PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی

برگ ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

kourosh_bikhoda
12-30-2013, 07:13 PM
پس روشنه از دیدگاهِ شمای سرمایه‌دار کسیکه کار ندارد بی هیچ گمانی مفتخور است, جدا از اینکه شاید بیمار باشد, شاید روبات بجایش آورده باشند,
شاید پیر شده باشد, شاید هوش اش بسنده نباشد و ... و
آری واقعن. ولی خب کسی چه میدونه. شاید هم کون گشاد باشه :e415:

Theodor Herzl
12-30-2013, 07:33 PM
این دوستان طرفدار سرمایه داری من را یاد افرادی می‌‌اندازند که به آنها دارد تجاوز میشود و می‌گویند که حالا که زورمان نمیرسد بهتر است خوشمان بیاید و تلاش کنیم روزی زورمان برسد که ما هم تجاوز کنیم و هر کسی‌ باید فرصت مساوی برای متجاوز شدن داشته باشد! این همان false consciousness بود که مارکس از آن صحبت میکرد!

False consciousness - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/False_consciousness)

sonixax
12-31-2013, 02:16 AM
کمونیست ها یعنی استالین و مائو کیم جونگ اون؟ سیاستمداران کمونیست=همه کمونیست ها؟

خوب فیلو جان ما که از اول هم گفتیم یک کشور با ثبات کمونیستی که به جنایت و دیکتاتوری و ... کشیده نشده باشد با حدی از رفاه که قابل قبول باشد به ما نشان دهید.
تا به اینجا دوستان طرفدار کمونیسم نتوانسته اند چنین چیزی را نشان دهند و وقتی نتوانسته اند پس میشود نتیجه گرفته تا حالا همه کمونیستها این طوری هستند . بعد از این اگر چنین چیزی را بتوانید نشان دهید طبیعتن نتیجه گیری و استدلالهایی که تا کنون بوده هم تغییر خواهند کرد.

ازه اینکه هدف وسیله رو توجیه میکنه همیشه غلط نیست، بستگی داره کی در مقابلت باشه، وقتی طرف مقابلت اخلاقمدار نباشه و انگل تو باشه، تو دیگه نمیتونی کاملا اخلاقی باشی چون قبلا طرف مقابل پیمان های اخلاقی رو زیر پا گذاشته و از رسمیت انداختشون، و تو نمیتونی به انگل بگی آقای انگل لطفا خون من را نمکید و بعدشم بشینی ببینی آقای انگل چه تصمیمی میگیره!

همین طرف مقابل حق آزادی بیان و فعالیتهای آزاد سیاسی و اقتصادی را به کمونیستها میدهد! آیا کمونیستها حاضرند در یک کشور کمونیستی چنین آزادی هایی را به آنها بدهند ؟

undead_knight
12-31-2013, 03:31 PM
کمونیست ها یعنی استالین و مائو کیم جونگ اون؟ سیاستمداران کمونیست=همه کمونیست ها؟
تازه اینکه هدف وسیله رو توجیه میکنه همیشه غلط نیست، بستگی داره کی در مقابلت باشه، وقتی طرف مقابلت اخلاقمدار نباشه و انگل تو باشه، تو دیگه نمیتونی کاملا اخلاقی باشی چون قبلا طرف مقابل پیمان های اخلاقی رو زیر پا گذاشته و از رسمیت انداختشون، و تو نمیتونی به انگل بگی آقای انگل لطفا خون من را نمکید و بعدشم بشینی ببینی آقای انگل چه تصمیمی میگیره!
توجه کنید که حداقل برای کمونیستهای نتیجه گرا یه هدف خوبی در کاره و وسیله ها قراره به کمک اونها برای رسیدن به اون هدف خوب بیان، سرمایه دارا که فقط هدفشون سوده که، و برای این هدف هر کاری می کنن، از کودتا و حمایت از عربستان و درست کردن طالبان و دبل استانداردی و مکارتیسم گرفته تا شنود همه شهروندان جهان (= زیر پا گذاشتن حتی ایدئولوژی خودشون یعنی لیبرالیسم).
the road to hell is paved with good intentions
خب که چی!؟همه کاپیتالیست ها هم آمریکا نیستند:))
آه،میدونی مشکل بزرگ من چیه؟دقیقا با همین "هدف خوب"
مگر در دولت های کاپیتالیست اعمال ناشایست به نام چیزی جز "آزادی" انجام میشه؟مگر هدف "پراکندن دموکراسی" نیست؟!
از زمانی که ما تصمیم بگیریم برای یک هدف خوب فرضی موقتا "بد" باشیم،دیگه فقط اسپاگتی میدونه کی از بد بودن دست میکشیم!

من به همه دولت ها مشکوکم به دولت های کمونیستی مشکوک تر! :))

undead_knight
12-31-2013, 07:51 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/12/11.png

لذتی که در کس لیسی و شوالیه گری اینترنتی هست در ترولینگ نیست! :)))

Alice
12-31-2013, 08:02 PM

تا دیروز که این انگ‌ها به شما نمی‌خورد؟

undead_knight
12-31-2013, 08:05 PM
تا دیروز که این انگ‌ها به شما نمی‌خورد؟
من در اثر آشنا شدن با یک سری سوپر ترول تصمیم گرفتم بزارم این انگ ها بچسبه خیلی بامزه تره:)))

iranbanoo
12-31-2013, 08:07 PM
عمرا به پای لذت تنگ بازی نمیرسه هیچ کدومشون!

Russell
12-31-2013, 08:14 PM
من هر وقت فیلم The Holy Grail (http://en.wikipedia.org/wiki/Monty_Python_and_the_Holy_Grail) رو میبینم یادت میافتم، لذت من از دیدن چنداره‌یِ اون فیلم با هیچ چیز قابل مقایسه نیست lol
یک صحنه‌یِ نجات شاهزاده از قلعه داره :e420:

mosafer
12-31-2013, 09:17 PM
یک سوال به دور از هر تعصبی:
این سخن میتواند ریشه داشته باشد؟

میتوانستم تمام یهودیان را قتل عام کنم....
ولی بعضی از آنها را زنده نگه داشتم تا دنیا بداند چرا اصرار بر قتل عامشان داشتم....!!!

iranbanoo
12-31-2013, 09:26 PM
این هم زمانی تولد مسیح و مرگ محمد چه جالب است:))

Anarchy
12-31-2013, 09:26 PM
یک سوال به دور از هر تعصبی:
این سخن میتواند ریشه داشته باشد؟

میتوانستم تمام یهودیان را قتل عام کنم....
ولی بعضی از آنها را زنده نگه داشتم تا دنیا بداند چرا اصرار بر قتل عامشان داشتم....!!!

جمله منتسب به هیتلر هست... اما چه مبنایی میتونه داشته باشه جز نژادپرستی و جنایتکار بودن ؟ یعنی خصلت ژنتیکی دارن که مثلا 100 نسل بعدشونم باز همون خصوصیت رو نشون بدن ؟

mosafer
12-31-2013, 09:31 PM
جمله منتسب به هیتلر هست... اما چه مبنایی میتونه داشته باشه جز نژادپرستی و جنایتکار بودن ؟ یعنی خصلت ژنتیکی دارن که مثلا 100 نسل بعدشونم باز همون خصوصیت رو نشون بدن ؟
البته اینکه گفتم به دور از تعصب،نسبت به پست خودم بود(که فکر نکنید بخاطر نژادپرستی عنوان کردم) نه این سخن.
فقط در این حد که منتسب به هیتلرست؟

Anarchy
12-31-2013, 09:34 PM
البته اینکه گفتم به دور از تعصب،نسبت به پست خودم بود(که فکر نکنید بخاطر نژادپرستی عنوان کردم) نه این سخن. فقط در این حد که منتسب به هیتلرست؟ نه ، به این دلیل که نژادپرستانه هست و یک ادعای بدون پشتوانه و تعمیم نادرست صفات نامشخص به یک گروه نژادی از انسان ها برای توجیه جنایت و نسل کشی اونهاست...

sonixax
01-01-2014, 01:51 AM
سال نوی میلادی (مسیحی) بر مسلمانان جهان مبارک :e415:

undead_knight
01-01-2014, 06:32 AM
من هر وقت فیلم The Holy Grail (http://en.wikipedia.org/wiki/Monty_Python_and_the_Holy_Grail) رو میبینم یادت میافتم، لذت من از دیدن چنداره‌یِ اون فیلم با هیچ چیز قابل مقایسه نیست lol
یک صحنه‌یِ نجات شاهزاده از قلعه داره :e420:
همزمان باهاش که جق نمیزنی؟!:))چون در این صورت دوپینگه قبول نیست:))
تحریک شدم ببینمش فقط موندم توی این لیست بلند بالام کجای سرم باید بزارمش:))

Russell
01-01-2014, 12:31 PM
همزمان باهاش که جق نمیزنی؟!:))چون در این صورت دوپینگه قبول نیست:))
تحریک شدم ببینمش فقط موندم توی این لیست بلند بالام کجای سرم باید بزارمش:))

حالا کجای سرش میخوای خودت رو بزاری دیگه چندان مهم نیست !!

Spehr
01-01-2014, 03:00 PM
انسانیت فقط هومن می تواند پدید آید.
حتی در گربه و هاپو و اسب و تذرو هم نمی تواند پدید آید.
حتی کبوتر ها هم می توانند همدیگر را بخورند.
انسانیت فقط هومن می تواند پدید آید.
حال با خود هومن است که ناهشیار باشد و خود را ول کند.
و یا به خود آید و از فرشته هم والاتر شود.
پارسیگر

undead_knight
01-01-2014, 03:13 PM
حالا کجای سرش میخوای خودت رو بزاری دیگه چندان مهم نیست !!
fail
خیلی باید تمرین کنی تا بتونی خوب ترول کنی :)))
من در مورد "سرَم" حرف زدم نه سر چیزی:)))

Russell
01-01-2014, 03:47 PM
fail
خیلی باید تمرین کنی تا بتونی خوب ترول کنی :)))
من در مورد "سرَم" حرف زدم نه سر چیزی:)))
میدونم، میدونم !!
برای همینه که متلک چند پست قبل منرو داری قرقره میکنی؛ البته من باید اضافه کنم که من هیچوقت ترول نبوده و نیستم، کل نکته برای من اینجاست که تو و امثال تو ترول هستند (حداقل ادعا دارند) و من نیستم، البته من میدونم این سوء تفاهم‌ها اینجا برات بوجود اومده ولی کم‌کم برات برطرف میشه :e105:

undead_knight
01-01-2014, 04:00 PM
میدونم، میدونم !!
برای همینه که متلک چند پست قبل منرو داری قرقره میکنی؛ البته من باید اضافه کنم که من هیچوقت ترول نبوده و نیستم، کل نکته برای من اینجاست که تو و امثال تو ترول هستند (حداقل ادعا دارند) و من نیستم، البته من میدونم این سوء تفاهم‌ها اینجا برات بوجود اومده ولی کم‌کم برات برطرف میشه :e105:
آفرین،در مانیفیست ترول ها نوشته ها که از نشونه های ترول ها اینه که همش ترول بودنشون رو انکار میکنند:)))البته من هم به خاطر اهداف آموزشی این اصلو زیر پا گذاشتم:))
والا اینکه فارسی بلد نیستی به من ربطی نداره،به جای رفع سوتفاهم مطالعه کن:))))
در راستای دست پیش و خاتمه ترولینگ در این مورد:
3205
:))))

Mehrbod
01-01-2014, 04:00 PM
من در اثر آشنا شدن با یک سری سوپر ترول تصمیم گرفتم بزارم این انگ ها بچسبه خیلی بامزه تره:)))

ابرترول؟ ویکیدراماتیکا را تازه پیدا کرده بودی نه؟

اینهام هستند:

Uncyclopedia (http://uncyclopedia.wikia.com/)
Main Page - Conservapedia (http://conservapedia.com/Main_Page)
RationalWiki (http://rationalwiki.org/wiki/Main_Page)

undead_knight
01-01-2014, 04:11 PM
ابرترول؟ ویکیدراماتیکا را تازه پیدا کرده بودی نه؟

اینهام هستند:

Uncyclopedia (http://uncyclopedia.wikia.com/)
Main Page - Conservapedia (http://conservapedia.com/Main_Page)
RationalWiki (http://rationalwiki.org/wiki/Main_Page)

اینها رو قبلا پیدا کرده بودم.
البته درستش انسایکل پدیا دراماتیکا هست:)))
بابا زبان این دراماتیکا لامصب خیلی برنده هست،موضوعات خوبش جدا همتا نداره!چون برخلاف بقیشون خیلی بی حد و مرز توهین و ترول میکنه:)))

Russell
01-01-2014, 04:17 PM
http://www.daftarche.com/attachments/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/3205d1388588364t-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82-%D8%B4%D8%A8-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-troll.jpg

من باید نصیحت قدیمی . البته بامزه‌یِ (از اونجا که از زبان تو گفته میشه) خودت رو اینجا زیر پا بگذارم !!

والا اینکه فارسی بلد نیستی به من ربطی نداره،به جای رفع سوتفاهم مطالعه کن:))))
والا ترول که میکنی لازمه توضیح بدی بقیه هم بفهمند چی گفتی !!

Mehrbod
01-01-2014, 10:11 PM
بابا زبان این دراماتیکا لامصب خیلی برنده هست،موضوعات خوبش جدا همتا نداره!چون برخلاف بقیشون خیلی بی حد و مرز توهین و ترول میکنه:)))

آری بیمرزترین هست, ولی هوشمندترین uncyclopdiaست.

kourosh_bikhoda
01-02-2014, 11:00 AM
undead_knight جان برادر وقتی از من کوت میگیرند شما هم همون احساسی رو دارید که من دارم؟ :e412:

undead_knight
01-02-2014, 04:53 PM
آری بیمرزترین هست, ولی هوشمندترین uncyclopdiaست.
هوم،تقریبا قبول دارم،البته مثلا رشنال ویکی خیلی وقت ها جدی مطالب رو مطرح میکنه،ترول نمیکنه.
ولی توی دو سه تا تاپیک دراماتیکا جدی اینقدر خندیدم اشکم در اومد:)))

undead_knight
01-02-2014, 05:06 PM
undead_knight جان برادر وقتی از من کوت میگیرند شما هم همون احساسی رو دارید که من دارم؟ :e412:
الان که منش کردی حتی حسم شدیدتر شد:))

Dariush
01-06-2014, 02:36 PM
راسل جان، جسارتا، آن آواتار موقتی را برای پیدا کردن این یکی برگزیده بودید؟

Russell
01-06-2014, 02:45 PM
راسل جان، جسارتا، آن آواتار موقتی را برای پیدا کردن این یکی برگزیده بودید؟
:D
نه داریوش جان، دیدم این دوره‌یِ انتقال طولانی بنظر میرسد، گفتم آواراتورم تناسب بیشتری با انتقال و تردید داشته باشد.

sonixax
01-06-2014, 10:45 PM
جناب مزدک غیبت داشتید! امیدوارم که به خاطر مریض احوالی و ... نبوده باشد و همیشه سالم و تندرست باشید :e032:

Mehrbod
01-06-2014, 11:04 PM
جناب مزدک غیبت داشتید! امیدوارم که به خاطر مریض احوالی و ... نبوده باشد و همیشه سالم و تندرست باشید :e032:

سال نو, دید و بازدید؟

Alice
01-06-2014, 11:09 PM
جناب مزدک غیبت داشتید! امیدوارم که به خاطر مریض احوالی و ... نبوده باشد و همیشه سالم و تندرست باشید

ایشان در جستار صندلی داغ خیلی از سوال‌ها را زیرسبیلی رد کردند!
شاید هم در میان انبوه پرسش‌ها برخی از آنان را ندیدند و فراموش کردند.
هم‌چنین چندین صفحه قبل با ایشان گفتگویی داشتم که بازهم گمان
می‌کنم بجهت غیبت صغری حال و حوصله‌ی پاسخگویی ندارند و احتمالا
نیمه کاره رها خواهند کرد...

sonixax
01-07-2014, 12:51 AM
سال نو, دید و بازدید؟

سال نو، دید و بازدید ؟!؟!؟!؟

مزدك بامداد
01-07-2014, 01:11 AM
جناب مزدک غیبت داشتید! امیدوارم که به خاطر مریض احوالی و ... نبوده باشد و همیشه سالم و تندرست باشید
سپاس از مهر شما.

همه ی فرزندان و خانواده آزادروزهایی داشتند که من هم چندی با آنها
در دیدار و گشت و گذار بسر بردیم و اکنون دوباره در کنار شما هستیم.

پارسیگر

مزدك بامداد
01-07-2014, 01:12 AM
ایشان در جستار صندلی داغ خیلی از سوال‌ها را زیرسبیلی رد کردند!
شاید هم در میان انبوه پرسش‌ها برخی از آنان را ندیدند و فراموش کردند.
هم‌چنین چندین صفحه قبل با ایشان گفتگویی داشتم که بازهم گمان
می‌کنم بجهت غیبت صغری حال و حوصله‌ی پاسخگویی ندارند و احتمالا
نیمه کاره رها خواهند کرد...
اگر نشانی بدهید بازهم پاسخگو خواهم بود.

Alice
01-07-2014, 01:17 AM
اگر نشانی بدهید بازهم پاسخگو خواهم بود.

این پیام. (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82-%D8%B4%D8%A8-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-672/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-625.html#post57205)

Dariush
01-07-2014, 06:59 PM
من از یک چیز خیلی بیزارم و آن اینکه تا شما در یک جمعی یک کلمه‌ی انگلیسی میگویید، یکی پیدا می‌شود که به شما تلفظِ درستِ آن را گوشزد کند. کسی نیست به اینها بگوید حالا چه اصراری‌ست که من دقیقا شبیه به انگلیسی‌ها تلفظ کنم؟ اصلا تا به حال کسی دیده است که یک انگلیسی‌زبان، ایران را به درستی تلفظ کند؟ آیران، iren، iron و... همه چیز می‌گویند جز ایران.

Anarchy
01-07-2014, 08:17 PM
من از یک چیز خیلی بیزارم و آن اینکه تا شما در یک جمعی یک کلمه‌ی انگلیسی میگویید، یکی پیدا می‌شود که به شما تلفظِ درستِ آن را گوشزد کند. کسی نیست به اینها بگوید حالا چه اصراری‌ست که من دقیقا شبیه به انگلیسی‌ها تلفظ کنم؟ اصلا تا به حال کسی دیده است که یک انگلیسی‌زبان، ایران را به درستی تلفظ کند؟ آیران، iren، iron و... همه چیز می‌گویند جز ایران.

داریوش جان از قضای روزگار اتفاقا من به تلفظ نادرست کلمات انگلیسی خیلی حساسم :e404: ، مگر اینکه مطمئن باشم طرف مقابل تلفظ درست رو میدونه اما بنا به مصلحت داره پینگلیش تلفظ میکنه :e405: !!

Mehrbod
01-07-2014, 08:20 PM

بدبختانه اینکه بخواهید به این غربی‌ها بگویید ایران همان EyeRan باید بگویید, اگر نه هوش اشان نمیکشد.

Mehrbod
01-07-2014, 08:22 PM
داریوش جان از قضای روزگار اتفاقا من به تلفظ نادرست کلمات انگلیسی خیلی حساسم :e404: ، مگر اینکه مطمئن باشم طرف مقابل تلفظ درست رو میدونه اما بنا به مصلحت داره پینگلیش تلفظ میکنه :e405: !!

بریتیش یا آمریکن؟

Anarchy
01-07-2014, 09:38 PM
بریتیش یا آمریکن؟

both , even australian :e415: !!

sonixax
01-07-2014, 09:45 PM
اصلا تا به حال کسی دیده است که یک انگلیسی‌زبان، ایران را به درستی تلفظ کند؟

مدونا درست گفت :e00e:
البته یحتمل یک ماهی تمرین میکرده!
توی آلمان به دوغ میگند آیران (معادل ترکیش) - دایی من از آمریکا اومده بود میخواست سر به سر هتلیه بذاره بهش گفت I come from Ayran :))
طرف هنگ کرده بود :e415:

sonixax
01-07-2014, 09:46 PM
بدبختانه اینکه بخواهید به این غربی‌ها بگویید ایران همان EyeRan باید بگویید, اگر نه هوش اشان نمیکشد.
نه همه غربی ها البته! آلمانی ها درست میخوانند.

Dariush
01-08-2014, 02:20 PM
اریوش جان از قضای روزگار اتفاقا من به تلفظ نادرست کلمات انگلیسی خیلی حساسم ، مگر اینکه مطمئن باشم طرف مقابل تلفظ درست رو میدونه اما بنا به مصلحت داره پینگلیش تلفظ میکنه !!
oh, how sad, after this you r my right enemy:))

نه همه غربی ها البته! آلمانی ها درست میخوانند.

اصلا تا به حال کسی دیده است که یک انگلیسی‌زبان، ایران را به درستی تلفظ کند؟
--------------------------

@Russell (http://www.daftarche.com/member.php?u=48) جان
آهنگ Spring از رامشتاین را گوش کرده‌ای؟:e10c::e414:

Russell
01-08-2014, 02:33 PM
@Russell جان
آهنگ Spring از رامشتاین را گوش کرده‌ای؟
آری داریوش جان زمانی از آهنگ‌هایِ مورد علاقه‌یِ من از آنها بود.
what about it?

Dariush
01-08-2014, 02:45 PM
آری داریوش جان زمانی از آهنگ‌هایِ مورد علاقه‌یِ من از آنها بود.
what about it?
من چندی پیش میخاستم از طریق اتوبوس، به شهری سفر کنم، هدستی شبیه به این روی گوشم بود :
3245

اینها لامصب صدایشان خیلی بلند است و به راحتی تا شعاع چند متری صدایش شنیده می‌شود! من با موهای ژولیده و سر و رویی شبیه به شیطان پرست‌ها:))، همراه با آن هدست روی گوش و صدای بلند این آهنگ رفتم روی یک صندلی نشستم، همینطور تو فاز آهنگ بودم که بعد از یک ربع که سه چهار بار آن را گوش دادم، متوجه شدم تا شعاعِ سه صندلی از هر طرف، همه فرار کرده‌اند :21:

Russell
01-08-2014, 02:47 PM
یک نکته جالب که باعث آغاز موضوع درباره‌یِ آنها بود اینکه من چندی بود تقریبا آنها را فراموش کرده بودم تا اینکه در تاپیک موسیقی آن کلیپ Reise, Reise را گذاشتی و پس از آن تقریبا به تحلیلی از رامشتین برخوردم در فیلم آخر ژیژک، درباره‌یِ همان آهنگ و دقیقا همان اجرا. این بود که این تقارب برایم بسیار جالب آمد.

On The Clash: "I like their activity … they were engaged [politically]. So I like everything about them … except their music."
"Basically, unfortunately I must tell you, I’m a ‘68 generation conservative. I secretly think that everything really interesting in pop music, rock, happened between ‘65 and ‘75. I’m sorry!" One contemporary band he does have time for, perhaps surprisingly, is German industrial metal outfit Rammstein.

"They’re very hard - I think they’re extremely progressive. It’s totally wrong to read them as almost a proto-fascist band. My god, they explicitly supported Die Linke, the leftists there, and so on. I like their extremely subversive from within, undermining of all this - you know? Like, it gives me pleasure. Psychologically I’m a fascist - everyone knows it, no? Who published this - Daily Telegraph? That jerk who pronounced me a leftist fascist, you know? Alan Johnson or who? So - I mean - I think we should take over these - all of these - authoritarian gestures, unity, leader, sacrifice, f*ck it! Why not? No? So, Rammstein are my guys."
I never imagined these would be the closing words of our discussion.

Slavoj Žižek: (http://www.newstatesman.com/ideas/2013/10/slavoj-zizek-most-idiots-i-know-are-academics)

Dariush
01-08-2014, 02:54 PM
چه جالب، من این را ندیده بودم قبلا! سپاس.

Russell
01-08-2014, 02:57 PM
من چندی پیش میخاستم از طریق اتوبوس، به شهری سفر کنم، هدستی شبیه به این روی گوشم بود :
nokia_bluetooth_headset_bh_604_thumb.jpg

اینها لامصب صدایشان خیلی بلند است و به راحتی تا شعاع چند متری صدایش شنیده می‌شود! من با موهای ژولیده و سر و رویی شبیه به شیطان پرست‌ها:))، همراه با آن هدست روی گوش و صدای بلند این آهنگ رفتم روی یک صندلی نشستم، همینطور تو فاز آهنگ بودم که بعد از یک ربع که سه چهار بار آن را گوش دادم، متوجه شدم تا شعاعِ سه صندلی از هر طرف، همه فرار کرده‌اند
:21:

sonixax
01-08-2014, 09:57 PM
--------------------------

داریوش جان پاسخ من به مهربد بود که گفته بود غربی ها!
خوب آلمان و سوئد و دانمارک هم غرب هستند دیگه!

sonixax
01-08-2014, 10:00 PM
این Nano Computer ها چه قدر باحال هستند!
500 گیگ هارد
2 گیگاهرتز پردازنده 2 هسته ای
4 گیگ رم
یک چیپ گرافیکی قابل قبول و خوب
همش 200 یورو :e00e:
الان دارم روی یکیشون لینوکس میریزم بکنم سرور :e14c:

Mehrbod
01-09-2014, 02:32 AM
ترک قهوه هم سردرد و داستانی دارد‌ ها, خوب است سیگاری نشدیم ((:

sonixax
01-09-2014, 02:51 AM
ترک قهوه هم سردرد و داستانی دارد‌ ها, خوب است سیگاری نشدیم ((:

من یه روز چای نزنم سردرد میگیرم! قهوه که جای خود.
حتا آدامس هم اعتیاد میاره، من یک مدتی همش آدامس میجویدم و به خاطر همون استخوانهای فکم ساییده شد مجبور شدم به دستور پزشک خیلی کمش کنم یکی دو ماه اول سردرد داشتم و عصبی بودم تا درست شد. الان دیگه عادتش از سرم افتاده شاید یک روز در میان 10 - 20 دقیقه از این Dental Care ها بزنم .

مزدك بامداد
01-09-2014, 12:32 PM
نه من با این همسو نیستم! در ترزبان هم خودتان آستین بالا زده اید مزدک جان و برای نمونه
آسمان دنیا را به "پایین ترین" آسمان مینوی ترزبانیده اید. ببینید «آسمان دنیا» به چم آسمان اول
و یا یکی از آسما‌نهای هفتگانه (=المیزان) است و اینکه شما می‌گویید مرز میان آسمان‌های
هفتگانه و آسمانهای مینوی است (همان آسمان ثوابت که با رنگ آبی روشن کرده اید) اینچنین نیست!

ترجمه مشکینی: همانا ما آسمان نزدیك (به زمین شما) را به زینت و زیور اختران آراستیم.
تفسیر آیات قرآن کریم – سوره صافات – آیه 6 – کتاب تفسیر راهنما – تألیف آیت الله هاشمی رفسنجانی:
إنّا زیّنّا السماء الدنیا بزینة الکواکب : آسمان پرستاره، نزدیک ترین آسمان به زمین؛ از میان مجموعه آسمان ها، تنها نزدیک ترین آسمان به اهل زمین، با ستارگان آراسته شده است. «الدنیا» (مؤنث «أدنی») از افعال تفضیل بوده و به معنای «نزدیک ترین» است و در مقابل «أقصی» (دورترین) قرار دارد. گفتنی است که نزدیک ترین بودن آسمان پرستاره، در مقایسه با کره زمین سنجیده شده که انسان ها در آن زندگی می کنند.
(= تازه اگر هم نزدیک بودن را نسبت به خدا بسنجیم باز هم جور نمیاید.)
بازگردان قران و یا نوشتار های کهن باید از روی دانش و پژوهش هرمنوتیک باشد و نه تنها از روی ریشه شناسی واژه ها.
برای نمونه واژه ی مزخرف، از زخرف میاید و به چم گوهرکاری و زرکاری است و نوشتارهایی در کهن که دبیران برای
خودنمایی با واژگان ناآشنای عربی (در انزمان) سرشار میکردند، "مزخرف" نامیده میشد و دیرتر، از آنجا که مردم هامی،
به هر نوشته یا گفتاری که هوش نمیکردند و غلنبه و سلمبه بود، مزخرف میگفتند، این واژه اکنون برابر با چمی نایسته
و بد شده که همان یاوه گویی و .. میباشد. یا نمونه ی دیگر، واژه جنء از ریشه ی ج ن ن = پنهان بودن میاید، چون
میگفتند که پریان را نمیشود دید. سپس به کسانی که رفتار بهنجار نداستند، گفتند جن زده = مجنون. ولی اگر کسی اکنون
بیاید بگوید که مجنون برابر با پنهان شده است، درست بازگردان کرده؟ ، نه چون به روند تاریخی و هرمنوتیک واژه آشنا
نیست. واژه ی دنیا هم همین است که گرچه از "دون" ( که بیشتر چم پایین را دارد و نه نزدیک= قرب) آمده ولی خودش
دیرتر چم ویژه ای یافته است. برای نزدیک بودن میشد هم از واژه ی "قرب"-> اقرب/قرباء (نزدیک ترین) سود جست.
اکنون بیاییم ببینیم که ریشه ی این هفت در هفت آسمان چه بوده؟ چرا هشت نبوده و شس نبوده؟ بسادگی برای اینکه
چشم آدمی توانسته بوده که هفت گویال گردنده ی آسمانی را شناسایی کند ( و ستارگان چون در جایگاه خود ، در سنجش
با دیگر ستارگان و ستاره ی سرگاهی شمالی نمیجنبیدند، "ثوابت" = ثابت ها = استواران ، نامیده شدند) و این گویال
ها چنین نام داشتند: ١-ماه (لونا) ، ٢-خورشید(آپولو) ، ۳-تیر ( هرمس)، ۴-ناهید (افرودیت)، ۵-بهرام (آرس)،
۶-زاوش(زئوس)، ۷- کیوان (ساتورن). اینها در ستاره شناسی کهن همه ی جهان، ایران و یونان (ارستو ..) پرآوازه
بودند و پیش از اسلام هم همه جا دانسته بود که هفت گویال در هفت آسمان میگردند. این به سادگی به همراه دیگر
آموزه های انزمان ( مانند پزشکی گالن (جالینوسی)) به قران اندر شد و اگر جز این بود، مردمی که آیه های قران
را میشندیدند میگفتند به کدام هفت آسمان که میگویی نگاه کنیم ؟ از انجا که از زمین میشد بهرام و کیوان و .. را هم
که در آسمانهای بالاتر بودند دید، آسمانهارا از بلور (کریستال شیشه) می انگاشتند که چیزی شکننده هم هست!
( در قران هم درباره ی شکستن و تکه تکه شدن آسمان آمده) . پس همچنان که میبینیم و از آنجا که قران نمیتوانسته
چیزی را در جایگاه گواه و نمونه ی توان خدا بیاورد که برای مردم آنزمان ناآشنا و نادیدنی بوده باشد و از انجا
که دانشمندان پسا اسلامی مانند خیام و ابوریحان بیرونی نیز همین هفت آسمان را یاد کرده و در نوشتار خود اورده اند
( و نمیتوانسته اند بر پاد قران هم سخن گفته باشند). ناچاریم از روی روش هرمنوتیک بپذیریم که فردید قران همان
هفت آسمانی بوده که پیش از اسلام هم در کیهان شناسی یونانی رومی ایرانی .. آشنا بوده. ( نزدیک ترین آسمان از
آسمان های گفتگانه نیز اسمان ماه بوده است) . از انی گذشته، برای کیهان شناسان باستان هم روشن بوده است
که ستارگان از همه ی این هفت گویال از زمین دورترند و این آسمان ستارگان، از انیرو نمیتوانسته که نزدیک ترین
آسمان به زمین نام نهاده شود و سدای کسی هم در نیاید! کوتاه سخن، در اینجا تنها دانستن زبان عربی برای بازگردان
درست این ایه های کیهان شناسی بسنده نیست و بایستی روش هرمنوتیک و دانش در باره ی کیهان شناسی زمان
محمد هم داشت تا بتوان ، بازگردان درستی نمود. هرچند که در اینجا، بازگردان درست به زیان اسلام بوده و شاید از انیرو
بویژه در بازگردان های نوین، کوشیده میشود که بجای آسمانهای هفتگانه، یک جوری اسپاش و اتمسفر و انهارا بگذارند!
( یادمان نرود که تفسیر المیزان هم گرچه کهن تر از رفسنجانی است ولی در زمانی بوده که کیهان شناسی نوین پدید امده.
ما در تفسیر المیزان به آنچه که به زبان عربی وابسته است، دل استوار میکنیم و از آن برای خود اسلامیست ها
که در پی چم های دیگر از قران هستند، بنمایه میاوریم ولی روشن است که برای خودمان دید گسترده تری از این داریم.)
از سوی دیگر از اسلامیست ها بخواهند پافشاری نمایند که آسمان ستارگان" نزدیک ترین"! است بایستی روشن کنند
که آن "شش" آسمان مانده کجا هستند و چرا در قران میگوید که به آنگاه کنید، اگر ناپیدا میباشند؟

پارسیگر

Spehr
01-09-2014, 03:33 PM
من یه روز چای نزنم سردرد میگیرم! قهوه که جای خود.
حتا آدامس هم اعتیاد میاره، من یک مدتی همش آدامس میجویدم و به خاطر همون استخوانهای فکم ساییده شد مجبور شدم به دستور پزشک خیلی کمش کنم یکی دو ماه اول سردرد داشتم و عصبی بودم تا درست شد.
من وقتی چای می نوشم بسیار های می شوم! بویژه اگر در سرما و هوای آزاد باشد.
+
جایی خوانده بودم آدامس خیلی بد است، زیرا عضلات فک را نیرومند و قوی می کند و مایه انقباض بخشی از صورت می شود و این مایه سردرد میشود.
البته نگران نباشید چند ماه بعد از ترک ،خوب میشید.

kourosh_bikhoda
01-09-2014, 06:30 PM
من یه روز چای نزنم سردرد میگیرم!:e406:

Mehrbod
01-09-2014, 06:45 PM
١-ماه (لونا) ، ٢-خورشید(آپولو) ، ۳-تیر ( هرمس)، ۴-ناهید (افرودیت)، ۵-بهرام (آرس)،
۶-زاوش(زئوس)، ۷- کیوان (ساتورن). اینها در ستاره شناسی کهن همه ی جهان، ایران و یونان (ارستو ..) پرآوازه
بودند و پیش از اسلام هم همه جا دانسته بود که هفت گویال در هفت آسمان میگردند

PN2 - سیاره (http://pn2.paarsig.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%87)

مزدك بامداد
01-09-2014, 07:18 PM
PN2 - سیاره
نپتون و اورانوس در کهن شناخته شده نبودند چون نمیشد بی تلسکوپ
دید شان. از اینرو نپتون و اورانوس نمیتوانند نام کهن ایرانی داشته
باشند ولی میتوان نام همتا به آنها داد که نپتون همان آبان،
و اورانوس همان آسمان است . اهوره هم همان هرمز است
که برای برجیس ( ژوپیتر) بکار رفته و نمیشود دو جا بکار برد.

لینک بنمایه ی دهخدایی اهوره هم نادرست است و به آناهیتا ( ناهید) بر میگردد.

Spehr
01-09-2014, 07:57 PM
PN2 - سیاره (http://pn2.paarsig.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%87)

اورانوس در زبان یونانی یعنی آسمان،
نپتون هم خدای دریاها بوده است.

مزدك بامداد
01-10-2014, 12:01 AM
قال رسول الله (ضرت):
اَنَا طَویلَةُ العِلمِ وَ عَلیُّ گاوها
من طویله دانشم و علی گاو آن طویله است.
کنز الادیان فی معارف بند تنبان
فصل یکم-

طویلة العلم (http://sonbolali.wordpress.com/2008/10/29/%d8%b7%d9%88%db%8c%d9%84%d8%a9-%d8%a7%d9%84%d8%b9%d9%84%d9%85/)

Mehrbod
01-10-2014, 01:36 AM
نپتون و اورانوس در کهن شناخته شده نبودند چون نمیشد بی تلسکوپ
دید شان. از اینرو نپتون و اورانوس نمیتوانند نام کهن ایرانی داشته
باشند ولی میتوان نام همتا به آنها داد که نپتون همان آبان،
و اورانوس همان آسمان است . اهوره هم همان هرمز است
که برای برجیس ( ژوپیتر) بکار رفته و نمیشود دو جا بکار برد.

لینک بنمایه ی دهخدایی اهوره هم نادرست است و به آناهیتا ( ناهید) بر میگردد.

سپاسگزارم مزدک جان, برای این Apâmnapât هیچ دلاستوار نبودم; ایرنگها را نیز ویراستم: PN2 - سیاره (http://pn2.paarsig.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%87)

Newton
01-10-2014, 05:19 AM
درود:e11b:
به مدد یاری شیاطین که با شهاب ساقب رانده میشوند
دوباره پس از مدتی دوری از سایت به علت مشگلات شخصی دوباره برگشتم
هرچند کسی یادمان نبود
بعد از غیب کبرای اول و صغرای دوم
------------------
امید که دوباره بتوانم مفید واقع بشوم و خدمت دوستان مستفیذ گردیم
باشد که چنین گردد:e404:
---------------------------------------

مزدك بامداد
01-10-2014, 09:29 AM
dehkhoda link for "Âbân"
آبان | لغت نامه دهخدا (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-daf135231ab64d109340def8614d9411-fa.html)

Mehrbod
01-12-2014, 02:16 AM
dehkhoda link for "Âbân"
آبان | لغت نامه دهخدا (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-daf135231ab64d109340def8614d9411-fa.html)

رگه‌هایی از فرزامگرایی را در شما میسُهم مزدک ارجمند! (:

--
از دوست امان Russell هم خبری نیست این چند روزه; باید خستو شوم برای نخستین بار دلتنگ وی شده‌ام ((:

پارسیگر

sonixax
01-12-2014, 04:59 AM
پنج نتیجه منطقی رضایت شاکی محمود کریمی (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20140111234712048)

پنج نتیجه منطقی رضایت شاکی محمود کریمی
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/35.jpg
پارسینه: خبرکوتاه بود شاکی محمود کریمی در ماجرای تیراندازی این مداح مشهور در اتوبان بابایی تهران رضایت داد، خبری که تا چند روز خبر اول رسانه ها و سایت های خبری بود.

اما از این خبر، می توان نتایج منطقی زیر را برداشت کرد:

1- برخلاف ادعاهای مدافعین محمود کریمی، مشخص می شود این اراذل واوباش نبوده اند ، که به خودروی وی نیمه شب حمله کرده اند ، چرا که اراذل واوباش معمولا بعد از حمله به قربانیان خود به کلانتری ودادسرا نمی روند که از طرف مقابل بدلیل مقاومت و عدم همکاری شکایت کنند.

2- محمود کریمی ودوستانش این روزها زحمات فراوانی برای گرفتن رضایت کشیده اند، زحماتی که حالت خوشبینانه آن می تواند، ارسال گل وشیرینی ، پرداخت هزینه گلگیر سوراخ شده خودروی 206 براثر اصابت گلوله و فرستادن واسطه ها وریش سفیدی می باشد که البته می توان حالت بدبینانه ای هم در نظر گرفت که چون اساسا باید در مورد مداحان خوشبین بود از نگارش آن خودداری می کنیم.

3- حامیان حاج محمود کریمی، باید به سرعت تکلیف سناریوی صهیونیستی خود را معلوم کنند، چرا که آنان نوشته بودند گروهی از عوامل اسراییلی به این مداح ارزشی حمله کرده وحالا که این عوامل با پای خود به دادسرا آمده تا اعلام رضایت کنند ، باید بسرعت وارد عمل شوند وحاج محمود کریمی بجای روبوسی وتشکر از دادن رضایت باید این عوامل را دستگیر وبا استفاده از اسلحه خود به مراجع امنیتی تحویل دهند.

4- جنبه عمومی جرم هم نباید فراموش شود، براساس گزارش کلانتری که مورد تایید حاج محمود کریمی نیز هست ایشان نیمه شب اقدام به تیراندازی با دست کم شش گلوله در معبر عمومی کرده است، در حالی که استفاده از تفنگ آب پاش برهم ریختن نظم عمومی و تشویش اذهان عمومی به حساب می آید بعید است شلیک چندین گلوله وسط یک خیابان جنبه عمومی نداشته باشد.

5- دوستان حاج محمود کریمی که این روزها برای دفاع از دوست خود مشغول تعریف کردن داستانهای جنایی مانند سه بار اقدام به قتل کریمی یا داستانهای جاسوسی و پروژه سازمانهای اطلاعاتی برای ریختن آّبروی مداحان هستند بهتراست از این پس، جهت کنترل براعصاب خود هنگام عصبانیت از نسخه های خارجی مانند کلاسهای یوگا یا نسخه های داخلی مانند نوشیدن گل گاو زبان استفاده کنند تا برای توجیه کردن آن اینقدر مجبور به زیاده روی در استفاده از قوه تخیلشان نشوند.

Theodor Herzl
01-12-2014, 05:22 AM
کسی‌ که جانش در خطر باشه حق داره از سلاح گرم برای دفاع از خودش استفاده کنه! حالا اگر این حج محمود کریمی‌ هرکی‌ که هست می‌خواهد باشه ، اگر واقعا از نظر جانی احساس خطر کرده ، از دیدگاه اخلاق ایرادی بهش نیست که از سلاح گرم استفاده کرده!

Anarchy
01-12-2014, 11:27 AM
کسی‌ که جانش در خطر باشه حق داره از سلاح گرم برای دفاع از خودش استفاده کنه! حالا اگر این حج محمود کریمی‌ هرکی‌ که هست می‌خواهد باشه ، اگر واقعا از نظر جانی احساس خطر کرده ، از دیدگاه اخلاق ایرادی بهش نیست که از سلاح گرم استفاده کرده!

تو ایران که همه مجوز حمل سلاح ندارن... این حاجی هم معلوم نیست به چه دلیلی مجوز داشته !! اما همون مجوز دار ها هم هر زمانی نمیتونن از سلاح استفاده کنن و در این زمینه قانون داریم :

مرکز پژوهشها - قانون بکارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری (http://rc.majlis.ir/fa/law/show/92500)

تازه به گفته سردار رادان ، اون کسانی که حاجی باهاشون درگیر شده اوباش نبودن و اونها از حاجی شاکی شدن :e405: !! این وسط طرفدارای حاجی برای اینکه دیدن اوضاع خرابه شروع کردن به شایعه ساختن و حتی مساله رو یک توطئه صهیونیستی دونستن قضدش خراب کردن وجهه حاجی بوده :e407: !!

undead_knight
01-12-2014, 02:58 PM
سر این قضیه بیانیه شاهین نجفی و واکنش ها بهش به من برای چندمین بار ثابت شد که بدبختی ما اینه که ملت سر چاقوکشی اشتراک دارند و سر دلیلش اختلاف! :|

Dariush
01-12-2014, 03:07 PM
لینک بده ببینیم واکنش‌ها را آندد.
این شاهین نجفی معلوم نیست فکر کرده که کیست که به خود حق می‌دهد همه کس را قضاوت کند. ویدئوی بیانیه‌اش را دیدم از خنده مردم، شبیه به این برنامه‌های ملکوتی صدا و سیما بود:e415:

Dariush
01-12-2014, 03:09 PM
Mehrbod
یکی از کنجکاوی‌های من این است که شما چگونه به خاطر دارید که چه مطلبی مرتبط به یک بحث جاری در حال را مثلا دو سال پیش در فلان جستار گفته‌اید که اینطور فوری آنها را پیدا می‌کنید!

Nevermore
01-12-2014, 05:42 PM
لینک بده ببینیم واکنش‌ها را آندد.
این شاهین نجفی معلوم نیست فکر کرده که کیست که به خود حق می‌دهد همه کس را قضاوت کند. ویدئوی بیانیه‌اش را دیدم از خنده مردم، شبیه به این برنامه‌های ملکوتی صدا و سیما بود:e415:

در بالاترین و شبکه های اجتماعی پر است.جماعت ترول(من براستی دیگر باور مند شده ام که بیشینه ی ایرانیان در فضای مجازی از دست همان مردمی هستند که به پیج مسی یا فرناندا لیما یا ناسا حمله کرده اند.) هم شب و روز در حال سینه زدن زیر پرچم لمپنی چون نجفی هستند.
این ها را ببین:
http://www.youtube.com/watch?v=20fR4TkRgvg شاهین... - دماوندیه - FriendFeed (http://friendfeed.com/damavandiyeh/71ff81c2)
بالاترین: شاهین نجفی، فرهنگ ذلت و هنرمندان بنفش! (http://www.balatarin.com/permlink/2014/1/11/3480542?ModPagespeed=noscript)
ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﻳﻚ ﻧﻔﺮ ﺧﻮاﻧﻨﺪﻩ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺎﺷﻪ و ﻳﺎ ﺭﻣﺎﻥ... - امیر - FriendFeed (http://friendfeed.com/javanrld/5556cade)

من از سبک صحبت کردن عصبی شاهین نجفی خوشم نمی آید.... - Arghanoun - FriendFeed (http://friendfeed.com/arghanoun/30f0f7d5)

هرکجا هم بروی و بگویی بابا این آدم شخصیت جالبی نداره سریع میگن زود باش بگو به روحانی رای دادی یا نه؟:e412:

داریوش جان یادم هست یک پیکی در مورد فضای مجازی ایران و شباهت آن به قهوه خانه ها در جستار انتخابات نوشته بودی.به ناگاه یاد آن سخنانت افتادم واینکه دقیقا زدی بودی وسط خال.

Dariush
01-12-2014, 06:20 PM
در بالاترین و شبکه های اجتماعی پر است.جماعت ترول(من براستی دیگر باور مند شده ام که بیشینه ی ایرانیان در فضای مجازی از دست همان مردمی هستند که به پیج مسی یا فرناندا لیما یا ناسا حمله کرده اند.) هم شب و روز در حال سینه زدن زیر پرچم لمپنی چون نجفی هستند.
این ها را ببین:
YouTube - پیام شاهین نجفی به هنربندانی که در تالار رودکی به استقبال آخوند روحانی رفتند (http://www.youtube.com/watch?v=20fR4TkRgvg) شاهین... - دماوندیه - FriendFeed
بالاترین: شاهین نجفی، فرهنگ ذلت و هنرمندان بنفش!
ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﻳﻚ ﻧﻔﺮ ﺧﻮاﻧﻨﺪﻩ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺎﺷﻪ و ﻳﺎ ﺭﻣﺎﻥ... - امیر - FriendFeed

من از سبک صحبت کردن عصبی شاهین نجفی خوشم نمی آید.... - Arghanoun - FriendFeed

هرکجا هم بروی و بگویی بابا این آدم شخصیت جالبی نداره سریع میگن زود باش بگو به روحانی رای دادی یا نه؟
همین است دیگر شهریار جان، وقتی کسی چون شاهین نجفی را اینقدر جدی می‌گیرند که اینچنین جوگیر شده و خود را داروغه‌ی شهر می‌بیند که هرکه بر خلاف میل‌اش عمل کرد اینچنین او را لجن‌مال کند، نباید از اینطور متعجب شد.

داریوش جان یادم هست یک پیکی در مورد فضای مجازی ایران و شباهت آن به قهوه خانه ها در جستار انتخابات نوشته بودی.به ناگاه یاد آن سخنانت افتادم واینکه دقیقا زدی بودی وسط خال.
:e414:
وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92 - برگ 46 (http://www.daftarche.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-12/%D9%88%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%8C-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D8%AC%D9%8 5%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-92-a-1105/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-46.html#post41987)

اینترنت برای اکثریتِ عظیمِ ایرانیان همان قهوه‌خانه‌های مدرن است که در آن بنشینند چمپیونزلیگِ گنده‌گوزی برگزار کنند؛ مش‌قربان بگوید «والا آقا، این مردمو چی به خوشبختی، کسی که میره به یه آخوند رای میده همون بهتر که بادمجونو رو کیلویی دوهزار تومن بخره» و در پاسخ به او ممدعلی پس از قورت کشیدنِ چای بگوید: «آره عمو، خواهرزاده‌ی من رفته آلمان، بیا ببین چی میگه از مردمش، از فرهنگش، از دولتش، از خیابوناش، از خانوماش ، وای وای وای (همراه با آهی جانگداز)، باید رید پسِ سرِ این مردمِ چلمنگِ خودمون که میان واسه رئیس جمهور شدنِ یه آخوند پاچه‌ور مالیده جشن میگیرن» در ادامه اصغرآقا این سمفونی را چنین ادامه میدهد «به نظرِ من که لیاقتِ این مردم همون احمدی‌نژاده» و در انتها مش‌قربان که مُفَتِحِ این بحثِ ابرکارشناسی بوده، همراه با تکان دادنِ سرش و لحنی جگرسوز چنین بحث را به پایان میبرد:«شاهِ بیچاره خوب این مردمو شناخته بود»! یعنی این بحث‌ها دقیقا برایم تداعی‌سازِ همان بحث‌هایی‌ست که من در قهوه‌خانه‌هایی که در گذشته گاه‌گداری درشان گیر میکردم، بینِ پیر و پاتال‌ها شکل میگرفت و با این تفاوت که اینبار وسعتِ گنده‌گوزی‌ها به واسطه خواندنِ چند صفحه کتاب و چند مقاله از این سو آنسو، تماشای کانال‌های ماهواره‌ای و احتمالا دانستنِ یک زبانِ انیرانی، چندبرابر شده و اگر تا دیروز قادر به پاره کردنِ کونِ خر بود، اکنون به راحتی میتواند کونِ زاراپوزایدن یا تیرانازاروس را از هم بِدَرَد. چند سالِ پیش من به تاثیرِ مثبتِ اینترنت بسیار امیدوار بودم، کنون اما کاملا مایوس گشته‌ام، چراکه همان فضای موجود در نانوایی‌ها، تاکسی‌ها، پارک‌ها، قهوه‌خانه‌ها... اکنون به صورت فرگشت‌یافته و در شکلی بس پیچیده در فضای مجازی ایرانی تداوم یافته و شما ممکن است در حسرتِ اندکی استدلالِ درست، منطق در کلام، استنادِ معتبر، واقع‌بینی... و هر سخنی که بتوان آنرا ارزشمند حساب کنید، تمامِ فضای اینترنتِ ایران را کاوش کنید و در انتها همچون کسیکه در بیابان برای یافتنِ آب چاه میکند، مایوس و سرخورده شوید. شاید بی‌دلیل نبود که احمدی‌نژاد چند سالِ پیش میخواست قهوه‌خانه‌ها و قلیان‌سراها را جمع کند، میخواست بگوید شما که فیس‌بوک و بالاترین دارید، به قهوه‌خانه و قلیان‌سرا چه نیاز دارید؟

MEHDI
01-12-2014, 06:36 PM
دوستان علاقه مند به متال! من می خواهم با این سبک موسیقی آشنا بشم و شروع به گوش دادن کنم. لطفا کمی از این موسیقی بگید و چند تا آهنگ خوب برای دانلود معرفی کنید. :e303:

kourosh_bikhoda
01-12-2014, 07:38 PM
تو ایران که همه مجوز حمل سلاح ندارن... این حاجی هم معلوم نیست به چه دلیلی مجوز داشته !! اما همون مجوز دار ها هم هر زمانی نمیتونن از سلاح استفاده کنن و در این زمینه قانون داریم :

مرکز پژوهشها - قانون بکارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری
بابا کجای کارید. مامور در حال انجام ماموریت بدرقه متهم به قتل هم باشه، اگر متهم فرار کنه با وجود سه بار فرمان ایست و تیر هوایی و در نهایت هدف گیری کمر به پایین هم انجام بده ممکنه کارش به دادسرای نظامی بکشه و قاضی دهانش را سرویس میکنه که گه خوردی ایجاد رعب و وحشت در جامعه کردی.

خیر یک چیزی هست به اسم دفاع مشروع، در دفاع مشروع باید دفاع با حمله هم خوانی داشته باشه. ماده 61 قانون مجازات اسلامی در این مورد صحبت کرده. اجماع شرایط زیر باید باشه تا دفاع مشروع قانونی باشه:

دفاع با خطر و تجاوز متناسب باشد
عمل ارتکابی بیش از حد لازم نباشد
تنها وسیله برای رفع تجاوز یا خطر باشد
توسل به قوای دولتی بدون فوت وقت ممکن نباشد یا مداخله قوای مذکور در دفع تجاوز و خطر موثر واقع نشود

بنابر این اگر واقعن هم جان و مال و ناموس این مردکه عربده کش در خطر بوده، با توجه به قانون بکارگیری سلاح و این ماده 61 باید اخطار و شلیک هوایی پیش از نشانه گیری به مهاجم انجام میشده که نشده.

Russell
01-12-2014, 09:05 PM
از دوست امان @Russell هم خبری نیست این چند روزه; باید خستو[٣] شوم برای نخستین بار دلتنگ وی شده‌ام ((:
چند صنعت ادبی در این دو جمله بود :D
با این وجود باز هم سپاس که به یاد من بودی دوست دیرینه (پارسی را هم پاس داشتیم) !

sonixax
01-12-2014, 09:48 PM
جان این حاجی و دوستان گردن کلفتش که مجوز حمل سلاح در کشوری که تفنگ آب پاش داشتن هم جرم امنیتی داره در خطر بوده ؟! شوخی میکنید ؟!

sonixax
01-12-2014, 09:58 PM
دوستان علاقه مند به متال! من می خواهم با این سبک موسیقی آشنا بشم و شروع به گوش دادن کنم. لطفا کمی از این موسیقی بگید و چند تا آهنگ خوب برای دانلود معرفی کنید.

موسیقی متال باید موسیقی متال باشد! موسیقی متالی که موسیقی متال نباشد موسیقی متال نیست!!!

برای شروع اگر یکدفعه ای برید سراغ Hardrock و Heavy metal و اینها فوری زده میشوید .
پیشنهاد من اینه که از موسیقی های Alternative Rock شروع کنید و کم کم به سمت بقیه سبکهای متال بروید .

آلترناتیوهای خوب رو میتونید در موسیقی های گروه هایی مثل Anathema , Green Day , The Rasmus , H.I.M , Nightwish , Nirvana و مانند اینها پیدا کنید .
بعدش که به اینها عادت کردید میتونید از شاهکارهای گروه هایی نظیر A Perfect Circle , Marylin Manson , Metallica , System of a Down و ... لذت ببرید.
دست آخر هم احتمال خیلی زیاد به موسیقی هایی نظیر موسیقی گروه Haggard علاقمند میشید اگر دو مرحله بالا رو رد کردید .
در کل گروه خوب و موسیقی خوب توی این سبک خیلی زیاده حتا سبک Epic هم بسیار شنیدنی و جذابه و گروه هایی مثل اوانسنس هم هستند که موسیقیشون برای شروع خوبه.

ولی برای شروع این دو تا موسیقی شاید حالتون رو جا بیاره :

http://www.youtube.com/watch?v=Y96WY5Do_bs

http://www.youtube.com/watch?v=C4x1Mq-NFFc

MEHDI
01-12-2014, 10:15 PM
البته من همه آهنگ های معروف مریلین منسون رو گوش دادم و چند تا از متالیکا و آهنگ هایی از گروه های مختلف به صورت پراکنده ولی در مجموع شناخت کمی از متال و راک دارم و دنبال یک راه مشخص هستم تا به طور منسجم شروع به گوش دادن کنم. از راهنمایی دقیق ات خیلی ممنون.

MEHDI
01-12-2014, 10:55 PM
دو آهنگ هم بسیار زیبا و دلنشین بودند. با این اینترنت کمی طول کشید تا ببینم ولی ارزشش را داشت. :e032::e106:

Theodor Herzl
01-12-2014, 10:58 PM
جان این حاجی و دوستان گردن کلفتش که مجوز حمل سلاح در کشوری که تفنگ آب پاش داشتن هم جرم امنیتی داره در خطر بوده ؟! شوخی میکنید ؟!من از روی principle گفتم که زمانی‌ که جان یک نفر در خطر است ، آن شخص میتواند از سلاح گرم در دفاع از خود استفاده کند ، در مورد این مداح من نظری ندارم چون جزئیات مساله رو نمیدونم.

Dariush
01-13-2014, 12:38 AM
بعدش که به اینها عادت کردید میتونید از شاهکارهای گروه هایی نظیر A Perfect Circle , Marylin Manson , Metallica , System of a Down و ... لذت ببرید.
می‌گویند زمانی بین عارف قزوینی و ملک‌شعرای بهار درگیری بود. مستشاری آمده بود و از عارف در مورد شاعرانِ معاصر ایرانی پرسید و عارف هیچ اسمی از شاعر بزرگی چون ملک‌شعرا نبرد! حکایت توست میلاد جان! می‌شود جایی از هوی متال سخن برود و از رامشتاین چیزی گفته نشود؟:e414:

sonixax
01-13-2014, 01:10 AM
دو آهنگ هم بسیار زیبا و دلنشین بودند. با این اینترنت کمی طول کشید تا ببینم ولی ارزشش را داشت.

قابلی نداشت .

من از روی principle گفتم که زمانی‌ که جان یک نفر در خطر است ، آن شخص میتواند از سلاح گرم در دفاع از خود استفاده کند ، در مورد این مداح من نظری ندارم چون جزئیات مساله رو نمیدونم.

بله اون درسته ، در مورد این مداح جان اون زوج جوان در خطر بوده و اسلحه دست این شپشوی سینه زن برای حسین تازی :e05a:

sonixax
01-13-2014, 01:24 AM
می‌گویند زمانی بین عارف قزوینی و ملک‌شعرای بهار درگیری بود. مستشاری آمده بود و از عارف در مورد شاعرانِ معاصر ایرانی پرسید و عارف هیچ اسمی از شاعر بزرگی چون ملک‌شعرا نبرد! حکایت توست میلاد جان! می‌شود جایی از هوی متال سخن برود و از رامشتاین چیزی گفته نشود؟

راستش داریوش جان من نه از زبان آلمانی چندان خوشم می آید و نه از موسیقی که به زبان آلمانی خوانده شده باشد ، یعنی اگر مجبور نبودم هرگز به این زبان در جاهایی که نیازه صحبت نمیکردم :e421:. برای همین نامی از رامشتاین نبردم. البته موسیقی خالی اش بسیار دلنشین و زیباست ولی وقتی شروع به خواندن میکند از نظر من یک لنگ را میگیرد این طرف آن یکی را آن طرف و :e140: همین باور را در باره انواع و اقسام موسیقی متال و هارد راک در مورد هر زبان دیگری به غیر از انگلیسی دارم به خصوص عربی و ترکی و فارسی :e105: دست خودمان نیست چه کنیم ما هم این طوری کس خلیم دیگر :e415:

Dariush
01-13-2014, 01:56 AM
راستش داریوش جان من نه از زبان آلمانی چندان خوشم می آید و نه از موسیقی که به زبان آلمانی خوانده شده باشد ، یعنی اگر مجبور نبودم هرگز به این زبان در جاهایی که نیازه صحبت نمیکردم . برای همین نامی از رامشتاین نبردم. البته موسیقی خالی اش بسیار دلنشین و زیباست ولی وقتی شروع به خواندن میکند از نظر من یک لنگ را میگیرد این طرف آن یکی را آن طرف و همین باور را در باره انواع و اقسام موسیقی متال و هارد راک در مورد هر زبان دیگری به غیر از انگلیسی دارم به خصوص عربی و ترکی و فارسی دست خودمان نیست چه کنیم ما هم این طوری کس خلیم دیگر
ای بابا، من هنوز نمی‌توانم اختلاف سلیقه‌هایی در این سطح را درک کنم! زبانِ آلماینی به این زیبایی؛ پس از پارسی، یکی از زیباترین زبانهایی‌ست که شناخته‌ام. اتفاقا زمانی که رامشتاین شروع به خواندن می‌کند، شور و خروش در من بیدار می‌شود! به نظرم آلمانی با این نوع موسیقی تفاهم بالایی دارند! اما قبول دارم که راک و متال چندان با پارسی و عربی همخوان نیست. پارسی زبان شعر رمانیتک و آرام بوده و قدری نامانوس می‌نماید ترکیب‌اش با این موسیقی‌ها.

Anarchy
01-13-2014, 09:25 AM
بابا کجای کارید. مامور در حال انجام ماموریت بدرقه متهم به قتل هم باشه، اگر متهم فرار کنه با وجود سه بار فرمان ایست و تیر هوایی و در نهایت هدف گیری کمر به پایین هم انجام بده ممکنه کارش به دادسرای نظامی بکشه و قاضی دهانش را سرویس میکنه که گه خوردی ایجاد رعب و وحشت در جامعه کردی.

این مصاحبه هم جالبه :

شاکی پرونده تیراندازی مداح معروف: محمود کریمی در حال حرکت به ما شلیک کرد/ همسرم هنوز می ترسد (http://www.asriran.com/fa/news/314546/%D8%B4%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D B%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AD-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D9%84%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

ظاهرا شاکی رضایت داده... خودش که گفته به خاطر امام و حسین و تقاضای مادرش یوده و فشاری در کار نبوده !! جالب تر اینه که حاج محمود مستقیم شلیک کرده به ماشین یارو و یارو شانس آورده که تیر نخورده ، علتشم این بوده که از ماشین حاجی سبقت گرفته بوده... من بعد از دیدن اون کلیپ عزداری ، فهمیدم حاجی کلا مخ+لس هست و تعادل روانی نداره...

مزدك بامداد
01-13-2014, 10:58 AM
زبانِ آلماینی به این زیبایی؛ پس از پارسی، یکی از زیباترین زبانهایی‌ست که شناخته‌ا
یکی از کاستی های زبان آلمانی در چامه گویی آشکار میشود،
چرا که زبان آلمانی زبانی دراز-واژه است. برای نمونه اگر یک
نسک ۴۰۰ برگی انگلیسی به آلمانی برگردان شود و font آن
هم یکسان بماند، یک نسک ۶۰۰ برگی میشود، چون واژه های
آلمانی به میانگین، دراز/پـُرسیلاب ترند. نمونه :
speed = Geschwindigkeit
omnipresence=Allgegenwärtigkeit
sister=Schwester
sunshine = Sonnenschein
shâh e delam (4)=assoltân e qalb i (6) = Le roi de mon coeur (5) = The king of my heart (5)= Der König meines Herzens (7), ..
برای نمونه من به همراه نوه هایم، فیلم های کارتون والت دیسنی
را به انگلیسی نگاه میکنم، گاهی هم به فرانسه و آلمانی. آوازها
و چامه هایی که در ان ها هستند، در ویراستار انگلیسی آن، دارای
چگالی آگاهی بیشتری در سنجش با آلمانی هستند. چگالی
فرانسه به انگلیسی نزدیک تر و گاه بهتر است. ( و برای همین میتوان
گفت که فرانسه برای چامه سرایی از انگلیسی هم اندکی بهتر میباشد)
داشتن شمار سیلاب های میانگین بالا، چامه سرایی را که جای
مرزمندی برای سیلاب ها دارد، سخت میکند. زبان پارسی از
اینرو که "حرف تعریف Artikel " ندارد، از برتری چامه سرایی
بالایی برخوردار است . زبان سامی/عربی از زبان پارسی هم
اندکی کوتاه-واژه تر است و برای همین چامه گویی در ان و چگالی
آگاهی فشرده شده در شمار سیلاب های یکسان، بالاتر میباشد،
ولی خب، در زمینه های دیگرکاستی دارد، مانند توان واژه سازی
و روشنی و یک-به-یک گویایی چم ها Eineindeutigkeit

پارسیگر

Dariush
01-13-2014, 11:18 AM
از لحاظ آوایی و آهنگ کلام چطور مزدک گرامی؟
من وقتی سخن گفتن یک آلمانی را گوش می‌دهم حس می‌کنم و آن را با سخن گفتن یک فرانسوی مقایسه می‌کنم، حس میکنم آلمانی زیباتر و گوشنوازتر است. آیا خاصیتی هست در این زبان یا اینکه صرفا یک احساس شخصی است؟

مزدك بامداد
01-13-2014, 11:25 AM
از لحاظ آوایی و آهنگ کلام چطور مزدک گرامی؟
من وقتی سخن گفتن یک آلمانی را گوش می‌دهم حس می‌کنم و آن را با سخن گفتن یک فرانسوی مقایسه می‌کنم، حس میکنم آلمانی زیباتر و گوشنوازتر است. آیا خاصیتی هست در این زبان یا اینکه صرفا یک احساس شخصی است؟

بدید من هم چنین است ولی از انجاییکه از بچگی بویژه در فیلم های جنگی که
آلمانی ها همواره خشن و با دیسپیلین بودند و هی "آختونگ" میگفتند و هی
هم کشتار و تار و مار میشدند، بیستر ایرنیان این انگاره ی ویری را که گویا
زبان آلمانی درشتآهنگ است را در خود میپرورند و یا زبان فرانسه را
خوشاهنگ تر میشمارند، در جاییکه زبان فرانسه بسیار یکنواخت هم میتواند
باشد و رنگارنگی زبان آلمانی را ندارد. ولی چیزی که به زبان آلمانی برتری
راستین و نه ویرین را میدهد، باریکی و روشنی فرایافتهایی است که میتوان
با آن به شنونده و خوانندگان رسانید و برای همین به دید من برترین زبان
دانش و فلسفه و ادبسار والاتراز است.

پارسیگر

MEHDI
01-13-2014, 12:09 PM
ای بابا، من هنوز نمی‌توانم اختلاف سلیقه‌هایی در این سطح را درک کنم! زبانِ آلماینی به این زیبایی؛ پس از پارسی، یکی از زیباترین زبانهایی‌ست که شناخته‌ام. اتفاقا زمانی که رامشتاین شروع به خواندن می‌کند، شور و خروش در من بیدار می‌شود! به نظرم آلمانی با این نوع موسیقی تفاهم بالایی دارند! اما قبول دارم که راک و متال چندان با پارسی و عربی همخوان نیست. پارسی زبان شعر رمانیتک و آرام بوده و قدری نامانوس می‌نماید ترکیب‌اش با این موسیقی‌ها.

شما زبان آلمانی را بلدید و می فهمید رامشتاین چه می گوید؟

Mehrbod
01-13-2014, 06:45 PM
Mehrbod
یکی از کنجکاوی‌های من این است که شما چگونه به خاطر دارید که چه مطلبی مرتبط به یک بحث جاری در حال را مثلا دو سال پیش در فلان جستار گفته‌اید که اینطور فوری آنها را پیدا می‌کنید!

چگونه به یاد دارم یا چگونه میابم اشان داریوش جان؟

در خود یادسپاری که من رویدادنگارانه همه‌یِ سخنها را در یاد دارم و میکوشم کمترین چسب را هم به آنها بزنم. ب.ن. داریوش بَهمان
سخن را گفت چون این فَردید را داشت یا بیسار را در پاسخ با بَهمان آهنگ و واژه گفت چون این را میازید و دیگرها.
این "چون"‌ها چسب هستند و من میکوشم همواره با کمترین چسب همه چیز را در یاد داشته باشم.
کمترین چسب میشود رایانه که تنها داده‌ها را دارد و نمیتواند هیچ بفرجامد, بیشترین چسب را هم کوته‌اندیشان و مغزهای ناآموخته میزنند (برای اینها هر چیزی یک 'چون' پشت اش
هست و هزار سال هم بگذرد روی چونی که داده‌اند پامیفشرند), در این میان بهینه‌ترین رویکردی که من یافته‌ام سود بردن از خوارزمیکِ "درگاشت بیشترینه" بوده: Maximum entropy - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_entropy)

در این رویکرد اگر برای نمونه من میتوانستم در پس نوشته‌یِ کسی "یازشی پنهان" بسُهم آنها را همچنان چسب چون نزده و تن به وسوسه‌یِ توضیح‌پذیر کردن
آن براه چون نژادپرست بود, چون مسلمان بود, چون X نمیدهم, بجای آن رویداد را در همینجور "آویزان" در یاد نگهداشته و در آینده در پرتویِ داده‌هایِ نو میکوشم ببینم گاسِ من از یازش پنهان درست بوده یا نه.

درباره‌یِ یافتن هم نگارش من سامانیک است و نوشته‌هایِ خود ام را همیشه بی کوچکترین دشواری و دورریختن زمان میابم و همینجا نخستین چیزیکه می‌گوگلم میشود نوشته‌یِ من در همینباره: ‫site:daftarche.com نگارش mehrbod موتور جستجو‬‎ - Google Search (https://encrypted.google.com/search?hl=en&sclient=psy-ab&q=site:daftarche.com%20%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8 %B4+mehrbod+%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%AC% D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88&btnG=&oq=&gs_l=&pbx=1)

شیوه ی نوشتار در تالارهای گفتمان (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-661/#post16272)

در کنار اینها, در این سخنگاه نبردهای گوناگون در ترازهای گوناگون میروند و تنها میبسندد به آنها بنگرشید. برای نمونه میدانستید در این سخنگاه نخستین بار Ouroboros بجای "بررسی" نوشت "برسی"؟
و میدانستید تنها Russell بهمین شیوه مینویسد؟ (به دید من ٧٠% خودآگاه و گونه‌ای یاد کردن از امیر) و اینکه Alice پیشتر یک جنگ بر سر "بررسی کردن" درست است یا "بررسیدن" با من کرده و آنرا باخته؟ ساختارشناسی زبان پارسیک - برگ 16 (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D8%AF%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B1-14/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D 8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%DA%A9-56/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-16.html#post24206)

یا در این میان تنها کمابیش من مزدك بامداد و خود Alice (در سخن با ما) میگوییم بررسیدن؟ ((:

پارسیگر

Anarchy
01-13-2014, 07:52 PM
برای نمونه میدانستید در این سخنگاه نخستین بار @Ouroboros بجای "بررسی" نوشت "برسی"؟

من میدونستم :e415: !!

sonixax
01-13-2014, 10:04 PM
حقیقت زبان آلمانی :

http://www.youtube.com/watch?v=-_xUIDRxdmc

http://www.youtube.com/watch?v=1YQAYEmwBvs

http://www.youtube.com/watch?v=hDWw_0deJ3c

http://www.youtube.com/watch?v=W2UHboNFQ38

خود آلمانی ها میگویند زبان قشنگی ندارند! من نمیدانم دوستان چه طور میگویند زبان زیباییست!!!

Mehrbod
01-13-2014, 10:47 PM
خود آلمانی ها میگویند زبان قشنگی ندارند! من نمیدانم دوستان چه طور میگویند زبان زیباییست!!!

من هم دوست ندارم, ولی پیشنداوریده و همچنان میآموزم ببینم سرانجام شیرین و اینها میشود یا نه (:

مزدك بامداد
01-14-2014, 10:01 AM
خود آلمانی ها میگویند زبان قشنگی ندارند! من نمیدانم دوستان چه طور میگویند زبان زیباییست!!! روشن است که آهنگ گفتار و ایستار چهره است که در این ویدئو ها کارساز است و نه اینکه زبان آلمانی براستی چنین درشت باشد.

http://www.youtube.com/watch?v=rigFkhoqZmo

Mehrbod
01-14-2014, 05:06 PM
و نه اینکه زبان آلمانی براستی چنین درشت باشد.

من این نوشتار از مارک تواین را خوانده بودم آلمانی را به فرا-اندازه نرمآهنگی ایراخته بود, بویژه جاهاییکه پایِ ناسزا و دشنامگویی در میان است, تا وارونه!

"The Awful German Language" by Mark Twain (http://www.crossmyt.com/hc/linghebr/awfgrmlg.html)

پارسیگر

Dariush
01-16-2014, 12:24 AM
عجب! من در این تاریکیِ پرسکوت تنها هستم! تاریکی، مرکب خیال و اوهام را رم می‌دهد، دل را از آسوده از مهمیز عقل و عقل را رها از نیزه و خدنگ دل. نکند دوستانِ عاشق‌پیشه‌ی ما نیز چون فرهاد چنان در مدح شیرین می‌سرایند و می‌گسارند که از بیستون تا آذرآبادگان پریان از نغمه‌های هوشبرشان خویش را به اغوش آدمیان افکنده‌اند؟!
-----------------------
یاد باد؛ زمانی بود که من تا سحرگاهان سرمست از تماشای شب‌رقصه‌های تابستانی بانوی بیتای باران و شکوفه در ایوان‌ِ مشرف به بوستانِ خفته در بستر رایحه‌های ترنج و نارنج و انار می‌شدم؛ گاه زیر نور آبی ماه و ستاره، گاه چون امشب در ابرهای خیال...
3318

Dariush
01-16-2014, 01:10 AM
Mehrbod گویا سفر مارکوپولو را آغاز کرده‌اند که در راه بودن‌شان تمامی ندارد:e415:

Mehrbod
01-16-2014, 01:39 AM
Mehrbod گویا سفر مارکوپولو را آغاز کرده‌اند که در راه بودن‌شان تمامی ندارد:e415:

نه من تا چندین ماهی هنوز خانه‌یِ خودم نخواهم بود, جایِ شما ولی خالی نیست روزهای بسیار چگال و فشرده‌ای اینجا داریم, با نزدیک ١٣ ساعت کار
سخت و انرژی‌بر. پس از آنهم من از رو نمیروم و تا دیر به کارهای دیگر و بیرون و سرگرمی اینها تازه میپردازم و رویهم میانگین
کمتر از ٣ ساعت این روزها زمان برای خواب میابم.

اکنون هم در ایستاری از خواب و بیداری نزد شما هستم و داشتم همین نسک شوپنهاور را میخواندم, که همچنان هیچ راهی ندارد تن به این خواری داده و بخوابم ((:

این ساعت‌ها کسی بجز من گرچه اینجا نیست, کار و بار شما چجور پیش میرود داریوش جان؟

Dariush
01-16-2014, 01:54 AM
نه من تا چندین ماهی هنوز خانه‌یِ خودم نخواهم بود, جایِ شما ولی چندان خالی نیست روزهای بسیار چگال و فشرده‌ای اینجا داریم, با نزدیک ١٣ ساعت کار
سخت و انرژی‌بر. پس از آنهم من از رو نمیروم و چندین ساعت به کارهای دیگر و بیرون و سرگرمی اینها تازه میپردازم و رویهم میانگین کمتر از ٣ ساعت این روزها زمان برای خواب میابم.
:e00e:
به انرژی تو همیشه حسودی‌ام می‌شود مهربد گرامی! اسپند دود کنید که یک وقت اسپاگتی نکرده چشم نخورید:e415:

این ساعت‌ها کسی بجز من گرچه اینجا نیست, کار و بار شما چجور پیش میرود داریوش جان؟
من هم بد نیستم؛ سپاس. یکی دو روزی‌ست که از مشغله‌های بی‌امان اندکی رهایی یافته و دل را رها کرده‌‌ایم تا بکند آنچه می‌خواهد! دستی هم به سر و روی صفحه‌مان در فیس‌بوک بکشیم که غبار بدجور برش نشسته!!!

Dariush
01-17-2014, 08:59 PM
شما زبان آلمانی را بلدید و می فهمید رامشتاین چه می گوید؟
با پوزش، من این پست شما را ندیدم؛ من در زبانِ آلمانی یک نوآموزِ واقعی هستم و راه خیلی درازی برای پی بردن به معنای ترانه‌های رامشتاین دارم، وانگهی، تقریبا در مورد تمام این ترانه‌ها می‌توانید برگردان‌شان به انگلیسی را در اینترنت به سادگی بیابید.

MEHDI
01-17-2014, 09:21 PM
با پوزش، من این پست شما را ندیدم؛ من در زبانِ آلمانی یک نوآموزِ واقعی هستم و راه خیلی درازی برای پی بردن به معنای ترانه‌های رامشتاین دارم، وانگهی، تقریبا در مورد تمام این ترانه‌ها می‌توانید برگردان‌شان به انگلیسی را در اینترنت به سادگی بیابید.

بله من هم چند تا از آهنگ های رامشتاین رو با گوگل ترنسلیت ترجمه کردم ولی به اندازه آهنگ های انگلیسی نمی تونم ارتباط برقرار کنم چون معنای واژه ها رو نمی فهمم و اصلا با قواعد و ساختار زبان آلمانی آشنا نیستم.

Dariush
01-17-2014, 09:26 PM
بله من هم چند تا از آهنگ های رامشتاین رو با گوگل ترنسلیت ترجمه کردم ولی به اندازه آهنگ های انگلیسی نمی تونم ارتباط برقرار کنم چون معنای واژه ها رو نمی فهمم و اصلا با قواعد و ساختار زبان آلمانی آشنا نیستم.
نه، گوگل ترانسلیت که بدرد نمی‌خورد، در اینترنت قدری بگردید به سادگی ترجمه‌ی سلیس‌شان را به انگلیسی خواهید یافت.
Rammstein - Spring (english) Lyrics | SongMeanings (http://songmeanings.com/songs/view/3530822107858559603/)
Rammstein Lyrics and Translations: Rosenrot | Herzeleid.com | The number one source for Rammstein (http://herzeleid.com/en/lyrics/rosenrot/spring)

MEHDI
01-17-2014, 09:48 PM
نه، گوگل ترانسلیت که بدرد نمی‌خورد، در اینترنت قدری بگردید به سادگی ترجمه‌ی سلیس‌شان را به انگلیسی خواهید یافت.
Rammstein - Spring (english) Lyrics | SongMeanings (http://songmeanings.com/songs/view/3530822107858559603/)
Rammstein Lyrics and Translations: Rosenrot | Herzeleid.com | The number one source for Rammstein (http://herzeleid.com/en/lyrics/rosenrot/spring)

آره این کمک میکنه البته من تفاوت چندانی در ترجمه با گوگل ترنسلیت نمی بینم ولی مسلما اگر شخصی حرفه ای ترجمه بکنه بهتره. اینکه روبروی هر جمله آلمانی، انگلیسی اش نوشته بشه خیلی خوبه.

Dariush
01-17-2014, 09:51 PM
اینها به گمانم ترجمه‌های Official هستند گرامی، پس خیالتان راحت باشد.

Russell
01-18-2014, 10:41 AM
اینها به گمانم ترجمه‌های Official هستند گرامی، پس خیالتان راحت باشد.
البته داریوش جان لینک دومی، که من همیشه ترجمه‌یِ آنرا استفاده میکرده‌ام، خودش مشخصا نوشته که ترجمه‌یِ Unofficial است.

بهترین قسمت این است که آنجا که توضیح لازم دیده در پانویس توضیح داده.

آره این کمک میکنه البته من تفاوت چندانی در ترجمه با گوگل ترنسلیت نمی بینم ولی مسلما اگر شخصی حرفه ای ترجمه بکنه بهتره. اینکه روبروی هر جمله آلمانی، انگلیسی اش نوشته بشه خیلی خوبه.

Anarchy
01-18-2014, 02:59 PM
Nun Gives Birth To Baby Boy In Italy (http://www.huffingtonpost.com/2014/01/17/nun-gives-birth-baby-italy-francis_n_4619218.html)

:e105:

Dariush
01-18-2014, 06:27 PM
دوستان قبول نیست، تعدادِ پست‌های نخوانده‌ی من در دفترچه خیلی زیاد شده، از شتابِ پست‌زنیِ خود بکاهید :e11b:

یه نفر
01-18-2014, 09:01 PM
شما وقتی دلتون میگیره چکار میکنید؟
بغیر از سیگار و مشروب و ....
کاری دیگه ای هم میشه کرد ؟؟ :-(

sonixax
01-18-2014, 09:11 PM

متال :e14c:

homayoun
01-18-2014, 09:26 PM
متال

با نگاه به اینکه خداباور نیستی
بلک متال و اینا گوش میدی؟ :e404:

Dariush
01-18-2014, 09:29 PM
راه‌های زیادی نیست...
دست به دامان ساز شدن
پیاده‌روی خیلی طولانی
می‌گساری
سکس!!!
فیلم تماشا کردن
در یک کتاب غرق شدن
مرور کردن ایده‌ها و آرمان‌هایتان برای انگیزه دادن و انرژی گرفتن
باید از چیزهایی که به شما انرژی می‌دهند استفاده کنید

هرچه می‌کنید، سعی نکنید خود را با خوابیدن غرق کنید، خوابیدن زیاد خودش زایشگر مشدّد افسردگی‌ست...

sonixax
01-18-2014, 09:31 PM
با نگاه به اینکه خداباور نیستی
بلک متال و اینا گوش میدی؟

Heavy Metal
Black Metal
Death Metal
Alternative Rock
Gothic Metal
Epic
و هر چیز دیگه ای توی این مایه ها
البته یک وقتهایی هم دری وری هایی نظیر جنیفر لوپز و اسکوتر و پیت بول و ریکی مارتین و اینها گوش میدم :))) به هر حال تنوع بد نیست.

homayoun
01-18-2014, 10:13 PM
البته یک وقتهایی هم دری وری هایی نظیر جنیفر لوپز و اسکوتر و پیت بول و ریکی مارتین و اینها گوش میدم

مانند اینه که اهریمن پرست باشی ولی نماز بخونی :e107:

داستان متال چیز دیگری است. متال یه موزیکه ولی اونایی که گفتی همون دری وریه که بچه هم
میتونه از خودش دربیاره....

Alice
01-18-2014, 11:05 PM
دوستان متال‌گرا آیا هوادار این (http://en.wikipedia.org/wiki/Headbanging) فرقه‌ی انحرافی هم هستید؟ من که خیلی خوشم میاید.
--
راستی کسی آثار گروه «اوهام» را گوش می‌دهد؟! موسیقی آن راک ایرانی‌ست ولی
رگه‌های وسیعی از آهنگ اصیل ایرانی را دارد.. کمانچه و سه‌تار و دف بهمراه گیتار الکتریک
و بیس و درام. و البته غزلیات عاشقانه/عارفانه‌ی حافظ شیرازی...
خاصه در اعیاد و مسافرت و گشت و گذار فقط باید آواز «اوهام» ماشین را به لرزه بیاورد!

http://www.daftarche.com/images/imported/2011/02/4.jpg

Theodor Herzl
01-18-2014, 11:11 PM
بانو آلیس چرا وسط یک بحث داغ یک دفعه برای شما کار پیش می‌‌آید و خداحافظی می‌گویید ، ولی‌ یک هفته بعد که آب‌ها از آسیاب خوابید پیدایتان میشود؟:e105:

Alice
01-18-2014, 11:34 PM
پاسخ عقاید آنتی‌ماتیک شما را خواهم داد، کمی گرفتار امتحان و دانشگاه بودم. نگران نباشید! :e105:

Dariush
01-19-2014, 12:28 AM
ما که از دیدارِ دوستان خرسند می‌شویم، دیگران هرچه بخواهند بگویند:e105:

Alice
01-19-2014, 12:38 AM
برای اینکه آتمسفر سخنگاه برقرار بماند زدوده شدندی! :)

Dariush
01-19-2014, 12:41 AM
عشاق چو از در درآیند، دیگران از پنجره‌ها به در روند:))

Alice
01-19-2014, 12:46 AM
به هَرزه، بی می و معشوق عُمر می‌گذرد/بطالتم بس! از امروز کار خواهم کرد.
----
دوستان قدیمی هرگز فراموش نمی‌شوند، نخواهند شد.

Dariush
01-19-2014, 12:53 AM
این کفرگویی‌ها در مورد عشق و بطالت از کجا شنیده می‌شوند؟
--------------
دوستان به فراموش نکردنِ هم اکتفاء نمی‌کنند:)

Alice
01-19-2014, 01:07 AM
از دهان شیرین حافظ شیرازی شنیده می‌شود.
------
تورواسپاگتی اکتفاء کنید. :e40b:

undead_knight
01-19-2014, 01:11 AM
پارازیت وسط کلام شیرین عشق:))

دوست داشتم من همه مثل این جماعت زن خواران یک گنگ! داشتم،آدم خسته میشه یه تنه اون هم با پریود مغزی جواب همه رو بده:))
البته فکر کنم هرگز گنگ دار! نمیشم چون یا واقعا هیچکس همنشینی منو دوست نداره یا خودم دوست ندارم همنشین داشته باشیم:e403:

مزدك بامداد
01-19-2014, 01:12 AM
یادی از آرش بیخدا
3350

Alice
01-19-2014, 01:21 AM
البته فکر کنم هرگز گنگ دار! نمیشم چون یا واقعا هیچکس همنشینی منو دوست نداره یا خودم دوست ندارم همنشین داشته باشیم:e403:

من که توی گنگت هستم! چرا ناراحتی؟ تو هم عاشق شدی؟
++
این مزدک وسط بحث عشق هم ول کن اسلام نیست!

Dariush
01-19-2014, 01:22 AM

دوست داشتم من همه مثل این جماعت زن خواران یک گنگ! داشتم،آدم خسته میشه یه تنه اون هم با پریود مغزی جواب همه رو بده:))
اینجا هم زنان از مردانِ فمنیست سواری می‌گیرند:))

undead_knight
01-19-2014, 01:28 AM
من که توی گنگت هستم! چرا ناراحتی؟ تو هم عاشق شدی؟
++
این مزدک وسط بحث عشق هم ول کن اسلام نیست!
عاشق؟! من وقتی عاشق میشم حالم خیلی هم خوب میشه:)))
ما اتحاد موقت داریم،هیچکی توی گنگ من نیست،من تنها شکار میکنم:))منظورم اینه که یکدستی نسبی که توی زنخواران! یا مثلا اسلام گرایان یا بعضی اسلام ستیزان و... میبینم رو در خودم حس نمیکنم،همیشه حتی در مواردی که اهداف نزدیکه بازم این یک دستی رو در کسی نمیبینم،فکر کنم بیشترش به خاطر این باشه که از داشتن گنگ خوشم نمیاد:))

+چیکارش داری بابا هر کس با یه چیزی خوشه خب:))

undead_knight
01-19-2014, 01:30 AM
اینجا هم زنان از مردانِ فمنیست سواری می‌گیرند:))
ما بخیل نیستیم،مردان هم میتونند سواری بگیرند به شرط داشتن حیا و عفت:))))

Dariush
01-19-2014, 01:33 AM
ما بخیل نیستیم،مردان ه میتونند سواری بگیرند به شرط داشتن حیا و عفت:))))
از این خبرها نیست؛ شلاغی در دست، زبانی آتشین در دهان؛ ندیدی این بانوی عاشق چگونه بر سرت می کوفت؟!

Alice
01-19-2014, 01:37 AM
@شوالیه:
بابا اینها زن خواره و بدجنسن! تو که پسری دستشون برسه رحم نمی کنند چه برسه من! من با ایرانبانو اتحاد بیشتری دارم. کلا رابطم با خانوم‌ها بهتره، تارف چرا تمایلات هومواروتیسیزم هم زیاد دارم! :e106: مگه پسرها ندارن؟ چیز بدی نیست! هوموسکشوالیته که نیست.

undead_knight
01-19-2014, 01:40 AM
از این خبرها نیست؛ شلاغی در دست، زبانی آتشین در دهان؛ ندیدی این بانوی عاشق چگونه بر سرت می کوفت؟!
you haven't seen me in sex . im a fucking dragon :))
مگه bdsm راه انداختید!؟:))))اسپاگتی رو شکر کنید من همجنس گرا نیستم:)))

undead_knight
01-19-2014, 01:42 AM
@شوالیه:
بابا اینها زن خواره و بدجنسن! تو که پسری دستشون برسه رحم نمی کنند چه برسه من! من با ایرانبانو اتحاد بیشتری دارم. کلا رابطم با خانوم‌ها بهتره، تارف چرا تمایلات هومواروتیسیزم هم زیاد دارم! :e106: مگه پسرها ندارن؟ چیز بدی نیست! هوموسکشوالیته که نیست.
من اصولا به لزبین ها علاقه دارم،لزبین نشد حداقل دوجنس گرا:))حداقل اگر میخواید به من خدمتی کرده باشید این سنت حسنه رو پراکنده کنید که باقیات صالحاتم بشه:))

Alice
01-19-2014, 01:49 AM
من اصولا به لزبین ها علاقه دارم،لزبین نشد حداقل دوجنس گرا:))حداقل اگر میخواید به من خدمتی کرده باشید این سنت حسنه رو پراکنده کنید که باقیات صالحاتم بشه:))

مردم از خنده! :e412:
من گفتم که تمایلاتم بیشتر احساسیه نه جنسی. :e418:
----
فردا تعطیله سخنگاه چرا انقدر خلوته؟

undead_knight
01-19-2014, 01:54 AM
مردم از خنده! :e412:
من گفتم که تمایلاتم بیشتر احساسیه نه جنسی. :e418:
فردا تعطیله سخنگاه چرا انقدر خلوته؟
همه احساسی ها بعدا جنسی میشند،این نتیجه سالها تحقیق در مورد لزبینیسمه:)))
تازه میخوام خلوت ترش هم بکنم منم میرم بخوابم دیگه:))شاید امروز زیادی خسته شدند:)) (خواستم در مورد تولد محمد حرف بزنم دیدم فردا یکشنبست،گفتم شاید بعضی جاها در خارجه! هم تعطیل باشه)

مزدك بامداد
01-19-2014, 02:02 AM
خواستم در مورد تولد محمد حرف بزنم
یک پژوهشی باید بکنیم که چرا مادر محمد او را پس از زادن به یک قبیله ی بیابانی سپرد
که تا شش یا هفت سالگی در نزد آنان بود!؟ هرآینه اسلامیست ها میگویند که این آیین بوده
که نوزاد هارا به دست دایه میسپردند ولی در باره ی هیچکس دیگر این نیست که هفت سال
از مادرش جدا بوده باشد! چرا علی را ندادند به دایه در بیابان ؟ و چرا کسی آماده نبود که
سرپرستی محمد را به دوش بگیرد؟ هتّا خانواده ی مادری اش؟
مادرش از چه راهی هزنیه های محمد را فراهم کرده و به دایه بیابانی اش میفرستاد؟
:39:

Dariush
01-19-2014, 02:06 AM
دوستان ما برویم بخوابیم؛
شب بخیر به همگیِ همگام‌ها...

sonixax
01-19-2014, 02:23 AM

البته فکر کنم هرگز گنگ دار! نمیشم چون یا واقعا هیچکس همنشینی منو دوست نداره یا خودم دوست ندارم همنشین داشته باشیم

لیسیدن کار خوبیه ولی به شرطی که طعم شیرین لیسیدن رو حس کنید.
من خودم طرفدار لیسیدن هستم ولی فقط در دیدار فیزیکی و قابل لمس اون هم بدون جلد و بسته بندی :e105:
از اون طرف تجربه نشون داده که لیسیدنی که باعث خیس شدن در طرف لیسیده شونده نشه به راحتی ایگنور میشه و شخص نادیده گرفته میشه که مشخصن در این نوع لیسیدن نه ارتباط عاطفی برقرار میشه و نه پوست و جلد لیسیده شونده در میاد و حتا ممکنه جماعت لیسیده شونده هرگز ملاقاتی با جماعت لیسنده نداشته باشند!!!
در نهایت و پس از این همه زور زدن دست آخر تنها قشری که طعم خوش لیسیدن رو نمچشند همانا جمعیتی هستند که خشک خشک یا از روی جلد و بسته بندی میلیسند.
پس همیشه اول بستی رو بخرید بعد اون کاور پلاستیکی روش رو بکنید و سپس شروع به لیسیدن کنید و هرگز سعی نکنید بستنی که دستتون بهش نمیرسه رو دورادور یا در خیال بلیسید فکر بد هم نکنید :e409:

Mehrbod
01-19-2014, 02:30 AM

ما اینجا باند همیشگیِ آنچنانی نداریم, این همگروهی‌ها در یک جُستار یا جایِ دگر پیش میایند و میروند.
یار و یارکشی رویهمرفته در خرد و نگرستیزی نادرست میزند.

kourosh_bikhoda
01-19-2014, 08:29 AM
گردش
ورزش
حمام

یه نفر
01-19-2014, 08:51 AM
ممنون دوستان.

Russell
01-19-2014, 10:49 AM
undead_knight

بابا ما هنوز اینجا در توافق بر سر یکسری قوانین ساده موفق نبوده‌ایم، گَنگ و گُنگ کجا بود؟!!
اینکه ما را گنگ میبینی و اینکه یک‌تنه پاسخگوی همه‌یِ ما شده‌ای بخاطر همان دائم الپریود المغزی بودنت است :e407:
راهکار برایت بنظر من این است که بخیال بخش شوالیه‌یِ نامت بشوی !!

مزدك بامداد
01-19-2014, 11:27 AM
یار و یارکشی رویهمرفته در خرد و نگرستیزی نادرست میزند.
یکی از ویژگی های روشن‌ویری هم همین است،
در جاییکه باند های مافیایی سامانه ی استوار
و سپاه فرمانبر دارند، یک باهماد روشن‌ویران
همواره دارای همان شماری از راستاهای
گوناگون سیاسی است که شمار هموندانش!

پارسیگر

مزدك بامداد
01-19-2014, 06:59 PM
ﻣﻌﻠﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ: ﺳﻠﺴﻠﻪ ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍﻧﺎﻡ ﺑﺒﺮ
ﺷﺎﮔﺮﺩ: ﻧﺎﺩﺭ شاه ﻓﺘﺤﻌﻠﯽ ﺷﺎه ﺭﺿﺎ ﺷﺎه ﺑﻌﺪﺷﻢ ﺍﯾﻦ ﺟﺎﮐﺸﺎ

Mehrbod
01-19-2014, 06:59 PM
عشاق چو از در درآیند، دیگران از پنجره‌ها به در روند:))

به هَرزه، بی می و معشوق عُمر می‌گذرد/بطالتم بس! از امروز کار خواهم کرد.
----

هیچ چیزِِ دلدادگی به اندازه‌یِ ایستار پسادلدادگی نمیچسبد:

آتشی بود و فِسرد
رشته ای بود و گسست
دل چو از بند تو رَست
جام جادویی اندوه شکست

- فروغ فرخزاد

پارسیگر

MEHDI
01-19-2014, 07:48 PM
یک سوال: آیا قبول دارید همه هدف های انسان برای لذت بردن و دوری از رنج است؟ همه اعمال و رفتارهای ما بر این پایه بنا شده؟ و ما دنبال رسیدن به لذت و دوری از رنج هستیم؟

Theodor Herzl
01-19-2014, 07:53 PM
یک وبلاگ تازگی پیدا کردم از یک زوج استرالیایی که به ایران سفر کردن و سفرشون رو در وبلاگ نوشتن ، خیلی‌ جالب بود برای من که ۱۴ سال هست تقریبا ایران نبودم! ببینید جالب هست!

Kane and Narelle's Iran Trip - 2013 (http://kandn-iran2013.blogspot.com.au/)

homayoun
01-19-2014, 09:12 PM
یک وبلاگ تازگی پیدا کردم از یک زوج استرالیایی که به ایران سفر کردن و سفرشون رو در وبلاگ نوشتن ، خیلی‌ جالب بود برای من که ۱۴ سال هست تقریبا ایران نبودم! ببینید جالب هست!

بسیار زیبا بود.

سپاس

Mehrbod
01-19-2014, 10:52 PM
یک سوال: آیا قبول دارید همه هدف های انسان برای لذت بردن و دوری از رنج است؟ همه اعمال و رفتارهای ما بر این پایه بنا شده؟ و ما دنبال رسیدن به لذت و دوری از رنج هستیم؟

به نگر من اینجور نیست, دستْکم در خودم همواره چیزی بیشتر از گرایش به خوشی و پرهیز از دردِ تنها میبینم.

Dariush
01-19-2014, 10:57 PM
به نگر من اینجور نیست, دستْکم در خودم همواره چیزی بیشتر از گرایش به خوشی و پرهیز از دردِ تنها میبینم.
برای نمونه چه؟

MEHDI
01-19-2014, 10:57 PM

وقتی در این گرایش عمیق می شی ، همون گرایش هم از این قاعده پیروی نمی کند؟ می توانی یک مثال نقض بزنی؟

Mehrbod
01-19-2014, 11:10 PM
برای نمونه چه؟

برای نمونه, پاسخ به اینکه ما چرا هستیم.
درسته, فرگشت‌وار میدانیم همین زاب فرهود‌جویی (حقیقت‌طلبی) کارکرد داشته که فرگشته, ولی همچنان, کمی بودار است:

صندلی داغ - مزدك بامداد - برگ 8 (http://www.daftarche.com/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-33/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%83-%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AF-1239/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-8.html#post47041)

این Weltgeist چم دیگری دارد و فردید من این بود که جهان ماده, در هستی و زندگی ما ،
این دستیافت را دارد که خودش را بشناسد. پس زندگی هر کدام ما و در کلان، زندگی هومن،
یک جور کوشش ماده/جهان در شناختن خودش است. پس ما همان ویر و آگاهی و و یا مغز جهان هستیم .

من این نگرشتان را پیشتر میدانستم و برای من هم بسیار گیرا و سُهشپذیر بود زمانیکه از این دیدگاه
مینگریم, اینکه ما خود بخشی‌ از جهان هستیم و پس جهان, بگونه‌ای, براه ما دارد خودش را میشناسد!

خوشی و درد بتنهایی برای من بی‌ارزش هستند و هر دو تنها یک نِشال. یکی میگوید چه خوب است, یکی میگوید چه بد, ولی در این میان من و شما پیوسته
داریم از خود امان میپرسیم "چرا یک چیزی باید خوب یا یک چیزی بد باید باشد". این میتواند یک "لغزش" در فرگشت ما هومنان بوده باشد که کنجکاوی
امان برای نمونه در چیزیکه بی پاسخ است — زیرا پرسش invalid بوده و جهان آماجی ندارد که بخواهد چرایی داشته باشد — دارد همچنان
بیخود کنج‌می‌کاود, ولی خب میتواند هم نباشد و شاید پشت هستیِ ما یک انگیزه و آماج پنهانی هم بود که ما توانستیم یکروزی, سرانجام دربیاوریم.

وقتی در این گرایش عمیق می شی ، همون گرایش هم از این قاعده پیروی نمی کند؟ می توانی یک مثال نقض بزنی؟

چرا که نه, این هم پادنمونه:

من آماده‌ام از همین امروز همراه با درد بزیوم ولی بجایش عمر دراز کنم, تا اینکه بیشترینه‌یِ خوشی را ببرم ولی زود بمیرم.

اگر این نمیگوید در من چیزی بیشتر از گرایش به بیشش خوشی و کمش درد هست*, پس چیست؟ (;

* گرچه هنوز جا برای "خَلـِش" دارد.

پارسیگر

MEHDI
01-19-2014, 11:33 PM
درسته, فرگشت‌وار میدانیم همین زاب فرهود‌جویی (حقیقت‌طلبی) کارکرد داشته که فرگشته, ولی همچنان, کمی بودار است:

صندلی داغ - مزدك بامداد - برگ 8 (http://www.daftarche.com/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-33/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%83-%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AF-1239/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-8.html#post47041)

خوشی و درد بتنهایی برای من بی‌ارزش هستند و هر دو تنها یک نِشال. یکی میگوید چه خوب است, یکی میگوید چه بد, ولی در این میان من و شما پیوسته
داریم از خود امان میپرسیم "چرا یک چیزی باید خوب یا یک چیزی بد باید باشد". این میتواند یک "لغزش" در فرگشت ما هومنان بوده باشد که کنجکاوی
امان برای نمونه در چیزیکه بی پاسخ است — زیرا پرسش invalid بوده و جهان آماجی ندارد که بخواهد چرایی داشته باشد — دارد همچنان
بیخود کنج‌می‌کاود, ولی خب میتواند هم نباشد و شاید پشت هستیِ ما یک انگیزه و آماج پنهانی هم بود که ما توانستیم یکروزی, سرانجام دربیاوریم.

چرا که نه, این هم پادنمونه:

من آماده‌ام از همین امروز همراه با درد بزیوم ولی بجایش عمر دراز کنم, تا اینکه بیشترینه‌یِ خوشی را ببرم ولی زود بمیرم.

اگر این نمیگوید در من چیزی بیشتر از گرایش به بیشش خوشی و کمش درد هست*, پس چیست؟ (;

* گرچه هنوز جا برای "خَلـِش" دارد.

پارسیگر

شما با درد زندگی می کنید تا عمر دراز کنید چون امید به آینده و لذت بردن از خوشی ها دارید وگرنه تسلیم می شوید. وگرنه خیلی ها که امید و هدفی ندارند دست به خودکشی می زنند گرچه ما میل به بقا داریم.
وقتی درد آنقدر زیاد شود که تنها راه باقی مانده مرگ است، بیماران برای فرار از رنج، تسلیم می شوند و می میرند. اگر لذت بر رنج بچربد، ما زندگی را ادامه می دهیم ولی اگر رنج بر لذت بچربد، قید زندگی را هم می زنیم. کنجکاوی و فهمیدن به ما لذت می دهد حالا انگیزه اش هر چه می خواهد باشد.

Dariush
01-19-2014, 11:43 PM
خوشی و درد بتنهایی برای من بی‌ارزش هستند و هر دو تنها یک نِشال[٣]. یکی میگوید چه خوب است, یکی میگوید چه بد, ولی در این میان من و شما پیوسته
داریم از خود امان میپرسیم "چرا یک چیزی باید خوب یا یک چیزی بد باید باشد". این میتواند یک "لغزش" در فرگشت[٢] ما هومنان[٤] بوده باشد که کنجکاوی
امان برای نمونه در چیزیکه بی پاسخ است — زیرا پرسش invalid بوده و جهان آماجی[٥] ندارد که بخواهد چرایی داشته باشد — دارد همچنان
بیخود کنج‌می‌کاود, ولی خب میتواند هم نباشد و شاید پشت هستیِ ما یک انگیزه و آماج[٥] پنهانی هم بود که ما توانستیم یکروزی, سرانجام دربیاوریم.
مگر بی‌تابی‌های ما برای یافتنِ پاسخ‌ها به پرسش‌های‌مان خود از بزرگترین لذت‌ها نیست؟
دیگر اینکه رابطه‌ی خوشی و درد و درستی و نادرستی، رابطه‌ای یک طرفه نیست، چنانکه گرچه آنچه خوشی می‌دهد خوب می‌نماید و آنچه درد است بد، اما بسیار پیش می‌آید که درستی خوشی میزاید و نادرستی درد.

Alice
01-19-2014, 11:50 PM

اگر شما خانه و کاشانه نداشته باشید حقیقت‌طلبی به دردتان نمی‌خورد.
برنامه‌نویسی رفتار ما نخست درصدد ارضای غرایز نخستینی است، سپس
به گرایشات ثانویه می‌پردازد. همین‌که شما حقیقت یا بخشی از آن را بدانید،
شما را در موقعیتی به مراتب بالاتر از دیگران قرار می‌دهد و همین غریزه‌ی
برتری‌طلبی را ارضا می‌کند. به باور من تمام رفتارهای آدمی پیرو اصل لذت و
درد است که بی‌شک از غریزه‌های پیچیده‌ی آدمی سرمنشا گرفته است.

پیوسته
داریم از خود امان میپرسیم "چرا یک چیزی باید خوب یا یک چیزی بد باید باشد".

این را در جستار پوچ‌گرایی هم می‌خواستم تشریح کنم، ولی حوصله نداشتم.
مثل بقیه‌ی بحث‌هائی که با آنتی‌ماتیک‌ها نیمه‌کاره رها می‌کنم..! پوچگرایی الزاما
ارتباطی به هدفگرایی ندارد، هرچند سخن شما درست است اما نمی‌توانید
نسخه‌ی کلی بپیچید. مثلا پوچگرایی خیام از این جنس نیست، ولی کامو به وفور
به هدفگرایی اشاره می‌کند. اینجا هم نظرگاه من اینست که "هدفگرایی" برآمده از
فرهنگ شست‌وشوی مغزی آرمان‌طلبی و معنویت‌گرایی‌ست!
-----
راستی یک چیز دیگر، من حوصله‌ی پارسی‌نویسی را هم ندارم. لشگرمان سخت
تباه شده است و در این یکسالی که در محفل پارسی‌گویان انجمن بودم هیچ‌کس
به جز شما و یکی دوتن دیگر تمایل و رغبتی به آن ندارند...

Mehrbod
01-19-2014, 11:57 PM
شما با درد زندگی می کنید تا عمر دراز کنید چون امید به آینده و لذت بردن از خوشی ها دارید وگرنه تسلیم می شوید. وگرنه خیلی ها که امید و هدفی ندارند دست به خودکشی می زنند گرچه ما میل به بقا داریم.
وقتی درد آنقدر زیاد شود که تنها راه باقی مانده مرگ است، بیماران برای فرار از رنج، تسلیم می شوند و می میرند. اگر لذت بر رنج بچربد، ما زندگی را ادامه می دهیم ولی اگر رنج بر لذت بچربد، قید زندگی را هم می زنیم. کنجکاوی و فهمیدن به ما لذت می دهد حالا انگیزه اش هر چه می خواهد باشد.

پذیرش من اینگونه است:

از امروز تا پایان زندگی درد را خواهم داشت و امیدی به بهبود آن هم ندارم و تا پایان زندگی ام نیز درمان نخواهد شد.

گزینش من همچنان زندگی است تا مرگ, هنگامیکه دودوتا چارتای خوشی و درد از پیشبینیِ گزینه‌یِ "مرگ" میگوید.

زندگی دراز + سراسر درد > زندگی کوتاه + سراسر خوشی

Alice
01-20-2014, 12:25 AM
من پیشنهادم را پس گرفتم! :e40a:

زندگی دراز + سراسر درد > زندگی کوتاه + سراسر خوشی

خب شما احتمالا مورد دارید! :) اما همینکه زندگی را به هر قیمتی مرجح می‌کنید هم
نشانگر تمایل ذاتی و غریزی شما به بقاست، یعنی هیچ تناقضی در اصل ماجرا وجود ندارد.
البته من گزاره‌ی دوستمان مهدی را از «خوشی و درد» به عبارت «غریزه» تصحیح می‌کنم.

مزدك بامداد
01-20-2014, 12:49 AM
راستی یک چیز دیگر، من حوصله‌ی پارسی‌نویسی را هم ندارم. لشگرمان سخت
تباه شده است و در این یکسالی که در محفل پارسی‌گویان انجمن بودم هیچ‌کس
به جز شما و یکی دوتن دیگر تمایل و رغبتی به آن ندارند...
h m m

مزدك بامداد
01-20-2014, 12:57 AM
ولی اینکه یکتن از چه چیزی خوشی میبرد، همواره یکسان با تن دیگر نیست،
برای نمونه کسانی هستند که از درد خوشی میبرند ! پول میدهند که یک
زن domina به آنها تازیانه بزند و از همین خوش خوشان شان میشود!

3356

MEHDI
01-20-2014, 12:58 AM
من پیشنهادم را پس گرفتم! :e40a:

نشانگر تمایل ذاتی و غریزی شما به بقاست، یعنی هیچ تناقضی در اصل ماجرا وجود ندارد.

حالا پارسیک ننویس ولی دیگه مرجح کردن ضایع است. :)
توی حوزه علمیه که درس نخوندی. :e415:

من فکر می کنم هرکسی تحت درد مداوم و بی وقفه در یک سلول تاریک قرار بگیرد و فقط در حد زنده ماندن بهش غذا بدهند تا به قصد درد کشیدن زنده بماند، آرزوی مرگ می کند. فقط بسته میزان درد دیر و زود دارد. اصلا رنج کشیدن خودش زندگی آدم را کوتاه می کند. بیماری های روحی مگر به جسم آسیب نمی زند و تولید مرض و سرطان نمی کند؟
حالا من خوشی و درد را زیر مجموعه غرایز قرار میدم.
فکر کنم من هم مورد دارم چون یه مدت به سرم زده عمدا چیزی را که کمتر دوست دارم یا بدم میامد انتخاب کنم. می خواستم این احساس را به چالش بکشم. مثلا غذایی که دوست ندارم سفارش می دهم یا آگاهانه افکاری را که آزارم میدهد انتخاب می کنم ولی انگار حتی آنکار را هم برای سرکشی و قدرت طلبی، متفاوت بودن و به چالش کشیدن محدودیت ها انجام میدم که خود به قصد لذت است. مثلا ممکن است یک بخشنده افراطی شویم چون پدر و مادر خسیسی داشته ایم یعنی حتی اینجا بخشندگی برای فرار از خاطرات بد رفتارهای پدر است که با خود قرار گذاشتیم خسیس نباشیم. در نگاه اول این شخص دست و دل باز دارد به خودش رنج می دهد ولی اگر عمیق شویم می فهمیم ریشه اش در دوران کودکی و فرار از آن چیزی است که پدرش بوده. انگار همه چیز بر پایه این قانون است فقط بعضی وقتها باید ریشه یابی کنیم تا دلیل اصلی رفتار را بفهمیم. همواره نیازی را ارضا می کند که تولید لذت یا دوری از رنج می کند. شاید جمله های من زیاد دقیق نیستند ولی برای همین است که این موضوع را پیش کشیدم تا ببینم شما از چه زاویه ای و چقدر دقیق تر بهش نگاه می کنید.

Alice
01-20-2014, 01:23 AM
من فکر می کنم هرکسی تحت درد مداوم و بی وقفه در یک سلول تاریک قرار بگیرد و فقط در حد زنده ماندن بهش غذا بدهند تا به قصد درد کشیدن زنده بماند، آرزوی مرگ می کند. فقط بسته میزان درد دیر و زود دارد. اصلا رنج کشیدن خودش زندگی آدم را کوتاه می کند. بیماری های روحی مگر به جسم آسیب نمی زند و تولید مرض و سرطان نمی کند؟

در شرایط خاصی اگر فرد زیر شکنجه و ستم فراوان بسر کند شاید به مرگ بیاندیشد، همین هم پیرو غرایز آدمی‌ست. (اصل دوری از درد)
اگر هم شما تعمدا خودآزاری می‌کنید تا خود را به چالش بکشید و احساس برتری و سروری کنید از غریزه‌ی برتری‌جویی
حکایت می‌کند. همین که من پارسی نمی‌نویسم و آنرا بیخود و بی‌جهت یافته‌ام، زیرا تلاش بیهوده برای مغز ملال‌آورست!
به نظرم باید شالوده‌ی زندگی بشری را در «تمایلات غریزی» خلاصه کرد. تمام قریب به مطلق انسان‌ها یک مشت دهان
هستند که یک مشت روده به دنبال آن آویخته و منتهی به آلت تناسلی‌شان شده است. همین!

یه نفر
01-20-2014, 01:32 PM
نمیشه گفت همه هدف های انسان! مثلا من هدفهایی دارم که اتفاقا به لذت و راحتی ختم نمیشه. اصلا آخرش ناپیداست :-)

یه نفر
01-20-2014, 01:37 PM
این قسمتش جالب بود

Do all women wear black chadors with a tiny hole to see through? Hell no...these are govt imposed restrictions on tight clothing and head scarfs but other than that Iranians are extremely fashionable people. Dare I say it but they are actually more fashionable than the majority of Australians.

یه نفر
01-20-2014, 02:28 PM
به نظرتون بهترین سایت واسه آپلود عکس در سرورهای ایرانی ( یا خارجی فیلتر نشده) چیه؟
همه عکس های وبلاگم پاک شده. میخوام یه جای مطمئن آپلود کنم تا دیگه پاک نشه ...

kourosh_bikhoda
01-20-2014, 06:33 PM
فکر میکنم شما اشتباه میکنید. یک مثال نقض بزنید روشن میشه.

undead_knight
01-20-2014, 09:04 PM
undead_knight
بابا ما هنوز اینجا در توافق بر سر یکسری قوانین ساده موفق نبوده‌ایم، گَنگ و گُنگ کجا بود؟!!
اینکه ما را گنگ میبینی و اینکه یک‌تنه پاسخگوی همه‌یِ ما شده‌ای بخاطر همان دائم الپریود المغزی بودنت است :e407:
راهکار برایت بنظر من این است که بخیال بخش شوالیه‌یِ نامت بشوی !!
دقیت نکردی به حرف من،گفتم در "زن خوارگی"! مگرنه واضح و مبرهن هست که اینجا کاربران و مدیران در اختلافات تعارف ندارند و گاهی کار به یقه گیری مجازی! هم میرسه! :))
ولی در مورد آنتی فمنیسم کاملا همبستگی یک گنگ رو دارید،نگفتم بده که:))

thanks but no thanks :))

Russell
01-20-2014, 09:43 PM
دقیت نکردی به حرف من،گفتم در "زن خوارگی"! مگرنه واضح و مبرهن هست که اینجا کاربران و مدیران در اختلافات تعارف ندارند و گاهی کار به یقه گیری مجازی! هم میرسه! :))

thanks but no thanks :))

چرا اتفاقا دقیقا متوجه هستم که چی میگی، و شدیدا مخالف هسنم و البته نسبت به چنین مساله‌ای که به صداقت و عینیت من مربوط میشه بسیار حساس هستم.
در اینجا همین رو در مورد اسلامستیزی هم داشتیم. در مورد پدافند از حقوق مردان و زنخوارگی اتفاقا تفاوت‌هایی که من میبینم حتی بیشتر هست (حتی از ابتدا اتحاد چندانی هم وجود نداشت و من خود من بسیاری جاها منتقد بوده‌ام)، اینکه اختلافات شاید کمتر بیان یا دیده میشه هم به علت ستیز و پروپاگاندای شدیدی هست که علیه ما هست (من میگم حتی بیشتر از اسلامستیزی). مشخصه‌یِ اصلی گنگ هم دفاع بدون شرط از اعضای گنگ هست، اشتراک نظر هست ولی اختلاف اتفاقا بسیار شدید هست و تنوع و پراکندگی بسیار زیاد، همانطور که در کل manosphere هم اینطور هست. علتش هم همانطور که امیر بدرستی خیلی وقت پیش گفت این هست که جنبش حقوق مردان (و نه فمینیسم !!) یک جنبش واکنشی و البته بسیار جوان هست.
این هست که هر لایکی در فیس بوک و هر سپاسی رو اینجا بحساب موافقت نیست بلکه خیلی وقت‌ها تنها تشکر هست نه موافقت تمام با نظرات همدیگر و خیلی وقتها همون لایک و سپاس هم جتی نیست.
خلاصه در این اختلاف اساسی هر طرف دلایل روانشناسی برای علت عقاید طرف مقابل داره، که البته موجه هم هست و البته دلایل دو طرف همزمان نمیتونند درست باشند، من دارم میگم همین گتگ دیدم ما هم یکی ار اشتباهات دوستان هست!

iranbanoo
01-20-2014, 10:12 PM
کی نیست بگه این مسخره بازیهارو جمع کنید! من اگه مراقب امتحانات بودم میذاشتم همه بچه‌ها تقلب کنن.
ترم پیش یکی از استادام موقع امتحان کلاسی بالای سرم اومد و گفت چرا اونارو ننوشتی؟ توی جزوه نوشته نگاه کن بنویس خب! من هم همه رو عین جزوه نوشتم و مثلا استاد خودشو به اون راه زد که نمیدونم داری تقلب میکنی! موقع امتحان ترم هم کلی بهم رسوند. خیلی ازش خوشم اومد، واقعا استاد فهمیده ای بود!
ولی بعضی ها خیلی عقده این. مسخرشو دراوردن. روی اعصاب ادم پیاده روی میکنن... دلم میخواد همشون رو خفه کنم.

وقتی نمیتونی تقلب کنی حد اقل سعی کن مراقب رو آزار روحی بدی:))
مشکوک باش بذارش سرکار.....
البته جدای از تفریحش ممکنه بفهمه سرکاره یکم بیخیالت بشه به تقلبت برسی!

Alice
01-20-2014, 10:16 PM
در مورد آنتی فمنیسم کاملا همبستگی یک گنگ رو دارید،نگفتم بده که:))p

حالا خوبه بارها گفتن مردها اتحاد و همبستگی لازم رو برای هماهنگی ندارن و بطور «ژنتیکی»! طراحی شدن تا فقط به مشکلات و مصائب خانم‌ها ارجحیت بدن! :)

Dariush
01-20-2014, 10:33 PM
این هست که هر لایکی در فیس بوک و هر سپاسی رو اینجا بحساب موافقت نیست بلکه خیلی وقت‌ها تنها تشکر هست نه موافقت تمام با نظرات همدیگر و خیلی وقتها همون لایک و سپاس هم جتی نیست.
این را به گمانم نخستین بار امیر گرامی گفت که بهتر است لایک و سپاس را کلا حذف کنیم. من با این نظر اکنون شدیدا موافق هستم! لایک و سپاس علاوه بر اینکه باعث می‌شود بخشی از نوشته‌های نویسنده برای ارضای هم‌نظرانش باشد، باعث می‌شود که بنظر رسد در اینجا گنگ تشکیل شده است!

iranbanoo
01-20-2014, 10:37 PM
بعید میدونم انقدری ارزش داشته باشن که بخوام سرکارشون بذارم. :) تقریبا حالمو بهم میزنن اونطوری که جدی اینور و اونور رو نگاه میکنن!
اما بچه ها همگی پایه هستن. یه بار به یکی از دوستام میگفتن فلان سوالو برسون، گفت بیا ورقمون رو عوض کنیم من همرو نوشتم برای توهم بنویسم. چندبار نزدیک بود ورقم رو بکشه و اخر سر رسما بی خیال سوال ها شدم ورقم رو تحویل دادم! :)) هرچند بعید میدونم مشکلی هم پیش میومد. اما تقلب رو بگیرن مشروطی تضمینه! کلا هیچ استراتژی برای تقلب رو من نمی پسندم.
چون من خودم همیشه شب امتحانی بودم سر امتحان به حد کافی استرس داشتم که نخوام از تقلب استفاده کنم.
کلا با تقلب بردن سر امتحان مخالفم مگر اینکه به قول شما مشورتی باشه.

ولی یکسری مراقب ها واقعا خیلی تو نقش خودشون غرق میشن.یکی نیست بگه مگه جنگه؟
اتفاقا برای من که ارزشش رو داشت. زیاد پیش میومد که انقدر بهشون زل میزدم که رسما ازم میپرسیدن مشکلی پیش اومده؟!!

Alice
01-20-2014, 10:45 PM
ولی یکسری مراقب ها واقعا خیلی تو نقش خودشون غرق میشن.یکی نیست بگه مگه جنگه؟

دقیقا! :)
البته یه سری ها هم هستن که به قول معروف دایورتن و بچه هارو به حال خودشون واگذار میکنن!
راستی ایرانبانو من از امضات خیلی خوشم میاد و عاشق اون غزل حافظ هستم، به خصوص شاه بیت آخرش که میگه "برو فسانه مخوان و فسون مدم حافظ، کزین فسان و افسون مرا بسی یاد است" :)
گروه اوهام این غزل رو عالی اجرا کرده بود و غم و اندوه کافی رو به موسیقیشون داده بودن :)
---
نکته: می ترسم انقدر قهوه بخورم تا صبح که سر جلسه ده بار بیرون برم، که طبیعتا امکانش نیست و امتحان رو خراب میکنم! :e415:

iranbanoo
01-20-2014, 11:04 PM
می ترسم انقدر قهوه بخورم تا صبح که سر جلسه ده بار بیرون برم، که طبیعتا امکانش نیست و امتحان رو خراب میکنم!
میبینم که شما هم شب امتحانی هستی:))
انقدر قهوه نخور که مثل من هر وقت قهوه و سیگار و یکجا میبینم یاد امتحان دادن می افتم:))
______
امضا هم قابل شما رو نداشت.
از کل غزل عاشقانه اش فقط این مصرعش به وضعیتم میخوند!!

Alice
01-20-2014, 11:13 PM
میبینم که شما هم شب امتحانی هستی:))

مثلا شب امتحانی هستم. تا صبح توی اینترنت می‌گردم و آهنگ گوش میدم و گاهی هم کتاب رو سرک می‌کشم.
کلا فکر نمی‌کنم تا صبح چیزی بخونم اما همینکه بخوام برم و بخوابم عذاب وجدان می‌گیریم! :))

iranbanoo
01-20-2014, 11:21 PM
مثلا شب امتحانی هستم. تا صبح توی اینترنت می‌گردم و آهنگ گوش میدم و گاهی هم کتاب رو سرک می‌کشم.
کلا فکر نمی‌کنم تا صبح چیزی بخونم اما همینکه بخوام برم و بخوابم عذاب وجدان می‌گیریم! :))
نه نگیر برو راحت بخواب من قول میدم به جات کل اینترنتو زیر و رو کنم:)
درسم نخون! به جاش به این فکر کن بعد از امتحان میتونی یه بهونه ی درست درمونی پیدا کنی که از استادت یه نمره خوب هدیه بگیری!

MEHDI
01-20-2014, 11:45 PM
یه جوری گیر دادید به این مراقب امتحان که انگار برخلاف اخلاق و وجدان و قانون عمل کرده که نذاشته تقلب کنید. :)

یکی هم کارش رو درست انجام میده هزار جور پشت سرش حرف می زنند و تمسخر می کنند. توی شرکت کارت رو درست انجام بدی همکارات زیرآبت رو می زنند. مثل آدم درس بخونی کمبود داری و تازه انتظار تقلب رسوندن دارند. مثل آدم رانندگی کنی، تازه کار هستی... کلا هرکی مثل ما نباشه یه ایرادی داره و برچسب بهش می زنیم. همه هم مقصرند غیر از ما. تقصیر من که نیست 4 ماه درس نمی خونم، شب امتحان تازه کتاب رو باز می کنم. استاد بد سوال داده مراقب مریضه، چه شانس گندی داریم که صندلی ردیف جلو افتادیم نمی تونیم تقلب کنیم. از اولش هم بدشانس بودیم!
ما که ایرادی نداریم نمی دونیم بقیه چه مرگشونه که به یکسری اصول و قوانین پایبند هستند. باید بذارن ما زیرآبی بریم ، یه تقلبی کنیم و رشوه و چیزی بگیریم. برای همه این ها اسم های آبرومند ردیف می کنیم. استاد خودفریبی و فرافکنی شدیم. ریزترین ایراد رو در بقیه می بینیم ولی بزرگترین ایرادات خودمون رو نمی بینیم چون همه اش در حال فرافکنی هستیم.
روی صحبتم با شخص خاصی نیست. کلا بهانه ای بود برای بیان حرفام. شب خوش.

Mehrbod
01-20-2014, 11:45 PM
این را به گمانم نخستین بار امیر گرامی گفت که بهتر است لایک و سپاس را کلا حذف کنیم. من با این نظر اکنون شدیدا موافق هستم! لایک و سپاس علاوه بر اینکه باعث می‌شود بخشی از نوشته‌های نویسنده برای ارضای هم‌نظرانش باشد، باعث می‌شود که بنظر رسد در اینجا گنگ تشکیل شده است!

خب اینجور بسَهد, چه باک؟

پارسیگر

Mehrbod
01-20-2014, 11:50 PM

اگر کسی زندگی دراز + سراسر درد را به زندگی کوتاه + سراسر خوشی (بی کوچکترین امید به دگرگونی) را توانست برگزیند
که دیگر سخنی نمیماند, درد و خوشی آنجا فاکتور سرنوشت‌ساز نیستند, چیز دیگری (در اینجا گرایش به فرازیست) سرنوشت‌سازتر است!

Mehrbod
01-20-2014, 11:51 PM

اینجا یک مسلمان میاید هم همگی پس "گنگ" داریم ((:

Alice
01-20-2014, 11:54 PM
چه شانس گندی داریم که صندلی ردیف جلو افتادیم نمی تونیم تقلب کنیم.

این یکی از مصیبت‌های جدی من در ایام امتحانات بوده، واقعا امیدوارم فردا ردیف جلو نباشم! انصافا خیلی ضدحاله :)
مخصوصا وقتی که جلو نشستی می بینی مراقب حواسش نیست یهو یکی از در میاد به اولین نگاه چشمش به تو میخوره و خلاصه...!
ردیف آخر این مشکلات رو نداره، دست آدم واسه تقلب خیلی بازتره؛ به خصوص گوشه که موازی با در کلاس باشه. بهترین مکانه :)

روی صحبتم با شخص خاصی نیست. کلا بهانه ای بود برای بیان حرفام.

روی صحبتتون که قطعا با من بود، اما ادم شب امتحان این حرفهارو نمی زنه! عوض روحیه دادن؟ :e058: هرچند مراقب امتحان اگر ادم گیری باشه برخلاف اخلاق عمل میکنه! اصلا چه دلیلی داره که انقدر کارشو جدی بگیره؟ اگه بذاره بچه ها نمره بگیرن که اخلاقی تره تا رنجشون بده.

Mehrbod
01-21-2014, 12:00 AM
حالا پارسیک ننویس ولی دیگه مرجح کردن ضایع است. :)

سخت نگیرید, ایشان از من چند بار بیسواد و ... شنیده‌اند دلسرد شده‌اند. یکی از بزرگترین ترسهایِ من در زندگی هم شنیدن
همین بیسواد از مزدک است و یکباری در fb تا نزدیکِ آن هم پیش رفتم (درباره‌یِ پارسیکیِ "فهمستن") و هنوز که هنوزه شبها کابوس اش را میبینم (;

بجایش پیشرفت پارسیگویی آن اندازه شگرف و گسترده بوده که من بسختی میتوانم به همه‌یِ آنها رسیدگی
کنم و شاگرد‌ها و دوستان و یاران و استادان فراوانی آنجا یافته‌ام که براستی, با همه‌یِ انرژی و تکاپویم زمان برای همه اشان نمیابم.

گستردگی نرم‌افزار PN2 در سخنگاه‌هایِ دیگر بجز دفترچه: http://imgur.com/Sijz6DH.jpg

دوستان و نوآموزان پارسیگویی: http://imgur.com/NcCDNvC.jpg

پارسی‌سازی خود facebook بهمراه یاران:

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/69.jpg

فهرست دراز است!! :4:

MEHDI
01-21-2014, 12:06 AM
این یکی از مصیبت‌های جدی من در ایام امتحانات بوده، واقعا امیدوارم فردا ردیف جلو نباشم! انصافا خیلی ضدحاله :)
مخصوصا وقتی که جلو نشستی می بینی مراقب حواسش نیست یهو یکی از در میاد به اولین نگاه چشمش به تو میخوره و خلاصه...!
ردیف آخر این مشکلات رو نداره، دست آدم واسه تقلب خیلی بازتره؛ به خصوص گوشه که موازی با در کلاس باشه. بهترین مکانه :)

روی صحبتتون که قطعا با من بود، اما ادم شب امتحان این حرفهارو نمی زنه! عوض روحیه دادن؟ :e058: هرچند مراقب امتحان اگر ادم گیری باشه برخلاف اخلاق عمل میکنه! اصلا چه دلیلی داره که انقدر کارشو جدی بگیره؟ اگه بذاره بچه ها نمره بگیرن که اخلاقی تره تا رنجشون بده.

نه فقط همون یکی دو خط اول مستقیما در مورد شما بود. بحث شما و ایرانبانو باعث شد مشکلی رو که در جامعه ما خیلی شایع است یعنی موضوع فرافکنی رو مطرح کنم. بهانه ای بود تا حرف هایی رو که تو دلم بود بگم وگرنه بقیه اش اصلا در مورد شخص خاصی نبود چون من شما رو نمی شناسم و صحبت های من مخاطب خاصی نداشت.
من نمی دونستم هنوز امتحان دارید. فکر کردم تموم شده. خب من که نگفتم امتحان رو خراب می کنید. طرف هم کارش رو جدی میگیره تا حق به حقدار برسه. :) تا هر ننه قمری آقا و خانوم مهندس نشه فردا توقع کار درست حسابی هم داشته باشه. طرف مدرک مهندسی گرفته از دانشگاه آزاد کویر لوت، بهش نگی مهندس بهش برمیخوره. یه مغازه دو در سه خدمات کامپیوتری راه انداخته کارت داده چاپ کنند مهندس صالحی. من دیگه برم که باید فردا صبح زود بیدار شم. شب خوش.

undead_knight
01-21-2014, 01:22 AM
p

حالا خوبه بارها گفتن مردها اتحاد و همبستگی لازم رو برای هماهنگی ندارن و بطور «ژنتیکی»! طراحی شدن تا فقط به مشکلات و مصائب خانم‌ها ارجحیت بدن! :)
i'm sick of this
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/70.jpg
دارم فکر میکنم که این وضعیتی که دارم پریود مغزی نیست، یه چیزی توی مایه های سرطانه! :))امیدوارم توی 30 سالگیم احساس 90 ساله بودن نکنم:|

undead_knight
01-21-2014, 01:26 AM
یه نفر

«زَخــم» مـی‌کُـنَــد «دَرد»‌ام...
امضات شدیدا منو یاد یه جک میندازه:"جای دوست داشتنت هنوز درد میکند" :)))))

sonixax
01-21-2014, 01:28 AM

نبود لایک و سپاس منجر به تشکر کاربران در پستهای منفرد میشه که نه تنها باعث سنگین شدن بیخودیه دیتابیس میشه بلکه باعث بی نظمی و از هم پاشیدگی شدیدی در مباحث میشه .
ما همین طوریش هم اینجا خیلی با پستهای اسپم و ترول برخورد نمیکنیم اون رو هم به این داستان اضافه کنید بلبشویی میشه که نگو!!!!

یه جوری گیر دادید به این مراقب امتحان که انگار برخلاف اخلاق و وجدان و قانون عمل کرده که نذاشته تقلب کنید. :)

یکی هم کارش رو درست انجام میده هزار جور پشت سرش حرف می زنند و تمسخر می کنند. توی شرکت کارت رو درست انجام بدی همکارات زیرآبت رو می زنند. مثل آدم درس بخونی کمبود داری و تازه انتظار تقلب رسوندن دارند. مثل آدم رانندگی کنی، تازه کار هستی... کلا هرکی مثل ما نباشه یه ایرادی داره و برچسب بهش می زنیم. همه هم مقصرند غیر از ما. تقصیر من که نیست 4 ماه درس نمی خونم، شب امتحان تازه کتاب رو باز می کنم. استاد بد سوال داده مراقب مریضه، چه شانس گندی داریم که صندلی ردیف جلو افتادیم نمی تونیم تقلب کنیم. از اولش هم بدشانس بودیم!
ما که ایرادی نداریم نمی دونیم بقیه چه مرگشونه که به یکسری اصول و قوانین پایبند هستند. باید بذارن ما زیرآبی بریم ، یه تقلبی کنیم و رشوه و چیزی بگیریم. برای همه این ها اسم های آبرومند ردیف می کنیم. استاد خودفریبی و فرافکنی شدیم. ریزترین ایراد رو در بقیه می بینیم ولی بزرگترین ایرادات خودمون رو نمی بینیم چون همه اش در حال فرافکنی هستیم.
روی صحبتم با شخص خاصی نیست. کلا بهانه ای بود برای بیان حرفام. شب خوش.

پیشتر که ایرانبانو مدعی بودند تمام آشفتگی در ایران به خاطر اینه که قانون نیست و مسئولین کارشون رو درست انجام نمیدند! و اتفاقن من بهشون گفتم اگر درست انجام بدند و برخورد درست و حسابی بشه امت همیشه صحنه دار میریزند توی خیابون که ماشین سواری الکی و بی قانون حق مسلم ماست. (اینجا (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-345/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-10.html#post58603))
الان میتونید تحویل بگیرید.

Alice
01-21-2014, 01:34 AM
پیشتر که ایرانبانو مدعی بودند تمام آشفتگی در ایران به خاطر اینه که قانون نیست و مسئولین کارشون رو درست انجام نمیدند! و اتفاقن من بهشون گفتم اگر درست انجام بدند و برخورد درست و حسابی بشه امت همیشه صحنه دار میریزند توی خیابون که ماشین سواری الکی و بی قانون حق مسلم ماست.

اما پاستاوکیلی مراقب امتحان زیادی جونور بیخودیه! :e407: :e408:

Dariush
01-21-2014, 01:34 AM
دارم فکر میکنم که این وضعیتی که دارم پریود مغزی نیست، یه چیزی توی مایه های سرطانه! :))امیدوارم توی 30 سالگیم احساس 90 ساله بودن نکنم:|
ای بابا؛ چرا اینطور هستی تو؟:e403:

Alice
01-21-2014, 01:36 AM
ای بابا؛ چرا اینطور هستی تو؟

شما چرا انقدر این جوانک جاهل و جویای نام را دست میاندازید؟ انگار خودتان این عوالم را طی نکرده‌اید.

undead_knight
01-21-2014, 01:40 AM
چرا اتفاقا دقیقا متوجه هستم که چی میگی، و شدیدا مخالف هسنم و البته نسبت به چنین مساله‌ای که به صداقت و عینیت من مربوط میشه بسیار حساس هستم.
در اینجا همین رو در مورد اسلامستیزی هم داشتیم. در مورد پدافند از حقوق مردان و زنخوارگی اتفاقا تفاوت‌هایی که من میبینم حتی بیشتر هست (حتی از ابتدا اتحاد چندانی هم وجود نداشت و من خود من بسیاری جاها منتقد بوده‌ام)، اینکه اختلافات شاید کمتر بیان یا دیده میشه هم به علت ستیز و پروپاگاندای شدیدی هست که علیه ما هست (من میگم حتی بیشتر از اسلامستیزی). مشخصه‌یِ اصلی گنگ هم دفاع بدون شرط از اعضای گنگ هست، اشتراک نظر هست ولی اختلاف اتفاقا بسیار شدید هست و تنوع و پراکندگی بسیار زیاد، همانطور که در کل manosphere هم اینطور هست. علتش هم همانطور که امیر بدرستی خیلی وقت پیش گفت این هست که جنبش حقوق مردان (و نه فمینیسم !!) یک جنبش واکنشی و البته بسیار جوان هست.
خلاصه در این اختلاف اساسی هر طرف دلایل روانشناسی برای علت عقاید طرف مقابل داره، که البته موجه هم هست و البته دلایل دو طرف همزمان نمیتونند درست باشند، من دارم میگم همین گتگ دیدم ما هم یکی ار اشتباهات دوستان هست!
see?! that's what i'm saying
خب گنگ احتمالا همون معنای منفی رو آورد که خیلی هدفم نبود(راستشو بگم یخورده بود!) ببین این وسط حداقل یه دید استراتژیک،یه نوع همبستگی، یک نوع نزدیکی حتی از نوع مصلحتی هست...نمیدونم برای من که سعی میکنم همه چیز رو به صورت شسته رفته توضیح بدم کلمه "حس میکنم" یخورده غیرقابل قبوله ولی خب بهترین توضیحش فکر کنم همینه.

اینجا شمار فمنیست ها به اندازه کافی نیست مگرنه منظورم تا به حال کاملا براتون روشن شده بود:))هوم فکر کنم بیشتر از این بحث کردن باعث شفاف شدن بیشتر این مسئله میشه که من یک jerk خودشیفته اجتماع ستیزم:))))

sonixax
01-21-2014, 01:40 AM
هرچند مراقب امتحان اگر ادم گیری باشه برخلاف اخلاق عمل میکنه! اصلا چه دلیلی داره که انقدر کارشو جدی بگیره؟ اگه بذاره بچه ها نمره بگیرن که اخلاقی تره تا رنجشون بده.

اتفاقن اگر بذاره ملت تقلب کنند عین بی اخلاقیه!!! چون نه تنها داره حق تمام اونهایی که خودشون رو پاره میکنند و درس میخونند رو پایمال میکنه ، نه تنها باعث میشه فارق التحصیلینی که فقط نمره گرفتند و کار رو بلد نیستند وارد بازار کار بشند و این زیادی متقاضی ی مدرک دار!!!! باعث کاهش سطح حقوق و دشواری در پیدا کردن کار و ... بشه ، نه تنها باعث عقب ماندگی کشور و نشستن افراد بر صندلی هایی که لیاقتش رو ندارند میشه! بلکه نتیجه میشه کشوری به اسم ایرانِ امروز که خودروی تولیدی اش به خودی خود آتش میگیره؟! چرا همون خودرو در فرانسه آتش نمیگیره ؟ چون اونجا از این خبرها نیست و کسی که یک مدرکی داره واقعن کارش رو بلده! نه اینکه فقط یک مدرک بگیره دستش در صورتی که حتا یک پیچ رو هم درست بلد نیست ببنده.

اگر شما از درس خواندن دارید زجر میکشید بهتره که بیخیالش بشید - اگر دوست ندارید وصیت امام پاس کنید برید خارج از کشور درس بخونید (فرانسه مجانیه دولت کمک هزینه تحصیلی هم میده) . اگر فقط میخواید مدرک بگیرید که بعد بکوبید توی سر شوهر آینده برید یک زبان خارجی (اون هم یک زبان کاملن بی مصرف و به درد نخور) یا یه چیزی توی همین مایه ها بخونید هم به درد خودتون میخوره هم زجر نمیکشید.

Dariush
01-21-2014, 01:42 AM
شما چرا انقدر این جوانک جاهل و جویای نام را دست میاندازید؟ انگار خودتان این عوالم را طی نکرده‌اید.
این کلامِ امامنا نیچه است:
بهترین دشمن را دوست می‌باید داشت!
من اضافه میکنم که بهترین دوست‌داشتن‌ها از دشمنی‌ها زاده می‌شود!

البته آندد همانطور که گفتم جز در مورد فمنیسم تقریبا همه‌جا نظراتش با نظراتِ من نزدیکی میکند:))

sonixax
01-21-2014, 01:42 AM
اما پاستاوکیلی مراقب امتحان زیادی جونور بیخودیه!

من که یک خسته نباشید به همه مراقبهایی که اجازه نفس کشیدن به دانشجو نمیدهند میگویم از همینجا :e032:

undead_knight
01-21-2014, 01:45 AM
خب اینجور بسَهد, چه باک؟
پارسیگر
it seems i shoot the weak point :))
کاملا موافقم،اتفاقا وجودش ابزار بسیار سرگرم کننده ای هست.

اینجا یک مسلمان میاید هم همگی پس "گنگ" داریم ((:
هوم،مسلمان ها حضورشون اینجا زیاد نیست و تنوعشون هم نسبتا کمه بنابراین نمیشه در این مورد قضاوت کرد:))

Mehrbod
01-21-2014, 01:51 AM
see?! that's what i'm saying
خب گنگ احتمالا همون معنای منفی رو آورد که خیلی هدفم نبود(راستشو بگم یخورده بود!) ببین این وسط حداقل یه دید استراتژیک،یه نوع همبستگی، یک نوع نزدیکی حتی از نوع مصلحتی هست...نمیدونم برای من که سعی میکنم همه چیز رو به صورت شسته رفته توضیح بدم کلمه "حس میکنم" یخورده غیرقابل قبوله ولی خب بهترین توضیحش فکر کنم همینه.

اینجا شمار فمنیست ها به اندازه کافی نیست مگرنه منظورم تا به حال کاملا براتون روشن شده بود:))هوم فکر کنم بیشتر از این بحث کردن باعث شفاف شدن بیشتر این مسئله میشه که من یک jerk خودشیفته اجتماع ستیزم:))))

همبستگی؟

من روزهایِ یکم اینجا که مانند خود ات خام و نوسال! بودم همچو حسی به هموندان دفترچه یافته بودم, ولی در
گذر زمان کم کم این سُهش را بیجا یافتم و امروز به نگرم چیز براستی بیخودی میاید. اینجا سخنگاهی است ساخته از
اندیشمندان و اندیشگران; چشمداشت ما نیز بفراخور باید دیدن گفتگو‌هایِ زنده و پویا و سخنان اندیشمندانه و اندیشاننده باشد, نه "محفل سازی".

از همینرو بد نیست بگویم با اینکه نبود امیر نازنین بد است, ولی سود‌هایِ خود اش را هم
دارد. امیر یکی از کسانی بود که بودن اش بیش از اندازه اینجا را گروه‌بسته و همبسته
ساخته بود و خود مرا هم چنانکه جایِ دیگر نوشته بودم, به این سو گرایانده بود.

Dariush
01-21-2014, 01:52 AM
خب اینجور بسَهد[١], چه باک؟
در اینکه گروهی برای ارضای هم‌گروهی‌های خود و گرفتنِ پسند و سپاس پست بزنند و یا اینکه نظرات‌شان را به شکلی خوشمزه برای آنان بیان کنند که گاه مغایر و یا هتا متضاد با اندیشه‌ی اصیل خودشان است، باکی نیست؟

Mehrbod
01-21-2014, 01:58 AM
هوم،مسلمان ها حضورش اینجا زیاد نیست و تنوعشون هم نسبتا کمه بنابراین نمیشه در این مورد قضاوت کرد:))

هر مسلمانی اینجا آمده چنان بر سرش ریخته‌اند که خود من چند باری آن میان درخواسته‌ام که یک خرده جوانمرد باشید!!

من رویکرد این پیشین هموند امان folaani را برای همین نپسندیدم, این اندازه از کنگفو و نمیدانم رزم و جنگ پیوسته میگفت, ولی
تابِ اینکه در برابر چند تا ریشخند و نیشخند و پوزخند بیایستد را نداشت و زود به دشنام و ناسزا و خویش‌کشی و رفتارهای خود-ویرانگرانه روی آورد.

این یکی از اندک کاربرد‌هایِ سودمند سخنگاه است که بیرون هم کاربرد دارد, گاهی همه بر سر شما میریزند, گاهی همه
با شما همسو میشوند و نیک‌ترین و هوشمندانه‌ترین رویکرد را این میان کسی دارد که نه از یکمی دلسرد شود, نه از دومی دلگرم.

پ.ن.
راستی میبینم بر این باور افتاده‌ای که مهر از بودْ هست شد و مهربُد گشت؟ (;

undead_knight
01-21-2014, 02:00 AM
همونطور که داریوش گفت،متاسفانه(بخش خودشیفته!) ما شباهت های زیادی داریم به جز در طرفداری از فمنیسم.(تا همینجاشم در تعجبم اگه سر این یکی هم توافق داشتم شک میکردم توطئه ای چیزی هست!)
+اگر کسی ین چیزها رو قبلا تجربه کرده باشه میتونم بهت بگم اصلا دیدش اون چیزی که فکر میکنی نیست! :))

ای بابا؛ چرا اینطور هستی تو؟:e403:

البته آندد همانطور که گفتم جز در مورد فمنیسم تقریبا همه‌جا نظراتش با نظراتِ من نزدیکی میکند:))
جدیدا یه رمان خوندم به نام "گل هایی برای الگرنون" که داستان مردی 32 ساله رو روایت میکنه که عقب مونده ذهنی هست و با انجام آزمایشی موقتا نابغه میشه...
یک جورهایی از آنالیز نویسنده در مورد هوش و البته مسئل احساسی مرتبط باهاش خیلی خوشم اومد.
حالا ربطش به وضعیتم اینه که فکر میکنم این حالتم یک جور "پیر شدن" هوش هست،یعنی اشتیاق به یک سری چیزا اولش خیلی زیاده تا اینکه به یه نقطه اوج میرسه،بعد کم میشه:)

+نکته بی ربط:من باب علاقم به لزبین ها گاهی فکر میکنم یک دختر با شخصیت من چطور میتونست باشه،اغوا کردن پسرونه ! کار خیلی ساده ای هست خیلی هم از دید من اروتیک نیست ولی اغواکردن دخترونه جذاب تره،مخصوصا اغوا کردن همجنسش.
با از دید من یه دختر با مشخصات روانی من خیلی جذاب میتونه باشه ولی مطمئنا نمیتونیم هم رو زیاد تحمل کنیم:))
البته داریوش نگران نباش احتمالا دوجنس گرا میبود، she would probably fuck you :))))

Mehrbod
01-21-2014, 02:01 AM
در اینکه گروهی برای ارضای هم‌گروهی‌های خود و گرفتنِ پسند و سپاس پست بزنند و یا اینکه نظرات‌شان را به شکلی خوشمزه برای آنان بیان کنند که گاه مغایر و یا هتا متضاد با اندیشه‌ی اصیل خودشان است، باکی نیست؟

That's treating the symptom, not the cause!

اگر اینجا یار و یارکشی هم براستی باشد (که نیست), باید انگیزه‌یِ یار و
یارکشی و فرهنگ آنرا برچید, نه ابزار پسند و سپاس که نشانگان آن باشند.

Alice
01-21-2014, 02:01 AM
اینارو ول کنید برای کاهش استرس و دلشوره به من راهکار بدید؛ این امتحانه خیلی مهمه و آخری هم هست! یکی دوساعت دیگه باید راه بیفتم. :e40f:

Mehrbod
01-21-2014, 02:06 AM
جدیدا یه رمان خوندم به نام "گل هایی برای الگرنون" که داستان مردی 32 ساله رو روایت میکنه که عقب مونده ذهنی هست و با انجام آزمایشی موقتا نابغه میشه...
یک جورهایی از آنالیز نویسنده در مورد هوش و البته مسئل احساسی مرتبط باهاش خیلی خوشم اومد.

دسته گلی برای الجرنون!

این یکی از زیباترین و بهترین داستان‌هایِ کوتاهی است که هرگز نوشته شده, که انجمن آکادمی فانتزی هم ترزبان بسیاری خوبی از آن نموده: آکادمی فانتزی: مرجع هواداران علمی‌تخیلی و فانتزی: محتوا / علمی‌تخیلی، ترجمه / دسته گلی برای «الجرنون» (http://old.fantasy.ir/plugins/content/content.php?content.703)

sonixax
01-21-2014, 02:07 AM
سیستم آموزشی کشور چندان مبنی بر تخصص نیست! توی هر رشته‌ای کلی مطالب و کتب بی‌ربط پیدا میشن که صرفا باید پاس بشن؛ اگرنه متخصص نمی‌شید. ضمن اینکه بازار کار هیچ ربطی به تخصص نداره و به میزان زیادی پارتی‌بازی و روابطیه، نه ضوابطی. از طرفی نظام آموزشی بطور فله‌ای بهرکسی لیسانس میده و مدرک لیسانس امروزی حداقل سطح سواد قشر جوون جامعه رو تشکیل میده و همه باید داشته باشن.
من توی خانواده‌ی درس خونده‌ای به دنیا اومدم و مجبورم که یه لیسانس رو زورکی بگیرم تا به نرم سواد اجتماعی برسم. مظخصا سیستم بدنبال "متخصص" نیست که ما هم بریم درس بخونیم؛ اگر بود نظام اموزشی کشو اینطوری درهم و برهم نبود.

باز هم بهانه و صغرا کبرا چیدن برای توجیه یک عمل خلاف!!!!
اول از همه اینکه وقتی شما به سیستم آموزشی کشور باور ندارید و چنین فکری در باره اش میکنید نباید درش درس بخونید . یعنی یا اصلن نخونید برید کلاس آشپزی و خیاطی و مونجوق دوزی!!!! یا تشریف مبارک رو ببرید یک کشوری درس بخونید که سیستم آموزشیش رو قبول دارید. در صورتی هم که بخواید پس فردا منشی فلان دکتر بشید تنها چیزی که لازمتون نمیشه مدرکه دانشگاهیه.

دوم اینکه در همه جای دنیا همیشه یک سری دروس عمومی هستند که ربطی به تخصصی که دارید میگیرید ندارند . به طور مثال دانشجویان رشته هوا و فضا در آلمان باید نقاشی ، تاریخ آلمان ، جغرافیای آلمان و حتا یک بخش دینی (به شکل کلی در مورد تمام ادیان بهشون یاد میدند) رو پاس کنند. ترم اول هم بهشون هرچی ریاضی از روز اول مدرسه تا ابیتور رو یاد گرفتند رو باید از اول توی یک مدت چند ماهه بخونند و امتحان بدند.

سوم اینکه دلیل اینکه خروجی دانشگاه های ایران این همه بیسواده فقط و فقط همون بحث تقلب و گرفتن نمره به هر قیمته وگرنه مشخصه که چهار تا درس بیربط مثل وصیت امام و دینی و اسلام شناسی بالینی!!!!! چندان سایه ای روی دروس تخصصی نمیندازه و البته در دانشگاه های ایران به کسی که رفته کامپیوتر بخونه کامپیوتر هم یاد میدند. سوای اینکه نه در ایران بلکه در تمام دنیا استاد میاد یه پرت و پلایی میگه و میره و این دانشجو که مستلزم مطالعه و یادگیری دروس مربوطه هستش.

چهارم اینکه گرفتن یک مدرک با تقلب و هزار جو تخلف سواد شما رو به نرم سواد اجتماعی نمیرسونه فقط بهتون یک مدرک بی ارزش میده و سواد افراد هم به مدرکشون نیست. ولی شاید به خاطر خر تو خر بودن ایران بهتون در رابطه با مدرکی که دارید یک شغل بدند و چون اون مدرک رو با تقلب و ناز کردن برای استاد گرفتید و بلد نیستید چی به چیه میرید یه چیزی درست میکنید که خود به خودی منفجر میشه ملت رو به کشتن میده یا دارویی درست میکنید که سمیه یا .... (اخباری که هر روز از ایران میشنویم)

پس اینجا سوای ترکمال حکومت به خاطر اینکه شرایط رو به سمتی میبره که هر الدنگی (منظورم شما نیستید به خودتون نگیرید) سر هر کاری بره به خاطر فامیل بازی و ... مردم (اینجا منظورم به شماست) هم مقصرند که با بهانه کردن زمین و زمان هر مدل تخلفی که عشقشونه رو مرتکب میشند و دست آخر هم همه ی کره ی زمین مقصرند الا خودشون که تخلف رو مرتکب شدند !!!!

undead_knight
پ.ن.
راستی میبینم بر این باور افتاده‌ای که مهر از بودْ هست شد و مهربُد گشت؟ (;
i really dont care ;)
هنوز هم ممکنه برای اذیت کردن به کار ببرم ولی میدونی که بعضی چیزا ناخوداگاهه،ادم اشتباه میکنه حتی Freudian slip ممکنه باشه:)))

Alice
فکر میکنم یک دختر با شخصیت من چطور میتونست باشه،اغوا کردن پسرونه ! کار خیلی ساده ای هست

یکی از دوستان پسرم یه بار بهم گفت من اگر دختر بودم بی‌شک و یقین فاحشه می‌شدم. فی‌الفور من رو یاد ایشون انداختی! :e412:

sonixax
01-21-2014, 02:08 AM
اینارو ول کنید برای کاهش استرس و دلشوره به من راهکار بدید؛ این امتحانه خیلی مهمه و آخری هم هست! یکی دوساعت دیگه باید راه بیفتم.

ساعت 4:37 صبحه در ایران! برید بگیرید بخوابید فردا امتحان دارید!!!!! دست کم برای تقلب کردن به اندازه کافی تمرکز داشته باشید :e412:

Alice
01-21-2014, 02:09 AM
باز هم بهانه و صغرا کبرا چیدن برای توجیه یک عمل خلاف!!!!

میلاد جوابتون رو فردا شب میدم. فعلا مخم بدجوری تعطیله نباید وارد مجادله بشم! :e409: کل شب رو بیدار موندم. به جای اینکارا باید جمع بندی کنم و آماده رفتن شم... :e408:

undead_knight
01-21-2014, 02:10 AM
دسته گلی برای الجرنون!

این یکی از زیباترین و بهترین داستان‌هایِ کوتاهی است که هرگز نوشته شده, که انجمن آکادمی فانتزی هم ترزبان بسیاری خوبی از آن نموده: آکادمی فانتزی: مرجع هواداران علمی‌تخیلی و فانتزی: محتوا / علمی‌تخیلی، ترجمه / دسته گلی برای «الجرنون» (http://old.fantasy.ir/plugins/content/content.php?content.703)
اخه از کجا باید اسم تخمی این موشه رو یاد میگرفتم!؟:)))
البته خیلی هم کوتاه نبود!(نوشته که بعد از استقبال از داستان کوتاهش،طولانی ترش کرده)از روش یه فیلمی به نام "چارلی" هم ساخته شده که ظاهرا اسکار گرفته(قدیمیه)

undead_knight
01-21-2014, 02:14 AM
یکی از دوستان پسرم یه بار بهم گفت من اگر دختر بودم بی‌شک و یقین فاحشه می‌شدم. فی‌الفور من رو یاد ایشون انداختی! :e412:
نبابا این خیلی چیپه،پول گرفتن برای سکس!؟ :/ بعد همونطور که گفتم قسمت جذابش برای من اغوا کردن نه سکس(البته اون هم جای خودش رو داره).
اگرقسمت نهاییش رو بخوام مثل فیلما تصویر کنم میشه یه دختره که یقه پسر(یا دختر) رو میگیره هلش میده توی اتاق،پرتش میکنه روی تخت، میپره روش:))))

sonixax
01-21-2014, 02:15 AM
میلاد جوابتون رو فردا شب میدم. فعلا مخم بدجوری تعطیله نباید وارد مجادله بشم! کل شب رو بیدار موندم. به جای اینکارا باید جمع بندی کنم و آماده رفتن شم...

منم که همین رو گفتم :

ساعت 4:37 صبحه در ایران! برید بگیرید بخوابید فردا امتحان دارید!!!!! دست کم برای تقلب کردن به اندازه کافی تمرکز داشته باشید

Mehrbod
01-21-2014, 02:16 AM
اخه از کجا باید اسم تخمی این موشه رو یاد میگرفتم!؟:)))
البته خیلی هم کوتاه نبود!(نوشته که بعد از استقبال از داستان کوتاهش،طولانی ترش کرده)از روش یه فیلمی به نام "چارلی" هم ساخته شده که ظاهرا اسکار گرفته(قدیمیه)

آری, من هم نخستین بار ١٠ سال پیش شاید خواندم و گریستم!
داستان اندوه‌برانگیزیه و شیوه‌یِ نگارش اش براستی فرا-هنجار ئه.

اندوه‌آورنده‌ترین بخش از جایی میآغازید که روند وارونه میشود و چارلی کم کم پس‌میرود...

Dariush
01-21-2014, 02:17 AM
همونطور که داریوش گفت،متاسفانه(بخش خودشیفته!) ما شباهت های زیادی داریم به جز در طرفداری از فمنیسم.(تا همینجاشم در تعجبم اگه سر این یکی هم توافق داشتم شک میکردم توطئه ای چیزی هست!) +اگر کسی ین چیزها رو قبلا تجربه کرده باشه میتونم بهت بگم اصلا دیدش اون چیزی که فکر میکنی نیست! :)) جدیدا یه رمان خوندم به نام "گل هایی برای الگرنون" که داستان مردی 32 ساله رو روایت میکنه که عقب مونده ذهنی هست و با انجام آزمایشی موقتا نابغه میشه... یک جورهایی از آنالیز نویسنده در مورد هوش و البته مسئل احساسی مرتبط باهاش خیلی خوشم اومد. حالا ربطش به وضعیتم اینه که فکر میکنم این حالتم یک جور "پیر شدن" هوش هست،یعنی اشتیاق به یک سری چیزا اولش خیلی زیاده تا اینکه به یه نقطه اوج میرسه،بعد کم میشه:) +نکته بی ربط:من باب علاقم به لزبین ها گاهی فکر میکنم یک دختر با شخصیت من چطور میتونست باشه،اغوا کردن پسرونه ! کار خیلی ساده ای هست خیلی هم از دید من اروتیک نیست ولی اغواکردن دخترونه جذاب تره،مخصوصا اغوا کردن همجنسش. با از دید من یه دختر با مشخصات روانی من خیلی جذاب میتونه باشه ولی مطمئنا نمیتونیم هم رو زیاد تحمل کنیم:)) البته داریوش نگران نباش احتمالا دوجنس گرا میبود، she would probably fuck you :)))) همین الان یک مورد اختلاف دیگر پیدا کردم! من وقتی عصبانی، دلخور، ناراحت و در کل پریود باشم، نه تنها هرگز نمی‌توانم جک بگویم و شوخی بکنم، که از زمین و زمان بیزارم! من فکر نمیکنم علاجی برای دردت باشد جز اینکه خودت راهی برایش بیابی، اما...اما هیچ؛ بیشترین ترس من از این است که تلاشم برای بهتر کردنِ حالت نتیجه‌ی معکوس دهد، اتفاقی که در مورد تلاشِ دیگران برای بهتر کردنِ حالِ من در این مواقع، همیشه می‌افتد!

undead_knight
01-21-2014, 02:20 AM
آری, من هم نخستین بار ١٠ سال پیش شاید خواندم و گریستم!
داستان اندوه‌برانگیزیه و شیوه‌یِ نگارش اش براستی فرا-هنجار ئه.

اندوه‌آورنده‌ترین بخش از جایی میآغازید که روند وارونه میشود و چارلی کم کم پس‌میرود...
دقیقا؛از معدود داستان های تراژیکی هست که دوست داشتم اخرش تراژیک نباشه(چون من عاشق تراژدیم و البته رئال تره!)
برای کسانی که به هوش اهمیت میدند غم انگیز بودنش بیشتر مشخصه،اگر خودکشی میکرد باز خیلی بار تراژیکش کم میشد،شبیه یه نوع مردن تدریجیه.

Alice
01-21-2014, 02:25 AM
منم که همین رو گفتم :

انقدر قهوه خوردم که خواب از سرم پریده. فقط استرسش برام مونده!! :e40f:

undead_knight
01-21-2014, 02:25 AM
همین الان یک مورد اختلاف دیگر پیدا کردم! من وقتی عصبانی، دلخور، ناراحت و در کل پریود باشم، نه تنها هرگز نمی‌توانم جک بگویم و شوخی بکنم، که از زمین و زمان بیزارم! من فکر نمیکنم علاجی برای دردت باشد جز اینکه خودت راهی برایش بیابی، اما...اما هیچ؛ بیشترین ترس من از این است که تلاشم برای بهتر کردنِ حالت نتیجه‌ی معکوس دهد، اتفاقی که در مورد تلاشِ دیگران برای بهتر کردنِ حالِ من در این مواقع، همیشه می‌افتد!
خب من تقریبا به جز موقعی که کسی همزمان روی اعصابم راه میره یک لبخند دارم:))کلا من راحت گیر تر و احتمالا بی خیال تر و نامنظم تر از تو هستم و کلا هم یه علاقه شیطانی به مسخره کردن و خندیدن دارم(حتی به شرایط خودم!)
+من همه آدم ها رو همونطوری دوست دارم که خودشون میتونند باشند،بدون کمک یا اظهار نظر من.
+من کلمه مرض رو بیشتر میپسندم،ادمی زاد اگر چند تا مرض نداشته باشه که ادم نیست:))
+من حرف میزنم تا حس های درونی خودم رو ارضا کنم،بقیه هر واکنشی که نشون بدند روش تایر منفی نمیزاره،تقریبا هیچ وقت(به جز همون هایی که میتونند روی اعصاب راه برند که اونها هم باید نزدیکی فیزیکی داشته باشند) :))

Mehrbod
01-21-2014, 02:29 AM
دقیقا؛از معدود داستان های تراژیکی هست که دوست داشتم اخرش تراژیک نباشه(چون من عاشق تراژدیم و البته رئال تره!)
برای کسانی که به هوش اهمیت میدند غم انگیز بودنش بیشتر مشخصه،اگر خودکشی میکرد باز خیلی بار تراژیکش کم میشد،شبیه یه نوع مردن تدریجیه.

افسوس, چیزیکه کم نداشت تراژدی بود. یکی از آنهاییکه سخت در یاد من فرورفته جایی بود که چارلی ناگهان میبینه خودش داره یکی
کم‌هوشترو ریشخند میکنه, اینجا براستی یک ستیز درونی و ترسناک و دوسر پیش میامد: از یکسو به کسیکه بوده و امروز نیست
داره ریش‌میخنده, از یکسو به کسی که نیست و ولی باز خواهد شد! ریشخندی که از هر دو سر زمان خودشو نشانه رفته‌اند!

p.s.
you see, you and I are pretty similar in taste, besides lesbians of course (:

پارسیگر

sonixax
01-21-2014, 02:33 AM
انقدر قهوه خوردم که خواب از سرم پریده. فقط استرسش برام مونده!!

ساعت 5 صبحه!!! لابد 1 ساعت دیگه هم باید بزنید بیرون که سر ساعت 7 اونجا باشید که ساعت 8 امتحان شروع میشه ! که تا 9 برید کاغذ سیاه کنید بعد تا 10 هی بگید اون رو اشتب نوشتم این رو درست! بعد تا 11 طول بکشه برسید خونه و تا 12 حرص بخورید و احتمالن 1 ظهر به بعد بیهوشید :e105:

Mehrbod
01-21-2014, 02:38 AM
ساعت 5 صبحه!!! لابد 1 ساعت دیگه هم باید بزنید بیرون که سر ساعت 7 اونجا باشید که ساعت 8 امتحان شروع میشه ! که تا 9 برید کاغذ سیاه کنید بعد تا 10 هی بگید اون رو اشتب نوشتم این رو درست! بعد تا 11 طول بکشه برسید خونه و تا 12 حرص بخورید و احتمالن 1 ظهر به بعد بیهوشید :e105:

تو چرا حرص میخوری میلاد جان؟ دخترها از این خودآزاری‌ها دوست دارند! :4:

من دوست دختر و دوستِ دختری نداشته‌ام که این گناه (vice) خوشایند, که شب بیدار بماند و درس‌هایِ
چرت و پرت بخواند و بسختی و نالان و گریان آزمون بدهد و بگویم ٠ شدم (و دیرتر ٢٠ بشود) و رویهم
بیاندیشید در زندگی کار سودمند و درخوری انجامیده را, گه و ناگاه از خود نشان نداده باشد.

Alice
01-21-2014, 02:40 AM
ساعت 5 صبحه!!! لابد 1 ساعت دیگه هم باید بزنید بیرون که سر ساعت 7 اونجا باشید که ساعت 8 امتحان شروع میشه ! که تا 9 برید کاغذ سیاه کنید بعد تا 10 هی بگید اون رو اشتب نوشتم این رو درست! بعد تا 11 طول بکشه برسید خونه و تا 12 حرص بخورید و احتمالن 1 ظهر به بعد بیهوشید

:e415::e40b:
من فعلا برم و یه چیزی بخورم و کم‌کم راه بیفتم و آماده‌ی گند زدن بشم! سپاس از روحیه‌ ستاندن شما. :e105:

:e303:

undead_knight
01-21-2014, 02:45 AM
افسوس, چیزیکه کم نداشت تراژدی بود. یکی از آنهاییکه سخت در یاد من فرورفته جایی بود که چارلی ناگهان میبینه خودش داره یکی
کم‌هوشترو ریشخند میکنه, اینجا براستی یک ستیز درونی و ترسناک و دوسر پیش میامد: از یکسو به کسیکه بوده و امروز نیست
داره ریش‌میخنده, از یکسو به کسی که نیست و ولی باز خواهد شد! ریشخندی که از هر دو سر زمان خودشو نشانه رفته‌اند!
p.s.
you see, you and I are pretty similar in taste, beides lesbians of course (:
پارسیگر
سکانس! به یاد موندنی که زیاد داره ولی مقدمش که از ارسطو(اگر اشتباه نکنم) رو میشه خلاصه کتاب دونست:

"Any one who has common sense will remember that the bewilderments of the eye are of two kinds, and arise from two causes, either from coming out of the light or from going into the light, which is true of the mind's eye, quite as much as of the bodily eye; and he who remembers this when he sees any one whose vision is perplexed and weak, will not be too ready to laugh; he will first ask whether that soul of man has come out of the brighter life, and is unable to see because unaccustomed to the dark, or having turned from darkness to the day is dazzled by excess of light. And he will count the one happy in his condition and state of being, and he will pity the other." - The Republic, Preface

خب اشتراکات من با داریوش بیشتر توی دیدگاه سیاسی-فلسفیه،اشتراکاتم با تو توی حوزه های مربوط به علم و هوشمندی هست.
i'm a man of many flavors and my relationships sink easily :))
اصلا من رو چرا مجبور به انتخاب میکنید،کی گفته ادم باید فقط یه پارتنر داشته باشه:)))))

undead_knight
01-21-2014, 02:46 AM
دوستان،روز یا شبتون خوش،من هم بهتره هر چه سریع تر به قلمرو سایه ها برگردم;)

Mehrbod
01-21-2014, 02:49 AM
اتفاقا من از این دسته افرادی که میگن هیچی بلد نیستیم ولی کل کتاب رو خوردن بدم میاد!

پیشآمدانه همه‌یِ دخترها همین را هم میگویند! :e058: (((:

مطمئن باش 8 بشم کلی ذوق و شوق میکنم که حداقل ممکنه استاد بهم 10 رو بده و هم معدلم پایین نمیاد. به تقلب هم امیدی ندارم، ما شانس نداریم؛ الان دقیقا اون ردیف جلوی جلو میفتم و یه مراقب چادر چاخچوری مسلمه از اول تا آخر زل می‌زنه به چشای من!

من به هوش تو باور دارم, ١٠ را دیگر میگیری برو که اسپاگتی works in mysterious ways, ناگاه دیدی
یک راه تقلب هم پیش پایت گذاشت که هرگز در خواب نداشته‌‌یِ امشب ات هم نمیدیدی ... (;

Mehrbod
01-21-2014, 02:55 AM
i'm a man of many flavors and my relationships sink easily :))
اصلا من رو چرا مجبور به انتخاب میکنید،کی گفته ادم باید فقط یه پارتنر داشته باشه:)))))

از هر دیدگاه بنگریم داریوش از آن منش‌هایِ گیرا و دوست‌داشتنی
دارد که همه, مرد و زن دلباخته اش میشوند و کاریزمایی دارد همتراز ِ امیر.

من بجایش در برهم زدن چشمداشت‌هایِ دیگران از خود ام دستی توانا دارم (:

undead_knight
01-21-2014, 05:43 AM
از هر دیدگاه بنگریم داریوش از آن منش‌هایِ گیرا و دوست‌داشتنی
دارد که همه, مرد و زن دلباخته اش میشوند و کاریزمایی دارد همتراز ِ امیر.
من بجایش در برهم زدن چشمداشت‌هایِ دیگران از خود ام دستی توانا دارم (:
موافقت میشه:))
نکته اصلی هم این پیشبینی ناپذیریه،من بیشتر به خاطر لذتش انجام میدمش:))

Anarchy
01-21-2014, 03:22 PM
@Alice (http://www.daftarche.com/members/alice-286/) جان

امتحان چی شد بالاخره :e404: ؟ امیدی به 10 هست یا نه ؟

homayoun
01-21-2014, 03:35 PM
دوستان روش پارسی روان و ساده نویسی من چگونه است؟
این را بیشتر دوست دارید یا اینکه نزدیکتر به مهربد و مزدک بنویسم؟

Dariush
01-21-2014, 03:55 PM
دوستان ما برویم بخوابیم؛
شب بخیر به همگیِ همگام‌ها...
عجب سوتی‌ای دادیم در اینجا و کسی هم مچ ما را نگرفت:))
همگام‌ها=همگاه‌ها.

مزدك بامداد
01-21-2014, 04:06 PM
عجب سوتی‌ای دادیم در اینجا و کسی هم مچ ما را نگرفت:))
همگام‌ها=همگاه‌ها.
چرا، دیدیم ولی همگام و همراه هم چم ناجوری نداشت.

sonixax
01-21-2014, 06:50 PM
دوستان روش پارسی روان و ساده نویسی من چگونه است؟
این را بیشتر دوست دارید یا اینکه نزدیکتر به مهربد و مزدک بنویسم؟

هر جوری خودت دوست داری بنویس همایون جان.

kourosh_bikhoda
01-21-2014, 07:11 PM
اما پاستاوکیلی مراقب امتحان زیادی جونور بیخودیه!
من این موضوع رو که تا داخل دایره هستی، شرایط رو بی طرفانه نمیتونی درک کنی به خوبی تجربه کردم.
قول میدم روزی که شما درستون تموم بشه و خودتون رو جای مراقب بگذارید یا اصلن واقعن مراقب بشید، رفتار یک مراقب رو پیش میگیرید.

sonixax
01-21-2014, 07:58 PM
این راستکیه ؟!

برگرفته از متن دفاعیات خسرو گلسرخی در دادگاه

ان الحیاه عقیده والجهاد. سخنم را با گفته‌ای از مولا حسین، شهید بزرگ خلق‌های خاورمیانه آغاز می‌کنم. من که یک مارکسیست لنینیست هستم، برای نخستین بار عدالت اجتماعی را در مکتب اسلام جستم و آنگاه به سوسیالیسم رسیدم.

از اسلام سخنم را آغاز کردم. اسلام حقیقی در ایران همواره دین خود را به جنبش‌های رهایی‌بخش ایران پرداخته است. سید عبداله بهبهانی‌ها، شیخ محمد خیابانی‌ها، نمودار صادق این جنبش‌ها هستند. و امروز نیز اسلام حقیقی دین خود را به جنبش‌های آزادی‌بخش ملی ایران ادا می‌کند. هنگامی که مارکس می گوید: «در یک جامعه طبقاتی، ثروت در سویی انباشته می‌شود و فقر و گرسنگی و فلاکت در سوی دیگر، در حالی که مولد ثروت طبقه محروم است» و مولا علی می‌گوید: «قصری بر پا نمی‌شود، مگر آنکه هزاران نفر فقیر گردند»، نزدیکی‌های بسیاری وجود دارد. چنین است که می‌توان در تاریخ، از مولا علی به عنوان نخستین سوسیالیست جهان نام برد و نیز از سلمان فارسی‌ها و ابوذر غفاری‌ها. زندگی مولا حسین نمودار زندگی اکنونی ماست که جان بر کف، برای خلق‌های محروم میهن خود در این دادگاه محاکمه می‌شویم. او در اقلیت بود و یزید، بارگاه، قشون، حکومت، قدرت داشت. او ایستاد و شهید شد. هر چند یزید گوشه‌ای از تاریخ را اشغال کرد، ولی آنچه که در تداوم تاریخ تکرار شد، راه مولا حسین و پایداری او بود، نه حکومت یزید. آنچه را که خلق‌ها تکرار کردند و می‌کنند، راه مولا حسین است. بدین گونه است که در یک جامعه مارکسیستی، اسلام حقیقی به عنوان یک روبنا قابل توجیه است و ما نیز چنین اسلامی را، اسلام حسینی را و اسلام مولا علی را تأیید می‌کنیم.

Alice
01-21-2014, 08:43 PM
@Alice جان

امتحان چی شد بالاخره ؟ امیدی به 10 هست یا نه ؟

بد نبود، تقریبا قابل قبول بود! :e105: اتفاقا از قضای اومده مراقبمون هم خوب بود و توی نقشش غرق نشده بود، دم به راهم از کلاس می‌رفت بیرون و فرصت رایزنی و استشاره برامون فراهم میشد.
با اینکه خوب بود اما خب طبق معمول آخر برگه بیوگرافیم رو تحویل استاد دادم که کار از محکم‌کاری هیچ عیبی نمی‌کنه! :)

قول میدم روزی که شما درستون تموم بشه و خودتون رو جای مراقب بگذارید یا اصلن واقعن مراقب بشید، رفتار یک مراقب رو پیش میگیرید.

مطمئن باشید من دگرآزاری ندارم و چون شرایط دانشجوهائی مثل خودم رو درک می‌کنم، بدون شک اگر مراقب باشم فقط نقش تشریفاتی دارم. چون دلیلی نمی‌بینم بچه ها رو اذیت کنم؛ اگر هم استاد می‌شدم به همه بچه‌ها 10 می‌دادم، کار هیچکسی رو لنگ نمی‌ذاشتم. مطمئن باشید.

Dariush
01-21-2014, 08:51 PM
این راستکیه ؟!
بله؛ در یک اقدامِ کاملا بی سابقه، صدا و سیما دو سه سال پیش صحنه‌ی دادگاهِ گلسرخی را از تلوزیون پخش کرد که همین نطقِ گلسرخی هم در آن بود.

https://www.youtube.com/watch?v=L4CNtuaXA2w

Anarchy
01-21-2014, 08:55 PM
این راستکیه ؟!

بله هست...

https://www.youtube.com/watch?v=jyvjhUsJyNg

نکته فقط اینه که مقایسه کنید دادگاه زمان شاه رو با دادگاه های نمایشی جمهوری اسلامی که طرف میاد به کار نکرده هم اعتراف میکنه ، اما گلسرخی میاد و هر چی دلش میخواد رو میگه... تازه سوسیالیسم رو هم به اسلام پیوند میزنه !!

Anarchy
01-21-2014, 09:00 PM
بله؛ در یک اقدامِ کاملا بی سابقه، صدا و سیما دو سه سال پیش صحنه‌ی دادگاهِ گلسرخی را از تلوزیون پخش کرد که همین نطقِ گلسرخی هم در آن بود.

البته چیزی که رسانه میلی پخش کرد ، بخش هایی بود که گلسرخی از اسلام تعریف کرده بود و سایر بخش های رو پخش نکرد...

Russell
01-21-2014, 09:09 PM
اینرو من یادمه خیلی وقت پیش (بیش از دوسال) در یکی از برنامه‌هایِ فرزاد حسنی بگمانم اول بار صدا و سیمای آغا پخش کرد.

Anarchy
01-21-2014, 09:12 PM
اینرو من یادمه خیلی وقت پیش (بیش از دوسال) در یکی از برنامه‌هایِ فرزاد حسنی بگمانم اول بار صدا و سیمای آغا پخش کرد.

راسل جان فیلم کاملش رو ضرغام تی وی نذاشت... اینی که من گذاشتم کامله !! نگاه کن ، خیلی جالبه ...

Russell
01-21-2014, 09:17 PM
راسل جان فیلم کاملش رو ضرغام تی وی نذاشت... اینی که من گذاشتم کامله !! نگاه کن ، خیلی جالبه ...
آری من ناقصش منظورم بود. الان نگاه میکنم کاملش رو.

Anarchy
01-21-2014, 09:31 PM

خسرو گلسرخی - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88_%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%B1% D8%AE%DB%8C)

در تاریخ ۱۸/۱۱/۱۳۸۵ ساعت ۱۱:۱۵ از شبکهٔ سوم (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_%D8%B3%D9 %88%D9%85&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js) سیمای جمهوری اسلامی ایران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%85%D9%87% D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D B%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) فیلم دادگاه خسرو گلسرخی در برنامه‌ای به نام «فوق‌العاده» با حذف بخش‌هایی پخش شد. -
همچنین در تاریخ ۱۴/۱۱/۸۷ ساعت ۲۱ در برنامه اختصاصی از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%85%D9%87% D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D B%8C)، بخش‌های دیگری از این دادگاه با سانسور مجدد پخش شد، در این قسمت فرجام خواهی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85_%D8%AE%D9%88%D8%A7% D9%87%DB%8C) متهمان نشان داده می‌شود که خسرو گلسرخی و کرامت الله دانشیان هرگونه فرجام خواهی از شاه و فرح را رد می‌کنند. در تاریخ ۱۶/۱۱/۹۰ نیز بخشهایی از دادگاه او پخش شد. همچنین بار دیگر در تاریخ ۱۸/۱۱/۹۰ قبل از خبر سراسری ساعت ۱۴ بخشهایی از دادگاه او از شبکه اول تلویزیون پخش شد.

Alice
01-22-2014, 11:13 PM
در خواب نداشته‌‌یِ امشب ات هم نمیدیدی ... (;

تقریبا از دیروز تا امشب مرده و لش بودیم و تلافی دو شب کم‌خوابی و یک شب بی‌خوابی
مطلق را جبران نمودیم. اکنون دوباره به زندگانی خودم بازگشتم. :e303:

یه نفر
01-23-2014, 12:06 PM
درود. تا حالا شما اسم ملا احمد نراقی رو شنیدید؟! اصلا میدونید کیه؟! منم مثل شما تا حالا نه اسمشو دیدم و نشنیدم و نه ...
ولی دیشب این بنده خدا اومد توی خوابم با هم کلی حرف زدیم!! :-)
موضوع گفتگو دقیقا بخاطر ندارم ولی نصف شب که بیدار شدم، سریع اسمش و اسم کتابش - اخلاق و معراج سعادت- رو توی دفترچه ام یادداشت کردم که یادم نره.
صبح هم توی نت سرچ کردم و عکسش رو دیدم. دقیقا همین شکلی بود :-))

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/75.jpg

بنظرتون چی شده من همچین خوابی دیدم؟! دوس ندارم وارد بحث روح و خدا بشمااااا. ولی واقعا چه دلیلی پشت این قضیه هست؟! ارتباط روح؟! فرا زمینی ها؟ :-))))
واسه شما هم پیش اومده؟!

Persepolis
01-23-2014, 01:06 PM
درود. تا حالا شما اسم ملا احمد نراقی رو شنیدید؟! اصلا میدونید کیه؟! منم مثل شما تا حالا نه اسمشو دیدم و نشنیدم و نه ...
موضوع گفتگو دقیقا بخاطر ندارم ولی نصف شب که بیدار شدم، سریع اسمش و اسم کتابش - اخلاق و معراج سعادت- رو توی دفترچه ام یادداشت کردم که یادم نره.

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/01/75.jpg

بنظرتون چی شده من همچین خوابی دیدم؟! دوس ندارم وارد بحث روح و خدا بشمااااا. ولی واقعا چه دلیلی پشت این قضیه هست؟! ارتباط روح؟! فرا زمینی ها؟ :-))))
واسه شما هم پیش اومده؟!

خوشا به سعادت عزیزم طلبیده شدی.. تمام دیگه رفتی بهشت برین.. سلام ما را هم به خدا برسان

MEHDI
01-23-2014, 02:22 PM
تقریبا از دیروز تا امشب مرده و لش بودیم و تلافی دو شب کم‌خوابی و یک شب بی‌خوابی
مطلق را جبران نمودیم. اکنون دوباره به زندگانی خودم بازگشتم. :e303:

یه جوری میگی مرده و لش انگار اون دو شب داشتی با درس خوندن کولاک می کردی. تو دفترچه بودی دیگه. :)

Alice
01-23-2014, 03:07 PM
دقیقا همین شکلی بود :-))

مگر آخوند شکل دیگری هم دارد؟

Alice
01-23-2014, 03:11 PM
یه جوری میگی مرده و لش انگار اون دو شب داشتی با درس خوندن کولاک می کردی. تو دفترچه بودی دیگه. :)

تاکنون پیش آمده شب نخوابید و صبح زود از منزل یبرون بروید و ریپ بزنید؟! در نیابد حال پخته هیچ خام...
تازه صبحانه هم خامه‌ی کاکائویی نخوردم و خمار بودم.

Alice
01-23-2014, 03:12 PM
راستی @یه نفر (http://www.daftarche.com/member.php?u=418) شما که آن دسته از مراقب‌هایی که ذکرشان رفت نیستید؟ شنیده‌ام دانشجویان سرکلاسهایتان می‌خوابند؟

Russell
01-23-2014, 04:23 PM

واسه شما هم پیش اومده؟!

بنظر من احتمالا درباره‌یِ او پیشتر جایی خوانده‌ای ولی در خودآگاهت یادت نیست. شما گویا از این مطالب دوست‌داری و زیاد از آنجور چیزها میخوانی، از این روست که بجای خواب مثلا توماس جفرسون یا رازی خواب ملا احمد نراقی میبینی.

MEHDI
01-23-2014, 04:38 PM
تاکنون پیش آمده شب نخوابید و صبح زود از منزل یبرون بروید و ریپ بزنید؟! در نیابد حال پخته هیچ خام...
تازه صبحانه هم خامه‌ی کاکائویی نخوردم و خمار بودم.

کم نه! ولی با یک خواب بعد از ظهر حل میشه.

یه نفر
01-23-2014, 06:53 PM
مگر آخوند شکل دیگری هم دارد؟

شکل مارمولکی :-)

راستی @یه نفر شما که آن دسته از مراقب‌هایی که ذکرشان رفت نیستید؟ شنیده‌ام دانشجویان سرکلاسهایتان می‌خوابند؟

راستش نوشته های شما که در مورد استاد و دانشجو و امتحان ... رو اصلا نخوندم. پیش خودم گفتم شاید حرفی زده باشی که برای من در جایگاه شغل کنونی ام ناراحت کننده باشه :-)))) مثلا همین حرفایی که خودم دانشجو بودم و در مورد استادها میگفتم :-)
زمانی که خودم دانشجو بودم، یه استادی داشتیم که خیلی به اخلاقیات توجه میکرد. یکروز امتحان میانترم داشتیم و استادمون گفت من به همه شما اعتماد کافی دارم. برگه های امتحانی که پخش شد، خودش رفت گوشه کلاس نشست و هدفون روی گوشش به موسیقی گوش میداد و مجله ای روبرویش در حال خوندن شد! راستش ما هم تا تونستیم تقلب کردیم :-)

چندهفته پیش هم امتحان میانترم گرفتم دقیقا به تقلید از استادم :-) بچه ها هم تقلب کردن ولی هر از گاهی سرمو بلند میکردم و قدم میزدم که جلسه امتحان به حمام عمومی تبدیل نشه :-)
خلاصه من اینجور مراقبی هستم :-) دوس داری؟
کی گفته سر کلاسم میخوابند؟ :-) خبرا چجور پخش میشه خداااا :-) راستش آره. کلاس اول صبح، بعضی ها هنوز در خواب هستند :-) منم تا زمانیکه اذیتت نکنند کاری به کارشان ندارم :-)

یه نفر
01-23-2014, 06:57 PM
بنظر من احتمالا درباره‌یِ او پیشتر جایی خوانده‌ای ولی در خودآگاهت یادت نیست. شما گویا از این مطالب دوست‌داری و زیاد از آنجور چیزها میخوانی، از این روست که بجای خواب مثلا توماس جفرسون یا رازی خواب ملا احمد نراقی میبینی.

باور کنید نه اسمش رو شنیده بودم و نه شنیده بودم. حتی صبح که میخواستم توی گوگل سرچ کنم ، حس میکردم اصلا همچین فامیلی بامزه ای وجود نداره

من اصلا دنبال اینجور مطالب هم نیستم. یکبار هم خواب یه خارجی دیدم :-)
ذهنِ ِ مارکوپلویی دارم :-)

Alice
01-23-2014, 08:50 PM

بله همین است و توضیح ساده‌ای هم دارد؛ چیزی از "هیچ" پدید نمیاید!
خواب دیدن هم از بایگانی‌های مغزی به بخش بینایی می‌رسد، بایگانی
مغز از داده‌های روزانه تشکیل می‌شود. مثلا شاید من در خیابان، گذری
نگاهم به بیلبورد تبلیغاتی که عکس ملا احمد نراقی را دارد بخورد و انقدر
افکارم شوریده و پریشان باشد که با خودآگاهی متوجه ملا احمد نراقی
نشوم!! ولی در خواب ظهرگاهی ایشان به خوابم آمده و باهم چند گیلاس
ویسکی بخوریم، بعد من درمیابم وای ملا احمد نراقی را از غیب (!) بخوابم
آمده است!!! مثلا کودک روستایی که تاکنون چیزی از فردریش نیچه نشنیده
است نمی‌تواند خواب نیچه و سیبیل‌های ترسناک او را ببیند، در عوض خواب
مرغ و دام و اردک و اینها را می‌بیند که با "فانتزی" و تخیل ترکیب است.
---

چندهفته پیش هم امتحان میانترم گرفتم دقیقا به تقلید از استادم :-)

شما با دانشجوها زیادی سبک می‌گیرید. من اگر استاد بودم کسی جرات نداشت
با من یک کلمه سخن بگوید! (البته برای اینکه بیشتر پسرها جنبه ندارند اگرنه در
حین امتحان قطعا کاری به کار کسی ندارم)
یکی چند بار به همکلاسی‌هایم رو داده بودم چنان شوخی‌های زننده‌ای می‌کردند
که دور از جان شما مثل سگ پشیمان شدم. من بیشتر با «تیپ» خودم می‌گردم و
اکثرا مثل تمام بچه‌های اینجا فهمیده و فیلسوف هستند. آدم‌های خنگ را معمولا
بیش از چند ثانیه نمی‌توانم تحمل کنم.
:e105:

Alice
01-23-2014, 08:58 PM
کم نه! ولی با یک خواب بعد از ظهر حل میشه.

دوشب کم‌خوابی دارید، یک شب بی‌خوابی تمام، صبح هم استرس و
دل‌شوره! (تازه خامه کاکائو هم نخوردید) رویهم‌رفته شانزده هفده ساعت
کم‌خوابی است که باید جبران گردد. :e40b: