با تشکر از همه عزیزان، اولا باید بگم که من شیلا نیستم. هر چند که هر از گاهی یه PM میده و قربون صدقم میره اما فهمیدن جملاتش خیلی سخته. گویا اینگونه تایپ میکنه:

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
هم حمله شخصی هست

هم اشارات نژادپرستانه و نازیستی
تقصیر منه که جانی جونت اونطور عکس انداخته؟

جنای کسری توضیح دادند که حتی نام کاربری ایشان یهودستیزانه و برای تحقیر یهودیان اشکنازی‌ست.
اشکنازی همون نازیه اما اشک ریختنش خوبه

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی viviyan نمایش پست ها
شیلا که یکسری حتی برای احترام به یهودیها نام کاربری اش رو هم خودش به نیوتن تغییر داد
تمیدانم منظورتان چه بود اما اگر فکر میکنید که نیوتن یهودی بوده این نشان به آن نشان نژادپرست بودن یهودیا که هر کسی که خوب باشه زورکی یهودیش میکنن. در این مورد هم حتما چون اسم کوچیکش آیزاک بوده یهودیه دیگه هان؟

هیتلر چون نژاد خود را نژادی برتر میدانسته نژادپرست محسوب میشود.
البته این سخن شما هم درباره نژادپرستی هم بسیار جالب است.بگمانم هیتلر هم چون یهودی‌ها و باقی غیر آریایی‌ها را کم هوشتر میدانسته و بخاطر نبود فضیلت از آنها نفرت داشته پس نژادپرست نیست !!
این‌ها در جاهای دیگر مسائل بدیهی هستند ولی مساله یهودستیزی و نژادپرستی در ایران این است که آنقدر شدید و همه گیر است اکنون از شما میشنویم کسی بگوید بخاطر اینکه تمام یهودی‌ها را قاتل و شارلاتان میداند از آنها نفرت دارد دیگر یهودستیز نیست !!

مطمئنا مشکل هیتلر با یهودیا به این سادگی نبوده. شاید همه آلمان رو همه جانبه به اسارت گرفته بودن مثل ایالات متخده در زمان حال؟ شاید وقتی بیش از صد بار از کشورهای متفاوت و دور بیرون انداخته شدن مشکل از مردم متعصب و نژاد پرست اون کشورها بوده نه یهودیان مظلوم و معصوم؟ شاید هیتلر به بنیان گذاران تئوری نژاد برتر حسودی میکرده؟ اما نه ممکن نیست من نمیتونم به یهودیا بگم چرا یا ایست چون روشنفکریم میره زیر سوال
شاید یه روز برای دوستان روشنفکر یه تاپیک باز کنم...

شما تحمل مخالف را ندارید و به بدترین شکل ممکن رفتار میکنید،
بطرز کودکانه‌ای مدعی شده‌اید که اینجا از نظر آزادی بیان فرقی برای ما کوچکترین اهمیتی ندارد،هر چه دوست دارید را شما میتوانید ادعا کنید
همچنین من تو را آدم حساب نمیکنم چجور توهینی‌ست دقیقا؟
سخنان و توقعات شما شدیدا مضحک هستند و نشان از اینکه کوچکترین ایده‌ای ندارید که چه میگویید.
من گفتم که کوچکترین اهمیتی برایم ندارد درباره‌‌ام چه فکر میکنید یا چون اینجا یهودستیزی را ممنوع است و این باعث جریحه‌دار شدن احساسات شما شده من را قرار است به چه متهم کنید،بنابراین این متلکها و تهدید‌هایِ کودکانه به روی من یکی کارساز نیست متاسفانه.

راسل جان دست به فاشیست و جیم الفش خوبه. اما سوال اینجاست که آیا اگه به قدرت برسه توفیری با اونا داره؟ بحثی تو روانشناسی هست که هر کس به دیدن ویژگی بد خودش تو دیگران حساس تره.

ج.ا ساقط شود که میرویم قرار حظوری میگذاریم و بسلامتی اینجا مینوشیم و کافه دومگو را در تهران براه میاندازیم.
ای Asteroid ها ببیارید! و ای Gamma ray burster ها تهران را هدف بگیرید!