توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
sonixax
04-12-2013, 02:29 AM
امریکا هم داره هژمونیش رو از دست میده
خیلی وقته که از دست داده !
چون دنیا جای لات بازی و زور کی بیشتره نیست . دنیا دنیای اقتصاد و علم و ... هستش . آمریکا هم نامبر وانه توشون .
Theodor Herzl
04-12-2013, 03:55 AM
به نام هرزنامه
رفیق تپلم ظاهرا امتیازاتی که باید بگیره گرفت
هدفش بیشتر تثبیت قدرت داخلی خودشه و یک کم هژمونی جهانی!
امریکا با اون عزمت کذایی رو سوسکش کرده
من از روزی میترسم که دقیقا همین عملیات رو تو ایران انجام بدن
واقعا اینده جهان تیره وتاره
----------------------------------------
امریکا هم داره هژمونیش رو از دست میده
جان کری کورباچف امریکا برای دیکتاتورهاست مخصوصا از نوع دراز وکوتله وکچلش
کی شر دمکراتها کم بشه اتمها دانندبه قول ناپلئون اون چیزی که حدی نداره خریت است. کرهٔ شمالی روی هم رفته ۵-۶ کلاهک هستهای دارد که قویترین آنها نصف بمب هیروشیما ۶۰ سال پیش آمریکا قدرت دارد ، تکنولوژی موشکی کرهٔ شمالی هم بالستیک هست یعنی با کم شدن مقدار سوخت مکان هدف مشخص میشود که بسیار خطا دارد ، پس اینکه کرهٔ شمالی بتواند main land آمریکا را هدف قرار بدهد محال است ، تازه اگر هم بتواند ، موشکهای patriot قبل از رسیدن به خاک آمریکا آنها را نابود خواهد کرد ، این از این. حالا فرض بگیریم اصلا کرهٔ شمالی یک بمب زد و ۱۰۰ هزار نفر در آمریکا کشته شدند ، آمریکا ۸۰۰۰ بمب اتمی دارد میتواند در ۵ دقیقه کرهٔ شمالی را تبدیل به پودر کند ، وقتی آمریکا مورد حمله اتمی قرار بگیرد دیگر دلیلی میماند که آمریکا حمله نکند؟
شما هم بجای کس شعر نوشتن در هر تاپیک یکم چیز یاد بگیرید و انقدر خودتون رو مضحکه بقیه نکنید.:e420:
Soheil
04-12-2013, 11:12 AM
بدبختی اونجاست هرچقدر هم از نظر نظامی داغون باشه میتونه چند میلیون از مردم کره جنوبی رو بکشه. یکجورایی مردم کره جنوبی گروگان کره شمالی هستند.
کافر_مقدس
04-12-2013, 01:01 PM
برو دیگر تقیه بس است:e409:
ما خودمان مسلمان بودیم قبلن ها...http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/8.gif
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/18.png
Soheil
04-12-2013, 01:12 PM
آزادی برای من رفع یک حکومت نیست. اگر همین فردا ایران از چنگال این حکومت آزاد شود ما باز هم خیلی کار داریم. هر حکومتی برآیند تاریخ و نگاه جامع شناسانه همان ملت است.
آزادی چیزی نیست که با رفع حکومت به دست بیاوری، آزادی از خودت شروع می شود ، آزادی از فکر و روابط اجتماعیت شروع می شود
شاهین نجفی
برام جالبه ایشون آنارشیست هستند.
SAMKING
04-12-2013, 04:11 PM
من با مرد سکس داشتهام و لذت هم بردهام، اگر باز از کسی خوشم بیاید ابایی نخواهم داشت..همنشینی با مردان را هم ترجیح میدهم..
خوب تا اینجا که با یک دوجنسگرا سخن گفتیم به این نتیجه رسیدیم که ایشون علاقه شون به مردان چیزی نیست که نتونن کنار بگذارنش و براشون حیاتی باشه!
همونجور که در جستار همجنسگرایی هم بهش رسیدیم، همجنسگرایی ارزش و اهمیتش مانند انتخاب یک لیوان آب سیب یا یک لیوان آب پرتقال هست!
کاملن سلیقه ای.
تو همون جستار هم نشون دادیم که سلیقه به راحتی قابل تغییر هست.
---
1.
خوب پس تا اینجا به نگر من زیاد چیز مهمی نیست که بخوایم خودمونو برا قانونی کردنش به دشواری بندازیم وقتی بسیاری هنوز باهاش مخالفن،
و وقتی یکی در جامعه ای که همجنسگرا رو محاکمه میکنن، بخواد با وجود این همه دشواری که ممکنه براش پیش بیاد
همجنس رو انتخاب کنه و بهش گرایش داشته باشه، کارش از نگر من حماقته و کشته شدنش هم برام مهم نیست.
2.
حالا سوال پیش میاد که در جوامعی که همجنسگرایی آزاد هست و قانونی چگونه باید باهاش برخورد کرد؟
من نگرم بر اینه که همچین بی زیان نمیتونه باشه این کار...
این قسمت دو رو باید تو جستار همجنسگرایی بررسی کنیم.
اینجا گیتر از خودتان پیدا نمیشود با این سوالها که میپرسید..
واسه اطلاعات عمومی پرسیدم :e523:
Mehrbod
04-12-2013, 04:56 PM
خوب تا اینجا که با یک دوجنسگرا سخن گفتیم به این نتیجه رسیدیم که ایشون علاقه شون به مردان چیزی نیست که نتونن کنار بگذارنش و براشون حیاتی باشه!
همونجور که در جستار همجنسگرایی هم بهش رسیدیم، همجنسگرایی ارزش و اهمیتش مانند انتخاب یک لیوان آب سیب یا یک لیوان آب پرتقال هست!
کاملن سلیقه ای.
تو همون جستار هم نشون دادیم که سلیقه به راحتی قابل تغییر هست.
---
1.
خوب پس تا اینجا به نگر من زیاد چیز مهمی نیست که بخوایم خودمونو برا قانونی کردنش به دشواری بندازیم وقتی بسیاری هنوز باهاش مخالفن،
و وقتی یکی در جامعه ای که همجنسگرا رو محاکمه میکنن، بخواد با وجود این همه دشواری که ممکنه براش پیش بیاد
همجنس رو انتخاب کنه و بهش گرایش داشته باشه، کارش از نگر من حماقته و کشته شدنش هم برام مهم نیست.
2.
حالا سوال پیش میاد که در جوامعی که همجنسگرایی آزاد هست و قانونی چگونه باید باهاش برخورد کرد؟
من نگرم بر اینه که همچین بی زیان نمیتونه باشه این کار...
این قسمت دو رو باید تو جستار همجنسگرایی بررسی کنیم.
واسه اطلاعات عمومی پرسیدم :e523:
ترولهایِ آبکیای هستند (:
همجنسگرایی هم به کسی زیان نمیزند, پس بر پایهیِ قانون زرّین آزادی:
هر کس آزاد است به انجام هر آنچه میخواهد مگر تا زمانیکهیِ خواستهیِ او زیان سرراست (یا ناسرراست بسیار) ِ فیزیکی به دیگران برساند.
باید آزاد و قانونی باشد.
mosafer
04-12-2013, 05:53 PM
درود
احتمالا حضورم نسبت به چند روز پیش کمرنگتر خواهد شد یا کلا بیرنگ
بخاطر مسائل شخصی هست
نزارید رو حساب اینکه "این یکی هم گریخت"
اتفاقا بحث با خداناباوران برام جذاب بود
همین...
:e032:
اینکه خداناباوری رو، خونوادت میدونن؟
پ.ن
اگه دوست داری جواب بده
درود بر شما
بی دینی رو كه تا حدودی متوجه شده اند اگر باهوش باشند نا خدا باوری هم متوجه میشوند:)
من تا زیاد پا پی عقاید شخصی ام نشوند بحث نمیكنم باهاشون
اون پارازیت از جانب خدا نبوده ، به احتمال زیاد از پایگاه سربازان گمنام امام نقی بوده!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/2.gif
هر چیزی رو که بلافاصله به خدا نسبت نمیدن! این من رو یاد اون جمله ی معروف " خرمشهر رو خدا آزاد کرد" و البته اون جوک +18 مرتبط به این موضوع انداخت! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/3.gif
حالا ما یه بار خواستیم خدا رو از نزدیك حس كنیما اگه گذاشتین:e416:
Dariush
04-12-2013, 06:00 PM
درود یاسی جان. چطوری؟
پ.ن: بیا یک بار دیگر در مسابقه شرکت کن.شاید اینبار شانس پیروزیات بیشتر باشد.
درود یاسی جان. چطوری؟
پ.ن: بیا یک بار دیگر در مسابقه شرکت کن.شاید اینبار شانس پیروزیات بیشتر باشد.
درود بر شما داریوش گرامی
ممنون بد نیستم
فكر میكنم با این موج زن ستیزی كه در دفترچه به راه افتاده حتی اگر فرتوری از جنس نر نوعی گونه ی كمیاب بگذارم شانس برنده شدنم بیشتر باشد:e40d:
Dariush
04-12-2013, 06:14 PM
فكر میكنم با این موج زن ستیزی كه در دفترچه به راه افتاده حتی اگر فرتوری از جنس نر نوعی گونه ی كمیاب بگذارم شانس برنده شدنم بیشتر باشد
هیچ به این موجِ زنستیزی اعتقاد نداشته باشید ، همهی این مردانِ زن ستیز همچنان بندههای غریزههای خود هستند.پس شما میتوانید همچنان روی آنها سرمایهگذاری کنید.:e00e:
Mehrbod
04-12-2013, 07:06 PM
عجیبه .. میلاد من فرابار[1] آواتارهایِ جنبان (gif) را بستم, نمیدانم تو چرا هنوز داریش :4:
----
1. ^ farâ+bâštan::Farâbâštan || فراباشتن: فرابار کردن; آپلود کردن Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Upload), Ϣiki-De (http://de.wikipedia.org/wiki/Hochladen) to upload hochladen; hinaufladen
Mehrbod
04-12-2013, 09:43 PM
وقتی ناخدا مهربد از انجام اون ناتوان باشه ، دیگه اسپاگتی باید بره پشت سرش بوق بزنه !
That's the name I was looking for!
سپاس!
Newton
04-12-2013, 10:09 PM
خیلی وقته که از دست داده !
چون دنیا جای لات بازی و زور کی بیشتره نیست . دنیا دنیای اقتصاد و علم و ... هستش . آمریکا هم نامبر وانه توشون .
به نام تپل
عزیزم نازنین کره ابهت امریکا رو شکست
اقتصاد امریکا در حال سقوطه چین فعلا ابر قدرته و داره تکنولوژی هایتک رو صادر میکنه
الان تمام محصولاتی که در امریکا مصرف میشه ساخت چین
قدرت نظامی امریکا هم در مقابل روسیه و چین اصلا حساب نمیاد
جناب متوهم قدرت امریکا نشوید
الان این سایوز روسیه است که فضا میره
نه شاتل قراضه یانکیها
در زمینه رایانه هم شرکت ارم داره از اینتل پیشی میگیره همچنین شرکت هیوایی چین
مخابرات هم شرکت زد تی ایی چین داره دنیا رو قورت میده
در زمینه صنعت خودرو هم الان چین و کره دنیا رو فبضه کرده
الان خیابانهای ایران شده جایگاه لیفان وام وی ام چین
کجای کارید امریکا مرده فقط صداش در نمیاد
Newton
04-12-2013, 10:19 PM
به قول ناپلئون اون چیزی که حدی نداره خریت است. کرهٔ شمالی روی هم رفته ۵-۶ کلاهک هستهای دارد که قویترین آنها نصف بمب هیروشیما ۶۰ سال پیش آمریکا قدرت دارد ، تکنولوژی موشکی کرهٔ شمالی هم بالستیک هست یعنی با کم شدن مقدار سوخت مکان هدف مشخص میشود که بسیار خطا دارد ، پس اینکه کرهٔ شمالی بتواند main land آمریکا را هدف قرار بدهد محال است ، تازه اگر هم بتواند ، موشکهای patriot قبل از رسیدن به خاک آمریکا آنها را نابود خواهد کرد ، این از این. حالا فرض بگیریم اصلا کرهٔ شمالی یک بمب زد و ۱۰۰ هزار نفر در آمریکا کشته شدند ، آمریکا ۸۰۰۰ بمب اتمی دارد میتواند در ۵ دقیقه کرهٔ شمالی را تبدیل به پودر کند ، وقتی آمریکا مورد حمله اتمی قرار بگیرد دیگر دلیلی میماند که آمریکا حمله نکند؟
شما هم بجای کس شعر نوشتن در هر تاپیک یکم چیز یاد بگیرید و انقدر خودتون رو مضحکه بقیه نکنید.:e420:
به نام توهم
جناب صهیونیست کره میتواند ژاپن و کره جنوبی را ویران نماید
دوما مگر شما تعداد بمب های کره رو از نزدیک دیدید؟
امریکا الان در مقابل القاعده ریده
چه رسد به کره و ایران
الان امریکا به علت کسر بودجه یک سوم نیروی هوایی رو ذاغه نشین کرده
در افغانستان ماموریتش شکست خورده
امریکا فقط یک اسمه دنیای جدید متعلق به چین و روسیه است
Dariush
04-12-2013, 10:34 PM
به نام تپل
اقتصاد امریکا در حال سقوطه چین فعلا ابر قدرته و داره تکنولوژی هایتک رو صادر میکنه
نه شاتل قراضه یانکیها
یک قرن است که رفقای مارکسیست میگویند آمریکا دارد سقوط میکند.همهی آنها نابود شدند ، اما آمریکا همچنان سرجایش هست.
قدرتِ صنعتیِ چین هیچ پخی نیست و در جهانِ دسته دوم و سوم خریدار بیش ندارد.
قدرتِ نظامیِ چین و روسیه هم سرِ جمع به اندازهی آمریکا نیست.آمریکا به تنهایی 630 میلیارد دلار بودجه نظامی دارد.روسیه و چین سرجمع به 200 میلیارد دلار نمیرسد.
روسیه فقط در تکنولوژیهای فضایی حرفهایی برای گفتن دارد.
دیگر ادعا ها هم که چرند محض هستند.
البته قرار نیست اینجا من از کشورِ آمریکا (که چندان هم از او خوشم نمیآید) دفاع کنم اما در برابر کشورهای استبدادی و فاسدی چون روسیه و چین که از جنایتکارانی چون اسد و خامنهای دفاع میکنند من طرفدار آمریکا خواهم شد که حداقل قدری اینجا و آنجا دموکراسی را پیش میبرد و مامنیست برای ازادیخواهان و دیگر راندهشده ها. من در همهی عمرم نشنیدهام که یک نفر ایرانی به روسیه پناهنده شود.اما در آمریکا میلیونها ایرانی هستند که دارند مثل دیگر آمریکاییها زندگی میکنند.
sonixax
04-12-2013, 10:38 PM
به نام تپل
نه شاتل قراضه یانکیها
کره شمالی گفت آمریکا رو با بمب اتمی میزنه ! آمریکا یه دونه بی 52 و یه دونه بی 2 و دو تا دونه اف 22 ! همش روی هم شد چهار تا !!!! فرستاد کره جنوبی ، کره شمالی رید به خودش :)))
قدرت اقتصادی چین هم وابسته به آمریکاست ! کارگر ارزان باعث شده که تمام شرکتهای آمریکایی خط تولید را منتقل کنند به چین ، که اکنون این روند در حال مهاجرت به هند هستش . ولی محصولات کماکان آمریکایی هستند .
الان کنجکاوی آمریکاست که روی مریخه جانم نه ابو قراضه های دور مدار زمین روسیه :))) صد سال دیگه که روسها یه چیزی بفرستند مریخ یحتمل آمریکا روی نپتونی اورانوسی جایی داره شهرک سازی میکنه :)))
هیچ کدام از این شرکتهایی که گفتید توانایی تولید پردازنده ندارند ! محض اطلاع تنها دو شرکت در دنیا توانایی تولید پردازنده های آنچنانی را دارند یکی اینتل و دیگری AMD سایه IBM هم بالای سرشان است که تکنولوژیشان را بهبود بخشند . هر سه هم آمریکایی هستند .
در زمینه مخابرات هم تا سیسکو از نظر کیفی تاییدشون نکنه اصلن راهی بازار نمیشند ! یعنی باز هم باید مهر تایید نهایی از طرف یک شرکت آمریکایی باشد !
در زمینه صنعت خودرو هم چین و کره ایران رو قبضه کردند و نه دنیا رو ! در تمام اروپا ماشین ژاپنی حتا که از نظر کیفی خیلی بالاتر از محصولات چینی و کره ایست و قیمتش هم از محصولات اروپایی پایین تر است جزو آت و آشغالها حساب میشود چه برسد به کره ای و چینی !
بله خیابانهای ایران ! ایران هم اصولن جزو آمار نیست ! خیابانهای ایران جایگاه پراید زپرتی و فرغونهای ایران خودرو و ماشینهای دست هزارم فرانسویست به خاطر حمایت از محصولات داخلی !!!!! خود به خودی هم آتش میگیرند :))))))))
آمریکا فقط دیگه به قدرت نظامیش اکتفا نمیکنه ! چون میدونه جنگ افروزی و جنگ افزار مقطعی هستند و بلاخره منابع تمام میشود . برای همین رفته پی صنعت و اقتصاد .
Russell
04-12-2013, 10:43 PM
:21:
آری،بجان هیتلر !!
مساله اینجاست که غیر نظامیان کره جنوبی و حتی سئول پایتخت آن با سلاحهایِ متداول هم در تیرس هستند
وگرنه گلد زدن در ِ کون ِ رهبر عزیز و کل کره شمالی برای خلبانان آمریکایی تفریح و بازیست.
Newton
04-12-2013, 10:48 PM
یک قرن است که رفقای مارکسیست میگویند آمریکا دارد سقوط میکند.همهی آنها نابود شدند ، اما آمریکا همچنان سرجایش هست.
قدرتِ صنعتیِ چین هیچ پخی نیست و در جهانِ دسته دوم و سوم خریدار بیش ندارد.
قدرتِ نظامیِ چین و روسیه هم سرِ جمع به اندازهی آمریکا نیست.آمریکا به تنهایی 630 میلیارد دلار بودجه نظامی دارد.روسیه و چین سرجمع به 200 میلیارد دلار نمیرسد.
روسیه فقط در تکنولوژیهای فضایی حرفهایی برای گفتن دارد.
دیگر ادعا ها هم که چرند محض هستند.
البته قرار نیست اینجا من از کشورِ آمریکا (که چندان هم از او خوشم نمیآید) دفاع کنم اما در برابر کشورهای استبدادی و فاسدی چون روسیه و چین که از جنایتکارانی چون اسد و خامنهای دفاع میکنند من طرفدار آمریکا خواهم شد که حداقل قدری اینجا و آنجا دموکراسی را پیش میبرد و مامنیست برای ازادیخواهان و دیگر راندهشده ها. من در همهی عمرم نشنیدهام که یک نفر ایرانی به روسیه پناهنده شود.اما در آمریکا میلیونها ایرانی هستند که دارند مثل دیگر آمریکاییها زندگی میکنند.
به نام توهم
دوست گرامی هر امریکایی الان نزدیک پنجاه هزار دلار بدهی دارد
ان هم به چین
رفیق اکنون تمام اپل هایی که دست امریکایی هاست ساخت چین
یعنی صد درصد ساخت چین
------------------------------------
در زمینه حمایت ا ز حقوق بشر هم کارنامه امریکا از قیر سیاه تره
حمایت از خاندان تا بیخ فاسد ال سئود کم نیست
کشتار ملت شیلی به دست پینوشه دست نشانده امریکا اسمش چیست
حمایت از اعراب دیکتاتور مثل شاه اردن و مراکش کویت بحرین و قطر هم حتما عین دمکراسی طلبی امریکاست
از امریکایی جنایت کارتر در دنیا وجود نداره
sonixax
04-12-2013, 10:49 PM
وگرنه گلد زدن در ِ کون ِ رهبر عزیز و کل کره شمالی برای خلبانان آمریکایی تفریح و بازیست.
برای عراق بیشتر از چهار تا هواپیما برده بود :)))
برای کل کره شمالی چهار تا دونه هواپیما برده که تکنولوژیشون تازه مال 30 سال پیش آمریکاست :)))
فکر کنم یه دونه اف 35 برای کل کره شمالی کافی باشه :))))
sonixax
04-12-2013, 10:51 PM
به نام توهم
دوست گرامی هر امریکایی الان نزدیک پنجاه هزار دلار بدهی دارد
ان هم به چین
رفیق اکنون تمام اپل هایی که دست امریکایی هاست ساخت چین
یعنی صد درصد ساخت چین
عجب ! که محصولات اپل چینی هستند :)))))) باز هم جوک بگویید بخندیم !
اگر تنها و تنها یکی از محصولات اپل را در دست میگرفتید میدیدید که پشتش نوشته شده
Designed In California
Assembled in China
یعنی اینجا چینی ها تنها نقش بسته بند را بازی میکنند ! نکنه شما فکر میکنید کامپیوتری که از مغازه آقا رحمان در پاساژ فلان میخرید و رحمان خودش برایتان اسمبلش کرده محصول آقا رحمانه ؟ :)))))
sonixax
04-12-2013, 10:54 PM
همان طور که ایران میتواند تنگه هرمز را ببندد :21:
Newton
04-12-2013, 11:03 PM
به نام توهم
اپل تمام قطعاتش مال چینه وکره جنوبی
ال سی دی رتینا سامسونگ
رو هاینکس
باطری چینی
پردازنده یک سری اپل 4 سامسونگ زد براش
یک سری تکزاس اینسذومنت
اپل فقط نرم افزار ای او اس و طراحی و توزیع میکنه
---------------------------------------------------
الان یک لپ پوت دل که با اون دارم کار میکنم یک پیچش هم امریکایی نیست
ال سی دی ال جی
هارد هیتاچی
بورد فاکس کان چین
باطری کره
رم هاینکس کره
-----------------------------
Dariush
04-12-2013, 11:06 PM
هیچ کدام از این شرکتهایی که گفتید توانایی تولید پردازنده ندارند ! محض اطلاع تنها دو شرکت در دنیا توانایی تولید پردازنده های آنچنانی را دارند یکی اینتل و دیگری AMD سایه IBM هم بالای سرشان است که تکنولوژیشان را بهبود بخشند . هر سه هم آمریکایی هستند .
اساسا چین و دیگر کشورها تکنولوژی تولید پردازندهها و ریزپردازندههای 10 سال پیش اینتل (پنتیوم) را هم ندارند . تمام استانداردها و تکنولوژیهای این حوزه از آنِ IBM,Intel و AMD است. از جمله :x86 ، MMX ، HyperThreading و... که در همهی پردازندههای ما هستند و ما بدونِ اینکه بدانیم اینها چیستند، فقط بهرهشان را میبریم.اصولا صنایعی که در حدِ 20 نانومتر باشند در گنجایشِ تصورِ این دوستمان نیستند که بخواهند بدانند چین به هیچ وجه چنین توانی ندارد و نزدیکش هم نمیرود. چین هنوز چیپستهای مادربردهای شرکتهایی چون فاکسکان(که بزرگترین تولید کننده مادربرد در جهان است) را نمیتواند خودش تولید کند و باید از اینتل و AMD و انویدیا بخرد.
Newton
04-12-2013, 11:08 PM
به نام توهم
اینقدر هم امریکا رو بزرگ نبیند
من نمیگویم فردا امریکا ویران میشه
ولی امریکای اوباما یک سوم قدرن دوران جرج بوش اول رو داره
و مطمئن باشید امریکا هیچ گاه به دنبال دمکراسی در ایران نیست
اگر بود در ایران کودتا نمینمود
---------------------------------------------
در زمینه تولید پردازشگر هم اکنون شرکت هیوایی چین وزد تی ایی
وسامسونک خود تولید کننده هستند
هیوایی محصولاتش صد در صد چینی است
یک سرچ کنید بدک نیست
مثلا این گوشی صد در صد چینی است
برخلاف اپل
Huawei Ascend P2 - Full phone specifications (http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p2-5267.php)
Russell
04-12-2013, 11:23 PM
به نام توهم
اینقدر هم امریکا رو بزرگ نبیند
من نمیگویم فردا امریکا ویران میشه
ولی امریکای اوباما یک سوم قدرن دوران جرج بوش اول رو داره
و مطمئن باشید امریکا هیچ گاه به دنبال دمکراسی در ایران نیست
اگر بود در ایران کودتا نمینمود
آری، تنها یک هیتلر عاشق دموکراسی بود و بس،یادش بخیر در کنار رضا شاه حتی برای استقرار دموکراسی در ایران ایستاد و چه میزان فداکاری کرد در راه پیشرفت دموکراسی در جهان ،آمریکا ولی فقط تظاهر به دموکراسی کرده.نمونهاش هم آلمان غربی و ژاپن که بعد از جنگ به دست آمریکای خبیث افتادند و الان از بدترین دیکتاتوریها بشمار میروند !!
شما بجای ترولینگ و نصیحت ما صهیونیستهای غربزده سعی کن کمی بیشتر خاطرات زمان حکومت عمو استالین بر مرحوم شوروی را مرور کنی،روش موثرتری برای شما خواهد بود،رفیق !!
Newton
04-12-2013, 11:35 PM
آری، تنها یک هیتلر عاشق دموکراسی بود و بس،یادش بخیر در کنار رضا شاه حتی برای استقرار دموکراسی در ایران ایستاد و چه میزان فداکاری کرد در راه پیشرفت دموکراسی در جهان ،آمریکا ولی فقط تظاهر به دموکراسی کرده.نمونهاش هم آلمان غربی و ژاپن که بعد از جنگ به دست آمریکای خبیث افتادند و الان از بدترین دیکتاتوریها بشمار میروند !!
شما بجای ترولینگ و نصیحت ما صهیونیستهای غربزده سعی کن کمی بیشتر خاطرات زمان حکومت عمو استالین بر مرحوم شوروی را مرور کنی،روش موثرتری برای شما خواهد بود،رفیق !!
به نام علف
عزیزم راسل مطالب شما عین ترولینگ است
تا کسی حرف منطقی بزند میشود نازی
یا ادم خور
اگر حضرت رضا خان نوکر بود پناه میبرد مثل اخوندها سفارت انگلیس
خوبه نیمچه مدنیتی که تو ایران مونده حاصل دسترنج اون مرحومه
وگرنه الان ایران میشد عربستان
استالین مسلما از اوبامای نوکر عربها خیلی بهتره مرتیکه تا زانو جلو شیخ متعفن عربستان خم شد
مثلا ایران دمکرات تره یا عربستان!!!!
Russell
04-12-2013, 11:46 PM
تا کسی حرف منطقی بزند میشود نازی
یا ادم خور
ای بابا،من گمان میکردم با اواتور سیبیل هیتلریتان و نقل قول امضا از هیتلر و گفتن پیشوا به هیتلر و حتی پیشتر ابراز بندگی و عشق به او در همینجا ما بتوانیم چند سوال درباره خدمات هیتلر برای دموکراسی ازتان بکنیم دیگر؟
چه شد؟نکند همه اینها دروغ و ترولینگ بوده؟!!
اگر حضرت رضا خان نوکر بود پناه میبرد مثل اخوندها سفارت انگلیس
خوبه نیمچه مدنیتی که تو ایران مونده حاصل دسترنج اون مرحومه
وگرنه الان ایران میشد عربستان
سخن از بندگی نبود که(امان از این حافظه)،سخن از دموکراسی کردید،ما هم گفتیم بد نیست یادی از هیتلر و خدماتش به دموکراسی در ایران و جهان کرده باشیم !!
استالین مسلما از اوبامای نوکر عربها خیلی بهتره مرتیکه تا زانو جلو شیخ متعفن عربستان خم شد
ما از شما بیشتر انتظار داشتیم رفیق،یکمقدار اب خنک بنوشید، اینجوری که تلف میشوید !!
Theodor Herzl
04-12-2013, 11:49 PM
لپ پوتلپ پوت چیه؟:e404: دستگاه جدیده ما خبر نداریم؟
sonixax
04-12-2013, 11:50 PM
اپل تمام قطعاتش مال چینه وکره جنوبی
گوشی ها و تبلتها و پلیرها نسل فعلی و نسلهای بعد از درگیری اپل و سامسونگ مال مال کمپانی ARM هستند که ARM هم مال انگلوساکسونهای به قول شما کثیف است ! (ARM Holdings - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Holdings))
کامپیوترها و لپتاپها هم چیپهاشون همگی اینتل هستند .
سیستم عاملش 100% آمریکایی هست .
صفحه نمایش تنها و تنها آیپد در کارخانه های سامسونگ تولید میشند و تکنولوژی مال سامسونگ نیست ، و صفحه نمایشهای مک بوک و آیفون هم توسط شرکت LG تولید میشند که هر دوی این شرکتها تنها و تنها هد کوارترشون در کره جنوبی قرار داره ولی تکنولوژی و عمده سرمایه دارها همگی آمریکایی هستند .
شما فهمتان از تولیدات کامپیوتری در حد همان هاشم خان است که گفتم ! منشا و منبع تکنولوژی را در نظر نمیگیرید و فقط میبینید کدام عمله ای سرهمشان کرده و میگویید پس ساخت همانجاست !!!!!!!!!!!
هیچ مهندس معماری خودش بیل و کلنگ نمیگیره ساختمان بسازه جانم ! کار نهایی رو هم بناها فقط سرهم کردند ولی تولید نکردند . فرق این دو را شما هنوز فهم نکرده اید . دلیلش هم وابستگی به کس شر های کمونیستها و استالینیسم هاست که همه چیز را در کارگر و زندگی کارگری و بدبختی و کثافت میبینند !
sonixax
04-12-2013, 11:54 PM
یک سرچ کنید بدک نیست
برخلاف اپل
این گوشی 100% چینی !!!!! شما 100% تکنولوژیش که آمریکاییست :))))
از سایت خود هوایی بخوانید در مورد چیپستش :
HiSilicon Announces K3V2 Quad-core Application Processor - About Huawei (http://www.huawei.com/en/about-huawei/newsroom/press-release/hw-124131-hisiliconmobileapplicationprocessork3v2smartphones .htm)
K3V2 is a quad-core processor with 4 ARM CortexTM A9 cores
100% چینی ؟ :))) عجیب محصول چینی ای که هسته های پردازنده اش را انگلوساکسونهای کثیف ساخته اند :))))
عزیز جان چین و کره جنوبی توانایی تولید چیپ ندارند !
در میان همه اینها یک ژاپن تواناییش را دارد که آن هم به گرد پای چیپهای آمریکایی نمیرسد !
Newton
04-13-2013, 12:00 AM
به نام کوچه علی چپ
از مزایای همین تکنولوژی وهد کوارتری است که امریکا شانزده هزار میلیارد بدهی دارد
و شصد میلیون ریر خط فقر
ولی چین سه هزار میلیارد ذخیره ارزی دارد
-------------------------------------------------------
همین نیمچه تکنولوژی امریکا هم متعلق به المان هیتلری هستش خاک تو سر اوباما کنن:e140:
------------------------------------
Dariush
04-13-2013, 12:02 AM
یک سرچ کنید بدک نیست
برخلاف اپل
Huawei Ascend P2 - Full phone specifications
:Facepalm:
Huawei's K3V2, which consists of 4 ARM Cortex A9 CPUs clocked at up to 1.5 GHz for one core, 1.2 GHz for all four
Theodor Herzl
04-13-2013, 12:03 AM
این قاتل نروژی که عکسش رو گذاشتی توی امضا ، احتمالا اگه نروژ بودید به جرم پشمالو و کلّه سیاه بودن و نژاد پست بودن شما رو اول میکشت! یا واقعا شما مریض هستید یا اینجا همه ما رو ...یر کردید دارید میخندید با این حرفها و چیزها که در امضا و آواتار شما هست.
sonixax
04-13-2013, 12:03 AM
من یک هلیکوپتر داشتم (از این کنترلی ها) خورد زمین و یکی از موسفت (http://en.wikipedia.org/wiki/MOSFET) هایش سوخت !
تولید کننده یک کمپانی چینی بود و برای تعمیر برد من بعد از جستجوی فراوان فهمیدم که کمپانی سایت نداره و محصولاتش رو از طریق سایت علی بابا !!! :)))) میفروشه . رفتم و پیداشون کردم و قطعه رو خواستم گفتند باید از آمریکا بخری توی چین پیدا نمیشه !
یک موسفت ساده نمیتوانند تولید کنند بعد بیایند چیپ بسازند ؟ :))))
sonixax
04-13-2013, 12:05 AM
به نام کوچه علی چپ
از مزایای همین تکنولوژی وهد کوارتری است که امریکا شانزده هزار میلیارد بدهی دارد
و شصد میلیون ریر خط فقر
ولی چین سه هزار میلیارد ذخیره ارزی دارد
-------------------------------------------------------
همین نیمچه تکنولوژی امریکا هم متعلق به المان هیتلری هستش خاک تو سر اوباما کنن
پس هیتلر و نازیها هواپیمای رادارگریز و کامپیوترهای آنچنانی و توانایی سفر به ماه و ... داشته اند ؟ و بعد باز هم شکست خوردند ؟! خاک برسرشان کنند واقعن :)))
Newton
04-13-2013, 12:09 AM
به نام صلح
اتش بس بدید اصلا دارین سر چی بحث میکنیم
در ایران f313 میسازند؟
این شما و این بلوتستان برادر(دفترچه)
در امریکا تا دهه هفتاد ورود سگ و سیاه پوست به مغازه سفیدها ممنوع بود
فقط از حقوق بشر در امریکا صحبت نکنید که حالم به هم میخورد
-----------------------------------------------
Dariush
04-13-2013, 12:10 AM
http://www.daftarche.com/avatars/shilla-270.gif?type=sigpic&dateline=1365806866
همین نیمچه تکنولوژی امریکا هم متعلق به المان هیتلری هستش خاک تو سر اوباما کنن
از امریکایی جنایت کارتر در دنیا وجود نداره
:e140:
sonixax
04-13-2013, 12:13 AM
به قول یکی از دوستان ، روی کره زمین 7 میلیارد انسان زندگی میکنه که همگی کوکا کولای آمریکا را میشناسند و مینوشند .
اگر و تنها اگر یک هفتم این جمعیت روزانه نیم لیتر از یکی از محصولات کوکا کولا را بنوشند (فانتا ، کولا ، متزومیکس ، اسپرایت و ... ) و هر کدم از اینها 50 سنت بابت نوشابه پول پرداخت کنند ! روزانه نیم میلیارد دلار آمریکا فقط از طریق کوکا کولایش درآمد دارد !
نتیجه این میشود که سود خالص این کمپانی (یعنی تمام هزینه ها ازش کم شده) در یک سال میشود 48 میلیارد دلار !
The Coca-Cola Company - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Coca-Cola_Company)
ما بقی محصولات و تولیدات آمریکایی بماند .
بعد دوستان مدعی هستند اقتصاد آمریکا رو به نابودیست :))))
Newton
04-13-2013, 12:15 AM
به نام خروس قندی
دکمه نپسندیدم را اضافه نمایید
حداقل چند تا بزنییم زیر چک وچانه هم به جای صلوات
Soheil
04-13-2013, 12:17 AM
با این اوصاف، احتمالا ژاپن و کره و بخصوص چین داغون تر از اون چیزی که فکر میکردم هستند.
sonixax
04-13-2013, 12:20 AM
در ایران زندگی برای غیر مسلمان شیعه ی چهارده امامی ممنوع است !
در چین و روسیه هم که اوضاع بدتر از ایران ! استالین شما چند میلیون را کشت ؟ هفتاد میلیون اگر اشتباه نکنم ! اندازه جمعیت ایران !!! (تنها یکی از جنایاتش باعث مرگ ده میلیون اوکراینی شد) فقط 800 هزار اعدامی داشته !
هیتلر دوست داشتنی شما 11 میلیون را فقط به خاطر دین ، عقاید سیاسی و عقب ماندگی زنده زنده سوزاند !
کره شمالی هم که سر و سرور تمام دیکتاتوری های دنیا ! مردمش دارند از گشنگی همدیگر را میخورند !
حداقل از کسانی که کارنامه ای به این سیاهی ندارند دفاع کنید .
Dariush
04-13-2013, 12:22 AM
به نام صلح
اتش بس بدید اصلا دارین سر چی بحث میکنیم
در ایران f313 میسازند؟
این شما و این بلوتستان برادر(دفترچه)
فقط از حقوق بشر در امریکا صحبت نکنید که حالم به هم میخورد
-----------------------------------------------
بروید بخوابید و خوشحال باشید از اینکه امشب شما را قدری بیشتر جدی گرفتند. فقط من نمیدانم چطور باید امیدوار باشم که عمو استالین و پیشوا هیتلر همزمان به خوابت بیایند!
sonixax
04-13-2013, 12:23 AM
با این اوصاف، احتمالا ژاپن و کره و بخصوص چین داغون تر از اون چیزی که فکر میکردم هستند.
ژاپن خیر ، ولی چین که کلن هیچ چیزی ندارد ، جز جمعیت زیاد و نیروی کار ارزان به میمنت بهره کشی از کودکان ! (کمونیستهای مدافع حقوق کارگر ببینید چه بلایی بر سر کارگر و کودکان کار میاورند !)
کره هم آمریکا یک ماه ولش کند میشود افغانستان ! کما اینکه قبل از انقلاب ایران از افغانستان هم عقب تر بود .
تنها ژاپن است که صاحب تکنوبوژیست به خصوص در الکترونیک و روبوتیک که ماحصل فاصله گرفتن از کمونیسم و امپراطوری و ... و نزدیک شدن به سرمایه داری و روابط خوب با دنیا و صد البته سخت کوشیست .
Newton
04-13-2013, 12:40 AM
به نام شب
تاریخ پیش روی جوابگوی پرسش ها ومجهولات است
فعلا که از نظر نظامی روسیه برتره
واز نظر اقتصاد چین دومه
ولی چگونه ایران قبل انقلاب از افغانستان بدتر بوده؟
--------------------
Soheil
04-13-2013, 12:44 AM
به نام شب
واز نظر اقتصاد چین دومه
--------------------
کره جنوبی قبل از انقلاب ایران منظورش بود گویا. اون موقع از افغانستان کنونی بدتر بوده وضعشون.
sonixax
04-13-2013, 12:46 AM
به نام شب
واز نظر اقتصاد چین دومه
کره جنوبی عزیزم نه ایران !
روسیه چه برتری نظامی داره ؟
بودجه نظامی آمریکا از بودجه کل ممالک روس زبان بیشتره :))
Military Strength of United States of America (http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=United-States-of-America)
Military Strength of Russia (http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=Russia)
مثال :
نیروی هوایی آمریکا : 15293 هواپیما (با تکنولوژی آمریکایی) + 6665 هلیکوپتر + 15079 فرودگاه قابل استفاده .
نیروی هوایی روسیه : 4498 هواپیما (با تکنولوژی چپق روسی) + 1635 هلیکوپتر + 1218 فرودگاه قابل استفاده .
چه قدر روسیه قوی تره :)))))
اقتصاد چین هم یک اقتصاد انگل واره ! همون طوری که گفتم آمریکا ولش کنه سه سوت از هم میپاشه و اتفاقن نقشه هم همینه - دادن یک رفاه و اقتصاد خوب و بعد نابود کردنش = نابودی کل کشور .
کافیست آمریکا و متحدانش استانداردهای خود را بالا ببرند و فروش محصولات چینی را ممنوع کنند ، کارخانه های خود را هم جمع کنند ببرند هند ! آن وقت چین میخواهد با پول مردم بورکینافاسو بشود اقتصاد دوم ؟
Newton
04-13-2013, 12:53 AM
به نام تپل
شاید اشتباه نگاشته اید یا اشتباه برداشت کردم
----------------
بودجه نظامی ملاک برتری نیست
روسیه بی گمان هر ثانیه میتواند دنیا و خود را نابوذ نماید چه رسد به امریکا
هزاران بمب هیدروژنی روسیه برای منهدم کردن زمین و مریخ و ماه کافی
-----------------------------------------
فردا هم رفیق تپلم موشک هوا میکنه و امریکا و حیثیتش رو لگه دار میکنه:e41f:
sonixax
04-13-2013, 12:59 AM
به نام پوتین
شاید اشتباه نگاشته اید یا اشتباه برداشت کردم
----------------
بودجه نظامی ملاک برتری نیست
روسیه بی گمان هر ثانیه میتواند دنیا و خود را نابوذ نماید چه رسد به امریکا
هزاران بمب هیدروژنی روسیه برای منهدم کردن زمین و مریخ و ماه کافی
-----------------------------------------
فردا هم رفیق تپلم موشک هوا میکنه و امریکا و حیثیتش رو لگه دار میکنه
کره هم آمریکا یک ماه ولش کند میشود افغانستان ! کما اینکه قبل از انقلابِ ایران از افغانستان هم عقب تر بود .
شمار هواپیماها با تکنولوژی بسیار بالا چه ؟
شمار ناوهای هواپیمابر چه ؟
شمار تانکها چه ؟
شمار موشکها چه ؟
تنوع تکنولوژیکی چه ؟
در هر زمینه نظامی آمریکا چند سر و گردن از روسیه بالاتر است !
بمب هیدروژنی و اتمی هم ملاک برتری نیست ! انگلیس هم بمب هیدروژنی دارد ، اسرائیل هم دارد ، فرانسه و هند هم دارند !
Newton
04-13-2013, 01:07 AM
به نام sonixax
فکر کنم که تنها امریکا و روسیه بمب هیدروژنی دارند
وبقیه پلوتونیمی و اورانیومی
ایران هم اورانیمی دارد احتمالا قایمش کرده؟
-------------------
وقتی کشوری موشک بالستیک با کلاهک هیدروژنی دارد تانک وتوپ به چه دردش میخوره؟
SAMKING
04-13-2013, 01:12 AM
همجنسگرایی هم به کسی زیان نمیزند, پس بر پایهیِ قانون زرّین آزادی:
هر کس آزاد است به انجام هر آنچه میخواهد مگر تا زمانیکهیِ خواستهیِ او زیان سرراست (یا ناسرراست بسیار) ِ فیزیکی به دیگران برساند.
بله امیر دو هزار و پونصد ونود و یک برود با همجنسش بخوابد تیر آهن 18 نمیخوره تو سر شما که آسیب فیزیکی ببینی!
ولی زیان ناسرراست چرا،
من نمیخواهم فقط تا نوک بینی خودم رو ببینم و سطحی فکر کنم.
تعریف بهتر میشود این:
هر کس آزاد است به انجام هر آنچه میخواهد مگر "زیان" برای دیگران داشته باشد یا در دراز مدت احتمال "زیان بسیار" رساندن به دیگران/جامعه/بشریت/... داشته باشد.
چرا همجنسگرایی زیان آور است و نه باید آزاد باشد و نه قانونی؟
بررسی زیان:
ملت به مرور زمان همجنسگرا میشن.
چرا؟
چون بهتون نشون دادم که همجنسگرایی جز میل و سلیقه نیست و با آزاد بودنش احتمال بیشتر و بیشتر شدن همجنسگرایان میرود.
و از اونجایی که ممکنه با گذشت زمان جمعیتی که تولید مثل میکنن کم کمتر بشه.
و جمعیتی که کار میکنن تولید میکنن دانش رو گسترش میدن و... کم و کم تر میشه.
خوب زمانی که در رابطه دو تن به عنوان زوج بچه به وجود نیاد یا احتمال به وجود اومدنش نباشه
طبیعتن همه آرزوها و هدف ها و تلاش های این زوج همجنسگرا محدود به مدت زندگی خودشون هست.
کار کنن تلاش کنن و زندگی کنن تا زمانی که بیافتن و بمیرن.
اگه با زیاد و زیادتر شدن این جمعیت این روح به کل دنیا حاکم شد برای بشریت بسیار زیان آوره، تلاش کم میشه، پیشرفت کم میشه و... شاید هم کار رسید به جایی که از بین رفتیم کلن!!
هرچند به نگر من اگه یک روز به زندگی جاودانه رسیدیم همجنسگرایی موردی نداره چون دیگه این حالت های بالا پیش نمیاد.
Newton
04-13-2013, 01:17 AM
این قاتل نروژی که عکسش رو گذاشتی توی امضا ، احتمالا اگه نروژ بودید به جرم پشمالو و کلّه سیاه بودن و نژاد پست بودن شما رو اول میکشت! یا واقعا شما مریض هستید یا اینجا همه ما رو ...یر کردید دارید میخندید با این حرفها و چیزها که در امضا و آواتار شما هست.
به نام صهیونیسم
اولا من پشمالو نیستم این تهمتها به ما نمیچسپه و کله من هم سیاه نیست رنگش میکنم:e11b:
باور کنید شما و هیچ کسی را چیز نکردم
داریم بحث میکنم
شاید روزی روزگاری به این نوشته ها بنگرند یا بنگریم خاطره ایی زنده شود
این احمق نروژی که همه کسایی رو کشت کله طلایی بودن؟
SAMKING
04-13-2013, 01:25 AM
احتمالا اگه نروژ بودید به جرم پشمالو و کلّه سیاه بودن و نژاد پست بودن شما رو اول میکشت!
والا تا اونجا که من میدونم و دیدم بیشتر ایرانی ها مو هاشون یه ترکیبی از قهوه ای هست.
موی سیاه مال سیاه پوستان، عرب ها و یهودی های خاور میانه ای هست بیشتر.
هرچند که ما هم ترکیب شدیم ولی دیگه نه تا این حد همه رو کله سیاه بدونید.
هر چند که رنگ مو و نژاد مهم نیست اصل ایمان و تقواست و مرتبه ما پیش خدا:e105:
SAMKING
04-13-2013, 01:37 AM
هیتلر دوست داشتنی شما 11 میلیون را فقط به خاطر دین ، عقاید سیاسی و عقب ماندگی زنده زنده سوزاند !
خیر اگر اشتباه نکنم،
ابتدا آنها را با روش بیدرد خفگی با گاز میکشت سپس جنازه شان را میسوزاند.
البته این کار نادرستش رو توجیه نمیکنه.
Ouroboros
04-13-2013, 02:26 AM
دلم درد گرفت بس که خندیدم به این ۵-۶ صفحهی آخر... :qq_35:
sonixax
04-13-2013, 04:20 AM
به نام sonixax
فکر کنم که تنها امریکا و روسیه بمب هیدروژنی دارند
وبقیه پلوتونیمی و اورانیومی
ایران هم اورانیمی دارد احتمالا قایمش کرده؟
-------------------
وقتی کشوری موشک بالستیک با کلاهک هیدروژنی دارد تانک وتوپ به چه دردش میخوره؟
نه خیر !
انگلیس ، چین ، فرانسه آزمایش هم کرده اند اعلام هم کرده اند !
Thermonuclear weapon - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Thermonuclear_weapon)
اسرائیل هم گویا دارد .
sonixax
04-13-2013, 04:30 AM
بله امیر دو هزار و پونصد ونود و یک برود با همجنسش بخوابد تیر آهن 18 نمیخوره تو سر شما که آسیب فیزیکی ببینی!
ولی زیان ناسرراست چرا،
من نمیخواهم فقط تا نوک بینی خودم رو ببینم و سطحی فکر کنم.
تعریف بهتر میشود این:
هر کس آزاد است به انجام هر آنچه میخواهد مگر "زیان" برای دیگران داشته باشد یا در دراز مدت احتمال "زیان بسیار" رساندن به دیگران/جامعه/بشریت/... داشته باشد.
چرا همجنسگرایی زیان آور است و نه باید آزاد باشد و نه قانونی؟
بررسی زیان:
ملت به مرور زمان همجنسگرا میشن.
چرا؟
چون بهتون نشون دادم که همجنسگرایی جز میل و سلیقه نیست و با آزاد بودنش احتمال بیشتر و بیشتر شدن همجنسگرایان میرود.
و از اونجایی که ممکنه با گذشت زمان جمعیتی که تولید مثل میکنن کم کمتر بشه.
و جمعیتی که کار میکنن تولید میکنن دانش رو گسترش میدن و... کم و کم تر میشه.
خوب زمانی که در رابطه دو تن به عنوان زوج بچه به وجود نیاد یا احتمال به وجود اومدنش نباشه
طبیعتن همه آرزوها و هدف ها و تلاش های این زوج همجنسگرا محدود به مدت زندگی خودشون هست.
کار کنن تلاش کنن و زندگی کنن تا زمانی که بیافتن و بمیرن.
اگه با زیاد و زیادتر شدن این جمعیت این روح به کل دنیا حاکم شد برای بشریت بسیار زیان آوره، تلاش کم میشه، پیشرفت کم میشه و... شاید هم کار رسید به جایی که از بین رفتیم کلن!!
هرچند به نگر من اگه یک روز به زندگی جاودانه رسیدیم همجنسگرایی موردی نداره چون دیگه این حالت های بالا پیش نمیاد.
کم شدن جمعیت نه تنها بد نیست ! خوب هم که هست !!!!
خیر اگر اشتباه نکنم،
ابتدا آنها را با روش بیدرد خفگی با گاز میکشت سپس جنازه شان را میسوزاند.
البته این کار نادرستش رو توجیه نمیکنه.
همه را اینطور نمیکرد ، خیلی ها را زنده زنده سوزانده ، خیلی ها را زنده به گور کرده ، خیلی ها را تیرباران کرده ، بسیاری را در ماشینهای نظامی که هیچ محفظه هوا نداشته روی هم (مانند هیزم که بار میزنند) میریخته و در را میبسته و انقدر نگاه میداشته تا همگی خفه شوند ! . بخش بسیار بسیار کوچکی هم با گاز خفه شده اند . بسیاری از این کشتارگاه ها امروزه موزه شده اند . یک گورستان (گور دست جمعی) در نزدیکی شهر بویتزنبورگ در آلمان وجود دارد که بیش از 400 دختر باکره ی یهودی در آنجا زنده به گور شده اند . اگر فیلم پیانیست را دیده باشید ، حقیقت ماجرا از آنچه در فیلم نشان داده شده خیلی خیلی وحشتناک تر بوده و تنها با بازدید از این موزه هاست که درک میکنید چه گذشته ! از این تعداد 6 میلیون یا بیشتر یهودی بوده اند و مابقی عقب ماندگان ذهنی و فعالین کمونیست . بیشتر کسانی هم که با گاز خفه شده اند همان عقب ماندگان ذهنی ی آلمانی بوده اند .
دیر زمانی اسم همه شان روی یک سنگ مرمری سیاه با رنگ طلایی نوشته شده بود ولی بنا به خواست مردم و جمعیت ساکن یهودی آن سنگ نوشته را برداشته اند و اسامی را در داخل موزه نوشته اند .
هر ساله هم ساکنین منطقه به تعداد کشته شدگان در آنجا گل رُز سفید (http://en.wikipedia.org/wiki/White_Rose)* میگذارند .
اکثر ایرانیانی که برای هیتلر احترام قائل هستند و یا طرفدارش هستند اصلن از اصل داستان و جنایات انجام شده خبر ندارند ! و با حماقتی مثال زدنی منکر همه چیز میشوند . بدون تحقیق و پرس و جو و بازدید !!!
* : دلیل رُز سفید ، کشتار یک گروهِ آلمانی مخالف هیتلر و کشتار یهودیان به همین نام بوده .
Mehrbod
04-13-2013, 04:37 AM
ولی زیان ناسرراست چرا،
نه اخوی, من تعریف هایم را موشکافانه میاورم:
آسیبهایِ روانی شما و رعشه گرفتن اتان از دیدن دو همجنسگرا ارزشی برای ما ندارند (:
Soheil
04-13-2013, 03:19 PM
نصف افسردگی من یکی مربوط به اینترنت و فیلترینگه. بدون اغراق از هر 10 سایت خارجی که مراجعه میکنم 9 تاش فیلتره. سایت های آموزشی منظورمه نه سایتهای سیاسی یا پورن و اینها. این اینترنت اسلامی خیلی بد رو مخه.:e40c:
SAMKING
04-13-2013, 03:58 PM
اکثر ایرانیانی که برای هیتلر احترام قائل هستند و یا طرفدارش هستند اصلن از اصل داستان و جنایات انجام شده خبر ندارند ! و با حماقتی مثال زدنی منکر همه چیز میشوند . بدون تحقیق و پرس و جو و بازدید !!!
حالا یعنی من طرفدار هیتلرم؟:e523:
بابا اون بنده خدا جنایت کار بوده هیولا که نبوده، نمسیس که نبوده، موجود شیطانی که نبوده
دستور داده به زیر دستاش برن این گروه ها رو بکشن
دیگه نیومده تک تک بگه: "اینا رو با این جور روش های شیطانی شکنجه کنین تا من کیف کنم که!!!"
بابا موجود شیطان که نبوده، جنایت کرده، اونم انسان بوده والا
کم شدن جمعیت نه تنها بد نیست ! خوب هم که هست !!!!
جمعیت زمین چقدر بشه خوبه؟
بشیم 500.000 تن خوبه؟
بعد یه مدت هم باید بریم غار نشینی کنیم دوباره!
رشد جمعیت رو باید کنترل کرد که در مدت کوتاه خیلی زیاد نشه
نه اینکه بخوایم جمعیت رو کمش کنیم
sonixax
04-13-2013, 04:13 PM
حالا یعنی من طرفدار هیتلرم؟
بابا اون بنده خدا جنایت کار بوده هیولا که نبوده، نمسیس که نبوده، موجود شیطانی که نبوده
دستور داده به زیر دستاش برن این گروه ها رو بکشن
دیگه نیومده تک تک بگه: "اینا رو با این جور روش های شیطانی شکنجه کنین تا من کیف کنم که!!!"
بابا موجود شیطان که نبوده، جنایت کرده، اونم انسان بوده والا
من کی گفتم شما طرفدار هیتلرید ؟
خود هیتلر در جریان نوع کشتار بوده . بله تک به تک دستور نداده ولی در جریان نوع کشتارها قرار میگرفته .
جمعیت زمین چقدر بشه خوبه؟
بشیم 500.000 تن خوبه؟
بعد یه مدت هم باید بریم غار نشینی کنیم دوباره!
رشد جمعیت رو باید کنترل کرد که در مدت کوتاه خیلی زیاد نشه
نه اینکه بخوایم جمعیت رو کمش کنیم
فعلن که این 7 میلیارد نفر گند زده اند به کره ی زمین و دارند باعث نابودی کلهم اجمعین موجودات زنده میشوند اینکلودینگ خودشان !
SAMKING
04-13-2013, 04:23 PM
فعلن که این 7 میلیارد نفر گند زده اند به کره ی زمین و دارند باعث نابودی کلهم اجمعین موجودات زنده میشوند اینکلودینگ خودشان !
خوب این مشکل چه راه حلی داره به نگر شما؟
جمعیت رو کم کنیم؟
سوال پیش میاد که چقدر باید کم کنیم؟
اگر مساله زیان رساندن به سایر موجودات و زمین باشد که اگر همه انسانها رو بکشیم بهتره و هیچ زیانی در کار نخواهد بود!
من فکر میکنم که این مشکل به این دلیل امروز وجود داره که جمعیت خیلی سریع داره زیاد میشه،
این نرخ رشد رو باید کنترل کرد،
همیشه باید رشد جمعیت باشه، ولی روی حساب و کتاب
نه که بی حساب و کتاب رشد کنه و بخوایم با کم کردنش مشکل رو حل کنیم.
sonixax
04-13-2013, 04:31 PM
خوب این مشکل چه راه حلی داره به نگر شما؟
جمعیت رو کم کنیم؟
سوال پیش میاد که چقدر باید کم کنیم؟
اگر مساله زیان رساندن به سایر موجودات و زمین باشد که اگر همه انسانها رو بکشیم بهتره و هیچ زیانی در کار نخواهد بود!
من فکر میکنم که این مشکل به این دلیل امروز وجود داره که جمعیت خیلی سریع داره زیاد میشه،
این نرخ رشد رو باید کنترل کرد،
همیشه باید رشد جمعیت باشه، ولی روی حساب و کتاب
نه که بی حساب و کتاب رشد کنه و بخوایم با کم کردنش مشکل رو حل کنیم.
مشکل آسیب رساندن به کل محیط زیست است که دست آخر گریبان خود انسانها را میگیرد !
جمعیت در حال حاضر از حد نساب خیلی خیلی بیشتر است و اینکه بگوییم کاری کنیم بیشتر نشود اشتباه است . باید کاری کنیم که کمتر شود و نه اینکه کسی را بزنیم بکشیم . همینکه شمار زادگان را در کشورهایی مثل چین و کشورهای آفریقایی کنترل کنیم تاثیر بسیاری دارد .
نمیدانم شما سیاهپوست آفریقایی از نزدیک دیده اید یا خیر ولی هر کدام 7-8 تا بچه بهشون آویزون هستند و اون هم نه در آفریقا که از 7-8 تا یکیش زنده میمونه ! بلکه در اروپا که همشان زنده میمانند و هر کدام 7-8 تا دیگه پس میندازند !!!!
SAMKING
04-13-2013, 04:42 PM
همینکه شمار زادگان را در کشورهایی مثل چین و کشورهای آفریقایی کنترل کنیم تاثیر بسیاری دارد .
ولی این در نگر ما شدنیست برای نمونه نه در نگر چینی ها!
چنان که چند وقت پیش قانون تک فرزندی را لغو کردند چرا که برایشان زیان آور بود.
sonixax
04-13-2013, 04:45 PM
ولی این در نگر ما شدنیست برای نمونه نه در نگر چینی ها!
چنان که چند وقت پیش قانون تک فرزندی را لغو کردند چرا که برایشان زیان آور بود.
راهش هم این نیست که ولشان کنیم به حال خودشان !
میشود با فشارهای بین المللی بر کشوری مثل چین و وارد کردن زیان بیشتر !! این مساله رو جبران کرد .
تمامی منابع زمین در حال تمام شدن هستند و انسان تا رسیدن به تکنولوژی لازم برای نقل مکان از زمین یا بازسازی گندهایی که زده راه بسیار زیادی دارد .
پس :
یا نابود میشویم میرویم رد کارمان و تمام
یا تا دیر نشده جلویش را میگیریم .
Newton
04-13-2013, 09:54 PM
به نام مردان دفترچه :e011:
امدم به بحث و اختلاف دامن بزنم و پیاز داغ جنگ زن مرد رو زیاد کنم
-----------------
دوستان یک سوال دوست دارید احیانا فرزند شما
به یک زوج لزبین تعلق گیرد
یا یک زوج گی؟
------------------------
اتفاق هم اینه دوست خپلم بمب ترکونده و شمای صهیونیست و امپریالیست و اسلامیست مردید:e11b:
وبچه شما بی کس و کار شده:e412:
و دو زوج سوئدی یا نروژی تقاضای فرزند خواندگی کودک کودن شما را دارند؟:e306:
sonixax
04-13-2013, 09:55 PM
به یک زوج لزبین تعلق گیرد
یا یک زوج گی؟
فرقی هم میکند مگر ؟
Newton
04-13-2013, 09:59 PM
به نام زنان دفترچه
بله که فرق میکنه
من بچه ره به گی ها نمیدم:e11b:
SAMKING
04-14-2013, 02:54 AM
:e40b:
بعد عمری گفتیم بریم کلاس..
همین که اومدم از در برم بیرون،
مادرم اومد گفت بچه شهادت حضرت فاطمس، همه جا تعطیله کجا میری؟:e410:
هیچی دیگه.. آدم تو شلنگ شنا کنه اینجوری ضایع نشه:e403::e40e:
Dariush
04-14-2013, 03:23 AM
امیرجان ببینید با این جستارِ یکی را انتخاب بکنید خود چه بلوایی به پا کردهاید:popo_11::yolks_21:
SAMKING
04-14-2013, 03:26 AM
امیرجان ببینید با این جستارِ یکی را انتخاب بکنید خود چه بلوایی به پا کردهاید
تا باشه از این بلواها...:e409:
Ouroboros
04-14-2013, 03:31 AM
گویا فیتیلهای بوده بر این انبار باروت. :e411:
خیلی خوب است، من که دارم حسابی تفریح میکنم.
sonixax
04-14-2013, 03:34 AM
و ما همچنان از زنانی که دُبرشان را به هر خَری مُفت میفروشند بیزاریم !
Dariush
04-14-2013, 03:37 AM
بیشتر جنبهی روانشناسانه دارد و رفتارها ، الگوها و پسزمینههای ذهنی را در برابر تابوها و توتمها به خوبی مینمایاند.میتوان یک ریسرچ در همین مورد اینجا تهیه کرد.ببینیم به کجا میرسیم.باید از این ابزارها بیشتر استفاده کنیم:e414:
sonixax
04-14-2013, 03:59 AM
یک سوالی از خانمها دارم :
اگر برای سکس خوش تیپ ترین و جذاب ترین و سکسی ترین مرد دنیا مقابلتان باشد و شما بدانید در قبال چندر غاز پول با اینها یا امثال اینها خوابیده ! حاضرید باهاش سکس کنید ؟
166916701671
در مقابل آن زنان گزینشی و تن فروش هم احساس من دقیقن همینه :various_066: مگر اینکه ببرم با بتادین و وایتکس و ... ضد عفونیش کنم :various_066:
SAMKING
04-14-2013, 04:18 AM
اون وسطی دراکولاست؟:e407::e407:
sonixax
04-14-2013, 04:20 AM
اون وسطی دراکولاست؟
زیاد شلوغ کنی میگم بیاد سیبیلاتو بکنه :دی
Ouroboros
04-14-2013, 04:21 AM
در مقابل آن زنان گزینشی و تن فروش هم احساس من دقیقن همینه مگر اینکه ببرم با بتادین و وایتکس و ... ضد عفونیش کنم
کلا بیشتر لذت سکس در تلاش برای بدست آوردن آنست، پول دادن اینرا از شما میگیرد و کار را زیادی راحت میکند. اما اگر کسی میخواهد جندهبازی بکند ایرادی ندارد، به نظر منکه صداقت آن از ازدواج بیشتر است، دستکم دو طرف میدانند از رابطه چه میخواهند دربارهی شرایط آن باهم صادق هستند.
Dariush
04-14-2013, 04:29 AM
کلا بیشتر لذت سکس در تلاش برای بدست آوردن آنست، پول دادن اینرا از شما میگیرد و کار را زیادی راحت میکند. اما اگر کسی میخواهد جندهبازی بکند ایرادی ندارد، به نظر منکه صداقت آن از ازدواج بیشتر است، دستکم دو طرف میدانند از رابطه چه میخواهند دربارهی شرایط آن باهم صادق هستند.
از نظر من زنان فاحشه قدری شایسته ستایش هم هستند.کارشان هم شرافتمندانهست.اینها خودشان بزرگترین درهم شکنندهی هژمونی زنان در جامعه هستند و تا اندازهای میتوانند قدرتِ چانهزنی زنان برای داشتنِ کس را از ایشان بگیرند.در ایرانِ فردا هم جندهخانههای زیادی نیاز میشود حتما.
SAMKING
04-14-2013, 04:31 AM
در ایرانِ فردا هم جندهخانههای زیادی نیاز میشود حتما.
الان هم خانه عفاف داریم
ولی زیاد استقبال نمیشه چرا؟
Dariush
04-14-2013, 04:35 AM
الان هم خانه عفاف داریم
ولی زیاد استقبال نمیشه چرا؟
کجا داریم؟ جندهخانه جاییست که شما ساعتی را میروید آنجا ، از منو یک زن را انتخاب میکنید و پولی را میدهید ، سکستان را هم که کردید بازمیگردید خانه خودتان.هم هویتتان حفظ میشود و کسی باخبر نمیشود و هم اینکه بهداشتی است و مکان هم که از عمده مشکلاتِ جوانان در این زمینه است فراهم است و شرافتنمدانه است. هماکنون در ایران چنین چیزی داریم؟ لطفا آدرسش را بدهید تا بدانیم.
Ouroboros
04-14-2013, 04:39 AM
از نظر من زنان فاحشه قدری شایسته ستایش هم هستند.کارشان هم شرافتمندانهست.اینها خودشان بزرگترین درهم شکنندهی هژمونی زنان در جامعه هستند و تا اندازهای میتوانند قدرتِ چانهزنی زنان برای داشتنِ کس را از ایشان بگیرند.در ایرانِ فردا هم جندهخانههای زیادی نیاز میشود حتما.
منکه بسیار بعید میدانم، «نگاه ابزاری» و «شیانگاری» و مفاهیم اینچنینی در فمینیسم چیزی بجز والایش و نوسازی مفاهیم کهن برای بالا بردن نرخ نیست، همینست که میبینیم انتخاب زن برای کشتن بچهی بدنیا نیامدهی خود حق طبیعی او محسوب میشود اما بازی کردن در فیلم پورن یا خودفروشی که بسیار از سقط جنین شخصیتر هستند حرف و حدیث دارند و نظر غالب در جنبش فمینستی موجود اینست که چیزی بجز نگاه ابزاری به زن نیستند.
Dariush
04-14-2013, 04:49 AM
منکه بسیار بعید میدانم، «نگاه ابزاری» و «شیانگاری» و مفاهیم اینچنینی در فمینیسم چیزی بجز والایش و نوسازی مفاهیم کهن برای بالا بردن نرخ نیست، همینست که میبینیم انتخاب زن برای کشتن بچهی بدنیا نیامدهی خود حق طبیعی او محسوب میشود اما بازی کردن در فیلم پورن یا خودفروشی که بسیار از سقط جنین شخصیتر هستند حرف و حدیث دارند و نظر غالب در جنبش فمینستی موجود اینست که چیزی بجز نگاه ابزاری به زن نیستند.
چنین است. گویا هر بار آن مار از گریبانی دگر برون میآید. اما با اینحال به نظرم در پرورشِ مردانِ مستقل و مردانی که در عطشِ کس خود را بردهی زنان نمیکنند میتواند بسی تاثیرگذار باشد.
راستی، من هیچ نمیدانم اینکه فمنیستها به روسپیگری میتازند دهنکجی به روسپیهاست یا مردان را هدف گرفتهاند؟ هر جور میاندیشم نمیتوانم بفهمم کجای معادله باید آنها را قرار دهم.
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:09 AM
به عنوان یک فمینیست ، از نظر من روسپیگری و پورن هیچ ایرادی ندارد ، بدن یک شخص مربوط به خود آن شخص است ، یا جایی که قضیه به زور نباشد به کسی ربطی ندارد که یک نفر میخواهد روسپی گری کند یا نه! من حتی مخالف قانون ممنوعیت فروش اعضای بدن هستم ، به کسی چه مربوط یکی خواست کلیه خود را بفروشد!:e420:
SAMKING
04-14-2013, 05:12 AM
کجا داریم؟ جندهخانه جاییست که شما ساعتی را میروید آنجا ، از منو یک زن را انتخاب میکنید و پولی را میدهید ، سکستان را هم که کردید بازمیگردید خانه خودتان.هم هویتتان حفظ میشود و کسی باخبر نمیشود و هم اینکه بهداشتی است و مکان هم که از عمده مشکلاتِ جوانان در این زمینه است فراهم است و شرافتنمدانه است. هماکنون در ایران چنین چیزی داریم؟ لطفا آدرسش را بدهید تا بدانیم.
آقا خانه عفاف نشنیدین؟
فعلن تو تهران 2-3 تا راه انداختن گویا
100 هزار تومان مهریه-2ساعت صیغه-مکان-بهداشتی-در ضمن زنان پرونده دارند و از بینشان ان را که میخواهید انتخاب میکنید
یکی از آشنایان هم شنیدم میگفت رفته
Dariush
04-14-2013, 05:18 AM
آقا خانه عفاف نشنیدین؟
100 هزار تومان مهریه-2ساعت صیغه-مکان-بهداشتی-در ضمن زنان پرونده دارند و از بینشان ان را که میخواهید انتخاب میکنید
ما هم فقط همین چیزهایی که شما میگویید را شنیدهایم و همه میگویند یکی بود میرفت.کسی پیدا نشد یک آدرس به ما بدهد.در ثانی 100 هزار تومان هم خیلی گزاف است برای دو ساعت.
SAMKING
04-14-2013, 05:23 AM
ما هم فقط همین چیزهایی که شما میگویید را شنیدهایم و همه میگویند یکی بود میرفت.کسی پیدا نشد یک آدرس به ما بدهد.در ثانی 100 هزار تومان هم خیلی گزاف است برای دو ساعت.
زکی!
پس فک کردی اینا که تو خارج میرن جنده خونه آبنبات چوبی میدن دسته زنه که راضی میشه؟:e415:
پ.ن.
لامصب 2 ساعت کمه؟
مگه چه بلایی میخوای سرش بیاری که 2 ساعت جوابت نمیده؟:e409:
Dariush
04-14-2013, 05:28 AM
زکی!
پس فک کردی اینا که تو خارج میرن جنده خونه آبنبات چوبی میدن دسته زنه که راضی میشه؟
برای دو ساعت 100 هزار تومان به نظرم زیاد است.
دوستانی که در خارج از ایران هستند بیایند روشنمان کنند که مثلا 50 دلار برای یک دو ساعت زیاد هست یا خیر؟ تازه آن زنی هم که آخوند برایمان فراهم دیده معلوم است که چون است.
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:33 AM
دوستانی که در خارج از ایران هستند بیایند روشنمان کنند که مثلا 50 دلار برای یک دو ساعت زیاد هست یا خیر؟ تازه آن زنی هم که آخوند برایمان فراهم دیده معلوم است که چون است.با ساعتی ۵۰$ احتمالا یک روسپی معتاد که ایدز یا چیزی دارد بیشتر نمیتوانید پیدا کنید، جای قانونی ساعتی ۳۰۰$ اینها آب میخورد برایتان
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:35 AM
البته در کانادا روسپی خانه ممنوع است ، یک سری موسسات هست زنگ میزنید روسپی مرد یا زن را به محل شما میفرستند
Dariush
04-14-2013, 05:36 AM
با ساعتی ۵۰$ احتمالا یک روسپی معتاد که ایدز یا چیزی دارد بیشتر نمیتوانید پیدا کنید، جای قانونی ساعتی ۳۰۰$ اینها آب میخورد برایتان
عجب! فکر نمیکردم اینقدر گران باشد.مگر چه سرویسهایی ارائه میکنند که اینقدر گران تمام میشود؟
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:39 AM
عجب! فکر نمیکردم اینقدر گران باشد.مگر چه سرویسهایی ارائه میکنند که اینقدر گران تمام میشود؟۳۰۰ دلار که گرون نیست ، اینجا strip club میروید طرف یک کمی باسن خود را روی شما میرقصاند برای ۲-۳ دقیقه باید ۲۰ دلار پیاده شوید!
Dariush
04-14-2013, 05:42 AM
۳۰۰ دلار که گرون نیست ، اینجا strip club میروید طرف یک کمی باسن خود را روی شما میرقصاند برای ۲-۳ دقیقه باید ۲۰ دلار پیاده شوید!
درآمدِ یک شغلِ متوسط آنجا چقدر است .میخواهم آن را با ریالِ لِه خوذمان بسنجم . چون وقتی این ارقامِ دلار را تبدیل به تومن میکنم خیلی گران میشود در حالیکه ممکن است برای شهروندانِ آنجا پولی نباشد.
SAMKING
04-14-2013, 05:49 AM
پ.ن.
لامصب 2 ساعت کمه؟
مگه چه بلایی میخوای سرش بیاری که 2 ساعت جوابت نمیده؟
این قسمت رو پاسخ ندادیا داریوش جان:e105:
گمونم تا بر اثر اصطکاک و ساییدگی طرف رو تمومش نکنی ولش نمیکنی نه؟!:e409:
Theodor Herzl
04-14-2013, 05:50 AM
درآمدِ یک شغلِ متوسط آنجا چقدر است .میخواهم آن را با ریالِ لِه خوذمان بسنجم . چون وقتی این ارقامِ دلار را تبدیل به تومن میکنم خیلی گران میشود در حالیکه ممکن است برای شهروندانِ آنجا پولی نباشد.یک لیسانس چسکی داشته باشید سالی ۳۰-۳۵ هزار دلار درامد دارید حداقل.
Dariush
04-14-2013, 05:55 AM
یک لیسانس چسکی داشته باشید سالی ۳۰-۳۵ هزار دلار درامد دارید حداقل.
wow.پس به این دلیل است.انصافا اگر ایران تحریم نبود، این آمریکاییهای میتوانستند بیایند ایران زندگی شاهنشاهی کنند برای خودشان.
SAMKING
04-14-2013, 05:56 AM
یک لیسانس چسکی داشته باشید سالی ۳۰-۳۵ هزار دلار درامد دارید حداقل.
ینی 2 ساعت اونجا میفته حدودن 20% حقوق ماهیانه که از ایران خیلی بیشتره
بگو مرگ بر ضد ولایت فقیه :))
Mehrbod
04-14-2013, 05:57 AM
درآمدِ یک شغلِ متوسط آنجا چقدر است .میخواهم آن را با ریالِ لِه خوذمان بسنجم . چون وقتی این ارقامِ دلار را تبدیل به تومن میکنم خیلی گران میشود در حالیکه ممکن است برای شهروندانِ آنجا پولی نباشد.
روسپی در هلند تا ٣٠ یورو یک ساعت میابید. یک کار بسیار پایین ساعتی ٦ یورو درآمد اشه.
SAMKING
04-14-2013, 06:19 AM
دوستان شما کار و زندگی ندارید؟ همیشه آن هستید؟:e414:
Dariush
04-14-2013, 06:35 AM
دوستان من میروم قدری استراحت کنم.خوش باشید.
مهربد جان فردا روی آن موضوع که گفتم صحبت میکنیم.امروز هرچه خواستم در موردش بنویسم این بحثهای زنانه مردانه نگذاشتند.
sonixax
04-14-2013, 03:12 PM
آقا خانه عفاف نشنیدین؟
این خانه عفاف افسانه است !
یک زمانی بحثش بود در همان ابتدا جلویش را گرفتند و هرگز هم خانه عفافی گشوده نشد . هر کسی هم که میگه رفتم و آی برید خانه عفاف صدف و ... دروغ میگه .
خانه عفاف - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87_%D8%B9%D9%81%D8%A7%D9%81)
کافر_مقدس
04-14-2013, 10:59 PM
:e40b:بعد عمری گفتیم بریم کلاس..همین که اومدم از در برم بیرون،مادرم اومد گفت بچه شهادت حضرت فاطمس، همه جا تعطیله کجا میری؟:e410:هیچی دیگه.. آدم تو شلنگ شنا کنه اینجوری ضایع نشه:e403::e40e:چه جالب ! منم صبحی داشتم می رفتم دم مغازه بابام گفت امروز که تعطیله کجا میری؟! منم دست از پا درازتر دوباره لباس هامو درآوردم .
بعد میخاستم کامپیوتر رو روشن کنم دیدم برقا نیست دوباره ضایع شدم و تا بیش از این سوتی ندادم زود گرفتم خابیدم ! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/10/29.gif
کافر_مقدس
04-14-2013, 11:02 PM
ساعت 2:30 بامداد به وقت تهران سیتی !
بهتر آنست که من کافر عالم باشم
تا که طماع هزار چشمه ی زمزم باشم
گر بهشت جای هوسرانی حور و عربست
پس همان نیک که در کوی جهنم باشم!
چه بهشتی که شود قیمت ویرانی ما
چه ثوابی که فقط در ره ماتم باشم
میهن پاک من اینجا بشود دوزخ درد
تا که با نوح و مسیحای تو همدم باشم!؟
ای که بیهوده بگویی سخن از عاد و ثمود
من نه آنم که پیِ قصه ی مبهم باشم
من نه آنم که درین دشت پر از لاله ی سرخ
به عزای کفن و خون مُحرَم باشم
این همه راز خداوندی او فاش مکن
که به دنبال ره عقل مُسَلَم باشم
در جهانی که خدا مظهر نابودی ماست
Soheil
04-14-2013, 11:39 PM
چرا اسم کاربر حزب الله بصورت رنگین کمان در اومده؟ توی لیست کاربران در صفحه نخست سایت و صفحه شخصیص میتونید ببینید. نکنه معجزه ای چیزیه؟:e523:
sonixax
04-14-2013, 11:52 PM
چرا اسم کاربر حزب الله بصورت رنگین کمان در اومده؟ توی لیست کاربران در صفحه نخست سایت و صفحه شخصیص میتونید ببینید. نکنه معجزه ای چیزیه؟
پاداش ترولینگ های ایشونه !
فقط اسمشون رنگی شده چیز خاصی نشده .
Dariush
04-15-2013, 12:42 AM
پستها همهاش پر از شکلکهای خندان شده.داستان چیست؟ نکند تمام :) را به صورتِ خودکار تبدیل به شکلک کردهاید؟
sonixax
04-15-2013, 01:23 AM
پستها همهاش پر از شکلکهای خندان شده.داستان چیست؟ نکند تمام را به صورتِ خودکار تبدیل به شکلک کردهاید؟
آری :e420:
nirvana
04-15-2013, 10:03 AM
امروز با دختری روبرو شدم كه بسیار شبیه به پارتنرهمجنسم در سالهای دور بود بسی حال نمودیم با خاطرات این ذهن لعنتی:)))
Soheil
04-15-2013, 03:00 PM
صندلی داغ برای من شروع شده؟ به نظرم شوخی شوخی جدی شده!!
الان باید جواب بدم؟؟
Ouroboros
04-15-2013, 03:11 PM
الان باید جواب بدم؟؟
کار مهربد است، لطف میکنید. :e405:
Mehrbod
04-15-2013, 03:19 PM
الان باید جواب بدم؟؟
آری
SAMKING
04-15-2013, 06:25 PM
ساعت 2:30 بامداد به وقت تهران سیتی !
تا که طماع هزار چشمه ی زمزم باشم
گر بهشت جای هوسرانی حور و عربست
پس همان نیک که در کوی جهنم باشم!
چه بهشتی که شود قیمت ویرانی ما
چه ثوابی که فقط در ره ماتم باشم
میهن پاک من اینجا بشود دوزخ درد
تا که با نوح و مسیحای تو همدم باشم!؟
ای که بیهوده بگویی سخن از عاد و ثمود
من نه آنم که پیِ قصه ی مبهم باشم
من نه آنم که درین دشت پر از لاله ی سرخ
به عزای کفن و خون مُحرَم باشم
این همه راز خداوندی او فاش مکن
که به دنبال ره عقل مُسَلَم باشم
در جهانی که خدا مظهر نابودی ماست
چامه از کیست؟ خیلی زیبا بود:e032:
SAMKING
04-15-2013, 06:34 PM
پستها همهاش پر از شکلکهای خندان شده.داستان چیست؟ نکند تمام را به صورتِ خودکار تبدیل به شکلک کردهاید؟
گمونم در راستای مبارزه با آندد نایت باشه:e420:
Dariush
04-15-2013, 08:08 PM
دوستان بیایید قدری شبنشینی کنیم.مدتهاست یک شبنشینی درست حسابی نداشتیم.
این سوالی که امیر از بیباک پرسید به نظرم جالب است.شما دوست دارید پدر یا مادر شوید؟ من که هیچ خوشم نمیآید.
Russell
04-15-2013, 08:33 PM
من از بچهها کلا چندان بدم نمیاید و رابطهام با آنها خوب است،ولی پدری اصلا برایم جذابیت ندارد بگمانم تماما مسئولیت باشد.
كلا دوست دارم هر چیزی را یك بار حد اقل امتحان كنم حتی بارداری و زایمان را به خصوص شیر دادن به یك نوزاد را
بچه ها رو هم بسیار دوست دارم و میتوانم با ایشان رابطه برقرار كنم
ولی فكر نمیكنم حالا حالا ها شرایط مادر شدن داشته باشم با اینكه معمولا به اصول اخلاقی پایبندم و میتوانم مسئولیت پذیر باشم ولی این امر مشروط به این است كه رو خودم یك دستگاه كنترل نصب كنم و خودم را مجبور به پایبندی كنم كه معمولا سعی میكنم كاری نكنم كه مجبور به این كار باشم چون امری انرژی بر است
شاید اگر روزی این مودی بودن و تغییر لحظه به لحظه ی احساساتم نسبت به یك چیز به حد تعدیل برسد كه بتوانم همچین مسئولیت سنگینی را بدون فشار آنچنانی به خودم تحمل كنم مادر هم بشوم
sonixax
04-15-2013, 08:48 PM
فکر کن تا موقعی که نوزاده باید پوشک گُهی عوض کنی !
بعد که بزرگتر شد باید بری کون گُهی تمیز کنی !
بعد که به دوران بلوغ رسید باید بری گه کاری هاشو جمع کنی !
بعد که بالغ شد باید همش حواصت باشه یه وقتی گه بالا نیاره !
دست آخر هم یه گهی میزنه که نمیدونی چه گُهی بخوری که گهشو جمع کنی !
تازه اگر ننه اش آدمی گُهی نباشه و گه نزنه به زندگیت !
کلن گه تو گهی هست بچه دار شدن !
Dariush
04-15-2013, 09:01 PM
من از بچهها کلا چندان بدم نمیاید و رابطهام با آنها خوب است،ولی پدری اصلا برایم جذابیت ندارد بگمانم تماما مسئولیت باشد.
من با بچهها هم رابطه ی خوبی ندارم و بیش از 10 دقیقه نمیتوانم تحملشان کنم.معمولا آنها هم از من بیزار هستند و بیش از همان ده دقیقه نمیتوانند مرا تحمل کنند (خوشبختانه).اما من خواهری دارم که او را تقریبا خودم بزرگ کردم (یعنی همهی کارهایی که مادرش میبایست میکرد من از چند ماهگیاش میکردم)چنانکه برایم به مانند فرزندم میماند.اما پدر شدن را به هیچ رو نمیپسندم از آن جهت که هیچ نمیدانم باید او را چگونه بار آورم، به او چه بگویم و اساسا این موضوع که ناخواسته به این دنیا بیاورمش هنوز که هنوز است برایم ناجور است.مگر من از بودن در این جهان خرسندم که کس دیگری را هم به این وضع دچار کنم؟ البته شاید این هم دلیل اصلی نباشد و دلیل اصلی این باشد که همهاش مسئولیت است و هیچ چیز نسیب آدم نمیشود.
Newton
04-15-2013, 09:15 PM
به نام ترور
در سلسله انفاجارتی در بوستون تعدادی امپریالیست به حلاکت رسید و چند ین نفر مجروح گشت مسلما باز سازمان سیا و موساد دنبال بن لادنی دیگر میگرد تا مجوزی برای جنگی دیگر صادر نماید
خارج از این باید به بارماندگان حادثه تسلیت گفت که بازیجه دست سازمانهای اطلاعاتی امریکا شدند جان انسان در امریکا اصلا ارزش ندارد هم اهداف شیطانی و منافع امپریالیسمه
Anarchy
04-15-2013, 09:23 PM
من بچه ها رو خیلی دوست دارم و رابطه خوبی هم معمولا باهاشون دارم...اما پدر شدن:e40d:!! اصلا فکرش رو هم نمیتونم بکنم، از این جهت که واقعا مسوولیت سنگینی هست و نمیدونم اصلا توانش رو داشته باشم یا نه, اینکه اصلا چه دلیل منطقی ای داره بچه دار شدن !!
Theodor Herzl
04-15-2013, 09:25 PM
پدر بودن خیلی چیز خوبی است ، من قبلش میترسیدم ولی الان خیلی هم خوشحال هستم. عوض کردن پوشک بچه رو با دنیا عوض نمیکنی:e414:
Dariush
04-15-2013, 09:27 PM
من بچه ها رو خیلی دوست دارم و رابطه خوبی هم معمولا باهاشون دارم...اما پدر شدن!! اصلا فکرش رو هم نمیتونم بکنم، از این جهت که واقعا مسوولیت سنگینی هست و نمیدونم اصلا توانش رو داشته باشم یا نه, اینکه اصلا چه دلیل منطقی ای داره بچه دار شدن !!
دوستان این دلایل بچه دوست بودن فرگشتیک نیست؟ یا اینکه من در این زمینه مشکل دارم؟ من جایی خواندهام که هتا فرم صورتِ نوزادان هم برای تقویتِ همین حسِ بچه دوستی است.
Anarchy
04-15-2013, 09:29 PM
پدر بودن خیلی چیز خوبی است ، من قبلش میترسیدم ولی الان خیلی هم خوشحال هستم. عوض کردن پوشک بچه رو با دنیا عوض نمیکنی:e414:
کسری جان شما مگه پدر هم شدی؟؟ بابا خبر ندادی چرا:e106:...حالا پسر هست یا دختر؟
Theodor Herzl
04-15-2013, 09:30 PM
کسری جان شما مگه پدر هم شدی؟؟ بابا خبر ندادی چرا...حالا پسر هست یا دختر؟من بچّم ۱ سالش هست الان و دختر هست
Anarchy
04-15-2013, 09:32 PM
دوستان این دلایل بچه دوست بودن فرگشتیک نیست؟ یا اینکه من در این زمینه مشکل دارم؟ من جایی خواندهام که هتا فرم صورتِ نوزادان هم برای تقویتِ همین حسِ بچه دوستی است.
در این زمینه مهربد بهتر میتونه نظر بده یا امیر !! ظاهرا هر چیزی در رفتار انسان یه ریشه فرگشتیکی هم داره...حالا شما هم اگر دوست نداری بچه ها رو باید برگردی ببینی چه مساله ای عامل این قضیه شد؟ شاید همون بزرگ کردن خواهرتون باشه...
Anarchy
04-15-2013, 09:34 PM
من بچّم ۱ سالش هست الان و دختر هست
:e032: شنیدنش برای من شیرین هست !! شاید فرگشت من رو هم مجبور به همچین چیزی کرد یک زمانی:e106:
Russell
04-15-2013, 09:38 PM
ممد جان چرا ساکتی بابا؟
دلمان تنگ شده برایت چیزی بگو.
Dariush
04-15-2013, 09:39 PM
در این زمینه مهربد بهتر میتونه نظر بده یا امیر !! ظاهرا هر چیزی در رفتار انسان یه ریشه فرگشتیکی هم داره...حالا شما هم اگر دوست نداری بچه ها رو باید برگردی ببینی چه مساله ای عامل این قضیه شد؟ شاید همون بزرگ کردن خواهرتون باشه...
نه با بزرگ کردنِ خواهرم مشکلی نداشتم و دوستش هم میداشتم(و دارم) .این ناتوانی در ارتباط و دوستی با بچهها چند سالی هست در من پدیدار گشته.
خودت چطور آنارشی جان؟ چه چیزی از بچهها سبب میشود که بچهها را دوست داشته باشی؟
Russell
04-15-2013, 09:39 PM
من بچّم ۱ سالش هست الان و دختر هست
زودتر میگفتی کسری جان،الان بگمانم برای تبریکش کمی دیر باشد ولی قدم نو رسیده مبارک :e303:
Ouroboros
04-15-2013, 09:47 PM
بیشتر خبرگزاریها الان DDOs شدند برای این انفجارهای کذایی. 2 نفر کشته شدهاند و دو بمب دیگر هم در نزدیکی محل انفجارها پیدا شده... به نظر دوستان کار چه گروهیست؟
Theodor Herzl
04-15-2013, 09:48 PM
بیشتر خبرگزاریها الان DDOs شدند برای این انفجارهای کذایی. 2 نفر کشته شدهاند و دو بمب دیگر هم در نزدیکی محل انفجارها پیدا شده... به نظر دوستان کار چه گروهیست؟پلیس بوستون چند دقیقه پیش گفت IED بوده بمبها ولی هنوز معلوم نیست کار کی هست
Dariush
04-15-2013, 09:55 PM
بیشتر خبرگزاریها الان DDOs شدند برای این انفجارهای کذایی. 2 نفر کشته شدهاند و دو بمب دیگر هم در نزدیکی محل انفجارها پیدا شده... به نظر دوستان کار چه گروهیست؟
من فکر نمیکنم کار اسلامیها باشد . نه اینکه نمیتوانند در آمریکا چنین کاری بکنند بلکه از این میترسند که آمریکا پدرشان را درآورد.از 11 سپتامبر بدجوری به غلط کردم افتادهاند.
Anarchy
04-15-2013, 09:56 PM
نه با بزرگ کردنِ خواهرم مشکلی نداشتم و دوستش هم میداشتم(و دارم) .این ناتوانی در ارتباط و دوستی با بچهها چند سالی هست در من پدیدار گشته.
خودت چطور آنارشی جان؟ چه چیزی از بچهها سبب میشود که بچهها را دوست داشته باشی؟
منظورم این بود که چون سختی بزرگ کردن یک نفر دیگه رو حس کردید شاید به طور ناخود آگاه این حس رو در شما به وجود آورده که دردسر بزرگی هست و این قبیل مسائل !! صرفا به عنوان یک فرض گفتم...
در مورد خودم حقیقتش نمیدونم...شاید احساس میکنم جریان یک زندگی جدید رو دارم میبینم و اون علاقه به جاودانگی که در ذات بشر هست، اینکه مراحل شکل گیری شخصیت و روحیات یک انسان رو میتونم دنبال کنم ، شاید حس اینکه دارم همذات پنداری میکنم با اون بچه و اینکه بدونم چی شد که من اینی شدم که الان هستم و شاید اینکه دلم برای خودم و عمری که گذشته تنگ میشه:e417: !! زیاد شاید منطقی نباشه اما این مسائلی هست که از ذهنم میگذره...
Dariush
04-15-2013, 11:56 PM
جستارِ زنستیزی عفونی برای چه بسته شد؟
Russell
04-16-2013, 12:10 AM
جستارِ زنستیزی عفونی برای چه بسته شد؟
نمیدانم داریوش جان،کار خود امیر گرامی یا مهربد باید باشد احتمالا.بگمانم باید منتظر بازگشتشان بمانیم.
اگر مطلبی میخواهی بنویسی داریوش جان بگو باز کنم جستار را موقتا تا دوستان بیایند بفهمیم چه بوده داستان.
Ouroboros
04-16-2013, 12:13 AM
نمیدانم داریوش جان،کار خود امیر گرامی یا مهربد باید باشد احتمالا.بگمانم باید منتظر بازگشتشان بمانیم.
اگر مطلبی میخواهی بنویسی داریوش جان بگو باز کنم جستار را موقتا تا دوستان بیایند بفهمیم چه بوده داستان.
کار من که نبوده، احتمالا ادمین چنان تصمیمی گرفته. :e108:
Dariush
04-16-2013, 12:16 AM
نه عزیز، میخاستم همان عکسی که در جستار گیسخندها گذاشتهام ابتدا آنجا بگذارم دیدم بسته است کنجکاو شدم گفتم نکند به خاطر بحثهاییست که این چند وقت پیش آمده.
Russell
04-16-2013, 12:23 AM
کار من که نبوده، احتمالا ادمین چنان تصمیمی گرفته.
از این جهت گفتم که قبلا مهربد و خودت پیشنهاد داده بودید برای آرام شدن مدتی آنها را تعطیل کنیم.البته باز هم در نظرم دور از ذهن بود ولی تنها چیزی بود که به نظرم میامد.
ادمین هم بالاخره باید یک توضیحی چیزی بدهد نمیشود که همینطوری ببندد تاپیک را.من بازش میکنم تا بعد ببینیم داستان چیست.
کافر_مقدس
04-16-2013, 12:49 AM
فکر کن تا موقعی که نوزاده باید پوشک گُهی عوض کنی !
بعد که بزرگتر شد باید بری کون گُهی تمیز کنی !
بعد که به دوران بلوغ رسید باید بری گه کاری هاشو جمع کنی !
بعد که بالغ شد باید همش حواصت باشه یه وقتی گه بالا نیاره !
دست آخر هم یه گهی میزنه که نمیدونی چه گُهی بخوری که گهشو جمع کنی !
تازه اگر ننه اش آدمی گُهی نباشه و گه نزنه به زندگیت !
کلن گه تو گهی هست بچه دار شدن !عجب گه تو گهی شد ! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/1.gif
صراحت کلامت توی حلقم !http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/2.gif
Ouroboros
04-16-2013, 07:17 AM
به احتمال بسیار قوی ریشههای فرگشتیکی دارد، در شرایطی که فرزندان شما برای زنده ماندن نیاز به مراقبت مداوم و فداکاری بیوقفهی والدین خود دارند شانس ِ بقای اصلح آنان که به کودکان علاقهی بسیار دارند از دیگران بیشتر میشود. غریزهی نگهداری و مراقبت از کودکان در بیشینهی پستانداران چنان قویست که شما بچهی دیگر حیوانات را هم «بامزه» و «زیبا» و «دوستداشتنی مییابید و میخواهید آنها را تیمار بکنید، و ما میبینیم که در باغ وحشها بسیاری اوقات یک گونه جاندار، نوزاد یکی دیگر را به سرپرستی میگیرد:
1692
1693
Mehrbod
04-16-2013, 09:59 AM
از این جهت گفتم که قبلا مهربد و خودت پیشنهاد داده بودید برای آرام شدن مدتی آنها را تعطیل کنیم.البته باز هم در نظرم دور از ذهن بود ولی تنها چیزی بود که به نظرم میامد.
ادمین هم بالاخره باید یک توضیحی چیزی بدهد نمیشود که همینطوری ببندد تاپیک را.من بازش میکنم تا بعد ببینیم داستان چیست.
درود,
کار من هم نبوده!
ما اینجا تنها Vice Admin را داشتیم که پس از شاید یک سال همگاه[1] شده بود و میتواند کار او بوده باشد.
----
1. ^ Hamgâh || همگاه: آنلاین Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Online), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86) online
Mehrbod
04-16-2013, 10:35 AM
:e032: شنیدنش برای من شیرین هست !! شاید فرگشت من رو هم مجبور به همچین چیزی کرد یک زمانی:e106:
ما که دیر رسیدیم به این شب نشینی, ولی این گرایش به بچهدار شدن بمانند «دندان» خرد میماند, یک سنی که گذشت به نگرم خودکار میژیراید[1] و شما بچه میخواهید (:
من خودم از بچهها یک کَمکَی خوشم میاید, باهاشان میانهیِ خوبی هم دارم, بویژه پسربچهها.
ولی برای خودم این اندازه برای زندگی ام کار و برنامه دارم که گمان نمیکنم هرگز زمان آسودگی برای بچهدار شدن داشته باشم. نکته در
بخش مالی داستان یا نگهداری خودِ بچه نیست, بگوییم مادر و پرستار و ... آنجا باشند و نیاز به هیچ کاری از سوی من نرود, همچنان
خویشکاریای[2] میماند که با بچهدار شدن بر پدر و مادر بایسته میشود, مانند زمان گذاشتن برای او و آموختن آروینها[3] و هزار و یک چیز دیگر.
----
1. ^ Žirudan || ژیرودن: فعال کردن fa.wiktionary.org (http://fa.wiktionary.org/wiki/%DA%98%DB%8C%D8%B1%D8%A7), ⚕Heydari (http://aramis.obspm.fr/~heydari/dictionary/index.php?formSearchTextfield=%DA%98%DB%8C%D8%B1%D 8%A7&formSubmit=Search&showAll=1) to activate
2. ^ xwiš+kâr+i{pasvand}::Xwiškâri || خویشکاری: وظیفهشناسی; انجام کار درست MacKenzie proper function
3. ^ Ârvin || آروین: تجربه Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Experience), fa.wiktionary.org (http://fa.wiktionary.org/wiki/%D8%A2%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86), Dehxodâ (http://loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-3e48b3231d2b4167959c1ac78537338c-fa.html) experience
Dariush
04-16-2013, 10:48 AM
ما که دیر رسیدیم به این شب نشینی, ولی این گرایش به بچهدار شدن بمانند «دندان» خرد میماند, یک سنی که گذشت به نگرم خودکار میژیراید[1] و شما بچه میخواهید (:
من خودم از بچهها یک کَمکَی خوشم میاید, باهاشان میانهیِ خوبی هم دارم, بویژه پسربچهها.
ولی برای خودم این اندازه برای زندگی ام کار و برنامه دارم که گمان نمیکنم هرگز زمان آسودگی برای بچهدار شدن داشته باشم. نکته در
بخش مالی داستان یا نگهداری خودِ بچه نیست, بگوییم مادر و پرستار و ... آنجا باشند و نیاز به هیچ کاری از سوی من نرود, همچنان
خویشکاریای[2] میماند که با بچهدار شدن بر پدر و مادر بایسته میشود, مانند زمان گذاشتن برای او و آموختن آروینها[3] و هزار و یک چیز دیگر.
----
1. ^ Žirudan || ژیرودن: فعال کردن fa.wiktionary.org (http://fa.wiktionary.org/wiki/%DA%98%DB%8C%D8%B1%D8%A7), ⚕Heydari (http://aramis.obspm.fr/~heydari/dictionary/index.php?formSearchTextfield=%DA%98%DB%8C%D8%B1%D 8%A7&formSubmit=Search&showAll=1) to activate
2. ^ xwiš+kâr+i{pasvand}::Xwiškâri || خویشکاری: وظیفهشناسی; انجام کار درست MacKenzie proper function
3. ^ Ârvin || آروین: تجربه Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Experience), fa.wiktionary.org (http://fa.wiktionary.org/wiki/%D8%A2%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86), Dehxodâ (http://loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-3e48b3231d2b4167959c1ac78537338c-fa.html) experience
من فکر میکنم این علاقهی ما به فرزند داشتن به سببِ میلِ ذاتیمان به جاودانگی است.طوری که انگار اگر ما میمیریم اما فرزندمان هست و همچنان اثری از ما در زندگی وجود دارد.من خودم هم اگر روزی بخواهم بچهدار شوم شاید به این دلیل باشد.
Soheil
04-16-2013, 11:53 AM
یعنی ممکنه واقعا مسلمان شده باشه؟
بازگشت به حقیقت (http://forum.hammihan.com/thread65306.html)
با سلام
خدمت همه دوستان عزیزی که نگران بودند و احیانا سؤالی برایشان پیش آمده است!
نمی توانم در این باره برای دوستان گرامی توضیح دهم و فقط در همین حد عرض می کنم که تأثیر عشق بود و معجزه ای که در زندگی ام به واسطه ائمه رخ داده است و بیش از این نمی توانم حرفی بزنم!!
پ.ن: مسلما تغییراتی که در من ایجاد شده تأثیر این سایت و برخی مسلمان نماهای این سایت که آشنای دوستان هستند نبوده است و خواستم عرض کنم که یک وقت به خودشان نگیرند!
Ouroboros
04-16-2013, 12:04 PM
میشود با کمی آسانگیری ادعا کرد همهی میل مرد به سکس چیزی فراتر از اشتیاق او برای تولید مثل و «بچهدار شدن» نیست. اخیرا میخواندم که طبق یک تحقیق جدیدی که انجام شده مردان بخاطر بیبچگی بیشتر از زنها افسرده میشوند و احساس ناقص بودن میکنند(منبع (http://www.salon.com/2013/04/03/study_men_more_likely_than_women_to_be_depressed_o ver_childlessness/))، حتی شدت و میزان حسادت به اشخاص بچهدار در میان آنها بیشتر از زنان بوده! من خودم خیلی دوست دارم یک بچهی کوچولو داشته باشم و او را بزرگ بکنم، به گمانم توانایی مالی و زمانی و ... آنرا هم دارم ولی خُب با شرایط فعلی جهان و مردستیزی افسارگسیختهای که در جریان است به مردان مجرد سرپرستی بچهها را نمیدهند و میترسند به او «تجاوز» بکنید یا هرچه... :e403::e40f:
Dariush
04-16-2013, 12:04 PM
به گرایند خیلی بالا ایشان تهدید شدهاند و اینها در اثرِ همان تهدیدهاست.و یا اینکه دستگیر شدهاند.خودِ آن پستِ نخست نیز به نظرم دارد علامت میدهد که از روی اجبار دارم چنین میگویم:
به نام خدا
اشهد ان لا اله الّا الله
اشهد ان محمداً رسول الله
اشهد ان علیاً ولی الله
حرفی ندارم! از همه دوستانی که در مطالبم به آنها و عقایدشان توهین شد،
عذر می خواهم.
کاش می توانستم تمام مطالبی که در ضدیت با اسلام نوشته ام را پاک کنم.
خدای مهربان همه را به راه راست هدایت کند.
من برای اینکه واقعا مسلمان شده باشد تنها ده درصد احتمال قائلم.
Mehrbod
04-16-2013, 12:40 PM
من فکر میکنم این علاقهی ما به فرزند داشتن به سببِ میلِ ذاتیمان به جاودانگی است.طوری که انگار اگر ما میمیریم اما فرزندمان هست و همچنان اثری از ما در زندگی وجود دارد.من خودم هم اگر روزی بخواهم بچهدار شوم شاید به این دلیل باشد.
چنانکه وودی آلن بزیبایی گفته بود:
I don't want to achieve immortality through my work... I want to achieve it through not dying.
من هم نمیخواهم ازراه بچههایم (ژن) جاودانه شوم! (:
میشود با کمی آسانگیری ادعا کرد همهی میل مرد به سکس چیزی فراتر از اشتیاق او برای تولید مثل و «بچهدار شدن» نیست. اخیرا میخواندم که طبق یک تحقیق جدیدی که انجام شده مردان بخاطر بیبچگی بیشتر از زنها افسرده میشوند و احساس ناقص بودن میکنند(منبع (http://www.salon.com/2013/04/03/study_men_more_likely_than_women_to_be_depressed_o ver_childlessness/))، حتی شدت و میزان حسادت به اشخاص بچهدار در میان آنها بیشتر از زنان بوده! من خودم خیلی دوست دارم یک بچهی کوچولو داشته باشم و او را بزرگ بکنم، به گمانم توانایی مالی و زمانی و ... آنرا هم دارم ولی خُب با شرایط فعلی جهان و مردستیزی افسارگسیختهای که در جریان است به مردان مجرد سرپرستی بچهها را نمیدهند و میترسند به او «تجاوز» بکنید یا هرچه... :e403::e40f:
دستخوش, به مردانِ تنها سرپرستی کودک هم نمیدهند!؟
به نگر من که اگر کسی در سرتاسر جهان شایستهیِ بچهدار شدن باشد هموندان[1] همین انجمن هستند که نه تنها بچهداری بر ایشان شایسته, که بایسته هم هست!
هر چه آدم نادان و نابخرد و جزمی است میبینیم ٤ تا بچه پسمیاندازد, هر چه آدم فرهیخته و باهوش و درخوره میبینم بدستآویز بچهداری سخته, خویشکاری[2] میخواهد, ... از زیر بارِ آن میگریزد!
----
1. ^ ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/Member), Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-ccbd9c1f56c549cdb0ebb8c9398b29af-fa.html) member
Ouroboros
04-16-2013, 01:30 PM
دستخوش, به مردانِ تنها سرپرستی کودک هم نمیدهند!؟
بستگی به کشور دارد، اما در آنجاها هم که ایراد قانونی ندارد باز چندین برابر ِ همان ِ زنان مجرد پیش پای مرد مجرد سنگاندازی میشود. این کشورها به مردان مجرد اجازهی گرفتن سرپرستی بچه را میدهند(و بسته به آنکه آیا کشور محل اقامت فعلی شما اجازهی سرپرستی بینالمللی میدهد یا نه میتوانید از طریق موسسات مربوطه اقدام بکنید و از یکی از این کشورها بچه بگیرید):
Guatemala
Russia
Kazakhstan
Belarus
Bulgaria
Poland
India
Vietnam
Cambodia
باقی کشورها مردان مجرد را اصلا وارد لیست نمیکنند، و مثلا اگر از اتحادیه اروپا هستید(که قحطی بچه است و لیست انتظار هزار کیلومتری درازا دارد!)باید آنرا بکلی فراموش بکنید! در آمریکا گویا مردان مجرد هم میتوانند از طریق سیستم «Foster care»سرپرست بشوند، اما در صورت نداشتن حتی یک برگ جریمه و سپری کردن دوازده خان هرکول... من فقط یک مورد شنیدهام که مرد مجردی توانسته از بلغارستان بچه بگیرد، آنهم «مجرد» نبوده، بلکه در رابطهای گی بوده که دولت به عنوان ازدواج به رسمیت نمیشناخته، و چند برابر بیشتر از روال عادی کار صبر کرده و طی یک سال پنج بار به آن کشور سفر کرده و ...
undead_knight
04-16-2013, 03:16 PM
هر چیزی که در حیواناتی به جز انسان موجود باشه قطعا ریشه فرگشتیک داره،اگر فقط در انسان موجود باشه شاید ریشه فرگشتیک داشته باشه;)
نظر داوکینز این هست که نه تنها فرم صورت بلکه بسیاری از کارهایی که بچه میکنه نتیجه فرگشت هست تا پدر و مادر بیشتر دوستش داشته باشند و بنابراین شانس انتقال زنش بیشتر بشه،یک نوع فریب کاری ژنتیکی:))
sonixax
04-16-2013, 03:30 PM
به گرایند خیلی بالا ایشان تهدید شدهاند و اینها در اثرِ همان تهدیدهاست.و یا اینکه دستگیر شدهاند.خودِ آن پستِ نخست نیز به نظرم دارد علامت میدهد که از روی اجبار دارم چنین میگویم:
من برای اینکه واقعا مسلمان شده باشد تنها ده درصد احتمال قائلم.
شیشه نوشابه ؟!
Alice
04-16-2013, 03:31 PM
"اگر" هر چیزی که در میان آدمیان «فراگیر» باشد خاستگاه فرگشتیک داشته ، بنمونه من همین
چند ماه پیش گواهینامه گرفتم ولی هنوزم در رانندگی کمی «شوت» میزنم ؛ چون هوش
فضایی مردان برروی هم از زنان بالاتر است ! :e40a:
(هوش فضایی = ابزار شکار در گذشته برای مردان)
undead_knight
04-16-2013, 03:35 PM
گمونم در راستای مبارزه با آندد نایت باشه:e420:
i'm invincible :))
ببین همچنان میتونم از شکلک های خودم استفاده کنم:))
بهمنیار
04-16-2013, 04:03 PM
این جور که پیداست همه به سوی گفتگوهای اورتیک کشیده شده اند اگر زحمتی نیست کسی به مهر چامه را تفسیری ارورتیک نماید :e105:
چه دختری،چه چیزی،
دست می کنه تو دیزی،
گوشتارو در میاره،
نخودارو جاش میزاره،
دهن آقاش میزاره،
دیزی که در نداره،
خاله خبر نداره.
(http://sarapoem.persiangig.com/link7/fgdfgee.htm)
پیک آموزشی PEYKE AMUZESHI - شعر هاوترانه های بومی ومحلی(فولکلور) (http://akhlaghenik.blogfa.com/post-124.aspx)
بهمنیار
04-16-2013, 04:05 PM
چرا ما نام های انگلیسی را نباید برگردان نمی کنیم؟
این را گفته اید که هر بار که زورشان می رسیده طهران و هنگامی که بی زور بوده اند تهران نوشته می شده است.
از دیدگاه من درست نیست، به نگر من گاهی پرسش های فلسفی پیش کشیده می شود که برای این که از گزند این پرسش ها در امان باشند شیوه نوشتن را دگرگون می سازنند. نمونه ی آن نام های ساخته شده با الله است که اکنون به اله دگرگون شده است زیرا با نوشتن اله دیگر ناگزیر نیستند که پاسخ دهند برای نمونه چرا نام پدر محمد عبدالله است. پاسخ آن ها می شود که عبدالله به این ریخت عبداله نوشته می شود. هر چند این گونه نوشتن بر رحمت الله هم کارگر افتاده و آن نیز به رحمت اله دگرگون می گردد.
حالا اگر جاکوب نیز یعقوب برگردان شود. خوب برای بسیاری روشن می شود که مسیحیان نیز همین پیامبران را دارند و نام بچه های خویش را از روی همین نام ها برمی دارند. به سخن دیگر آیا همسانی این دین های ابراهیمی بیش از پیش آشکار می شود؟ و باید این نام ها برگردان شده یا نه؟
Dariush
04-16-2013, 04:18 PM
بستگی به کشور دارد، اما در آنجاها هم که ایراد قانونی ندارد باز چندین برابر ِ همان ِ زنان مجرد پیش پای مرد مجرد سنگاندازی میشود. این کشورها به مردان مجرد اجازهی گرفتن سرپرستی بچه را میدهند(و بسته به آنکه آیا کشور محل اقامت فعلی شما اجازهی سرپرستی بینالمللی میدهد یا نه میتوانید از طریق موسسات مربوطه اقدام بکنید و از یکی از این کشورها بچه بگیرید):
Guatemala
Russia
Kazakhstan
Belarus
Bulgaria
Poland
India
Vietnam
Cambodia
باقی کشورها مردان مجرد را اصلا وارد لیست نمیکنند، و مثلا اگر از اتحادیه اروپا هستید(که قحطی بچه است و لیست انتظار هزار کیلومتری درازا دارد!)باید آنرا بکلی فراموش بکنید! در آمریکا گویا مردان مجرد هم میتوانند از طریق سیستم «Foster care»سرپرست بشوند، اما در صورت نداشتن حتی یک برگ جریمه و سپری کردن دوازده خان هرکول... من فقط یک مورد شنیدهام که مرد مجردی توانسته از بلغارستان بچه بگیرد، آنهم «مجرد» نبوده، بلکه در رابطهای گی بوده که دولت به عنوان ازدواج به رسمیت نمیشناخته، و چند برابر بیشتر از روال عادی کار صبر کرده و طی یک سال پنج بار به آن کشور سفر کرده و ...
به زنان مجرد چه؟ به آنان میدهند؟
Ouroboros
04-16-2013, 04:41 PM
به زنان مجرد چه؟ به آنان میدهند؟
بله بسیار راحتتر : http://www.secondact.com/2011/06/being-single-is-no-barrier-to-adopting-a-child (http://www.secondact.com/2011/06/being-single-is-no-barrier-to-adopting-a-child/)
علاوه بر اینکه امکان آن فراهم است، نرمهای اجتماعی هم به سود آنها حرکت میکند، و تازه زنها رحم هم دارند و هر وقت که خواستند میتوانند باردار بشوند(از بانک اسپرم و ...)، مردان گزینهی مشابهی ندارند! البته یک مقالهای میخواندم دربارهی اینکه گویا برخی مردان غربی میروند به کشورهای فقیر جهان سومی، ۹ ماه یک زنی را استخدام میکنند تا بچهشان را حمل بکند و سپس بچه را برمیدارند و به کشورشان برمیگردند! آنرا پیدا نمیکنم اکنون..
Dariush
04-16-2013, 04:48 PM
گویا باید واقعا رید به آن دموکراسی و آن حقوقِ بشر و احترام به کرامتِ انسانی ! توهین از این بالاتر هم میشود؟
دوستانِ فمنیستِ ما نظرشان چیست در این مورد؟
Mehrbod
04-16-2013, 05:04 PM
گویا باید واقعا رید به آن دموکراسی و آن حقوقِ بشر و احترام به کرامتِ انسانی ! توهین از این بالاتر هم میشود؟
دوستانِ فمنیستِ ما نظرشان چیست در این مورد؟
از چه دیدگاهی دوست دارید سفسته کنم برایتان داریوش جان؟ (:
از دیدگاه آماری:
خب ببینید ... نخست اینکه اینها آمار درستی که نیست, باید دید که این آمار دقیقا تحت چه شرایطی و
چگونه و کجا و چه سالی و بدست چه سازمانی و زیرنظر کدام سازمان دیگری جمع آوری شده است و چه اندازهstatistical significance
دارد, سپس باید این مشابه این آمار را با آمار زنانی که موفق به گرفتن سرپرستی کودک شدهاند (آنهم با دانستن اینکه دقیقا تحت چه
شرایطی و چگونه و کجا و چه سالی و بدست چه سازمانی و زیرنظر چه سازمان دیگری و ...) را گرفته و مقایسه کرد تا به نتیجه درستی رسید,
و اینکه کلا فراموش نکنید سرپرستی کودکان یک پدیده نویی هست و طبیعیه که قانونا و دقیقا 50-50 نباشد و شما باین این فاکتورها را هم لحاظ بفرمایید!!
از دیدگاه توسل به common sense:
خب ببینید مردان ذاتا بیشتر تجاوز میکنند دیگر ('آمارش' را هم داریم) که خب روشنه قانونا نباید به مردهای تنها سرپرستی دارد, درست نمیگم؟
از دیدگاه همینه که هست:
همینه که هست!
از دیدگاه سکوت:
Mehrbod
04-16-2013, 05:07 PM
چرا ما نام های انگلیسی را نباید برگردان نمی کنیم؟
این را گفته اید که هر بار که زورشان می رسیده طهران و هنگامی که بی زور بوده اند تهران نوشته می شده است.
از دیدگاه من درست نیست، به نگر من گاهی پرسش های فلسفی پیش کشیده می شود که برای این که از گزند این پرسش ها در امان باشند شیوه نوشتن را دگرگون می سازنند. نمونه ی آن نام های ساخته شده با الله است که اکنون به اله دگرگون شده است زیرا با نوشتن اله دیگر ناگزیر نیستند که پاسخ دهند برای نمونه چرا نام پدر محمد عبدالله است. پاسخ آن ها می شود که عبدالله به این ریخت عبداله نوشته می شود. هر چند این گونه نوشتن بر رحمت الله هم کارگر افتاده و آن نیز به رحمت اله دگرگون می گردد.
حالا اگر جاکوب نیز یعقوب برگردان شود. خوب برای بسیاری روشن می شود که مسیحیان نیز همین پیامبران را دارند و نام بچه های خویش را از روی همین نام ها برمی دارند. به سخن دیگر آیا همسانی این دین های ابراهیمی بیش از پیش آشکار می شود؟ و باید این نام ها برگردان شده یا نه؟
عبدالله را عبداله میکنند؟ :))
نام ویژه را نمیترزبانند[1], خواه انگلیسی خواه عربی, خواه کارکردِ سیاسی داشته باشد خواه نه!
----
1. ^ tar+zabânidan::Tarzabânidan <— Tarzabândan || ترزبانیدن: ترجمه کردن to translate
Ouroboros
04-16-2013, 05:09 PM
البته یک مقالهای میخواندم دربارهی اینکه گویا برخی مردان غربی میروند به کشورهای فقیر جهان سومی، ۹ ماه یک زنی را استخدام میکنند تا بچهشان را حمل بکند و سپس بچه را برمیدارند و به کشورشان برمیگردند! آنرا پیدا نمیکنم اکنون..
یافتم (http://rhrealitycheck.org/article/2010/06/11/stateless-babies-legal-ethical-human-rights-issues-raised-growth-global-surrogacy-india/#comment-43792). اما با کمال دلسردی این (http://www.news.com.au/breaking-news/world/india-tightens-surrogacy-laws/story-e6frfkui-1226557108954) را هم پیدا کردم،
که برطبق آن سوروگسی هم دیگر یک گزینه نیست، اگر مرد مجرد یا گی هستید..
undead_knight
04-16-2013, 06:24 PM
در آمریکا گویا مردان مجرد هم میتوانند از طریق سیستم «Foster care»سرپرست بشوند، اما در صورت نداشتن حتی یک برگ جریمه و سپری کردن دوازده خان هرکول...
A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on ;)
بسته به قانون ایالت اینکه چه جرمی باعث میشه سرپرستی تعلق نگیره فرق میکنه ولی آش به این شوری ها هم نیست:)
All adult household members must have a criminal background check (http://www.summitkids.org/FosterCareAdoptionKinship/FosterCareAdoptionFAQs/tabid/75/Default.aspx)
یا تعریف "بالغ"جدیدا تغییر کرده یا اینکه... :))
البته برای اطلاعات بیشتر این هم بد نیست:
Protection from Race, Color, and National Origin Discrimination in Adoption and Foster Care (http://www.hhs.gov/ocr/civilrights/resources/specialtopics/adoption/)
و بعد با همه این احوال به آمار همین آمریکا یک نگاهی بکنیم:
% Single Male = 5.5
% Single Female= 22.7
Adoption Statistics | Statistic Brain (http://www.statisticbrain.com/adoption-statistics/)
نمیتونند یا "نمیخواند"؟! :)
Ouroboros
04-16-2013, 06:52 PM
A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on ;)
بسته به قانون ایالت اینکه چه جرمی باعث میشه سرپرستی تعلق نگیره فرق میکنه ولی آش به این شوری ها هم نیست:)
یا تعریف "بالغ"جدیدا تغییر کرده یا اینکه... :))
البته برای اطلاعات بیشتر این هم بد نیست:
Protection from Race, Color, and National Origin Discrimination in Adoption and Foster Care (http://www.hhs.gov/ocr/civilrights/resources/specialtopics/adoption/)
و بعد با همه این احوال به آمار همین آمریکا یک نگاهی بکنیم:
% Single Male = 5.5
% Single Female= 22.7
0. متهم کردن من به «دروغگویی» و نادیده گرفتن احتمال اینکه شاید اشتباه میکردهام، شاید با تحقیق کمی دربارهی قوانین آمریکا سخن گفتهام و ... سطح رقتانگیزیست از رذالت که تنزل شما به آن چیزی در ذهن ما باقی نمیگذارد بجز یک علامت تعجب، که البته آنهم زیاد مهم نیست.
1. اکنون توضیح بدهید اینها که آوردید کجای حرفهای مرا باطل میکند؟ منهم گفتم که مردان مجرد در آمریکا میتوانند سرپرستی بچهها را برعهده بگیرند و منع قانونی ندارد، اما بسیار دشوار است. بیشتر موسسههایی که خدمات سرپرستی(بجز سیستم فاستر منظورمان است)بچه را انجام میدهند خصوصی هستند، برخی از آنها مردان مجرد را رد میکنند، برخی دیگر مشکلی ندارند اما اولویت آنها را بسیار پائین قرار میدهند و از همه مهمتر، انواع دیگر بچهدار شدن هم برای مردان ممکن نیست، من میشناسم مردی را که مدتی برای سرپرستی توافقی پرس و جو میکرد و نتوانست کسی را پیدا بکند که حاضر باشد بچهی خود را به یک مرد تنها بسپرد و ... اروپا هم که همهی موسسات خصوصی هستند و چند جایی که ما دیدهایم به ریش مرد مجرد میخندند و زوج ِ ایدهآل هم ولمعطل است و باید چند سالی در انتظار باشد ...
2. هنوز هم میبینیم که چطور وقتی پای مسائل مردان به میان میرسد شما احتمال «خودشان نمیخواهند» را پیش میکشید، اما وقتی مسئلهی حضور زنان در سیاست مطرح میشود آنرا به اعتبار نمیشناسید. من اما مثل شما فاقد صداقت فکری نیستم و میپذیرم که به احتمال بالا درخواست مردان مجرد دگرجنسگرا برای سرپرست بچهها شدن میتواند کمتر از همان ِ زنان باشد و در این آمار موثر، اما همچنان به تاثیر فرهنگی که در آن گاهی مردان در زمین بازی پارکها به چشم دشمن نگریسته میشوند(مثل این (http://www.blogher.com/father-year-or-creepy-man-playground))را در دشواریهایی که مردان مجرد برای سرپرستی بچه با آن روبرو میشوند دخیل میدانم.
Dariush
04-16-2013, 07:02 PM
مهربد جان ، فکر این شکلیاش را میکردی؟ "چون مردان کمتر میل به سرپرستی دارند باید چنان قوانین کثیفی وضع شود! و چنان نتیجهگیریهایی شود".اما وقتی ما میپرسیم که چرا زنان در علم و دانش هیچ نکردند و وقتی بخواهیم دلیل را "نخواستنِ آنها" عنوان کنیم باید چماقِ قوانین ضدِ زنِ کیهانی(!) و گیتیشمول بخورد بر فرقِ سرمان!
صداقت را احساس میکنید؟
Newton
04-16-2013, 10:39 PM
یا حضرت فیل
نام کاربریم رنگین کمانی شده
کسی میدونه برای چی؟:e522:
sonixax
04-16-2013, 10:40 PM
یا حضرت فیل
کسی میدونه برای چی؟
سیستم ترول یاب تارنما شما را ترول تشخیص داده !
Ouroboros
04-16-2013, 10:40 PM
یا حضرت فیل
کسی میدونه برای چی؟
برای خاطر ترول زیاد. :e414:
Newton
04-16-2013, 10:43 PM
حالا این بده یا خوب
یعنی رنگین کمانی شدو نام کاربری
منفی محسوب میشه یا مثبت؟:e11b:
ترول یعنی چه؟
ولی عمدی مکر تارنما سیستم وحی داره؟
Dariush
04-16-2013, 11:12 PM
دوستانِ گرامی، من میروم دمی بیاسایم، سرسام گرفتیم از بس مغلطه شنیدیم و به شعورمان توهین شد، حملههای شخصی هم که از جایی مثلِ اینجا هیچ انتظارش را نداشتم، جای خود دارند.روزِ خوبی بود، شب بر شما خوش:e306:
sonixax
04-16-2013, 11:22 PM
حالا این بده یا خوب
یعنی رنگین کمانی شدو نام کاربری
منفی محسوب میشه یا مثبت؟
ترول یعنی چه؟
ولی عمدی مکر تارنما سیستم وحی داره؟
نه بد است ، نه خوب . هیچ محدودیتی هم در دسترسیتان ایجاد نمیکند . فقط باعث میشود سایرین بدانند شما از هز 10 تا پستی که میفرسیتید 10 تایش ترول است !
ترول (اینترنت) - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%28%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8% AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%29)
Ouroboros
04-16-2013, 11:31 PM
دوستان منهم بروم بخوابم، شب همگی خوش. :e108:
Angela
04-16-2013, 11:42 PM
این فیلترشکن دهن منو سرویس کرد, هر صفحه رو باید هزار بار رفرش بزنم.
خوشا بحالتون کسانی که فیلترشکن لازم ندارید...
sonixax
04-16-2013, 11:47 PM
خوشا بحالتون کسانی که فیلترشکن لازم ندارید...
زمان ما اصولن ISP ها فیلتر نمیکردند ! اگر هم میکردند با یک Phproxy و یک هوست رایگان همه چیز ردیف میشد !
ولی الان گویا خیلی شرایط برای دوستان ساکن ایران سخت شده !
یکی از راههای کم هزینه دور زدن فیلترینگ و البته سرعت بالا (دانلود) استفاده از سرویس های اینترنتی ماهواره ای یک طرفه هستش .
Newton
04-17-2013, 01:54 AM
نه بد است ، نه خوب . هیچ محدودیتی هم در دسترسیتان ایجاد نمیکند . فقط باعث میشود سایرین بدانند شما از هز 10 تا پستی که میفرسیتید 10 تایش ترول است !
ترول (اینترنت) - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%28%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8% AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%29)
این عین نامردی
اوباش اینترنتی یا ترول در اصطلاح اینترنتی به افرادی گفته میشود که به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهینآمیز هستند.
اوباش اینترنتی معمولاً در فروم ها یا وب سایت های کاربر-محور پیامهایی ارسال میکند که حاوی مطالب ناراحت کننده یا توهینآمیز است. در حالی که در یک جمع اینترنتی کاربرانی با حسن نیت بحثی را دنبال میکنند، اوباش اینترنتی با تحریک سایرین، به دنبال متشنج کردن فضا هستند.
من فکر نکنم از این کارها کرده باشم
ولی همین رنگ رو دوست دارم بالاخره تروریست نشدیم ترولیست شدیم
به قولی خواستیم پیامبر بشیم شدیم خاخام
Mehrbod
04-17-2013, 02:02 AM
من که با این رنگبازیها و برچسبزدنها - با پوزش از نیروانا و یاسی ((: - به کاربران مخالفم, ولی خوشرنگه اسپاگتیایش!
من که با این رنگبازیها و برچسبزدنها - با پوزش از نیروانا و یاسی ((: - به کاربران مخالفم, ولی خوشرنگه اسپاگتیایش!
مخالف بودن از سر و رویت میبارد مهربد جان:دی
SAMKING
04-17-2013, 02:17 PM
راستی امروز تو دانشگاه همه میگفتن زلزله سیستان،
زلزله نبوده آزمایش اتمی بوده!!
بنگرتون امکانش هست؟
sonixax
04-17-2013, 02:27 PM
راستی امروز تو دانشگاه همه میگفتن زلزله سیستان،
زلزله نبوده آزمایش اتمی بوده!!
بنگرتون امکانش هست؟
٧٠٨ ریشتر انرژی كه آزاد میكند بیشتر از انفجار ده ها یا شایدصدها بمب اتمیست !
عمقش هم ٩٠ كیلومتر زیر زمین بوده ! فكر نكنم از نظر فنی با تكنولوژی فعلی امكان رسیدن به آن عمق وجود داشته باشد !
SAMKING
04-17-2013, 02:40 PM
٧٠٨ ریشتر انرژی كه آزاد میكند بیشتر از انفجار ده ها یا شایدصدها بمب اتمیست !
عمقش هم ٩٠ كیلومتر زیر زمین بوده ! فكر نكنم از نظر فنی با تكنولوژی فعلی امكان رسیدن به آن عمق وجود داشته باشد !
انفجار اتمی میتونه باعث بشه انرژی که در گسل جمع شده یکهو آزاد بشه و زمین لرزه به وجود بیاد؟
sonixax
04-17-2013, 02:57 PM
انفجار اتمی میتونه باعث بشه انرژی که در گسل جمع شده یکهو آزاد بشه و زمین لرزه به وجود بیاد؟
نمیدونم !!
Theodor Herzl
04-17-2013, 04:45 PM
این بحث فمینیسم واقعا خسته کننده شده است، بیایید یک مدت این موضوع را ول کنیم و مثل قبل خشتک محمد را به سرش کشیده و آن ۱۲ امام تازی را سکه یک پول کنیم.:why:
Mehrbod
04-17-2013, 04:52 PM
این بحث فمینیسم واقعا خسته کننده شده است، بیایید یک مدت این موضوع را ول کنیم و مثل قبل خشتک محمد را به سرش کشیده و آن ۱۲ امام تازی را سکه یک پول کنیم ، کمی هم اتحاد ایجاد میشود:why:
این گلایهها که این بحث خستهکننده شده آن بحث خستهکننده شده هم خستهکننده شده.
ستیز با اسلام جاییکه همه بیدین هستند هم بسی خستهکننده است.
undead_knight
04-17-2013, 05:36 PM
مهربد جان ، فکر این شکلیاش را میکردی؟ "چون مردان کمتر میل به سرپرستی دارند باید چنان قوانین کثیفی وضع شود! و چنان نتیجهگیریهایی شود".اما وقتی ما میپرسیم که چرا زنان در علم و دانش هیچ نکردند و وقتی بخواهیم دلیل را "نخواستنِ آنها" عنوان کنیم باید چماقِ قوانین ضدِ زنِ کیهانی(!) و گیتیشمول بخورد بر فرقِ سرمان!
صداقت را احساس میکنید؟
so acquainted with straw man:))
مثل اینکه در تحریف سخنان هم مهارتتون کم نیست:))
من در مورد ایالت متحده آمریکا(اسم کاملش رو میگم تا دقیقا یادتون بمونه!)چند نکته رو عنوان کردم،هیچ چیزی در مورد سایر کشورها نگفتم،چون هم فرصت کافی برای پیدا کردن اطلاعات نداشتم و هم اینکه به راست بودن توضیحات شدیدا شک داشتم،خب به نظرم آمارهای دقیق از خاطره گویی خیلی بهتره:)
پس به چیزی ایراد گرفتم که در موردش اطمینان داشتم و در مورد چیزی که در اون زمان اطلاعی ندارم،نظری نمیدم،مثل اینکه با این روش مخالفید;)
undead_knight
04-17-2013, 05:49 PM
0. متهم کردن من به «دروغگویی» و نادیده گرفتن احتمال اینکه شاید اشتباه میکردهام، شاید با تحقیق کمی دربارهی قوانین آمریکا سخن گفتهام و ... سطح رقتانگیزیست از رذالت که تنزل شما به آن چیزی در ذهن ما باقی نمیگذارد بجز یک علامت تعجب، که البته آنهم زیاد مهم نیست.
oh that hurts؟!good:))
1. اکنون توضیح بدهید اینها که آوردید کجای حرفهای مرا باطل میکند؟ منهم گفتم که مردان مجرد در آمریکا میتوانند سرپرستی بچهها را برعهده بگیرند و منع قانونی ندارد، اما بسیار دشوار است. بیشتر موسسههایی که خدمات سرپرستی(بجز سیستم فاستر منظورمان است)بچه را انجام میدهند خصوصی هستند، برخی از آنها مردان مجرد را رد میکنند، برخی دیگر مشکلی ندارند اما اولویت آنها را بسیار پائین قرار میدهند و از همه مهمتر، انواع دیگر بچهدار شدن هم برای مردان ممکن نیست، من میشناسم مردی را که مدتی برای سرپرستی توافقی پرس و جو میکرد و نتوانست کسی را پیدا بکند که حاضر باشد بچهی خود را به یک مرد تنها بسپرد و ... اروپا هم که همهی موسسات خصوصی هستند و چند جایی که ما دیدهایم به ریش مرد مجرد میخندند و زوج ِ ایدهآل هم ولمعطل است و باید چند سالی در انتظار باشد ...
shall i teach you forever ؟! (http://onegoodmove.org/fallacy/exclus.htm)
وقتی گفته میشه برای مردان مجرد دشوار هست و در مورد زنان مجرد حرفی زده نمیشه(تا مخاطب به یک نتیجه گیری هدایت بشه) و هیچ آماری هم داده نمیشه و به خاطره گویی بسنده میشه قطعا چند جای کار میلنگه:))
2. هنوز هم میبینیم که چطور وقتی پای مسائل مردان به میان میرسد شما احتمال «خودشان نمیخواهند» را پیش میکشید، اما وقتی مسئلهی حضور زنان در سیاست مطرح میشود آنرا به اعتبار نمیشناسید. من اما مثل شما فاقد صداقت فکری نیستم و میپذیرم که به احتمال بالا درخواست مردان مجرد دگرجنسگرا برای سرپرست بچهها شدن میتواند کمتر از همان ِ زنان باشد و در این آمار موثر، اما همچنان به تاثیر فرهنگی که در آن گاهی مردان در زمین بازی پارکها به چشم دشمن نگریسته میشوند(مثل این (http://www.blogher.com/father-year-or-creepy-man-playground))را در دشواریهایی که مردان مجرد برای سرپرستی بچه با آن روبرو میشوند دخیل میدانم.
i'm first :))خب اینجا کمی عادلانه تر به مسئله نگاه میکنم و به جز دروغگویی این رو در نظر میگیرم که شاید پست هام رو نخوندی:)
پس نکته اینجاست که ادعای مورد نظر دو نتیجه داره و هر کدوم از نتایج باید مستقلا اثبات بشند.یعنی اینکه زنان "نمیخواستند" یا "نمیتونستند" قبل از بررسی علمی-تاریخی ارزش یکسانی داره وبعد از بررسی هست که ما میتونیم بفهمیم کدومش درست بوده.
من در مورد آمریکا نظر دادم،بقیه کشورها رو هم اگر بررسی کردم حتما دیدگاهم رو میگم:)
Dariush
04-17-2013, 05:54 PM
so acquainted with straw man:))
مثل اینکه در تحریف سخنان هم مهارتتون کم نیست:))
من در مورد ایالت متحده آمریکا(اسم کاملش رو میگم تا دقیقا یادتون بمونه!)چند نکته رو عنوان کردم،هیچ چیزی در مورد سایر کشورها نگفتم،چون هم فرصت کافی برای پیدا کردن اطلاعات نداشتم و هم اینکه به راست بودن توضیحات شدیدا شک داشتم،خب به نظرم آمارهای دقیق از خاطره گویی خیلی بهتره:)
پس به چیزی ایراد گرفتم که در موردش اطمینان داشتم و در مورد چیزی که در اون زمان اطلاعی ندارم،نظری نمیدم،مثل اینکه با این روش مخالفید;)
آندد جان ، تو که جوانِ پرشوری بودی ، با یک چنین چیزی برنمیاشفتی؟!
امیرِ گرامی گفتند در کشورهای غربی به مردهای مجرد به دشواریهای فراوان سرپرستی میدهند و گاها اصلا نمیدهند در حالیکه برای زنان خیلی راحتتر است.شما اما آماری آوردید که با استناد به آن گفتید مردان خودشان هم چندان میلی به گرفتنِ سرپرستی ندارند.این هیچ اشکالی ندارد اما ما خواستیم یادآوری کنیم که این دلیلی نمیشود که چنان قوانینی را وضع کنند.البته شما هم اینرا نگفتی، اما در برابرِ آمارها و قوانینی که امیر نشان دادند، وقتی بیایید یک آماری بگذارید که مردان از زنان کمتر به دنبالِ سرپرستی هستند و بگویید "نمیتوانند یا نمیخواهند؟" در حالیکه در برابرِ آن قوانینِ ضدبشری چیزی نگویید، خود این شائبه را به وجود میآورد که نکند اینرا آوردهاید که بگویید "خب حالا مردان خودشان هم نمیخواهند پس این قوانین هم بیخود نیستند".اگر منظورتان چنین نبوده و من اشتباه کردهام، از شما پوزش میخواهم.
Mehrbod
04-17-2013, 05:59 PM
درود بر شوالیهیِ نامردهیِ نامیرا (:
آرش جان امیر که هم دربارهیِ آسانی کار برای زنان گفت (و لینک داد) و هم سختی آن برای مردان (همراه با لینک)؟
سپس اینکه یعنی ما که اینجا زندگی میکنیم نمیتوانیم بگوییم به چشم بدی به یک مردِ تنها برای سرپرستی کودک مینگرند تا به یک زنِ تنها؟
undead_knight
04-17-2013, 06:06 PM
آندد جان ، تو که جوانِ پرشوری بودی ، با یک چنین چیزی برنمیاشفتی؟!
امیرِ گرامی گفتند در کشورهای غربی به مردهای مجرد به دشواریهای فراوان سرپرستی میدهند و گاها اصلا نمیدهند در حالیکه برای زنان خیلی راحتتر است.شما اما آماری آوردید که با استناد به آن گفتید مردان خودشان هم چندان میلی به گرفتنِ سرپرستی ندارند.این هیچ اشکالی ندارد اما ما خواستیم یادآوری کنیم که این دلیلی نمیشود که چنان قوانینی را وضع کنند.البته شما هم اینرا نگفتی، اما در برابرِ آمارها و قوانینی که امیر نشان دادند، وقتی بیایید یک آماری بگذارید که مردان از زنان کمتر به دنبالِ سرپرستی هستند و بگویید "نمیتوانند یا نمیخواهند؟" در حالیکه در برابرِ آن قوانینِ ضدبشری چیزی نگویید، خود این شائبه را به وجود میآورد که نکند اینرا آوردهاید که بگویید "خب حالا مردان خودشان هم نمیخواهند پس این قوانین هم بیخود نیستند".اگر منظورتان چنین نبوده و من اشتباه کردهام، از شما پوزش میخواهم.
من کشوری رو مثال زدم که حداقل با توجه به قوانین و آمارهایی که داشتم به نظر نمیاد تبعیض جنسیتی خاصی وجود داشته باشه و بعد با دیدن آمارها این احتمال رو قوی تر دیدم که مردان میل کمتری داشته باشند.
قوانین که قطعا اشکال دارند ولی دید عملگرایانه و دید اخلاقی گاهی میتونند متفاوت باشند(بسیاری از قوانین فعلی کشورها به این شکل هستند و متاسفانه اعتراضی هم بهشون نمیشه).در هر ترتیب اگر جایی فقط به صرف جنسیت تبعیضی صورت بگیره از دید من اشتباهه.
undead_knight
04-17-2013, 06:11 PM
درود بر شوالیهیِ نامردهیِ نامیرا (:
آرش جان امیر که هم دربارهیِ آسانی کار برای زنان گفت (و لینک داد) و هم سختی آن برای مردان (همراه با لینک)؟
سپس اینکه یعنی ما که اینجا زندگی میکنیم نمیتوانیم بگوییم به چشم بدی به یک مردِ تنها برای سرپرستی کودک مینگرند تا به یک زنِ تنها؟
نه دیگه،در مورد ایالات متحده داده ها ظاهرا نادرست بود:)
یکی مسئله قانون هست و اون یکی مسئله عرف هست،قانون اشتباه معمولا باعث تبعیض سیستماتیک میشه در صورتی که عرف نادرست رو میشه با قانون تا حد زیادی جلوش رو گرفت.
Mehrbod
04-17-2013, 06:15 PM
نه دیگه،در مورد ایالات متحده داده ها ظاهرا نادرست بود:)
یکی مسئله قانون هست و اون یکی مسئله عرف هست،قانون اشتباه معمولا باعث تبعیض سیستماتیک میشه در صورتی که عرف نادرست رو میشه با قانون تا حد زیادی جلوش رو گرفت.
اگر خودت با سوگیریِ[1] قانون موافقی:
وانین که قطعا اشکال دارند ولی دید عملگرایانه و دید اخلاقی گاهی میتونند متفاوت باشند(بسیاری از قوانین فعلی کشورها به این شکل هستند و متاسفانه اعتراضی هم بهشون نمیشه).در هر ترتیب اگر جایی فقط به صرف جنسیت تبعیضی صورت بگیره از دید من اشتباهه.
که سخن تنها میشود اینکه این "از دید پیشبردینانه[2] و اخلاقی" قانون باید سوگیر باشد از کجا آمده, و اینکه آیا میتوانیم با همین دید
پیشبرینگرایانه و از دیدگاه اخلاقی برای مردان هم امتیازهایی ببریم, یا اینکه این دیدگاه پیشبردینگرایانه و گاه اخلاقی تنها برای زنان کارایی دارد؟
پ.ن.
برای دررفتن از دست smileyها میتوان وارونه بنویسی (:
----
1. ^ su+gereftan::Sugereftan || سوگرفتن: تعصب داشتن; پیورزیدن; تمایل بسوی ویژهای داشتن to be biased
2. ^ piš{pišvand}+bord+in{pasvand}::Pišbordin || پیشبردین: کاربردی, کاربستی, عملی pragmatic
Dariush
04-17-2013, 06:21 PM
من کشوری رو مثال زدم که حداقل با توجه به قوانین و آمارهایی که داشتم به نظر نمیاد تبعیض جنسیتی خاصی وجود داشته باشه و بعد با دیدن آمارها این احتمال رو قوی تر دیدم که مردان میل کمتری داشته باشند.
من موضعِ شما را همچنان نتوانستم دریابم.شما باور دارید که قوانین در آمریکا برای سرپرستی زن و مردِ مجرد برابر است؟ یا اینکه تعدادِ مردهای مجردی که تمایل به دریافتِ سرپرستی دارند کمتر از زنانِ مجرد است و اینطور آن قوانین توجیه میشوند؟
sonixax
04-17-2013, 06:25 PM
این عین نامردی
اوباش اینترنتی یا ترول در اصطلاح اینترنتی به افرادی گفته میشود که به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهینآمیز هستند.
اوباش اینترنتی معمولاً در فروم ها یا وب سایت های کاربر-محور پیامهایی ارسال میکند که حاوی مطالب ناراحت کننده یا توهینآمیز است. در حالی که در یک جمع اینترنتی کاربرانی با حسن نیت بحثی را دنبال میکنند، اوباش اینترنتی با تحریک سایرین، به دنبال متشنج کردن فضا هستند.
البته در این لینک ویکی کمی هم زیاده روی شده ! اوباش !!! کلمه درستی نیست . بیشتر به مزه پران و منحرف کننده بحث و تلخک های اینترنتی گفته میشود .
undead_knight
04-17-2013, 06:29 PM
اگر خودت با سوگیریِ[1] قانون موافقی:
با قانون برای رفع تبعیض آره ولی با قانونی که تبعیض حتی برای اهداف مثبت باشه،خیر موافق نیستم:)
که سخن تنها میشود اینکه این "از دید پیشبردینانه[2] و اخلاقی" قانون باید سوگیر باشد از کجا آمده, و اینکه آیا میتوانیم با همین دید
پیشبرینگرایانه و از دیدگاه اخلاقی برای مردان هم امتیازهایی ببریم, یا اینکه این دیدگاه پیشبردینگرایانه و گاه اخلاقی تنها برای زنان کارایی دارد؟
پ.ن.
برای دررفتن از دست smileyها میتوان وارونه بنویسی (:
نه دیگه میگم ما خیلی قوانین دیگه هم داریم که باید به اونها هم اعتراض کنیم،اگر اینها هم فقط جنسیت رو مبنا قرار میدند اشتباه هستند. got it :))
این تیک آخر رو میزنم درست میشه مشکلی نیست;)
Theodor Herzl
04-17-2013, 06:30 PM
یکی از مردهای قربانی قوانین فمینیستی:e420:
1709
در اواخر آوریل سال ۲۰۰۸ فاش شد که مردی اتریشی به نام یوزف فریتزل ۷۳ ساله(یا فریتسل)، دخترش الیزابت فریتسل رابه مدت ۲۴ سال در خانه حبس کردهاست. یوزف در این مدت دخترش را بارها مورد سوء استفاده جنسی قرار داد که حاصل آن تولد هفت بچه میباشد. احتمالا این دختر کار خطایی کرده است و دامن کوتاه پوشیده یا چیز دیگری که پدر او ۲۴ سال او را در زیر زمین حبس کرده و ۷ بار از او بچه دار شده است.
- WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Fritzl_case)
Mehrbod
04-17-2013, 06:34 PM
با قانون برای رفع تبعیض آره ولی با قانونی که تبعیض حتی برای اهداف مثبت باشه،خیر موافق نیستم:)
پس شما باور داری که به زنان ستم بسیار بیشتری از مردان میرفته (بی اینکه اثباتی داشته باشی) و میگویی قانون باید بسود زنان سوگیری کند؟
نه دیگه میگم ما خیلی قوانین دیگه هم داریم که باید به اونها هم اعتراض کنیم،اگر اینها هم فقط جنسیت رو مبنا قرار میدند اشتباه هستند. got it :))
«تو هم بدی»؟ بودن قانونهایِ سوگیر میگوید که اشکالی ندارد بسود زنان یک چندتایی هم بیشتر داشته باشیم؟ (:
این تیک آخر رو میزنم درست میشه مشکلی نیست;)
ولی هنگام quote شدن خراب میشود (:
Ouroboros
04-17-2013, 06:36 PM
یکی از مردهای قربانی قوانین فمینیستی
هوچیگری و شلوغبازی فمینیستی. به من یک نمونهی سنتی نشان بدهید که این کار در آن تبلیغ و ترویج و تائید میشده، و پاداشی بجز سختترین مجازاتها درپی داشته.
Mehrbod
04-17-2013, 06:38 PM
یکی از مردهای قربانی قوانین فمینیستی:e420:
زندهباد دیوانگاریِ مردان (:
شما هم که مردستیز نیستید :e402:
...خیر دیگر آن روزها گذشته است که زن و دوست دختر خود را کتک بزنید و مجازات نشوید، دیگر نمیتوانید تجاوز کنید و در بروید ، همه اینها به برکت این جنبش آزادی خواهی زنان است ، چه زود ۳۰-۴۰ سال قبل یادمان رفته است که اوضاع چگونه بود.
٣٠ ٤٠ سال پیش مردان زنان را کتک میزدهاند و چیزی هم نمیشده :دی
فردین هم که دست به زن اش اصلا شهرهیِ آفاق بود ((:
undead_knight
04-17-2013, 06:40 PM
پس شما باور داری که به زنان ستم بسیار بیشتری از مردان میرفته (بی اینکه اثباتی داشته باشی) و میگویی قانون باید بسود زنان سوگیری کند؟
«تو هم بدی»؟ بودن قانونهایِ سوگیر میگوید که اشکالی ندارد بسود زنان یک چندتایی هم بیشتر داشته باشیم؟ (:
ولی هنگام quote شدن خراب میشود (:
البته،ولی خب هنوز بحثمون در موردشرایط تاریخی زنان به سرانجام نرسیده که بگیم درست یا غلطه،همچنان بر اثبات بر روی دوش من هست:))
بابا مگه میگم اشکالی نداره؟!میگم باید به بقیه قوانین هم اعتراض کرد و استاندارد دوگانه نداشت.
اون مشکل من نیست،مشکل نقل قول گیرندست:))
من موضعِ شما را همچنان نتوانستم دریابم.شما باور دارید که قوانین در آمریکا برای سرپرستی زن و مردِ مجرد برابر است؟ یا اینکه تعدادِ مردهای مجردی که تمایل به دریافتِ سرپرستی دارند کمتر از زنانِ مجرد است و اینطور آن قوانین توجیه میشوند؟
باور ندارم،شواهد و آمارها که اینطور میگه.
با توجه به وضعیت آمریکا که ظاهرا تبعیض خاصی وجود نداره نتیجه گیری کردم شاید جاهای دیگه هم میل کمتری در مردان باشه(بعید نیست)ولی قانون ناعادلانه نه اینطور توجیه نمیشه.
من بیشتر دیدگاهم اینه که آمار پایین تر مردان لزوما به معنای قوانین بد نیست،باید قوانین هم بررسی بشند.
Ouroboros
04-17-2013, 07:00 PM
باور ندارم،شواهد و آمارها که اینطور میگه.
با توجه به وضعیت آمریکا که ظاهرا تبعیض خاصی وجود نداره نتیجه گیری کردم شاید جاهای دیگه هم میل کمتری در مردان باشه(بعید نیست)ولی قانون ناعادلانه نه اینطور توجیه نمیشه.
من بیشتر دیدگاهم اینه که آمار پایین تر مردان لزوما به معنای قوانین بد نیست،باید قوانین هم بررسی بشند.
قطعا میل کمتری وجود دارد، من هرگز منکر این نمیشوم. اکثریت قریب به اتفاق مردان ِ مشتاق به بچهدار شدن علاقه دارند زنی را پیدا بکنند و با او بچهدار بشوند. شما گویا تفاوت میان Adoptive Parent و Foster Parent در آمریکا را نمیدانید، یک سرچی بکنید. برای گرفتن بچههای نوزاد به عنوان یک مرد مجرد شما سه راه دارید: سرپرستی توافقی از مادر بچه. که اغلب مادرانی هستند که زندگیهای خوبی ندارند، یا به هر دلیلی مایل به سقط نیستند و بچه را به محض به دنیا آمدن میدهند به دیگران. در این نوع یک مرد مجرد «هرگز» شانسی نمیتواند داشته باشد، بدلیل تبعیض فرهنگی و نگاه منفی به مردان(که فمینیسم نقشی برجسته در آن داشته)هیچ زنی حاضر نیست بچهی خود را بسپرد به یک مرد مجرد، در برابر یک زوج، یا حتی یک زن مجرد. راه آشنایی با این مادران موسسات خصوصی و وبسایتها و ... هستند، و برخی از آنها اجازهی ثبت نام مرد مجرد را نمیدهند، و آنها هم که میدهند ایشان را در آخر لیست میگذارند و به عنوان «پیشنهاد آخر» به مادر مربوطه معرفی میکنند. این بازگویی تجربهی کسانیست که سعی کردهاند و موفق نشدهاند، آماری در اینباره وجود ندارد و ما در آمار زندگی نمیکنیم. نوع دیگر Foster Care است که بیسرپرست و متعلق به خانوادههای نابوده شده و خلافکار و درب و داغان را میآورند، مردان مجرد برای گرفتن اینها هیچ مشکل قانونی ندارند و شما درست میگویید، من اشتباه کرده بودم(اما دروغ نمیگفتم). نوع دیگر هم اجارهی رحم است که در آمریکا قانون درست و درمانی ندارد و مادر حامل میتواند ادعای بچه را بکند و دادگاه به سود او رای میدهد(مثال (http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_M)).
کافر_مقدس
04-17-2013, 07:34 PM
این بحث فمینیسم واقعا خسته کننده شده است، بیایید یک مدت این موضوع را ول کنیم و مثل قبل خشتک محمد را به سرش کشیده و آن ۱۲ امام تازی را سکه یک پول کنیم.:why:
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/18.png
لکن نظرم به کسرا خان بسیار نزدیک است ! لااقل از شب نشینی بکشید بیرون و در جستار مربوطه بحث رو دنبال کنید !
Newton
04-17-2013, 09:18 PM
بع نام ترور
چقدر مزحک شده دنیا هر روز در سوریه و عراق و افغانستان صدها نفر توسط بمب گذاری به درک واصل میشوند
ولی سه تا یانگی تروریست هلاک شدن باید بیست و چهارساعت رسانه ها دنیا گوش مخاطبین را گر کنند
------
جان انسانها در خاورمیانه ارزش ندارد
Mehrbod
04-17-2013, 09:50 PM
بع نام ترور
چقدر مزحک شده دنیا هر روز در سوریه و عراق و افغانستان صدها نفر توسط بمب گذاری به درک واصل میشوند
ولی سه تا یانگی تروریست هلاک شدن باید بیست و چهارساعت رسانه ها دنیا گوش مخاطبین را گر کنند
------
جان انسانها در خاورمیانه ارزش ندارد
تنها برای بی ارزشی نیست, نودادها[1] یا تازهها (news) به چیزهای نو میپردازند.
خاورمیانه چیز نویی دربر ندارد.
----
1. ^ no+dâd{pasvand}::Nodâd || نوداد: در پارسی گویشِ "فرارود"، نوداد برای خبر و نودادها برای اخبار بکار می رود. Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-43fe02a34321441fb17175ab3d4faecc-fa.html), Ϣiki-En (http://en.wikipedia.org/wiki/News), Ϣiki-Pâ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%AF) news
Dariush
04-17-2013, 11:09 PM
ایرانبانو جان، بیایید اینجا به دور از جدلهای فمنیستی و مردسالارانه ، پس از مدتها با ما شبنشینیِ دوستانه داشته باشید. حال و احوالتان چطور است بانو؟
iranbanoo
04-17-2013, 11:19 PM
ایرانبانو جان، بیایید اینجا به دور از جدلهای فمنیستی و مردسالارانه ، پس از مدتها با ما شبنشینیِ دوستانه داشته باشید. حال و احوالتان چطور است بانو؟
گرچه که باید اقرار کرد که مبارزه ی سختیست اما هیچ وقت این مباحث برایم تا این حد جالب نبوده اند:)
متاسفانه رو به فرسایشی شدن گذاشته اند اما فکر نمیکنم در هیچ فرومی این گونه مباحث تا این حد جذاب بوده باشند:)
ممنونم داریوش جان ما که شب سختی را میگذرانیم.کمی استرس دارم!
فردا صبح بعد از دوماه تلاش مستمر قرار است نتیجه ی زحماتم را ببینم.و ترس از پوچ شدنشان خواب را از من گرفته!!
شما چه طور؟اوضاع رو به راه است؟
Anarchy
04-17-2013, 11:25 PM
داریوش جان در بحث ها پتک بر سر زن ها میکوبی ، به احوال پرسی که میرسه مردها رو فراموش میکنی و میری سراغ همون زن ها:e407:؟؟ حالا که کسی حال من رو نپرسید باید بگم منم خوبم هر چند اوضاع زیاد خوب نیست و روزها یکان یکان بیهوده از پی هم میگذرن:e058:!!
Mehrbod
04-17-2013, 11:27 PM
داریوش جان در بحث ها پتک بر سر زن ها میکوبی ، به احوال پرسی که میرسه مردها رو فراموش میکنی و میری سراغ همون زن ها:e407:؟؟ حالا که کسی حال من رو نپرسید باید بگم منم خوبم هر چند اوضاع زیاد خوب نیست و روزها یکان یکان بیهوده از پی هم میگذرن:e058:!!
same here bro, tring to make the best of it.
Dariush
04-17-2013, 11:30 PM
برای من قدری ملالآور شده این بحثها.البته دلیلش این است که در بیرون از این انجمن نیز در چندجا(پارسی و انگلیسی) نیز در حالِ بحث و گفتگو هستم و دارم همزمان چند مبارزه را پیش میبرم!
اینکه فرسایشی شده ، شاید یکی از دلایلش این باشد که موضوعاتِ پیرامونی و جزئی در این مورد بسیار پراکنده شده و در چند جهتِ مختلف دنبال میشود.بهتر است قدری متمرکزتر عمل کنیم.
ممنونم داریوش جان ما که شب سختی را میگذرانیم.کمی استرس دارم!
فردا صبح بعد از دوماه تلاش مستمر قرار است نتیجه ی زحماتم را ببینم.و ترس از پوچ شدنشان خواب را از من گرفته!!
میدانم در چه وضعی هستید ، دوسه ماه پیش من نیز دقیقا همچین وضعی داشتم و قرار بود نتیجهی تلاشهای شش ماهی خود را بگیرم.
برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم . جای خوشبختی است که بانوانِ آگاه و خردورزی چون شما در این سرزمین به جایی و جایگاهی برسند.
من نیز بد نیستم.همانطور که وضعیتم مشخص است قدری دلواپس هستم به سببِ مشکلاتی که چندی پیش برایم رخ داده بودند (همانکه باعث شد 50 روز نباشم) و حالیا رو به سوی نابودی یا زندگی میروم!
Dariush
04-17-2013, 11:38 PM
اریوش جان در بحث ها پتک بر سر زن ها میکوبی ، به احوال پرسی که میرسه مردها رو فراموش میکنی و میری سراغ همون زن ها؟؟ حالا که کسی حال من رو نپرسید باید بگم منم خوبم هر چند اوضاع زیاد خوب نیست و روزها یکان یکان بیهوده از پی هم میگذرن!!
آنارشی جان من به شما ارادت دارم بزرگوار.حقیقتش چند تن از دوستان اینجا هستند که طوری شده گویا همیشه خوب و خوش هستند.از جمله شما، راسل و مهربد.من تاکنون از شما نشنیدهام که بگویید ناخوشم(اسپاگتینکرده) . شما که از شادترین و باطراوتترین شخصیتهای سایت هستید که آدم همیشه دلش میخواهد چنین شخصی را به عنوان دوستِ نزدیک خود داشته باشد. با همه ی اینها، خوب هستی ؟ عیال چطور هستند؟
Mehrbod
04-17-2013, 11:40 PM
آنارشی جان من به شما ارادت دارم بزرگوار.حقیقتش چند تن از دوستان اینجا هستند که طوری شده گویا همیشه خوب و خوش هستند.از جمله شما، راسل و مهربد.من تاکنون از شما نشنیدهام که بگویید ناخوشم(اسپاگتینکرده) . شما که از شادترین و باطراوتترین شخصیتهای سایت هستید که آدم همیشه دلش میخواهد چنین شخصی را به عنوان دوستِ نزدیک خود داشته باشد. با همه ی اینها، خوب هستی ؟ عیال چطور هستند؟
من که تایید میکنم همیشه خوب و خوش هستم. اصلا از آماجهایِ زندگی من اینه که همیشه خوب و خوش باشم, No Matter What (:
Dariush
04-17-2013, 11:43 PM
من که تایید میکنم همیشه خوب و خوش هستم. اصلا از آماجهایِ زندگی من اینه که همیشه خوب و خوش باشم, No Matter What (:
ترا که من هیچ نمیدانم اینهمه انرژی را از کجا میآوری! نمیگفتی هم میدانستم.
iranbanoo
04-17-2013, 11:47 PM
برای من قدری ملالآور شده این بحثها.البته دلیلش این است که در بیرون از این انجمن نیز در چندجا(پارسی و انگلیسی) نیز در حالِ بحث و گفتگو هستم و دارم همزمان چند مبارزه را پیش میبرم!
اینکه فرسایشی شده ، شاید یکی از دلایلش این باشد که موضوعاتِ پیرامونی و جزئی در این مورد بسیار پراکنده شده و در چند جهتِ مختلف دنبال میشود.بهتر است قدری متمرکزتر عمل کنیم.
واقعا که جای آفرین دارد!
من که نمیتوانم به هیچ وجه چند کار را همزمان پیش ببرم!هم خسته میشوم و هم منصرف:)
میدانم در چه وضعی هستید ، دوسه ماه پیش من نیز دقیقا همچین وضعی داشتم و قرار بود نتیجهی تلاشهای شش ماهی خود را بگیرم.
برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم . جای خوشبختی است که بانوانِ آگاه و خردورزی چون شما در این سرزمین به جایی و جایگاهی برسند.
من نیز بد نیستم.همانطور که وضعیتم مشخص است قدری دلواپس هستم به سببِ مشکلاتی که چندی پیش برایم رخ داده بودند (همانکه باعث شد 50 روز نباشم) و حالیا رو به سوی نابودی یا زندگی میروم!
ممنون و سپاسگزار:e303:
شرایط زندگی حقیقتا سخت شده.احساس میکنم هر حرکتی که میکنم با کوچکترین غفلت یا تغییر وضعیتی دگرگون میشود!هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!
فشارها هم که از تمام جهات وارد می آید !ولی خوب چاره چیست؟
به هر سو از صمیم قلب برایتان آرزوی موفقیت و کامیابی میکنم ....
Anarchy
04-17-2013, 11:50 PM
اگر دچار کمبود انرژی یا انگیزه نشم دوست دارم حضور فعالی اینجا داشته باشم همیشه، این اواخر که گرفتاری زیاد بوده و آنچنان نتونستم مباحث اینجا رو دنبال کنم یا موضوع جدیدی مطرح کنم خودم و به طور گذرا نوشته های شما و دیگران دوستان رو خوندم...
من خوبم گرامی، عیال هم به طور رسمی که ندارم اما عشق من هم خوب هست و تا نیمه شب با هم بودیم:e106:
Dariush
04-17-2013, 11:58 PM
من خوبم گرامی، عیال هم به طور رسمی که ندارم اما عشق من هم خوب هست و تا نیمه شب با هم بودیم
همان عشق را میگفتم دیگر! سلام برسان.
sonixax
04-18-2013, 01:39 AM
بلاخره به است اسمارت سکیوریتی خیانت کردم و نورتون 360 خریدم :))
Dariush
04-18-2013, 10:23 PM
نمیدانم چرا اینقدر کوفته و خسته و بیحوصله هستم!چایی دم گذاشتهام تا ببینم قدری مرا سرِ حال میاورد یا خیر.
ایرانبانو، چه کردید امروز بالاخره؟
iranbanoo
04-18-2013, 10:33 PM
نمیدانم چرا اینقدر کوفته و خسته و بیحوصله هستم!چایی دم گذاشتهام تا ببینم قدری مرا سرِ حال میاورد یا خیر.
ایرانبانو، چه کردید امروز بالاخره؟
خوش به حالتان که کارتان با چایی راه می افتد:)
من از صبح هر چه که فکر میکردم میتواند آرامم کند امتحان کردم !
کار ما که انجام خوشی نداشت متاسفانه.........
شما چه طور؟کارها رو به راه است؟
sonixax
04-18-2013, 10:36 PM
خوش به حالتان که کارتان با چایی راه می افتد
من از صبح هر چه که فکر میکردم میتواند آرامم کند امتحان کردم !
کار ما که انجام خوشی نداشت متاسفانه.........
شما چه طور؟کارها رو به راه است؟
چای سبز ؟
چای توت فرنکی ؟
چای آلبالو ؟
چای دارجیلینگ ؟
چای کیوی و توت فرنگی ؟
چای گیلاس وحشی ؟
چای آسام ؟
چای پرتغال ؟
و ....
بیش از هزار گونه چای و نوشیدنی دم کردنی داریم ! میوه ای هایش را امتحان کنید حتمن آرامتان میکند .
17221723
این یکی از Favorite های من است :e00e:
Dariush
04-18-2013, 10:43 PM
عجب! متاسفم.امیدوارم دورِ بعد یا در حراحلِ بعدی موفقیت کسب کنید.
حقیقتش چای هم چندان کاری از دستش برنمیآید، سیگار و قهوه که تمام شده و این وقتِ شب نه حالش را دارم بروم تهیه کنم و نه جایی باز است، مشروب و مواد مخدر هم که مدتهاست بینصیبم از آنها.ناچاریم با همین چای خودمان را بسازیم !
اوضاع بد نیست.کار زیاد دارم اما همهشان را گذاشتهام دقیقهی نود!:e415: :e108:
iranbanoo
04-18-2013, 10:44 PM
بیش از هزار گونه چای و نوشیدنی دم کردنی داریم ! میوه ای هایش را امتحان کنید حتمن آرامتان میکند .
ممنونم.همین عکسش را هم دیدیم کلی آرام شدیم.....:e056:
اما خوب این چای میوه ای ها را من فکر میکردم غیر طبیعی باشند وچندان طرفشان نمیرفتم!
________
میلاد گرامی اینجا مردم را از ریشه میزنند.درمان ما مواجهه با واقعیت هاست
iranbanoo
04-18-2013, 10:55 PM
عجب! متاسفم.امیدوارم دورِ بعد یا در حراحلِ بعدی موفقیت کسب کنید.
سپاس:e303:
خوبی ما این است که از رو هم نمیرویم:e414:
حقیقتش چای هم چندان کاری از دستش برنمیآید، سیگار و قهوه که تمام شده و این وقتِ شب نه حالش را دارم بروم تهیه کنم و نه جایی باز است، مشروب و مواد مخدر هم که مدتهاست بینصیبم از آنها.ناچاریم با همین چای خودمان را بسازیم !
نوش جان!
من نمیدانم چرا با آرام بخش هایی اینچنینی ناسازگارم(البته وقتی تنشی وارد آید) و رویم اثر معکوس دارد!
خصوصا مواد مخدر که کاملا مختل میشوم...
اوضاع بد نیست.کار زیاد دارم اما همهشان را گذاشتهام دقیقهی نود!
کار بسیار خوبی میکنید...
sonixax
04-18-2013, 11:17 PM
اگر خوشیهایی در زندگی دارید که میتواند شما را آرامش دهد، روی همانها سرمایه گذاری کنید.
یکی از خوشهای من در زندگی Hot Wings های KFC است :)) منتها سرمایه گذاری روی آنها برابر است با چربی خون و اوره و سکته و ... :e413:
iranbanoo
04-18-2013, 11:29 PM
من چندتایی مادهی مخدر را استفاده کردهام: تریاک، شیره، حشیش، گراس.خلافم از اینها بالاتر نرفته است. اما از میانِ اینها تریاک که اصلا به زنان نمیسازد.گراس را اما زنان خیلی دوست دارند.ضرر و اعتیادِ آنچنانی هم ندارند.در حدِ همان شراب شاید. البته همچنان تا آنجا که میتوانید از چنین چیزهایی پرهیز کنید و اگر خوشیهایی در زندگی دارید که میتواند شما را آرامش دهد، روی همانها سرمایه گذاری کنید.
گراس و کوکائین را چند باری استفاده کردم اما نمیدانم به خاطر زیاده روی هایم بود یا یک مقاومت درونی دیگر سمتشان نرفتم.در کل برای مواجهه با نا آرامی ها این روش ها را نمی پسندم....
یکی از خوشهای من در زندگی Hot Wings های KFC است منتها سرمایه گذاری روی آنها برابر است با چربی خون و اوره و سکته و
به نظر می آید شما دستی در آشپزی داشته باشید.چون مردان خوش خوراک معمولا آشپزان خوبی هم هستند....
sonixax
04-19-2013, 12:14 AM
به نظر می آید شما دستی در آشپزی داشته باشید.چون مردان خوش خوراک معمولا آشپزان خوبی هم هستند....
نیمرو ، سوسیس ، نهایتن پیتزا (یخ زده) :دی یک بار هم مرغ و پلو درست کردم به معنای واقعی کلمه ر.ی.د.م :e421:
بعضی لحظه ها بسیار خطرناك هستند!
ممكن است فكر های احمقانه به سر آدم بزند باید رفت به زور هم كه شده خوابید:e403:
Dariush
04-19-2013, 05:05 AM
من دیگر کم آوردم و نزدیک است چشمانم روی کیبرد بیافتند مهربد جان:e411: . اسپاگتی نگهدارت!
کافر_مقدس
04-19-2013, 11:42 PM
داریوش زنخوار رفتی؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/2.gif
ناخدا مهربد خوب زود زود نام کاربریت رو عوض می کنی ها ! خب مال ما رو هم یه تغییری بده ، بذار "کافر مقدس" http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png
3:15 به وقت تهران
Mehrbod
04-19-2013, 11:47 PM
داریوش زنخوار رفتی؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2012/04/2.gif
ناخدا مهربد خوب زود زود نام کاربریت رو عوض می کنی ها ! خب مال ما رو هم یه تغییری بده ، بذار "کافر مقدس" http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png
3:15 به وقت تهران
«ناخدا مهربد» را خودت گفتی و سپاسگزاری هم کردم همین چند برگ پیشتر (:
دیرتر میکنم "کافر مقدس"! ((:
کافر_مقدس
04-20-2013, 12:34 AM
دیرتر میکنم "کافر مقدس"! ((:
پیشاپیش سپاسگزارم ! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/12.gif
iranbanoo
04-20-2013, 12:46 AM
کافر جان شما این شکلک هایتان را از کجا می آورید؟
sonixax
04-20-2013, 01:03 AM
از علاقمندی های اینجانب :
172917281730
کافر_مقدس
04-20-2013, 01:11 AM
کافر جان شما این شکلک هایتان را از کجا می آورید؟از یک منبع مشخصی نیست، طی چند سال از داخل سایت های مختلف (ایرانی و خارجی) جمع آوری و اون ها رو آرشیو کردم. در حال حاضر هم از داخل رایانه آپلود و استفاده می کنم . بعضی از شکلک های فارسی رو هم خودم ساختم ( با نرم افزار easy gif animator)
اگر دنبال شکلک خاصی می گردید عنوان کنید تا اگه داشته باشم بذارم یا داخل سایت های دیگه جستجو کنم
undead_knight
04-20-2013, 04:54 PM
واقعا شانس آوردیم که مناطق ساحلی ایران کمه و در همین مناطق هم زلزله های شدید رخ نداده،مگرنه سونامی هم یه حالی به کشور میداد:)
viviyan
04-20-2013, 05:04 PM
درود :e11b:
viviyan
04-20-2013, 05:15 PM
از علاقه مندیهای اینجانب :e056:
1738
viviyan
04-20-2013, 05:31 PM
اگر به فمنیسم ربطش نمیدهید :e404: دوستان به نگرتون تلقین کردن جواب میده در درمان بیماریهای روانی؟
iranbanoo
04-20-2013, 06:13 PM
بعضی زنان را وقتی در جامعه نگاه میکنم و در رفتارشان دقیق میشوم و با آنها تعامل میکنم
به این فکر میکنم چه قدر از هم جنسان خودم بدم می آید:e108:
Ouroboros
04-20-2013, 07:41 PM
پس ذهن ِ ناخودآگاه را چون هوشمند نیست میشود فریب داد و «تلقین» به چم راستین
آن همان فریفتن ضمیرناخودآگاه و بکار انداختن ِ خودکار برنامههای ژنتیک و .. میباشد !
:e152:
یک سندی برای این ادعا ارائه میکنید؟
viviyan
04-20-2013, 08:10 PM
از دید من آری میتوان !
«تلقین واقعی» فریب دادن ذهن ناخودآگاه است ؛ ذهن ناخودآگاه چون «هوشمند»
نیست (خودآگاهی ندارد) بسادگی فریب میخورد !
نمونهی دم دستی آن تماشای فیلمهای ترسناک است ؛
اگر شما را در جنگلهای آمازون رها کنند ، سیستم بیولوژیک بدنتان شما را آمادهی
پدافند میسازد و نظام دفاعی شما بگونهی خودکار و بیاختیار آدرنالین وارد خون میکند ؛
اکنون اگر به تماشای یک فیلم ترسناک بنشینید ، ذهن خود را گول زدهاید و سیستم خودکار
بدنتان همان آدرنالین را (به میزان کمتر) ترشح میکند و شما را آماده دفاع میسازد ! (و شما
به ترس و هیجان میایید)
آن همان فریفتن ضمیرناخودآگاه و بکار انداختن ِ خودکار برنامههای ژنتیک و .. میباشد !
خب البته به نظر من اینقدرام راحت نیست. علم؛ تلقین درمانی رو تا جایی که من اطلاع دارم قبول ندارد، و البته بیماریهای روانیِ شدید هم به عوامل زیادی بستگی دارد (مهمترین عامل ژنتیک هست) و این ژنتیک چیزی نیست که با تلقین بتوان آنرا خنثی کرد؛ چون همیشه هست و منتظر خوراکی در بیرون هست که بیان شود و تا عوامل به وجود آورنده شون از بین نروند درمان نمیشوند. شاید تلقین در بهبود خلق پایین افراد سالم تاثیر مثبت داشته باشد.
iranbanoo
04-20-2013, 09:17 PM
بیباک جان صندلی داغت چی شد؟
پیچاندی رفت؟.....
undead_knight
04-21-2013, 08:45 AM
یک سندی برای این ادعا ارائه میکنید؟
psychoanalytic traits ؟! :))
به جای ناخودآگاه میشه خود "مغز" رو قرار داد:placebo effect :)
Dariush
04-21-2013, 02:34 PM
درود.
میگویم این زنخوار بودنِ ما گویا قدری دوستان را آزرده و در گوشهکنار هر جستاری یک کنایهای به ما میزنند! چنین است؟
Mehrbod
04-21-2013, 03:31 PM
درود.
میگویم این زنخوار بودنِ ما گویا قدری دوستان را آزرده و در گوشهکنار هر جستاری یک کنایهای به ما میزنند! چنین است؟
چیز دیگری میبیوسیدید[1]!؟
----
1. ^ Bayusidan || بیوسیدن: چشمداشتن, انتظار بردن Dehxodâ (http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-7c67a014829f4f5bb776ddd7e5bcb195-fa.html) to expect
Dariush
04-21-2013, 03:42 PM
چیز دیگری میبیوسیدید[1]!؟
انتظار این را داشتم اما انتظار نداشتم که به جای اینکه آن را با خودم مطرح کنند در حینِ گفتگو با دیگر دوستان کنایهوار بیانش کنند!
سه مورد را یافتم، یکبار هم که پنداشته میشد من راستی راستی زنان را میخورم!
mosafer
04-21-2013, 07:11 PM
انتظار این را داشتم اما انتظار نداشتم که به جای اینکه آن را با خودم مطرح کنند در حینِ گفتگو با دیگر دوستان کنایهوار بیانش کنند!
امیدوارم پست من جزو اون سه مورد نباشه
اگر کار فقط محدود به جابجایی پستها و مرتب کردن جستارها و ... باشد مشکلی نیست، اما اگر رسید آن روز شوم که کسی چرندی گفت و از من به عنوان مدیر درخواست شد که نوشتههای او را بر اساس قوانین حذف بکنم، شما روز جزا پاسخ ِ «خائوس» را میدهید؟ اگر مدیر دیگری مسئولیت حذف نوشتههای کاربران خاطی ِ احتمالی را برعهده میگیرد من حرفی ندارم.
خیلی این پست جالب بود برام
Ouroboros
04-21-2013, 07:18 PM
خیلی این پست جالب بود برام
دوستان ما را تبدیل کردند به بخشی از قدرت رفت پیکارش. چندی پیش در نوشتههای یک کاربری دست بردم و توهینهای قومی را در آن زدودم، هیچ هم احساس ناراحتی نکردم و بلکه چه بسی حتی خوشحال هم شدم از این بابت.. به گمانم این (http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Zimbardo#The_Lucifer_Effect) حقیقت دارد در آخر کار. اکنون دربهدر دنبال نوشتهای هستم که آنرا بزدایم و ببینم آن چه حال خوشی میتواند داشته باشد. :e108::e105:
mosafer
04-21-2013, 07:23 PM
دوستان ما را تبدیل کردند به بخشی از قدرت رفت پیکارش. چندی پیش در نوشتههای یک کاربری دست بردم و توهینهای قومی را در آن زدودم، هیچ هم احساس ناراحتی نکردم و بلکه چه بسی حتی خوشحال هم شدم از این بابت.. به گمانم این (http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Zimbardo#The_Lucifer_Effect) حقیقت دارد در آخر کار. اکنون دربهدر دنبال نوشتهای هستم که آنرا بزدایم و ببینم آن چه حال خوشی میتواند داشته باشد. :e108::e105:
منو بگو فکر کردم کلا تو ذاتتون نیست دست به نوشته ی کسی ببرید و عذاب وجدان میگیرید :e405:
Newton
04-21-2013, 08:08 PM
به نام شب
دوستان یک تاپیک در مورد انتخابات پیش روی شروع کنید
وهر دوستی پیش بینی نماید و کاندیدها ها رو تحلیل کنه
درسته که فرمایشی ولی ما هم فرمایشی تحلیلش می کنیم
ببینم تحلیل کدام دوست بهتره و به واقعیات نزدیکتر
به نظرم جالب میاد؟:e01a:
مشایی که متعلق به جناح صهیونیستها میباشد
قالی باف فقط خیال میبافه
محسن دماغ که فکر میکنه اوبامای ایرانه
خاتمی که فریباست و تازگی نمیخنده
روحانی که اگر بشود ایران بمب هیدروژنی هم میسازه اخرت پینوکیوه
ولایتی که مرد میانه روز فکر نکنم با اوباماست مشگلی پیش بیاره
----------
بقیه یا عددی نیسن یا سیاهی لشگرند:e530:
Russell
04-21-2013, 08:25 PM
به نام شب
دوستان یک تاپیک در مورد انتخابات پیش روی شروع کنید
وهر شخصی پیش بینی ها و کاندیدها رو تحلیل کنه
درسته که فرمایشی ولی ما هم فرمایشی تحلیلش می کنیم
ببینم تحلیل کدام دوست بهتره و به واقعیات نزدیکتر
به نظرم جالب میاد؟
خودت بزن دیگر ،اینجا بعلت دیکتاتوری شدید زدن تاپیک جدید نیاز به منتظر شدن تایید و... ندارد.
Soheil
04-21-2013, 10:56 PM
بیباک جان صندلی داغت چی شد؟
پیچاندی رفت؟.....
والا دارم روش کار میکنم ولی بعضی سئوالها کمی تا قسمتی مشکله + سیستمم خراب شده. باشه پس زودتر جواب میدهیم.:e40a:
Dariush
04-21-2013, 11:53 PM
امیدوارم پست من جزو اون سه مورد نباشه
درود.
خیر شما همچین کاری نکردهاید.
iranbanoo
04-22-2013, 12:33 AM
زنخوار بودن که بد نیست:دی