• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 1 از 2 12 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

Hybrid View

سرنویسنده سوم
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

Agnostic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2011
      جُستارها
      67
      امتیازها
      50,772
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,650
      از ایشان 3,328 بار در 1,555 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      3 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      کوروش ایران چرا بن شد؟!
      حضرت زهرا جنده آل محمد: تن زن عورت است
      موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.

کون لق بی بی دو عالم حضرت زهرا تعالی

امام زمان مفعول است ... وارث پیغمبر است

مدیر تالار
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Agnostic نمایش پست ها
      کوروش ایران چرا بن شد؟!
      کوروش ایران همون کاربر "folaani" سابق بود که دو بار قبلا بن شده بود . بار اول بهش فرصت دادیم و از بن خارجش کردیم ، بار دوم هم به دلیل فحاشی بن شد اما دست به آی دی سازی و حمله به انجمن کرد . در نهایت هم مدتی با آی دی کوروش ایران فعالیت میکرد و با اینکه میدونستیم همون فلانی هست بازم تحملش کردیم تا اینکه مجددا شروع به فخاشی کرد که این بار اخراج و هیچ فرصت دوباره ای دیگه بهش داده نخواهد شد .

میتونید چند پست آخرش رو بخونید تا متوجه حرف من بشید .

3. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (07-31-2015)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Secular نمایش پست ها
      مهربد جان لطفا اجازه نده یک کاربر نیامده برای خودش اینجا قانون راه
      بندازه و با این تازی بازیا این فروم رو ب گند بکشه!
      با عربی بیشتر از فرانسوی میشود تا کرد, چون کمابیش هر خواننده‌یِ ایرانی‌ای میگیرد چه نوشته شده چه نه.

جدا از اینها اینجا ما قانون را نگه میداریم تا یک جای کوچکی هم که شده برای گفتگو و گفتمان در اینترنت برای خودمان
      داشته باشیم و ایشان هم به نگر میاید دانش خوبی دارند و شاید کم کم در جستارها بجای تکّه‌پراکنی به گفتگو نشستند.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

شناس
      Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
      Overall activity: 42.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

thought آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Feb 2016
      جُستارها
      3
      امتیازها
      1,358
      رنک
      20
      Post Thanks / Like
      سپاس
      173
      از ایشان 106 بار در 86 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      5 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      با عربی بیشتر از فرانسوی میشود تا کرد, چون کمابیش هر خواننده‌یِ ایرانی‌ای میگیرد چه نوشته شده چه نه.

جدا از اینها اینجا ما قانون را نگه میداریم تا یک جای کوچکی هم که شده برای گفتگو و گفتمان در اینترنت برای خودمان
      داشته باشیم و ایشان هم به نگر میاید دانش خوبی دارند و شاید کم کم در جستارها بجای تکّه‌پراکنی به گفتگو نشستند.
      پس بالاخره فهمیدید که دانش خوبی دارم نه؟ خب برای آنکه استادِ خوبی داشته ام! و شما هم برحسب تصادف ایشان را می شناسید!
      ولی نمی دانم شما چرا اینقدر کم هوشید و شاید هم مشکل بینایی داشته باشید که آن پستم را آن بالا ندیده اید که در آن از شما در مورد علت انتخاب مدیران نالایق و بی سواد و نیز غیر فعال سوال کردم و همچنان منتظر پاسخگویی هستم !!

خب پاسخ ما چه شد؟! اگر پاسخی نگیرم شما را مفتخر کرده و به لیست سیاه می افزایم تا زین پس نوشته های افرادبی ادب سبب آزار چشمانم نگردند!
      خودشیفتگی و غرور هم حدی دارد و همه مانند بانو سارا نیستند که مظلوم و صبور باشند و شما را تحمل کنند!

6. یک کاربر برای این پست سودمند از thought گرامی سپاسگزاری کرده اند:

سارا (03-22-2016)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی thought نمایش پست ها
      که آن پستم را آن بالا ندیده اید که در آن از شما در مورد علت انتخاب مدیران نالایق و بی سواد و نیز غیر فعال سوال کردم و همچنان منتظر پاسخگویی هستم !!

تصمیم‌های گردانندگی اینجا بر پایه‌یِ دموکراسی گرفته نمیشوند و ازینرو نیازی به پاسخگویی نیست, درست همانجور که شما خر کسی که رستوران
      رفته‌اید را نمیگیرید که چرا دوست من که آشپز خوبی‌ست را سرآشپز اینجا نکرده‌اید, پس درخواست‌ پرخاشگرانه‌یِ شما نیز اینجا, بهمانند, بیجا به شمار میرود.

در کنار آن, فرایند گردانندگی روند روشنی دارد و نخستین گام اعلان آمادگی خود کس میباشد.
      sonixax این را پسندید.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

kourosh_bikhoda (03-31-2016),sonixax (03-24-2016)

شناس
      Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
      Overall activity: 42.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

thought آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Feb 2016
      جُستارها
      3
      امتیازها
      1,358
      رنک
      20
      Post Thanks / Like
      سپاس
      173
      از ایشان 106 بار در 86 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      5 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      تصمیم‌های گردانندگی اینجا بر پایه‌یِ دموکراسی گرفته نمیشوند و ازینرو نیازی به پاسخگویی نیست, درست همانجور که شما خر کسی که رستوران
      رفته‌اید را نمیگیرید که چرا دوست من که آشپز خوبی‌ست را سرآشپز اینجا نکرده‌اید, پس درخواست‌ پرخاشگرانه‌یِ شما نیز اینجا, بهمانند, بیجا به شمار میرود.

در کنار آن, فرایند گردانندگی روند روشنی دارد و نخستین گام اعلان آمادگی خود کس میباشد.
      آها این را خوب از اول می گفتید که اصولا با دمکراسی سر و کاری ندارید و دیکتاتور هستید و بقول بانو سارای عزیز ارباب!
      فقط مانده ام چرا پس مدام به حکومتهای اسلامی و ج ا گیر می دهید که دیکتاتوری هست در حالی که خودتان هم یک پا رضا قلدری هستید برای خودتان!

راستی یک کشفی کرده ام از آن کشفها! در هم میهن یک جستاری هست تحت عنوان ریشه که بنیانگذارش سامکینگ هست که از کاربران همین دفترچه هست و بعد از ترول کثیفی که امروز شاهدش بودم و اینکه یک مشت ابله بی سواد می خواستند بانوی خرد و اندیشه را بدنام کنند و چون خودشان کثیف و بی مایه و ترول و مولتی یوزر هستند می خواستند این انگ و برچسب را که شایسته ی خودشان هست به بانوی پاک و ادیب هم میهن بانو خرقانی نسبت دهند ولی عجب که خودشان رسوا شدند! آنجا دانستم آن کاربر ava222 همین کاربرsara می باشد!
      یعنی همان کاربر ترول و بی سواد هم میهن که هیچکس حتی بی سوادترین افراد هم میهن نکاهی به نوشته هایش و بهتر است بگویم ترولهایش نمی کند اینجا یعنی در فروم دفترچه که بسیار ادعای دانش و خردورزیش می شود و مدام در همه جا عنوان می کند که باسوادترین کاربران ایرانی در آن عضویت دارند و سطح علمیش بالاست و... اینجا می شود مدیر!!

البته این کشف را مدیون تیزهوشی بانوخرقانی هستم که آمدند و در یک پست شاهکار که هرکسی را مبهوت می کرد پرده از چهره ی کثیف این بیسوادان ناپاک بی مایه برداشتند ! آنجا دوزاریم افتاد که این saraباید آنava باشد!
      راستی این kian aria اینجا نام کاربریش چیست؟ عجب موجود ابله و مضحکیست بدبخت تا دید بانو سارا در جستار ریشه پست گذشته از خود بیخود شده بود و از بانو نقل قول می گرقت در حالی که بانو چندین بار در هم میهن عنوان کرده که دیگر پاسخ اراذل واوباش را نمی دهد بیچاره این کیان موجود مضحکیست!
      آخر اینها دفترچه ای ها کجا بانو خرقانی نازنین کجا! واقعا ایرانی ها حسودترین و خنگترین مردمان هستند

Warning از پرداختن به کیستی کاربران دفترچه خودداری فرمایید.

Admin

10. یک کاربر برای این پست سودمند از thought گرامی سپاسگزاری کرده اند:

سارا (03-22-2016)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      جناب مدیر! من که از سطح سواد و دانش این فرد صرفنظر کرده ام و عدم فعال بودنش برایم بامزه تر است!!

نیازی به توضیح بیشتر نیست!

آها این را خوب از اول می گفتید که اصولا با دمکراسی سر و کاری ندارید و دیکتاتور هستید و بقول بانو سارای عزیز ارباب!
      هر وقت هزینه اینجا را شما و باقی کاربران نق نقو از جیب مبارک پرداخت کردند آن وقت به دموکرات بودنش هم فکر میکنیم!
      ارث پدرتان را به شما بدهکار که نیستیم جانم!
      مگر شما در مغازه یا خانه خودتان قوانین خاص خودتان را بدون در نظر گرفتن نظر میهمان و مشتری برقرار میکنید دیکتاتور هستید ؟
      اگر این طور فکر میکنید، پس برای اینکه روحیه دموکراسی دوست شما آزرده نشود مهر ورزیده زین پس در مغازه و خانه خودتان کلاه مخملی سر کنید این طوری بهتر است :)))
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

12. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Lord-Agnostic (03-27-2016)

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      راستی این kian aria اینجا نام کاربریش چیست؟ عجب موجود ابله و مضحکیست بدبخت تا دید بانو سارا در جستار ریشه پست گذشته از خود بیخود شده بود و از بانو نقل قول می گرقت در حالی که بانو چندین بار در هم میهن عنوان کرده که دیگر پاسخ اراذل واوباش را نمی دهد بیچاره این کیان موجود مضحکیست!
      آخر اینها دفترچه ای ها کجا بانو خرقانی نازنین کجا! واقعا ایرانی ها حسودترین و خنگترین مردمان هستند

سلام دوست عزیز
      براستی می خواهید بدانید که نام کاربری این فرومایه در اینجا چیست؟ خب معلوم است همین فرومایه ای که در اینجا مدیر تالار ادبسار (!!!!!!!!!!) است دیگر!! مگر نمی دانید! چه در هم میهن و چه در همان فروم غیرقانونی که کپی مسخره و مضحکی از فروم هم مهین هست همگان می دانند که این فرومایه یک روانپریشی است که به علت عدم توجه در دنیای واقعی و بستری بودنهای مکرر در تیمارستان! دست به ساخت هزاران آیدی زده است تا اینگونه نشان دهد که اگر در دنیای حقیقی هیچ دوستی ندارد در مقابل در دنیای مجازی دوستانی دارد!!! بقول تیمسار در ریشه تنها 9 اکانت مدیریتی دارد:))))) دیگر تعداد اکانتهای غیر مدیریتش را خودتان حدس بزنید!
      من آی پیش را چک کرده ام و دانستم که از شهریست که اولش با الف و آخرش با نون است . هر چند شما که بهتر می دانید من از هکر بودن سالهاست که توبه کرده ام و اینبار یکمی شیطان شدم که خدا مرا ببخشاید:(
      ولی شما اگر خواستید که آن فرومِ بی ریشه ی ریشه را هک کنید و یا اینجا را! نیازی نیست که هکر زبده استخدام کنید! مگر می خواهید سایت رسمی ناسا و یا سایت دانشگاههای MITو Dukeو.. را هک کنید ! می خواهید یک فرومِ خیلی ساده را هک کنید!که بیشتر از پنج شش دقیقه هم وقت نمی گیرد!
      ساده ترین راه هم برای هک کردن اینگونه فرومها آن است که به پنل مدیریتی این فرومها دست یابید که برای اینکار نیاز است که به ان فایلی که در آن تمامی پسوردها ذخیره می گردد دسترسی پیدا کنید. از اینرو باید فروم را اسکن نمایید.. و البته نیاز به چندین نرم افزار هست که بنده می توانم لینک آنها را در اختیارتان قرار دهم و البته نیم خط کد هم می خواهد!
      ولی دوست عزیز بهتر است که اینکار را هرگز نکنید چون این فرومایه از اراذل و اوباش هست و به نگرم هر چه بیشتر سرش در دنیای مجازی گرم باشد بهتر است چرا؟ چون کمتر می تواند در دنیای بیرون به آزار رسانی و هرزه گری مشغول گردد!

از اینرو استدعا دارم شما هم به مانند دیگر کاربران فرهیخته تمام آیدیهای این فرومایه را در هم میهن در لیست سیاه خود قرار دهید تا پیام های هرزه و نقل قولهای این فرومایه را نبینید!

راستش وقتی این فرومایه با همان آیدی اش که شما در اینجا به دنبال نام کاربریش بودید ، به یکی از کاربران دوست داشتنی ِ هم میهن تهمت زد و او را با نام کوچک من یعنی سارا خطاب کرد! و آن کاربر دوست داشتنی هم مرا فراخواند تا نوشته ی این فرومایه ی هزار اکانته را ببینم ناگهان حالِ عجیبی به بنده دست داد! دقیقا حس و حالی شبیه حس و حال حکیم سنایی!
      روزی حکیم سنایی از کنار یک گرمابه ای گذر می کرد که ناگهان شنید هرزه ترین احمقِ شهر طلب شراب می کند و آنگاه هنگام نوشیدن می گوید :
      "این پیاله را هم به سلامتی سنایی متملق و احمق می نوشم"!
      و همین سبب رنجش سنایی گردید وقتی دید احمقترین هرزه ی شهر وی را احمق می خواند و به سلامتی اش شراب می نوشد! به خودش آمد و در خود نگریست که چه شده است که هرزه ترین و فرومایه ترین و بی سواد ترین فرد وی را با خویش هم تراز قرار داده است!!از اینرو به خود آمد و در احوال خویش بیشتر نظر کرد و این شد که به سمت عرفان رفت و سر حلقه ی رندان گردید!

حال این حکایت ماست و من دقیقا وقتی این فرومایه ی بی سواد که چه در دنیای بیرون و چه در فضای مجازی مشغول فرومایگی و هرزگی است (حتی نام کاربریم یعنی خرقانی را دزیده بود و تا مدتها در فروم تقلبی اش با نام من همان جستارهای هم میهنی ام را در فرومش باز می کرد و مدتها طول کشید تا نام کاربریم را از چنگ این فرومایه بازگیرم) می آید و دقیقا عملی چون مولتی یوزر بودن!! را به من! نسبت می دهد!!!! آنهم منی که در دو رشته تحصیل می کنم آنهم PhD و وقت سر خاراندن هم ندارم و تنها در زمانهای پرتی و موقع استراحت یا در مترو و کمپس و.... به فروم های فارسی زبان سر می زنم و نوشته می گذارم را با خودِ بی کار و علاف و هرزه اش مقایسه می کند!!!!!!! واقعا به خود آمدم که بنگر به کجا رسیده ای که یک فرومایه ی بیسواد و هرزه تو را متهم به مولتی یوزری می کند یعنی صفت خودش را به من نسبت می دهد!!

دوستی از دوستان هم میهنی در همان چت باکس آن فروم تقلبی به یک نکته ی ظریفی اشاره کردند و آن اینکه چرا استادان فلسفه و ادبیات به فروم ها نمی آیند! و حال بنده پاسخ این پرسش را دریافته ام ! و آن اینکه این استادان به خوبی با جامعه ایرانی چه حقیقی و چه مجازی آگاهند و نیک می دانند که در فضای مجازی ایران فرومایگانی نظیر همین کاربر بسیارند که از اینکه در سطح سواد و دانش و هوش خود را در برابر این استادان ناچیز ببینند دست به ساخت هزاران اکانت کرده و با آنها شروع به لجن پراکنی علیه این استادان نمایند و آنها را متهم به مولتی یوزری و.. کنند تا بلکه اندکی بتوانند از عقده های روانیشان بکاهند!!!!!
      برای نمونه بنده هم اکنون مشغول ندریس هم هستم چون در رشته ی مرتبط با literature، بنده TA هستم! مقالات زیادی هم در این باب نوشته ام اما در آخر در همین فرومهای ایرانی می بینید که بی سوادترین کاربران چه ها به بنده نگفته اند!!!
      دکتر کدکنی یک مقاله ای دارند در باب شناوری زبان و اینکه در کشورهای خارومیانه ای نظیر ایران هچ واژه ای درست در جای خودش استفاده نمی گردد و برای نمونه در ایران یک طلبه ی ساده را آیت الله می خوانند و کسی که دیپلم هم ندارد دکتر و مهندس!!! هر چند فضای مجازی ایران بسیار اسف بارتر است چرا که یک فرومایه ی هرزه نویسِ بی ادب را در یک فرومی می کنند مدیر تالار ادبسار !!! یه یاد شعر معروف میر زاده ی عشقی که سرود :
      پدر ملت ایران اگر این بی پدر است .....
      بقیه ی شعر را خودتان ادامه دهید;) , البته به جای "پدر ملت ایران" هم "مدیر تالار ادبسار این فروم" را قرار داده و بقیه شعر را به همان صورت حفظ نمایید!

این آخرین نوشته ی بنده در مورد این فرومایه و البته دیگر آیدیهای فرومایه است! بهتر است دوست عزیز شما هم از پرداختن به این فرومایگان دست بردارید هر چند می دانم که شما با تحقیر و تمسخر اینان سرگرم می شوید ولی خب هر چه گفتنی بود و هر چه خندیدنی بود را گفتیم و به اندازه ی کافی به آنها و سواد و دانش و هوششان خندیدیم ! پس بس است! بهتر است آنها را به لیست سیاه خود بیفزایید تا پیامها و نقل قولهایی که از شما می گیرند را نبینید! چون واقعا بحث با این نوابغ دور از شان شماست! برای نمونه همین فرومایه همین مدیر تالار ادبسار :)))))))را می بینید اینقدر احمق و بی هوش است که می آید با آیدی های دیگر همان خران آریا یا خرگرد و... می آید و به دیگر کاربران فرهیخته ی هم میهن می گوید تو سارای دفترچه ای و... که مثلا نشان دهد که من مانند خودِ احمق و فرومایه اش دارای هزار اکانت هستم ولی از آنجایی که خدا به این فرومایه هیچ نعمتی نداده و از اینرو ذره ای هوش و خرد در کله ی پوکش نیست! پیش خود نمی گوید برای نمونه این خران اریا و یا خرگرد و صدها آیدی دیگر کجا در دفترچه عضویت دارند؟!! اینجا که کاربر فعالش سر جمع به چهل نفر هم نمی رسد پس اینهمه کاربر عضو دفترچه از کجا سر در آوردند؟!!
      همانطور که حماقت این فرومایه را مرزی نیست وقاحتش را هم مرزی نیست پس این فرومایه ی هزار اکانته را رهایش کنید!
      ویرایش از سوی سارا : 03-31-2016 در ساعت 03:01 AM
      thought این را پسندید.

14. یک کاربر برای این پست سودمند از سارا گرامی سپاسگزاری کرده اند:

thought (04-01-2016)

شناس
      Level completed: 36%, Points required for next Level: 97
      Overall activity: 19.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

Secular آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2015
      ماندگاه
      home
      جُستارها
      0
      امتیازها
      3,403
      رنک
      36
      Post Thanks / Like
      سپاس
      26
      از ایشان 19 بار در 15 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)

حالا چون یکم فرانسه میدونه دانش خوبی داره؟ پ همه فرانسویا دانشمندن با این حساب!
      :-)
      درسته ک باید یه جاهایی کوتاه اومد ولی نه با هر کاربری! اونم کاربری ک فقط بقصد آزار و ترول عضو شده!
      Je pense, donc je suis

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      با سلام نمی دانم اجازه دارم جواب دهم یا نه! ولی باز جسارت کرده و عرض می کنم که بحث سر سوسمار بود نه ادرار شتر و هیچ کجا هم امامان همچین چیزی را نگفته اند. حتی بر طبق قرآن هم غذا باید از "طیبات" باشد یعنی پاکیزه و نظیف. پس جسارتا این حرفتان با عقل جور در نمی آید. البته بنده بحثی ندارم با شما چون می دانم باید در مقابلتان سر را بزیر انداخت و سکوت کرد و یا گقت "بله قربان هر چه شما می گویید". در ضمن بنده اهل داغ کردن نیستم. در تمام جدال ها شما تاختید و تحقیر کردید.....
      ادرار شتر برای این به میان آمد که نشان دهد با اینکه از نظر خود فقهای شیعه موردی نداره ولی به دروغ و با جعل کردن تاریخ سعی دارند اون رو نسبت بدند به وهابی ها!
      به عبارت ساده تر با همین مثال ساده ادعاهای تشیع در باره گوشت سوسمار همگی باطل شدند چرا که مشخصن شیعه حتا آنچه که خودش تائید کرده را در صورتی که بعدن (مثلن 100 سال دیگه) دنیا بگه بده سعی میکنه این طوری ماست مالی کنه و این مساله یکی دو بار نبوده.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      راستش را بخواهید خیلی خندیدم :)) اتهام می زنید چون حق با شماست بخاطر دینم باید در جایگاه یک متهم باشم و محکوم. شما فرمودین که شیوه نگارشم شبیه فلانی است. من پست هایشان را خواندم و هیچ شباهتی را نیافتم! شاید هم مشکل از بنده هست نمی دانم قضاوت با دیگران! اگر می خواهید نباشم اصراری ندارم . حتی به جناب آنارشی هم گفتم . می دانم شما از بنده و امثال بنده بیزارید و دوست ندارید که در فرومی که شما مدیرش هستید باشیم . خب یک کلام این را بگویید تا اتهام بزنید و تحقیر کنید که واقعا خیلی حالت طنز بخود می گیرد. در پایان بنده بر عکس شما هیچ نفرتی نه از شما نه از دیگر کاربران این فروم دارم. چون شما چه بخواهید چه نخواهید هموطنم هستید و من هموطن را دوست می بینم و دوست دارم. اگر هم در این مدتی که اینجا بودم اذیتتان کردم مرا عفو کنید. دیگر فعالیت نخواهم کرد ولی اگر اجازه دهید همچنان مخاطب خاموش این فروم باقی بمانم و مطالبش را بخوانم. با سپاس
      من گفتم شیوه استدلال کردنتان شبه فلانیست نه شیوه نگارشتان! که البته اون هم میشه گفت تا حدی شبیهه
      و فکر نکنم لازم باشد فرق اتهام زدن با اثبات مجرم بودن را برای شما بازگو کنیم!

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Agnostic نمایش پست ها
      کوروش ایران چرا بن شد؟!
      باز شروع کرد به فحاشی! بعضی افراد اصلاح پذیر نیستند. فقط یک مدتی Deactive میشوند دوباره شروع میکنند.
      این بار فحاشی هایش را هم پاک نکردم که مثل دفعه قبل به دروغ نگوید ما سانسورش کردیم!
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •