اشتباه نکنید ! دنیا نگفت جمهوری اسلامی ! گفت سرکوب جمهوری اسلامی و موافقانش - که از نظر اینها موافقین در اکثریت هستند .
در کنار اون سرکوبها منفعل بودن بازار و قشر مذهبی رو هم دیدند . منفعل بودن بقیه جامعه ایران در قبال این سرکوب که در اکثریت مطلق بودند رو هم دیدند .
و باز به همون نتیجه قبلی رسیدند : اکثریت جامعه ایرانی این سیستم را میخواهد با این حال شمار زیادی هم مخالف دارد .
خوب برای در نظر گرفتن این منافع نباید واکنش جهان رو هم در نظر گرفت ؟
من به شخصه با هر عملی که باعث مشروعیت بخشیدن به سیستم بشه مخالفم .
اگر این بار مردم در انتخابات مشارکت کنند (من از جو ایرانِ امروز بیخبرم) به نظر من دیگه هرگز مثل دفعه قبلی شلوغ نمیشه و این همونه چیزیه که جمهوری اسلامی دنبالشه .
خوب وقتی سوپاپ اطمینان باعث گسستگی پایه های سیستم میشه سیستم رو میاره به سرکوب و اینکه منفجر بشه یا نشه به پتانسیل جامعه بستگی داره . جمهوری اسلامی رو اگر روند فشارش رو یک بررسی کنید هرگز به یکباره فشار رو روی جامعه نذاشته بلکه کم کم این کار رو میکنه . نتیجه اینکه هر بار مردم به بدبختی قبلی رضایت میدند . فرض کنیم که در دور بعدی خاتمی بشود رئیس جمهور و در همان دوران هزینه زندگی 3 برابر شود ! آن موقع است که مردم از دوران مموتی به نیکی یاد میکنند ! تازه به نظر من مموتی رو ازش یک قهرمان هم میسازند چونکه تو روی خامنه ای دراومده ! چیزی که خاتمی هرگز جراتشو نداشت . (البته به نظر من همینها هم بخشی از فیلمنامه است)
دقیقن درسته راسل جان ، ما در حقیقت چیزی به نام اپوزوسیون نداریم - یک سری شیره ای ی روانی ی مُنگُل شده اند اوپوزوسیون . امیدوارم هر چه زودتر بتوانی از آن جهنم خلاص شوی بیایی به این جهنم خودت از نزدیک ببینی و کلی شاد شوی - شاید هم غمگین . من که هر بار میبینمشون میخندم .
اصلاح طلبان هم که همون طوری که خودت گفتی وجودشون به وجود جمهوری اسلامی بسته است ! وقتی جمهوری اسلامی نباشد اینها هم نیستند .
به نظر من هم این سیستم اصلاح پذیر نیست . سیستمی که مشروعیتش رو از آسمان میگیره و نه از مردم قابل اصلاح توسط مردم نیست . کافیه که جمهوری اسلامی به تکنولوژی ساخت بمب اتمی دسترسی پیدا کنه و سه چهار تایی بسازه . من قول میدم همین بساط سیرکهای انتخاباتی هم تعطیل میشه ، چون اون موقع نیازی نداره به دنیا چیزی رو ثابت کنه .
نمیدونم ، شاید من اشتباه کنم ، شاید من ک.ش بگم .
ولی من بر این باورم که اگر قرار باشه خاتمی رو بیارند چه مردم شرکت کنند چه نکنند خاتمی رو میارند اگر قرار باشه نیارند هم در هر صورت نمیارند .

پاسخ با گفتآورد