اشتباه نکنید من اصولن نه از کسی کینه به دل میگیرم! نه عصبانی میشوم! نه خارج از قوانین عمل میکنم. دوستانی که من رو میشناسند با شیوه نگارش من آشنایی دارند.
این شیوه برای خیلیها توهین آمیز محسوب میشه ولی حقیقتن نیست.
دین شما به من ربطی ندارد! دین خانواده و شجره نامه تان هم به من ربطی ندارد! شما یک مساله ای را مطرح کردید و بر اساس آنچه شما گفتید من استدلال کردم! استدلالم هم درست بود چرا که خودتان جلوترش گفتید که مادربزرگتان مسلمان شده سرانجام!
اینکه چه قدر داستان راسته یا دروغ به من ربطی نداره من گفتم یا شما دارید دروغ میگید! یا اینکه پدر بزرگ و مادربزگتان به دینی که میگید متدین نبوده اند!
شما میگید دارید راستش رو میگید! پس دومی درسته.
مسلمانی و یهودی بودن و مسیحیت و ... به این نیست که از شکم مادر مسلمان یا مسیحی زاده بشی (یهودیت رو نگفتم چون خودشون میگن هست)، متدین بودن به یک دین خاص به این معنی هستش که به دستوراتش عمل کنی! اگر نکنی ولو خودت رو مسلمان یا یهودی یا مسیحی هم بدونی! حقیقت اینه که اعتقادی بهش نداری.
زنان ایرانی نمونه بارز این پارادوکس هستند، بیحجاب هستند!!! از چند همسری شوهرشان بیزار هستند!!! از اینکه حقوقشان پایمال میشود شاکی هستند!!! از اینکه میگویند وظیفه شان جوجه کشیست شاکی هستند!!! همزمان سفره ابولفضل هم برپا میکنند و اگر بگویی همه بدبختیتان زیر سر اسلام است جوش میاورند!!!!
پس شد همانی که من گفتم! مادربزرگ شما یهودی نبوده!!! تمام شد رفت پی کارش.
شما خودتان گفتید نمیخواهید پاسخ بدهید! من هم گفتم پس چرا لال نمیشوید! دلیل تندی هم، تند سخن گفتن خودتون بود!
خیر یک چرندی گفتید زیرش زائیدید!
دوز عصبانیتتان به قدری بالاست که باز مثل سابق رو به فحاشی آورده اید به خاطر خالی بودن چنته در استدلال کردن! درست همان رویه ای که پیشتر منجر به اخراجتان از اینجا شد!
اکنون هم شما را میفرستم دَدَر تا یاد بگیرید درست صحبت کنید. این بار هم پیکتان را پاک نمیکنم مبادا دوباره بزنید زیرش! البته اگر دوباره شانس حضور در این جمع که برای بودن درش خودتان را شهید کرده اید به شما داده شود!
کاربران خودشان تصمیم میگیرند که چرا اخراج شده اید!