولی در موقع بازی ندیدم.
MEHDI
02-14-2014, 01:48 PM
مهدی جان امشب ساعت دوازده هستید چند دست هم با من بازی کنید؟
شما با ویوین و شوالیه در لیگ دسته یک بازی کنید. من و Ouroboros و russel هم لیگ دسته برتر بازی داریم. :e405:
ساعت 12 با مگنس کارلسن بازی دارم. نمی تونی زودتر بازی کنی؟
undead_knight
02-14-2014, 01:54 PM
شما با ویوین و شوالیه در لیگ دسته یک بازی کنید. من و Ouroboros و russel هم لیگ دسته برتر بازی داریم. :e405:
من سالی یک دوبار بازی میکنم، من رو بفرستید تیم امید:))))
اصلا این مودی بودن هم داستانی برای منه،علاقم به یک چیز بیشتر از چند ساعت یا فوقش چند روز دوام نمیاره،تا دوباره بیام توی مودش:)))
Ouroboros
02-14-2014, 01:56 PM
این شترنگ هم باید مناسک آن رعایت بشود تا لذتبخش باشد، بنشینید روبروی یکدیگر، کُری بخوانید اندکی پیش از بازی، سپس بدون گرفتاری بازی بکنید... مهدی اگر تمایل داری بیا که میخواهم شادیات را کوتاه کنم و تو را یکبار دیگر ببرم.
Alice
02-14-2014, 02:01 PM
اگر زودتر شد پیام میدهم، اگر هم نشد فردا شب بازی میکنیم. مگنس کارلسن کیست؟!
لیگ سری یک که از لیگ برتر بالاتر است! ما لیگ برتر هستیم شما لیگ سری یکم بازی میکنید.
شوالیه هم که از مرحله پرت است.
undead_knight
02-14-2014, 02:04 PM
اگر زودتر شد پیام میدهم، اگر هم نشد فردا شب بازی میکنیم. مگنس کارلسن کیست؟!
لیگ سری یک که از لیگ برتر بالاتر است! ما لیگ برتر هستیم شما لیگ سری یکم بازی میکنید.
شوالیه هم که از مرحله پرت است.
توی فوتبال لیگ برتر بالاتر از لیگ سری 1 هست،بعید میدونم جاهای دیگه هم فرقی داشته باشه:))
MEHDI
02-14-2014, 02:11 PM
من سالی یک دوبار بازی میکنم، من رو بفرستید تیم امید:))))
اصلا این مودی بودن هم داستانی برای منه،علاقم به یک چیز بیشتر از چند ساعت یا فوقش چند روز دوام نمیاره،تا دوباره بیام توی مودش:)))
من اصلا نمی دونستم بلدید بازی کنید. گفتم چون مدافع زنان (to put it mildly) هستید، برای اینکه سه به سه بشیم، در دسته یک باشید. :e405:
MEHDI
02-14-2014, 02:17 PM
این شترنگ هم باید مناسک آن رعایت بشود تا لذتبخش باشد، بنشینید روبروی یکدیگر، کُری بخوانید اندکی پیش از بازی، سپس بدون گرفتاری بازی بکنید... مهدی اگر تمایل داری بیا که میخواهم شادیات را کوتاه کنم و تو را یکبار دیگر ببرم.
راست میگی. در فکر بودم عکس وضعیت نهایی بازی قبل رو که مات شدی، پرینت بگیرم و به دیوار اتاقم بزنم.
اینبار 10 دقیقه به اضافه 3 ثانیه بگذار و برایم پیام خصوصی بده تا ساعت 5 بازی کنیم. چند دقیقه باید کاری انجام بدم. تا اون موقع هستم.
viviyan
02-14-2014, 02:18 PM
من اصلا نمی دونستم بلدید بازی کنید. گفتم چون مدافع زنان (to put it mildly) هستید، برای اینکه سه به سه بشیم، در دسته یک باشید. :e405:
من این دسته بندی های زن و مرد را قبول ندارم بنابراین مایل به حضور در دسته یک نمیباشم و علاقه مند به حضور در لیگ برتر میباشم :دی راسل رو بفرستیم تو آن دسته.
Russell
02-14-2014, 02:23 PM
راست میگی. در فکر بودم عکس وضعیت نهایی بازی قبل رو که مات شدی، پرینت بگیرم و به دیوار اتاقم بزنم.
اینبار 10 دقیقه به اضافه 3 ثانیه بگذار و برایم پیام خصوصی بده تا ساعت 5 بازی کنیم. چند دقیقه باید کاری انجام بدم. تا اون موقع هستم.
من هم احساس میکنم آن یکدستی که شما را بردم (از 6 دستی که بازی کردیم) را الان باید قاب کنم بزنم به دیوار !!
Ouroboros
02-14-2014, 02:26 PM
لینک را برای شما میفرستم، وقتی آمدید و بازی شروع شد همینجا هم پست میکنم شاید دوستان مایل به تماشای زندهی خفت و خواری شما باشند. :e057:
ضمنا بازی را میگذارم روی ۱۲ دقیقه + ۸ ثانیه، چون هر دوی ما داشتیم با عجلهی بیمورد بازی میکردیم. :e303:
من این دسته بندی های زن و مرد را قبول ندارم بنابراین مایل به حضور در دسته یک نمیباشم و علاقه مند به حضور در لیگ برتر میباشم :دی راسل رو بفرستیم تو آن دسته.
راسل را من دریافتهام که مدتیست بطور جدی بازی را مطالعه و احتمالا اجرا کرده و اثرات آن از هزار فرسنگی پیداست. او در مسیر تبدیل شدن به یک Sarcastic Jerk به تمام معنا گام بر میدارد و اگر گمان میکنید حاضر است بجز گرفتن نیشگونی دردناک از پهلوهای شما کار دیگری برایتان بکند اشتباه میکنید! :e402:
viviyan
02-14-2014, 02:34 PM
خوبه که راسل حقی برای انتخاب ندارد :e415:
Ouroboros
02-14-2014, 02:38 PM
lichess Watch LkyNqVw9 - black • Free Online Chess (http://en.lichess.org/LkyNqVw99dS4)
Nevermore
02-14-2014, 02:39 PM
اوه چه کل کلی در گرفته.بیایید یک دوره مسابقات فیفا یا ساکر بگذارید تا همه تان را ببرم با هم دعوا نکنید:e40c:
undead_knight
02-14-2014, 03:21 PM
اوه چه کل کلی در گرفته.بیایید یک دوره مسابقات فیفا یا ساکر بگذارید تا همه تان را ببرم با هم دعوا نکنید:e40c:
عه اینطوره؟!
3623
از سری سگا تا اخرین نسخه های پلی استیشن و پی سی فقط کافیه حریف بهم بگه دوست داره با کدوم کاراکتر فتالیتیش کنیم:))
3624
البته زوج مورد علاقم این اسکور-زیرو! هستند:)))
+بازی ای که خشونت موجود توش باعث تشکیل درجه بندی سنی برای بازی ها شد:))))
Ouroboros
02-14-2014, 03:28 PM
من مدتی در آن سایت بازی نکرده بودم چقدر وضع سرورها خراب است. جناب مهدی روی وقت باخت ولی خب چندان به حساب نمیآید. :e528:
دوستان سایت بهتری معرفی بکنند برای آینده.
پ.ن: من باختم؟ :e40f:
اینجا همه چیز گویا نسبیست.. ؟
viviyan
02-14-2014, 03:28 PM
امیر باختی که :e056:
viviyan
02-14-2014, 03:31 PM
مگه مشکی تو نبودی؟ خب زمان تو صفر شد دیگه.
Alice
مهدی جان خوب ایشان را آچمز کردید! آفرین، لذت بردم :)
Ouroboros
این «باخت» نبود، سایت نشان میداد که نوبت مهدی گرامیست. :e414:
اگرنه منکه بازی در اختیارم بود. وزیر و بند و بساط.. :e108:
viviyan
02-14-2014, 03:34 PM
آهان وقتی کرنومتر کنار تو میزد یعنی برای مهدی داشت حرکت میکرد؟ پس چرا تو حرکت میکردی؟
Nevermore
02-14-2014, 03:37 PM
مگر امیر نبرد؟:e107:یک وزیر داشت و یک سرباز هم در خاک حریف.
undead_knight
02-14-2014, 03:40 PM
۱۳۳۰ - ترور نافرجام حسین فاطمی در حین سخنرانی بر مزار محمد مسعود توسط محمدمهدی عبدخدایی نوجوان ۱۴ ساله و عضو سازمان جمعیت فدائیان اسلام.
۱۳۶۷ - صدور فتوای روحالله خمینی مبنی بر ارتداد سلمان رشدی نویسندهٔ کتاب آیات شیطانی
۱۳۸۹ - اعتراضات جنبش سبز در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹
:))))
MEHDI
02-14-2014, 03:41 PM
من گفته بودم این سایت درست و حسابی نیست. اگر شلوغ بشه دیگه مشکل پیدا میکنه. من که بدون فیلترشکن بازی کردم از زمانی که پیشنهاد برگشت یک حرکت رو دادم چون اشتباهی حرکت کردم، قاطی کرد. بعد با فیلتر شکن وارد شدم دیدم حرکت امیر انجام شده. خلاصه آخرش برای من زمان امیر تموم شد و برای امیر زمان من! اینطوری هردوطرف راضی هستن. ولی وضعیت امیر برنده بود و در شرایط عادی میتونست بازی رو ببره.
Ouroboros
02-14-2014, 03:43 PM
مگر امیر نبرد؟یک وزیر داشت و یک سرباز هم در خاک حریف.
آهان وقتی کرنومتر کنار تو میزد یعنی برای مهدی داشت حرکت میکرد؟ پس چرا تو حرکت میکردی؟
سایت امشب خیلی شلوغ بود و سرورها سنگین بودند دائم بازی قطع میشد، بعد بدی قطع شدن در آن سایت هم اینست که شما متوجه نمیشوید قطع شده. من منتظر حرکت جناب مهدی بودم که گویا بازی تمام شده بود.
مهدی جان خوب ایشان را آچمز کردید! آفرین، لذت بردم :)
شما یا نمیدانید آچمز چیست، یا قند خونتان آمده پائین باز دچار شوک عصبی شدهاید. :e057:
MEHDI
02-14-2014, 03:47 PM
من خودم همیشه chess.com رو ترجیح دادم. آنجا هم شلوغ هست و بعضی وقتها سرعت پاین میاد ولی وضعش از این سایت بهتره و هم جای درست حسابی برای شطرنج بازی کردن هست.
Ouroboros
02-14-2014, 03:54 PM
بله مهدی جان ولی آیپی را ثبت میکند و نیاز به ثبت نام دارد. اینجا ما مشکل امنیت داشتهایم همواره، سگان نظام همیشه در کمین نشستهاند.
Russell
02-14-2014, 03:54 PM
من خودم همیشه chess.com رو ترجیح دادم. آنجا هم شلوغ هست و بعضی وقتها سرعت پاین میاد ولی وضعش از این سایت بهتره و هم جای درست حسابی برای شطرنج بازی کردن هست.
آری lichess بدجور وضعش خراب شده، اولها اینجور نبود. chess.com از نظر امنیتی چندان جالب بنظر نمیرسد. نفس هم میخواهی بکشی پول میخواهد.
MEHDI
02-14-2014, 03:56 PM
بله مهدی جان ولی آیپی را ثبت میکند و نیاز به ثبت نام دارد. اینجا ما مشکل امنیت داشتهایم همواره، سگان نظام همیشه در کمین نشستهاند.
چطور متوجه میشی سایتی آیپی رو ثبت می کنه؟
Ouroboros
02-14-2014, 03:57 PM
چطور متوجه میشی سایتی آیپی رو ثبت می کنه؟
اجازه نمیدهند با تور ثبتنام و بازی کنی.
MEHDI
02-14-2014, 04:01 PM
آری lichess بدجور وضعش خراب شده، اولها اینجور نبود. chess.com از نظر امنیتی چندان جالب بنظر نمیرسد. نفس هم میخواهی بکشی پول میخواهد.
شما با هرکنترل زمانی دوست داری بازی کن و در هفته هم در چند تورنمنت میتونی بازی کنی. همچنین به ویدیوها و مطالب آموزشی زیادی هم به طور رایگان دسترسی داری. همه اینها با اکانت رایگان در اختیار شماست و در ضمن در اون سایت استادان بزرگ زیادی هم بازی می کنند که شما شانس تماشای بازی اون ها رو دارید. ولی طبیعیه که به منابع بیشتر آموزشی بخوای دسترسی داشته باشی، باید پول بدی.
Russell
02-14-2014, 04:11 PM
شما با هرکنترل زمانی دوست داری بازی کن و در هفته هم در چند تورنمنت میتونی بازی کنی. همچنین به ویدیوها و مطالب آموزشی زیادی هم به طور رایگان دسترسی داری. همه اینها با اکانت رایگان در اختیار شماست و در ضمن در اون سایت استادان بزرگ زیادی هم بازی می کنند که شما شانس تماشای بازی اون ها رو دارید. ولی طبیعیه که به منابع بیشتر آموزشی بخوای دسترسی داشته باشی، باید پول بدی.
میدانم، همان محدود کردن تورنمتش کم چیزی نیست. میگوید بنشین تا یک هفتهیِ دیگر تا بتوانی در یک تورنمنت بازی کنی !!
همه جایش هم همین است، مثلا شما یکبار نام کاربریتان را با اکانت مجانی تغییر دهید، بار دوم اجازه نمیدهد. بقول شما بازیکنان بهتری دارد ولی بجز آن برتری آنچنانی ندارد.
Nevermore
02-14-2014, 04:14 PM
عه اینطوره؟!
3623
از سری سگا تا اخرین نسخه های پلی استیشن و پی سی فقط کافیه حریف بهم بگه دوست داره با کدوم کاراکتر فتالیتیش کنیم:))
3624
البته زوج مورد علاقم این اسکور-زیرو! هستند:)))
+بازی ای که خشونت موجود توش باعث تشکیل درجه بندی سنی برای بازی ها شد:))))
هه هه،آماتوری برای ما جانم.ما آن زمان با جکس 24 ضرب می کردیم حالش را می بردیم.بازیکن مورد علاقه امان هم سونیا بود.:e418:کاپ اش را برگزار کن تا در آنجا هم طعم ضربات سنگین ما را بچشی:e409:
undead_knight
02-14-2014, 04:22 PM
هه هه،آماتوری برای ما جانم.ما آن زمان با جکس 24 ضرب می کردیم حالش را می بردیم.بازیکن مورد علاقه امان هم سونیا بود.:e418:کاپ اش را برگزار کن تا در آنجا هم طعم ضربات سنگین ما را بچشی:e409:
من در زمان کودکی(کودک کودک!) شاخ ترین بازیکن کلوپ رو با لگد خالی شکست دادم:)))
خب من مثل شما معیار زن گرایانه ندارم:)))
+با چی میشه بازی کرد،من با سیستم استیم خیلی آشنا نیستم ولی خواستم بازی کنم آنلاین نشد،برای استفاده از سیستم آنلاین خودش هم که طبیعتا باید ارجینالشو بخرم:e058:
Ouroboros
02-14-2014, 06:02 PM
دوستان من رفتم تا احتمالا پائیز،
در غیاب من گفتگوهای شاد و دوستانه و سازندهای داشته باشید، چون من که بیایم همهاش میشود پائینتنه و زنامرد و ... :e412:
برای همهی شما آرزوی سلامتی و بهروزی دارم. :e032:
Alice
02-14-2014, 06:34 PM
در غیاب من گفتگوهای شاد و دوستانه و سازندهای داشته باشید، چون من که بیایم همهاش میشود پائینتنه و زنامرد و ...
برای همهی شما آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.
تـــا پــائــیـــز؟؟؟
نمیشد میموندید؟ :) امیدوارم از دست من هم ناراحت نشده باشید!
من که واقعا دلم براتون تنگ میشه امیدوارم زودتر شما رو ببینم..
موفق باشید.
:e303:
kourosh_bikhoda
02-14-2014, 06:50 PM
من با کفشم 177 سانت میشم ولی معیارتان واقع بینانه نیست. من تا حالا هیچکس بهم نگفته متوسط.
متوسط یعنی خوب از نظر من. البته نسبیه دیگه. من یه دوستی دارم قدش خیلی کوتاه فکر میکنم 170 باشه. از نظر اون شما دکل هستید.:e105:
kourosh_bikhoda
02-14-2014, 06:59 PM
غافل میشیم ازتون 10 صفحه میرید جلوها :e40e:
viviyan
02-14-2014, 07:22 PM
در غیاب من گفتگوهای شاد و دوستانه و سازندهای داشته باشید، چون من که بیایم همهاش میشود پائینتنه و زنامرد و ... :e412:
ای بابا. حالا من از کی علم بیاموزم؟ :e408:
موفق باشید امیرجان. :e303:
viviyan
02-14-2014, 07:24 PM
متوسط یعنی خوب از نظر من. البته نسبیه دیگه. من یه دوستی دارم قدش خیلی کوتاه فکر میکنم 170 باشه. از نظر اون شما دکل هستید.:e105:
من توی ایران به نسبت دخترهای ایرانی قدبلند محسوب میشم. متوسط به نرم جامعه میگویند. :e402:
مزدك بامداد
02-14-2014, 07:42 PM
ستاره ی دنباله دار
Hasta la vista!
•
Angela
02-14-2014, 09:26 PM
دوستان من رفتم تا احتمالا پائیز
ای وای :e403: موفق باشید
MEHDI
02-14-2014, 10:54 PM
باز از دستم در رفت. :e059:
امیر گرامی امیدوارم خیلی زودتر از اینها شما رو دوباره ببینیم. شاد و سلامت باشید.
در پناه کایسا:e032:
sonixax
02-15-2014, 01:14 PM
دو روز نبودیما!!!
Nevermore
02-15-2014, 01:18 PM
اینجا همیشه جایت خالی است امیر جان.خوش باشی:e303:
Anarchy
02-15-2014, 02:06 PM
اینجا همیشه جایت خالی است امیر جان.خوش باشی:e303:
واقعا جاش خالیه :e413: ، اما تعجب میکنم از اراده ای که داره برای لاگین نکردن !!
viviyan
02-15-2014, 04:01 PM
واقعا جاش خالیه :e413: ، اما تعجب میکنم از اراده ای که داره برای لاگین نکردن !!
:e413::e413:
kourosh_bikhoda
02-15-2014, 09:10 PM
من توی ایران به نسبت دخترهای ایرانی قدبلند محسوب میشم. متوسط به نرم جامعه میگویند.باشه شما بلند. یک درجه به سکسی بودنتون اضافه شد :e404:
دو روز نبودیما!!!:e412:
viviyan
02-15-2014, 09:27 PM
باشه شما بلند. یک درجه به سکسی بودنتون اضافه شد :e404:
اوووف، خیالم راحت شد :e056: سکسیت از خودتونه :e404:
Dariush
02-16-2014, 03:56 PM
پس آن بحثمان را میگذارم تا بازگردید.
خوش بگذرد و خوش باشید.:e032:
یه نفر
02-16-2014, 05:13 PM
به جهنم :-)
kourosh_bikhoda
02-16-2014, 06:38 PM
اوووف، خیالم راحت شد سکسیت از خودتونه
حیف که امینت دست و پای مارو بسته.
ناخن فراموش نشه.:e409:
(شوالیه):e11b:
Anarchy
02-16-2014, 08:58 PM
به جهنم :-)
اسپاگتی شما رو شفا بده ، البته امیدوارم !
Dariush
02-16-2014, 10:46 PM
میگویند برنولی، ریاضیدانِ بزرگ، چند لحظه پیش از مرگش، آخرین چیزی که گفت این بود: «من مُردم».
در ایران که باشید فاصلهتان با مرگی اتفاقی و مضحک به اندازهی تار موییست. امروز در میدانِ آزادی، از کنار مینیبوسی غراضه میگذشتم که متوجه شدم باکِ بنزیناش نشتی داشته و چکه میکند. دقیقا همان لحظه که داشتم از یک متری مینیبوس میگذشتم و در فاز آهنگی زیبا که از هندزفریام پخش میشد بودم، کسی که از روبرو میآمد، سیگارش را پرت کرد دقیقا در نزدیکی همانجا که مینیبوس چکه میکرد! قبل از اینکه بتوانم پریدن یا کاری مثل این را عملی کنم، چند ثانیه کاملا خشکم زد و هیچ نمیتوانستم از جایم تکان بخورم! گویی کاملا مطمئن بودم بودم که لحظهای بعد تکه تکه خواهم شد... چند لحظه گذشت و من همانطور در انتظار «حادثه»؛ تا اینکه مینیبوس آرام آرام به حرکت آمده و رفت. وقتی که رفت و من به خود آمدم، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود: «من هنوز زندهام»؛ گمان میکنم حالاتِ گویندهی هر دوی این عبارات را این::e402: به خوبی میتواند توصیف کنند.
undead_knight
02-17-2014, 06:23 AM
حیف که امینت دست و پای مارو بسته.
ناخن فراموش نشه.:e409:
(شوالیه):e11b:
من معمولا میگم انداختن قلاده و آوردن شلاق فراموش نشه :)))
undead_knight
02-17-2014, 01:04 PM
داریوش چیه ،چیزی شده،چرا ساکتی؟!:)))
Dariush
02-17-2014, 01:10 PM
داریوش چیه ،چیزی شده،چرا ساکتی؟!:)))
عصر بخیر.
راستش تا الان سه بار خواستم پست امیر را پاسخ دهم، از سردرد و بیحوصلگی فراوان ، دست از اینکار کشیدهام. راستش را بخواهی، همین چند دقیقه پیش میخواستم پستی بگذارم همینجا که احتمالا تا چند ماهی به درونِ غار خواهم خزید و اگرچه مرتب لاگین خواهم کرد اما بسیار کم خواهم نوشت، که حوصلهی آن را هم نکردم.
چه خبرها؟ چه میکنی؟
undead_knight
02-17-2014, 01:16 PM
عصر بخیر.
راستش تا الان سه بار خواستم پست امیر را پاسخ دهم، از سردرد و بیحوصلگی فراوان ، دست از اینکار کشیدهام. راستش را بخواهی، همین چند دقیقه پیش میخواستم پستی بگذارم همینجا که احتمالا تا چند ماهی به درونِ غار خواهم خزید و اگرچه مرتب لاگین خواهم کرد اما بسیار کم خواهم نوشت، که حوصلهی آن را هم نکردم.
چه خبرها؟ چه میکنی؟
من همچنان خودمو زدم به کوچه علی چپ بلکه این زندگی کارشو بکنه و بره،ولی معلوم نیست چی مصرف میکنه که روی ویاگرا رو هم کم کرده:)))
من هم پریودم عود کرده به بیشتر جاهایی که عضوم،مثل اینجا، فقط سر میزنم و گه گاهی یه چیز کوتاه میپرونم :)
حالا لازم نیست چیز خاصی بنویسی،هرزچندگاهی مثل الان یه سیگنال مبنی بر زنده بودنت بفرست:))
Dariush
02-17-2014, 01:24 PM
من همچنان خودمو زدم به کوچه علی چپ بلکه این زندگی کارشو بکنه و بره،ولی معلوم نیست چی مصرف میکنه که روی ویاگرا رو هم کم کرده:))) من هم پریودم عود کرده به بیشتر جاهایی که عضوم،مثل اینجا، فقط سر میزنم و گه گاهی یه چیز کوتاه میپرونم :) حالا لازم نیست چیز خاصی بنویسی،هرزچندگاهی مثل الان یه سیگنال مبنی بر زنده بودنت بفرست:)) سعی کن لذت ببری;) لامصب این که میگویی پریود نیست که برادر، این resident است :)) سیگنال که خواهم فرستاد، ولی اگر من ننویسم، تو ننویسی، امیر و مهربد هم که نیستند، آلیس و مزدک هم کم و بیش خاموشی گزیدهاند، خب اینجا عملا تبدیل به خاموشخانه خواهیم کرد که! من یک ترجمهی نیمهکاره برای سایت دارم که حداقل سعی میکنم آن را آماده کنم. راستی این که گفتی چقدر برایم آشناست : چیه؟ چرا ساکتی؟ چیزی شده؟
undead_knight
02-17-2014, 01:29 PM
سعی کن لذت ببری;) لامصب این که میگویی پریود نیست که برادر، این resident است :)) سیگنال که خواهم فرستاد، ولی اگر من ننویسم، تو ننویسی، امیر و مهربد هم که نیستند، آلیس و مزدک هم کم و بیش خاموشی گزیدهاند، خب اینجا عملا تبدیل به خاموشخانه خواهیم کرد که! من یک ترجمهی نیمهکاره برای سایت دارم که حداقل سعی میکنم آن را آماده کنم. راستی این که گفتی چقدر برایم آشناست : چیه؟ چرا ساکتی؟ چیزی شده؟
لذتو که میبرم ولی ادم از لذت عادی هم خسته میشه چه برسه به این:)))دیگه هر کوفتی هست همچنان مغز منو ول نمیکنه:))
خب بدون طرف "مقابل" من واقعا حرف زیادی برای گفتن ندارم.
اشعار استاد گرانقدر آرمین 2afm هست دیگه:)))
Dariush
02-17-2014, 01:35 PM
لذتو که میبرم ولی ادم از لذت عادی هم خسته میشه چه برسه به این:)))دیگه هر کوفتی هست همچنان مغز منو ول نمیکنه:))
خب بدون طرف "مقابل" من واقعا حرف زیادی برای گفتن ندارم.
اشعار استاد گرانقدر آرمین 2afm هست دیگه:)))
میخواهی صندلیِ داغت را باز کنیم؟ بلکه کمی از این نخوت خارج شدی! برای من که موثر بود. @Anarchy (http://www.daftarche.com/member.php?u=31) و @iranbanoo (http://www.daftarche.com/member.php?u=313) هم که آمدند...درود.
undead_knight
02-17-2014, 01:59 PM
میخواهی صندلیِ داغت را باز کنیم؟ بلکه کمی از این نخوت خارج شدی! برای من که موثر بود. @Anarchy (http://www.daftarche.com/member.php?u=31) و @iranbanoo (http://www.daftarche.com/member.php?u=313) هم که آمدند...درود.
بزنید بابا:))
من رو از صندلی داغ میترسونی!؟من با بسیحی بحث کردم،برو از اسپاگتی بترس :)))
Anarchy
02-17-2014, 02:20 PM
درود داریوش جان . امیر با این آمدن و رفتن هاش بیشتر باعث افسردگی دوستان میشه :e406: !!
Dariush
02-17-2014, 02:28 PM
درود داریوش جان . امیر با این آمدن و رفتن هاش بیشتر باعث افسردگی دوستان میشه !!
ایرادی ندارد آنارشی جان، سالی چند ماه بودن و مفید بودن بهتر از کل سال بودن و همچون من و آندد پریود بودن است خب؟!
امیر هم الان حدس میزنم همچون فتحعلی شاه در حرمسرای خویش میان دخترکان و دلبرکان میلولد؛ ببین چقدر به ریش ما خواهد خندید اگر دلتنگی در ما ببیند، مطمئنم با خشم و تمسخر خواهد گفت بروید فکری به حال آن چیزِ توی خشتکتان بکنید ای بتاچههای مفلوکِ نرمپستانِ نازکصدای جلقی...
undead_knight
02-17-2014, 02:34 PM
ایرادی ندارد آنارشی جان، سالی چند ماه بودن و مفید بودن بهتر از کل سال بودن و همچون من و آندد پریود بودن است خب؟!
امیر هم الان حدس میزنم همچون فتحعلی شاه در حرمسرای خویش میان دخترکان و دلبرکان میلولد؛ ببین چقدر به ریش ما خواهد خندید اگر دلتنگی در ما ببیند، مطمئنم با خشم و تمسخر خواهد گفت بروید فکری به حال آن چیزِ توی خشتکتان بکنید ای بتاچههای مفلوکِ نرمپستانِ نازکصدای جلقی...
:))))))))))
داریوش لااقل بیا اسپرم هامون رو اهدا کنیم نسلمون ماندگار بشه،بدون مسئولیت های پدری البته:)))
Dariush
02-17-2014, 02:45 PM
:))))))))))
داریوش لااقل بیا اسپرم هامون رو اهدا کنیم نسلمون ماندگار بشه،بدون مسئولیت های پدری البته:)))
یک بتای نرمپستانِ نازکصدا ترجیح میدهد نسلش منقرض شود تا ایزدبانوها قدرش را بفهمند؛ انقرضِ نسلِ امگاهای شُلپستان(!) هم باز فکر نمیکنم مرئی باشد :e415:
Dariush
02-17-2014, 02:47 PM
من بروم کمی استراحت کنم ببینم این سرطانِ روان کمی فروکش میکند یا اینکه همچنان قصد گایش دارد:e408:
undead_knight
02-17-2014, 02:47 PM
یک بتای نرمپستانِ نازکصدا ترجیح میدهد نسلش منقرض شود تا ایزدبانوها قدرش را بفهمند؛ انقراضِ نسلِ امگاهای شُلپستان(!) هم باز فکر نمیکنم مرئی باشد :e415:
ادم نباید که همه رو با یه چوب بزنه:))نسل آینده چه گناهی کردند از ژن های ما بی بهره بمونند!؟:)))
البته این خاطره شدن هم بدجوری ادمو قلقلک میده:))
Alice
02-17-2014, 10:48 PM
نخیرم ژن من از همتون فرگشتهتر و مرغوبتره! بنابراین هایپرگمی من هم کاملا توجیه عقلانی و منطقی داره! :) باید نسل آینده رو از این ژنهای مرغوب بیبهره نذارم...
اما جدا من خیلی بچه دوست دارم. فعلا که توی فامیلای ما ازدواج در سنین بالا عرفه و به من اگه بخوام دست بکار شم میگن هنوز دهنت بوی شیر میده! :)
-----
یادمه سری قبلی هم که امیر رفته بود تمام فروم فاز غم برداشته بودن و همه به فکر خودکشی بودن! این امیر عجب کاریزمایی داره بین شما، البته منم دوسش دارم ولی خب بیمعرفته دیگه، کاریش نمیشه کرد! :)
Dariush
02-17-2014, 10:58 PM
حالا امیر را ول کن، خودت چرا نمیروی؟! باور کنید اینقدر که شما را در این انجمن مورد «لطف و مرحمت» قرار دادهاند، با من هم چنین میکردند، شاید سالی یکبار هم لاگین نمیکردم:))
با این تفاسیر قبول دارم که باید ژن مرغوب و «پوست کلفتی» داشته باشید...
Alice
02-17-2014, 11:02 PM
حالا امیر را ول کن، خودت چرا نمیروی؟! باور کنید اینقدر که شما را در این انجمن مورد «لطف و مرحمت» قرار دادهاند، با من هم چنین میکردند، شاید سالی یکبار هم لاگین نمیکردم:))
خب من به دفترچه دلبسته شدم چیکار کنم؟!! :) بعدشم من هرباری که مورد «لطف و مرحمت» قرار میگیرم بعدش باید یه دعوای اساسی توی فروم رخ بده. مگه ندیدی بعد از اخراج من امیر چه جوری دیوونه شده بود و فروم رو به خاک و خون کشیده بود؟؟؟
اگر کسی بهم محل نمیداد دیوونه نبودم که لاگین کنم! :)
Dariush
02-17-2014, 11:10 PM
خب من به دفترچه دلبسته شدم چیکار کنم؟!! :) بعدشم من هرباری که مورد «لطف و مرحمت» قرار میگیرم بعدش باید یه دعوای اساسی توی فروم رخ بده. مگه ندیدی بعد از اخراج من امیر چه جوری دیوونه شده بود و فروم رو به خاک و خون کشیده بود؟؟؟ اگر کسی بهم محل نمیداد دیوونه نبودم که لاگین کنم! :) تا جایی که من یادم هست، در نهایت همهی شماطتها، از امیر و مهربد گرفته تا مزدک، به سوی شما روانه شد. امیر هم فکر نکنم به خاطر شما، که به خاطر انجمن چنان کرد... ولی خب، اشکالی ندارد(از بزرگترین گناهان نزد اسپاگتی خدشهدار کردن روحیات نازنازی دختران نوبالغ است)، آری، اینجا همه چشمشان به شماست...:))
Alice
02-17-2014, 11:19 PM
تا جایی که من یادم هست، در نهایت همهی شماطتها، از امیر و مهربد گرفته تا مزدک، به سوی شما روانه شد. امیر هم فکر نکنم به خاطر شما، که به خاطر انجمن چنان کرد... ولی خب، اشکالی ندارد(از بزرگترین گناهان نزد اسپاگتی خدشهدار کردن روحیات نازنازی دختران نوبالغ است)، آری، اینجا همه چشمشان به شماست...:))
عزیزم میدونم امیر به خاطر انجمن دیوونه شده بود، فکر کن یه درصد اون زنستیز زنستیزان برای من خاک و خون بپا کرده کنه! :)
--
خودم میدونم همه چشمشون به منه و به خاطر من لاگین میکنن. نیازی به یادآوری نبود.. حالا بدون شوخی اگر مصر هستی که لاگین نکنم کاری نداره، ولی بعد پشیمون نشی که هرچقدرم منتکشی بکنی برنمیگردم. :)
Dariush
02-17-2014, 11:26 PM
عزیزم میدونم امیر به خاطر انجمن دیوونه شده بود، فکر کن یه درصد اون زنستیز زنستیزان برای من خاک و خون بپا کرده کنه! :)
--
خودم میدونم همه چشمشون به منه و به خاطر من لاگین میکنن. نیازی به یادآوری نبود.. حالا بدون شوخی اگر مصر هستی که لاگین نکنم کاری نداره، ولی بعد پشیمون نشی که هرچقدرم منتکشی بکنی برنمیگردم. :)
نه بابا، بمانید، دلِ ما برای دختر نازنازی دفترچه تنگ میشود واقعا...
آلیس، سریال بینوایان را دیدهای یا کتاباش را خواندهای؟
Alice
02-17-2014, 11:31 PM
نه بابا، بمانید، دلِ ما برای دختر نازنازی دفترچه تنگ میشود واقعا...
آلیس، سریال بینوایان را دیدهای یا کتاباش را خواندهای؟
حالا که انقدر اصرار و خواهش میکنی میمونم.
بینوایان نه کتابشو خوندم و نه سریالشو دیدم. فقط خیلی وقت پیشها از شبکه دو کارتونش رو میدیدم! :) چطور؟
جدیدا فازم عوض شده و حوصله کتاب خوندن ندارم؛ شاید از اثرات ضربههای روانی رمانهای بینظیری باشه که اخیرا خودم. جدیدا فقط دوست دارم آهنگ گوش کنم و آهنگ گوش کنم. البته مثل امروز زیر بارون رفتن رو هم دوست دارم.
Dariush
02-17-2014, 11:45 PM
حالا که انقدر اصرار و خواهش میکنی میمونم.
بینوایان نه کتابشو خوندم و نه سریالشو دیدم. فقط خیلی وقت پیشها از شبکه دو کارتونش رو میدیدم! :) چطور؟
جدیدا فازم عوض شده و حوصله کتاب خوندن ندارم؛ شاید از اثرات ضربههای روانی رمانهای بینظیری باشه که اخیرا خودم. جدیدا فقط دوست دارم آهنگ گوش کنم و آهنگ گوش کنم. البته مثل امروز زیر بارون رفتن رو هم دوست دارم.
من هر وقت که تو را میبینم، یاد کوزت میافتم! من به شکلی بسیار غریب، در آنزمان اصلا از کوزت خوشم نمیآمد و دختران تناردیه را بس بیشتر دوست میداشتم. فکر نمیکنم تو و کوزت با هم اشتراکی داشته باشید (به ویژه در مورد حس من به کوزت) ولی نمیدانم چرا بین تو و او رابطهای ذهنی در من پدید آمده... بینوایان اولین رمانیست که من خواندم؛ در 13 سالگی که یکی از عزیزانم زندانی شده بود، شبها با آن کتاب میآرامیدم...
Alice
02-18-2014, 12:00 AM
چی بگم والا! شاید به خاطر اینکه توی این انجمن به من زیادی ظلم رفته! :)
همه با کوزت همذاتپنداری میکردن بعد تو دخترهای تناردیه رو دوست داشتی؟ عجب آدمی هستی...
من توی کارتونها عاشق آنه شرلی بودم و همیشه دوست داشتم موهام رو مثل اون قرمز کنم. شخصیت متیو رو خیلی دوست داشتم، وقتی که مرد یادمه گریه میکردم! :)
یادش به خیر عجب دورانی داشتیم... چقدر با کارتونها انس میگرفتیم و انگار قهرمانها پارهای از وجود خودمون بودن...
آنه... تکرار غریبانهی روزهایت چگونه گذشت؟؟ :)
3634
Dariush
02-18-2014, 12:13 AM
آری، آنه شرلی هم باحال بود. بهترین کارتون من اما پسران کوهستان بود.
من بروم. بدرود.
Alice
02-18-2014, 12:47 AM
برو بخواب دیگه آخه تو که شب بخیر میگی! :)
پسران کوهستان رو یادم نمیاد، اما این رو که گفتی یاد جکی و جیل افتادم! جووون، خیلی بانمک بودن.
3635
Dariush
02-18-2014, 12:53 AM
آه...
همین منظورم بود دقیقا... چقدر من این کارتون را دوست داشتم.
خابم نبرد آلیس:e404:
Alice
02-18-2014, 01:01 AM
آه...
همین منظورم بود دقیقا... چقدر من این کارتون را دوست داشتم.
خابم نبرد آلیس
جکی و جیل رو پس میگفتی.
اصن من رو نوستالژیک کردی دلم گرفت الان! :) چند روز پیش مامانم لباس دوران نوزادیم رو از یه سوارخ سنبهای پیدا کرده بود و بهم نشون میداد. دقیقا یک وجب و نیم بیشتر نبودم! :)
چقدر زود عمر میگذره... باورم نمیشه یه روزی فقط یک وجب بودم! لباسم رو که دستم گرفتم احساس همذاتپنداری عجیبی به خود یه ماهگیم پیدا کردم.
من بچه میخوام. :e413:
Dariush
02-18-2014, 01:08 AM
جکی و جیل رو پس میگفتی. اصن من رو نوستالژیک کردی دلم گرفت الان! :) چند روز پیش مامانم لباس دوران نوزادیم رو از یه سوارخ سنبهای پیدا کرده بود و بهم نشون میداد. دقیقا یک وجب و نیم بیشتر نبودم! :) چقدر زود عمر میگذره... باورم نمیشه یه روزی فقط یک وجب بودم! لباسم رو که دستم گرفتم احساس همذاتپنداری عجیبی به خود یه ماهگیم پیدا کردم. من بچه میخوام. :e413: خوش به حالت؛ من از نوزادی که هیچ، از کودکی خودم هم نه عکسی، نه فیلمی، هیچ چیز درست و درمانی ندارم که کمی مرا به آن دوران ببرد :( قبل از بچه به فکر پدرش باش که با ترشیدگی فاصله زیادی نداریها... از ما گفتن بود...
Alice
02-18-2014, 01:15 AM
خوش به حالت؛ من از نوزادی که هیچ، از کودکی خودم هم نه عکسی، نه فیلمی، هیچ چیز درست و درمانی ندارم که کمی مرا به آن دوران ببرد :( قبل از بچه به فکر پدرش باش که با ترشیدگی فاصله زیادی نداریها... از ما گفتن بود...
چرا هیچ عکسی نداری؟!!
توی خانوادهی ما عرف ازدواج الان نیست، پس با ترشیدگی فاصلهها دارم! :)
البته باید زودتر یه فکری به حال ژنهای مرغوبم بکنم.. اصلا همهی ما اعضای دفترچه (به جز شوالیه) ژنهای مرغوبی داریم. باید نسل بشریت رو بهینه ادامه بدیم! :)
----
خوابم اومد، من دیگه برم بخوابم که فردا یه عالمه بیکارم. شب به خیر!
undead_knight
02-18-2014, 07:56 AM
چه کارتون های خزی رو نگاه میکردید:))
من کلا از کارتون های قدیمی که یادم میاد،یکی فوتبالیست ها و یکی دو قلوهای افسانه ای رو دوست داشتم،از کارتون های "ملایم" و "آموزنده" اصلا خوشم نمیومد:))
بعد هم که شبکه تهران افتتاح شد هم بیشتر کارتون هایی مثل "دی جی مون" یا "اس او اس کروکو" و... رو میدیدم:))
البته باید زودتر یه فکری به حال ژنهای مرغوبم بکنم.. اصلا همهی ما اعضای دفترچه (به جز شوالیه) ژنهای مرغوبی داریم. باید نسل بشریت رو بهینه ادامه بدیم! :)
من آنددم،نیازی ندارم مثل شما موجودات پست و ضعیف حتما از راه اسپرم و تخمک تولید مثل کنم:))))
Anarchy
02-18-2014, 09:38 AM
آنه... تکرار غریبانهی روزهایت چگونه گذشت؟؟ :)
آلیس ، من کلا همیشه جس نوستالژیکم خیلی قویه :e108: !! جوری که گاهی با یادآوری این خاطرات ، اشکم در میاد ... حتی همین الان !! دلم خیلی تنگ میشه برای گذشته ها ، نه اینکه همه اش خاطرات خوب بوده باشه ها ، اما چیکار کنم که همیشه وقت بیکاری ، خاطرات خود به خود میاد سراغم...
Nevermore
02-18-2014, 02:10 PM
لعنتی ها اعصاب مارا با این فیلترینگ خرد کرده اند.سر یک لاگین کوچک هم مشکل داریم.:e058:
Dariush
02-18-2014, 07:30 PM
آقا شما را به اسپاگتی پرنده به این بانوانِ یکجوری بفهمانید اینقدر درون اتوبوس نگویند : آقای راننده درِ عقبم بزن، آقای راننده درِ عقبم بزن... :e207:
kourosh_bikhoda
02-18-2014, 08:13 PM
من معمولا میگم انداختن قلاده و آوردن شلاق فراموش نشه :)))
من ازین اخلاق های آنتاگونیستی ندارم. :e415:
ولی پیشنهاد میکنم pissing رو امتحان کن. جواب میده :e404:
:e11b:
kourosh_bikhoda
02-18-2014, 08:15 PM
اگر کسی بهم محل نمیداد دیوونه نبودم که لاگین کنم! :)
آره :e40e:
Alice
02-19-2014, 12:39 AM
آقا شما را به اسپاگتی پرنده به این بانوانِ یکجوری بفهمانید اینقدر درون اتوبوس نگویند : آقای راننده درِ عقبم بزن، آقای راننده درِ عقبم بزن...
دیدی چهار راه ولیعصرو چه گندی زدن؟ من هربار میرفتم زیرگذر دوباره از سر جای قبلیم در میومدم! اعصابم خورد شده بود، فقط دور خودم میچرخیدم! :) آخرشم از پلیسه پرسیدم.
sonixax
02-19-2014, 12:56 AM
دیدی چهار راه ولیعصرو چه گندی زدن؟ من هربار میرفتم زیرگذر دوباره از سر جای قبلیم در میومدم! اعصابم خورد شده بود، فقط دور خودم میچرخیدم! :) آخرشم از پلیسه پرسیدم.
شما در شرایطی به اونها در ایران میگید گند که اینجا رو ندیدید و فقط یک سری افسانه و دروغ و چاخان که در مورد اروپا و آمریکا تحویل دادند رو باور میکنید!
در قلب تپنده اقتصاد و تکنولوژی آلمان یعنی شهرهای مونیخ و فرانکفورت یک آسفالت صاف و درست و حسابی نیست! و همه اش چاله چوله! خیلی خوب یادمه وقتی نصف نصف نصف نصف نصف نصف این رو توی ایران میدیدیم از بالا تا پایین شهردار رو میشستیم میذاشتیم جلوی آفتاب خشک شه!
در تمام برلین من هرگز حتا یک پل عابر پیاده یا زیرگذر مخصوص عابرین پیاده (به غیر از اونهایی که مال U Bahn هستش) ندیدم . وسط خیابون اصلی خط کشیدند چراغ زدند! فکر کنید چه بلایی سر ترافیک اون خیابون میاد وقتی یه نفر میخواد رد بشه.
بر خیابون جای پارک درست کردند با سنگ فرش و خیلی خوشگل! بعدش بالا سرش تابلو زدند از ساعت فلان تا فلان پارک ممنوع که اوج خلوتی هم هست اون ساعتها!
خلاصه اینکه یک احمق هایی هستند اینها که دومی ندارند.
iranbanoo
02-19-2014, 06:55 PM
پسران کوهستان رو یادم نمیاد، اما این رو که گفتی یاد جکی و جیل افتادم! جووون، خیلی بانمک بودن.
وای این کارتون خیلی ناراحت کننده ای بود.
اگر درست خاطرم باشد دو تا خواهر برادر بودند که پدر مادر نداشتند و خودشان از خودشان مراقبت میکردند.
منکه دلم میگرفت این کارتون را می دیدم.الان هم که عکسش را گذاشتید باز ناراحت شدم:(
Russell
02-19-2014, 07:05 PM
من از مزخرفات صدا و سیمای ج.ا همان دوقلوها(؟) را خوب یادم است و یادم است بسیار دوست داشتم؛ و البته من شنیدم که ایندو خواهر و برادر نبودند و ج.ا ما را
فیلم کرده بوده !!
Alice
02-19-2014, 07:10 PM
وای این کارتون خیلی ناراحت کننده ای بود.
اگر درست خاطرم باشد دو تا خواهر برادر بودند که پدر مادر نداشتند و خودشان از خودشان مراقبت میکردند.
منکه دلم میگرفت این کارتون را می دیدم.الان هم که عکسش را گذاشتید باز ناراحت شدم:(
آره مادرشون رو گم کرده بودن (یا مرده بود) و یه پسر و پدر روستایی ازشون مراقبت میکردن، بعد از اونجا هم
ظاهرا گم میشدن و میرن توی کوهستان تک تنهایی.
من آنه شرلی رو میدیدم دلم میگرفت. به خصوص قسمتی که متیو میمیره، الانم اگر ببینم ناراحت میشم.
آنه ! تكرار غریبانهی روزهایت چگونه گذشت؟
وقتی روشنی چشمهایت
در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود
با من بگو از لحظه لحظه های مبهم كودكیت
از تنهایی معصومانه دستهایت
آیا می دانی كه در هجوم دردها و غم هایت
و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت
حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟
آنه ! اكنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری
در آبی بیكران مهربانی ها به پرواز درآیی
و اینك
آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست...
در انتظار تو...
:e403:
3640
iranbanoo
02-19-2014, 07:36 PM
من از مزخرفات صدا و سیمای ج.ا همان دوقلوها(؟) را خوب یادم است و یادم است بسیار دوست داشتم؛ و البته من شنیدم که ایندو خواهر و برادر نبودند و ج.ا ما را
فیلم کرده بوده !!
پس چی بودن؟!!
چه قدر ما جو گیر میشدیم با برادرم از خودمان انرژی در میکردیم:)))
من آنه شرلی رو میدیدم دلم میگرفت. به خصوص قسمتی که متیو میمیره، الانم اگر ببینم ناراحت میشم.
آنه خیلی پر حرف بود:)برای کودکی مقل من که کم حرف بودم روی اعصاب بود.ولی فیلمش را دوست داشتم.
من زیزیگولو رو بیشتر دوست داشتم:e415:
Russell
02-19-2014, 07:42 PM
پس چی بودن؟!!
چه قدر ما جو گیر میشدیم با برادرم از خودمان انرژی در میکردیم:)))
هر چه که بوده احتمالا ایندو محرم نبودهاند :e207:
حتی شنیدهام تعداد دیگری از این کارتونها مانند فوتبالیستها و... را هم شخصیت دختر را به پسر تبدیل کردهاند تا شئون اسلامی رعایت شده باشد !!
Alice
02-19-2014, 07:44 PM
من زیزیگولو رو بیشتر دوست داشتم
زی زی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا! :)
چند وقت پیشم کانال دو پخش کرده بود..
viviyan
02-19-2014, 07:50 PM
:))))
یکی تو فیس بوک نوشته بود اون دراکولا نیست، دراز کوتاه هست :)))
iranbanoo
02-19-2014, 07:51 PM
هر چه که بوده احتمالا ایندو محرم نبودهاند
حتی شنیدهام تعداد دیگری از این کارتونها مانند فوتبالیستها و... را هم شخصیت دختر را به پسر تبدیل کردهاند تا شئون اسلامی رعایت شده باشد !!
عه؟دستشون درد نکنه.چون من از همون اولم منحرف بودم: دی
چند وقت پیشم کانال دو پخش کرده بود..
بله بله بله! مادر خانومی:))
من خیلی وقت است تلوزیون ایران را تماشا نمیکنم
iranbanoo
02-19-2014, 08:09 PM
یکی تو فیس بوک نوشته بود اون دراکولا نیست، دراز کوتاه هست :)))
کلا تو فیس بوک در مورد همه چی نظرات جالبی وجود داره:))
این کلیپ گوگوش چه غوغایی کرده!!
خانم گوگوشم ترکوندن با این دفاع از همجنسگراها...
Dariush
02-19-2014, 11:51 PM
من به یک مرض خاصی دچارم و آن اینکه خیلی اوقات یادم میرود به پستی که ازش خوشم آمده سپاس یا لایک بدهم، فکر کنم از مرض بیزاری از فیسبوکس ناشی شده!
Theodor Herzl
02-20-2014, 12:14 AM
تا حالا شده است از یک جای خوش آب و هوا به شهر تخمی محل زندگی خود برگردید و دچار یک حالت افسردگی بشوید؟ من به این بیماری الان دچار شدم! از سرما و یخبندون خسته شدم! در ایران هم هر زمان از شمال به تهران برمیگشتیم دچار افسردگی میشدم که اینجا آخه کجا هست که زندگی میکنیم!
sonixax
02-20-2014, 12:46 AM
تا حالا شده است از یک جای خوش آب و هوا به شهر تخمی محل زندگی خود برگردید و دچار یک حالت افسردگی بشوید؟ من به این بیماری الان دچار شدم! از سرما و یخبندون خسته شدم! در ایران هم هر زمان از شمال به تهران برمیگشتیم دچار افسردگی میشدم که اینجا آخه کجا هست که زندگی میکنیم!
برف و سرما کلن ریده مال هستش.
درسته که من آدم گرمایی هستم و وسط زمستون هم پنجره بازه و شوفاژ خاموش ولی از برف و یخبندون خیلی بدم میاد.
اولین باری که روی برف و یخ خوردم زمین توی آلمان بود با اینکه کفشهای مخصوص پام بود. نزدیک 4-5 ماه همین طوری برف میومد یک هفته میومد دو سه روز قطع میشد دوباره میومد توی عمرم همچین چیزی ندیده بودم.
برای همین تصمیم دارم تابستون اگر اسپاغتی بخواد یک سفر برم نیس:e00e:
undead_knight
02-20-2014, 04:59 AM
کلا تو فیس بوک در مورد همه چی نظرات جالبی وجود داره:))
این کلیپ گوگوش چه غوغایی کرده!!
خانم گوگوشم ترکوندن با این دفاع از همجنسگراها...
!؟اتفاقا خیلی بهش انتقاد شده،مخصوصا به موزیک ویدیوش و اینکه ماهیت ترانش "همجنس گرایانه" نیست و خیلی عمومیه.
undead_knight
02-20-2014, 04:55 PM
تو روحتون یکی در این مورد به من کمکی نکرد :|
UploadMB.com (http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1392130760)
یکی به من بگه زبان و خواننده و اسم این اهنگ چیه:)))
undead_knight
02-20-2014, 05:29 PM
دوست دارم! :e011: مثلا میخوای چکار کنی؟
اسپم نمیکنم:))
یاد بگیر اینطوری جلوی اسپم رو بگیری:))
Alice
02-20-2014, 05:33 PM
درسته که من آدم گرمایی هستم و وسط زمستون هم پنجره بازه و شوفاژ خاموش ولی از برف و یخبندون خیلی بدم میاد.
برف و سرما رو نه ولی بعید میدونم کسی باشه که بارون رو دوست نداشته باشه! :)
3646
undead_knight
02-20-2014, 05:38 PM
آخه عکس بیخودی گذاشته بودی! من از خالکبوبی رو پوست بدن خوشم نمیاد. (کاملا هم متعصبم و بر مبنای سلیقهی شخصی بحث میکنم. :e05a:)
ببینم کی اخراج میشی،یکم دیگه ادامه بده :)))
kourosh_bikhoda
02-20-2014, 05:52 PM
چه خبره؟ کی هست کی نیست؟
Alice
02-20-2014, 05:56 PM
چه خبره؟ کی هست کی نیست؟
از وقتی امیر رفت اینجا متروکه شده! :e330:
kourosh_bikhoda
02-20-2014, 07:07 PM
از وقتی امیر رفت اینجا متروکه شده!
به به دوست دختر اسبق من :e404:
میدونی چرا؟ چون شماها رو خوب مینداخت به جان هم. اونم با مسائل سکسی که همه پایه هستیم
Anarchy
02-20-2014, 08:50 PM
یه دفعه کل بچه های انجمن با هم تصمیم به عدم فعالیت گرفتن... من هم تقریبا اگر اسلامگرایی اینجا نباشه ، انگیزه ای ندارم :e415: !!
Nevermore
02-20-2014, 09:03 PM
دوستان هیچ اتفاقی نیوفتاده،فقط رد کردن فیلتر بسیار سخت شده.یک چند روزی هست که سایفون را هم از کار انداخته اند.اگر می دانستیم "بازی" این همه طرفدار دارد که دوستان پس از رفتن امیر دپرس می شوند خودمان تاپیک را ادامه می دادیم.:e056::e40c:
Anarchy
02-20-2014, 09:11 PM
دوستان هیچ اتفاقی نیوفتاده،فقط رد کردن فیلتر بسیار سخت شده.یک چند روزی هست که سایفون را هم از کار انداخته اند.اگر می دانستیم "بازی" این همه طرفدار دارد که دوستان پس از رفتن امیر دپرس می شوند خودمان تاپیک را ادامه می دادیم.:e056::e40c:
برای من که Tor ّبدون مشکل کار میکنه !!
viviyan
02-20-2014, 09:12 PM
ای بابا. همه جا وضعیت همین هست. حتی فیس بوک هم کسل کننده شده. دایم پست های تکراری میاد تو هوم پیجمان. من البته باحیایم و به خاطر بحث های سکسیِ امیر دوباره لاگین نکردم :e40a: برای علم اندوزی آمدم، علمی که می اندوختم هم امیر قبلا به اشتراک گذاشته و بود و نبود خودش چندان تفاوتی ندارد دیگر برایمان :دی
Nevermore
02-20-2014, 09:16 PM
برای من که Tor ّبدون مشکل کار میکنه !!
اینجا هم گاهی اوقات مثل الان خوب کار می کند،اما اکثرا مشکل دارد و ما را یاری نمی کند.:e058:
kourosh_bikhoda
02-20-2014, 09:28 PM
من البته باحیایم و به خاطر بحث های سکسیِ امیر دوباره لاگین نکردم
قربون حیاتو برم من. یهو بفرمایید چوب خشک تشریف دارید دیگه:e308:
kourosh_bikhoda
02-20-2014, 09:30 PM
من انگار در حالت مستی قوای ذهنیم بهتر فعالیت میکنه. سراسر امشبو مست بودم.
راضیم از خودم:e41f::e306::e418:
viviyan
02-20-2014, 09:31 PM
قربون حیاتو برم من. یهو بفرمایید چوب خشک تشریف دارید دیگه:e308:
هان؟ چرا چوب خشک؟ وجه تسمیه ش چیه؟ :e414:
kourosh_bikhoda
02-20-2014, 09:37 PM
هان؟ چرا چوب خشک؟ وجه تسمیه ش چیه؟
نمیدونم. شاید چون چوب نیاز به سکس و اینا نداره به ذهنم اومد.
گیر نده. گیر نده.
Persepolis
02-20-2014, 09:40 PM
بچه ها مگه امیر رفته کجا تازه از ماموریت برگشتم که جوابش رو بدم !