وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جویندهآنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
sonixax (11-21-2010)
و این باور شماست ، نه همگان - حتا تمام مسیحیان این موضوع را باور ندارند .
و این دنیای مادی را طبق ادعا و تعریف ، همان خدای غیر مادی آفریده ! معنی : خداوند میتواند بر دنیای مادی تاثیر مستقیم بگذارد .
نتیجه : بلند کردن یک سنگ (در هر اندازه ای) برای خداوند غیر ممکن نیست و نیازی به واسطه ندارد .
البته از سخن شما یک نتیجه دیگر هم میتوان گرفت : عیسی خود خداست => عیسی قادر مطلق نیست => خدا قادر مطلق نیست .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بیجا کردهاند.
آفرینش عملی مادّی نبوده است. بلند کردن یک سنگ عملی مادّی است.
بیربط است.
عیسی، از لحاظِ مادّی، طبیعتاً قادر مطلق نبود.
امّا، او تنها این نبود؛ بلکه، در شخصیتش، تجسم کلام خالق خداست.
وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جویندهآنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
sonixax (11-21-2010)
kourosh_bikhoda (11-21-2010),Russell (11-21-2010),sonixax (11-21-2010)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
sonixax (11-21-2010)
Anarchy (11-22-2010)
بله اگر بخواد میتونه.آیا خداوند میتواند سنگی خلق کند که خود نتواند آن را بلند کند ؟
یعنی اگر بخواد میتونه سنگی خلق کنه که خودش نتونه بلند کنه، ولی در عین حال قادر مطلق هم باشه. یعنی میتونه عملا تضاد منطقی بوجود بیاره. چون خداوند از منطق هم برتره.
شاید بعدش بگید خب میتونه همین کار رو بکنه بدون اینکه تضاد منطقی بوجود بیاد؟ من بازم میگم بله میتونه. ولی لزوما فهمش در گنجایش توان و ظرفیت ما نیست.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)