مملکت داری خطر کردن داره ، اگر نداشت که همه چیز میرفت روی هوا .
اونهایی هم که زندان هستند چه کسانی هستند ؟ همه مردم بدبخ4 با 4 تا سرشناس که کله گنده سیاسی نیستند .
رهبری کاریزماتیک منظورم بود .
دوست عزیز همون طور که گفتم هدف تخلیه احساسی مردم بوده و به خوبی هم انجام شد ، خودتون ببینید باد مردم خوابید . شما باید نتیجه رو ببینید نتیجه چی بوده ؟ به نفع کی بوده ؟
بنده همچین حرفی نزدم ، ولی موسوی و کروبی از اولش هم میدونستند که قرار نیست انتخاب بشند . تقلب هم شده و باید میشد - همون طور که قبلن گفتم یکی از سیاست های بنیادین جمهوری اسلامی بعد از بنی صدر اینه که بگه هر رئیس جمهور ما به قدری لایق و مردمیه که دو بار انتخاب شده (رجایی هم که ترور شد) ، از طرفی خامنه ای کلی هم نون به احمدی نژاد قرض داده بود .
من قبل از انتخابات گفتم این دوره هم احمدی نژاده چه همه به اون رای بدند چه یک نفر هم بهش رای نده، توی آرشیو گفتگو اگر برگرده برید ببینید هست و برای همین یکی از مخالفین شرکت در انتخابات بودم چون میدونستم مردم رو دارند در گیر یک بازی دیگه میکنند . تمام هدف فریب مردم برای کشاندنشون به پای صندوق های رای بود تا برای دنیا نمایش بدن که خوب البته موفق هم نشدند ولی موسوی و کروبی ناخواسته وارد جریانی شدند که ضد حکومت بود و از طرفی بهترین مهره ها برای حکومت محسوب میشند که بتونند مردمی که در این شرایط از حکومت حرف شنوی ندارند رو کنترل کنند و انصافن هم خیلی خوب دارند عمل میکنند و اوضاع رو تونستند به واسطه ی همین دو نفر کنترل کنند و آروم نگه دارند .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:40 pm ---------- ارسال قبلی در 08:32 pm ----------
خیر اینطوری نیست ، فقط کافیه مردم رام این افراد نشند ، توی پست های قبلی توضیح دادم .
خامنه ای ، سپاه ، مموتی ، موسوی و ... همه مهره هستند و بس - تصمیم گیرنده نهایی نیستند .
تیشه به ریشه خودشون زدند و فقط با این بازی ها دنبال خریدن زمان بیشتر هستند که موفق هم شدند .
این هم یک انتظار بیجاست ، آمریکا و اروپا دلشون به حال ما نمیسوزه و فقط منافع خودشون براشون مهمه . مردم هم تا زمانی که خیلی راحت درگیر این بازی ها میشند تکلیفشون همینه . و گرنه همون طور که بارها پرسیدم در جریان تمام این بگیر و ببند ها مردم به کدوم یک از خواسته هاشون رسیدند ؟ به جز کشته دادن و زندان و کهریزک و سرکوب و دست آخر هم رام شدن به دست موسوی و کروبی چی به دست آوردند ؟
حکومت چی به دست آورد ؟ یک بار بریاتان شماردم ، این رو هم بهش اضافه کنید :
به مردم هیچ مدله باج نداد ، حتا یک قدم هم عقب نشینی نکرد .
این برای حکومت یک برد بزرگ هست ، درسته که در برنامه ریزی دچار اشکال شد ولی خیلی خوب و سریع اوضاع رو به دست گرفت و کنترل کرد .
شما برای من توضیح بدید چه طوریه که موسوی و کروبی دارند ول ول میچرخند ؟ این که حکومت از شورش مردم و ... میترسه بهانست ، فوقش یک هفته باز شلوغ میشه هزار نفر دیگه رو میبنده به رگبار مردم هم وقتی میبینند چیزی دستشون رو نمیگیره و فقط کشته دادند جمع میکنند میرند خونه هاشون ، درست مثل قبل .
عملکرد موسوی و کروبی طوری بوده که خیلی خوب همه اوضاع رو آروم کردند و به نفع حکومت . یا این دو خیلی احمق هستند ! یا طرف حکومت .