sonixax (08-17-2013)
عقل مرد به چشمش نیست ! همین مرد ایرانی وقتی میاد اروپا دیگه به زن ایرانی نگاه هم نمیکنه ! مرض زنان ایرانی رو به عقل و چشم مردان ربط ندید .
دختر ایرانی که اینجاست یه من تاپاله و لوازم آرایش میماله به خودش وقتی میره بیرون همه یه طوری نگاهش میکنند انگار که همین الان داره از Whore House بر میگرده خونه !
وقتی ما میبینیم مرد ایرانی در اروپا دیگه اون رفتار داخل ایرانش رو نداره و برای دخترایی که یه من آرایش میکنند تره هم خرد نمیکنه ولی زنه کماکان داره همون طوری کیلویی میماله به خودش خیلی نباید به مغزمون فشار بیاریم که بفهمیم کرم از خود درخته و ربطی به مرد نداره .
دختران ایرانی مریض و عقده ای هستند ، ربطی هم به جامعه ی مردسالارِ زنخوار ندارد . خود جامعه زنان ایرانی این طوری مریض هستش و این بیماری رو به بقیه زنها منتقل میکنه . مرد هم به ناچار و قتی در اون محیطه توجهش به اونی که بیشتر میماله جلب میشه (چون طرز فکر غالب اینه که اونهایی که بیشتر میمالند راحت تر میدند ! و این طرز فکر رو خود دخترها جا انداختند و نه مردها) . در همون ایرانش دختری که بیشتر آرایش میکنه رو بیشتر براش بوق میزنند و میگند طرف بذاره !!!!
ولی وقتی شرایط عوض میشه همون مرد ایرانی که دنبال دخترهای آنچنانی بود اینجا دیگه دنبالشون نمیره چرا ؟!
ولی دختره کماکان یه من آرایش میکنه ! چرا ؟!
پس مشکل از مردها نیست جانم . از خود دختران و زنان ایرانیه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Nevermore (08-17-2013)
من که هیچوقت در سخنانم انقدر ناجوانمردانه به مردان حمله نکردم ولی ظاهرا شما ساختار اجتماعی را هم مقصر نمیدانید بلکه خود زنان رو مقصر میدونید! اینجوریش رو دیگه ندیده بودم که قربانی رو اینطوری محکوم کنن! زنان ایرانی چه ویژگی متمایز ژنتیکی دارند که مریض و عقده ای به دنیا میان؟
sonixax (08-17-2013)
یادم نمیاد جایی از ژن سخنی گفته باشم !
به فرض که ساختار اجتماعی باعث این وضع باشه ساختار اجتماعی رو مردان درست نکردند که بگیم مقصر مردان هستند !
در این مورد به خصوص مشکل از خود زنان هستش و ربطی به مردان نداره چرا که همان مردان وقتی از دنیایی که درش هستند خارج میشند رفتار متفاوتی از خود بروز میدند ولی زنان همچنان همون روش قبلی رو ادامه میدند .
به طور مشخص کسی که با روشهای مصنوعی مثل آرایش و بوتاکس و عمل جراحی و پودر فلان و کراتین و کوفت و ... سعی میکنه چیزی که واقعن هست رو بپوشونه یک موجود دروغگو هستش و سعی در فریب طرف مقابل داره و زنان ایرانی برای فریب دادن از هیچ کوششی دریغ نمیکنند .
متاسفانه این مرض کم کم داره به مردان ایرانی هم منتقل میشه . فعلن از عمل دماغ و بدنسازی با دارو و نه ورزش شروع شده . اسپاگتی میداند به کجا ختم میشود .
ولی به طور کلی زن ایرانی در این زمینه مریض هستش و این مرضیست که خودش باعث و بانیشه . اگر من میدیدم زن ایرانی که از ایران بیرون آمده اینجا دست از آرایش کیلویی و رفتار حال به هم زن ایرانش دست برمیداشت میگفتم خوب شرایط جامعه اون طوریه . ولی وقتی میبینم طرف 10 ساله اینجاست و هنوز همون رفتار رو داره در صورتی که برای اون رفتار اینجا تره هم خرد نمیکنند دیگه نمیتونم بگم به خاطر شرایط جامعه هستش چرا که درست در نقطه مقابلش دارم میبینم مردان ایرانی که بعد از مدتی که اینجا هستند دیگه بازوی گنده و دماغ عمل کرده و موی سیخ سیخی و هفت رنگ و ... براشون ارزش نیست و دنبالش نیستند .
جالبه که دختران ایرانی که مادر ایرانی دارند حتا اگر اینجا هم به دنیا آمده باشند همین طوری میشند مگر اینکه مادرشون چنان رفتاری از خودش بروز نده و مثل بقیه زنهای جامعه ای که درش هست زندگی کنه .
به راستی مایه شرمساریه که یک خانمی رو در حالی که حتا یک کلمه هم حرف نزده در خیابان ببینی و بعد ببینی همه میگن طرف ایرانیه !!!! نشد من یک بار ببینم اینجا اشتباه میکنند و یک ترک یا عرب یا یهودی یا ایتالیایی یا ارمنی یا سایر نژادهایی که از نظر ظاهری خیلی به ما شباهت دارند رو با ایرانی عوضی بگیرند در صورتی که اونها رو زیاد با هم عوضی میگیرند . حتا اگر طرف بلوند و چشم آبی هم باشه اگر ایرانی باشه از صد کیلومتری داد میزنه !!!!!
دکتر ساسی
این دیدگاه که میگوید ما ایرانی هستیم پس مشکل داریم رو من هرگز قبول نمیکنم. توی دانشگاه هم یک بار سر کلاس بحث شد دیدم خیلی ها میگن ما ایرانی هستیم و متفاوتیم و بی جنبه ایم و فلان و فلان و فلان. من فقط یک چیز گفتم بقیه جوابی ندادند. گفتم کره ای ها همگی از یک نژاد هستند چرا کره جنوبی انقدر پیشرفته هست و کره شمالی انقدر عقب مانده؟ اگر هوش و ذکاوت دارند پس چرا کره شمالی وضعش خرابه اگر کودن و احمق هستند پس چرا کره جنوبی انقدر پیشرفته هست.
اگر زنان ایرانی مریض و عقده ای هستند چرا مردان نیستند؟ به نظر من که هردوشون به نوعی مریض و عقده ای هستند. به هر حال وقتی نیازهای طرف (چه مرد چه زن) برطرف نمیشه عقده شکل میگیره و این هم دو طرفه هست. همانقدر که آرایش های سنگین زنان مایه تعجب هست رفتارهای مردان هم در مقابل زنان مایه تعجب هست. این رو دیگه باید اینجا باشی و از نزدیک ببینی.
sonixax (08-17-2013),undead_knight (08-18-2013)
در جوابتون باید بگم که کره ای ها همشون از یک نژاد و فرهنگ و دین نیستند ! اینکه همشون چشم بادامی هستند دلیل نمیشه که همشون از یک نژاد باشند . در چین هم هستند قومهایی که نژادشون با کره ای ها یکی هست .
در ضمن من پیشتر هم گفتم یادم نمیاد حرفی از ژن زده باشم !!!! ما و آلمانی ها هم پایه ژنتیکی مشترک داریم و خیلی هامون هم ژن غیر آریایی نداریم . ژن که نشد دلیل !!!
در مورد پیشرفت کره جنوبی باید خدمتتون عارض بشم که کره جنوبی 40 سال پیش از افغانستان هم عقب مانده تر بود این آمریکا بود که دستش رو گرفت و بلندش کرد کما اینکه از نظر فرهنگی (به طور کلی) هنوز هم عقب مانده هستش .
کره شمالی ها هم از نظر فرهنگی فرقی با جنوبی ها ندارند فقط سیاستمدارانشون با آمریکا و غرب حال نمیکنند در نتیجه تحریمهای غرب باعث شده فقیر و بدبخت باشند (چیزی که در انتظار ما هم هست فقط ما چون نفت داریم شاید یک مقداری دیر تر) .
همچنین محض اطلاعتون باید بگم کره جنوبی هیچ چیزی از خودش نداره ! تمام صنایعش از بیخ آمریکایی و وابسته به آمریکاست .
هنوز که هنوزه در همون کره جنوبی مساله ازدواج و طلاق یک تابوی عجیب و غریبه و احترام به شوهر واجب و اگر نکنی ترد میشی و از این مدل مزخرفات .
اینکه بقیه دوستان شما در دانشگاه!!!! پاسخی نداشتند دلیل نمیشه که پرسش شما بی پاسخ باشه . شما یک جایی یک پرسشی رو مطرح کردید که کسی جوابش رو بلد نبوده .
اگر گوجه فرنگی قرمز است لیکن چرا خیار سبز است !!!!!!!!
در زبان فارسی شیر و شیر و شیر هر سه یک جور نوشته میشوند ولی هر کدام معانی مختلفی دارند .
اینکه زنان ایرانی مریضی روانی در زمینه افراط در آرایش و عمل و ... دارند دلیل نمیشه که مردان ایرانی هم مشکلات خاص خودشون رو نداشته باشند . ما داریم در این مورد بحث میکنیم نه اینکه حالا مردان ایرانی مرض فلان رو دارند پس ایرادی نداره که زنان هم فلان مرض رو دارند .
ربطی به نیاز نداره ، وقتی نیاز برطرف نمیشه هنجار شکنی و قانون شکنی ایجاد میشه نه عقده . عقده به هر حال یک جایی تمام میشود . به طور مثال شما اگر عقده ی انگشت کردن به کون ملت داشته باشید یک جایی ببرنتون و بگن هر چه قدر که میخوای به کون ملت انگشت کن بعد از مدتی از انجامش خسته میشید و براتون عادی میشه و دیگه عقده انگشت کردن به کون کسی ندارید . عجب مثالی زدم :))))
ببخشید من از مریخ نیامدم ! اینجا هم به دنیا نیامدم . از همون خراب شده آمدم اتفاقن زمانش هم خیلی نیست که بخوام بگم جو ایران رو یادم رفته و اون موقع اوایل انقلاب بود و از این حرفها !!!
هر چه قدر هم که رفتار هر دو طرف عجیب باشه به محض اینکه یکی از طرفین با تغییر محیط رفتارش عوض میشه و دیگری نه تمام معادله ای که شما ازش حرف میزنید به هم میخوره .
دکتر ساسی
اینکه کره جنوبی چرا پیشرفت کرد و کره شمالی عقب ماند به هر حال ربطی به نژاد نداشت. آلمانی ها هم فلان هزار سال پیش با ما از یک ژن بودند بعد از اینکه محیط زندگیشون عوض شد تغییر کردند. ما هم به عنوان چهار راه تاریخ یک بار عربا درمون گذاشتن یک بار مغول ها! پس کلا از نظر ژنتیکی فرقمون بسیار هست. به هر حال حرف من این بود که ایرانی بودن به معنای عجیب الخلقه بودن نیست که بیایم بگیم مردای ایرانی ذاتا بی جنبه هستن و زن های ایرانی ذاتا عقده ای!
شما نتوانستید نشان دهید که زنان ذاتا مریض و عقده ای هستند.
شما بگونه ای سخن میگویید که میخواید به هر قیمتی تهش به یک نتیجه خاص برسید: زنان مریض و عقده ای هستند و مردان سالم و بی عقده.
وقتی نتونی هنجار شکنی و قانون شکنی بکنی عقده شکل میگیره.
شما اگر تو این خراب شده هر دو طرف رو بخوبی رفتارهاشون رو دیده باشی متوجه میشی که 2 طرف مشکل دارند. عمده دخترها خودشون رو آرایش میکنند نه بخاطر اینکه عقده ای هستند بلکه میخوان دیده بشن و انتخاب بشن. بله عده ای هم هستند که بخاطر عقده ای بودن آرایش های سنگین میکنند ولی در اکثریت نیستند. پس عمده دختر ها مریض و عقده ای نیستند. در طرف مقابل بسیاری از پسر ها تو خیابون با موتور و ماشین یا پای پیاده چرخ میزنن و به دختر ها انواع و اقسام متلک ها رو میاندازند و میروند. خب راه صحیح برقراری رابطه اینه؟ آیا غیر از این است که عقده ای بودن باعث بروز این رفتارها شده؟
شما میگویید با تغییر محیط رفتار مردها عوض میشه ولی رفتار زن ها عوض نمیشه. خب مردها با تغییر محیط میفهمند که این رفتار یعنی ایجاد مزاحمت اگر نفهمن قانون بهشون میفهمونه. وقتی راه های صحیح برقراری رابطه را میفهمند دیگر نیازی به آن رفتارهای مسخره نیست. اما آیا زن ها در اروپا و آمریکا آرایش نمیکنند؟ آرایش میکنند اما نه آرایش غلیظ چون معمولا اینجور آرایش ها رو زنهای اون کاره انجام میدهند. اون زنهایی که شما میگویید یک من آرایش میکنند محیطشون هم عوض بشه باز هم تغییری در رفتارشون دیده نمیشه چون میخواهند به زور خودشون رو خوشگل نشان بدهند خب این عقده هست. اما زدن برچسب عقده ای بر روی تمامی زنانی که آرایش میکنند کاریست اشتباه که شما آن را انجام میدهید.
sonixax (08-18-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)