البته باز هم جعل و دروغ تحویل ما دادی،من جایی سخنان سمکینگ را تنها فاشیستی خوانده بودم البته به این دلیل ساده که سخن فاشیستی زده بود.
سمکینگ برخلاف آنچه در ظاهرش بنظر میرسد 100 برابر امثال تو صداقت فکری دارد و آنچه میگوید یا تنها ترول است و چیزی پشتش نیست یا حقیقتا از روی ندانستن است.در مورد تو یهودستیزی جدیست و مانند موارد حاد یهودستیزی چیزی فراتر از من اهالی فلان جا خوشم نمیاید و در واقع نوعی اختلال روانیست.
تو علاوه بر بیسواد مفرت تعاریف واژگان را هم نمیدانی و اینکه خیال میکنی من به تو انگ زدهام و آنچه باورداری و میگویی چیزی جز نژادپرستیست خودش بسی مایه سرگرمی ماست !!
و البته سمکینگ اینقدر جرات دارد که یک یوزر بیشتر نداشته باشد![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Shlomo Shumbulowitz (06-27-2013)
باز که الکی خندیدی !!
یکبار دیگر برای من تعریف نژادپرستی را بنویس بگو که نژادپرستی و یهودستیز نیستی تا برویم سراغ گولد !!
برای اینکه مقدار جراتت همبستگی شدید با حافظهات دارد، یک راهنمایی میکنم !!
درش "Pink" دارد.صورتی هم رنگ محبوبت است بگمانم،سِت میشود برایت :))
حالا کارتیست یا افتاد؟!!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (06-27-2013)
Laughter - WiKi
Laughing is an involuntary reaction to certain external or internal stimuli. Laughter can arise from such activities as being tickled, or from humorous stories or thoughts
آهان! گیرت انداختم جیگر.میدونستم هر کی تو این سایت نفس بکشه مدیرا میپانش. امروز به تاپیکهای قدیمی سر زدم حتما به این خاطره نازنین؟
!DIG HERE
Russell (06-27-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)