Dariush (04-08-2014)
معلوم است که چرند بافته اید! تروریسم و تروریست تعریف دارد و از روی باد شکم که نمیشود هر کسی را تروریست کرد!
یک کلمه به اشتباه خودت اعتراف کنی خیلی راحت تری تا اینکه هی بخوای خود رو به در و دیوار بکوبی آرش جان!
شما یک تعریفی ار تروریست و تروریسم ارایه دادید! بعد از اون طرف یک عملکرد کاملن متضاد رو برای جیش العدل در نظر گرفتید. یعنی چی گفتید :
1 - جیش العدل یک گروه تروریستیست و تروریست هم یعنی :
2 - جیش العدل به خاطر فشار افکار عمومی حاضر به آزادی سربازان شده!
3 - سوال : چرا جیش العدل در قبال افکار عمومی تسلیم شده؟ جواب : چون مدافع سنی ها و بلوچهاست!!!!
مورد 3 با 1 تناقض داره، چرا که هیچ کجای دنیا و طبق هیچ منطقی کسانی که کارشون دفاع از خودشون هستش و نه ایجاد رعب و حشت رو تروریست خطاب نمیکنند.
حق دفاع از خود هم برای همه محفوظه.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (04-08-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (04-08-2014),undead_knight (04-08-2014),کافر_مقدس (04-08-2014)
1 - ایران از نظر من یک کشور تروریستی نیست! انقدر حرف مفت و دروغ به هم نبافید! جمهوری اسلامی از نظر من یک حکومت دیکتاتوریست نه تروریستی. از روی باد شکم هر کسی را نمیشود تروریست کرد (این 2 بار).
2 - فشار افکاری عمومی جهان در رابطه با آزادی فرج سرکوهی کوچکترین ربطی به ماهیت دیکتاتوری بودن جمهوری اسلامی ندارد و البته همان افکار عمومی هم دخل چندانی به آزادی وی ندارند! این همه در موارد دیگر فشارهای بسیار بیشتر بوده جمهوری اسلامی به تخمش هم نبوده.
همینجا قیاس جیش العدل با جمهوری اسلامی از طرف شما خودش یک قیاس مع الفارق است.
داریوش جان با توسل به دروغ و این مدل دست و پا زدنها خودتان بیشتر فرو میروید!
آنقدر حس پاسخگویی به هر قمیتی سرتاسر وجودتان را فراگرفته که اصلن متوجه نیستید چه دارید میگویید!!! خونسرد باشید جانم![]()
دکتر ساسی
ویرایش از سوی Dariush : 04-08-2014 در ساعت 02:15 PM
And laugh
Nevermore (04-08-2014),Russell (04-08-2014),undead_knight (04-09-2014),کافر_مقدس (04-08-2014)
و شما از این گفته من به این نتجه رسیدی که مردم ایران دو دسته هستند که یا مبارزه میکنند یا نمیکنند و ... :))
من تنها چیزی که یادمه یکی دیگر از دوستان از روی دانسته های نصفه نیمه اش که همگی مشخصن توسط جمهوری اسلامی تزریق شده اند از رضا شاه دیوی ساخته بود که ایران را به گند کشیده!!!!! در منطق و خرد و استدلال را هم تخته کرده بود.
من هرگز مدعی پی کارم رفتن نشدم! پس باز دروغ بافتید به هم!
پیشتر هم بارها گفته هم مادامی که پاسخ مرا بدهید پاسخ دریافت میکنید.
نق زدن ندارد که!!!
در نقل قولی که گرفتید چیزی بر خلاف آنچه همینجا هم گفته نیاورده شده. من گفتم اینها همگی هزینه های باقی ماندن جمهوری اسلامی هستند هنوز هم میگویم. بالاتر هم گفتم بعد از این هم میگم. در همین پست هم گفتم :
از نظر من ماهیت جیش العدل تروریستیست و بحثی در این باره ندارم. من تنها به استدلالها و دلایل چپندرقیچی دوستان گیر میدهم.
یک گروه تروریستی افکار عمومی به تخمش هم نیست و پیشتر هم گفته ام چرا. دوستان یک استدلالی کرده اند که در دفاع ازش وا مانده اند.
پس این را عمه من گفته :
ما گفتیم اگر همین سربازها اعضای جیش العدل را لب مرز میدیدن چه میکردند :
پیشتر هم در مورد اعدام اعضای به اسارت گرفته شده جندالله توسط جمهوری اسلامی سخن گفته بودیم که در جواب آنها خط بالا را تحویل دادید.
مسئولیت حرفهای خودتان را که دیگر باید قبول کنید!
به قول خودت خوبه که همه چیز اینجا ثبت میشود!!!!
پس طبق این تعریف شما حکومتهای آمریکا ، اسرائیل ، چین ، روسیه و ... همگی تروریستی هستند
شما هنوز فرق ترور رو با تروریسم نمیدونی داریوش جان!
ترور - WiKi
ترور یا قتل سیاسی، نوعی آدم کشی است که عمدتاً با اهداف سیاسی یا عقیدتی انجام میگیرد. فرد کشته شده دارای مقام یا شهرت یا علایق سیاسی است و یا به دلیل اهانت به یک مرام عقیدتی مانند یک مذهب مورد سو قصد قرار میگیرد [۱]. ترور که در زبان فارسی بیشتر به قتل سیاسی توسط اسلحه گفته میشود، با تروریسم تفاوتهای بنیادین و مهمی دارد.آشکارترین تمایز ترور و تروریسم این است که هدف یک قاتل سیاسی یک شخصیت معین است و اسلحه برای از میان بردن او استفاده میشود، اما هدف یک اقدام تروریستی جمعی است.پس برای سرگرمی هم که شده قبل از اینکه از این حرفها بزنید یک تحقیق کوچولو موچولو بکنید که این طوری خودزنی نکنید.راپوپورت برای تمایز قتل سیاسی از عمل تروریستی روش بدیعی را ارائه میدهد که در آن به جای نفس اقدام به معنای اقدام توجه میشود. او تروریسم را یک فرایند و قتل سیاسی را یک رویداد میداند؛ «قاتل سیاسی انسانی را نابود میکند که -به عقیده او- یک نظام را به فساد کشاندهاست، اما تروریست نظامی را نابود میکند که پیشتر هر کسی را که در خود جای میداده به فساد کشاندهاست. قتل سیاسی یک حادثه، یک کار گذرا و یک رویداد است ولی تروریسم یک فرایند و یک روش زندگی است»
دکتر ساسی
ای بابا! اینها را عمه جانم گفته؟:
آری این چیزها به یادِ دوستان نمیماند ولی خب این حافظهی کثیفِ من بعضی چیزهایی که نباید یادش بماند، میماند، مثلِ اینکه آن حلقه زدنِ اشک در چشمانتان برای ایرانپدر آریامهر رضاشاهِ کبیر، کلا پیش از پا گرفتنِ بحثِ ما و شما در موردِ رضاخان بود!
این را هم میدانستم که شما تا دو هزار سالِ دیگر هم پاسختان را بدهند باز پاسخ خواهید داد! عقل و منطق و این چیزها که مهم نیست، کل کل و کم نیاوردن خیلی مهم تر است
اینها هزینهی جمهوری اسلامیست، کسی در این مورد سخنی ندارد (از روزِ نخست هم من در این مورد چیزی نگفتم) و جمهوری اسلامی هم هزینههای بسیاری برای مردم ایجاد کرده اما در نادرستی عمل گروهی چون جیشالعدل شکی نیست و این دو موضوع دو چیزِ کاملا متفاوت و نامربوط هستند. این شما بودید که میگفتید مهم نیست که مردمی که رفتهاند دنبال موسوی و کروبی توسط جیشالعدل کشته شوند یا اینکه همینکه جمهوری اسلامی هست هیچ اهمیتی ندارد که فردا گروهی چون جیشالعدل وسطِ بازار بمب بگذارد و هزار نفر را بکشد، جانشان به تخمِ ماست!
عجب! شما اصلا از قتلِ کور چیزی می دانید؟ میدانید بمبگذاری در آراژنتین در چه رستهای از ترورها میگنجد؟ حمایت از تروریستها چطور؟ در ضمن حضرتِ جرج بوش در موردِ ایران یک چیزهایی گفته بودند، نکند حرفهای شما با ایشان Consistent نباشد؟
حالا برای اینکه بحث عوض نشود بگویید که به نظر شما آیا جمهوری اسلامی حکومتیست که برای رضای خدا و دلسوزی فرج سرکوهی را آزاد کرده باشد؟
And laugh
Russell (04-08-2014),undead_knight (04-09-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)