توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Dariush
06-15-2013, 11:40 AM
ممنون داریوش جان..شما خوب هستید؟ چند وقت پیش وسط یك روز شلوغذ و پركار یادتان افتادم ولی متاسفانه وقت نكردم سر بزنم
سپاس، بانوی نازنین. من بد نیستم و زندگی را میگذرانم، جای شما خالی، در باغ میوههای بهاری و نیمه تابستانی، گویی زندگی دوبارهای یافتم. به امید روزی که آزاد شویم و همه شما دوستانِ فرهمند را به اینجا دعوت کنم و هلو و آلوچه و زردآلو و... بخوریم و از طبیعت سرشار شویم. تشکر فراوان از اینکه به یاد من بودید، نشان از مهرِ شما به من دارد و مایه مسرت است برایم:e306:
كر نمیكنم روحانی بتواند دردی از دردهای مردم دوا كند
فكر میكردم حد اقل در شهرهای بزرگ مردم هجوم نیاورند برای رای دادن ولی گویا اشتباه میكردم
یک تغییراتی که بیشک اتفاق میافتد. مثلا همین الان دلار سیصد چهارصد تومان ارزان شد. اما اینکه این تغییرات چقدر باشند و ماندگار باشند یا نه، جای سوال اساسیست. مردم هم ، یاسی جان، در بد وضعی گرفتار هستند. هر کس یکجور تحلیل میکند و گاهی به این نتیجه میرسد که رای بدهد و یکی هم به این نتیجه میرسد که رای ندهد. جوانی که 16 سال درس خوانده، 2 سال سربازی رفته ، انواع گرفتاریها و بدبختیها را تحمل کرده، حق این را دارد که اگر تصور میکند با رای دادن فردا اوضاعش بهتر خواهد شد، برود رای بدهد. نمیتوان او را سرزنش کرد. اکثر کسانی که من دیدم برای رهایی از وضع موجود و اینکه راهی دیگر نمانده بوده، ناچارا رای میدادند. خودت شرکت نکردی؟
iranbanoo
06-15-2013, 12:02 PM
مردم ما حافظه ی تاریخی خوبی ندارند.و ذکاوت به خرج نمیدهند.گویی عادت کرده اند به بیچاره بودن و بیچاره زیستن.من اصلا نمیتوانم درکشان کنم. این همه تحقیر شدن_نادیده انگاشته شدن-با این نتایجی که از اقتصاد و دیپلماسی و غیره میبینیم چه استدلالی میتوان داشت برای مشارکت کردن!!جالب است که روحانی برنده شد!!این هم غیر قابل پیش بینی بود برایم.....گویا بازی های این حکومت تمامی ندارد........
Dariush
06-15-2013, 12:15 PM
مردم ما حافظه ی تاریخی خوبی ندارند.و ذکاوت به خرج نمیدهند.گویی عادت کرده اند به بیچاره بودن و بیچاره زیستن.من اصلا نمیتوانم درکشان کنم. این همه تحقیر شدن_نادیده انگاشته شدن-با این نتایجی که از اقتصاد و دیپلماسی و غیره میبینیم چه استدلالی میتوان داشت برای مشارکت کردن!!جالب است که روحانی برنده شد!!این هم غیر قابل پیش بینی بود برایم.....گویا بازی های این حکومت تمامی ندارد........
در اینکه ما دچار ضعف حافظه تاریخی هستیم با شما موافقم اما در اینکه برای رای دادن مردم را سزاوارِ سرزنش بدانم خیر. اینکه انتظار داشته باشیم همهی مردم به دنبال اهداف سیاسی باشند، به کلی اشتباه است. نمیتوان یک نفر را به قبولِ مسئولیتِ بارِ تودهی مردم مجبور کرد و او حق دارد که بخواهد زندگی بهتری داشته باشد و به هر طریقی که شده این هدف را پیگیری کند. من خود نیز از جمله مخالفین مشارکت بودم و رای هم ندادم، چنانکه در دورههای پیش هم رای ندادم اما هرگز نمیتوانم این حق را از آنِ مردم ندانم که برای آنچه به آن امید دارند تلاش کنند؛ که این سرشت بشر است. مردم هم که همه از سیاسی و بابصیرت نیستند، گاهی شخصی برای اهدافِ روزمرهی زندگی خود، به این نتیجه میرسد که بهتر است رای دهد. افرادی هم هستند همچون من و شما که اهدافِ بلندمدت را در نظر میگیرند و یا قائل به مشروعیت نظام و دستگاه انتخاباتاش نیستند و رای نمیدهند. پرسش این است که در شرایط بسیار پیچیده و عامضِ ایرانِ امروز، واقعا کدام یک تصمیم درستیست و چگونه میتوان به این پرسش پاسخ داد؟ تمامِ تحلیلها و بیان نظرها، برآمده از تحلیل و درکِ اشخاص از وضع موجود بعلاوه زندگی شخصی خودش است که هیچ راهی برای راستی آزمایی نتیجهگیری او نیست. در ثانی، مردمی که نه حزب دارند، نه رسانه آزاد دارند، نه امکانِ فعالیت سیاسی داردند و نه های دیگر، چگونه از ازشان میتوان انتظار داشت که در یک حرکت واحد و منسجم، یک عملِ سیاسی را انجام دهند؟ من فکر میکنم به جای سرزنش یکدیگر، بهتر آن است که لعنتها و نفرینها را به سوی حکومتی روان کنیم که مردمِ خود را به چنین روزی رسانده.
iranbanoo
06-15-2013, 01:22 PM
نه!سرزنشی در کار نیست.شاید یک یادآوری چند باره است از اینکه در کجا و تحت چه شریطی زندگی می کنیم و امیدمان را به چه چیز هایی بسته ایم!!حق رای دادن و تحلیل کردن شرایط هر فرد در جای خود محفوظ است اما این چند پارگی و عدم انسجام فکری مردم آنهم با توجه به اتفاقاتی که از وقوع ان مدت زمان زیادی نیست که گذشته در نوع خود دل زننده است!من تنها فکر میکنم مردم ما چرا باید بعد از اینهمه فراز و نشیب دیدن و بالا و پایین شدن ,علی رغم اینکه همه به طور واحد میدانند که باید مبارزه کنند اما در تشخیص اینکه در کدام سنگر باشند را هنوز نمیدانند.اینکه در رژیم مبارزه کنند یا با رژیم؟!!البته به قول شما فقدان فضای باز سیاسی و نبود رهبران و احزاب سیاسی خود عامل مهمیست در این سردر گمی اما باز هم این ماهیت اجتماع ما را توجیه نمی کند!مردمی که با چند بازی به راحتی تهییج میشوند و نظر دیروز و امروزشان با دیدن یک دلقک بازی به یکباره می دگرد چه امیدوی به تغییر و بهبود دارند؟مطمئنا هم انتخاب روحانی به دست سیاست گذاری های خود حکومت بوده تا وقایع 88 را به نوعی توجیه کند وگرنه به قول راسل حتی از اینکه رای ها را برای اطلاع خودشان بشمارند هم اطمینانی نیست!!
Nevermore
06-15-2013, 01:47 PM
به دید من اینکه ما طیف حاکمیت را کاملا یکپارچه بدانیم و اینکه بپنداریم اینها فقط برای کلاه سر مردم گذاشتن اینگونه روی به روحانی آورده اند اشتباه است.من با اینکه خودم به شدت از اسهال طلبان! نفرت دارم اما هواداران این گروه را میان مردم نادیده نمی گیرم و چه بسا با بسیاری از سیاست هایشان موافقم.اما در مورد این انتخابات میتونم بگم اکثر کسایی که سال 88 رای دادند و به خاطر رای و برای براندازی تظاهرات کردند این انتخابات را تحریم کردند.اما این رایی که در سبد روحانی است از سوی طبقه ی میانه رو تر جامعه و بخشی از طبقه ی محروم و سنتی جامعه است که براستی من باور نمی کردم که به روحانی رای داده باشند چنان که بسیاری از روستاییان و پایین شهری هایی که من می شناختم به روحانی رای داده اند و این 50 درسد یک دروغ بزرگ است و رای روحانی بیش از این حرفاست.من به ایشان حق می دهم و گمان می کنم ایرانیان عزیزی که خارج از کشور زندگی می کنند به خوبی نمی توانند وضع اسف بار مردم بینوا را در ایران درک کنند.به طور مثال خود من لااقل در 4 سال اخیر در آمدم4،5 برابر شده اما در رفاه زندگی و خوشی بردن نه تنها پیشرفت نکرده ام بلکه هنوز هم 8 ام گروی 9 امه.شما تصور بکنید زندگی آن کارگری که ماهی 400 تومان در آمد دارد و خرید یک آبلیمو 1 لیتری 10 هزارتومانی! را یا خرید کاهو کیلویی 3 هزار تومان.من خودم به امید اینکه اینها تقلب کنند و باز اعتراضات ادامه یابد برآن شدم که رای بدهم اما لحظات آخر پشیمان شدم اما براستی از این نتیجه ناراحت نیستم و این رو حق مردم می دونم که تو این اوضاع اسف بار برن به روحانی رای بدن.اما به گمانم این رای سرآغاز پوئن دادن حاکمیت است و اینگونه نیست که حالا با این انتخابات نظام بیمه شده.نه.همانطور که در دوران خاتمی با باز گذاشتن اندک فضا با هزار و یک دردسر و اعتراض مواجه شدند این سری هم جان سالم به در نمی برند.از سوی دیگه من به هیچ روی راه تغییر نظام رو در گرسنگی مردم نمی بینم و با اینکه تا همین اواخر امید به دخالت نظامی آمریکا داشتم اما سرنوشت سوریه درس بزرگی به من داد که با حدود 100 هزار کشته هنوز هم جامعه ی جهانی به فکر نیافتاده.
سپاس، بانوی نازنین. من بد نیستم و زندگی را میگذرانم، جای شما خالی، در باغ میوههای بهاری و نیمه تابستانی، گویی زندگی دوبارهای یافتم. به امید روزی که آزاد شویم و همه شما دوستانِ فرهمند را به اینجا دعوت کنم و هلو و آلوچه و زردآلو و... بخوریم و از طبیعت سرشار شویم. تشکر فراوان از اینکه به یاد من بودید، نشان از مهرِ شما به من دارد و مایه مسرت است برایم:e306:
یک تغییراتی که بیشک اتفاق میافتد. مثلا همین الان دلار سیصد چهارصد تومان ارزان شد. اما اینکه این تغییرات چقدر باشند و ماندگار باشند یا نه، جای سوال اساسیست. مردم هم ، یاسی جان، در بد وضعی گرفتار هستند. هر کس یکجور تحلیل میکند و گاهی به این نتیجه میرسد که رای بدهد و یکی هم به این نتیجه میرسد که رای ندهد. جوانی که 16 سال درس خوانده، 2 سال سربازی رفته ، انواع گرفتاریها و بدبختیها را تحمل کرده، حق این را دارد که اگر تصور میکند با رای دادن فردا اوضاعش بهتر خواهد شد، برود رای بدهد. نمیتوان او را سرزنش کرد. اکثر کسانی که من دیدم برای رهایی از وضع موجود و اینکه راهی دیگر نمانده بوده، ناچارا رای میدادند. خودت شرکت نکردی؟
:e303:حس و حال الانتان پایدار باشد داریوش جان جای ما را هم خالی كنید كه از تابستان فقط گرما ی طاقت فرسا و آفتابش نصیب ما میشود:e108:
حق با شماست مردم اوضاع بدی دارند امروز تو هر تاكسی ای كه نشستم دلم گرفت خیلی خوشحال و خوشبین بودند مردم به این كه روحانی انتخاب شده و امیدوار بودند به این كاهش زود هنگام قیمت ارز و طلا ولی هر چه فكر میكنم میبینم بعید است كه حتی این كاهش هم پایدار بماند...كاملا حس میكنم آمدن روحانی حرف هایش حمایت خاتمی و هاشمی یك دام بود كه مردم باز به نظام اعتماد كنند و حوادث هشت سال اخیر و به فراموشی بسپارند.
نه داریوش جان با اینكه بهم توصیه شد به خاطر اینكه در روند استخدام در یك بیمارستان دولتی هستم رای بدهم تا مهر در شناسنامه داشته باشم ولی نتوانستم خودم را راضی كنم كه حتی بروم و سفید بیاندازم.
Shlomo Shumbulowitz
06-15-2013, 05:40 PM
از سوی دیگه من به هیچ روی راه تغییر نظام رو در گرسنگی مردم نمی بینم و با اینکه تا همین اواخر امید به دخالت نظامی آمریکا داشتم اما سرنوشت سوریه درس بزرگی به من داد که با حدود 100 هزار کشته هنوز هم جامعه ی جهانی به فکر نیافتاده.
سوریه با ایران فرق داره وقتی جامعه ی دهانی میبینه آمریکا داره دست و پا میزنه تا حکومت سکولار و اقلیت دوست اسد رو با القاعده تعویض کنه در حالی که دوازده سال سر مبارزه با تروریسم ماتحتش رو پاره کرده:e420:و هر روز تو شیپور کهنه ی سلاح های کشتار جمعی (که دیدیم تو عراق چقدر زیاد بود:e40e:) میدمه زیاد رو نمیده در حالی که تو ایران بر عکسش خواهد بود. اما مشکل روسیه و چین و تنگه ی هرمز هنوز موجودن. آمریکا هم بهونه ی درست و حسابی برای حمله نداره و اگه دولتشون اینکارو بکنه آمریکاییها به حساب دفاع از اسراییل میذارنش و حسابی خلقشون تنگ میشه:e416:
Dariush
06-15-2013, 07:27 PM
عجب گرفتاریای داریم ما با این دیوانههای متوهم. مدتیست بدجوری به این انجمن پیله کردهاند.
Russell
06-15-2013, 07:39 PM
عجب گرفتاریای داریم ما با این دیوانههای متوهم. مدتیست بدجوری به این انجمن پیله کردهاند.
مسالهای نیست داریوش جان،از این نوع نخالهها در فضای مجازی هست بالاخره،قبلا زیادی با اینها مدارا شده و امر بهشان مشتبه شده که خبریست اینجا.با اجرای قاطع قوانین اینگونه توهمات اینها بزودی کاملا برطرف خواهند شد !!
Shlomo Shumbulowitz
06-15-2013, 08:11 PM
:e404:اگه منظورت منم هطمن در راستای درمان دیوانگیم اقدام میکنم اما برای توهمم میشه به نام انسانیت بفرمایید کجای حرفام به دور از واقعیت بود امید است که به راه راست هدایت شوم حاجآغا.
امر بهشان مشتبه شده که خبریست اینجا
:e403:آخه من چرا اینقدر زود مشتبه میشم از اول که میدونستم خبری نیس اینجا.
sonixax
06-15-2013, 08:17 PM
اگه منظورت منم هطمن در راستای درمان دیوانگیم اقدام میکنم اما برای توهمم میشه به نام انسانیت بفرمایید کجای حرفام به دور از واقعیت بود امید است که به راه راست هدایت شوم حاجآغا.
شما به خودت نگیر ! منظورشون ایشون بوده : چرایی آغاز این تالار (http://www.daftarche.com/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%E2%80%8C%D9%86%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%90-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-35/%DA%86%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-979/#post40892)
آخه من چرا اینقدر زود مشتبه میشم از اول که میدونستم خبری نیس اینجا.
خوبه خبری نیست چسبیدید ول نمیکنید ! خبری بود چه میکردید :))))
sonixax
06-15-2013, 08:22 PM
دوستان من دنبال این یخچالهای کوچک قابل حمل هستم .
یک سری هستند که با برق 12 ولت DC کار میکنند که برای ماشین طراحی شدند .
میخواستم بدونم نوع شارژی یا باطری خوری هم وجود داره ؟
Theodor Herzl
06-15-2013, 09:19 PM
دوستان من دنبال این یخچالهای کوچک قابل حمل هستم .
یک سری هستند که با برق 12 ولت DC کار میکنند که برای ماشین طراحی شدند .
میخواستم بدونم نوع شارژی یا باطری خوری هم وجود داره ؟Amazon.com: Mini Car Fridge / Warmer 12v .14 Cu Ft - 4 Liter Holds 6 Cans: Kitchen Dining (http://www.amazon.com/Mini-Car-Fridge-Warmer-12v/dp/B0057WO7DW)
Russell
06-15-2013, 09:37 PM
آخه من چرا اینقدر زود مشتبه میشم از اول که میدونستم خبری نیس اینجا.
تو را که من درون برزگسالان حساب نمیکنم که، ذوق کردی :))
کمی بیشتر زور بزن شاید بالاخره کسی پیدا شد تحویلت بگیرد و نقل قول بگیرد از مهملاتت، مثل الان که بالاخره با هزار خفت موفق شدی دو تا نقل قول بگیری !!
iranbanoo
06-15-2013, 10:01 PM
جشنی برپا بود!!
مردم کلی ذوق کرده اند:))
آدم نمیداند برای خوشحالیشان خوشحال باشد یا دل بسوزاند برای دل خوششان!!!
mosafer
06-16-2013, 01:54 AM
این و این و این چطورند؟
سپاس:e303:
+
طرحهای اینچنینی مد نظرم بود
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/19.jpg (http://www.farsaniha.ir/uploads/posts/1363077179_05-copy.jpg)
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/20.jpg
(http://www.farsaniha.ir/uploads/posts/1363076155_12-copy.jpg)http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/21.jpg (http://www.farsaniha.ir/uploads/posts/1363076229_14-copy.jpg)
تصاویر اینچنینی چندان به کار نمیاد
Dariush
06-16-2013, 02:43 AM
اگه منظورت منم هطمن در راستای درمان دیوانگیم اقدام میکنم اما برای توهمم میشه به نام انسانیت بفرمایید کجای حرفام به دور از واقعیت بود امید است که به راه راست هدایت شوم حاجآغا.
شما را که متوهم خواندن کم است و من نمیدانم واقعا نامتان چیست که مثلا از میانِ جمعیتِ چند صد میلیونی یهودی ، چند نفر را پیدا میکنی و علم میکنی برای یهودستیزیات، که مشخصا حاوی این پیام است که برایتان قابل فهم نیست که در میانِ جمعیتِ چند میلیونی ، همه نوع آدم پیدا میشود و ربطی به یهودی بودنشان ندارد و باز البته همین تعداد را اگر در میان دوستانِ مسلمانتان بکاوید، برای هر نفر در آنجا هزاران نفر را در اینجا خواهید یافت.
به هر رو، من پستِ اخیرتان را خطاب به خودم، در پستِ میلاد دیدم وگرنه پستهای شما برای من مخفی هستند:
2022
اینرا گفتم تا اگر احتمالا پاسخهای پستهای بعدیتان را ندادم، ناراحت نشوید.
Dariush
06-16-2013, 02:45 AM
دوستان میگویم حداقل عینیترین نتیجه انتخابات برای ما تا کنون ، همین سرعتِ اینترنت است و میبینید که از دیروز هم دوستانِ زیادی (نسبت به گذشته) به سایت آمدهاند! به فالِ نیک بگیرید رفقا!
Anarchy
06-16-2013, 06:52 AM
دوستان میگویم حداقل عینیترین نتیجه انتخابات برای ما تا کنون ، همین سرعتِ اینترنت است و میبینید که از دیروز هم دوستانِ زیادی (نسبت به گذشته) به سایت آمدهاند! به فالِ نیک بگیرید رفقا!
چه شهروندهای کم توقعی هستیم ما ایرانی ها...بیچاره ما :e413: !! ولی بعد از انتخابات هر کس دیگه ای هم انتخاب شده بود باز سرعت بهتر میشد ، ربطی به انتخاب روحانی نداره....
Shlomo Shumbulowitz
06-16-2013, 07:15 AM
تو را که من درون برزگسالان حساب نمیکنم که، ذوق کردی :))
کمی بیشتر زور بزن شاید بالاخره کسی پیدا شد تحویلت بگیرد و نقل قول بگیرد از مهملاتت، مثل الان که بالاخره با هزار خفت موفق شدی دو تا نقل قول بگیری !!
دیگه لازم نیست پیدا شد^:e420:
شما را که متوهم خواندن کم است و من نمیدانم واقعا نامتان چیست که مثلا از میانِ جمعیتِ چند صد میلیونی یهودی ، چند نفر را پیدا میکنی و علم میکنی برای یهودستیزیات، که مشخصا حاوی این پیام است که برایتان قابل فهم نیست که در میانِ جمعیتِ چند میلیونی ، همه نوع آدم پیدا میشود و ربطی به یهودی بودنشان ندارد و باز البته همین تعداد را اگر در میان دوستانِ مسلمانتان بکاوید، برای هر نفر در آنجا هزاران نفر را در اینجا خواهید یافت.
به هر رو، من پستِ اخیرتان را خطاب به خودم، در پستِ میلاد دیدم وگرنه پستهای شما برای من مخفی هستند:
untitled.png
اینرا گفتم تا اگر احتمالا پاسخهای پستهای بعدیتان را ندادم، ناراحت نشوید.
آفرین بر تو که Ignore میکنی:e41f: احتمالا اونقدر تو دنیای واقعی ایگنورت کردن که تبدیل به عقده شده واست:e105:
جالب اینه که هرکی تو زرد در میاد فوری اسم مسلمون روش میذارین
این سخنان و مهملات را تمام کنید،ابتدا دوستان برای خنده چیزی بشما نگفتند ،افشاگری (شوخی یا جدیش) جرمیست که در اینجا شدیدترین برخورد با آن میشود چرا که امنیت کاربران اولویت اول است ،دگراندیشان برای عضویت در اینجا سابقه زندان رفتن دارند.اخندیدن در چنین شرایطی نیاز به درجهای از وقاحت دارد که فقط در مسلمین یافت میشود.
من به ایشان کارت زرد و قرمز دادم،
گویا مسلمین گنجایش بسیار محدودی دارند و پس از چند پست شور علوی در آنها متجلی میشود و شروع میکنند به تلاوت قرآن با صوت بلند.
به هر حال هیچ کجای اینترنت دیده نشده که کاربری به گرداننده یک انجمن بگویند اسکل و الاغ و در دم برای همیشه اخراج نشود، هرطور صلاح میدانید با او برخورد بکنید.
هیچکس از شما دلگیر نخواهد شد.
میشه یه بار دیگه بفرمایید متوهم کیه عزیزم؟:e01a:
Soheil
06-16-2013, 10:23 AM
دوستان یه جمله قصار:) بود چند بار در پیجهای مبلغ بی دینی فیسبوک دیدم. از یه خانوم که گفته بود "بیش از همه از کسانی که خدا رو پیرو خواستهای خودشون میدونن میترسم". مفهومش یه همچین چیزی بود. هر چی میگردم پیداش نمیکنم. ممنون میشم اگه کسی اصل جمله رو میدونه بگه.:e032:
sonixax
06-16-2013, 12:20 PM
هنوز دولت روحانی شروع نشده ! هنوز احمدی نژاد اینا سر کارند !!
Theodor Herzl
06-16-2013, 02:38 PM
من تنها ۲ راه رو برای تغییر رژیم میبینم ، یکی که حمله خارجی ، یکی هم یک کودتای نظامی از درون ، یک چیزی مثل نوژه که موفق بشه ، یعنی سپاه مثلا بیت رهبری ، مجلس ، صدا و سیما و چندین جای دیگه رو بمباران بکنه و حکومت رو در دست بگیره و دولت موقت تشکیل بشه... دیگه تظاهرات و اینها هیچی نمیشود. مردم ایران نیز مردم سوریه نیستند ، در ایران اکثریت تظاهراتها طبقه متوسط و پولدار در تهران بودند ،در سوریه انقلاب پا برهنهها هست.
Shlomo Shumbulowitz
06-16-2013, 05:49 PM
یکی که حمله خارجی
مگه روسیه و چین میزارن؟ اگر هم اسراییل تنها باشه از پسش برنمیاد و خودکشیه.
سپاه مثلا بیت رهبری ، مجلس ، صدا و سیما و چندین جای دیگه رو بمباران بکنه و حکومت رو در دست بگیره و دولت موقت تشکیل بشه
:e412:
در سوریه انقلاب پا برهنهها هست.
عزیزان پابرهنه نباید میذاشتن الگاییده وارد معادله بشه... هوتوتو سابیدن به الک:e418:
اینجارو نیگا سناتور مک کین انگار مثل مردم همیشه در طویله ایران آلزایمر داره! رفته با بروبچس الگاییده عکس یادگاری انداخته
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/22.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/23.jpg
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/24.jpg
Russell
06-16-2013, 06:37 PM
دیگه لازم نیست پیدا شد^
پس تو به کاربران الاغ و اسکل گفته بودی بعد هم کارت زرد و قرمز گرفتهای و اخراج شدهای الان روح حساب کاریت است که دارد اینجا پست میدهد? :))))
من گمان میکردم کاربر فلانی را اخراج کردهام نگو متوهم بودهام !!
کمی بیشتر زور بزن شاید کسی پیدا شد بالاخره آدم حسابت کند :))
Shlomo Shumbulowitz
06-16-2013, 07:02 PM
پس تو به کاربران الاغ و اسکل گفته بودی بعد هم کارت زرد و قرمز گرفتهای و اخراج شدهای الان روح حساب کاریت است که دارد اینجا پست میدهد? :))))
من گمان میکردم کاربر فلانی را اخراج کردهام نگو متوهم بودهام !!
کمی بیشتر زور بزن شاید کسی پیدا شد بالاخره آدم حسابت کند :))
ببین میدونم قهریم و باید با طعنه و کنایه با هم بحرفیم اما واقعا نگرفتم چی گفتی:e404:
Dariush
06-16-2013, 08:04 PM
امروز چقدر پستهایم غلطهای املایی داشتند. خوب است که حداقل انتصابات تمام شده و سرعت اینترنت قدری بهتر شده که بتوانم پستهایم را ویرایش کنم. امروز بعضی وقتها یک پست را سه چهار بار ویرایش مردم!
شب بخیر دوستن.
viviyan
06-18-2013, 09:18 PM
چه نام کاربرای عجیب غریبی میبینم. شومبولویتز مثلا :e404:
Theodor Herzl
06-18-2013, 09:23 PM
چه نام کاربرای عجیب غریبی میبینم. شومبولویتز مثلاایشان مثلا احساس خوش مزگی بهشان دست داده است و یکی از نامهای خانوادگی اشکنازی (witz در آخر بسیاری از نامهای خانوادگی اشکنازی هست) را مسخره کنند.
viviyan
06-18-2013, 09:28 PM
کیه؟ شیلاست؟ اشکنازی چیه؟
Theodor Herzl
06-18-2013, 09:34 PM
اشکنازی چیه؟به یهودیان اروپایی تبار ( به غیر از پرتغال و اسپانیا) اشکنازی میگویند.
Soheil
06-18-2013, 09:37 PM
دورد ویوین عزیز و گرامی
چه خبرها؟ خوبین؟ یه مدت نسبتا طولانی نبودید یا حداقل من ندیدمتون.:e032:
وضعیت دفترچه رو ببین. تا حدی از رونق افتاده.:( البته این دو سه روز نسبت به قبل از انتخابات خیلی بهتر شده.
راستی برای دور تازه مسابقه نمایار برتر هم شرکت کنید.:e056:
viviyan
06-18-2013, 10:24 PM
دورد ویوین عزیز و گرامی
چه خبرها؟ خوبین؟ یه مدت نسبتا طولانی نبودید یا حداقل من ندیدمتون.:e032:
وضعیت دفترچه رو ببین. تا حدی از رونق افتاده.:( البته این دو سه روز نسبت به قبل از انتخابات خیلی بهتر شده.
راستی برای دور تازه مسابقه نمایار برتر هم شرکت کنید.:e056:
درود بیباک عزیز.
خوبم، سپاس. وضعیت فیلترشکن ها ریخته بود به هم، تا سایت بیاد بالا، جونم بالا میامد، بنابراین ترجیح میدادم نه آن بالا بیاید و نه این. :e414:
سپاس از لطف شما به نمایارم، ولی من نمایارم را در معرض قضاوت عموم قرار نمیدهم. :e056:
Nevermore
06-18-2013, 10:44 PM
آقا این را ببینید.ته خنده است.ملت همگی با شور و شوق دست میزنند میگویند:بدون هیچ دلیلی،خاک تو سر جلیلی:e41f::e057:
YouTube - شعارهای مردم در جشن صعود تیم ملی (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mw2CMz_GW_A#)
Shlomo Shumbulowitz
06-19-2013, 07:01 AM
چه نام کاربرای عجیب غریبی میبینم. شومبولویتز مثلا
شلوم بر شما:e011:
Dariush
06-19-2013, 07:36 AM
درود
چقدر حکومت در ترس و لرز به سر میبرد و از هر نوع حرکت و تجمعی هراسان است.
Shlomo Shumbulowitz
06-19-2013, 08:29 AM
نشانی دیگر از اینکه چقدر حکومت در ترس و لرز به سر میبرد و از هر نوع حرکت و تجمعی هراسان است. البته جمعیتی که آمده بودند زیاد بود اما آماده باش تمامِ نیروها برای یک همچین چیزی، گویای حالِ خرابِ رژیم و اینکه چقدر راحت یک حرکتِ ساده مردمی میتواند تبدیل به یک حرکتِ اعتراضی شود است.
چگونه یک کشور را به هم بریزیم v2.1 :
1-هفت هشت تا sleeper agent به آن کشور بفرستید یا استخدام کنید.
2-منتظر راهپیمایی باشید. گاهی لازمه بهونه بدین دستشون یا تو گوششون بخونید.
3ـماموراتونو بفرستین سه چهار نفرو اسنایپ کنن.
4-منتظر واکنش زنجیره ای باشید. از تماشای درگیری لذت ببرید.:e412:
5-شورش را در جهتی که میخواهید هدایت کنید.
Anarchy
06-19-2013, 09:03 AM
آره مشخصه که نگرانن این آتش زیر خاکستر دوباره شعله ور شه... ولی مشکل اصلی نبود یک پوزیسیون قوی و متشکل از تمام نیروها ، نداشتن لیدر مشخص ، نبود برنامه مشخص برای پیشبرد اعتراضات ، نبود تشکل های غیر دولتی قوی که در چنین مواقعی بتونه فراخوان بده و ... هست.
Alice
06-19-2013, 02:18 PM
درود
من هم در شادمانی دیروز بودم، به قدری ازدحام مردم زیاد بود که تقریباً دوساعت را یکجا
سماق میمکیدیم؛ آنجا که من اعتراضی ندیدم، اتفاقاً جملگی درود و زندهباد نثار روحانی
میکردند! هرچند این شادکامیها بهانه بود، جوانان آمده بودند که فقط شماره بدهند ! :))):e11b:
از شوخی گذشته آنطور که من شنیدهام پارههایی از اعتراض هم در گوشه و کنار کشور
بوده است!
--
کرهای ها دیروز سوار بازی بودند (مثل بازی رفت) استراتژی ایران در وهلهی اول برای تساوی
بود، اما خب نیکبختی یار ما بود؛ بازی ازبکستان با قطر هم بیگمان لابیگری بوده است،
به جای اینکه این همه برای برگزاری جام جهانی در کشورشان پشتک وارو بزنند شایسته
است نخست فرهنگ جام جهانی را به خود بیاموزند!
Theodor Herzl
06-19-2013, 04:41 PM
جالب است کسی که ۲۴ سال نماینده شخصی خامنهای در شورای عالی امنیت ملی بوده رئیس جمهور میشود ، و این را تو دهنی به خامنهای تعبیر میکنند! انتخاب دوم خامنهای قلیباد بوده و خامنهای همیشه میترسد که یک نظامی رئیس جمهور بشود و کودتا کند ، برای همین به روحانی راضی شد.
Alice
06-19-2013, 07:11 PM
آقا این را ببینید.ته خنده است.ملت همگی با شور و شوق دست میزنند میگویند:بدون هیچ دلیلی،خاک تو سر جلیلی
من این را الان دیدم lol. شنیده بودم میدان ولیعصر شعارها کمی سیاسی شده بود؛
«غرضی ِ عوضی» هم گویا شعار میدادند! در عجبم به آن پیرمرد بیچاره که قدرت
سیاسیاش تا مرز آرای باطله بیشتر نمیرود چه کار داشتند خدا میداند.. :e523:
shirin
06-19-2013, 07:24 PM
من که فکر میکنم خود خامنه ای هم احتمالا به روحانی رای داده.
Alice
06-19-2013, 09:40 PM
پاسخ من: «خیلی خوب است اما کمی یکنواخت شده، شما که استاد نقاشی سر و صورت خود هستید کمی برای تغییر حال و هوای آن مرا راهنمایی میکنید؟». یک پاسخ خوب دیگر میتواند این باشد که شما هم از ایشان حال آلفاهای بنز سوار در پاتوق محل را جویا بشوید، یا دربارهی اضافه وزنی که طی این مدت مرخصی از دفترچه به آن دچار شدهاند سوال بکنید، و یا بپرسید که آیا هنوز شوهر گیرشان نیامده و ترشی کیلویی چند است این روزها؟ خلاصه میدانم که سخت است، ولی باید شوخی را به شوخی بگذرانیم و بکوشیم از هر حرفی ناراحت نشویم و کینه نگیریم.
باز هم از این پاسخها به من بدهید امیرجان، نیمه شبی روح و روانم مفرح شد از شدت خنده! :)))
دوستان من ساعت خوابم را تنظیم کردهام، بروم استراحتی بکنم اکر رمقی باقی بود فردا اینجا
خواهم بود و به حساب خیلیها رسیدگی خواهم کرد...
شب به خیر همگی.
کافر_مقدس
06-19-2013, 10:04 PM
میدان ولیعصر شعارها کمی سیاسی شده بود؛ «غرضی ِ عوضی» هم گویا شعار میدادند! در عجبم به آن پیرمرد بیچاره که قدرت سیاسیاش تا مرز آرای باطله بیشتر نمیرود چه کار داشتند خدا میداند.. :e523:به اصلاح طلب ها توهین کرده بود بی شعور! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/11/6.gif
من که فکر میکنم خود خامنه ای هم احتمالا به روحانی رای داده.
اشتباه فکر می کنید! رای خامنه ای سعید جلیلی بوده ، مدارکش هم موجود هست!
sonixax
06-19-2013, 10:13 PM
ولی این شعار : "بدون هیچ دلیلی خاک تو سر جلیلی" من از صبح که شنیدم هر 10 دقیقه یک بار ناخواسته خندم میگیره :e00e::e41f:
کافر_مقدس
06-19-2013, 10:35 PM
ولی این شعار : "بدون هیچ دلیلی خاک تو سر جلیلی" من از صبح که شنیدم هر 10 دقیقه یک بار ناخواسته خندم میگیره :e00e::e41f:
یک پیج فیس بوکی هست به نام " ایرانیان فیس بوک" . ادمین این پیج با اینکه مخالف جمهوری اسلامی هست اومده میگه جلیلی پاش رو توی جنگ از دست داده و نباید به یک جانباز جنگ توهین کرد! و جالب تر اینکه همین جناب ادمین تا همین چند روز پیش همه رو ترغیب می کرد برای رای دادن به روحانی فقط و فقط به خاطر اینکه همین سعید جلیلی سر کار نیاد! حالا دم خروس رو باور کنیم یا قسم جناب ادمین رو ؟!! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/1.gif
Dariush
06-19-2013, 10:45 PM
در فیسبوک، سربازانِ ارتشِ سایبری و بسیجیِ در لباسِ مخالف، موج میزند!
sonixax
06-20-2013, 01:00 AM
بهشت VS جهان غرب | نوشته های میلاد (http://sonixax.wordpress.com/2013/06/20/%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA-vs-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B1%D8%A8/)
Alice
06-20-2013, 08:18 PM
من همین الان میخواهم بروم پارک بنشینم، قدم بزنم و تا سپیدهی آفتاب تنها
باشم و بیندیشم؛ چرا دختران امنیت جانی ندارند که شبها گشت و گذار کنند؟؟؟
دوستان زنستیز پاسخگو باشید! :e413:
Ouroboros
06-20-2013, 08:38 PM
من همین الان میخواهم بروم پارک بنشینم، قدم بزنم و تا سپیدهی آفتاب تنها
باشم و بیندیشم؛ چرا دختران امنیت جانی ندارند که شبها گشت و گذار کنند؟؟؟
دوستان زنستیز پاسخگو باشید!
۱. چون نیمه شب بیرون از خانه بودن خطرناک است(فارغ از جنسیت)، و زنان ارزشمندتر از آن محسوب میشدهاند که به پاسبانی و شبگردی و ... گماشته بشوند. زنی که این معادله را برهم میزند برای موقعیت ثبیتشدهی باقی زنان به عنوان کالاهایی ارزشمند که هرگز نباید در معرض دست درازی دیگران قرار بگیرند خطری بالقوه محسوب میشود و قطعا در جایگاه و کیستی اجتماعی او، همچون همانِ تمام کسانی که موقعیت زن سنتی را به هر نحوی تهدید/تضعیف میکنند، جای تردید و تشکیک فراوان خواهد بود(«زن سالم این موقع شب از خانه بیرون نمیرود»). پس زن بصورت خودکار حضور زن تنها در ساعات پس از شلوغی به نشانهی «اهل حال» بودن او تعبیر میشود و زن اهل حال هم دقیقا بدلیل زنمحوری و نقشی که در تضعیف موقعیت پیشتر ذکر شدهی زن سنتی ایفا میکرده برای مردان «بازی مجاز» تلقی میشده(به عنوان روشی برای بازداشتن زنان از هوایی شدن).
۲. از این گذشته اما، خیابانهای تهرانی که من آنرا به قصد خارجه ترک کردم برای مردان هم شبهنگام امن نبودند، و هفتهای نبود که یکی از دوستان را وسط خیابان چاقو نزنند، یا حتی در روز روشن خفتگیر نکنند، فقط وقتی اخبار آنها را میشنوید جنبهی جنسیتی برایشان قائل نیستید و با خود نمیگویید «مردها شب هنگام در خیابان امنیت ندارند». به نظر من توقع غیرمنطقی و مضحکیست که یک زن بخواهد در چنین شهری، در چنین موقعیتی، نیمه شب از خانه بیرون برود و تا صبح در پارک به مراقبه بپردازد، و ناتوانی خود از اینرا بگذارد به پای «زنستیزی» و «مردسالاری» یا موقعیت کهتر زنان در جامعه. آدم با خودش میاندیشد که این باید بدیهی باشد: زنان بدلیل توان جسمانی کمتر طعمههای آسانتری برای زورگیر و دزد و قاچاقچی و قاتل هستند.
viviyan
06-20-2013, 08:50 PM
امیر چقد فلسفه میبافی به هم! مردان خیابان را ملک شخصی خود دانسته و خود را مجاز به انجام هر عملی در آن میدانند از جمله اینکه در آن به زنی تعرض کنند، تنها بیرون رفتن یک زن را گویی که به حریم آنها پا گذاشته، نشانه دعوت او برای تعرض به خود میدانند.
شما خانه نشینی زن اولیه را نه به خاطر بارداری و زایمان که به خاطر تن پرور بودن او میدانید، یک اشتباه در خشت اول.
میتوان اینگونه تفسیر کرد که مردان اولیه برای در تملک داشتن زنان اولیه آنها را در غارهایشان پنهان کردند تا مبادا نر دیگری آمده و او را تصاحب کند و بعد از آن بارداری و بچه داری پیش آمد و زنان بدین ترتیب در خانه ماندند.
Ouroboros
06-20-2013, 09:13 PM
امیر چقد فلسفه میبافی به هم! مردان خیابان را ملک شخصی خود دانسته و خود را مجاز به انجام هر عملی در آن میدانند از جمله اینکه در آن به زنی تعرض کنند، تنها بیرون رفتن یک زن را گویی که به حریم آنها پا گذاشته، نشانه دعوت او برای تعرض به خود میدانند.
شما خانه نشینی زن اولیه را نه به خاطر بارداری و زایمان که به خاطر تن پرور بودن او میدانید، یک اشتباه در خشت اول.
میتوان اینگونه تفسیر کرد که مردان اولیه برای در تملک داشتن زنان اولیه آنها را در غارهایشان پنهان کردند تا مبادا نر دیگری آمده و او را تصاحب کند و بعد از آن بارداری و بچه داری پیش آمد و زنان بدین ترتیب در خانه ماندند.
سوژه اول برای کنترل سوژهی دوم یک بهای مشخص میپردازد. ما به برسی این رابطه میپردازیم تا بدانیم دلیل این اقدام به کنترل چه بوده و سوژهی اول از این رابطه چه نفع مستقیم یا غیرمستقیمی میبرده. در نظر اول، و بعد با برسی هرچه بیشتر بر ما آشکار میشود که ارتباط میان بها/نفع در این رابطه به طرز بسیار بنیادین و شدیدی فاقد تناسب منطقی یا حتی عاطفیست، یعنی سود مستقیم و غیرمستقیم ِ اقدام به کنترل نه از نظر عقلانی و نه حتی از منظری احساسی با بهایی که سوژهی اول برای برخورداری از آن میپرداخته در تناسب نیست. درپی این اکتشاف ناچار میشویم برای ریشهیابی پدیده به برسی علل و انگیزههای ثانویه در این ارتباط بپردازیم(زیرا علل و انگیزههای اولیه همه بطور بسیار گستردهای به سود سوژهی دوم تنظیم شده بودند). در این جستجو، تنها دلیلی که میتوانیم برای اقدام به کنترل سوژهی اول پیدا بکنیم همچنان دلیلیست که بیشترین منفعت آن به سوژهی دوم میرسد، اما میزان تضاد میان سودی که سوژهی اول میبرد و بهایی که برای آن میپردازد بسیار کمتر است. از این مشاهده، که در تمام مراحل آن سوژهی دوم دست بالاتر را در اختیار دارد و در پایان نیز نفع بیشتری نسیب او میشود، و سوژهی اول بهای سنگینتری پرداخت میکند میتوانیم نتیجه بگیریم که این ارتباط، بر مبنای نیازهای عینی، به خاطر برقراری سود مستقیم و به درخواست دائم و فعال سوژهی دوم اغاز شده و ادامه یافته.
هیچ نفعی برای مردان ندارد که خیابان را ملک شخصی خودشان بدانند، خیابان جای دلپذیری نیست. طبق معمول زنان مثل کودکان خردسال مسئولیت و امتیاز را اشتباه گرفتهاند و تصور میکنند چون بزرگترشان میتواند هر وقت خواست کلوچههای خوشمزه را بخورد و لازم نیست از کسی بخاطر آن اجازه بگیرد، لابد محدودیت دیگری ندارد و به نحوی از او «آزادتر» است. از فردا به مردانتان پیشنهاد بکنید تا در خانه بمانند و شما خرجشان را میدهید، انتخاب جنسی و همسرگزینی با شماست، شروط ارتباط را شما تعیین میکنید، و من موظف به تقبل وظایف اجتماعی، اقتصادی و قانونی تو هستم. ببینیم چند درصدشان «مزایای» خود را رها نمیکنند و «مایملک شخصی»شان را دو دستی تقدیم نمیکنند.
Alice
06-20-2013, 09:26 PM
۱. چون نیمه شب بیرون از خانه بودن خطرناک است(فارغ از جنسیت)، و زنان ارزشمندتر از آن محسوب میشدهاند که به پاسبانی و شبگردی و ... گماشته بشوند. زنی که این معادله را برهم میزند...
پرپیداست که میزان این خطر برای زنان سنجشپذیر با مردان نیست. گویا
خودتان هم میدانید که در اجتماع سنتگرا، معادلههای دگماتیستی برای
زنان مرز و کرانههایی را تبیین میکند که زنان ِ پایبند به معادلات را محصور
و محدود میکند؛ جالب اما اینجاست که هرنقطه ای از این مدل سنتی که
به مزاج شما خوش نیست را به شدت ضدمرد قلمداد میکنید و مردادن را برده
سیستم، و نقاط دیگر که پاد زنان است را تنها برهم ریختن معادله!
هفتهای نبود که یکی از دوستان را وسط خیابان چاقو نزنند، یا حتی در روز روشن خفتگیر نکنند
:e107:
viviyan
06-20-2013, 09:29 PM
سوژه اول برای کنترل سوژهی دوم یک بهای مشخص میپردازد. ما به برسی این رابطه میپردازیم تا بدانیم دلیل این اقدام به کنترل چه بوده و سوژهی اول از این رابطه چه نفع مستقیم یا غیرمستقیمی میبرده. در نظر اول، و بعد با برسی هرچه بیشتر بر ما آشکار میشود که ارتباط میان بها/نفع در این رابطه به طرز بسیار بنیادین و شدیدی فاقد تناسب منطقی یا حتی عاطفیست، یعنی سود مستقیم و غیرمستقیم ِ اقدام به کنترل نه از نظر عقلانی و نه حتی از منظری احساسی با بهایی که سوژهی اول برای برخورداری از آن میپرداخته در تناسب نیست. درپی این اکتشاف ناچار میشویم برای ریشهیابی پدیده به برسی علل و انگیزههای ثانویه در این ارتباط بپردازیم(زیرا علل و انگیزههای اولیه همه بطور بسیار گستردهای به سود سوژهی دوم تنظیم شده بودند). در این جستجو، تنها دلیلی که میتوانیم برای اقدام به کنترل سوژهی اول پیدا بکنیم همچنان دلیلیست که بیشترین منفعت آن به سوژهی دوم میرسد، اما میزان تضاد میان سودی که سوژهی اول میبرد و بهایی که برای آن میپردازد بسیار کمتر است. از این مشاهده، که در تمام مراحل آن سوژهی دوم دست بالاتر را در اختیار دارد و در پایان نیز نفع بیشتری نسیب او میشود، و سوژهی اول بهای سنگینتری پرداخت میکند میتوانیم نتیجه بگیریم که این ارتباط، بر مبنای نیازهای عینی، به خاطر برقراری سود مستقیم و به درخواست دائم و فعال سوژهی دوم اغاز شده و ادامه یافته.
هیچ نفعی برای مردان ندارد که خیابان را ملک شخصی خودشان بدانند، خیابان جای دلپذیری نیست. طبق معمول زنان مثل کودکان خردسال مسئولیت و امتیاز را اشتباه گرفتهاند و تصور میکنند چون بزرگترشان میتواند هر وقت خواست کلوچههای خوشمزه را بخورد و لازم نیست از کسی بخاطر آن اجازه بگیرد، لابد محدودیت دیگری ندارد و به نحوی از او «آزادتر» است. از فردا به مردانتان پیشنهاد بکنید تا در خانه بمانند و شما خرجشان را میدهید، انتخاب جنسی و همسرگزینی با شماست، شروط ارتباط را شما تعیین میکنید، و من موظف به تقبل وظایف اجتماعی، اقتصادی و قانونی تو هستم. ببینیم چند درصدشان «مزایای» خود را رها نمیکنند و «مایملک شخصی»شان را دو دستی تقدیم نمیکنند.
:e414:
به این شوری هم نبوده، چه سودی بالاتر از اینکه ژنهای سوژه اول بدون دردسر منتقل و حفظ شده؟ در طبیعت سودی بالاتر از این سراغ دارید؟ غیر از این زنان اولیه هم چندان دست به دهن و چشم به دست نرینه هایشان نبوده اند، اگر به قبیله های بدوی نگاه کنیم، میبینیم که زنان و مردان با هم هزینه های زندگیِ مشترک را میپردازند و با این وجود مردان فرمانروایند و زنان فرمانبر، اینکه تامین هزینه های زندگیِ خانوادگی به طور کامل به مردان منتقل شد رو من تحت تاثیر ادیان میدونم. و شما هم بسیار اغراق میکنید، تا همین یکی - دو قرن پیش انتخاب جنسی و همسرگزینی، شروع ارتباط و ... همه با مرد بوده، اکنون کمی وضعیت متعادل شده.
برای من؛ تنها خیابان رفتن و آسوده گشتن آرزوی دست نیافتنی نیست و البته حسرتش رو هم نمیخورم، خیابان مال شماست و در نتیجه لذت تنها بیرون رفتن و در خیابان گشتن رو درک نمیکنید. ولی من با نفس زنانه و مردانه کردن مکان ها و فضاها و روابط و نقش ها و موقعیت ها مشکل دارم تا حدودی.
و اگر به من باشه هرگز در زندگی ام از هیچ مردی انتظار نخواهم داشت هزینه های زندگی ام رو تامین کند.
Russell
06-20-2013, 09:36 PM
آنچه امیر میگوید اینست که سودی برای مردان نیست و محدودیت/معذوریت به خیابان رفتن بمعنای سود نیست.مانند اینست که کسی مدعی شود اگر زمینداری/پادشاهی به میان رعیتها برود و آنجا مالش را بدزدند و توی سرش بزنند نشان از بهره کشی رعیتها از زمیندارها دارند نه اینکه زمیندار بقیه را استعمار کرده فرستاده در خیابان بعد خودش بدون مهارتی لازم در کاخ خود لم داده و از دسترنج رعیتها استفاده میکند.
در داستان شاهزاده و گدا هم گویا گدا استعمارگر بوده و ما خبر نداشتهایم :)))
جالب است که البته خوک دانستن مردها و در نظر گرفتن زنان بعنوان فرشتگانی که از آسمان افتادهاند (با توان توضیح صفر درباره چرایی ،به ادعای خود، بهره کشی مردان از زنان و نه برعکس آن) گویا فلسفه بافی نیست !!
Ouroboros
06-20-2013, 09:52 PM
به این شوری هم نبوده، چه سودی بالاتر از اینکه ژنهای سوژه اول بدون دردسر منتقل و حفظ شده؟ در طبیعت سودی بالاتر از این سراغ دارید؟
:e404:
این چگونه «سودی» است؟! ژنهای زن وسط راه غیب میشدهاند؟! فقط مرد خزانهی ژنتیکی خود را انتقال میداده؟! این یک «سود» دو طرفه و متقابل بوده.
غیر از این زنان اولیه هم چندان دست به دهن و چشم به دست نرینه هایشان نبوده اند، اگر به قبیله های بدوی نگاه کنیم، میبینیم که زنان و مردان با هم هزینه های زندگیِ مشترک را میپردازند و با این وجود مردان فرمانروایند و زنان فرمانبر، اینکه تامین هزینه های زندگیِ خانوادگی به طور کامل به مردان منتقل شد رو من تحت تاثیر ادیان میدونم. و شما هم بسیار اغراق میکنید، تا همین یکی - دو قرن پیش انتخاب جنسی و همسرگزینی، شروع ارتباط و ... همه با مرد بوده، اکنون کمی وضعیت متعادل شده.
خیر. انتخاب جنسی همواره در انحصار زنان بوده و هست و احتمالا خواهد بود، عناصر فرهنگی دخیل در معیارهای این همسرگزینی یا محدودیت احتمالی که در مقاطع گذری و بصورت صوری بر این انتخاب اثر میگذاشتهاند(مثل انتخاب شوهر توسط پدر دختر برای مثال)، بدلیل تضمین هرچه بیشتر منفعت زن بودهاند زیرا تشخیص جنس مرغوب وقتی در خانه پنهان شدهاید و در جامعه حضور ندارید توسط خود زن ممکن نیست. کُل نکته همینست، تمام کنترلی که در اختیار مرد قرار داده میشده فقط بدلیل تضمین توانایی او جهت مراقبت/محافظت از زن بوده، به محض آنکه این توانایی متوقف یا حتی کند میشده، تمام اختیارات نیز در دم سلب میشده(اغلب هم با زور خشن دولتی/قانونی).
قبایل بدوی و «فرمانروا/فرمانبردار» و «هزینههای مشترک» هم بیشتر شبیه به شوخی هستند تا حرف جدی. کدام قبیلهی بدوی؟ همانکه فمینیستها اختراع کردند؟ زنان صد هزار سال است که یک دهم بار خود را هم در زندگی نکشیدهاند، و دسترنج این فرمانروایان بیتاج و تخت را تا ذرهی آخر مصرف کردهاند و در نهایت نیز او را بدلیل ناتوانی از پرداخت بیشتر مورد نفرت و سرزنش قرار دادهاند. شما به مردان نیاز دارید و از رایانهای که اکنون با آن نوشتهی مرا میخوانید تا نوار بهداشتی که استفاده میکنید را نیروی تولید یک مرد پدید آورده. اما بطور ژنتیکی برنامه ریزی شدهاید تا از این نیاز بیزار باشید و آنرا انکار بکنید و برای پایان دادن به آن بکوشید. تناقض درونی تلخ و غمانگیزیست که به یک نسل کامل از زنان میانسال ثروتمند و تنها و افسرده در غرب انجامیده.
برای من؛ تنها خیابان رفتن و آسوده گشتن آرزوی دست نیافتنی نیست و البته حسرتش رو هم نمیخورم، من با نفس زنانه و مردانه کردن مکان ها و فضاها و روابط و نقش ها و موقعیت ها مشکل دارم تا حدودی.
و اگر به من باشه هرگز در زندگی ام از هیچ مردی انتظار نخواهم داشت هزینه های زندگی ام رو تامین کند.
با زنانه کردن مکانها هیچ مشکلی ندارید، اگر نباشند مدعی و ناراحت میشوید، اگر فردا توالتها و اتوبوسها و واگنهای مترو را همگانی بکنند اولین کسانی که جیغشان گوشها را خواهد خراشید زنان هستند. مشکل اصلی شما با مردانه بودن برخی محیطهاست. دلیل آنهم اینست که زنان برنامهریزی شدهاند تا بطور دائم نسبت به مردان خود مشکوک باشند و اگر چند مرد تنها جایی گرد هم آمدهاند حتما دارند بر پاد ما دسیسهچینی میکنند(زنی که به همسر خود مشکوک بوده احتمال کمتری برای از دست دادن خدمات او به یک زن جوانتر/زیباتر داشته). اینست که محیطهای منحصرا مردانه را انکار میکنید و «سکسیست» جلوه میدهید با آنکه هیچ چیز سکسیستی دربارهی آنها وجود ندارد زیرا محدودیت عینی برای حضور زنان در آنها نیست، یا شدت آن از محدودیت مشابهی که مردان با آن روبرو هستند بسیار کمتر است(شما به بخش مردانهی اتوبوس وارد میشوید و با خیالت مینشیند اما من هرگز نمیتوانم چنان بکنم). زنان به محیطهای مردانه وارد میشوند، آنها را برای مردان فاقد هرگونه جذابیتی میکنند و سپس که مردان یکسره آنرا ترک و رها کردند میروند سراغ مامن جدیدی که برای خود یافتهاند و در آن روانشناسی مرد به رسمیت شناخته میشود و مورد احترام است، و به نابود کردن آن میپردازند!
بدیهیست که هیچ زنی، هیچ توقعی از هیچ مردی ندارد، آنها خودشان انجام میدهند. :e418:
Ouroboros
06-20-2013, 10:01 PM
مرد و زن هر دو به نحوی بردهی سیستم هستند، اما بردگان هم جایگاههای مختلفی داشتهاند، نگاهی به فیلم تارانتینو بیاندازید: بردهی خانگی، بردهی سر زمین و ... اما این ربطی به بحث ندارد. مشکل خود سیستم زنمحور است.
این سیستم به نحوی تنظیم شده تا مرد را در این معادله که بطور دائم و بیوقفه از ان متضرر میشود باقی نگاه بدارد: اینکه مرد را از کودکی دورانداختنی بار میآورند(و دورانداختنی یعنی جان و امنیت یک زن مهمتر از همان یک مرد است، در ماجرای سنگسار مثلا یک جنبه از آنرا نشان دادیم، یکی دیگر را میتوانید بروید بهشت زهرا قطعهی شهدا ملاحظه بکنید)، اینکه «غیرت» برای مرد را تشویق و تقویت میکند(که چیزی بجز شرح وظیفهی تامین امنیت زن نیست)، اینکه روشهای آلترناتیو ارضای میل جنسی مرد، از همجنسگرایی تا خودارضایی را با شدت و حدت بسیار بیشتری سرکوب میکند. با تحقیر مردانی که به هر دلیلی، از ضعف جسمانی گرفته تا بیمیلی شخصی ... قادر به برآوردن وظیفهی مذکور نیستند، با تغذیهی نیاز و عقدهی مادریابی در مردان با تثبیت این تصویر ذهنی «فداکار» و «مهربان» و «شریک زندگی» از زنان با استفاده از تمامی ابزارهای فرهنگی، هنری، مذهبی، قانونی، رسانهای و ... که در اختیار دارد و ...
برندهی نهایی سیستم سنتی بچهها هستند، که امنیت و بقای آنها به قیمت فداکاری پدر و مادر تضمین میشود. اما نسبت این فداکاری برای مرد و زن همشه ده به یک است(حتی با در نظر گرفتن مخاطرات بارداری و زایمان برای زنان)، و بهرهای که زن از این رابطه میبرده به مراتب بیشتر، و بهایی که پرداخت میکرده همواره ارزشمند برای سرویسی که در مقابل دریافت میکرده.
Ouroboros
06-20-2013, 10:07 PM
آنچه امیر میگوید اینست که سودی برای مردان نیست و محدودیت/معذوریت به خیابان رفتن بمعنای سود نیست.مانند اینست که کسی مدعی شود اگر زمینداری/پادشاهی به میان رعیتها برود و آنجا مالش را بدزدند و توی سرش بزنند نشان از بهره کشی رعیتها از زمیندارها دارند نه اینکه زمیندار بقیه را استعمار کرده فرستاده در خیابان بعد خودش بدون مهارتی لازم در کاخ خود لم داده و از دسترنج رعیتها استفاده میکند.
در داستان شاهزاده و گدا هم گویا گدا استعمارگر بوده و ما خبر نداشتهایم :)))
مثال بسیار خوبی بود، از آن قطعا استفاده خواهم کرد. :e00e:
viviyan
06-20-2013, 10:37 PM
:e404:
این چگونه «سودی» است؟! ژنهای زن وسط راه غیب میشدهاند؟! فقط مرد خزانهی ژنتیکی خود را انتقال میداده؟! این یک «سود» دو طرفه و متقابل بوده.
فکر کنم خودتان یه بار نوشته بودید که زنان برای انتقال ژنهایشان به دلیل وجود دم و دستگاه تولیدمثل در بدنشون به اندازه مردها کارشون سخت نیست :e402:
خیر. انتخاب جنسی همواره در انحصار زنان بوده و هست و احتمالا خواهد بود، عناصر فرهنگی دخیل در معیارهای این همسرگزینی یا محدودیت احتمالی که در مقاطع گذری و بصورت صوری بر این انتخاب اثر میگذاشتهاند(مثل انتخاب شوهر توسط پدر دختر برای مثال)، بدلیل تضمین هرچه بیشتر منفعت زن بودهاند زیرا تشخیص جنس مرغوب وقتی در خانه پنهان شدهاید و در جامعه حضور ندارید توسط خود زن ممکن نیست. کُل نکته همینست، تمام کنترلی که در اختیار مرد قرار داده میشده فقط بدلیل تضمین توانایی او جهت مراقبت/محافظت از زن بوده، به محض آنکه این توانایی متوقف یا حتی کند میشده، تمام اختیارات نیز در دم سلب میشده(اغلب هم با زور خشن دولتی/قانونی).
قبایل بدوی و «فرمانروا/فرمانبردار» و «هزینههای مشترک» هم بیشتر شبیه به شوخی هستند تا حرف جدی. کدام قبیلهی بدوی؟ همانکه فمینیستها اختراع کردند؟ زنان صد هزار سال است که یک دهم بار خود را هم در زندگی نکشیدهاند، و دسترنج این فرمانروایان بیتاج و تخت را تا ذرهی آخر مصرف کردهاند و در نهایت نیز او را بدلیل ناتوانی از پرداخت بیشتر مورد نفرت و سرزنش قرار دادهاند. شما به مردان نیاز دارید و از رایانهای که اکنون با آن نوشتهی مرا میخوانید تا نوار بهداشتی که استفاده میکنید را نیروی تولید یک مرد پدید آورده. اما بطور ژنتیکی برنامه ریزی شدهاید تا از این نیاز بیزار باشید و آنرا انکار بکنید و برای پایان دادن به آن بکوشید. تناقض درونی تلخ و غمانگیزیست که به یک نسل کامل از زنان میانسال ثروتمند و تنها و افسرده در غرب انجامیده.
اینکه انتخاب جنسی برعهده زنان بوده، طبیعیه. چون زنان باید هزینه های بارداری و زایمان و پرورش نسل بعد رو بپردازند، در تمام جانوران دیگر هم وضع به همین گونه است و حق هم دارند چون نگران انتقال ژن نامطلوب در قبال انرژی که مصرف میکنند هستند. ولی در انسان ما در هیچ دوره تاریخی نمیبینیم که زنان جفتشون رو انتخاب کرده باشن، همیشه انتخاب گر اول مرد بوده. شما خیلی دید یک طرفانه ای دارید، در دوره هایی حتی مردان با دزدیدن زنان اونارو تصاحب میکردن، در دوره هایی برای مردان امکان چندهمسری وجود داشته (چنان که هنوز هم وجود دارد)، چطور اینها چیزی رو برای شما ثابت نمیکند؟ شما قوانین ازدواج دنیای اسلام رو اون هم نه همه ش تعمیم میدهید به تمام جوامع انسانی، در حالیکه طبق همین قوانین دختر مجرد عملا حق زندگی کردن و لذت بردن از زندگیش رو ندارد.
قبایل بدوی همان قبایلی که ما در تلویزیون میبینیمشان و در آنها زنان هم مانند مردان برهنه اند.
با زنانه کردن مکانها هیچ مشکلی ندارید، اگر نباشند مدعی و ناراحت میشوید، اگر فردا توالتها و اتوبوسها و واگنهای مترو را همگانی بکنند اولین کسانی که جیغشان گوشها را خواهد خراشید زنان هستند. مشکل اصلی شما با مردانه بودن برخی محیطهاست. دلیل آنهم اینست که زنان برنامهریزی شدهاند تا بطور دائم نسبت به مردان خود مشکوک باشند و اگر چند مرد تنها جایی گرد هم آمدهاند حتما دارند بر پاد ما دسیسهچینی میکنند(زنی که به همسر خود مشکوک بود احتمال کمتری برای از دست دادن خدمات او به یک زن جوانتر/زیباتر داشته). اینست که محیطهای منحصرا مردانه را انکار میکنید و «سکسیست» جلوه میدهید، با آنکه هیچ چیز سکسیستی دربارهی آنها وجود ندارد زیرا محدودیت عینی برای حضور زنان در آنها وجود ندارد، یا شدت آن از محدودیتی مشابهی که مردان با آن روبرو هستند بسیار کمتر است(شما به بخش مردانهی اتوبوس وارد میشوید و با خیالت مینشیند اما من هرگز نمیتوانم چنان بکنم). زنان به محیطهای مردانه وارد میشوند، آنها را برای مردان فاقد هرگونه جذابیتی میکنند و سپس که مردان یکسره آنرا ترک و رها کردند میروند سراغ مامن جدیدی که برای خود یافتهاند و در آن روانشناسی مرد به رسمیت شناخته میشود و مورد احترام است، و به نابود کردن آن میپردازند!
بدیهیست که هیچ زنی، هیچ توقعی از هیچ مردی ندارد، آنها خودشان انجام میدهند. :e418:
هاهاها، اگر زنان جیغشان درمیاد به خاطر عدم رعایت بهداشت توسط برخی مردان هست. فکر کن مثلا زنان دستشویی مردانه رو محفل دسیسه چینی مردان علیه خودشان بدانند :e404: طبق تجربیات من زنان علاقه ای به وقت گذروندن در دستشویی های زنانه هم ندارن چه برسه به مردانه و تصرف اونجا. برای من مثلا رفتن به مکان های مردانه کمی چندش آور هم هست ولی اینکه مردان خودشان را مالک مکانی عمومی بدانند، به گونه ای که خودشون رو مجاز به انجام هر رفتاری در آن مکان بدونن کمی غیرقابل تحمله.
خب پس؛ خودشون میخوان. دندشون نرم :e402:
Ouroboros
06-20-2013, 10:45 PM
بهبه، ببینید کی برگشته. شوالیه نامرده.
خوش برگشتید گرامی. :e405::e306:
undead_knight
06-20-2013, 11:15 PM
من به خاطر فرصت محدودم و البته از اون مهمتر پریود مغزی:)) فقط یه فضولی وسط کلام دوستان آنتی فمنیست بکنم و اونم اینکه کم کم به این نتیجه دارم میرسم که اینکه مثلا اسلام میگه:
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/35.jpg
همچین هم بی حکمت نیست و کلا هرگونه "محدودیت" در اصل مصونیت و امتیاز هست و من اشتباه معناش رو متوجه میشدم:))
نکته:به لنگر تایتانیک قسم این پست فاقد هرگونه ادعا و استدلال خاصی هست و جدا برام جالب بود;)
نکته الکی:طوری نشود که طوری بشود که اسلام گرا نباشیم ولی اسلام گرایان را دوست داشته باشیم:))
undead_knight
06-20-2013, 11:21 PM
بهبه، ببینید کی برگشته. شوالیه نامرده.
خوش برگشتید گرامی. :e405::e306:
این گرفتاری غیبت صغری من هنوز حل نشده ولی من هر فرصتی بدست بیارم ازش برای سر زدن به دفترچه و دوستانی که اینجا هستند استفاده میکنم;)
پیشنهاد:میگم یک دکمه حذف هم پیش ویرایش پست بزارید چون با این سرعت افتضاحی که من دارم زرت و زرت داره تکراری میفرسته:)))
iranbanoo
06-20-2013, 11:25 PM
همچین هم بی حکمت نیست و کلا هرگونه "محدودیت" در اصل مصونیت و امتیاز هست و من اشتباه معناش رو متوجه میشدم:))
نکته:به لنگر تایتانیک قسم این پست فاقد هرگونه ادعا و استدلال خاصی هست و جدا برام جالب بود;)
نکته المی:طوری نشود که طوری بشود که اسلام گرا نباشیم ولی اسلام گرایان را دوست داشته باشیم:))
:e107:
این یعنی پذیرش متجاوز بالقوه بودن مردان....!!
Ouroboros
06-20-2013, 11:29 PM
من به خاطر فرصت محدودم و البته از اون مهمتر پریود مغزی:)) فقط یه فضولی وسط کلام دوستان آنتی فمنیست بکنم و اونم اینکه کم کم به این نتیجه دارم میرسم که اینکه مثلا اسلام میگه:
نکته الکی:طوری نشود که طوری بشود که اسلام گرا نباشیم ولی اسلام گرایان را دوست داشته باشیم:))
ترجمه کنید.
(http://en.wikipedia.org/wiki/False_analogy)
این یعنی پذیرش متجاوز بالقوه بودن مردان....!!
(http://en.wikipedia.org/wiki/False_analogy)ترجمه کنید. (http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_consequences)
(http://en.wikipedia.org/wiki/False_analogy)
undead_knight
06-20-2013, 11:38 PM
ترجمه کنید. (http://en.wikipedia.org/wiki/False_analogy)
به جان عزیز خودم که نکته اول دقیقا برای پرهیز از ایجاد هرگونه واکنش و پاسخ بود:))
وقتی میگم پریود مغزی هستم یعنی من که رسما عاشق بحث اونم از نوع فرسایشی هستم سر اینکه اون پست رو بدم و جواب های احتمالی بعدش دوبار تصمیم گرفتم نفرستمش:|
این "شیخ خوش قدم"هم این حال پریودی من رو عوض نکرده هنوز:)))
Shlomo Shumbulowitz
06-21-2013, 04:42 PM
از ته هوم پیج:
"در 48 ساعت گذشته 1139 نفر از تارنما بازدید کرده اند که شامل : 25 کاربر تارنما و 1114 میهمان میباشند ."
:Thoughtful: این یعنی چی؟
Anarchy
06-21-2013, 04:50 PM
از ته هوم پیج:
"در 48 ساعت گذشته 1139 نفر از تارنما بازدید کرده اند که شامل : 25 کاربر تارنما و 1114 میهمان میباشند ."
:Thoughtful: این یعنی چی؟
شومبول جان چیش دقیقا یعنی چی؟ به فارسی سلیس (پارسیک) نوشته شده که ...
Alice
06-21-2013, 05:35 PM
به فارسی سلیس (پارسیک) نوشته شده که ...
پارسیک:
*در 48 تسوی پیشین 1139 تن از تارنما بازدید کردهاند که 25 تن کاربر تارنما و 1114 میهمان بودهاند.
مهربد نیست، ولی رَهـروانش که هستند گرامی.
Shlomo Shumbulowitz
06-21-2013, 09:04 PM
*در 48 تسوی پیشین 1139 تن از تارنما بازدید کردهاند که 25 تن کاربر تارنما و 1114 میهمان بودهاند.
:39:با تشکر از ترجمه سلیس آلیس عزیز، منظورم این بود که این موضوع که هر 2.5 دقیقه یک "مهمان" از این فروم دیدن میکند باعث تعجب یا خوشحالی در شما نمیشود؟ مثلا نصفشو بزاریم به حساب کاربرایی که لاگین نشده میایند سر میزنند (مثل خود من) و جاسوس ها. بازم زیاده! و عالیه.
در ضمن آلیس جان ممکنه لطفا فاصله تونو با من حفظ کنین؟ یه نگاه بنداز به نام کاربری من یه نگاه بنداز به آواتارت می فهمی چی میگم:e410:
Alice
06-22-2013, 06:40 PM
درباره پوشاک و آراستـمَندیام سوالاتی داشتم، اکنون که آقایان جُستار وا کردهاند
پیرامون ریش و سیبیل و این حرفها، بد نیست منم جُستار مکملی بیاغازم رنگارنگ،
درباره پوشاک و زیورآلات و آرایش بانوان؛ به شرط آنکه از طعنههای کلیشهای مردان
در امان بماند: «دخترا تنها دغدغه ی زندگی شون لاک ناخُنشونه؛ خانم رُژت خراب
نشه، تو استاد نقاشی چهره ات هستی» و امثالهم...
Alice
06-22-2013, 06:52 PM
درباره پوشاک و آراستـمَندام سوالاتی داشتم ، اکنون که آقایان جُستار وا میکنند
پیرامون ریش و سیبیل و این حرفها، بد نیست منم جُستار مکملی بیاغازم رنگارنگ،
درباره پوشاک و زیورآلات و آرایش بانوان؛ به شرط آنکه از طعنههای کلیشه ای مردان
در امان بماند: «دخترا تنها دغدغه ی زندگی شون لاک ناخُنشونه؛ خانم رُژت خراب
نشه، تو استاد نقاشی چهره ات هستی» و امثالهم...
2057
Dariush
06-22-2013, 07:13 PM
حالا ما هم بگوییم، مگر تاثیری دارد؟:e405::e414:
Dariush
06-22-2013, 10:06 PM
دوستان شب بخیر.:e306:
undead_knight
06-23-2013, 05:02 PM
من یک توضیحی در مورد پریود مغزی بدم،هرچند وقت یک بار بدون هیچ دلیل مشخصی شما دچار این حالت میشید و در این حالت شما انگشت فاک رو به سوی هر چیز و هر کس میگیرید و در برابر هر پرسش، درخواست و حرف فقط میگید so what :))
این از مزایا/معایب آبزورد بودن هست:))
در ضمن شب بخیر به داریوش عزیز؛فرصت کردی مکان تری سام رو مشخص کن،من راضی،تو راضی گور بابای ناراضی:))))
Ouroboros
06-23-2013, 05:05 PM
من یک توضیحی در مورد پریود مغزی بدم،هرچند وقت یک بار بدون هیچ دلیل مشخصی شما دچار این حالت میشید و در این حالت شما انگشت فاک رو به سوی هر چیز و هر کس میگیرید و در برابر هر پرسش، درخواست و حرف فقط میگید so what :))
بنظرم از همه آبزوردتر اینست که گمان میکنید حالت عادیتان با اینکه میگویید تفاوتی دارد.
Dariush
06-23-2013, 05:07 PM
در ضمن شب بخیر به داریوش عزیز؛فرصت کردی مکان تری سام رو مشخص کن،من راضی،تو راضی گور بابای ناراضی:))))
:e106:
شب بخیر عزیزم. هماهنگ خواهم کرد.
امیر باز نیای چوب لای چرخمان بندازی.
undead_knight
06-23-2013, 05:08 PM
بنظرم از همه آبزوردتر اینست که گمان میکنید حالت عادیتان با اینکه میگویید تفاوتی دارد.
این حرفت چندان هم نادرست نیست راستش:))ولی در حالت عادی کمی بیشتر به جهان توجه میکنم و بهش اهمیت میدم این حالت یک چیزی شبیه اغماست:)
Ouroboros
06-23-2013, 05:15 PM
شب بخیر عزیزم...
من واقعا بروم بخوابم!
۲۴ساعت است که چشم برهم نگذاشتهام، اگر کمی دیگر بمانم میترسم به سرنوشت شوالیه دچار بشوم و شروع بکنم اینجا بیلاخ حوالهی دوستان کردن.
عصر خوش..
undead_knight
06-23-2013, 05:16 PM
:e106:
شب بخیر عزیزم. هماهنگ خواهم کرد.
امیر باز نیای چوب لای چرخمان بندازی.
من هم مثل تو حدس میزنم امیر به تری سام ما حسادت میکنه:))
فقط امیدوارم نفر سوم با هارد کور و اسپنکینگ مشکلی نداشته باشه:)))
Dariush
06-23-2013, 05:26 PM
فقط امیدوارم نفر سوم با هارد کور و اسپنکینگ مشکلی نداشته باشه:)))
اتفاقا فکر میکنم علاقه داشته باشد! البته اگر وری هارد بخواهد تو مشکلی نداری؟!
Alice
06-23-2013, 05:35 PM
مُدم من مشکل عجیبی پیدا کرده است، با چه فلاکتی به اینترنت متصل هستم!
باید بروم مُدم تازه بخرم، تا بخرم و راهاندازی کنم یکیدوسه روزی اینجا نخواهم بود؛
در شمارش آرا تقلب نکنید تا من بازگردم.
undead_knight
06-23-2013, 05:37 PM
اتفاقا فکر میکنم علاقه داشته باشد! البته اگر وری هارد بخواهد تو مشکلی نداری؟!
پس در این مدت غیب گویی هم یاد گرفتی یا ناقلا نکنه پنهانی قبلش منو دور زدی:))
نه من لاغزم به این راحتیا با فعالیت بدنی خسته نمیشم،به غول آخر هم برسیم مشکلی نیست:)))
Dariush
06-23-2013, 05:39 PM
مُدم من مشکل عجیبی پیدا کرده است، با چه فلاکتی به اینترنت متصل هستم!
باید بروم مُدم تازه بخرم، تا بخرم و راهاندازی کنم یکیدوسه روزی اینجا نخواهم بود؛
در شمارش آرا تقلب نکنید تا من بازگردم.
شاید تا یک هفته دیگر نتوانستی برگردی، رایت را بده بعد برو آلیس جان.
Alice
06-23-2013, 05:50 PM
شاید تا یک هفته دیگر نتوانستی برگردی، رایت را بده بعد برو آلیس جان.
یک هفته؟؟؟ مگر میخواهم آپولو هوا کنم، یا مُدم را بسازم؟ :))
فردا عصر میروم یکی میخرم، اگر نشد پسفردا. شاید هم این یکی درست شد!
من رایام را ساعات آخر به صندوق میاندازم.
کافر_مقدس
06-23-2013, 06:10 PM
رایانه ی من هم دچار دشواری شده! دمای هوا که بالا میره هنگ می کنه نمی دونم چه مرگش هست! از یکی پرسیدم گفت خمیر سیلیکون باید بگیری،درست متوجه نشدم.
فردا ببرم بدم به تعمیر کار ، فقط امیدوارم زیاد خرج روی دستم نذارهhttp://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/5.gif
Dariush
06-23-2013, 06:10 PM
پس در این مدت غیب گویی هم یاد گرفتی یا ناقلا نکنه پنهانی قبلش منو دور زدی:))
نه من لاغزم به این راحتیا با فعالیت بدنی خسته نمیشم،به غول آخر هم برسیم مشکلی نیست:)))
اسپاگتی نکشدت آندد، از خنده دارم رودهبر میشوم! خوشم میآید کم نمیآوری.
undead_knight
06-23-2013, 06:26 PM
اسپاگتی نکشدت آندد، از خنده دارم رودهبر میشوم! خوشم میآید کم نمیآوری.
نگاه نکن من در هم میهن همواره در حال بحث با مسلمین هستم و اینجا هم سرم درد میکنه برای بحث،من یک بخش اسپمر چرت و پرت گو دارم که وقتی پریود مغزی میشم فول فاکنشنال میشه:))
حوصله و وقت داشته باشم روزی 500 تا پست اسپم میدم، موضوع بده به جایی کشیده میشه که فکرشم نمیکنی:))
Dariush
06-23-2013, 07:46 PM
راسل جان، به دادِ جستارِ رایگیریِ نمایارِ برتر برسید! آن پستی که رفته آخر، باید اول میبود. آن جستارِ پیشین را هم پاک شود. واقعا پوزش که برای اشتباهِ من در زحمت افتادید:e032::e108:
دوستان، شب خوش.
viviyan
06-23-2013, 07:48 PM
درود بر همه. تاپیک انتقاد از مدیران انجمن کجاست؟ :e404:
undead_knight
06-23-2013, 07:56 PM
درود بر همه. تاپیک انتقاد از مدیران انجمن کجاست؟ :e404:
با این عنوان که ندیدم جایی ولی هر چی باشه بهترین جا برای مطرح کردنش این تالاره:
انتقادها، پیشنهادها، دشواریهای کاربری (http://www.daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%87%D 8%A7%D8%8C-%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1%E2%80%8C%DB%8C%E2%8 0%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-7/)
Russell
06-23-2013, 08:03 PM
راسل جان، به دادِ جستارِ رایگیریِ نمایارِ برتر برسید! آن پستی که رفته آخر، باید اول میبود. آن جستارِ پیشین را هم پاک شود. واقعا پوزش که برای اشتباهِ من در زحمت افتادید
دوستان، شب خوش.
آری داریوش جان سیستم بهم خورده این بار چندم است اینطور میشود (قبلا اینطور نبود).حالا به میلاد گرامی گفتم یک نگاهی بیاندازد ولی فکر کنم بهمین شکل باید ادامه داد.آنسری هم یاد دوستان باشد برای انتقال پستهای مربوط به همجنسگرایی کسرای گرامی با همین مشکل روبرو شده بود.
undead_knight
06-23-2013, 10:06 PM
این همه آدم آن هستند هیچکی پست نمیزنه:|
من برم فیلممو ببینم از شما آبی گرم نمیشه:))
Russell
06-24-2013, 12:04 AM
این همه آدم آن هستند هیچکی پست نمیزنه:|
من برم فیلممو ببینم از شما آبی گرم نمیشه:))
خودت خب یکچیزی بگو مرد،این همه مدت نبودی ما که اینجا بودیم حرفمان تمام شده، تو چرا؟!!
undead_knight
06-24-2013, 10:31 AM
خودت خب یکچیزی بگو مرد،این همه مدت نبودی ما که اینجا بودیم حرفمان تمام شده، تو چرا؟!!
من هم که در حالت پریود مغزی هستم چندان حوصله چیزی رو ندارم،بقیه پست بزنند شاید بتونم کمی جو بدم:))
Dariush
06-24-2013, 10:35 AM
من هم که در حالت پریود مغزی هستم چندان حوصله چیزی رو ندارم،بقیه پست بزنند شاید بتونم کمی جو بدم:))
پریود، یک روز، دو روز، الان یک هفته است که پریود تشریف دارید شما.
راستی، میدانی چه شد؟فیلم بیگ بنگ تئوری را یادت هست میخواستم دانلود کنم؟ یک فصلش را دانلود کردم، الان میخواستم ببینمش، هرچه میگردم پیدا نمیکنم. احتمالا موقع تعویضِ ویندوز اشتباها پاک شده:e40f:
پ.ن: این دوستانِ زنخوار کجا هستند، مرا با سه بانو و یک فمنیست اینجا تنها گذاشته اند؟!:42:
undead_knight
06-24-2013, 10:49 AM
پریود، یک روز، دو روز، الان یک هفته است که پریود تشریف دارید شما.
راستی، میدانی چه شد؟فیلم بیگ بنگ تئوری را یادت هست میخواستم دانلود کنم؟ یک فصلش را دانلود کردم، الان میخواستم ببینمش، هرچه میگردم پیدا نمیکنم. احتمالا موقع تعویضِ ویندوز اشتباها پاک شده:e40f:
پ.ن: این دوستانِ زنخوار کجا هستند، مرا با سه بانو و یک فمنیست اینجا تنها گذاشته اند؟!:42:
اینکه پریود زنانه نیست،پریود آبزورد ممکنه یک عمر طول بکشه:))لامصب خونش هم تموم نمیشه:))
قشنگ همه کامپوتر رو سرچ کردی؟!s01 رو هم سرچ کن معمولا در بین اسامی اپیزود هاش هست،اگر اسم فولدر عوض شده باشه هنوز شانسی هست.
این ها بی آزار تر از اون هستند که بخواند باهات کاری داشته باشند:))یا طبق تئوری امیز همه کارهاشون با سافت پاور و قدرت پشت پرده هست بنابراین با کمال آرامش فقط به تری سام یا حتی گنگ بنگ فکر کن:)))
Alice
06-24-2013, 11:01 AM
این روزها هرکجا که هستم، فقط Voice of the soul از Death را گوش میدهم؛ لامصب چگونه روانم را مچاله میکند. /m\
:e108:
2068
shirin
06-24-2013, 11:03 AM
پ.ن: این دوستانِ زنخوار کجا هستند، مرا با سه بانو و یک فمنیست اینجا تنها گذاشته اند؟!:42:شما زنخوارید ما که مردخوار نیستیم. پس نترسید جاتون امنه. :-D
Dariush
06-24-2013, 11:06 AM
اینکه پریود زنانه نیست،پریود آبزورد ممکنه یک عمر طول بکشه:))لامصب خونش هم تموم نمیشه:))
پریود نباش؛ این فرتورِ باحال را ببین، شاید حالت را بهتر کند:
2069
آن فیلم هم به گمانم واقعا پاک شده و الان در فکر این هستم که دوباره دانلودش کنم یا نه؟!:e408:
این ها بی آزار تر از اون هستند که بخواند باهات کاری داشته باشند:))
آری، مخصوصا فیونا که تنها گاهی سپاس یا لایک حواله میکند به دوستان.
با کمال آرامش فقط به تری سام یا حتی گنگ بنگ فکر کن:)))
میروی با دوستانِ انجمنهای دیگرت گنگ بنگ برپا میکنی، بعد میایی اینجا پزش را به ما میدهی؟!
Dariush
06-24-2013, 11:17 AM
شما زنخوارید ما که مردخوار نیستیم. پس نترسید جاتون امنه. :-D
باور کنید ما اسممان بد در رفته. خیلی هم زنان را دوست داریم. هر مرد در هر جای جهان، اگر یک فمنیست بالفعل نباشد، یک فمنیست بالقوه است.
پ.ن: دیدید بالاخره میتوانید کوت بگیرید!
undead_knight
06-24-2013, 11:40 AM
پریود نباش؛ این فرتورِ باحال را ببین، شاید حالت را بهتر کند:
2069
آن فیلم هم به گمانم واقعا پاک شده و الان در فکر این هستم که دوباره دانلودش کنم یا نه؟!:e408:
آری، مخصوصا فیونا که تنها گاهی سپاس یا لایک حواله میکند به دوستان.
میروی با دوستانِ انجمنهای دیگرت گنگ بنگ برپا میکنی، بعد میایی اینجا پزش را به ما میدهی؟!
این پریود اونقدرا هم بد نیست،چون نیازی به بستن نوار بهداشتی نیست:))
بکن که اساسا من کلی باهاش حال میکنم و مورد تائید کلی منتقد هم هست;)
کلا اگر نیاز به دیدن زنان سلیطه! پیدا کردی به فیسبوک برو:)))
نبابا من توی گوگل پلاس چرح میزنم اونجا خبری از گنگ بنگ نیست عوضش نسبت به فیسبوک مطالبی که ارزش دیدن دارند توش بیشتره:)
Ouroboros
06-24-2013, 12:00 PM
راستی، میدانی چه شد؟فیلم بیگ بنگ تئوری را یادت هست میخواستم دانلود کنم؟ یک فصلش را دانلود کردم، الان میخواستم ببینمش، هرچه میگردم پیدا نمیکنم. احتمالا موقع تعویضِ ویندوز اشتباها پاک شده
به نظر من که سریالیست نفرت انگیز و تهوعآور. جوکهای بیمزه، شخصیتهای سطحی، خندههای زورچپانی شده، لوکیشنهای تکراری، داستان فلت و کارگردانی ناموجود. اصلا ارزش تماشا کردن ندارد. من The Wire را پیشنهاد میکنم.
undead_knight
06-24-2013, 12:07 PM
به نظر من که سریالیست نفرت انگیز و تهوعآور. جوکهای بیمزه، شخصیتهای سطحی، خندههای زورچپانی شده، لوکیشنهای تکراری، داستان فلت و کارگردانی ناموجود. اصلا ارزش تماشا کردن ندارد. من The Wire را پیشنهاد میکنم.
من همچنان به داریوش عزیز توصیه میکنم نظرات منتقدین رو ایگنور بکنه و با دیدن سریال باعث بشه یه پورسانتی هم به من برسه:)))
Ouroboros
06-24-2013, 12:10 PM
من همچنان به داریوش عزیز توصیه میکنم نظرات منتقدین رو ایگنور بکنه و با دیدن سریال باعث بشه یه پورسانتی هم به من برسه:)))
آدمی گوسفند نیست که برای تماشای شوی تلویزیونی هم محتاج چوپان باشد، یک کمی فردیت مستقل به جایی بر نمیخورد.
Dariush
06-24-2013, 12:16 PM
آدمی گوسفند نیست که برای تماشای شوی تلویزیونی هم محتاج چوپان باشد، یک کمی فردیت مستقل به جایی بر نمیخورد.
دوستان، من چندان اهلِ سریال دیدن نیستم و سریالها را نمیشناسم؛ تا پیش از این هم کسانی که سریالی میدیند، انسانهای بیکاری میدیدم که وقتشان را میگذارند مثلا 200 قسمت یک ساعتی را نگاه میکنند که ببینند آخرش چه میشود. با اینحال اکنون قدری ترغیب شده تا یک سریال تماشا کنم، برای همین از دوستانِ سریالباز، خواستم که عنوانِ خوبی اگر میشناسند معرفی کنند. سپاس.
shirin
06-24-2013, 12:19 PM
آدمی گوسفند نیست ولی تبلیغات منفی روش اثر میذاره. :-)
undead_knight
06-24-2013, 12:22 PM
2070
من به عنوان یک متخصص بهت میگم اصلا اسپم زن خوبی نمیشی:))میترسم الان شات گان در بیاری برای حل مسئله:))
Ouroboros
06-24-2013, 12:24 PM
:e40b::e405:
Ouroboros
06-24-2013, 12:25 PM
دوستان، من چندان اهلِ سریال دیدن نیستم و سریالها را نمیشناسم؛ تا پیش از این هم کسانی که سریالی میدیند، انسانهای بیکاری میدیدم که وقتشان را میگذارند مثلا 200 قسمت یک ساعتی را نگاه میکنند که ببینند آخرش چه میشود. با اینحال اکنون قدری ترغیب شده تا یک سریال تماشا کنم، برای همین از دوستانِ سریالباز، خواستم که عنوانِ خوبی اگر میشناسند معرفی کنند. سپاس.
کاری ندارد که داریوش جان،
قسمت اول هرکدام را دانلود بکنید و هرکدام را بیشتر پسندید تماشا بکنید.
undead_knight
06-24-2013, 12:26 PM
آدمی گوسفند نیست ولی تبلیغات منفی روش اثر میذاره. :-)
بدبختی اینجا آمریکا هم نیست بگم:its a free country (http://idioms.thefreedictionary.com/It's+a+free+country!)البته در راستا اینکه این فاروم جای آزادیه،میشه با کمی چشم پوشی ازش استفاده کرد:))
Dariush
06-24-2013, 12:30 PM
کاری ندارد که داریوش جان،
قسمت اول هرکدام را دانلود بکنید و هرکدام را بیشتر پسندید تماشا بکنید.
شنیدهاید که میگویند گاهی سادهترین راهحلها به مغزِ آدم خطور نکرده و دنبالِ راهحلهای سخت و دوشوار میرود؟
shirin
06-24-2013, 12:35 PM
به شرطی که حجم دانلود نامحدود و سرعت اینترنت بالا و وقت زیادی داشته باشی راه حل امیر برای انتخاب سریال میتونه کارساز باشه.
Ouroboros
06-24-2013, 12:37 PM
به شرطی که حجم دانلود نامحدود و سرعت اینترنت بالا و وقت زیادی داشته باشی راه حل امیر برای انتخاب سریال میتونه کارساز باشه.
در ایران که میروید مغازهی سر کوچه و پنجاه سریال از فصل نخست تا آخر را میخرید ده هزار تومان، در اینباره نیاز چندانی به اینترنت نیست. اما اگر داریوش صحبت از دانلود میکند قطعا به اینترنت پرسرعت هم دسترسی دارد. ایران پهنای باند خوبی گیرتان میآید اگر پارتی داشته باشید و کمی هم پول خرج بکنید، من خودم در ایران پهنای دو مگابایت داشتم.
Dariush
06-24-2013, 12:39 PM
اگر تعدادِ سریالهای پیشنهادی و موردِ نظر محدود و کمتر از تعدادِ انگشتهای دست باشند، آنگاه این راهحل خیلی بهتر از آن است که یک فصلِ کاملِ یک سریال را دانلود کنید و بعد تازه متوجه شوید خوشتان نمیآید.
Ouroboros
06-24-2013, 12:43 PM
دوستان آیا کتاب خوبی برای آموزش هک کردن وایفای سراغ دارند؟ یک همسایهی بسیار عوضی اینجا دارم که حسابی روی مخم راه میرود. میخواهم با وایفای او بروم ۳۰۰-۴۰۰ گیگ Gay porn تورنت بکنم.
Dariush
06-24-2013, 12:45 PM
در ایران که میروید مغازهی سر کوچه و پنجاه سریال از فصل نخست تا آخر را میخرید ده هزار تومان، در اینباره نیاز چندانی به اینترنت نیست. اما اگر داریوش صحبت از دانلود میکند قطعا به اینترنت پرسرعت هم دسترسی دارد. ایران پهنای باند خوبی گیرتان میآید اگر پارتی داشته باشید و کمی هم پول خرج بکنید، من خودم در ایران پهنای دو مگابایت داشتم.
اساسا من هیچ چیزی را از بازار نمیخرم و هرچه که بخواهم دانلود میکنم( هتا اگر به چند دی وی دی برسد). البته سرعتِ اینترنتم چندان بالا نیست و شبی تا یک و نیم گیگابایت را میتوانم دانلود کنم( در هشت ساعت). بالاترین فایلِ پرحجمی که دانلود کردم فایلی بود به حجم 30 گیگابایت:e40c:
Ouroboros
06-24-2013, 12:49 PM
من بروم خوش گذرانی، اینجا را باز نگاه بدارید تا فردا. :e414:
shirin
06-24-2013, 12:56 PM
منم برم یه چیزی درست کنم بخورم تا از گرسنگی تلف نشم.
Shlomo Shumbulowitz
06-24-2013, 08:22 PM
قربون اون دهنت حرف دلمو گفتی! The Wire را هم حتما امتحان خواهم کرد.:various_059:
iranbanoo
06-24-2013, 09:43 PM
میگویم گویا یک زمانی اینجا پان ترکیست ها برو و بیایی برای خود داشته اند....
تالار تاریخ و فرهنگ نیاز به احیا کردن دارد!
mosafer
06-24-2013, 09:51 PM
درود نیاز به همفکری دارم اگر کسی میتواند ممنون میشوم عنوان کند و اما: اگر یکی از نزدیکان شما (اعم از دوست،دایی ،عمه ،پسر عمو و یا هر شخص دیگر)دچار غرور کاذب شود و تمام لطفهایی که به او کردید ظاهرا از یاد ببرد و قرار باشد تمام بی شعوری ها و نمک نشناسی هایش را در یک "اس " به او بفهمانید چه جمله ای را استفاده میکنید؟ جمله ای که در کمال احترام ،بتواند شخصیتش را ویران کند بعد از مدتها آنلاین شدن امشب کمی ذهنم درگیر بی معرفتی یکی هست که تا حرفم را نزنم آرام نمیشوم و مانده ام چه جمله ای کارساز است :e058: سپاس :e032:
iranbanoo
06-24-2013, 10:04 PM
درود نیاز به همفکری دارم اگر کسی میتواند ممنون میشوم عنوان کند و اما: اگر یکی از نزدیکان شما (اعم از دوست،دایی ،عمه ،پسر عمو و یا هر شخص دیگر)دچار غرور کاذب شود و تمام لطفهایی که به او کردید ظاهرا از یاد ببرد و قرار باشد تمام بی شعوری ها و نمک نشناسی هایش را در یک "اس " به او بفهمانید چه جمله ای را استفاده میکنید؟ جمله ای که در کمال احترام ،بتواند شخصیتش را ویران کند بعد از مدتها آنلاین شدن امشب کمی ذهنم درگیر بی معرفتی یکی هست که تا حرفم را نزنم آرام نمیشوم و مانده ام چه جمله ای کارساز است سپاس
یک بیت شعر طعنه آمیز برایش بفرستید تا اعماق تهمش آتش بگیرد:e105:
Shlomo Shumbulowitz
06-24-2013, 10:09 PM
درود نیاز به همفکری دارم اگر کسی میتواند ممنون میشوم عنوان کند و اما: اگر یکی از نزدیکان شما (اعم از دوست،دایی ،عمه ،پسر عمو و یا هر شخص دیگر)دچار غرور کاذب شود و تمام لطفهایی که به او کردید ظاهرا از یاد ببرد و قرار باشد تمام بی شعوری ها و نمک نشناسی هایش را در یک "اس " به او بفهمانید چه جمله ای را استفاده میکنید؟ جمله ای که در کمال احترام ،بتواند شخصیتش را ویران کند
یادته وقتی بچه بودی همش خراب کاری میکردی منم هی زیرتو عوض میکردم؟ هی گذشت اون روزا. آدما بزرگ میشن... اما گاهی باد میکنن.
یه چیز تو این مایه ها:e420:
mosafer
06-24-2013, 10:13 PM
یک بیت شعر طعنه آمیز برایش بفرستید تا اعماق تهمش آتش بگیرد:e105: گیر همین هستم :e405: دقیقا چه شعری میتواند به آتش بکشد؟
mosafer
06-24-2013, 10:15 PM
یادته وقتی بچه بودی همش خراب کاری میکردی منم هی زیرتو عوض میکردم؟ هی گذشت اون روزا. آدما بزرگ میشن... اما گاهی باد میکنن. یه چیز تو این مایه ها:e420: این الان محترمانست؟ :e108:
Shlomo Shumbulowitz
06-24-2013, 10:20 PM
این الان محترمانست؟
خب لازم نیست حتما پوشک عوض کردن باشه یه زمانی که عاجز یا قدرنشناس بوده رو یادآوری کن. کنایه دیگه ادب نداره که :e404:
mosafer
06-24-2013, 10:26 PM
خب لازم نیست حتما پوشک عوض کردن باشه یه زمانی که عاجز یا قدرنشناس بوده رو یادآوری کن. کنایه دیگه ادب نداره که :e404: شما متوجه ی منظور من نشدید حرف من یاداوری عجز و قدرنشناسی نبود مثلا با کسی دوست شو که اگه به آسمون رسید یادش باشه که ریشه اش کجاست (دقیق خاطرم نیست ولی منظورش همینه)
Dariush
06-24-2013, 10:31 PM
میتوانید از هجویاتِ سعدی، خواجوی کرامانی، وحشی و دیگران استفاده کنید. مثلا این:
همجنس خویش می طلبی در جهان کسی / در زیر آسمان نبود چون تو هیچکس
سعدی نفس شمردن دانا به وقت نزع / خوشتر ز زندهگانی با غیر همنفس
iranbanoo
06-24-2013, 10:42 PM
گیر همین هستم دقیقا چه شعری میتواند به آتش بکشد؟
بهرام که گور میگرفتی همه عمر.......:4:
نه....
قومی زگزاف به غرور افتادند......:e404:
شور نمک نگر که نمکدان شکست و ریخت.....:))
mosafer
06-24-2013, 10:42 PM
میتوانید از هجویاتِ سعدی، خواجوی کرامانی، وحشی و دیگران استفاده کنید. مثلا این: سپاس :e303: واقعا گاهی پیدا کردن متنی که حق مطلب را ادا کند سخت است حدود یک ماه ذهنم درگیر این موضوع شده و امشب به اوج خودش رسیده
mosafer
06-24-2013, 10:45 PM
بهرام که گور میگرفتی همه عمر.......:4: نه.... قومی زگزاف به غرور افتادند......:e404: شور نمک نگر که نمکدان شکست و ریخت.....:)) ممنون ایران بانوی عزیز زحمت کشیدی شعله اش کم نیست ؟ :e105:
iranbanoo
06-24-2013, 10:46 PM
رها کنید اینها را مسافر جان.....
خوب حرف دلتان را راحت بگویید.چرا خود را آزار میدهید.بی مقدمه برایش بنویسید که رفتارش آزارتان داده.
مطمئن باشید اگر کمی شعورش را به کار بگیرد (با عرض معذرت) پیگیر میشود که شما را چگونه رنجانده و مطمئنان بسیاری از سوءتفاهمات را حل خواهید کرد
Dariush
06-24-2013, 10:56 PM
رها کنید اینها را مسافر جان.....
خوب حرف دلتان را راحت بگویید.چرا خود را آزار میدهید.بی مقدمه برایش بنویسید که رفتارش آزارتان داده.
مطمئن باشید اگر کمی شعورش را به کار بگیرد (با عرض معذرت) پیگیر میشود که شما را چگونه رنجانده و مطمئنان بسیاری از سوءتفاهمات را حل خواهید کرد
گمان ایشان احتمالا این است که یک جمله یا شعرِ خیلی فلسفی اما سوزنده، باعث میشود آن شخص به شدت متاثر شوند. من که چنین گمان نمیکنم و اساسا، کلام در وجه هجوش، آنچنان که تصور میشود موثر نیست و بیش از آنکه برای شخصِ مقابل تاثیرگذار باشد، در واقع راهیست برای تخلیه خشمِ خود ورنه آنکسی که ایشان توصیفاش کردهاند، کوبندهترین پیامک هم برایشان بفرستند، آن شخص آنرا میخواند، در بهترین حالت، چند لحظه به آن فکر میکند و بعد میرود دنبالِ زندگیاش!
mosafer
06-24-2013, 10:57 PM
رها کنید اینها را مسافر جان..... خوب حرف دلتان را راحت بگویید.چرا خود را آزار میدهید.بی مقدمه برایش بنویسید که رفتارش آزارتان داده. مطمئن باشید اگر کمی شعورش را به کار بگیرد (با عرض معذرت) پیگیر میشود که شما را چگونه رنجانده و مطمئنان بسیاری از سوءتفاهمات را حل خواهید کرد باید بشکافم مطلب را و بخاطر برخی مسائل نمیشود نمیتوانم حرف دلم را بگویم چون ارزشش را ندارد که بخواهم هم کلامش شوم در ضمن اجازه ندارم مستقیم با او در این مورد صحبت کنم ولی میدانم مطلبی از سمت من با نیش و کنایه کارسازتر هست و حرف و حدیثش به کل فرق میکند دقت کردی کسانی که ادعای فهم و عقل دارند همانهایی هستند که از داشتن آنها عاجزند؟ دقت کردی کسانی که همیشه ادعای استقلال میکنند به فردی زلیل تر از خود محتاجند؟ خیلی دوست دارم حقارت این مثلا بزرگ را به رخش بکشم، نه با بازگو کردن ناراحتی ها و رفتارهای احمقانه اش.
mosafer
06-24-2013, 11:03 PM
گمان ایشان احتمالا این است که یک جمله یا شعرِ خیلی فلسفی اما سوزنده، باعث میشود آن شخص به شدت متاثر شوند. من که چنین گمان نمیکنم و اساسا، کلام در وجه هجوش، آنچنان که تصور میشود موثر نیست و بیش از آنکه برای شخصِ مقابل تاثیرگذار باشد، در واقع راهیست برای تخلیه خشمِ خود ورنه آنکسی که ایشان توصیفاش کردهاند، کوبندهترین پیامک هم برایشان بفرستند، آن شخص آنرا میخواند، در بهترین حالت، چند لحظه به آن فکر میکند و بعد میرود دنبالِ زندگیاش! ایشون کلا همیشه عادت دارد خودش را بالاتر از بقیه ببیند و جالب که همیشه نزد ما زیر دست بوده ست کلمات تاثیر گذارند برای او، چون اگر کوچکترین بی احترامی به او شود همیشه عنوانش میکند و ناراحتی خود را نسبت به آن بروز میدهد و میدانم سخنی که به او بزنم تا مدتها منفور میکند مرا نزدش ، و این حس ِ او مرا به وجد می آورد چنین افرادی دوست ندارند کسی به آنها بیاحترامی کند آن هم از نوع کنایه و نیش دار
iranbanoo
06-24-2013, 11:04 PM
باید بشکافم مطلب را و بخاطر برخی مسائل نمیشود نمیتوانم حرف دلم را بگویم چون ارزشش را ندارد که بخواهم هم کلامش شوم در ضمن اجازه ندارم مستقیم با او در این مورد صحبت کنم ولی میدانم مطلبی از سمت من با نیش و کنایه کارسازتر هست و حرف و حدیثش به کل فرق میکند دقت کردی کسانی که ادعای فهم و عقل دارند همانهایی هستند که از داشتن آنها عاجزند؟ دقت کردی کسانی که همیشه ادعای استقلال میکنند به فردی زلیل تر از خود محتاجند؟ خیلی دوست دارم حقارت این مثلا بزرگ را به رخش بکشم، نه با بازگو کردن ناراحتی ها و رفتارهای احمقانه اش.
راستش منهم با داریوش گرامی هم نظرم.ایشان درست میگویند اینکه شما سعی میکنید تمامی رفتارهای زننده اش را با یک پیامک کوتاه به او گوشزد کنید تنها در خیال خودتان به او تشر زده اید در حالیکه چه بسا او را در رفتارهایی که کرده مغرورتر میسازید.
من نیز شاید چندی پیش یکی از مدعیانی که بهترین دوستم میدانستم چنین حسی به من داد,کسی که شب ها ور روزها از کنار یکدیگر جم نمیخوردیم چنان دوری مرا زد که هنوزم که هنوز است از یادش به جای او شرمگین میشوم.
اما نتیجتا متوجه شدم که بدترین مجازاتی که برای افراد نمک خور و نمک دان شکن میتوان در نظر گرفت این است که وجود و محبت و اعتنای خود را از آنان دریغ کنید.
شاید در همان ان متوجه نشوند که چه رفتاری کرده اند که یک ارتباط و یک احترام را از دست داده اند اما در بلند مدت خواهند فهمید که چه قدر احمقانه وجود یک فرد ی که برایش احترام قائل بوده را از دست داده اند.....
اگر هم که چنان در عالم هپروت خود سیر میکنند که:
آنکس که نداند و نداند که نداند....در جهل مرکب ابدالدهر بماند...
بگذارید در نادانی خود خوش باشد
mosafer
06-24-2013, 11:20 PM
راستش منهم با داریوش گرامی هم نظرم.ایشان درست میگویند اینکه شما سعی میکنید تمامی رفتارهای زننده اش را با یک پیامک کوتاه به او گوشزد کنید تنها در خیال خودتان به او تشر زده اید در حالیکه چه بسا او را در رفتارهایی که کرده مغرورتر میسازید. من نیز شاید چندی پیش یکی از مدعیانی که بهترین دوستم میدانستم چنین حسی به من داد,کسی که شب ها ور روزها از کنار یکدیگر جم نمیخوردیم چنان دوری مرا زد که هنوزم که هنوز است از یادش به جای او شرمگین میشوم. اما نتیجتا متوجه شدم که بدترین مجازاتی که برای افراد نمک خور و نمک دان شکن میتوان در نظر گرفت این است که وجود و محبت و اعتنای خود را از آنان دریغ کنید. شاید در همان ان متوجه نشوند که چه رفتاری کرده اند که یک ارتباط و یک احترام را از دست داده اند اما در بلند مدت خواهند فهمید که چه قدر احمقانه وجود یک فرد ی که برایش احترام قائل بوده را از دست داده اند..... اگر هم که چنان در عالم هپروت خود سیر میکنند که: آنکس که نداند و نداند که نداند....در جهل مرکب ابدالدهر بماند... بگذارید در نادانی خود خوش باشد فعلا در شرایطی هستم که دوست دارم عکس العملی نشان دهم و بی شک تصمیم درست آنی نخواهد بود که در عصبانیت میگیرم سعی میکنم تا عصبانی هستم هیچ کار نکنم سپاس ایران بانوی عزیز ... + از اینها بگذریم با پسری که از آب وحشت دارد چه میشود کرد؟ وقتی چندین جلسه آموزش شنا هم کاری ازش برنیاید؟
iranbanoo
06-24-2013, 11:38 PM
از اینها بگذریم با پسری که از آب وحشت دارد چه میشود کرد؟ وقتی چندین جلسه آموزش شنا هم کاری ازش برنیاید؟
اینجا کسی فکر نمیکنم تجربه ی بچه داری داشته باشد:e405:
بعضی مربیان شنا بدتر فرد را از آب گریزان میکنند از بس بی حوصله تشریف دارند.
خودتان با بچه کمی آب بازی کنید.....
من که اینطور به آب علاقه مند شدم:e105:
mosafer
06-25-2013, 06:42 AM
اینجا کسی فکر نمیکنم تجربه ی بچه داری داشته باشد:e405: بعضی مربیان شنا بدتر فرد را از آب گریزان میکنند از بس بی حوصله تشریف دارند. خودتان با بچه کمی آب بازی کنید..... من که اینطور به آب علاقه مند شدم:e105: پسرم چند روزی میشود که از مرز 9 سالگی گذشته بازی با پسر در این سن بیشتر غرورش را جریحه دار میکند(حرفش را هم که میزنم ناراحت میشود) برای خودش هم عذاب آور است این ترس حتی چند جلسه ای را عمومی برایش درنظر گرفتیم تا با دیدن شنای بقیه ی بچه ها ترسش کمتر شود ولی نشد.. قابل قیاس نیستند هیچ گاه خواهران و برادرانی که در یک محیط بزرگ میشوند و این دو بچه برخلاف یکدیگر یکی عاشق هیجان و دیگری دقیقا نقطه ی مخالف او براستی که بزرگ کردن بچه یکی از سختترین کارهاست
Alice
06-25-2013, 02:19 PM
ج.ا ساقط شود که میرویم قرار حظوری میگذاریم و بسلامتی اینجا مینوشیم و کافه دومگو را در تهران براه میاندازیم.
من که شدیداً پیرامون کاربران اینجا کنجکاو شدهام، اما زهی خیال باطل. :e528:
Ouroboros
06-25-2013, 02:30 PM
پسرم چند روزی میشود که از مرز 9 سالگی گذشته بازی با پسر در این سن بیشتر غرورش را جریحه دار میکند(حرفش را هم که میزنم ناراحت میشود) برای خودش هم عذاب آور است این ترس حتی چند جلسه ای را عمومی برایش درنظر گرفتیم تا با دیدن شنای بقیه ی بچه ها ترسش کمتر شود ولی نشد.. قابل قیاس نیستند هیچ گاه خواهران و برادرانی که در یک محیط بزرگ میشوند و این دو بچه برخلاف یکدیگر یکی عاشق هیجان و دیگری دقیقا نقطه ی مخالف او براستی که بزرگ کردن بچه یکی از سختترین کارهاست
دلیل آنرا هنوز بدرستی نمیدانند اما من گمان میکنم مثل اغلب فوبیاها ریشه در تجربهای هیجانآمیخته و ترسآلود در دوران کودکی دارد که توضیح ملنی کلین برای چگونگی شکلگیری فوبیاست. بچهای که به سمت پنجره میدود و با فریاد مادر روبرو میشود از ارتفاع خواهد ترسید، یا یک روز کنار دریا هستید و فرزندتان به سمت آب میدود و شما با ترس و نگرانی نام او را فریاد میزنید و از این کار بازش میدارید .. واقعه میتواند آنقدر جزئی و کوچک باشد که خیلی زود از یاد والدین برود اما در ناخودآگاه بچه تثبیت و در ابعادی چند برابری تشدید خواهد شد. من پیشنهاد میکنم با یک روانکاو مشورت بکنید، آنها در رفع فوبیا بسیار موفق عمل میکنند(نه روانشناس یا روانپزشک، روانکاو. اینها با هم متفاوت هستند).
Aquaphobia - WiKi
(http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaphobia)
Theodor Herzl
06-26-2013, 04:28 AM
امروز از یک کوچه خلوت رد می شدم دیدم ۳ تا کله پوستیهای نازی دارند یک زن محجبه رو اذیت میکنند خلاصه رفتم جلو و کلی کتک کاری کردم و اون زن رو که فکر کنم لبنانی بود رو نجات دادم ، زنه با انگلیسی دست و پا شکسته از من پرسید کجایی هستی گفتم ایران ، گفت ای شیعه هستی؟ گفتم نه یهودی هستم ، یک دفعه رفتش بدون تشکر چیزی سریع رفت ، انگار نه انگار که شاید من چاقو چیزی میخوردم
.:pokerface:
Alice
06-26-2013, 11:56 AM
یهودی هستم
مگر هنوز یهودی هستید؟
Ouroboros
06-26-2013, 12:18 PM
مگر هنوز یهودی هستید؟
من اگر جای کسری بودم هر بار یک نفر این سوال را میپرسید قاطی میکردم، چون بارها آنرا پاسخ داده:e40c::e056:
یهود یک هویت فرهنگی/قومی/ملی/مذهبیست، نه فقط یک دین. اکثریت مطلق(همه؟!)یهودیانی که من دیدهام و میشناسم آتهایست هستند.
Shlomo Shumbulowitz
06-26-2013, 04:12 PM
امروز از یک کوچه خلوت رد می شدم دیدم ۳ تا کله پوستیهای نازی دارند یک زن محجبه رو اذیت میکنند خلاصه رفتم جلو و کلی کتک کاری کردم و اون زن رو که فکر کنم لبنانی بود رو نجات دادم ، زنه با انگلیسی دست و پا شکسته از من پرسید کجایی هستی گفتم ایران ، گفت ای شیعه هستی؟ گفتم نه یهودی هستم ، یک دفعه رفتش بدون تشکر چیزی سریع رفت ، انگار نه انگار که شاید من چاقو چیزی میخوردم
.
:thumbsup: آفرین بر شما!
حالا که تنهایی زورت به سه نفر چربیده باید بری بتمنی پانیشری چیزی بشی:15:
مگر هنوز یهودی هستید؟
میخواستم یه چیزی بگم اما ملاحظه CCU رو کردم شاید به اندازه کافی جا نداشته باشه.
Theodor Herzl
06-26-2013, 04:45 PM
حالا که تنهایی زورت به سه نفر چربیده باید بری بتمنی پانیشری چیزی بشییک مشت در گلو ، یک لگد به تخم دیگری میزنید ، نفر سوم خودش میگرخد فرار میکند:e420:
Shlomo Shumbulowitz
06-26-2013, 06:06 PM
یک مشت در گلو ، یک لگد به تخم دیگری میزنید ، نفر سوم خودش میگرخد فرار میکند
:fuuthatshi: پس بفرمایید سه تا بیمار ALS بودن!
Alice
06-26-2013, 07:39 PM
من اگر جای کسری بودم هر بار یک نفر این سوال را میپرسید قاطی میکردم، چون بارها آنرا پاسخ داده
میدانم هویت یهود را یدک میکشند؛ گمان کردم شاید خداباور هم باشند.
sonixax
06-26-2013, 10:31 PM
گمان کردم شاید خداباور هم باشند.
خداباور هم که باشد از یاران قدیمی و برای ما عزیز است :e032:
Ouroboros
06-26-2013, 10:36 PM
یک مشت در گلو ، یک لگد به تخم دیگری میزنید ، نفر سوم خودش میگرخد فرار میکند
پس بفرمایید سه تا بیمار ALS بودن!
کلا نئونازیها کتکخور بسیار خوبی دارند، بیشترشان نوجوانان طبقهی متوسط به بالا هستند که میخواهند کمی Edgy باشند. تظاهراتی نیست که مثل سگ از رفقا کتک نخورند و آش و لاش به سوراخهایی که از آنها بیرون خزیده بودند باز نگردند، جرئت رفتن به محلههای سیاهپوست نشین و مهاجرنشین را هم که ندارند و همینطور یک پیرزن تنهایی را اگر پیدا بکنند هار میشوند.
iranbanoo
06-26-2013, 10:53 PM
این هم میهن با برنامه ی دوست یابی اش پدر مارا در آورده.هرچه جوجه بسیجی است به ما پیشنهاد دوستی میدهد!!
:e421:
Dariush
06-26-2013, 10:55 PM
حضورِ نئونازیها، لاجرم انسان را به اندیشه و هراسی وامیدارد که تنها برآمده از حضورِ آنها نیست، بلکه از شگفتی و دهشتناکی تبدیلِ گشتنِ تردیدی آمیخته با سرگیجه در نخستین برخورد با آنهاست که به چه طریق یا روشی باید به خود باوراند که نه تنها کسانی هستند که به عمیقترین زخمِ برآمده از شرارتِ انسانی، نوستالوژی دارند، بلکه گویا هر روز بر تعدادشان افزوده میشود. شرارتی که در عریانترین شکلاش نمود یافته و در وسعتِ جهان گسترش یافت چنانکه ما همچنان در سایه تاثیراتِ شومِ آن میزییم. آدم با خود تنها میاندیشد من و اینان چگونه میتوانیم در دستهای واحد به نام انسان جای گیریم!
Dariush
06-26-2013, 11:30 PM
دوستانِ گرامی، با اعلامِ این خبر که برای اولین در همهی دورانِ فعالیتهای من در فرومها، تعدادِ پیکهایم به عددِ هزار رسیده است، شما را به درود میگویم و آرزوی شب خوشی را برای شما دارم.
Shlomo Shumbulowitz
06-27-2013, 06:10 AM
کلا نئونازیها کتکخور بسیار خوبی دارند، بیشترشان نوجوانان طبقهی متوسط به بالا هستند که میخواهند کمی Edgy باشند. تظاهراتی نیست که مثل سگ از رفقا کتک نخورند و آش و لاش به سوراخهایی که از آنها بیرون خزیده بودند باز نگردند، جرئت رفتن به محلههای سیاهپوست نشین و مهاجرنشین را هم که ندارند و همینطور یک پیرزن تنهایی را اگر پیدا بکنند هار میشوند.
نه مثل اینکه نگرفتین چی گفتم. اینکه یکی یه زنو از دست سه نفر نجات بده، بعدش زنه با فهمیدن هویت واقعیش پا به فرار بزاره، بیشتر به یک فانتزی Altruistic متاثر از کتاب های کمیک شبیه است تا اتفاقی از دنیای واقعی.:e105: میدونی که چی میگم؟ دنیای واقعی. یکم سرتو از مانیتور کج کنی میبینیش. یادش بخیر... اون زمونا که دختر بچه ها بلوجاب رو در قالب یه بازی بچه گانه تجربه میکردن.
Theodor Herzl
06-27-2013, 06:22 AM
نه مثل اینکه نگرفتین چی گفتم. اینکه یکی یه زنو از دست سه نفر نجات بده، بعدش زنه با فهمیدن هویت واقعیش پا به فرار بزاره، بیشتر به یک فانتزی Altruistic متاثر از کتاب های کمیک شبیه است تا اتفاقی از دنیای واقعی. میدونی که چی میگم؟ دنیای واقعی. یکم سرتو از مانیتور کج کنی میبینیش. یادش بخیر... اون زمونا که دختر بچه ها بلوجاب رو در قالب یه بازی بچه گانه تجربه میکردن.میلاد عکس من را دیده است ، مطمئن باشید زورمون به ۳-۴ نفر میرسه فردای ایران آزاد که دیگه وزارت اطلاعات نداشتید ما رو دستگیر کنند ، بچه محلهاتون رو بیارید همگی رو قیچی کنیم :e405: در ضمن ما آدمیزاد هستیم کسی کمک احتیاج داشته باشد کمکش میکنیم مثل شما جانورها نیستیم.
:megusta:
Ouroboros
06-27-2013, 08:57 AM
نه مثل اینکه نگرفتین چی گفتم. اینکه یکی یه زنو از دست سه نفر نجات بده، بعدش زنه با فهمیدن هویت واقعیش پا به فرار بزاره، بیشتر به یک فانتزی Altruistic متاثر از کتاب های کمیک شبیه است تا اتفاقی از دنیای واقعی. میدونی که چی میگم؟ دنیای واقعی. یکم سرتو از مانیتور کج کنی میبینیش. یادش بخیر... اون زمونا که دختر بچه ها بلوجاب رو در قالب یه بازی بچه گانه تجربه میکردن.
دنیای واقعی آدمها با هم متفاوت است، منهم وقتی شانزده سالم بود گمان میکردم کسی در این جهان نیست که بخاطر چیزی انتزاعی مثل نژاد کل موجودیت انسانی شما را داوری بکند. بلوغ باعث میشود حلقهی آدمهایی که در جامعه با آنها برخورد میکنید کمی تغییر بکند.
Shlomo Shumbulowitz
06-27-2013, 08:58 AM
میلاد عکس من را دیده است ، مطمئن باشید زورمون به ۳-۴ نفر میرسه فردای ایران آزاد که دیگه وزارت اطلاعات نداشتید ما رو دستگیر کنند ، بچه محلهاتون رو بیارید همگی رو قیچی کنیم در ضمن ما آدمیزاد هستیم کسی کمک احتیاج داشته باشد کمکش میکنیم مثل شما جانورها نیستیم.
بعید میدونم کسی که این همه فعالیت مجازی مثل دو هزار و چهارصد تو دفترچه داشته باشه بتونه هیکل بدنسازی نگه داره.:e14c: راستش منم اگه تو اون شرایط باشم همون کارو میکنم حتی اگه به جای زن لبنانی!!!! یه هاسبارا ترول باشه اما بعدش چنان وانمود نخواهم کرد که همراهش کتک نخوردم و با اعتماد به نفس آهنین شعور بقیه رو زیر سوال ببرم.:e412:
Alice
06-27-2013, 09:47 AM
مردهشور این حجاب را ببرند که در گرمای تابستان آدم را عاصی میکند.
sonixax
06-27-2013, 12:51 PM
بعید میدونم کسی که این همه فعالیت مجازی مثل دو هزار و چهارصد تو دفترچه داشته باشه بتونه هیکل بدنسازی نگه داره. راستش منم اگه تو اون شرایط باشم همون کارو میکنم حتی اگه به جای زن لبنانی!!!! یه هاسبارا ترول باشه اما بعدش چنان وانمود نخواهم کرد که همراهش کتک نخوردم و با اعتماد به نفس آهنین شعور بقیه رو زیر سوال ببرم.
بله برای شما بعید است! چون خیر سر جمهوری اسلامی برای ارسال هر پست دست کم نیم ساعت زمان لازم دارید .
ولی عزیزم ماها ایران نیستیم و برای ارسال هر پست هم بیش از چند دقیقه نیاز نداریم .
پس اگر به سنی رسیده اید که دوران راهنمایی را سپری کرده اید یا در حال سپری کردنش هستید باید به قدری ریاضی بدانید که میانگین 2436 پست در قبال 1095 روز میشود روزی 2.5 پست! یعنی ماکسیمم روزی 20 دقیقه .
اگر هنوز در دوران دبستان سیر میکنید و تا به این حد از سواد و ریاضیات نرسیده اید میتوانید بروید به صفحه شخصی هر فردی و ببینید آمار و میانگین ارسالهایش را .
shirin
06-27-2013, 01:26 PM
البته نباید این تصور رو داشت که کسی که حتی دایم تو دفترچه آی دیش روشنه یعنی که مدام تو خونه نشسته پشت کامپیوتر. من همیشه با موبایل آنلاین هستم. حتی گاهی پنج دقیقه قبل از اینکه برم تو باشگاه تو اینترنت هستم. الانم رو جاده هستم دارم میرم مسافرت. ولی تو دفترچه هم هستم. :-D
Theodor Herzl
06-27-2013, 01:34 PM
بعید میدونم کسی که این همه فعالیت مجازی مثل دو هزار و چهارصد تو دفترچه داشته باشه بتونه هیکل بدنسازی نگه داره. راستش منم اگه تو اون شرایط باشم همون کارو میکنم حتی اگه به جای زن لبنانی!!!! یه هاسبارا ترول باشه اما بعدش چنان وانمود نخواهم کرد که همراهش کتک نخوردم و با اعتماد به نفس آهنین شعور بقیه رو زیر سوال ببرم.سرعت اینترنت من ۱۰۰mb هست و لازم نیست برای هر پست ۲ ساعت وقت صرف کنم و با ۶ تا فیلتر شکن و غیره انلاین بشوم. به قول آرش بیخدا این کارهای شما هم از تکنیکهای وزارت اطلاعات است که انسان را تحریک میکنید اطلاعات بیشتر بدهد! حالا اصلا چه فرقی مثلا میکند ID گوز_۱۲ در اینترنت در مورد آدم چه فکر میکند؟:e420:
Shlomo Shumbulowitz
06-27-2013, 04:47 PM
دنیای واقعی آدمها با هم متفاوت است، منهم وقتی شانزده سالم بود گمان میکردم کسی در این جهان نیست که بخاطر چیزی انتزاعی مثل نژاد کل موجودیت انسانی شما را داوری بکند. بلوغ باعث میشود حلقهی آدمهایی که در جامعه با آنها برخورد میکنید کمی تغییر بکند.
اولا همین چیز انتزاعی روی خیلی چیزا تاثیر داشته و داره دوما من با نژادش کاری ندارم عظمت این داستان منو به حیرت واداشته.:e420:
بله بلوغ خیلی چیزا رو تغییر میده اما خیلی خوب میشه اگه این حلقه رو تنگ تر نکنه.
2087
Dariush
06-27-2013, 05:46 PM
سریالِ بیگبنگ را در یکی از عجیبترین سوراخهای هاردم یافتم. و البته چند قسمت از فیلمِ The Wire را نیز دانلود کردم. پایلوت هر دو را دیدم و از هر دو خوشم آمد. حال اما ، حوصله و حالِ سریال تماشا کردن را ندارم و احتمالا موکول خواهند شد به آینده نه چندان نزدیک.
Russell
06-27-2013, 06:47 PM
سریالِ بیگبنگ را در یکی از عجیبترین سوراخهای هاردم یافتم. و البته چند قسمت از فیلمِ The Wire را نیز دانلود کردم. پایلوت هر دو را دیدم و از هر دو خوشم آمد. حال اما ، حوصله و حالِ سریال تماشا کردن را ندارم و احتمالا موکول خواهند شد به آینده نه چندان نزدیک.
سریال The Wire را من مقداریش رو دیدم ،واقعا عالی هست.
در کمدی هم How I Met Your Mother چندان بد نیست (حداقل تا این فصل آخر بد نبود).
Ouroboros
06-28-2013, 08:28 AM
اولا..
کمی بروید آنطرفتر.
Theodor Herzl
06-28-2013, 02:26 PM
در کمدی هم How I Met Your Mother چندان بد نیست (حداقل تا این فصل آخر بد نبود).این عکس را در فیسبوک دیدم خیلی بامزه بود:e404:
2091
Shlomo Shumbulowitz
06-29-2013, 06:33 AM
سرعت اینترنت من ۱۰۰mb هست و لازم نیست برای هر پست ۲ ساعت وقت صرف کنم و با ۶ تا فیلتر شکن و غیره انلاین بشوم.
اگه نشانگان Basement dwelling کافی نیست روزی چهار ساعت خوابیدن و سیگار کشیدن رو هم به ملزومات بدنسازی اضافه کن. مگه اینکه سرعت فکر کردن و تایپ کردنت هم فوق بشری باشند که 100 مگابیت فرقی بکنه. سرعت من هم 4 مگابیت بر ثانیه هستش جیگر.
شش تا فیلتر شکن؟ :e412: مگه لولو دنبالته؟
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/5.png
کارهای شما هم از تکنیکهای وزارت اطلاعات است که انسان را تحریک میکنید اطلاعات بیشتر بدهد!
حتی کار سربازان گمنام NSA هم نیست که پیدا کنن کجای دنیا ممکنه سه تا نئونازی فلج، یه زن لبنانی (وای لبنانیا چقدر نامردن به شما ظلم میکنن شما بهشون لطف میکنی:e40b:) و یه اسرائیلی مرسی هیکل تصادفا برخورد کنن.
از همه تقاضا دارم دست مبارک را دراز کنند یکی از دوست فامیل رهگذر پیدا کنن و این ماجرا را برایشان تعریف کنند ببینیم نظرشون چیه. تا حالا احساس کردین مثل سیامک انصاری وسط برره گیر افتادین؟
حالا اصلا چه فرقی مثلا میکند ID گوز_۱۲ در اینترنت در مورد آدم چه فکر میکند؟
قربون دهنت! اصلا به من چه که مثلا ID زوگ-6 زندگیشو وقف این کرده که نظر بیست و چند تا ایرانی رو نسبت به پشمستان روشن نگه داره؟ بذارم خوش باشه.:e420:
Theodor Herzl
06-29-2013, 02:42 PM
حتی کار سربازان گمنام NSA هم نیست که پیدا کنن کجای دنیا ممکنه سه تا نئونازی فلج، یه زن لبنانی (وای لبنانیا چقدر نامردن به شما ظلم میکنن شما بهشون لطف میکنی) و یه اسرائیلی مرسی هیکل تصادفا برخورد کنن.
از همه تقاضا دارم دست مبارک را دراز کنند یکی از دوست فامیل رهگذر پیدا کنن و این ماجرا را برایشان تعریف کنند ببینیم نظرشون چیه. تا حالا احساس کردین مثل سیامک انصاری وسط برره گیر افتادین؟شما که احتمالا پایت را از علی آباد کتول آن طرف تر نگذاشتی این چیزها را نمیدانی ،در غرب همه کنار هم زندگی میکنند ، محلهها جدا شده نیست مسجد و کنیسه و کلیسا کنار هم ساخته شده است.
قربون دهنت! اصلا به من چه که مثلا ID زوگ-6 زندگیشو وقف این کرده که نظر بیست و چند تا ایرانی رو نسبت به پشمستان روشن نگه داره؟ بذارم خوش باشه.اتفاقا من برایم مهم نیست کسی چه فکر میکند ، یعنی غریبهها برایم مهم نیستند ، ولی نظرات دوستان چندین ساله مثل میلاد ، راسل یا آنارشی اهمیت دارد ، ولی اینکه مثلا شما چی فکر میکنید را به پشم یاسر عرفات هم حساب نمیکنم.:e420:
iranbanoo
06-29-2013, 09:07 PM
من هر دفعه که پیک های خیلی قدیمی تر پاتو.ق یا کافه دومگو رو نگاه میکنم میبینم که چه بحث های جالبی قبلا انجام شده (و ما نبودیم:) ).هر کدوم از این بحث ها رو یک جستار مستقل میکردید فکر میکنم جالب تر میشد و کاربران جدید هم میتونستن توش شرکت کنند و شاید کلا نتیجه ی بحث ها هم با شرکت کننده های جدید تغییر میکرد!
(البته این رو باید تو دشواری های فروم می گفتم اما الان اونجا الان شرایطش مساعد نیست:e413:)
shirin
06-29-2013, 09:20 PM
گوشی من شارژش که به هیجده درصد میرسه هشدار یک درصد میده و بلافاصله خاموش میشه. و تو شارژ هم که میزنم از هیجده درصد شروع میشه. کسی میدونه مشکلش چیه؟
iranbanoo
06-29-2013, 09:23 PM
گوشی من شارژش که به هیجده درصد میرسه هشدار یک درصد میده و بلافاصله خاموش میشه. و تو شارژ هم که میزنم از هیجده درصد شروع میشه. کسی میدونه مشکلش چیه؟
شاید باطریت ضعیف شده خوب!
Dariush
06-29-2013, 09:27 PM
این مشکل معمولا برای گوشیهای اندرویدی پیش میاید. احتمالا اگر یکبار بگذارید گوشیتان آنقدر شارژش تخلیه شود که خاموش شود، خود به خود درست شود. اگرنه، باید یکبار باتری را کالیبره کنید. اگر بازهم نشد، احتمالا نیاز به فلاشِ گوشی یا تعمیر دارد.
shirin
06-29-2013, 09:28 PM
باتریش قابل تعویض شدن نیست نباید به این زودی ضعیف بشه طبیعتا
Russell
06-29-2013, 09:29 PM
من هر دفعه که پیک های خیلی قدیمی تر پاتو.ق یا کافه دومگو رو نگاه میکنم میبینم که چه بحث های جالبی قبلا انجام شده (و ما نبودیم:) ).هر کدوم از این بحث ها رو یک جستار مستقل میکردید فکر میکنم جالب تر میشد و کاربران جدید هم میتونستن توش شرکت کنند و شاید کلا نتیجه ی بحث ها هم با شرکت کننده های جدید تغییر میکرد!
(البته این رو باید تو دشواری های فروم می گفتم اما الان اونجا الان شرایطش مساعد نیست)
آری قبلا مقداری از مطالب را هم منتقل کردیم،الان سیستم انتقال پست بهم ریخته ،درست شد سر فرصت مطالب را جدا میکنیم که در پاتوق خاک نخورند.
shirin
06-29-2013, 09:35 PM
سپاس داریوش جان به خاطر راهنمایی مفیدت.
Dariush
06-29-2013, 09:37 PM
سپاس داریوش جان به خاطر راهنمایی مفیدت.
خواهش میکنم.
sonixax
06-29-2013, 09:45 PM
باتریش قابل تعویض شدن نیست نباید به این زودی ضعیف بشه طبیعتا
همان طور که داریوش گرامی گفتند این مشکل رو گوشی های اندرویدی دارند ، گوشی های IOS ای هم همین مشکل رو عینن دارند.
دلیل سیستم تشخیص توان باطریست که بخش از آن از روی تاریخچه و کش است .
مثلن وقتی شما یک آیپد را به کامپیوتر میزنید به وضوح روی اسکرین نوشته میشود که در این وضع شارژی صورت نمیگیرد
2097
ولی اگر قبل از اتصالش به کامپیوتر مثلن 50% باطری داشته باشد پس از قطع ارتباط شارژ شده 80% یا 100% .
در اینجا هیچ شارژی صورت نگرفته ولی باطری 100% نمایش داده میشه . پس طبیعتن وقتی باطری شما به 50% برسه در حقیقت به 0 رسیده و دستگاه خاموش میشه .
تقریبن تمام اسمارت فونها و تبلتهای مبتنی بر اندروید و IOS این باگ رو دارند .
برای رفع مشکل یک فکتوری رست انجام بدید درست میشه .
Dariush
06-30-2013, 12:52 AM
شب بخیر.
Russell
06-30-2013, 12:57 AM
داریوش جان سریالها را بالاخره نگاه کردی؟
من یک فصل The Wire را دیدم و با اینکه خیلی علاقه به سریال ندارم ولی واقعا جذاب بود.پیشنهاد میکنم حتما ببینی.
Theodor Herzl
06-30-2013, 12:59 AM
فصل آخر Dexter از فردا شب شروع میشود ، من ریسیور هک شده دارم همه کانالهای پولی را مجانی باز میکند نگاه میکنم اینها را:e105:
sonixax
06-30-2013, 01:01 AM
فصل آخر Dexter از فردا شب شروع میشود ، من ریسیور هک شده دارم همه کانالهای پولی را مجانی باز میکند نگاه میکنم اینها را
مارکشو بگو ما هم بخریم هک کنیم :دی
Theodor Herzl
06-30-2013, 01:03 AM
مارکشو بگو ما هم بخریم هک کنیم :دیاین که میگویم برای یک ماهواره مخصوص درون آمریکایی شمالی هست ، ۲ تا دیش با هر کدوم ۳ تا LNB وصل کردم حدود ۱۵۰۰ تا کانال میگیرم ، ۲۰ تا کانال هندی دارم فقط:e409:
sonixax
06-30-2013, 01:08 AM
این که میگویم برای یک ماهواره مخصوص درون آمریکایی شمالی هست ، ۲ تا دیش با هر کدوم ۳ تا LNB وصل کردم حدود ۱۵۰۰ تا کانال میگیرم ، ۲۰ تا کانال هندی دارم فقط
حالا خود رسیورش چی هست ؟ اینجا هر چی هست مارکهایی هست که بساط هکش رو نمیشه راحت روی نت پیدا کرد مثل Medion .
حالا 20 تا کانال هندی میخوای چی کار ؟ :دی
نگاه میکنی ؟ :31:
Theodor Herzl
06-30-2013, 01:16 AM
حالا خود رسیورش چی هست ؟ اینجا هر چی هست مارکهایی هست که بساط هکش رو نمیشه راحت روی نت پیدا کرد مثل Medion .
حالا 20 تا کانال هندی میخوای چی کار ؟ :دی
نگاه میکنی ؟این هستش مارکش ، البته خیلی مارکهای دیگه هم هست ، هندی هم نه بابا ، ولی هرچی کانال میشه گرفت باهاش گرفتم
2100
shirin
06-30-2013, 08:21 AM
فکتوری ریست اگه انجام بدیم همه اطلاعاتش پاک میشه؟ مثلا اپلیکیشنایی که نصب کردیم یا اس ام اسا یا شماره تلفنا و..؟
Alice
06-30-2013, 09:33 AM
دوستم امتحان شهری رانندگی داشت، پیش از آزمون صبح زود باهم رفتیم و کلی
پارک دوبل بصورت تئوریک با او تمرین کردم. دست آخر هم انقدر نروس بود دستانش
کمی روی فرمان میلرزید و پارک خوبی انجام نداد؛خلاصه برای بار سوم بندهاسپاگتی
را مردود کردند.
من از مدتی که گواهینامه گرفتهام حتی یکبار هم پارک دوبل به کارم نیامده، حتی یک
مرتبه. یکی نیست بگوید خب تسلط و چیرگی به کلاج و فرمان را جور دیگری بسنجید، این
مزخرفات را بس کنید...
viviyan
06-30-2013, 09:50 AM
فکتوری ریست اگه انجام بدیم همه اطلاعاتش پاک میشه؟ مثلا اپلیکیشنایی که نصب کردیم یا اس ام اسا یا شماره تلفنا و..؟
نه.
Dariush
06-30-2013, 10:04 AM
بستگی دارد. اگر برنامهها و شمارهها را در خود گوشی ریخته باشید، بله پاک میشوند اما اگر برنامهها در حافظه خارجی و شمارهها را در سیمکارت ریخته باشید، خیر پاک نمیشوند. پیامکها را هم باید پشتیبان بگیرید چون در هر صورت پاک میشوند. در واقع تمامِ اطلاعاتِ درونِ گوشی حذف میشوند اما اطلاعاتِ درومِ حافظه خارجی یا سیمکارت، خیر.
Dariush
06-30-2013, 10:07 AM
داریوش جان سریالها را بالاخره نگاه کردی؟
من یک فصل The Wire را دیدم و با اینکه خیلی علاقه به سریال ندارم ولی واقعا جذاب بود.پیشنهاد میکنم حتما ببینی.
دو قسمتاش را دیدم راسل جان. آری، سریالِ واقعا جالب و جذابیست. البته قدری اکنون بیحوصله هستم، اما مطمئنا در اولین فرصت خواهم دیدش. از تورنت دانلود میکنید راسل گرامی؟
Dariush
06-30-2013, 10:16 AM
را مردود کردند.
مزخرفات را بس کنید...
آلیس جان، از نظرِ من هرچه در آزمون رانندگی سختگیری کنند، خوب است. این همه تلفات در سال واقعا فاجعه است.
Alice
06-30-2013, 10:23 AM
پارک دوبل هیچ ربطی به دستفرمان و تسلط به کلاج ندارد داریوش گرامی، همهی آن چیزی جز
مشتی فرمولهای مزخرف درسی نیست.
برای همین هم کسانی که گواهینامه دارند الزاماً رانندگان خوبی نیستند ، چون تاکنون امتحان ِ
رانندگی ندادهاند، فقط آزمون پارک دوبل دادهاند.
shirin
06-30-2013, 10:32 AM
گوشی رو باید ریست فکتوری کنم یا تنظیمات گوشی رو؟ چون تنظیماتشو ریست فکتوری کردم باز درست نشد.
Russell
06-30-2013, 10:38 AM
دو قسمتاش را دیدم راسل جان. آری، سریالِ واقعا جالب و جذابیست. البته قدری اکنون بیحوصله هستم، اما مطمئنا در اولین فرصت خواهم دیدش. از تورنت دانلود میکنید راسل گرامی؟
آری داریوش جان،پیدا کرد تورنت خوب برایش سخت است،اما من یکی پیدا کردهام که در عین حجم بسیار پایین بسیار عالی ریپ شده کیفیت به نسبه بسیار خوبی دارد،همینطور سیدش هم بسیار خوب است.لازم داشتی بگو داریوش جان لینکش را بدهم.
Anarchy
06-30-2013, 10:43 AM
را مردود کردند.
مزخرفات را بس کنید...
100% موافقم آلیس جان... من هم که سال ها پیش گواهینامه گرفتم همیشه همین رو میگفتم...اصولا پارک دوبل چه ربطی به توان رانندگی داره ؟ کدوم ابلهی پارک دوبل رو کرده معیار مهارت رانندگی اسپاگتی داند و بس...رانندگی نیاز تمرین ذهنی و تجربه عملی کافی داره ، نه چیز دیگه !!
Dariush
06-30-2013, 10:49 AM
گوشی رو باید ریست فکتوری کنم یا تنظیمات گوشی رو؟ چون تنظیماتشو ریست فکتوری کردم باز درست نشد.
با ریست تنظیمات که چیزی اتفاق خاصی نمیافتد، باید گوشی را ریستفاکتوری کنید. پیش از آن حتما از تمامِ اطلاعاتِ درون گوشیِ خود پشتیبان بگیرید.
آری داریوش جان،پیدا کرد تورنت خوب برایش سخت است،اما من یکی پیدا کردهام که در عین حجم بسیار پایین بسیار عالی ریپ شده کیفیت به نسبه بسیار خوبی دارد،همینطور سیدش هم بسیار خوب است.لازم داشتی بگو داریوش جان لینکش را بدهم.
مرسی، والا سیزن یکاش که تقریبا به طور کامل فروبار شد، در مورد سیزنهای بعدی مزاحمتان خواهم شد.
Alice
06-30-2013, 11:07 AM
خوش به حالت آلیس پس همیشه راحت جای پارک پیدا می کنی
چیزیکه اینجا یافت نمیشود جای پارک است آنجلاجان، منظورم پارک دوبل فرمولی و
دقت سیسانتی بود که بکار هیچکس نمیاید و به مهارت رانندگی هم هیچ پیوندی ندارد.
sonixax
06-30-2013, 02:08 PM
آره همه اش پاک میشه .
اگر گوشیتون سامسونگه قبلش با Kies ازش بک آپ بگیرید .
sonixax
06-30-2013, 02:12 PM
خود گوشی رو !
را مردود کردند.
مزخرفات را بس کنید...
پس امتحان آلمان را ندیده اید !
تا همین پارسال اگر بیش از 3 بار رد میشدید میبردن ازتون ایدیوت تست میگرفتند :))
Soheil
06-30-2013, 08:13 PM
همه اش فکر میکنم ممکنه هر لحظه اینجا هم محروم بشم یا پستهام سانسور بشه یا با برخورد مدیران روبرو بشم. یجور نگرانی از تبهکار دانسته شدن، که دست خودمم نیست. الان هم یک لحظه فکر کردم پستم به تالار زباله دانی منتقل شده!! نمیدونم چرا این محرومیت یک هفته ای در هم میهن انقدر باید برام مهم باشه. تعجب میکنم.:e523:
shirin
06-30-2013, 11:58 PM
داشتم خواب ترسناک میدیدم از خواب بیدار شدم. چه حس بدی هست در اثر دیدن کابوس این موقع شب از خواب بیدار بشی. خواب دیدم نصفه شب از خواب بیدار شدم دیدم یه پیرزن زشت ناشناس پایین تختم خوابیده. تازه تختم هم تو حیاط خونه زمان بچگیم بود . فرار کردم همه جا دنبالم میومد. یه خواب سوررئالیستی بود.
Theodor Herzl
07-01-2013, 04:32 AM
مثلا یک مورد از این بی فرهنگی عربی رو بگم ، یک روزی من صبح وارد یک کافی شاپ شدم تا صبحونه بگیرم قبل سر کار رفتن ، یک خانواده ۱۰ نفر عرب جلوی صف هستند ، بلند بلند به زبان عربی صحبت میکنند که کار بسیار زشتی هست از نظر من که یک جایی که بقیه ملیتها هستند به زبانی دیگر بلند بلند صحبت کنید ، بعدش سر مثلا ۱۰ سنت با یک دختر کانادایی که ۱۶ ساله بیشتر نمیخوره و عین اسکلت هست دعوا میکنند و گریش رو در میآورند ، انقدر این قضیه اعصاب من را بهم ریخت آن روز سر کار نای هیچ کاری نداشتم! مطمئنأ همه عربها اینگونه نیستند ولی یک اکثریتی هیچ احترامی به فرهنگ کشور میزبان آنها نمیگذارند. این که میگویم از روی نژاد پرستی نیست من نمیگویم باید در مورد عربها تبعیض قائل شد یا آنها نمیتوانند به زبان خود صحبت کنند ، ولی بعضی از اینگونه رفتارها برای من غیر قابل تحمل است ، کشوری دیگر شما را راه داده با دستهای باز حداقل مثل انسان رفتار کنید!
Dariush
07-02-2013, 08:04 PM
مثلا یک مورد از این بی فرهنگی عربی رو بگم ، یک روزی من صبح وارد یک کافی شاپ شدم تا صبحونه بگیرم قبل سر کار رفتن ، یک خانواده ۱۰ نفر عرب جلوی صف هستند ، بلند بلند به زبان عربی صحبت میکنند که کار بسیار زشتی هست از نظر من که یک جایی که بقیه ملیتها هستند به زبانی دیگر بلند بلند صحبت کنید ، بعدش سر مثلا ۱۰ سنت با یک دختر کانادایی که ۱۶ ساله بیشتر نمیخوره و عین اسکلت هست دعوا میکنند و گریش رو در میآورند ، انقدر این قضیه اعصاب من را بهم ریخت آن روز سر کار نای هیچ کاری نداشتم! مطمئنأ همه عربها اینگونه نیستند ولی یک اکثریتی هیچ احترامی به فرهنگ کشور میزبان آنها نمیگذارند. این که میگویم از روی نژاد پرستی نیست من نمیگویم باید در مورد عربها تبعیض قائل شد یا آنها نمیتوانند به زبان خود صحبت کنند ، ولی بعضی از اینگونه رفتارها برای من غیر قابل تحمل است ، کشوری دیگر شما را راه داده با دستهای باز حداقل مثل انسان رفتار کنید!
ببینید گرامی؛ هیچکدام از اینهایی که میگویید موجبِ این نمیشود که از عربها به سببِ عرب بودنشان بتوان بیزار بود. جمعیتِ عربها آنچنان گسترده و فرهنگشان متنوع است که هرگز نمیتوان هتا رفتارِ تمامِ عربهایی که در عمرتان دیدهاید را به همهی آنها یا هتا برخی از آنها تعمیم دهید. از عربهای کشورهای آفریقایی که خودشان بس متنوع هستند تا عربهای خاورمیانه و ایران و... که تنوعی عظیم از فرهنگها را شامل میشود که تنها نامی از عرب در خود دارند و گرنه هیچجور نمیشود همهی آنها را در یک دسته قرار داد. هتا اگر هم اینطور نباشد، بازهم شایسته نیست که اینچنین بگوییم که "من از عربها بدم میآید" چرا که برحسبِ نژادِ انسانها آنها ارزشگذاری میکنید. هتا بیایید تصور کنیم شما از فرهنگ اعراب خوشتان نمیآید, آنگاه فرض کنید من در یکی از سرزمینهای عربی بدنیا آمده بودم، شما به طورِ پیشفرض مرا بر حسبِ فرهنگی که در شکلِگیری و انتخابِ آن نقشی نداشتهام، پیشداوری میکنید و من باید به شما نشان دهم که من متمایز با دیگر عربهایی که شما دیدهاید هستم تا شما مرا داخلِ آدم حساب کنید! وانگهی ، در میان اعراب نیز بس بزرگیها و شرافتها یافت میشود که در دیگر جاها نایاب است. من در متونِ قدیمی هرچه خواندهام از شرافت، شجاعت، مهماننوازی، خونگرمی و صداقتِ اعراب دیدهام بس تعریف شنیدهام. حال برخی خصوصیات نیز از ویژگیهای زندگی در بیابان است و آنها به مقتضیاتِ بیابانها، روشهای زیستِ خود را یافتهاند و مقایسه عربی که سالها در عربستان زیسته و با آن فرهنگ حشر و نشر داشته، با یک آلمانی و هتا خودتان و ارزشگزاری برحسبِ معیارهای انتخابی خودتان، قیاسیست سراسر معالفارق. بگذریم از اینکه از نگاه من اعراب اکنون بس از ایرانیان آبرومندتر هستند!
نژادپرستی هم تنها در سطحِ ایدهآلیاش همچون موسولینی و هیتلر نیست که. سطوح و درجات مختلف دارد. یک جوک میتواند نژادپرستانه باشد تا یک قانونِ اساسی. بنابراین اگر به کسی گفته میشود نژادپرست است، الزاما بدین معنا نیست که او کسیست همچون هیتلر و مثلا این زن که از اعضای پارلمانِ اروپاست و در انتخاباتِ گذشتهی فرانسه (گویا) آرای میلیونی نیز کسب کرده بود، با گفتنِ این سخن که نماز خواندنِ اعراب در خیابانها، همچون اشغالِ نازی هاست، به نژادپرستی متهم شده و مصونیتِ قضایی او برداشته شد(لینک خبر (http://www.euronews.com/2013/07/02/french-far-right-mep-le-pen-has-immunity-lifted/)). دلیلِ اینکه من به شما با شدتِ بیشتری واکنش نشان دادم این است که شما که خودتان از قربانیانِ نژادپرستی بودهاید (و هستید؟!) باید بیشتر در این مورد حواستان جمع باشد و انتظارِ بیشتری از شما میرود.
به هر رو، در آن گفتگوی کذایی در آن شبِ طوفانی، گمان میکنم که با ایرانبانوی عزیز نیز برخوردِ نادرستی شد و ایشان حق دارند دلگیر شوند. البته نژادپرستی اصلا قابلِ پذیرش نیست اما من تصور نمیکنم ایشان حقیقتا نژادپرست باشند چرا که متاسفانه آنقدر این موضوع در سرزمینِ رواج دارد که ما هنوز نمیتوانیم درک کنیم آنچه میگوییم مصداقِ نژادپرستیست. من امیدوارم ایشان با خود در این مورد تامل کنند و بیاندیشند که آیا براستی درست است که برمبنای فرهنگ یا نژاد یا سنت یا هر خاصیتی که جمعیتِ کثیری از انسانها را بر اساسِ یک ویژگی مشترکِ غیرقابلِ انتخاب جمع میبندد، آدمها را ارزشگزاری کرد یا خیر. همچنین، امیدوارم که ایشان نخواهند برخوردِ مدیران را هنگامی که در حالتِ کاربری فعالیت دارند، به پای برخوردِ کلیِ انجمن گذاشته و دلایل اینچنینی از کنارِ ما بروند. و من حقیقتا با اکراه اینرا میگویم، چرا که اصلا کمترین ادعایی در این سایت ندارم؛ اینکه تا کسی چیزی میگوید، مدیری به بگوید همین است که هست، نمیخواهید بروید، اصلا در شانِ این انجمن نیست و من اگر در هر انجمنی مدیری چنین چیزی به من بگوید، قیدِ آنجا را خواهم زد. مطمطئنم دیگر دوستان نیز همینطور هستند. همچین حرفی را هم نمیشود جدا از هویتِ مدیریتیِ کاربر دانست، چرا که سخنیست از جایگاهِ مدیریتی. بنابراین، دوستان، در برابرِ کاربران، قدری خویشتنداری کنند، شاید وضعیتِ بهتری فراهم آید.:e303:
Soheil
07-02-2013, 08:34 PM
من شخصا با عرب ستیزی در اینترنت مبارزه کرده ام و با نژادپرستان بحث کرده ام. اصلا تاب ساکت نشستن در برابر نفرت پراکنی نژادی رو ندارم. ولی تا قبل از بحثِ اون تاپیکِ دشواریهای فروم همچنان کمی دید منفی به اعراب داشتم و نمیدانستم اینهم یک نوع نژادپرستیِ رقیق است. یعنی بیشتر از عربهای کشورهای حوزه خلیج فارس مثل عربستان و کویت و اینها چندان خوشم نمیومد نه مثلا مصر و ... . دلیلش هم اینکه فکر میکردم و همچنان فکر میکنم آدمهایی با سطح فرهنگ بسیار پایین هستند و اصلا اون ارزشهایی که برای من معیار هست رو قبول ندارند. تا حالا کسی از این کشورها رو ندیدم که هنرمند یا مخترع قابلی باشه. در ایران اما، دوست عرب داشته ام و خیلی هم باحال و خوب بوده. ولی هر کاری میکنم نمیتونم عربستانیها یا مردم کشورهای مشابه رو زیاد دوست داشته باشم. به هرحال با توجه به سخنان آن تاپیک دریافتم که احتمالا قدری نژادپرست بوده ام هر چند آگاهانه ابرازش نمیکردم چون به نفرت پراکنی بیشتر و ترویج نژادپرستی منجر میشده.
نکته مهم اینکه به نظر من بی انصافیه کسی مثل ایرانبانو یا کسرا رو نژادپرست دونست و یکی که طرفدار تبعیض علیه یک نژاد هست رو هم نژادپرست نامید. این دو عقیده درسته در یک راستا هستند ولی باز به طرز واضحی میزان غیراخلاقی بودنشون خیلی متفاوته. من هم با اینکه اون تفکر را راجع اعراب حاشیه خلیج داشتم ولی صددرصد با تبعیض و حقوق نابرابر برایشان مخالف بودم. این کجا و آن کجا. پس به نظر من هم نباید اینطور با ایرانبانو برخورد میشد. ازش خواهش خواهم کرد که برگرده.
Dariush
07-02-2013, 08:57 PM
نکته مهم اینکه به نظر من بی انصافیه کسی مثل ایرانبانو یا کسرا رو نژادپرست دونست و یکی که طرفدار تبعیض علیه یک نژاد هست رو هم نژادپرست نامید. این دو عقیده درسته در یک راستا هستند ولی باز به طرز واضحی میزان غیراخلاقی بودنشون خیلی متفاوته. من هم با اینکه اون تفکر را راجع اعراب حاشیه خلیج داشتم ولی صددرصد با تبعیض و حقوق نابرابر برایشان مخالف بودم. پس به نظر من هم نباید اینطور با ایرانبانو برخورد میشد. ازش خواهش خواهم کرد که برگرده.
بیباک جان، اینکه من اینها را هم در همان دسته نژادپرستی قرار میدهم نه به این دلیل است که نا آگاه به درجاتِ مختلفِ نژادپرستی هستم و یا نمیتوان کسی چون ایرانبانو را نژادپرست خطاب کرد، بلکه من در این مورد ، در عینِ جسارت و احتمالا وجودِ رابطهی دوستانه، شخص را بیمحابا نژادپرست میخوانم تا تلنگری بر او باشد و او را به خود آورد. از نظرِ من این موضوع بسیار جدیست و نمیتوان ساده از کنارِ آن گذشت. سخن این است که اگر شما فرهنگِ اعرابِ عربستان را پست میدانید، آنها هم به احتمالِ زیاد ، فرهنگِ ایرانیان را اینطور میدانند. باید این پیشداوریها میانِ جوامعِ مختلفِ انسانی برداشته شود؛ اما اگرچه برای برداشتنِ پیشداوریِ جوامعِ مقابل، از بین رفتنِ پیشداوریهایِ شما، شرطِ کافی نیست، اما شرطِ لازم است. پس هر چه زودتر لازم این پیشداوریهای غیر اخلاقی برداشته شود. من به خوبی آگاه هستم که این نژادپرستیهایی که در ایران رواج دارد به هیچ رو قابلِ مقایسه با نمونههای ایدئولوژیکاش نیست و معمولا با برخورد با چند نفر از نژاد یا فرهنگِ موردِ نظر که کاملا متضاد با پیشداوریهای پیشین هستند، تمامِ این پیشارزشگزاریها، بادهوا خواهد شد. اما به هر رو اینها چیزی از بارِ اخلاقیِ قضیه نمیکاهد و باید در برابرشان ایستاد.
من هم همانطور که گفتم، امیدوارم ایشان از دستِ ما دلگیر نشده و برخورد یکی دو نفر از کاربران یا مدیران را علتی برای گذشتن از همهی افرادِ حاضر در اینجا متصور نشوند.
sonixax
07-02-2013, 09:30 PM
من نمیدونم دوستان چند تا عرب از کشور های حاشیه خلیج فارس یا فلسطینی دیده اند !
ولی اونهایی که دیدند میدونند که به راستی این جماعت از نظر فرهنگی مشکلات بسیار زیادی دارند که خیلی از اون مشکلات به اسلام و مسلمانی بر میگرده.
در میان اونها بله هستند افراد فرهیخته و به قول ما آدم حسابی ولی اکثریتشون دچار فقر فرهنگی عجیبی هستند ، مساله هم قیاس با خودمون نیست شما با هر فرهنگ دیگه ای مقایسه کنید این عقب ماندگی فرهنگی رو میبینید . در جوامعی مثل جامعه آلمان / آمریکا / کانادا و یا استرالیا که همه مدل فرهنگی به چشم میخوره به خوبی میشه تفاوت فرهنگهای مختلف رو دید . مشکل ساز ترین افراد در آلمان اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند و این مشکلاتی که درست میکنند مثلن خلافهای سنگین و دزدی و اینها نیست بر خلاف روسها و اروپای شرقی ها .
من هنوز چیزی که جلوی چشمم اتفاق افتاده باورش برام سخته !
یک فلسطینی به نام محمود و یک کرد ایزدی در دوره قرنطینه در کمپ پناهندگی + من :دی
فلسطینیه یک دفعه مثل گاوی که پارچه قرمز بهش نشون دادی یک زیرسیگاری مرمری (فکر کنم نیم کیلویی وزن داشت) رو برداشت جفت پا پرید هوا و در حالی که زیر سیگاری رو دو دستی محکم گرفته بود روی سر ایزدی بیچاره فرود اومد و زیر سیگاری رو توی سرش خرد کرد - طرف گردنش شکست ولی نمرد فلج هم نشد فقط میدونم 4 ماه توی بیمارستان بود . وقتی ازش پرسیدیم این چه کاری بود کردی گفت اینها مسلمون نیستند همشونو باید کشت !!!
اوایل فکر میکردم حالا شاید این یکی این طوری دیوونه بوده ! بعد از یک مدتی دیدم نه بابا هر چی فلسطینی میبینم همین طرز فکر رو دارند و اگر به آلمانی ها و مسیحی ها کاری ندارند به خاطر اینه که در کشورشون هستند و در مقابلشون قدرتی ندارند ولی به جاش با مثلن شکوندن شیشه ایستگاه اتوبوس یا دزدی از فروشگاه یا ... به خیال خودشون به کفار دارند آسیب میرسونند .
اعراب کشور های حاشیه خلیج فارس هم دست کمی از اینها ندارند . در مسجد اینها یک باغ پرورش مواد مخدر پلیس پیدا کرد ! فکر کنید در قلب اروپا بساط تولید مواد مخدر راه انداخته بودند و جالبه که فقط به بچه اروپایی ها میفروختند و نه به بقیه عربها و مسلمانها .
یا همین طوری راه میرند و آشغال میریزند روی زمین ! دستشونو میکنند توی دماغشون میمالند به ماشینهای مردم ، بلند بلند به زبان عربی یکی این سر خیابان یکی اون سر داد میزنند حرف میزنند .
به نظر من این وسط ژن هم بی تاثیر نیست . اگر شما دو بچه داشته باشید یکی آلمانی و یکی شرقی که هر دو در یک محیط زندگی و رشد کرده اند (پرورشگاه) میبینید که بچه آلمانیه خیلی آرومه ولی بچه شرقیه یک لحظه آرام و قرار نداره و مدام از در و دیوار بالا میره و خلاصه نمیتونه یک لحظه بشینه و مدام جنب و جوش داره .
همین بچه ها وقتی به سن 19-20 سالگی میرسند البته با جامعه به خوبی آداپته شدند و اغلب هم افراد موفقی هستند . یعنی این تحرک و جنبش زیاد به نظر ذاتی میاد. حالا اگر این همه انرژی و جنب و جوش که بچه های شرقی دارند آمیخته بشه با یک فرهنگی مثل این فرهنگ به راستی مزخرف عربی ببینید چه جانوری دست آخر تولید میشود !!! به جایش اگر این همه انرژی و استعداد و احتمالن هوش به صورت درست هدایت بشه و در یک فرهنگ درست رشد و نمو پیدا کنه ما یک سری آدمهای خیلی خیلی موفق و مثبت و به درد بهخور برای بشریت خواهیم داشت . از هنرمندان خبره بگیرید تا پزشک و دانشمند و ورزشکار و ...
اعرابی که از کشورهای فلسطین ، عربستان ، عراق ، سوریه و مانند اینها اینجا هستند دچار آنچنان فقر فرهنگی هستند که تا آخر عمرشان هم چیزی از این جامعه یاد نمیگیرند . تنها دلیل اینکه اینها اینجا تحمل میشوند این است که نسلی که از اینها در این کشور متولد شده و بزرگ میشود نسلی مفید و سودمند برای جامعه هستند .
خود ما ایرانی ها هم یک جاهایی یک سری کج فرهنگی های عجیب و غریبی داریم ولی جامعه آلمانی این بدفرهنگی ها رو معمولن نمیبینه چون داخلیه . مثلن ایرانی ها اینجا تا متوجه میشند طرف مقابل ایرانیه شروع میکنند آلمانی صحبت کردن یا اصلن حرف نمیزنند یا روشونو میکنند اون طرف و میرند!
shirin
07-02-2013, 09:41 PM
آره خب. همه که مثل من پوست کلفت نیستن. :-D
Dariush
07-02-2013, 09:43 PM
آره خب. همه که مثل من پوست کلفت نیستن. :-D
چطور مگر؟:e04b:
Russell
07-02-2013, 09:49 PM
به هر رو، در آن گفتگوی کذایی در آن شبِ طوفانی، گمان میکنم که با ایرانبانوی عزیز نیز برخوردِ نادرستی شد و ایشان حق دارند دلگیر شوند. البته نژادپرستی اصلا قابلِ پذیرش نیست اما من تصور نمیکنم ایشان حقیقتا نژادپرست باشند چرا که متاسفانه آنقدر این موضوع در سرزمینِ رواج دارد که ما هنوز نمیتوانیم درک کنیم آنچه میگوییم مصداقِ نژادپرستیست. من امیدوارم ایشان با خود در این مورد تامل کنند و بیاندیشند که آیا براستی درست است که برمبنای فرهنگ یا نژاد یا سنت یا هر خاصیتی که جمعیتِ کثیری از انسانها را بر اساسِ یک ویژگی مشترکِ غیرقابلِ انتخاب جمع میبندد، آدمها را ارزشگزاری کرد یا خیر. همچنین، امیدوارم که ایشان نخواهند برخوردِ مدیران را هنگامی که در حالتِ کاربری فعالیت دارند، به پای برخوردِ کلیِ انجمن گذاشته و دلایل اینچنینی از کنارِ ما بروند. و من حقیقتا با اکراه اینرا میگویم، چرا که اصلا کمترین ادعایی در این سایت ندارم؛ اینکه تا کسی چیزی میگوید، مدیری به بگوید همین است که هست، نمیخواهید بروید، اصلا در شانِ این انجمن نیست و من اگر در هر انجمنی مدیری چنین چیزی به من بگوید، قیدِ آنجا را خواهم زد. مطمطئنم دیگر دوستان نیز همینطور هستند. همچین حرفی را هم نمیشود جدا از هویتِ مدیریتیِ کاربر دانست، چرا که سخنیست از جایگاهِ مدیریتی. بنابراین، دوستان، در برابرِ کاربران، قدری خویشتنداری کنند، شاید وضعیتِ بهتری فراهم آید.
داریوش جان بحث آنشب داستانش همانطور که گفته شد چیز دیگری بود و یک پست حرف از شیلا بود ولی خیلی زود دیدیم که داستان حمله به امیر و مریدانش (!!) از مدیران بود.
در آخر کار کسری آمد ظاهر بحث که اعتراض به سانسور یهودستیزیست را دید و تا حدی به حق ناراحت شد.حالا که امیر گرامی نیست،مانند بانو آنجلا (که فقط سوال داشتند درباره اجرای بندی در قوانین قبلی که طبق آن باید نقد دین هم اینجا ممنوع میشد) من هم فقط و بدون هیچ منظوری (!!) حدس میزنم که دیگر کسی از بانوان سایت نگران برخورد با کاربرانی که یک پست معمولی آنها را هم سپاس نزده و چه بسا بسیاری را نخوانده نخواهد بود.
shirin
07-02-2013, 10:01 PM
یه موضوع جالب بگم من وسط بحث. گوشیمو یه بار ریست فکتوری ستینگ کردم درست نشد. یه بار ریست فکتوری فون کردم باز درست نشد. خودش خودبخود امروز عصر درست شد. دیدم شارژش تا چهارده درصد و ده درصد و چهار درصد اومد. بعد زدمش تو شارژ. اینقدر خوشحال شدم.
shirin
07-02-2013, 10:01 PM
داریوش گفتی اگه یکی بهت بگه مجبور نیستی اینجا رو تحمل کنی و دیگه نیا تو هم نمیای. یا اگه احساس کنی کسی اینجا تو رو نمیخواد دیگه قید دفترچه رو میزنی از این لحاظ گفتم. چون تا حالا کلی به من گفتن و من از رو نرفتم. :-D
Dariush
07-02-2013, 10:05 PM
من نمیدونم دوستان چند تا عرب از کشور های حاشیه خلیج فارس یا فلسطینی دیده اند !
من با اینکه شخصی بگوید "اکثریتِ اعرابی که شناختهام بی فرهنگ بودهاند" مشکلی ندارم، چرا که به هر رو قضاوت در موردِ رفتارِ افرادِ مشاهده شده، حقِ هر کسیست. مشکلِ من تعمیمِ آن است. و هیچ تعمیمی از نگاهِ من خطیرتر از این یکی نیست که شما بر اساسِ مشاهداتِ خودتان، داوری را در مورد یک نژاد، اقامه کنید و از آن پس با همان داوری پیش بروید و بدتر آنکه آنرا اعلام کرده و با دیگران نیز در میان بگذارید. من نه اینکه تعمیمهایی اینچنینی را سراسر خالی از حقیقت بدانم، بلکه اساسا دلم نمیخواهد به آن فکر کنم یا اصلا دلم نمیخواهد باورش کنم. ممکن است ما از یک جامعهای 10 میلیونی، 999999 نفر را به طور علمی بررسی کنیم و دریابیم که همهی آنچه تاکنون میپنداشتیم در این مورد، درست بودهاند، من اما هتا به آن یک نفرِِ باقیمانده نیز امیدوار میمانم. چرا که اینجا ما با لامپ و کش روبرو نیستیم، با انسانها مواجه هستیم. انسانهایی که در یک شرایطِ بسیار متشابه پرورشی نیز ممکن است تفاوتهای فاحشی با یکدیگر داشته باشند. نمونهی در دسترساش من هستم که به شکلی کاملا بارز با دیگر اعضای خانوادهام متفاوت هستم، در حالیکه همیشه پیوندهای عاطفی عمیقی میانِ من و دیگرِ اعضای خانوادهام برقرار بوده و قاعدتا میباید به آنها شبیه میشدم!
بنابراین من اگر هر روز یک عرب ببینم با یک رفتارِ نادرست و زننده، با خود میگویم "این انسانی با رفتاری زشت و زننده بود" به جای آنکه بگویم "بازهم یک عربِ نفهمِ بیشعور".
Dariush
07-02-2013, 10:06 PM
یه موضوع جالب بگم من وسط بحث. گوشیمو یه بار ریست فکتوری ستینگ کردم درست نشد. یه بار ریست فکتوری فون کردم باز درست نشد. خودش خودبخود امروز عصر درست شد. دیدم شارژش تا چهارده درصد و ده درصد و چهار درصد اومد. بعد زدمش تو شارژ. اینقدر خوشحال شدم.
این مشکل تماما نرمافزاری است و اگر هم باز پیش آمد، جای هیچ نگرانی نیست.
Dariush
07-02-2013, 10:31 PM
داریوش جان بحث آنشب داستانش همانطور که گفته شد چیز دیگری بود و یک پست حرف از شیلا بود ولی خیلی زود دیدیم که داستان حمله به امیر و مریدانش (!!) از مدیران بود.
در آخر کار کسری آمد ظاهر بحث که اعتراض به سانسور یهودستیزیست را دید و تا حدی به حق ناراحت شد.حالا که امیر گرامی نیست،مانند بانو آنجلا (که فقط سوال داشتند درباره اجرای بندی در قوانین قبلی که طبق آن باید نقد دین هم اینجا ممنوع میشد) من هم فقط و بدون هیچ منظوری (!!) حدس میزنم که دیگر کسی از بانوان سایت نگران برخورد با کاربرانی که یک پست معمولی آنها را هم سپاس نزده و چه بسا بسیاری را نخوانده نخواهد بود.
آن که بله. بحث از همان ابتدا چیز دیگری بود! به هر رو قوانینِ جدید که تدوین و منتشر شوند، دیگر از این مشکلات وجود نخواهد داشت و همه چیز روتین و شفاف خواهد بود و نه کسی برای بودن در اینجا منت میگزارد، نه کسی برای تحملِ دیگری منت بر او میگزارد و همه در برابرِ قوانین محترم هستند. اینجا هم شکلِ کاملا متضادی از برخورد با بانوان، در مقایسه با دیگرِ فضاهای اجتماعی صورت گرفته است، بدیهیست چنین هزینهها و واکنشهایی از سوی آنها؛ تا دیروز، کسی در جایگاه بلامنازعِ آنها در هرمِ احترام و اکرام تشکیک نکرده بود، طبیعیست که در این مورد چنین واکنشی از خود نشان دهند.
داریوش گفتی اگه یکی بهت بگه مجبور نیستی اینجا رو تحمل کنی و دیگه نیا تو هم نمیای. یا اگه احساس کنی کسی اینجا تو رو نمیخواد دیگه قید دفترچه رو میزنی از این لحاظ گفتم. چون تا حالا کلی به من گفتن و من از رو نرفتم. :-D
اینکه مسلم است که کسی مجبور به تحملِ یک انجمن یا هر فضای مجازی دیگری نیست و این قانونِ شمارهی صفرِ هر فضای مجازی ست که باید به خاطر داشت. با اینحال، نه من، بلکه دیگر دوستان هم (غیر از شما البته:e056:) در صورتی که از یک روند یا بندِ قانونی انتقادی بکنند و مدیری به ایشان بگویند همینطور است که هست، وگرنه میتوانید بروید، مشخص است که ایشان حضورِ خود را آنجا چندان شایسته نمیدانند.
shirin
07-02-2013, 10:44 PM
البته من هنوز انتقادی نکردم. ولی باید به عرضت برسونم که من تا حالا در هیچ فرومی ندیدم به بانوان زیادی احترام بذارن. حداقل تا وقتی یه بانو محترم هست که خانمانه و با حجب و حیا صحبت کنه و بنویسه. تو چندتا فروم دیگه فعالیت میکردم که دست آخر تنها جایی که الان میام اینجا هست اون فروما چون قوانین تبعیض آمیز داشت و مدیراشون هم درست مدیریت نمیکردن اومدم بیرون و دیگه هم برنگشتم . پس همچین پوست کلفت هم نیستم. :-D.
Russell
07-02-2013, 10:55 PM
آن که بله. بحث از همان ابتدا چیز دیگری بود! به هر رو قوانینِ جدید که تدوین و منتشر شوند، دیگر از این مشکلات وجود نخواهد داشت و همه چیز روتین و شفاف خواهد بود و نه کسی برای بودن در اینجا منت میگزارد، نه کسی برای تحملِ دیگری منت بر او میگزارد و همه در برابرِ قوانین محترم هستند. اینجا هم شکلِ کاملا متضادی از برخورد با بانوان، در مقایسه با دیگرِ فضاهای اجتماعی صورت گرفته است، بدیهیست چنین هزینهها و واکنشهایی از سوی آنها؛ تا دیروز، کسی در جایگاه بلامنازعِ آنها در هرمِ احترام و اکرام تشکیک نکرده بود، طبیعیست که در این مورد چنین واکنشی از خود نشان دهند.
همین الان شفاف است داریوش جان،وقتی سخنی را تمام مدیران میزنند که نحوه برخورد اینچنین است و زدن سخنان نژادپرستانه ممنوع است بدیهیست که بحثی دیگر نمیماند،قوانین را مگر کسی جز همین مدیران و ادمین تدوین کردهاند،قانون ممنوعیت نژادپرستی هم شفاف و روشن در قوانین قبلی هم حتی هست.مشخص است که تشخیص مصداق ان هم با جمع مدیران خواهد بود و به آن بحساب اینکه فلان کاربر خوشش نمیاید نمیشود تصمیم گرفت.
در مورد بانوان هم داریوش جان در مورد خود بانوان شاید طبیعی باشد (شاید هم نباشد) که بر سر یک مساله دیگر به بقیه اتهام بزنند و بخواهند با لجن مال کردن دیگران و بیرون کشیدن جنازه قربانیان هلوکاست از قبر پیش بروند.ولی برای من این رفتار طبیعی نیست و حتی در فرومهایِ حکومتی هم چنین نمیکنم.
Russell
07-02-2013, 10:59 PM
بفزمایید کی و کجا (آدرس پست) این را گفته؟
یکی دو نمونه کفایت میکند،کلی نمونه نمیخواهد !!
Dariush
07-02-2013, 11:00 PM
البته من هنوز انتقادی نکردم. ولی باید به عرضت برسونم که من تا حالا در هیچ فرومی ندیدم به بانوان زیادی احترام بذارن. حداقل تا وقتی یه بانو محترم هست که خانمانه و با حجب و حیا صحبت کنه و بنویسه. تو چندتا فروم دیگه فعالیت میکردم که دست آخر تنها جایی که الان میام اینجا هست اون فروما چون قوانین تبعیض آمیز داشت و مدیراشون هم درست مدیریت نمیکردن اومدم بیرون و دیگه هم برنگشتم . پس همچین پوست کلفت هم نیستم. :-D.
البته منظورم تنها به فرومها نبود و در حالتِ کلی گفتم. شیوعِ این تفکر که به هیچ زنی به سببِ زن بودناش چیزی تعلق نمیگیرد (اگرچه بیوجه است ، چرا که هرگز چنین نمیشود، چون همیشه مردانِ زنپرست، زنذلیل، زندوست و... بسیار بیشتر از دیگرِ مردان است) موجبِ هراسی خفیف اما خورنده میشود و هرچه آن موضعِ سنتی و بلامنازع بیشتر تهدید شود، این هراس بیشتر میشود. تا امروز هم قانون همیشه این بوده و هست : مجازاتِ زنان در برابرِ مردان، برای تخلفهای مشابه، خفیفتر است، چرا که «طبعیتِ زن» نرم و لطیف است و نمیشود با او همچون مردان برخورد داشت. این در درونِ جامعه نیز قانونی نانوشته است. اگر در ایران هنوز بعضی از احکام چون سنگسار و شلاق برای مردان و زنان یکسان اعمال میشود، در کشورهای پیشرو و مدرن، قوانین از همان قاعدهای که گفتم پیروی میکنند و برای من تقریبا هیچ شکی وجود ندارد که فردای ایرانِ آزاد نیز، همان راه پیموده خواهد شد.
Russell
07-02-2013, 11:08 PM
اینکه مسلم است که کسی مجبور به تحملِ یک انجمن یا هر فضای مجازی دیگری نیست و این قانونِ شمارهی صفرِ هر فضای مجازی ست که باید به خاطر داشت. با اینحال، نه من، بلکه دیگر دوستان هم (غیر از شما البته) در صورتی که از یک روند یا بندِ قانونی انتقادی بکنند و مدیری به ایشان بگویند همینطور است که هست، وگرنه میتوانید بروید، مشخص است که ایشان حضورِ خود را آنجا چندان شایسته نمیدانند.
داریوش جان این بحث هم حاشیهای و بهانه است.کسری گرامی بگمانم یکی دوبار چنین سخنانی کلی زده که نظر خودش است و بعنوان مدیر نگفته.یک مساله دیگر هم اینست که نظر دادن یک چیز است حمله و به مسخره گرفتن قوانین و دفترچه و مدیران یک چیز دیگر.همین شومبول اول آمدن گفته اینجا سیرک است و... ما هم گفتیم اگر سیرک است،چرا هنوز اینجا هستی.همان زمان باید با چنین سخنانی برخورد میشد.اکنون هم قرار است چنین شود.یعنی کاربران میتوانند در تاپیک مربوط درباره قوانین نظر بدهند،الزامی هم نیست که به آن توجه شود و پاسخ داده شود.احترام به محیط فعالیت یک چیز بدیهیست که خودت هم با آن موافق هستی حتما.
در قوانین این را هم خواهیم گنجاند که دیگر نه از این حرفها بشنویم نه مجبور بشویم پاسخهایِ نامناسب اینچنینی بدهیم که دیگر کاربران را هم ناراحت کند.
Russell
07-02-2013, 11:16 PM
دوستان این چند وقت از مصر و ترکیه خبرهای نسبتا خوبی در اعتراض مردم به اسلامگرایان شنیده میشود.من شخصا امید چندانی به اینها نداشتم ولی اوضاع گویی کمی بهتر از آنچه من گمان میکردم است و مالکیت کشور و قدرت سیاسی 6 دانگ در دست اسلامگرایان نیست.
shirin
07-02-2013, 11:21 PM
بیخیال راسل. گفته شده بهم. ولی حوصله ندارم توضیح بدم.
Russell
07-02-2013, 11:29 PM
بیخیال راسل. گفته شده بهم. ولی حوصله ندارم توضیح بدم.
در پیغام خصوصی که گفته نشده،اینجا هم که من تمام پستها را میخوانم و میدانم کسی از دوستان اینجا دلیلی نداشته چنین چیزی بگوید،یک کسری است که چندبار گفته آنهم بر سر همین مسائل اعراب و اسرائیل و هلوکاست و... بوده به کسانی دیگر.دوستان موقع اتهام زدن خوب اتهام میزنند ولی وقتی میخواهیم بما نشان بدهند حوصله شان سر میرود و محرمانه میشود و ...
Dariush
07-02-2013, 11:30 PM
دوستان این چند وقت از مصر و ترکیه خبرهای نسبتا خوبی در اعتراض مردم به اسلامگرایان شنیده میشود.من شخصا امید چندانی به اینها نداشتم ولی اوضاع گویی کمی بهتر از آنچه من گمان میکردم است و مالکیت کشور و قدرت سیاسی 6 دانگ در دست اسلامگرایان نیست.
آری. من نیز واقعا امیدوارتر شدم. مخصوصا در ترکیه به این اردوغانِ موذیِ وقیح، درسِ خوبی داده شد و خیلی روشن نشان داده شد که برای ماندن در قدرت حاضر است دست به چه کارهایی بزند. در مصر اوضاع برای اسلامیون پیچیدهتر شده. دلیلش این است که آنجه احتمالا انتخاباتِ زودهنگام برگزار میشود و در این صورت خیلی احتمالِ کمی هست که یک اسلامگرا دوباره به قدرت برسد. ارتش هم آنجا هنوز مردمی به حساب میآید؛ چنانکه به مرسی اولتیماتوم 48 ساعته داده. مصریها بس هوشمندانهتر از ایرانیانِ سالِ 57 عمل کردند و همینکه دیدند انقلابشان در حالِ دزدیده شدن است، در برابرش محکم ایستادند. امیدوارم پیروز شوند.
shirin
07-02-2013, 11:32 PM
ترکیه که فکر نکنم دیگه هیچوقت زیر بار اسلامگرایی بره. ولی مصر خیلی باعث خوشحالی هست اوضاعش. امیدوارم مرسی رو از قدرت کنار بزنن.
Russell
07-02-2013, 11:48 PM
آری. من نیز واقعا امیدوارتر شدم. مخصوصا در ترکیه به این اردوغانِ موذیِ وقیح، درسِ خوبی داده شد و خیلی روشن نشان داده شد که برای ماندن در قدرت حاضر است دست به چه کارهایی بزند. در مصر اوضاع برای اسلامیون پیچیدهتر شده. دلیلش این است که آنجه احتمالا انتخاباتِ زودهنگام برگزار میشود و در این صورت خیلی احتمالِ کمی هست که یک اسلامگرا دوباره به قدرت برسد. ارتش هم آنجا هنوز مردمی به حساب میآید؛ چنانکه به مرسی اولتیماتوم 48 ساعته داده. مصریها بس هوشمندانهتر از ایرانیانِ سالِ 57 عمل کردند و همینکه دیدند انقلابشان در حالِ دزدیده شدن است، در برابرش محکم ایستادند. امیدوارم پیروز شوند.
مقایسه ایران 57 و مصر حس عجیبی دارد،هر دو کشورهای مهمی هستند که جریان اسلامگرایی در آنها از هم تاثیر گرفته.در مورد مصر بگمانم جدا از تفاوتهایِ ساختاری و سنی بودن و سلفیها و... تفاوتهایی دارد که کار را برای اسلامگرایان سخت کرده، یکی همین ارتش موثر بوده که هنوز اثرگذار است و بر خلاف ایران بعد از اعلام بی طرفی خنثی نشده و سرانش فراری و زندانی و اعدام نشدهاند و حداقل اعلام وفاداری دربست به اسلامگرایان نکرده اند،یکی همین نداشتن نفت و وابستگی به حمایت آمریکا و توریسم است و یکی هم مشاهده نتیجه همین تجربه منحوس ج.ا است.
Dariush
07-03-2013, 12:08 AM
مقایسه ایران 57 و مصر حس عجیبی دارد،هر دو کشورهای مهمی هستند که جریان اسلامگرایی در آنها از هم تاثیر گرفته.در مورد مصر بگمانم جدا از تفاوتهایِ ساختاری و سنی بودن و سلفیها و... تفاوتهایی دارد که کار را برای اسلامگرایان سخت کرده، یکی همین ارتش موثر بوده که هنوز اثرگذار است و بر خلاف ایران بعد از اعلام بی طرفی خنثی نشده و سرانش فراری و زندانی و اعدام نشدهاند و حداقل اعلام وفاداری دربست به اسلامگرایان نکرده اند،یکی همین نداشتن نفت و وابستگی به حمایت آمریکا و توریسم است و یکی هم مشاهده نتیجه همین تجربه منحوس ج.ا است.
دلیلِ اینکه ارتش آنجا مردمی باقی مانده، این است که حسنی مبارک نخواست یا نتوانست در آن دست ببرد و مثل شاه یک سری چاپلوسِ وطنفروش را به عنوانِ فرمانده و سرلشکر بر راس نگمارد. وقتی امثالِ غرهباغی و فردوست را که تنها بله قربان گو بودند، میگذاشت به عنوانِ فرمانده و همین که تمامِ ارکانِ ارتش را به خود وابسته کرده بود، باید میدانست که همینکه پایش را بگذارد بیرون، فرماندهانِ ارتشی که تا دیروز به او بله قربان میگفتند، اکنون به اربابِ جدید بله قربان خواهند گفت. در هنگامِ رضاشاه هم همین اتفاق افتاد و قوای متفقین بدونِ هتا شلیک یک گلوله ایران را گرفتند! از بس که ارتشِ غیوری داشتیم ما! ارتشِ مصر اما در میانِ کشورهای عربی ریشهدارترین و مردمیترین ارتش است و هنوز که هنوز است خود را نفروخته است. تجربه جمهوری اسلامی نیز به نظر من خیلی تاثیر داشته. البته نه در میانِ عامه مردم، بلکه در میانِ نخبگاناش. واقعا آینه عبرت شده جمهوری اسلامی:e409:.
یک چیز دیگر در مورد مصر این است که آنجا گویا به زودی قرار است دوباره انتخاباتِ نمایندگانِ مجلس برگزار شود. تحلیلگران میگویند که در آن انتخابات به احتمالِ زیاد اسلامگرایان پیروز میشوند اما اگر در انتخاباتِ ریاست جمهوری اسلامیستها شانس خیلی کمی دارند. اگر مصریها بتوانند طی یکی دو هفته آینده این مردک را از کرسی ریاست جمهوری پائین بکشند، حقیقتا مرحبا دارند.
sonixax
07-03-2013, 12:26 AM
من با اینکه شخصی بگوید "اکثریتِ اعرابی که شناختهام بی فرهنگ بودهاند" مشکلی ندارم، چرا که به هر رو قضاوت در موردِ رفتارِ افرادِ مشاهده شده، حقِ هر کسیست. مشکلِ من تعمیمِ آن است. و هیچ تعمیمی از نگاهِ من خطیرتر از این یکی نیست که شما بر اساسِ مشاهداتِ خودتان، داوری را در مورد یک نژاد، اقامه کنید و از آن پس با همان داوری پیش بروید و بدتر آنکه آنرا اعلام کرده و با دیگران نیز در میان بگذارید. من نه اینکه تعمیمهایی اینچنینی را سراسر خالی از حقیقت بدانم، بلکه اساسا دلم نمیخواهد به آن فکر کنم یا اصلا دلم نمیخواهد باورش کنم. ممکن است ما از یک جامعهای 10 میلیونی، 999999 نفر را به طور علمی بررسی کنیم و دریابیم که همهی آنچه تاکنون میپنداشتیم در این مورد، درست بودهاند، من اما هتا به آن یک نفرِِ باقیمانده نیز امیدوار میمانم. چرا که اینجا ما با لامپ و کش روبرو نیستیم، با انسانها مواجه هستیم. انسانهایی که در یک شرایطِ بسیار متشابه پرورشی نیز ممکن است تفاوتهای فاحشی با یکدیگر داشته باشند. نمونهی در دسترساش من هستم که به شکلی کاملا بارز با دیگر اعضای خانوادهام متفاوت هستم، در حالیکه همیشه پیوندهای عاطفی عمیقی میانِ من و دیگرِ اعضای خانوادهام برقرار بوده و قاعدتا میباید به آنها شبیه میشدم!
بنابراین من اگر هر روز یک عرب ببینم با یک رفتارِ نادرست و زننده، با خود میگویم "این انسانی با رفتاری زشت و زننده بود" به جای آنکه بگویم "بازهم یک عربِ نفهمِ بیشعور".
من پیشتر هم گفتم که در میانشان افراد فرهیخته هم بسیار است . و البته وقتی ما از یک جامعه 10 میلیونی 999999 را بررسی کنیم میتوانیم بگوییم اکثریت مطلق آن جامعه فلان است و حتا اگر بگوییم تمام آن جامعه این چنین است هم باز بیراه نگفته ایم .
اینجا هم بیشترین ناسازگاری فرهنگی را اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس با جامعه دارند و از همین رو آنها را آزوتسیال (جامعه ستیز) مینامند طوری که یک بار هم وزیر کشور آلمان اگر اشتباه نکنم از این واژه استفاده کرده بود که منجر به استعفایش شد .
این یک حقیقت است که در اروپا بیشترین ناسازگاری فرهنگی را اعراب مسلمان حاشیه خلیج فارس دارند (منبعد من جایی گفتم اعراب بدانید منظور اعراب حاشیه خلیج فارس است ! دهنم سرویس میشود هی بخواهم همه اش را بنویسم .)
و صد البته این به این معنا نیست که همه ی اعراب این چنینند بلکه بیشتر اعرابی که در اروپا زندگی میکنند این چنین هستند . و البته میشود نتیجه گیری کرد که احتمالن شمار بیشتری از این اعراب در کشورهای خودشان وجود دارند ولی رفتار آنها همان طور که امیر گرامی هم پیشتر گفته در کشور خودشون ناهنجاری نیست و یک نرم است .
ولی با همه اینها میشود دو فرهنگ را با هم مقایسه کرد و گفت کدام بهتر و کدام کهتر است . به طور قطع فرهنگی که قطع گردن و قطع دست و اعدام در ملاء عام و شلاق و شکنجه و ... را بایسته میداند و آنها را ترویج میدهد به نسبت فرهنگی که این چنین رفتار نمیکند فرهنگ برتری نیست . عرب و ایرانی و ترک و لر هم ندارد .
این نا سازگاری اعراب تا به جایی پیش رفته که اینجا کلاسهای ویژه انتگراسیون (سوای آنچه برای همه مهاجرین هست) برایشان دایر کرده اند . البته به نظر من اینها همه بیفایده است چون نمیشود در رفتار یک مرد 50 ساله تغییر خاصی ایجاد کرد ولی میشود نسلی که از اینها بوجود می آید را با راهنمایی درست و تحصیل و ... با جامعه سازگار کرد .
Theodor Herzl
07-03-2013, 12:33 AM
ببینید نژاد پرستی به این معنی هست که یک نژاد رو از دیگری برتر بدونید ، من اینگونه نیستم ، من فکر نمیکنم نژاد کسی او را بهتر یا بدتر از کسی میکند ، ولی فرهنگ چیزی هست که انسان یاد میگیرد و میتواند آن را تغییر دهد و بعضی از فرهنگها نیز از بقیه بهتر یا بدتر هستند. Multicultralism هم یک پروژه شکست خورده است ، میبینید که مثلا در انگلیس مسلمانانی که نسل دوم و یا حتی سوم هستند نیز باز تروریست میشوند! پس یک جدایی فرهنگی لازم است یعنی کسی که به غرب میآید یا باید غربی بشود یا همان جا که به دنیا آماده بماند! در مورد عربها هم جدایی آنها حداقل با یهودیها لازم است ، این که ما نمیتوانیم کنار هم زندگی کنیم نشانه برتری یکی بر دیگری نیست ، مثل ۲ برادر یا یک زن و شوهر که نمیتوانند در یک جا با هم زندگی کنند . من از عربها متنفر نیستم ، من عاشق مردم خودم هستم و آرزوی پیروزی و بهترین زندگی رو برای عربها میکنم ولی یک جای دیگه ، امیدوارم همهٔ فلسطینیها به آمریکا و اروپا بیایند و اینجا میلیونر بشوند I couldnt care less:e420:
sonixax
07-03-2013, 12:33 AM
من یکی که تا به سرانجام نرسه هیچی رو جدی نمیگیرم .
ویروس اسلام یک چیزی تو مایه های C-Virus و G-Virus و T-Virus هستش توی سری بازی های اویل ! یک عده خیلی کمی هستند که ساختار ژنتکیشان آنها را پس میزند یا با آن سازگاری دارد بقیه بعد از ابتلا از دست میروند .
فرهنگ و تمدن مصر به آن عظمت را به فنا داد رفت پی کارش !
فرهنگ و تمدن ایران را به عنوان یکی از قدیمی ترین و غنی ترین تمدن های دنیا به فنا داد رفت !
فقط یک اسپانیا از پسش خوب بر آمد . خلاصه یک چیز ناجور و عجیبیست که کارکرد مغز را به کل مختل میکند احتمالن ساختار ژنتیکی را هم دستخوش تغییرات میکند :e330::e407:
Dariush
07-04-2013, 06:08 PM
مرسی، برکنار شد. خرسندی از این بابت یک طرف، تاسف از اینکه ما در همان سالهای نخستِ پس از انقلاب، کسی یا حزبی را نداشتیم که با خمینی ساخت و پاخت نکند و ارتشی سراسر خودفروخته داشتیم، طرفِ دیگرِ قضیه است. یک سیخونک هم به کسانی که میگفتند مصری تازه رسیده به شرایطِ سالِ پنجاه و هفتِ ایران، باید وارد آورد.
Dariush
07-04-2013, 06:16 PM
یک نکتهای در مورد «اعرابِ حاشیه خلیجِ فارس» ؛ مجموعِ جمعیتِ این اعراب حدودِ 55 میلیون نفر است. در حالیکه جمعیتِ کلِ اعرابِ جهان 358 میلیون نفر است.(منبع (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86_%D8%B9%D8%B1%D8%A8)).
sonixax
07-04-2013, 08:27 PM
یک نکتهای در مورد «اعرابِ حاشیه خلیجِ فارس» ؛ مجموعِ جمعیتِ این اعراب حدودِ 55 میلیون نفر است. در حالیکه جمعیتِ کلِ اعرابِ جهان 358 میلیون نفر است.(منبع).
خیلی از اونهایی که ازشون به عنوان عرب نامبرده میشه عرب نیستند ! عرب زبانند .
مثل مصری ها یا فلسطینی ها - اینها به شکل ژنتیکی و نژادی عرب نیستند بلکه عرب زبان هستند .
Dariush
07-04-2013, 08:38 PM
خیلی از اونهایی که ازشون به عنوان عرب نامبرده میشه عرب نیستند ! عرب زبانند .
مثل مصری ها یا فلسطینی ها - اینها به شکل ژنتیکی و نژادی عرب نیستند بلکه عرب زبان هستند .
پرسش این است که وقتی کسی مثلا در جهانِ غرب میگوید، چه کسانی را میگوید؟ منظور عرب زبانان است یا اعربنژاد؟
Soheil
07-04-2013, 08:51 PM
چرا ایرانیا اینقدر بی فرهنگن؟ چه لزومی داره مراسم عروسی یک نفر اینقدر برای همسایه ها مزاحمت درست کنه؟ بخصوص سرو صداهای مسخره اونم تا نیمه شب. چرا ایرانیا اینجورین؟ :e140:
sonixax
07-04-2013, 09:46 PM
پرسش این است که وقتی کسی مثلا در جهانِ غرب میگوید، چه کسانی را میگوید؟ منظور عرب زبانان است یا اعربنژاد؟
در جهان غرب به ایرانیها هم میگن عرب !! چون از دبیره مشترک استفاده میکنند .
ولی در مجامع سیاسی اغلب به عرب زبانها میگن عرب فارق از نژاد و قوم و قبیله وکشور .
جالبه که اونهایی که فقط عرب زبان هستند از نظر فرهنگی هم خیلی متفاوت هستند با کسانی که قوم و قبیله ای عرب هستند . مثلن بنگرید به اعراب ایران - از نظر فرهنگی مشترکات چندانی با سعودی ها یا اماراتی ها ندارند.
شاید اگر اسپانیا در مقابل مسلمانان مقاومت نمیکرد امروز اونها رو هم عرب خطاب میکردند !!!
مشخصه که چرا مجامع سیاسی به عرب زبانها میگویند عرب ! همین مجامع ممکنه فردا به خاطر منافع خودشون به اسکیموها هم بگند عرب :e057:
مجامع علمی رو خبر ندارم ولی احتمالن یک متخصص ژنتیک فرق میذاره بین یک عربستانی با یک فلسطینی و یک ایرانی .
خیلی واضح و مبرهنه که یک سیاهپوست عرب زبان با یک سفید پوست عرب زبان ریشه ژنتیکی مشترکی نداره ! یا یک سودانی نه تنها ریشه ژنتیکی مشترکی نداره بلکه ریشه فرهنگی مشترکی هم نداره ! حالا هر دوتای اینها رو بگیم عرب هستند یک مقداری عجیبه .
گفته میشه که اینها (یعنی مردم خاورمیانه) از نژاد سامی هستند ! ولی این نژاد سامی بیشتر ریشه در کتب دینی داره . یعنی اینها همگی از نسل سام پسر نوح هستند :)) اینکه مردم این منطقه از نظر ژنتیکی با هم قاطی شدند یک حقیقته ولی اینکه همشون از یک نژاد هستند یک مقداری به نظر من شبیه جوک میمونه .
به نظر من نمیشه اینها رو در یک پک به اسم اعراب جمع زد - در بهترین حالت میشه عربستانیها ، اماراتی ها ، کویتی ها ، عمانی ها ، یمنی ها ، قطری ها ، بحرینی ها و اردنی ها رو عرب نامید چون دست کم یک تاریخچه مشترک با هم دارند و در یک ناحیه زندگی میکرده اند و همشون توی شبه جزیره عربستان بوده اند/هستند ولی بقیه اصلن عرب نیستند .
Dariush
07-04-2013, 10:06 PM
خب موضوع همین است که جز در مجامع علمی (احتمالا البته) ، وقتی میگویند عرب، منظور همان عرب زبانها هستند. مثلا همین عبارتِ بهار عربی، که نه کشورهای حوزهی خلیجِ فارس ، بلکه عمدتا اعرابِ آفریقا (لیبی، مصر و تونس) را در بر میگیرد که تنها زبانِ عربی دارند. پس وقتی در اینجا هم کسی میگوید عرب، منظور همان عربزبانها هستند.
sonixax
07-04-2013, 10:14 PM
مثلا همین عبارتِ بهار عربی، که نه کشورهای حوزهی خلیجِ فارس ، بلکه عمدتا اعرابِ آفریقا (لیبی، مصر و تونس) را در بر میگیرد که تنها زبانِ عربی دارند.
این بهار عربی رو تا جایی که من میدونم سیاسیون استفاده میکنند !
Dariush
07-04-2013, 10:26 PM
این بهار عربی رو تا جایی که من میدونم سیاسیون استفاده میکنند !
مقبولیتِ آن در میان مردمِ جهان،ناشی از همان نگرشِِ عام و البته فراگیریست که میگوید عرب=عرب زبان.
Theodor Herzl
07-05-2013, 02:42 PM
باید یک اصطلاح روان شناختی دیگه اضافه بشه به اسم " نازی درون" :e404: همه کاربرانی که در انجمنهای دیگه پای ثابت جستارهای برای نفر قبلی شکلک در بیار یا فکر میکنی شرت نفر بعدی چه رنگیه به انجمن ما میآیند و به بخاطر قوانین سفت و سخت ضّد فاشیستی اینجا نازی درونشان بیدار میشود.
sonixax
07-05-2013, 05:25 PM
باید یک اصطلاح روان شناختی دیگه اضافه بشه به اسم " نازی درون" همه کاربرانی که در انجمنهای دیگه پای ثابت جستارهای برای نفر قبلی شکلک در بیار یا فکر میکنی شرت نفر بعدی چه رنگیه به انجمن ما میآیند و به بخاطر قوانین سفت و سخت ضّد فاشیستی اینجا نازی درونشان بیدار میشود.
خیلی از اینهایی که به اینجا می آیند و دست به انکار هلوکاست و فحاشی به بقیه کاربران میزنند مزدور هستند و هدفشون اینه که با رد شدن از خطوط قرمز اینجا علیهشون اعمال قانون بشه و بعد جار بزنند اینجا آزادی بیان نداره و همش ادعا هست . این طوری به خیال خودشون سانسور شدید جمهوری اسلامی رو توجیه میکنند !
همین کاربر "یه نفر" اولین باری که مدعی شد اخراج شده و پستش پاک شده اصلن علیهش اعمال قانون نشده بود :))) تا الان هم فکر نکنم شده باشه ، سابقه اش رو که نگاه کنید فقط یک کارت زرد به خاطر انکار هلوکاست از مهربد گرفته و بس ! یعنی دست به دروغگویی هم میزنند .
Dariush
07-06-2013, 11:24 PM
دوستان، یک چیزی برایم قدری عجیب است. در دیگر فرومها، معمولا تعدادِ مهمانهای حاضر نصف یا برابر با تعدادِ کاربرانِ حاضر است و یا اینکه اختلافِ زیادی با آن ندارد. در اینجا اما وضع کاملا متفاوت است. تعدادِ مهمانها همیشه چندبرابرِ تعدادِ کاربران بوده. برای مثال آمارِ اکنون را بنگرید:
در 48 ساعت گذشته 1026 نفر از تارنما بازدید کرده اند که شامل : 24 کاربر تارنما و 1002 میهمان میباشند .
و
هماکنون 16 کاربر همگاه میباشند (http://www.daftarche.com/online.php). شمار 4 هموند و 10 مهمان و 2 موتور جستجو
به نظرِ شما این چه توجیحی دارد؟
Theodor Herzl
07-06-2013, 11:43 PM
دوستان، یک چیزی برایم قدری عجیب است. در دیگر فرومها، معمولا تعدادِ مهمانهای حاضر نصف یا برابر با تعدادِ کاربرانِ حاضر است و یا اینکه اختلافِ زیادی با آن ندارد. در اینجا اما وضع کاملا متفاوت است. تعدادِ مهمانها همیشه چندبرابرِ تعدادِ کاربران بوده. برای مثال آمارِ اکنون را بنگرید:
در 48 ساعت گذشته 1026 نفر از تارنما بازدید کرده اند که شامل : 24 کاربر تارنما و 1002 میهمان میباشند .
و
هماکنون 16 کاربر همگاه میباشند (http://www.daftarche.com/online.php). شمار 4 هموند و 10 مهمان و 2 موتور جستجو
به نظرِ شما این چه توجیحی دارد؟
خیلیها دوست دارند اینجا عضو بشوند ، ولی چون اینجا یک انجمنی هست که جستارهای ضّد اسلامی و تبلیغ بیخدایی و همچنین صهیونیستی دارد میترسند که عضو بشوند و به عنوان مهمان نوشتهها را میخوانند.:e420:
Dariush
07-06-2013, 11:58 PM
خیلیها دوست دارند اینجا عضو بشوند ، ولی چون اینجا یک انجمنی هست که جستارهای ضّد اسلامی و تبلیغ بیخدایی و همچنین صهیونیستی دارد میترسند که عضو بشوند و به عنوان مهمان نوشتهها را میخوانند.
من هم چنین نصوری دارم. البته، دلایل دیگری هم هستند از نظر من. برای از زدودنِ این ترس، به نظرم بهتر است راهکاری فراهم شود. مثلا اینکه امنیتِ کاربران بیشتر اهمیت داده شود. یکی از کارهایی که میتوان کرد همان SSL است. بسیاری از افرادی که از دلالهای اینترنتی VPN میخرند، ترافیکشان زیر نظرِ همان دلالیست که از او فیلترشکن خریدهاند و اگر دلالِ مربوطه قابلِ اعتماد نباشد، میتواند برای کاربرِ مربوطه مشکلساز شود. اما اگر SSL داشته باشیم در این سایت، دادههای ارسالی/دریافتی رمزگذاری میشوند و کسی نمیتواند آنها را در میانهی راه شنود کند. البته راههای دیگری هم هستند. از قبیلِ اینکه به نظرِ من این موضوعِ امنیت اکنون مثلِ گذشته جای نگرانی ندارد. دلیلاش این است که گویی از درجهی بیماری هاریِ ج.ا قدری کاسته شده و چندان درگیرِ سایتهایی چون این نیست.
shirin
07-07-2013, 07:48 AM
اگه دوس داشتن عضو بشن ،میشدن. من ترس ناشی از عضو شدن تو یه فروم خاص برام قابل درک نیست. اونم با مشخصات جعلی و با وی پی ان و فیلترشکن.
Dariush
07-07-2013, 08:10 AM
اگه دوس داشتن عضو بشن ،میشدن. من ترس ناشی از عضو شدن تو یه فروم خاص برام قابل درک نیست. اونم با مشخصات جعلی و با وی پی ان و فیلترشکن.
کاملا موافقم. برای اینکه به سبب عضویت و فعالیت در همچین سایتی مشکلِ امنیتی برای شما ایجاد شود، باید دادههای خودینهی حیاتی از خود منتشر کنید تا بتوانند شما را شناسایی کنند. وگرنه آنچنان هم کار راحتی نیست که بخواهند شما را شناسایی کرده ،برایتان مشکل بسازند. مثلا اینجا آیپیِ کاربران ذخیره نمیشود، به همین خاطر تنها زمانی که شما در ارتباط با سایت هستید، اطلاعات دریافتی/ارسالی قابل شنود هستند. در نظر داشته باشید که وقتی شما از فیلترشکن استفاده میکنید، در واقع شما اطلاعاتِ خود را به یک آیپیِ دیگر میفرستید و ازاطلاعاتِ شما از طریقِ آن آیپی دریافت/ارسال میشوند. بنابراین تنها دو راه میماند : یکم اینکه کسی که فیلتر شکنِ شما را اداره میکند، آدمفروش باشد؛ دوم اینکه نوشتههای شما در اینجا با دادههایی که در حینِ ارتباط با سایت ارسال میکنید، تطبیق داده شوند. این نیز اگرچه ممکن است اما کار راحتی نیست، چون کنترلِ چنین ترافیکِ عظیمی، عملا غیرممکن است. برای نمونه، همین چند روز پیش معاونِ وزیر ارتباطات (گمان کنم) گفته بود که که افتِ سرعتِ اینترنت به سبب مسائلِ امنیتی بوده و این یعنی اینکه اگر اینها در عمل ناتوان از کنترلِ همهجانبه بر ترافیکِ اینترنت هستند. من تصور میکنم اینان تنها در دو حالت به فعالین عرصه سایبری دسترسی پیدا میکنند:یکم به طورِ شانسی یکی را انتخاب میکنند! دوم اینکه شخصی که دادههای خودینه حیاتی از خود منتشر کرده باشند را شناسایی میکنند.
در نهایت، این هراس برای من هم به کلی بیوجه و بیمعنی است! البته شاید این تنها دلیلش نباشد که نمیخواهند در اینجا فعالیت داشته باشند! کاش حداقل میآمدند و میگفتند که دلیلشان چیست که نمیآیند با ما باشند و بعد اگر میخواستند، میرفتند:e414:
Soheil
07-07-2013, 09:31 AM
به یکی از دوستانم گفتم اینجا عضو شود و برایش توضیح دادم از اینجا و اینکه مسلمان ندارد و جمع نسبتا خودمانیست. ولی گفت دیگر از این بحثها بریده و حوصله فعالیت ندارد.
Soheil
07-07-2013, 09:53 AM
میگم زمان فروم گفتگو هم اون سایت فیلتر بود درسته؟ چطور اینقدر کاربر پیدا کرده بود. تبلیغات؟
کاربراش رو چطور شناسایی کرده بودند؟ از طریق اطلاعات شخصی که داده بودند یا از طریق آی پی و اینها؟
sonixax
07-07-2013, 03:12 PM
میگم زمان فروم گفتگو هم اون سایت فیلتر بود درسته؟ چطور اینقدر کاربر پیدا کرده بود. تبلیغات؟
کاربراش رو چطور شناسایی کرده بودند؟ از طریق اطلاعات شخصی که داده بودند یا از طریق آی پی و اینها؟
اتفاقن شناسایی افراد از روی آی پی کار بسیار ساده ایست .
تمام فعالیتهای شما در ISP که ازش سرویس میگیرید لوگ میشه . تا اینجا دست کم ISP میداند که چه کسی به چه سایتی / فیلتر شکنی / VPN ای متصل شده .
خوب کاربرانی که به سایتهای فیلتر نشده متصل شده اند که اتفاقن بخش بسیار بزرگی را هم تشکیل میدهند از رده خارج میشوند .
مرحله بعدی کنترل VPN هاست . اکثر VPN ها از انکدینگ درست و حسابی استفاده نمیکنند (یعنی میشود اطلاعات رد و بدل شده توسط آنها را خواند) + اینکه اکثر افرادی که از VPN استفاده میکنند به دنبال گشت و گذار توی سایتهای سکسی و فیس بوک و ست98 و اینها هستند .
پس میمونه افرادی که از فیلترشکنهای مختلف استفاده میکنند .
اگر از پروژه های رادیو فردا و دویچه وله و بی بی سی استفاده کنند که معلومه دارند چه سایتهایی رو میخونند . اگر از PHPrpxy و مانند اینها استفاده کنند هر چه که رد و بدل میکنند قابل خواندن است .
این وسط میمونه پروژه هایی مثل تور که تعداد نفرات استفاده کنندگان خیلی پایینه . یعنی حکومت دست کم میدونه که شیرین خانم برای دسترسی به سایتهای فیلتر شده از تور استفاده میکنه یا VPN و اگر VPN کدامش و ...
حالا کافیه هر کدام از این تعداد کم از کاربران تور یک سوتی بدهند تا شناسایی بشوند - مثلن کافیست حکومت از روزنه های ویندوز غیر اوریجینالشان که آخرین آپدیتش مال 4 سال پیش است وارد شده و یک تروجانِ ساین نشده که قابل شناسایی برای آنتی ویروسها نیست را روی سیستمشان نصب کند - بعد از آن میشود تمام اطلاعاتشان را رسد کرد .
برای همینه که همیشه باید سیستم عاملتون به روز باشه ، اگر توانایی خرید سیستم عامل اوریجینال را ندارید بروید لینوکس نصب کنید ، همیشه فایروال و آنتی اسپای و آنتی ویروس به روز و خیلی خوب داشته باشید و در تنظیماتتان بسیار سخت گیری کنید .
Russell
07-07-2013, 04:00 PM
دوستان امنیت را حتما جدی بگیرید.میلاد گرامی توضیح داد بخوبی ولی اگر ما بر خطا هم باشیم و ترسمان بیخود باشد باز هم تلاش برای حفظ امنیت موجه است با وجود ج.ا.
در مورد سخن دوستان هم بقول داریوش گرامی کاش دوستان اندیشمندی که نمیایند در بحثها شرکت کنند حداقل دلیل نیامدنشان را میگفتند.من گمان میکنم دسترسی نداشتن به فیلترشکن ،اهل فرونویسی نبودن یا ترس امنیتی دلایلی باشند که هر کدام اثر دارد.
بنظر من تبلیغ در بین دوستان فرهیخته و اهل سحن یا پیجهایِ فیس بوک درست و حسابی یا مهمتر از همه دعوت از دوستان (البته با دقت امنیتی و مشخص نشدن هویت) بسیار اثر بخشتر است از تبلیغ کور در اینترنت.ما هم تا کنون تبلیغ چندانی نکردهایم.دوستان خودشان کسی را اگر با دانش و اهل سخن دیدند شخصا برایش دعوتنامه بفرستند بهتر است و یکی دو نفر کاربر فعال و فرهیخته از 50 تا ترول برای بحثها و فروم بهتر است.
Nevermore
07-07-2013, 06:04 PM
نخست اینکه بی باک جان گفتگو هم هیچ گاه کاربران بسیار نداشت و دست بالا تعداد کاربران فعال اش در چند سال فعالیت 50 نفر بود.به نظرم دفترچه شلوغ تر از گفتگو بوده.در آنجا هم گاهی هفته ها می گذشت و فقط میلاد(سونیکساکس) پست می داد.آنجا هم فیلتر بود و چون محیط اش خشک تر از دفترچه بود خلوت تر بود.
در مورد شناسایی کاربران هم گمان نمی کنم به غیر از تعداد انگشت شمار کس دیگری را شناسایی کرده باشند و بر خلاف میلاد عزیز به نظرم گیر افتادن آن کاربر ها نه شناسایی آی پی بلکه بی احتیاطی خود کاربران و کاربران نفوذی بود.با وجود اینکه آرش بیخدا بارها تاکید می کرد که عزیزان حتی به معتبرترین کاربرها هم اطلاعات شخصی ندهید باز هم شروبختانه می دیدیم که این کار انجام می شد.در مورد خود من یکی از کاربرانی که اتفاقا من با او چت هم می کردم بارها از من درخواست شماره تلفن ام را کرد که من خودداری کردم.(نمی خواهم این دوست عزیز را متهم به نفوذی بودن بکنم و صرفا اتفاقات را روایت می کنم.)و حتی من شنیدم ایشان با کاربر بانو آرمیتی که گویا یکی از کاربرانی بوده که شناسایی شده بود هم دیدار کرده بود.
توصیه من اینست که به هیچ روی اکانت فیس بوک یا هر اطلاعاتی که ذره ای هویت شما را فاش کند را به این و آن ندهید وحتی در فیس بوک و سایت هایی که اطلاعات شخصی شما نمایان است به هیچ وجه فعالیت سیاسی یا ضد مذهبی نداشته باشید.
به نگر من اصلی ترین عامل شناسایی، نیروهای نفوذی هستند و شوربختانه من هم یک بار نزدیک بود پس از فعالیت های سیاسی بعد از انتخابات 88 توسط یکی از همین عامل های نفوذی(در دنیای واقعی نه مجازی) گیر بیافتم که خوشبختانه به نیکی گذشت.توصیه من اینست که به هیچ کس بویژه اکانت هایی که با نام دخترانه به سراغ تان می آیند اعتماد نکنید و هیچ گونه اطلاعات شخصی اعم از عکس،آدرس،شهر،سن،قد،شماره تلفن،اکانت فیس بوک،تویتر،جی میل و اساسا هیچ گونه اطلاعاتی غیر از زمینه های بحث در انجمن را ندهید.
sonixax
07-07-2013, 10:22 PM
توصیه من اینست که به هیچ کس بویژه اکانت هایی که با نام دخترانه به سراغ تان می آیند اعتماد نکنید و هیچ گونه اطلاعات شخصی اعم از عکس،آدرس،شهر،سن،قد،شماره تلفن،اکانت فیس بوک،تویتر،جی میل و اساسا هیچ گونه اطلاعاتی غیر از زمینه های بحث در انجمن را ندهید.
با اجازه شهریار گرامی :
و همیشه سیستم عامل و تمامی نرم افزارهای نصب شده روش رو به آخرین نسخه موجود به روز رسانی کنید .
اگر میخواهید از روی IP و فعالیتهای مجازی گیر نیوفتید سوای اینکه اطلاعات شخصی به کسی نباید بدهید و خیلی باید حواستان جمع باشد باید هر گونه ضعف نرم افزاری را هم برطرف کنید تا هکرهای در خدمت دولت نتوانند به سیستم شما نفوذ کنند .