Anarchy (11-12-2010)
اگر میدانستم دقیق چه کسانی هستند که اینجا نبودم ! ولی ظاهر آن چیزی که میبینیم نیست . همان طور که در دوران خاتمی نبود و عمرن کسی فکر نمیکرد خاتمی تمام حرکاتش را به دستور مستقیم سعید حجاریان انجام میداد و شاید هنوز هم خیلی ها این را ندانند . هدف از ترور سعید حجاریان هم فلج کردن دولت خاتمی بود که موفق هم بود تا حدودی .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (11-12-2010),kourosh_bikhoda (11-13-2010)
خیر ، شواهد و مدارک نشان نمیدهد که حکومت از درون دچار مشکل است ، به عکس نشان میدهد از درون خیلی هم منسجم است ولی مشکل خارجی دارد .
شما چگونه از اینکه من گفتم عوامل پشت صحنه جمهوری اسلامی را نمیشناسم ، نتیجه گیری کردید که فرض من مبنی بر منسجم بودن حکومت و فریب مردم به دست حکومت اشتباه است ؟!؟!
و شما هنوز به پرسش من پاسخ ندادید ، اینکه کروبی و موسوی مردم را آرام کردند و به نفع حکومت عمل کردند و باعث شدند همه چیز به فراموشی سپرده شود ناشی از حماقتشان است یا همکاریشان با جمهوری اسلامی ؟
اگر هیچ کدام چرا اینگونه عمل کردند ؟
نمیشود که هم با مردم باشند ، هم احمق نباشند و هم به نفع حکومت و به ضرر مردم عمل کنند و البته و صد البته دروغ هم بگویند !
---------- ارسال جدید اضافه شده در 10:11 PM ---------- ارسال قبلی در 10:09 PM ----------
تا حدودی ، ولی دقیقن این رو نمیگفتم - بلکه گفتم برنامه خود اصلاح طلبان بوده و حجاریان از داستان بیخبر نبوده .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-12-2010)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (11-13-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)