من نیز با ویویان و ایران بانوی گرامی هم نگرم.کمی با ترول های دفترچه با نرمی بیشتری برخورد کنید جای دوری نمیرود! گاهی هم محیط خشک دفترچه به چنین فضایی نیاز دارد.
من نیز با ویویان و ایران بانوی گرامی هم نگرم.کمی با ترول های دفترچه با نرمی بیشتری برخورد کنید جای دوری نمیرود! گاهی هم محیط خشک دفترچه به چنین فضایی نیاز دارد.
امروز که نوبت جوانی من است
می نوشم از آن که کامرانی من است
عیبم نکنيد گرچه تلخ است خوش است
تلخ است از آن که زندگانی من است
Russell (06-25-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-26-2013),sonixax (06-25-2013)
ترولینگ در نظر من آنچنان مشکلی ندارد ولی این دو نفر مخصوصا کاربر بالا بیش از آنکه ترول باشند یهودستیزانی هستند که ترول ابزارشان است (استدلالی ندارند و کسی هم حالت عادی تحویلشان نمیگیرد مجبورند این دلقک بازیها را دربیاورند بلکه کسی تحویلشان بگیرد) و خیلی ساده من معتقدم ترلورانس دفترچه دربرابر چنین افرادی باید صفر باشد.
یک نکته دیگر که دوستان دقت باید بکنند اینست که من هم اینجا کاربر هستم و اینکه چقدر شدید مثلا با آندد خودمان بحث میکنم دلیل بر این نیست که میخواهم او اینجا نباشد یا این برخورد مدیریتیست و...
برای نمونه یکی از ترولهایِ قدیمی اینجا سمکینگ است که هیچگاه اینچنین تخلفات جدی قانونی نداشته و من هم با اینکه شاید چندان میانهای با خود او نداشته باشم ،هیچ مشکلی هم با حظور او ندارم و حتی از حظور او استقبال و دفاع میکنم (چندیست خودش پیدایش نیست و دلمان هم برایش تنگ شده).
اتفاقا سمکینگ هم از این سخنان درباره نازیسم و اینها گاهی میزد و مقایسه او با این دو نفر مقایسه خوبیست برای درک تفاوت اینها.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (06-25-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-26-2013),sonixax (06-25-2013)
البته باز هم جعل و دروغ تحویل ما دادی،من جایی سخنان سمکینگ را تنها فاشیستی خوانده بودم البته به این دلیل ساده که سخن فاشیستی زده بود.
سمکینگ برخلاف آنچه در ظاهرش بنظر میرسد 100 برابر امثال تو صداقت فکری دارد و آنچه میگوید یا تنها ترول است و چیزی پشتش نیست یا حقیقتا از روی ندانستن است.در مورد تو یهودستیزی جدیست و مانند موارد حاد یهودستیزی چیزی فراتر از من اهالی فلان جا خوشم نمیاید و در واقع نوعی اختلال روانیست.
تو علاوه بر بیسواد مفرت تعاریف واژگان را هم نمیدانی و اینکه خیال میکنی من به تو انگ زدهام و آنچه باورداری و میگویی چیزی جز نژادپرستیست خودش بسی مایه سرگرمی ماست !!
و البته سمکینگ اینقدر جرات دارد که یک یوزر بیشتر نداشته باشد![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Shlomo Shumbulowitz (06-27-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)