• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

Hybrid View

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      یک دور دیگر قوانین را اگر بخوانید متوجه میشوید که من هرگز بر خلاف قوانین عمل نکرده ام جانم!

این خود شما بودید که این مساله رو مطرح کردید و خودتان هم خوراکش را در اختیار ما گذاشتید تا لازم نباشد کلی از منابع را برایتان بیاوریم! از همانهایی که خودتان آورده بودید استدلال کردیم
      سلام
      راستش بنده شما را در لیست سیاه قرار داده بودم و نمی خواستم که دیگر پیام هایتان را که تنها توهین و تحقیر جنسیتم ، خانواده ام ، دینم و.. هست را بخوانم. اما اینبار کنجکاو شده و پستتان را خواندم.
      نمی دانم چرا اینقدر از آدمی که ندیده اید بیزارید و کینه به دل دارید؟ اینقدر که اصلا در بحث پست هایش را نمی خوانید که بفهمید طرز نگارش هر کسی خاص خودش هست و علائق آدم ها هم با هم فرق می کند و سپس او را متهم به آیدی سازی می کنید و "فلانی" می نامید!

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      خانواده شما را هم خودتان با خالی هایی که بستید زیر سوال بردید نه من! من فقط گفتم آنچه شما ادعا میکنید با آنچه که در صورت متدین بودن خانواده تان میبایستی انجام میدادند در تناقض است در نتیجه یا شما دارید دروغ میگویید یا فک و فامیلتان متدین به آنچه گفته اید نبوده اند!

استدلالش ساده است :

اگر شما بگویید مسلمان هستید ولی بروید گوشت خوک به سیخ کشیده شده را دو لپی بخورید مسلمان نیستید و در مورد مسلمان بودنتان دروغ گفته اید!
      پس بر طبق آنچه خودتان کپی کیلویی کرده اید اگر مادربزرگتان متدین به یهودیت میبود هرگز و هرگز کاری که از نظر دینی اش گناه کبیره است انجام نمیداد! پس یا شما برای اینکه از روی عادت خواسته بودید در بحث پیروز شوید!!!! یک خالی خیلی آنچنانی بستید و این طوری گندش در آمد و اکنون دست به ننه من قمرم بازی زده اید! یا مادربزرگتان یهودی معتقد نبوده! شاید بشود در خوشبینانه ترین حال وی را یهوده زاده ای دانست که هیچ اعتقادی به یهودیت نداشته! که در هر شکلش فرقی به حال ما و آنچه گفته ایم نخواهد کرد که هیچ! تازه به نفع ما و استدلال ما هم هست که گفته بودیم مرد مسلمان تنها اجازه دارد با زنی از غیر مسلمانان ازدواج کند که در باورهایش سست باشد تا بتواند وی را مجبور به قبول اسلام کند!!!!
      اگر پستم را می خواندید (که نخواندید) عرض کرده بودم که مادربزرگم در آنموقع نوجوان بوده حدود 16 و17 سال ! پس نمی تواند یک یهودی متعصب دیندار باشد. یک دختر نوجوان احساسش را به دینش ترجیح می دهد. در هنگام ازدواج یهودی بودند و از خانوده اش طرد می شود بطوریکه پدرش تا پایان عمرش نمی خواسته ایشان را ببیند!(هر چند ایشان به دیدار پدرش می رفته) . بعد از ازدواج هم دیگر نمی دانم از فشار تنهایی و نداشتن همراهی خانواده اش و بودن در یک خانواده ی مسلمان ایرانی و ... ابه هر حال بعد از مدتی تغییر دین می دهد و مسلمان می شود.
      در پایان حرفی ندارم بابت تمام بحث هایی که با شما کردم (جدا از اینکه حق با بنده بود یا نه)عذر می خواهم . شما دوست دارید در مقابلتان سکوت کنیم و هر چه می گویید بی هیچ سوالی بپذیریم. می دانم از مسلمان ها هم بیزارید و آنها را تروریست و حقیر و عرب پرست می دانید. خب پس چرا وقتتات را صرف جواب دادن به یکی از همان ها می کنید؟

ما بذر جز به صلح و مدارا نکاشتیم
      بادی وزید و حالت ما را پریش کرد
      تقویم شمسی و قمری را گذاشتیم
      تقویم ما دلی است که هجرت ز خویش کرد

بازداشت همیشگی
      Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

kourosh_iran آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2014
      جُستارها
      39
      امتیازها
      7,801
      رنک
      59
      Post Thanks / Like
      سپاس
      537
      از ایشان 546 بار در 365 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      سلام
      راستش بنده شما را در لیست سیاه قرار داده بودم و نمی خواستم که دیگر پیام هایتان را که تنها توهین و تحقیر جنسیتم ، خانواده ام ، دینم و.. هست را بخوانم. اما اینبار کنجکاو شده و پستتان را خواندم.
      نمی دانم چرا اینقدر از آدمی که ندیده اید بیزارید و کینه به دل دارید؟ اینقدر که اصلا در بحث پست هایش را نمی خوانید که بفهمید طرز نگارش هر کسی خاص خودش هست و علائق آدم ها هم با هم فرق می کند و سپس او را متهم به آیدی سازی می کنید و "فلانی" می نامید!
      ببین این بدبخت در بحث های اخیر با من چقدر بهش فشار اومده دیوونه شده که حالا باید در و دیوار رو گاز بگیره یه بهانه پیدا کنه به یکی بپره منو متهم کنه آخرش هم میخوان منو اخراج کنن و با حذف تمام پست هام حقایق رو زیر فرش جارو بزنن!

sonixax جان ریدی بابا جان!
      گفتم که من خودم روانشناس هستم تحلیل روانیت میکنم!
      بچه جون تو میخوای با جنگ روانی منو اذیت کنی؟ مثل بحثهایی که دیدی هرچی بیشتر پیش رفتی بیشتر ریده شده به خودت من پوستم کلفت تر از این حرفاست از آدمهای دوزاری مثل تو که کم نمیارم نمیتونید منو فریب بدید شکست بدید.
      ببین به کجا رسیدی که هرکی اومد تازه ثبت نام کرده بود پستی زد مثل سگ پاچش رو گرفتی. سعی میکنی عصبانیت و جنون درونی که درت فعال شد رو پنهان کنی اما شواهد چیز دیگه ای رو نشون میدن!
      هه هه هه!
      نهایت گهی که میتونی بخوری اخراج کردن من و حذف تمام پست هامه که البته برام مهم نیست ولی شاید تو رو مقداری خنک کنه کلا گیرپاژ نکنی از تیمارستانی چیزی سر در نیاری!
      منکه حالم از تو خیلی بهتره عزیزم. اخراج کرده نکرده مشکل جدی ندارم. تو برو فکری بحال خودت بکن تا نابود نشدی!!

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      درود,

من زمان برای پاسخگویی به ریز ریز اینهایی که آوردید ندارم, بویژه اینکه بیشترشان
      نگاه شخصی و پرداختن به منش من (مهربد) بجای چرایی بیرون شدگی کاربر @ فدایی رهبر بود.

در هرزنگاری نوشته‌هایش ایشان جای سخنی نمیرفته و بایستی این را پذیرا باشید که آنچه "هرز" به شمار
      میرود یا نه بسته به استاندارد‌هایِ هر کس میتواند تفاوت داشته باشد; در این سخنگاه نیز این استاندارد را
      ما اینجور یافته‌ایم که اگر کسی میان گفتگوی جدی دو ناگهان بنویسد «بیایید به آغوش ولایت» آنرا هرزپیک برداشت نماییم.

این روال ازین پس نیز بیشتر به کار گرفته خواهد شد و "گردانندگی سلیقه‌ای" بدرستی پیاده‌سازی
      خواهد شد و اگر این سلیقه‌یِ گردانندگان بر شما خوش نمیاید, هیچ بایدی در تحمّل آن به خودتان نبایستی ببینید.
      sonixax این را پسندید.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

4. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (03-17-2016),sonixax (03-17-2016)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      درود,

من زمان برای پاسخگویی به ریز ریز اینهایی که آوردید ندارم, بویژه اینکه بیشترشان
      نگاه شخصی و پرداختن به منش من (مهربد) بجای چرایی بیرون شدگی کاربر @ فدایی رهبر بود.

در هرزنگاری نوشته‌هایش ایشان جای سخنی نمیرفته و بایستی این را پذیرا باشید که آنچه "هرز" به شمار
      میرود یا نه بسته به استاندارد‌هایِ هر کس میتواند تفاوت داشته باشد; در این سخنگاه نیز این استاندارد را
      ما اینجور یافته‌ایم که اگر کسی میان گفتگوی جدی دو ناگهان بنویسد «بیایید به آغوش ولایت» آنرا هرزپیک برداشت نماییم.

این روال ازین پس نیز بیشتر به کار گرفته خواهد شد و "گردانندگی سلیقه‌ای" بدرستی پیاده‌سازی
      خواهد شد و اگر این سلیقه‌یِ گردانندگان بر شما خوش نمیاید, هیچ بایایدی در تحمّل آن به خودتان نبایستی ببینید.
      بنده که خیلی کلی گفتم و در ضمن عرض نکردم که سرور فدایی رهبر ترول نکرده است. ولی خب شما حتی پیک ایشان در پاتوق خداباوران را هم زدوده اید.
      در ضمن بنده تنها با آمدن همین سرور فدایی رهبر و جناب thought در اینجا باز فعال شده بودم هر چند چه فعالیتی؟! در ه.م بیش از سی جستار تاکنون باز کردم چون در انجا بیشتر امکان فعالیت سالم هست. کاری هم به شما و دیگر همفکرانتان ندارم حتی اگر ازم نقل قول گرفته شود اما وقتی دوستانی چون سرور thought اینجا می آیند و از بنده نقل قول می گیرند بنده هم تنها برای عرض ادب می آیم.
      ارباب ببخشید اگر وقتتان را گرفتم و سپاس بابت پاسخ صریحتان.
      thought این را پسندید.

6. یک کاربر برای این پست سودمند از سارا گرامی سپاسگزاری کرده اند:

thought (03-17-2016)

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      ولی خب شما حتی پیک ایاشن در پاتوق خداباوران را هم زدوده اید.
      درست است, چنانکه گفته شد من گردانندگی سفت و سخت‌تری در پیش خواهم گرفت و از همینرو, همه‌یِ نوشته‌های کسانیکه
      یکراست برای هرزنویسی آمده باشند زدوده میشود چراکه mass-delete آسانتر است و نمیتوان تک تک به بررسی هر پیک جداگانه پرداخت.

به دیگر زبان:

این پس در این سخنگاه با هرزنویسان برخورد سفت و سخت خواهد شد.

سپاس بابت پاسخ صریحتان.

.
      ویرایش از سوی Mehrbod : 03-16-2016 در ساعت 07:35 PM

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (03-17-2016),sonixax (03-17-2016)

شناس
      Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
      Overall activity: 42.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

thought آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Feb 2016
      جُستارها
      3
      امتیازها
      1,358
      رنک
      20
      Post Thanks / Like
      سپاس
      173
      از ایشان 106 بار در 86 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      5 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      درست است, چنانکه گفته شد من گردانندگی سفت و سخت‌تری در پیش خواهم گرفت و از همینرو, همه‌یِ نوشته‌های کسانیکه
      یکراست برای هرزنویسی آمده باشند زدوده میشود چراکه mass-delete آسانتر است و نمیتوان تک تک به بررسی هر پیک جداگانه پرداخت.

به دیگر زبان:

این پس در این سخنگاه با هرزنویسان برخورد سفت و سخت خواهد شد.

....Et si accepter la critique n’est pas toujours facile, c’est toutefois nécessaire. Après, elle s’accepte plus facilement quand les formes sont là
      ! C’est que l’égo, il se laisse pas toujours faire
      !Hé oui, l’égo a des réactions parfois surprenantes
      ?Parce que j’ai personnellement mal vécu la critique, je pense avoir ma petite pierre à apporter à l’édifice du comment gérer la critique
      aujourd’hui. Donc si vous êtes tendu à l’idée que l’on lise et que l’on critique vos textes ..vos bébés
      .....oui, les critiques ne sont pas toujours agréables, même bien formulées, même bien argumentées
      ?Qu’en pensez vous

--

Warning از زبان پارسی برای نوشتن بهره بگیرید.

Admin

شناس
      Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
      Overall activity: 42.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

thought آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Feb 2016
      جُستارها
      3
      امتیازها
      1,358
      رنک
      20
      Post Thanks / Like
      سپاس
      173
      از ایشان 106 بار در 86 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      5 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      بنده که خیلی کلی گفتم و در ضمن عرض نکردم که سرور فدایی رهبر ترول نکرده است. ولی خب شما حتی پیک ایشان در پاتوق خداباوران را هم زدوده اید.
      در ضمن بنده تنها با آمدن همین سرور فدایی رهبر و جناب thought در اینجا باز فعال شده بودم هر چند چه فعالیتی؟! در ه.م بیش از سی جستار تاکنون باز کردم چون در انجا بیشتر امکان فعالیت سالم هست. کاری هم به شما و دیگر همفکرانتان ندارم حتی اگر ازم نقل قول گرفته شود اما وقتی دوستانی چون سرور thought اینجا می آیند و از بنده نقل قول می گیرند بنده هم تنها برای عرض ادب می آیم.
      ارباب ببخشید اگر وقتتان را گرفتم و سپاس بابت پاسخ صریحتان.
      درودی بانوی خرد و اندیشه
      اوچه ایشان متمایز گرداند خرد است که نداشته اند و حسرت اندک مدیریتی به بحر فرونشاندن عطش بخل و اختلال در عملکر مغز خویشتنشان...
      فدایی رهبر به وقوع موجب یه فدایی بود که تحمل از انان گسل نمود و ایشان اخراج بنمودند که عقده از ان نبرید چون دلی که به درد اید
      پارانوئید تنها اندک اختلال در وجود اوست که هر از گاهی ظن به اسکیز بودنشان برم و چهره گر ازان خودشان باشد گمانش دوچندان به حیات بپیوندد...
      ارباب بودن از خسایس ذات وجودی این ناخوشایندی بودندی چوناکه چوپانی بر سر گله خویش حاضر اید
      به بار دیگر دوردی بی کران بر شما

11. یک کاربر برای این پست سودمند از thought گرامی سپاسگزاری کرده اند:

سارا (03-17-2016)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی thought نمایش پست ها
      درودی بانوی خرد و اندیشه
      اوچه ایشان متمایز گرداند خرد است که نداشته اند و حسرت اندک مدیریتی به بحر فرونشاندن عطش بخل و اختلال در عملکر مغز خویشتنشان...
      فدایی رهبر به وقوع موجب یه فدایی بود که تحمل از انان گسل نمود و ایشان اخراج بنمودند که عقده از ان نبرید چون دلی که به درد اید
      پارانوئید تنها اندک اختلال در وجود اوست که هر از گاهی ظن به اسکیز بودنشان برم و چهره گر ازان خودشان باشد گمانش دوچندان به حیات بپیوندد...
      ارباب بودن از خسایس ذات وجودی این ناخوشایندی بودندی چوناکه چوپانی بر سر گله خویش حاضر اید
      به بار دیگر دوردی بی کران بر شما
      درود دوستِ عزیز
      می بینید که
      admin= Mehrbod
      پس بهتر است رها کنید اعتراض کردن را که در منطق ایشان نقد و اعتراض هیچ جایگاهی ندارد! اصولا همه ی اربابها شبیه هم هستند!
      اینقدر هم از بنده تعریف و تمجید نکنیدکه در قوانین نانوشته ی این دوستان تعریف از یک خداباور دنبی است عظیم!
      از درد سخن گفتن و از درد شنیدن
      با مردم ِ بی درد ندانی که چه درد است
      thought این را پسندید.

13. یک کاربر برای این پست سودمند از سارا گرامی سپاسگزاری کرده اند:

thought (03-17-2016)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •