چگونه یک شخص را از اسلام دور کنیم؟
در این تاپیک میخواهم در این مورد بحث کنیم که چگونه میشود با یک مسلمان در مورد مضرات اسلام بحث کرد و او را تشویق به خرد گرایی کرد. لطفا از تجربههای خودتون در این زمینه و اینکه چه راههایی میشناسید اینجا بنویسید.
به نظر من باید اول دید درجه اسلام طرف مقابل چقدر است. یک نو مسلمان اسمی هست ، یعنی از اینهایی که همه کار میکنند ولی تا اسم محمد و علی میآید اسلام دونشان درد میگیرد ، اینها به نظر من بیاد به حال خودشان رها کرد ، تا وقتی که نخواهند اسلام بر من حکومت کند مشکلی ندارند ، ولی اگر میخواهید آنها را آگاه کنید باید بیشتر از درب تاریخ و فرهنگ ایران وارد بشید.
گروه دوم افرادی هستند که خود را عرفانی میدانند و از مسلمانان اهل خشونت و غیره دوری میکنند ، اینها را باید با بی خدایی شعرا ایرانی مثل خیام و غیره آشنا کرد.
گروه دیگر کسانی هستند که مسلمان معتقد هستند ، ولی بی آزار هستند ، با اینها باید از درب بحث و گفتگو در مورد تاریخ ننگین اسلام و مباحث اسلامی وارد عمل شد.
گروه دیگر اسلام گرای مسلح مثل حزبالله و القاعده هست که ارتشهای عزیز اسرائیل و آمریکا زحمت آنها را خواهند کشید.:16:
نشانه های افرادِ مستعد به دور شدن از اسلام
چرا برخی از مسلمانان تنها بخاطر ناآگاهی مسلمان مانده اند و اگر یک نوشته روشنگرانه و انتقادی درباره اسلام بخوانند، سریعا دچار شک شدید شده و ایمانشان فرو میریزد. ولی از سوی دیگر بیشینه مسلمانان دهها نوشته و کتاب روشنگرانه هم که بخوانند، باز هیچ تردیدی به خود راه نمیدهند و همان که بوده اند می مانند؟
این دو گروه چه ویژگیهایی دارند، که نتایج بالا از آنها حاصل شده؟ چگونه میتوان حدس زد که یک نفر متعلق به کدام گروه است و امکان مفید بودن بحث با او را بصورت درصدی تخمین زد؟ این ویژگیها تا چه حدی ژنتیکی هستند؟
(شاید بهتر می بود که یک تاپیک جدید باز کنم، اگر مدیر تالار صلاح میداند این پست را به یک تاپیک جدید منتقل کند.)