سلام
راستش بنده شما را در لیست سیاه قرار داده بودم و نمی خواستم که دیگر پیام هایتان را که تنها توهین و تحقیر جنسیتم ، خانواده ام ، دینم و.. هست را بخوانم. اما اینبار کنجکاو شده و پستتان را خواندم.
نمی دانم چرا اینقدر از آدمی که ندیده اید بیزارید و کینه به دل دارید؟ اینقدر که اصلا در بحث پست هایش را نمی خوانید که بفهمید طرز نگارش هر کسی خاص خودش هست و علائق آدم ها هم با هم فرق می کند و سپس او را متهم به آیدی سازی می کنید و "فلانی" می نامید!
اگر پستم را می خواندید (که نخواندید) عرض کرده بودم که مادربزرگم در آنموقع نوجوان بوده حدود 16 و17 سال ! پس نمی تواند یک یهودی متعصب دیندار باشد. یک دختر نوجوان احساسش را به دینش ترجیح می دهد. در هنگام ازدواج یهودی بودند و از خانوده اش طرد می شود بطوریکه پدرش تا پایان عمرش نمی خواسته ایشان را ببیند!(هر چند ایشان به دیدار پدرش می رفته) . بعد از ازدواج هم دیگر نمی دانم از فشار تنهایی و نداشتن همراهی خانواده اش و بودن در یک خانواده ی مسلمان ایرانی و ... ابه هر حال بعد از مدتی تغییر دین می دهد و مسلمان می شود.
در پایان حرفی ندارم بابت تمام بحث هایی که با شما کردم (جدا از اینکه حق با بنده بود یا نه)عذر می خواهم . شما دوست دارید در مقابلتان سکوت کنیم و هر چه می گویید بی هیچ سوالی بپذیریم. می دانم از مسلمان ها هم بیزارید و آنها را تروریست و حقیر و عرب پرست می دانید. خب پس چرا وقتتات را صرف جواب دادن به یکی از همان ها می کنید؟
ما بذر جز به صلح و مدارا نکاشتیم
بادی وزید و حالت ما را پریش کرد
تقویم شمسی و قمری را گذاشتیم
تقویم ما دلی است که هجرت ز خویش کرد
![]()