• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

Hybrid View

شناس
      Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

مهربون

مرزبان آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2015
      جُستارها
      5
      امتیازها
      1,377
      رنک
      20
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12
      از ایشان 17 بار در 15 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      اینجا طبق قوانین باید با کسانی که فحش و دری وری میگن برخورد بشه. که میبینیم داره میشه . طبق همون قوانین وقتی به مقدسات توهیم میشه هم باید همون برخورد انجام بشه . اما نمیشه . چرا برخی کاربران به امام 12 هم توهیم میکنند . در متن امضا مطالب زننده و توهیم به مقدسات میکنند . چرا برخورد نمیکنید ؟

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      قربان عرض کرده بودم موقع ازدواج یهودی بودند. و در ضمن یهودی ها حتی اگر تغییر مذهب دهند باز هم بر طبق آیینشان یهودی محسوب می شوند
      من گفتم متدین به دین یهود! یعنی اینکه خودش باور داشته باشه یا نداشته باشه!!
      مهم نیست آئین چی میگه!! مسلمان هم حق نداره از دین خارج بشه! (البته اسمی شاید بتونه ولی خونش پای خودش) ایرانی هم حق نداره ملیتش رو پس بده!
      اگر شما اسمی مسلمان باشی و روزه نگیری، نماز نخونی، مشروب بخوری! گوشت خوک بخوری! و خلاصه به دستورات دینیش عمل نکنی مسلمان نیستی به همین راحتی.
      من واقعن نمیفهمم چرا شما موضوع به این سادگی رو نمیتونید درک کنید!
      از اونجایی که موضوع خیلی ساده هست من این نتیجه گیری رو میکنم که شما مخصوصن دوست ندارید درک کنید.

بنده اهل تند سخن گفتن نیستم بر طبق آیینم و دینم . خب چون شما بنده را در سطحی می بینید که نیاید با شما بحث کند خب بهترین جواب وقتی اجازه نداری که جواب دهی ، سکوت است و سکوت همیشه علامت رضا نیست گاهی آخرین حد صدا را سکوت می نامند!
      در ضمن ممنون بابت نامیدنم به نام های عربی که خیلی زیباتر از نام خودم که یک نام عبری است هستند.
      پس برای همین بود وقتی از منابع اسلامی برایتان آوردیم امامان شیعه دستور به نوشیدن ادرار شتر داده اند داغ کردید ؟ :))
      در ضمن خواهش میکنم زهرا جان :))

اینکه وارد یک فرومی شوی و بعد تو را متهم به آی دی سازی کنند و بگویند تو فلان کاربر هستی و........... مرا یاد شعر محمود درویش شاعر فلسطینی می اندازد:
      گریه زاری به راه نیندازید جانم!
      تنها به شما اتهام زدیم! اگر 100% مطمئن بودیم که اکنون ور دست فلانی بودید شما هم!!!

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مرزبان کوچک نمایش پست ها
      اینجا طبق قوانین باید با کسانی که فحش و دری وری میگن برخورد بشه. که میبینیم داره میشه . طبق همون قوانین وقتی به مقدسات توهیم میشه هم باید همون برخورد انجام بشه . اما نمیشه . چرا برخی کاربران به امام 12 هم توهیم میکنند . در متن امضا مطالب زننده و توهیم به مقدسات میکنند . چرا برخورد نمیکنید ؟
      ما اینجا هیچ قانونی مبنی بر محترم شماردن مقدسات نداریم! ولی برعکسش رو داریم، تنها توهین مستقیم و آشکار به پیروان یک مذهب جرمه! اون هم توهین به معنی واقعی کلمه! نه اینکه کسی بگوید اکثر مطلق تروریستها مسلمان هستند! یا امامان شیعه دستور به نوشیدن ادرار شتر داده اند و .... (اینها نه در حقیقت و نه از نظر تارنما توهین نیستند پس بیخود سرشان بحث و جدل راه نیندازید)
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      پس برای همین بود وقتی از منابع اسلامی برایتان آوردیم امامان شیعه دستور به نوشیدن ادرار شتر داده اند داغ کردید ؟ :)) در ضمن خواهش میکنم زهرا جان :))
      با سلام نمی دانم اجازه دارم جواب دهم یا نه! ولی باز جسارت کرده و عرض می کنم که بحث سر سوسمار بود نه ادرار شتر و هیچ کجا هم امامان همچین چیزی را نگفته اند. حتی بر طبق قرآن هم غذا باید از "طیبات" باشد یعنی پاکیزه و نظیف. پس جسارتا این حرفتان با عقل جور در نمی آید. البته بنده بحثی ندارم با شما چون می دانم باید در مقابلتان سر را بزیر انداخت و سکوت کرد و یا گقت "بله قربان هر چه شما می گویید". در ضمن بنده اهل داغ کردن نیستم. در تمام جدال ها شما تاختید و تحقیر کردید.....
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      گریه زاری به راه نیندازید جانم! تنها به شما اتهام زدیم! اگر 100% مطمئن بودیم که اکنون ور دست فلانی بودید شما هم!!!
      راستش را بخواهید خیلی خندیدم :)) اتهام می زنید چون حق با شماست بخاطر دینم باید در جایگاه یک متهم باشم و محکوم. شما فرمودین که شیوه نگارشم شبیه فلانی است. من پست هایشان را خواندم و هیچ شباهتی را نیافتم! شاید هم مشکل از بنده هست نمی دانم قضاوت با دیگران! اگر می خواهید نباشم اصراری ندارم . حتی به جناب آنارشی هم گفتم . می دانم شما از بنده و امثال بنده بیزارید و دوست ندارید که در فرومی که شما مدیرش هستید باشیم . خب یک کلام این را بگویید تا اتهام بزنید و تحقیر کنید که واقعا خیلی حالت طنز بخود می گیرد. در پایان بنده بر عکس شما هیچ نفرتی نه از شما نه از دیگر کاربران این فروم دارم. چون شما چه بخواهید چه نخواهید هموطنم هستید و من هموطن را دوست می بینم و دوست دارم. اگر هم در این مدتی که اینجا بودم اذیتتان کردم مرا عفو کنید. دیگر فعالیت نخواهم کرد ولی اگر اجازه دهید همچنان مخاطب خاموش این فروم باقی بمانم و مطالبش را بخوانم. با سپاس

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •