PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آشنایی‌ با صهیونیسم و کشور اسرائیل

برگ ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Theodor Herzl
03-24-2014, 01:58 AM
Missing Iranian Jews were mistaken for rebels, killed by authorities | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/missing-iranian-jews-were-mistaken-for-rebels-killed-by-authorities/)

۸ تا ایرانی‌ یهودی که از طریق پاکستان در حال فرار به اسرائیل بودند در راه کشته میشوند که بعد از ۲۰ سال گویا موساد با یک منبع درون ایران که حتی عکس‌های جنازه‌های اونها رو به موساد داده صحبت کردند و معلوم شده که رژیم اونها رو بجای اعضای مجاهدین خلق اشتباه گرفته و کشته!

یه نفر
03-25-2014, 07:44 AM
https://www.facebook.com/IranInPhoto/photos/a.464924943605243.1073741920.396500003781071/565134183584318/?type=1

مدرسه مخصوص یهودی ها در ایران. در خاورمیانه به غیر از اسرائیل، ایران بیشترین احترام رو به شهروندان یهودی میگذاره..

(یه کامنت)

mhgh
03-25-2014, 08:42 AM
خداراشکر در مورد سوالات قبلی پاسخ سوالات خود را گرفتید.. من هرجایی ک ردپای شمارا چه تو همون سایت افسرانتان.. فقط همین را کپی پیست میکنید.. 100 تا قطع نامه ک نمیشه بیاری و بخای همه رو تو یک پست (بخوانید منبر) باز کنی.. بحث آدابی داره.. درباره هرکدوم از قطع نامه ها خود سازمان ملل ده ها اتچ صفحه فقط تو کانتنتش داره حالا بحث و تفسیر بکنار.. من درباره اولین قطع نامه ای ک شما گذاشتی کامل واستون توضیح دادم.. در صفحه 120 هم جوابتون را گرفتین.. اول این بحث را جمع کن بعد نوشتن کتاب را شروع کن..

دقیقا شما جواب کدام سوالات را داده‌اید؟!!! بله قطعنامه‌ی اول (همان طور که پیشتر خودم هم نوشتم) ۱۶ سال بعد پس گرفته شد و این یکی از مسخره‌ترین کارهای سازمان ملل است. ۷۰ قطعنامه‌ی دیگر را چه می‌گویید. هر انسان عاقلی می‌فهمد بحث به کجا می‌رود. یا شما باید سازمان ملل و قطعنامه‌هایش را به هیچ پندارید! و یا جنایتکار بودن رژیم صهیونیستی را قبول کنید.

Theodor Herzl
03-25-2014, 03:19 PM
این عکس رو که می‌بینید در اتوبان ۶ در اسرائیل گرفته شده که به سمت شمال کشور میره! اون خونه‌ها که اون پشت چمن می‌بینید مناطق فلسطینی کرانه غربی هست ، اسرائیل اگه کرانه غربی رو تخلیه کنه این اتوبان قتلگاه می‌شه و روی هر پشت بام اونجا یک Sniper میزارن فلسطینی‌ها ، با نارنجک دستی‌ و خمپاره هم می‌شه این جاده رو هدف قرار داد! این هم یک دلیل دیگه که تخلیه کرانه غربی به منزله خودکشی‌ هست برای اسرائیل!

3847

undead_knight
03-25-2014, 03:35 PM
این عکس رو که می‌بینید در اتوبان ۶ در اسرائیل گرفته شده که به سمت شمال کشور میره! اون خونه‌ها که اون پشت چمن می‌بینید مناطق فلسطینی کرانه غربی هست ، اسرائیل اگه کرانه غربی رو تخلیه کنه این اتوبان قتلگاه می‌شه و روی هر پشت بام اونجا یک Sniper میزارن فلسطینی‌ها ، با نارنجک دستی‌ و خمپاره هم می‌شه این جاده رو هدف قرار داد! این هم یک دلیل دیگه که تخلیه کرانه غربی به منزله خودکشی‌ هست برای اسرائیل!
3847
Appeal to consequences - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_consequences)

Theodor Herzl
03-26-2014, 10:45 PM
Appeal to consequences - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_consequences)
من متوجه نمیشوم کجای حرف من سفسطه است ، مثلا شما چون می‌دانید آتش دست شما را میسوزاند به همین خاطر دست خود را داخل کوره نمی‌کنید آیا سفسطه کرده‌اید؟ البته اگار می‌خواهید این بحث را ادامه بدهید در تالار مربوطه ادامه بدهید

Shaily
03-27-2014, 04:25 PM
من بعضی از پرسش هایی ک بدلیل برخی دلایل امکان طرحش توسط شخص وجود نداشته در اینجا میگذارم ک ریفرنس آن را میفرستم.

آیا در ارتش آلمان در مقامات ارشد یهودی وجود داشته؟
امیل موریس و ژوهانس زوکرتورت و ژنرال هلموت ویلبرگ و کلنل والتر هالیندر هورست گیر و آدمیرال برنهارد روگ. ... اینا چی قبول دارید یهودی بودن یا نه و از ژنرال های ارتش بودن

Shaily
03-27-2014, 04:47 PM
هر انسان عاقلی می‌فهمد بحث به کجا می‌رود. یا شما باید سازمان ملل و قطعنامه‌هایش را به هیچ پندارید
مگر شما ک معتقدین قطع نامه های سازمان ملل قانونی نیستند همین خط کش را در دست میگیرید؟؟ این اولین درس بود ک یادتان این امال یک شمشیر دولبه ست. این از سری درس هاییست ک بدانید نمی توانید هرجا خواستید سازمان ملل را کاغذپاره حساب کنید و هر زمان هم خواستین باهاش گردن بزنین.درد داشت؟ باور کنین اگر تنها شجاعتش را اگر داشتین و اعتراف میکردین ک سازمان ملل بر خرد جمعی ست اینجا هم پاسخی در همان شان میگیرفتید. ضمنا منظور من از پاسخ مثلا یکیش اون حرف خنده داری ک گفتین در اسرائیل آی دی اف کسی را بکشد مجازات نمیشود و ..:e420::e420:

Theodor Herzl
03-27-2014, 10:29 PM
۲ تا رابی که یک گروه دارند به اسم رابی‌های شگفت انگیز خیلی‌ قشنگ گیتار میزنند و می‌خونند ، اینهم توی یک مسابقه توی تلوزیون اسرائیل که ریتا خواننده ایرانی‌ تبار نیز قاضی هست!

https://www.youtube.com/watch?v=ZaIgyVqUGIE

mhgh
03-28-2014, 06:53 AM
مگر شما ک معتقدین قطع نامه های سازمان ملل قانونی نیستند همین خط کش را در دست میگیرید؟؟ این اولین درس بود ک یادتان این امال یک شمشیر دولبه ست. این از سری درس هاییست ک بدانید نمی توانید هرجا خواستید سازمان ملل را کاغذپاره حساب کنید و هر زمان هم خواستین باهاش گردن بزنین.درد داشت؟ باور کنین اگر تنها شجاعتش را اگر داشتین و اعتراف میکردین ک سازمان ملل بر خرد جمعی ست اینجا هم پاسخی در همان شان میگیرفتید. ضمنا منظور من از پاسخ مثلا یکیش اون حرف خنده داری ک گفتین در اسرائیل آی دی اف کسی را بکشد مجازات نمیشود و ..

من نمی‌دانم واقعا نمی‌فهمید بحث من چیست یا این‌که خود را به نفهمیدن می‌زنید! اتفاقا دلیل دردناکتان را من برای شما به کار برده ام! شما موجودیت اسرائیل را به آن قطعنامه‌ی کذایی نحس سازمان ملل مشروعیت بخشیده‌اید و هم‌زمان قطعنامه‌های علیه جنایات اسرائیل را قبول ندارید. این حرف را برای خود تکرار کنید:

این از سری درس هاییست ک بدانید نمی توانید هرجا خواستید سازمان ملل را کاغذپاره حساب کنید و هر زمان هم خواستین باهاش گردن بزنین.درد داشت؟ باور کنین اگر تنها شجاعتش را اگر داشتین و اعتراف میکردین ک سازمان ملل بر خرد جمعی ست اینجا هم پاسخی در همان شان میگیرفتید.

Anarchy
03-28-2014, 11:25 AM
شما موجودیت اسرائیل را به آن قطعنامه‌ی کذایی نحس سازمان ملل مشروعیت بخشیده‌اید و هم‌زمان قطعنامه‌های علیه جنایات اسرائیل را قبول ندارید.

و شما هیچ کدام رو ... فقط در حال تقیه اسلامی هستید !!

اسرائیل یک فرد نیست که جنایتکار باشد ... مناقشه طولانی در اون منطقه برقرار هست که یک سمت اسرائیلی هست که در بین چند کشور عربی-اسلامی تا بن دندان مسلحی قرار داشته که حتی وجودش رو به رسمیت نمیشناختن و برای حفظ کیان خودش مجبور بوده جدیت به خرج بده ... البته من هم منتقد سیاست مشت آهنین اسرائیل به خصوص در این سال های اخیر که موجودیت اسرائیل تثبیت شده هستم اما یکی بزرگترین عوامل عدم تشکیل کشور فلسطینی رو نظام اسلامی حاکم بر ایران میدونم ، همون طور که یاسر عرفات هم به حکومت ایران انتقاد کرده بود:

"Arafat Criticizes Iran, Israeli Actions in Gaza, He Vows to Fight Extremism" by 1996, Reuters News Service - St Louis Post-Dispatch (MO), March 17, 1996 | Questia, Your Online Research Library (http://www.questia.com/library/1P2-32986695/arafat-criticizes-iran-israeli-actions-in-gaza-he)

چیزی که هست شما و بزرگتر های شما که حاکم هستند ، دنبال حل مساله فلسطین نیستند بلکه دنبال کش دادن هر چه بیشتر اون هستند و جون فلسطینی ها هم اصلا براشون اهمیت نداره و هر چی بیشتر از فلسطینی ها کشته بشه ، بیشتر خوشحال میشن که خوراک تبلیغاتی بیشتری خواهند داشت ... همه هم برای این هست که با علم کردن ماجرای فلسطین ، زعامت دنیای اسلام زیر عبای عاغاتون قرار بگیره !!

این روضه ها رو هم برید جای دیگه بخونید ، چون اینجا خریدار نداره ...

Shaily
03-28-2014, 10:16 PM
۱- شما زحمت بالا و پایین کردن ۱ سایت را هم نمی‌کشید. سایت، محتوا و اطلاعات گردانندگان ش را بخوانید شاید در نظرتان درباره‌ی سندیت آن سایت عوض شد. حالا من سر قومیت یا دین یا هر چیز دیگری که با آن کشته شدگان کودکان افراد مهاجر و اشغالگر را می‌نامید بحثی ندارم. پیش‌تر هم گفتم سند اصلی من قطعنامه‌هاست ابتدا اجازه دهید تکلیف آن روشن شود.

اینجا اصلی و فرعی نداریم.. شما نمیتوانید یک منبر 10 صفحه ای بروید و پاسخگو هم نباشید. اینجا هر بخشی از مطالب شما و دیگران را میشه انتخاب کرد و مصداقی در همان موضوع سوال کرد. پس وقتی ک دلیل صهیونیست نامیدن یک کودک 3 ساله را نمیدانید استفاده هم نکنید ک اینطور ب مخمصه نیفتید. در گفتار قبل هم عرض کردم اینجا برای هرکلمه از گفته هایتان ب چالش کشیده میشوید. یا وقتی ادعا میکنید ک در اسرائیل آی دی اف کسی را بکشد پیگیر و دادگاهی نمیشود پس از آنکه تیرتان ب سنگ خورد و سند ارائه شد، گذشتن از کنارش ب معنی ادعای دروغ شماست.

Shaily
03-28-2014, 11:08 PM
من نمی‌دانم واقعا نمی‌فهمید بحث من چیست یا این‌که خود را به نفهمیدن می‌زنید! اتفاقا دلیل دردناکتان را من برای شما به کار برده ام! شما موجودیت اسرائیل را به آن قطعنامه‌ی کذایی نحس سازمان ملل مشروعیت بخشیده‌اید و هم‌زمان قطعنامه‌های علیه جنایات اسرائیل را قبول ندارید. این حرف را برای خود تکرار کنید:

سازمان ملل ک یک شخصیت حقیقی ندارد ک بگوییم دروغگوست یا راستگوست.. این سازمان هم فراز و نشیب هایی داشته.. قطع نامه های سازمان ملل قطعا بار قانونی دارند و سرپیچی از آن هم بر اساس آنکه الزام آور باشه یا نه.. شورای امنیت ارجاء شده و تصویب شده باشه یا نه و کلا نوع ارتیکلش چ سندی باشه متفاوته.. مشروعیت (موجودیت) اسرائیل همان بیانیه استقلال اسرائیل بود و پذیرش آن توسط سازمان ملل مهر تاییدی قانونی بر آن بود. بر اساس تعریف سازمان ملل هر تحدید مرزی در الحاق خودمختاری باید آرای سازمان ملل را داشته باشد اما امروز عملا "کریمه" میبینید بدون همین تایید از اکراین جدا شد. مثال بارزتر هم تایوان هست ک نه بیانیه استقلال دارد و نه تحدید سازمان ملل.. یا جزیره هونگ کونگ.. اما هردو اینها در اکثر کشورها سفارت خانه های مجزا دارد. اقلیم کردستان هم ک پایتخت و پول و نظام سیاسی مجزا دارد. از نظر من ملاک مشروعیت جهانی اسرائیل همین کافیست ک اکثریت کشورها ب عنوان کشوری مستقل کاملا برسمیت شناخته شده است و سازمان ملل تنها یک مهری افزون بر تایید کشور بودن اسرائیل از جایگاه قانونی و نه موجودیت اسرائیل بود. این دیدگاه من بود.

اول لطفا مشروعیت را تعریف کنید چون من واقعا نمیدونم مشروعیت در تعریف شماها چیست.. چون بر تعریفی ک شما دارین ارائه میدهید ایران و هیچ کشوری مشروع نیست. سازمان ملل همه یه بیانیه ها و فطع نامه هایش از نظر من مورد وثوق نیست

دوم اینجا بحث شما ذقیقا در اثبات چیست؟ فرض بر گفته یه شما ک سازمان ملل خواسته ک اسرائیل شهرک سازی در اورشلیم شرقی نکند و اسرائیل هم کرده.. حالا این نتیحه را گرفتید کشور اسرائیل مشروعیت ندارد؟

خارج از بحث یادتان باشد این نوع برخوردهای دوگانه ببینین شما را ب چه ناتوانی در بحث می کشاند ک وقتی در نقطه مقابل درباره روسیه و چین و ایران وقتی ازتون سوال میشود میگویید پاسخ ندارم!!! دقیقا من هم جای شما بودم پاسخی نداشتم.. این برخورد دوگانه در اینجا شما را ب یک ناتوانی در پاسخ کشاند اما ببینین جمهوری اسلامی را چ بحران مشروعیتی باهاش درگیرش کرده!!!

mhgh
03-29-2014, 07:52 AM
اینجا اصلی و فرعی نداریم.. شما نمیتوانید یک منبر 10 صفحه ای بروید و پاسخگو هم نباشید. اینجا هر بخشی از مطالب شما و دیگران را میشه انتخاب کرد و مصداقی در همان موضوع سوال کرد. پس وقتی ک دلیل صهیونیست نامیدن یک کودک 3 ساله را نمیدانید استفاده هم نکنید ک اینطور ب مخمصه نیفتید. در گفتار قبل هم عرض کردم اینجا برای هرکلمه از گفته هایتان ب چالش کشیده میشوید.

من از اسناد فرعی ام پا پس نکشیده‌ام. یک سایت به نظر خودم معتبر معرفی کرده‌ام که فهرستی از کودکان کشته شده از دو طرف را قرارداده و شما یکی دو موردش را گفتید مثلا از مرز رد شده‌اند و باید کشته می‌شدند در مورد بقیه‌ی کشته شدگان که بعضی از آن ها در تظاهرات کشته شده‌اند سکوت کردید و گفتید مثلا مجال پاسخگویی نیست!!! این دلایل شما در قبال سند من بود! من به شما تخفیف دادم و گفتم توجیه کودکان کشته‌شده پیشکش، در قبال قطعنامه‌های سازمان ملل(که شما سنگش را به سینه می‌زنید) درباره‌ی جنایات اسرائیل نظر شما چیست.
در ضمن این‌قدر برای من کلاس به چالش کشیدن را برای من نگذارید. هر بچه‌ای می‌فهمد شما در قبال موضع‌گیری صریح طفره می‌روید چون باید میان سازمان ملل و پاکی اسرائیلتان یکی را انتخاب کنید.

سازمان ملل ک یک شخصیت حقیقی ندارد ک بگوییم دروغگوست یا راستگوست.. این سازمان هم فراز و نشیب هایی داشته.. قطع نامه های سازمان ملل قطعا بار قانونی دارند و سرپیچی از آن هم بر اساس آنکه الزام آور باشه یا نه.. شورای امنیت ارجاء شده و تصویب شده باشه یا نه و کلا نوع ارتیکلش چ سندی باشه متفاوته.. مشروعیت (موجودیت) اسرائیل همان بیانیه استقلال اسرائیل بود و پذیرش آن توسط سازمان ملل مهر تاییدی قانونی بر آن بود. بر اساس تعریف سازمان ملل هر تحدید مرزی در الحاق خودمختاری باید آرای سازمان ملل را داشته باشد اما امروز عملا "کریمه" میبینید بدون همین تایید از اکراین جدا شد. مثال بارزتر هم تایوان هست ک نه بیانیه استقلال دارد و نه تحدید سازمان ملل.. یا جزیره هونگ کونگ.. اما هردو اینها در اکثر کشورها سفارت خانه های مجزا دارد. اقلیم کردستان هم ک پایتخت و پول و نظام سیاسی مجزا دارد. از نظر من ملاک مشروعیت جهانی اسرائیل همین کافیست ک اکثریت کشورها ب عنوان کشوری مستقل کاملا برسمیت شناخته شده است و سازمان ملل تنها یک مهری افزون بر تایید کشور بودن اسرائیل از جایگاه قانونی و نه موجودیت اسرائیل بود. این دیدگاه من بود.
اول لطفا مشروعیت را تعریف کنید چون من واقعا نمیدونم مشروعیت در تعریف شماها چیست.. چون بر تعریفی ک شما دارین ارائه میدهید ایران و هیچ کشوری مشروع نیست. سازمان ملل همه یه بیانیه ها و فطع نامه هایش از نظر من مورد وثوق نیست
دوم اینجا بحث شما ذقیقا در اثبات چیست؟ فرض بر گفته یه شما ک سازمان ملل خواسته ک اسرائیل شهرک سازی در اورشلیم شرقی نکند و اسرائیل هم کرده.. حالا این نتیحه را گرفتید کشور اسرائیل مشروعیت ندارد؟
خارج از بحث یادتان باشد این نوع برخوردهای دوگانه ببینین شما را ب چه ناتوانی در بحث می کشاند ک وقتی در نقطه مقابل درباره روسیه و چین و ایران وقتی ازتون سوال میشود میگویید پاسخ ندارم!!! دقیقا من هم جای شما بودم پاسخی نداشتم.. این برخورد دوگانه در اینجا شما را ب یک ناتوانی در پاسخ کشاند اما ببینین جمهوری اسلامی را چ بحران مشروعیتی باهاش درگیرش کرده!!!

اول من نگفتم سازمان ملل دروغگوست: "کذایی" یعنی"آنچنانی". ثانیا من نگفتم سازمان ملل قانونی عمل می‌کند یانه یا اینکه مشروعیت دارد یا نه. سوال من مشخص است: موضع شما در قبال قطعنامه‌های علیه جنایات اسرائیل چیست؟ اگر به خاطر آورید این سوال در مقابل ادعای همفکران شما مبنی بر مرتکب نشدن جنایت از سوی اسرائیل مطرح شد. ثالثا من نگفتم پاسخی برای مسائل دیگر مطرح شده ندارم. تنها گفتم درباره‌ی این موضوعات در این جستار بحث نمی‌کنم چون از مسیر اصلی بحث منحرف می‌شویم.

Anarchy
03-29-2014, 09:22 AM
اگر به خاطر آورید این سوال در مقابل ادعای همفکران شما مبنی بر مرتکب نشدن جنایت از سوی اسرائیل مطرح شد.

اول گفتیم که اسرائیل فرد نیست که عمل جنایت رو بهش نسبت بدید ، دوم قطعا در یک مناقشه ی خونین از 1948 تا الان ، افراد زیادی از دو طرف کشته شدن ، سوم هر کس هر ادعایی کرده باید یقه خودش رو بگیرید نه اینکه چند صفحه از تاپیک رو به این بحث های بیهوده اختصاص بدید ...

گفتم که شما نمیتونید اول در مورد اسلام بحث کنید بعد در مورد خدا ... پس تقیه اسلامی رو کنار بگذارید و حرف دلتون رو در مورد اسرائیل بگید !!

Theodor Herzl
04-04-2014, 12:36 PM
اسرائیل یک شهرک اقتصادی ساخته که کارش فقط امنیت شبکه هست و از بخش اطلاعات ارتش تا سرمایه گذاران و دانشجو اونجا جمع میشوند تا در مورد امنیت شبکه تولید و فعالیت کنند! میگم میلاد این به درد تو میخورد می‌رفتی اونجا یه شرکت میزدی کلی‌ پول در میاوردی

https://www.youtube.com/watch?v=fvDejBJ1Moo

sonixax
04-04-2014, 02:48 PM
اسرائیل یک شهرک اقتصادی ساخته که کارش فقط امنیت شبکه هست و از بخش اطلاعات ارتش تا سرمایه گذاران و دانشجو اونجا جمع میشوند تا در مورد امنیت شبکه تولید و فعالیت کنند! میگم میلاد این به درد تو میخورد می‌رفتی اونجا یه شرکت میزدی کلی‌ پول در میاوردی

اتفاقن توی برنامه هام هست حتمن یک سر برم اسرائیل و وقتی برم حتمن از اینجا هم دیدن میکنم :e032::e00e:

Theodor Herzl
04-16-2014, 03:21 PM
اسرائیل که فرشته نیست و مثل هر کشور دیگری کار اشتباه کرده است ، کسی‌ که راست گوی باشد و بخواهد بر ضدّ اسرائیل case بسازد کار زیاد سختی ندارد ، ولی‌ این فقط مسلمین و به خصوص نوکران رژیم هستند که از هیچ دروغ و نیرنگی ابا ندارند مثل این کاربر جدید!:e420:

Theodor Herzl
04-17-2014, 04:54 PM
۱۳ درصد جمعیت اسرائیل بی‌خدا و ۲۳ درصد ندانم گرا هستند

How Religious are Israeli Jews? (http://www.jcpa.org/dje/articles2/howrelisr.htm)

Theodor Herzl
04-20-2014, 04:09 PM
آیا می‌دانستید مرکز اصلی‌ تحقیق و تولید شرکت اینتل در شهر حیفا در اسرائیل واقع شده است؟ تمام چیپ‌های اینتل که در ایران دارید تولید شده در اسرائیل است

Intel in Haifa, Israel (http://www.intel.com/content/www/us/en/jobs/locations/israel/sites/haifa.html)

Theodor Herzl
04-21-2014, 04:18 AM
مانور جنگ درون شهری و تن‌ به تن پیاده نظام ارتش اسرائیل با حزب‌ا‌لله لبنان. در جنگ آینده اسرائیل با حزب‌ا‌لله یکی‌ از برنامه‌ها بمباران هوایی شدید در ابتدا و بعد رفتن نیروی زمینی‌ با حمایت آتش توپ خانه برای گشتن خانه به خانه جهت کشتن یا دستگیری نیروهای حزب‌ا‌لله است

http://www.youtube.com/watch?v=NKtZSQc3xEs

Theodor Herzl
04-27-2014, 05:44 AM
انگاری حماس داره آدم می‌شه ، و گفته امکانش هست وجود اسرائیل رو به رسمیت بشناسه ، اگه این اتفاق بیفته ضربه بزرگی‌ به رژیم هست

Hamas open to considering recognition of Israel -- official | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/hamas-open-to-considering-recognition-of-israel-official/)

undead_knight
04-27-2014, 02:08 PM
انگاری حماس داره آدم می‌شه ، و گفته امکانش هست وجود اسرائیل رو به رسمیت بشناسه ، اگه این اتفاق بیفته ضربه بزرگی‌ به رژیم هست

Hamas open to considering recognition of Israel -- official | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/hamas-open-to-considering-recognition-of-israel-official/)
و گروه های تندرو اسرائیلی؟!
اگر خطر عمده ای از طرف اسرائیل وجود نداشته باشه مخالفت های اسرائیل با تشکیل کشور فلسطینی هم بی پایه میشه.

Theodor Herzl
04-27-2014, 02:45 PM
اگر خطر عمده ای از طرف اسرائیل وجود نداشته باشه مخالفت های اسرائیل با تشکیل کشور فلسطینی هم بی پایه میشه.متوجه منظور جمله نشدم! منظورت خطر گروه‌های فلسطینی هست که باعث مخالفت با تشکیل کشور فلسطینی می‌شه؟

undead_knight
04-27-2014, 02:54 PM
متوجه منظور جمله نشدم! منظورت خطر گروه‌های فلسطینی هست که باعث مخالفت با تشکیل کشور فلسطینی می‌شه؟
خب وقتی گروه عمده ستیزه جویی با وجود اسرائیل مخالفتی نداشته باشه اسرائیل چه دلیل محکم دیگه ای برای تشکیل نشدن کشور فلسطینی داره؟!

Theodor Herzl
04-27-2014, 02:58 PM
خب وقتی گروه عمده ستیزه جویی با وجود اسرائیل مخالفتی نداشته باشه اسرائیل چه دلیل محکم دیگه ای برای تشکیل نشدن کشور فلسطینی داره؟!دلیلش اینه که اون زمین برای ما هست و اگر هم کشور فلسطینی تشکیل بشه Its out of the goodness of our heart ، نه اینکه فلسطینی‌ها هیچ ادعائی به اونجا دارند ، خیلی‌ بین این تفاوت هست:e420:

Theodor Herzl
04-27-2014, 03:00 PM
من خودم به شخصه مخالف تشکیل کشور فلسطینی هستم چون به فلسطینی‌ها اعتماد ندارم ، هر زمان که اسرائیل از یک زمینی‌ بیرون کشیده ترور اون رو پر کرده!

undead_knight
04-27-2014, 03:12 PM
من خودم به شخصه مخالف تشکیل کشور فلسطینی هستم چون به فلسطینی‌ها اعتماد ندارم ، هر زمان که اسرائیل از یک زمینی‌ بیرون کشیده ترور اون رو پر کرده!
خود اسرائیل هم همچین قابل اعتماد نیست،میزنه فرودگاه غیرنظامی رو بمبارون میکنه! :))

دلیلش اینه که اون زمین برای ما هست و اگر هم کشور فلسطینی تشکیل بشه Its out of the goodness of our heart ، نه اینکه فلسطینی‌ها هیچ ادعائی به اونجا دارند ، خیلی‌ بین این تفاوت هست:e420:
مال شما؟!کی به شما داده،خدا؟!:e412:

Theodor Herzl
04-27-2014, 03:27 PM
مال شما؟!کی به شما داده،خدا؟!خیر ، من و جناب مزدک اینجا ۳۰-۴۰ صفحه case سکولار برای اینکه کی‌ صاحب اون زمین هست ساختیم ، بجای لوده بازی مثل هر جستار دیگه بروید بخونید از اول

undead_knight
04-27-2014, 03:43 PM
خیر ، من و جناب مزدک اینجا ۳۰-۴۰ صفحه case سکولار برای اینکه کی‌ صاحب اون زمین هست ساختیم ، بجای لوده بازی مثل هر جستار دیگه بروید بخونید از اول
اصلا من به چیزی به نام مالکیت "دائمی" زمین باور ندارم که بخوام برم بحث شما رو بخونم، هر زمینی ممکنه در گذشته صاحبانی داشته باشه ولی صاحب یا صاحبان قبلی نمیتونند در هر زمانی و در هر شرایطی با استناد به گذشته خودشون رو مالک زمین بدونند،حتی اگر اون زمین رو به زور ازشون گرفته باشند.

Theodor Herzl
04-28-2014, 06:34 AM
اصلا من به چیزی به نام مالکیت "دائمی" زمین باور ندارم که بخوام برم بحث شما رو بخونم، هر زمینی ممکنه در گذشته صاحبانی داشته باشه ولی صاحب یا صاحبان قبلی نمیتونند در هر زمانی و در هر شرایطی با استناد به گذشته خودشون رو مالک زمین بدونند،حتی اگر اون زمین رو به زور ازشون گرفته باشند.یعنی‌ مثلا من بیام شما رو به زور از خونتون بیرون کنم و بعد خونه رو بفروشم به یکی‌ دیگه ، اون وقت شما حق نداری بیای خونت رو پس بگیری؟

undead_knight
04-28-2014, 12:43 PM
یعنی‌ مثلا من بیام شما رو به زور از خونتون بیرون کنم و بعد خونه رو بفروشم به یکی‌ دیگه ، اون وقت شما حق نداری بیای خونت رو پس بگیری؟
آقاجان شما پست رو میخونی!؟

اصلا من به چیزی به نام مالکیت "دائمی" زمین باور ندارم که بخوام برم بحث شما رو بخونم، هر زمینی ممکنه در گذشته صاحبانی داشته باشه ولی صاحب یا صاحبان قبلی نمیتونند در هر زمانی و در هر شرایطی با استناد به گذشته خودشون رو مالک زمین بدونند،حتی اگر اون زمین رو به زور ازشون گرفته باشند.

مبحث مالکیت انفرادی و مالکیت جمعی فرق داره ولی در هر حال اگر مثلا 100 سال بگذره من چنین حقی رو متصور نمیشم چون ممکنه صاحبان جدید ارزش خونه یا زمین رو زیاد کرده باشند،اینی یکی از ایراداتشه،البته بسته به شرایط این حق رو قائل میشم که بخوام خسارت بگیرم،حالا اگر این دوره زمانی 1000 سال بشه دیگه ادعای خسارت رو هم منطقی نمیدونم.

از دید عملی هم بخوای نگاه کنی خیلی از سرزمین ها روزی در کنترل نژاد یا کشوری بوده و الان نیست،و بارها اشغال شدند یا حتی ساکنان اولیه زمین از بین رفتند یا پراکنده شدند و تازه نسل های بعدی نمیتونند ادعا کنند لزوما نمایندگان معتبری برای نسل های پیشینشون هستند.

Russell
04-28-2014, 01:03 PM
کسری نظرت درباره‌یِ اتحاد حماس و فتح چیه؟ جدا از ایجاد کشور فلسطین.

Theodor Herzl
04-28-2014, 05:49 PM
کسری نظرت درباره‌یِ اتحاد حماس و فتح چیه؟ جدا از ایجاد کشور فلسطین.به نظرم چیز بدی نیست ، رژیم با محمود عباس و PLO دشمن هست و با اینکه من از هر ۲ تای PLO و حماس خوشم نمیاد خوبی‌ این قضیه اینه که نزدیک شدن این ۲ تا به هم بر خلاف منافع رژیم هست ، چون محمود عباس بهر حال یک سری اعتبار جهانی‌ داره و حماس نمیتونه با فتح و بقیه PLO توی یک دولت بشینه و ترور رو ادامه بده.

یه نفر
05-02-2014, 01:04 PM
الان گذرگاه رفح باز هست؟
یه سوال تازگی به ذهنم رسیده.
هرکشوری معمولا یک سمبل معماری داره. مثلا فرانسه با ایفل- چین با معبد - هند با تاج محل - ...
اسرائیل هم چنین سمبل معماری داره؟
اقتصاد اسرائیل بیشتر بر چه چیزی میچرخه؟ صنعتش؟ توریسم؟ کشاورزی؟

Shaily
05-04-2014, 05:14 PM
آقای کسرا ممنون میشم درباره این موضوع ک فلسطینی ها بخاطر وجود کشور اردن نیازی ب کشور دیگری ندارند و از نماد پرچم و نژاد و .. همه اردنی ست و چیزی بنام جغرافیایه فلسطینی ک اینها دنبالش هستند در صورت تشکیل چنین کشوری بیشتر ب ضرر آنهاست هم پستی بذارید.. یعنی در یک کلمه من معتقدم فلسطین=اردن هست نه بیشتر

Shaily
05-04-2014, 05:24 PM
حالا اگر این دوره زمانی 1000 سال بشه دیگه ادعای خسارت رو هم منطقی نمیدونم.
میشه دقیقا این مناطقی ک مدعی هستین اسرائیل ساکنان این خونه ها یا مناطق را اخراج کرده تعریف جغرافیایی کرده؟ اگر نتوانید آدرس مکان اشغالی را بدهید بحث بر آن کاملا بیهوده ست و اصلا اشغال معنایی ندارد و تنها خرید بوده. (غیر از آنهاییکه داوطلبانه ب ارتش اعراب علیه همین پسرعموها و حتی اعراب ساکن حمله کردند)

Theodor Herzl
05-04-2014, 05:45 PM
آقای کسرا ممنون میشم درباره این موضوع ک فلسطینی ها بخاطر وجود کشور اردن نیازی ب کشور دیگری ندارند و از نماد پرچم و نژاد و .. همه اردنی ست و چیزی بنام جغرافیایه فلسطینی ک اینها دنبالش هستند در صورت تشکیل چنین کشوری بیشتر ب ضرر آنهاست هم پستی بذارید.. یعنی در یک کلمه من معتقدم فلسطین=اردن هست نه بیشتر۷۵% اردن فلسطینی هستند ، ولی‌ خوب اینکه بگیم الان اردن فلسطین بشه امکان پذیر نیست ، سال ۱۹۷۰ یاسر عرفات خواست پادشاه اردن رو بکشه و کشور رو بگیره که ارتش اردن هزاران فلسطینی رو کشت و PLO رو به لبنان تبعید کرد ، اینکه الان بگیم اردن بشه کشور فلسطین Practical نیست ، من فکر می‌کنم بهترین راه اینه که مناطق A و B در یهودا و شمرون یا همون کرانه غربی یک چیزی بشه مثل هنگ کنگ و چین ، یعنی‌ خود مختاری کامل اقتصادی و سیاسی ولی‌ بدون ارتش و اینها ، اسرائیل هم منطقه C رو به خاکش زمینه کنه. من طرفدار نفتالی بنت هستم ، فکر کنم این طرح اون از همه چیز بهتر باشه

undead_knight
05-05-2014, 12:07 PM
میشه دقیقا این مناطقی ک مدعی هستین اسرائیل ساکنان این خونه ها یا مناطق را اخراج کرده تعریف جغرافیایی کرده؟ اگر نتوانید آدرس مکان اشغالی را بدهید بحث بر آن کاملا بیهوده ست و اصلا اشغال معنایی ندارد و تنها خرید بوده. (غیر از آنهاییکه داوطلبانه ب ارتش اعراب علیه همین پسرعموها و حتی اعراب ساکن حمله کردند)
Israeli–Palestinian conflict - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli%E2%80%93Palestinian_conflict#Israeli_milit ary_occupation_of_the_West_Bank)
برای نمونه.

Theodor Herzl
05-05-2014, 01:50 PM
Israeli–Palestinian conflict - WiKi
برای نمونه.

کنوانسیون ژنو که در مورد مناطق اشغال شده نظامی هست در مورد ۲ high contracting parties هست ، کشور به نام فلسطین وجود نداره و اسرائیل هم این زمین‌ها رو از دست اردن و مصر گرفته! ، اگر اردن و مصر از اسرائیل شکایتی دارند میتونند شکایت کنند ، ولی‌ این سرزمین‌های اشغالی فلسطینی چرند است!

Convention (I) for the Amelioration of the Condition of the Wounded and Sick in Armed Forces in the Field. Geneva, 12 August 1949. (http://www.icrc.org/ihl/WebART/365-570005?OpenDocument)

In addition to the provisions which shall be implemented in peacetime, the present Convention shall apply to all cases of declared war or of any other armed conflict which may arise between two or more of the High Contracting Parties, even if the state of war is not recognized by one of them.
The Convention shall also apply to all cases of partial or total occupation of the territory of a High Contracting Party

Theodor Herzl
05-05-2014, 06:01 PM
امروز روز استقلال اسرائیل است ، امروز اسرائیل نوین ۶۶ ساله شد ، ۶۶ سال است که با چنگ و دندان از امیدی که بعد از ۲۰۰۰ سال به وقوع پیوست محافظت کردیم و بعد از این نیز خواهیم کرد!

پخش مستقیم مراسم روز استقلال در تپه هرزل در اورشلیم جایی که تئودور هرزل بنیانگذار صهیونیسم نوین دفن است

WATCH LIVE: Israel ushers in 66th Independence Day at Mount Herzl torch lighting ceremony | JPost | Israel News (http://www.jpost.com/National-News/WATCH-LIVE-Israel-ushers-in-66th-Independence-Day-at-Mount-Herzl-torch-lighting-ceremony-351379)

undead_knight
05-06-2014, 04:01 AM
کنوانسیون ژنو که در مورد مناطق اشغال شده نظامی هست در مورد ۲ high contracting parties هست ، کشور به نام فلسطین وجود نداره و اسرائیل هم این زمین‌ها رو از دست اردن و مصر گرفته! ، اگر اردن و مصر از اسرائیل شکایتی دارند میتونند شکایت کنند ، ولی‌ این سرزمین‌های اشغالی فلسطینی چرند است!

Convention (I) for the Amelioration of the Condition of the Wounded and Sick in Armed Forces in the Field. Geneva, 12 August 1949. (http://www.icrc.org/ihl/WebART/365-570005?OpenDocument)

آقای باهوش بحث سر مناطقی بود که اسرائیل به زور گرفته،نه اینکه مالکش فلسطینی ها باشند:))

Theodor Herzl
05-06-2014, 04:14 AM
آقای باهوش بحث سر مناطقی بود که اسرائیل به زور گرفته،نه اینکه مالکش فلسطینی ها باشند:))خوب که چه که به زور گرفته؟ اسرائیل اون مناطق رو در یک حالت دفاع در جنگی که شروع نکرده بود گرفته ، کنوانسیون ژنو هم ربطی‌ به این قضیه پیدا نمیکنه ، شما بر اساس چه قانونی‌ میگی‌ که اون مناطق اشغالی هست؟ occupied territories در قوانین جهانی‌ یک تعریف خاص داره ، همینطوری از روی باد معده نمی‌تونید یک حرفی‌ بزنید

undead_knight
05-06-2014, 04:20 AM
امروز روز استقلال اسرائیل است ، امروز اسرائیل نوین ۶۶ ساله شد ، ۶۶ سال است که با چنگ و دندان از امیدی که بعد از ۲۰۰۰ سال به وقوع پیوست محافظت کردیم و بعد از این نیز خواهیم کرد!
WATCH LIVE: Israel ushers in 66th Independence Day at Mount Herzl torch lighting ceremony | JPost | Israel News (http://www.jpost.com/National-News/WATCH-LIVE-Israel-ushers-in-66th-Independence-Day-at-Mount-Herzl-torch-lighting-ceremony-351379)
:e412:
یعنی این شور مذهبی-ناسیونالیستی شما جدا کیس استادی جالبی هست:))

undead_knight
05-06-2014, 04:22 AM
خوب که چه که به زور گرفته؟ اسرائیل اون مناطق رو در یک حالت دفاع در جنگی که شروع نکرده بود گرفته ، کنوانسیون ژنو هم ربطی‌ به این قضیه پیدا نمیکنه ، شما بر اساس چه قانونی‌ میگی‌ که اون مناطق اشغالی هست؟ occupied territories در قوانین جهانی‌ یک تعریف خاص داره ، همینطوری از روی باد معده نمی‌تونید یک حرفی‌ بزنید
شما وقتی وسط بحث میپرید و به قبلش توجه نکنید همین میشه!:))

میشه دقیقا این مناطقی ک مدعی هستین اسرائیل ساکنان این خونه ها یا مناطق را اخراج کرده تعریف جغرافیایی کرده؟
مسئله اصلا سر قوانین بین المللی نیست(که البته سر اونم حرف دارم)مسئله این بود که ایشون ازم خواستند مثال بزنم،من هم مثال زدم،سر اینکه اسرائیل اینها رو به زور گرفته که شکی نیست!

Theodor Herzl
05-06-2014, 04:54 AM
یعنی این شور مذهبی-ناسیونالیستی شما جدا کیس استادی جالبی هست:))از ...لیس بی‌ وطن سبزاللهی بودن که بهتر است ، هنوز سال‌ها فاصله هست به پایه شما برسیم:e105:

Theodor Herzl
05-06-2014, 04:58 AM
مسئله اصلا سر قوانین بین المللی نیست(که البته سر اونم حرف دارم)مسئله این بود که ایشون ازم خواستند مثال بزنم،من هم مثال زدم،سر اینکه اسرائیل اینها رو به زور گرفته که شکی نیست!این حرف شما خوب چرند هست باز ، توی کرانه غربی و غزه اسرائیل کسی‌ رو اخراج نکرد ، تازه موشه دایان وزیر دفاع اسرائیل خیلی‌‌ها رو که بخاطر درگیری فرار کرده بودند کمک کرد برگردند ،

undead_knight
05-06-2014, 12:18 PM
از ...لیس بی‌ وطن سبزاللهی بودن که بهتر است ، هنوز سال‌ها فاصله هست به پایه شما برسیم:e105:
شما که به کس لیسی عملی اعتراف کردیدفمن صرفا کس لیسی تئوریک دارم:))
سبزالله؟! به کسی میگن که سبز بودن براش "مقدس" هست،من چیز مقدسی ندارم،برخلاف بعضیا که سرزمین مقدس دارند:))
بی وطن؟!فکر میکنم کسی که از کشور خودش به کشور دیگه ای رفته و تازه به کشور سومی حس ناسیونالیستی/مذهبی داره،وا سه این عنوان شایسته تره:))

البته اینها منو یاد یه قضیه ای میندازه که نیروهای انقلابی از چیزهایی مثل"لیبرال" به عنوان "فحش" استفاده میکردند،که خب اشکالی نداره:))

این حرف شما خوب چرند هست باز ، توی کرانه غربی و غزه اسرائیل کسی‌ رو اخراج نکرد ، تازه موشه دایان وزیر دفاع اسرائیل خیلی‌‌ها رو که بخاطر درگیری فرار کرده بودند کمک کرد برگردند ،
ای بابا حتما لازم هست همه رو نقل قول بگیرم؟!

اگر نتوانید آدرس مکان اشغالی را بدهید بحث بر آن کاملا بیهوده ست و اصلا اشغال معنایی ندارد و تنها خرید بوده.
برای اینکه جایی رو اشغال کنید لزومی نداره حتما همه ساکنانش رو اخراج کنید!

Theodor Herzl
05-06-2014, 06:39 PM
برای اینکه جایی رو اشغال کنید لزومی نداره حتما همه ساکنانش رو اخراج کنید!ببین مناطق اشغالی یا اشغال شده طبق قوانین جهانی‌ یک تعریف خاص خودش رو داره ، اگه اون برای شما مهم نیست و شما از روی شکمت یه تعریفی‌ ارائه میکنی‌ و بر اساس اون نظر میدی یک بحث دیگست! طبق قوانین جهانی‌ کرانه غربی منطقه اشغال شده حساب نمی‌شه ، حالا شما تعریف خودت رو داری از مناطق اشغال شده این یک چیز دیگه هست

Theodor Herzl
05-07-2014, 04:55 AM
این ویدئو رو ببینید که چجوری طرفدارای فلسطین ویدئو نلسون ماندلا رو edit کردند ، با یک همچین جانورانی طرف هستیم!

https://www.youtube.com/watch?v=PhuAh5Yb9f0

kourosh_bikhoda
05-07-2014, 07:09 AM
ببین مناطق اشغالی یا اشغال شده طبق قوانین جهانی‌ یک تعریف خاص خودش رو داره ، اگه اون برای شما مهم نیست و شما از روی شکمت یه تعریفی‌ ارائه میکنی‌ و بر اساس اون نظر میدی یک بحث دیگست! طبق قوانین جهانی‌ کرانه غربی منطقه اشغال شده حساب نمی‌شه ، حالا شما تعریف خودت رو داری از مناطق اشغال شده این یک چیز دیگه هست
الان کدوم مناطق اشغالی هستند از نظر تو؟

Theodor Herzl
05-07-2014, 07:14 AM
الان کدوم مناطق اشغالی هستند از نظر تو؟هیچ منطقه‌ای ، اونجا‌ها disputed territories هست ، نه occupied territories مثل اینجا ها

List of territorial disputes - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_territorial_disputes)

undead_knight
05-07-2014, 08:08 AM
ببین مناطق اشغالی یا اشغال شده طبق قوانین جهانی‌ یک تعریف خاص خودش رو داره ، اگه اون برای شما مهم نیست و شما از روی شکمت یه تعریفی‌ ارائه میکنی‌ و بر اساس اون نظر میدی یک بحث دیگست! طبق قوانین جهانی‌ کرانه غربی منطقه اشغال شده حساب نمی‌شه ، حالا شما تعریف خودت رو داری از مناطق اشغال شده این یک چیز دیگه هست
خب پس اگر سازمان ملل رای به تشکیل فلسطینی بده میپذیری که هم اون زمین ها مال شما نیست!؟یا فقط وقتی به سودت هست قوانی نبین المللی رو قبول داری!؟:))

دلیلش اینه که اون زمین برای ما هست و اگر هم کشور فلسطینی تشکیل بشه Its out of the goodness of our heart ، نه اینکه فلسطینی‌ها هیچ ادعائی به اونجا دارند ، خیلی‌ بین این تفاوت هست:e420:

Theodor Herzl
05-07-2014, 08:15 AM
خب پس اگر سازمان ملل رای به تشکیل فلسطینی بده میپذیری که هم اون زمین ها مال شما نیست!؟یا فقط وقتی به سودت هست قوانی نبین المللی رو قبول داری!؟:))تشکیل کشور جدید با رای شورای امنیت فقط امکان پذیر هست ( یا توافق طرفین) ، احتمال اینکه شورای امنیت به چنین چیزی رای بدهد نزدیک به صفر است ، چون برای هر دولتی در آمریکا چنین چیزی خود کشی سیاسی است که چنین چیزی را وتو نکند ، ولی‌ اگر یک روز شورای امنیت رای داد ، آن زمان قضیه به دادگاه لاهه میرود و در دادگاه لاهه اکثریت کرانه غربی غربی به اسرائیل خواهد رسید چون بسیاری از آنجا‌ها قانونی‌ توسط اسرائیلی‌ها خریداری شده است و ساکنین آنها خواهان ماندن در کشور اسرائیل خواهند بود!

undead_knight
05-07-2014, 08:39 AM
تشکیل کشور جدید با رای شورای امنیت فقط امکان پذیر هست ( یا توافق طرفین) ، احتمال اینکه شورای امنیت به چنین چیزی رای بدهد نزدیک به صفر است ، چون برای هر دولتی در آمریکا چنین چیزی خود کشی سیاسی است که چنین چیزی را وتو نکند ، ولی‌ اگر یک روز شورای امنیت رای داد ، آن زمان قضیه به دادگاه لاهه میرود و در دادگاه لاهه اکثریت کرانه غربی غربی به اسرائیل خواهد رسید چون بسیاری از آنجا‌ها قانونی‌ توسط اسرائیلی‌ها خریداری شده است و ساکنین آنها خواهان ماندن در کشور اسرائیل خواهند بود!
:e412:
عالیه،پس اگر این احتمال صفر به وقوع پیوست میتونی بفهمی که یه جاهاییش مال شما نیست:))

Theodor Herzl
05-07-2014, 08:58 AM
عالیه،پس اگر این احتمال صفر به وقوع پیوست میتونی بفهمی که یه جاهاییش مال شما نیست:))خوب این که مشخص است ، یه ۳۰% - ۴۰% کرانه غربی که اکثریت مطلق عرب‌ها ساکن هستند برای آنها هست ۶۰% دیگر که ملک خصوصی و دولتی اسرائیل هست برای اسرائیلی‌ها ، من اعتقاد مذهبی‌ ندارم که تمامی‌ این زمین را خدا داده است و مقدس است ، این حرف‌ها چرند است ، موضع من ناسیونالیستی هست ، نگاه داشتن اکثریت یهودی مهمتر است بخشی از زمین‌ها هست ، آن‌ حدود ۴۰% جزو خاک رسمی‌ اسرائیل بشود ناگهان ۳ میلیون عرب شهروند اسرائیل میشوند و این جز خود کشی صهیونیسم ، چیز دیگری نیست.

Theodor Herzl
05-07-2014, 09:04 AM
مثلا اسم منطقه Gush Etzion رو شنیدی؟ این منطقه رو از یکی‌ ۲ قرن قبل اینکه اصلا اسرائیلی باشه یهودی‌ها خریدند و ساکن شدند ، در جنگ استقلال ۱۹۴۸ ارتش اردن همه یهودی‌ها رو از کرانه غربی بیرون کرد از جمله ساکنین این منطقه رو ، حالا بعد ۱۹۶۷ ساکنینی که اخراج شده بودند به خونه‌هاشون بازگشتند ، حالا اونجا بخشی از خاک اسرائیل باید باشه یا نه؟

Gush Etzion - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Gush_Etzion)

Russell
05-07-2014, 10:42 PM
پیش از انقلاب نظر عمومی مردم درباره‌یِ اسارائیل چگونه بوده؟
قبل از انقلاب هم تیم ملی ایران و هم تیم تاج با اسرائیل بازی کرده‌اند که حواشی آن می‌تواند دراینباره روشنگر باشد.

Theodor Herzl
05-09-2014, 12:30 PM
تقدیر از سربازان ارتش سرخ در جنگ جهانی‌ دوم در اورشلیم، کسانی‌ که سخنرانی میکنند نمایندگان روس تبار مجلس اسرائیل هستند که به روسی سخن میگویند

https://www.youtube.com/watch?v=U4pKnFUGQwU

Theodor Herzl
05-09-2014, 12:32 PM
خیلی‌ از سربازان یهودی که در ارتش سرخ در آن زمان حضور داشتند الان در اسرائیل زندگی‌ میکنند

Russell
05-09-2014, 12:34 PM
پیش از انقلاب نظر عمومی مردم درباره‌یِ اسارائیل چگونه بوده؟
قبل از انقلاب هم تیم ملی ایران و هم تیم تاج با اسرائیل بازی کرده‌اند که حواشی آن می‌تواند دراینباره روشنگر باشد.

کسری دراینباره نظری نداری؟
تا اونجایی که میدونی بنظرت قبل از انقلاب رفتار مردم (و نه دولت) با یهودی‌ها بهتر بوده یا قبلش؟

Theodor Herzl
05-09-2014, 12:37 PM
کسری دراینباره نظری نداری؟
تا اونجایی که میدونی بنظرت قبل از انقلاب رفتار مردم (و نه دولت) با یهودی‌ها بهتر بوده یا قبلش؟کلا از نظر مردمی در زمان پهلوی و جمهوری اسلامی اوضاع که بهشت نبود ، اینجا و آنها جهود کثیف و اینها می‌گفتند ، ولی‌ خوب آزار و اذیت سیستماتیک آنچنانی‌ در ایران نبوده است، بهایی‌های بدبخت همیشه آزار دیدند در هر زمانی‌ چه از دست دولت چه مردم

undead_knight
05-09-2014, 12:48 PM
تقدیر از سربازان ارتش سرخ در جنگ جهانی‌ دوم در اورشلیم، کسانی‌ که سخنرانی میکنند نمایندگان روس تبار مجلس اسرائیل هستند که به روسی سخن میگویند

https://www.youtube.com/watch?v=U4pKnFUGQwU

فقط مواظب حقوق روس ها باشید که عمو پوتین به دنبال دفاع از حقوق روس زبان ها در سرتاسر کره زمینه:))

Theodor Herzl
05-13-2014, 12:11 PM
اهود المرت نخست‌وزیر سابق اسرائیل بخاطر دریافت ۱۶۰ هزار دلار رشوه در یک پروژه ساختمون سازی به ۶ سال زندان محکوم شد.! ببینید کشور دمکراتیک این هست که بخاطر ۱۶۰ هزار دلار نخست‌وزیر ۶ سال باید بره زندان ، توی ایران میلیارد میلیارد دزدی می‌شه هیچ چیزی هم نمی‌شه!

Former PM Ehud Olmert jailed for six years for corruption - Israel News, Ynetnews (http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4519077,00.html)

Theodor Herzl
05-13-2014, 10:10 PM
I am a Zionist and you can all go to hell :e105: گاهی‌ این جواب من هست به ضدّ اسرائیلی ها

https://www.youtube.com/watch?v=uxHxqF8JZ2Q

Shaily
05-14-2014, 09:26 PM
کسرا گرامی نظرت چی هست؟
1- من معتقدم الان ک PLO داره ترکیبی از ائتلاف فتح و حماس در دولت خودگران میکنه دیگه نماینده فلسطینی ها نیست و باید مشابه کنفرانس مادرید ک PLO مجبور ب پذیرش و عقب کرد انها را در تهدید ب ترک مذاکره قرار بدیم چون زمان در واقع ب نفع ماست و نه آنها. الان ما داریم دوفاکتو میپذیریم ک گروهی تروریست نماینده فلسطینی ها در مذاکرات هستند فوقش آخرش فلسطینی ها با بردن پرونده ب لاهه تنها باعث ترک مذاکره از طرف اسرائیل میشه و عایدی اش هم آخرش جز چند قطع نامه غیرالزام آور علیه اسرائیل یعنی درکل چیزی واسه فلسطینی ها نخواهد بود و خوب میدونن دیگه انتفاضه ای هم دیگه وجود نخواهد داشت علمش کنند پس این هم یک تهدید الکی از محمود عباس هست و نباید جدی گرفته بشه و اسرائیل باید بر خواسته هاش همچنان یک قدم عقب نرود و تنها در تعیین مرزهای جغرافیایی میتونه امتیازهایی آنهم درقبال تعهد فلسطینی ها ب اینکه کلا حق داشتن ارتش نخواهند داشت

2- در مورد مرزها: زمانی ک دیوار حایل اورشلیم را میذاشتند خیلی هامون گفتن ک این یعنی شکافتن قلب اورشلیم اما دیدیم ک چقدر اهمان دیوار باعث امنیت یهودیان و نیز یهودی تر شدن اورشلیم شد و الان هم بنظر من آن بخش های اورشلیم شرقی ک مثلا خنده داره ک اسم خیابان Asher هست و بعد مسجد و بازار عربی و همه چیزش عربیه.. هیچ ارزش تاریخی هم نداره و اونقدر هم کفرهای بیابونی داره ک PLO اونجا رو پایتخت کنه و با اینکار اتفاقا بنظر من مانند اورشلیم یهودی تر و بهشتی زیباتر از قبل واسه یهودیان میشه چون خود اینها هم میدونن حتی اون نخست وزیری ک اونهمه زمین رو مفت بهشون داد و باعث هم شد بجون هم عرب ها بیفتند حاضر نشد یک متر از اورشلیم را بده پس خوب میدونن شهرقدیمی چانه زنی اشتباهه

Theodor Herzl
05-14-2014, 11:23 PM
1- من معتقدم الان ک PLO داره ترکیبی از ائتلاف فتح و حماس در دولت خودگران میکنه دیگه نماینده فلسطینی ها نیست و باید مشابه کنفرانس مادرید ک PLO مجبور ب پذیرش و عقب کرد انها را در تهدید ب ترک مذاکره قرار بدیم چون زمان در واقع ب نفع ماست و نه آنها. الان ما داریم دوفاکتو میپذیریم ک گروهی تروریست نماینده فلسطینی ها در مذاکرات هستند فوقش آخرش فلسطینی ها با بردن پرونده ب لاهه تنها باعث ترک مذاکره از طرف اسرائیل میشه و عایدی اش هم آخرش جز چند قطع نامه غیرالزام آور علیه اسرائیل یعنی درکل چیزی واسه فلسطینی ها نخواهد بود و خوب میدونن دیگه انتفاضه ای هم دیگه وجود نخواهد داشت علمش کنند پس این هم یک تهدید الکی از محمود عباس هست و نباید جدی گرفته بشه و اسرائیل باید بر خواسته هاش همچنان یک قدم عقب نرود و تنها در تعیین مرزهای جغرافیایی میتونه امتیازهایی آنهم درقبال تعهد فلسطینی ها ب اینکه کلا حق داشتن ارتش نخواهند داشتمن اتفاقا معتقد هستم که حماس نماینده اصلی‌ مردم فلسطین هست ، همین فردا انتخابات آزاد بشه PLO و فتح به حماس میبازند مثل سال ۲۰۰۶ که باختند ، البته PLO نیز دست کمی‌ از حماس ندارد در جنایت ، مردم نیز از فساد مالی‌ PLO به تنگ آمدند در یهودا و شمرون. بردن پرونده اسرائیل به دادگاه لاهه هم تهدید الکی‌ هست ، اگر این اتفاق بیفته اسرائیل هم میتونه همزمان از همه فلسطینی‌ها شکایت کنه! الان PLO سالانه میلیون‌ها دلار به غزه پول می‌فرسته به تروریست‌ها کمک میکنه ، همه اینها رو اسرائیل ازش شکایت میکنه

2- در مورد مرزها: زمانی ک دیوار حایل اورشلیم را میذاشتند خیلی هامون گفتن ک این یعنی شکافتن قلب اورشلیم اما دیدیم ک چقدر اهمان دیوار باعث امنیت یهودیان و نیز یهودی تر شدن اورشلیم شد و الان هم بنظر من آن بخش های اورشلیم شرقی ک مثلا خنده داره ک اسم خیابان Asher هست و بعد مسجد و بازار عربی و همه چیزش عربیه.. هیچ ارزش تاریخی هم نداره و اونقدر هم کفرهای بیابونی داره ک PLO اونجا رو پایتخت کنه و با اینکار اتفاقا بنظر من مانند اورشلیم یهودی تر و بهشتی زیباتر از قبل واسه یهودیان میشه چون خود اینها هم میدونن حتی اون نخست وزیری ک اونهمه زمین رو مفت بهشون داد و باعث هم شد بجون هم عرب ها بیفتند حاضر نشد یک متر از اورشلیم را بده پس خوب میدونن شهرقدیمی چانه زنی اشتباههالان مثلا محله سیلوان که اکثریت عرب هستند فکر میکنی‌ مهم نیست؟ تمامی‌ شهر داوود زیر منطقه سیلوان هست ، اصولا نباید هیچ مذاکره‌ای در مورد هیچ بخشی از اورشلیم صورت بگیره، ۱۰۰% اورشلیم برای ما هست ، اصولا برای من مهم نیست که طرف دیگه چی‌ می‌خواد.

Dariush
05-14-2014, 11:30 PM
کمترین میزان یهودستیزی در خاورمیانه،
(http://www.radiofarda.com/content/f2-iran-least-antisemitic-survey-adl-middle-east-gaza/25384424.html)

نظر دوستان چیست؟

Theodor Herzl
05-14-2014, 11:34 PM

نظر دوستان چیست؟همچین ۵۹% هم چیز کمی‌ نیست ، ولی‌ خوب از جاهای دیگر بهتر است

Anarchy
05-15-2014, 06:31 AM
همچین ۵۹% هم چیز کمی‌ نیست ، ولی‌ خوب از جاهای دیگر بهتر است

59 % ؟ کدوم بخش آمار حرف از 59% زده ؟ تو لینک خبر که چیزی ننوشته ...

Theodor Herzl
05-15-2014, 01:23 PM
نوه رودولف هاس فرمانده اشویتز به جنگ نئو نازی‌های اروپایی میرود.:e00e:

جنگ نوه رودولف هاس و حزب سوسیال دمکرات سوئد با نئونازی‌های اروپا!

Grandson of top Nazi urges Europeans to vote against far-right - Israel Jewish Scene, Ynetnews (http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4520209,00.html)

Theodor Herzl
05-15-2014, 01:27 PM
59 % ؟ کدوم بخش آمار حرف از 59% زده ؟ تو لینک خبر که چیزی ننوشته ...۵۶% ببخشید ، در کّل ۵۶% ایرانی‌‌ها یهود ستیز هستند

‮وبلاگ ها‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮چرا ایرانیان به مراتب کمتر از بقیه خاور میانه 'ضد‌یهودند'؟‬ (http://www.bbc.co.uk/persian/blogs/2014/05/140514_l39_pol_blog_jews_iran.shtml)

مطابق نظرسنجی سفارش داده شده توسط "انجمن ضد افترا" (کلیک ای دی ال)، ۵۶ پاسخ دهندگان ایرانی در مجموع نسبت به یهودیان بدبین بوده اند و این در حالی است که در سایر کشورهای منطقه، این میزان بین ۶۹ درصد (ترکیه) و ۹۳ درصد (سرزمین های فلسطینی) در نوسان بوده است. این نظر سنجی، که در بیش از ۱۰۰ کشور جهان انجام شده، همچنین میزان بدبینی به یهودیان را در عراق ۹۲ درصد، در امارات متحده عربی و مراکش ۸۰ درصد و در مصر و عربستان به ترتیب ۷۵ و ۷۴ درصد نشان داده است. در خارج از منطقه، این میزان برای کشورهای یونان، کره جنوبی و فرانسه، به ترتیب ۶۹، ۵۳ و ۳۷ درصد بوده است.

Anarchy
05-16-2014, 06:45 AM
۵۶% ببخشید ، در کّل ۵۶% ایرانی‌‌ها یهود ستیز هستند

‮وبلاگ ها‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮چرا ایرانیان به مراتب کمتر از بقیه خاور میانه 'ضد‌یهودند'؟‬ (http://www.bbc.co.uk/persian/blogs/2014/05/140514_l39_pol_blog_jews_iran.shtml)

بدبین بودن به یهودی ها که مساوی یهود ستیزی نیست !! بعد هم این آمارها کشکی هستن و از جمعیت نمونه محدود و به خصوصی گرفته میشن و قابل تعمیم به کل جامعه نیستن و چه بسا پشت اینها اهداف سیاسی هم باشه ...

Persepolis
05-16-2014, 07:05 AM
هنری فورد سخن جالبی در مورد یهودیان می‌زنه که البته در مورد اسرائیلی که ما داریم می‌بینیم بسیار نمود بیشتری هم دارد!
هنری فورد گفته بود رفتار خود ِیهودیان را مقصر و دلیل این خشونت‌ها و دردسرشان است. کسی که با یهودیان در ارتباط باشه می‌فهمه هنری فورد چه می‌گوید!
البته خود هنری فورد بدرستی باز می‌گوید با خشونت علیه یهودیان مخالف است.

Theodor Herzl
05-16-2014, 07:09 AM
هنری فورد سخن جالبی در مورد یهودیان می‌زنه که البته در مورد اسرائیلی که ما داریم می‌بینیم بسیار نمود بیشتری هم دارد!
هنری فورد گفته بود رفتار خود ِیهودیان را مقصر و دلیل این خشونت‌ها و دردسرشان است. کسی که با یهودیان در ارتباط باشه می‌فهمه هنری فورد چه می‌گوید!
البته خود هنری فورد بدرستی باز می‌گوید با خشونت علیه یهودیان مخالف است.مزدک گرامی‌ همان ابتدا ۱۰ تا پست زده بودید مچ شما رو گرفت و گفت که ایشان یک فاشیست است ، حالا خوب دیگه رسما از هنری فورد دفاع می‌کنید که یک فاشیست بود و در آلمان نازی نیز کارخونه تانک سازی داشت

Anarchy
05-16-2014, 07:18 AM
کسی که با یهودیان در ارتباط باشه می‌فهمه هنری فورد چه می‌گوید!

شما در ارتباط بودین ؟ خودتون چی فهمیدین ؟

Persepolis
05-16-2014, 12:45 PM
مچ شما رو گرفت و گفت که ایشان یک فاشیست است ، حالا خوب دیگه رسما از هنری فورد دفاع می‌کنید که یک فاشیست بود و در آلمان نازی نیز کارخونه تانک سازی داشت

احتمالا چند یهودی ثروتمند دیدن ، بعد ماتحتشان از فقر خودشان سوخته اینجوری شدند :e404:
این لات‌بازی‌ها و مچ‌گیری‌ها و از این دست چرت و پرت‌ها که می‌گویی چیست دیگر !

خود‌پرستی و دیگر‌ستیزی مرام تلمودی و صهیونیستی توئه کودن :e421:

Theodor Herzl
05-16-2014, 01:24 PM
این لات‌بازی‌ها و مچ‌گیری‌ها و از این دست چرت و پرت‌ها که می‌گویی چیست دیگر !

خود‌پرستی و دیگر‌ستیزی مرام تلمودی و صهیونیستی توئه کودنخوب شما فلان به کون سوزی خود ادامه بدهید ما هم پیشرفت می‌کنیم:e415:

Shaily
05-17-2014, 02:11 AM
بدبین بودن به یهودی ها که مساوی یهود ستیزی نیست !! بعد هم این آمارها کشکی هستن و از جمعیت نمونه محدود و به خصوصی گرفته میشن و قابل تعمیم به کل جامعه نیستن و چه بسا پشت اینها اهداف سیاسی هم باشه ...
حتی تنفر هم مساوری با نژادپرستی نیست اما قراره خواستگاه یهودی ستیزی را روشن کنید یا دلایلش رو؟ قطعا از محرک های نژادپرستی تنفر نژادی مهمترینش هست. من زیباتر از این تعریف ویکی واسه نژادپرستی ندیدم. Racism is actions, practices or beliefs, or social or political systems that consider different races to be ranked as inherently superior or inferior to each other, based on presumed shared inheritable traits, abilities, or qualities. It may also hold that members of different races should be treated differently (http://en.wikipedia.org/wiki/Racism) واقعا چقدر از عملکردهای امروز با منطبق بر این تعریف هست!

بعد هم این آمارها کشکی هستن و از جمعیت نمونه محدود و به خصوصی گرفته میشن و قابل تعمیم به کل جامعه نیستن و چه بسا پشت اینها اهداف سیاسی هم باشه
برخلاف اعتقاد همگانی ک پیمانه بیشتر در آمار = دقت و متقن بودن..، باید در آمار شاخصی ب نام Inferential statistics وجود دارد سندیت یک آمار تحلیل آن توسز یک منبع بیطرف مستند میکنه. این نقدی بر این آمار رو توسط لوبلاگ فارین پلیسی (http://www.lobelog.com/adl-survey-shows-iran-least-anti-semitic-middle-east-country/) حتما بخوانید

Anarchy
05-17-2014, 03:19 PM
حتی تنفر هم مساوری با نژادپرستی نیست اما قراره خواستگاه یهودی ستیزی را روشن کنید یا دلایلش رو؟ قطعا از محرک های نژادپرستی تنفر نژادی مهمترینش هست. من زیباتر از این تعریف ویکی واسه نژادپرستی ندیدم. Racism is actions, practices or beliefs, or social or political systems that consider different races to be ranked as inherently superior or inferior to each other, based on presumed shared inheritable traits, abilities, or qualities. It may also hold that members of different races should be treated differently واقعا چقدر از عملکردهای امروز با منطبق بر این تعریف هست!

خب تفسیر این آمار هم غلطه ... 56% از ایرانی های حاضر در این آمار ، گفتن فکر میکنن یهودی ها به اسرائیل بیشتر تعهد دارن تا کشور محل زندگیشون ... این که یه واقعیت هست که تقریبا همه یهودی ها همچین حسی دارن به اسرائیل !! حالا این چه شاخصی هست برای سنجش یهود ستیزی ایرانی ها من نمیدونم واقعا...

برخلاف اعتقاد همگانی ک پیمانه بیشتر در آمار = دقت و متقن بودن..، باید در آمار شاخصی ب نام Inferential statistics وجود دارد سندیت یک آمار تحلیل آن توسز یک منبع بیطرف مستند میکنه. این نقدی بر این آمار رو توسط لوبلاگ فارین پلیسی حتما بخوانید

من تو لینکی که دادید نقدی ندیدم بلکه همون توضیحات سایر سایت ها بود !!! البته منظور من اصلا این نبود که هر چی آمار بیشتر باشه ، یعنی حتما تحقیق دقیق تری هست ... اما این آمار ها واقعا از چه جمعیت نمونه ای گرفته شدن ؟ این جمیعت چطور انتخاب شده ؟ ایران که سیستم آزادی نداره ... در کل فکر میکنم این آمار ها بیشتر از هر چیزی بازی با اعداد هست ...

Theodor Herzl
05-18-2014, 09:46 PM
تیم بسکتبال مکابی تلاویو با شکست تیم‌ بسکتبال رئال مادرید قهرمان لیگ اروپا شد! خیلی‌ بازی حساسی بود!

Maccabi Tel Aviv crowned champion of Europe | JPost | Israel News (http://www.jpost.com/Sports/Maccabi-Tel-Aviv-slams-Real-Madrid-in-Euroleage-final-352642)

Theodor Herzl
05-18-2014, 09:48 PM
من تو لینکی که دادید نقدی ندیدم بلکه همون توضیحات سایر سایت ها بود !!! البته منظور من اصلا این نبود که هر چی آمار بیشتر باشه ، یعنی حتما تحقیق دقیق تری هست ... اما این آمار ها واقعا از چه جمعیت نمونه ای گرفته شدن ؟ این جمیعت چطور انتخاب شده ؟ ایران که سیستم آزادی نداره ... در کل فکر میکنم این آمار ها بیشتر از هر چیزی بازی با اعداد هست ...هر نظر سنجی یک margin of error داره که معمولا از ۳% بیشتر نیست ، خیلی‌ هم خطا در این نظرسنجی باشه این مقدار بالا یا پایین هست!

Anarchy
05-19-2014, 06:45 AM
هر نظر سنجی یک margin of error داره که معمولا از ۳% بیشتر نیست ، خیلی‌ هم خطا در این نظرسنجی باشه این مقدار بالا یا پایین هست!

این برای جوامع آزاد هست نه ایران ... تازه کسی از جمعیت نمونه و نحوه انتخابش هم خبر نداره !! سوال تخمی مربوطه هم اصلا نشان دهنده میزان یهود ستیزی در ایران نیست ... اصلا شاید درصد یهود ستیزی خیلی هم بالاتر باشه تو ایران ، اما این سوال چیزی رو اثبات نمیکنه !!

Theodor Herzl
05-19-2014, 01:37 PM
یک کتاب جدید خریدم به اسم The Israeli Solution ، که توسط یکی‌ از محبوب‌ترین روزنامه نگار‌های من خانوم Caroline Glick نویسنده آمریکایی - اسرائیلی که در اورشلیم پست مقاله می‌نویسه نوشته شده. Thesis این کتاب این هست که اسرائیل بجای اینکه دنبال کشور فلسطینی باشه ، باید تمامی‌ کرانه غربی رو زمینه خاک خودش بکنه و به عرب‌ها شهروندی بده که ایشون توضیح میده که در این صورت هم هنوز ۲/۳ جمعیت کّل کشور یهودی خواهد بود. کامل کتاب رو خوندم نظرم رو اینجا راجبش مینویسم

4113

Theodor Herzl
05-19-2014, 09:44 PM
یکی‌ از اشکالات اسرائیل این هست که دادگاه‌های اسرائیل خیلی‌ مرد ستیز هستند ، مادر مورد اولویت واقع می‌شه در حق حضانت و خیلی‌ الکی‌ مرد‌ها محکوم به تجاوز میشن ، یکی‌ از چرندیات اینه که فقط شهادت یک نفر برای محکومیت کافی‌ هست و لازم نیست هیچ مدرک فیزیکی از جمله DNA وجود داشته باشه! این رئیس جمهور یزدی اسرائیل آقای موسی‌ قصاب فقط به علت شهادت و ادعای یک نفر دیگه که گفته این به من تجاوز کرده به ۷ سال زندان محکوم شده! شاید ایشون تجاوز کرده یا نکرده باشه ، ولی‌ محکوم کردن یک نفر به صرف ادعای یکی‌ دیگه واقعا مزخرف است!

Supreme Court Rejects Moshe Katzav Retrial Request - Inside Israel - News - Arutz (http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180799#.U3prxvldURU)

اینجا رو ببینید! burden of proof به گردن متهم بی‌چاره هست که ثابت کنه حرف آن شخصی‌ که اتهام میزند دروغ است!

"The complainant's testimony to the rape is credible, and it has been determined that the defendant's version of events is unreliable," he said. "The defendant did not indicate that there is a basis for reasonable doubt for the complainant's version of events."

kourosh_bikhoda
05-20-2014, 06:59 AM
یکی‌ از اشکالات اسرائیل این هست که دادگاه‌های اسرائیل خیلی‌ مرد ستیز هستند ، مادر مورد اولویت واقع می‌شه در حق حضانت و خیلی‌ الکی‌ مرد‌ها محکوم به تجاوز میشن ، یکی‌ از چرندیات اینه که فقط شهادت یک نفر برای محکومیت کافی‌ هست و لازم نیست هیچ مدرک فیزیکی از جمله DNA وجود داشته باشه! این رئیس جمهور یزدی اسرائیل آقای موسی‌ قصاب فقط به علت شهادت و ادعای یک نفر دیگه که گفته این به من تجاوز کرده به ۷ سال زندان محکوم شده! شاید ایشون تجاوز کرده یا نکرده باشه ، ولی‌ محکوم کردن یک نفر به صرف ادعای یکی‌ دیگه واقعا مزخرف است!
بر چه اساسی این قانون وضع شده؟ ناشی از دین باید باشه احتمالن.

Dariush
05-20-2014, 06:05 PM
بر چه اساسی این قانون وضع شده؟ ناشی از دین باید باشه احتمالن.
چطور؟ تا حالا که ادیان ابراهیمی جملگی زن‌ستیز بودند؟

Theodor Herzl
05-20-2014, 06:11 PM
بر چه اساسی این قانون وضع شده؟ ناشی از دین باید باشه احتمالن.به غیر از قوانین مربوط به ازدواج و طلاق هیچ چیز دیگه بر اساس قوانین دینی نیست در اسرائیل ، قوانین سکولار تصویب شده پارلمان هست ، ولی‌ حرف زن‌ها رو خیلی‌ باور میکنند و دادگاه‌ها biased هست به ضدّ مرد‌ها ، منظورم این بود ، وگرنه مثلا مثل اسلام نیست که ۴ تا شاهد باید باشه اینها!

kourosh_bikhoda
05-21-2014, 07:04 AM
چطور؟ تا حالا که ادیان ابراهیمی جملگی زن‌ستیز بودند؟
قبلن همچین حرفی زدم؟
نه منظورم این نبود. در کل نظام های قضایی کشورها در یک دسته بندی به چهار دسته رومی-ژرمنی، حقوق مشترک (common law)، حقوق دینی، ترکیبی از اینها؛ تقسیم میشوند. من نمیدونم نظام قضایی اسرائیل کدوم یکی هست ولی ممکنه دینی باشه که کسرا میگه نیست.

Theodor Herzl
05-22-2014, 01:22 AM
قدرت نیروی هوایی اسرائیل در ۲ سال گذشته ۴۰۰ برابر شده است. به گفته فرمانده نیروی هوایی الان نیروی هوای اسرائیل میتواند تمامی‌ مکان‌هایی‌ که در عرض جنگ ۳۳ روزه بمباران کرد را در طی‌ ۲۴ ساعت بمباران کند

Air force chief lauds 400% firepower increase in 2 years | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/air-force-chief-lauds-400-firepower-increase-in-2-years/)

Anarchy
05-22-2014, 04:11 AM
۴۰۰ برابر شده است

گفته 400% یعنی 4 برابر کسری جان ...

Theodor Herzl
05-22-2014, 04:31 AM
گفته 400% یعنی 4 برابر کسری جان ...آها ، اشتباه از من بود

Theodor Herzl
05-24-2014, 01:02 PM
تصمیم گرفتم در این جستار به معرفی‌ شهرهای اسرائیل بپردازم ، فکر کنم جالب باشه برای کاربر ها!

شهری که الان معرفی‌ می‌کنم اسمش هست رمت هشارون هست که توی منطقه تلاویو بزرگ واقع شده و تقریبا چسبیده به شهر تلاویو هست و حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت داره ، بنده افتخار داشتم یه ۶ ماه اینجا زندگی‌ کردم قبل اومدن به آمریکای شمالی.

4131
4132
جشن و کارناوال پوریم در رمت هشارون

https://www.youtube.com/watch?v=zeCCvANjNls

Theodor Herzl
05-24-2014, 01:06 PM
کلمه رمت در عبری به معنی‌ تپه یا بلندی هست که خیلی‌ از شهر‌ها این رو قبلشون دارند مثل رمت گان
، رمت هشارون ، تا محله "رمت آویو" که نیاوران تلاویو محسوب می‌شه!

sonixax
05-24-2014, 10:57 PM
تصمیم گرفتم در این جستار به معرفی‌ شهرهای اسرائیل بپردازم ، فکر کنم جالب باشه برای کاربر ها!

کسرا جاهای توریستی اسرائیل رو هم معرفی کن :e00e:

Theodor Herzl
05-24-2014, 11:16 PM
کسرا جاهای توریستی اسرائیل رو هم معرفی کنبه روی چشم! جای تاریخی‌ دوست داری یا جای ساحل دریا بری دختری خوشگل تور کنی‌ ، کلوب اینها باشه؟:e105:

kourosh_bikhoda
05-25-2014, 06:51 AM
من خیلی علاقه دارم اسرائیل رو ببینم. برای یک ایرانی هیچ راهی وجود نداره بره اسرائیل؟

Anarchy
05-25-2014, 09:25 AM
من خیلی علاقه دارم اسرائیل رو ببینم. برای یک ایرانی هیچ راهی وجود نداره بره اسرائیل؟

من شنیدم حتی با پاسپورت ایرانی و paper stamp میشه از اسرائیل دیدن کرد ... یعنی مهر ورود و خروج روی پاسپورت نخوره و روی کاغذی که به پاسپورت منگنه شده زده شه تا بعد حکومت ایران مشکلی ایجاد نکنه !! اما اینکه اسرائیل چنین امکانی رو به همه میده نمیدونم ....

Theodor Herzl
05-25-2014, 12:13 PM
من خیلی علاقه دارم اسرائیل رو ببینم. برای یک ایرانی هیچ راهی وجود نداره بره اسرائیل؟راهش این هست که به یک کشور دیگه مهاجرت کنید ، شهروند اونجا بشید با پاسپورت اون کشور بیائید اسرائیل یا اینکه رژیم رو ساقط کنید روابط بین ایران و اسرائیل رو برقرار کنید!:e415:

ایران کشور دشمن حساب می‌شه با پاسپورت ایرانی‌ نمیتونید برید اسرائیل

kourosh_bikhoda
05-25-2014, 12:25 PM
راهش این هست که به یک کشور دیگه مهاجرت کنید ، شهروند اونجا بشید با پاسپورت اون کشور بیائید اسرائیل یا اینکه رژیم رو ساقط کنید روابط بین ایران و اسرائیل رو برقرار کنید!
جفتش خوبه ولی برای دومی هم تضمینی نیست. من فکر میکنم در صورت وجود یک حکومت دموکرات لیبرال باز هم روابط ایران و اسرائیل در سایه دشمنی های دینی و فشارهای قم و روحانیون مخفیانه باشه. باید سالها کار فرهنگی کرد تا ذهن مردم رو نسبت به اسرائیل و یهودی ها از آلودگی زدود. شاید یه روز من یه برنامه ساز تلویزیون شدم و از خودت برای روشنگری دعوت کردم :e00e::e409:

sonixax
05-25-2014, 01:56 PM
به روی چشم! جای تاریخی‌ دوست داری یا جای ساحل دریا بری دختری خوشگل تور کنی‌ ، کلوب اینها باشه؟

دختر بازی رو همه جای دنیا میشه کرد (روی فعل کرد خیلی تاکید دارم :دی)
من جاهای دیدنی مثل جاهای تاریخی ، جنگل ، موزه یا چیزهایی از این دست مد نظرم هست.

Anarchy
05-25-2014, 03:39 PM
ایران کشور دشمن حساب می‌شه با پاسپورت ایرانی‌ نمیتونید برید اسرائیل

اینو مطمئنی ؟ من تا جایی که بررسی کردم شهروندان ایرانی از نظر قانون اسرائیل مشکلی برای ورود ندارن ، البته سختگیری و بررسی حتما میشه اما منع قانونی نداره ... یعنی یه اسرائیلی میتونه دعوت نامه بفرسته برای به فرض دوست یا فامیلش تو ایران و اگه موافقت شد اونم با پاسپورت ایرانی بیاد اونجا ...

اما برعکسش تو قوانین ایران به طور کل سفر شهروندان اسرائیلی به ایران ممنوع هست ...

https://www.timaticweb.com/cgi-bin/tim_website_client.cgi?SpecData=1&VISA=&page=visa&NA=IR&AR=00&PASSTYPES=PASS&DE=IL&user=KLMB2C&subuser=KLMB2C

Theodor Herzl
05-25-2014, 03:53 PM
اینو مطمئنی ؟ من تا جایی که بررسی کردم شهروندان ایرانی از نظر قانون اسرائیل مشکلی برای ورود ندارن ، البته سختگیری و بررسی حتما میشه اما منع قانونی نداره ... یعنی یه اسرائیلی میتونه دعوت نامه بفرسته برای به فرض دوست یا فامیلش تو ایران و اگه موافقت شد اونم با پاسپورت ایرانی بیاد اونجا ...۹ تا کشور هستند که کشور دشمن حساب میشن ، به غیر با مجوز وزارت کشور اسرائیل ، هیچ شهروند اسرائیلی حق سفر به اونجا یا شهروند اون کشور‌ها حق سفر به اسرائیل رو نداره ، یعنی‌ یکی‌ که شهروند ایران هست بره سفارت اسرائیل اونجا داخل سفارت براش ویزا صادر نمیکنند! باید یک دلیل امنیتی ، سیاسی ، یک چیزی باشه که بتونه بره اسرائیل که وزارت کشور مجوز میده ، ویزای توریستی اینها خیر

Theodor Herzl
05-25-2014, 05:19 PM
چرا آخه؟ کشته شدن ۴ نفر در حمله به موزه یهودیان بلژیک! در فیلم می‌بینید که حمله کننده کلاشینکف در دست دارد

WATCH: Belgium releases video footage of alleged Jewish Museum shooter | JPost | Israel News (http://www.jpost.com/International/Watch-Belgium-releases-video-footage-of-apparent-Jewish-museum-shooter-354310)

https://www.youtube.com/watch?v=duNN200AMq0

Anarchy
05-25-2014, 07:22 PM
۹ تا کشور هستند که کشور دشمن حساب میشن ، به غیر با مجوز وزارت کشور اسرائیل ، هیچ شهروند اسرائیلی حق سفر به اونجا یا شهروند اون کشور‌ها حق سفر به اسرائیل رو نداره ، یعنی‌ یکی‌ که شهروند ایران هست بره سفارت اسرائیل اونجا داخل سفارت براش ویزا صادر نمیکنند! باید یک دلیل امنیتی ، سیاسی ، یک چیزی باشه که بتونه بره اسرائیل که وزارت کشور مجوز میده ، ویزای توریستی اینها خیر

شاید یکی دلیل کاری داشت یا خواست اقوام یا یکی از دوستانش رو که ساکن اسرائیل هست ببینه !! من گفتم به فرض دوستم برام دعوتنامه بفرسته ، اونجوری برای رفتن به اسرائیل اقدام میکنم ... خب احتمال ویزا ندادن قطعا خیلی بیشتره ، اما از نوشته شما هم معلومه که منع قانونی نداره ...

Theodor Herzl
05-25-2014, 09:40 PM
شاید یکی دلیل کاری داشت یا خواست اقوام یا یکی از دوستانش رو که ساکن اسرائیل هست ببینه !! من گفتم به فرض دوستم برام دعوتنامه بفرسته ، اونجوری برای رفتن به اسرائیل اقدام میکنم ... خب احتمال ویزا ندادن قطعا خیلی بیشتره ، اما از نوشته شما هم معلومه که منع قانونی نداره ...شما یهودی باشی‌ موضوع فرق میکنه! ایرانی‌‌های یهودی می‌تونن یواشکی با پاسپورت ایرانی‌ برن اسرائیل و برگردن ایران ، ولی‌ به غیر از این شما مثلا بخواهی بری مجوز وزارت کشور لازم هست ، حالا دلیلش می‌خواد هرچی‌ باشه ، سفارت نمی‌تونه تصمیم گیری کنه! توی ایران هم ۱۰۰% به صورت مطلق که غیر قانونی نیست یک اسرائیلی به ایران سفر کنه ، مثلا وزارت اطلاعات به یکی‌ اجازه بده اسرائیلی اون شخص می‌تونه به ایران بیاد یا خیر؟ بله می‌تونه بیاد! در اسرائیل هم سفر اتباع ایران به غیر از با مجوز وزارت کشور غیر قانونی‌ هست

Theodor Herzl
05-25-2014, 11:40 PM
یک کتاب جدید خریدم به اسم The Israeli Solution ، که توسط یکی‌ از محبوب‌ترین روزنامه نگار‌های من خانوم Caroline Glick نویسنده آمریکایی - اسرائیلی که در اورشلیم پست مقاله می‌نویسه نوشته شده. Thesis این کتاب این هست که اسرائیل بجای اینکه دنبال کشور فلسطینی باشه ، باید تمامی‌ کرانه غربی رو زمینه خاک خودش بکنه و به عرب‌ها شهروندی بده که ایشون توضیح میده که در این صورت هم هنوز ۲/۳ جمعیت کّل کشور یهودی خواهد بود. کامل کتاب رو خوندم نظرم رو اینجا راجبش مینویسم

4113
من حدود ۲۰% این کتاب رو خوندم ، یه ۲ صفحه در مورد رضا شاه هم نوشته داخلش که حاج امین الحسینی که مفتی اورشلیم و نازی بوده وقتی‌ از دست انگلیسی‌‌ها به عراق فرار میکنه و شروع میکنه تحریک مردم به کشتن یهودی‌های بغداد که صد‌ها نفر کشته میشن ، بعدش به ایران فرار میکنه و رضا شاه بهش پناه میده ، یکی‌ از دلایلی که انگلیسی‌‌ها از رضا شاه بدشون می‌‌اومد همین پناه دادن به یک نازی یعنی‌ حاج امین الحسینی بود ، من این قضیه رو تا حالا نمیدونستم که رضا شاه به اون پناه داده بود.

Theodor Herzl
05-26-2014, 04:27 AM
میلاد از جاهای توریستی تاریخی‌ پرسید ، من از شهر هبرون شروع می‌کنم!

شهر هبرون دومین شهر مقدس یهودی بعد از اورشلیم هست که غار مخپله (machpaleh) اونجاست که به صورت سنتی‌ باور بر این هست که ابراهیم ، اسحاق ، یعقوب ، سارا ، ربکا و لیاه اونجا دفن شدند ، یک مجموعه بزرگ هم در اونجا ساخته شده که سالانه میلیون‌ها نفر به این شهر سفر میکنند ، هبرون یکی‌ از شهر‌های معدودی هست که به غیر از دوران بین ۱۹۴۸ تا ۱۹۶۷ که کرانه غربی دست ارتش اردن بوده همیشه در ۴۰۰۰ سال گذشته جمعیت یهودی داشته و الان نیز حدود ۵۰۰ یهودی در این شهر زندگی‌ میکنند. شهر هبرون در واقع نماد اختلاف اسرائیل و عرب‌ها هست ، یک شهرک چسبیده به هبرون هست به اسم کریات عربا که هزاران یهودی اونجا ساکن هستند. خیابون‌ها و مکان‌های تاریخی‌ زیادی در هبرون هست که دیدن داره ، اگه میلاد رفتی‌ اسرائیل از اورشلیم یک روز تور کامل حدود ۱۰۰ دلار فکر کنم میدی بااتوبوس میبرند همه‌‌جا رو گروهی با guide که انگلیسی‌ صحبت میکنه نشون میدند و توضیح میدند

عکسی‌ از اونجا که محل دفن مادران و پدران اسرائیل هست ، غار مخپله

4135
این هم یک فیلم مستند از شهر هبرون ، در حساب یوتوب این ویدئو بری برای جامعه یهودی شهر هست خیلی‌ ویدئو‌های جالب هست

https://www.youtube.com/watch?v=VflzAO4zWNM

Theodor Herzl
05-26-2014, 06:34 PM
یک مساله مهم دیگه میلاد برای سفر به اسرائیل بگم که با پاسپورت آلمانی‌ که میری ، چون متولد ایران هستی‌ بار اول حدود ۴-۵ ساعت معطل میشی‌ و از تو سوال‌ و جواب میکنند ، چون رژیم خیلی‌‌ها رو که شهروند کشور‌های غربی هستند رو به عنوان جاسوس میفرسته اسرائیل که یکی‌ رو چند وقت پیش گرفتند که شهروند بلژیک بوده و از سفارت آمریکا کلی‌ عکاسی کرده بوده. این رو بدون که اون کسی‌ که تورو بازجوی میکنه مامور امنیتی حرفه‌ای هست و کارش رو بلده ، اگه همه سوال‌های که می‌پرسه رو درست جواب بدی، طرف میفهمه که ریگی تو کفشت نیست و راهت میده ، فقط می‌خواد طرف مطمئن بشه که جاسوس نیستی‌ و مشکل امنیتی نداری

مثلا این رو ببین مامور سپاه قدس بوده طرف وارد اسرائیل شده با پاسپورت بلژیکی

Israeli court indicts Iranian-Belgian man for espionage | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/israeli-court-indicts-iranian-belgian-man-for-espionage/)

Shaily
05-27-2014, 12:55 AM
بعدش به ایران فرار میکنه و رضا شاه بهش پناه میده ، یکی‌ از دلایلی که انگلیسی‌‌ها از رضا شاه بدشون می‌‌اومد همین پناه دادن به یک نازی یعنی‌ حاج امین الحسینی بود
من تو کتابی بنام ظهور و سقوط پهلوی ماله ژنرال فردوست ک دوست صمیمی محمدرضاشاه بود خوندم ک رضاه شاه و محمدرضا شاه ک هنوز پرنس بود یک نقشه تو کاخ داشتن ک پیشروی های نازی علامت میزدند و طرفدار هیتلر بودند. البته این طرفداری ب معنای نازیست بودن نبود و فقط چون رضاه شاه سواد آکادمیک بالای نظامی نداشت (نقل ب مضمون) آلمان رو برنده یه جنگ میدید و منتطقا از اون حمایت میکرد. بنظرم اگر نازیست بود و یا علاقه فلبی داشت از ژاپن ک کمتر نبود و حتی نوشته بود ک چندبار از شاه خواستند ک علیه متفقین موضع سرسخت تری بگیره اما قبول نکرده بود و پناه دادن امین الحسینی هم ظاهرا بخاطر فشار روحانیون و یا جلب حمایت انها بود ک از بعد از اعدام مدرس رضاع شاه خطر روحانیت رو هم حس کرده بود.
خارج از این بحث این کتاب Nazis, Islamists, and the Making of the Modern Middle East (http://books.google.com.au/books?id=wajsmgEACAAJ) رو حتما حتما بخرین.. من ب وسط هاش رسیدم.. خیلی دقیق باز کرده ک نزدیکی جامعه اسلامی با نازیسم اصلا یک اتحاد و نزدیکی استراتژیک نبوده بلکه دو عامل 1- یهودستیزی 2- نزدیکی مشی فکری شون بوده و فرضا مشابه لحاظ های رضاه شاه و نزدیکی اش با هیتلر نبود. من اگر زمان داشتم و مسلط ب دانش ترجمه بودم 100% ترجمه اش میگردم

Ouroboros
05-27-2014, 07:44 AM
(http://www.radiofarda.com/content/f2-iran-least-antisemitic-survey-adl-middle-east-gaza/25384424.html)

نظر دوستان چیست؟

لیست سوالات مرا به خنده انداخت، با این اوصاف همه‌ی ما یهودستیز هستیم!

- یهودیان در دنیای تجارت بیش از اندازه قدرت دارند.
این صرفا یک مشاهده است نه داوری، و بله البته که یهودیان در تناسب با جمعیت خود شمار ثروتمندان رده‌بالای بسیاری دارند، در پستهای کلیدی ابرشرکتهای بین‌المللی حضور چشمگیری دارند و ...

- یهودیان در بازارهای مالی دنیا بیش از اندازه قدرت دارند.
ماست آیا سفید است؟

- یهودیان هنوز از آن چه در هولوکاست بر سرشان آمد زیاد حرف می‌زنند.
در سالگردها و اینها که تنور بحث داغ می‌شود(هه)، شاید، اما بطور معمول نه.

- یهودیان به هیچ کس اهمیت نمی‌دهند، جز خودشان.
اگر انتخاب میان یک یهودی و یک غیریهودی باشد، و انتخاب‌کننده یهودی باشد، از هر ده بار نه بار یهودی را انتخاب می‌کند. ولی اگر تعارض منافع نباشد یهودیان آدمهای بسیار خیری هم هستند.

- یهودیان بیش از حد بر امور بین‌المللی کنترل دارند.
پشتک زدن سران کشورهای اروپایی برای «تضمین امنیت اسرائیل» به چه چیز دیگری می‌تواند تعبیر بشود؟

- یهودیان بیش از حد بر دولت ایالات متحده کنترل دارند.
من اصلاً این نظرسنجی را وتو می‌کنم!:e057:

- یهودیان بیش از حد بر رسانه‌های جهان کنترل دارند.

اینهم باز مثل آنست که بگوییم اعراب بیش از حد به گوشت سوسمار علاقه دارند یا اینکه ایرانیان کله‌پاچه‌خوار هستند! بازشناسی نقش و حضور و درصد و شمار یک گروه قومی در یک نهاد اجتماعی یا رفتار نژادپرستی نیست، تحقیر آن، کهتر جلوه دادن آن، تلاش برای تبعیض قائل شدن برپاد آن‌ها برمبنی آن می‌شود نژادپرستی.

- یهودیان خود را بهتر از دیگران می‌دانند.
باید هم بدانند، هستند!

- یهودیان مسئول بخش اعظم جنگ‌ها در دنیا هستند.
نه، فقط مسئول آن بخشی هستند که مسئول آن هستند!

- دلیل تنفر از یهودیان رفتار و کردار آنهاست.
البته!
آدمی که از شما بهتر است و این بهتر بودن را در رفتار و کردار خود به رخ می‌کشد، نمی‌تواند گدایی محبوبیت بکند. شما یا موفق هستید یا محبوب، یهودیان حسابی اینرا خوب آموخته‌اند، آمریکایی‌ها هرگز نیاموختند و این است که امپرواتوری ایشان روبه زوال است. طراح این نظرسنجی هم بیش از آنکه یهودی باشد آمریکایی‌ست.

خُب خوب است که به کمک این نظرسنجی دریافتیم هیتلری بوده‌ایم و خبر نداشتیم.

نتایج کشورهای مختلف هم جالب بود:
> کره‌جنوبی
> ۵۳٪
آن یکی دو یهودی که گذرشان به آنجا افتاده باید آدمهای خالتوری بوده باشند. :e412:

> لائوس
> ۰/۰۲٪
یهودیان در لائوس محبوب‌تر از اسرائیل هستند! :e057:

>فرانسه
> ۳۶٪
این احتمالاً بیشتر بدلیل تمایلات چپی و گفتمان روشنفکری‌ست. در فرانسه هرکس می‌خواهد خود را از گله متمایز بکند مخالف اسرائیل می‌شود، یا به عبارتی از گله‌ی طرفداران اسرائیل به گله‌ی منتقدان اسرائیل می‌پیوندد.

> غزه
> ۹۱٪

4162

Dariush
05-27-2014, 09:55 AM
:e415:
من پرسش‌های این نظرسنجی را نگاه نکرده بودم، عجب سوژه‌‌ای بوده! من نمی‌دانم اینقدر به گشتن به دنبالِ ستیزگری‌های احتمالی با یهودیان چه معنایی دارد؟ در تمامِ کشورهای غربی نهادهایی هستند که بطور دقیق میزانِ یهودستیزیِ شهروندان را اندازه‌گیری می‌کنند! احمق‌ها هنوز نمی‌دانند که آدمی اگر بخواهد بالاخره یکجوری نشانه‌هایی از Xستیزی را پیدا می‌کند! من می‌توانم پرسش‌نامه‌ای در موردِ «گنجشک‌ستیزی» تهیه بکنم و نشان بدهم که اکثر مردمانِ جهان «گنجشک‌ستیز» هستند!

Theodor Herzl
05-27-2014, 12:17 PM
لیست سوالات مرا به خنده انداخت، با این اوصاف همه‌ی ما یهودستیز هستیم!با یک تاریخدان اسرائیلی من یکبار صحبت می‌کردم ، بهم میگفت که در اروپا چون به یهودی‌ها اجازه نمی‌دادند مثلا دکتر ، مهندس اینها بشوند و شغل‌های عمومی‌ پیدا کنند ، همه به بانک داری و تجارت خصوصی روی آوردند و ثروتمند شدند و از این رو حسودی بقیه شروع شد! حیّ الان همه میگن که سازمان لابی AIPAC در آمریکا قدرت دارد! خوب شما هم عرضه داری برو برای منافع کشورت لابی کن! کون گشادی تو که تقصیر یهود نیست!

Anarchy
05-27-2014, 03:49 PM
خوب شما هم عرضه داری برو برای منافع کشورت لابی کن! کون گشادی تو که تقصیر یهود نیست!

چه ربطی داشت ؟! کسری جان یعنی شما به تخمی بودن سوالات و نتایج حاصله از اون شکی داری ؟

Theodor Herzl
05-27-2014, 08:39 PM
چه ربطی داشت ؟! کسری جان یعنی شما به تخمی بودن سوالات و نتایج حاصله از اون شکی داری ؟این نوشته من ربطی‌ به خوبی‌ یا بدی این سوال‌ها نداشت ، گفتم که خیلی‌ از مشکلات یهود ستیزی جدید از حسودی هست ، مثلا لابی AIPAC که در آمریکا قدرت داره ، خوب کشور شما اینجا لابی نداره مشکل ما که نیست ، عرضه دارید شما هم لابی کنید ، همونطور که عربستان لابی درِ ، انگلیس لابی داره ، اسرائیل هم داره!

Anarchy
05-27-2014, 09:34 PM
این نوشته من ربطی‌ به خوبی‌ یا بدی این سوال‌ها نداشت ، گفتم که خیلی‌ از مشکلات یهود ستیزی جدید از حسودی هست ، مثلا لابی AIPAC که در آمریکا قدرت داره ، خوب کشور شما اینجا لابی نداره مشکل ما که نیست ، عرضه دارید شما هم لابی کنید ، همونطور که عربستان لابی درِ ، انگلیس لابی داره ، اسرائیل هم داره!

خب بحث ما تخمی بودن نظر سنجی بود :e405: !! من میگم زیاد نباید به این لابی مابی ها دلخوش بود ... این لابی گری خیلی هم اخلاقی نیست ، همون طور که زمان رای گیری طرح تقسیم تو سازمان ملل ، جناب رئیس جمهور آمریکا با اعمال فشار و تهدید ، چند کشور رو وادار به رای به این طرح کرد !!

Theodor Herzl
05-27-2014, 09:40 PM
لابی گری سیستمی‌ اخلاقی‌ نیست ، ولی‌ خوب در سیستم سیاسی آمریکا بدون لابی گری آب از آب تکون نمیخوره ، و تا جریان این هست چه بهتر که به سود خود لابی کنیم!

Anarchy
05-27-2014, 09:44 PM
لابی گری سیستمی‌ اخلاقی‌ نیست ، ولی‌ خوب در سیستم سیاسی آمریکا بدون لابی گری آب از آب تکون نمیخوره ، و تا جریان این هست چه بهتر که به سود خود لابی کنیم!

شمشیر دو لبه هست ... شاید هم یه زمانی بر علیه اسرائیل تو همون آمریکا به فرض لابی شد !!

Theodor Herzl
05-27-2014, 09:47 PM
شمشیر دو لبه هست ... شاید هم یه زمانی بر علیه اسرائیل تو همون آمریکا به فرض لابی شد !!مگر الان نمی‌شود؟ حالا فلان زور لابی اسرائیل بیشتر است ، تا جای که میشود باید این حمایت آمریکا را دوشید!:e523:

Anarchy
05-27-2014, 10:05 PM
مگر الان نمی‌شود؟ حالا فلان زور لابی اسرائیل بیشتر است ، تا جای که میشود باید این حمایت آمریکا را دوشید!:e523:

به قول حضرت عمام رضوان الله : و لکن به این حمایت ها دلخوش نباشید :e404: !!

Theodor Herzl
06-02-2014, 05:43 AM
این فرانسه باید یک فکری برای این مشکل مسلمانان خود بکند! گویا یهود ستیزی در بین مسلمانان فرانسه از بقیه‌های اروپا بیشتر است و در چند سال اخیر ۲ حمله تروریستی ضدّ یهودی توسط مسلمانهای فرانسوی انجام شده است. یکی‌ که ۷ نفر در شهر تولوز کشته شدند این اخیرا هم یک مسلمان ساکن فرانسه ۴ نفر را در موزه یهودیان بلژیک کشت! البته این یهود ستیزی اسلامی میزان مهاجرت یهودیان فرانسوی به اسرائیل را ۳۱۲% افزایش داده است! که چیز خوبی‌ است!

‮جهان‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮مظنون کشتار در موزه یهودیان در بلژیک 'مسئولیت' حمله را پذیرفته‬ (http://www.bbc.co.uk/persian/world/2014/06/140601_u10_jewish_museum_suspect.shtml)

French Anti-Semitism and French Aliyah Skyrocket on Parallel | Jewish & Israel News Algemeiner.com (http://www.algemeiner.com/2014/04/10/french-anti-semitism-and-french-aliyah-skyrocket-on-parallel-tracks/)

kerman
06-02-2014, 09:32 AM
اسرائیل مگه چقدر جا داره تئودر عزیز؟ راستی اگر همه برگردن میخواد چه اتفاقی بیافته!؟:)) شما كه سابقه زندگی در كشور
اسرائیل رو دارید روابط بین اعراب مسلمان و یهودی چطور هست و كلا ارتباط غیر سیاسی و تعاملات اجتماعی به چه نحوِ؟ یهودیان همگی نژاد پرست و متعصب هستند!؟ (البته شما خودتون فردی متعصب هستین گویا از امضا و پست اخرتون راحت میشه این برداشت رو داشت البته اگر اشتباه میكنم هم بگین) از سر كنجكاوی
هست ممنون میشم جواب بدی:e405:

Theodor Herzl
06-02-2014, 03:27 PM
اسرائیل مگه چقدر جا داره تئودر عزیز؟کلّ جمعیت یهودی‌های جهان از ۱۳ میلیون نفر بیشتر نمی‌رود که حدود ۶-۷ میلیون آن‌ امروزه در اسرائیل زندگی‌ میکنند ، برای بقیه که هیچی‌ برای ۱۰ برابر آن‌ هم جای کافی‌ هست!

راستی اگر همه برگردن میخواد چه اتفاقی بیافته!؟:))شما باید از اول این جستار مطالعه کنید که بدونید دلیل صهیونیسم و بازگشت یهودی‌ها چیست و چه خوبی‌‌هایی‌ دارد! توضیح این مساله طولانی‌ است

شما كه سابقه زندگی در كشور
اسرائیل رو دارید روابط بین اعراب مسلمان و یهودی چطور هسترابطه ۹۰% خوب است ، مردم می‌‌خواهند فقط زندگی‌ کنند ، من خودم خیلی‌ دوستان عرب از شمال اسرائیل دارم که حتی عروسی‌ آنها نیز رفتم!

یهودیان همگی نژاد پرست و متعصب هستند!؟آیا همه ایرانی‌‌ها تروریست و قاتل هستند؟ در هر ملیتی از این دسته جماعت پیدا میشود!

(البته شما خودتون فردی متعصب هستین گویا از امضا و پست اخرتون راحت میشه این برداشت رو داشت البته اگر اشتباه میكنم هم بگینمن یک سوسیالیست صهیونیست هستم چون فکر می‌کنم اینها چیز‌های خوب و مفیدی هستند ، من اینجا تغییر موضع دادم قبلا چون فکر کردم نظرم اشتباه بوده ، مثلا قبلا خدا باور بودم الان ولی‌ بی‌ خدا ، شما من رو قانع کنی‌ من کاپیتالیست طرفدار فلسطین میشوم!:e057:

kerman
06-03-2014, 10:35 AM
کلّ جمعیت یهودی‌های جهان از ۱۳ میلیون نفر بیشتر نمی‌رود که حدود ۶-۷ میلیون آن‌ امروزه در اسرائیل زندگی‌ میکنند ، برای بقیه که هیچی‌ برای ۱۰ برابر آن‌ هم جای کافی‌ هست!شما باید از اول این جستار مطالعه کنید که بدونید دلیل صهیونیسم و بازگشت یهودی‌ها چیست و چه خوبی‌‌هایی‌ دارد! توضیح این مساله طولانی‌ استرابطه ۹۰% خوب است ، مردم می‌‌خواهند فقط زندگی‌ کنند ، من خودم خیلی‌ دوستان عرب از شمال اسرائیل دارم که حتی عروسی‌ آنها نیز رفتم!آیا همه ایرانی‌‌ها تروریست و قاتل هستند؟ در هر ملیتی از این دسته جماعت پیدا میشود!من یک سوسیالیست صهیونیست هستم چون فکر می‌کنم اینها چیز‌های خوب و مفیدی هستند ، من اینجا تغییر موضع دادم قبلا چون فکر کردم نظرم اشتباه بوده ، مثلا قبلا خدا باور بودم الان ولی‌ بی‌ خدا ، شما من رو قانع کنی‌ من کاپیتالیست طرفدار فلسطین میشوم!:e057:البته من هم آرمانم جهانی بدون طبقه هست! و البته نمی تونم از بی عدالتی كه در حق ملت فلسطین اعمالمی شود چشم بپوشانم! بله اسرائیل كشوری مدرن و خوبی هست(فرض میگیریم) ولی وقتی بر روی ملتی آواره و درماندهاز انواع سلاح های مدرن بهره می برد حق به جانب گرایانه نمی توانم آرام باشم و نظر همچنان به اسرائیل مثبت نگر.البته صرف این موضع منحصر من نیست عمومیت دارد(خودتون هم فكر كنم قبول داشته باشید!)البته اعراب تندرو و حزب الله جنایتكار از جنایتكارانی كه حاضر به كشتن انسان های بی پناه می شوند دست كمی ندارند!ضمنا عرض كنم صهیونیست بودن و سوسیالیست بودن چطور جور درمیاد:))؟ و برای من یهودی و مسلمان هیچ تفاوتی ندارندو از پنجره دین و نژاد به موضوع نگاه نمی كنم!

Theodor Herzl
06-03-2014, 04:35 PM
البته من هم آرمانم جهانی بدون طبقه هست! و البته نمی تونم از بی عدالتی كه در حق ملت فلسطین اعمالمی شود چشم بپوشانم! بله اسرائیل كشوری مدرن و خوبی هست(فرض میگیریم) ولی وقتی بر روی ملتی آواره و درماندهاز انواع سلاح های مدرن بهره می برد حق به جانب گرایانه نمی توانم آرام باشم و نظر همچنان به اسرائیل مثبت نگر.خوب دوست دارید اسرائیل با تیر کمان سنگی‌ پاسخ موشک را بدهد که شما خوشتان بیاید؟ به حماس بگویید موشک شلیک نکند ، جواب هم نمی‌گیرد!

.البته صرف این موضع منحصر من نیست عمومیت دارد(خودتون هم فكر كنم قبول داشته باشید!)سفسطه توسل به اکثریت! اگر یک عده‌ زیادی به یک چیز باور داشته باشند آن چیز حقیقت دارد؟

!ضمنا عرض كنم صهیونیست بودن و سوسیالیست بودن چطور جور درمیاد:))؟ شما احتمالا چپ جدید هستید از تاریخچه جنبش چپ از همان انقلاب اکتبر خبر ندارید! تا قبل از ۱۹۶۰ جنبش چپ و شوروی طرفدار صهیونیسم و اسرائیل بود ، اکثریت صهیونیست‌های اول هم سوسیالیست بودند ، حتی یک گروه به مکزیک رفتند جایی که تروتسکی کبیر در تبعید بود و موافقت او را برای جنبش صهیونیسم گرفتند!

این لینک هم بخونید بد نیست!

Labor Zionism - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Zionism)

Theodor Herzl
06-03-2014, 07:48 PM
برگزاری مراسم ازدواج یک زوج همجنس گرا توسط وزیر دادگستری اسرائیل! در اسرائیل دولت به صورت رسمی‌ ازدواج همجنس گرایان را برگزار نمیکند ، ولی‌ ازدواج‌های خارج از اسرائیل به رسمیت شناخته میشود

خانوم تزیپی لیونی که اکنون وزیر دادگستری اسرائیل است در جوانی مامور موساد بود که کار اطلاعاتی را رها می‌کند و به تحصیل حقوق می‌‌پردازد و وکیل میشود که بعد‌ها به وزارت خارجه اسرائیل و اکنون به وزارت دادگستری نیز می‌رسد

4249
ynet השרה לבני חיתנה זוג חד מיני - חדשות (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4526627,00.html)

kerman
06-04-2014, 01:39 PM
خوب دوست دارید اسرائیل با تیر کمان سنگی‌ پاسخ موشک را بدهد که شما خوشتان بیاید؟ به حماس بگویید موشک شلیک نکند ، جواب هم نمی‌گیرد!

خوب پس حقانیت حماس و اعمالش رو قبول دارید!؟!

سفسطه توسل به اکثریت! اگر یک عده‌ زیادی به یک چیز باور داشته باشند آن چیز حقیقت دارد؟

یعنی چه!؟ توسل به اكثریت یا سعی در انعكاس موضع اكثریت؟! نفرت از اسرائیل در خاورمیانه و جهان اسلام عزیز كسی
منكر آن نمی شود!(یعنی چون اكثریت این احساس نفرت رو دارند باید بی توجه بود چون اساسا تنفر اشتباه است!؟یا چی!!؟)

شما احتمالا چپ جدید هستید از تاریخچه جنبش چپ از همان انقلاب اکتبر خبر ندارید! تا قبل از ۱۹۶۰ جنبش چپ و شوروی طرفدار صهیونیسم و اسرائیل بود ، اکثریت صهیونیست‌های اول هم سوسیالیست بودند ، حتی یک گروه به مکزیک رفتند جایی که تروتسکی کبیر در تبعید بود و موافقت او را برای جنبش صهیونیسم گرفتند!
خوب این خود سفسطه نیست؟! سوسیالیسم و صهیونیسم به نظر من سنخیتی باهم ندارند! سوسیالیسم با نژاد پرستی هیچ سنخیتی
ندارد!
این لینک هم بخونید بد نیست!

Labor Zionism - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Zionism)
:e528::e04b::e308::e530:

Theodor Herzl
06-04-2014, 01:51 PM
یعنی چه!؟ توسل به اكثریت یا سعی در انعكاس موضع اكثریت؟! نفرت از اسرائیل در خاورمیانه و جهان اسلام عزیز كسی
منكر آن نمی شود!(یعنی چون اكثریت این احساس نفرت رو دارند باید بی توجه بود چون اساسا تنفر اشتباه است!؟یا چی!!؟)متوجه نشدید! شما گفتید که اکثریت از اسرائیل نفرت دارند و من هم گفتم خوب که چه؟ اعتقاد تعداد زیادی به یک چیز آن‌ را درست و غلط نمیکند! مثلا ۱ میلیارد و پانصد میلیون مسلمان وجود دارد ، آیا اسلام دین حقیقی‌ است؟ خیر!

خوب پس حقانیت حماس و اعمالش رو قبول دارید!؟!

قبول ندارم ، ولی‌ rationale آنها را متوجه میشوم و درک می‌کنم ، آنها فکر میکنند یک عده زمین‌های آنها را دزدیدند ، من فکر می‌کنم که آنها اشتباه میکنند و آنجا متعلق به ما هست ، ولی‌ موضع آنها را درک می‌کنم .

خوب این خود سفسطه نیست؟! سوسیالیسم و صهیونیسم به نظر من سنخیتی باهم ندارند! سوسیالیسم با نژاد پرستی هیچ سنخیتی
ندارد!

صهیونیسم نژاد پرستی‌ نیست مثل اینکه هر وطن دوستی‌ دیگری نیست ، این حرف‌ها از نا آگاهی‌ شما سرچشمه می‌گیرد! همین که میگویم شما چپ نو هستید به این خاطر میگویم چون در چپ جدید هرک بخواهد چسی روشنفکری بگیرد به اسرائیل گیر میدهد! سوسیالیسم هم یک سیستم اقتصادی است ، یک حکومت پادشاهی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل سوئد ، یک حکومت کمونیستی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل ویتنام یا کوبا ، ..

kerman
06-04-2014, 03:50 PM
متوجه نشدید! شما گفتید که اکثریت از اسرائیل نفرت دارند و من هم گفتم خوب که چه؟ اعتقاد تعداد زیادی به یک چیز آن‌ را درست و غلط نمیکند! مثلا ۱ میلیارد و پانصد میلیون مسلمان وجود دارد ، آیا اسلام دین حقیقی‌ است؟ خیر!

قبول ندارم ، ولی‌ rationale آنها را متوجه میشوم و درک می‌کنم ، آنها فکر میکنند یک عده زمین‌های آنها را دزدیدند ، من فکر می‌کنم که آنها اشتباه میکنند و آنجا متعلق به ما هست ، ولی‌ موضع آنها را درک می‌کنم .

صهیونیسم نژاد پرستی‌ نیست مثل اینکه هر وطن دوستی‌ دیگری نیست ، این حرف‌ها از نا آگاهی‌ شما سرچشمه می‌گیرد! همین که میگویم شما چپ نو هستید به این خاطر میگویم چون در چپ جدید هرک بخواهد چسی روشنفکری بگیرد به اسرائیل گیر میدهد! سوسیالیسم هم یک سیستم اقتصادی است ، یک حکومت پادشاهی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل سوئد ، یک حکومت کمونیستی هم میتواند سوسیالیست باشد مثل ویتنام یا کوبا ، ..
پس شما به سوسیالیسم اقتصادی پایبند هستید!:) من گفتم موضع اكثریت كشورها همینطور است یك خبر از صفحه رادیو فردا رو ببینید
نتایج یک نظرسنجی: ایران با منفی‌ترین تاثیر در افکار عمومی ۲۴ کشور (http://www.radiofarda.com/content/f35_iran_globescan_pipa_polls/25409318.html)
صهیونیزم یعنی تبعیض یعنی نژاد پرستی ولاغیر! یهودیان نژاد پرست هستند و این شاید وجه تمایزشان باشد و علت

بدرفتاری ها در طول تاریخ هم یكی از عواملش همین است!

Theodor Herzl
06-04-2014, 04:31 PM
صهیونیزم یعنی تبعیض یعنی نژاد پرستی ولاغیر! یهودیان نژاد پرست هستند و این شاید وجه تمایزشان باشد و علتخوب شما که بلدی برای ما اینجا توضیح بده در چند پراگراف که چرا صهیونیسم به لفظ آخوندی شما نژاد پرستی‌ است و لاغیر! می‌خواهم بدونم چقدر اطلاعات از صهیونیسم دارید!

kerman
06-04-2014, 05:13 PM
خوب شما که بلدی برای ما اینجا توضیح بده در چند پراگراف که چرا صهیونیسم به لفظ آخوندی شما نژاد پرستی‌ است و لاغیر! می‌خواهم بدونم چقدر اطلاعات از صهیونیسم دارید!
شما توضیح بدین و توجیه كنید البته اگر مایل هستید! چرت و پرت انحراف هم لازم نیست و به درد هیچ كس نمی خوره!

Anarchy
06-04-2014, 08:07 PM
من گفتم موضع اكثریت كشورها همینطور است یك خبر از صفحه رادیو فردا رو ببینید
نتایج یک نظرسنجی: ایران با منفی‌ترین تاثیر در افکار عمومی ۲۴ کشور (http://www.radiofarda.com/content/f35_iran_globescan_pipa_polls/25409318.html)
صهیونیزم یعنی تبعیض یعنی نژاد پرستی ولاغیر! یهودیان نژاد پرست هستند و این شاید وجه تمایزشان باشد و علت

این نتیجه گیری شما اشتباه هست . اول از همه اینکه چنین نظر سنجی هایی غیر قابل اتکا و بازی با اعداد هستن ، دوم لابد آمریکا و اتحادیه اروپا هم نژاد پرست هستن که جایگاه خوبی در این نظر سنجی ندارن ، سوم اینکه تعداد کشورهای بررسی شده اندک و دلایل انتخابشون نا مشخص هست ، چهار مراجعه به متن خبر میتونه بعضی از دلایل مجبوب نبودن بعضی از کشور ها رو روشن کنه :

به گفته سرویس جهانی بی‌بی‌سی، پرسش مهمی که این نظرسنجی بر می‌انگیزد این است که افکار عمومی شهروندان تا چه حد می‌تواند از انبوه خبرهای رسانه‌های ملی آنها تاثیر بگیرد.

مطلب بعدی اینکه برداشت شما از جنبش صهیونیسم اشتباه هست :

A Definition of Zionism | Jewish Virtual Library (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Zionism/zionism.html)

The term “Zionism (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/zion.html)” was coined in 1890 by Nathan Birnbaum (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/biography/Birnbaum.html).
Its general definition means the national movement for the return of the Jewish people to their homeland and the resumption of Jewish sovereignty in the Land of Israel.

این لینک هم در رابطه با اینکه چرا صهیونیسم مترادف با نژادپرستی نیست :

Is Zionism Racism? | Jewish Virtual Library (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Zionism/Zionism_Is_Not_Racism.html)

شما توضیح بدین و توجیه كنید البته اگر مایل هستید! چرت و پرت انحراف هم لازم نیست و به درد هیچ كس نمی خوره!

خب این تاپیک رو شما از ابتدا مطالعه کنید ، پاسخ سوالات رو میگیرید !

Theodor Herzl
06-05-2014, 01:48 AM
شما توضیح بدین و توجیه كنید البته اگر مایل هستید! چرت و پرت انحراف هم لازم نیست و به درد هیچ كس نمی خوره!من ۱۳۸ صفحه اینجا هر آنچه شما فکرش را بکنید را در این مورد بحث کردیم ، شما هستید که یک ادعائی اینجا کردید که صهیونیسم نژاد پرستی‌ است ، خوب rationale خود را اینجا توضیح دهید!

kerman
06-05-2014, 12:41 PM
این نتیجه گیری شما اشتباه هست . اول از همه اینکه چنین نظر سنجی هایی غیر قابل اتکا و بازی با اعداد هستن ، دوم لابد آمریکا و اتحادیه اروپا هم نژاد پرست هستن که جایگاه خوبی در این نظر سنجی ندارن ، سوم اینکه تعداد کشورهای بررسی شده اندک و دلایل انتخابشون نا مشخص هست ، چهار مراجعه به متن خبر میتونه بعضی از دلایل مجبوب نبودن بعضی از کشور ها رو روشن کنه :

مطلب بعدی اینکه برداشت شما از جنبش صهیونیسم اشتباه هست :

A Definition of Zionism | Jewish Virtual Library (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Zionism/zionism.html)

The term “Zionism (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/zion.html)” was coined in 1890 by Nathan Birnbaum (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/biography/Birnbaum.html).
Its general definition means the national movement for the return of the Jewish people to their homeland and the resumption of Jewish sovereignty in the Land of Israel.

این لینک هم در رابطه با اینکه چرا صهیونیسم مترادف با نژادپرستی نیست :

Is Zionism Racism? | Jewish Virtual Library (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Zionism/Zionism_Is_Not_Racism.html)

خب این تاپیک رو شما از ابتدا مطالعه کنید ، پاسخ سوالات رو میگیرید !
شاید شما میخواهید اشتباه برداشت كنید!

Anarchy
06-05-2014, 02:08 PM
شاید شما میخواهید اشتباه برداشت كنید!

اشاره به اون خبر و نظر سنجی ، فرع قضیه بود چون با نظر سنجی چیزی اثبات یا رد نمیشه . هر چند موضوع نظر سنجی میزان محبوبیت بوده نه ارتباط با نژاد پرستی !! اصل قضیه اینه که شما به عنوان مدعی باید ثابت کنید صهیونیسم مساوی با نژاد پرستی هست ... خب یا ثابت کنید یا اینکه حرفتونو پس بگیرید !!

kerman
06-06-2014, 08:18 AM
اشاره به اون خبر و نظر سنجی ، فرع قضیه بود چون با نظر سنجی چیزی اثبات یا رد نمیشه . هر چند موضوع نظر سنجی میزان محبوبیت بوده نه ارتباط با نژاد پرستی !! اصل قضیه اینه که شما به عنوان مدعی باید ثابت کنید صهیونیسم مساوی با نژاد پرستی هست ... خب یا ثابت کنید یا اینکه حرفتونو پس بگیرید !!
من خواستم با اون خبر نژاد پرست بودن اسرائیل رو اثبات كنم!:43::23:
اسرائیل مترادف نژاد پرستی هست! این مسئله به قدری بدیهی هست كه در نظرم كپی پیست الكی هم خیلی بی معنی است!

یك جنگ نابرابر یك دولت ترور! سابقه تاریخی تا فعل حاضر غیر این نمایش نداده. اعمال مهم است! حتی مهاجرت به اسرائیل

قبول وبال هست! چطور میشود فردی كه هزاران سال در یك محیط دیگر ریشه دوانده بر خود بقبولاند كه بر روی سرزمین

كه متعلق به او نیست و غصب شده ادامه حیات دهد مگر از در مجبوریت و به جان خریدن این خفت غیر انسانی!و محتمل یك متعصب
مذهبی احمق باشد!

Anarchy
06-06-2014, 08:30 AM
من خواستم با اون خبر نژاد پرست بودن اسرائیل رو اثبات كنم!:43::23:

با این حساب آمریکا و اتحادیه اروپا هم نژاد پرست محسوب میشن !! دوست عزیز ، برداشت شما از نظر سنجی اشتباه هست . نظر سنجی میزان "نامحبوب" بودن رو سنجیده ( با تمام ایراداتی که به محتوا و شکل نظر سنجی وارد هست ) نه میزان نژادپرست بودن رو ...

اسرائیل مترادف نژاد پرستی هست! این مسئله به قدری بدیهی هست كه در نظرم كپی پیست الكی هم خیلی بی معنی است!

چنین چیزی ادعای شماست و در این انجمن این خبر ها نیست که هر چیزی روی هوا بدیهی باشد !! ضمنا بدونید همین حرف شما خودش یک مغلطه هست :

فهرست مغالطه‌ها - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D9%85%D8%BA%D8%A7% D9%84%D8%B7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7#.D9.85.D8.B A.D8.A7.D9.84.D8.B7.D8.A7.D8.AA_.D8.A7.D8.AF.D8.B9 .D8.A7.DB.8C_.D8.A8.D8.AF.D9.88.D9.86_.D8.A7.D8.B3 .D8.AA.D8.AF.D9.84.D8.A7.D9.84)

اتهام نادانی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%A7%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%85_%D9 %86%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js): ادعای این‌که آن مدعا بسیار واضح و بدیهی‌است و نیاز به استدلال ندارد.

یك جنگ نابرابر یك دولت ترور! سابقه تاریخی تا فعل حاضر غیر این نمایش نداده. اعمال مهم است!

گویا تنها منبع شما رسانه های جمهوری اسلامی بوده ... شما تاریخ رو از ابتدا بخونید !! شما از خودتون بپرسید اصولا چرا باید جنگی باشه که بخواد نابرابر باشه ؟ چرا اعراب طرح تقسیم رو نپذیرفتن ؟ وقتی خود محمود عباس میگه ما اشتباه کردیم که طرح تقسیم رو نپذیرفتیم ، مشخص هست مقصر همه تیره روزی های فلسطینی ها خودشون بودن !!

این روز ها هم که میبینید اعراب مظلوم نمایی میکنن دیگه اسرائیل تثبیت شده و گرنه از همان ساعات اول اجرای طرح تقسیم سازمان ملل ، ارتش های عربی یکپارچه به اسرائیل حمله کردن ...

حتی مهاجرت به اسرائیل

قبول وبال هست!

این دقیقا یعنی چی ؟

چطور میشود فردی كه هزاران سال در یك محیط دیگر ریشه دوانده بر خود بقبولاند كه بر روی سرزمین

كه متعلق به او نیست و غصب شده ادامه حیات دهد مگر از در مجبوریت و به جان خریدن این خفت غیر انسانی!و محتمل یك متعصب
مذهبی احمق باشد!

شما یهودی نیستید که احساس اونها به سرزمینی که از اون ریشه گرفتن رو بدونید ... این غصب شدن هم اگر بنا برگشت به عقب باشد ، بفرمایید خود عرب ها مگر از زمان جناب عمر جز با غصب همون زمین های فلسطین ، اونجا ساکن شدن ؟؟؟ ضمن اینکه بخش اعظم زمین هایی که در طرح تقسیم به یهودی ها رسید ، متعلق به اعراب نبود :

MYTH
“The partition plan gave the Jews most of the land, including all the fertile areas.”
FACT

Proposed Partition
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/06/1.gif

(http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/images/maps/partitionnick.gif)

The partition plan (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/parttoc.html) took on a checkerboard appearance largely because Jewish towns and villages were spread throughout Palestine. This did not complicate the plan as much as the fact that the high living standards in Jewish cities and towns had attracted large Arab populations, which ensured that any partition would result in a Jewish state that included a substantial Arab population. Recognizing the need to allow for additional Jewish settlement, the majority proposal allotted the Jews land in the northern part of the country, the Galilee, and the large, arid Negev desert in the south. The remainder was to form the Arab state.
These boundaries were based solely on demographics. The borders of the Jewish State were arranged with no consideration of security; hence, the new state’s frontiers were virtually indefensible. Overall, the Jewish State was to be comprised of roughly 5,500 square miles (about 55 percent of Palestine), and the population was to be 538,000 Jews and 397,000 Arabs. Approximately 92,000 Arabs lived in Tiberias (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vie/Tiberias.html), Safed (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vie/Safed.html), Haifa (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Society_&_Culture/geo/Haifatoc.html) and Bet Shean (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vie/Betshean.html), and another 40,000 were Bedouins (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Society_&_Culture/Bedouin.html), most of whom were living in the desert. The remainder of the Arab population was spread throughout the Jewish state. The Arab State was to be 4,500 square miles with a population of 804,000 Arabs and 10,000 Jews. 3 (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/myths3/MFpartition.html#_edn3)
Critics claim the UN gave the Jews fertile land while the Arabs were allotted hilly, arid land. To the contrary, approximately 60 percent of the Jewish state was to be the desert in the Negev while the Arabs occupied most of the agricultural land. 4 (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/myths3/MFpartition.html#_edn4)
Further complicating the situation was the UN majority’s insistence that Jerusalem (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Peace/jerutoc.html) remain apart from both states and be administered as an international zone. This arrangement left more than 100,000 Jews in Jerusalem (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Peace/jerutoc.html) isolated from their country and circumscribed by the Arab state.
According to British statistics, more than 70 percent of the land in what would become Israel belonged to the mandatory government. Those lands reverted to Israeli control after the departure of the British. Another 9 percent of the land was owned by Jews and about 3 percent by Arabs who became citizens of Israel. That means only about 18 percent belonged to Arabs who left the country before and after the Arab invasion of Israel. 5 (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/myths3/MFpartition.html#_edn5)

همچنین بدونید ، بخش عمده ای از جمعیت اسرائیل اصولا مذهبی نیست و این اطلاعات و برداشت های سطحی شما نشون دهنده این هست که کمترین مطالعه ای در این زمینه نداشتید و فقط چشم و گوشتون به رسانه میلی و امثال اینها بوده ...

Theodor Herzl
06-06-2014, 12:11 PM
اکثریت عرب‌هایی‌ هم که الان اونجا هستند در سال‌های ۱۸۰۰ از عربستان و اونجا‌ها به اسرائیل آمدند، مثلا صائب عریقات مذاکره کننده ارشد فلسطینی یک عرب بدوی هست که اجداد او ۲۰۰ سال پیش از عربستان آمدند به سرزمین اسرائیل ، اکثریت عرب‌های اونجا هم همین هستند

Saeb Erekat - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Saeb_Erekat)

Theodor Herzl
06-06-2014, 12:13 PM
اسرائیل مترادف نژاد پرستی هست! این مسئله به قدری بدیهی هست كه در نظرم كپی پیست الكی هم خیلی بی معنی است!اگر شما هر گونه ملی‌ گرایی را مردود میشمرید ، خوب این گفته شما قابل درک است ، نمی‌شود بگویید ولی‌ وطن دوستی‌ ایرانی‌ خوب است ، وطن دوستی‌ اسرائیلی نژاد پرستی‌ است.

kerman
06-06-2014, 01:00 PM
با این حساب آمریکا و اتحادیه اروپا هم نژاد پرست محسوب میشن !! دوست عزیز ، برداشت شما از نظر سنجی اشتباه هست . نظر سنجی میزان "نامحبوب" بودن رو سنجیده ( با تمام ایراداتی که به محتوا و شکل نظر سنجی وارد هست ) نه میزان نژادپرست بودن رو ...

چنین چیزی ادعای شماست و در این انجمن این خبر ها نیست که هر چیزی روی هوا بدیهی باشد !! ضمنا بدونید همین حرف شما خودش یک مغلطه هست :

فهرست مغالطه‌ها - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D9%85%D8%BA%D8%A7% D9%84%D8%B7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7#.D9.85.D8.B A.D8.A7.D9.84.D8.B7.D8.A7.D8.AA_.D8.A7.D8.AF.D8.B9 .D8.A7.DB.8C_.D8.A8.D8.AF.D9.88.D9.86_.D8.A7.D8.B3 .D8.AA.D8.AF.D9.84.D8.A7.D9.84)

اتهام نادانی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%A7%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%85_%D9 %86%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF&withJS=MediaWiki:Intro-Welcome-NewUsers.js): ادعای این‌که آن مدعا بسیار واضح و بدیهی‌است و نیاز به استدلال ندارد.

گویا تنها منبع شما رسانه های جمهوری اسلامی بوده ... شما تاریخ رو از ابتدا بخونید !! شما از خودتون بپرسید اصولا چرا باید جنگی باشه که بخواد نابرابر باشه ؟ چرا اعراب طرح تقسیم رو نپذیرفتن ؟ وقتی خود محمود عباس میگه ما اشتباه کردیم که طرح تقسیم رو نپذیرفتیم ، مشخص هست مقصر همه تیره روزی های فلسطینی ها خودشون بودن !!

این روز ها هم که میبینید اعراب مظلوم نمایی میکنن دیگه اسرائیل تثبیت شده و گرنه از همان ساعات اول اجرای طرح تقسیم سازمان ملل ، ارتش های عربی یکپارچه به اسرائیل حمله کردن ...

این دقیقا یعنی چی ؟

شما یهودی نیستید که احساس اونها به سرزمینی که از اون ریشه گرفتن رو بدونید ... این غصب شدن هم اگر بنا برگشت به عقب باشد ، بفرمایید خود عرب ها مگر از زمان جناب عمر جز با غصب همون زمین های فلسطین ، اونجا ساکن شدن ؟؟؟ ضمن اینکه بخش اعظم زمین هایی که در طرح تقسیم به یهودی ها رسید ، متعلق به اعراب نبود :

MYTH

“The partition plan gave the Jews most of the land, including all the fertile areas.”

FACT

Proposed Partition
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/06/1.gif

(http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/images/maps/partitionnick.gif)

The partition plan (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/parttoc.html) took on a checkerboard appearance largely because Jewish towns and villages were spread throughout Palestine. This did not complicate the plan as much as the fact that the high living standards in Jewish cities and towns had attracted large Arab populations, which ensured that any partition would result in a Jewish state that included a substantial Arab population. Recognizing the need to allow for additional Jewish settlement, the majority proposal allotted the Jews land in the northern part of the country, the Galilee, and the large, arid Negev desert in the south. The remainder was to form the Arab state.

These boundaries were based solely on demographics. The borders of the Jewish State were arranged with no consideration of security; hence, the new state’s frontiers were virtually indefensible. Overall, the Jewish State was to be comprised of roughly 5,500 square miles (about 55 percent of Palestine), and the population was to be 538,000 Jews and 397,000 Arabs. Approximately 92,000 Arabs lived in Tiberias (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vie/Tiberias.html), Safed (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vie/Safed.html), Haifa (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Society_&_Culture/geo/Haifatoc.html) and Bet Shean (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/vie/Betshean.html), and another 40,000 were Bedouins (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Society_&_Culture/Bedouin.html), most of whom were living in the desert. The remainder of the Arab population was spread throughout the Jewish state. The Arab State was to be 4,500 square miles with a population of 804,000 Arabs and 10,000 Jews. 3 (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/myths3/MFpartition.html#_edn3)

Critics claim the UN gave the Jews fertile land while the Arabs were allotted hilly, arid land. To the contrary, approximately 60 percent of the Jewish state was to be the desert in the Negev while the Arabs occupied most of the agricultural land. 4 (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/myths3/MFpartition.html#_edn4)

Further complicating the situation was the UN majority’s insistence that Jerusalem (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Peace/jerutoc.html) remain apart from both states and be administered as an international zone. This arrangement left more than 100,000 Jews in Jerusalem (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Peace/jerutoc.html) isolated from their country and circumscribed by the Arab state.

According to British statistics, more than 70 percent of the land in what would become Israel belonged to the mandatory government. Those lands reverted to Israeli control after the departure of the British. Another 9 percent of the land was owned by Jews and about 3 percent by Arabs who became citizens of Israel. That means only about 18 percent belonged to Arabs who left the country before and after the Arab invasion of Israel. 5 (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/myths3/MFpartition.html#_edn5)

همچنین بدونید ، بخش عمده ای از جمعیت اسرائیل اصولا مذهبی نیست و این اطلاعات و برداشت های سطحی شما نشون دهنده این هست که کمترین مطالعه ای در این زمینه نداشتید و فقط چشم و گوشتون به رسانه میلی و امثال اینها بوده ...
یه علامت تجب نگذاشتم بازم اشتباه برداشت كردید!:e057: تو اون خبر وقوع طوفان در تهران هم استنباط میشه!؟

خیر گویا من رو میخواید هل بدید به مسیر انحرافی! یا اصلا سعی در فهمیدن منظور من نداشته اید!

امیدوارم دو طرف به یك صلح جامع و كامل برسند والسلام!

Theodor Herzl
06-06-2014, 01:22 PM
من فکر می‌کنم ایشون سر کاری است ، ولش کنید آنارشی عزیز ، نیم ساعت وقت می‌گذارید جواب مینویسید بعد پاسخی ندارد

Anarchy
06-06-2014, 05:48 PM
من فکر می‌کنم ایشون سر کاری است ، ولش کنید آنارشی عزیز ، نیم ساعت وقت می‌گذارید جواب مینویسید بعد پاسخی ندارد

احتمالا کسی که حال و حوصله تحقیق کردن یا حتی خوندن مطالب چکیده رو نداره ، هدفش گفتگو نیست و شعار دادنه ...

یه علامت تجب نگذاشتم بازم اشتباه برداشت كردید!:e057: تو اون خبر وقوع طوفان در تهران هم استنباط میشه!؟

خیر گویا من رو میخواید هل بدید به مسیر انحرافی! یا اصلا سعی در فهمیدن منظور من نداشته اید!

از بیایات گوهر بار شما استفاده کردیم دوست عزیز ... دفعه بعد یاد بگیرید از روی شکم حرفی نزنید که آخرش به این روز بیوفتید و نتونید جمعش کنید !! این هم حرف خودتون جهت یادآوری :

من گفتم موضع اكثریت كشورها همینطور است یك خبر از صفحه رادیو فردا رو ببینید

امیدوارم دو طرف به یك صلح جامع و كامل برسند والسلام!

با نژادپرست هم مگه میشه به توافق رسید :e40e: ؟؟

Theodor Herzl
06-07-2014, 01:29 PM
یک سازمانی هست به اسم مکابیم که به ایرانی‌‌های یهودی زاده بورس تحصیلی‌ میده در دانشگاه‌های اسرائیل که میلیونر‌های ایرانی‌ یهودی لس‌آنجلس بیشتر هزینه رو میدند ، فیلم مراسم این سازمان رو هم می‌بینید که دان هلوتز فرمانده سابق نیروی هوایی و شائول مفاز فرمانده سابق سیرت متکل ، رئیس ستاد و وزیر دفاع سابق نیز صحبت میکنند ، دان هلوتز متولد اسرائیل است ولی‌ شائول مفاز متولد تهران که به فارسی هم اونجا صحبت میکنه

https://www.youtube.com/watch?v=-3oeBtZ9nm8

kerman
06-09-2014, 03:20 PM
احتمالا کسی که حال و حوصله تحقیق کردن یا حتی خوندن مطالب چکیده رو نداره ، هدفش گفتگو نیست و شعار دادنه ...

از بیایات گوهر بار شما استفاده کردیم دوست عزیز ... دفعه بعد یاد بگیرید از روی شکم حرفی نزنید که آخرش به این روز بیوفتید و نتونید جمعش کنید !! این هم حرف خودتون جهت یادآوری :

با نژادپرست هم مگه میشه به توافق رسید :e40e: ؟؟
بابا از كجا دراوردی من اهل تحقیق و مطالعه نیستم!! چه بسا از شما هم بیشتر تاریخ خوندم البته اتفاقات و گفته ها

و تایید گران و مخالفان چه ربطی در ماهیت اعتقاد داره؟!

صلح و جامع و كامل در گرو عقب نشینی اسرائیل تا مرزهای 67 هست! البته شاید كشورهای نژاد پرست اهل عقب نشینی
نیستن از نظر شما چون نژاد پرستن ماشینشونم دنده عقب نداره:|

خبری كه از رادیو فردا آوردم بیشتر برای نشان دادن موضع ملتها و كشورها هست یعنی چرا اسرائیل محبوبیت نداره؟

این كه من با استناد به اون خبر سعی در نژاد پرست جلوه دادن اسرائیل داشته ام یا خیلی احمق بوده ام یا شما من رو

احمق و دست كم فرض كرده اید یا . .!

اسرائیل با سایر كشورها فرق داره چون فقط خاص یهودیان هست و برای گرداوری یهودیان جهان تشكیل شده! قوم برگزیده
و تافته جدا بافته خدای من دراوردیشان(!) همین دلیل اصلی می تواند من رو به وجود پتانسیل (نژاد پرست بودن)اسرائیل متقاعد كند ماهیت و ذات جنبش صهیونیزم هم همین است.
در اسرائیل یهودی با غیر یهودی مسلما فرق خواهد داشت و طبیعی هست یك یهودی شهروندتر از یك غیر یهودی باشد
تبعیض علیه غیر یهودیان اساس است!
البته من شخصا نه با یهودیان
نه با هیچ دین و نژادی دشمنی ندارم! باورها غلط است و تا زمانی كه این اعتقادات احمقانه گیرایی دارد دیوار كجی ها هی میره بالا.

Shaily
06-09-2014, 06:39 PM
من آرزو بدل موندم یك مخالف صهیونیسم ك طرفدار جمهوری اسلامی باشه برای یك بارهم ك شده یك نفرشون تو مخالفتش دو تا ریفرنس بیطرف باشه! اینهمه از كشورهای مختلف و حتی این اعراب نقد میكنند لااقل ٤ تا ریفرنس بی طرف میذارن.. بنظر من بزرگترین رندیه جمهوری اسلامی این بود ك زبان انگلیسی رو در حدی ك بتونه یك مقاله رو فرضا بفهمه از سیستم اموزشی و كالج هاش حذف كرد

Theodor Herzl
06-10-2014, 03:10 AM
بر اساس نظر رئیس سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل ۸۰% جنگجو‌های مخالف اسد اسلام گرا هستند
که حداقل 50% آنها وابسته به القاعده ، ۳۰% وابسته به اسلام کمتر خشن تر اخوان مسلمین و تنها ۲۰% سکولار هستند

80% of Syria rebels are Islamist, senior IDF officer says | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/80-of-syria-rebels-are-islamist-senior-idf-officer-says/)

Shaily
06-11-2014, 09:17 PM
در اسرائیل یهودی با غیر یهودی مسلما فرق خواهد داشت و طبیعی هست یك یهودی شهروندتر از یك غیر یهودی باشد
تبعیض علیه غیر یهودیان اساس است!
میشه تنها و تنها یک قانون یا رفتار تبعیض آمیز در کشور اسرائیل بین یهودیان و غیر یهودیان مستند کنین؟ چرا شماها 100 خط منبر احمقانه میرین اما عاجز هستین از نشان دادن یک قانون ک فرقی بین یهود و مسلمان گذاشته باشد.. مثلا من میگم ایران بین شیعه و یهودی فرق میذاره و مصداق میکنم ک طبق قانون یک یهودی نمیتونه رئیس جمهور شه.. شما هم یک چنین مصداقی را نشانم بده.. کامل توضیح دادم ک منبر و نینوا نری

Shaily
06-11-2014, 09:22 PM
یک جوان صهیونیست عرب ک سخنگوی یک گروهی ک این روزها بین جوان ها سروصدا کرده.. از اون عرب هاییه ک خوشم میاد ازش.. ب حق یهودیان در داشتن کشور مستقل یهودی و اینکه ممنون و سپاسگذار هست ک ب او همانند یهودیان حقوق برابر داره و اینکه عاشق اسرائیل و کلا جالبه ویدیوهاش
Interviewing Mohammad Zoabi - Describes Himself as an Israeli, Zionist. Arab, Muslim. - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1vv4Qq81Yew)

Theodor Herzl
06-12-2014, 02:09 PM
4276:e412:

Theodor Herzl
06-14-2014, 03:30 AM
متن بیانیه استقلال اسرائیل به زبان پارسی که در ۱۴ ماه می سال ۱۹۴۸ در مراسمی در منزل شهردار تلاویو آقای دزینگف توسط داوید بن گورین خوانده شد

«در سرزمین اسرائیل بود که ملت یهود به پا خاست و در همین سرزمین بود که چهره معنوی و ماهیت مذهبی و سیاسی این ملت شکل گرفت و از سیادت و حق حاکمیت ملی برخوردار گردید. در خاک سرزمین اسرائیل بود که
یهودیان فرهنگ ملی و جهان‌شمول خویش را به وجود آوردند و تورات «کتاب کتاب‌های جاودانه» را برای جهانیان به
ارمغان آوردند.

با آن که ملت یهود از سرزمین خود با زور و اجبار رانده شد و درسرزمین‌های بی‌گانه پراکنده گردید، انسان یهودی وابستگی و تعلق خود را به سرزمین اسرائیل به دست فراموشی نسپرد و هیچ‌گاه از نیایش و امید برای بازگشت
دگربار به میهن اجدادی و رسیدن دوباره به آزادی سیاسی باز نایستاد.

به دلیل تعلقات تاریخی و سنتی، یهودیان در تمامی نسل‌های خود در آرزوی بازگشت به سرزمین اسرائیل و استقرار دوباره در میهن باستانی خود بوده‌اند و در نسل‌های اخیر بازگشت همگانی یهودیان به سرزمین اسرائیل رخ داده‌است،
که در چارچوب پیش‌گامان و پیش‌آهنگان و مبارزان، روح یهودی را به این سرزمین بازگردانده‌اند؛ زبان عبری احیا شده‌
است، شهرها و روستاهایی را شالوده‌ریزی کرده و برپا ساخته‌اند و کشوری شکل گرفته که بر اقتصاد و فرهنگ خود
حاکم شده‌است و در واقع موجودیت اجتماعی، فرهنگی و ملی سرزمین اسرائیل را زنده کرده‌اند. این ملتی است که دراشتیاق صلح به سر می‌برد و از خود دفاع می‌کند و برکت پیشرفت برای زندگی همه ساکنان این سرزمین را بشارت می‌دهد و جان خود را در راه استقلال ملی خویش نثار می‌کند.

در سال ۱۸۹۷ میلادی، کنگره جهانی صهیونیسم با فراخوانی تئودور (بنیامین زئب) هرتسل، که رویای شالوده‌ریزی
کشور یهود را بشارت داده بود، برپا گردید، و حق ملت یهود را برای برپایی کیان ملی در سرزمین پدری خویش اعلام
کرد.

این حق در اعلامیه بالفور در تاریخ ۲ نوامبر ۱۹۱۷ میلادی، به رسمیت شناخته شد و مجمع عمومی ملل متفق آن را تصویب کرد. این مجمع به رابطه تاریخی ملت یهود و سرزمین اسرائیل اعتبار بین‌المللی بخشید و تائید کرد که ملت
یهود از حق خویش برای بهره‌مند بودن از استقرار در خانه ملی خود برخوردار است.

فاجعه «شوآه» (هولوکاست)، که طی آن میلیون‌ها نفر از یهودیان اروپا کشته شدند، بار دیگربه روشنی و بدون هیچ تردیدی ثابت کرد که راه‌کار معضل ملت یهود که از نداشتن مام میهن و استقلال برای خود ناشی می‌شد، برپاسازی
دوباره کشور یهودی در سرزمین اسرائیل است. کشور یهود باید به روی همه یهودیان گشوده باشد و به ملت یهود مقام
و جایگاه یک ملت متساوی‌الحقوق با سایر ملل را اعطا کند.

پناهندگان بازمانده از کشتار هولناک نازی‌ها در اروپا و یهودیان در دیگر سرزمین‌ها علیرغم همه سختی‌ها و موانع و مخاطرات، از مهاجرت به سرزمین اسرائیل باز نایستادند و دمی از پیگیری حق خود در برخورداری از زندگی توام با
احترام بشری و بهره‌مندی از آزادی در میهن خود فرو نماندند.

در جنگ جهانی دوم، یهودیان بازگشته به سرزمین اسرائیل، تمامی توان خود را در اختیار مبارزه ملت‌های صلح‌خواه
علیه نازی‌ها قرار دادند، و در این راه بهترین فرزندان خود را قربانی کردند و به گردونه مبارزه با نازی‌ها دست یاری دادند
که از ثمرات این تکاپوی عظیم، همه ملل جامعه متحد جهانی بهره‌مند شدند.

در ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ میلادی، قطعنامه‌ای به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسید که مقرر می‌کند کشور
یهودی باید در سرزمین اسرائیل برپا شود. در این قطعنامه از ساکنان سرزمین تاریخی اسرائیل خواسته شده که خود اقدامات لازم را برای اجرای مفاد این قطعنامه به عمل آورند. این قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد که در آن
حق یهودیان برای برپایی دوباره کشور خود مورد تائید قرار گرفته، ابطال ناپذیر است.

این حق مسلم ملت یهود است که مانند هر ملت دیگری از استقلال ملی برخوردار گردیده و دارای حاکمیت ملی خویش باشد.

بنابراین ما، اعضای شورای مردمی، نمایندگان جامعه یهودی و جنبش صهیونیسم، هم‌زمان با پایان‌گرفتن قیمومت
بریتانیا براین خاک، در اینجا گردهم آمده‌ایم و به برکت حق طبیعی و تاریخی‌مان، و با تکیه بر مصوبه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، برپائی کشور مستقل یهودی در سرزمین اسرائیل را اعلام می‌کنیم.

ما تعیین می‌کنیم که ازلحظه پایان‌گرفتن قیمومت بریتانیا، که امشب خواهد بود، از بامداد شنبه ۶ ایار سال ۵۷۰۸
(عبری) (۱۵ مه سال ۱۹۴۸ میلادی) و تا برپائی بنیادها و نهادهای حکومتی برگزیده مردم که امری واجب برای هر کشور است، و براساس قانون اساسی کشور که تصویب مجلس موسسان تدوین و تصویب خواهد شد، و این امر حداکثر تا ۱ اکتبر ۱۹۴۸ میلادی انجام خواهد گردید، مجمع ملی به مثابه شورای موقت کشوری عمل خواهد کرد، و نهاد اجرایی آن، امور ملت را اداره خواهد کرد، و به مثابه دولت موقت کشور یهودی؛ کشور اسرائیل خواهد بود.

درهای کشور اسراییل به روی مهاجرت و بازگشت یهودیان و گردآوری پراکندگان در سراسر جهان گشوده‌است. دولت اسرائیل برای آبادانی و عمران این سرزمین به سود همه ساکنان آن تلاش خواهد کرد. کشور اسرائیل برپایه اصول
آزادی، عدالت و صلح که آرمان و خواست همه پیامبران یهود بوده‌است، برپا می‌شود. کشوراسرائیل تساوی حقوق اجتماعی و سیاسی کامل را برای همه ساکنان آن، بدون تفاوت میان پیروان مذاهب، نژادها و جنسیت‌های مختلف
رعایت می‌کند و آزادی مذهب، وجدان، زبان، آموزش و فرهنگ را محترم می‌شمارد. اسرائیل پاسدار اماکن مقدس همه ادیان خواهد بود و به اصول منشور جهانی حقوق بشر وفادار خواهد ماند و برای اجرای قطعنامه ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ تلاش خواهد کرد و به هدف تامین وحدت اقتصادی سراسر این سرزمین، اقدام خواهد کرد.

ما سازمان ملل متحد را فرا می‌خوانیم تا به ملت یهود برای بنیان‌نهادن کشور خود دست یاری دهد و اسرائیل را بعنوان عضوی متساوی‌الحقوق با کشورهای دیگر بپذیرد.

ما اعراب ساکن کشور اسرائیل را – حتی در این روزهایی که در معرض هجوم خونین آنان قرار داریم - فرا می‌خوانیم تا صلح را رعایت کنند و به شکل‌گیری کشور جدید دست یاری دهند و از حق شهروندی کامل بهره‌مند گردند و در همه
نهادها و بنیادهای ملی و حکومتی دارای نمایندگان خویش باشند.

ما دست صلح و حسن هم‌جواری به سوی همه کشورهای هم‌سایه و ملت‌های آنها دراز می‌کنیم و آنان را به هم‌کاری
و هم‌یاری با ملت مستقل یهود در سرزمین پدری او فرا می‌خوانیم. کشور اسرائیل حاضر است سهم خود را در تلاش مشترک برای پیشبرد سراسر کشورهای خاورمیانه ایفا کند.

ما ملت یهود در سرزمین‌های پراکندگی را فرا می‌خوانیم تا با مهاجرت خویش به کشور نوپای اسرائیل آن را تقویت کنند
و برای آبادانی کشور یهودی دست یاری دهند و در پیکاری که به هدف اجرای آرمان‌های دیرینه یهودیان به هدف باز
رسیدن به نجات قوم اسرائیل جریان دارد سهیم گردند.

با توکل به صخره اسرائیل (پروردگار یکتا)، ما گردآمدگان در نشست مجمع موقت ملی در شهر تل‌آویو، امروز و در این شام‌گاه شنبه ۵ ایار از سال ۵۷۰۸ عبری (۱۴ مه سال ۱۹۴۸ میلادی) با امضای خود شاهدی بر اعلامیه استقلال در
خاک میهن خود هستیم».

Theodor Herzl
06-14-2014, 03:38 AM
این هم یک ویدئو که امسال به مناسبت ۶۶ سالگرد استقلال ساخته شده است که ۶۶ نفر از قهرمانان اسرائیل برگرفته از بیانیه استقلال قسمت‌هایی‌ از آن‌ را می‌ خوانند و جمله " Am Yisrael Chai" را میگویند که به معنی " ملت اسرائیل زنده است " را میگویند:e413:

https://www.youtube.com/watch?v=voO3DXnPc-U

Theodor Herzl
06-14-2014, 03:50 AM
کسی‌ که سر ۲:۱۰ این ویدئو هست یک چریک زن گروه ایرگون بوده و یکی‌ از قهرمانان ملی‌ اسرائیل هست. اگر اینها نبودند اسرائیلی به وجود نمیومد

Theodor Herzl
07-01-2014, 12:27 AM
بعد از ربوده شدن و کشته شدن ۳ نوجوان اسرائیلی توسط حماس ارتش اسرائیل امشب در چند دقیقه ۳۰ نقطه در نوار غزه رو بمباران کرد و همچنین خونه یکی‌ از قاتلین فراری در شهر حبرون رو با بمب کنترل شده بعد از تخلیه نابود کرد. دولت تصمیم گرفته فردا بعد از مراسم ترحیم این ۳ نوجوان تصمیم اصلی‌ پاسخ خودش رو اعلام کنه!

IDF demolishes home belonging to kidnap suspect - Israel News, Ynetnews (http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4536477,00.html)

Theodor Herzl
07-01-2014, 12:28 AM
من از این بازی موش و گربه بین حماس و اسرائیل خسته شدم ، مرگ یکبار شیون یکبار برید داخل حماس رو از ریشه بزنید تموم بشه دیگه!

Theodor Herzl
07-02-2014, 04:31 AM
شهر دیگری که دوست دارم اینجا معرفی‌ کنم ، شهر نتانیا هست که بین تلاویو و حیفا در خط ساحلی اسرائیل واقع شده. این شهر حدود ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داره که تقریبا ۴۰% اون مهاجران هستند که خارج از اسرائیل متولد شدند که اکثرا شامل یهودیان اتیوپی ، شوروی سابق و آمریکا هستند. شهر نتانیا با قطار نیم ساعت به جنوب با تلاویو و نیم ساعت به شمال با حیفا فاصله داره و خیلی‌‌ها بخاطر گرونی سرسام آور تلاویو در نتانیا زندگی‌ میکنند اگر در تلاویو هم کار کنند. شهر نتانیا همچنین جمعیت بزرگ ایرانی‌ زاده هم داره

4283
4284

sonixax
07-02-2014, 12:44 PM
من از این بازی موش و گربه بین حماس و اسرائیل خسته شدم ، مرگ یکبار شیون یکبار برید داخل حماس رو از ریشه بزنید تموم بشه دیگه!

نظر من رو میخوای!
حماس، داعش، حزب الله و ... باید باشند. تا حکومتهایی نظیر جمهوری اسلامی، ایالات متحده!! اسرائیل، انگلیس ، روسیه و ... که همیشه در صدر اخبار هستند با ماجراجویی هاشون بهانه داشته باشند برای تداوم رفتار قبلیشون.
من نمیگم اینها تولید دست خود این حکومتها هستند! نه. من میگم اینها بهانه های این حکومتها هستند برای همین اقدام عملی جدی در باره شون صورت نمیگیره.

Theodor Herzl
07-02-2014, 02:05 PM
یکی‌ از مسائل این هست که دولت اسرائیل با حماس به همدیگه عادت کردند یک جور‌هایی‌ ، اسرائیل porportional response انجام میده یعنی‌ اینکه مثلا حماس ۱ موشک میزانه اسرائیل میره یک انبار موشک رو بمباران میکنه ، یعنی‌ یک پاسخی در اندازه حمله! حماس هم این رو خوب میدونه که اسرائیل چه جوابی‌ میده قبل اینکه خودش حمله کنه و این شده قصه چندین سال اخیر! اگه اسرائیل disporportional response میداد قضیه فرق میکرد ، یعنی‌ اینکه اونها ۱ موشک میزنند اسرائیل بجاش ۵۰۰ نقطه رو با خاک یکسان کنه! اینجوری میفهمیدند که ناخن یک یهودی بشکنه زندگی‌ برای حماس جهنم می‌شه ، حساب کار خودشون رو میکردند!

Theodor Herzl
07-08-2014, 02:38 PM
بعد از شروع دوباره پرتاب راکت به سوی شهر‌های جنوبی اسرائیل ؛ ارتش عملیات لبهٔ دفاعی رو آغاز کرده ، دیروز در اولین روز عملیات حدود ۵۰ نقطه در نوار غزه که شامل اردوگاه‌های آموزشی حماس و انبار‌های سلاح بود بمباران هوایی شد. ریس ستاد کّل ارتش اسرائیل هم ۴۰ هزار سرباز ذخیره رو به خدمت فراخونده و تانک‌های مرکاوا و دیگر وسایل توپخانه نزدیک مرز غزه آماده هستند که به فرمان کابینه دفاعی حمله زمینی‌ رو شروع کنند! ظاهراً این بار اسرائیل برای یک جنگ طولانی‌ آمده شده و می‌خواد حماس رو ریشه کن کنه! من فقط دوست دارم وسط کار دوباره ول نکنند ۲ سال دیگه روز از نو روزی از نو!
4288

Theodor Herzl
07-09-2014, 02:18 PM
این رو ببینید میا‌‌ن یک عروسی‌ به یکبار آژیر خطر شروع می‌شه و همه به پناهگاه فرار میکنند، ولی‌ خوشبختانه می‌بینید گنبد آهنین موشک رو توی هوا میزنه.

https://www.youtube.com/watch?v=ylfy2isJfzM

Theodor Herzl
07-09-2014, 02:22 PM
من یک چیزی رو متوجه نمیشم! حماس میدونه که زورش به اسرائیل نمیرسه ، چرا با موشک پرانی جنگ رو تحریک میکنه تا ۲۰۰ برابر ضربه بخوره؟ الان از هفته گذشته ۵۰۰ تا راکت و خمپاره شلیک کردن که یا به فضای باز خورده یا گنبد آهنین اون رو گرفته. چند نفر از برخورد ترکش زخم‌های کوچک برداشتند و هیچ کس کشته نشده ، در عوض ۳۰ عضو حماس کشته شدند و بالای ۳۰۰ نقطه در ۲ روز بمباران شده در غزه ، چرا حماس اسرائیل رو هی‌ تحریک به جنگ میکنه در حالی‌ که میدونه هیچ شانسی نداره!

Anarchy
07-09-2014, 07:44 PM
من یک چیزی رو متوجه نمیشم! حماس میدونه که زورش به اسرائیل نمیرسه ، چرا با موشک پرانی جنگ رو تحریک میکنه تا ۲۰۰ برابر ضربه بخوره؟ الان از هفته گذشته ۵۰۰ تا راکت و خمپاره شلیک کردن که یا به فضای باز خورده یا گنبد آهنین اون رو گرفته. چند نفر از برخورد ترکش زخم‌های کوچک برداشتند و هیچ کس کشته نشده ، در عوض ۳۰ عضو حماس کشته شدند و بالای ۳۰۰ نقطه در ۲ روز بمباران شده در غزه ، چرا حماس اسرائیل رو هی‌ تحریک به جنگ میکنه در حالی‌ که میدونه هیچ شانسی نداره!

لابد چون از عشاق شهادت هستن ... میخوان زورکی خودشون و یه عده از مردم رو بفرستن بهشت !!

kourosh_bikhoda
07-12-2014, 10:47 AM
حماس به دنبال قربانی کردن مردم غیرنظامیه تا از این طریق احداف ضد اسرائیلیش کمی محقق بشه. الان باز مردم همیشه در صحنه فیسبوکی ریختند و احساسات حقوق بشری و عدالت خواهانشون قل قل میکنه که به داد مردم غزه برسید. جالبه حماس که راکت پرتاب میکنه همه خفه خوان گرفتند ولی تا اسرائیل واکنش میده همه داد میزنند.

کسرا جزئیات کارو توضیح میدی؟ از کی شروع شد راکت زدن ها؟ واکنش اسرائیل چطور؟ من در جریان نبودم چند روز.

Theodor Herzl
07-12-2014, 01:56 PM
کسرا جزئیات کارو توضیح میدی؟ از کی شروع شد راکت زدن ها؟ واکنش اسرائیل چطور؟ من در جریان نبودم چند روز.

راکت که تقریبا همیشه میزنن اسرائیل هم پاسخ میده میره چند نقطه رو بمباران میکنه ، ولی‌ این دفعه توی یک روز ۴۰ تا راکت زدن که البته به هیچ جا هم نخورد ولی‌ خوب مردم خیلی‌ عصبانی‌ شدن و از دولت خواستن یک کاری بکنه که جنگ جدید شروع شد و اسرائیل هم روزی تقریبا الان ۳۰۰ تا نقطه رو داره بمباران میکنه که خونه‌های فرماندهان حماس و بقیه جانوران هست ، انبار‌های اسلحه و اینها

Theodor Herzl
07-13-2014, 04:38 AM
فیلم مستند در مورد تمرین‌های ارتش اسرائیل برای جنگ شهری.

یک شهر اسرائیل ساخته با حدود ۶۰۰ خونه که اونجا تمرین‌های جنگ خیابونی می‌شه

https://www.youtube.com/watch?v=bzY59lJ1A-w

kourosh_bikhoda
07-13-2014, 07:37 AM
ولی‌ این دفعه توی یک روز ۴۰ تا راکت زدن که البته به هیچ جا هم نخورد

من شنیدم بیشتر از این حرفا بوده روزی 200 تا میزدند.

کسرا این فلسطین چرا از ابتدا انقدر تکه پاره شده؟ چرا نوار غزه اصلن بوجود آمد؟ در جنگ استقلال چه گذشت که باعث شد نوار غزه جدا بشه؟ چرا اسرائیل نیروهاشو از اونجا خارج کرد که حالا حماس اونجا رو کنترل کنه؟ اقتصاد مردم غزه چجوریه؟ چطور زندگی میکنند؟

sonixax
07-13-2014, 06:58 PM
واقع بینانه که به مساله اسرائیل و فلسطین نگاه کنیم نه امکان کوچکتر شدن اسرائیل وجود داره و نه امکان تشکیل کشور مستقل فلسطینی.
به نظر من بهترین راه اینه که اسرائیل همین مقدار زمین باقی مونده رو هم زمینه خاک خودش بکنه و بعد تمام مردم عادی که سابقه قضایی یا تروریستی ندارند (که اکثر غیر نظامیان و مردم عادی رو تشکیل میدند) رو به شهروندی اسرائیل قبول کنه.
مابقی کسانی که جهادی عمل میکنند، تروریستند، یا دنبال دردسر میگردند رو هم به همکاری سازمان ملل دیپورت کنه به کشورهایی که قبولشون میکنند. (که بعید میدونم به جز زندان جایی تروریستها رو قبول کنه!) .
این طوری هم مشکل جنگ حل میشه ، هم مشکل فلسطینی هایی که فقط دنبال حق زندگی کردن هستند مثل بقیه حل میشه، هم وقتی حماس و تشکیلات خودگردان و ... رسمن غیر قانونی اعلام بشند و شمار زیادی از طرفداران زورکیشون (یعنی مردم غیر نظامی بدبختی که به زور طرفدار حماس و تشکیلات خودگردان معرفی میشند و روزانه در جنگ کشته میشند) تکلیف همه دنیا باهاشون روشن میشه.

Shaily
07-13-2014, 09:32 PM
یکی‌ از مسائل این هست که دولت اسرائیل با حماس به همدیگه عادت کردند یک جور‌هایی‌ ، اسرائیل porportional response انجام میده یعنی‌ اینکه مثلا حماس ۱ موشک میزانه اسرائیل میره یک انبار موشک رو بمباران میکنه ، یعنی‌ یک پاسخی در اندازه حمله! حماس هم این رو خوب میدونه که اسرائیل چه جوابی‌ میده قبل اینکه خودش حمله کنه و این شده قصه چندین سال اخیر! اگه اسرائیل disporportional response میداد قضیه فرق میکرد ، یعنی‌ اینکه اونها ۱ موشک میزنند اسرائیل بجاش ۵۰۰ نقطه رو با خاک یکسان کنه! اینجوری میفهمیدند که ناخن یک یهودی بشکنه زندگی‌ برای حماس جهنم می‌شه ، حساب کار خودشون رو میکردند!
آخه واسه حماس مردمش مهم نیست و اتفاقا این دقیقا چیزی هست ک حماس میخاد.. بریج بیشتر یعنی تلفات بیشتر پیراهن عثمان بیشتر..
ما یک کشور پایبند ب حقوق انسان ها هستیم.. حدود 6500 سوت پرواز جنگنده ها 73 غیر نظامی کشته شده یعنی هر 90 حمله اسرائیل معادل 1 تلفات داشته ک همین نیروی ناتو اینطوری تو عراق و افغانستان نبود. قبل از هر حمله تماس تلفنی یا راکت های اخطار غیرکشنده روی هدف میزنه.. حماس هم نمیذاره مردم از خانه های اخطار گرفته فرار کنند ک غیر نظامیان کشته شوند.. ببین چ طوری شده حالا 10 برابر بشه آیا از زمانی ک در غزه بودیم و کنترل کامل داشتیم حماس از بین رفت؟؟ حماس با 10 تروریست هم میتونه مسلمان انفجاری تربیت کنه و در جهان تا امروز هیچ گروه تروریستی 100% از بین نرفته چون تفکر تروریست وجود خواهد داشت. و اتفاقا اون زمان چون حماس میدونه یک ناخن یهودی بشکنه ب جاش جهنم میشه حتما اینکار رو میکنه چون ب اون جهنم تا نباشه کی از ایران و عربستان پول و حمایت بگیره؟

Anarchy
07-14-2014, 12:20 PM
آخه واسه حماس مردمش مهم نیست و اتفاقا این دقیقا چیزی هست ک حماس میخاد.. بریج بیشتر یعنی تلفات بیشتر پیراهن عثمان بیشتر..
ما یک کشور پایبند ب حقوق انسان ها هستیم.. حدود 6500 سوت پرواز جنگنده ها 73 غیر نظامی کشته شده یعنی هر 90 حمله اسرائیل معادل 1 تلفات داشته ک همین نیروی ناتو اینطوری تو عراق و افغانستان نبود. قبل از هر حمله تماس تلفنی یا راکت های اخطار غیرکشنده روی هدف میزنه.. حماس هم نمیذاره مردم از خانه های اخطار گرفته فرار کنند ک غیر نظامیان کشته شوند.. ببین چ طوری شده حالا 10 برابر بشه آیا از زمانی ک در غزه بودیم و کنترل کامل داشتیم حماس از بین رفت؟؟ حماس با 10 تروریست هم میتونه مسلمان انفجاری تربیت کنه و در جهان تا امروز هیچ گروه تروریستی 100% از بین نرفته چون تفکر تروریست وجود خواهد داشت. و اتفاقا اون زمان چون حماس میدونه یک ناخن یهودی بشکنه ب جاش جهنم میشه حتما اینکار رو میکنه چون ب اون جهنم تا نباشه کی از ایران و عربستان پول و حمایت بگیره؟

شما فکر میکنی راه حل چیه ؟ راکت پرانی به تعداد زیاد و مخفی شدن در مناطق مسکونی ... واکنش اسرائیل باید چی باشه ؟

Theodor Herzl
07-14-2014, 02:49 PM
من شنیدم بیشتر از این حرفا بوده روزی 200 تا میزدند.بعد شروع جنگ تعدادش زیاد شد

کسرا این فلسطین چرا از ابتدا انقدر تکه پاره شده؟ چرا نوار غزه اصلن بوجود آمد؟ در جنگ استقلال چه گذشت که باعث شد نوار غزه جدا بشه؟ چرا اسرائیل نیروهاشو از اونجا خارج کرد که حالا حماس اونجا رو کنترل کنه؟ اقتصاد مردم غزه چجوریه؟ چطور زندگی میکنند؟
ببینید بعد طرح تقسیم که عرب‌ها اون رو قبول نکردند جنگ استقلال شروع می‌شه که خط مرز غزه خط آتش بس بین اسرائیل و مصر در سال ۱۹۴۹ بعد پایان جنگ هست ، بین سال‌های ۱۹۴۹ تا ۱۹۶۷ غزه دست مصر بوده که توی جنگ ۱۹۶۷ اسرائیل غزه رو میگیره و یک سری یهودی حدود ۷ هزار نفر می‌رن اونجا که سال ۲۰۰۵ آریل شارون به امید پیشبرد صلح اون یهودی‌ها و نیروی نظامی اسرائیل رو تخلیه میکنه از غزه و میده دست محمود عباس که ۱ سال بعد حماس حمله میکنه و کلی‌ از اعضای فتح رو می‌کشه و اونها رو بیرون میکنه و حکومت در غزه رو به دست میگیره. در مورد اقتصاد غزه من اطلاعات آنچنانی‌ ندارم که توضیح بدم

Theodor Herzl
07-14-2014, 02:52 PM
واقع بینانه که به مساله اسرائیل و فلسطین نگاه کنیم نه امکان کوچکتر شدن اسرائیل وجود داره و نه امکان تشکیل کشور مستقل فلسطینی.
به نظر من بهترین راه اینه که اسرائیل همین مقدار زمین باقی مونده رو هم زمینه خاک خودش بکنه و بعد تمام مردم عادی که سابقه قضایی یا تروریستی ندارند (که اکثر غیر نظامیان و مردم عادی رو تشکیل میدند) رو به شهروندی اسرائیل قبول کنه.
مابقی کسانی که جهادی عمل میکنند، تروریستند، یا دنبال دردسر میگردند رو هم به همکاری سازمان ملل دیپورت کنه به کشورهایی که قبولشون میکنند. (که بعید میدونم به جز زندان جایی تروریستها رو قبول کنه!) .
این طوری هم مشکل جنگ حل میشه ، هم مشکل فلسطینی هایی که فقط دنبال حق زندگی کردن هستند مثل بقیه حل میشه، هم وقتی حماس و تشکیلات خودگردان و ... رسمن غیر قانونی اعلام بشند و شمار زیادی از طرفداران زورکیشون (یعنی مردم غیر نظامی بدبختی که به زور طرفدار حماس و تشکیلات خودگردان معرفی میشند و روزانه در جنگ کشته میشند) تکلیف همه دنیا باهاشون روشن میشه.من هم به همین فکر رسیدم البته بدون غزه ، اسرائیل باید تمامی‌ کرانه باختری رو زمینه خاک خودش بکنه و به عرب‌ها حق اقدام کردن برای شهروندی بده ، همون کاری که در بلندی‌های گولان و شرق اورشلیم انجام داد. اکثریت عرب‌ها پاسپورت اسرائیلی نخواهند گرفت ، ولی‌ اگر هم همه اونها بگیرند هنوز ۲/۳ جمعیت کشور یهودی خواهد موند! غزه هم به همین صورتی‌ که هست می‌‌مونه

کافر_مقدس
07-15-2014, 05:40 AM
http://www.daftarche.com/images/imported/2014/07/12.jpg

Shaily
07-16-2014, 01:51 PM
شما فکر میکنی راه حل چیه ؟ راکت پرانی به تعداد زیاد و مخفی شدن در مناطق مسکونی ... واکنش اسرائیل باید چی باشه ؟
کنترل دوباره نواحی شمال غزه.. یک طرحی نمیدونم کی داد زمانی گفت ک یک اتجادیه با PLO و ان جی اوهای اسرائیلی ک اکثرش عرب های اسرائیلی هست تشکیل بشه و کنترل شمال و شرق غزه با اون باشه.. اسرائیل نیروهای پاسدار صلح رو دوباره باید ب مرزهای غزه برگردونه.. و در کنارش هم ادامه روند ویزاهای کار ب کارگران غزه ک نتانیاهو متوقفش کرده (با این جنگ باعث بالارفتن محبوبیت حماس در غزه شدیم و کارگران عربی ک جمعیت زیاد غزه را در کارخانه های سدروت و اشدود و اینها صبح میامدند و شب برمیگشتن اگر یادمون باشه در 2007 همین ها مقابل همین حماس بودند ک آنها رو بیکار کرده و).. اجازه تحصیل در دانشگاه ها مانند آنچیزی ک در اورشلیم شاهدش هستیم و غزه هم بهتر جواب میده چون اورشلیم اعرابش خیلی بیشتر از شهرهای نزدیک غزه هستند و اونها باز در اقلیت فکری هستند.. من واقعا تاثیر آزادی و پیشرفت اسرائیل را در این ها دیدم و حتی دیدم ک با پسران و دختران یهودی دوست شدند و اینها اتفاقا مدافعین ما خواهند بود. نمیخاستم مسائل شخصی اینجا بگم. من خودم یک نمونه اش هستم. دوست پسرم یک مسلمانه ایرانیه.. تنفر این مردمان با نزدیک شدن ب اسرائیلی ها تعدیل میشه

Dariush
07-16-2014, 03:17 PM
برای من همزمانی این درگیری با ظهور جنبش‌هایی چون "کشتن همنوعانِ خویش را پایان دهید" جالبِ توجه است و نشان می‌دهد که تبلیغاتِ رسانه‌ای مخالفانِ اسرائیل حداقل تا اینجا که ذهنیت ِ اسرائیل‌ستیزی را نهادینه کند موفق شده، چنانکه کافیست تصویری دلخراش از یک کودک کشته‌شده در رسانه‌های اجتماعی منتشر شود تا فارغ از اصالت تصویر، لعن و تفرین به سوی اسرائیل گسیل شود. گوسفند بودن این مزیت را دارد که اصالتِ کاذب برای اندیشه‌های‌تان می‌آورد اما شما خود به خود خواهید پذیرفت که کنش‌هایتان می‌توانند تهی از هرگونه معنا و عقلانیت باشند و این است که شما می‌توانید نسبت به هر چیزی واکنش و موضعی داشته باشید و هویتِ وجودی خود را موجه نشان بدهید. اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مجازی ساده‌ترین*، ارزان‌ترین و در عین حال پیچیده‌ترین** بستر ممکن را برای ظهور چنین رفتاری فراهم آورده.

---------------------------------
* ساده‌ترین از این منظر که فرد می‌تواند هویتی ناشناس و مجازی داشته باشد و هر گاه که خواست از پاسخگویی در برابر مواضع خودش فرار کند.
**پیچیده‌ترین از این منظر که به اعتراف کارشناسانِ امور، دیتایی که در شبکه‌ای مثل توئیتر تولید می‌شود پیچیده‌ترین نوع داده در کل اینترنت است، چرا که کاربر باید در 140 واژه همه‌ی حرفش را بگوید.

Theodor Herzl
07-17-2014, 07:52 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" فاهلکنا اشد منهم بطشا ومضی مثل الاولین ولئن سالتهم من خلق السماوات والارض لیقولن خلقهن العزیز العلیم الذی جعل لکم الارض مهدا وجعل لکم فیها سبلا لعلکم تهتدون والذی نزل من السماء ماء بقدر فانشرنا به بلدة میتا کذلک تخرجون والذی خلق الازواج کلها وجعل لکم من الفلک والانعام ما ترکبون لتستووا علی ظهوره ثم تذکروا نعمة ربکم اذا استویتم علیه وتقولوا سبحان الذی سخر لنا هذا وما کنا له مقرنین وانا الی ربنا لمنقلبون وجعلوا له من عباده جزءا ان الانسان لکفور مبین " الزخرف
"باز نابود کردیم سخت تر از آنها دست گشا تر و گذشت نمونه پیشین ها هم اگر بپرسی شان کیست آفرید آسمانها هم زمین را براستی میگویند آفریدشان خیلی شکست ناپذیر خیلی دانا که گذاشت برایتان زمین را گاهواره هم گذاشت برایتان در آن راههایی تا انگیزد راهیابید هم که فرود آورد از آسمان آبی به اندازه ای باز دوباره زنده کردیم باهاش سرزمینی مرده را گونه این بیرون می آیید هم که آفرید جفت ها هر آنها را هم گذاشت برایتان از گردنده{گشتی} هم حیواناتی سراسر بخشش به شما آنچه سواری می خورید برای ماندن در پشتش پس باز گویی کنید بخشش سراسری پروردگارتان زمانی که ماندید بر آن هم می گویید رها پاک کسی که گرفتار کرد برای ما این را هم نبود ما برایش مانده شویم هم چون ما سوی پروردگارمان براستی برگردانده خواهیم شد هم گذاشتند برایش از بندگانش بخشی چون آدمی براستی خیلی روگردانی آشکاراست"الأسباجیتی شفاعت مرحمت کند:e523:

Theodor Herzl
07-17-2014, 07:58 PM
راستی‌ یک چیزی خواستم بگم ،یک اشتباه اساسی‌ که همه میکنند این هست که فکر میکنند که بنیان قانونی‌ اسرائیل در قوانین جهانی‌ طرح تقسیم هست در حالی‌ که این اشتباه هست ، طرح تقسیم مصوبه مجمع عمومی‌ هست که بار اجرایی نداره ، مصوبه‌های شورای امنیت بار قانونی‌ و اجرایی داره! قبل سازمان ملل League of Nations بوده که توی سال ۱۹۲۰ کّل قیمومیت بریتانیا در شرق و غرب رود اردن رو کشوری برای یهودی‌ها میدونه که وقتی‌ سازمان ملل تشکیل میشه در اساس نامه هست که تمامی‌ مصوبات سازمان قبلی‌ که league of Nations باشه بار حقوقی داره! یعنی‌ الان اسرائیل به صورت حقوقی تمامی‌ کرانه غربی و غزه برای اون هست ، سر همین هست که فلسطینی‌ها نمیرن شکایت بکنند در لاهه چون میبازند!

Theodor Herzl
07-17-2014, 08:01 PM
قبل صلح با اردن در سال ۱۹۹۴ که اسرائیل رسما هر ادعائی به اردن رو give up کرد ، اونجا هم برای اسرائیل بود قانونی که شرق رود اردن می‌شه

Theodor Herzl
07-17-2014, 09:21 PM
حمله زمینی‌ به غزه نیم ساعت پیش آغاز شد! خیلی‌ نگران هستم از این جهت که چندین نفر از اعضای فامیل من الان اونجا هستند جزو نیروی زمینی‌ و خوشحال از این بابت که بالاخره اسرائیل کار حماس رو می‌خواد یکسره کنه. حدود ۵۰ هزار سرباز با صد‌ها تانک و توپخانه حمله زمینی‌ رو آغاز کردند

Israeli troops begin ground operation in Gaza | The Times of Israel (http://www.timesofisrael.com/on-day-10-of-operation-protective-edge-truce-efforts-gather-pace-but-hamas-israel-fight-on/)

Dariush
07-18-2014, 01:39 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان

"إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِیَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِیَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِیُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِیرًا 7"الاسراء "اگر نیکوتر کردید نیکوتر کردید برای خودتان هم اگر بدتر کردید باز برای همان باز زمانی که آمد پیش پیمان واپسین تا بد می شود چهره هاتان هم تا درون می شوند به پیشانی بخاک گذار گاه"مسجد الاقصی" جور آنچه درون شدند آغاز بار هم تا پای مالی می کنند آنچه برتری کردند پای مالی همیشه گی 7"گردش. خداوندا ما را نماز خوان در پیشانی بخاک گذار گاه دور کن.

کاربر گرامی لطفا اسپم نفرستید. معنا و ربط اینهایی که شما می‌فرستید به موضوع جستار را احتمالا فقط خودتان می‌دانید.

kourosh_bikhoda
07-18-2014, 05:24 PM
کسرا این کشور فلسطین از کی مطرح شده؟ خواستگاه تاریخی هم داره؟
اگر در این جستار در موردش صحبت کردی آدرس بده بگردیم.

kourosh_bikhoda
07-18-2014, 05:25 PM
بعد از آتش بس موقت ظاهرن اول حماس آتش ریختهروی اسرائیل. این حماس آتشش خیلی تنده اینبار. قضیه مشکوکه. حماس میدونه اسرائیل خایه هاش رو میکشه ولی بازم کوتاه نمیاد. چرا باید این کارو بکنه؟ شاید میخواد تمام مردم غزه رو به کشتن بده تا شاید مقاومتی علیه اسرائیل در دنیا تشکیل بشه. شاید از تهران دستوری چیزی داره.

kourosh_bikhoda
07-18-2014, 05:42 PM
متاسفانه تعداد مردمی که به اسرائیل فحاشی میکنند خیلی بیشتر از هوادارنش هست. مردم کم سواد و کم خرد ایران به روشنی تحت تاثیر رسانه های رژیم هستند. این مساله در فیسبوک محرزه.

Theodor Herzl
07-18-2014, 08:13 PM
کسرا این کشور فلسطین از کی مطرح شده؟ خواستگاه تاریخی هم داره؟ببین تا قبل شروع دهه ۷۰ جنگ عرب‌ها با اسرائیل بوده ، یعنی‌ عرب‌های فلسطینی بخشی از جنگ امت عربی‌ بودند ، از دهه ۷۰ به بعد بحث ملت فلسطین اینها میاد به میا‌‌ن

Theodor Herzl
07-18-2014, 08:16 PM
بعد از آتش بس موقت ظاهرن اول حماس آتش ریختهروی اسرائیل. این حماس آتشش خیلی تنده اینبار. قضیه مشکوکه. حماس میدونه اسرائیل خایه هاش رو میکشه ولی بازم کوتاه نمیاد. چرا باید این کارو بکنه؟ شاید میخواد تمام مردم غزه رو به کشتن بده تا شاید مقاومتی علیه اسرائیل در دنیا تشکیل بشه. شاید از تهران دستوری چیزی داره.خیابون‌های فلسطینی دست حماس هست ، مردم کوچه و خیابون از حماس طرفداری میکنند و این تندروی‌ها بیشتر برای تضعیف محمود عباس هست تا ضربه زدن به اسرائیل! ترم دولت عباس سال ۲۰۰۹ تموم شده ولی‌ انتخابات برگزار نمیکنند چون میدونن حماس برنده می‌شه! البته محمود عباس هم یه جاکش دیگری هست

Anarchy
07-19-2014, 11:17 AM
راستی‌ یک چیزی خواستم بگم ،یک اشتباه اساسی‌ که همه میکنند این هست که فکر میکنند که بنیان قانونی‌ اسرائیل در قوانین جهانی‌ طرح تقسیم هست در حالی‌ که این اشتباه هست ، طرح تقسیم مصوبه مجمع عمومی‌ هست که بار اجرایی نداره ، مصوبه‌های شورای امنیت بار قانونی‌ و اجرایی داره! قبل سازمان ملل League of Nations بوده که توی سال ۱۹۲۰ کّل قیمومیت بریتانیا در شرق و غرب رود اردن رو کشوری برای یهودی‌ها میدونه که وقتی‌ سازمان ملل تشکیل میشه در اساس نامه هست که تمامی‌ مصوبات سازمان قبلی‌ که league of Nations باشه بار حقوقی داره! یعنی‌ الان اسرائیل به صورت حقوقی تمامی‌ کرانه غربی و غزه برای اون هست ، سر همین هست که فلسطینی‌ها نمیرن شکایت بکنند در لاهه چون میبازند!

قبل صلح با اردن در سال ۱۹۹۴ که اسرائیل رسما هر ادعائی به اردن رو give up کرد ، اونجا هم برای اسرائیل بود قانونی که شرق رود اردن می‌شه

اینجا رو داری اشتباه میگی کسری جان !! هیچ زمانی هیچ جایی گفته نشد تمام اون سرزمین ها باید به قوم یهود داده و کشور اونها بشه ... منشا تمام اینها بیانیه بالفور هست که اشاره میشه به national home برای یهودی ها و نه state و حتی اونجا اشاره میشه که نباید حقوق سایر اقوام در اون سرزمین نادیده گرفته بشه ...

در مورد transjordan هم بعد ها اون بخش رو با مصوبه دیگه ای در اتحادیه ملل از بخش مورد نظر برای خانه ملی یهودیان ، جدا میکنن !!

Balfour Declaration (November 2, 1917); League of Nations Palestine Mandate (July 24, 1922) | Sacred Heart University Connecticut (http://www.sacredheart.edu/faithservice/centerforchristianandjewishunderstanding/documentsandstatements/balfourdeclarationnovember21917leagueofnationspale stinemandatejuly241922/)

Agnostic
07-19-2014, 02:54 PM
نظر سونیکس گرامی به ضرر اسرائیل هست. اینکه همه فلسطین به اسرائیل داده بشه یک کشور بشه با حقوق برابر بین یهودی و فلسطینی!
فلسطینیان از نظر جمعیت زیاد هستند و عده زیادی از آنان ضد یهود افراطی هستند وقتی نظر شما اجرا بشه فلسطینیان در اسرائیل پخش میشم و عملیات تروریستی انجام می دن.
فکر مکن اگر ۶۰ درصد آلمان ترک مسلمان بود و حق شهروندی داشتند چه بلایی سر فرهنگ و ملت آلمان می آوردند!؟

Agnostic
07-19-2014, 02:58 PM
خیابون‌های فلسطینی دست حماس هست ، مردم کوچه و خیابون از حماس طرفداری میکنند و این تندروی‌ها بیشتر برای تضعیف محمود عباس هست تا ضربه زدن به اسرائیل! ترم دولت عباس سال ۲۰۰۹ تموم شده ولی‌ انتخابات برگزار نمیکنند چون میدونن حماس برنده می‌شه! البته محمود عباس هم یه جاکش دیگری هست

قابل توجه سونیکس گرامی. چنین مردمی اگر حق شهروندی داشته باشند یا با نافرمانی مدنی و یا با تروریسم علیه اسرائیل عمل خواهند کرد.

Theodor Herzl
07-19-2014, 07:01 PM
نظر سونیکس گرامی به ضرر اسرائیل هست. اینکه همه فلسطین به اسرائیل داده بشه یک کشور بشه با حقوق برابر بین یهودی و فلسطینی!
فلسطینیان از نظر جمعیت زیاد هستند و عده زیادی از آنان ضد یهود افراطی هستند وقتی نظر شما اجرا بشه فلسطینیان در اسرائیل پخش میشم و عملیات تروریستی انجام می دن.
فکر مکن اگر ۶۰ درصد آلمان ترک مسلمان بود و حق شهروندی داشتند چه بلایی سر فرهنگ و ملت آلمان می آوردند!؟من دوست داشتم که ۱ عرب هم اونجا نبود! ولی‌ خوب الان نمی‌شه چند میلیون نفر رو بیرون کرد ، دیگه آمریکا هم نمی‌تونه از این قضیه دفاع کنه! می‌شه تمامی‌ اون زمین‌ها رو خاک اسرائیل کرد ، کسانی‌ که خطر تروریستی دارند یعنی‌ چیزی حدود ۲۰ % رو زندانی کرد یا تبعید ، بقیه رو هم روی کاغذ حق اقدام برای شهروندی بهشون داد ولی‌ مثلا موانعی گذاشت مثل خدمت در ارتش یا اظهار وفاداری به دولت اسرائیل که همین ۹۵% عرب‌ها رو از شهروند شدن منصرف میکنه! اینجوری هم چهره اسرائیل حفظ می‌شه ، هم عرب‌ها شهروند کشور نمی‌شن

Agnostic
07-20-2014, 12:38 PM
من دوست داشتم که ۱ عرب هم اونجا نبود! ولی‌ خوب الان نمی‌شه چند میلیون نفر رو بیرون کرد ، دیگه آمریکا هم نمی‌تونه از این قضیه دفاع کنه! می‌شه تمامی‌ اون زمین‌ها رو خاک اسرائیل کرد ، کسانی‌ که خطر تروریستی دارند یعنی‌ چیزی حدود ۲۰ % رو زندانی کرد یا تبعید ، بقیه رو هم روی کاغذ حق اقدام برای شهروندی بهشون داد ولی‌ مثلا موانعی گذاشت مثل خدمت در ارتش یا اظهار وفاداری به دولت اسرائیل که همین ۹۵% عرب‌ها رو از شهروند شدن منصرف میکنه! اینجوری هم چهره اسرائیل حفظ می‌شه ، هم عرب‌ها شهروند کشور نمی‌شن
البته من گفتم حق شهروند اسراییلی به فلسطینیان باعث خطر برای اسراییل می شود. اما به هر حال فلسطینیان هم باید کشور خودشان را در اراضی کنونی داشته باشند. اگر کشور فلسطین با دولت غیر تروریستی بر سر کار بیاید و روابط اقتصادی بین اسراییل و فلسطین برقرار بشود و مثلا بخشی از کارخانه های اسراییل در فلسطین برپاشود و اشتقال زایی و همکاری اقتصادی شود احتمال قدرت گرفتن تروریست ها کم میشود.

در هر حال کشور فلسطین هم باید به رسمیت شناخته شود.

sonixax
07-20-2014, 09:09 PM
بعد از آتش بس موقت ظاهرن اول حماس آتش ریختهروی اسرائیل. این حماس آتشش خیلی تنده اینبار. قضیه مشکوکه. حماس میدونه اسرائیل خایه هاش رو میکشه ولی بازم کوتاه نمیاد. چرا باید این کارو بکنه؟ شاید میخواد تمام مردم غزه رو به کشتن بده تا شاید مقاومتی علیه اسرائیل در دنیا تشکیل بشه. شاید از تهران دستوری چیزی داره.

در تحریک و تحریف و تهییج افکار عمومی که موفق بوده ظاهرن!
کافیه افکار عمومی دنیا رو بتونه نسبت به اسرائیل بد بین کنه! طبیعتند در قدرتهای دنیا که قدرت در روندی دموکراتیک منتقل میشه افکار ضد اسرائیلی و سیاستمداران مخالف اسرائیل سر کار میاند و بعدش فشار روی اسرائیل زیاد میشه و ...
هدف از این همه مظلوم نمایی و سپر انسانی درست کردن از مردم بدبخت هم همینه. یعنی سوء استفاده از دموکراسی و مردمسالاری در غرب برای ترویج تروریسم و تخریب چهره یک کشور نسبتن متمدن و آدم حسابی.

فکر مکن اگر ۶۰ درصد آلمان ترک مسلمان بود و حق شهروندی داشتند چه بلایی سر فرهنگ و ملت آلمان می آوردند!؟

قابل توجه سونیکس گرامی. چنین مردمی اگر حق شهروندی داشته باشند یا با نافرمانی مدنی و یا با تروریسم علیه اسرائیل عمل خواهند کرد.

من گفتم اون دسته ای که سابقه شرکت در عملیات تروریستی و یهود ستیزی ندارند. نه همه.
البته بخش بزرگی از شرایط امروز گناهش به گردن اسرائیل هست که در گذشته با اتخاذ کردن روشهای تند و تیز باعث تقویت این تروریستها شده. ولی همه ی مردم منطقه طرفدار حماس و تروریسم و یهود ستیز نیستند. چنین نگاهی به جمعیتی به اون بزرگی داشتن یکی از مصادق بارز نژادپرستی هستش و من چنین دیدی ندارم، امیدوارم شما و باقی دوستان هم نداشته باشید :e00e:

Theodor Herzl
07-21-2014, 12:18 AM
امروز ۱۳ سرباز از لشکر گلانی ارتش اسرائیل در غزه کشته شدند ، فرمانده تیپ گلانی که یک عرب اسرائیلی هست هم به شدت زخمی شد که الان بستری هست ، این فرمانده تمامی‌ لوله‌های بسته به خودش رو کنده بود در بیمارستان که به غزه برگرده پیش سرباز هاش و با حماس بجنگه به زور در بیمارستان نگهش داشتند.:e411:

4328

kourosh_bikhoda
07-21-2014, 07:46 AM
در تحریک و تحریف و تهییج افکار عمومی که موفق بوده ظاهرن!
این کارمندان آیت الله بی بی سی مثل فرداد فرحزاد در ف.ب و توییتر و اینستاگرام خیلی جانبدارانه فعالیت میکنند. من بی بی سی ندیدم مدتیه ولی بعید میدونم بشه اخبار بی طرف با این مجریان منتشر کرد. نمیفهمم چرا انقدر علیه اسرائیل پست میگذارند. پست هاشون به وضوح حاوی مطلبی علیه اسرائیل نیست ولی طوری انتخاب میشه که حاوی انتقاد باشه و ضمنن ملت بیان زیرش فحاشی کنن.

Theodor Herzl
07-21-2014, 02:36 PM
این کارمندان آیت الله بی بی سی مثل فرداد فرحزاد در ف.ب و توییتر و اینستاگرام خیلی جانبدارانه فعالیت میکنند. من بی بی سی ندیدم مدتیه ولی بعید میدونم بشه اخبار بی طرف با این مجریان منتشر کرد. نمیفهمم چرا انقدر علیه اسرائیل پست میگذارند. پست هاشون به وضوح حاوی مطلبی علیه اسرائیل نیست ولی طوری انتخاب میشه که حاوی انتقاد باشه و ضمنن ملت بیان زیرش فحاشی کنن.صادق صبا مدیر بی‌‌بی‌سی از فدائیان اکثریت سابق هست و چپی‌ ضدّ اسرائیلی ، برای همین بی‌‌بی‌سی خیلی‌ در چند سال اخیر ضدّ اسرائیلی شده . سال ۲۰۰۷ هم صادق صبا به تهران اومده بوده

Russell
07-22-2014, 02:08 PM
صادق صبا مدیر بی‌‌بی‌سی از فدائیان اکثریت سابق هست و چپی‌ ضدّ اسرائیلی ، برای همین بی‌‌بی‌سی خیلی‌ در چند سال اخیر ضدّ اسرائیلی شده . سال ۲۰۰۷ هم صادق صبا به تهران اومده بوده
بنظر منکه بیشتر برای ظاهر و روابط عمومی بدردبخورش گذاشتنش اون پست، وگرنه رفتارش اصلا تناسبی با رئیس بی‌بی‌سی فارسی نداره.

Agnostic
07-22-2014, 03:18 PM
این کارمندان آیت الله بی بی سی مثل فرداد فرحزاد در ف.ب و توییتر و اینستاگرام خیلی جانبدارانه فعالیت میکنند. من بی بی سی ندیدم مدتیه ولی بعید میدونم بشه اخبار بی طرف با این مجریان منتشر کرد. نمیفهمم چرا انقدر علیه اسرائیل پست میگذارند. پست هاشون به وضوح حاوی مطلبی علیه اسرائیل نیست ولی طوری انتخاب میشه که حاوی انتقاد باشه و ضمنن ملت بیان زیرش فحاشی کنن.
شاید سیاست بی بی سی باشه مثلا بی بی سی عبری برای اسرائیلیها خوشایند آنها برنامه اجرا کنه!؟

Theodor Herzl
07-23-2014, 12:23 AM
یه عکس از گنبد آهنین که یک راکت حماس رو روی شهر اشدود گرفته ، اون دود کلفت تر برای موشک حماس هست دود نازک تر برای موشک گنبد آهنین

4329

kourosh_bikhoda
07-23-2014, 09:40 AM
کسرا شدت برخوردها داره خیلی زیاد میشه. اینطور که میبینم همه دنیا دارن داد و بیداد میکنند. البته در سوریه خیلی وضع خراب تر از اینها بوده و همه خفه خون گرفته بودند ولی خب چرا دولت اسرائیل یه جوری دخل حماس رو نمیاره تا غیرنظامی ها کمتر کشته بشن؟

sonixax
07-23-2014, 11:59 AM
اون دود کلفت تر برای موشک حماس هست دود نازک تر برای موشک گنبد آهنین

موشک یا راکت ؟
چون مال حماس موشک نیست راکت هست یعنی یک خط و مسیر مستقیم رو میره و قدرت مانور نداره. مال گنبد آهنین موشک هست.

Agnostic
07-23-2014, 01:55 PM
با توجه به اینکه غزه به صحرای سینا چسبیده و با حفر تونل موشک به حماس می رسد آیا بهتر نیست اسرائیل یک محدوده به پهنای یک کیلومتر بین غزه و صحرای سینا تشکیل دهند وارتش اسرائیل در آن مستقر بشود و با ابزار مخصوص لرزش زمین را کنترل کنند تا تونلهایی را که می کنند قبل از استفاده منهدم کنند. این کم هزینه تره و لازم نیست این همه بمب بر سر غزه بریزند؟ اصلا این طرح شدنی هست یا خیر؟

sonixax
07-23-2014, 02:17 PM
با توجه به اینکه غزه به صحرای سینا چسبیده و با حفر تونل موشک به حماس می رسد آیا بهتر نیست اسرائیل یک محدوده به پهنای یک کیلومتر بین غزه و صحرای سینا تشکیل دهند وارتش اسرائیل در آن مستقر بشود و با ابزار مخصوص لرزش زمین را کنترل کنند تا تونلهایی را که می کنند قبل از استفاده منهدم کنند. این کم هزینه تره و لازم نیست این همه بمب بر سر غزه بریزند؟ اصلا این طرح شدنی هست یا خیر؟

اصولن با امواج ELF میشه زیر زمین رو رصد کرد! شبیه کاری که HAARP میکنه.
خیلی هم پر هزینه نیست.

Theodor Herzl
07-23-2014, 02:25 PM
الان مصر اونور حواسش هست ، از زمانی‌ که ژنرال سیسی اومده همه تونل‌ها رو مفجر کردند یا آب ریختند داخلش ، الان خود حماس داره این موشک‌ها رو تولید میکنه داخل غزه

kourosh_bikhoda
07-23-2014, 05:54 PM
بوی آتش بس میاد. به محض اینکه تظاهرات میلیاردی روز قدس انجام بشه و ج.ا به هدفش برسه آتش بس اعلام میشه. اینهمه پروپاگاندا برای این بود که مردمو بکشونن به تظاهرات. در ایران که 15-20 دقیقه اخبار 9 شب مربوطه به غزه.

Russell
07-23-2014, 06:05 PM
الان خود حماس داره این موشک‌ها رو تولید میکنه داخل غزه
مگه نارنجک چهارشنبه سوری هست که خودشون درست می‌کنند؟
قطعات از کجا می‌آید؟
تو زیرزمین خونه‌ که نمیشه راکت مونتاژ کرد.

Dariush
07-23-2014, 11:10 PM
بوی آتش بس میاد. به محض اینکه تظاهرات میلیاردی روز قدس انجام بشه و ج.ا به هدفش برسه آتش بس اعلام میشه. اینهمه پروپاگاندا برای این بود که مردمو بکشونن به تظاهرات. در ایران که 15-20 دقیقه اخبار 9 شب مربوطه به غزه.

تنها با این پیش‌فرض است که اعمال جنون‌آمیز حمس قابل درک است. هیچ منطق دیگری نمی‌تواند پشت این قضیه باشد جز این که دستوری بوده باشد از سوی تهران. باید به جمهوری اسلامی تبریک گفت چرا که در دستیابی به هدف‌اش واقعا موفق بوده:
‮ایران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮تجمع مادران صلح در تهران در اعتراض به حملات اسرائیل به نوار غزه‬ (http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2014/07/140723_l45_peace_mothers_pro_palestine_rally.shtml )

4335

هنوز روز قدس نیامده عده‌ای درمانده فرصت پیدا کردند که از این طریق کمی خود را از گزند دشمنیِ نیم‌بندشان با ج.ا دور کنند و کمی روابط شکرآب شده را ترمیم کنند!

Theodor Herzl
07-24-2014, 05:45 AM
دستگیری ۱۵۰ چریک حماس توسط ارتش اسرائیل ، اینا برای این لخت کردنشون تا مطمئن بشوند کمربند انتحاری کسی‌ تنش نیست

4336

Theodor Herzl
07-24-2014, 05:50 AM
قطعات از کجا می‌آید؟
تو زیرزمین خونه‌ که نمیشه راکت مونتاژ کرد.تمامی‌ راکت‌های قسام تولید خود غزه هست ، گراد اینها هم خودشون میسازند ، برای همین هست که این موشک‌ها به هیچ جا نمیخوره چون اصلا دقت نداره ، یک سری موشک‌های فجر و اینها هم دارند که قبلا وارد شده ، از زمانی‌ که مرسی سقوط کرد از مصر دیگه چیزی وارد نمیشه

sonixax
07-24-2014, 11:44 AM
قطعات از کجا می‌آید؟
تو زیرزمین خونه‌ که نمیشه راکت مونتاژ کرد.

خوب راسل جان حماس هم که بچه مدرسه ای نیستند که بخواند نارنجک چهارشنبه سوری درست کنند!
راکت های حماس رو نمیدونم دیدی یا نه! فیلمهای اخبار رو ببین، فیتلیه شو با کبریت روشن میکنند :)))
چنین راکتهایی رو میشه بدون امکانات زیاد درست کرد، یک مقداری پودر گوگرد میخواد، یک مقداری پودر ذغال + نیترات سدیم یا پتاسیم برای درست کردن سوخت جامد برای کلاهک انفجاریش هم کلی مواد مختلف هست میشه استفاده کرد. از این راکت تخمی ها هر کسی میتونه درست کنه تخصص خاصی هم نمیخواد یک سرچی بزنیت دستور ساختش فرت و فورت ریخته.
برای همین هم هست که 5000 تا راکت شلیک میککند یک اسرائیلی زخمی میشه! احتمالن هم به خاطر این زخمی میشه که بقیایا انفجار روی هوا که مال خود گنبد آهنین هست خورده به طرف!!

وگرنه اگر با یک دانش و تکنولوژی قابل قبولی درست شده باشند این راکتها سیستمهای دفاع ضد موشکی انقدر با درصد بالا در موردشون عمل نمیکنند. چون این سیستمها بین 5 تا 20% همیشه خطا دارند. یعنی از هر 100 تا راکت باید دست کم 5 تاش بخورده به هدف (با فرض اینکه تکنولوژی 50 سال پیش رو داشته باشند - یعنی راکت بوقی باشند)! در صورتی که مال حماس یکیش هم نمیخوره بسکه تخمی هستند، یعنی از بوقی هم اونور تر هستند.

بعد یک ایراد دیگه هم به نام و تبلیغاتی که در مورد این سیستمها میشه وارده! این سیستمها سیستمهای دفاع ضد راکتی هستند نه موشکی! فرق است بین Rocket و Missile .
سیستم دفاع ضد موشکی تا همین الان که دارم باهاتون حرف میزنم وجود نداره! تمام این سیستمها فقط گلوله ها، راکتها و پرتابه هایی رو میتونند روی هوا بزنند که یک مسیر مشخص و مستقیم رو طی میکنند و هدایت پذیر نیستند یا سرعت خیلی بالایی ندارند مثل پهبادهای تخمی (که البته در مورد اینها خیلی کارامد نیست - خاطرتون باشه چند وقت پیش اسرائیل برای زدن یکیشون جنگنده فرستاد) در صورتی که موشک توانایی تغیر مسیر و مانور دادن داره و هدایت پذیره و در عین حال سرعتش زیاده و برای همین زدنش تقریبن غیر ممکن هستش.

It detects the rocket's launch and tracks its trajectory. The BMC calculates the impact point according to the reported data, and uses this information to determine whether the target constitutes a threat to a designated area. Only when that threat is determined, is an interceptor missile fired to destroy the incoming rocket before it reaches the predicted impact area.

برای همینه که گنبد آهنین در مورد راکتهای دوربرد ناکارآمد هستش و باز برای همینه که در مورد موشک هم ناکارآمد هستش. چون باید نقطه پرتاب + بخشی از مسیر رو بدونه تا بتونه محسابه کنه راکت در فلان دقیقه،ثانیه،صدم ثانیه! کجاست و درست یک موشک (Missile) رو به اون سمت پرتاب میکنه و هر دو در یک زمان به یک نقطه میرسند و بوم. مثلن موشک Tomahawk رو کسی نمیتونه با این سیستمها بزنه چون موشکه! قدرت مانور داره، مسیرش مدام عوض میشه (یعنی نمیشه نقطه برخورد رو محاسبه کرد) ، سرعتش تقریبن زیاده در صورت لزوم هدایت پذیره و از همه مهم تر رادار گریزه.

این کس شرهای ایران هم (شهاب و اختر و فاطی و ...) همگی راکت هستند نه موشک. تنها موشک ایران (تا جایی که من میدونم) همون امید سفیر کبیر قتیل فلانه! که باهاش قوطی کنسرو جای ماهواره هوا میکنند.

تمام غزه زیر برد کامل راداری اسرائیل هستش برای همین هر چیزی از غزه به سمت اسرائیل شلیک بشه حتا خمپاره!! یا گلوله توپ!! گنبد آهنین میتونه تشخیصش بده و هدف قرارش بده. حالا شما فرض کن توی شعاع راداری کامل اسرائیل باشی، راکت هات تکنولوژیشون با راکتهای اسباب بازی که آموزشش همه جا ریخته یکی باشه و همون رو هم نتونی دقیق طراحی کنی، بعد یه لوله برداری توش رو با موادی که بالاتر گفتم پر کنی، سرشو کج کنی طرف یک قدرت نظامی ، فیتیله رو روشن کنی :)) اسمت میشه حماس!!!! راکتت هم یا میخوره وسط دریا و بیابون یا روی هوا پشم میشه میره رد کارش.

Theodor Herzl
07-24-2014, 02:07 PM
امروز یک جا بودم ، بحث سر این بود که در این جنگ اسرائیل جنگ تبلیغاتی رو برده و اصولا دنیا آنچنان عین خیالش هم نیست! در جنگ‌های قبلی‌ چپ و راست همه اسرائیل رو محکوم میکردند الان انگار نه انگار

Theodor Herzl
07-24-2014, 03:14 PM
توی ایران زمان جنگ قبل عملیات آهنگران اینها میذاشتند که سرباز‌ها احساسی‌ بشن بهتر بجنگند ، توی ارتش اسرائیل هم این حلقه‌های رقص و آواز هست که آهنگ‌های ملی‌ و مذهبی‌ رو می‌خونند و میرقصند قبل ورود به غزه

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152182633720373

Agnostic
07-24-2014, 06:20 PM
الان مصر اونور حواسش هست ، از زمانی‌ که ژنرال سیسی اومده همه تونل‌ها رو مفجر کردند یا آب ریختند داخلش ، الان خود حماس داره این موشک‌ها رو تولید میکنه داخل غزه
ولی بی بی سی از قول مقامات نظامی اسرائیل می گفت تونل پیدا کردن و تا پیدا کردن تونلهای دیگر و منهدم کردن آنها عملیات نظامی ادامه خواهد داشت.

Agnostic
07-24-2014, 06:41 PM
خوب راسل جان حماس هم که بچه مدرسه ای نیستند که بخواند نارنجک چهارشنبه سوری درست کنند!
راکت های حماس رو نمیدونم دیدی یا نه! فیلمهای اخبار رو ببین، فیتلیه شو با کبریت روشن میکنند :)))
چنین راکتهایی رو میشه بدون امکانات زیاد درست کرد، یک مقداری پودر گوگرد میخواد، یک مقداری پودر ذغال + نیترات سدیم یا پتاسیم برای درست کردن سوخت جامد برای کلاهک انفجاریش هم کلی مواد مختلف هست میشه استفاده کرد. از این راکت تخمی ها هر کسی میتونه درست کنه تخصص خاصی هم نمیخواد یک سرچی بزنیت دستور ساختش فرت و فورت ریخته.
برای همین هم هست که 5000 تا راکت شلیک میککند یک اسرائیلی زخمی میشه! احتمالن هم به خاطر این زخمی میشه که بقیایا انفجار روی هوا که مال خود گنبد آهنین هست خورده به طرف!!

وگرنه اگر با یک دانش و تکنولوژی قابل قبولی درست شده باشند این راکتها سیستمهای دفاع ضد موشکی انقدر با درصد بالا در موردشون عمل نمیکنند. چون این سیستمها بین 5 تا 20% همیشه خطا دارند. یعنی از هر 100 تا راکت باید دست کم 5 تاش بخورده به هدف (با فرض اینکه تکنولوژی 50 سال پیش رو داشته باشند - یعنی راکت بوقی باشند)! در صورتی که مال حماس یکیش هم نمیخوره بسکه تخمی هستند، یعنی از بوقی هم اونور تر هستند.

بعد یک ایراد دیگه هم به نام و تبلیغاتی که در مورد این سیستمها میشه وارده! این سیستمها سیستمهای دفاع ضد راکتی هستند نه موشکی! فرق است بین Rocket و Missile .
سیستم دفاع ضد موشکی تا همین الان که دارم باهاتون حرف میزنم وجود نداره! تمام این سیستمها فقط گلوله ها، راکتها و پرتابه هایی رو میتونند روی هوا بزنند که یک مسیر مشخص و مستقیم رو طی میکنند و هدایت پذیر نیستند یا سرعت خیلی بالایی ندارند مثل پهبادهای تخمی (که البته در مورد اینها خیلی کارامد نیست - خاطرتون باشه چند وقت پیش اسرائیل برای زدن یکیشون جنگنده فرستاد) در صورتی که موشک توانایی تغیر مسیر و مانور دادن داره و هدایت پذیره و در عین حال سرعتش زیاده و برای همین زدنش تقریبن غیر ممکن هستش.

برای همینه که گنبد آهنین در مورد راکتهای دوربرد ناکارآمد هستش و باز برای همینه که در مورد موشک هم ناکارآمد هستش. چون باید نقطه پرتاب + بخشی از مسیر رو بدونه تا بتونه محسابه کنه راکت در فلان دقیقه،ثانیه،صدم ثانیه! کجاست و درست یک موشک (Missile) رو به اون سمت پرتاب میکنه و هر دو در یک زمان به یک نقطه میرسند و بوم. مثلن موشک Tomahawk رو کسی نمیتونه با این سیستمها بزنه چون موشکه! قدرت مانور داره، مسیرش مدام عوض میشه (یعنی نمیشه نقطه برخورد رو محاسبه کرد) ، سرعتش تقریبن زیاده در صورت لزوم هدایت پذیره و از همه مهم تر رادار گریزه.

این کس شرهای ایران هم (شهاب و اختر و فاطی و ...) همگی راکت هستند نه موشک. تنها موشک ایران (تا جایی که من میدونم) همون امید سفیر کبیر قتیل فلانه! که باهاش قوطی کنسرو جای ماهواره هوا میکنند.

تمام غزه زیر برد کامل راداری اسرائیل هستش برای همین هر چیزی از غزه به سمت اسرائیل شلیک بشه حتا خمپاره!! یا گلوله توپ!! گنبد آهنین میتونه تشخیصش بده و هدف قرارش بده. حالا شما فرض کن توی شعاع راداری کامل اسرائیل باشی، راکت هات تکنولوژیشون با راکتهای اسباب بازی که آموزشش همه جا ریخته یکی باشه و همون رو هم نتونی دقیق طراحی کنی، بعد یه لوله برداری توش رو با موادی که بالاتر گفتم پر کنی، سرشو کج کنی طرف یک قدرت نظامی ، فیتیله رو روشن کنی :)) اسمت میشه حماس!!!! راکتت هم یا میخوره وسط دریا و بیابون یا روی هوا پشم میشه میره رد کارش.

دوست گرامی اتفاقا راکت های دور برد راحت تر مورد هدف سیستم ضد موشک قرار می گیرند. کلا موشکهای زمین به زمین سه نوع هستند راکت و بالستیک و کروز. راکتهایی مثل کاتیوشا و همین ها که فلسطین دارد که با زاویه مشخص در ارتفاع پایین بصورت منحنی پرواز می کنند نوع دوم مثل پرشینگ و اسکاد هست که ابتدا تا ارتفاع بالای جو میرود بعد مثل ماهواره تا هدف می رود نزدیک هدف سقوط می کند این موشک چندان تغییر جهت نمی دهد و مسیر منحنی مشخصی دارد و چون از ارتفاع بالای جو سقوط می کند فرصت کافی برای رادار و کامپیوتر و موشک پدافندی هست تا آن را نابود کنند. ولی راکتهای حماس هم کوچکند هم در ارتفاع کمتر پرواز می کنند و کمی قیقاج می روند و هدف گرفتن آنها سخت تره.

موشک کروز معمولا موتور موشک ندارد بلکه موتور جت دارد و با سرعت زیر صوت معمولا پرواز می کند و در ارتفاع کم پرواز می کند و تا مقصد بارها مسیر خودش را تغییر می دهد. هواپیمای اف ۱۴ تامکت با موشک فونیکس موشک کروز را می توانست منهدم کند و موشک کروز ضد کشتی اگزوست چند بار در جنگ ایران و عراق قبل از اینکه به کشتی های ایران برخورد کنند با فونیکس نابود شدند و اصولا نابودی کروز راحت است مگر کروزی که ضد رادار باشد یا در ارتفاع کم پرواز کند که سخت تر است.

kourosh_bikhoda
07-24-2014, 07:27 PM
تمامی‌ راکت‌های قسام تولید خود غزه هست ، گراد اینها هم خودشون میسازند ، برای همین هست که این موشک‌ها به هیچ جا نمیخوره چون اصلا دقت نداره ، یک سری موشک‌های فجر و اینها هم دارند که قبلا وارد شده ، از زمانی‌ که مرسی سقوط کرد از مصر دیگه چیزی وارد نمیشه
من یک پستی در دیوار ف.ب شارولین دیدم که سد راکتی که در خود غزه افتادند رو جانمایی کرده بود. چیز خوبیه برای قرار دادن در ف.ب دفترچه.

Russell
07-24-2014, 07:30 PM

یه چندتا لینک ساخت این راکت‌ها با ابزار روزمره رو اگر بزاری خوبه.

البته من متوجه گیرت به اینکه شهاب 3 موشک نیست نمیشم. موشک حتما نباید هدایت شونده یا کروز باشه تا موشک باشه که. اینهمه موشک بالستیک پس چی هست. حالا اینکه تکنولوژی ایران عقبتر از غرب هست و همین تاماهاک هم تازه تکنولوژی چند دهه پیش غربه درش حرفی نیست، ولی من فکر می‌کنم بر خلاف خالی بندی‌هایِ دیگه‌یِ ج.ا (مثل ساخت هواپیمای رادارگریز و این‌ها)، داستان موشکی تا همون حد شهاب 3 و این‌ها واقعی هست. بالاخره جمعیت و پولی که ایران و کره شمالی دارند رو بگذاری روی هم می‌بینی میتونند راحت حتی چنین تکنولوژی رو از بازار سیاه یا چین و روسیه و.. بخرند. سیستم امنیتی غرب و آمریکا هم چندان کارا نیست و همین چین تاحالا کلی اطلاعات نظامی که چند صد میلیارد دلار هزینه‌اش شده رو دزدیده و میتونه براحتی تکنولوژی‌هایِ در حد ادعای ایران رو به قیمت بالا بهش بفروشه.

Agnostic
07-24-2014, 07:40 PM
من یک پستی در دیوار ف.ب شارولین دیدم که سد راکتی که در خود غزه افتادند رو جانمایی کرده بود. چیز خوبیه برای قرار دادن در ف.ب دفترچه.

چه خنده دار. یعنی ۱۰۰ تا موشک حماس بجای اسرائیل تو غزه منفجر شده!؟ آیا کشته هم داده؟

Theodor Herzl
07-24-2014, 07:42 PM
چه خنده دار. یعنی ۱۰۰ تا موشک حماس بجای اسرائیل تو غزه منفجر شده!؟ آیا کشته هم داده؟آره ۱۰۰ تا موشک حماس توی خود غزه فرود اومده

kourosh_bikhoda
07-24-2014, 07:50 PM
البته من متوجه گیرت به اینکه شهاب 3 موشک نیست نمیشم.
تا جاییکه من میدونم موشک فرقش با راکت اینه که راکت یک پرتابه هست ولی موشک نیروی پیشران داره. بنابر این موشک های مستقیم شلیک شونده از هواپیماها موشک هستند ولی بمب ها که با نیروی گرانش به زمین میرسند موشک نیستند.

Agnostic
07-24-2014, 07:51 PM
امروز یک جا بودم ، بحث سر این بود که در این جنگ اسرائیل جنگ تبلیغاتی رو برده و اصولا دنیا آنچنان عین خیالش هم نیست! در جنگ‌های قبلی‌ چپ و راست همه اسرائیل رو محکوم میکردند الان انگار نه انگار

البته بی بی سی و بحثهای رسانه های اپوزیسیون حکومت اسلامی ایران حاکی از خلاف نظر شماست و اعتراض علیه اسرائیل بالاست. اما اگر نسبت به دفعات قبل اعتراض کمتره شاید بخاطر قتل ناجوانمردانه ۳ نوجوان اسرائیلی بود که حماس موشک پرانی را هم چاشنی اش کرد.

Russell
07-24-2014, 08:07 PM
تا جاییکه من میدونم موشک فرقش با راکت اینه که راکت یک پرتابه هست ولی موشک نیروی پیشران داره. بنابر این موشک های مستقیم شلیک شونده از هواپیماها موشک هستند ولی بمب ها که با نیروی گرانش به زمین میرسند موشک نیستند.

این آنچه حضرت ویکیپدیا می‌گوید:

A rocket is a missile (https://en.wikipedia.org/wiki/Missile), spacecraft (https://en.wikipedia.org/wiki/Spacecraft), aircraft (https://en.wikipedia.org/wiki/Aircraft) or other vehicle (https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle) that obtains thrust (https://en.wikipedia.org/wiki/Thrust) from a rocket engine (https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_engine). Rocket engine exhaust is formed entirely from propellants (https://en.wikipedia.org/wiki/Propellant) carried within the rocket before use.[1] (https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket#cite_note-RPE7-1) Rocket engines work by action and reaction (https://en.wikipedia.org/wiki/Reaction_%28physics%29). Rocket engines push rockets forward by expelling their exhaust in the opposite direction at high speed. Rockets rely on momentum, airfoils, auxiliary reaction engines (https://en.wikipedia.org/wiki/Reaction_control_system), gimballed thrust (https://en.wikipedia.org/wiki/Gimballed_thrust), momentum wheels (https://en.wikipedia.org/wiki/Reaction_wheel), deflection of the exhaust stream (https://en.wikipedia.org/wiki/Thrust_vectoring), propellant flow, spin (https://en.wikipedia.org/wiki/Spin-stabilisation), and/or gravity to help control flight.

In a modern military (https://en.wikipedia.org/wiki/Military) usage, a missile, or guided missile, is a self-propelled guided weapon (https://en.wikipedia.org/wiki/Guided_weapon) system, as opposed to an unguided self-propelled munition, referred to as just a rocket (https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_%28weapon%29). Missiles have four system components: targeting and/or guidance, flight system, engine, and warhead. Missiles come in types adapted for different purposes: surface-to-surface (https://en.wikipedia.org/wiki/Surface-to-surface_missile) and air-to-surface missiles (https://en.wikipedia.org/wiki/Air-to-surface_missile) (ballistic (https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile), cruise (https://en.wikipedia.org/wiki/Cruise_missile), anti-ship (https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-ship_missile), anti-tank (https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-tank_missile), etc.), surface-to-air missiles (https://en.wikipedia.org/wiki/Surface-to-air_missile) (anti-aircraft (https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-aircraft_missile) and anti-ballistic (https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-ballistic_missile)), air-to-air missiles (https://en.wikipedia.org/wiki/Air-to-air_missile), and anti-satellite missiles (https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-satellite_missile). All known existing missiles are designed to be propelled during powered flight by chemical reactions inside a rocket engine (https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_engine), jet engine (https://en.wikipedia.org/wiki/Jet_engine), or other type of engine.[citation needed (https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Citation_needed)] Non-self-propelled airborne explosive devices are generally referred to as shells (https://en.wikipedia.org/wiki/Shell_%28projectile%29) and usually have a shorter range than missiles.

kourosh_bikhoda
07-24-2014, 08:12 PM
این آنچه حضرت ویکیپدیا می‌گوید:
بله درسته من اشتباه گفتم. راکت هم ممکنه نیروی پیشران داشته باشه.

sonixax
07-24-2014, 11:05 PM

البته بعضی ها هم مدعی هستند باخته!
اسرائیل بازنده جنگ رسانه‌ای غزه | Khodnevis (https://tech.khodnevis.org/article/59089)

sonixax
07-24-2014, 11:11 PM
دوست گرامی اتفاقا راکت های دور برد راحت تر مورد هدف سیستم ضد موشک قرار می گیرند. کلا موشکهای زمین به زمین سه نوع هستند راکت و بالستیک و کروز. راکتهایی مثل کاتیوشا و همین ها که فلسطین دارد که با زاویه مشخص در ارتفاع پایین بصورت منحنی پرواز می کنند نوع دوم مثل پرشینگ و اسکاد هست که ابتدا تا ارتفاع بالای جو میرود بعد مثل ماهواره تا هدف می رود نزدیک هدف سقوط می کند این موشک چندان تغییر جهت نمی دهد و مسیر منحنی مشخصی دارد و چون از ارتفاع بالای جو سقوط می کند فرصت کافی برای رادار و کامپیوتر و موشک پدافندی هست تا آن را نابود کنند. ولی راکتهای حماس هم کوچکند هم در ارتفاع کمتر پرواز می کنند و کمی قیقاج می روند و هدف گرفتن آنها سخت تره.

گنبد آهنین توانایی زدن راکتهایی که بیشتر از 70 کیلومتر برد دارند رو نداره!
راکتهای حماس هم به هیچ عنوان سخت نیست زدنشون برای اسرائیل چرا که نه رادار گریز هستند و نه هدایت پذیر!
اطلاعات بیشتر : Iron Dome - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Dome)

Systems (http://en.wikipedia.org/wiki/Rafael_Advanced_Defense_Systems).[7] (http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Dome#cite_note-janesMar08-7) The system is designed to intercept and destroy short-range rockets (http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket) and artillery shells (http://en.wikipedia.org/wiki/Artillery_shells) fired from distances of 4 kilometres (2.5 mi) to 70 kilometres (43 mi) away and whose trajectory would take them to a populated area

موشک کروز معمولا موتور موشک ندارد بلکه موتور جت دارد و با سرعت زیر صوت معمولا پرواز می کند و در ارتفاع کم پرواز می کند و تا مقصد بارها مسیر خودش را تغییر می دهد. هواپیمای اف ۱۴ تامکت با موشک فونیکس موشک کروز را می توانست منهدم کند و موشک کروز ضد کشتی اگزوست چند بار در جنگ ایران و عراق قبل از اینکه به کشتی های ایران برخورد کنند با فونیکس نابود شدند و اصولا نابودی کروز راحت است مگر کروزی که ضد رادار باشد یا در ارتفاع کم پرواز کند که سخت تر است.
یادم نمیاد از موشک خاصی حرف زده باشم! هر چند حرف هم زده باشم باز هم در چیزیکه گفتم تغییری ایجاد نمیکنه! چرا که سیستم گنبد آهنین و هر سیستم دفاع ضد موشکی دیگه ای بر اساس محاسبه کردن نقطه برخورد و شلیک به سمت اون نقطه حرکت میکنند نه رهگیری و دنبال کردن راکت یا موشک :

The system's radar is referred to as EL/M-2084 (http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=EL/M-2084&action=edit&redlink=1). It detects the rocket's launch and tracks its trajectory. The BMC calculates the impact point according to the reported data, and uses this information to determine whether the target constitutes a threat to a designated area. Only when that threat is determined, is an interceptor missile fired to destroy the incoming rocket before it reaches the predicted impact area.[23] (http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Dome#cite_note-specs-23)

sonixax
07-24-2014, 11:24 PM
یه چندتا لینک ساخت این راکت‌ها با ابزار روزمره رو اگر بزاری خوبه.

برات پیام خصوصی میکنم گذاشتنشون توی انجمن خلاف قوانینه.

البته من متوجه گیرت به اینکه شهاب 3 موشک نیست نمیشم. موشک حتما نباید هدایت شونده یا کروز باشه تا موشک باشه که. اینهمه موشک بالستیک پس چی هست.

هدایت پذیری تنها و تنها یکی از شروط هست! تفاوت اصلی در قدرت مانور هستش. بیشتر راکتها قدرت مانور ندارند و یک مسیر خطی و قابل حدس زدن رو طی میکنند برای همینه که میشه با سیستمها دفاع ضد موشکی روی هوا زدشون.
http://www.wsmr.army.mil/PAO/wuaws/Pages/Rocketsandmissiles.aspx

حالا اینکه تکنولوژی ایران عقبتر از غرب هست و همین تاماهاک هم تازه تکنولوژی چند دهه پیش غربه درش حرفی نیست، ولی من فکر می‌کنم بر خلاف خالی بندی‌هایِ دیگه‌یِ ج.ا (مثل ساخت هواپیمای رادارگریز و این‌ها)، داستان موشکی تا همون حد شهاب 3 و این‌ها واقعی هست.

آره واقعی هستند من نگفتم نیستند. تکنولوژیشون عقب مونده هستش.
البته اگر ادعای رادارگریز بودنشون صحت داشته باشه هیچ سیستم دفاع ضد موشکی بهشون کارساز نیست. به قول این یارو کچله اگر هدف رو نبینی نمیتونی بزنیش.
منتها تکنولوژی رادارگریز بر دو اصل سواره :
1 - شکلهای صاف و خطی و به قول معروف اتو کشیده.
2 - آلیاژی که کمترین میزان بازگشت امواج رو داره. (در تکنولوژیهای قدیمی تر و از رده خارج به جای آلیاژ از روکش استفاده میکردند مثل F-117)
موشکهای ایران دست کم در ظاهر این مشخصات رو ندارند! حالا شاید فقط یک روکش داشته باشند ولی شک هندسی درستی ندارند.

بالاخره جمعیت و پولی که ایران و کره شمالی دارند رو بگذاری روی هم می‌بینی میتونند راحت حتی چنین تکنولوژی رو از بازار سیاه یا چین و روسیه و.. بخرند. سیستم امنیتی غرب و آمریکا هم چندان کارا نیست و همین چین تاحالا کلی اطلاعات نظامی که چند صد میلیارد دلار هزینه‌اش شده رو دزدیده و میتونه براحتی تکنولوژی‌هایِ در حد ادعای ایران رو به قیمت بالا بهش بفروشه

قبول دارم :e00e:

نه، همون تعریفی که راسل گذاشته درست ترینه. ولی به طور کلی به هر چیزی که سیخکی بره میگن راکت به هر چیزی که سیخکی نره میگن موشک :دی همچنین موشکها اغلب کوتاه برد هستند ولی راکت میتونه از این ور کرررررره زمین بره اون ور.
این آت و آشغالهایی که حماس داره اغل کاتیوشا و فشفشه و ... هستش. برای همین زدنشون از آب خوردن هم راحت تره. ولی همین آب خوردنها رو میبینیم بعضی وقتها نمیتونند بزنند و میخوره یه جایی و چند نفری رو زخمی میکنه.
توی آرشیو بی بی سی بگردیدلحظه شلیک راکتهای حماس رو میبینید، با کبریت فیتیله شو روشن کرد!!!!!!! خوب معلومه این یا میخوره توی غزه یا میره وسط دریا!!!!

sonixax
07-24-2014, 11:28 PM
اینم عکسش ، بگردید فیلمش هم هست :

4337

4338

4339

فقط یک لحظه به این فکر کنید که موشک نظامی فیتیله ای هستش!!!!! درست کردن این آت و آشغالها خیلی راحته!
یک راهنمایی : توی سایت T E X T F I L E S D O T C O M (http://textfiles.com/) آموزش هاش هست. لینک مستقیم نمیدم خلاف است.

Theodor Herzl
07-25-2014, 08:12 AM
یک سری ایرانی‌‌های ترکیه و پناهنده‌ها انگاری می‌خواند برن جلوی سفارت اسرائیل در حمایت تظاهرات کنند! اگه این واقعی‌ باشه عین توپ صدا میکنه تو اخبار

https://www.facebook.com/events/641415082615480/

kourosh_bikhoda
07-25-2014, 12:02 PM
چه خنده دار. یعنی ۱۰۰ تا موشک حماس بجای اسرائیل تو غزه منفجر شده!؟ آیا کشته هم داده؟
کشته نمیدونم داده یا نه.

4340

Russell
07-25-2014, 08:42 PM
ارسائیل چرا انقدر تلفات داده؟
30 نظامیش کشته شدند جلوی حماس، این جلوه‌یِ خوبی جلوی حزب الله و بقیه‌یِ مسلمان‌ها ندارد. حماس چقدر تلفات داده تا حالا؟

Dariush
07-25-2014, 09:31 PM
دوستان این درست است که یک چهارمِ کشته‌های فلسطینی‌ها کودک بوده‌اند؟ اگر این درست باشد، ما اینجا با یک فاجعه روبرو هستیم و خیلی خنده‌دار خواهد بود اگر بگوییم که مرگ این میزان از کودکانِ کشته شده در جنگ اجتناب‌ناپذیر بوده. هر چقدر هم که که شما بگویید، هیچ مادری کودک خودش را به عمد جلوی گلوله نمی‌فرستد تا از آن به عنوانِ قربانی و سوژه‌ی مظلومیتِ سیاسی بهره‌برداری بکند. واقعا اسرائیل نمی‌تواند از کشته شدنِ این همه کودک و غیرنظامی جلوگیری بکند؟
من آن چیزی که می‌خواهم بگویم را می‌گذارم بعد از اینکه از صحتِ این خبر و آمار مطمئن شدم.

Russell
07-25-2014, 09:43 PM
دوستان این درست است که یک چهارمِ کشته‌های فلسطینی‌ها کودک بوده‌اند؟ اگر این درست باشد، ما اینجا با یک فاجعه روبرو هستیم و خیلی خنده‌دار خواهد بود اگر بگوییم که مرگ این میزان از کودکانِ کشته شده در جنگ اجتناب‌ناپذیر بوده. هر چقدر هم که که شما بگویید، هیچ مادری کودک خودش را به عمد جلوی گلوله نمی‌فرستد تا از آن به عنوانِ قربانی و سوژه‌ی مظلومیتِ سیاسی بهره‌برداری بکند. واقعا اسرائیل نمی‌تواند از کشته شدنِ این همه کودک و غیرنظامی جلوگیری بکند؟
من آن چیزی که می‌خواهم بگویم را می‌گذارم بعد از اینکه از صحتِ این خبر و آمار مطمئن شدم.

من با توجه به اینکه خیلی جاها این‌ها رسما از تاکتیک‌هایِ اینچنینی تحت عنوان «جنگ نامتقارن» دم میزنند واقعا اینچنین است. ولی فکر نکنم مردم بطور فعالانه بچه هایشان را سپر انسانی میکنند بلکه این اتفاق احتمالا نادانسته یا منفعلانه است. مثلا حماس مراکزش را در سطح شهر و در مناطق پرجمعیت پخش کرده. حالا خانواده‌ای که طرفدار حماس هم هست و جایی هم برای رفتن ندارد با وجود اینکه میداند مقر حماس نزدیک است خانه‌یِ خود را ترک نمیکند. این تصور من است از اوضاع آنجا.

Theodor Herzl
07-25-2014, 10:19 PM
هیچ مادری کودک خودش را به عمد جلوی گلوله نمی‌فرستدمثل این؟

4341

Theodor Herzl
07-25-2014, 10:27 PM
مثلا این عکس رو ببینید ، اسرائیل قبل بمباران یک مکان یک بمب صدا به سقف میزنه که هشدار بده که اونجا رو تخلیه کنید ، این فلسطینی‌ها بجای فرار همه میان روی پشت بوم با بچه‌هاشون

https://www.facebook.com/idfonline/photos/pb.125249070831305.-2207520000.1406323526./817344438288428/?type=3&theater
4342

kourosh_bikhoda
07-26-2014, 06:14 PM
دوستان این درست است که یک چهارمِ کشته‌های فلسطینی‌ها کودک بوده‌اند؟ اگر این درست باشد، ما اینجا با یک فاجعه روبرو هستیم و خیلی خنده‌دار خواهد بود اگر بگوییم که مرگ این میزان از کودکانِ کشته شده در جنگ اجتناب‌ناپذیر بوده
شما جای اسرائیل بودید چه اقدامی میکردید که این اتفاق نیفته؟
مسئولیت مستقیم این فاجعه با خود حماس هست.

Agnostic
07-26-2014, 06:35 PM

ببینید این حماس توسط ایران تجهیز می شود سید علی چلاق هم اعلام کرده می خواهد کرانه غربی را هم مجهز کند.
موساد یک سازمان جاسوسی قوی است. می تواند کاری کند که سنی های متعصب یا مجاهدین خلق بیایندو مقامات سپاه و ملایان حکومتی را ترور کنند یا خانواده آنان را ترور کند.
ببینید فامیلهای سرداران سپاهیان و ملایان دایم سفر خارجی می روند اگر تعدادی از آنان ترور شوند حساب کار دست خامنه ای می آید که در کار اسراییل دخالت نکند.
حتی اگر این مقتولین ترور کودک باشند بهتر از این است که اسراییل مجبور شود این طور علنی ۴۰۰ کودک فلسطینی را به قتل برساند.

جمهوری اسلامی چند صد نفر را در اروپا با چراغ سبز خود اروپایی ها ترور کردند حالا چرا اسراییل نتواند؟

بعد از ترور صیاد شیرازی ایران از اروپا خواست مجاهدین را مهار کند و به اروپا باج هم داد که دیدیم مریم رجوی را بازداشت کردند که در پی آن سازمان مجاهدین تغییر رویه داد و فعالیت فرهنگی سیاسی پیشه کرد و دست از ترور برداشت. باید اسراییل لابی کند و دست مجاهدین را برای ترور باز کند.
کلا برای ترور سنی های القاعده و داعش و مجاهدین خلق گزینه های مناسب هستند. مثلا اگر بشود سردار قاسم سلیمانی یا چندین نفر از اقوامش را ترور کنند( سنی ها به خونش تشنه اند) گوشی بدست ملایان می آید. یا مثلا برای فامیلهای دور و نزدیک خامنه ای و ...

این ترورها خیلی بهتره تا اینکه اسراییل ۴۰۰ کودک را بکشد و انزجار جهانی شدید و نفرت فلسطینی ها را افزایش دهد.

Russell
07-26-2014, 06:46 PM
آری بنظر میرسد ج.ا میخواهد ماجرا را وارد فاز جدیدی کند. شاید این‌ها ربط داشته باشد به توافق هسته‌ای.

sonixax
07-26-2014, 08:40 PM

حماس یک گروه تروریستی هستش و تکلیفش از پیش روشن!
این اسرائیله که با پایین آوردن جایگاه خودش در حد حماس!!!!! داره مرتکب اشتباه میشه.
بمباران کردن گروگانها به بهانه اینکه گروگان گیر موشک میپراند! آن هم موشکهایی که 100 تا 100 میخورد توی سر خودش کار درستی نیست.
به نظر من حالا که اسرائیل زمینی حمله کرده برای اینکه شمار کشتگان غیر نظامی کمتر بشه به جای بمباران کور کسانی که در خانه توسط حماس زندانی شده اند بهتر است مانند آمریکا در عراق جستجوی خانه به خانه را شروع کند و همه مناطق را پاکسازی کند.
حتا میتواند در این راه از غرب کمک بگیرد و مطئنن غرب بهش کمک میکنه.
ولی به طور کلی تا جمهوری اسلامی هست، این گند و کثافت هم در منطقه هست.

Theodor Herzl
07-27-2014, 03:25 AM
ارسائیل چرا انقدر تلفات داده؟
30 نظامیش کشته شدند جلوی حماس، این جلوه‌یِ خوبی جلوی حزب الله و بقیه‌یِ مسلمان‌ها ندارد. حماس چقدر تلفات داده تا حالا؟۸۰ هزار تا سرباز الان دارن جنگ تن به تن میکنند توی کوچه و خیابون‌های غزه ، جنگ چریکی هست یه sniper بالای یه پشت بوم می‌تونه شلیک کنه یکی‌ دیگه با RPG بزنه! از ۸۰ هزار تا در کّل ۴۰ تا کشته دادن اون‌قدر هم زیاد نیست در بحث‌های نظامی! به غیر از یک کارگر تایلندی که با یه خمپاره کنار مرز غزه کشته شد ، از ۲۳۰۰ راکت و خمپاره حماس هیچ کس کشته نشده ، حتی به ندرت هم کسی‌ زخمی شده چون در تمامی‌ خونه های اسرائیل پناهگاه بمب هست

sonixax
07-27-2014, 12:29 PM
Israeli police official refutes claim that Hamas kidnapped Israeli teens (http://www.dailydot.com/politics/israel-gaza-kidnap-false-inaccurate/)

The recent explosion of violence in Gaza may have been initially sparked by false or inaccurate claims, according to Israeli police.

The ongoing conflict began last month when three Israeli teenagers were kidnapped from a Jewish settlement in the occupied West Bank. Their bodies were later discovered in a field outside the city of Hebron. Before police were able to determine who was responsible, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu placed blame for the tragic deaths squarely on Hamas, Gaza’s elected political leadership—an accusation that may prove to be false.
On Friday, Chief Inspector Micky Rosenfeld, foreign press spokesman for the Israel Police, reportedly told BBC journalist Jon Donnisonhe that the men responsible for murders were not acting on orders of Hamas leadership. Instead, he said, they are part of a “lone cell.” Further, Inspector Rosenfeld told Donnison that if Hamas’ leadership had ordered the kidnapping, “they'd have known about it in advance.”

دوستان خبر حقیقت دارد یا خیر ؟
در صورت صحت خبر باید به صداقت داشتن اسرائیل در خبر رسانی آفرین گفت. هر کشور مسلمان دیگه ای بود با توجه به شرایط جنگی بین دو طرف یا چوب توی ماتحت پلیس میکرد حکومت! یا خبر رو سانسور میکردند. یا یک چیز دروغی تحویل میدادند.

Russell
07-27-2014, 04:09 PM
۸۰ هزار تا سرباز الان دارن جنگ تن به تن میکنند توی کوچه و خیابون‌های غزه ، جنگ چریکی هست یه sniper بالای یه پشت بوم می‌تونه شلیک کنه یکی‌ دیگه با RPG بزنه! از ۸۰ هزار تا در کّل ۴۰ تا کشته دادن اون‌قدر هم زیاد نیست در بحث‌های نظامی! به غیر از یک کارگر تایلندی که با یه خمپاره کنار مرز غزه کشته شد ، از ۲۳۰۰ راکت و خمپاره حماس هیچ کس کشته نشده ، حتی به ندرت هم کسی‌ زخمی شده چون در تمامی‌ خونه های اسرائیل پناهگاه بمب هست
خب اگر همینجوی حساب کنیم آره تلفات معمولی هست و این تعداد کشته بخاطر اشتباهات نیروهای خودی هم اتفاق میافته و معمول هست. ولی خب با توجه به تفاوت امکانات نسبت کشته‌هایِ حماس به اسرائیل هم باید این رو نشون بده. الان چند نفر از اعضای حماس، مخصوصا شاخه‌یِ نظامی اون کشته شدند؟
و اصلا هدف نابودی حماس هست الان یا فقط نابودی تونل‌ها و راه‌هایِ ارتباطی اون.
راستی مثل اینکه حماس با آتش بس و صلح برای عید فطر موافقت کرده؟ عملیات اسرائیل در کجای کارش هست؟ امکان داره اسرائیل موافقت کنه؟

Theodor Herzl
07-27-2014, 09:28 PM
ولی خب با توجه به تفاوت امکانات نسبت کشته‌هایِ حماس به اسرائیل هم باید این رو نشون بده. الان چند نفر از اعضای حماس، مخصوصا شاخه‌یِ نظامی اون کشته شدند؟اون جوری که من از تلویزیون اسرائیل شنیدم حدود ۲۴۰ نفر چریک عزالدین قسام کشته شدند ، حدود ۵۰۰ نفر پلیس حماس ، اعضای اداری و نیروهای سرکوبگرش ، ۳۰۰ نفر هم غیر نظامی که با توجه به تراکم جمعیت غزه و کوچک بودن اونجا ۱/۳ غیر نظامی کشتن زیاد بد نیستش‌ ، تازه خیلی‌ از اونها اگه هشدار‌های اسرائیل رو گوش میکردند و تخلیه میکردند کشته نمیشدند ، یک فیلمی هم دیروز توی فیسبوک دیدم که یک خبرنگار آلمانی‌ ضبط کرده بود که پلیس حماس مثل نیروی ضدّ شورش ایران مردمی که در حال فرار بودند رو میزد و برمیگردوند توی خونه هاشون!

צפו: אנשי חמאס מכים באכזריות תושבים שעוזבים את בתיהם בעקבות אזהרת צהל(וידאו) | קוקר - ראשונים לחדש - kooker (http://www.kooker.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%A1-%D7%9E%D7%9B%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9E%D7%A0/)

Theodor Herzl
07-27-2014, 09:30 PM
اصلا هدف نابودی حماس هست الان یا فقط نابودی تونل‌ها و راه‌هایِ ارتباطی اون.اسرائیل زیاد دلش نمیخواد حماس رو نابود کنه چون فتح و محمود عباس نمی‌تونن غزه رو اداره کنند ، حماس نابود بشه ، داعش جاش رو میگیره که به هیچی‌ پایبند نیست ، حماس باز یک شاخه دیپلماتیک داره! الان خواسته اسرائیل غیر نظامی کردن غزه از سلاح‌های سنگین هست مثل موشک ، راکت و اینها ، اسلحه برای اداره غزه مثل کرانه باختری میتونند داشته باشند فلسطینی ها

Theodor Herzl
07-28-2014, 04:13 PM
این چرندیات بی‌ بی‌ سی‌ رو ببینید! نوشته اسرائیل به بیمارستان اصلی‌ غزه و پارکی‌ که کودکان مشغول بازی در اون بودند حمله کرده! چرند محض! توی وبسایت انگلیسی‌ بی‌‌بی‌سی همچین خبری نیست ، هیچ جا دیگه نیست ! معلوم نیست کدوم جاکشی چنین چیزی رو منتشر میکنه

‮جهان‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮بیمارستان اصلی غزه هدف حمله اسرائیل قرار گرفت‬ (http://www.bbc.co.uk/persian/world/2014/07/140728_l26_gaza_hospital_israel.shtml)

Theodor Herzl
07-28-2014, 04:31 PM
یکی‌ از راکت‌هایی‌ که تازه امروز حماس شلیک کرده بوده به اون بیمارستان برخورد کرده

kourosh_bikhoda
07-28-2014, 06:10 PM
یکی‌ از راکت‌هایی‌ که تازه امروز حماس شلیک کرده بوده به اون بیمارستان برخورد کرده
هیچ بعید نیست اون 100 راکتی که در خود غزه فرود اومده هم با عامدانه بوده باشه!

Hezbollah_YaHasan
07-29-2014, 12:16 PM
دست به دعا برمی داریم و از خدای تبارک و تعالی می خواهیم این رژیم گرگ صفت کودک کش را از روی زمین محو کند و تمام صهیونیستها به ذلت بی افتند و زنان و کودکانشان برده مسلمین و مردانشان به هلاکت افتند. ظهور آقایمان امام مهدی نزدیک است. تا نابودی اسرائیل یک یا حسین (ع) باقیست.

Anarchy
08-06-2014, 11:00 AM
تونل های تروریستی حماس
(http://mfa.gov.il/MFAFA/PeaceProcess/LatestUpdates/Pages/20140722-Tunnels.aspx)

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/10.jpg

Hamas' priorities - tunnels vs. hospitals, schools

حماس یک شبکه گسترده و پردامنه از تونل هائی ساخته است که از نوار غزه تا قلمرو اسرائیل کشیده شده است. این تونل ها، برای عبور از مرز (از زیر زمین)، برای حمله، کشتار، و ربودن شهروندان اسرائیلی، مورد استفاده گروهی از تروریست ها، قرار می گیرند.

از شروع عملیات حفاظتی، نیروی دفاعی اسرائیل، بیست و سه تونل را کشف کرده است که راه خروجی بعضی از آنها، به داخل قلمرو اسرائیل، منتهی می گردد. باقی مانده تونل ها، برای سایر هدف های تروریستی، مورد استفاده قرار می گیرند.

تونل های ساخته شده برای توسل به حمله، در مناطق پنهانی، در داخل نوار غزه، و بیشترین آنها در زیر خانه ها و اماکن خصوصی، گلخانه ها، و یا ساختمان های عمومی، بنا شده اند. این تونل ها، تا حدود دو کیلومتر (نزدیک یک میل) در زیر زمین تا رسیدن به خاک اسرائیل، به پیش می روند.

در سال های اخیر، نوار غزه، مظهر رونق و رشد سریع در پروژه های ساختمانی بوده است. اما از آنجا که اکثر این پروژه ها، به صنعت تونل سازی و لوله کشی حماس، به منظور حمل قاچاق اسلحه، کالا و حتی قاچاق تروریست، به نوار غزه، و بیشتر آن از شبه جزیره سینا در مصر، اختصاص داشته است، چنین رونقی برای افراد معمولی، غیر ملموس و نامرئی، بوده است. اما، تونل های قاچاق، اکثرا توسط مصر، تعطیل و بسته شدند. اکنون، حماس و سایر سازمان های تروریستی در نوار غزه، فوت و فن شخصی و منابع خود را برای هدف های اهریمنی و شرارت: حملات تروریستی به قلمرو اسرائیل، بکار می برند.

تونل های ترور و وحشت، بسیار پیشرفته ترند. آنها، بس، طولانی تر، عمیق تر، و پیدا کردن و دست یافتن به آنها، بس، دشوارتر است. این تونل ها، به اغلب وسائل و ابزار پیشرفته الکتریکی و مخابراتی، مجهزند. ساختن تونل های وحشت و ترور، حدود یک سال و اندی، بطول می کشد، و نیازمند سرمایه گذاری های هنگفت، دانش فنی و مهندسی، نیروی انسانی و کالا، است (یک تونل، ممکن است به بالغ بر پانصد تن بتون (شن و ماسه)، نیاز داشته باشد).

تروریست های حماس، از طریق این تونل ها برای توسل به حملات مرگبار، و ربودن اسرائیلی ها، به داخل قلمرو اسرائیل نفوذ می کنند.

تروریست های حماس در طول عملیات حفاظتی چندین بار با هدف ربودن و به قتل رساندن، اسرائیلی ها، از طریق همین تونل ها به قلمرو اسرائیل نفوذ کرده اند. سلاح ها، دست بندهای پلاستیکی، و دارو های بیهوشی که پس از دستگیرشدن این عوامل نفوذی، بدست آمده است، نشانگر هدف های تروریستی آنها است:

1. اوایل صبحگاه هفدهم ژوئیه، سیزده تروریست حماس، از داخل تونلی به طول 1.5 کیلومتر (کمتر از نیم میل)، از «سوفا» ، یک مزرعه اشتراکی (روستای کشاورزی)، در نزدیکی مرز با نوار غزه، سر بر در آوردند. خوشبختانه، آنها پیش از آنکه بتوانند به آن روستا حمله ور شوند، توسط نیروی دفاعی اسرائیل، دیده شده، که در نتیجه بعضی از آنان، مجروح، و عده ای نیز موفق به فرار شدند. در آن رویداد، دو سرباز اسرائیلی به وسیله تروریست های بکلی مسلح حماس، به قتل رسیدند.

2. در نوزدهم ژوئیه، در تلاش دیگری برای آسیب رساندن به غیر نظامیان اسرائیلی، گروهی از تروریست های حماس، در 700 متری (765 یاردی)، مزرعه اشتراکی «عین هاشلوشا»، از زیر زمین از مرز اسرائیل گذشتند، ولی بار دیگر پیش از رساندن هر گونه گزندی، حمله آنها توسط نیروی دفاعی اسرائیل، خنثی گردید.

3. در بیستم ژوئیه، یک حمله گسترده از طریق تونل، در 170 متری (188 یاردی) در مزرعه اشتراکی «نتیو ها آسرا»، در داخل خاک اسرائیل، توسط سربازان نیروی دفاعی اسرائیل، بموقع کشف شد. ساکنین روستا، مجبور شدند تا زمانی که اعلام گردید که دیگر تروریستی در تونل، باقی نمانده است، در داخل خانه های خود باقی مانده، و درها و پنجره ها را بسته و قفل کنند.

4. در بیست و یکم ژوئیه، متجاوز از ده تروریست بکلی مسلح، از طریق یک تونل دیگری، به داخل قلمرو اسرائیل، رخنه کردند. آنها در نظر داشتند که به دو گروه تقسیم شوند: یکی، برای حمله به مزرعه اشتراکی «ارِز»، و دیگری برای حمله به مزرعه اشتراکی «نیر آم». تروریست ها، بمنظور فریب و گول زدن غیر نظامیان و نیروهای امنیتی، یونیفورم نیروی دفاعی اسرائیل را بر تن داشتند. ده تن از آن تروریست ها، بدست نیروی دفاعی اسرائیل کشته شدند. در طول این زد و خورد، چهار سرباز نیروی دفاعی اسرائیل نیز، به قتل رسیدند.

روز پیش از آغاز عملیات، و زمانی که یک تونل عظیم ترور، در نزدیکی مرز غزه، پیش از آنکه مورد استفاده قرار گیرد، کشف و منهدم گردید (هفتم ژوئیه)، فاجعه دیگری در شرف وقوع بود.

حماس، این روش را از اوایل سال 2006، آغاز کرد. این سازمان تروریستی، از تونل های زیر زمینی برای حمله مرزی به اسرائیل، به قتل رساندن دو سرباز نیروی دفاعی اسرائیل، و ربودن سرباز سوم، گیلعاد شالیط، که به مدت پنج سال در گروگان حماس بسر برد، استفاده کرد.

حماس همچنین، از این تونل ها برای دست زدن به حملات، از طریق تبدیل تونل به یک مین زمینی عظیم، استفاده کرده است. این روش، شامل نقب زدن تونلی است که تا زیر مناطق غیر نظامی، نظیر مزارع اشتراکی و یا روستاها، و یا پست و قرارگاه های نظامی، بدرازا کشیده می شود. مواد انفجاری در تونل ها بر روی هم انباشته شده و به موقع، منفجر می گردد. یک چنین تونلی، در نوامبر سال 2012، در نزدیکی مرز نوار غزه، منفجر گردید.

در اکتبر سال 2013، نیروی دفاعی اسرائیل گشوده شدن تونلی در مزرعه اشتراکی «عین هاشلوشا» را کشف کرد. آن تونل، که از طریق شهر «خان یونس» در غزه، به اسرائیل می رسید، حدود 1.7 کیلومتر (نزدیک یک میل)، طول، و 18 متر (59 فوت)، ارتفاع داشت، و به کابل برق و خطوط تلفن، مجهز بود. تکمیل یک چنین تونل و تجهیز آن با نیروی انسانی و ابزار و کالای مورد نیاز برای حماس، متجاوز از یک سال بطول انجامید.

حماس، با بر آورد موارد ترجیحی خود، بودجه هنگفتی را صرف بنای تونل و شبکه های زیر زمینی، بجای تهیه و تدارک نیازمندی های مردم نوار غزه کرد.

تونل های ساخته شده در غزه، چاله و گودال جاهلانه پول و اموال بوده است: یک محل و مکان دیو سیرتانه زیر زمینی، تنها و تنها برای هدف های تروریستی، و خالی کردن خزانه و بودجه از پیش تحلیل رفته مردم و ساکنین غزه، بوده است.

این تونل ها همچنین، نیازمند منابع ملموس و واقعی بسیار عظیم است. یک تونل به تنهائی، نیازمند مصرف پانصد تن شن و ماسه، و سیمان می باشد. اسرائیل، تخمین می زند که حماس، و دیگر سازمان های تروریستی در غزه، تا کنون ده ها تونل زیرمینی، بنا کرده اند.

با شن و ماسه ای که در این تونل ها بکار برده شده است، می شد، برای تعداد قابل ملاحظه ای از غیر نظامیان فلسطینی، پناهگاه های ضد بمب ساخت. حماس بجای آن، ترجیح می دهد که غیر نظامیان، در محل مسکونی خود و در مکان های محافظت نشده، باقی بمانند. روشن و واضح است که ارجحیت های حماس، کدامند: برای این سازمان تروریستی، کشتن و ربودن اسرائیلی ها بسیار بسیار مهمتر از حراست و حفاظت از غیرنظامیان خودی است.

kourosh_bikhoda
08-06-2014, 06:51 PM
کسرا پیداش نیست. لابد تور در منطقه کسرا هم دچار اختلال شده:e415:

kourosh_bikhoda
08-06-2014, 06:53 PM
اگر این آتش بس ادامه پیدا کنه دوباره یک سال دیگه حماس راست میکنه سمت اسرائیل. باید تکلیف این حماس یکسره بشه یه جوری. با آتش بس فقط حماس به اهدافش میرسه. رسانه های ج.ا هم از الان خیز برداشتند برای اعلام پیروزی "مقاومت".

Russell
08-06-2014, 07:04 PM
کسرا پیداش نیست. لابد تور در منطقه کسرا هم دچار اختلال شده
بگمانم رفته باشد اسرائیل کمک :D

اگر این آتش بس ادامه پیدا کنه دوباره یک سال دیگه حماس راست میکنه سمت اسرائیل. باید تکلیف این حماس یکسره بشه یه جوری. با آتش بس فقط حماس به اهدافش میرسه. رسانه های ج.ا هم از الان خیز برداشتند برای اعلام پیروزی "مقاومت".
این‌ها 6 سال زور زدند بروند کربلا دست آخر هم ظاهرا پیروز شدند، تازه امام حسین هم در کربلا پروز شده، اصلا این‌ها هیچگاه شکست نخورده‌اند حتی وقتی در همین جنگ اول جهانی خلافت منحوس اسلام بفنا رفت هم باز نصر من الله بوده !!

من نمیدانم چه قرار است بشود ولی بنظر من هم اسرائیل دوباره غزه را اشغال کند راحتتر باشد.

Theodor Herzl
08-07-2014, 07:45 AM
۱ ماه مرخصی گرفتم من اومدم اسرائیل ، اینجا ۱ هفته داخل پادگان بودم کار پشت جبهه volunteer بودم ، از ظرف شستن گرفته یا تمیز کردن تانک انجام دادم ، هیچ تلفن و لپ‌تاپ داخل پادگان کسی‌ اجازه نداره ببره. الان اومدم اروپا یه ۳-۴ روز اینجا کار دارم باز برمی‌گردم یه ۲ هفته دیگه کار volunteer انجام میدم.

Theodor Herzl
08-07-2014, 07:49 AM
اگر این آتش بس ادامه پیدا کنه دوباره یک سال دیگه حماس راست میکنه سمت اسرائیل. باید تکلیف این حماس یکسره بشه یه جوری. با آتش بس فقط حماس به اهدافش میرسه. رسانه های ج.ا هم از الان خیز برداشتند برای اعلام پیروزی "مقاومت".اسرائیل ۲ تا انتخاب داره اگه حماس رو براندازه ؛ یا اینکه خودش باید غزه رو کنترل کنه یا بده دست محمود عباس! الان اسرائیل تا یک اندازه ترور از غزه رو تحمل میکنه ولی‌ در عوضش به غرب میگه که ببینید اگه از کرانه غربی ما بکشیم بیرون اوضاع غزه اینجا تکرار می‌شه! یعنی‌ حماس خوب سر کار بمونه ، چون باعث جلوگیری از تشکیل کشور فلسطینی می‌شه!

Anarchy
08-07-2014, 08:16 AM
اسرائیل ۲ تا انتخاب داره اگه حماس رو براندازه ؛ یا اینکه خودش باید غزه رو کنترل کنه یا بده دست محمود عباس! الان اسرائیل تا یک اندازه ترور از غزه رو تحمل میکنه ولی‌ در عوضش به غرب میگه که ببینید اگه از کرانه غربی ما بکشیم بیرون اوضاع غزه اینجا تکرار می‌شه! یعنی‌ حماس خوب سر کار بمونه ، چون باعث جلوگیری از تشکیل کشور فلسطینی می‌شه!

فکر میکنی به معنای واقعی ، کسی تو دولت اسرائیل هست که دنبال تشکیل دولت فلسطینی و ختم این قائله 66 ساله باشه ؟

Anarchy
08-07-2014, 08:25 AM
اخبـــار امــروز اســرائیل
(http://www.persian.israel.org/MFAFA/TodayIsrael/News/2014/Pages/20140806-TodayIsraelNews.aspx)

1. آتش بس ادامه دارد
2. شهروندان اسرائیلی از نتایج نبرد 28 روزه راضی نیستند
3. دیدار مقامات و شهروندان اسرائیلی از خانواده های جانباختگان
4. توقف آتش؛ فرصتی برای آماده سازی طرفین برای استقرار و تمرکز قوا
5. گزارشگران خارجی: حماس از اماکن عمومی و حتی هتل ها برای راکت پرانی استفاده می کرد
6. مذاکرات آتش بس در مصر ادامه دارد
7. دفتر نخست وزیری اسرائیل، خبر "قطع مکالمه کری - نتانیاهو" را تکذیب کرد
8. شناسایی و بازداشت یکی از ربایندگان نوجوانان اسرائیلی
9. تداوم تحرکات کور تروریستی در داخل اسرائیل از سوی برخی ستیزه جویان

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/08/16.jpg

آتش بس ادامه دارد

در دومین روز از آتش بس میان اسرائیل و ستیزه جویان نوار غزه، اوضاع همچنان آرام است و تنها پیش از ظهر روز چهارشنبه صدای آژیر خطر که حمله قریب الوقوع راکتی را خبر می دهد، در آبادی های اسرائیلی بسیار نزدیک به غزه به صدا درآمد، که بعد از دقایقی معلوم شد که ناشی از نقص فنی بوده و راکتی از غزه شلیک نشده است.

به گزارش رادیو اسرائیل، ارتش و ستاد پشت جبهه اسرائیل از شامگاه سه شنبه اعلام کردند که نظر به برقراری آتش بس، مدارس تابستانی و سایر مراکز دیگر در نزدیکی مرز غزه می توانند کار خود را از سر بگیرند. اما در شهرهای "اشکلون" و "اشدود" امروز کودکستان ها و مراکز نگاهداری اطفال شیرخوار همچنان بسته بود.

گزارش ها می گوید که زندگی در دو سوی مرز غزه اندک اندک به حالت عادی باز گشته و مردم در اسرائیل دوباره به کارهای عادی خود می پردازند.

لازم به ذکر است؛ با وجود تداوم آتش بس، صدها هزار نفر از اسرائیلی هایی که در شهرک ها و آبادی های بسیار نزدیک به غزه زندگی می کنند، می گویند نمی توانند چندان نسبت به امنیت خود مطمئن باشند.

بسیاری از خانواده های اسرائیلی پس از چهار هفته جنگ و تحمل هزاران راکت به محل زندگی خود باز می گردند، اما هنوز گروه چشمگیر دیگری از خانواده های اسرائیلی می گویند حتی اگر راکت اندازی ها قطع شده باشد، نظر به خطر جدیدی که از ناحیه تونل های تروریستی وحشت آفرین احساس می کنند، به آسانی حاضر به بازگشت به محل زندگی پیشین خود نیستند.

همزمان در طرف فلسطینی، بسیاری از مردم غیرنظامی که از بیم کشته شدن در نبردهای اخیر از خانه های خود رفته بودند، به محل زندگی خویش باز می گردند. آنها از گستردگی ویرانی های به بار آمده در بسیاری از محل های جنگی، شدیدا شگفت زده شده اند. ویرانی ها در محله هایی مانند "الشجاعیه"، "بیت حانون"، "جبالیا" و "الرفح" شدید و گسترده است. این محله ها شاهد درگیری های مسلحانه شدیدی میان تروریست ها و سربازان ارتش اسرائیل و نیز شاهد بمباران های وسیعی بوده است.

رییس صلیب سرخ جهانی که امروز از غزه دیدار کرد، گفت در تمامی عمر خویش، چنین ویرانی های گسترده ناشی از یک جنگ را به چشم ندیده بود.

منبع: رادیو اسرائیل

شهروندان اسرائیلی از نتایج نبرد 28 روزه راضی نیستند

با برقراری آتش بس میان اسرائیل و غزه، نتایج تازه ترین نظر سنجی های به عمل آمده در میان افکار عمومی اسرائیل نشان می دهد که اکثریت چشم گیری از مردم، از عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و موشه یعلون وزیر دفاع راضی هستند اما چندان از نتایج جنگ چهار هفته ای در غزه احساس رضایت نمی کنند.

به گزارش رادیو اسرائیل، براساس دو نظرسنجی به عمل آمده از سوی روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" و شبکه دوم تلویزیون اسرائیل، حدود 65 درصد از مردم اسرائیل از نحوه رهبری جنگ و تصمیمات گرفته شده از سوی نخست وزیر و وزیر دفاع احساس اطمینان کرده و آندو را رهبرانی لایق می دانند. اما زمانی که از آنها پرسیده شد نسبت به نتیجه به دست آمده چه احساسی دارند؟ 44 درصد گفته اند نتایج را در این مرحله چندان "پیروزی اسرائیل" نمی دانند در حالی که 42 درصد هم معتقدند که اسرائیل "پیروز شده" و دستآوردهای نظامی خوبی داشته است.

دیدار مقامات و شهروندان اسرائیلی از خانواده های جانباختگان

در چهارمین هفته از بحران جدید منطقه، عیادت شخصیت های اسرائیلی و مردم عادی از خانواده های نظامیان کشته شده در عملیات جنگی چهار هفته اخیر همچنان ادامه دارد.

به گزارش رادیو اسرائیل، شیمعون پرس رییس جمهوری پیشین اسرائیل یکی از این شخصیت هاست که امروز از خانواده اورون شائول سربازی که در روز اول از مرحله عملیات زمینی ارتش در غزه کشته شد ولی جسد او ناپدید گردید و احتمالا از سوی تروریست ها ربوده شد، دیدار کرد.

آقای پرس به خانواده این سرباز فقید گفت در این نبردها نسلی از رزمندگان شجاع کشور که آماده هرگونه قهرمانی بودند، خود را نشان دادند و همه دستآوردها نتیجه رشادت متهورانه آنان است.

توقف آتش؛ فرصتی برای آماده سازی طرفین برای استقرار و تمرکز قوا

در پی تداوم آتش بس، نیروهای ارتش اسرائیل یک روز پس از آغاز این آتش بس و خروج از غزه، روز چهارشنبه نیز به کار تمرکز و استقرار قوای خویش، در مرز غزه و اسرائیل مشغول بودند.

به گزارش رادیو اسرائیل، نیروهای پیاده نظام، زرهی و آتشباری، با وجود خروج از غزه، قوای خود را در مرز اسرائیل، در چند قدمی غزه تقویت کرده اند و همچنان در حال آماده باش خواهند بود تا با هر رویداد تروریستی احتمالی مقابله کنند یا اگر تونل های جدیدی را در مرز غزه و اسرائیل کشف کردند، آن ها را منهدم کنند.

ارتش دیروز اعلام کرد 32 تونل تروریستی را که برخی از آنها وحشت آفرین و در ابعاد هولناکی بود، در 18 روز از مرحله عملیات زمینی منهدم کرد.

همچنین این گزارش می گوید ارتشبد بنی گانتس، رییس ستاد کل ارتش اسرائیل گفت: «در دوره جدید، تنها به استراتژی به بازسازی توان باز دارنده خود اکتفا نمی کنیم، بلکه هوشیارتر بوده و هر احتمالی را برررسی می کنیم». ارتشبد گانتس همچنین گفت: «اسرائیل تدابیر لازم را برای گسترش کمک انسانی به غزه نیز مد نظر دارد».

گزارشگران خارجی: حماس از اماکن عمومی و حتی هتل ها برای راکت پرانی استفاده می کرد

رسانه های جهانی که نمایندگان آنها در جریان جنگ غزه از مناطق درگیری گزارش های متعددی پخش کردند، اکنون که بحران به پایان خود رسیده است، گزارش می دهند که شاهد حملات راکتی بسیاری از درون ساختمان های دولتی، بیمارستان ها، مدارس، مساجد و حتی از کنار هتل های محل اقامت گزارشگران خارجی بوده اند.

به گزارش رادیو اسرائیل، آقای "نیک شیفرین" خبرنگار شبکه انگلیسی "الجزیره" گزارش داده است تروریست های حماس از کنار هتل محل اقامت او در غزه، دهها راکت به سوی اسرائیل شلیک کردند و اسرائیل آن ساختمان را که منبع راکت اندازی بود، بمباران کرد.

هنگامی که گزارشگران شبکه های تلویزیونی فنلاندی و "فرانس 24" از بیمارستان های غزه گزارش دادند، به ناگهان از همان بیمارستان به سوی اسرائیل راکت شلیک شد که موجب وحشت این خبرنگاران خارجی هم گردید.

گزارشگر شبکه تلویزیونی جهانی "بی.بی.سی" امروز در غزه گزارش داد که شاهد بوده است که حماس در میان مراکز جمعیتی غزه راکت اندازی های خود را مستقر کرده بود.

مذاکرات آتش بس در مصر ادامه دارد

در ادامه آتش بس میان اسرائیل و سیتزه جویان مستقر در غزه، مذاکرات میان طرفین در مصر جریان دارد.

به گزارش رادیو اسرائیل، از سوی اسرائیل، دو مقام ارشد؛ ژنرال ذخیره عاموس گیلعاد رییس بخش سیاسی – امنیتی در وزارت دفاع اسرائیل و حقوقدان ارشد دفتر نخست وزیری آقای اسحاق مولخو در مذاکرات قاهره مشارکت دارند.

هیات اسرائیلی تاکید کرده است که حماس با ناکامی در مذاکرات قاهره شرکت کرده زیرا ناچار شده که از همه پیش شرط های قبلی خود عدول کند.

رسانه های آمریکایی و اسرائیلی امروز اعلام کردند از سوی دولت ایالت متحده نیز هیاتی در مذاکرات قاهره، با هدف مبدل کردن آتش بس موقت به آتش بسی پایدار مشارکت می کند.

این در حالی است که طرح سیاسی آقای جان کری، وزیر خارجه آمریکا، برای آتش بس، از سوی اسرائیل و فلسطینی ها رد شد و او موفقیت زیادی در این راه بدست نیآورد.

جان کری خود دیشب در یک مصاحبه تاکید کرد که حماس بانی و باعث بحران نظامی اخیر بود و مسئولیت ویرانی ها و کشته های این جنگ بر دوش سازمان تروریستی حماس است. وی تاکید کرد که ایالات متحده همچنان از حقانیت اسرائیل قاطعانه دفاع می کند زیرا با هزاران حمله راکتی و تونل های مرگ آفرین روبرو شده است. وی در مصاحبه با "بی.بی.سی" گفت: «هیچ کشوری نمی توانست بگذارد که مردمش زیر تهدید راکتی زندگی کنند». آقای کری گفت و گوهای آتش بس را "فرصتی برای از سرگیری مذاکرات، جهت صلح میان اسرائیل و فلسطینی ها، از طریق تقویت تشکیلات خودگردانی (فلسطینی) نامید".

دفتر نخست وزیری اسرائیل، خبر "قطع مکالمه کری - نتانیاهو" را تکذیب کرد

در حالی که برخی از رسانه های اسرائیلی، از جمله وبسایت "وای.نت" و شبکه دوم تلویزیون اسرائیل دیروز گفته بودند که تازه ترین گفت و گوی تلفنی آقای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با جان کری، وزیر خارجه آمریکا برای گفت و گو درباره بحران غزه، به طرز ناگهانی قطع شد و دیگر مکالمه ای بین آن دو صورت نگرفت، یک مقام ارشد دفتر نخست وزیری اسرائیل در مصاحبه با وبسایت اسرائیلی "والا" این خبر را نادرست نامید و آن را رد کرد.

به گزارش رادیو اسرائیل، این مقام ارشد اسرائیلی گفت آن مکالمه ی روز یکشنبه، از اساس قرار بود تنها یک گفت و گوی بسیار کوتاه باشد، و آقای نتانیاهو سه شنبه شب بار دیگر با آقای کری گفت و گوی تلفنی داشته است.

بر اساس این گزارش، روزنامه "نیویورک تایمز"، روز گذشته نوشته بود مناسبات اسرائیل و آمریکا که در زمان نخست وزیری آقای نتانیاهو و ریاست جمهوری باراک اوباما با تنش های زیادی روبرو بوده است، بر سر عملکرد جان کری در قبال بحران غزه تیره تر شده است، به گونه ای که آقای دانیل کرتسر، یکی از سفیران پیشین اسرائیل در آمریکا، دوره کنونی مناسبات اورشلیم – واشنگتن را "بدترین" توصیف کرده است.

آقای نتانیاهو شنبه شب در گفت و گوی تلفنی با سفیر آمریکا در تل آویو به او گفت به روسایش بگوید که بروی حرف نخست وزیر اسرائیل در مورد ماهیت تروریستی حماس "اما و اگر" نیآورند.

شناسایی و بازداشت یکی از ربایندگان نوجوانان اسرائیلی

"شباک"، سازمان امنیت اسرائیل اعلام کرد یکی از سه تروریست عامل ربودن سه نوجوان یهودی و کشتن آنها را دستگیر کرده است.

به گزارش رادیو اسرائیل،؛ وی «حسام القواسمه» نام داد که پیش از فرار از کرانه باختری به سوی اردن، دستگیر شد.

او در خانه یکی از بستگانش در محله «عنبطا» در نزدیکی اورشلیم دستگیر گردید.

در همین حال، «حسام القواسمه» نقش فرعی تری در مقایسه با دو تروریست اصلی در ماجرای ربودن سه نوجوان یهودی و کشتن آنها داشته است.

این دو تروریست که هنوز دستگیر نشده اند؛ «عمر ابوعایشه» و «مروان القواسمه» هستند، که تلاش های گسترده نیروهای امنیتی اسرائیل برای یافتن آنها ادامه دارد.

گفتنی است، ماجرای ربودن و کشتن سه نوجوان یهودی به دست این تروریست های عضو حماس، سرآغاز رخدادهای دیگری شد که به جنگ چهار هفته ای در غزه انجامید.

تداوم تحرکات کور تروریستی در داخل اسرائیل از سوی برخی ستیزه جویان

ارتش اسرائیل روز چهارشنبه اعلام کرد نیروهای نظامی که در یک پست بازرسی در نزدیکی شهر عرب نشین "بقاع غربی" به کار عادی خود مشغول بودند، از سوی یک جوان 21 ساله عرب مورد حمله قرار گرفتند که در صدد برآمد اسلحه یکی از سربازان را برباید.

به گزارش رادیو اسرائیل، ارتش اعلام کرد این حادثه زمانی رخ داد که مانع از ورود چند عرب بدون مجوز اقامت قانونی به خاک اسرائیل شدند و یکی از آنها در صدد دزدیدن اسلحه سربازی از میان این جمع برآمد.

از دو روز پیش حوادث تروریستی از سوی فلسطینی های کرانه باختری علیه نیروهای اسرائیلی و نیز علیه مردم عادی اسرائیل شدت گرفته است.

گفتنی است؛ روز دوشنبه ابتدا راننده تروریست یک بیل مکانیکی عظیم در مرکز اورشلیم بیل خود را به میان عابران و سپس به یک اتوبوس کوبید و اندکی بعد، یک تروریست موتور سوار در نزدیکی دانشگاه عبری اورشلیم به سوی یک سرباز در یک ایستگاه اتوبوس اسلحه کشید و او را از ناحیه شکم شدیدا زخمی کرد.

روز سه شنبه نیز یک تروریست درصدد حمله به یک مرکز خرید در شهرک "معله ادومیم" در نزدیکی اورشلیم برآمد که چون ناکام شد، گریخت و با تاکسی به یک دهکده عربی همجوار فرار کرد.

سازمان امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نیروهایش احتمالا این تروریست را دستگیر کردند. گفتنی است، فوزی برهوم، سخنگوی حماس، چند روز پیش از فلسطینی های کرانه باختری خواسته بود با خودروهای خود بروی مردم اسرائیلی در خیابان ها بروند و "ده تا ده تا از صهیونیست ها را بکشند" تا انتقام غزه را بگیرند.

بر اساس این گزارش، پلیس اسرائیل تاکید دارد که حوادث تروریستی خطرناکی نیز برای شهر تل آویو برنامه ریزی شده است. پلیس از مردم در مرکز کشور خواسته است به شدت محتاط و هوشیار باشند.

سازمان امنیت و پلیس اسرائیل هشدار داده اند، حال تروریست های فلسطینی در شرق اورشلیم و کرانه باختری می خواهند با حوادث تروریستی مانند سال های دور، مردم اسرائیل را دوباره در کوچه و خیابان ها و رستوران ها به قتل برسانند.