PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی

برگ ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Theodor Herzl
07-08-2013, 12:30 AM
با وجود اینکه آرش بیخدا بارها تاکید می کرد که عزیزان حتی به معتبرترین کاربرها هم اطلاعات شخصی ندهید باز هم شروبختانه می دیدیم که این کار انجام می شد.در مورد خود من یکی از کاربرانی که اتفاقا من با او چت هم می کردم بارها از من درخواست شماره تلفن ام را کرد که من خودداری کردم.(نمی خواهم این دوست عزیز را متهم به نفوذی بودن بکنم و صرفا اتفاقات را روایت می کنم.)و حتی من شنیدم ایشان با کاربر بانو آرمیتی که گویا یکی از کاربرانی بوده که شناسایی شده بود هم دیدار کرده بود.بانو آرمیتی از روی این شناسایی شد که با هویت اصلی‌ خود در اینترنت فعالیت میکرد ، در مورد ۲ نفر دیگر هم به IP و کاربر نفوذی اینها ربطی‌ نداشت از طریق دیگر خارج از اینترنت شناسایی شدند ، ولی‌ باز کار از محکم کاری عیب نمیکند با امنیت در اینترنت باشیم!

Anarchy
07-08-2013, 08:38 AM
این هم سخنان گوهر بار و نژاد پرستانه کاربر شیلای خودمون که بعضی از دوستان ناراحت بودن از اینکه در اثر اعمال سلیقه ایشون رو اخراج کردیم:e409: :

صادق زیباکلام: خیلی از ما ایرانی‌ها نژادپرست هستیم. - هم اندیشی - هم میهن (http://forum.hammihan.com/post3946252-79.html)

نژاد پرستی در ذات بشریت میباشد
وقتی صهیونیستهای لعین وتروریست میگویند ما قوم برگزیزیده خداوند یهوه هستیم این کلام چه معنایی دارد
جز برتری نزاد منحوسشان
ویا وقتی اعراب ادام خوار در هر شهر یک میدان به نام قادسیه دارند معنای ان چیست
جز برتری اعراب ادم خوار در جنگ قادسیه
----------------
اگر منطقی به ایرانیهای اصیل و بدون پسوند عربی در شناسنامه دقت کنیم
ایرانیها انسان دوست ترین افراد روی کره خاکی هستند
اما دلیل نمیشد مورد تجاوز غارت قار گیرند و از غارتگران و جاسوسان تشکر وتقدیر کنند
امیدوارم عربها اینقدر از هم بکشند که نسل منحوسشان منقرض شود
واین صهیونیستها هم درد بی درمان بگیرند تا از مداخله در دنیا دستشان کوتاه بشود
------------
من معتقدم ایران باید سلاح ضد سامی بسازد
ویروسی بمب هوشمندی یک همچنین سلاحی

Soheil
07-08-2013, 11:27 AM
جالبه حذف هم نمیکنن. البته من اگر موافق برخورد با مطالب نژادپرستانه هستم دلیلش اینه که با این برخوردها، نژادپرستی یک عقیده زشت و شرم آور جا انداخته بشه و کم کم در جامعه کسی به راحتی نتونه همچین عقایدی رو ابراز بکنه(بخاطر طرد نشدن). اگر قرار باشه به این فرهنگ سازی کمکی نکنه با سانسور این مطالب مخالفم. و البته فکر میکنم همونطور که داریوش گفت باید خیلی رک با این حرفها برخورد کرد تا تاثیر بذاره. هر چند در مورد ایرانبانو مخالفم با اون طرز برخورد.

undead_knight
07-08-2013, 12:05 PM
بنظر من تبلیغ در بین دوستان فرهیخته و اهل سحن یا پیج‌هایِ فیس بوک درست و حسابی یا مهمتر از همه دعوت از دوستان (البته با دقت امنیتی و مشخص نشدن هویت) بسیار اثر بخشتر است از تبلیغ کور در اینترنت
این ایده راسل از دید من بهترین راهکاره،پیدا کردن اشخاصی که حوصله بحث کردن و دانش نسبتا کافی رو داشته باشند و مهم هم نیست که پایبند به چه ایدولوژی هستند،داشتن دو صفت اول اونها رو گزینه خوبی برای عضویت در اینجا میکنه.

Dariush
07-09-2013, 05:30 PM
هرچه فکر میکنم(و سرچ میکنم) یادم نمی‌آید نامِ دیگر یا لاتینِ مغالطه‌ی No True Scotsman چه بود؟

mosafer
07-10-2013, 06:54 AM
یک موضوع بی ربط:
مدتی پیش یکی از آشنایان رو دیدم
کسی که همه سرش قسم میخورن از بس این مرد چشم و دل پاکه
خیلی نگاه میکرد و لبخند میزد منم پیش خودم گفتم حتما شناخته که نیشش تا بناگوشش بازه و داره خودکشی میکنه تا ایما و اشاره هاشو ببینم
رفتم جلو و احوالپرسی کردم
پرسیدم حال خانمتون چطوره؟متعجب شد
خداحافظی که کردم پرسید :ببخشید من شما رو بجا نیاوردم خودتونو معرفی میکنین؟:e40d:
طفلک نمیدونست میشناسمش
سالی یکبار هم خبرش کاروان زن راه میندازه میره سفرهای زیارتی:e108:

Dariush
07-10-2013, 07:48 AM
هرچه فکر میکنم(و سرچ میکنم) یادم نمی‌آید نامِ دیگر یا لاتینِ مغالطه‌ی No True Scotsman چه بود؟
من تا نامِ دیگرِ این سفسطه را ندانم، آنرا تشریح نخواهم کرد. گفته باشم!:e10c::e414:

Russell
07-10-2013, 08:11 AM
من تا نامِ دیگرِ این سفسطه را ندانم، آنرا تشریح نخواهم کرد. گفته باشم!
من دیروز میخواستم اینرا جواب بدهم با سرعت اینترنت نشد هر کار که میخواهم بکنم.این مغالطه هم مغالطه جدیدی‌ست و برای قرن 20‌ام گویا.نوشته آرش بیخدا را پیرامونش خوانده‌ای داریوش جان؟

مغلطه اسکاتلندی واقعی مغلطه جدیدی است و انتونی فلو «Antony Flew» فیلسوف انگلیسی در سال 1975 برای نخستین بار این مغلطه را تشریح کرد. نام «اسکاتلندی واقعی» از این رو به افتخار فلو برای این مغلطه باقی ماند زیرا وی این مغلطه را با مثال زیر در کتابش نشان داد:

اسکاتلندی واقعی | شرح مغالطات منطقی (https://moghaletat.wordpress.com/2009/12/26/no_true_scotsman/)

Dariush
07-10-2013, 08:19 AM
من دیروز میخواستم اینرا جواب بدهم با سرعت اینترنت نشد هر کار که میخواهم بکنم.این مغالطه هم مغالطه جدیدی‌ست و برای قرن 20‌ام گویا.نوشته آرش بیخدا را پیرامونش خوانده‌ای داریوش جان؟
اسکاتلندی واقعی | شرح مغالطات منطقی (https://moghaletat.wordpress.com/2009/12/26/no_true_scotsman/)
اسپاگتی اموات‌ات را بیامرزد راسل، اشتباه میکردم، این سفسطه اسمی جز این ندارد. درست می‌گویی این سفسطه جدید است (البته جدید کشف شده وگرنه قرنها بود که استفاده میشد، حداقل توسط برادرانِ مسلمانِ ما (: ). بگو نامِ لاتین چه بود من میگفتم آخر:e415:. به گمانم با سفسطه‌ای دیگر اشتباه گرفته‌ام.

undead_knight
07-10-2013, 08:59 AM
اسپاگتی اموات‌ات را بیامرزد راسل، اشتباه میکردم، این سفسطه اسمی جز این ندارد. درست می‌گویی این سفسطه جدید است (البته جدید کشف شده وگرنه قرنها بود که استفاده میشد، حداقل توسط برادرانِ مسلمانِ ما (: ). بگو نامِ لاتین چه بود من میگفتم آخر:e415:. به گمانم با سفسطه‌ای دیگر اشتباه گرفته‌ام.
راستش اتفاقا من چندتا اسم غیر رسمی براش در جاهایی دیده بودم که یادم نمیومد الان یکیش رو یادم اومد:
it could be called an appeal to purity as a way to dismiss relevant criticisms or flaws of your argument

Dariush
07-10-2013, 09:05 AM
راستش اتفاقا من چندتا اسم غیر رسمی براش در جاهایی دیده بودم که یادم نمیومد الان یکیش رو یادم اومد:
it could be called an appeal to purity as a way to dismiss relevant criticisms or flaws of your argument
عجیب است که اینرا تا به حال ندیده بودم. لینکش را میدهی؟ اما شگفت‌آور اینکه در skepdic.com اثری از این سفسطه نیست، در حالیکه بسیار مهم است.

undead_knight
07-10-2013, 09:13 AM
عجیب است که اینرا تا به حال ندیده بودم. لینکش را میدهی؟ اما شگفت‌آور اینکه در skepdic.com اثری از این سفسطه نیست، در حالیکه بسیار مهم است.
Your logical fallacy is no true scotsman (https://yourlogicalfallacyis.com/no-true-scotsman)
خب اون سایت اولا تنوع مطالبش خیلی زیاده و اینکه بیش از منطق به اندیشه انتقادی و کلا مبارزه با موارد خرافی، پارانورمال و شبه علمی میپردازه و عجیب نیست که در زمینه مغالطه های منطقی کم و کاستی زیاد داشته باشه.

shirin
07-10-2013, 09:19 AM
یکی از آشنایان در اثر مراودت و همنشینی با من به وجود خدا شک کرده و کلا ایمانش به خدا رو تا حد زیادی از دست داده و اتفاقا همزمان شده با تدریس تو دانشگاه که کتاب اندیشه رو تدریس میکنه و حالا مونده اگه دانشجوها در مورد وجود خدا ازش سوال پرسیدن چه جوابی بده بهشون. میگه وقتی خودم اعتقاد چندانی ندارم چه جوابی باید بهشون بدم؟ من بهش گفتم بهشون بگو سوالای خارج از کتاب جواب نمیدم. میگه آخه خارج از کتاب نیست. میگم بهشون بگو من فقط مطالب رو انتقال میدم صرفا به معنی اینکه حرفای خودم باشه و خودم قبول داشته باشم نیست. میگه حراستی میشم.

Dariush
07-10-2013, 09:26 AM
Your logical fallacy is no true scotsman (https://yourlogicalfallacyis.com/no-true-scotsman)
خب اون سایت اولا تنوع مطالبش خیلی زیاده و اینکه بیش از منطق به اندیشه انتقادی و کلا مبارزه با موارد خرافی، پارانورمال و شبه علمی میپردازه و عجیب نیست که در زمینه مغالطه های منطقی کم و کاستی زیاد داشته باشه.
سپاس، باور میکنی دیروز این سایت را دیدم اما متوجه این بند نشدم. از همین یکی نامش بیشتر مرا خوش آمد :Appeal to purity. گویاتر است و احتمالا همین را انتخاب خواهم کرد. البته برگردانِ پارسی‌اش را.
این سایت را در گذشته ناخوشایند میدیدم چرا که مغالطات را به فرمِ صورت بندی شده و مدون تشریح نمیکرد و معمولا به logicallfiles.org ارجاع میدادم، اما اکنون می بینم این سایت در حینِ تشریحِ مغالطات خیلی خوب مقولاتِ فراطبیعی را به نقد و تردید میکشد که با اهدافِ شوم، پلید،مسلمان‌خوارانه و صهیونیستی ما هم کاملا خوانایی دارد. به همین جهت از این سایت خیلی استفاده میکنم.
راستی چه شد نامرد؟ مرا فرستادی درونِ میدان، خودت راحت آن گوشه نشستی و تنها به سپاس و تشویق تکیه می‌کنی؟

Dariush
07-10-2013, 09:31 AM
یکی از آشنایان در اثر مراودت و همنشینی با من به وجود خدا شک کرده و کلا ایمانش به خدا رو تا حد زیادی از دست داده و اتفاقا همزمان شده با تدریس تو دانشگاه که کتاب اندیشه رو تدریس میکنه و حالا مونده اگه دانشجوها در مورد وجود خدا ازش سوال پرسیدن چه جوابی بده بهشون. میگه وقتی خودم اعتقاد چندانی ندارم چه جوابی باید بهشون بدم؟ من بهش گفتم بهشون بگو سوالای خارج از کتاب جواب نمیدم. میگه آخه خارج از کتاب نیست. میگم بهشون بگو من فقط مطالب رو انتقال میدم صرفا به معنی اینکه حرفای خودم باشه و خودم قبول داشته باشم نیست. میگه حراستی میشم.
من اگر بودم دفاعِ احمقانه از دین و خدا میکردم. اینگونه هم در خطر قرار نمی‌گیرم و هم می‌توانم به دانشجویان اجازه‌‌ی به چالش کشیدنِ این عقاید در درون و بیرون از ذهنِ خودشان بدهم.

undead_knight
07-10-2013, 09:54 AM
سپاس، باور میکنی دیروز این سایت را دیدم اما متوجه این بند نشدم. از همین یکی نامش بیشتر مرا خوش آمد :Appeal to purity. گویاتر است و احتمالا همین را انتخاب خواهم کرد. البته برگردانِ پارسی‌اش را.
این سایت را در گذشته ناخوشایند میدیدم چرا که مغالطات را به فرمِ صورت بندی شده و مدون تشریح نمیکرد و معمولا به logicallfiles.org ارجاع میدادم، اما اکنون می بینم این سایت در حینِ تشریحِ مغالطات خیلی خوب مقولاتِ فراطبیعی را به نقد و تردید میکشد که با اهدافِ شوم، پلید،مسلمان‌خوارانه و صهیونیستی ما هم کاملا خوانایی دارد. به همین جهت از این سایت خیلی استفاده میکنم.
راستی چه شد نامرد؟ مرا فرستادی درونِ میدان، خودت راحت آن گوشه نشستی و تنها به سپاس و تشویق تکیه می‌کنی؟
خب همونطور که راسل عزیز گفت واقعا نام گذاری این مغالطه جدیده و سایر نام گذاری هم غیر رسمی هستند.من هم خودم این تعبیر رو دوست دارم،چون در این مغالطه گرایش به این هست که گروه مورد نظر خالی از ناخالصی و یک دست باشه.

اصولا صاحب سایت(و البته کتابی به همین نام) مدت ها تحقیق میدانی روی این موارد داشته و پنبه هرچیز دانش نمایانه و خرافاتی که عزیزان متوهم ایرانی تازه کشفش میکند رو 10 15 سال پیش زده:))
دلیل علاقه من به این سایت هم اینه که عمل گراست و بیش از موارد تئوری و کلی روی نمونه ها تمرکز داره.برای نمونه با مراجعه به بخش تئوری های توطئه میشه چکیده از بهترین پاسخ ها رو برای بسیاری از این موارد دید:
Frauds, Hoaxes, and Conspiracy Theories - topical index - The Skeptic's Dictionary (http://www.skepdic.com/tifraud.html)
این یکی بخش هم برای پر کردن دهان کسانی که لزومی برای مقابله با موارد دانش نمایانه و خرافی رو نمیبینند خیلی خوبه:
What's the harm? - Archives - The Skeptic's Dictionary - Skepdic.com (http://www.skepdic.com/refuge/harmarchive.html)

راستش من اینقدر وقتم کم هست که حتی سر ترجمه کردن چند پاراگراف کم میارم و این رو میتونی از آنلاین شدن های با فاصله و نامنظمم متوجه بشی ولی قول میدم در اولین فرصت از هر کمکی که از دستم بر بیاد دریغ نکنم;)

Dariush
07-10-2013, 10:12 AM
راستش من اینقدر وقتم کم هست که حتی سر ترجمه کردن چند پاراگراف کم میارم و این رو میتونی از آنلاین شدن های با فاصله و نامنظمم متوجه بشی ولی قول میدم در اولین فرصت از هر کمکی که از دستم بر بیاد دریغ نکنم;)
i'm just kidding bro
هر وقت توانستی بیا، نیامدی هم موردی ندارد. این کار مقدس است، میخواستم همه‌ی صوابش به نامِ من نباشد و تو هم صواب ببری:e105:
راستی، یک توضیحی در موردِ آن دخترِ دانشمند در بیگ‌بنگ تئوری بده ، همان که با لئونارد سکس میکند؛ چقدر در باورهای فمنیستی‌ات موثر بوده؟

undead_knight
07-10-2013, 10:24 AM
i'm just kidding bro
هر وقت توانستی بیا، نیامدی هم موردی ندارد. این کار مقدس است، میخواستم همه‌ی صوابش به نامِ من نباشد و تو هم صواب ببری:e105:
راستی، یک توضیحی در موردِ آن دخترِ دانشمند در بیگ‌بنگ تئوری بده ، همان که با لئونارد سکس میکند؛ چقدر در باورهای فمنیستی‌ات موثر بوده؟
من سابقه چند سال جهاد در راه اسپاگتی رو دارم اون هم با دشمنان قسم خوردش،مگه بیشتر از چند هزارتا حوری هم لازم دارم؟!:))))

راستش من باورها و دیدگاه هام به سختی تغییر میکنه،یعنی اگر نظرم رو در مورد چیزی بعد از 10 سال بخوای احتمالا با پاسخ الانم یکسانه!:))خب من با این سریال کمتر از یک ساله آشنام و طبیعتا روی باورهام هم تاثیر آنچنانی نزاشته.اینکه بعضی وجه های شخصیت پنی استریوتایپ(کلیشه ای؟)هست و اتفاقا من موجودیت رو تائید میکنم چیزی چندان خلاف دیدگاه من نیست.
حالا فعلا که وقت دارم بیشتر توضیج بده تا پاسخ شفاف تری بهت بدم:)

Dariush
07-10-2013, 10:33 AM
من سابقه چند سال جهاد در راه اسپاگتی رو دارم اون هم با دشمنان قسم خوردش،مگه بیشتر از چند هزارتا حوری هم لازم دارم؟!:))))

راستش من باورها و دیدگاه هام به سختی تغییر میکنه،یعنی اگر نظرم رو در مورد چیزی بعد از 10 سال بخوای احتمالا با پاسخ الانم یکسانه!:))خب من با این سریال کمتر از یک ساله آشنام و طبیعتا روی باورهام هم تاثیر آنچنانی نزاشته.اینکه بعضی وجه های شخصیت پنی استریوتایپ(کلیشه ای؟)هست و اتفاقا من موجودیت رو تائید میکنم چیزی چندان خلاف دیدگاه من نیست.
حالا فعلا که وقت دارم بیشتر توضیج بده تا پاسخ شفاف تری بهت بدم:)
نه بابا، پنی را نمی‌گویم، منظورم لسلی بود. یک زنِ دانشمندِ تقریبا نابغه که خیلی باورهای مدرن و شفافی دارد و اصلا درگیرِ خرفتی‌های معمولِ زنان نیست. به نظرِ من که شخصیت‌اش اگرچه با واقعیت انطباقی ندارد (چنانکه مثلا با لئونارد تنها به دلیلِ نیازِ جنسی خودش، خیلی راحت و ساده سکس میکند و پس از آن میرود دنبالِ کارِ خودش) اما جالب است و میتواند در شکل‌گیری باورهای فمنیستی تاثیرگذار باشد.

undead_knight
07-10-2013, 10:49 AM
نه بابا، پنی را نمی‌گویم، منظورم لسلی بود. یک زنِ دانشمندِ تقریبا نابغه که خیلی باورهای مدرن و شفافی دارد و اصلا درگیرِ خرفتی‌های معمولِ زنان نیست. به نظرِ من که شخصیت‌اش اگرچه با واقعیت انطباقی ندارد (چنانکه مثلا با لئونارد تنها به دلیلِ نیازِ جنسی خودش، خیلی راحت و ساده سکس میکند و پس از آن میرود دنبالِ کارِ خودش) اما جالب است و میتواند در شکل‌گیری باورهای فمنیستی تاثیرگذار باشد.
منو ترکوندی که، خب میگفتم اسمشو،این لئونارد لامصب توی این چند سیزن حرکت غیر اخلاقی زیاد میزنه:)))
گفتن این نکته شاید بد نباشه که فیلنامه نویسان یک مشاور فیزیک دان دارند که از دید من نه فقط در مورد مسائل علمی بلکه در مورد بخشی از جنبه های شخصیتی دانشمندان بهشون مشاوره میده.
چیزی که من به عنوان یک فمنیست در این موارد میگم همون استریوتایپینگ هست که هم در مورد زن ها و هم در مورد مردها وجود داره.یکی از نکات مثبت سریال این هست که اول یک سری کاراکتر با الگوهای شخصیتی بسیار کلیشه ای داره ولی در طی سریال از این حالت درشون میاره.

حالا اینها رو ولش کن تا قسمت چندمش رو نگاه کردی بین کاراکترا از کدومش بیشتر خوشت میاد؟:))

Dariush
07-10-2013, 10:58 AM
منو ترکوندی که، خب میگفتم اسمشو،این لئونارد لامصب توی این چند سیزن حرکت غیر اخلاقی زیاد میزنه:)))
گفتن این نکته شاید بد نباشه که فیلنامه نویسان یک مشاور فیزیک دان دارند که از دید من نه فقط در مورد مسائل علمی بلکه در مورد بخشی از جنبه های شخصیتی دانشمندان بهشون مشاوره میده.
چیزی که من به عنوان یک فمنیست در این موارد میگم همون استریوتایپینگ هست که هم در مورد زن ها و هم در مورد مردها وجود داره.یکی از نکات مثبت سریال این هست که اول یک سری کاراکتر با الگوهای شخصیتی بسیار کلیشه ای داره ولی در طی سریال از این حالت درشون میاره.

حالا اینها رو ولش کن تا قسمت چندمش رو نگاه کردی بین کاراکترا از کدومش بیشتر خوشت میاد؟:))
فعلا شش قسمتش را دیدم. از شخصیتِ خاصی هنوز خوشم نمیاد آنچنان، اما از آن شلدون اصلا خوشم نمی‌آید، از لئونارد بیشتر خوشم میاد. از هووارد هم بدم نمی‌آید:e415: مرا یادِ یکی از دوستانم می‌اندازد. فیلمِ خوبی‌ست اما اگر به قولِ تو قدری شخصیت‌ها از این حالتِ کلیشه‌ای و داستان هم از فرمِ بی‌فرجام‌اش خارج شود، خیلی بهتر میشود. خودت از کدام‌شان خوشت می‌آید؟

آپدیت: من واقعا نیاز به خفتن دارم، فعلا بدرود.

undead_knight
07-10-2013, 11:18 AM
فعلا شش قسمتش را دیدم. از شخصیتِ خاصی هنوز خوشم نمیاد آنچنان، اما از آن شلدون اصلا خوشم نمی‌آید، از لئونارد بیشتر خوشم میاد. از هووارد هم بدم نمی‌آید:e415: مرا یادِ یکی از دوستانم می‌اندازد. فیلمِ خوبی‌ست اما اگر به قولِ تو قدری شخصیت‌ها از این حالتِ کلیشه‌ای و داستان هم از فرمِ بی‌فرجام‌اش خارج شود، خیلی بهتر میشود. خودت از کدام‌شان خوشت می‌آید؟

آپدیت: من واقعا نیاز به خفتن دارم، فعلا بدرود.
راستش من از شلدون بیشتر خوشم میاد چون اگر نباشه و بقیه رو مسخره یا تحقیرشون نکنه بخش مهمی از شوخی های سریال از بین میره:))
نکته اینه که بخش زیادی از شوخی های سریال بعد از معرفی جنبه های شخصیتی کاراکترها و گاهی غافلگیر کردن مخاطب شروع میشه.

برو من خودمم زیاد نخوابیدم دو سه بار وسط پست زدنام چرت زدم:)))

Anarchy
07-10-2013, 05:02 PM
یک موضوع بی ربط:
مدتی پیش یکی از آشنایان رو دیدم
کسی که همه سرش قسم میخورن از بس این مرد چشم و دل پاکه
خیلی نگاه میکرد و لبخند میزد منم پیش خودم گفتم حتما شناخته که نیشش تا بناگوشش بازه و داره خودکشی میکنه تا ایما و اشاره هاشو ببینم
رفتم جلو و احوالپرسی کردم
پرسیدم حال خانمتون چطوره؟متعجب شد
خداحافظی که کردم پرسید :ببخشید من شما رو بجا نیاوردم خودتونو معرفی میکنین؟:e40d:
طفلک نمیدونست میشناسمش
سالی یکبار هم خبرش کاروان زن راه میندازه میره سفرهای زیارتی:e108:

دیگه بعد از قضیه حاج آقا فرزاد جمشیدی و حاج آقا گلستانی شما به هیچ کس اعتماد نکن مسافر جان :e107: !!

Anarchy
07-10-2013, 05:03 PM
دوستان این دو تاپیک هم میهن رو توصیه اکید میکنم حتما مطالعه کنید:

صادق زیباکلام: خیلی از ما ایرانی‌ها نژادپرست هستیم. (http://forum.hammihan.com/thread77293.html)

شوخی با نامحرم ( مسلمانان بخوانند ) (http://forum.hammihan.com/thread79042.html)

undead_knight
07-10-2013, 05:28 PM
دوستان این دو تاپیک هم میهن رو توصیه اکید میکنم حتما مطالعه کنید:

صادق زیباکلام: خیلی از ما ایرانی‌ها نژادپرست هستیم. (http://forum.hammihan.com/thread77293.html)

شوخی با نامحرم ( مسلمانان بخوانند ) (http://forum.hammihan.com/thread79042.html)
برای خنده یا عبرت گرفتن!؟:))))

Nevermore
07-10-2013, 05:44 PM
داریوش جان این تنفر نسبت به شلدون در سیزن های آغازین طبیعیه.من هم اون اوایل از شلدون بدم می آمد و بیشتر طرفدار لنرد بودم.اما الان پس از دیدن هر شش سیزن آن هم هر کدام دوبار عاشق شخصیت شلدون ام.جالبه بدانید که بازیگر این نقش چندین جایزه امی برده و در ضمن "گی" هم هست.

Anarchy
07-10-2013, 06:03 PM
برای خنده یا عبرت گرفتن!؟:))))

یکیش برای خنده یکیشم در جواب به مخصوصا viviyan که گیر داده بود چرا شیلا رو اخراج کردیم...

Alice
07-10-2013, 08:15 PM
دوستان چه خبرها؟ :)

sonixax
07-10-2013, 08:19 PM

بدبختی ، قسط ، بدهی ، سرما پشت گرما گرما پشت سرما توی این اروپای کوفتی ، سر و صدای ساز اهل خانه توی مُخ ، نبود بازی کامپیوتری جالب انگیز ، کف کردن ، بیدار بودن تا 9 صبح از اون طرف کپیدن تا 2 بعد از ظهر .
همه چی حرف نداره جون خودم :e421:

Dariush
07-10-2013, 08:20 PM
درود،
خبر ویژه‌ای نیست جز گرمای تابستانی و قطعی پی‌درپی برق و مهمان‌های تابستانی و...
خودت چطوری و چه خبرها؟

Anarchy
07-10-2013, 08:30 PM
خبری نیست جز همونی که بوده !! این روزها که گرما من رو کلافه کرده و مدام سردرد میگیرم...

Dariush
07-10-2013, 08:32 PM
مدام سردرد میگیرم...
آری، این سردردهای لعنتی را یادم نبود. یک چیز دیگر هم، اصلا میل به غذا خوردن پیدا نمیکنم. فکر میکنم از معجزاتِ ماه رمضان است که گاه یک روز تمام چیزی نمیخورم.

Nevermore
07-10-2013, 08:35 PM
بدبختی ، قسط ، بدهی ، سرما پشت گرما گرما پشت سرما توی این اروپای کوفتی ، سر و صدای ساز اهل خانه توی مُخ ، نبود بازی کامپیوتری جالب انگیز ، کف کردن ، بیدار بودن تا 9 صبح از اون طرف کپیدن تا 2 بعد از ظهر .
همه چی حرف نداره جون خودم
آخ گفتی میلاد جان.:e108:
لعنتی یه بازی حسابی پیدا نمیشه.امروز پس از مدت ها رفتم بازی کنم COD black ops2 و halo 4 و dishonored رو هر سه تاش رو از وسط های بازی که سیو کرده بودم بازی کردم.لعنتی هیچ کدومشون رو بیش تر از یه ربع نتونستم تحمل کنم.بدجور رفتم تو فکر اینکه ایکس باکسم رو با یه ps3 تاخت بزنم تا بلکه قبل از خرید نسل جدید کنسول ها یه چهار تا بازی حسابی بکنم.مخصوصا خدای جنگ با سلطان کریتوس رو.نمی دونم چرا دیگه با هیلو هم حال نمی کنم.:e108:

Alice
07-10-2013, 08:39 PM

اسپاگتی را شکر؛ هرچه هم بدبختی داشته باشید، در گرمای سوزناک تابستان وقتی آب بخورید «مجرم» شناخته نمی‌شوید. :)

درود،
خبر ویژه‌ای نیست جز گرمای تابستانی و قطعی پی‌درپی برق و مهمان‌های تابستانی و...
خودت چطوری و چه خبرها؟

من هم هیچ خبری نیست؛ تنباکو و روزه‌خواری و غیره. + روزمرگی و کار و بارهای روزانه ... :)

یکی دوتا کتاب پیشنهاد بکنید متحول بشویم مثل این مهربد تا از این شرایط خلاص شویم.

Dariush
07-10-2013, 08:48 PM
من هم هیچ خبری نیست؛ تنباکو و روزه‌خواری و غیره. + روزمرگی و کار و بارهای روزانه ... :)
یکی دوتا کتاب پیشنهاد بکنید متحول بشویم مثل این مهربد تا از این شرایط خلاص شویم.
کتاب که زیاد است آلیس جان، در چه زمینه‌ای میخواهی. این روزها خودم واقعا حوصله کتاب خواندن ندارم و هرچه Audio Book در سیستم‌ام داشتم گوش داده‌ام. اگر برای تحولی شبیه به تحولِ مهربد اگر بخواهی که هرگز به تو معرفی نخواهم کرد.

undead_knight
07-10-2013, 08:57 PM
ماه مهمانی خدا بر همه دوستان روزه دار و روزه ندار! دفترچه ای مبارک:)))

یکی از دلایلی که با فیسبوک حال نمیکنم اینه که احساس میکنم جوش بیش از اندازه فرندلی و لوسه!این مسلمین عزیز(از هر نژادی!) هم که قوز بالا قوزند توی هر پیجی از هر موضوعی زرتی میزنند رمضان مبارک،حالت تهوع گرفتم جدا:))توی پلاس لااقل شمار آدم حسابی ها خیلی بیشتره:)

من که توی خونه خوردم و خوابیدم و البته یاد دوستان روزه دار رو هم زنده نگه داشتم:)))

Theodor Herzl
07-10-2013, 10:12 PM
من امروز یاد اون برنامه شبکه ۲ افتادم ، یادتون هست زمان ۲۲ بهمن اینها که میشد یکی‌ با ماژیک نقاشی می‌کشید و داستان یکی‌ نقل میکرد! این رو هنوز پخش میکنند یا دیگه نیست؟

sonixax
07-10-2013, 11:41 PM
dishonored

اینو چه طوری تا وسطش رفتی ؟!

sonixax
07-10-2013, 11:44 PM
اسپاگتی را شکر؛ هرچه هم بدبختی داشته باشید، در گرمای سوزناک تابستان وقتی آب بخورید «مجرم» شناخته نمی‌شوید. :)

من همون موقع اش هم که ایران بودم به ..مم هم نبود این قوانین مسخره ماه رمضان .
همیشه داشتم یه چیزی میخوردم . یه بار (خیلی تابلو) رفتم کیک و شیر کاکائو گرفتم بر خیابون راه میرفتم و میخوردم :دی
فقط هم یک بار یه دونه از این بچه بسیجی ها بهم گیر داد یکی زدم زیر گوشش رفت که فرمانده شو بیاره الان یه 9 سالی هست که رفته فرماندشونو بیاره :)))

فکر کن خداشون مهمونی میگیره بعد میگه چیزی بخوری چوب فرو میکنم بهت :)))))) شاشیدم به اون خداشون .

Anarchy
07-11-2013, 06:06 AM
من امروز یاد اون برنامه شبکه ۲ افتادم ، یادتون هست زمان ۲۲ بهمن اینها که میشد یکی‌ با ماژیک نقاشی می‌کشید و داستان یکی‌ نقل میکرد! این رو هنوز پخش میکنند یا دیگه نیست؟

نه دیگه نمیذاره کسری جان...چه قدر بچه بودیم دهه زجر(فجر) خوشحال بودیم...نمیدونستیک همه بدبختیمون از همین دهه هست !!

Soheil
07-12-2013, 08:58 AM
اینجا هم بیشترین ناسازگاری فرهنگی را اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس با جامعه دارند و از همین رو آنها را آزوتسیال (جامعه ستیز) مینامند طوری که یک بار هم وزیر کشور آلمان اگر اشتباه نکنم از این واژه استفاده کرده بود که منجر به استعفایش شد .
این یک حقیقت است که در اروپا بیشترین ناسازگاری فرهنگی را اعراب مسلمان حاشیه خلیج فارس دارند (منبعد من جایی گفتم اعراب بدانید منظور اعراب حاشیه خلیج فارس است ! دهنم سرویس میشود هی بخواهم همه اش را بنویسم .)

میگم این داستان وزیر رو که گفتی میشه لینک متن خبرشو بهم نشون بدی؟:e40f:

+
داستان این واژه paki چیه؟ استفاده ازش میتونه موجب مجازات بشه؟ در چه صورت؟ (گویا میتونه موجب مجازات بشه)
من شنیدم در انگلستان این واژه برای خطاب قرار دادن مهاجران اهل جنوب آسیا(پاکستان و ...) استفاده میشه.

+
ظاهرا در اروپا نسبت به ایران برای نژادپرستی قوانین سخت تری وجود داره، درسته؟ مردمشون چی نژادپرست تر از ایرانیان هستند؟:e303:

------
در دیکشنری هم توصیه کرده از واژه paki استفاده نکنید:

British English taboo
a very offensive word for someone from Pakistan or India. Do not use this word.

Soheil
07-12-2013, 09:56 AM
به یکی از نزدیکان که حدودا 10 سالشه میگم چرا همش که بهت میگن فلان کارو نکن میگی فلانی هم اینکارو میکنه؟ این درست نیست و مغلطه تو هم بدیه.
میگه خود تو هم همیشه همینو میگی!(خودت هم از این مغلطه استفاده میکنی):e412:

Nevermore
07-12-2013, 10:31 AM
اینو چه طوری تا وسطش رفتی ؟! وسط هاش منظورم تا مرحله دومه(گفتم مرحله یاد بازیهای سگا افتادم).گفتم این بازی که از همه ی سایت های معروف 9 از 10 گرفته حتما بازی خوبیه.اما آنقدر مزخرف بود که حالم را به هم زد.الان میخوام برم BioShock Infinite رو بخرم بلکه پس از مدت ها از یک بازی کامپیوتری لذت ببریم.

sonixax
07-12-2013, 03:02 PM
میگم این داستان وزیر رو که گفتی میشه لینک متن خبرشو بهم نشون بدی؟

لینک خبر وزیر کشور رو هر چی گشتم پیدا نکردم :(
ولی گفته بود "مهاجرین عرب و ترک بی استعداد هستند و توانایی یادگیری زبان آلمانی رو ندارند و با جامعه ما همخوانی ندارند" و این گفته رو برگردونده بود به نژادشون .

البته این خبر مدیر بانک مرکزی رو هم داشته باشید : جنجال بر سر اظهارات «نژادپرستانه» مدیر بانک مرکزی آلمان | آلمان | DW.DE | 29.08.2010 (http://www.dw.de/%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D 8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/a-5953947)

داستان این واژه paki چیه؟ استفاده ازش میتونه موجب مجازات بشه؟ در چه صورت؟ (گویا میتونه موجب مجازات بشه)
من شنیدم در انگلستان این واژه برای خطاب قرار دادن مهاجران اهل جنوب آسیا(پاکستان و ...) استفاده میشه.

توی آلمان من نشنیدم تا حال کسی از این واژه استفاده کنه . نژادپرستهای اینها مثلن از واژه هایی مثل Schwartzkopf (کله سیاه) استفاده میکنند . جالبه که یک شرکت خیلی معروف هم هست :))

ظاهرا در اروپا نسبت به ایران برای نژادپرستی قوانین سخت تری وجود داره، درسته؟ مردمشون چی نژادپرست تر از ایرانیان هستند؟

اگر به شکل علنی و عملی طوری که به شخص آسیب برسونه باشه بله قوانین سخت گیرانه ای هست ! ولی به شکل زبانی نه کاری نمیکنند .
خیلی وقتها هم این نژادپرستی ها پنهانی هستش . یعنی طرف توی روت داره میخنده و قرمز و سرخ و آبی میشه که وای شرمنده که قانون بهم اجازه نمیده این کار رو براتون بکنم !!! (در صورتی که قانون میگه باید اون کار رو بکنه) و این طوری بهتون آسیب میرسونند .
در این مواقع من همیشه بهشون میگم که یک کپی از قانون بهم بدید یا برام بنویسید . به محض اینکه بگه نمیتونم و اجازه ندارم زنگ میزنم پلیس تا پلیس مساله رو صورت جلسه کنه :e056: بعد هم شکایت به دادگاه . تا حالا این طوری 3 تاشونو از کار اخراج کردم و حکم دادگاه این بوده که اونها دیگه حق ندارند در مشاغل دولتی یا شرکتهای زنجیره ای فعالیت داشته باشند .

sonixax
07-12-2013, 03:03 PM
وسط هاش منظورم تا مرحله دومه(گفتم مرحله یاد بازیهای سگا افتادم).گفتم این بازی که از همه ی سایت های معروف 9 از 10 گرفته حتما بازی خوبیه.اما آنقدر مزخرف بود که حالم را به هم زد.الان میخوام برم BioShock Infinite رو بخرم بلکه پس از مدت ها از یک بازی کامپیوتری لذت ببریم.

شهریار جان بایوشاک رو خیلی با حوصله بازی کن و به همه جزئیات داستان دقت کن . آخرش بدجوری قافلگیر میشی :دی داستان خیلی باحالی داره .

Theodor Herzl
07-12-2013, 03:10 PM
من شنیدم در انگلستان این واژه برای خطاب قرار دادن مهاجران اهل جنوب آسیا(پاکستان و ...) استفاده میشه.paki در آمریکایی شمالی بیشتر به کار برده میشه و به پاکستانی‌‌ها می‌گویند ، مجازات هم نداره ، در انگلیس به مسلمون‌ها در کّل همه را asian می‌گویند

Dariush
07-12-2013, 10:51 PM
آندد جان، تورنت یا لینکی برای دانلودِ فصلِ دومِ بیگ‌بنگ تئوری داری؟
قسمت‌های هفت به بعدِ فصلِ اول واقعا خنده‌دار بودند! هوارد خیلی باحال است، یکی را در زندگیِ شخصی می‌شناسم که با او مو نمی‌زند! بعد هم الان با قاطعیت می‌توانم بگویم بیش از همه از لئونارد خوشم می‌آید، شلدون شخصیتی بسیار مزخرف است که من یک ساعت هم تحملش نخواهم کرد!

Nevermore
07-12-2013, 11:08 PM
قسمت‌های هفت به بعدِ فصلِ اول واقعا خنده‌دار بودند! هوارد خیلی باحال است، یکی را در زندگیِ شخصی می‌شناسم که با او مو نمی‌زند! بعد هم الان با قاطعیت می‌توانم بگویم بیش از همه از لئونارد خوشم می‌آید، شلدون شخصیتی بسیار مزخرف است که من یک ساعت هم تحملش نخواهم کرد!

The Big Bang Theory Season 2 (http://kickass.to/the-big-bang-theory-season-2-t3157697.html)این کیک اس تورنت خیلی سایت خوبیه.تقریبا همه چیز را می توانید در این سایت پیدا کنید.به گمانم جامع ترین سایت تورنت های غیر خصوصی است.

Dariush
07-12-2013, 11:26 PM
خیلی ممنون شهریار جان, تورنتِ خوبی‌ست, اگرچه که اپیزودِ 19 در آن نیست, اما آنرا می شود جدا از جایی دیگر دانلود کرد.
این سایت publichd.se هم نمیدانم میشناسید یا خیر، برای فیلم‌های سینمایی و بازی خیلی خوب است. من ازش واقعا راضی هستم.

undead_knight
07-12-2013, 11:47 PM
isoHunt › the BitTorrent & P2P search engine (http://isohunt.com/)
در این سایت تمامی سیزن های بیگ بنگ یافت میشه.در ضمن من بسیاری از فیلم های خوب رو هم ازش دانلود کردم همیشه راضیم:))
هوارد کلا شخصیتش نمک داستانه:))
شلدون رو هم که من گفتم ویژگیش این هست که بسیاری از طنزها رو میسازه،من دوسش دارم نه به خاطر شخصیتش به خاطر خندیدنم به بقیه:))

Anarchy
07-13-2013, 06:30 AM
دوستان نظرتون در مورد این مطلب چیه ؟

The Infinite and Eternal Nature of the Universe (http://www.byteland.org/cosmology/infinity.html)

shirin
07-13-2013, 07:42 AM
با کامپیوتر با فیلترشکن سایفون لوگین کردم بعد از مدتها. سرعتش عالیه. انگار نه انگار که دارم از فیلترشکن استفاده میکنم.

meaning
07-13-2013, 01:58 PM
دوستان نظرتون در مورد این مطلب چیه ؟

The Infinite and Eternal Nature of the Universe (http://www.byteland.org/cosmology/infinity.html)

wow

GREAT

meaning
07-13-2013, 02:00 PM
درود
دوستان کسی هست مرا در آموختن هوش مصنوعی یاری کند ؟؟
لینک یا کتاب ِ ارزشمندی که کد نویسی در PROLOG را آموزش دهد.

sonixax
07-13-2013, 03:20 PM
درود
دوستان کسی هست مرا در آموختن هوش مصنوعی یاری کند ؟؟
لینک یا کتاب ِ ارزشمندی که کد نویسی در PROLOG را آموزش دهد.

یک سری به اینجا بزنید : PD Books کتابهای مرتبط با ابزارها و زبانهای مختلف برنامه نویسی دات نت
(http://persiadevelopers.com/Books/)
اینجا رو هم یک نگاهی بیندازید : http://www.amazon.co.uk/Artificial-Intelligence-Algorithms-Books/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A403972%2Cp_lbr_books_authors_browse-bin%3APeter%20Norvig|Paul%20J.%20Deitel
شاید چیزی پیدا کنید . من خودم هرگز دنبال AI نبودم تنها یک دوستی داشتم که روش کار میکرد که خدابیامرزش کردند (یک هوش مصنوعی برای سپاه آغا نوشت و بعدش خیلی وقته ازش خبری نیست) .

meaning
07-13-2013, 03:24 PM
من نباید عقب نشینی کنم و به طرف اسلام متمایل شوم درست هست که تنها هستم ولی به نسل خودم خیانت نمی کنم کاش می شد مغزم را درون محلولی قرار دهم تا روشن تر و منطقی تر فکر کند.

meaning
07-13-2013, 03:34 PM
یک سری به اینجا بزنید : PD Books کتابهای مرتبط با ابزارها و زبانهای مختلف برنامه نویسی دات نت
(http://persiadevelopers.com/Books/)
اینجا رو هم یک نگاهی بیندازید : http://www.amazon.co.uk/Artificial-Intelligence-Algorithms-Books/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A403972%2Cp_lbr_books_authors_browse-bin%3APeter%20Norvig|Paul%20J.%20Deitel
شاید چیزی پیدا کنید . من خودم هرگز دنبال AI نبودم تنها یک دوستی داشتم که روش کار میکرد که خدابیامرزش کردند (یک هوش مصنوعی برای سپاه آغا نوشت و بعدش خیلی وقته ازش خبری نیست) .

سپاسمندم سانیکساز گرامی متاسفانه هوش مصنوعی در ایران بسیار مظلوم است حتی در دانشگاه های بزرگ مثل تهران و شریف در حالی که در آینده ای نزدیک به باور من دنیا را فتح خواهد کرد بله سپاه کسانی را که کامپیوتر کار می کنند بسیار نیاز دارند من خواستم بروم سپاه(بخاطر دربدری و بیکاری) گفتند اگر لیسانس کامپیوتر داشته باشی حقوق بسیار خوب و امکانات زیادی در اختیارت قرار می دهند که خوشبختانه من شرایطش را نداشتم غرض اینکه سراغ تنها آموزشگاه رایانه شهرمان که رفتم متصدی ثبت نام گفت این که گفتی چه هست ؟؟ به هر حال خوشحال می شوم اگر کسی در این انجمن هست که هر قدر کوچک هم مرا در نوشتن برنامه ای کوچک یاری کند.

meaning
07-13-2013, 03:38 PM
با این پست ها امنیتم به خطر نمی افتد ؟؟ من زندگی کردن را دوست دارم البته با وجود دوستانی مثل شما.:e032:

sonixax
07-13-2013, 04:12 PM
با این پست ها امنیتم به خطر نمی افتد ؟؟ من زندگی کردن را دوست دارم البته با وجود دوستانی مثل شما.

از Tor استفاده کنید که ردپایتان پنهان شود .

Soheil
07-13-2013, 05:11 PM
با این پست ها امنیتم به خطر نمی افتد ؟؟ من زندگی کردن را دوست دارم البته با وجود دوستانی مثل شما.:e032:

صد البته بهتره همیشه چند درجه بیشتر از اینکه فکر میکنی لازمه، احتیاط کنی. ولی جای ترس هم وجود نداره آن چنان. زندگی ای که توش نتونی حرفتو بزنی هم به نظر من آن چنان ارزشی نداره...

مگه نمیتونی از تور استفاده کنی؟:e303:

https://www.torproject.org/dist/torbrowser/tor-pluggable-transports-browser-2.4.12-alpha-2-pt1_en-US.exe

meaning
07-13-2013, 05:23 PM
صد البته بهتره همیشه چند درجه بیشتر از اینکه فکر میکنی لازمه، احتیاط کنی. ولی جای ترس هم وجود نداره آن چنان. زندگی ای که توش نتونی حرفتو بزنی هم به نظر من آن چنان ارزشی نداره...

مگه نمیتونی از تور استفاده کنی؟:e303:

https://www.torproject.org/dist/torbrowser/tor-pluggable-transports-browser-2.4.12-alpha-2-pt1_en-US.exe

نرم افزار تور سرعت مرور گر را به شدت کاهش می دهد سرعت نت من 128 هست فکرش را بکنید با تور چه شود.:e407:

Soheil
07-13-2013, 05:33 PM
نرم افزار تور سرعت مرور گر را به شدت کاهش می دهد سرعت نت من 128 هست فکرش را بکنید با تور چه شود.:e407:
128 که آنچنان بد نیست. من الان با تور اومدم و سرعتش هم متوسطه. حداقل نسبت به فیلترشکن های دیگه از نظر امنیت خیالم راحته...

این روزها تور رو امتحان کردی شما؟ به نظر من هر چقدر هم سرعتش پایین باشه با تور بیایی بهتره. اگر هم دیدی سرعتش پایینه پروکسی فایر یا hot spot shield رو روشن بذار، شاید سرعت تور بهتر بشه...

meaning
07-13-2013, 05:45 PM
128 که آنچنان بد نیست. من الان با تور اومدم و سرعتش هم متوسطه. حداقل نسبت به فیلترشکن های دیگه از نظر امنیت خیالم راحته...

این روزها تور رو امتحان کردی شما؟ به نظر من هر چقدر هم سرعتش پایین باشه با تور بیایی بهتره. اگر هم دیدی سرعتش پایینه پروکسی فایر یا hot spot shield رو روشن بذار، شاید سرعت تور بهتر بشه...

نه از وقتی که 128 گرفتم کارساز نیست با 256 می شد ولی این یکی نه.

یعنی حتماً باید تور باشد ؟؟ پروکسی فایر کار تور را انجام نمی دهد ؟؟ ساکس و وی پی ان چطور ؟؟ نرم افزار های تغییر IP چطور ؟؟

meaning
07-13-2013, 05:53 PM
ببخشید چگونه می توان از تارنمای آمازون کتاب خریداری کرد ؟؟

Soheil
07-13-2013, 05:53 PM
نه از وقتی که 128 گرفتم کارساز نیست با 256 می شد ولی این یکی نه.

یعنی حتماً باید تور باشد ؟؟ پروکسی فایر کار تور را انجام نمی دهد ؟؟ ساکس و وی پی ان چطور ؟؟ نرم افزار های تغییر IP چطور ؟؟

عجیبه... مطمئنی؟ تور کانکت میشه اصلا؟ نسخه obfs رو امتحان کردی؟ اون لینک که دادم آخرین نسخه تور obfs هستش. نسخه های معمولی فکر نمیکنم دیگه کار بکنند و ما مدتهاست نسخه obfs رو استفاده میکنیم.

آره. یک your freedom بود که اون هم دیگه مدتهای مدیدیست کار نمیکنه. بعید میدونم بدرد بخوره. اینها که گفتی و بقیه هم گمان نمیکنم هیچکدام امنیت مطلوبی داشته باشند.

میلاد(سونیکساکس) بهتر میدونه...

Theodor Herzl
07-13-2013, 07:42 PM
ببخشید چگونه می توان از تارنمای آمازون کتاب خریداری کرد ؟؟باید حساب پی‌پال یا کردیت کارت داشته باشید و آدرس خارج از ایران

sonixax
07-13-2013, 07:52 PM
ببخشید چگونه می توان از تارنمای آمازون کتاب خریداری کرد ؟؟

اگر داخل ایران هستید از طریق این کتابفروشیها میتونید انجام بدید :

آدینه بوک: فروشگاه اینترنتی کتاب - خرید آنلاین کتاب (http://www.adinehbook.com/)
انتشارات روش نو (http://ravesheno.com/)
سایت آی آی کتاب فروش اینترنتی کتاب خارجی و خرید و تهیه کتاب خارجی از آمازون و تبلیغ کتاب
(http://www.iiketab.com/)

Dariush
07-13-2013, 09:29 PM
اگر داخل ایران هستید از طریق این کتابفروشیها میتونید انجام بدید :

آدینه بوک: فروشگاه اینترنتی کتاب - خرید آنلاین کتاب (http://www.adinehbook.com/)
انتشارات روش نو (http://ravesheno.com/)
سایت آی آی کتاب فروش اینترنتی کتاب خارجی و خرید و تهیه کتاب خارجی از آمازون و تبلیغ کتاب
(http://www.iiketab.com/)
ارزش ندارد میلاد جان! یک کتاب 20 دلاری را باید هفتاد هزار تومان بخرید، تازه بدون دست‌مزدِ سایت واسطه و هزینه پست و اینها! اسپاگتی ایبوک را برای همین مواقع آفریده است دیگر، این همه سایت دانلود کتاب و تورنت و گوگول بوک هست جهتِ رفاهِ حالِ ما!

sonixax
07-13-2013, 09:36 PM
ارزش ندارد میلاد جان! یک کتاب 20 دلاری را باید هفتاد هزار تومان بخرید، تازه بدون دست‌مزدِ سایت واسطه و هزینه پست و اینها! اسپاگتی ایبوک را برای همین مواقع آفریده است دیگر، این همه سایت دانلود کتاب و تورنت و گوگول بوک هست جهتِ رفاهِ حالِ ما!

خوب کلن کتاب در اینجا گرون هستش داریوش جان .
البته اون انتشارات روش نو خودش مستقیم توی آمریکا شعبه داره براتون میفرسته .
و البته خیلی کتابها هستند که نسخه PDF ندارند . مثل کتابهای داریوش درخشانی .

meaning
07-13-2013, 09:38 PM
لطفا نشانی تارنمای تورنت را بدهید.

Dariush
07-13-2013, 09:41 PM
لطفا نشانی تارنمای تورنت را بدهید.
torrentz.eu
isohunt.com
برای کتاب یکی دو تا ترکر خصوصی هم هستند از جمله Bitme که دعوتنامه‌شان بسیار سخت گیر می‌اید اما تقریبا همه‌چیز در آن یافت میشود.

Theodor Herzl
07-14-2013, 04:19 AM
من حوصله نشستن و کتاب خواندن را ندارم ، بیشتر آدیو بوک دانلود می‌کنم در ماشین هر جای دیگر گوش می‌کنم

meaning
07-14-2013, 05:36 AM
من حوصله نشستن و کتاب خواندن را ندارم ، بیشتر آدیو بوک دانلود می‌کنم در ماشین هر جای دیگر گوش می‌کنم

چه خوب ؛ لینک تارنما لطفاً:e032:

Russell
07-14-2013, 05:57 AM
کلا گویا گرفتن دعوتنامه برای اینگونه سایتها مخصوصا در ایران سخت است،چرا که معمولا نیاز است Ratio بالایی داشته باشی و اگر دانلودر بودن در ایران سخت است آپلودر بودن غیر ممکن است.ولی من علاقه دارم هر طوری شده در این تورنت‌هایِ خصوصی اشتراک کتاب عضو بشوم ،بعضی کتابها را که میخواهم و در شبکه عمومی پیدا نمیشود، عقده‌ای نشوم :e404:

Anarchy
07-14-2013, 07:58 AM
کلا گویا گرفتن دعوتنامه برای اینگونه سایتها مخصوصا در ایران سخت است،چرا که معمولا نیاز است Ratio بالایی داشته باشی و اگر دانلودر بودن در ایران سخت است آپلودر بودن غیر ممکن است.ولی من علاقه دارم هر طوری شده در این تورنت‌هایِ خصوصی اشتراک کتاب عضو بشوم ،بعضی کتابها را که میخواهم و در شبکه عمومی پیدا نمیشود، عقده‌ای نشوم :e404:

خب حالا چطوری میخوای به دست بیاری دعوت نامه رو ؟ اگر راهی پیدا کردی خبر بده راسل جان:e405:

Russell
07-14-2013, 10:36 AM
خب حالا چطوری میخوای به دست بیاری دعوت نامه رو ؟ اگر راهی پیدا کردی خبر بده راسل جان
اگر راهش را پیدا کرده بودم که کار را تمام کرده بودم.من دیده‌ام بعضی جاها دعوتنامه مبادله میکنند ولی شرطش‌ این است که خوب آپلود کنی و Ratio‌ات را در سایتهای دیگر بعنوان سند میخواهند.
باشد آنارشی جان ،نفر اول خودت را خبر میکنم.

Nevermore
07-14-2013, 11:55 AM
الان وضعیت قیمت های کتاب ها وحشتناک شده و از طرفی خواندن ای بوک پشت مانیتور هم بی اندازه خسته کننده است.من تقریبا یک ترم دانشگاه را بدون خرید حتی یک کتاب تمام کردم اما پدر کمرم در آمد.تصمیم گرفتم بروم یک تبلت 10 اینچی بخرم.اما لعنتی آنقدر گران است که مجبور شدم به همین تبلت های چینی قناعت کنم.البته سخت افزار خوبی دارند اما هنوز به دست ام نرسیده تا ببینم واقعا خوب است یا نه.فکر کنم سر 6 ماه پول کتاب هایی که باید می پرداختم اندازه قیمت تبلت شود.

Russell
07-14-2013, 12:30 PM
من مدتی دنبال ebook reader بودم.در بازار همه دنبال تبلت و ipod و این‌ها هستند.خیلی کم پیدا میشود جایی.ولی بهترین همان است.البته خیلی وقت پیش بود،نمیدانم قیمیت kindle چطور است و آیا در بازار پیدا میشود؟

Dariush
07-14-2013, 12:42 PM
من مدتی دنبال ebook reader بودم.در بازار همه دنبال تبلت و ipod و این‌ها هستند.خیلی کم پیدا میشود جایی.ولی بهترین همان است.البته خیلی وقت پیش بود،نمیدانم قیمیت kindle چطور است و آیا در بازار پیدا میشود؟
آری ؛ ایبوک‌ریدر واقعا یک دنیای دیگری‌ست. من دوستی داشتم که با استفاده از مانیتور اگر ده دقیقه کتاب می‌خواند سرش درد می‌گرفت. اما یکی از همین ایبوک‌ریدر‌ها گرفت و با آن کاملا راحت بود. قیمتِ الانِ ایبوک‌ریدر را ندارم راسل‌جان. اما در همین اینترنت من چندین جا دیده‌ام هتا دست دومش را بفروشند. از جمله در بازارچه پرشین‌تولز یا در ایسام. سونی هم مدلهای خوبی دارد.

meaning
07-14-2013, 01:42 PM
به نظر من موجوداتی با هوش بالا تمدن ما را روی زمین به وجود آورده اند و تا حدودی ما را کنترل می کنند آن ها به سیاره خودشان باز می گردند.

Philo
07-14-2013, 01:53 PM
هم اکنون از بی بی سی شنیدم بیات زنجانی گفته روزه دارا می تونن اگر تاب تشنگی نداشتن آب بخورن، نظرتون چیه؟

Dariush
07-14-2013, 02:05 PM
هم اکنون از بی بی سی شنیدم بیات زنجانی گفته روزه دارا می تونن اگر تاب تشنگی نداشتن آب بخورن، نظرتون چیه؟
بالاخره گرمای تابستان توانست حرف حالی‌اش کند، علم پزشکی و منطق که نتوانست!

meaning
07-14-2013, 02:17 PM
اگر دین را مانند دیگر اندیشه ها بدانیم که در طولتاریخ به وجود آمده اند رفته رفته مستهلک می شوند علی رغم بسیاری از مدهبیون و این واقعیت طبیعت را باید قبول کرد به فرموده علی شریعتی : تنها چیزی که ثابت است تغییر است و این تنها بی خدایی است که در مسیر این تکامل مثل گلوله ی برفی که از بالای کوه غلط می خورد به مرور زمان تکامل پیدا می کند برخلاف دیگر ایدئولوژی های ساخت دست بشر .

Theodor Herzl
07-14-2013, 04:18 PM
3000 Free Audio Books + eBooks, Download for iPhone, Android, Kindle and more! (http://www.booksshouldbefree.com/)

Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine (http://archive.org/)

هر کتابی‌ که آدیو بوک آن وجود داشته باشد در این ۲ سایت پیدا میشود.

shirin
07-14-2013, 08:36 PM
دلم میخواد برم فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینم.

Alice
07-14-2013, 09:09 PM
من که اصلا دل و دماغ سینما رفتن ندارم! یک زمانی برای تماشای این نمایش و آن اکران تازه دست و پا میشکستم؛
امروزه بکلی از هنر روی گردان شده‌ام.دفترچه هم یش از حد حزن‌آلود شده این روزها؛ دوستان این چه وضعیتی‌ست؟

shirin
07-14-2013, 09:13 PM
آلیس احتمالا چون خودت حزن آلود شدی همه جا رو حزن انگیز میبینی. وگرنه من که احساس نکردم دفترچه حزن آلود هست. :-D

Alice
07-14-2013, 09:25 PM
دقیقاً هنگام نگاشتن آن عبارت خودم متوجه همین نکته شدم شیرین، ولی از جاییکه دوستان دیگر هم به این نکته
اشاراتی داشتند فکر کردم شاید واقعاً چنین باشد. تو هم که همیشه روی دکمه‌ی :-D هستی! :)

shirin
07-14-2013, 09:29 PM
از این به بعد اینو :-) استفاذه میکنم. :-)

meaning
07-15-2013, 11:40 AM
اسپاگتی ما را از دست اسلام نجات بدهد واقعاً وحشی وحشی همه گیشان وحشی و خون خوار.

Philo
07-16-2013, 11:33 AM
عجیب است که اینرا تا به حال ندیده بودم. لینکش را میدهی؟ اما شگفت‌آور اینکه در skepdic.com اثری از این سفسطه نیست، در حالیکه بسیار مهم است. حتما در آنجا هم مثل دیوید کلی در هنر استدلال، اسکاتلندی واقعی را نوعی مصادره به مطلوب به حساب آورده اند.

shirin
07-16-2013, 01:34 PM
پانصد و هفتاد هزار تومن از یکی طلبکارم. از هفته قبل بهم گفت شماره کارت بده تا انتقال بدم بهت. از همون موقع هر چی بهش زنگ میزنم جواب تلفن منو نمیده اس ام اس دادم که صد و هفتاد تومنش هم نمیخواد بدی چهارصدتومن بریز به حسابم. باز جوابمو نمیده. با شماره های غریبه زنگ میزنم جواب میده معذرت خواهی میکنه که خیلی سرش شلوغ بوده و امروز حتما میریزه به حساب. الان یه هفته هست این داستان ادامه داره. و منم که از رو نمیرم. هی زنگ میزنم بهش. فقط موندم که هدفش چیه از اینکار؟ که پول منو میخواد بده نمیخواد بده. کلا این یعنی چی؟

sonixax
07-16-2013, 02:35 PM
کلا این یعنی چی؟

یعنی اینکه پول نداره که پرداخت کنه .

shirin
07-16-2013, 04:02 PM
خب بگه الان ندارم. چرا منو سرکار میذاره؟

sonixax
07-16-2013, 04:08 PM
خب بگه الان ندارم. چرا منو سرکار میذاره؟

لابد روش نمیشه :دی

shirin
07-16-2013, 04:20 PM
روش میشه منو اینقدر سرکار بذاره؟ :دی

sonixax
07-16-2013, 04:23 PM
روش میشه منو اینقدر سرکار بذاره؟ :دی

شده دیگه :دی
شخصن خیلی آدمها رو دیدم که وقتی روشون نمیشه چیزی رو رُک بگند آدم رو میپیچونند .

viviyan
07-17-2013, 02:47 PM
ماه مهمانی خدا بر همه دوستان روزه دار و روزه ندار! دفترچه ای مبارک:)))

یکی از دلایلی که با فیسبوک حال نمیکنم اینه که احساس میکنم جوش بیش از اندازه فرندلی و لوسه!این مسلمین عزیز(از هر نژادی!) هم که قوز بالا قوزند توی هر پیجی از هر موضوعی زرتی میزنند رمضان مبارک،حالت تهوع گرفتم جدا:))توی پلاس لااقل شمار آدم حسابی ها خیلی بیشتره:)

من که توی خونه خوردم و خوابیدم و البته یاد دوستان روزه دار رو هم زنده نگه داشتم:)))

خب لابد تو پیج هایی لوس عضوی. من فقط پیجایی عضوم که بیشینه کاربراش بی دین و بی خدان. خوشبختانه بیشتر ادلیستمم بی دین و بی خدا یا بی تفاوتن. :e414:

کاربران دفترچه، میان دفترچه با رعایت کلی مسایل ایمنی و با خودشون بحث میکنن، کلی احساس روشنگر بودن بهشون دست میده. جای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟ :e402: ترسوها... :e404:

viviyan
07-17-2013, 02:53 PM
پانصد و هفتاد هزار تومن از یکی طلبکارم. از هفته قبل بهم گفت شماره کارت بده تا انتقال بدم بهت. از همون موقع هر چی بهش زنگ میزنم جواب تلفن منو نمیده اس ام اس دادم که صد و هفتاد تومنش هم نمیخواد بدی چهارصدتومن بریز به حسابم. باز جوابمو نمیده. با شماره های غریبه زنگ میزنم جواب میده معذرت خواهی میکنه که خیلی سرش شلوغ بوده و امروز حتما میریزه به حساب. الان یه هفته هست این داستان ادامه داره. و منم که از رو نمیرم. هی زنگ میزنم بهش. فقط موندم که هدفش چیه از اینکار؟ که پول منو میخواد بده نمیخواد بده. کلا این یعنی چی؟

شمارشو بده به من، زنگ بزنم کامل ازش پولتو بگیرم. صد و هفتادش برا خودم. چهارصدش برای تو :e056:

shirin
07-17-2013, 03:09 PM
با زنگ زدن نمیتونی ازش پول بگیری باید بری سراغش. دفترش خیلی دوره از من وگرنه خودم رفته بودم. تاچارا هست. میری؟ البته اینم بگم که ممکن هست کسی نباشه تو دفترش. و اینهمه راه بری و پشت در بسته بمونی. :-)

viviyan
07-17-2013, 03:19 PM
با زنگ زدن نمیتونی ازش پول بگیری باید بری سراغش. دفترش خیلی دوره از من وگرنه خودم رفته بودم. تاچارا هست. میری؟ البته اینم بگم که ممکن هست کسی نباشه تو دفترش. و اینهمه راه بری و پشت در بسته بمونی. :-)

آره میرم. :e00e:

Dariush
07-17-2013, 03:24 PM
خب لابد تو پیج هایی لوس عضوی. من فقط پیجایی عضوم که بیشینه کاربراش بی دین و بی خدان. خوشبختانه بیشتر ادلیستمم بی دین و بی خدا یا بی تفاوتن.
درود ویوی عزیز؛
راستش من هم با آندد موافقم.شبکه‌های اجتماعی از هدفِ اصیل و حقیقیِ خود فاصله‌ای چند فرسخی یافته و عملا تبدیل به سوداکده‌ی لایک و جلف‌بازی‌های منزجر کننده و گاه مشمئزکننده تبدیل شده که یافتنِ محتوای ارزشمند در میانِ انبوه عظیم محتویاتِ بی‌ارزش و سخیف آنقدر دشوار شده که ندرتا ارزشِ وقت‌گذاشتن دارد!

shirin
07-17-2013, 03:25 PM
یه هفته دیگه صبر کن اگه نتونسم ازش بگیرم تو رو میفرستم. :دی

viviyan
07-17-2013, 03:38 PM
درود ویوی عزیز؛
راستش من هم با آندد موافقم.شبکه‌های اجتماعی از هدفِ اصیل و حقیقیِ خود فاصله‌ای چند فرسخی یافته و عملا تبدیل به سوداکده‌ی لایک و جلف‌بازی‌های منزجر کننده و گاه مشمئزکننده تبدیل شده که یافتنِ محتوای ارزشمند در میانِ انبوه عظیم محتویاتِ بی‌ارزش و سخیف آنقدر دشوار شده که ندرتا ارزشِ وقت‌گذاشتن دارد!

درود داریوش.
شبکه های اجتماعی آینه نیمه نمای جامعه هستند. به نظرم نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت و سخت گرفت. من الان پیجمو باز کردم، چیزایی که تو پیجم هست، اونقدرام ناخوشایند نیست، یه کاریکاتور رو پیج کاریکاتورها گذاشته، دوستام استاتوس گذاشتن، پیج ستاد مبارزه با چرندیات یه مطلب گذاشته و ... در مجموع بد نیست. مدیریت پیج فیس بوک تا حدودی دست خود آدمه و هرچیزی رو که آدم خوشش نیاد به راحتی میتوونه نبینه.

یه هفته دیگه صبر کن اگه نتونسم ازش بگیرم تو رو میفرستم. :دی

باشه :e056:

sonixax
07-17-2013, 04:02 PM
جای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟ ترسوها...

راستش این کار را کرده ایم ویوی جان !
نزدیک 2000 تا پست در عَندیشه ها تنهایی دارم :دی
مساله نبودن در آنجا خفقان و سانسور شدیدی هست که اعمال میکنند . یعنی اگر پستهای من در عَندیشها سانسور نمیشد نزدیک 5000 تایی میشد .
برای همین به فارومی که کنترلش دست اسلامگرا جماعته نمیرم و نخواهم رفت . سر هم میهن هم خام دوستان شدم :دی رفتم دیدم نه بابا همون Shit همیشگی هستش .

undead_knight
07-17-2013, 04:43 PM
خب لابد تو پیج هایی لوس عضوی. من فقط پیجایی عضوم که بیشینه کاربراش بی دین و بی خدان. خوشبختانه بیشتر ادلیستمم بی دین و بی خدا یا بی تفاوتن. :e414:

کاربران دفترچه، میان دفترچه با رعایت کلی مسایل ایمنی و با خودشون بحث میکنن، کلی احساس روشنگر بودن بهشون دست میده. جای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟ :e402: ترسوها... :e404:
والا اکثر پیج هایی که فالو میکنم جز لوس/بی مزه/بیخود محسوب نمیشند،مثل پیج برتراند راسل و مارک تواین یا پیج های ضد دین و... :))مسئله اینجاست که تولید محتوای اینها خیلی کمه و اینکه مثلا اگر از یک پیج فان خوشم بیاد چیزی که انزجارآورش میکنند فالوکنندگانش هستند نه خود پیجش:)
"ای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟"
من در بعضی فاروم ها این حرکت رو زدم و در برهه ای موفق به ساکت کردن مسلمین برای مدت طولانی شدم،کارنامه از این افتخار آمیز تر!؟:)))

meaning
07-17-2013, 05:01 PM
من هم در کارنامه ام افتخاراتی دارم .

meaning
07-17-2013, 05:03 PM
راستی فکر نمیکنید این چیزایی که شما می گویید مختص انسان های دوپایی به نام ایرانی ها هست ؟؟ یادتان هست برای قضیه 21 دسامبر در پیج ناسا چه کثافت کاری و آبرو ریزی کردند ؟؟

undead_knight
07-17-2013, 05:07 PM
راستی فکر نمیکنید این چیزایی که شما می گویید مختص انسان های دوپایی به نام ایرانی ها هست ؟؟ یادتان هست برای قضیه 21 دسامبر در پیج ناسا چه کثافت کاری و آبرو ریزی کردند ؟؟
ایرانی ها که اعجوبه ای هستند برای خودشون:))
ولی خب نه موارد دیگه هم هست،میگم دیگه توی پیجی که مخصوص ترول فوتبال هست طرف میزنه رمضان مبارک(خارجیه)بعد هم مثلا 1000 تا لایک میگیره!قشنگ دویست سیصد باری این کار رو تکرار کردند:)))این جور کارها و ترول بازیها رو البته بیشتر از سوی مسلمین و بعد در درجه بعد بنیادگرایان مذهبی سایر ادیان دیدم:)

meaning
07-17-2013, 05:14 PM
خب برای همین است که من گاهی یقین پیدا می کنم که این دین ددمنشانه برای این مردم ساخته شده است ؛ ایرانی تا باتوم تو سرش نباشد کنترل نمی شود مثل حیوانات می ماند همان درصد بسیار جزئی که همیشه در طول تاریخ ایران یا گوشه نشین شده اند مثل ابوالعلا معری یا مثل هدایت خودکشی یا مثل آرش بی خدا غرب نشین.

viviyan
07-17-2013, 07:27 PM
والا اکثر پیج هایی که فالو میکنم جز لوس/بی مزه/بیخود محسوب نمیشند،مثل پیج برتراند راسل و مارک تواین یا پیج های ضد دین و... :))مسئله اینجاست که تولید محتوای اینها خیلی کمه و اینکه مثلا اگر از یک پیج فان خوشم بیاد چیزی که انزجارآورش میکنند فالوکنندگانش هستند نه خود پیجش:)
"ای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟"
من در بعضی فاروم ها این حرکت رو زدم و در برهه ای موفق به ساکت کردن مسلمین برای مدت طولانی شدم،کارنامه از این افتخار آمیز تر!؟:)))

درسته، بیشتر پیج ها نقل قول میکنند. خیلی از پیج های بی دین و ضددین هم ادمیناش به نظرم احمق میرسن، یا چرندیات ضدمذهبی share میکنن یا از دنیا عقبن.
ولی در کل هنوز خوشبختانه رمضان مبارک و نماز و روزه هاتون قبول و این حرفا رو تو برگه ی فیس بوکم ندیدم :e056:

Anarchy
07-17-2013, 07:39 PM
امشب دفترچه یه کم شلوغ شده...امیدوار کنندس تا حدی :e405: !!

Soheil
07-18-2013, 02:15 PM
فکر میکنم کم کم وقتشه دور بعدی مسابقه برترین آواتار رو استارت بزنیم. نه؟

meaning
07-18-2013, 03:41 PM
اسپاگتی می خواست از دهه شصتی و هفتادی ها انتقام بگیرد که این انقلاب انگل گونه را مثل بوف شومی بر سر ما فرود آورد ؟؟ من که حاضرم بیست سال از عمرم در جمهوری ننگین اسلامی را بدهم فقط یک ساعت در حکومت محمد رضا شاه فقید زندگی کنم .

sonixax
07-18-2013, 04:48 PM
اسپاگتی می خواست از دهه شصتی و هفتادی ها انتقام بگیرد که این انقلاب انگل گونه را مثل بوف شومی بر سر ما فرود آورد ؟؟ من که حاضرم بیست سال از عمرم در جمهوری ننگین اسلامی را بدهم فقط یک ساعت در حکومت محمد رضا شاه فقید زندگی کنم .

میلادی یا خورشیدی ؟
چون دهه شصت و هفتادی های خورشیدی اصلن موقع خراب شدن این انتقام اسلامی متولد هم نشده بودند !

meaning
07-18-2013, 05:21 PM
میلادی یا خورشیدی ؟
چون دهه شصت و هفتادی های خورشیدی اصلن موقع خراب شدن این انتقام اسلامی متولد هم نشده بودند !

حقیقتاً هم این است ؛

ولی خب این یه گه ای است که اول و آخرش فرقی ندارد حالا چه دهه شصت خورشیدی چه صده ی شش ترسایی هرجایش رو که فوحش دهی نیک است ؛ ولی خب می توان برای اندکی نفس راحت کشیدن بین بد و بدتر بد را هم انتخاب کرد هرچند کوتاه ؛ رضا شاه کجا قطب زاده کجا ؛ بند تنبان فاطی و کرست زی زی خانوم // هر دو چسبانند اما این کجا و آن کجا ، یاد قطب زاده هم بخیر واقعاً .

Dariush
07-18-2013, 08:46 PM
فکر میکنم کم کم وقتشه دور بعدی مسابقه برترین آواتار رو استارت بزنیم. نه؟
درود.
بی‌باک گرانقدر، راستش من این روزها نوعی فقدانِ سرزندگی و حوصله را تجربه می‌کنم و همزمان درگیرِهای ذهنی بی‌سابقه‌ای دارم. پیشنهاد میکنم که این دور را شما برگزار کنید تا هم در راستای اصلِ اساسی دموکراسی، گردشِ نخبگان داشته باشم، هم قدری تنوع ایجاد شود و هم شما نشان دهید در اداره امورِ اجرایی کشور چند مرده حلاج هستید:e414::e056::e415::e105::e330:

Soheil
07-18-2013, 09:03 PM
درود.
بی‌باک گرانقدر، راستش من این روزها نوعی فقدانِ سرزندگی و حوصله را تجربه می‌کنم و همزمان درگیرِهای ذهنی بی‌سابقه‌ای دارم. پیشنهاد میکنم که این دور را شما برگزار کنید تا هم در راستای اصلِ اساسی دموکراسی، گردشِ نخبگان داشته باشم، هم قدری تنوع ایجاد شود و هم شما نشان دهید در اداره امورِ اجرایی کشور چند مرده حلاج هستید:e414::e056::e415::e105::e330:

درود داریوش عزیز:e303:
وای عجب پیشنهادی. داشتم میرفتم بخوابم که اینو دیدم. ممنون. همیشه دوست داشتم رییس جمهور شم. فکر کنم بتونم در راستای خواستهای مردم عمل کنم.:)

شب همگی خوش

بذارید قدرت دستم بیافته اعلام انقلاب آنارشیستی می کنم.:)

Alice
07-18-2013, 09:11 PM
چه‌قدر بانمکند این دختر پسرهایی که در فیس‌بوک تیریپ خسته و روشنفکرنما برمی‌دارند! :)

undead_knight
07-18-2013, 09:23 PM
چه‌قدر بانمکند این دختر پسرهایی که در فیس‌بوک تیریپ خسته و روشنفکرنما برمی‌دارند! :)
https://www.facebook.com/BIG.janr?fref=ts
و اسپاگتی ژانر را آفرید تا ما به ایشان بخندیم:))

meaning
07-18-2013, 10:54 PM
دوستان راهی برای گرخیدن از ایران ِ عزیز پیشنهاد دهید ؛ ترجیحاً سوئد باشد .

Anarchy
07-18-2013, 11:24 PM

مهاجرت (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-297/)

sonixax
07-19-2013, 01:27 AM

حالا چرا سوئد ؟

meaning
07-19-2013, 08:09 AM
با این لینکی که آنارشی عزیز گذاشت کلاً ناامید از رفتن برای ادامه تحصیل شدم ، چرا که برای من که حتی یک شاهی ته جیبم ندارم از آن طرف زیر فشار های اجتماعی و دیکتاتوری سه قلو زاییده ام بهترین را یا پناهندگی است که شما گفتید یا همان چیزی که قبلاً در فکرش بودم و امیرخان هم فرمودند به استخدام درآمدن در ارتش فرانسه البته گزینه ی دومی 10 سال عمر صرف کاری غیر از برای خود می شود ، به هر حال گرخیدن در هر دو صورت چه پناهندگی چه به استخدام درآمدن ارتش اگر امکان تحصیل در دانشگاه های آنجا نداشته باشم سودی ندارد و فقط عمر تلف کردن است ؛ سوئد هم چون یکی از کشورهای اروپایی است و برای کار بیشتر مناسب شاید باشد دو تا از دوستان که رفته بودند رضایت داشته اند هم از لحاظ دید بومی های آنجا که که به خارجی ها دارند و هم پایین بودن مشکلات معیشتی + کشور خلوتی هست و آرام و بیشتر با روحیات من سازگار است .

+برای استخدام در شرکت های کامپیوتری -سخت افزار ، نرم افزار - چه مدرکی لازم است لیسانس؟ ارشد ؟ منظور از تخصص که در آن جستار گفتید چیست ؟؟

پ.ن : من که در دوره کارشناسی به سر می برم بر فرض که بخواهم برای ادامه تحصیل برم؛ باید از صفر شروع کنم آنجا(یعنی با دیپلم) یا همین جا لیسانس را تمام کنم بعد بروم ؟؟

Anarchy
07-19-2013, 11:07 AM
قسم می خورم اگر قدرتی دستم بیافتد همه بسیجی ها و پاسدارها و مسلمان و مذهبیونی که روزه گرفته اند و باوری به اسلام داشته اند را به شدید ترین وضع ممکن قتل عام می کنم ... برایم مهم نیست بعد ها درباره اخلاق بی خدایی من چه قضاوتی می کنند ... حتی به زن و بچه هایشان رحم نمی کنم ... عذابی بچشنانمشان که محمد در قرآن لعینش برای کفار هم تصور نکرده است .:e00e:

حالا چرا این همه خشونت:e40d: ؟ چی شده ؟

Russell
07-19-2013, 11:43 AM
قسم می خورم اگر قدرتی دستم بیافتد همه بسیجی ها و پاسدارها و مسلمان و مذهبیونی که روزه گرفته اند و باوری به اسلام داشته اند را به شدید ترین وضع ممکن قتل عام می کنم ... برایم مهم نیست بعد ها درباره اخلاق بی خدایی من چه قضاوتی می کنند ... حتی به زن و بچه هایشان رحم نمی کنم ... عذابی بچشنانمشان که محمد در قرآن لعینش برای کفار هم تصور نکرده است .

کره خرّه جنده پیام اخطار می دهد بالای متن هم می نویسد " هو المعبود " دیوث ... اعصاب برای آدم نمی ذارند این اسلامیست های کثیف .

جناب Aquarius رعایت کنید.فحش جنسی (حتی اگر طرف کاربر اینجا نباشد) و سخن از گرایش به نسل کشی نداریم اینجا.
اینجا همه متوجه عصبانیت و ناراحتی شما میشوند چرا که از این تجربیات داشته‌اند .من پیشنهاد میکنم خودتان آن دو پست را ویرایش کنید.

Russell
07-19-2013, 11:50 AM
می خواستید چه شود ؟؟ از وقتی که آمده ام این خائن(خانم) whashning و آن یا محسن احمق مدام پیام اخطار می دهند چیزی که بیش تر از همه مرا جر می دهد پیام خصوصی کردن پیکی هست که حذف می کنند ... خوب الاغ وقتی حذف می کنی دیگر چرا پیام خصوصی می کنی ؟؟؟ خبر مرگت بن کن ولی پیام خصوصی نفرست که تو آخوندکی را ذر فلان پست طعنه زده ای یا تمسخر کرده ای .

من بنا به تجربه به شما میگویم پیش فرضتان را بگذارید که چنین سخنانی قرار است از مسلمین بشنوید.
اینجا را ببینید (http://www.daftarche.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-12/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%D B%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-538/) که کلکسیونی از تجارب دوستان است که همگی تقریبا در هم میهن بوده.برای من یکبار طوری شده بود هر بار در تالار هم اندیشی پست میدادم درجا یکی از مدیران آنرا پاک میکرد.این نوع سانسور ناعادلانه نشان از ضعف دارد، شما هم در موضع قویتری هستی اگر خونسردانه عمل کنی، پست پاک کردن در مقابل کاری که با آن‌ها میکنی چیزی نیست.

meaning
07-19-2013, 12:03 PM
پوزش مرا بپذیرید جناب راسل:e058: باور کنید به قول یاس "عصبی ام ی ِ زلزله ده ریشتر ای ِ توم // چرا اون با یقه بسته و ته ریش باید بره تو " قبول دارم کنترل خودم را از دست دادم گاهی وقتا واقعاً خسته می شوم نمی دانم چه جوری خودم را خالی کنم این از وضع ِ زندگی ام که همه اش زیر سایه شوم نظام ننگین اسلامی سوخت وقتی هم که می خواهی در محیط مجازی نفس راحتی بکشی به شلاق می بندند آدم را ... قبول دارم در احساسات چه محبت و چه عصبانیت خیلی زیاده روی می کنم چه کنم این هم یکی از خصلت های بد و یا شایدم خوب ِ من هست .:e058:

Theodor Herzl
07-19-2013, 03:49 PM
میلاد گرامی‌ چقدر هتل در شهر مونیخ ارزان است یک هتل ۴ ستاره گرفتم برای مسافرتم شبی ۶۰ دلار ، تازه اینترنت مجانی‌ ، صبحانه مجانی‌ ، روزی ۲ تا آبجو و ۲ بطری آب مجانی‌ ، ۵ دقیقه تا اتوبوس فاصله دارد ، تازه ماساژ درون اتاق هم با قیمت پایین. همچین هتلی مثلا در لس‌آنجلس شبی‌ ۴۰۰$ پولش است تازه برای همچی‌ مثل اینترنت و آبجو نیز اضافه پول میگیرند!

meaning
07-19-2013, 04:14 PM
این چیزهایی که جناب تئودور هرزل می گویند روی زمین وجود دارد :e40d:؟؟

sonixax
07-19-2013, 07:44 PM
میلاد گرامی‌ چقدر هتل در شهر مونیخ ارزان است یک هتل ۴ ستاره گرفتم برای مسافرتم شبی ۶۰ دلار ، تازه اینترنت مجانی‌ ، صبحانه مجانی‌ ، روزی ۲ تا آبجو و ۲ بطری آب مجانی‌ ، ۵ دقیقه تا اتوبوس فاصله دارد ، تازه ماساژ درون اتاق هم با قیمت پایین. همچین هتلی مثلا در لس‌آنجلس شبی‌ ۴۰۰$ پولش است تازه برای همچی‌ مثل اینترنت و آبجو نیز اضافه پول میگیرند!

بله در آلمان هتل خیلی ارزان است به خاطر جذب توریست .
درآمد اینها از توریسم از درآمد نفتی ما بیشتر است .

Dariush
07-19-2013, 08:29 PM
در نهایت تنهایی بر ما حکم می‌کند.
دوستان اینچنین سکوت اختیار کرده‌اید از برای چه؟
من چند روزی دیگر احتمالا سفری در پیش خواهم داشت که از هم‌اکنون برایش لحظه‌شماری می‌کنم و گرچه راهش قدری صعب و خطیر است، ولی پس از مدتها پکری و سکون، کلی هیجان و تب و تاب در انتظارم خواهد بود. همسفر پذیرفته می‌شود!:e414:

Alice
07-19-2013, 08:34 PM
من چند روزی دیگر احتمالا سفری در پیش خواهم داشت که از هم‌اکنون برایش لحظه‌شماری می‌کنم و گرچه راهش قدری صعب و خطیر است، ولی پس از مدتها پکری و سکون، کلی هیجان و تب و تاب در انتظارم خواهد بود. همسفر پذیرفته می‌شود!

داریوش رگه‌هایی از افسردگی در پُست‌هایت می‌بینم؛ عاشق شده‌ای؟ :)

Dariush
07-19-2013, 08:48 PM
داریوش رگه‌هایی از افسردگی در پُست‌هایت می‌بینم؛ عاشق شده‌ای؟ :)
:e056:
البته من انتظارِ هرچیزی، هتا روبرو شدن با یک موجودِ مریخی در یکی از پیاده‌روهای شهرمان در حالِ دوچرخه‌سواری و لاس زدن با دخترانِ پیرامون را هم دارم، خب عاشق شدن هم یک احتمالی در همین حد دارد!
افسردگی که نه آلیس‌جان؛ اما خب یک چیزهایی هست شبیه به آن احتمالا! ذهن و دلِ بسیار مشغولی دارم این روزها که توانِ تمرکز و زیستِ مطلوب را از من گرفته! همینکه خودمان نمی‌توانیم رنجِ خودمان را بر خودمان متوقف کنیم و بخشی از ما بخشی دیگر را انکار می‌کند و درونمان آوردگاهی‌ست عظیم از نیروهای به هر سو رونده و پیکانِ اندیشه را مرزی نیست... همه‌ی اینها گویی می‌خواهند تدارکاتِ برپایی ضیافتی برای جنون را فراهم می‌کنند!

حالا همسفر می‌شوی یا نه؟ تا دو نفر گنجایش دارم! جای خوبی‌ست و مطمئنم که خوشتان آمده و پشیمان نخواهید شد!

meaning
07-19-2013, 08:50 PM
آکوئاریوس خدای خدایان شما را تا فردایی دیگر به دست ِخدای خرد اسپاگتی می سپارد ... فردا بر خط می شود و در اولین فرصت آواتار خود را اسپاگتی پسند می انتخابد ... بدورد ای فرزندان اسپاگتی راه روشنایی همان راه خرد همان را اسپاگتی بزرگ است او را بزرگ بدارید تا راه را به شما بنمایاند .. به راستی هرچه از خدایان خرد و خدای خدایان اسپاگتی خردمند بگوییم کم گفته ایم:e032:

Alice
07-19-2013, 09:14 PM
حالا همسفر می‌شوی یا نه؟ تا دو نفر گنجایش دارم! جای خوبی‌ست و مطمئنم که خوشتان آمده و پشیمان نخواهید شد!

من این روزها وقت و انرژی چندانی برای مسافرت آن هم از نوع صعب و خطیرش را ندارم؛ ولی پسرجان
دونفر می‌خواهی برای چه؟ کوله‌ات را ببند، کفشهایت را پا کن و بتنهایی به ناشناخته‌ها و ناکجاها قدم بگذار.
هرچند مسافرت با دوستان فرح‌بخش است، ولی ارمغان «تنهایی» تفکر و مکاشفت است؛ در این اوغات
خطیر زندگی‌‌ات تنها بودن و تنها زیستن چراغ راه تاریکی‌ها خواهد.

Dariush
07-19-2013, 09:23 PM
من این روزها وقت و انرژی چندانی برای مسافرت آن هم از نوع صعب و خطیرش را ندارم؛ ولی پسرجان
دونفر می‌خواهی برای چه؟ کوله‌ات را ببند، کفشهایت را پا کن و بتنهایی به ناشناخته‌ها و ناکجاها قدم بگذار.
هرچند مسافرت با دوستان فرح‌بخش است، ولی ارمغان «تنهایی» تفکر و مکاشفت است؛ در این اوغات
خطیر زندگی‌‌ات تنها بودن و تنها زیستن چراغ راه تاریکی‌ها خواهد.
به گمانم آندد که تو را مادربزرگ خوانده بود، رویت تاثیر داشته آلیس :qq_05:
برای تنهایی زمان بسیار داشته و دارم و تنها کافی‌ست اراده کنم. دوستانِ من هر یک به رهی رفته و یا به کاری دچار و بالاجبار گویا خودم با خودم باید عازمِ سفر شوم.
شاید فرتورهایی که از آنجا می‌گیرم اینجا هنباز کردم. پیش از این می‌گفتی سفر را دوست می‌داری آلیس؟ چه شد؟ بیا، قول میدهم خوش بگذرد؛ آنچنان هم صعب نیست، تنها قدری هیجان دارد.

Russell
07-19-2013, 09:30 PM
این ماه مبارک بی حالی من را که دوچندان کرده، اگر شدنی بود من همراهت میشدم داریوش جان، بگمانم سفر اکتشافی به شیوه ایندیانا جونزی باشد :e404:

Dariush
07-19-2013, 09:37 PM
این ماه مبارک بی حالی من را که دوچندان کرده، اگر شدنی بود من همراهت میشدم داریوش جان، بگمانم سفر اکتشافی به شیوه ایندیانا جونزی باشد
براستی که رفیقِ پایه نعمتی‌ست از نعمت‌های اسپاگتی! راسل‌جان چیزِ آنچنانی ندارد جز قدری کوه و کمندپیمایی(جاهایی احتمالا با اسب و قاطر) و زیستن درون کلبه‌های جنگلی و هوای سرد و شاید آشنایی (!) با حیواناتِ وحشیِ بی‌آزار و البته کلی چیزهای عجیب غریبِ دیگر همچون مکانهای بکر، مهِ صبحگاهی براستی رویایی و خیال‌انگیز...
کاش می‌شد بیایی راسل جان، خوشحال میشدم.

viviyan
07-20-2013, 12:12 AM
در نهایت تنهایی بر ما حکم می‌کند.
دوستان اینچنین سکوت اختیار کرده‌اید از برای چه؟
من چند روزی دیگر احتمالا سفری در پیش خواهم داشت که از هم‌اکنون برایش لحظه‌شماری می‌کنم و گرچه راهش قدری صعب و خطیر است، ولی پس از مدتها پکری و سکون، کلی هیجان و تب و تاب در انتظارم خواهد بود. همسفر پذیرفته می‌شود!:e414:

اگه مجانیه من همسفرت میشم :e402:

yasy
07-20-2013, 08:07 AM
درود بر همگی
دوستان جستاری بود که لینک دانلود تور و داشت و کارهایی که باید انجام دهیم برای امنیت تو کدوم تالار بود؟:e108:

Dariush
07-20-2013, 09:00 AM
اگه مجانیه من همسفرت میشم
رایگان است ویوی‌جان! البته خرجِ چندانی هم ندارد، تنها باید خود را برای چیزهای غیرمنتظره‌ای که خواه ناخواه در راه‌های عجیب و غریب کوهستانی و جنگلی وجود دارند آماده کنی! واقعا می‌آیی؟ آنهم با یک زنخوار؟:e308:

دوستان جستاری بود که لینک دانلود تور و داشت و کارهایی که باید انجام دهیم برای امنیت تو کدوم تالار بود؟
باید یک ایمیل به get@torproject.com بزنید، خودکار برایت ایمیل می‌شود یاسی جان.
برای اطلاعاتِ بیشتر هم می‌توانی به این جستار (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-463/)مراجعه کنی.

cool
07-20-2013, 09:42 AM
براستی که رفیقِ پایه نعمتی‌ست از نعمت‌های اسپاگتی! راسل‌جان چیزِ آنچنانی ندارد جز قدری کوه و کمندپیمایی(جاهایی احتمالا با اسب و قاطر) و زیستن درون کلبه‌های جنگلی و هوای سرد و شاید آشنایی (!) با حیواناتِ وحشیِ بی‌آزار و البته کلی چیزهای عجیب غریبِ دیگر همچون مکانهای بکر، مهِ صبحگاهی براستی رویایی و خیال‌انگیز...
کاش می‌شد بیایی راسل جان، خوشحال میشدم.
اگر قضیه جدی است و بنده را لایق میدانید بنده میخواهم با شما همسفر شوم(:

Dariush
07-20-2013, 09:58 AM
اگر قضیه جدی است و بنده را لایق میدانید بنده میخواهم با شما همسفر شوم(:
خواهش می‌کنم، سرورید! راستش اینجا ما با محدودیت‌های جدی روبرو هستیم و هتا در دادنِ کمترین داده‌های خودینه هم بسیار محتاط هستیم چه برسد به دیدار از نزدیک که مطمئنا تا زمانیکه جمهوری اسلامی هست، غیرممکن است. سفر که جدی‌ست، اما اینکه دوستانی از اینجا همسفرِ من باشند، دیگرِ دوستان هم میدانند که اگر چه من دلم واقعا می‌خواهد که بتوانم در کنارشان باشم و از این لحاظ سخنم کاملا جدی‌ست، اما متاسفانه به دلیلِ غیرممکن بودن، خود به خود نمی‌تواند جدی باشد.

Russell
07-20-2013, 10:05 AM
درود بر همگی
دوستان جستاری بود که لینک دانلود تور و داشت و کارهایی که باید انجام دهیم برای امنیت تو کدوم تالار بود؟
یاسی جان بگمانم این تالار (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-463/) را میگویی که درباره نحوه استفاد از تور و نکات آن بحث شده.

cool
07-20-2013, 10:06 AM
خواهش می‌کنم، سرورید! راستش اینجا ما با محدودیت‌های جدی روبرو هستیم و هتا در دادنِ کمترین داده‌های خودینه هم بسیار محتاط هستیم چه برسد به دیدار از نزدیک که مطمئنا تا زمانیکه جمهوری اسلامی هست، غیرممکن است. سفر که جدی‌ست، اما اینکه دوستانی از اینجا همسفرِ من باشند، دیگرِ دوستان هم میدانند که اگر چه من دلم واقعا می‌خواهد که بتوانم در کنارشان باشم و از این لحاظ سخنم کاملا جدی‌ست، اما متاسفانه به دلیلِ غیرممکن بودن، خود به خود نمی‌تواند جدی باشد.
از کجا فهمیدی من اطلاعاتی هستم!:e415:
خارج از شوخی همینقدر که ممکن اسن برای شما خطر ناک باشد برای منم هست.
به هر حال شما مختارید دوست عزیز(:

yasy
07-20-2013, 10:10 AM
رایگان است ویوی‌جان! البته خرجِ چندانی هم ندارد، تنها باید خود را برای چیزهای غیرمنتظره‌ای که خواه ناخواه در راه‌های عجیب و غریب کوهستانی و جنگلی وجود دارند آماده کنی! واقعا می‌آیی؟ آنهم با یک زنخوار؟:e308:

باید یک ایمیل به get@torproject.com بزنید، خودکار برایت ایمیل می‌شود یاسی جان.
برای اطلاعاتِ بیشتر هم می‌توانی به این جستار (http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D8%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-18/%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-463/)مراجعه کنی.

ممنون داریوش جان
متاسفانه یکی دو ماهی هست با اینترنت خونه نه ایمیلم رو میتونمب از کنم نه تور و چند باری هم سر زدم با فری گیت اومدم که آن هم سایت های محدودی رو باز میکنه و کمی هم خطرناکه
دوستان آدرس پروکسی سراغ دارند که خود فیلتر نباشد که من بتونم با استفاده از اون نسخه ی جدید تور و دانلود کنم؟
پلیز هلپ می:((

Dariush
07-20-2013, 10:21 AM
از کجا فهمیدی من اطلاعاتی هستم!
خارج از شوخی همینقدر که ممکن اسن برای شما خطر ناک باشد برای منم هست.
به هر حال شما مختارید دوست عزیز(:
جسارت نکردم. اما به سببِ همان خطرهایی که به میزانِ برابر برای هر دوی ما همزمان وجود دارد، نمی توانیم بر سرِ جانِ خود ریسک کنیم! اگرنه شما چگونه می‌توانید اطمینان حاصل کنید که من یک سرباز سایبری نیستم؟ شما جز یک آی‌دیِ مجازی چه چیزی از من می‌دانید؟ اسلام ستیزی و اینها هم چیزی را مشخص نمی‌کند بنابراین نه در اینجا، بلکه در همه‌جا توصیه می‌شود همواره هویتِ حقیقیِ خود را حفظ کنید. و من تصور می‌کنم افشا کردنِ هویتِ حقیقی در اینجا کمتر از سایت‌های حکومتی خطر دارد.

ممنون داریوش جان
متاسفانه یکی دو ماهی هست با اینترنت خونه نه ایمیلم رو میتونمب از کنم نه تور و چند باری هم سر زدم با فری گیت اومدم که آن هم سایت های محدودی رو باز میکنه و کمی هم خطرناکه
دوستان آدرس پروکسی سراغ دارند که خود فیلتر نباشد که من بتونم با استفاده از اون نسخه ی جدید تور و دانلود کنم؟
پلیز هلپ می:((

یاسی جان، من متاسفانه اکنون امکانِ آپلود کردنِ تور در یک سایتی که فیلتر نباشد، ندارم. اگر از دوستان کسی می‌تواند این کار را بکند و لینکش را اینجا یا در همان جستار قرار دهد، خیلی خوب می‌شود. میتوان از سایت‌های دانلودِ رایگان و فیلتر نشده استفاده کرد. از جمله upitt.com یا دیگر سایتهای معروف در این مورد. اگر تا امشب کسی این کار را نکرد، خودم می‌کنم و فردا می‌توانی دانلودش کنی یاسی جان.

Russell
07-20-2013, 10:22 AM
به همان آدرسی که داریوش داد ایمیل بزنید آدرس آینه‌یِ پوشه‌یِ دانلود را برایتان میفرستد بصورت خودکار.من الان برایتان پ.خ کردم یکی از همین آدرس‌ها را.

cool
07-20-2013, 10:31 AM
جسارت نکردم. اما به سببِ همان خطرهایی که به میزانِ برابر برای هر دوی ما همزمان وجود دارد، نمی توانیم بر سرِ جانِ خود ریسک کنیم! اگرنه شما چگونه می‌توانید اطمینان حاصل کنید که من یک سرباز سایبری نیستم؟ شما جز یک آی‌دیِ مجازی چه چیزی از من می‌دانید؟ اسلام ستیزی و اینها هم چیزی را مشخص نمی‌کند بنابراین نه در اینجا، بلکه در همه‌جا توصیه می‌شود همواره هویتِ حقیقیِ خود را حفظ کنید. و من تصور می‌کنم افشا کردنِ هویتِ حقیقی در اینجا کمتر از سایت‌های حکومتی خطر دارد.

یاسی جان، من متاسفانه اکنون امکانِ آپلود کردنِ تور در یک سایتی که فیلتر نباشد، ندارم. اگر از دوستان کسی می‌تواند این کار را بکند و لینکش را اینجا یا در همان جستار قرار دهد، خیلی خوب می‌شود. میتوان از سایت‌های دانلودِ رایگان و فیلتر نشده استفاده کرد. از جمله upitt.com یا دیگر سایتهای معروف در این مورد. اگر تا امشب کسی این کار را نکرد، خودم می‌کنم و فردا می‌توانی دانلودش کنی یاسی جان.
حالا خارج از بحث سفر اگر منو بگیرن چکارم میکنن؟!:e40f:

Russell
07-20-2013, 10:37 AM
حالا خارج از بحث سفر اگر منو بگیرن چکارم میکنن؟!
همانکاری که با بقیه میکنند.
شما نکات امنیتی را انجام دهید،از همین Tor که بالا توضیحش داده شد استفاده کنید.مشخصات حقیقتان را هم هیچ کجا و تحت هیچ شرایطی اعلام نکنید.با رعایت این‌ها ریسک به حداقل میرسد.

cool
07-20-2013, 10:42 AM
همانکاری که با بقیه میکنند.
شما نکات امنیتی را انجام دهید،از همین Tor که بالا توضیحش داده شد استفاده کنید.مشخصات حقیقتان را هم هیچ کجا و تحت هیچ شرایطی اعلام نکنید.با رعایت این‌ها ریسک به حداقل میرسد.
ممنونم از راهنماییت
راستش در گذشته ها که در سایت اسک دین فعالیت میکردم توسط مدیران سایت چند بار تهدید شدم یه چند وقتی هم خطم تحت کنترل بود!فکر میکنم اگر قرار بود منو بگیرن تا حالا گرفته بودن(:

Dariush
07-20-2013, 10:43 AM
حالا خارج از بحث سفر اگر منو بگیرن چکارم میکنن؟!
شما در همه حال باید سعی کنید خود را از دسترسِ آنان دور نگه دارید که این هم البته چندان کارِ سختی نیست و البته ریسکِ کمی هم دارد. یعنی اگر جنبه‌های امنیتی را رعایت کنید(از قبیلِ استفاده از تور و ندادنِ مشخصاتِ شخصیِ خود) تقریبا غیرقابلِ دسترس خواهید بود. اگر شما را بگیرند هیچ معلوم نیست که چه می‌شود. ممکن است بروید و دیگر هرگز پدایتان نشود یا ممکن است یک تعهدی از شما گرفته بعد از چند روز شما را آزاد کنند.

cool
07-20-2013, 11:00 AM
شما در همه حال باید سعی کنید خود را از دسترسِ آنان دور نگه دارید که این هم البته چندان کارِ سختی نیست و البته ریسکِ کمی هم دارد. یعنی اگر جنبه‌های امنیتی را رعایت کنید(از قبیلِ استفاده از تور و ندادنِ مشخصاتِ شخصیِ خود) تقریبا غیرقابلِ دسترس خواهید بود. اگر شما را بگیرند هیچ معلوم نیست که چه می‌شود. ممکن است بروید و دیگر هرگز پدایتان نشود یا ممکن است یک تعهدی از شما گرفته بعد از چند روز شما را آزاد کنند.
اسپاگتی میفرماید:
ای cool انانی که تو را با خود در سفر هایشان نمیبرند برای آنان عذابی سخت خواهد بود(سوره دفترچه آیه 4619):e105:

meaning
07-20-2013, 12:01 PM

Dariush
07-20-2013, 12:09 PM
اسپاگتیا، این چه وضعی‌ست دوستان؟ اگر کسی برای اولین بار وارد سایت شود و این وضعیت‌های ما را ببیند چه فکر خواهد کرد؟ شوریده، روانی، بی‌شخصیت...:e40f:

meaning
07-20-2013, 12:11 PM
: )) =))

meaning
07-20-2013, 12:14 PM
عجب ترانه تاپی هست الکی ِ نامجو:e00e:

yasy
07-20-2013, 12:16 PM
شرمنده دوستان من نمیتونم نقل قول بگیرم:(
ممنون راسل جان من بعد تلاش فراوان تونستم دانلود کنم بالاخره ولی وقتی خواستم حاصل دسترنجم و ببینم حین اجرا شدن ارور داد:((
یک بار دیگر هم به این مصیبت دچار چده بودم که مهربد یک سری عبارت ها به عنواد "پل" دادش که من وارد کردم و وصل شد اون عبارات چی بودند و از کجا بودند شما میدانید؟:((

Russell
07-20-2013, 12:35 PM
شرمنده دوستان من نمیتونم نقل قول بگیرم:(
ممنون راسل جان من بعد تلاش فراوان تونستم دانلود کنم بالاخره ولی وقتی خواستم حاصل دسترنجم و ببینم حین اجرا شدن ارور داد:((
یک بار دیگر هم به این مصیبت دچار چده بودم که مهربد یک سری عبارت ها به عنواد "پل" دادش که من وارد کردم و وصل شد اون عبارات چی بودند و از کجا بودند شما میدانید؟:((
یاسی جان کدام را دانلود کردی؟
باید tor-pluggable-transports-browser-2.4.12-alpha-2-pt1_en-US.exe را حتی نسخه قدیمی‌تر آنرا دانلود کنی.من و دوستان با این‌ها کار میکنیم و فعلا هم خوب کار میکنند.پل‌ها هم دیگر جوابگو نیستند.ج.ا سیستمی گذاشته که اتصالات Tor را شناسایی میکند و اجازه عبور نمیدهد.این نسخه‌هایِ به اصطلاح obfs اتصالات Tor را شبیه اتصال عادی میکنند.
اگر باز هم ایرور داد بگو در چه مرحله‌ای و چه ایروری داده تا من یا دیگر دوستان کمک کنیم.

yasy
07-20-2013, 01:32 PM
یاسی جان کدام را دانلود کردی؟
باید tor-pluggable-transports-browser-2.4.12-alpha-2-pt1_en-US.exe را حتی نسخه قدیمی‌تر آنرا دانلود کنی.من و دوستان با این‌ها کار میکنیم و فعلا هم خوب کار میکنند.پل‌ها هم دیگر جوابگو نیستند.ج.ا سیستمی گذاشته که اتصالات Tor را شناسایی میکند و اجازه عبور نمیدهد.این نسخه‌هایِ به اصطلاح obfs اتصالات Tor را شبیه اتصال عادی میکنند.
اگر باز هم ایرور داد بگو در چه مرحله‌ای و چه ایروری داده تا من یا دیگر دوستان کمک کنیم.

با کلی امید و آرزو دانلود کردم ولی باز هم در نیمه ی راه ارور داد
2158

Russell
07-20-2013, 01:43 PM
با کلی امید و آرزو دانلود کردم ولی باز هم در نیمه ی راه ارور داد
ewt2qfbzqt97a2gym4u.jpg
دوستان دیگه مثل میلاد گرامی بهتر میتونند نظر بدند.
ولی اول از همه آنتی ویروس و فایر وال رو چک کنید ،چه موقع Extract کردن و چه موقع اجرا.بعضی مواقع هم چند بار باید امتجان کنید و اینجوری fail میشود تا بالاخره وصل شود.

yasy
07-20-2013, 05:52 PM
من که موفق نشدم باید فکر دیگری کرد:(

مامانم نشسته دعا میکنه که بره نجف:l
یادمه وقتی کوچیک هم که بودم میرفتیم مشهد هی خودم و مجبور میکردم حس خاصی داشته باشم:l
حالا که فکر میکنم میبینم من هیچ وقت اون جور که باید مذهبی نبودم نمیدونم از تنبلی بود یا چیز دیگه فرقی که خود الانم با خود اون موقم دارم اینه که اون موقع عذاب وجدان داشتم حالا ندارم:))

kourosh_bikhoda
07-20-2013, 06:00 PM
یادمه وقتی کوچیک هم که بودم میرفتیم مشهد هی خودم و مجبور میکردم حس خاصی داشته باشم

ما ایرانیها مادرزاد مخالف دین هستیم. خیلی ها اینطوری هستند.

viviyan
07-20-2013, 06:40 PM
اسپاگتیا، این چه وضعی‌ست دوستان؟ اگر کسی برای اولین بار وارد سایت شود و این وضعیت‌های ما را ببیند چه فکر خواهد کرد؟ شوریده، روانی، بی‌شخصیت...:e40f:

من برنامه ریزی کرده بودم برای مسافرت. حالا میگی شوخی کردی؟ :e40f:

cool
07-20-2013, 06:46 PM
ما ایرانیها مادرزاد مخالف دین هستیم. خیلی ها اینطوری هستند.
من فکر میکنم خیلی از ایرانی ها مادرزاد تعصبی هستند(:

meaning
07-20-2013, 07:12 PM

مممم ولی من اینطور فکر نمی کنم به وارونه وجود افرادی مانند من و دیگر دوستان و اساتید من در این فروم به شما عیناً ثابت می کنند که اکثر مردم ایران آزاد اندیش و زیر بار هر حرف ِ چرندی نمی روند تنها چیزی که من با آن عمیقاً باور دارم برای مردم ما چه خداباور چه بی خدا دو چیز است : "پیچیدگی روانی " و "داشتن احساسات و عواطف شدید" این دو زاب اگر در دست یک بسیجی باشد می شود همین انقلاب شکوهمند کودن پرور و اگر در دست یک آزاد اندیش یا بی خدا باشد می شود چیزی مانند مریم میرزا خانی نابغه هندسه در یونیورسیتی آو هاروارد و یا نیما ارکانی حامد در مرکز مطالعات پیشرفته ی پرینستون امریکا .

meaning
07-20-2013, 07:34 PM
فکرش را بکنید سرور گوگل بریتانیا در ایران فیلتر است.

نتیجه اخلاقی : میدان آزادی تهران درسته تو حلقم.

kourosh_bikhoda
07-20-2013, 08:13 PM

مممم ولی من اینطور فکر نمی کنم به وارونه وجود افرادی مانند من و دیگر دوستان و اساتید من در این فروم به شما عیناً ثابت می کنند که اکثر مردم ایران آزاد اندیش و زیر بار هر حرف ِ چرندی نمی روند تنها چیزی که من با آن عمیقاً باور دارم برای مردم ما چه خداباور چه بی خدا دو چیز است : "پیچیدگی روانی " و "داشتن احساسات و عواطف شدید" این دو زاب اگر در دست یک بسیجی باشد می شود همین انقلاب شکوهمند کودن پرور و اگر در دست یک آزاد اندیش یا بی خدا باشد می شود چیزی مانند مریم میرزا خانی نابغه هندسه در یونیورسیتی آو هاروارد و یا نیما ارکانی حامد در مرکز مطالعات پیشرفته ی پرینستون امریکا .

ایرانیان صدها سال در برابر اسلام صف آرایی کردند. ایرانی ها اسلام رو به زور پذیرفتند. اون احساسات هنوز هم در رگ و ریشه ماست. قدیمی ها رو اگر بذارید کنار، در جدیدها اکثرن تعصب و حس خوشایند و سرخوشی و نشئگی ناشی از اتکا به غیب، با تمایل به آزادی و راحتی و خوش گذرانی و عیش و نوش و شمال و ویسکی و آتش دوستی و بازگشت به اصول و اصولگرایی توام شده و فقط منتظر یه تلنگر و نیشگونه که به حول قوه قلمی در سر انگشتان شما تجمع نیرویی جهت اِعمال این نیشگون ها از کون و کَپل عوام الناس کفه ترازو رو به سوی ما سنگین خواهد کرد.

والسلام و علیکم.

Dariush
07-20-2013, 08:46 PM
من برنامه ریزی کرده بودم برای مسافرت. حالا میگی شوخی کردی؟
نمی‌خواستم جلوی دوستان بگویم، ولی شما مرا مجبور کردی که بگویم همینکه دانستی می‌خواهم بیایم آنجا بهانه‌ی امتحانات را گرفتی؛ یادت که هست؟:e405:

viviyan
07-20-2013, 08:59 PM
نمی‌خواستم جلوی دوستان بگویم، ولی شما مرا مجبور کردی که بگویم همینکه دانستی می‌خواهم بیایم آنجا بهانه‌ی امتحانات را گرفتی؛ یادت که هست؟:e405:

همون موقع گفتم بیا که و اینکه شوخی کردم :e40e: از قدیم گفتن تعارف اومد، نیومد داره :e404:

mosafer
07-20-2013, 09:24 PM
دلیل آنرا هنوز بدرستی نمی‌دانند اما من گمان می‌کنم مثل اغلب فوبیاها ریشه در تجربه‌ای هیجان‌آمیخته و ترس‌آلود در دوران کودکی دارد که توضیح ملنی کلین برای چگونگی شکل‌گیری فوبیاست. بچه‌ای که به سمت پنجره می‌دود و با فریاد مادر روبرو می‌شود از ارتفاع خواهد ترسید، یا یک روز کنار دریا هستید و فرزندتان به سمت آب می‌دود و شما با ترس و نگرانی نام او را فریاد می‌زنید و از این کار بازش می‌دارید .. واقعه می‌تواند آنقدر جزئی و کوچک باشد که خیلی زود از یاد والدین برود اما در ناخودآگاه بچه تثبیت و در ابعادی چند برابری تشدید خواهد شد. من پیشنهاد می‌کنم با یک روانکاو مشورت بکنید، آنها در رفع فوبیا بسیار موفق عمل می‌کنند(نه روانشناس یا روان‌پزشک، روانکاو. اینها با هم متفاوت هستند). Aquaphobia - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaphobia) من تازه پیامتون رو دیدم شرمنده بابت تاخیر + قبلتر گفتم به خودتون که، پسرم شدیدا به من وابسته هست و این وابستگی باعث شده مکانهایی که من نباشم رو با سختی بپزیره ..چندین سال پیش همسر یکی از دوستانم غرق شد در دریا. خیلی عذاب کشید دوست من. از همون زمان یک ترسی دارم از دریا .در یکی از سفرهای جنوب هم یک اتفاق باعث شد تا وحشت از دریا رو خودش حس کنن

Dariush
07-20-2013, 09:42 PM
همون موقع گفتم بیا که و اینکه شوخی کردم از قدیم گفتن تعارف اومد، نیومد داره
ویوی جان، مرا نترسان از این حرفها. من از تعارف و اینها هیچ هراسی ندارم. اگر حقیقتا مایل هستی که بیایی، از راه‌های ارتباطی دیگری که هست میان‌مان، هماهنگ کنم باهات؟

من تازه پیامتون رو دیدم شرمنده بابت تاخیر + قبلتر گفتم به خودتون که پسرم شدیدا به من وابسته هست و این وابستگی باعث شده مکانهایی که من نباشم رو با سختی بپزیره چندین سال پیش همسر یکی از دوستانم غرق شد در دریا خیلی عذاب کشید دوست من از همون زمان یک ترسی دارم از دریا در یکی از سفرهای جنوب هم یک اتفاق باعث شد تا وحشت از دریا رو خودش حس کنن
به باورِ من بچه‌ها بیش از اینکه از ما الگو بگیرند، از خوشان الگو می‌گیرند. به نظرم بهتر است آنها را در جمع دیگرِ بچه‌هایی که در حالِ شنا هستند(مثلا در استخر) ببرید و به او بازی‌های شادمانه‌ی دیگرِ بچه‌ها در آب نشان دهید. بچه‌ها، به خصوص پسرها، حاضر نیستند پذیرندکه در برابرِ دیگرِ دوستان و هم‌ سن و سالهای خود کم بیاورند و زمانیکه دیگر دوستانشان را می‌بینند که بی هیچ ترسی در آب غوطه می‌خورند، مطمئنا اعتماد به نفسِ بیشتری پیدا میکنند و ترسشان کمتر می‌شود. اما تا آنجا که می‌توانید از تاکید و زیرِ نظر گرفتن پرهیز کنید و او را به خود واگزارید؛ تنها از دور او را در نظر داشته باشید. اگر در فشار قرار گیرد ممکن است فکر کردن و رها کردنِ آن هراس‌ها برایش غیرممکن شود. یادم هست پدرم در ده سالگی که از شنا کردن خیلی میترسیدم، مرا به رودخانه‌ای برد و گفت شنا کن، گفتم برادرم کجاست؟ گفت او دیروز همینجا یک ساعت شنا کرد! چند لحظه بعد خود را درونِ رودخانه یافتم و پی بردم که چه اندازه ترسم از شنا و غرق شدن بی‌جهت بوده.
در ضمن، دریا برای شروع خیلی زیاد است! از استخرها یا روخانه‌های کم‌عمق شروع کنید خیلی بهتر است.

mosafer
07-20-2013, 10:10 PM
به باورِ من بچه‌ها بیش از اینکه از ما الگو بگیرند، از خوشان الگو می‌گیرند. به نظرم بهتر است آنها را در جمع دیگرِ بچه‌هایی که در حالِ شنا هستند(مثلا در استخر) ببرید و به او بازی‌های شادمانه‌ی دیگرِ بچه‌ها در آب نشان دهید. بچه‌ها، به خصوص پسرها، حاضر نیستند پذیرندکه در برابرِ دیگرِ دوستان و هم‌ سن و سالهای خود کم بیاورند و زمانیکه دیگر دوستانشان را می‌بینند که بی هیچ ترسی در آب غوطه می‌خورند، مطمئنا اعتماد به نفسِ بیشتری پیدا میکنند و ترسشان کمتر می‌شود. اما تا آنجا که می‌توانید از تاکید و زیرِ نظر گرفتن پرهیز کنید و او را به خود واگزارید؛ تنها از دور او را در نظر داشته باشید. اگر در فشار قرار گیرد ممکن است فکر کردن و رها کردنِ آن هراس‌ها برایش غیرممکن شود. یادم هست پدرم در ده سالگی که از شنا کردن خیلی میترسیدم، مرا به رودخانه‌ای برد و گفت شنا کن، گفتم برادرم کجاست؟ گفت او دیروز همینجا یک ساعت شنا کرد! چند لحظه بعد خود را درونِ رودخانه یافتم و پی بردم که چه اندازه ترسم از شنا و غرق شدن بی‌جهت بوده. در ضمن، دریا برای شروع خیلی زیاد است! از استخرها یا روخانه‌های کم‌عمق شروع کنید خیلی بهتر است. سپاس دقیقا مواردی که اشاره کردید را انجام دادیم ترس او به قدری زیاد هست که حتی دوستان کوچکتر از خودش هم نتوانست ترغیبش کند که استخر میتواند خطرساز نباشد چند جلسه ی آخر ،با اصرار پدرش میرفت. بعد از چند ماه ،تنها کاری که میکند با ترس و لرز گوشه ای از استخر میایستد و تمام... + شنادر دریا نبود.اتفاقی رخ داد که باعث وحشتش شد.در ضمن ترس من از خودِ موجودیت دریا نیست..ترس از دست دادن عزیزیست که دریا واسطه اش شود...

Dariush
07-20-2013, 10:26 PM
سپاس دقیقا مواردی که اشاره کردید را انجام دادیم ترس او به قدری زیاد هست که حتی دوستان کوچکتر از خودش هم نتوانست ترغیبش کند که استخر میتواند خطرساز نباشد چند جلسه ی آخر ،با اصرار پدرش میرفت. بعد از چند ماه ،تنها کاری که میکند با ترس و لرز گوشه ای از استخر میایستد و تمام... + شنادر دریا نبود.اتفاقی رخ داد که باعث وحشتش شد.در ضمن ترس من از خودِ موجودیت دریا نیست..ترس از دست دادن عزیزیست که دریا واسطه اش شود...
اگر چنین است، پس بهتر است او را نزدِ روانکاو ببرید. تمامِ آن توصیه‌ها برای مواقعی بود که یک هراسِ معمولی در او باشد. اگر حاد باشد، باید در درازمدت و زیر نظرِ روانکاو با او کار شود.

cool
07-21-2013, 06:34 AM
ایرانیان صدها سال در برابر اسلام صف آرایی کردند. ایرانی ها اسلام رو به زور پذیرفتند. اون احساسات هنوز هم در رگ و ریشه ماست. قدیمی ها رو اگر بذارید کنار، در جدیدها اکثرن تعصب و حس خوشایند و سرخوشی و نشئگی ناشی از اتکا به غیب، با تمایل به آزادی و راحتی و خوش گذرانی و عیش و نوش و شمال و ویسکی و آتش دوستی و بازگشت به اصول و اصولگرایی توام شده و فقط منتظر یه تلنگر و نیشگونه که به حول قوه قلمی در سر انگشتان شما تجمع نیرویی جهت اِعمال این نیشگون ها از کون و کَپل عوام الناس کفه ترازو رو به سوی ما سنگین خواهد کرد.

والسلام و علیکم.
نظر شما محترم
اما همه ایرانی ها که اینطوری نیستند.من فکر میکنم وقتی ایرانیان زرتشتی بودند در دین زرتشتی خود متعصب بوده اند و و الان هم که بیشتر شون شیعه هستند هنوز هم تعصبی برخورد میکنند.البته نمیتوان گفت که همه اینجوری هستند!
وقتی که یک کشور به کشور دیگری حمله میکند فرهنگ کشور غالب در فرهنگ کشور مغلوب تزریق میشود.
شرایط فعلی کشور نشان میدهد که مردم ایران مردمی بسیار ساده هستند!اگر الان رژیم اعلام کند امام زمان ظهور کرده بیشتر مردم باور میکنند.برای اثبات ساده بودن مردم شما زیارتگاههای شیعه را ببینید.مثل حرم امام رضا وووو.مردم اینقدر ساده هستند که پول زبون بسته رو میدن به اخوند جماعت.وقتی هم که شما بگید که این کار عوام فریبی است مردم توجیه های بی سر و ته در موردشون میگن و این نشون دهنده این است که خیلی از ایرانی ها تعصبی هستند.این چیزایی که میگم از تجربه ای هست که بدست آوردم.

meaning
07-21-2013, 08:04 AM
با این بچه با این پیش فرض ذهنی باید صحبت کرد که تو مانند خیلی کارهای دیگر که دوست نداری از این هم بدت می آید مثلاً از نقاشی با رنگ روغن خوشت نمی آید از دریا و آب و رودخانه و حوض هم بدت می آید ؛می دانی برای اینکه این بچه را با آب آشتی داد ، نیاز به محبت عاطفی دارد نه محبت مادری که همه مادرها دارند یک حس ویژه دوستی که بفهمد درکش می کنی بگوییش (مستقیم ، غیر مستقیم حتی با چشمانت ) و بفهمانیش که عزیزم من هم از آب می ترسم بیا تن خشک و بی روح خود را به آغوش پر مهر آب بدهیم و با ملکه آب ها دوست شویم او از ما نگهداری می کند او در آب ها مراقب ما هست ، سعی نکنید از واژه هایی استفاده کنید که ذهن ناخودآگاه او را فعال می کند و دوباره در خودش فرو می رود .

Alice
07-21-2013, 07:17 PM
پیش از این می‌گفتی سفر را دوست می‌داری آلیس؟ چه شد؟ بیا، قول میدهم خوش بگذرد؛ آنچنان هم صعب نیست، تنها قدری هیجان دارد.

باید هم هیجان داشته باشد با یک زنخوار سریالی بالفطره! :e108:

Dariush
07-21-2013, 07:27 PM
باید هم هیجان داشته باشد با یک زنخوار سریالی بالفطره!
این زن‌خوارگی آن یکی را که پراند رفت؛ ببینم تا کجا قرار است دستاوردهای فوق‌العاده‌ی خود را نصیب‌مان کند.
شاملِِ شما نمی‌شود آلیس جان؛ دوستان در برابرش مصون هستند.

mosafer
07-21-2013, 07:30 PM
اگر چنین است، پس بهتر است او را نزدِ روانکاو ببرید. تمامِ آن توصیه‌ها برای مواقعی بود که یک هراسِ معمولی در او باشد. اگر حاد باشد، باید در درازمدت و زیر نظرِ روانکاو با او کار شود.

:e032:

+

به واسطه ی یکی از دوستان با روانکاو هم مشورت کردیم (البته نه در محیط کاری، صحبتی دوستانه در محیط منزل)
ایشون توصیه کرد من همراهی اش کنم در جلسات شنا
خب عملا در اون استخر مقدور نبود
فعلا منتظریم ماه رمضان تمام شود....

mosafer
07-21-2013, 07:36 PM
با این بچه با این پیش فرض ذهنی باید صحبت کرد که تو مانند خیلی کارهای دیگر که دوست نداری از این هم بدت می آید مثلاً از نقاشی با رنگ روغن خوشت نمی آید از دریا و آب و رودخانه و حوض هم بدت می آید ؛می دانی برای اینکه این بچه را با آب آشتی داد ، نیاز به محبت عاطفی دارد نه محبت مادری که همه مادرها دارند یک حس ویژه دوستی که بفهمد درکش می کنی بگوییش (مستقیم ، غیر مستقیم حتی با چشمانت ) و بفهمانیش که عزیزم من هم از آب می ترسم بیا تن خشک و بی روح خود را به آغوش پر مهر آب بدهیم و با ملکه آب ها دوست شویم او از ما نگهداری می کند او در آب ها مراقب ما هست ، سعی نکنید از واژه هایی استفاده کنید که ذهن ناخودآگاه او را فعال می کند و دوباره در خودش فرو می رود .

سپاس:e032:
+
نظر روانکاو هم همین بود در پیک قبل هم گفتم عملا امکان این کار نیست فعلا
ایران شرایط خاص خودش را دارد، نمیتوان در چنین محیطهایی حضور پیدا کرد مگر شخصی باشد

Dariush
07-22-2013, 12:22 PM
امروز موقعِ نهار خوردن، با توجه به اینکه میدانستم پنج نفر از کوهنوردانِ ایرانی در کوه‌های هیمالیا گیر افتاده‌اند( و گویا متاسفانه مرده‌اند)، تلویزیون را روشن کردم و اخبار را گوش دادم تا ببینم آیا خبری از آنها می‌دهد یا نه؟ ابتدا یک ربع سخنانِ خامنه‌ای را پخش کردند و بعد هم چند خبر از اوضاعِ گل و بلبلِ ایران و حالتِ بحرانیِ اقتصادِ کشورهای غربی! راستش مدتها بود اینچنین خشمگین و ناراحت نشده بودم:e406:

Russell
07-22-2013, 12:34 PM
امروز موقعِ نهار خوردن، با توجه به اینکه میدانستم پنج نفر از کوهنوردانِ ایرانی در کوه‌های هیمالیا گیر افتاده‌اند( و گویا متاسفانه مرده‌اند)، تلویزیون را روشن کردم و اخبار را گوش دادم تا ببینم آیا خبری از آنها می‌دهد یا نه؟ ابتدا یک ربع سخنانِ خامنه‌ای را پخش کردند و بعد هم چند خبر از اوضاعِ گل و بلبلِ ایران و حالتِ بحرانیِ اقتصادِ کشورهای غربی! راستش مدتها بود اینچنین خشمگین و ناراحت نشده بودم
من تا مجبور نباشم پای صدا و سیمای آغا نمیشینم و اخبار اینها را هم میشود از سایت‌ها و ... دنبال کرد، میزان پروپاگاندا و دروغ در آن حقیقتا تهوع آور شده (بخشی از آن هم البته بر میگردد به حساسیت بیشتر من).من نمیدانم چطور بسیاری از کسانی که مثلا با آخوند هم مخالفند میتوانند مدتها پای ان بنشینند.بیرون کشیدن خبر از میان پروپاگاندای اینها مثل غنی سازی 90% میماند، تنها دلیل قابل تصور تماشای آن همان فهمیدن موضع رسمی ج.ا و آغا درباره‌یِ امور است.

Dariush
07-22-2013, 12:44 PM
من تا مجبور نباشم پای صدا و سیمای آغا نمیشینم و اخبار اینها را هم میشود از سایت‌ها و ... دنبال کرد، میزان پروپاگاندا و دروغ در آن حقیقتا تهوع آور شده (بخشی از آن هم البته بر میگردد به حساسیت بیشتر من).من نمیدانم چطور بسیاری از کسانی که مثلا با آخوند هم مخالفند میتوانند مدتها پای ان بنشینند.بیرون کشیدن خبر از میان پروپاگاندای اینها مثل غنی سازی 90% میماند، تنها دلیل قابل تصور تماشای آن همان فهمیدن موضع رسمی ج.ا و آغا درباره‌یِ امور است.
راستش به قولِ خودت، همچنان این میزان وقاحت برایم قابلِ باور نیست راسل جان! مدتی پیش از پیروزیِ جوانانِ این سرزمین دیدیم چگونه خود را جر می‌دادند و از آن بهره‌برداری‌ها می‌کردند، اما همان‌ جوان‌ها وقتی اینچنین در ارتفاعِ هشت‌هزار متری در دامِ کولاک می‌افتند، کسی چیزی از آنها نمی‌گوید.

meaning
07-22-2013, 12:46 PM
سپاس:e032:
+
نظر روانکاو هم همین بود در پیک قبل هم گفتم عملا امکان این کار نیست فعلا
ایران شرایط خاص خودش را دارد، نمیتوان در چنین محیطهایی حضور پیدا کرد مگر شخصی باشد

خب اگر درمان فرزندتان(فرزندتان بود دیگر ؟) برایتان در اولویت هست می توانید حداقل برای یک شب یک استخر ارزان قیمت کرایه کنید ، فقط متوجه هزینه اش هم باشید ؛ سرپرست استخر هم پول برایش مهم است حالا چه به دو نفر بدهد چه به صد نفر ؛ جای نگرانی نیست به زودی فرزندتان را همان طور مثل قبل خواهید دهید.

meaning
07-22-2013, 08:41 PM
دوش می‌آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غمزده‌ای سوخته بود

کورش بی خدا خوش رنگ شده:e056::e405:

undead_knight
07-22-2013, 09:02 PM
Who to Voodoo (http://www.newgrounds.com/portal/view/621097)
فیس هر کسی رو که میخواید آپلود کنید و بعد تبدیل میشه به عروسک وودو:))و خب طبیعتا میتونید از اپشن های بازی برای ترکوندنش استفاده کنید;)
2174

meaning
07-23-2013, 08:24 AM
هم میهن هتّا ارزش برگشتن هم ندارد.

Russell
07-23-2013, 10:04 AM
داریوش جان از کوهنوردان ایرانی خبری نشد؟

Dariush
07-23-2013, 10:24 AM
داریوش جان از کوهنوردان ایرانی خبری نشد؟
درود.
شوربختانه خیر! چندین گروهِ کوهنوردی از کشورهای مختلف و همچنین گروه‌های امداد گویا در جستجوی آنان هستند! از 5 نفر ، دو نفر تقریبا جایشان امن است اما سه نفر دیگر هیچ خبری ازشان نیست! گویا در حین برگشت راه را گم کرده‌اند( به دلیل نداشتن تجهیزات کافی و مناسب که فدراسیون در اختیارشان قرار نداد از قبیل دستگاهِ علامت‌گذاری جی‌پی‌اس). یکی از آنها آخرین تماس‌اش بیست و نهم بوده و گویا چندان تمرکز نداشته. آیدین بزرگی، که تواناترین کوهنورد در آن گروه بوده، این تماس را داشته و پس از آن دیگر خبری از آنان نیست. به احتمالِ بالای 90 درصد مرده‌اند و زنده ماندنِ آنها به چیزی شبیه به معجزه نیاز دارد. در آن ارتفاع که اکسیژن تقریبا وجود ندارد(!) سه روز بدون آب و غذا زنده ماندن غیرممکن است. با اینحال امیدوارم زنده بازگردند، اینان بسیار جوان هستند (حدود 25 ساله) و حقیقتا تاسف‌برانگیز است اگر اینگونه از بین بروند. برای خبرها و اطلاعاتِ بیشتر به لینک‌های زیر می‌توانی مراجعه کنی راسل جان:
آخرین خبرها از کوهنوردان گمشده ایرانی در هیمالیا
(http://www.radiofarda.com/content/f5-latest-news-from-iranian-hikers-lost-in-pakistan/25052732.html)
وقایع‌نگاری ابهامات صعود و عملیات نجات در برودپیک
(http://www.radiofarda.com/content/f8-iranian-climbers-missing/25053875.html)

meaning
07-23-2013, 06:34 PM
با درود .. چگونه می شود کتاب های بوک ریدر گوگل را دانلود کرد دوستان ؟؟:e032::e056:

sonixax
07-23-2013, 08:27 PM
با درود .. چگونه می شود کتاب های بوک ریدر گوگل را دانلود کرد دوستان ؟؟

Download Google Books as PDF File Downloader [Save Any Book] (http://www.tecnigen.com/2013/07/04/download-google-books-pdf-file-downloader/)
How to Download Any Google Books for Free in PDF/JPEG/PNG Format (http://www.softechnogeek.com/2013/03/How-to-Download-Any-Google-Books-for-Free-in-PDF-JPEG-PNG-Format.html)
http://www.techtiptricks.com/tricks-to-download-free-google-books-to-computer-how-to/

لینک نخست موقتن خراب بود :e056:

mosafer
07-24-2013, 07:38 AM
خب اگر درمان فرزندتان(فرزندتان بود دیگر ؟) برایتان در اولویت هست می توانید حداقل برای یک شب یک استخر ارزان قیمت کرایه کنید ، فقط متوجه هزینه اش هم باشید ؛ سرپرست استخر هم پول برایش مهم است حالا چه به دو نفر بدهد چه به صد نفر ؛ جای نگرانی نیست به زودی فرزندتان را همان طور مثل قبل خواهید دهید.
بله فرزندم هست
چون پسر هست باید همسرم اقدام کند و بخاطر مشغله های کاری اش موکول کرده به بعد ماه رمضان
+
نمیدانم این موضوع ربطی به ترس الان او دارد یا نه ولی خب مطرح میکنم:
چون چندین سال پیش برادرم در کودکی بر اثر حادثه ای فوت کرده بود همیشه احتیاط میکردم در مورد فرزندم، مخصوصصا زمانی که باید حمام میکرد
هنوز چند ماه نداشت،یک روز یکی از اقوام نزدیک با اصرار ،او را حمام برد بعد از دقایقی هراسان بیرون آمد نمی دانیم چه کرده بود که باعث خفگی بچه شده بود سریع او را رساندیم بیمارستان و چند ساعتی گذشت تا به حال اولیه برگشت
از آن زمان به بعد همیشه از حمام می ترسید و گریه میکرد
شاید ربط داشته باشد به ترس الان او..

undead_knight
07-24-2013, 11:14 PM
چه جمعیتی امشب جمع شده، فکر کنم از صدقه سری این بحث های زن و مرد باشه ها:)))

Dariush
07-24-2013, 11:53 PM
امیدوارم شبِ خوبی داشته باشید دوستان.

Russell
07-25-2013, 01:05 PM
درود داریوش جان، چه خبر‌؟
سفر نرفتی؟

Dariush
07-25-2013, 01:28 PM
درود.
خیر راسل جان، هنوز نرفتم چرا که یکی دوتا از دوستانم تصمیم گرفته‌اند با من بیایند و من منتظرِ آنها هستم. احتمالا انتهای هفته‌ی پیش‌رو خواهم رفت. خودت چند و چونی راسل جان؟هرچه می‌کوشم این فیلم The Wire را ببینم، زمان نمی‌یابم و با ایمان به اینکه سریالِ برجسته‌ایست و با توجه به توصیه‌هایی که کرده‌ای، اما همچنان نتوانستم بیش از درآمدش را ببینم. یک مشکلِ دیگری که دارد، زبانِ انگلیسی بسیار عامیانه و خاصی‌ست که در این سریال استفاده می‌شود که من چندان بدان عادت ندارم و گاها ناچار می‌شوم از زیرنویس بهره بگیرم.

Russell
07-25-2013, 01:45 PM
درود.
خیر راسل جان، هنوز نرفتم چرا که یکی دوتا از دوستانم تصمیم گرفته‌اند با من بیایند و من منتظرِ آنها هستم. احتمالا انتهای هفته‌ی پیش‌رو خواهم رفت. خودت چند و چونی راسل جان؟هرچه می‌کوشم این فیلم The Wire را ببینم، زمان نمی‌یابم و با ایمان به اینکه سریالِ برجسته‌ایست و با توجه به توصیه‌هایی که کرده‌ای، اما همچنان نتوانستم بیش از درآمدش را ببینم. یک مشکلِ دیگری که دارد، زبانِ انگلیسی بسیار عامیانه و خاصی‌ست که در این سریال استفاده می‌شود که من چندان بدان عادت ندارم و گاها ناچار می‌شوم از زیرنویس بهره بگیرم.
من هم بد نیستم، البته از مسافرت گفتی ما را هم کمی هوایی کردی.
داریوش جان زیر نویس لازم است برای این سریال، همانطور که گفتی زبان و رفتار کوچه خیابانی سیاه پوستان آمریکا برای خودش یک پدیده‌یِ جالب و مستقل است و فرهنگی‌ست برای خود.من هم اولش فهمش برایم سخت بود ولی با جلو رفتن داستان همزمان اصطلاحات را هم بیشتر متوجه میشوی و در آخر تقریبا بدون مشکل متوجه میشوی که که میگویند.
جالبی کار این است که بسیاری از جنبه‌هایِ آن از بازیگران گرفته تا محل فیلمبرداری و زبان و... کاملا واقعی‌ست.من چند ویدئو درباره آن و مصاحبه بازیگران دیدم، برخی از این‌ها خودشان دارند تقریبا نقش زندگی واقعیشان را بازی میکنند و داستانی درباره‌یِ زندگی واقعی شهر است.
پیشنهاد من این است که سر فرصت مثلا همان شب هنگام وقتی آزاد هستی پشت هم چند قسمت را و از ابتدا تماشا کنی، چون در واقع یک داستان طولانی‌ست.

cool
07-25-2013, 01:55 PM
وای که چقدر احساس خستگی میکنم): به امید روزی که ایران آزاد بشه از بند آخوندها و با دوستان دفترچه بریم کلوپ شبانه آب جو بزنیم تو رگ(:

Dariush
07-25-2013, 02:24 PM
من هم بد نیستم، البته از مسافرت گفتی ما را هم کمی هوایی کردی.
مرا اگر رها کنی تا فردا همین‌طور پیرامون سفر سخنِ چامه‌گون می‌گویم از بس که بدان عشق می‌ورزم. سفر هرچه دورتر باشد عشقِ من بیشتر خواهد شد. در حالِ حاضر حقیقت‌اش خوشی‌ای بیش از مسافرت نمی‌شناسم. سفر همچون یک جدایی و بدورد از یک سکون و انتها و پیوندی‌ست به آغازی ناشناخته‌ که تلاش برای تطبیقِ آنچه پیش از بودن در آن متصور هستیم با آنچه در واقعیت رخ می‌دهد بس لذت‌بخش است؛ آن هیجان و صبر و انتظار برای رسیدن، دیدن، شنیدن، بوئیدن، آن غرق‌گشتگی در تازگی‌هایی که گاه اگرچه بد است، اما بوی تازگی‌اش می‌تواند تا مدتی که شما آنجا هستید، چهره‌ی بدش را پنهان کند، آن فاصله گرفتن از روزهایی که من را در خود تعریف می‌کردند تا رسیدن به روزهایی که من آنها را در خود تعریف می‌کنم، آن حس تازه‌ای که پدید می‌آید، چنانکه گویی خورشید به گونه‌ای دیگر می‌تابد، ماه سیمایی دگر یافته و از آسمان ندایی دیگر به گوش می‌رسد ... تمام اینها و خیلی چیزهای دیگر مرا برای سفر رفتن همیشه مشتاق می‌کند. به شما و دوستانی که می‌خواهند از سفرهای خود لذت ببرند، پیشنهاد می‌کنم کتابِ «چین و ژاپن» از نیکوس کازانتزاکیس را بخوانند. راستی تا یادم نرفته بگویم که نیچه هم بسیار اهلِ سفر کردن بود و شاید بتوان او را به سببِ سفرهایی که همیشه می‌رفت و اینکه تقریبا بیش از یک سال در جایی ساکن نمی‌ماند، او را به سانِ «آواره» ای دید که تنها «سایه‌اش» همسفرش است :

2203

sara
07-25-2013, 08:38 PM
سلام به همه دوستان قدیمی :e032:

جای ممد و مهربد خالیست واقعا

راستی جریان این جستارهای پورنو گرافی و اینا چیه ؟؟؟؟؟
گفتمان قراره انجام بشه در این جستارها یا به اشتراک گذاشته بشه ؟؟
سیر دفترچه یه جورایی به سمت حاشیه نرفته ؟

Russell
07-25-2013, 08:55 PM
سلام به همه دوستان قدیمی

جای ممد و مهربد خالیست واقعا

راستی جریان این جستارهای پورنو گرافی و اینا چیه ؟؟؟؟؟
گفتمان قراره انجام بشه در این جستارها یا به اشتراک گذاشته بشه ؟؟
سیر دفترچه یه جورایی به سمت حاشیه نرفته ؟
درود به سارای عزیز.
سارا جان در خود تاپیک نگاه میکردی توضیح داده شده که قرار نیست اینجا اشتراک گذاری فیلم و موزیک و البته پورن ... باشد.
البته ما اینجا اساس کارمان بر گفتگوی آزاد است،مشکل ما هم با اشتراک گذاریست چرا که اینجا قرار است مکان گفتگو و تبادل عقیده باشد،وگرنه مشکلی با خود پورن نداریم.

meaning
07-26-2013, 01:12 PM
فمنیست یا اسلام کدام یک خطرناک تر است ؟!

shirin
07-26-2013, 01:16 PM
عجب.

Dariush
07-26-2013, 01:42 PM
حوزه‌ها تا اندازه‌ای متفاوت هستند و میزانِ خطرناک بودن سنجه‌ی مناسبی برای مقایسه نیست. اما در این مورد چند نکته مهم است. در ایران، اسلام به واسطه‌ی حضورِ جمهوری اسلامی باقی مانده و همین الان نسبت به هتا ده سالِ پیش در عرصه‌ی اجتماعی بسیار عقب رانده شده، چنانکه در همین فضای اینترنت شما با یک جستجوی ساده با خیلِ عظیمِ محتویاتِ نقد اسلام مواجه خواهید شد. فمنیسم و اصول‌اش در ایران به وارون، بسیار جا افتاده هستند و باید خود را برای حداقل دو تا سه دهه تازشِ فمنیسم آماده کنید تا شاید پس از آن صداهای مخالفی در این مورد به گوش رسد. من پیش‌بینی می‌کنم که پس از سقوطِ جمهوری اسلامی، فمنیست‌ها اریکه‌دارانِ قدرت در ایران شوند ، چنانکه همین الان هم امثالِ شیرینِ عبادی به عنوانِ یکی از نامزدهای ریاستِ جمهوری در ایرانِ پس از ج.ا، در میتینگ‌های اوپوزیسیون‌های خارج از کشور معرفی می‌شود. منظورم این است که فمنیست‌ها در ایران کارشان بسیار راحت خواهد بود. خیلی راحت‌تر از کشورهای غربی؛ چرا که در ایران هرگز کسی یافت نشد که به این گفتمان شک داشته باشد و شما می‌بینید که هتا روشنفکرترینِ اندیشمندانِ ایرانی نیز به آن ایمانی صددرصدی دارند، چنانکه مثلا شاهرخِ حقیقی، از روشنفکرانِ برجسته‌ی ایرانی و استادِ فلسفه در کالیفرنیا، نیچه را به سببِ انتقادهای کوبنده‌اش از فمنیسم، صد و سی سال پیش که اساسا کسی هتا کمترین انتقادی به فمنیسم هم تصور نمی‌کرد، زیر سوال می‌برد و مقصودِ او را از این انتقادها در تلفیق با انتقادهای دیگرِ نیچه از پست مدرنیسم، این می‌بینید که نیچه خواهانِ نوعی محافظه‌کاری یا بازگشت به سنت است. در حالیکه چنین چیزی حقیقت ندارد و پست‌مدرنیسم را نه به سبب خودش، بلکه به سبب فقدانِ جهان‌بینیِ مناسب‌اش، مورد انتقاد قرار می‌دهد.

shirin
07-26-2013, 01:49 PM
میشه چند تا دستاوردها و خواسته های مرد ستیز فمنیسم رو نام ببرید. چند دست آورد که در نتیجه فمنیسم به ضرر مردان تموم شده و مردان در نتیجه آن بسیار آسیب دیدن.

shirin
07-26-2013, 02:04 PM
خسته شدم از بس تو هر تاپیکی حرفای احمقانه شما زن ستیزان رو خوندم. هر تاپیکی باز میکنی یه اراجیفی در مورد فمنیست گفتن. بعد ادعاشون میشه تو این تالار تنها جایی هست که همچین حرفای زده میشه. تو وبلاگهای فارسی زبان پر است از این دست اراجیف. شیرین عبادی چه خواسته غیر منطقی داشته؟ غیر از اینکه خواسته قوانین غیر انسانی جمهوری اسلامی حقوق زنان رو رعایت کنه؟ حجاب اجباری نداشته باشیم. شرایط کار برابر ایجاد بشه و قوانین اسلامی مرد محور تغییر کنه. حالا شما خیلی فشار اومده بهتون؟ سایتهای جمهوری اسلامی هم حرفای شما رو میزنه خیلی خوشحال نباشید که پیشرو هستید. یه عمره داریم حرفای شما رو میشنویم. مرد مسلمون حتی اگه کافر بشه هم باز همون . ... اولی هست.

yasy
07-26-2013, 02:08 PM
تو برنامه ی کودک آخوند آوردن:l
برگشته میگه روایت است فردی کافر پیش امام صادق آمد و گفت خدا را اثبات کن
او هم تخم مرغی رو از کودکی که کنارش باهاش بازی میکرده گرفته گفته
این یه پوسته ی سخت داره زیرش یه پوسته ی نرم داره سفیده و زرده هیچ وقت با هم مخلوط نمیشه و بیست و یک روز دیگه تبدیل میشه به جوجه های رنگارنگ
کافر هم نعره ها زدندی و مسلمان شدندی:l:دی

باد اون کمپ نقی افتادم که گفته بود خدا هست اگه نبود من بهتون میگفتم:)))

undead_knight
07-26-2013, 02:09 PM
نیچه را به سببِ انتقادهای کوبنده‌اش از فمنیسم، صد و سی سال پیش که اساسا کسی هتا کمترین انتقادی به فمنیسم هم تصور نمی‌کرد، زیر سوال می‌برد
ترجمه میکنم:فمنیسم=زنان
nice joke :)))))

Nietzsche in 1872.
Born Friedrich Wilhelm Nietzsche
15 October 1844
Röcken-bei-Lützen, Kingdom of Prussia
Died 25 August 1900 (aged 55)
تا اوایل قرن بیستم اصولا جنبشی به نام فمنیسم وجود نداشت و هرچه حول این واژه هست مفهومی هست که شاید حداکثر صد سال قدمت داشته باشه و چیزها یا کسانی که امروز فمنیستی نامیده میشند در نهایت چیزی بیش از "حمایت از حقوق زنان" نیست و اگر حمایت از حق تحصیل و شغل و دارایی و سایر آزادی های اجتماعی زنان چیزی بوده که نیچه باهاش مبارزه میکرده باید بهش تبریک گفت:))
مخصوصا اینکه این " کمترین انتقادات" در دوره ای بوده که مقاومت در برابر آزادی های ابتدایی زنان هم تئوریزه شده بوده!:))

نکته:همینجور دستاوردهای درخشان جنبش آنتی فمنیسم فارسی پیش بره فکر کنم باید به فکر احداث manboobz.com ایرانی باشم:))

Russell
07-26-2013, 02:17 PM

حوزه‌ها تا اندازه‌ای متفاوت هستند و میزانِ خطرناک بودن سنجه‌ی مناسبی برای مقایسه نیست. اما در این مورد چند نکته مهم است. در ایران، اسلام به واسطه‌ی حضورِ جمهوری اسلامی باقی مانده و همین الان نسبت به هتا ده سالِ پیش در عرصه‌ی اجتماعی بسیار عقب رانده شده، چنانکه در همین فضای اینترنت شما با یک جستجوی ساده با خیلِ عظیمِ محتویاتِ نقد اسلام مواجه خواهید شد. فمنیسم و اصول‌اش در ایران به وارون، بسیار جا افتاده هستند و باید خود را برای حداقل دو تا سه دهه تازشِ فمنیسم آماده کنید تا شاید پس از آن صداهای مخالفی در این مورد به گوش رسد. من پیش‌بینی می‌کنم که پس از سقوطِ جمهوری اسلامی، فمنیست‌ها اریکه‌دارانِ قدرت در ایران شوند ، چنانکه همین الان هم امثالِ شیرینِ عبادی به عنوانِ یکی از نامزدهای ریاستِ جمهوری در ایرانِ پس از ج.ا، در میتینگ‌های اوپوزیسیون‌های خارج از کشور معرفی می‌شود. منظورم این است که فمنیست‌ها در ایران کارشان بسیار راحت خواهد بود. خیلی راحت‌تر از کشورهای غربی؛ چرا که در ایران هرگز کسی یافت نشد که به این گفتمان شک داشته باشد و شما می‌بینید که هتا روشنفکرترینِ اندیشمندانِ ایرانی نیز به آن ایمانی صددرصدی دارند، چنانکه مثلا شاهرخِ حقیقی، از روشنفکرانِ برجسته‌ی ایرانی و استادِ فلسفه در کالیفرنیا، نیچه را به سببِ انتقادهای کوبنده‌اش از فمنیسم، صد و سی سال پیش که اساسا کسی هتا کمترین انتقادی به فمنیسم هم تصور نمی‌کرد، زیر سوال می‌برد و مقصودِ او را از این انتقادها در تلفیق با انتقادهای دیگرِ نیچه از پست مدرنیسم، این می‌بینید که نیچه خواهانِ نوعی محافظه‌کاری یا بازگشت به سنت است. در حالیکه چنین چیزی حقیقت ندارد و پست‌مدرنیسم را نه به سبب خودش، بلکه به سبب فقدانِ جهان‌بینیِ مناسب‌اش، مورد انتقاد قرار می‌دهد.

درود بر دوستان
من میخواستم پاسخ بدهم که دیدم داریوش گرامی پیشتر آنچه میخواستم بگویم را گفت.بگمانم نکته بارزِ اشتراکِ اسلامگرایی و فمینیسم روش‌هایِ غیراخلاقی و فاشیستی‌ست که از آن بهره میگیرند مخصوصا در استفاده از هر روشی حتی خشونت برهنه در پایمال کردن آزادی بیان مخالفان.نکته دیگر همانطور که باز داریوش عزیز گفت اینست که روند اینها خلاف هم است.البته با اینکه در ایران فمینیسم رو به قدرت و اسلام رو به افول بوده در غرب بنظرم عکس آن حاکم است و اسلامگرایی‌ست که در غرب نوپاست و غربی‌ها تازه دارند کلنجار میرند بفهمند که اساسا چیست.
من میخواستم در مقایسه‌یِ عواقب این دو بگویم اسلامگرایی کل موجودیت انسان را تهدید میکند ولی دیدم حتی آینرا هم نمیشود با قاطعیت گفت !

Russell
07-26-2013, 02:25 PM
خسته شدم از بس تو هر تاپیکی حرفای احمقانه شما زن ستیزان رو خوندم. هر تاپیکی باز میکنی یه اراجیفی در مورد فمنیست گفتن. بعد ادعاشون میشه تو این تالار تنها جایی هست که همچین حرفای زده میشه. تو وبلاگهای فارسی زبان پر است از این دست اراجیف. شیرین عبادی چه خواسته غیر منطقی داشته؟ غیر از اینکه خواسته قوانین غیر انسانی جمهوری اسلامی حقوق زنان رو رعایت کنه؟ حجاب اجباری نداشته باشیم. شرایط کار برابر ایجاد بشه و قوانین اسلامی مرد محور تغییر کنه. حالا شما خیلی فشار اومده بهتون؟ سایتهای جمهوری اسلامی هم حرفای شما رو میزنه خیلی خوشحال نباشید که پیشرو هستید. یه عمره داریم حرفای شما رو میشنویم. مرد مسلمون حتی اگه کافر بشه هم باز همون . ... اولی هست.
خب مگر مجبورید آن "حرفهای احمقانه ما زنستیزان" را بخوانید؟
ج.ا همچنین معتقد است ماست سفید است، بگمانم زین پس باید بگوییم ماست سیاه است.

میشه چند تا دستاوردهای مرد ستیز فمنیسم رو نام ببرید. چند دست آورد که در نتیجه فمنیسم به ضرر مردان تموم شده و مردان در نتیجه آن بسیار آسیب دیدن.
لیلی زن بود یا مرد؟!!

meaning
07-26-2013, 02:29 PM
سایتهای جمهوری اسلامی هم حرفای شما رو میزنه خیلی خوشحال نباشید که پیشرو هستید.

عجب.

خوب بگویند که چه ؟ خامنه ای و ریچارد داوکینز هر دو سرما که می خورند Adult Cold مصرف می کنند حالا داوکینز باید بخاطر اینکه یک اسلامیست ِ آزادی ستیز مصرف می کند او هم صرف نکند ؛ بی خدایان و با خدایان در اصول با هم مشکل دارند و بقول معروف آب شان در یک جوی نمی رود ولی در فرع شاید هم داستان باشند که ابن هم اتفاقاً خیلی منطقی است .

shirin
07-26-2013, 02:37 PM
من تا حالا هیچ موردی ندیدم که مردی آسیب دیده در نتیجه مستقیم خواسته های فمنیسم . میان میگن یه مرد و زن دعوا کردن. هر دوتاشون کتک خوردن. بعد اومدن مرده رو سرزنش کردن. همش تقصیر فمنیسم هست. اینم منطق شما. تا حالا هر چی دیدم تو همین مایه ها بوده. در ضمن منظورم این بود که مرد مسلمون گور به گورش هم کنن باز زن ستیز باقی میمونه. میخواد همیشه زن برده و مطیع باشه. و هیچ حقی هم نداشته باشه. چه مرتدش چه آخوندش در این زمینه هیچ فرقی ندارن باهم.

shirin
07-26-2013, 02:39 PM
من کلا تاپیکای زن ستیزانه رو باز نمیکنم. نمیدونستم پاتوق شب نشینی هم جز این دسته محسوب میشه.

sara
07-26-2013, 02:44 PM
من کلا تاپیکای زن ستیزانه رو باز نمیکنم. نمیدونستم پاتوق شب نشینی هم جز این دسته محسوب میشه.

خب من به تازگی هر چه به اینجا سر میزنم و پست ها رو میخونم ،
بحث اگر با هر موضوعی باشه نهایتا به مبارزه با فمینیسم ختم میشود:e404:
جالبه که همین مخالفان و ستیزه جویان با فمینیست نگاهی به ریشه و خاستگاه فمینسم نمیکنند .

meaning
07-26-2013, 02:46 PM
مرد مسلمون گور به گورش هم کنن باز زن ستیز باقی میمونه

نیچه هم مسلمان بود .

Dariush
07-26-2013, 02:47 PM
سوز و گدازِهای اینچنینی تنها موجبِ خندیدنِ ما می‌شوند بانو. شما به طور مشخص چیزی جز جیغ و داد، که از سنت‌های حسنه‌ی فمنیسم است، کار دیگری نکرده‌اید، پس اگر نمی‌توانید پاسخ دهید، حداقل می‌توانید نخوانید تا حداقل فشارخون‌تان دچارِ مشکل نشوند.
از جمله‌ی جیغ و دادهای شما همین است که انتقادِ واپسگرایانِ اسلامی به فمنیسم را که چیزی جز دستاویزهای اسلامی ندارند، با انتقادهای ما که از جایگاهِ انسانی و اخلاقی و برخاسته از خود فمنیسم است را در یک گروه قرار می‌دهید بدونِ توجه به اینکه می‌شود مسلمان بود و همزمان فمنیست هم بود مثلِ حاجیه خانوم شیرینِ عبادی که مقلدانِ شیخ منتظری تشریف دارند.

دستاوردهای فمنیسم هم زیاد هستند که در تالارِ زنامرد به وفور یافت می‌شوند که خب باز پیشنهاد می‌شود برای سلامتیِ خود آنها را نخوانید.

ترجمه میکنم:فمنیسم=زنان
nice joke :)))))
می‌دانم شما مترجمِ برجسته‌ای هستید که می‌توانید سخنانِ دیگران به فرمِ دلخواهِ خود ترجمه کنید. من همانجا فراموش کردم که بگویم شاهرخِ حقیقی (که دقیقا کلامش این بوده انتقادهای نیچه از فمنیسم ...) اشتباه می‌کند چرا که نیچه از فمنیسم انتقادی نکرده بلکه از Feminisation انتقاد کرده که معنایی شبیه به زنانگی است که امیر هم پیرامونِ آن جستاری دارد در تالار زنامرد. پیرامونِ نیچه و فمنیسم هم کتابها و مقالاتِ زیادی نگاشته شده که می‌توانید بدانها مراجعه کنید که اگرچه آن زمان اساسا فمنیسم وجود نداشته، همان ایده‌هایی که در ذهنِ روشنفکرانِ آن دوره بوده ، بطوری که همانها از شعارهای اساسی فمنیسم امروز است، مورد انتقادِ نیچه بوده. حالا دوباره ترجمه کنید و جک بگویید ببینم چه می‌کنید>>>

shirin
07-26-2013, 02:50 PM
خب من به تازگی هر چه به اینجا سر میزنم و پست ها رو میخونم ، بحث اگر با هر موضوعی باشه نهایتا به مبارزه با فمینیسم ختم میشود:e404:جالبه که همین مخالفان و ستیزه جویان با فمینیست نگاهی به ریشه و خاستگاه فمینسم نمیکنند .به خاطر درک نادرست و بی اطلاعیشون هست. فکر میکنن فمنیسم یعنی زن سالاری. هنوز هیچ زن سالاری اتفاق نیفتاده اینا اینطور به مبارزه برخاستن. تصور کن اگه دو سه هزار سال تحت سلطه بودن چیکار میکردن؟

undead_knight
07-26-2013, 02:53 PM
همینه میگن ملت ما افسردنا:))
این همه سوژه رو دوستان به رایگان برای خنده در اختیارما قرار میدند و باز ناشکریم خب از این امکانات استفاده کنید دیگه، ایگنور نکنید:))

viviyan
07-26-2013, 02:53 PM
مرد مسلمون حتی اگه کافر بشه هم باز همون . ... اولی هست.

فقط ادعاشون ماتحت آسمون رو سوراخ کرده. باشه بابا، مردا خوب، زنا بد. شما مشغول این باشید. زنان هم مشغول پیشرفت. :e411:

meaning
07-26-2013, 02:58 PM
مردا خوب، زنا بد.

این دقیقاً همان چیزی بود که دیشب درباره آن به جناب تئودر گفتم : ))

Russell
07-26-2013, 03:06 PM
شما مشغول این باشید. زنان هم مشغول پیشرفت.
اینقدر پیشرفت نکنید تو را به اسپاگتی، بگذارید یکسری از عرصه‌ها هم دست‌نخورده برای آیندگان باقی بمانند !!

viviyan
07-26-2013, 03:10 PM
اینقدر پیشرفت نکنید تو را به اسپاگتی، بگذارید یکسری از عرصه‌ها هم دست‌نخورده برای آیندگان باقی بمانند !!

بهشون میگم :e105:

Russell
07-26-2013, 03:15 PM
بهشون میگم
کجا بهشون میگی؟!!

Nevermore
07-26-2013, 03:19 PM
میشه چند تا دستاوردها و خواسته های مرد ستیز فمنیسم رو نام ببرید. چند دست آورد که در نتیجه فمنیسم به ضرر مردان تموم شده و مردان در نتیجه آن بسیار آسیب دیدن.

من کلا تاپیکای زن ستیزانه رو باز نمیکنم.

تکلیف تان را با خودتان روشن کنید جانم.آخر می خواهید بشنوید یا خیر؟:e412:

viviyan
07-26-2013, 03:20 PM
کجا بهشون میگی؟!!

همینجا :e414:
میدونید من خودم در مسیر پیشرفتی توقف ناپذیر قرار دارم! شیرین هم تا جایی که اطلاع دارم.:e056: شما هم اینجا وقتتان را به بحث های مضحک ضدزن به بطالت بگذرانید و احساس دانشمند بودن کنید.

Nevermore
07-26-2013, 03:22 PM
داریوش جان،نگران نباشید.شوالیه از متخصصان به نام مغالطه "پهلوان پنبه" هستند.بار نخست شان هم نیست.

Russell
07-26-2013, 03:27 PM
همینجا
میدونید من خودم در مسیر پیشرفتی توقف ناپذیر قرار دارم! شیرین هم تا جایی که اطلاع دارم. شما هم اینجا وقتتان را به بحث های مضحک ضدزن به بطالت بگذرانید و احساس دانشمند بودن کنید.
البته این سخنان تیپیک فمینیستی توسط هر زنی که در ابرکوه یک مدرکی میگرد همواره مایه نشاط ما بوده.نکته خوب دیگر این است که خواهران فمینیست اهل فروم گردی نیستند و دفاع از عورت فمینیست نبوده و نیستند.من الان دارم با خرزوخان سخن میگویم :21:

البته وقتی میگویید "بهشان بگویید" و بعد مشخص میشود "آنها" خودتان هستید این‌ سخنان چندان جای تعجب هم ندارد !!

shirin
07-26-2013, 03:34 PM
تکلیف تان را با خودتان روشن کنید جانم.آخر می خواهید بشنوید یا خیر؟:e412:شهریار حرف حساب نمیزنید که آدم رغبت بکنه بخونه. میاید میگید یه مرده رفت زیر ماشین هیشکی دلش نسوخت براش. یه زنه هم رفت زیر ماشین همه دلشون سوخت براش. همش زیر سر فمنیسم هست. فمینیست ها خیلی بدن.

viviyan
07-26-2013, 03:37 PM
البته این سخنان تیپیک فمینیستی توسط هر زنی که در ابرکوه یک مدرکی میگرد همواره مایه نشاط ما بوده.نکته خوب دیگر این است که خواهران فمینیست اهل فروم گردی نیستند و دفاع از عورت فمینیست نبوده و نیستند.من الان دارم با خرزوخان سخن میگویم :21:

البته وقتی میگویید "بهشان بگویید" و بعد مشخص میشود "آنها" خودتان هستید این‌ سخنان چندان جای تعجب هم ندارد !!

اوه اوه، اینکه زنان در مسیر پیشرفت قرار دارن هم شد سخنان تیپیک فمنیستی؟ :e409: اینا داده های علمی و مستند هستند راسل. و ما هم کمی از اوقات فراغتمان رو اومدیم تو این تاپیک که یک عدد دانشمند فرمودند: فمنیسم بدتره یا اسلام خخخخخخخخخ
بعد هم کمی وطن پرست باشید به جای اینهمه آلت پرستی، آدم در دیار غربت اینطور با تمسخر از شهرهای کشورش یاد نمیکند. (البته اگر خارجی، اگر ایرانی خب اشکال نداره، ادامه بده :e105:)

ما خودمان هم جزو زنان هستیم. :|

Dariush
07-26-2013, 03:46 PM
به خاطر درک نادرست و بی اطلاعیشون هست. فکر میکنن فمنیسم یعنی زن سالاری. هنوز هیچ زن سالاری اتفاق نیفتاده اینا اینطور به مبارزه برخاستن. تصور کن اگه دو سه هزار سال تحت سلطه بودن چیکار میکردن؟
گویا شما با جبرئیل در ارتباطید که بدونِ گشودنِ جستارهای زنامرد از محتویات‌شان باخبر می‌شوید و پی می‌برید که ما نا آگاهیم.

خب من برای [شما که نه، چون اساسا نمی‌خوانید] دوستان تعدادی از دستاوردهای فمنیسم را نام می‌برم:
1- گرداندنِ اصولِ اساسیِ انسانی که باید برای همه‌ی انسان‌ها باشد، به سمتِ زنان. از جمله عدمِ خشونت، که تبدیل شده به عدمِ خشونت علیه زنان، چنان که ما روزِ جهانی عدمِ خشونتِ علیه زنان داریم اما روزِ جهانی عدمِ خشونت نداریم. یا روزِ جهانی مبارزه با ختنه‌ی زنان، در حالیکه 3.4 درصد از زنان ختنه می‌شوند و 35 درصد از مردان.

2- روش‌های غیراخلاقی. از جمله دیونمایی مردان، شرم‌دهیِ آنان و لجن‌پراکنی‌ها به آنها چنان که مردان مشتی متجاوزند که باید جلوی‌شان را گرفت:

2223

به این تصویر دقت کنید. مردِ عزیزی که این را می‌خوانی، آیا می‌دانستی که می‌توانی تجاوز را متوقف کنی؟ میدانستی که می‌توانی یک مجاوز نباشی و یک پسرِ خوب باشی؟

3-برخوردهای غیراخلاقی و خشونت‌آمیز با منتقدان از جمله تهدید به بمبگذاری و ضرب و شتم و ShitStorm و... در این (http://www.avoiceformen.com/mens-rights/more-feminist-violence-on-the-way/)مقاله مواردِ متعددِ این موضوع به طورِ مستند آمده که مثلا چطور فمنیست‌ها سخنرانی‌ای که هتا در مخالفت با فمنیسم نبوده برهم می‌زنند با تهدید به اینکه آنجا بمب‌گذاری کرده‌ایم. مواردِ بسیار زیادی هستند که من در همان جستارِ گفتگو پیرامونِ فمنیسم آنها را به مرور میگذارم.

4- دگرگونه سازی حقایقِ تاریخی به گونه‌ای که مردانی که هزار هزار در جنگ‌ها کشته می‌شوند، از موضوعیت خارج می‌شود و اینکه یک پسر بچه به یک دختر در خیابان متلک انداخته می‌شود یک فاجعه‌ی تاریخی که باید به خاطرش، شادی صدر که از فمنیستهای برجسته‌ی ایرانی است که در هرجایی که سخن از زن و مرد است حضور دارد، مستقیما به مردانِ ایرانی توهین کرده و بگوید: پسرانِ ایرانی هیچ فرقی با امام جمعه‌ی تهران ندارند.

5-تبدیل کردنِ دولت‌ها به جاکش‌هایی که عملا حداکثرِ منابعِ خود را برای زنان اختصاص می‌دهند. امیرِ عزیز و من تعدادِ زیادی از این موارد را در جستارهای مربوطه آورده‌ایم که البته دوستانِ فمنیستِ ما نمی‌خوانند، اما یک موردش مثلا چنین است :

توجه مضاعفی که یادآور دیگری‌ست بر این حقیقت تلخ که هرچند برطبق آمار «انجمن سرطان آمریکا» شمار مردانی که سرطان پروستات می‌گیرند از شمار زنانی که سرطان پستان می‌گیرند بیشتر است، سرمایه برای تحقیق جهت درمان آن به سختی به یک سوم همان برای سرطان پستان می‌رسد، حتی اگر بودجه‌ی تخصیص یافته برای تحقیق پیرامون سرطان خایه را هم به آن بیافزاییم بازهم نمی‌تواند به نصف همان سرطان سینه برسد:

سرطان پستان: ۲۲۹۰۶۰ نفر در سال ۲۰۱۲
سرطان پروستات: ۲۴۱۷۴۰ نفر در سال ۲۰۱۲
سرطان خایه: ۸۵۹۰ نفر در سال ۲۰۱۲

بودجه برای تحقیق درباره‌ی سرطان پستان: ۸۹۱ میلیون دلار آمریکا
بودجه برای تحقیق درباره‌ی سرطان پروستات و خایه: ۳۹۰ میلیون دلار آمریکا
(منبع (http://www.cancer.org/acs/groups/content/@epidemiologysurveilance/documents/document/acspc-031941.pdf))

مردانِ قربانی آزارهای جنسی خود را در وضعیتی مشابه زنانِ قربانی آزار جنسی 30 سال پیش می‌بینند:
توجه به مشکلاتِ آنان بسیار اندک است، یا سرزنش می‌شوند. سه چهارم از قربانیانِ مردی که به مراکز مربوط به آزارهای جنسی مراجعه کرده‌اند گزارش داده‌اند که آنها تنها به زنان سرویس می‌‌دهند و تقریبا با دو سوم از آنان همچون یک آزاردهنده‌ی جنسی برخورد شده تا یک قربانی.
این یک «بی‌اعتنایی انتخابی»‌ست که در اثرِ تاکید بسیار بر توجه به قربانیانِ آزارهای جنسی زن پدید آمده. بر اساسِ تحقیقاتِ دکتر استراوس، در خشونت‌های جزئی، تعدادِ قربانیانِ زن و مرد برابر است، اما در خشونت‌های جدی، تعداد قربانیان مرد از تعدادِ قربانیانِ زن بیشتر است : تعدادِ قربانیانِ زن 1.8 میلیون نفر در سال است در حالیکه تعدادِ قربانیانِ مرد 2 میلیون نفر در سال است. آنچه زنان از آزار تجربه می‌کنند از رفتارهای محبت‌آمیز شروع میشود در حالیکه خشونت علیه مردان معمولا شامل اسلحه و استفاده‌ی ابزاری می‌شود.

منبع (http://pjmedia.com/drhelen/2013/07/22/male-victims-find-themselves-in-the-same-position-women-were-30-years-ago/)

یا این (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D9%BE%D8%AF%D8%A7%D9%81%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-968/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-11.html#post43739) .

نکته‌ای که برای من حائز اهمیت است این است که فمنیسم به طورِ غیر مستقیم با بردنِ تمامِ توجهات به سوی زنان و مشکلاتِ داشته و نداشته‌شان، سبب گشته که اگرچه زنان بطورِ وسیع زندگی‌شان با مدرنیسم دگرگون شده، اما مردان همچنان در همان شرایطی زندگی کنند که یک قرنِ پیش وجود داشته! یعنی نگاه به مرد، انتظارات از او، تعاریف‌اش، نقش‌هایش، مشکلات‌اش... همچنان در همان فرمِ سنتیِ خود باقی مانده و این از دستاوردهای فمنیسم است!

مواردِ پرشماری را در طولِ این ماه‌ها بررسی کرده‌ایم و گفتگوهای طولانی‌ای در این مورد پیش آمده که دوستانی که می‌خواهند در این مورد بدانند می‌توانند به جستارهای زنامرد مراجعه کنند و به این راهکارهای فمنیست‌های انجمن که با نادیده گرفتنِ همه‌ی آنها می‌خواهند بازی را از نو شروع کنند، توجه نکنند. این فرتور هم به خوبی از دستاوردهای فمنیسم می‌گوید :

2222

Nevermore
07-26-2013, 03:51 PM
شهریار حرف حساب نمیزنید که آدم رغبت بکنه بخونه. میاید میگید یه مرده رفت زیر ماشین هیشکی دلش نسوخت براش. یه زنه هم رفت زیر ماشین همه دلشون سوخت براش. همش زیر سر فمنیسم هست. فمینیست ها خیلی بدن.
چه نازیبا بیش از 10 جستار و 200 صفحه مطلب را در یک خط خلاصه می کنید.شما یا توانایی دادن پاسخ درخور به این مطالب را دارید یا خیر.اگر دارید که بسم الله.اگر نه که بساط این آه و ناله و فغان تان را جمع کنید.اینجا یک نفر هست که در پاسخ به این مطالب قدری ترول می کرد که او هم شوربختانه از میان مردان است.شما از روز نخست هم جز جیغ و داد فمینیستی چیز دیگری در چنته نداشتید.

meaning
07-26-2013, 03:51 PM
... .

Russell
07-26-2013, 03:56 PM
اوه اوه، اینکه زنان در مسیر پیشرفت قرار دارن هم شد سخنان تیپیک فمنیستی؟ اینا داده های علمی و مستند هستند راسل. و ما هم کمی از اوقات فراغتمان رو اومدیم تو این تاپیک که یک عدد دانشمند فرمودند: فمنیسم بدتره یا اسلام خخخخخخخخخ

1-اینکه معنی تاپیک را نمیدانید بحثی‌ست که بگمانم بهتر باشد از آن صرف نظر کنیم تا به پیشرفتتان صدمه‌ای وارد نشود.
2-فمینیسم همه ادعاهایش را مدعی‌ست علمی و مستند است.مثلا زنان در ایران 60-70% به دانشگاه میروند معنیش اینست که زنان در حال پیشرفت هستند !!

این ادعاهای فمینیستی در غرب آنچنان آبرویشان رفته که فمییست‌ها دیگر با هزار ماله کشی هم نمیتوانند جهت معکوس آنرا توجیه کنند.البته ما که بخیل نیستیم خوشحال هم میشویم همه انسان‌ها از جمله زنان پیشرفت کنند،مشکل با ادعاهای مهمل فمینیستی‌ست.
اینجا (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%A8%D8%B1-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-235/) قبلا یک بحثکی مهربد عزیز کرده بود.

بعد هم کمی وطن پرست باشید به جای اینهمه آلت پرستی، آدم در دیار غربت اینطور با تمسخر از شهرهای کشورش یاد نمیکند.
WTF?

shirin
07-26-2013, 03:57 PM
داریوش اگر روز جهانی به اسم عدم خشونت علیه زنان هست به این دلیل هست که خشونت علیه زنان توسط مردان مخصوصا در کشورهای در حال توسعه خیلی رایج هست . اگر در کشوری خشونتی علیه مردان اعمال بشه مطمین باشید جنبه سیاسی پیدا میکنه. کی خشونت علیه مردان اعمال میکنه؟ آیا زنان اعمال میکنن؟ یا بقیه مردان و یا دولتها که بازم از مردان تشکیل شده؟ آیا اگر خشونتی به مردان اعمال میشه در نتیجه مستقیم فمنیسم و یا دست آورد فمنیسم هست؟ ختنه دختران اثرات منفی بسیاری رو سلامتشون داره و کلا فلسفه ختنه دختران قطع شهوتشون هست. در صورتیکه پسران به این دلیل که غریزه جنسیشون از بین بره ختنه نمیشن. معتقدن که برای سلامتیشون مفیده. حالا جدا از درستو غلطش. و خیلی از دکترها که اتفاقا مرد هم هستن ختنه پسران رو بدون عوارض میدونن. حالا جدا از همه این حرفا آیا ختنه پسران و اینکه تبلیغی علیه ختنه پسران صورت نمیگیره در نتیجه فعالیتهای فمنیستها و یا دست آورد فمنیستها هست؟

viviyan
07-26-2013, 03:57 PM
متاسفم ... همان واژه "ضعیفه" در شإن شماست.

قابل نداشت مرد مسلمان. :e405:

viviyan
07-26-2013, 04:04 PM
1-اینکه معنی تاپیک را نمیدانید بحثی‌ست که بگمانم بهتر باشد از آن صرف نظر کنیم تا به پیشرفتتان صدمه‌ای وارد نشود.
2-فمینیسم همه ادعاهایش را مدعی‌ست علمی و مستند است.مثلا زنان در ایران 60-70% به دانشگاه میروند معنیش اینست که زنان در حال پیشرفت هستند !!

این ادعاهای فمینیستی در غرب آنچنان آبرویشان رفته که فمییست‌ها دیگر با هزار ماله کشی هم نمیتوانند جهت معکوس آنرا توجیه کنند.البته ما که بخیل نیستیم خوشحال هم میشویم همه انسان‌ها از جمله زنان پیشرفت کنند،مشکل با ادعاهای مهمل فمینیستی‌ست.
اینجا (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%A8%D8%B1-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-235/) قبلا یک بحثکی مهربد عزیز کرده بود.

WTF?

1. معنی تاپیک را نمیدانم؟ :e40d: کدوم تاپیک؟
2. پس معنای اینکه 60-70% زنان به دانشگاه میروند، چه میشود؟ زنان در حال پیشرفت نیستند؟

کدام ادعاهای فمنیستی آبرویشان رفته؟
اونم شوخی بود. :e105:

meaning
07-26-2013, 04:12 PM
.. .

Russell
07-26-2013, 04:15 PM
1. معنی تاپیک را نمیدانم؟ کدوم تاپیک؟
معنای کوچه علی چپ را چطور؟
اشتباه سهوی بین تیپیک را با تاپیک متوجه نمیشوید؟

2. پس معنای اینکه 60-70% زنان به دانشگاه میروند، چه میشود؟ زنان در حال پیشرفت نیستند؟
معنایش این است که زنان بیشتر به دانشگاه میروند،برایشان مدرک نقش تزئینی دارد و البته برای چانه زنی در هنگام خواستگاری.دوستان به تشریح دراینباره در تالار زنامرد توضیح داده‌اند، همانجایی که شما نخوانده درباره‌اش داستان سرایی میکنید.

کدام ادعاهای فمنیستی آبرویشان رفته؟
اونم شوخی بود.
کل فمینیسم اساسا شوخی‌ست،اینکه شما از آنها خبر ندارید و ما را به مدارک مستند شده در عالم غیب حواله میدهید خود نشان میدهد چه میزان هم این شوخی خنده‌دار است.
لینک هم البته در نوشتار داده شده بود که البته طبق معمول گویا صلاح نبود ببینید !!

meaning
07-26-2013, 04:16 PM
.. .

Russell
07-26-2013, 04:25 PM
اینجا هم کودن بودن ِ زن ِ مسلمان ِ فمنیست را یک بار دیگر به مردان ِ بی خدا ثابت کردید.
فحش و توهین شخصی (با اشاره به کاربری) اینجا ممنوع است.
اگر تکرار شود برخورد خواهد شد.

Dariush
07-26-2013, 04:27 PM
اگر روز جهانی به اسم عدم خشونت علیه زنان هست به این دلیل هست که خشونت علیه زنان توسط مردان مخصوصا در کشورهای در حال توسعه خیلی رایج هست . اگر در کشوری خشونتی علیه مردان اعمال بشه مطمین باشید جنبه سیاسی پیدا میکنه. کی خشونت علیه مردان اعمال میکنه؟ آیا زنان اعمال میکنن؟ یا بقیه مردان و یا دولتها که بازم از مردان تشکیل شده؟ آیا اگر خشونتی به مردان اعمال میشه در نتیجه مستقیم فمنیسم و یا دست آورد فمنیسم هست؟ (من باید برم و بقیه شو بعد جواب میدم)
اینها از عوارضِ همان نخواندن‌هایی‌ست که گفتید وگرنه می‌دانستید این افسانه‌ای بیش نیست که ما پیش از این در موردش توضیح (http://www.daftarche.com/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-1043/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-6.html#post43591)داده‌ایم :

بر اساسِ پژوهشی که بر روی 18761 رابطه دو جنس مخالف (heterosexual relationships) بینِ 18 سال تا 28 سال در آمریکا انجام شده، 24 درصد از آنها در خود خشونت داشته‌اند و 49.7 درصد از آنها دوطرف بوده (از سوی زن و مرد هردو) و در آنهایی که یک طرفه بوده، زنان نزدیک به 70 درصد از موارد را به خود اختصاص داده‌اند

در مورد ریپ و تجاوز هم به زودی توضیح خواهم داد مشخص شود که مردان بیشتر به مردان تجاوز می‌کنند یا زنان به مردان؟ و آیا در آمارِ تجاوزهایی که کیلویی گفته می‌شود «50 درصد از زنان در آمریکا موردِ تجاوز قرار گرفته‌اند»، آیا تنها ادعا موردِ نظر بوده یا اثبات هم شده و آیا آمارِ تجاوزِ زنان به زنان هم در این مورد مورد نظر بوده یا خیر. coming soon...

meaning
07-26-2013, 04:35 PM
من دشنام و فوحش مستقیم را به خودم بر کنایه و طعنه آمیز بودن کلمات ترجیح می دم .. اینکه کسی بخواهد با گفتن " مسلمان" و " دانشمند" بیاید ؛ چی را می خواهد ثابت کند ؟؟ من هم در صورت تکرار این جور ادبیات اصلاً در این بحث ها شرکت نمی کنم.

Dariush
07-26-2013, 04:37 PM
آیا اگر خشونتی به مردان اعمال میشه در نتیجه مستقیم فمنیسم و یا دست آورد فمنیسم هست؟
عوارضِ نخواندن گویا خیلی بیشتر از آنهایی‌ست که فکر می‌کردم: سه چهارم از مردانی که موردِ خشونتِ جنسی قرار گرفته‌اند در تماس با مراکزِ مربوطه با این سخن روبرو شده‌اند: ما تنها به زنان سرویس می‌دهیم. و مواردِ پرشمارِ دیگر که مثلا کسی اساسا به خشونتی که علیه مردان اعمال می‌شود توجهی ندارد. یکبار دیگر پیشنهاد می‌شود که پست‌ها را بخوانید.

ختنه دختران اثرات منفی بسیاری رو سلامتشون داره و کلا فلسفه ختنه دختران قطع شهوتشون هست. در صورتیکه پسران به این دلیل که غریزه جنسیشون از بین بره ختنه نمیشن. معتقدن که برای سلامتیشون مفیده. حالا جدا از درستو غلطش. و خیلی از دکترها که اتفاقا مرد هم هستن ختنه پسران رو بدون عوارض میدونن. حالا جدا از همه این حرفا آیا ختنه پسران و اینکه تبلیغی علیه ختنه پسران صورت نمیگیره در نتیجه فعالیتهای فمنیستها و یا دست آورد فمنیستها هست؟
:e408:

ختنه‌ی مردان، باعث کاهشِ لذتِ جنسی مردان تا چهار برابر می‌شود، در روابطِ جنسیِ آنها موجبِ اختلال می‌شود، ارگاسم را در آنها به تاخیر می‌اندازد چنانکه مردانِ ختنه شده سه برابر بیشتر از مردانِ ختنه نشده دچار ناتوانی در ارگاسم می‌شوند، موجب می‌شود که حساس‌ترین بخشِ الت جنسی‌شان زدوده شود (منبع (http://sciencenordic.com/male-circumcision-leads-bad-sex-life)). در سال حدود 117 کودک تنها در آمریکا به خاطرِ ختنه می‌میرند، 3/4 از حساسیتِ آلتِ جنسیِ مردان در اثرِ ختنه از بین می‌رود، اکثرِ ختنه‌ها بدونِ بی‌هوشی انجام می‌شود (55 درصد) (منبع (http://circumcisiondecisionmaker.com/circumcision-facts/)).

تعددِ مردانی که ختنه شده‌اند : بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون. یعنی بیش از 34 درصد از مردان ختنه شده‌اند.(منبع (http://www.circs.org/index.php/Reviews/Rates/Global))
تعدادِ زنانی که ختنه شده‌اند: 125 میلیون. یعنی چیزی در حدودِ 3.5 درصد.(منبع (http://www.ibtimes.com/truth-about-female-genital-mutilation-unicef-unveils-most-comprehensive-data-yet-1356515))

از دستاوردهای فمنیسم یکی این است که اینجا به طور مبسوط توضیح داده‌ام که چگونه یک فمنیست در بی‌بی‌سی وقیحانه تلاش می‌کند مشکلاتِ عدیده‌ای که هم برای مرد و هم برای زنان در استان‌های شمالی وجود دارد را به نامِ زنان تمام کند و اگر تبلیغاتِ اینچنینی باعث نمی‌شود که به مشکلاتِ هر دو همزمان پرداخته شود، به زنان بیشتر توجه شود، مشکلاتِ مردان را نبینند و ناعدالتی پیش آید، پس بحثی باقی نمی‌ماند. خواهش می‌کنم قدری حوصله کرده و بخوانید و بعد سخن بگویید، انصافا حوصله‌ی ما دارد سر می‌رود:

پیش از آنکه این پست را بدهم، باید بگویم که زنانِ کشاورزِ شمالِ ایران، که من از نزدیک با روشِ زندگی‌شان آشنا شده‌ام(از جمله در کردستان، گیلان، مازندران و خلخال)، حقیقتا زحمت‌کش‌ترین زنانی هستند که من تاکنون دیده‌ام و در هیچ حالتی نمی‌توان بدانها گفت که زیستِ انگل‌وار دارند. اینان براستی هرکدام به اندازه‌ی یک مرد برای زندگی مشترکِ خود تلاش می‌کنند. بله، اگر برخی از موارد از جمله از حفاظتِ اعضای خانواده در برابرِ خطراتِ بیرونی یا پشتیبانی از اهلِ خانه در محیط‌های مردانه را که به طور خاص برای مردان تعریف شده‌اند، این زنان کمتر از مردانِ خود تلاش نمی‌کنند.

اما آیا اینها به معنای این است که مردانِ کشاورزِ شمال، اینطور نیستند؟ به طورِ مطلق چنین نیست. اما موضوعِ سخن این است که رسانه‌‌ی بی‌بی‌سی ( که همراه با صدای آمریکا، رادیو فردا و من‌وتو عملا تبدیل به تریبون فمنیست‌ها شده) مقاله‌ای (http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2013/07/130725_nm_paddy_women_north.shtml)منتشر کرده است این عنوان: زنان شالیکار برنج می‌کارند، درد درو می‌کنند. تصویرِ نخستینِ این مقاله هم این است که در آن مردانی نشسته‌اند زنانی که مشغول کار هستند را تماشا می‌کنند:

http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2216d1374819856-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-130725115724_rice_paddy_512x288_mehr.jpg

فایل پیوست 2210 (http://www.daftarche.com/attachment.php?attachmentid=2210&d=1374819856)

همین ابتدای سخن باید یک چیز را مشخص کنم و آن اینکه تمامِ این مشکلاتی که در این مقاله برای زنان گفته شده، اگر برای مردان بیشتر نباشد، به هیچ وجه کمتر نیست. به سببِ اینکه من با این کار از نزدیک آشنایم، توضیح می‌دهم که شالیکاری در گیلان و مازندران شاملِ چند مرحله است :
1- تشکیلِ خزینه‌های شالی: در این مرحله بذرها را در یک محیطِ موقتی می‌پاشند و از آن نگهداری می‌کنند تا جوانه‌های برنج به اندازه‌ی حدودا 5 تا 15 سانتیمتر برسند. در این مرچله کارها برعهده‌ی هم زن و هم مرد است.

2-آماده‌سازی شالیزار پیش از کشتِ برنج: این مرحله شاملِ شخم زدن، هموار کردن، مرز کردن( شالیزارها در شمال به هم پیوسته‌ هستند و هر سال باید مرزبندی‌ها را نو کرد و آنها را از علف‌ها پاکسازی کرد؛ اینکار با بیل‌ انجام می‌شود و بسیار طاقت‌فرساست) و کاشتِ زمین که با وسیله‌هایی چون تیلر یا تراکتور انجام می‌شود. این مرحله، معمولا چند روز به طول می‌انجامد و تماما برعهده‌ی مردان است.

3- کشتِ برنج یا همان نشا: بیشترین فعالیتِ زنان در همین مرحله است و تصویری که مشاهده می‌فرمائید مربوط به همین مرحله است. در اینجا هم آنطور که در عکس می‌بینید مردان بیکار نیستند، آنها باید جوانه‌های برنج را به طورِ دائم برای زنان فراهم کنند و این یعنی بارکشی مداوم که به هیچ وجه راحت نیست. البته کاری که زنان می‌کنند هم راحت نیست، آنها ساعت‌ها خم می‌ایستند و این وضعیت بسیار ناجور است. اما این موضوع در استانِ گیلان اینطور است. در استانِ مازندران، مردان هم همچون زنان در زمانِ نشا کار می‌کنند.

4-داشت: در این مرحله باید به آبرسانی شالیزار و یک یا دو مرحله پاکسازیِ آن از علف‌های پرداخت. وظیفه‌ی آب‌رسانی تماما برعهده‌ی مردان است و شگفت‌آور است که هر سال تعدادی از مردان در همین نزاع‌های بر سرِ آب کشته می‌شوند! موضوع این است که شما اگر شالیزاری داشته باشید در آنجا، یک سهمیه‌ی آب برایتان تعیین می‌شود، معمولا هفتگی. شما اگر یک لحظه غفلط کنید و نگهبانی ندهید، سهمیه‌ی آب شما دزدیده می‌شود و همین موضوع باعث نزاع‌ها بسیار در شالیزارها شده‌اند. وظیفه‌ی پاکسازیِ علفهای هرز هم بر عهده‌ی هردو است و البته چندان هم کار سختی نیست.

5-برداشت: این مرحله حقیقتا یکی از طاقت‌فرساترین مراحل است. چرا که در اواسطِ تابستان انجام می‌شود که هوا بسیار گرم است و خورشید مستقیم است، شاخک‌های برنج به طرز جنون‌آوری باعثِ خارش می‌شوند که در آن وضعیت انسان را تا مرحله خودکشی می‌رسانند حقیقتا. و همچنین در این قسمت از وسیله‌ای اره‌مانند استفاده می‌شود که به شدت تیز است و در یک غفلتِ کوتاه ممکن است انگشت‌ِ خود را از دست بدهید. آنانکه با این وسیله چند روز کار کنند تقریبا محال است که چندبار دستِ خود را نبریده باشند. این بخش نیز تماما بر عهده‌ی مردان است و در اینجا هم مردان باید دقیقا همچون زنانی که در قسمتِ کاشت ساعتها خم می‌مانند، یک روزِ تمام خم بمانند با این تفاوت که در این موقع طولِ روزها بیشتر است. عکس‌های زیر را ببینید:

http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2211d1374784736-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-j9agz9.jpg (http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2211d1374784736-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-j9agz9.jpg)

http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2212d1374785555-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-12.deroye-berenj-tabestan91.jpg (http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2212d1374785555-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-12.deroye-berenj-tabestan91.jpg)

البته پس از بریدنِ برنج، جمع‌کردن و آماده کردنِ آن برای کمباین یا خرمن‌کوب زدن، نیز هست که بر عهده زن و مرد است و البته چندان هم کار سختی نیست. ضمن اینکه امروزه به واسطه دستگاه‌های جدید نیازی به جمع‌اوری نیست.

6- تبدیل خوشه‌های برنج به شلتوک یا دانه‌های برنج: اینکار معمولا با کمباین یا خرمن‌کوب انجام می‌شود و نسبت به بقیه چندان دشوار نیست. این هم تماما برعهده‌ی مردان است. اینکار به شکلِ عکسِ زیر انجام می‌شود :
http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2213d1374785773-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-57374559.jpg (http://www.daftarche.com/attachments/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-36/2213d1374785773-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF-57374559.jpg)

دوستان دقت کنید که تمامِ آن بیماری‌هایی که گفته شده در کمینِ زنان است، در کمین مردان نیز هست. من خود مردانِ بسیاری دیده‌ام که در اثرِ کارِ سخت در شالیزارها دچار انواعِ دیسک کمر، مشکلاتِ تنفسی، سرطان‌های ناشی از سموم، رماتیسم و غیره شده‌اند. نکته‌ای که باید بدان اشاره کنم این است که اساسا کار در آن شرایط بسیار سخت و ناجور و ناسالم است و مسلم است که منجر به انواعِ بیماری‌ها می‌شود.

اکنون می‌توانید بروید آن مقاله را بخوانید. فقط به دو مورد از اطلاعاتی که نویسنده داده اشاره می‌کنم:
ابراهیم قربان نژاد، مسئول برنج جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به اینکه زنان بیشترین نیروی کار در شالیزارها هستند، در خردادماه سالجاری به روزنامه کلیک خراسان (http://www.khorasannews.com/News.aspx?id=4926771&type=1&year=1392&month=3&day=26) گفته "زنان شمالی بیش از ۷۵‌درصد نیروی کار شالیزارها را تشکیل می‌دهند که دستمزد پایین‌تر، دقت و سرعت عمل بیشتر از دلایل رغبت مالکان به نیروی کار زنان است."

می‌روید در آن لینک و می‌بینید پس از کلی روضه و نوحه چنین گفته شده :
یکی از کارشناسان مسئول در وزارت جهاد کشاورزی در این باره می گوید: از ۲۰۸ هزار بهره بردار شالیزار در مازندران، ۱۲هزار نفر زن هستند که این تعداد فقط مالکیت ۶ درصدی زنان را نشان می دهد و بقیه به عنوان کارگر در شالیزارها به تولید مشغول اند.

یعنی کس‌وشعرتر از این من جایی ندیده‌ام. یعنی زنانی که میروند در شالیزارهایی که شوهرشان کار می‌کنند، کارگر هستند! و بعد در آماری که معلوم نیست از کجا می‌آید، می‌گوید که 75 درصد از کارگرانِ شالیزارها زن هستند. اول اینکه معلوم نیست منظورش از کارگر چیست (احتمالا همان کارگری که گفتم را می‌گوید) و بعد هم این موضوع اصلا واقعیت ندارد، زنان در مرحله کاشت، به عنوانِ کارگر در شالیزارهای دیگران کار می‌کنند، اما در مراحلِ دیگری که برعهده‌ی مردان است نیز مردان به همان نسبت ( و بر اساسِ آنچه من دیده‌ام بیشتر از زنان) به عنوان کارگر به شالیزارهای دیگران می‌روند. دستمزدها هم فرقی نمی‌کند معمولا. یعنی دستمزد بر اساسِ زن یا مرد بودنِ کارگر سنجیده نمی‌شود و تنها گفته می‌شود که مثلا نرخِ کارگر امروز فلان‌قدر است.

آمار زنان شالیکار در این استان(گیلان) نیز بیش از مردان است.

مرجع؟

تمامِ این مقاله این است که «زنان در معرضِ .... هستند»، «زنان مبتلا به .... می‌شوند»، «زنان برنج می‌کارند، رنج درو می‌کنند»و.... در حالیکه در هیچ‌کدام از این حالت‌ها اگر وضعِ مردان بدتر نباشد، بهتر هم نیست.

در موردِ سلطه‌ی فمنیست‌ها بر این رسانه‌ها نیز شواهد و قرائن بسیارند و شما تنها می‌توانید دقایقی را در سایتهایشان بگذارنید و مقالاتِ فمنیست‌هایی چون «شادی صدر» و دیگران را بخوانید. برای نمونه در برنامه‌ای که اخیرا از بی‌بی‌سی دیدم، با عنوانِ «دیدبان» از بی‌بی‌سی پرسیده شده بود که چرا بیشتر میهمانانِ برنامه‌های شما مرد هستند. مجری برنامه‌ی پرگار (که اتفاقا نامِ کوچکِ او نیز داریوش بود) می‌گفت که ما ابتدا تمامِ گزینه‌هایی که از زنان می‌توانند در برنامه‌های ما حضور داشته باشند را بررسی می‌کنیم و اگر موردی را نیافتیم آنگاه به دنبالِ مردان می‌رویم و چنان از فضای مردسالار و زن‌ستیز می‌گفت که گویی حقیقتی ازلی را بیان می‌کند. در صدای آمریکا هم کافی‌ست یک بار برنامه‌ی خیابانِ زندگی را نگاه کنید که مملوست از «فمنیسم». شبکه من‌وتو هم که هیچ!

shirin
07-26-2013, 04:42 PM
داریوش ما داریم در بین مردم زندگی میکنیم. مثلا ممکنه بگی افسانه هست و الکی شایعه شده. ولی به یکی بگو که اصلا بین مردم نبوده باشه. نه مایی که بارها کتک وردن خواهر ها و مادر ها و دختر ها رو به دست پدر ها و برادرها و شوهرهای همسایه ها آشنایان و اقوام و.. دیدیم . کسانی که ادعای فرهنگ و مدرن شدن دارن. حالا تصور کن زنان و دخترانی که تو جوامع سنتی تر زندگی میکنن چه وضعیتی دارن.

Russell
07-26-2013, 04:45 PM
من دشنام و فوحش مستقیم را به خودم بر کنایه و طعنه آمیز بودن کلمات ترجیح می دم .. اینکه کسی بخواهد با گفتن " مسلمان" و " دانشمند" بیاید ؛ چی را می خواهد ثابت کند ؟؟ من هم در صورت تکرار این جور ادبیات اصلاً در این بحث ها شرکت نمی کنم.
بله عبارت "دانشمند" هم در نوشتار ایشان کنایه آمیز بود به همان حماقت و کودنی.ولی اینجا ما در قوانین مرزی مشخص کرده‌ایم.شما هم میتوانید در همان حد پاسخ بدهید ولی قوانین اینجا به این شکل است که توضیح دادیم و بهتر است خودتان را با آن تطبیق دهید.

توصیه شخصی من این است که در جای دیگر هم از فحش مستقیم استفاده نکنید روش‌هایِ بسیار بهتری برای سخن گفتن هست و توهین مستقیم به خود شما بیشتر ضربه میزند.

Anarchy
07-26-2013, 04:46 PM

ویوی جان معنی این خیلی ساده هست...کافیه شما دقت کنی هر سال در کنکور حدود 70% از شرکت کننده ها دختر هستن در نتیجه به همین میزان هم وارد دانشگاه میشن از کل نفرات !! کافیست دقت کنید دختر ها سربازی ندارن که برن و مثل پسرها نیستن که 2 سال فقط قبل از سربازی رفتن فرصت کنکور دارن و میتونن هر چند سال که خواستن در کنکور شرکت کنن...دقت کنید که همین جامعه مردسالار به قول شما ، از دخترها انتظار کار و پول درآوردن و سرپرستی خانواده رو نداره و ضعفی برای دختر نیست در نتیجه ممکنه چندین سال تو خونه بشینه و کنکور بده و بالاخره در رشته مورد نظرش قبول شه ولی پسر به دلیل دغدغه ای که داره جهت پیدا کردن شغل و سرپرستی خانواده ، سرمایه گذاری کمتری روی کنکور میکنه و ترجیح میده وقتش رو تلف نکنه چند سال در دانشگاه...

پس این تحلیل شما برای اینکه ثابت کنه حضور 70% ای دختران در دانشگاه نشانه پیشرفت اونهاست فعلا خیلی لنگ میزنه !!

meaning
07-26-2013, 04:50 PM
بله عبارت "دانشمند" هم در نوشتار ایشان کنایه آمیز بود به همان حماقت و کودنی.ولی اینجا ما در قوانین مرزی مشخص کرده‌ایم.شما هم میتوانید در همان حد پاسخ بدهید ولی قوانین اینجا به این شکل است که توضیح دادیم و بهتر است خودتان را با آن تطبیق دهید.

توصیه شخصی من این است که در جای دیگر هم از فحش مستقیم استفاده نکنید روش‌هایِ بسیار بهتری برای سخن گفتن هست و توهین مستقیم به خود شما بیشتر ضربه میزند.

:53:

shirin
07-26-2013, 04:55 PM
اینکه مراکز درمانی فقط برای زنان مورد تجاوز قرار گرفته وجود داره به دلیل این هست که زنان بشیار بیشتر مورد تجاوز قرار میگیرند. و کسی پیش بینی نکرده برای مردان مورد تجاوز قرار گرفته. در ضمن مردان توسط چه کسی مورد تجاوز قرار میگیرن؟ توسط زنان؟ اگر مردی توسط زنی مورد تجاوز قرار گرفته مورد نادری هست. همچین اتفاقی خیلی کم پیش میاد. در ضمن اینکه همچین مراکزی برای مردان وجود نداره آیا زیر سر فمنیستها هست؟ آنها مانع به وجود اومدن همچین مراکزی شدن آیا؟ یه سازمانهایی حقوق بشری هم هستن که برای دفاع از حقوق کل انسانها تلاش میکنن. آیا فمنیستها مانع تراشی میکنن براشون؟ فمنیستها توجه ش به مشکلات زنان در جوامع هست. همینطور که از اسمشون معلومه. اگه مردان در حقشون اجحاف میشه و یا مرکز درمانی براشون وجود نداره به هیچوجه زیر سر فمنیستها نیست. به این دلیل هست که کسی نرفته پیگیری کنه و توجهی کنه . پس حمله کردن به نهادی که کارش دفاع از قشر خاصی هست بسیار مضحک و خنده دار هست. شما میگید فمنیستها نباید باشن چون در حق مردان ظلم میشه و کسی نیست پیگیری کنه. .

Dariush
07-26-2013, 05:12 PM
داریوش ما داریم در بین مردم زندگی میکنیم. مثلا ممکنه بگی افسانه هست و الکی شایعه شده. ولی به یکی بگو که اصلا بین مردم نبوده باشه. نه مایی که بارها کتک وردن خواهر ها و مادر ها و دختر ها رو به دست پدر ها و برادرها و شوهرهای همسایه ها آشنایان و اقوام و.. دیدیم . کسانی که ادعای فرهنگ و مدرن شدن دارن. حالا تصور کن زنان و دخترانی که تو جوامع سنتی تر زندگی میکنن چه وضعیتی دارن.
الان من این پست را از جنگل‌های آمازون دارم ارسال می‌کنم و آخرین انسانی که دیده‌ام مربوط به شش سالِ پیش بود که با هلی‌کوپتر از فرازِ کلبه‌ام گذشت و برایم سوت زد و دست تکان داد:)))

اینها برایمان سخن نمی‌شوند، موضوع این است که خشونت علیه مردان اساسا دیده نمی‌شود. شما همین الان در جمعی باشید از دوستان خود که یک دختر به گوشِ دوست‌پسرِ خود سیلی بزند، خواهید خندید یا در بهترین حالت یک مقدار تعجب خواهید کرد و بعد سعی می‌کنید موضوعِ بحث را عوض کنید. چیزی که من بارها دیده‌ام که در شوخی و خوشمزه‌بازی دخترِ مربوطه همینطوری الکی یک سیلی به گوشِ دوست‌سرِ خود می‌زند یا یک مشتی به پشتِ او، همین را اگر مرد میکرد عملا او را با گوه یکسان می‌کردند. خشونتِ زبانی را هم شما نمی‌بینید که من می‌توانم با اطمینان بگویم که زنانِ ایرانی یکی از بد دهان‌ترین زنانی هستند که دیده‌ام، فحش همینطوری نوکِ زبان‌شان است. کافی‌ست به یک دختر در خیابان سخنی بگویید شبیه به این که «چه مانتوی قشنگی پوشیدی» پاسخ : «گمشو احمقِ عوضی کثافت، جنده هم مادرته». خشونتی که از سوی خواهران به برادران اعمال می‌شود را نمی‌بینید، اما من به مراتب دیده‌ام، چون سعی می‌کنم نادیده نگیرم. خشونتِ پسران علیه پدران را نمی‌بینید، پدران علیه پسران، مادران علیه پسران و هتا خشونت زنان علیه شوهران، شما تنها آنسوی سوی ماجرا را می‌بینیند که دوست دارید ببینید. شما هم اگر یکبار همچون من برای کمک کردن به یک زنِ جوان در حملِ وسائلِ سنگین‌اش از شوالیه‌ها کتک وحشتناکی خورده بودید، این را نمی‌گفتید. اگر شما هم همچون پسرهای پرشماری که به سببِ یک متلک به یک دخترک، تا حدِ مرگ کتک می‌خورند را می‌دیدید، اینگونه سخن نمی‌گفتید. پیشنهادِ من این است که قدری بیشتر چشمانِ خود را باز کنید و پیرامون را با انصافِ بیشتری بررسی کنید.

شما به جای فرهنگ و سنتی که در شکل‌گیریِ آن هم زن و هم مرد نقش دارند را محکوم کنید که در آن مردان بیشترین قربانیانِ خشونت‌های خیابانی هستند، به سرزنشِ قربانی روی می‌آورید که : مردان خودشان خودشان را می‌زنند.

جامعه سنتی هم الزاما به معنای ضدزن بودن نیست. یکی دیگر از دستاوردهای فمنیسم اتفاقا همین است که با برابر ساختنِ جامعه‌ی سنتی با جامعه ضدزن، عملا معیارِ مدرن بودن، انسانی بودن و درست بودنِ یک حکومت را تبدیل کرده به رفتارِ آن در برابرِ زنان و چگونگیِ رفتارِ آن با مردان هیچ اهمیتی ندارد. یعنی حقوقِ انسان تنها مهم نیست، حقوقِ زنان مهمتر است و آن اولویتِ بیشتری دارد. چنانکه همانطور که قبلا هم گفتم، مردانی هستند در زندانهای جمهوری اسلامی که از ابتدای جمهوری اسلامی در زندان هستند و اصلا کسی آنها را به خاطر نمی‌آورد. مثلا «سعید زینالی» را چه کسی می‌شناسد که چهارده سال است ربوده شده و اصلا هیچ خبری از او نیست؟ همین را مقایسه کنید با کمپین‌های بین‌المللی برای آزادی «نسرین ستوده». یعنی به طور غیرمستقیم این سخن را می‌شنویم که : ببینید رژیم جمهوری اسلامی چقدر جنایتکار است، نسرین ستوده را زندانی کرده. اگر این از نگاهِ شما یک بی‌عدالتی در مصروف داشتنِ بیشتر توجه‌ها و انرژی‌ها تنها برای یک گروه از انسان‌ها نیست، اگر این درست است و از نگاهِ شما پذیرفته است، پس سخن دیگری نمی‌رود.