PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشته‌یِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی

برگ ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45

mosafer
05-05-2014, 04:51 AM
من متوجه نشدم، یعنی شما ورود ممنوع میرفتید از روبرو هم که ماشین میآمده خلاف میآمده؟ خیابان کلا ممنوع بوده؟!!

...
خواهران و بردارن گرامی اینجا قرار است نکات فنی رانندگی گفته شود، یک کار کنید همین چهارتا پست فنی خوب هم که اکثرا کوروش بیخدا گذاشته هم گم و گور شود لای این بحث‌ها !!
برادر گرامی الان خود شما هم باعث ایجاد همین بحثها شدید :)

4036
رنگ آبی و قرمز جهت تابلوهای راهنمایی و رانندگی هست
رنگ سیاه مسیریست که من همیشه طی میکنم تا به مقصد مورد نظرم برسم
رنگ سبز خلافیست که من کردم :)
رنگ بنفشن هم راننده ی خاطی مقابل من بود(البته دقیقا سر چهار راه )
بهترین شیوه ی توضیح دادن همین بود :)

undead_knight
05-05-2014, 11:59 AM
کسی ایجا نسبت به تله پاتی نظر خاصی داره؟
فقط خواهشا کلیشه ای ازش انتقاد نکنید!
مثل این هست که بگی کلیشه از فال گیری،از احضار روح، از جادوگری انتقاد نکنید:))

Nevermore
05-05-2014, 05:26 PM
آقا من چند روز پیش یک تجربه ی جالب و تلخ داشتم.به جشن تولد یکی از دوستان رفته بودیم،مهمانان همگی از قشر تحصیلکرده و پولدار بودند،پس از نوشیدن مشروب و ساعت ها رقص دور هم نشسته بودیم و هرکسی یک مزخرفی می گفت،بحث "جن" و این حرفها شد در کمال ناباوری دیدم همه از تجربیاتشان درباره ی جن و اینها می گویند و طبق معمول هم دختران خوشگل و خنگ سردمداران بحث بودند،به قدری آن جو به نفع آنها بود و همگی هم باورمند بودند که من در حدود 1 ساعت هیچ سخنی نگفتم و تنها به این بسنده کردم که بنیادی در آمریکا برای اثبات چنین موضوعاتی 1 میلیون دلار جایزه می دهد،تنها همین سخن کافی بود که یک مشت جیغ جیغو به سرم بریزند و کاری کردند که براستی من خفه خون گرفته بودم.:e413:نظر شما چیست؟چرا در ایران عده ای پیدا می شوند که در زندگی اشان به سرتاپای اسلام پی پی می کنند اما به چنین جاهایی که می رسد لنگ می زنند و می گویند جن هست و در قرآن هم نوشته شده.:e403:

Theodor Herzl
05-05-2014, 05:28 PM
آقا من چند روز پیش یک تجربه ی جالب و تلخ داشتم.به جشن تولد یکی از دوستان رفته بودیم،مهمانان همگی از قشر تحصیلکرده و پولدار بودند،پس از نوشیدن مشروب و ساعت ها رقص دور هم نشسته بودیم و هرکسی یک مزخرفی می گفت،بحث "جن" و این حرفها شد در کمال ناباوری دیدم همه از تجربیاتشان درباره ی جن و اینها می گویند و طبق معمول هم دختران خوشگل و خنگ سردمداران بحث بودند،به قدری آن جو به نفع آنها بود و همگی هم باورمند بودند که من در حدود 1 ساعت هیچ سخنی نگفتم و تنها به این بسنده کردم که بنیادی در آمریکا برای اثبات چنین موضوعاتی 1 میلیون دلار جایزه می دهد،تنها همین سخن کافی بود که یک مشت جیغ جیغو به سرم بریزند و کاری کردند که براستی من خفه خون گرفته بودم.:e413:نظر شما چیست؟چرا در ایران عده ای پیدا می شوند که در زندگی اشان به سرتاپای اسلام پی پی می کنند اما به چنین جاهایی که می رسد لنگ می زنند و می گویند جن هست و در قرآن هم نوشته شده.:e403:
آخ آخ چقدر از این دختر‌های ایرانی‌ اینجوری من در آمریکا به خصوص دیدم ، طرف فقط با خواجه حافظ شیرازی نخوابیده است ، آن وقت میگویی بالای چشم محمد ابرو هست غیرتی‌ میشود!

Russell
05-05-2014, 05:50 PM
آقا من چند روز پیش یک تجربه ی جالب و تلخ داشتم.به جشن تولد یکی از دوستان رفته بودیم،مهمانان همگی از قشر تحصیلکرده و پولدار بودند،پس از نوشیدن مشروب و ساعت ها رقص دور هم نشسته بودیم و هرکسی یک مزخرفی می گفت،بحث "جن" و این حرفها شد در کمال ناباوری دیدم همه از تجربیاتشان درباره ی جن و اینها می گویند و طبق معمول هم دختران خوشگل و خنگ سردمداران بحث بودند،به قدری آن جو به نفع آنها بود و همگی هم باورمند بودند که من در حدود 1 ساعت هیچ سخنی نگفتم و تنها به این بسنده کردم که بنیادی در آمریکا برای اثبات چنین موضوعاتی 1 میلیون دلار جایزه می دهد،تنها همین سخن کافی بود که یک مشت جیغ جیغو به سرم بریزند و کاری کردند که براستی من خفه خون گرفته بودم.نظر شما چیست؟چرا در ایران عده ای پیدا می شوند که در زندگی اشان به سرتاپای اسلام پی پی می کنند اما به چنین جاهایی که می رسد لنگ می زنند و می گویند جن هست و در قرآن هم نوشته شده.

بنظر در این مواقع تنها راه استفاده از روشهای استکباری و صهیونیستی و برخورد غیرمستقیم هست !!
آقا این تکنولوژی هم تقریبا همه جا اثرات منفی‌اش بیشتر از مثبت‌اش شده. این خزعبلات کم بود الان هی از این مستندهای چرت و پرت کانال History و این‌ها ترجمه می‌کنند تازه چیزهای جدید هم دارند یاد می‌گیرند. امروز manoto رو دیدم یه مستند درباره‌یِ ufology و رایش سوم و چهارم نشون میداد (البته خیلی وقت پیش یک همچین چیزی دیده بودم)، ربط دادن خدایان باستانی هندی و فرازمینی‌ها و جن و آلمان نازی و... هر چی قابل تصور بود. شاهکارش هم این بود که کاشغ بعمل اومد بمب اتمی ساخته شده در پروژه منهتن هم تکنولوژیش فضایی بوده :e412:

خلاصه اینکه انتشار چنین چرندیاتی از طریق ماهواره و اینترنت باعث بوجود آمدن نسل جدیدی از کس و شعر و خرافات در ایران شده.

یه نفر
05-05-2014, 06:09 PM
میدونم موج حملاتی مسخره کردن و لودگی و .. به من خواهد شد. ولی من به جن یه جورایی اعتقاد دارم. احساس میکنم موجودات دیگری در بُـعد دیگری روی کره زمین زندگی میکنند. ما توانایی دیدن اونها رو نداریم. یادتون میاد یه خط کش هایی داشتیم که 2تا تصویر در یک نقطه رو کشیده بود. اگر از سمت چپ بهش نگاه میکردیم یه تصویر بود و از سمت راست یه تصویر دیگه.. من در این مورد هم چنین اعتقادی دارم. بعد فضا زمان و یک بعد نامجهول دیگه که میتونه خیلی چیزا درون اون بعد پنهان باشه
: بعد چهارم (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A8%D8%B9%D8%AF+%DA%86%D9%87%D8% A7%D8%B1%D9%85&SSOReturnPage=Check&Rand=0)

یه نفر
05-05-2014, 06:11 PM
اینم چندتا فایل شاید براتون جالب باشه. چرت و پرت هم زیاد میگه البته

سخنان دکتر فریدون صحافی در باره ی بعدهای کائنات
Download quran__and__sciene2.mp3 (http://drsahafi.persiangig.com/Mp3/quran__and__sciene2.mp3)
سخنان دکتر فریدون صحافی در باره ی فیزیک و خدا
Physics and God.mp3 - File Shared from Box (http://www.box.net/shared/m445tyoofx)
تفسیر سوره ی کهف
Ashabe Kahf.mp3 - File Shared from Box (http://www.box.net/shared/yz5vm6xgrc)
بقیه ی فایل ها که به موضوعات دیگری ربط دارند هم توی این وب هستند
خــــدا دیــــن عــــلــــم (http://mmosadegh.blogspot.com/)

100%

Russell
05-05-2014, 06:36 PM
میدونم موج حملاتی مسخره کردن و لودگی و .. به من خواهد شد. ولی من به جن یه جورایی اعتقاد دارم. احساس میکنم موجودات دیگری در بُـعد دیگری روی کره زمین زندگی میکنند. ما توانایی دیدن اونها رو نداریم. یادتون میاد یه خط کش هایی داشتیم که 2تا تصویر در یک نقطه رو کشیده بود. اگر از سمت چپ بهش نگاه میکردیم یه تصویر بود و از سمت راست یه تصویر دیگه.. من در این مورد هم چنین اعتقادی دارم. بعد فضا زمان و یک بعد نامجهول دیگه که میتونه خیلی چیزا درون اون بعد پنهان باشه
: بعد چهارم

بمیرم برای این همه مظلومیت !!
راستی من در پست بالایی یادم رفته بود که به ربط دادن همه‌یِ اون‌ها به بعد‌هایِ مکان-زمان اشاره کنم که شما یادآوری کردی !!
من می‌گویم به همین مناسب یک تالاری برای بحث درباره‌یِ جن بزن، چندتا استدلال از همین سایت‌ها هم دربیار و برای بحث قرار بده در اینجا (http://www.daftarche.com/%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82-10/%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AC%D9%86-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%9F-%E2%80%8F-1515/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-3.html).

Anarchy
05-05-2014, 06:47 PM
: بعد چهارم (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A8%D8%B9%D8%AF+%DA%86%D9%87%D8% A7%D8%B1%D9%85&SSOReturnPage=Check&Rand=0)

خب یه کم توضیح بده که چطور فهمیدی چنین چیزایی وجود داره ؟

Nevermore
05-05-2014, 07:48 PM
بنظر در این مواقع تنها راه استفاده از روشهای استکباری و صهیونیستی و برخورد غیرمستقیم هست !!
آقا این تکنولوژی هم تقریبا همه جا اثرات منفی‌اش بیشتر از مثبت‌اش شده. این خزعبلات کم بود الان هی از این مستندهای چرت و پرت کانال History و این‌ها ترجمه می‌کنند تازه چیزهای جدید هم دارند یاد می‌گیرند. امروز manoto رو دیدم یه مستند درباره‌یِ ufology و رایش سوم و چهارم نشون میداد (البته خیلی وقت پیش یک همچین چیزی دیده بودم)، ربط دادن خدایان باستانی هندی و فرازمینی‌ها و جن و آلمان نازی و... هر چی قابل تصور بود. شاهکارش هم این بود که کاشغ بعمل اومد بمب اتمی ساخته شده در پروژه منهتن هم تکنولوژیش فضایی بوده :e412:

خلاصه اینکه انتشار چنین چرندیاتی از طریق ماهواره و اینترنت باعث بوجود آمدن نسل جدیدی از کس و شعر و خرافات در ایران شده.

دقیقا زدی تو خال راسل جان،من از روز اول هم از منوتو بدم می آمد،فارق از بحث های کس وشعر فمینیستی اش در کنار معدود مستند های خوب و علمی مقادیر بسیار زیادی مزخرفات ماوراءالطبیعه و شبه علم را به خورد ملت از دماغ فیل افتاده ی ایران می دهد که به قول داریوش دیگر ادعایشان کون پوزیدون را هم پاره می کند.تا به مخالفت ایشان می پردازی هم می گویند آره منوتو گذاشته بود مگه ندیدی؟

آخ آخ چقدر از این دختر‌های ایرانی‌ اینجوری من در آمریکا به خصوص دیدم ، طرف فقط با خواجه حافظ شیرازی نخوابیده است ، آن وقت میگویی بالای چشم محمد ابرو هست غیرتی‌ میشود!

محمد که از حق نگذریم شخصیت بسیار دوست داشتنی ای برای زنان است،تمام خصوصیات مرد آلفا را در حد نهایت آن دارد.راست می گویی براستی تهوع آور است که باقی احکام اسلام را به تخم شان هم حساب نمی کنند به اینجا ها که می رسد مسلمان می شوند.

خلاصه امیدوارم هیچ کدام در چنین وضعیتی نیافتید،من دیدم حریف آنها نمی شوم سریع بساط ساکر را راه انداختم نشستم به فوتبال بازی کردن.:e40e:

Russell
05-05-2014, 08:08 PM
دقیقا زدی تو خال راسل جان،من از روز اول هم از منوتو بدم می آمد،فارق از بحث های کس وشعر فمینیستی اش در کنار معدود مستند های خوب و علمی مقادیر بسیار زیادی مزخرفات ماوراءالطبیعه و شبه علم را به خورد ملت از دماغ فیل افتاده ی ایران می دهد که به قول داریوش دیگر ادعایشان کون پوزیدون را هم پاره می کند.تا به مخالفت ایشان می پردازی هم می گویند آره منوتو گذاشته بود مگه ندیدی؟

منکه برایم بوجود آمدن چنین شبکه‌هایی از همان ابتدا بسیار جالب بوده و بنظرم تحلیلشان برای ما سودمند خواهد بود. دوستان دیگر باز شاید بیشتر با سازوکار برپا کردن یک شبکه‌یِ تلویزیونی آگاهند ولی بنظر من می‌رسد هزینه‌یِ چنین شبکه‌هایی با چنین کیفیتی و بدون امکانات درآمدزایی رایج در غرب بسیار جالب است.
و البته در فمینیستی و ضدکمونیستی بودن این شبکه هم که شکی وجود ندارد (با توجه به نوستالژی دوران پهلوی که دارد مطمئن نیستم نام لیبرال مناسبش باشد) و بااینکه رسما موضعی نمی‌گیرد ولی کاملا مشخص است ولی درباره‌یِ این چرندیات هم من گمان نمی‌کنم قصد گسترش خرافات را داشته باشند، این‌ها مثلا برنامه‌یِ سرگرمی هستند و اکثر محتوای رسانه‌ها در دنیای امروز گویا شده است همین خزعبلات.

izabel
05-06-2014, 03:43 AM

:-|

undead_knight
05-06-2014, 03:58 AM
محمد که از حق نگذریم شخصیت بسیار دوست داشتنی ای برای زنان است،تمام خصوصیات مرد آلفا را در حد نهایت آن دارد.

باز با این تحلیل های تخمیتون:))
چرا مردهای مسلمون هم اینقدر به این مرد آلفا علاقه دارند؟!به همون دلیلی که زنانشون علاقه دارند، محمد مهمترین شخصیت مذهبیشونه :))

undead_knight
05-06-2014, 04:26 AM
Cafeteria Christianity - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Cafeteria_Christianity)
سادست،همه ارزش های دینی رو نمیشه توی دوران مدرن نگه داشت،به همین خاطر ملت به معنویت و "عمق دین" علاقه مند تر میشند تا دستورات دینی و شرع.
جن و موجودات ماورایهم که هم حالت راز الود و هیجان انگیز داره و هم اینکه کسی رو مجبور به کاری نمیکنه،بنابراین طرفدار زیاد داره:))

:e14c:
خب من چون دستی در ادیت فیلم و عکس دارم،یه چندتایی رو خودم دارای المان های ماورایی کردم و با نشون دادنش به ملت سکول و بعد اثبات حماقتشون توی موضع ضعف قرارشون میدم،بعد هم میگم اثبات کنید سایر مدارک مورد نظر ساختگی و... نیستند.
هر کسی که ادعای تجربه شخصی داره رو با تمسخر و بی رحمی به داشتن توهم،استفاده از مواد مخدر یا الکل(که خب محتمل هم هست!) یا دروغگویی متهم میکنم.
سعی کنید چند نفری رو از جمع بیرون بکشید و به کمی هندونه زیر بغل گذاشتن(تو که ادم باهوشی/باسواد/منطقی هست،یا خرافاتی/جو گیر/و... نبودی)از اردوگاه مخالفین بیرون بکشید،یا حداقل بی طرفشون کنید.

قوی ترین مورد:به چالش یا شرط بندی بکشیدشون.سر جاهایی که کسی ادعای وجود ماورا رو توش میکنه(مثلا اینکه برید اونجا و اثبات کنید چنین چیزی نیست).بنده یه چندین بار این کارو کردم و سربلند بیرون اومدم:))

kourosh_bikhoda
05-06-2014, 06:33 AM
آقا من چند روز پیش یک تجربه ی جالب و تلخ داشتم.به جشن تولد یکی از دوستان رفته بودیم،مهمانان همگی از قشر تحصیلکرده و پولدار بودند،پس از نوشیدن مشروب و ساعت ها رقص دور هم نشسته بودیم و هرکسی یک مزخرفی می گفت،بحث "جن" و این حرفها شد در کمال ناباوری دیدم همه از تجربیاتشان درباره ی جن و اینها می گویند و طبق معمول هم دختران خوشگل و خنگ سردمداران بحث بودند،به قدری آن جو به نفع آنها بود و همگی هم باورمند بودند که من در حدود 1 ساعت هیچ سخنی نگفتم و تنها به این بسنده کردم که بنیادی در آمریکا برای اثبات چنین موضوعاتی 1 میلیون دلار جایزه می دهد،تنها همین سخن کافی بود که یک مشت جیغ جیغو به سرم بریزند و کاری کردند که براستی من خفه خون گرفته بودم.نظر شما چیست؟چرا در ایران عده ای پیدا می شوند که در زندگی اشان به سرتاپای اسلام پی پی می کنند اما به چنین جاهایی که می رسد لنگ می زنند و می گویند جن هست و در قرآن هم نوشته شده.
تسلیت میگم :e412:

Nevermore
05-06-2014, 06:50 AM
منکه برایم بوجود آمدن چنین شبکه‌هایی از همان ابتدا بسیار جالب بوده و بنظرم تحلیلشان برای ما سودمند خواهد بود. دوستان دیگر باز شاید بیشتر با سازوکار برپا کردن یک شبکه‌یِ تلویزیونی آگاهند ولی بنظر من می‌رسد هزینه‌یِ چنین شبکه‌هایی با چنین کیفیتی و بدون امکانات درآمدزایی رایج در غرب بسیار جالب است. و البته در فمینیستی و ضدکمونیستی بودن این شبکه هم که شکی وجود ندارد (با توجه به نوستالژی دوران پهلوی که دارد مطمئن نیستم نام لیبرال مناسبش باشد) و بااینکه رسما موضعی نمی‌گیرد ولی کاملا مشخص است ولی درباره‌یِ این چرندیات هم من گمان نمی‌کنم قصد گسترش خرافات را داشته باشند، این‌ها مثلا برنامه‌یِ سرگرمی هستند و اکثر محتوای رسانه‌ها در دنیای امروز گویا شده است همین خزعبلات. درست می گویی راسل جان،عام پسند بودن جزء خصوصیت های اصلی تی وی است و اینها هم بالاخره باید یک جوری مخاطب جذب کنند دیگر.

Nevermore
05-06-2014, 06:59 AM
چرا مردهای مسلمون هم اینقدر به این مرد آلفا علاقه دارند؟!به همون دلیلی که زنانشون علاقه دارند، محمد مهمترین شخصیت مذهبیشونه :))

اوه،پس معلومه تا حالا با زنها در مورد اسلام بحث نکردی،پیشنهاد می کنم اگر می خواهی کاری به کار محمد داشته باشی حتما قبلش یک خشتک چند لایه تهیه کن.:e412:

Nevermore
05-06-2014, 07:02 AM
Cafeteria Christianity - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Cafeteria_Christianity)
سادست،همه ارزش های دینی رو نمیشه توی دوران مدرن نگه داشت،به همین خاطر ملت به معنویت و "عمق دین" علاقه مند تر میشند تا دستورات دینی و شرع.
جن و موجودات ماورایهم که هم حالت راز الود و هیجان انگیز داره و هم اینکه کسی رو مجبور به کاری نمیکنه،بنابراین طرفدار زیاد داره:))

:e14c:
خب من چون دستی در ادیت فیلم و عکس دارم،یه چندتایی رو خودم دارای المان های ماورایی کردم و با نشون دادنش به ملت سکول و بعد اثبات حماقتشون توی موضع ضعف قرارشون میدم،بعد هم میگم اثبات کنید سایر مدارک مورد نظر ساختگی و... نیستند.
هر کسی که ادعای تجربه شخصی داره رو با تمسخر و بی رحمی به داشتن توهم،استفاده از مواد مخدر یا الکل(که خب محتمل هم هست!) یا دروغگویی متهم میکنم.
سعی کنید چند نفری رو از جمع بیرون بکشید و به کمی هندونه زیر بغل گذاشتن(تو که ادم باهوشی/باسواد/منطقی هست،یا خرافاتی/جو گیر/و... نبودی)از اردوگاه مخالفین بیرون بکشید،یا حداقل بی طرفشون کنید.

قوی ترین مورد:به چالش یا شرط بندی بکشیدشون.سر جاهایی که کسی ادعای وجود ماورا رو توش میکنه(مثلا اینکه برید اونجا و اثبات کنید چنین چیزی نیست).بنده یه چندین بار این کارو کردم و سربلند بیرون اومدم:))

ببینم تو جدی جدی در حالت مستی و در یک مهمونی خودمونی این کارها را می کنی؟بیخود نیست هیچ کجا راهت نمی دهند.:e057:

kourosh_bikhoda
05-06-2014, 08:44 AM
من فکر میکنم منوتو از بازمانده های شاهنشاهی تغذیه میشه. به خصوص که خیلی طرف شاهنشاهی پهلوی غش میکنه. دیدید که با شهبانو هم چندباری مصاحبه داشتند. بعید نیست. کسی این کیوان و مرجان عباسی رو نه دیده و نه شناخته! کی هستند اینا؟

Anarchy
05-06-2014, 02:30 PM
من فکر میکنم منوتو از بازمانده های شاهنشاهی تغذیه میشه. به خصوص که خیلی طرف شاهنشاهی پهلوی غش میکنه. دیدید که با شهبانو هم چندباری مصاحبه داشتند. بعید نیست. کسی این کیوان و مرجان عباسی رو نه دیده و نه شناخته! کی هستند اینا؟

اصلا معلوم نیست این دو نفر وجود خارجی داشته باشن ...

kourosh_bikhoda
05-06-2014, 07:35 PM
این دیگه ازون حرفا بودا.
اینهمه کارمند منوتو خودشون مشکوک به این قضیه نمیشند در این صورت؟

Anarchy
05-07-2014, 04:48 AM
این دیگه ازون حرفا بودا.
اینهمه کارمند منوتو خودشون مشکوک به این قضیه نمیشند در این صورت؟

شایدم مشکوک شده باشن :e105: !! منظورم اینه که شاید این دو تا اسم اسامی مستعار باشن یا مسوولین اصلی شبکه افراد دیگه ای باشن ...

kourosh_bikhoda
05-07-2014, 07:11 AM
ممکنه. من چندین بار به برنامه جواب و اینها ایمیل زدم و گفتم از این دو نفر برنامه تهیه کنید و معرفیشون کنید. من کلن از منوتو خیلی خوشم میاد و به نظرم بهترین شبکه فارسی هست. ولی خب بعضی برنامه های فمینیستی و همون مسائل تئوری توطئه‌ش خیلی رو مخ هست. با یکی از برادرها داشتیم در مورد اون برنامه ای که هفته پیش در مورد نشانه های فرازمینی ها در امریکا نشون داد حرف میزدیم. آقا ملت همه اینا رو باور کردند :e40d:

Russell
05-07-2014, 09:09 AM

البته امام زین‌العابدین (بیمار) هم شخصیت مذهبی است، تو نیمه‌یِ اول جدول هم هست، ولی بیچاره هیچ وقت مهمترین شخصیت مذهبی و از این‌ چیزها نشد !!

Persepolis
05-07-2014, 09:42 AM
البته امام زین‌العابدین (بیمار) هم شخصیت مذهبی است، تو نیمه‌یِ اول جدول هم هست، ولی بیچاره هیچ وقت مهمترین شخصیت مذهبی و از این‌ چیزها نشد !!
پس با این تفاسیر امام حسن (ع) چرا نشد!

Russell
05-07-2014, 09:51 AM
پس با این تفاسیر امام حسن (ع) چرا نشد!
امام حسن هم با اینکه خانم‌باز بود ولی کل خلافت و اسلام و مسلمین را فروخت و گذاشت جیبش !! این شخصیت را کجای دلشان بگذارند؟!!

Persepolis
05-07-2014, 10:19 AM
پس اگر اینطور بود سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) را چه می‌گویی که علیه دولت اسلامی وقت شورش کرد و اتفاقن شد !

Russell
05-07-2014, 10:30 AM
پس اگر اینطور بود سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) را چه می‌گویی که علیه دولت اسلامی وقت شورش کرد و اتفاقن شد !
حسین که برعکس حسن عمل کرد، رفت جنگید و کشته شد(در نظر مسلمین شهید شد)، این در تایید سخن ماست دیگر، چه چیزش بر خلاف سخن من‌ست؟!!

Persepolis
05-07-2014, 11:03 AM
اگر از نظر شیعه بنگریم حرفت درسته! و اینکه از نظر خصوصیات اخلاقی و رفتاری اما حسین(ع) شبیه پیامبر اکرم حضرت ختمی مرتب محمد (ص) نبود و اما حسن(ع) خصوصیات پدربزرگش را داشت !

undead_knight
05-07-2014, 11:31 AM
مهدی غایب معلوم نیست در غیبت چطور آلفاگری میکنه که اینقد محبوب و معروفه:))

Russell
05-07-2014, 11:43 AM
مهدی غایب معلوم نیست در غیبت چطور آلفاگری میکنه که اینقد محبوب و معروفه:))
نامردها بهش فرصت ندادند تا پتانسیل‌هاش رو نشون بده، اما میدونیم که وقتی برگرده چکارها که نمی‌کنه !!

undead_knight
05-07-2014, 11:58 AM
نامردها بهش فرصت ندادند تا پتانسیل‌هاش رو نشون بده، اما میدونیم که وقتی برگرده چکارها که نمی‌کنه !!
یعنی با قول و قرار هم میشه آلفا شد؟!:)))

sonixax
05-07-2014, 01:10 PM

من و تو از بودجه دولتی انگلیس برای شبکه های فارسی زبان تغذیه میشه و ربطی به طرفداران شاهنشاهی نداره.
بعد من و تو به سمت پهلوی غش نکرده! فقط یک مستند رضاشاه و فرح رو پخش کرده که در بهترین حالت میشه گفت رها اعتمادی که اونها رو درست کرده سمت پهلوی ها غش کرده.
تونل زمان هم که کلن ربطی به پهلوی ها نداره فقط داره قدیم رو نشون میده. اینکه اون موقع بهتر از الان بوده یک حقیقت هستش و نشون دادنشون دلیل نمیشه غش کردن طرف طیف خاصی باشه.

وجود خارجی که قطعن دارند! چون اینجا بدون مدرک شناسایی معتبر یک خط موبایل پری پید بهت نمیدند چه برسه به تاسیس شبکه تلویزیونی و شرکت و اینها!

http://www.marjantvnetwork.com/home

sonixax
05-07-2014, 01:13 PM
با یکی از برادرها داشتیم در مورد اون برنامه ای که هفته پیش در مورد نشانه های فرازمینی ها در امریکا نشون داد حرف میزدیم. آقا ملت همه اینا رو باور کردند

جدی ؟ :)))
یعنی نفهمیدند اینها همه دری وری برای سرگرمی هستش ؟

4042

Persepolis
05-07-2014, 03:03 PM
من و تو به سمت پهلوی غش نکرده! فقط یک مستند رضاشاه و فرح رو پخش کردهالبته خیلی بیشتر از این دوتاست !
برای نمونه مستند زیبای «هرگز نخواب کوروش» که در این مستند درباره جشنهای 2500 ساله صحبت میشه و در جایی از این مستند به شکل کنایه داریوش شفا و عبدارضا انصاری و شهبانو فرح پهلوی هم اشاره به کارشکنی‌ها و دسیسه‌های سه گروه حزب توده، مجاهدین خلق و جبهه ملی(!) همان مصدقی‌ها اشاره می‌کنند و یا در مستند «سپاه» باز هم همین شهبانو فرح در آنجا صحبت می‌کنه و از این دست مستندات.

درکل من هر وقت فرصت کنم این شبکه رو نگاه می‌کنم و خیلی هم خوبه هم کیفیت برنامه‌ها بالاست هم سعی میشه تا عامه‌پسند باشند نه تخصصی.
رویکرد شبکه من و تو مخالفت با کمونیست‌هاست که خیلی هم خوب کاری می‌کنه و دیگه اینکه ایراندوست هستند و بی‌هویت نیستند! و به پیشینیان ایران بی‌حرمتی نمی‌کنه و سعی داره به صورت نامحسوس مردم را به سمت سکولاریسم، لیبرالیسم و آتئیست هدایت کنه و چندین برنامه زیست‌شناسی از داوکینز در این شبکه دیده‌ام که خیلی هم خوب بودند.

Theodor Herzl
05-07-2014, 03:09 PM
چرند‌ترین شبکه فیلم‌های مستند این History channel هست ، همش مزخرف و کسشر پخش میکنه

4043

Russell
05-07-2014, 04:30 PM
یعنی با قول و قرار هم میشه آلفا شد؟!:)))
در دین وعده‌یِ آینده و سرخرمن رو دادن چیزی عادی‌ست، ملت منتظر «آقا» هستند نه «بچه‌».
چطئر شد آنجا که وعده‌یِ حوری برای جهاد داده می‌شود به «قول و قرار» زن‌ستیزی اتفاق می‌افتد، ولی اینجا که می‌زسد نمی‌شود !!

Russell
05-07-2014, 04:33 PM
من و تو از بودجه دولتی انگلیس برای شبکه های فارسی زبان تغذیه میشه و ربطی به طرفداران شاهنشاهی نداره.
از کدام بودجه؟
این‌ها که پول بی‌بی‌سی فارسی را هم با هزار بازی می‌دهند، بعد چرا همه را به یک نفر ‌میدهند؟ انتظار مقابلشان آنوقت چیست؟ مثلا یک شبکه بسازی 24 ساعته به ملکه و تاریخ و فرهنگ انگلیس فحش بدهی و برضد منافع ملی آن سخن بگویی برایشان فرق نمی‌کند؟!!

Theodor Herzl
05-07-2014, 04:37 PM
از کدام بودجه؟
این‌ها که پول بی‌بی‌سی فارسی را هم با هزار بازی می‌دهند، بعد چرا همه را به یک نفر ‌میدهند؟ انتظار مقابلشان آنوقت چیست؟ مثلا یک شبکه بسازی 24 ساعته به ملکه و تاریخ و فرهنگ انگلیس فحش بدهی و برضد منافع ملی آن سخن بگویی برایشان فرق نمی‌کند؟!!در غرب شبکه‌هایی‌ که دولت یک کشور پول آنها را میدهد به این معنی نیست که نماینده دولت هستند ، از نظر ژورنالیستی آزاد هستند که آنچه دوست دارند بگویند! مثلا BBC در انگلیس ، CBC در کانادا یا DW در آلمان شبکه‌هایی‌ هستند که بودجه آنها توسط دولت تامین می‌شه ، ولی‌ بیانگر دیدگاه دولتی لزوما نیستند مثل صدا و سیما

Russell
05-07-2014, 07:26 PM
در غرب شبکه‌هایی‌ که دولت یک کشور پول آنها را میدهد به این معنی نیست که نماینده دولت هستند ، از نظر ژورنالیستی آزاد هستند که آنچه دوست دارند بگویند! مثلا BBC در انگلیس ، CBC در کانادا یا DW در آلمان شبکه‌هایی‌ هستند که بودجه آنها توسط دولت تامین می‌شه ، ولی‌ بیانگر دیدگاه دولتی لزوما نیستند مثل صدا و سیما

آنهم دقیقا معلوم نیست برای چیست و چطور است، مثلا خود بی‌بی‌سی فارسی می‌گوید خود نام بی‌بی‌سی برای بریتانیا خوب است، ولی بالاخره پول از جیب و مالیان ملت دارد خرج می‌شود و باید توجیه داشته باشد.
اگر تنها در راستای آزادی بیان است چرا اینهمه شبکه‌یِ فارسی سیاسی دارند برای بقا دست و پا می‌زنند در حالی که اینیکی هزینه‌یِ پخش شدن از ماهواره براش پول خرد است.

Anarchy
05-07-2014, 09:11 PM
وجود خارجی که قطعن دارند! چون اینجا بدون مدرک شناسایی معتبر یک خط موبایل پری پید بهت نمیدند چه برسه به تاسیس شبکه تلویزیونی و شرکت و اینها!

http://www.marjantvnetwork.com/home

خب کجای این نوشته دو نفر به اسم کیوان و مرجان عباسی وجود خارجی دارن :e406: ؟

sonixax
05-08-2014, 12:41 AM
از کدام بودجه؟
این‌ها که پول بی‌بی‌سی فارسی را هم با هزار بازی می‌دهند، بعد چرا همه را به یک نفر ‌میدهند؟ انتظار مقابلشان آنوقت چیست؟ مثلا یک شبکه بسازی 24 ساعته به ملکه و تاریخ و فرهنگ انگلیس فحش بدهی و برضد منافع ملی آن سخن بگویی برایشان فرق نمی‌کند؟!!

دیگه من از سیاستهای حکومت انگلیس خبر ندارم.
ولی میدونم که من و تو بودجه اش منبع دولتی داره.
خود جمهوری اسلامی هم قطعن میدونه که مدیرانش کیا هستند و بودجه از کجا میاد.
نصف کارکنان من و تو قبلن توی رسانه های جمهوری اسلامی فعال بودند! یکیشون جاسوس باشه کافیه دیگه!
یا این دختره که قهر کرده رفته گفته توی من و تو همه بی اخلاق هستند و سکس گروهی میشه و اینها! مثلن نگفته کی صاحب شبکه هست و کی حقوقش رو میداده ؟!

sonixax
05-08-2014, 12:46 AM
خب کجای این نوشته دو نفر به اسم کیوان و مرجان عباسی وجود خارجی دارن ؟

عه قبلنیا توی خودش نوشته بود! ولی مهم نیست اینجاها هست :

London TV channel dips a toe into Iran culture war | Reuters (http://uk.reuters.com/article/2012/04/18/uk-britain-iran-tv-idUKBRE83H0QX20120418)

Kayvan Abbassi Biography | CNN iReport ▪ Iranian.com (http://iranian.com/posts/view/post/17644)
اینجا عکسشون هم هست (گویا) که یک گزارش از سایت CNN رو گذاشته که الان دیگه نیست!!!!!!!!!!!

Russell
05-08-2014, 07:54 AM
دیگه من از سیاستهای حکومت انگلیس خبر ندارم.
ولی میدونم که من و تو بودجه اش منبع دولتی داره.
خود جمهوری اسلامی هم قطعن میدونه که مدیرانش کیا هستند و بودجه از کجا میاد.
نصف کارکنان من و تو قبلن توی رسانه های جمهوری اسلامی فعال بودند! یکیشون جاسوس باشه کافیه دیگه!

بابا تو که به عالم و آدم شکاکی، حالا الان قانع شدی دولت انگلیس همینجوری الکی به این‌ها بودجه میده میگه برین حال کنید؟!!

یا این دختره که قهر کرده رفته گفته توی من و تو همه بی اخلاق هستند و سکس گروهی میشه و اینها! مثلن نگفته کی صاحب شبکه هست و کی حقوقش رو میداده ؟!

کی؟ کجا؟!

Anarchy
05-08-2014, 08:45 AM

میلاد جان از تو بعیده باور کرده باشی !! قضیه کلا ساختگی بود ...

کی؟ کجا؟!

برادران ارتش سایبری یه صفحه تو فیس بوک و توئیتر به اسم یکی از کارکنان من و تو ساختن و بعدم یه سری دروغ توش نوشتن !!

افشاگری مجری شبكه من وتو +تصاویر - مشرق نیوز | mashreghnews.ir (http://www.mashreghnews.ir/fa/news/270346/%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9%8A-%D8%B4%D8%A8%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%88%D8%AA%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1)

Parisa Saharkhiz (SaharkhizParisa) on Twitter (https://twitter.com/SaharkhizParisa)

................

اینم جوابیه سایت من و تو :

http://www.manoto1.com/blogs/rumersources/blog367?sortBy=oldest

undead_knight
05-08-2014, 11:02 AM
در دین وعده‌یِ آینده و سرخرمن رو دادن چیزی عادی‌ست، ملت منتظر «آقا» هستند نه «بچه‌».
چطئر شد آنجا که وعده‌یِ حوری برای جهاد داده می‌شود به «قول و قرار» زن‌ستیزی اتفاق می‌افتد، ولی اینجا که می‌زسد نمی‌شود !!
آه!یعنی الان ما داشتیم بحث جدی میکردیم؟!و یعنی اینکه دلیل محبوبت شخصیت های دینی اسلامی/شیعی همین "آلفا" بودنشون هست!؟:e11b:

Russell
05-08-2014, 11:15 AM
آه!یعنی الان ما داشتیم بحث جدی میکردیم؟!و یعنی اینکه دلیل محبوبت شخصیت های دینی اسلامی/شیعی همین "آلفا" بودنشون هست!؟
دیدی به شک انداختمت !!

Russell
05-08-2014, 11:18 AM
چطوری Dariush جان؟ مشتاق دیدار.
اینجا حقیقتا جایت خالی بوده این چند وقته.

undead_knight
05-08-2014, 11:27 AM
دیدی به شک انداختمت !!

قانون پو:بدون یک شکلک لبخند یا نشونه ای مشخص از شوخی،غیر ممکن هست که بنیادگرایی رو به طور ریشخند آمیز تقلید کرد،طوری که کسی اون رو با چیز اصلی اشتباه نگیره
:e40a:
در مورد ترولینگ هم صدق میکنه:))

Dariush
05-08-2014, 11:30 AM
چطوری @Dariush (http://www.daftarche.com/member.php?u=299) جان؟ مشتاق دیدار.
اینجا حقیقتا جایت خالی بوده این چند وقته.
درود بر راسل عزیز. سپاس از لطف‌ات:e303:
من همچنان درگیر همان معضلی هستم که جای دیگر با شما در میان گذاشته بودم. فعلا در فیسبوک خوب است که هم را می‌بینیم و با هم برای رونق اینجا می‌کوشیم.:e318:

Theodor Herzl
05-08-2014, 02:09 PM
چقدر محیط مسمومی شده این صفحه وزارت خارجه اسرائیل در فیس‌بوک ، همه می‌‌خواهند ماتحت همدیگه بزارند!:e107:

kourosh_bikhoda
05-08-2014, 04:54 PM
چقدر محیط مسمومی شده این صفحه وزارت خارجه اسرائیل در فیس‌بوک ، همه می‌‌خواهند ماتحت همدیگه بزارند!
من نمیفهمم گوساله های تک سلولی که از اسرائیل بدشون میاد چرا باید برن صفحه وزارت خارجه رو لایک کنن؟ مگه اینکه سادیسم داشته باشن.

bilche
05-08-2014, 05:08 PM
دود دوستان من عضو جدیدم .

sonixax
05-08-2014, 06:22 PM
بابا تو که به عالم و آدم شکاکی، حالا الان قانع شدی دولت انگلیس همینجوری الکی به این‌ها بودجه میده میگه برین حال کنید؟!!

همین جوری که نمیده ولی از اهدافش هم خبر ندارم!

کی؟ کجا؟!

افشاگری پریسا سحرخیز از روابط غیر اخلاقی و تجاوز جنسی در شبکه من و تو + تصاویر (http://khabareno.com/fa/news/42849/%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D9%8A-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%A7-%D8%B3%D8%AD%D8%B1%D8%AE%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2-%D8%AC%D9%86%D8%B3%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%D9%8A%D8%B1)

من اولش فکر میکردم دروغهای جمهوری اسلامیه (البته جمهوری اسلامی به شدت پیاز داغش رو زیاد کرده)!بیشتر تحقیق کردم دیدم واقعن این خانم مشکل پیدا کرده با من و تو و رفته پشت سرشون حرف زده.

میلاد جان از تو بعیده باور کرده باشی !! قضیه کلا ساختگی بود ...

راستکی بود داستان. من همون موقع خودم فکر میکردم الکیه بعد که بیشتر تحقیق کردم دیدن این دختره واقعن این حرفها رو زده.
حالا چی شده که رفته این حرفها رو زده نمیدونم ولی زده.

اینم جوابیه سایت من و تو :

بعد از اون ماجرا هم این خانم دیگه توی من و تو پیداش نشد! یعنی جوابیه من و تو با توجه به این همه پنهان کاری و دروغی که در مورد بودجه و گردانندگانش میگه به نظرم یک تکذیبیه دروغی هست.
به هر حال در این که من و تو شفاف عمل نمیکنه هیچ شکی نیست.

Russell
05-08-2014, 07:11 PM
دود دوستان من عضو جدیدم .
درود و خوشآمد به شما :e303:
نام‌کاربری با مسمایی برگزیده‌اید‌ ها :e105:

Russell
05-08-2014, 07:13 PM
افشاگری پریسا سحرخیز از روابط غیر اخلاقی و تجاوز جنسی در شبکه من و تو + تصاویر

من اولش فکر میکردم دروغهای جمهوری اسلامیه (البته جمهوری اسلامی به شدت پیاز داغش رو زیاد کرده)!بیشتر تحقیق کردم دیدم واقعن این خانم مشکل پیدا کرده با من و تو و رفته پشت سرشون حرف زده.
آخر این‌ها عینا همان دروغ‌هایِ همیشگی ج.ا است. کسی بخواهد برود پشت سرشان هم حرف بزند بعید از چنین چرندیاتی بگوید که تنها از دهن اوباش ج.ا می‌تواند تراوش کند!

sonixax
05-08-2014, 07:32 PM
آخر این‌ها عینا همان دروغ‌هایِ همیشگی ج.ا است. کسی بخواهد برود پشت سرشان هم حرف بزند بعید از چنین چرندیاتی بگوید که تنها از دهن اوباش ج.ا می‌تواند تراوش کند!

آره من هم گفتم پیاز داغش رو خیلی زیاد کردن مثل اینکه مجبورشون میکردند که با هم بخوابند و از این مزخرفات!
من فقط به مشکلی که این خانم با من و تو پیدا کرده اشاره کردم که واقعن پیدا کرده. همین آدم خوب اگر بخواد میتونه بگه مدیر من و تو کیه دست کم به منابع اطلاعاتی رژیم و اینها.
برای همین وقتی میبینم ماهیت مدیریت این شبکه برای جمهوری اسلامی چندان مهم نیست یعنی یا میدونه صاحبش کیه یا میدونه :دی

یه نفر
05-08-2014, 07:34 PM
ول کنید این منو تو روو
یه تبریک به من بگید تا بگم چی شده و چکار کردم.... :e414:

نامزد کردم:-)

متاسفانه یا خوشبختانه کمتر میام اینجا. دیگه سر به سرتون نمیذارم :-(

همتونو دوس دارم. برام آرزوی خوشبختی و شادی بکنید :-)))

Russell
05-08-2014, 07:42 PM
ول کنید این منو تو روو
یه تبریک به من بگید تا بگم چی شده و چکار کردم....

مبارک بشه، آرزو می‌کنم اسپاگتی به ایشون هم صبر بده !!

kourosh_bikhoda
05-08-2014, 08:07 PM
ول کنید این منو تو روو

تبریک میگم
ولی بیچاره اونی که خبر نداره باید یه عمر با ترول جماعت زندگی کنه.:e411:

sonixax
05-08-2014, 10:54 PM
ول کنید این منو تو روو

به خودت تبریک میگم و به اون بدبختِ فلک زده ی ننه مرده ای که باهات نامزد کرده از صمیم قلب تسلیت :e405:

یه نفر
05-09-2014, 04:38 AM
:-(

اتفاقا از خداشه :-))))

حسوووووداااااا

مرسی از همتون

Anarchy
05-09-2014, 06:47 AM
ول کنید این منو تو روو
یه تبریک به من بگید تا بگم چی شده و چکار کردم.... :e414:

شادباش میگم :e056: !! ولی کاش قبل از اینکه نامزد کنید بهش میگفتی یه دور نوشته های تو رو تو دفترچه بخونه تا بفهمه با کی طرفه :e105: ...

حالا چرا کمتر سر میزنی ؟ یعنی هیچی نشده انقدر سرتون شلوغ شده ؟

یه نفر
05-09-2014, 11:18 AM
ولی کاش قبل از اینکه نامزد کنید بهش میگفتی یه دور نوشته های تو رو تو دفترچه بخونه تا بفهمه با کی طرفه
از کاربرهای همین دفترچه هست :-)))))
عاشق نوشته هام شده خب :-)

شوخی میکنم. فعلا کمافی سابق سر میزنم (آخر پارسی نویس هستماااا) :))
خب هر تغییر و تحولی در زندگی باعث میشه به سایر دلبستگی ها و کارهای سابق کمتر توجه بشه.
احساس میکنم وقت کمتری پیدا کنم در کنارتون باشم و پست بگذارم و مَهَلم نذارید و نهایتش 4 تا فحش و متلک بگید :-))

Nevermore
05-09-2014, 12:05 PM
به به،می بینم که همه ی دختر ترشیده های دفترچه بالاخره شوهر گیرشان آمده.این است از معجزات اسپاقتی بزرگ. "به آنان که ایمان نمی آورند یک بیلاخ گنده نشان دهید."

Anarchy
05-09-2014, 02:35 PM
از کاربرهای همین دفترچه هست :-)))))
عاشق نوشته هام شده خب :-)

شوخی میکنم. فعلا کمافی سابق سر میزنم (آخر پارسی نویس هستماااا) :))
خب هر تغییر و تحولی در زندگی باعث میشه به سایر دلبستگی ها و کارهای سابق کمتر توجه بشه.
احساس میکنم وقت کمتری پیدا کنم در کنارتون باشم و پست بگذارم و مَهَلم نذارید و نهایتش 4 تا فحش و متلک بگید :-))

حالا چی شد ضربتی شوهر کردی ؟ دیدی داره دیر میشه :e415: ؟

Crusader
05-09-2014, 04:44 PM
من هم به بانو یه نفر صمیمانه تبریک می‌گویم و از اسپاقتی منان برای همسر گرامی طلب صبر و شکیبایی می‌نمایم.

Theodor Herzl
05-10-2014, 01:36 AM
حالا که مزدک و مهربد عزیز نیستند ، به تنهایی پرچم طبقه کارگر و سوسیالیسم را در این انجمن نگاه خواهیم داشت! نفرین ابدی بر برده داری و کاپیتالیسم و درود بر طبقه کارگر!

4059

undead_knight
05-10-2014, 05:13 AM
حالا که مزدک و مهربد عزیز نیستند ، به تنهایی پرچم طبقه کارگر و سوسیالیسم را در این انجمن نگاه خواهیم داشت! نفرین ابدی بر برده داری و کاپیتالیسم و درود بر طبقه کارگر!

4059
:))
حالا دفاع از کارگرها و سوسیالیسم به کنار،موسس حکومتی که کارگراش وضعشون از کشورهای کاپیتالیستی بدتر بود هم شد نماد؟! :))

Theodor Herzl
05-10-2014, 11:09 AM
:))
حالا دفاع از کارگرها و سوسیالیسم به کنار،موسس حکومتی که کارگراش وضعشون از کشورهای کاپیتالیستی بدتر بود هم شد نماد؟! :))لنین زود فوت کردش ، آن چیزی که شوروی به آن‌ تبدیل شد نتیجه استالینیسم بود ، رویای لنین این بود که تروتسکی رهبری کارگری رو ادامه بده. منصور حکمت زیاد در این مورد نوشته

sonixax
05-10-2014, 11:18 AM
لنین زود فوت کردش ، آن چیزی که شوروی به آن‌ تبدیل شد نتیجه استالینیسم بود ،

خود استالین نتیجه ی تفکرات لنینه!
پیشتر در مورد تفکرات لنین در جستار کمونیسم سند هم آورده ایم که مستر لنین چه اعتقاداتی داشته اند و جناب مزدک هم با مقداری ماست مالی جهت توجیه خشونت و توحشی که لنین آن را وصف کرده بود تائید فرمودند.

Theodor Herzl
05-10-2014, 11:29 AM
خود استالین نتیجه ی تفکرات لنینه!
پیشتر در مورد تفکرات لنین در جستار کمونیسم سند هم آورده ایم که مستر لنین چه اعتقاداتی داشته اند و جناب مزدک هم با مقداری ماست مالی جهت توجیه خشونت و توحشی که لنین آن را وصف کرده بود تائید فرمودند.اینگونه نیست ، لنین مثلا در نهایت به آنارشیسم معتقد بود ، یعنی‌ حکومت کارگری هدف نهایی لنین نبود ، هدف نهایی برچیده شدن دولت بود ، استالین اینگونه نبوده ، در مورد انقلاب جهانی‌ و انقلاب درون کشوری هم که باز تفاوت بود بین لنین و استالین.

undead_knight
05-10-2014, 11:48 AM
اینگونه نیست ، لنین مثلا در نهایت به آنارشیسم معتقد بود ، یعنی‌ حکومت کارگری هدف نهایی لنین نبود ، هدف نهایی برچیده شدن دولت بود ، استالین اینگونه نبوده ، در مورد انقلاب جهانی‌ و انقلاب درون کشوری هم که باز تفاوت بود بین لنین و استالین.
امیر عزیز این رو یک بار هم قبلا توضیح دادند،اینکه یک نفر فکر میکرده دولت خود به خود بعد از برپایی کمونیسم از میون میره(مثل خود مارکس)تفکر اشتباهی هست و اصلا به معنای نزدیک بودنش به آنارشیست ها نیست(که البته جدا شدن و دشمنی عمیق مارکس و باکونین هم این رو نشون میده)

Theodor Herzl
05-10-2014, 12:12 PM
امیر عزیز این رو یک بار هم قبلا توضیح دادند،اینکه یک نفر فکر میکرده دولت خود به خود بعد از برپایی کمونیسم از میون میره(مثل خود مارکس)تفکر اشتباهی هست و اصلا به معنای نزدیک بودنش به آنارشیست ها نیست(که البته جدا شدن و دشمنی عمیق مارکس و باکونین هم این رو نشون میده)من اینجا اظهار نظر در مورد درستی‌ یا غلطی این نظریه که از کمونیسم کارگری به آنارشیسم میشود رسید نکردم ، فقط گفتم بین تفکر لنین و استالین فرق‌های زیادی هست

undead_knight
05-10-2014, 12:18 PM
من اینجا اظهار نظر در مورد درستی‌ یا غلطی این نظریه که از کمونیسم کارگری به آنارشیسم میشود رسید نکردم ، فقط گفتم بین تفکر لنین و استالین فرق‌های زیادی هست
یک جورهایی با تخفیف در سطح قدرت مثل مقایسه خمینی و خامنه ای هست:))

sonixax
05-10-2014, 10:44 PM
اینگونه نیست ، لنین مثلا در نهایت به آنارشیسم معتقد بود ، یعنی‌ حکومت کارگری هدف نهایی لنین نبود ، هدف نهایی برچیده شدن دولت بود ، استالین اینگونه نبوده ، در مورد انقلاب جهانی‌ و انقلاب درون کشوری هم که باز تفاوت بود بین لنین و استالین.

لنین معتقد بود که باید از هر ده کارگر به یکی به شکل تصادفی شلیک کرد!
اینها چیزهاییست که پیشتر در مورد لنین هم نقل قول کردیم و جناب مزدک هم تائید کردند با اندکی ماست مالی.
استالین نتیجه ی تفکراتیه که لنین ترویج میداد.

Theodor Herzl
05-11-2014, 11:55 PM
راستی‌ میدونستید اکبر خوش کوشک کسی‌ که متهم ردیف اول قتل فرخزاد هست در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی فعال بوده؟

4061

آیا این صحت دارد که شما در انتخابات 88 حامی مهندس موسوی بودید؟

بله درست است، من افتخار می کنم که برای پرشور شدن انتخابات که نظر مقام عظما ولایت نظرشان بود، تا ساعت 12شب 22 خرداد 23 خرداد فعال بودم، مقام رهبری که انتخابات را تایید کردند من هم قبول کردم و دیگر هیچ نوع فعالیت نکردم، اما بعضی از پس مانده های قتل های زنجیره می خواستند با ادعاهای واهی با من برخود کنند، اما معاونت محترم وقت حفاظت از من دفاع کرد، در شواری عالی امینت ملی که بنده هیچ نقشی نداشتم اما روزنامه .. و سایت ... و خیلی اشغال های دیگر برعلیه من می نوشتند که من مسول شورش های خیابانی سال 88 هستم، این را به این خاطر می گفتند چون من در 20 اسفند 87 با دوستانمان میزبان جناب منهدس موسوی در حسینه بازار دوم نازی اباد بودیم و مهندس موسوی همانجا برای کاندید ریاست جمهوری نهم اعلام نامزدی کرد.

اقتصاد ایران آنلاین - گفت‌وگو با اکبر خوش‌کوشک درباره اصلاحات، میرحسین موسوی، نازی‌آباد و قتل‌های زنجیره‌ای،سعید امامی،نوری زاده و... (http://www.eghtesadeiranonline.com/vdcdss0x5yt0fz6.2a2y.html)

جالب هست موسوی اعلام کاندیداتوری خودش برای انتخابات نهم ریاست جمهوری رو در مراسم برگزار شده توسط یک قاتل انجام میده!

sonixax
05-12-2014, 01:01 AM
مثل اینکه اوکراین باز هم تجزیه شد!
بیچاره مردم اوکراین.

Theodor Herzl
05-12-2014, 02:08 AM
مثل اینکه اوکراین باز هم تجزیه شد!
بیچاره مردم اوکراین.اوکراین هم خیلی‌ نازی و دست راستی‌ تندرو داره ، ملی‌ گرا‌های اوکراینی خطرناک هستند

Theodor Herzl
05-12-2014, 10:12 PM
آقا بیائید چرندیات این طرف رو بخونید پاسخ بدید:e412:

https://www.facebook.com/groups/543796599027088/657989844274429/?notif_t=group_comment_reply

کافر_مقدس
05-14-2014, 02:23 AM
راستی‌ میدونستید اکبر خوش کوشک کسی‌ که متهم ردیف اول قتل فرخزاد هست در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی فعال بوده؟

جالب هست موسوی اعلام کاندیداتوری خودش برای انتخابات نهم ریاست جمهوری رو در مراسم برگزار شده توسط یک قاتل انجام میده!

دو پرسش از شما دارم.

1- آیا اکبر خوش کوشک را قاتل فرخزاد می دانید؟!

2- آیا به اکبر خوش کوشک اعتماد دارید و گفته هایش را باور می کنید؟!

Theodor Herzl
05-14-2014, 03:24 AM
دو پرسش از شما دارم.

1- آیا اکبر خوش کوشک را قاتل فرخزاد می دانید؟!

2- آیا به اکبر خوش کوشک اعتماد دارید و گفته هایش را باور می کنید؟!۱- به احتمال بسیار زیاد بله.

۲- اینکه او گفته عضو ستاد موسوی بوده یا اینکه موسوی در مراسم او اعلام کاندیداتوری کرده ربطی‌ به سخنان شخصی‌ او ندارد ، اینها اتفاقاتی هست که افتاده و بقیه هم دیدند ، ولی‌ به صورت کلی‌ خیر چون او را یک قاتل میدانم که فرخزاد تنها شخصی‌ نیست که او کشته!

کافر_مقدس
05-14-2014, 04:24 AM
اینکه او گفته عضو ستاد موسوی بوده یا اینکه موسوی در مراسم او اعلام کاندیداتوری کرده ربطی‌ به سخنان شخصی‌ او ندارد ، اینها اتفاقاتی هست که افتاده و بقیه هم دیدند ، ولی‌ به صورت کلی‌ خیر چون او را یک قاتل میدانم که فرخزاد تنها شخصی‌ نیست که او کشته!

خوش کوشک به جز اینکه یک قاتل حرفه ای است یک دروغگوی حرفه ای نیز هست!

او اگر قاتل فرخزاد نبوده باشد بی تردید قاتل داریوش فروهر است و همچنین قاتل بسیاری از افرادی که در داخل یا خارج از ایران قصابی شدند

به سخنان او هیچ اعتباری نیست، ولی در مورد اینکه او در ستاد موسوی کار می کرده این ارتباطی به موسوی پیدا نمی کند و هر کسی می تواند خود را هوادار آقای x یا y معرفی کند.

برای نمونه اگر شما یا میلاد خود را طرفدار سینه چاک من بنامید من که نمی توانم به شما پرخاش کنم و بگویم که طرفدار من نباشید!

وقتی آدم خوبی باشم بسیاری از افراد به سوی من جذب خاهند شد این دیگر ایراد من نیست! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/07/9.png

در مورد افراد دیگر نیز اینچنین است.

Theodor Herzl
05-14-2014, 06:55 PM
جانور اسهال طلبی نیز ادمین صفحه است به نام معصومه قومی یا مسیح علینژاد که چقدر خانواده ندا رو آزار داد

Russell
05-14-2014, 07:29 PM
جانور اسهال طلبی نیز ادمین صفحه است به نام معصومه قومی یا مسیح علینژاد که چقدر خانواده ندا رو آزار داد

داستان این چیست؟

Theodor Herzl
05-14-2014, 07:32 PM
داستان این چیست؟مسیح علینژاد موسس و ادمین اون صفحه هست ، اسمش هم توی توضیحات صفحه نوشته

Russell
05-14-2014, 07:38 PM
مسیح علینژاد موسس و ادمین اون صفحه هست ، اسمش هم توی توضیحات صفحه نوشته
منظورم آزار خانواده‌یِ ندا آقاسلطان و ارتباطش با مسیح علی‌نژاد بود :e523:

Theodor Herzl
05-14-2014, 07:51 PM
مثلا اینجا که به دروغ میگه کاسپین ماکان با ندا رابطه‌ای نداشته ، این قضیه از زمانی‌ شروع می‌شه که آقای کاسپین به اسرائیل سفر میکنه و اسهال طلب‌ها شروع می‌کنن به حمله به اون

جنبش راه سبز - ماکان نامزد ندا نبود (http://www.rahesabz.net/story/12619/)

و معذرت خواهی‌ معصومه قومی بخاطر دروغ پردازی

باید خیلی پیشتر از اینها عذر می خواستم | مسیح علی نژاد (http://masihalinejad.com/?p=1460)

کافر_مقدس
05-14-2014, 08:12 PM

دیگر دارید گندش را در می آورید ها ! چرند گویی هم اندازه ای دارد.

کجا خانواده ی ندا را آزار داد؟! خجالت نمی کشید اینطور گستاخانه داوری می کنید؟! اه اه اه !

یک خبرنگار مستقل باشرف وجود داشته باشد همین مسیح علی نژاد است.

Theodor Herzl
05-14-2014, 08:17 PM
دیگر دارید گندش را در می آورید ها ! چرند گویی هم اندازه ای دارد.

کجا خانواده ی ندا را آزار داد؟! خجالت نمی کشید اینطور گستاخانه داوری می کنید؟! اه اه اه !

یک خبرنگار مستقل باشرف وجود داشته باشد همین مسیح علی نژاد است.
البته برای شما که سند و مدرک مهم نیست ، ولی‌ بقیه بروند ببینند که خواهر ندا از دست این جانور آنقدر خسته شده بود که دیگر به او میگه خانواده آنها را تنها بگذارد!

خانم علی‌نژاد! لطفأ ما رو راحت بگذارید! | Khodnevis (https://khodnevis.org/article/43066#.U3PA3vldURU)

خانم علی‌‌نژاد! مامان من به هیچ عنوان روی این مساله (فیلمی که گفته شد یک هنرپیشه نقش ندا را بازی خواهد کرد) واکنشی نداشته و هر چه شما اصرار کردید او گفت شما حتی اجازه ندارید بنویسید که مامان من سکوت کرده! چون سکوت هم نوعی واکنش هست و مامان هم نمی‌خواستند که واکنش معلومی داشته باشن شما هم قول دادید که اسمی از مادر من نیارید و حتی چیزی از سکوت ننویسید، ولی‌ متاسفانه شما داستان‌سرائی کردید. همه جا می‌گویید که هدا به من ایمیل زده اما در تلفن روز جمعه از مامان من، امیل من رو می‌خواهید، لطفأ ما رو راحت بگذارید، این راه درستی‌ برای مشهور شدن نیست!

Theodor Herzl
05-14-2014, 08:24 PM
وبلاگ گمنامیان در مورد این جانور مسیح علینژاد

گمنامیان: مثال واضح آن مسیح علینژاد/هبچگاه از خود پرسیده اید چرا اصلاح طلبان خارج نشین! (http://gomnamian.blogspot.ca/2012/10/blog-post_9965.html)

خانم مسیح علی نژاد در انگلیس زندگی می کند و همه می دانند که این خانم تا چه حد به اصلاح طلبان نزدیک است. هر گاه به صفحه فیسبوک او می رویم، یا مشغول ناله از این است که به او ویزای آمریکا نداده اند(!) و یا اینکه مشکل مسکن دارد!

دلیل آن نیز مشخص است، ایشان حاضر نشده از دولت انگلیس تقاضای پناهندگی کند، چرای آنرا نیز در بالا توضیح داده ام، چون به محض اینکه کسی در این کشور تقاضای پناهندگی کند، با او مانند دیگر اتباع کشور رفتار می کنند و شهرداری محل اقامتش، موظف است محل زندگی او را تامین کند (خصوصا اگر مانند مسیح خانم ما، کودکی نیز داشته باشد!)

سوال من از خانم مسیح علینژاد این است، اگر شما به سرنگونی رژیم و آزادی ایران معتقد هستید، چرا از گرفتن پناهندگی اکراه دارید؟! جواب روشن است، چون ایشان می دانند که اگر پناهندگی بگیرند، دیگر در این نظام مقدس (!) جایی نخواهند داشت...!!

مسیح عزیز ما، چند سال از اقامتش در انگلیس گذشت تا فهمید این روسری مسخره را می تواند بردارد، و یک خط قرمز را رد کند، فکر کنم به امید امام نقی، یک چهار صد سال دیگر بفهمد که به این رژیم دیگر نمی توان امید داشت!

کافر_مقدس
05-14-2014, 09:40 PM
جانور اسهال طلبی نیز ادمین صفحه است به نام معصومه قومی

نخست آنکه جنابعالی هر گاه نام ایشان را به درستی بر زبان آوردی آنوقت می توانی درباره اش اظهار نظر کنی!

ایشان معصومه قمی هستند، نه معصومه قومی!!

مسیح عزیز ما، چند سال از اقامتش در انگلیس گذشت تا فهمید این روسری مسخره را می تواند بردارد، و یک خط قرمز را رد کند، فکر کنم به امید امام نقی، یک چهار صد سال دیگر بفهمد که به این رژیم دیگر نمی توان امید داشت!

ایشان در این مورد بارها توضیح داده، ولی چون شما آموخته اید که به جای تماشا کردن گوش هایتان را بگیرید و دهانتان را باز کنید این ها را ندیده اید. شما هرگز قادر نخاهید بود که خود را جای ایشان بگذارید.

گمنامیان هم یک جانور بی منطقی هست همچون شما !

شما اگر کسی دستش را تا آرنج پر از عسل بکند و در دهانتان بگذارد باز هم گاز می گیرید!

کافر_مقدس
05-14-2014, 09:50 PM
مسیح علینژاد موسس و ادمین اون صفحه هست ، اسمش هم توی توضیحات صفحه نوشته

نخیر اینطور نیست ، ادمین کس دیگه ای هست. مسیح فقط ایده ی این کار را داد و خودش هم اعلام کرده که ادمین برگه ی مورد نظر نیست، گرچه ادمین لطف کرده اسم مسیح را به عنوان گرداننده ی برگه اعلام کرده

Russell
05-14-2014, 09:58 PM
مثلا اینجا که به دروغ میگه کاسپین ماکان با ندا رابطه‌ای نداشته ، این قضیه از زمانی‌ شروع می‌شه که آقای کاسپین به اسرائیل سفر میکنه و اسهال طلب‌ها شروع می‌کنن به حمله به اون

جنبش راه سبز - ماکان نامزد ندا نبود

باید خیلی پیشتر از اینها عذر می خواستم | مسیح علی نژاد

جالب بود، من یک زمانی از ابراهیم نبوی هم بدم نمی‌آمد (باعث خجالت است البته)، ولی امثال ابراهیم نبوی و ایشان یا خودشان کس‌خُل هستند یا ملت را کس‌خُل می‌دانند.

کافر_مقدس
05-14-2014, 10:11 PM

باید خیلی پیشتر از اینها عذر می خواستم | مسیح علی نژاد (http://masihalinejad.com/?p=1460)

پوزش خاستن یک خبرنگار نشانگر شهامت او است، نه پاشنه آشیل او!

افسوس از این همه انرژی و وقت! من اگر جای مسیح بودم سر به بیابان می گذاشتم و پیشه ی خبرنگاری را برای همیشه بدرود می گفتم.حیف از این جماعت نمک نشناس!

Russell
05-14-2014, 10:26 PM
پوزش خاستن یک خبرنگار نشانگر شهامت او است، نه پاشنه آشیل او!

افسوس از این همه انرژی و وقت! من اگر جای مسیح بودم سر به بیابان می گذاشتم و پیشه ی خبرنگاری را برای همیشه بدرود می گفتم.حیف از این جماعت نمک نشناس!
ایشان مگر خبرنگار است؟!!

Dariush
05-14-2014, 10:39 PM
ایشان مگر خبرنگار است؟!!
خیر؛ موج‌سوار است.

Theodor Herzl
05-14-2014, 11:10 PM
تا پست قبل میگفتید خانواده ندا همچین حرفی‌ نزدند ، حالا که دیدید خواهرش گفته دست از سر ما بردار دیگر این مهم نیست ، واقعا این اسهال طلبی چیزی از انسانیت درون انسان زنده میگذارد؟‌ای تف به جسد این خمینی که همگی‌ شما پس ماندگان آن‌ ملعون هستید حالا شدید آزادی خواه!

Theodor Herzl
05-14-2014, 11:36 PM
شما اگر کسی دستش را تا آرنج پر از عسل بکند و در دهانتان بگذارد باز هم گاز می گیرید!

حتما این حرف را به خانواده ندا که از آزار‌ها و دروغ گویی‌های این جانور به سطوح آماده بوده اند هم می‌گویید!

Theodor Herzl
05-14-2014, 11:48 PM
این اصلاح طلبان واقعا از جماعت حسین طائب و جانوران جناح دیگر رژیم چندش آور تر هستند. حداقل امثال حسین طائب ادعای آزادی خواهی‌ و دمکرات بودن نمیکند ولی‌ جانوری مثل سعید حجاریان که موسس وزارت اطلاعات بوده یا حمیدرضا جلایی پور که دست راست خلخالی در اعدام‌های کردستان بوده یک عده نادان را به دنبال خود میکشانند!:e408::e408::e408::e408:

کافر_مقدس
05-15-2014, 12:17 AM
خیر؛ موج‌سوار است.

داریوش؟!! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/41.jpg خانم علی نژاد را می شناسی اصلن؟! ؟!! این را می گویم ها !

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/42.jpg

چه موج سواری کرده ایشان؟! او اگر چشمداشت به مال دنیا داشت در خود ایران می ماند و به خیلی چیزها می رسید، نه اینکه آواره ی غربت شود و تازه از خودی و غیرخودی ناسزا هم بشنود

کافر_مقدس
05-15-2014, 12:18 AM
تا پست قبل میگفتید خانواده ندا همچین حرفی‌ نزدند ، حالا که دیدید خواهرش گفته دست از سر ما بردار دیگر این مهم نیست ، واقعا این اسهال طلبی چیزی از انسانیت درون انسان زنده میگذارد؟‌ای تف به جسد این خمینی که همگی‌ شما پس ماندگان آن‌ ملعون هستید حالا شدید آزادی خواه!

اینکه پاسختان را نمی دهم دلیل بر این نیست که گفته تان را پذیرفته ام. بلکه چون یقین ندارم راست می گویید یا طبق معمول مهمل می بافید چیزی نمی گویم. وگرنه اگر بخاهم می توانم 10 دقیقه وقت بگذارم بروم جستجو کنم ببینم جریان از چه قرار بوده ، آنوقت شما رسوا خاهید شد و من تمایل ندارم بیش از این به دروغگویی متهم شوید.

مسیح علینژاد کسی بود که بیشترین آگاهی رسانی را در مورد شهدای جنبش سبز کرد و همچنان پیگیر حقوق خانواده های قربانیان است.

این برچسب ها به او نمی چسبد. بروید بساط خود را در جای دیگر پهن کنید!

کافر_مقدس
05-15-2014, 12:34 AM
ایشان مگر خبرنگار است؟!!

نخیر، خاننده هستند! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/6.gif

مسیح علی‌نژاد - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/مسیح_علی‌نژاد)

Dariush
05-15-2014, 12:44 AM
داریوش؟!! خانم علی نژاد را می شناسی اصلن؟! ؟!! این را می گویم ها !
احساسی نباش کافر. نان درآوردن از قربانیانِ 88، جز موج‌سواری نیست. من اینجا در مخالفت با اصلاح‌طلبی دستِ کمی از دیگران حداقل در متنِ مخالفت ندارم. این زن هم خوب برای خودش از قربانیانِ 88 به نان و نوا رسیده و بدونِ پرداختِ کمترین هزینه‌ای ( «هزینه‌»ای غیر از اینکه مثلا از ایران برود در انگلیس یا آمریکا زندگی کند) به عنوانِ نماینده‌ی ضمنی مردمِ ایران خوب به اصلاح‌طلبان خدمت می‌کند و آنها را غسل و تقدیس می‌کند و با بزک کردنِ چهره‌ی آنها در مجامع و رسانه‌های بین‌المللی می‌کوشد این بیراهه‌های سیاسی را صراطِ مستقیمِ مردمِ ایران جا بزند. اگر او را میشناسی یا رابطی به او داری یکجوری به او برسان برود از راهِ دیگری نان دربیاورد، از خونِ امثالِ صانع ژاله نان درآوردن اولین چیزی که ندارد شرافت است.

Theodor Herzl
05-15-2014, 01:51 AM
یک نفر مثل محمد ملکی‌ که تازه فقط رئیس دانشگاه تهران بوده بدون هیچ مقام سیاسی اجرایی اینگونه از نظام برمیگردد ، یک سری دیگر هنوز میگویند کی‌ بود کی‌ بود من نبودم!

4075

Anarchy
05-15-2014, 05:24 AM
چه موج سواری کرده ایشان؟! او اگر چشمداشت به مال دنیا داشت در خود ایران می ماند و به خیلی چیزها می رسید، نه اینکه آواره ی غربت شود و تازه از خودی و غیرخودی ناسزا هم بشنود

ببین کافر جان ، در این حد که افرادی مثل علی نژاد مثلا خبر رسانی میکنن از شرایط درون ایران بد نیست ، اما اینها حکایت همون هستن که مهران مدیری تو سریال مرد هزار چهره میگفت : من اشتباهی بودم ...

اینها اصلا اینکاره نبوده و نیستن و هنوز مثلا این خانم جرات نداره یه موضع علنی و رسمی در مورد اصل و اساس جمهوری اسلامی بگیره و اصلاح طلب ها رو هم فرزند ناخلف همین نظام بدونه و بگه باید کل نظام رو از ریشه کند... حالا بماند که اصلا تخصص کافی هم نداره !!

بخش اعظم اپوزیسیون ایرانی همین هستن ... شما کمی در مورد دعواهای احمد باطبی و امیر عباس فخر آور برو تحقیق کن !! ببین اینها کی بودن که ناگهانی برای ما شدن فعال حقوق بشر ...

مخصوصا اون باطبی تو خواب هم نمیدید به همچین نون و نوایی برسه ...

من با بعضی از این به اصطلاح فعالین حقوق بشر صحبت کردم دیدم وافعا هیچی بارشون نیست ، اما میان تو بی بی سی و صدای آمریکا حلوا حلواشون میکنن ... اما آدمای درست و حسابی حتی یه رسانه خشک و خالی دستشون نیست که حرفشونو بزنن !! چرا راه دور بریم ، همین انجمن ما و صفحه فیس بوک ما رو مقایسه کن با انجمن هم میهن و پیج آزادی های یواشکی ...

برای لوس بازی و خودنمایی یه سری اومدن صفحه رو لایک کردن و عکس میذارن ... از من نخواه باور کنم همه این دخترایی که آزادی یواشکیشونو با بقیه تقسیم میکنن ، فیلسوف و ضد اسلام و این چیزا هستن !!

کافر_مقدس
05-15-2014, 04:28 PM
احساسی نباش کافر. نان درآوردن از قربانیانِ 88، جز موج‌سواری نیست. من اینجا در مخالفت با اصلاح‌طلبی دستِ کمی از دیگران حداقل در متنِ مخالفت ندارم. اگر او را میشناسی یا رابطی به او داری یکجوری به او برسان برود از راهِ دیگری نان دربیاورد، از خونِ امثالِ صانع ژاله نان درآوردن اولین چیزی که ندارد شرافت است.

براستی دلگیر می شوم از شنیدن برخی اظهار نظرها . می گویید چه می کرد؟! خب پیشه اش خبرنگاری است دیگر ، در ایران هم که بود همین بود. در مجلس شورای اسلامی هم موی دماغ آقایان شده بود. یعنی خفه خون می گرفت خوب بود؟! بد است یاد شهدای گمنام را زنده نگه می دارد؟!

اصلن به هر نان و نوایی هم میخاهد برسد، نوش جانش!

اگر او با زنده نگاه داشتن یاد همچون صانع ژاله قصد دارد پلکانی برای خودش بسازد و بالا برود گروهی دیگر که پا بر روی خون این شهدا گذاشته اند و از پیکرهایشان بالا رفته اند!

براستی که بیشتر ما ایرانی ها نمک نشناس هستیمhttp://www.daftarche.com/images/imported/2013/10/5.gif

من با بعضی از این به اصطلاح فعالین حقوق بشر صحبت کردم دیدم وافعا هیچی بارشون نیست ، اما آدمای درست و حسابی حتی یه رسانه خشک و خالی دستشون نیست که حرفشونو بزنن !!

منظورتان از آدم های درست و حسابی چه کسانی هستند؟! رسانه را که به آدم نمی دهند، خود آدم باید برود در پی رسانه!

مگر به همین مسیح علی نژاد رسانه داده اند؟! خیر ، خودش همچون یک شیرزن خبررسانی می کند و برای خودش یک رسانه ی مستقل است.

بخش اعظم اپوزیسیون ایرانی همین هستن ... شما کمی در مورد دعواهای احمد باطبی و امیر عباس فخر آور برو تحقیق کن !! ببین اینها کی بودن که ناگهانی برای ما شدن فعال حقوق بشر ...

که بودند؟! خب دانشجو بودند دیگر! گرچه آن امیرعباس فخرآور حسابش سواست، او همچنان مضنون به جاسوسی برای اطلاعات است!

اون باطبی تو خواب هم نمیدید به همچین نون و نوایی برسه ...

احمد باطبی بارها اعلام کرده که آن عکس و پیراهن را فراموش کنید و از او اسطوره نسازید، خب وقتی شما از او بت می سازید تقصیر او چیست؟! او به عنوان یک کنشگر دانشجویی قابل احترام است همانند خیلی های دیگر

Theodor Herzl
05-15-2014, 04:44 PM
یک مقاله جالب در تحلیل مقاله‌ای که مسیح علینژاد بر علیه کسانی‌ که روی کشتار‌های دهه ۶۰ تاکید میکنند نوشته بود!

PEZHVAKE-IRAN DOT COM (http://pezhvakeiran.com/maghaleh-27812.html)

کافر_مقدس
05-15-2014, 05:16 PM
یک مقاله جالب در تحلیل مقاله‌ای که مسیح علینژاد بر علیه کسانی‌ که روی کشتار‌های دهه ۶۰ تاکید میکنند نوشته بود!نخست آنکه "بر علیه" نادرست است، همان "علیه" کافیست!

چیزی که آشکار است به هر روی هیچ انسانی کامل نیست، ولی دشواری شما این است که یک ایراد کوچک که در یک فرد می یابی با فرافکنی آن را بسیار بزرگ جلوه می دهی و بدتر از همه آنکه چشمانت را روی کارهای نیک فرد مورد نظر می بندی. و این ایراد بسیار بزرگیست...

Theodor Herzl
05-15-2014, 05:20 PM
نخست آنکه "بر علیه" نادرست است، همان "علیه" کافیست!به بزرگواری خودتان ببخشید که پارسی‌ شما از من بهتر است!

چیزی که آشکار است به هر روی هیچ انسانی کامل نیست، ولی دشواری شما این است که یک ایراد کوچک که در یک فرد می یابی با فرافکنی آن را بسیار بزرگ جلوه می دهی و بدتر از همه آنکه چشمانت را روی کارهای نیک فرد مورد نظر می بندی. و این ایراد بسیار بزرگیست...درست است! هیتلر نقاش خوبی‌ نیز بوده و همچین حیوان دوست و گیاه خوار ، باید همیشه نیمه پر لیوان را دید و بقیه چیز را زیر سبیلی رد کرد!

کافر_مقدس
05-15-2014, 06:15 PM
هیتلر نقاش خوبی‌ نیز بوده و همچین حیوان دوست و گیاه خوار ، باید همیشه نیمه پر لیوان را دید و بقیه چیز را زیر سبیلی رد کرد!

نقاش را نمی دانم، ولی هرگز گیاهخار نبوده . بیخود شایعه پراکنی نکنید!

نمی گویم زیاد خوش بین باشید، ولی آنطور که گویاست شما به بیماری بدبینی مفرط دچار هستید!

یه نفر
05-15-2014, 07:35 PM
کافر جان چرا نمیخوای واقعیات رو قبول کنی؟؟؟؟؟؟؟!!!
چرا همه اش مغلطه میکنی و با تندی و بداخلاقی و تهدید و .. جواب میدی؟!
به جای اینکه اینقدر مخالفت کنی خب حداقل یه سرچی کن!

Theodor Herzl
05-15-2014, 07:37 PM
ایشون ذوب شده در ولایت میر حسین هست گروه دیگر ذوب شده در ولایت خامنه‌ای و هر ۲ تا از خون ملت سهم می‌‌خواهند! فقط بیچارگانی که به هر یک از این ۲ گروه ناا آگاهانه اعتماد میکنند و کشته میشوند!

sonixax
05-15-2014, 09:26 PM
نقاش را نمی دانم، ولی هرگز گیاهخار نبوده . بیخود شایعه پراکنی نکنید!

یک مقداری تحقیق کنید که این طوری سنگ روی یخ نشوید :

Adolf Hitler and vegetarianism - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler_and_vegetarianism)

Towards the end of his life Adolf Hitler (http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler) followed a vegetarian (http://en.wikipedia.org/wiki/Vegetarian) diet. It is not clear when he adopted it, since accounts of his dietary habits prior to the Second World War (http://en.wikipedia.org/wiki/Second_World_War) indicate that he still consumed meat.

این هم یکی از نقاشی هایش :

4082

Dariush
05-15-2014, 11:01 PM
Russell جان بیا یک دست شترنگ بزنیم. پایه هستی برادر؟

Theodor Herzl
05-16-2014, 12:37 AM
میلاد اینجا نوشته سفر با ماشین توی آلمان از همه‌جای اروپا بهتر هست ، من بجز انگلیس و فرانسه جای دیگه اروپا با ماشین نرفتم ، به نظرت درست میگه؟ آلمان از فرانسه قشنگ تر هست؟

12 Reasons Germany's 'Romantic Road' Is The Ultimate European Road Trip (http://www.huffingtonpost.com/2014/04/29/romantic-road_n_5206182.html)

sonixax
05-16-2014, 01:32 AM
میلاد اینجا نوشته سفر با ماشین توی آلمان از همه‌جای اروپا بهتر هست ، من بجز انگلیس و فرانسه جای دیگه اروپا با ماشین نرفتم ، به نظرت درست میگه؟ آلمان از فرانسه قشنگ تر هست؟

از چه نظر ؟
آلمان حتا از انگلیس هم بیشتر جنگل و دیدنیهای طبیعی و حتا تاریخی داره مثلن این :

4086

یا این :

4087

توی سایت دویچه وله همیشه معرفی میکنه جاهای دیدنیش رو.

اگر منظور هنر مدرن و موزه و ایفل و نیس و موناکو و اینهاست نه آلمان اون طوری جایی نداره ولی به طور کلی خیلی جای خوب برای گشتن داره به خصوص جنوبش که کوهستانی هم هست.

Theodor Herzl
05-16-2014, 01:51 AM
از چه نظر ؟از نظر کوه و جنگل و اینها؟ من از جاده‌های باریک کوهستانی خیلی‌ خوشم میاد! یک جاده هست از شهر شیکاگو تا سیاتل در آمریکا عین بهشت می‌‌مونه از بین کوه و دره رد می‌شه ، منظورم اون هست!

sonixax
05-16-2014, 02:35 AM
از نظر کوه و جنگل و اینها؟ من از جاده‌های باریک کوهستانی خیلی‌ خوشم میاد! یک جاده هست از شهر شیکاگو تا سیاتل در آمریکا عین بهشت می‌‌مونه از بین کوه و دره رد می‌شه ، منظورم اون هست!

تا دلت بخواد هست. حتا از انگلیس هم بیشتر داره این طوری.

Anarchy
05-16-2014, 06:08 AM
منظورتان از آدم های درست و حسابی چه کسانی هستند؟! رسانه را که به آدم نمی دهند، خود آدم باید برود در پی رسانه!

آدمی که خودش صاحب اندیشه باشه نه اینکه اتفاقی بر خورده باشه تو یه جریانی ... راه انداختن رسانه ، پول و حمایت و اینها که میخواد بالاخره !!

مگر به همین مسیح علی نژاد رسانه داده اند؟! خیر ، خودش همچون یک شیرزن خبررسانی می کند و برای خودش یک رسانه ی مستقل است.

پس کی هست که صبح و شب تو بی بی سی و منو تو میاد ؟ شما به من بگو منبع درآمد علی نژاد از کجاست ؟ بگو اگر همین جریانات موج سواری ایشون نبود ، ایشون رو کجا راه میدادن ؟ به قول معروف ایشون سوراخ قضیه رو خوب پیدا کرده ، دست کرده توشو داره استفاده میکنه ...

انقدر از آدما بت نساز ، منم تا چند سال پیش همین طور ساده به مسائل نگاه میکردم و فکر میکردم هر کسی که جمهوری اسلامی ازش بد میگه ، حتما خیلی آدم خوبیه ...

که بودند؟! خب دانشجو بودند دیگر! گرچه آن امیرعباس فخرآور حسابش سواست، او همچنان مضنون به جاسوسی برای اطلاعات است!

شما برای من با مدرک و سند بگو احمد باطبی دانشجوی کدوم دانشگاه و چه رشته ای بودن ...

فخر آور و باطبی از نظر من فرقی ندارن ، هر دو موج سوار و منفعت طلب هستن ... شما برو سرچ کن ببین ارژنگ داوودی چی در مورد باطبی گفته !!

احمد باطبی بارها اعلام کرده که آن عکس و پیراهن را فراموش کنید و از او اسطوره نسازید، خب وقتی شما از او بت می سازید تقصیر او چیست؟! او به عنوان یک کنشگر دانشجویی قابل احترام است همانند خیلی های دیگر

کنشگر ؟ چه کنشی کرده بابا ... اتفاقا تو ازش بت ساختی کافر جان !! یارو یه پیراهن شانسی برد بالا امروز رفته ینگه دنیا عشق و حال !! بدون هیچ تخصص و دانشی اسمش شده فعال حقوق بشر و به قول شما کنشگر دانشجویی...

هر ننه قمری که از راه میرسه ، دو تا حرف ضد جمهوری اسلامی میزنه بعد میره اون ور میشه فعال حقوق بشر اما دست چپ و راستشم از هم تشخیص نمیده !!

من خیلی از بچه های دفترچه رو به تنهایی از کل اون مثلا فعالین حقوق بشر بیشتر قبول دارم اما همیشه عوام فریبی حرف اول رو میزنه و باعث شهرت فرد میشه ... وقتی میگم آدمای درست و حسابی رسانه ندارن یه نمونه اش همین که تو چند روز صفحه عکس های خانمای ایران علاقمند به عکاسی این همه لایک میخوره چون رسانه ها روش مانور دادن و تبلیغات کردن ، اما یه جایی مثل دفترچه یا پیج فیس بوکش این جوری مهجور مونده !!

Theodor Herzl
05-16-2014, 07:06 AM
ما فکر می‌کنیم هرکه زندان رفته ، شکنجه شده و اینها حتما آدم خوبی‌ هست و حرف درستی‌ میزند! همین آخوند‌های جاکش مثل رفسنجانی‌ ، خامنه‌ای و خلخالی نیز زمان شاه زندانی سیاسی بودند!

یه نفر
05-16-2014, 07:13 AM
صفحه 888 رو تبریک عرض میکنم :-)

کافر_مقدس
05-16-2014, 07:21 AM
پس کی هست که صبح و شب تو بی بی سی و منو تو میاد ؟ شما به من بگو منبع درآمد علی نژاد از کجاست ؟ایشان در استخدام هیچ سازمان و نهادی نیست، چون در این صورت باید بر پایه ی قوانین آن ها رفتار کند که او چنین چیزی را نمی پسندد.

به هر روی مفتکی که کار نمی کند، یک دستمزدی بابت فراهم کردن خبرها می گیرد همانند بسیاری از خبرنگارهای دیگر ، ولی خب آزاد آزاد است .

مگر دیگران رایگان و در جهت خشنودی اسپاگتی کار می کنند؟!

شما برای من با مدرک و سند بگو احمد باطبی دانشجوی کدوم دانشگاه و چه رشته ای بودن ...

دانشجوی دانشگاه تهران ، به گمانم رشته ی فیلمسازی و سینما ... مدرک هم اگر خاستید خودشان هستند در خدمتتان!

حال شما بگویید امیرعباس فخرآور چگونه و به چه دلیل بازداشت شد یک مرتبه سر از بند سیاسی های زندان اوین درآورد؟! و سپس چه شد که به یکباره از کشور خارج شد (آنهم به صورت کاملن قانونی!!!) و سر از آمریکا درآورد؟

یک ویدیو کلیپ کوتاه دارم از جناب فخرآور که وقتی یک ببینده او را به چالش می کشد و از او پرسش می کند در کدام بند زندان عادل آباد شیراز بوده اید او دستپاچه می شود و تلفن را قطع می کند!

پرونده ی فخرآور بسیار سیاه تر از این صحبت هاست!

شما برو سرچ کن ببین ارژنگ داوودی چی در مورد باطبی گفته !! حالا این همه آدم چرا ارژنگ داودی؟!

نمی دانم چرا از او دفاع می کند، حالا یا خرده حساب شخصی با احمد باطبی دارد یا این امر از روی ناآگاهیست. که البته امیدوارم مورد دوم درست باشد.

از آنجایی که ماه هیچگاه پشت ابر نمی ماند این پرسش هم در آینده پاسخش آشکار خاهد شد .

کنشگر ؟ چه کنشی کرده بابا ... اتفاقا تو ازش بت ساختی کافر جان !! یارو یه پیراهن شانسی برد بالا امروز رفته ینگه دنیا عشق و حال !!

هر ننه قمری که از راه میرسه ، دو تا حرف ضد جمهوری اسلامی میزنه بعد میره اون ور میشه فعال حقوق بشر اما دست چپ و راستشم از هم تشخیص نمیده !!

او سخنگوی دانشجویان خارج از کشور است و با اینکه در ایران نیست همچنان خبررسانی می کند.

عشق و حالی هم اگر باشد حق ایشان است، مگر شما عشق و حال نمی کنید؟!! چیزی که ارزشمند است از یاد نبردن رسالت خودش در آنسوی آب هاست.

اینطور که می فرمایید من تردید دارم شما هتا یک بار هم به سخنان او گوش داده باشید.

اتفاقن من شیوه ی گفتار او را بسیار دوست دارم و به نظرم یک انسان فهمیده و باشعور است. درک نمی کنم شما چه دشمنی با او دارید.

پیشنهاد می کنم کوشش بیهوده نکنید چون هیچ وصله ای به او نمی چسبد. گرچه احساس می کنم برخی از دوستان دارند از خود نجابت به خرج می دهند ، وگرنه بدشان نمی آمد او را هم به دست داشتن در اعدام های دهه ی شصت متهم می کردند!! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/03/6.gif

وقتی میگم آدمای درست و حسابی رسانه ندارن یه نمونه اش همین که تو چند روز صفحه عکس های خانمای ایران علاقمند به عکاسی این همه لایک میخوره چون رسانه ها روش مانور دادن و تبلیغات کردن ، اما یه جایی مثل دفترچه یا پیج فیس بوکش این جوری مهجور مونده !!

بمیرم برای این همه مظلومیت دفترچه! این را قبول دارم! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/08/3.gif

Theodor Herzl
05-16-2014, 07:25 AM
پرونده ی فخرآور بسیار سیاه تر از این صحبت هاست!بعد از چند ماه یک توافق بکنیم با هم :e00e:، این فخرآور یک جاکش به تمام معنا هست ، یک نفر نشده در اپوزیسیون که این با اون درگیری نداشته!

Anarchy
05-16-2014, 08:36 AM
ایشان در استخدام هیچ سازمان و نهادی نیست، چون در این صورت باید بر پایه ی قوانین آن ها رفتار کند که او چنین چیزی را نمی پسندد.

به هر روی مفتکی که کار نمی کند، یک دستمزدی بابت فراهم کردن خبرها می گیرد همانند بسیاری از خبرنگارهای دیگر ، ولی خب آزاد آزاد است .

مگر دیگران رایگان و در جهت خشنودی اسپاگتی کار می کنند؟!

دوست عزیز ، کمی فکر کن ایشون چطور میتونه آزاد آزاد باشه ؟ ایشون اگر طبق خواسته نهادی که براش کار میکنه خبر تهیه نکنه با اردنگی پرت میشه بیرون ...

هزینه زندگی در لندن مگه شوخیه ؟ شما نگفتی ایشون اگر خودشو قاتی اپوزیسیون نکرده بود ، کجاش راهش میدادن ؟

دانشجوی دانشگاه تهران ، به گمانم رشته ی فیلمسازی و سینما ... مدرک هم اگر خاستید خودشان هستند در خدمتتان!

پس سند و مدرک نداشتی کافر جان چون سند و مدرکی وجود نداره و ایشون اصلا روز تظاهرات اونجا هیچ کاره بودن و همراه یکی از دوستانشون اومده بودن ... حتی اینکه این جناب باطبی دانشجو هم بوده معلوم نیست !! اگر معلوم شد حتما به منم خبر بده ...

حال شما بگویید امیرعباس فخرآور چگونه و به چه دلیل بازداشت شد یک مرتبه سر از بند سیاسی های زندان اوین درآورد؟! و سپس چه شد که به یکباره از کشور خارج شد (آنهم به صورت کاملن قانونی!!!) و سر از آمریکا درآورد؟

چرا از من می پرسی ؟ مگه من از فخر آور دفاع کردم ؟ فخر آور هم یک لات بی سر و پا هست و البته قدرت طلب و خودشیفته ... حالا واقعا اگر مهره رژیم باشه ، باید رید به سیستم اطلاعاتی امنیتی غرب که این رو راهش دادن اونجا و تا کنگره آمریکا و کاخ سفید رفته و با اینکه این همه علیه ایشون حرف میزنن و مدرک علیهش منتشر شده ، باز اونجا نگهش داشتن ... اینها همه احتمالات هست !!

اما هر کاری که نکرده باشه ، همون کلیپ نصفه نیمه از باطبی که منتشر کرد و بعد باطبی به طرز احمقانه ای اومد منکر شد ، کار درستی بود... باطبی تو کردستان عراق ، چرا تمرین تیراندازی میکرد ؟ چرا با مامور اطلاعاتی در ارتباط بود ؟ تارا نیازی دوست دختر سابقش هم باهاش زندگی میکرد هم گفت که باطبی تو آمریکا هم با جناب اطلاعاتی در ارتباط بوده ...

یک ویدیو کلیپ کوتاه دارم از جناب فخرآور که وقتی یک ببینده او را به چالش می کشد و از او پرسش می کند در کدام بند زندان عادل آباد شیراز بوده اید او دستپاچه می شود و تلفن را قطع می کند!

پرونده ی فخرآور بسیار سیاه تر از این صحبت هاست!

بله خودم دیدم این ویدئو رو ... فخر آور و اون غزل امید دقیقا از روزی که اومدن آمریکا من یادمه که شهرام همایون آوردشون تو برنامه و البته هر دو هم تو زرد از آب در اومدن ... اما این چیزی از فرصت طلب بودن باطبی کم نمیکنه !!

حالا این همه آدم چرا ارژنگ داودی؟!

نمی دانم چرا از او دفاع می کند، حالا یا خرده حساب شخصی با احمد باطبی دارد یا این امر از روی ناآگاهیست. که البته امیدوارم مورد دوم درست باشد.

از آنجایی که ماه هیچگاه پشت ابر نمی ماند این پرسش هم در آینده پاسخش آشکار خاهد شد .

چون ارژنگ داوودی هم بند فخر آور و باطبی بوده ... چون از نزدیک اینها رو چندین سال میشناسه بهتر از من و شما !! باطبی که بیشتر دوران زندانش تو مرخصی بیرون از زندان بوده ...

او سخنگوی دانشجویان خارج از کشور است و با اینکه در ایران نیست همچنان خبررسانی می کند.

دانشجوی قلابی حالا خودش شده سخنگوی دانشجویان ؟ کی اصلا به ایشون چنین سمتی داده ؟ خب خبررسانی میکنه که نونشو بخوره برادر و گرنه این آقا واقعا اشتباهی بوده ...

عشق و حالی هم اگر باشد حق ایشان است، مگر شما عشق و حال نمی کنید؟!! چیزی که ارزشمند است از یاد نبردن رسالت خودش در آنسوی آب هاست.

نگفتیم حقش نیست ، گفتیم این فعال حقوق و بشر و این جفنگیاتی که میگن فیلمشون هست و راه نون خوردنشون بدون هیچ تخصص و سوادی در این زمینه ... خیلی ساده ای کافر جان !!

اینطور که می فرمایید من تردید دارم شما هتا یک بار هم به سخنان او گوش داده باشید.

اتفاقن من شیوه ی گفتار او را بسیار دوست دارم و به نظرم یک انسان فهمیده و باشعور است. درک نمی کنم شما چه دشمنی با او دارید.

خب شما ظاهر بین هستی که از روی مدل حرف زدن ایشون ، فکر میکنی دیگه آخرشه !! من هیچ دشمنی با ایشون ندارم اما خسته شدم از این مسخره بازی های اپوزیسیون نماها و فعال حقوق بشر نماها که بدبختی ملت ایران شده منبع درآمدشون ... اینها شغلشون اینه که حرف بزنن و چهار تا کاغذ بیارن و روخونی کنن و ملت هم پای صدای آمریکا و بی بی سی و منو تو مشغول باشن ...

پیشنهاد می کنم کوشش بیهوده نکنید چون هیچ وصله ای به او نمی چسبد. گرچه احساس می کنم برخی از دوستان دارند از خود نجابت به خرج می دهند ، وگرنه بدشان نمی آمد او را هم به دست داشتن در اعدام های دهه ی شصت متهم می کردند!!

من هیچ اصراری ندارم کسی حرفم رو بپذیره چون خیلی وقته از بخش بزرگی از ایرانیا قطع امید کردم ... مردمی که یا این وری پای منبر عاغا هستن یا اونوری پای صدای آمریکا و بی بی سی و منوتو نباید هم هیچ وقت بفهمن دنیا دست کیه و هر دو طرف فقط دارن ذهن اونها را کنترل میکنن ... شما فقط تغییر سیاست صدای آمریکا تو این چند سال و بعد از رفتن بهارلو رو ببینید !! همه چیز به سمت این پیش رفت که آمریکا به حکوم ملاها نزدیک بشه ...

بگذریم ... خیلی هم مهم نیست این حرف ها !! خواستم یه تلنگری زده باشم ...

بمیرم برای این همه مظلومیت دفترچه! این را قبول دارم!

:e413:

کافر_مقدس
05-16-2014, 10:02 AM
دوست عزیز ، کمی فکر کن ایشون چطور میتونه آزاد آزاد باشه ؟ ایشون اگر طبق خواسته نهادی که براش کار میکنه خبر تهیه نکنه با اردنگی پرت میشه بیرون ...

هزینه زندگی در لندن مگه شوخیه ؟ شما نگفتی ایشون اگر خودشو قاتی اپوزیسیون نکرده بود ، کجاش راهش میدادن ؟گفتم که جایی استخدام نیست که بخاهند بیرونش کنند. این شبکه نشد، یک شبکه ی دیگر. اگر دنباله رو کارهای ایشان بوده باشید احتمالن دیده اید که در بیشتر شبکه ها حضور پیدا کرده است، از صدای آمریکا گرفته تا بی بی سی و منو تو ....

اصلن اگر اپوزیسیون نبود چه لزومی داشت از ایران خارج شود؟! بسیاری از افراد سال 88 به خاطر فرار از حکم زندان از کشور فرار کردند!

وگرنه می توانست در همان روزنامه های اصلاح طلب سرگرم کار باشد،مانند خیلی از بانوان دیگر همچون مهسا امیرآبادی،ژیلا بنی یعقوب و ...

هم اکنون گمان می کنم با پسرش در یک اتاق زندگی می کند، پیشتر هم با افراد گوناگون همخانه بوده است. وگرنه به قول شما اجاره ی یک خانه ی درست و حسابی مستقل در لندن کاری دشوار است

پس سند و مدرک نداشتی کافر جان چون سند و مدرکی وجود نداره و ایشون اصلا روز تظاهرات اونجا هیچ کاره بودن و همراه یکی از دوستانشون اومده بودن ... حتی اینکه این جناب باطبی دانشجو هم بوده معلوم نیست !! اگر معلوم شد حتما به منم خبر بده ...عجب فرمایشی می کنید! من که دسترسی به مدارک تحصیلی ایشان ندارم، بفرمایید این برگه ی فیس بوک ایشان. پرسشی داشتید بی درنگ پاسخگو خاهند بود.

Ahmad Batebi (http://m.facebook.com/batebi666)

در این باره هم پیشتر به طور کامل و به همراه ریز جزییات توضیح داده که روز 18 تیر 1378 چه اتفاقی افتاد و چه شد که اینطوری شد!

ولی شوربختانه اکنون آن صفحه را نمی یابم، فقط می توانم به شما اطمینان دهم که تردید شما بی مورد است .

ارژنگ داودی هم فرد قابل اطمینانی برای شناخت باطبی نیست، اگر از همدوره ای های او مانند کیانوش سنجری، علی افشاری، اردشیر زارع ، کوروش صحتی و منوچهر محمدی پرس و جو کنید بهتر به نتیجه می رسید .

هر کاری که نکرده باشه ، همون کلیپ نصفه نیمه از باطبی که منتشر کرد و بعد باطبی به طرز احمقانه ای اومد منکر شد ، کار درستی بود...

باطبی تو کردستان عراق ، چرا تمرین تیراندازی میکرد ؟ چرا با مامور اطلاعاتی در ارتباط بود ؟ تارا نیازی دوست دختر سابقش هم باهاش زندگی میکرد هم گفت که باطبی تو آمریکا هم با جناب اطلاعاتی در ارتباط بوده ...کدام کلیپ؟! همان گفتگوی او با آقای بازجو؟! خب که چه؟! من که نکته ی مشکوکی در آن نیافتم.

ولی کاش آن گفتگوی کاملش را هم گوش می کردید. همان که خود باطبی آن را منتشر کرد. این فخرآور الاغ تیکه هایی از آن گفتگو را حذف کرده بود ، طوریکه این شبهه بوجود بیاید که باطبی همکار آن ها بوده و برایشان جاسوسی می کرده!

درباره ی سایر موراد هم توضیح داده که بازگو کردن همه ی آن ها از حوصله ی اینجا خارج است

لینک های زیر هم در مورد فخرآور است، ملاحظه بفرمایید شاید پاسخ برخی از پرسش هایتان را بگیرید

عباس فخرآور را بیشتر بشناسیم - مقاله ها - وبسایت رسمی احمد باطبی (http://ahmadbatebi.com/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%87%D8%A7/%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D9%81%D8%AE%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%85)

عباس فخرآور را بیشتر بشناسیم ( 2 ) - مقاله ها - وبسایت رسمی احمد باطبی (http://ahmadbatebi.com/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%87%D8%A7/%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D9%81%D8%AE%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%85-2)

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/50.jpg

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/51.jpg

احمد باطبی - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A8% DB%8C)

احمد باطبی - وبسایت رسمی احمد باطبی (http://ahmadbatebi.com)

Dariush
05-16-2014, 01:02 PM
آقا ما دیشب چهار دست با استاد Russell شترنگ زدیم. دست اول ایشان در یک حمله‌ی گازانبری از طرفِ من مات شدند در حالیکه اصلا انتظارش را نداشتند. دست دوم ایشان از دو اشتباهِ من هوشمندانه استفاده‌ کردند و مرا مات کردند. دستِ سوم و چهارم، با اینکه تقریبا بازی در دست من بود، وقت کم آوردم و باختم!
درکل چطور بود بازی‌ها راسل جان؟

Russell
05-16-2014, 01:26 PM
آقا ما دیشب چهار دست با استاد @Russell (http://www.daftarche.com/member.php?u=48) شترنگ زدیم. دست اول ایشان در یک حمله‌ی گازانبری از طرفِ من مات شدند در حالیکه اصلا انتظارش را نداشتند. دست دوم ایشان از دو اشتباهِ من هوشمندانه استفاده‌ کردند و مرا مات کردند. دستِ سوم و چهارم، با اینکه تقریبا بازی در دست من بود، وقت کم آوردم و باختم!
درکل چطور بود بازی‌ها راسل جان؟
بازی‌ها بسیار خوب بود داریوش جان، من واقعا غافلگیر شدم، همانطور که گفتی آن دو دستی هم که زمانت تمام شد کاملا موقعیت برتری در بازی داشتی (بخشی از آن به خاطر مشکلات اینترنت بود که روی اعصاب ما بود). من چندی بود که بازی نکرده بودم. بازی‌ها ولی بسیار جذاب بود و منتظر بازی‌هایِ بعدی هستم. البته با توجه به شناختی که ازت داشتم تا حدی از همان ابتدا هم مشخص بود که با کمی تمرین بازیکن خوبی می‌شوی.

Dariush
05-16-2014, 01:35 PM
بازی‌ها بسیار خوب بود داریوش جان، من واقعا غافلگیر شدم، همانطور که گفتی آن دو دستی هم که زمانت تمام شد کاملا موقعیت برتری در بازی داشتی (بخشی از آن به خاطر مشکلات اینترنت بود که روی اعصاب ما بود). من چندی بود که بازی نکرده بودم. بازی‌ها ولی بسیار جذاب بود و منتظر بازی‌هایِ بعدی هستم. البته با توجه به شناختی که ازت داشتم تا حدی از همان ابتدا هم مشخص بود که با کمی تمرین بازیکن خوبی می‌شوی.
البته هنوز در استراتژی مشکل زیاد دارم ولی همچنان در حالِ تمرین هستم. بازی‌های بیشتر را که حتما هستم؛ دیشب بازی‌ها خیلی جذاب بودند، حال کردم واقعا:e00e:
این مشکل زمان را باید حل کنم. من خیلی زیاد فکر میکنم و این راندمان را پائین می‌آورد، چنانکه بعد از دو دست بازی کردن اصلا تمرکز ندارم. به زدوی دوباره بازی خواهیم کرد و اینبار انتقامِ سختی در انتظارت خواهد بود:e405:.

Crusader
05-16-2014, 02:50 PM
گرامیان از چه سایتی شطرنج بازی می‌کنید؟

Russell
05-16-2014, 03:07 PM
گرامیان از چه سایتی شطرنج بازی می‌کنید؟
lichess

shirin
05-16-2014, 03:32 PM
پیج آزادیهای یواشکی زنان یه پیج ساده هست فقط. دیدن زنان ایرانی با اینکه بی حجابی ممنوع هست هر وقت فرصت داشته باشند روسریشون رو میدارن گفتن بذار یه پیج بسازیم به اسم آزادیهای یواشکی. وگرنه همه میدونیم که از قبل هم وجود داشته. اگه توجه کرده باشید خیلی از عکسها سالهای قبل گرفته شده. و همیشه هم زنانی که معتقد به حجاب نبودن در هر فرصتی حجابشون رو برمیداشتن. به نظرمن که پیج جالبی هست. رژیم رو عوض نمیکنه و باعث تغییر قانون حجاب هم نمیشه ولی یه جور دهن کجی حساب میشه. حتی اگه فقط در خیال فرستندگان عکس و گردندگان پیج باشه ، به نظرم حمله به این پیج از طرف کسی که مخالف حجاب هست احمقانه هست. چون حداقل هیچ ضرری برای مخالفین حجاب یا نظام نداره. عینهو پیرمردای غرغرو که به عالم و آدم گیر میدن هستید.

Russell
05-16-2014, 03:36 PM
عینهو پیرمردای غرغرو که به عالم و آدم گیر میدن هستید.
یعنی همین عملگرایی‌تان‌ست که ما را کشته !!

Anarchy
05-16-2014, 03:44 PM
به نظرمن که پیج جالبی هست. رژیم رو عوض نمیکنه و باعث تغییر قانون حجاب هم نمیشه ولی یه جور دهن کجی حساب میشه. حتی اگه فقط در خیال فرستندگان عکس و گردندگان پیج باشه ، به نظرم حمله به این پیج از طرف کسی که مخالف حجاب هست احمقانه هست. چون حداقل هیچ ضرری برای مخالفین حجاب یا نظام نداره. عینهو پیرمردای غرغرو که به عالم و آدم گیر میدن هستید.

این پیج مثل انتخابات همه جور مخاطبی داره و با انگیزه های متفاوتی عکس میذارن ... این جوری هم نیست که همه اینهایی که عکس میذارن مخالف رژیم باشن یا اسلام ستیز !! آسیب شناسی اینکه چرا چنین حرکت هایی ظرف چند روز بالای 200 هزار تا لایک میگیره اما حرکت های جدی با جمله هایی نظیر : حوصله داری بابا ، مواجه میشه هم باید جالب باشه ...

Rationalist
05-16-2014, 07:07 PM
به نظرم حمله به این پیج از طرف کسی که مخالف حجاب هست احمقانه هست. چون حداقل هیچ ضرری برای مخالفین حجاب یا نظام نداره. عینهو پیرمردای غرغرو که به عالم و آدم گیر میدن هستید.
:e405::e41f::e41f:

Dariush
05-16-2014, 09:11 PM
Russell جان حال و حوصله داری یکی دو دست شترنگ بازی کنیم؟ روان‌مان سپوزیده شد براستی، تاب و توان بیش از این برایمان نماند.

Russell
05-16-2014, 10:36 PM
داریوش جان، Tor امشب از همیشه بدتر شده، دیشب باز به نسبه خوب بود. اشک من رو درآورد دو ساعت تا این پست را بفرستم. اگر درست شد حتما دو دست میزنیم.

Theodor Herzl
05-17-2014, 01:53 AM
من فکر می‌کردم گروه فعال بیخدایی ایرانی‌ در اینترنت همین بچه‌های زندیق و گفتگو و چندین نفر دیگه هستند ، ولی‌ این چندین گروه ضدّ اسلام و بیخدایی که تازه در فیس‌بوک عضو شدم خیلی‌ باحاله خشتک فاطمه رو رو کله‌ی ۱۴ معصوم میکشن :e412:، خیلی‌ بی‌خدا و ضدّ اسلام باحال داره! گروه‌ها ۲۰ هزار تا ، ۱۲ هزار‌ها تا این اندازه عضو داره! خیلی‌ خوشحال هستم از این بابت!

undead_knight
05-17-2014, 05:17 AM
داریوش جان، Tor امشب از همیشه بدتر شده، دیشب باز به نسبه خوب بود. اشک من رو درآورد دو ساعت تا این پست را بفرستم. اگر درست شد حتما دو دست میزنیم.
مگه برای بازی هم لازمه از تور استفاده کنید؟

Theodor Herzl
05-17-2014, 04:17 PM
هیئتی از جامعه‌الزهرا (حوزه علمیه خواهران قم) برای دیدار از آمریکا عازم این کشور شده‌ است.

چقدر حاضرید بگیرید با یکی‌ از اینها به تخت خواب بروید?:e105:

4105

Russell
05-17-2014, 04:22 PM
مگه برای بازی هم لازمه از تور استفاده کنید؟
لازم که نیست ولی مستحب واجب است !!

Crusader
05-17-2014, 05:03 PM
چقدر حاضرید بگیرید با یکی‌ از اینها به تخت خواب بروید?

مدتی پیش من با دختری تلفنی دوست شده بودم و پشت تلفن آنچنان صدای ناز و ملیحی داشت که آب از و لب و لوچه‌ام جاری می‌شد. و انصافا هم صدای ظریف و دلنشینی داشت! چند روزی که گذشت قرار گذاشتیم و پس از اینکه او را دیدم... :e414: یکی از همین اخترکماندوها بلکن گوه‌تر! حدود یک ربع به زور با او قدم زدم و بعد از آن به سرعت متواری شدم. تا یک هفته گوشی تلفنم را سرویس کرده بود...
اخترکماندوی سمت راستی که دیدم یاد او افتادم، ته‌چهره‌ای مشابه او دارد!

کافر_مقدس
05-19-2014, 03:05 PM
ساعتی پیش در شیراز نوریزاد را بازداشت کردند! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/11/1.gif

گویا سوار ماشین بوده و با دو سه تن دیگر نیز همراه بوده است

http://www.daftarche.com/images/imported/2014/05/62.jpg

Theodor Herzl
05-20-2014, 05:33 AM
امروز فکر می‌کردم که بچه‌های اینجا در چندین جبهه همسنگر و در چندین جبهه در جنگ هستند مثلا::e105:

میلاد و من در جبهه سوسیالیسم و کاپیتالیسم در جنگ هستیم در جبهه مقابل اصلاح طلبان همسنگر

کورش و میلاد در طرفداری از کاپیتالیسم همسنگر هستند در جنگ با اصلاح طلبان در جنگ

شوالیه با همه در همه زمان‌ها در جنگ است و در تقریبا ۹۹% جستار‌ها به عنوان مخالف همه جبهه‌ها ظاهر میشود

کافر در جنگ با اسلام ظاهراً همسنگر انجمن است اما در طرفداری از نخست‌وزیر امام دشمن

راسل یک میانه رو هست که در هر جستاری هم نظر مخالف میدهد و هم موافق!

Anarchy تنها کاربر انجمن است که حوصله بحث‌های طولانی‌ و طاقت فرسا اسلامی را دارد!

kourosh_bikhoda
05-20-2014, 06:43 AM
کورش و میلاد در طرفداری از کاپیتالیسم همسنگر هستند در جنگ با اصلاح طلبان در جنگ
من تف هم تو روی اسهال طلب ها مخصوصن خاتمی جاکش نمیندازم. ولی دلیلی نداره از کمترین فرصت برای مقابله با حکومت استفاده نکنم و به بهانه مقابله با اسهال طلب ها با هر حرکتی مخالفت کنم.

Theodor Herzl
05-20-2014, 06:50 AM
من تف هم تو روی اسهال طلب ها مخصوصن خاتمی جاکش نمیندازم. ولی دلیلی نداره از کمترین فرصت برای مقابله با حکومت استفاده نکنم و به بهانه مقابله با اسهال طلب ها با هر حرکتی مخالفت کنم.مشکل شما اینه که کارهای اونها رو مقابل با حکومت میدونی‌! مشکل شما اصل نظام هست یا نحوه اداره نظام؟ اگه مشکل اصل نظام هست که باید دست اینها رو بخونی ، کار بجایبیخ دار بکشه همه اینها اختلافات جزئی رو میذارن کنار می‌رن پشت نظام ایستادگی میکنند

kourosh_bikhoda
05-20-2014, 07:12 AM
مشکل شما اینه که کارهای اونها رو مقابل با حکومت میدونی‌! مشکل شما اصل نظام هست یا نحوه اداره نظام؟ اگه مشکل اصل نظام هست که باید دست اینها رو بخونی ، کار بجای بیکه دار بکشه همه اینها اختلافات جزئی رو میذارن کنار می‌رن پشت نظام ایستادگی میکنند
کسی شکی در این نداره. این برنامه شبکه نیم خیلی خوب نشون میده که اینها پشت پرده میشینن با هم چایی میزنن و تخته نرد بازی میکنند. ولی آزادی رو باید همینجوری خوش خوش بدست آورد یواش یواش. وگرنه همین فردا اگه شورش بشه علیه نظام من خودم در خیابونها مشغول پایین کشیدن شورت بسیجی ها خواهم بود. ولی تا وقتی اونجوری نشده قرار نیست دست روی دست گذاشت که. به کسی که میگه آزادی جوراب سفید و آزادی خط ریش و آزادی موبایل شخصی، بها بدید و بهش بال و پر بدید که بره با هم پیاله هاش دعوا کنه. چی ازین بهتر؟

Dariush
05-20-2014, 11:14 PM
اینها را چرا گرفته‌اند این جانوران درنده‌خو؟

https://www.youtube.com/watch?v=tg5qdIxVcz8

sonixax
05-20-2014, 11:51 PM

جهت سرگرم کردن امت همیشه سر کار! بلاخره باید یک خبری باشد که توجه عمومی را از مسایل مهم تر پرت کنند دیگر چه چیزی بهتر از این.

یه نفر
05-21-2014, 04:36 PM
امنیت اختلاس کردن از رقصیدن بیشتره!
میلیاردها تومان اختلاس کنی، شناسایی نمیشی ولی فقط کافیه قـر بدی..
3سوتـه دستگیر میشی!!!

undead_knight
05-21-2014, 04:44 PM

https://www.youtube.com/watch?v=tg5qdIxVcz8
به هر حال چون آزادی! عادی شده بود خواستند نشون بدند آزادی های ملت یواشکی باید بمونه:)))

جهت سرگرم کردن امت همیشه سر کار! بلاخره باید یک خبری باشد که توجه عمومی را از مسایل مهم تر پرت کنند دیگر چه چیزی بهتر از این.
اوه مای فاکینگ گاد! :))
که مردم سرگرم مسائل جدی بشند و یه وقت انقلاب کنند؟!:))))

sonixax
05-21-2014, 09:56 PM
اوه مای فاکینگ گاد! :))
که مردم سرگرم مسائل جدی بشند و یه وقت انقلاب کنند؟!:))))

که مردم اوسکول بشند حواسشون پرت دری وری جات بشه. دستگیر کردن یه سری آدم که رفتند رقصیدند وسط این همه کلیپ غیر مجاز و بزن و برقس ساسی مانکن و ... یک مساله خیلی تابلو و هدفمند هستش.
احتمالن هدف پرت کردن اذهان عمومی از مذاکرات در حال شکست خوردن هسته ای هستش.

undead_knight
05-22-2014, 02:33 PM
که مردم اوسکول بشند حواسشون پرت دری وری جات بشه. دستگیر کردن یه سری آدم که رفتند رقصیدند وسط این همه کلیپ غیر مجاز و بزن و برقس ساسی مانکن و ... یک مساله خیلی تابلو و هدفمند هستش.
احتمالن هدف پرت کردن اذهان عمومی از مذاکرات در حال شکست خوردن هسته ای هستش.
برای پرت کردن حواس مردم نیاز به چیز خیلی گنده تری هست! یه خبر دستگیری ساده از این نتایج نداره.

Dariush
05-22-2014, 08:43 PM
به هر حال چون آزادی! عادی شده بود خواستند نشون بدند آزادی های ملت یواشکی باید بمونه:)))
و ملت هم گویا خوب به آن عمل کردند... .
----------------------------------

رقیبِ شترنگی ما از دوباره مات شدن ترسیده؟ Russell

Russell
05-22-2014, 08:53 PM
رقیبِ شترنگی ما از دوباره مات شدن ترسیده؟ @Russell
اتفاقا موقع خوبی‌ست برای بازی :e106:

Dariush
05-22-2014, 08:55 PM
اتفاقا موقع خوبی‌ست برای بازی
ایجادش کن که می‌خواهم اشک‌ات را دربیاورم :e14c:.

sonixax
05-22-2014, 11:42 PM
برای پرت کردن حواس مردم نیاز به چیز خیلی گنده تری هست! یه خبر دستگیری ساده از این نتایج نداره.

فعلن که داشته!!!!! طوری که خبرگزاری نیست که ازشون حرف نزنه و خبرش حتا به گوش خود فارل ویلیامز هم رسیده و بازر اخبارش داغه داغه.
من دیگه در مورد حدس و گمان حرف نمیزنم دارم در مورد نتیجه ای که پیداست (توجه همگانی به خبر) حرف میزنم.
البته در عین حال که میتونه موردی برای تحریف اذهان باشه میتونه یک سوتی خرکی هم از جانب حکومت هم باشه که ناخواسته این بچه ها رو به آرزوشون (شهرت) رسوند.

undead_knight
05-23-2014, 07:21 AM
فعلن که داشته!!!!! طوری که خبرگزاری نیست که ازشون حرف نزنه و خبرش حتا به گوش خود فارل ویلیامز هم رسیده و بازر اخبارش داغه داغه.
من دیگه در مورد حدس و گمان حرف نمیزنم دارم در مورد نتیجه ای که پیداست (توجه همگانی به خبر) حرف میزنم.
البته در عین حال که میتونه موردی برای تحریف اذهان باشه میتونه یک سوتی خرکی هم از جانب حکومت هم باشه که ناخواسته این بچه ها رو به آرزوشون (شهرت) رسوند.
آخه فرضا شکست در مذاکرات هسته ای چه نتیجه داخلی "سریعی" برای حکومت داره که میخواد با این اخبار حواس مردم رو پرت بکنه تا بعدا به گوششون برسه؟!
تازه این خبر شاید در شبکه های مجازی بازتاب داشته باشه ولی در عمل خیلی از مردم از همچین چیزی بی اطلاعند.

Anarchy
05-23-2014, 09:46 AM
عجب فرمایشی می کنید! من که دسترسی به مدارک تحصیلی ایشان ندارم، بفرمایید این برگه ی فیس بوک ایشان. پرسشی داشتید بی درنگ پاسخگو خاهند بود.

Ahmad Batebi

در این باره هم پیشتر به طور کامل و به همراه ریز جزییات توضیح داده که روز 18 تیر 1378 چه اتفاقی افتاد و چه شد که اینطوری شد!

کافر جان من میخواستم مفصل جواب بدم اما دیدم بحث فرسایشی میشه ... من فقط یه چیزی میخوام : مدرکی که ثابت کنه در 18 تیر 78 ، احمد باطبی دانشجو بوده ... اگر میتونی خودش بهش پیام بده و بگو مدرکی اگر داره ارائه کنه !!

Crusader
05-23-2014, 11:32 AM
بانو یه نفر کم پیدا هستید گرامی؟ چه خبر؟ :e056:

یه نفر
05-23-2014, 06:03 PM
بانو @یه نفر کم پیدا هستید گرامی؟ چه خبر؟
مرسی. من که هستم امید جان. ولی کمتر از قبل :-)

Crusader
05-23-2014, 06:12 PM
به گمانم از زمانی که متاهل شده‌اید ما را تحویل نمی‌گیرید. اما هرگاه برایتان مقدور بود به اینجا سر بزنید، دل ما برای رفقایی چون شما تنگ می‌شود گرامی.

sonixax
05-23-2014, 06:31 PM
آخه فرضا شکست در مذاکرات هسته ای چه نتیجه داخلی "سریعی" برای حکومت داره که میخواد با این اخبار حواس مردم رو پرت بکنه تا بعدا به گوششون برسه؟!
تازه این خبر شاید در شبکه های مجازی بازتاب داشته باشه ولی در عمل خیلی از مردم از همچین چیزی بی اطلاعند.

آقاجان من مذاکرات هسته ای رو مثال زدم! شاید شرت آغا سوراخ شده میخواند مردم به ریشش نخندند!
در ضمن بعد بازتاب خبر خیلی خیلی بیشتر از شبکه های اجتماعی هستش و اتفاقن در عمل همه ازش اطلاع دارند حتا شهروندان معمولی کشورهای غربی!!!!
شدیم سوژه.

sonixax
05-23-2014, 06:34 PM
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی از آزمایش «پهپادهای انتحاری» در یک رزمایش در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی، روز جمعه، دوم خرداد، گفت که ارتش جمهوری اسلامی در سال جاری یک «رزمایش تخصصی پهپاد» برگزار خواهد کرد که در آن علاوه بر «دریافت تصاویر آن‌لاین و پهپاد حامل سلاح که توانایی شلیک موشک‌های هوا به زمین و هوا به هوا» را دارند، نوعی از «پهپاد انتحاری» نیز آزمایش خواهد شد.

آقای پوردستان اول شهریورماه نیز از دستیابی ایران به «پهپادهای پیشرفته‌ای که قابلیت انتحاری دارند» خبر داده بود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفته بود که «این پهپاد‌ها قابلیت انتحاری دارند و می‌توانند به اهداف از پیش تعیین شده چه اهداف پروازی و چه اهداف زمینی مثل تانک و تاسیسات، مانند یک بمب متحرک عمل کرده و اهداف را مورد اصابت قرار دهند».

نیروهای نظامی ایران در سال‌های اخیر مدعی طراحی و تولید انواع مختلفی از پهپاد با قابلیت‌های مشترک یا متفاوت شده‌اند.

جمهوری اسلامی می‌گوید در ساخت پهپاد‌ها یا‌‌ همان هواپیماهای بدون سرنشین که از راه دور هدایت می‌شوند، به خودکفایی رسیده‌ است.

تلویزیون حکومتی ایران در سال ۹۲ فیلمی کارتونی و شبیه‌سازی‌شده از حمله پهپادهای ایرانی به اسرائیل و نیروهای نظامی آمریکا در منطقه پخش کرد که با واکنش رسانه‌های بین‌المللی مواجه شد.

پیشتر رهبر جمهوری اسلامی روز یک‌شنبه، ۲۱ اردیبهشت، در بازدید از برخی پروژه‌های موشکی سپاه پاسداران گفته بود که نیروی هوافضای سپاه باید جنگ‌افزارهای موشکی و نظامی خود را به تولید انبوه برساند.

من فکر کنم اینها Red Alert زیاد بازی میکنند :))))

Russell
05-23-2014, 06:35 PM
میلاد داستان پیراهن تیم ملی رو در جریان هستی چیه و اونور چه خبره. در این مورد مثل اینکه بیشتر از همه شوژه شده ایران، که البته واقعا هم سوژه هست. گویا عوض کردن پیراهن با حریف رو هم در جام جهانی ممنوع کردند، در بازی با لبنان هم یکی از بازیکن‌ها پیرهن نداشته کیروش مجبور شده بازیش نده :e10c:

sonixax
05-23-2014, 07:03 PM
میلاد داستان پیراهن تیم ملی رو در جریان هستی چیه و اونور چه خبره. در این مورد مثل اینکه بیشتر از همه شوژه شده ایران، که البته واقعا هم سوژه هست. گویا عوض کردن پیراهن با حریف رو هم در جام جهانی ممنوع کردند، در بازی با لبنان هم یکی از بازیکن‌ها پیرهن نداشته کیروش مجبور شده بازیش نده

نه والاسپاغتی!
زیاد حرفی ازش زده نمیشه. فقط همون داستان آبرو ریزی دورغی که گفتن یک دست لباس بیشتر نداریم و اون پلنگه و اینها!

کافر_مقدس
05-23-2014, 09:31 PM
کافر جان من میخواستم مفصل جواب بدم اما دیدم بحث فرسایشی میشه ... من فقط یه چیزی میخوام : مدرکی که ثابت کنه در 18 تیر 78 ، احمد باطبی دانشجو بوده ... اگر میتونی خودش بهش پیام بده و بگو مدرکی اگر داره ارائه کنه !!

چرا خودت به او نمی گویی؟! آدرس را که دادم!

از نظر من پرسش بیهوده ای است و من هم بازجوی احمد باطبی نیستم که از او مدرک شناسایی بخاهم! هر که مظنون است خود برود دنبال کشف حقیقت!!

به من چه؟! به آن ها چه؟! به تو چه؟! به کسی چه؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png

کافر_مقدس
05-23-2014, 09:49 PM
همین فردا اگه شورش بشه علیه نظام من خودم در خیابونها مشغول پایین کشیدن شورت بسیجی ها خواهم بود.

آورین آورین! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/13.jpg

sonixax
05-24-2014, 12:07 AM
آورین آورین! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/09/13.jpg

پس حواست به شرتت باشه :))

Anarchy
05-24-2014, 06:27 AM
چرا خودت به او نمی گویی؟! آدرس را که دادم!

از نظر من پرسش بیهوده ای است و من هم بازجوی احمد باطبی نیستم که از او مدرک شناسایی بخاهم! هر که مظنون است خود برود دنبال کشف حقیقت!!

به من چه؟! به آن ها چه؟! به تو چه؟! به کسی چه؟! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/02/8.png

ما رو نپیچون کافر جان و توپ رو تو زمین من ننداز ...

دو حالت داره : یا شما خودت مدرک و سندی دیدی که ایشون اون زمان دانشجو بودن یا اینکه همین طوری بدون تحقیق ، هر چی شنیدی و دوست داشتی رو باور کردی ... حالا اگه مورد اول هست خب مدرک رو برای ما هم بذار ببینیم ، اگه هم مورد دوم هست به جای توصیه و نصیحت من ، شخصا برو دنبالش و تحقیق کن ببین این فعالین جعلی حقوق بشر از کجا به کجا رسیدن !!

kourosh_bikhoda
05-24-2014, 06:46 AM
پس حواست به شرتت باشه :))
همه حواسشون باشه.
من اول شورتو در میارم بعد میپرسم بسیجی هستی یا نه :e409:

یه نفر
05-24-2014, 07:26 PM
به گمانم از زمانی که متاهل شده‌اید ما را تحویل نمی‌گیرید. اما هرگاه برایتان مقدور بود به اینجا سر بزنید، دل ما برای رفقایی چون شما تنگ می‌شود گرامی.
ممنون دوست عزیز. هنوز که متاهل نشده ام. فعلا نامزد کردیم..
اولش فکر کردم خیلی وقتمو میگیره و نمیشه زیاد فعالیت کنم. خب تقریبا همچین چیزی هم هست. ولی فعلا آزادم و میتونم به شما سر بزنم :-)
خوشبختانه این افتخار نصیبتان شده که از حضور پر سود من استفاده هاااا کنید. :-)

از آلیس چه خبر؟ حتی فیسبوک هم نیست! :-(

Crusader
05-24-2014, 07:40 PM
از آلیس هیچ خبری ندارم و نمی‌دانم در چه حالی است. به نظرتان زندگی مشترک چه مزایا و معایبی نسبت به زندگی مجردی دارد؟

sonixax
05-24-2014, 11:03 PM
همه حواسشون باشه.
من اول شورتو در میارم بعد میپرسم بسیجی هستی یا نه

وااااا! :e415:

کافر_مقدس
05-25-2014, 02:03 PM
ما رو نپیچون کافر جان و توپ رو تو زمین من ننداز ...

دو حالت داره : یا شما خودت مدرک و سندی دیدی که ایشون اون زمان دانشجو بودن یا اینکه همین طوری بدون تحقیق ، هر چی شنیدی و دوست داشتی رو باور کردی ... حالا اگه مورد اول هست خب مدرک رو برای ما هم بذار ببینیم ، اگه هم مورد دوم هست به جای توصیه و نصیحت من ، شخصا برو دنبالش و تحقیق کن ببین این فعالین جعلی حقوق بشر از کجا به کجا رسیدن !!

این مانند این می ماند که محمد علی ابطحی با مدرک قلابی معاون خاتمی بوده و بگویی که برو پرس و جو کن ببین مدرک اصلی اش چه بوده!! مضحک نیست؟!

حال ما فرض را بر حالت دوم هم بگذاریم باز هم دگرگونی در اصل ماجرا ایجاد نمی کند. مهم کاری است که او انجام داده، حال دانشجو بوده یا نبوده، چه فرقی می کند؟!

نمی دانم چه پدرکشتگی به او دارید، من این را به پای حسادت می گذارم و البته عادت زشت ما ایرانیان که افراد را تا هنگامیکه زنده هستند از عرش به فرش می کشیم و پس از مرگشان از فرش به عرش!

اگر شخص احمد باطبی حقوق بشر قلابی است من این حقوق بشر قلابی را دوست می دارم!

کافر_مقدس
05-25-2014, 02:13 PM
همه حواسشون باشه.من اول شورتو در میارم بعد میپرسم بسیجی هستی یا نه :e409:

وااااا! :e415:

پس حالا تو مراقب شورتت باش!! http://www.daftarche.com/images/imported/2014/04/1.png

sonixax
05-25-2014, 02:14 PM
پس حالا تو مراقب شورتت باش!!

ما آشناییم! شما حواست به شرتت باشه که اول میکشه پایین بعد میبینه چه کاره ای :)) که بدبختانه معلومه چه کاره ای شاید Chasity Belt لازمت بشه :))

sonixax
05-25-2014, 02:15 PM
به به به ببین کی برگشته :e00e:

Ouroboros
05-25-2014, 02:20 PM
چطوری میلاد؟
این ماجرای کشتار جمعی امروز مرا چندان شوکه و مبهوت کرده که اگر جایی درباره‌ی آن نمی‌نوشتم سرسام می‌گرفتم.

یه نفر
05-25-2014, 02:37 PM
به نظرتان زندگی مشترک چه مزایا و معایبی نسبت به زندگی مجردی دارد؟
خیلی تفاوت داره. در عین حالی که هیچ تفاوتی نداره! یه سری کار ها و رفتارها کمافی سابق مثل دوران مجردی ست... حتی آزادانه تر و بهتر
ولی یک سری چیزها رو باید تغییر بدی... چون زندگیت دیگه واسه خودت نیست. کسی دیگه هم به زندگیت چسبیده!
از عمد واژه چسبیدن رو استفاده کردم.. اگر دوست داشتی یه روز مفصل تر در مورد زندگی متاهلی و تجربیاتم صحبت میکنم :-)

Anarchy
05-25-2014, 02:48 PM
چطوری میلاد؟
این ماجرای کشتار جمعی امروز مرا چندان شوکه و مبهوت کرده که اگر جایی درباره‌ی آن نمی‌نوشتم سرسام می‌گرفتم.

به به امیر عزیز ... خوش برگشتی :e056: !! بابا با این غیبت های طولانی این قدر خون به دل ما نکن :e407: ...

Anarchy
05-25-2014, 03:01 PM
این مانند این می ماند که محمد علی ابطحی با مدرک قلابی معاون خاتمی بوده و بگویی که برو پرس و جو کن ببین مدرک اصلی اش چه بوده!! مضحک نیست؟!

یعنی قیاس ، مع الفارق تر از این هم میشه ؟ مگه محمد علی ابطحی جایی مثلا به عنوان فعال دانشجویی بوده که کسی بخواد در مدرکش تشکیک کنه ؟ اصلا جایی مدرک ایشون اهمیتی داشته ؟ اما باطبی اولین چیزی که باید در قبالش پاسخگو باشه قضیه مدرکش هست و اگر دروغی گفته باید بیاد اون روشن و عذرخواهی کنه ... شارلاتان بودن یعنی اینکه ادعای الکی کنی و گرنه مثلا جناب مرحوم دکتر کردان ، گناهش چی بود ؟ مجلس چرا استیضاحش کرد ؟ اگه منطق شما بود میگفتن خب حالا جای دکترا ، فوق دیپلم داره اما مشکلی در اصل ماجرا ایجاد نمیکنه و اون میتونه کارش رو انجام بده ...

به هر حال باز نپیچون کافر جان ... کمی جستجو کن ببین میتونی ثابت کنی باطبی اصلا دانشجو بوده یا نه !!

حال ما فرض را بر حالت دوم هم بگذاریم باز هم دگرگونی در اصل ماجرا ایجاد نمی کند. مهم کاری است که او انجام داده، حال دانشجو بوده یا نبوده، چه فرقی می کند؟!

ارجاع به ماجرای مرحوم دکتر کردان که توضیح دادم ... ضمنا ایشون دقیقا چه کاری انجام داده ؟ کاری هم اگر کسی کرده اون عکاس روزنامه "اکونومیست" بود که ایشونو معروف کرد ...

نمی دانم چه پدرکشتگی به او دارید، من این را به پای حسادت می گذارم و البته عادت زشت ما ایرانیان که افراد را تا هنگامیکه زنده هستند از عرش به فرش می کشیم و پس از مرگشان از فرش به عرش!

پدرکشتگی ندارم و کمبودی هم ندارم که بخوام بهش حسادت کنم ، میخوام حقیقت روشن شه تا هر ننه قمری به صورت تخمی نیاد و لقب فعال حقوق بشر رو به دوش بکشه و بشه اپوزیسیون قلابی ، میخوام ایرانی جماعت یاد بگیره هر چیزی شنید رو باور نکنه ...

فعلا که عادت زشت ایرانیان ، باور کردن هر حرفی هست که میشنون و بت کردن یه شخصیت هست جوری که کسی حق تشکیک در صحت ادعاهاش رو نداره ...

اگر شخص احمد باطبی حقوق بشر قلابی است من این حقوق بشر قلابی را دوست می دارم!

ایشون اگر شفاف عمل میکرد ، این ماجراها پیش نمیومد ... ایشون به شکل ظاهری زندانی سیاسی بود و گرنه به شهادت هم بندی هاش و دوست دختر سابقش ، سال به سال مرخصی بود !! بعد که رفت اون ور آب و چه شغلی بهتر از فعال حقوق بشر ... برای ما که چیزی نداره ، اما برای اون خوب نون داشته ...

Ouroboros
05-25-2014, 03:35 PM
سبک زندگی فعلی من آدمهای بسیار ناجوری را جذب می‌کند و هیچ فرصتی برای سخن گفتن پیرامون موضوعات مورد علاقه‌ام پیدا نمی‌کنم. اینست که من اکنون اینقدر نوشتنی و گفتنی دارم که اگر بخواهم بنویسم دست درد می‌گیرم. تازه مباحث دوستان هم هست که باید ببینیم پشت سرمان چه غیبت‌ها کرده‌اند. :e523:

Anarchy
05-25-2014, 03:44 PM
سبک زندگی فعلی من آدمهای بسیار ناجوری را جذب می‌کند و هیچ فرصتی برای سخن گفتن پیرامون موضوعات مورد علاقه‌ام پیدا نمی‌کنم.

انقدر انرژی هدر نده برای اینها :e404: ، بیا اینجا خودمون باهات حرف میزنیم ... چیزیم لازم داشتی ( حالا نقدی باشه یا جنسی فرق نداره ) برات تهیه میکنیم :e105: !!

Ouroboros
05-25-2014, 03:47 PM
انقدر انرژی هدر نده برای اینها ، بیا اینجا خودمون باهات حرف میزنیم ... چیزیم لازم داشتی ( حالا نقدی باشه یا جنسی فرق نداره ) برات تهیه میکنیم !!

فعلا بگویید بدانیم بر سر مهربد و مزدک و آلیس و ... چه آوردید؟! :e40b:
دو روز نبودیم باز..

Russell
05-25-2014, 03:50 PM
به به، درود بر امیر نازنین. با اینهمه غیبت صغری و کبری که می‌کنی باید راهکاری هم برای کلیشه‌ای نشدن خوشآمد گویی ما پیدا کنی !!
حالا اول از همه بگو داستان آواتار جدیدت چیست؟

Anarchy
05-25-2014, 03:58 PM
فعلا بگویید بدانیم بر سر مهربد و مزدک و آلیس و ... چه آوردید؟! :e40b:
دو روز نبودیم باز..

به اسپاگتی این دفعه کاری نکردیم ...

مهربد هم خودش ناگهانی تصمیم گرفت اینجا رو ترک کنه تا زمانی که تعداد کل کاربر ها یا کابرهای فعال به دو برابر فعلی برسه ، میگفت اینجا یه انجمن مرده هست ... به نظر میرسه هنوز ذهنش نتونسته با اون ماجرای پیشرفت فن آوری کنار بیاد !!

مزدک هم خودش گفته بود برای انگیزه دادن به ما یه مدت فعالیت میکنه ، خودش هم ناگهانی دیگه لاگین نکرد !! ناگهانی ممکنه بازم بیاد ... باید بریم تو فیس بوک دنبالش !!

آلیس هم به شکل ظاهری سر گیر دادن ما به کاربر "یه نفر" و به طور کاملا ناگهانی رفت ... هیچ بحث و اتفاق حادی هم نیوفتاده بود !! به نظرم بیشتر بهانه بود ... شاید دوباره برگرده ، شاید هم خسته شده بود و خواست به زندگیش برسه !!

Ouroboros
05-25-2014, 04:02 PM
به به، درود بر امیر نازنین. با اینهمه غیبت صغری و کبری که می‌کنی باید راهکاری هم برای کلیشه‌ای نشدن خوشآمد گویی ما پیدا کنی !!
حالا اول از همه بگو داستان آواتار جدیدت چیست؟
درود بر راسل گرامی، من هیچوقت از خوش‌آمد شنیدن خسته نمی‌شوم و اصلا یکی از دلایل رفتنم شنیدن همین‌هاست، پس تا می‌توانید آنها را بفرستید به این سو. :e417:
داستان آن بسیار مفصل است، در جستار دیگری شاید به آن پرداختم.

sonixax
05-25-2014, 04:03 PM
چطوری میلاد؟

سپاس امیر جان، بد نیستیم.
شما چه میکنید ؟! آن ور آب خوش میگذرد ؟!

Crusader
05-25-2014, 04:38 PM
پس گرامی خوش آمد گویی من را هم پذیرا باشید. چند وقتی می‌شود دورادور با شما آشنا شده‌ام و تمام توپیک‌های شما را با اشتیاق خوانده‌ام. :e056:

Ouroboros
05-25-2014, 04:53 PM
سپاس امیر جان، بد نیستیم.
شما چه میکنید ؟! آن ور آب خوش میگذرد ؟!
سپاس گرامی،
خوش که می‌گذرد ولی به قولی «مرد را دردی اگر باشد خوش است».

پس گرامی خوش آمد گویی من را هم پذیرا باشید. چند وقتی می‌شود دورادور با شما آشنا شده‌ام و تمام توپیک‌های شما را با اشتیاق خوانده‌ام.
درود و سپاس. بله متوجه شده‌ام، خوشحالم که مخاطب به نوعی «همکار» پیدا کرده‌ام. :e306:
امیدوارم بتوانیم هم‌فکری‌های مفیدی در رابطه با خانم‌بازی، خصوصا «بومی‌سازی» مفاهیم بازی داشته باشیم. فعلا چند هفته‌ای من از آغوش دلبرکان ِ دلربا مرخصی گرفته‌ام و آمده‌ام بتای درونم را با پرداختن به موضوعات «والا»تر و اینها اندکی تغذیه بکنم تا جان ندهد، بعد از آن نفسی دوباره به جستارهای بازی خواهم دمید.

Theodor Herzl
05-25-2014, 04:56 PM
امیر گرامی‌ این داستان شخصی‌ که آوتار شما هست را من چند ماه پیش خوندم گریم گرفت ، کشیش کاتولیکی که در کمپ اشویتز وقتی‌ گارد‌های اس‌ اس‌ ۱۰ نفر را برای کشتن از طریق گرسنگی دادن انتخاب میکنند خود را بجای یکی‌ از آن ۱۰ نفر تقدیم می‌کند که بمیرد چون آن شخص فریاد میزده که زن و بچه دارد و نمی‌خواهد بمیرد!

Maximilian Kolbe - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Maximilian_Kolbe)

Ouroboros
05-25-2014, 05:06 PM
امیر گرامی‌ این داستان شخصی‌ که آوتار شما هست را من چند ماه پیش خوندم گریم گرفت ، کشیش کاتولیکی که در کمپ اشویتز وقتی‌ گارد‌های اس‌ اس‌ ۱۰ نفر را برای کشتن از طریق گرسنگی دادن انتخاب میکنند خود را بجای یکی‌ از آن ۱۰ نفر تقدیم می‌کند که بمیرد چون آن شخص فریاد میزده که زن و بچه دارد و نمی‌خواهد بمیرد!

Maximilian Kolbe - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Maximilian_Kolbe)

بله، مکسمیلیان کلب، واپسین مرد بزرگ تاریخ، آبروی ِ آن قرن بی‌آبرو و یادآور گوشه‌ای از آنچه از دست داده‌ایم!
شاید سر فرصت در «پراکنده‌نویسی» به او پرداختم..

Dariush
05-25-2014, 05:29 PM
درود به امیر بزرگوار؛ از دیدنِ دوباره‌اتان بسیار خوشحال و خرسندم دوست عزیز. امیدوارم خوب و خوش باشید:e306::e318:.

Ouroboros
05-25-2014, 05:43 PM
درود به امیر بزرگوار؛ از دیدنِ دوباره‌اتان بسیار خوشحال و خرسندم دوست عزیز. امیدوارم خوب و خوش باشید:e306::e318:.
سپاس داریوش گرامی، چه خبرها؟ :e523:

یه نفر
05-25-2014, 05:49 PM
آلیس هم به شکل ظاهری سر گیر دادن ما به کاربر "یه نفر" و به طور کاملا ناگهانی رفت ... هیچ بحث و اتفاق حادی هم نیوفتاده بود !! به نظرم بیشتر بهانه بود ... شاید دوباره برگرده ، شاید هم خسته شده بود و خواست به زندگیش برسه !!
:derpina:

یه نفر
05-25-2014, 05:51 PM
منم به نوبه خودم خیر مقدم میگویم امیر جان

Dariush
05-25-2014, 05:56 PM
سلامتی و اندکی «ملال» و دلمشغولی! یک نگاهی به جستار «بازی:گفتگو» بیاندازید، خبرهایی و احتمالا تصویری نو از داریوش به دست خواهید آورد؛ داریوشِ آرامِ والامنشِ کم‌سخنِ گوشه‌گیر ِ ساده‌زی ِ اصالت‌پرستِ همیشه‌خسته‌، تبدیل به چنان جانوری شده که خود گاهی از نگریستن به پرتره‌اش به لرزه می‌افتد! از آنجا که تصور می‌کنم حدس می‌زنید منظورم چیست، از ذکرِ جزئیاتِ بیشتر نزدِ نامحرمان دوری می‌جویم... وانگهی، اینجا اشکِ بعضی از دوستان را در شترنگ درآوردیم و در انتظار شما بودند برای اینکه انتقام‌شان را بستانید...

Russell
05-25-2014, 06:05 PM
سلامتی و اندکی «ملال» و دلمشغولی! یک نگاهی به جستار «بازی:گفتگو» بیاندازید، خبرهایی و احتمالا تصویری نو از داریوش به دست خواهید آورد؛ داریوشِ آرامِ والامنشِ کم‌سخنِ گوشه‌گیر ِ ساده‌زی ِ اصالت‌پرستِ همیشه‌خسته‌، تبدیل به چنان جانوری شده که خود گاهی از نگریستن به پرتره‌اش به لرزه می‌افتد! از آنجا که تصور می‌کنم حدس می‌زنید منظورم چیست، از ذکرِ جزئیاتِ بیشتر نزدِ نامحرمان دوری می‌جویم... وانگهی، اینجا اشکِ بعضی از دوستان را در شترنگ درآوردیم و در انتظار شما بودند برای اینکه انتقام‌شان را بستانید...
مثلی قدیمی هست که می‌گوید:«این دست اخر هست که حساب است» !!

Ouroboros
05-25-2014, 06:07 PM

جستار که برای خواندن زیاد است، اما خوش‌آمدید به مکتب ما، می‌بینید زندگی چه آسان می‌شود یکبار که خود را وا می‌دهید؟
فعلا بیایید یکبار در شترنگ ببازید ببینیم دنیا دست کیست! در کدام سایت بازی می‌کنید؟ لی‌چس کار می‌کند یا هنوز شکنجه است؟

منم به نوبه خودم خیر مقدم میگویم امیر جان
:e303:

Dariush
05-25-2014, 06:20 PM
مثلی قدیمی هست که می‌گوید:«این دست اخر هست که حساب است» !!
آن یکی را هم اگرچه تقصیر خواب بود، باز می‌گذارم به حساب‌‌ات برای تلافی :e405:.

جستار که برای خواندن زیاد است، اما خوش‌آمدید به مکتب ما، می‌بینید زندگی چه آسان می‌شود یکبار که خود را وا می‌دهید؟
سخن گفتنی در این مورد فراوان زیاد است، ترجیح می‌دهم و دوست می‌دارم در وقتی مناسب که حوصله و وقت داشتید، گفتگویی جدی پیرامونِ این موضوع داشته باشیم.

فعلا بیایید یکبار در شترنگ ببازید ببینیم دنیا دست کیست! در کدام سایت بازی می‌کنید؟ لی‌چس کار می‌کند یا هنوز شکنجه است؟
:e00e::e404:
بله؛ کمی دردسر دارد ولی همچنان تنها سایتی‌ست که با تور کار می‌کند. اگر حوصله دارید، هم‌اکنون بازی را ساخته، لینک‌اش را پیام خصوصی خواهم کرد.

Ouroboros
05-25-2014, 07:33 PM
من دو بازی «رفت» و «برگشت»، با سفید و سیاه، مفتضحانه به داریوش باختم. در هر دو بازی چیزی برای ارائه نداشتم! او هم درک تاکتیکی فوق‌العاده بالایی دارد، هم بسیار بسیار با ثبات بازی می‌کند و احتمالا یکی از بهترین بازیکنانی‌ست که در سالهای اخیر دیده‌ام، و این مهم است چون بازیکن خوب زیاد دیده‌ام! او کلا در یک «لول» دیگری بازی می‌کند. :e108:

Dariush
05-25-2014, 07:48 PM
من دو بازی «رفت» و «برگشت»، با سفید و سیاه، مفتضحانه به داریوش باختم. در هر دو بازی چیزی برای ارائه نداشتم! او هم درک تاکتیکی فوق‌العاده بالایی دارد، هم بسیار بسیار با ثبات بازی می‌کند و احتمالا یکی از بهترین بازیکنانی‌ست که در سالهای اخیر دیده‌ام، و این مهم است چون بازیکن خوب زیاد دیده‌ام! او کلا در یک «لول» دیگری بازی می‌کند.
من باید اعتراف کنم امیر جزو سه بازیکن برتری‌ست که من تاکنون با آنها بازی کرده‌ام؛ ایشان به شدت غیرقابل پیش‌بینی هستند و به سادگی می‌توانند تمامِ استراتژی شما را بر هم بزنند. دست ِ اولِ بازی حقیقتا مغز مرا سپوزاند؛ ایشان آنقدر خوب بازی میکنند که همینجا این اعلامِ باخت حتما تعجبِ خیلی‌ها را برانگیخته!

امیر جان گفته بودم که می‌توانم موضوع را بین خودمان نگه دارم؟!:e105:

این هم آنالیز این دو بازی:
بازی اول (http://en.lichess.org/cShKiALO)
بازی دوم (http://en.lichess.org/JfboC2JF)

Russell
05-25-2014, 07:50 PM
داریوش نکند به من آوانس می‌دادی؟ نکند از ابتدا ما را سرکار گذاشته بودی :e10c:
اگر در این مدت از صفر به چنین سطحی از بازی رسیده‌ای که چنین توسط امیر مورد تمجید قرار بگیری حقیقا باورنکردنی‌ست :e41f:

Dariush
05-25-2014, 08:01 PM
داریوش نکند به من آوانس می‌دادی؟ نکند از ابتدا ما را سرکار گذاشته بودی :e10c:
اگر در این مدت از صفر به چنین سطحی از بازی رسیده‌ای که چنین توسط امیر مورد تمجید قرار بگیری حقیقا باورنکردنی‌ست :e41f:
نه راسل جان، من واقعا در همان سطحی با امیر گرامی بازی کردم که با شما بازی می‌کردم و دیدید که رقابت‌مان همیشه تقریبا پایاپای بوده! موضوع این است که من هفت هشت‌ماهی‌ست که با دو سه نفر ِ خیلی قدر (خیلی قدر ، یعنی اینکه یکی‌شان را در سطحِ جهانی حساب بکنید) خیلی تمرین می‌کنم و تحتِ تعلیم‌شان بوده‌ام و از این جهت در واقع یک دوپینگ حسابی کرده‌ام. راست‌اش الان که فکر میکنم از همان اول هم من بازی‌ام بد نبوده؛ من شاید ده‌ها بار شترنگ را در سالهای گذشته به کسانی که شاید الان با زیر 10 حرکت مات‌شان می‌کنم باخته‌ام؛ اما الان که می‌بینم تنها و تنها به خاطر بی‌حوصلگی و عدمِ علاقه‌ام به شترنگ بوده(شترنگ را یک وقت‌تلف‌کنی مسخره می‌دیدم همیشه) و هر بار که انگیزشی جدی برای تمرکز بالا داشتم طرف را ناک‌اوت می‌کردم فورا! استعدادِ من زمانی کشف شد که آن بازیکنِ قدر را در کمالِ ناباوری‌اش به زحمتِ گران انداختم و از من قول گرفت که یکی دو سال تحت نظرش باشم! این را هم اضافه بکنم که من یک کرمی دارم که وقتی به چیزی به طور جدی علاقه‌مند می‌شوم، همه‌ی زندگی‌ام تحتِ تاثیر قرار می‌گیرد؛ یعنی همه جا و در همه حال فکرم در موردش مشغول است؛ در همین شترنگ بارها شده که بازی‌ای که باخته‌ام را بارها در ذهنم موقع خواب و .... تحلیل کرده‌ام و از این جهت شاید همین هفت‌هشت ماهی که تمرین می‌کنم معادل دو سال تمرین در حالتِ عادی باشد.

Russell
05-25-2014, 08:14 PM
نه راسل جان! موضوع این است که من هفت هشت‌ماهی‌ست که با دو سه نفر ِ خیلی قدر (خیلی قدر ، یعنی اینکه یکی‌شان را در سطحِ جهانی حساب بکنید) خیلی تمرین می‌کنم و تحتِ تعلیم‌شان بوده‌ام و از این جهت در واقع یک دوپینگ حسابی کرده‌ام. راست‌اش الان که فکر میکنم از همان اول هم من بازی‌ام بد نبوده؛ من شاید ده‌ها بار شترنگ را در سالهای گذشته به کسانی که شاید الان با زیر 10 حرکت مات‌شان می‌کنم باخته‌ام؛ اما الان که می‌بینم تنها و تنها به خاطر بی‌حوصلگی و عدمِ علاقه‌ام به شترنگ بوده(شترنگ را یک وقت‌تلف‌کنی مسخره می‌دیدم همیشه) و هر بار که انگیزشی جدی برای تمرکز بالا داشتم طرف را ناک‌اوت می‌کردم فورا! استعدادِ من زمانی کشف شد که آن بازیکنِ قدر را در کمالِ ناباوری‌اش به زحمتِ گران انداختم و از من قول گرفت که یکی دو سال تحت نظرش باشم!
خب اگر آن دوپینگ نبود که من می‌گفتم فرستاده‌یِ اسپاگتی هستی و پیامبر جدیدی آمده.
در آن بازی‌هایِ قبلی هم مشخص بود مشکل از نبود تمرکز است.
وقت داشتی منرا هم قدری راهنمایی کن و آموزش بده :e056:

Anarchy
05-25-2014, 08:38 PM
دوستان ار شما انقدر خوب بازی میکنید پس آناند و کاسپاروف و بقیه قهرمانان جهان دیگه چی هستن :e410: ؟

Dariush
05-25-2014, 08:41 PM
وقت داشتی منرا هم قدری راهنمایی کن و آموزش بده
چوب‌کاری می‌کنی راسل جان؟ شما خودت استادی، بازی‌ات بی‌اغراق خیلی خوب است.
من به هیچ وجه در مقامِ آموزاندن نیستم، اما اگر یک پیشنهاد داشته باشم این است که :بازی، بازی و بازی! از هر فرصتی برای بازی کردن استفاده کنید. من در سایت‌‌های مختلف در این مدت شاید بیش از دویست بازی کرده‌ام:)) و به وضوح پیشرفتِ خودم را حس می‌کردم. اوائل تنها سعی میکردم که بر اساسِ پیش‌بینیِ حرکاتِ حریف بازی کنم، اما کم کم آموختم که استراتژی خودم خیلی مهمتر است؛ شما همین دو بازی را ببینید ، من بجای آنکه در اثر تلاشهای امیر، در استراتژی او گیر بیافتم، با تمامِ توان سعی می‌کنم که بازی خودم را پیش ببرم و می‌بینید که او در نهایت تسلیمِ ثباتِ من در بازی می‌شود. در ثانی من یکسری نقطه‌ ضعف همچنان دارم که هنوز دارم برای ترمیم‌شان تلاش می‌کنم.البته من صادقانه باید بگویم که با توجه به شناختی که نسبت به امیر داشتم، برای بازی با ایشان خیلی زیاد تمرکز و انرژی به خرج دادم و تمامِ توان‌ام را به کار بردم و به همین خاطر شما هتا یک حرکتِ نیمه اشتباه یا غیرحساب‌شده هم در بازی‌ام نمی‌بینید. همینجا یک نکته‌ای که خیلی به سودِ من در این بازی‌ها تمام شد را باید بگویم: من بازی‌های پیشین امیر با دوستان را به دقت تحلیل کرده بودم و شناختی کمابیش دقیق نسبت به سبکِ بازی، نقطه‌ضعف‌ها و قوت‌هایش پیدا کرده بودم(مثلا می‌دانستم که ایشان به شدت ضدِ استراتژی‌ هستند و خیلی خوب می‌تواند همه‌ی برنامه‌های شما را بر هم بزنند ، من تنها راهی که داشتم این بود که با یکسری دفاعِ غیرقابلِ نفوذ و حفظ ِ موقعیت و ثباتِ خودم، ایشان را مجبور کنم در نهایت واردِ استراتژی من بشوند)، در حالیکه امیر هیچ شناختی نسبت به بازی من نداشت. من مطمئن هستم که در بازی‌های بعدی ایشان خیلی قوی‌تر از اینها با من بازی خواهند کرد و از هم‌اکنون درونمایی که در آن ایشان با شناختِ ضعفهایم مرا در تله‌های جانکاه قرار دهند، مرا به لرز انداخته! من فکر می‌کنم این دو بازی به هیچ وجه معیار خوبی برای قضاوت نیست. من در این بازیها در بهترین حالت ِ خودم بودم و امیر گرامی مشخص بود که مدتی‌ست رقابتِ سخت نداشتند و این بازی بیشتر نقشِ دست‌گرمی برایشان داشت. من اما در این چند وقت شدیدا درگیر شترنگ بودم و خیلی زیاد بازی سطح بالا انجام داده‌ام! با شناختی که من از ایشان دارم، بعید می‌دانم که دفعاتِ بعدی بتوانم دو دست پشتِ سرهم ایشان را شکست دهم و خواهند دید آنچنان هم قوی نیستم.

Russell
05-25-2014, 09:19 PM
چوب‌کاری می‌کنی راسل جان؟ شما خودت استادی، بازی‌ات بی‌اغراق خیلی خوب است.
من به هیچ وجه در مقامِ آموزاندن نیستم، اما اگر یک پیشنهاد داشته باشم این است که :بازی، بازی و بازی! از هر فرصتی برای بازی کردن استفاده کنید. من در سایت‌‌های مختلف در این مدت شاید بیش از دویست بازی کرده‌ام:)) و به وضوح پیشرفتِ خودم را حس می‌کردم. اوائل تنها سعی میکردم که بر اساسِ پیش‌بینیِ حرکاتِ حریف بازی کنم، اما کم کم آموختم که استراتژی خودم خیلی مهمتر است؛ شما همین دو بازی را ببینید ، من بجای آنکه در اثر تلاشهای امیر، در استراتژی او گیر بیافتم، با تمامِ توان سعی می‌کنم که بازی خودم را پیش ببرم و می‌بینید که او در نهایت تسلیمِ ثباتِ من در بازی می‌شود. در ثانی من یکسری نقطه‌ ضعف همچنان دارم که هنوز دارم برای ترمیم‌شان تلاش می‌کنم.البته من صادقانه باید بگویم که با توجه به شناختی که نسبت به امیر داشتم، برای بازی با ایشان خیلی زیاد تمرکز و انرژی به خرج دادم و تمامِ توان‌ام را به کار بردم و به همین خاطر شما هتا یک حرکتِ نیمه اشتباه یا غیرحساب‌شده هم در بازی‌ام نمی‌بینید. همینجا یک نکته‌ای که خیلی به سودِ من در این بازی‌ها تمام شد را باید بگویم: من بازی‌های پیشین امیر با دوستان را به دقت تحلیل کرده بودم و شناختی کمابیش دقیق نسبت به سبکِ بازی، نقطه‌ضعف‌ها و قوت‌هایش پیدا کرده بودم، در حالیکه او هیچ شناختی نسبت به بازی من نداشت.

داریوش جان از بابت تعارف نمی‌گویم. من الان بسیار دوست دارم نظر و توصیه‌ات را درباره‌یِ بازی‌ام بدانم. البته من متاسفانه همچنان ایرادهای ابتدایی مثل همان نداشتن تسلط به گشایش‌ها را ندارم. خود همین داستان برای من انگیزه‌ای شد که بروم مطالعه‌یِ آنرا بجایی برسانم تا بتوانم از طریق بازی‌‌ بیاموزم و بهتر شوم.

Dariush
05-25-2014, 09:51 PM
داریوش جان از بابت تعارف نمی‌گویم. من الان بسیار دوست دارم نظر و توصیه‌ات را درباره‌یِ بازی‌ام بدانم. البته من متاسفانه همچنان ایرادهای ابتدایی مثل همان نداشتن تسلط به گشایش‌ها را ندارم. خود همین داستان برای من انگیزه‌ای شد که بروم مطالعه‌یِ آنرا بجایی برسانم تا بتوانم از طریق بازی‌‌ بیاموزم و بهتر شوم.
راسل جان؛ من حقیقتا تجربی‌ترین بازیکنی هستم که خودم می‌شناسم. همان اوائل استادم یکسری کتاب به من معرفی که بخوانم، یکی را با ملالت فراوان خواندم و بعدی را نصفه رها کردم؛ در نهایت ایشان به من توصیه کردند که خیلی زیاد بازی کنم و از این طریق بازی را بیاموزم؛ من هم خیلی بازی کردم، هم با خودشان، هم با دیگران! همانطور که پیشتر با شما در میان گذاشتم، در نزدیکانِ من چند نفر بازیکنِ بسیار قدر هستند و من هر وقت که به یکی دسترسی نداشتم، بقیه بودند که با آنها بازی کنم. از این جهت من با تئوری‌های بازی بسیار ناآشنا هستم و نمی‌توانم در موردِ بازی‌ها نظر کارشناسی جدی داشته باشم جز اینکه مثلا بگویم: این حرکت نادرست بود یا آن یکی حرکت استراتژیِ بازیکن را برهم زده و ...! از این جهت واقعا از من انتظار نداشته باشید که در موردِ تئوری‌های بازی، از قبیلِ گشایش و استراتژی، نظر کارشناسی قابل توجهی ارائه دهم. من چند استراتژی و گشایشِ خاص برای خودم دارم و بیش از هر چیز دیگری، تماما On-Demand بازی می‌کنم! ولی چشم، در بازی‌های بعد هر راهنمایی‌ایی که به نظرم رسید حتما با شما در میان خواهم گذاشت.

پ.ن: آقا اگر قرار باشد تمامِ رموزِ بازیِ خودم را اینجا منتشر کنم که دیگر تبدیل به دائم‌البازنده خواهیم شد! ولی از شوخی گذشته، شاید بد نباشد راسل جان همین جا این را بگویم که من در بازی خیلی استاتیک هستم و آنچنان پویایی در بازی ندارم! بازی‌های من و خودت را به خاطر بیاور، من هربار که یک اشتباه می‌کردم، کل انرژی‌ام در ادامه برای جبرانِ آن مصروف می‌گشت! چون شدیدا پایبند به روش و راهکارهای خودم هستم و کمترین خطا و کجروی در آنها سبب یک درهم‌ریختگی در کلیت بازی‌ام می‌شود. پس شما اگر بتوانید مرا هتا در یک حرکت از شکست دهید، شانس پیروزی‌تان چند برابر خواهد شد! راهکارِ من اما این است که استراتژی‌ام را تا آنجا که می‌توانم مخفی نگاه دارم. این هم یک نقطه ضعف خیلی جدی در بازی من؛ پس دفعه‌ی بعد بکوشید که هتا شده با یک حرکت، مرا به اشتباه وادارید و پس از آن شاهد باشید که چطور پشتِ سر هم اشتباه می‌کنم. کاری که امیر تلاش کرد در مورد من در آن دو بازی (به ویژه بازی دومی) انجام دهد اما موفق نشدند!

در موردِ خودت راسل جان، شما به نظرم اتفاقا گشایش‌های خوبی دارید و تا اواسطِ بازی واقعا به همه‌ی حرکاتِ خود احاطه دارید اما نمی‌توانید استراتژی‌تان را مخفی نگاه دارید و همین باعث می‌شود که پس از یکجایی پی‌درپی دچار اشتباه شوید.

kourosh_bikhoda
05-26-2014, 06:47 AM
مزدک هم خودش گفته بود برای انگیزه دادن به ما یه مدت فعالیت میکنه ، خودش هم ناگهانی دیگه لاگین نکرد !! ناگهانی ممکنه بازم بیاد ... باید بریم تو فیس بوک دنبالش !!
مزدک گرامی از بحث های دختر پسر و آبجوسازی و اینها خوشش نمیاد و میگه برای بادهای قطبی هم مطلب نمینویسم :e404:

kourosh_bikhoda
05-26-2014, 06:50 AM
امیر جان خیلی خوش آمدید گرامی. یه سری به بحث های ما هم بزنید جستارهای داغمون رو تبرک کنید سپاسگزار میشیم :e032:

Ouroboros
05-26-2014, 08:37 AM
دوستان ار شما انقدر خوب بازی میکنید پس آناند و کاسپاروف و بقیه قهرمانان جهان دیگه چی هستن ؟
مثل مقایسه‌ی گل‌کوچک محل است با جام‌جهانی.

البته من صادقانه باید بگویم که با توجه به شناختی که نسبت به امیر داشتم، برای بازی با ایشان خیلی زیاد تمرکز و انرژی به خرج دادم و تمامِ توان‌ام را به کار بردم و به همین خاطر شما هتا یک حرکتِ نیمه اشتباه یا غیرحساب‌شده هم در بازی‌ام نمی‌بینید. همینجا یک نکته‌ای که خیلی به سودِ من در این بازی‌ها تمام شد را باید بگویم: من بازی‌های پیشین امیر با دوستان را به دقت تحلیل کرده بودم و شناختی کمابیش دقیق نسبت به سبکِ بازی، نقطه‌ضعف‌ها و قوت‌هایش پیدا کرده بودم(مثلا می‌دانستم که ایشان به شدت ضدِ استراتژی‌ هستند و خیلی خوب می‌تواند همه‌ی برنامه‌های شما را بر هم بزنند ، من تنها راهی که داشتم این بود که با یکسری دفاعِ غیرقابلِ نفوذ و حفظ ِ موقعیت و ثباتِ خودم، ایشان را مجبور کنم در نهایت واردِ استراتژی من بشوند)، در حالیکه امیر هیچ شناختی نسبت به بازی من نداشت. من مطمئن هستم که در بازی‌های بعدی ایشان خیلی قوی‌تر از اینها با من بازی خواهند کرد و از هم‌اکنون درونمایی که در آن ایشان با شناختِ ضعفهایم مرا در تله‌های جانکاه قرار دهند، مرا به لرز انداخته! من فکر می‌کنم این دو بازی به هیچ وجه معیار خوبی برای قضاوت نیست. من در این بازیها در بهترین حالت ِ خودم بودم و امیر گرامی مشخص بود که مدتی‌ست رقابتِ سخت نداشتند و این بازی بیشتر نقشِ دست‌گرمی برایشان داشت. من اما در این چند وقت شدیدا درگیر شترنگ بودم و خیلی زیاد بازی سطح بالا انجام داده‌ام! با شناختی که من از ایشان دارم، بعید می‌دانم که دفعاتِ بعدی بتوانم دو دست پشتِ سرهم ایشان را شکست دهم و خواهند دید آنچنان هم قوی نیستم.

اینطور نیست، من در هر دو بازی خیلی خوب بازی کردم و مجموعا فقط سه اشتباه داشتم، در بازی اول شاید قربانی بی‌دقتی شده باشم اما در بازی دوم چیزی بیش از این برای ارائه نداشتم!
حرکت ۱۲ شما در بازی دوم یک جورهایی «شاعرانه» بود! :e40b:

امیر جان خیلی خوش آمدید گرامی. یه سری به بحث های ما هم بزنید جستارهای داغمون رو تبرک کنید سپاسگزار میشیم
:e411:
سپاس دوست ارجمند.

Ouroboros
05-26-2014, 11:19 AM
به نظر می‌رسد که اینجا با آنکه چندین کاربر جدید پیدا کرده نویسنده از دست داده و تنها گروهی از خوانندگان انجمن تصمیم گرفته‌اند ثبت‌نام بکنند!

Russell
05-26-2014, 11:38 AM
به نظر می‌رسد که اینجا با آنکه چندین کاربر جدید پیدا کرده نویسنده از دست داده و تنها گروهی از خوانندگان انجمن تصمیم گرفته‌اند ثبت‌نام بکنند!

نمی‌دانم، البته ما نهضت تبلیغ درفترچه در فیس‌بوک را هم آغاز کرده‌ایم و هنوز برای قضاوت درباره‌یِ اثرگذاری آن کمی زود است. رفتن آلیس را که من با قطعیت می‌گویم ربط چندانی به ما دفترچه ندارد و بیشتر به خود او بر می‌گردد، البته جایش خالی‌ست؛ جناب مزدک هم همانطور که کوروش گفت برای خلوتی اینجا رفته، البته من از او خواهش کردم برای ما هم شده برگردد و بنویسد و او OK داد (نمی‌دانم چرا ولی هنوز نیآمده).
مهربد هم که خب از سکون اینجا شاکی بود و یکمقدار هم بگمانم نسبت به کل وقت گذاشتن برای چنین چیزهایی بدبین شده بود. یک جستار هم در آخر داشت بنام «کارنامه‌یِ دفترچه» که عملکرد دفترچه را در آن تحلیل کرده و بگمانم مطالب خودش گویاتر باشند. ولی در مجموع خب ایراد مهربد درست بود و مشخص است که نیازمند جذب کاربر هستیم و شناساندن دفترچه.
جو دفترچه هم بطور کلی بسیار مهمانپذیرتر شده و این یکی را من خودم بخوبی حس می‌کنم و امیدوارم این در کنار شناساندن دفترچه و جذب کاربر جدید باعث وزیدن نسیم تازه‌ای در خانه‌یِ مجازی ما شود.

یه نفر
05-26-2014, 04:19 PM
https://www.facebook.com/photo.php?v=697461580327660

یه نفر
05-26-2014, 04:20 PM
منم دوست دارم یک دست شطرنج با شماها بازی کنم تا مغزم رو از حالت فرسایشی خارج کنم..
کسی هست؟

Anarchy
05-26-2014, 04:33 PM
https://www.facebook.com/photo.php?v=697461580327660

:e00e:

kourosh_bikhoda
05-26-2014, 06:15 PM
البته من از او خواهش کردم برای ما هم شده برگردد و بنویسد و او OK داد (نمی‌دانم چرا ولی هنوز نیآمده)
چه حسن تصادفی. ایشون در مورد یک قضیه ای به من هم یک OK داد. ولی از آنجا که در اروپا OK با :e00e: توام است، من به شک افتادم که این OK است یا بیلاخ!

Russell
05-26-2014, 07:09 PM
چه حسن تصادفی. ایشون در مورد یک قضیه ای به من هم یک OK داد. ولی از آنجا که در اروپا OK با توام است، من به شک افتادم که این OK است یا بیلاخ!
آری، این احتمال به هیچ وجه منتفی نیست :e523:

Dariush
05-26-2014, 09:41 PM
اینطور نیست، من در هر دو بازی خیلی خوب بازی کردم و مجموعا فقط سه اشتباه داشتم، در بازی اول شاید قربانی بی‌دقتی شده باشم اما در بازی دوم چیزی بیش از این برای ارائه نداشتم!
این را میتوانید در جستارِ «پراکنده‌نویسی» درج بکنید:
بهترین راه برای توجیه یک باخت، تاکید بر توانایی‌‌های شگرفِ حریف است:e409:.

راستی امیر جان، در نبودِ شما ما یک جستاری در اینجا ساختیم برای آزارِ روانی کاربران؛ یک نگاهی بکنید، ببینیم سوژه‌های روان‌آزاری شما برای یک کاربر خاص چطور می‌تواند باشد.
کاربرآزاری! (http://www.daftarche.com/%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85%DB%8C-3/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D 8%B1%DB%8C-1488/)

Crusader
05-26-2014, 09:47 PM
راستی امیر جان، در نبودِ شما ما یک جستاری در اینجا ساختیم برای آزارِ روانی کاربران؛ یک نگاهی بکنید، ببینیم سوژه‌های روان‌آزاری شما برای یک کاربر خاص چطور می‌تواند باشد.
کاربرآزاری!
گرامی باید اعتراف کنم که در آن جستار کذایی من و شوالیه تا پای پیام خصوصی و «قرار دعوا» در میدان جمهوری و ... پیش رفته بودیم. :e412:

یه نفر
05-27-2014, 12:40 PM
عاشق عکس پروفایلم هستم :-)

GOOD BOY

یه نفر
05-27-2014, 01:19 PM
بانو Alice خیر مقدم.. دلم برات خیلی تنگ شده بود :e032:

Dariush
05-27-2014, 03:07 PM
این حرف‌ها برای چیست آلیس؟ شما بیخودی برخوردهای دوستان را جدی گرفته‌اید! من قبول دارم که می‌شد با توجه روحیات‌تان کمی بیشتر مراعاتِ شما را بکنند، اما آنطور هم که شما می‌گویید، کسی نه از شما متنفر است و نه کسی از نبودتان دلخوش! اینقدر به این چیزها فکر نکنید، من به شما اطمینان می‌دهم کسی از شما در اینجا کمترین کینه‌ای ندارد! در بدترین حالت برخوردهای دوستان با شما چیزی‌ست در اندازه‌ی زد و خوردهایی که ما اینجا همیشه با هم داشته‌ایم. در همین جستار آزادی‌های یواشکی، من و کوروش هر چه از دهان‌مان درآمد به هم گفتیم!:e04b:

Ouroboros
05-27-2014, 03:10 PM
این حرف‌ها برای چیست آلیس؟
:e415:
بد موقع ماه مزاحمشان شده‌ایم.

mosafer
05-27-2014, 03:28 PM
یک سوال:
برای کودکی که در دیکته ی زبان لنگ میزند چه راهکاری موثر ست؟

Crusader
05-27-2014, 03:48 PM
آلیس جان من که پشت شما درآمدم و از کُس‌شعرهایتان دفاع کردم؟ اینجا بمانید که در روزهای آتی تا دلتان بخواهد برایتان شیر کاکائو باز خواهیم کرد...

Ouroboros
05-27-2014, 04:17 PM
یک سوال:
برای کودکی که در دیکته ی زبان لنگ میزند چه راهکاری موثر ست؟

درود بر بانوی گران‌ارج :e303:

به نظر من نوشتن در این مقطع و سن و سال به هیچ عنوان روش موثر یا کارآمدی نیست، تجربه‌ی من در آموختن زبان چه در کودکی و چه در بزرگسالی به من آموخته که بهترین روش متصور ابتدا تسلط کامل به مکالمه‌ی روزمره و محاورات پیچیده‌تر، و سپس آغاز خواندن و نوشتن است. اعتماد بنفس و تسلطی که از صحبت کردن روان یک زبان بدست می‌آورید بسیار سترگ است و این راه بالاخره، همان راهی‌ست که ما از طریق آن زبان مادری را آموخته‌ایم. اینست که من پیشنهاد می‌کنم فعلا، تا شاید حتی اوایل دبیرستان بیش از آن مقدار که برای عبور کردن از امتحانات کلاسی لازم است به روی نوشتن تمرکز نکنید.

اما اگر جور دیگری صلاح دانستید، تا جایی که من می‌دانم هیچ راهی برای پیشرفت در نوشتن نیست بجز تمرین، تمرین و تمرین بیشتر. تعداد مشق‌هایی که معلم کلاس اول و دوم به شما می‌داد را به خاطر دارید؟ فرمول موفقیت همانست.

Dariush
05-27-2014, 05:07 PM
وای چقدر قشــنـــگـــه ! چــــه بـــارووونــــی ... من می خوام بـرم بیرون ! ولی کسی نیست تنــهـــامــــ...
فقط باران نیست البته، رعد و برق هم هست! حیف در ترک هستیم، وگرنه هوای بارانی، یکی دو نخل سیگار، چنان حالی می‌دهد که نگو!:e420:

Dariush
05-27-2014, 05:22 PM
دخترها معمولا اینطور هستند. من دختری که بتواند بیش از دو نخ در نیم ساعت بکشد ندیده‌ام. ولی در عوض تا دلتان بخواهد عاشق مشروب(به ویژه ویسکی) و قلیان هستند.

Dariush
05-27-2014, 05:32 PM
عــه ؟ ^_^
خب من فکر می کردم فقط من اینطوری هستم، سپاس! :*

راستی من این ترم مشروطم... مطمئنمـــــ... :e403:
سپاس برای چیزی شبیه به همدردی و دلداری‌ست، من اینکار را نکردم، چون آن را صادقانه گفتم.
این یکی را دیگر نمی‌توانم با یک قانون از میانِ دختران توجیح بکنم: دختران اکثرا در دانشگاه واقعا خرخوان هستند و ممکن است برای افتادن در یک درس افسردگی بگیرند! مشروطی می‌تواند آنها را به کلی ویران کند.
+ Ouroboros
حال و حوصله‌ی یک دست شترنگ دارید؟

Ouroboros
05-27-2014, 05:43 PM
+ @Ouroboros
حال و حوصله‌ی یک دست شترنگ دارید؟
عمرا، علاقه‌ای به باختن مجدد ندارم.. :e402:

Dariush
05-27-2014, 05:51 PM
عمرا، علاقه‌ای به باختن مجدد ندارم..
ای بابا! :e108: سخت نگیر امیر جان، باور کنید سطح بازی من بالاتر از شما نیست! دو دست اصلا معیاری برای قضاوت نخواهد بود.

Ouroboros
05-27-2014, 05:58 PM
ای بابا! سخت نگیر امیر جان، باور کنید سطح بازی من بالاتر از شما نیست! دو دست اصلا معیاری برای قضاوت نخواهد بود.
من اهل شکسته‌نفسی نیستم همان سطحی که دیدم خیلی بالاتر از من بود، آنقدر بالاتر که حتی بگویم از بازی کردن مداوم با او چیزی خواهم آموخت!
حالا یکی بسازید می‌آیم که نگویید ترسید .. :e403:

kourosh_bikhoda
05-27-2014, 07:10 PM
منم دلم برات تنگ شده عــزیـــــــزم ! :(

خوبـــی ؟ به اسپاگتی فقط به خاطر تو لاگین کردم گلم...

اینجا بمونم الان همه فحش می دن که این بازم اومد چرت و پرت بگه و این حرفـــــآ :(

خو مگه خَــرَم بیام فحش بخورم؟؟؟ O_O

کلا بعضیــــآ خــیـــلی تو دل نــرو هستن و حــالم از هم صحبتی باهاشون بهم می خورهــــــ... ^_^
به به خوش برگشتید آلیس.
میدونستم یه روزی برمیگردی :e404:

kourosh_bikhoda
05-27-2014, 07:14 PM
دخترها معمولا اینطور هستند. من دختری که بتواند بیش از دو نخ در نیم ساعت بکشد ندیده‌ام. ولی در عوض تا دلتان بخواهد عاشق مشروب(به ویژه ویسکی) و قلیان هستند.
من هم همینطورم. گاهی پیش میاد یک نخ میکشم. البته خیلی به ندرت شاید سالی دو سه بار. ولی در پایان همون نخ اول چنان به گه خوردن میفتم که باور نمیکنید. تلخی و بد مزگی یه طرف، حالت تهوع یا دل پیچه ای که گهگاه بهم دست میده یه طرف :e407:

mosafer
05-27-2014, 07:49 PM
درود بر بانوی گران‌ارج :e303:

به نظر من نوشتن در این مقطع و سن و سال به هیچ عنوان روش موثر یا کارآمدی نیست، تجربه‌ی من در آموختن زبان چه در کودکی و چه در بزرگسالی به من آموخته که بهترین روش متصور ابتدا تسلط کامل به مکالمه‌ی روزمره و محاورات پیچیده‌تر، و سپس آغاز خواندن و نوشتن است. اعتماد بنفس و تسلطی که از صحبت کردن روان یک زبان بدست می‌آورید بسیار سترگ است و این راه بالاخره، همان راهی‌ست که ما از طریق آن زبان مادری را آموخته‌ایم. اینست که من پیشنهاد می‌کنم فعلا، تا شاید حتی اوایل دبیرستان بیش از آن مقدار که برای عبور کردن از امتحانات کلاسی لازم است به روی نوشتن تمرکز نکنید.

اما اگر جور دیگری صلاح دانستید، تا جایی که من می‌دانم هیچ راهی برای پیشرفت در نوشتن نیست بجز تمرین، تمرین و تمرین بیشتر. تعداد مشق‌هایی که معلم کلاس اول و دوم به شما می‌داد را به خاطر دارید؟ فرمول موفقیت همانست.
درود :e032:
و سپاس بخاطر توضیحات
البته پسر من دو سالی میشود در کلاس زبان مشغول اموختن ست و هنوز چند سالی به دبیرستانش مانده
مربیان آموزشگاه تاکید دارند آنها را دورادور کنترل کنیم و حتی دیکته ی زبان را بواسطه ی سی دی بنویسند
پسرم در دیکته ضعیف ست
ضعیف بدان معنی که اگر قبل رفتن به کلاس تمرین نکند نمره ی پایین می اورد(معمولا 50یا 60 از 100)
نمیدانم موسسات زبان تا چه اندازه ارزشمند هستند ولی تعریف این کانون را کما بیش شنیده بودم کانون زبان ایران (http://www.ilireg.ir:8095/)
+
سپاس:e032:

kourosh_bikhoda
05-27-2014, 08:00 PM
عاشق عکس پروفایلم هستم :-)
عاشق کجاشی؟

kourosh_bikhoda
05-27-2014, 08:02 PM
آلیس نمیدونم این تقارن بازگشت شما با بازگشت امیر یک تصادف هست یا زنیجره علّی داره!

Dariush
05-27-2014, 08:04 PM
برادر Russell چطوری دوست عزیز؟ این وضعیتِ بیماری‌ات را نمی‌خواهی تغییر بدهی؟

Russell
05-27-2014, 08:09 PM
برادر @Russell چطوری دوست عزیز؟ این وضعیتِ بیماری‌ات را نمی‌خواهی تغییر بدهی؟
ای، بد نیستم داریوش جان. نه !! بگمان می‌کنم بیماریم لاعلاج باشد !!
می‌بینم که چشم من را دور دیده‌ای و بساط شترنگ را بدون من برپا کرده‌ای !!

Dariush
05-27-2014, 08:16 PM
ای، بد نیستم داریوش جان. نه !! بگمان می‌کنم بیماریم لاعلاج باشد !!
نگو این حرفها را گرامی؛ حالِ ما را خراب نکن! لاعلاج کدام است؟! هر چه سریعتر خوب می‌شوید و وضعیت‌تان را تغییر می‌دهید؛ منتظر هستم‌ها!

می‌بینم که چشم من را دور دیده‌ای و بساط شترنگ را بدون من برپا کرده‌ای !!
:e108:
گفتیم شکستِ Champion ِ قدیمی را چنان تکمیل کنیم که توان هیچ گونه خودنماییِ دیگری نداشته باشد، گندی زدیم که حالا حالاها قابلِ ترمیم نیست!
اگر خواستی بیا ببینیم می‌توانی با یک شکستِ جانانه در مقابلم حالم را بهتر کنی که امشب را راحت بخوابم یا نه؟!

Russell
05-27-2014, 08:43 PM
نگو این حرفها را گرامی؛ حالِ ما را خراب نکن! لاعلاج کدام است؟! هر چه سریعتر خوب می‌شوید و وضعیت‌تان را تغییر می‌دهید؛ منتظر هستم‌ها!
نه چیزی نیست داریوش جان، لاعلاج است از این نظر که ذهنم بیمار است !! جدای از این، این شکلک از بقیه بسیار باحال‌تر است !!

Ouroboros
05-28-2014, 08:14 AM
البته پسر من دو سالی میشود در کلاس زبان مشغول اموختن ست و هنوز چند سالی به دبیرستانش مانده
مربیان آموزشگاه تاکید دارند آنها را دورادور کنترل کنیم و حتی دیکته ی زبان را بواسطه ی سی دی بنویسند
پسرم در دیکته ضعیف ست
ضعیف بدان معنی که اگر قبل رفتن به کلاس تمرین نکند نمره ی پایین می اورد(معمولا 50یا 60 از 100)
نمیدانم موسسات زبان تا چه اندازه ارزشمند هستند ولی تعریف این کانون را کما بیش شنیده بودم کانون زبان ایران
منهم راستش از موسسات زبان ایرانی چیزی نمی‌دانم اما بهتر است او را بفرستید به کلاسهای مکالمه‌ و بعد که قوی‌تر شد بحث آزاد. فعلا نوشتن به چه درد بچه‌ی شما می‌خورد؟! بزرگ‌تر که شد از طریق کار به کامپیوتر و دنبال کردن علایقش و نرسیدن به منابع ارزشمند در زبان فارسی خواندن و نوشتن را خیلی سریع استاد می‌شود، مسئله تکلم روان و درست به یک زبان است که من می‌بینم برخی مترجمان حرفه‌ای در ایران از آن بی‌بهره هستند!

Ouroboros
05-28-2014, 01:34 PM
دوستان هرکس می‌خواهد ببازد یک دست شترنگ بازی بسازد و بفرستد. :e108::e106:

Dariush
05-28-2014, 01:36 PM
دوستان هرکس می‌خواهد ببازد یک دست شترنگ بازی بسازد و بفرستد.
برنده من و شما با راسل؛ اوکی؟!

Russell
05-28-2014, 01:43 PM
اگر کیفیت بازی زیادی پایین باشد امکان دارد هیچکدام به مرحله‌یِ بعدی صعود نکنید ها، گفته باشم !!

Ouroboros
05-28-2014, 01:44 PM
شما دو تا نخودی هستید و باید با هم بازی بکنید، برنده‌تان بیاید به محضر من درس استادی بگیرد:e40d::e411:
هر جور خودتان صلاح می‌دانید، فقط کلاک را بگذارید ۲۰ دقیقه + ۵ ثانیه نه نامحدود.

Dariush
05-28-2014, 01:52 PM
دوستان اگر می‌خواهند بازی را ببینند، می‌توانند به اینجا تشریف بیاورند
arthur_sa vs Ouroboros in zxSp0pUz • lichess.org (http://en.lichess.org/zxSp0pUzkTk0)