توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طنز و جوک امام نقی
برگ ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Agnostic
01-12-2017, 09:42 PM
23 November 2016 ·
امام نقی در بین جوانان در منبر اربعین فرمودن عزیزان من ،هنگام آب نوشیدن سه بار بِسْم الله بگویید در هر آبی سه جِن وجود دارد دو تا هیدروجن و یكی أكسی جن
نقی و علوم غریبه
Agnostic
01-12-2017, 09:43 PM
امام نقی وقتی در دادگاه عدالت اسلامی نتوانست زره خود را از مرد یهودی پس بگیرد وی را به قرآن واگذار کرد.
ابولاشی صدیق که در دادگاه به عنوان شاهد حضور داشت گفت: یبن رسولولابهتراست به قاری قرآن واگذارش کنی تا حالش درست و حسابی جا بیاد.
قنبل المسلمین، بخش عدالت اسلامی، جلد طوسی
Agnostic
01-12-2017, 09:44 PM
امام نقی (شل) مثل سگ از دشمنان خود میترسید ، برایشان شاكی خصوصی جور میكرد، شبانه در منزلشان كشیك میداد و آنها را به حصر و زندان می انداخت و با چاقو تیكه تیكه میكرد آنگاه میفرمود : حالا دشمن بی آزاری است.
Agnostic
01-12-2017, 09:44 PM
29 November 2016 ·
امام به سختی برای مرگ فیدل کاسترو گریه می کرد.
ابوتفخیذ سوال کرد : شما هم چپ ها را دوست دارید؟
امام فرمود : نه, به کوبا رفته بودم و فقط با ۰ ۱۰ دلار بارها و بارها با داف های لاتین جماع کردم. این لذت را مدیون رفیق فیدل بودم که روسپی ها را ارزان کرده بود.
کوبا , جهنم برای مردمش و بهشت برای گردشگران جماعی
امام و اتحاد بنفش و سرخ
Agnostic
01-12-2017, 09:45 PM
امام فرمود : اسلام دین آزادی است. عده ای پیش امام رفتند و گفتند :پس بخشی از درآمد مملکت را صرف بهداشت , رفاه و آموزش کنید. دست از آزار یهودی ها و بهایی ها بردارید. بگذارید ترک ها و کرد ها به زبان خود تحصیل کنند. به قوانین تبعیض آمیز علیه زنان خاتمه دهید.
امام عصبانی شدند و فرمودند : شما دنبال ولنگاری و بی بند و باری هستید نه آزادی. و گرنه حدود آزادی در اسلام مشخص است.
سپس امام فرمود : آزادید برای خمس یک کنیز یا یک کیلو خرما به من بدهید.
Agnostic
01-12-2017, 09:47 PM
روزی هایدگر پس از چرخش نخستین و بنیادی خود به محضر امام رسید تا آن بزرگوار وی را از آن گه گیجه ای که به آن دچار شده بود برهاند، فرمود ای فرزند رسول خدا، چند دهه از عمر خود را صرف آن کردم تا بدانم هستی و زمان چیست و آخر هم هیچ نیافتم، شما مرا یاری رسانید با آن سرچشمه علم الهی خویش. امام نگاه عاقلان اندر سفیهی به وی انداخت و همان گونه که انگور در گوشه لپ مبارک می گذاشتند دست مبارک را در حالی که مشت فرموده بودند و انگشت میانی را سیخ، جلو آوردند و فرمودند: بیااااااااااااا و اینچنین بود که یکی از بزرگترین مشکلات تاریخ فلسفه به دست مبارک آن حضرت پاک شد.
متواتر محدث ناشناس
Agnostic
01-12-2017, 09:47 PM
15 December 2016 at 09:32 ·
عقیل برادر امام نقی نزد ایشان آمد و خواستار سهم بیشتر از بیت المال شد. امام نات اونلی سهم بیشتر داد, بات اولسو زمین های ورامین را به اسم او زد.
ابوتفخیذ گفت : امام آهن گداخته کف دست برادرتان نمیگذارید؟
امام قدری مکدر شد و آهن گداخته را به دهان ابوتفخیذ گذاشت.
از کتاب " عوضش امنیت داریم"
Agnostic
01-12-2017, 09:48 PM
امام با الگوبرداری از ایام غربی هالووین "هفته وحشت" را پیشنهاد داده و مناسب ترین زمان آن را ولادت جدشان رسودوالله عنوان فرمودند.
Agnostic
01-12-2017, 09:48 PM
جد من رسولولاست جد تو میمون کدوم بهتره؟
از مناظره امام و داروین
Agnostic
01-12-2017, 09:49 PM
آهای مفرد مونث غایب خردسال من: ضمیر لحظه هایم باش تا قید سوسن رو بزنم...
از سری دل نوشته های عاشقانه عبادی سیاسی جنایی فکاهی سکسی امام نقی خطاب به لایشه
Agnostic
01-12-2017, 09:51 PM
از امام نقی در چهارمین سال از حبسش در زندان پرسیدند سخت ترین قسمت محبوس بودن کجایش است ؟
فرمود اینکه مشتی پفیوس خود حقوق بشری پندار توقع دارند زندانی شصت روز اعتصاب غذا کند ، خود و خانواده اش را آزار دهد بلکه دو تا هشتگ فری نقی برایش بزنند.
لاکن ما نقویون نیازی به حمایت شما مرده پرستها نداریم ، اما مهمترین تجربه زندان این بود : برای جماعتی بمیریم که برایمان تب کنند ،
جماعتی که شیفته شوافیونی چون صادقی، دائمی ، ایرایی است قدر آنان که جانشان را به خطر انداختند تا از خرافات و دین فروشان نجاتشان دهند لیاقتش بیشتر از جک حوری اسلامی نیست.
لاکن با تمام وجود از شما بیزارم.
حیف از امثال #سهیل_بابادی ، #رویاصابری ، #سهیل_عربی که بهترین روزهای زندگیشان در حبس می سوزد و حتی یادی از آنان نیست.
Agnostic
01-12-2017, 09:52 PM
تعدادی از نخبگان مقیم خارج #نامه_به_ترامپ نوشتند که:
"جناب ترامپ ,امام نقی دائم با مردم بی دفاع جماع میکند. لطفا رسیدگی کنید. "
بخشی از همان مردم نامه ای دیگر به نویسندگان نامه نوشتند که :
"چه کسی به شما نمایندگی داده؟ امام آلت خود را روغن میزند و کم درد میکند و ما خوشمان می آید. نشسته اید در خارج و میگویید لنگش کن ؟"
Agnostic
01-12-2017, 09:52 PM
امام در حالی که شراب می نوشید ابالاشی خبر زندگی کردن عده ای از مردم ایران در قبرها را به امام داد
امام در حالی که اشک می ریخت فرمود:فلاکت و بدبختی در ثریا اگر باشد جمهوری اسلامی آنرا برای مردمش به ارمغان میآورد
Agnostic
01-12-2017, 09:53 PM
امام نقی از آرش صادقی خواست که اعتصاب غذای خود را بشکند و به جای روز های باقی مانده ۶۰ اسیر را آزاد کند یا شصت گرسنه را اطعام کند.
امام و پرت بودن
Agnostic
01-12-2017, 09:54 PM
پس از ناامن شدن ترکیه برای گردشگری و امکان حملات به گردشگران امام نقی با انتشار بیانیهای اعلام کرد که آماده پذیرایی از داف ها در سامرا بوده وفرمود:
اگر در سامرا به همسری درآیید بهتر از این است که در ترکیه کشته شوید.
Agnostic
01-12-2017, 09:55 PM
6 January at 10:12 ·
بهشت زیر پای اختلاس کنندگان است.
امام نقی بعد از دیدار خصوصی و رایزنی با رضوان، نگهبان بهشت
Agnostic
01-12-2017, 09:55 PM
یکی از مظلومیت های امام نقی این بود که تلاوت سوره بقره را نزد استاد #سعید_طوسی فرا گرفت.
مظلومیت های اهل بیت طهارت
Agnostic
01-12-2017, 09:56 PM
با درگذشت ماله النظام الرفسنجانی در مراسم سوگواری سامرا ، آیت الله نمیرالدین جنتی از یاران مهدی نمیرالزمان به طور نمادین یک دقیقه خود را به مردن زد .
Agnostic
01-12-2017, 09:56 PM
بر اساس خبر های رسیده از سامرا امام نقی المونقین با توجه به آمار بالای مرگ و میر بین آخوندها در سالی که گذشت دستور لغو برگزاری هر گونه جشن عمامه را تا اطلاع ثانوی صادر نمود.
Agnostic
01-12-2017, 09:57 PM
پس از خبر سقط شدن اباکوسه از امام پرسیدند با مرگ لیدر چپها و برهم خوردن تعادل نظام اکنون چه خاکی بر سرمان بریزیم. امام اندکی دول مبارک را خارانده و اصحاب را به آرامش دعوت کرد و فرمودند: چنان غمباد کرده اید که فکر کردم چی شده. اصلا میخواهید همین اباگراز (احمد خاتمی) را بعنوان رهبر چپ و منادی تدبیر و امید و حقوق بشر و آزادی و اینجور چیزها به مردم قالب کنم؟
--------------------------------------------------------------------
اصول امامت در 17 دقیقه
Agnostic
01-12-2017, 09:58 PM
همه میگن با رفتن هاشمی , جنتی به فینال رفت ولی غافل ارینکه جنتی غوله مرحله آخره و هیچوقت نمی ره
Agnostic
01-12-2017, 09:58 PM
ستاد هماهنگی اصلاحات امام نقی برنامه ۲۵ ساله تظاهرات را برای امت مرده پرست ایران بدین شرح منتشر کرد.
۱-تاریخ: ؟ مسیر راهپیمایی: دانشگاه تهران تا مقعد امام. شعارها: وصیت کروبی، حمایت از موسوی.
۲- تاریخ: ؟ مسیر راهپیمایی: دانشگاه تهران تا مقعد امام. شعارها: وصیت موسوی، حمایت از خاتمی.
۳- تاریخ: ؟ مسیر راهپیمایی: دانشگاه تهران تا مقعد امام. شعارها: وصیت خاتمی، حمایت از رهبری.
۴- تاریخ: ؟ مسیر راهپیمایی: دانشگاه تهران تا مقعد امام. شعارها: وصیت رهبری، حمایت از جنتی.
سامرا نیوز
Agnostic
01-12-2017, 10:00 PM
امام نقی (ع) سوار بر عفییر از سفر معراج باز می گشتند و از فرط خنده رنگ بر رخساره شان نمانده بود. اصحاب جویای این امر شدند که ایشان فرمودند:
رفته بودم ورود اباکوسه را به بهشت خیر مقدم بگویم که با صحنه ای عجیب, درد آور و شدیدا خنده دار روبرو شدم. زمانی که او را به سمت در ورودی بهشت مشیعت می کردم, خبر آوردند که خمینی برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی, زنان و مردان بهشتی را از هم جدا کرده! اباکوسه کلی بر سر خودش زد که این باقالی قاتق اینجا رو هم به ان کشید!
زمان ورود به بهشت, دربان بهشت که جنسیت انس چیزی حالیش نبود, او رو به دلیل نداشتن محاسن, به گمان اینکه از بانوان هست, به بهشت زنونه روانه کرد!
اباکوسه همان طوری که وارد بهشت زنونه می شد, بشکن زنان می گفت: ایول! تا ابد فقط با در و داف! ریخت نکبت اون نکبت رو هم مجبور نیستم تحمل کنم!
زمانی که او رو به سرای طلا ساز خودش روانه می کردند, تازه متوجه شدیم که همه حوری ها رو برای سرویس دهی به مردان به قسمت مردونه فرستادن, و هر چی غلمان کت و کلفت با سایز های مختلف اسلامی رو در خدمت بهشت زنان گذاشتند!
ابوکوسه هر چی روغن زیتون به مقعد می مالید افاقه نمی کرد, و آنچنان جیغ هایی می کشید که ستون بهشت به لرزه در می آمد!
--
آزار ابنه, جلد ۸ ص 69
Agnostic
03-11-2017, 07:48 PM
زن مومن باید به آدم حالت استمناء بدهد نه استفراغ!
-- امام #نقی (ع) و اهمیت نوره کشی
Agnostic
03-11-2017, 07:49 PM
از امام نقی (ع) پرسیدند که چرا در دین مبین اسلام, ارزش دین بالاتر از علم است؟
ایشان فرمودند: مگر نشنیدی که "ز گهواره تا گور دانش بجوی"؟ یعنی هر چی علم و دانش هست بریز تو جوب!
--
امام #نقی و هجوم دین به فرهنگ
Agnostic
03-11-2017, 07:50 PM
تفخیذ نامه امام نقی (ع) به مالک اشتر:
ای مالک! قبل از تفخیذ همیشه در مورد خانواده بچه تحقیق کن. مخصوصا اگر پدر او دست بزن داشت از آنها اجتناب کن که به دردش نمی ارزد.
ای مالک! همیشه مراعات کن. هنگام تفخیذ روغن زیتونی, چیزی بمال.
ای مالک! خدا ترس باش. همین! این یکی پیام دیگری نداشت.
ای مالک! یک رهبر باید ملاحظه کار باشد. گاهی دستت را از روی دهان بچه بردار تا نفس بکشد!
ای مالک! هیچ گاه در اوج لذت تصمیم نگیر. هنگام تفخیذ قول ازدواج نده, اون بچه هست و هنوز این چیزها حالیش نیست!
ای مالک! خداوند راست گویان را دوست می دارد. مادر بچه, خر نیست و فرق آب منی را از استفراغ می داند!
ای مالک! دقت کن هنگام تفخیذ کودک شیرخواره گول وسوسه های شیطان را نخوری. داخل نکن که چهار قاش می شه!
ای مالک! از تفخیذ ایستاده, حضر کن. ممکن است بچه با مخ به زمین بخورد!
Agnostic
03-11-2017, 07:50 PM
امام نقی در سخنرانی مراسم تحلیف خود برای کسب مقام دهمین امام شیعیان قسم خوردند همچون جد بزرگوارشان علی آب طالبی هر نیمه شب به زنان بیوه سرکشی کرده, با فرستادن سربازان به جهاد قبرستان ها را آباد کرده و حداقل۷۰۰ یهودی را در آغازهر سال سر ببرند. امام نقی در آخر خطبه خود با مشت های گره کرده فرمودند:
"Let's Make Samara Great Again"
Agnostic
03-11-2017, 07:51 PM
یکی از پیرمردان سامرا برای منحرف کردن حواس حسنین از قضیه وضو هر از چندی داد میزد آآآآی بدوید برید خونه، بی بی دو عالم رو گذاشتند لای در. حسنین دو سه بار اول گول خوردند ولی بعد از آن پیرمرد را روی بیضتین عسگری دایورت کردند و به او لقب پیرمرد وضو نگیر دروغگو دادند. متاسفانه این بار پیرمرد راست گفته بود و حسنین مادرشان را که عکس برگردان شده بود با کاردک از دیوار جدا کردند.
لورنس سامرا
Agnostic
03-11-2017, 07:52 PM
یکی از والیان بلاد پارس بنام سعیدیکیا خدمت امام مشرف شد و عرضه داشت: مِلکی را از یک کافر یهودی در غزوه 57 بهغنیمت گرفتهام و در 38 سال گذشته زورم به کاسبان مستقر در آن مکان نرسیده و با انواع لطایفالحیل هم نتوانستهام آنها را از آنجا بیرون کنم؛ یا رسولولو! دستم بهخشتکت، مرا حیلتی آموز که اَنتُم خَیرُالماکِرین.
امام با دست چلاقش اندکی بیضتین را خاراند و سپس گفت: خاطرهی شیرین سینما رکس آبادان آنگاه برایمان تلخ شد که برهمگان آشکار گشت آن حریق عمدی بوده است!
امام و کلمات قصار از کتاب «العاقلُ یَکفیهُالاِشاره» جلد ده صفحهی سی
Agnostic
03-11-2017, 07:53 PM
از خدماتی که احمدی نژاد به مملکت کرد این بود که امروز مقعد مردم متحمل درد کمتری می شه.
----
امام نقی (ع) و تکریم از ابامیمون
Agnostic
03-11-2017, 07:54 PM
دید نقی یک دَرودافی به راه
کو همی گفت اِی نقی و اِی بَلا
تو کجایی تا شوم من چاکرت
شوشولت مالم، کنم ناله سرش
ای فدای تو همه اندام من
ای به یادت هی هی و های های من
گفت نقی با که هستی ای فلان
گفت با تو ای نقی دول طلا
گشت نقی بر پشت آن بیچاره داف
نمودی آن بیچاره را از دهان تا بند ناف
گفت ای نقی دهانم دوختی
وز فشارآلتت تو جانم سوختی
وحی آمد سوی نقی از خدا
بنده ما را از وسط کردی جدا
تو برای عشقبازی آمدی
نی برای نیم کردن آمدی
چون نقی این عتاب از حق شنید
گفت بیــــــــــــــــــــــل اخ، به من میگن نقی
از بنیاد نقی شناسی
2011
Agnostic
03-11-2017, 07:54 PM
ابوتفخیذ به امام نقی گفت :قرار است در قسمت بعدی سریال معمای شاه, بازیگری نقش شما را بازی کند و مبارزات شما را نشان بدهد.
امام نقی با تبسم فرمود : کی نقش اشراف رو بازی میکنه ؟
امام و دوران خوش "آن مرحوم"
اشرف , دختر پاکدامن یغلوی
Agnostic
03-11-2017, 07:55 PM
هرگاه فقیر، درمانده یا مستمندی به حضور امام میرسید و از مشکلاتشان به امام میگفتند، ایشان با معجزه یدبیضا مشکلات آنان را حل مینمود. به این صورت که دست مبارکشان را به بیضه مبارک میکشیدند (یعنی به تخمم)
آن فقرا هم که مشکل خود را حل شده میافتند سری تکان داده و از همان راهی که آمده بودند بازمیگشتند.
معجزات امامت/ ص69
Agnostic
03-11-2017, 07:55 PM
روزی در استخر بیضیه قم, شرت امام نقی (ع) پس از یک شیرجه هولناک از پای مبارک درآمد و قبله نمای بزرگی که به ذوالنعوذ حضرت آویزان بود هویدا شد!
هنگامی که اصحاب از وی دلیل آن را جویا شدند, حضرت فرمودند: خدا ریشه هر چی آخوند هست خشک کنه که برای ریدن و جماع کردن, و حتی شلوار پوشیدن فتوا داده اند که رو به قبله نباشه: "هنگام پوشیدن شلوار، هنگام جماع در هر حالی که رو به قبله بودن بی احترامی باشد".
---
منبع در کامنت
Agnostic
03-11-2017, 07:56 PM
امام نقی (ع) [هنگام ورود به حیاط مهدکودک گلهای سامرا]:
من مُبصَر تعیین می کنم!
من تویَ دهنَ این خانم معلَّم می زنم!
در این مهد هیچ کس نباید مَقْش بَنَویسد!
[هم کلاسی ها]: الله نقبر, الله نقبر, الله نقبر, امام نقی رهبر!
نقی: ما مَداد پاک کن سَرَ نیمکَتَ شَما می آوریم!
هر کس بخواهد می تواند به شیر آب دهن بَزَند!
ما کیک و شکلات را مجانی می کنیم!
مَداد رنگی نخرید, هَمَه را صاحَبَ مداد رنگی می کنیم!
حتی این دختران ضَعیفَه مهد هم در ابرازَ عقیده آزادند!
...
٣ ماه بعد که نقی امام شد, دستور داد گونی سر دختر های مهد کنند! ابولاشی, ابو چلاق, ابا کوسه, قنبر و تنی چند از پاچه خواران هم تیم انضباط مدرسه شدند, هر کسی هم که اعتراض می کرد, کلاه بوقی سرش می گذاشتند و گوشه حیاط فلک می کردند!
وقتی خانوم معلم از امام #نقی پرسید این چه کاریه داری سر این بیچاره ها میاری, امام نقی با یک چهره حق به جانب گفت: سزای آدمی که دنبال مفت خوری باشه همینه!
منبع: ریشه های #انقلاب سامرا, جلد ٥٧
(م)
Agnostic
03-11-2017, 07:57 PM
زمانی که به امام نقی (ع) خبر آوردند "یک مرد عربستانی به دلیل ارتباط جنسی با جارو برقی توسط پلیس دستگیر شده", ایشان از خوف اینکه مسلمانان کار دست خودشان بدهند چند فتوا صادر کردند که شریعت را بر مسلمین کامل کرده باشند:
۱- جماع با هر گونه دستگاه مکنده مانند جارو برقی اکیدا حرام است و حکم آن ۲ سال زندان و ۱۰۰۰ ضربه شلاق است.
۲- جماع با هرگونه دستگاه پره دار اعم از اره برقی, آبمیوه گیری, پنکه سقفی و مخلوط کن حرام است, مگر آنکه خاموش باشد و باید دو پلوپز به امام امت بدهد.
۳- جماع گروهی با دستگاههای رسانه جمعی مانند تلویزیون و اینترنت مستحب است, ولی جایز است نذر کند که به ما هم آدرس آنرا بدهند.
۴- حکم جماع با انواع ادوات پرنده مانند هلیکوپتر, هواپیما و فضاپیما نه تنها بلا مانع نیست, بلکه شخص عامل یک جایزه اختصاصی هم از ما دریافت خواهد کرد!
دفتر حضرت آیت الله امام #نقی
Agnostic
03-11-2017, 07:57 PM
در پی فرمان ترامپ، امام به غایت برآشفت و از شرکت در مراسم اسکار سر باز زد.
وقتی اصحاب علت را جویا شدند، حضرت که بغض گلوی مبارکش را میفشرد، فرمود: به خدا سوگند که سفر به دیار کفر -آنهم در شرایطی که مسلمین از دیدار بستگانشان در آنجا محرومند- برای من از آب بینی عفیر هم بی ارزش تر است.
اندکی بعد، «ابو شکاک» از میان جمعیت برخاست و پرسید: یا نقی! پس چه حکمتیست که در انتخابات عباسیون شرکت میکنید در حالیکه هنوز نه محصوران آزاد شدهاند و نه جانیان محاکمه؟
ناگهان اشکهای حضرت بخشکید. پس ایشان سینه ای صاف نمود و فرمود: چون باید از حداقل ظرفیتها برای رساندن پیام ملت به گوش حاکمان بهره برد. همانا اگر صحنه را خالی کنیم، تنها عرصه را بر افراطیون هموار ساخته ایم.
نقل است حضار جملگی فریاد «مرگ بر جنگ طلب» سر دادند و «ابوشکاک» را با پس گردنی از محفلشان بیرون راندند.
امام و استاندارد های دوگانه - نشر نقی دوستی - ص ۱۷
5 Likes1 Share
Agnostic
03-11-2017, 07:58 PM
صحنه۱: مورقائیل با زور یک قرص قرمز رنگ به خورد امام #نقی (ع) داد و امام رو از زندگی سگی که داشت به دنیای واقعی برد.
مورقائیل: ابا لینک, برنامه نوره کشی رو اجرا کن!
صحنه ۲, نیم ساعت بعد از نوره کشی:
مورقائیل: ابا لینک, حالا برنامه "روضه خوانی" رو اجرا کن!
صحنه۳: امام نقی ناگهان خودش رو در مجلس عزای حسینی بالای منبر پیدا میکنه. مورقائیل شروع به روضه خوانی می کنه که حضار میزنن زیر گریه و سلیطه گری.
نوبت امام نقی که شد, آنچنان از جده اش زینب گفت که حضار شروع کردند به گیس کشی!
مورقائیل بحث نوره کشی حسین رو به پیش کشید, ملت شروع کردن به سینه زنی.
امام نقی [که دید حسابی داره توی روضه کتک می خوره], دو دستی بر فرق سر خودش کوبید و با فریاد از علی اصغر گفت که ملت خشتک دران از مجلس فراری شدند!
امام نقی [با حسی شبیه نئو]: من روضه خوانی می دانم!
.... طی ١ ماه, بعد از اینکه برنامه های "نهج البلاغه بی نقطه", "تفخیذ سه گام", "نوره کشی در فضا", "ورود به بیت الخلا با پای چپ", "ماله کشی دوبل", "سلیطه گری", "احتلام در زلزله", "نوحه خوانی هفت لول", "مسائل حوزوی و بیضوی" را در امام دانلود کردند, از ایشان اسطوره ای اسلامی ساخته شد که تا ١٤ قرن مردم فریاد زدند "هادی زیبا ترین نام دنیاست"
#ماتریکس
Agnostic
03-11-2017, 07:59 PM
سنگی سیاه از آسمان افتاده بود و کافران بر سر اینکه کدامشان آن را به محل بت خانه لوور باریس ببرند مشاجره میکردند.
امام نقی (ع) که از آن حوالی میگذشتند, معجزه مکر الهی را روشن کرده, آن کفار را متقاعد نمودند که سنگ (حجر الاسود) را در عبای ایشان گذارده, به روش جدشان محمد (پ.د.و) چهار گوشه عبا را گرفته, به کعبه که بسیار نزدیک تر از لوور بود ببرند که دم دستشان هم باشد!
روز بعد به امام نقی خبر رسید که سنگ سبزی از آسمان افتاده, ایشان دوباره همان کلک را زدند و سنگ را در عبای ایشان به کعبه حمل کردند.
روز بعد دوباره خبر رسید که سنگ مرمرینی از آسمان افتاده, آن را هم به کعبه بردند!
...
خلاصه پس از یک ماه طرح بازگشت بت ها به کعبه به همت امام نقی به پایان رسید.
آن سال را به حرمت امام نقی, "عام الاُسْکُل" نامگذاری کردند!
-----
منبع: بروید در چاه جمکران دنبال منبعش بگردید.
#نقی
Agnostic
03-11-2017, 08:00 PM
جولیان آسانژ بنیانگزار سایت ویکی لیکس از افشای ایمیل های عاشقانه امام نقی به زنان چند نفر از کاندیداهای شورای شهر سامرا خبر داد .
پس از این خبر ابو چلاق در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که این امر در انتخاب ایشان به امامت و رهبری تاثیری نخواهد داشت .
Agnostic
03-11-2017, 08:00 PM
#سوره مبارکه الراک ن رول
و الراکِ و الرول(۱)
و فرجُ اللهِ خیلی خُل(۲)
هو گوگولٌ ولا مگول(۳)
صدق النقی ذوالنعوظ العظیمُ الطویل
Agnostic
03-11-2017, 08:01 PM
ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻧﮕﻮﯾﯿﺪ ﻣﺎ ﻋﻨﻘﻼﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ ﻋﻨﻘﻼﺏ ﻣﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩ
ﺍﺯ ﺳﺨﻨﺎﻥ ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ( ﻫﻨﺪﯼ)
Agnostic
03-11-2017, 08:02 PM
الف لام میم①الامام،الگن،المقوا②و َاَنتَ تَعرَفُ ما هُوَ عَلَیه③اِنَهُ أنزَلَ علی الناسِ مَثَلَ الطاعونُ العَجَم④کَنتَ قَد سَمَعتُ بِهی وَ اَنَهُ لا یَتَبَع⑤هِیَ الخَدَماتُ المَجانی⑥وَ کانَ یَدَعو هیلَتی اَنتَ واحدُ المَجانی⑦واُفرِجُ اَنهُ الی القَبر⑧عَلَمُ الناسُ الَذینَ یُذهِبونَ تَسفیجُ الثورَتُ القاعَطُ الطعامُ الحَریف⑨کانَ مُتَنَبِهُ⑩
.
.
الف لام میم①امام،لگن ،مقوا②و شما ندانید آن چیست③او را نازل کردیم مانند بلایی سخت بر جان مردم عجم④و شما حرف او را گوش فرا دادیدو از آن پیروی نکردید⑤مگر آب و برق مجانی را⑥ولی او حیلت پیشه بود و تنها شما را مجانی کرد⑦به راستی که انقلاب او انتشار گور بود⑧(و ای پارسیان )بدانید مردمی که به قصد مفت خوری (آب و برق مجانی )انقلاب کنند به گوه خوری خواهند افتاد⑨باشد که پند بگیرید⑩
Agnostic
03-11-2017, 08:02 PM
در سخنرانی مراسم بزرگداشت سالروز انقلاب سامرا امام نقی فرمودند: "در آمریکا هم بعضی از تازهکاران قدرت را درست گرفتهاند. همه باید بدانند در برابر ملت سامرا تنها باید با احترام و تکریم سخن بگویند". آسپس امام نقی به جمع تظاهر کنندگانی که مجسمه به دار کشیده ترامپ را حمل میکردند و شعار مرگ بر امریکا سرداده بودند پیوسته و پرچم آمریکا را لگدمال کردند.
گزارش سامرانیوز از مراسم پایانی دهه زجر
Agnostic
03-11-2017, 08:03 PM
از آنهایی که #بسیجی مربوطه را لخت کرده و کتک زدند, خواشمندیم پس از پوشاندن شرت وی, ایشان را به مرکز پانسمان مقعد مطهر امام #خمینی عودت دهند.
--
دفتر خدمات رسانی امام #نقی (ع)
Agnostic
03-11-2017, 08:04 PM
مروری بر احوالات امام نقی
در روایت است: چون امام تقی از غیبت صغرا به غیبت کبرا فرو شد، خداوند فروغ امامت را بدست «ابوهاشم» بر دامان امام نقی نهاد؛ که ابوهاشم همواره یکی از ارکان امامت بود.
در همان ابتدای امامتِ نقی؛ خداوندگار پنج جانی، یک مکار و تعدادی موجود سهپا را مسخّر او گردانید.
جانی اعظم، ابوهاشم بود. ابوهاشم جانی یار غار امام بود و مردی برای تمام فصولِ امامت. دیگر جانی، ابوعالی بود بههمراه سه برادر: ابوسارق، ابوجوات و ابوفضله.
مکار اعظم همو بود که خود میگفت: «مکّارم و شیرازی». این مکار، سرکردگی گروهی از مکّاران را برعهده داشت و وظیهشان مالهکشی بر فضولات امام.
امام نقی در سلسله امامت به «نظام» شهره بود که خود مایل بود به «نظام» خوانده شدن؛ همانگونه که امام تقی، سرسلسلهی امامت، به «اسلام» خوانده شدن تمایل داشت.
و اما اندر احوالات مردی برای تمام فصولِ امامت:
فصل اول، همدلی: در این فصل، ابوهاشم به فرمان امام تمامی مخالفان امامت را قتلعام نمود و با رضایت امام، اقتصاد ولایات تحت امر را برای غارت و انهدام منابع و سرمایههای آن به دست موجودات سهپا سپرد.
فصل دوم، واگرایینمایی: با نزدیک شدن دوم خرداد، ابوهاشم که عزم مردم برای «نه» گفتن به امام را دریافته بود؛ تظاهر به زاویه پیداکردن با امام نمود. در خفا اما، به رویهی پیشین ادامه داد که «سلسلتالقتول» (قتلهای زنجیرهای) ثمرهی این فصل است.
فصل سوم، مظلومنمایی: هنگامی که امام بهدستور خداوندگار، عزمش برای یکدست کردن خلافت جزم شد؛ ابوهاشم دست به مظلومنمایی زد در حالی که همچنان بر وفاداری بهامامت پابرجا میبود. از جمله این مظلومنماییها، سپردن فرزندان خود بهدست قوهی تحت امر ابوسارق جانی بود (ر.ک. نمدمالی: پروژه هاشمیدرمانی حکومت اسلامی (http://namadmali.blogspot.jp/2012/09/blog-post_28.html)). این وفاداری از دید امام پنهان بود چنانکه این مظلومنماییها را برخلاف رویهی خود میدید. لاکن این اعمالِ ابوهاشم از دید خداوندگار پوشیده نبود همچنانکه بهپاداش این وفاداری «ابومفتاح» بهریاست برساند؛ هم بهجهت «فتح» (گشایش) گره در امور امامت و هم بهجهت گشایشِ فصل چهارم.
فصل چهارم، همراهنمایی با مردم: ابوهاشم در این فصل چنان مکری بر مردم کرد که در سیوپنج سال پیشین نتوانست. با این مکر پایداری نظام و امامت را تا مدتی مدد رساند. امام که از مکر ابوهاشم بیخبر بود، در روزهای آخر همیشه در نیایشها و راز و نیازهایش با خدای خود میگفت: «مای گاد وازمی آتا ابوخاشما» یعنی اینکه «خدایا این ابوهاشم را از ما بگیر» و یا «خدایا این ابوهاشم را بکش». روایت کردهاند که نیایشهای امام با خدا نه بهزبان عربی که بهزبان روسی بود.
فصل چهارم در حالی خاتمه یافت که خداوندگار دعای امام اجابت فرمود. لاکن وقایع بعد از مرگ ابوهاشم و از جمله قدرتنماییهای موجودات سهپا، خوف و هراس بر وجود امام مستولی کرد و او را به تضرع و لابه بهدرگاه خداوند واداشت. امام بهعینه شاهد بود که خداوندگار و دستگاهش، بدون توجه به تضرعهای او در حال اداره امور جهان در جهت حفظ منافع دوست و دشمن امام است.
Agnostic
03-11-2017, 08:04 PM
مروری بر احوالات امام نقی
در روایت است: چون امام تقی از غیبت صغرا به غیبت کبرا فرو شد، خداوند فروغ امامت را بدست «ابوهاشم» بر دامان امام نقی نهاد؛ که ابوهاشم همواره یکی از ارکان امامت بود.
در همان ابتدای امامتِ نقی؛ خداوندگار پنج جانی، یک مکار و تعدادی موجود سهپا را مسخّر او گردانید.
جانی اعظم، ابوهاشم بود. ابوهاشم جانی یار غار امام بود و مردی برای تمام فصولِ امامت. دیگر جانی، ابوعالی بود بههمراه سه برادر: ابوسارق، ابوجوات و ابوفضله.
مکار اعظم همو بود که خود میگفت: «مکّارم و شیرازی». این مکار، سرکردگی گروهی از مکّاران را برعهده داشت و وظیهشان مالهکشی بر فضولات امام.
امام نقی در سلسله امامت به «نظام» شهره بود که خود مایل بود به «نظام» خوانده شدن؛ همانگونه که امام تقی، سرسلسلهی امامت، به «اسلام» خوانده شدن تمایل داشت.
و اما اندر احوالات مردی برای تمام فصولِ امامت:
فصل اول، همدلی: در این فصل، ابوهاشم به فرمان امام تمامی مخالفان امامت را قتلعام نمود و با رضایت امام، اقتصاد ولایات تحت امر را برای غارت و انهدام منابع و سرمایههای آن به دست موجودات سهپا سپرد.
فصل دوم، واگرایینمایی: با نزدیک شدن دوم خرداد، ابوهاشم که عزم مردم برای «نه» گفتن به امام را دریافته بود؛ تظاهر به زاویه پیداکردن با امام نمود. در خفا اما، به رویهی پیشین ادامه داد که «سلسلتالقتول» (قتلهای زنجیرهای) ثمرهی این فصل است.
فصل سوم، مظلومنمایی: هنگامی که امام بهدستور خداوندگار، عزمش برای یکدست کردن خلافت جزم شد؛ ابوهاشم دست به مظلومنمایی زد در حالی که همچنان بر وفاداری بهامامت پابرجا میبود. از جمله این مظلومنماییها، سپردن فرزندان خود بهدست قوهی تحت امر ابوسارق جانی بود (ر.ک. نمدمالی: پروژه هاشمیدرمانی حکومت اسلامی (http://namadmali.blogspot.jp/2012/09/blog-post_28.html)). این وفاداری از دید امام پنهان بود چنانکه این مظلومنماییها را برخلاف رویهی خود میدید. لاکن این اعمالِ ابوهاشم از دید خداوندگار پوشیده نبود همچنانکه بهپاداش این وفاداری «ابومفتاح» بهریاست برساند؛ هم بهجهت «فتح» (گشایش) گره در امور امامت و هم بهجهت گشایشِ فصل چهارم.
فصل چهارم، همراهنمایی با مردم: ابوهاشم در این فصل چنان مکری بر مردم کرد که در سیوپنج سال پیشین نتوانست. با این مکر پایداری نظام و امامت را تا مدتی مدد رساند. امام که از مکر ابوهاشم بیخبر بود، در روزهای آخر همیشه در نیایشها و راز و نیازهایش با خدای خود میگفت: «مای گاد وازمی آتا ابوخاشما» یعنی اینکه «خدایا این ابوهاشم را از ما بگیر» و یا «خدایا این ابوهاشم را بکش». روایت کردهاند که نیایشهای امام با خدا نه بهزبان عربی که بهزبان روسی بود.
فصل چهارم در حالی خاتمه یافت که خداوندگار دعای امام اجابت فرمود. لاکن وقایع بعد از مرگ ابوهاشم و از جمله قدرتنماییهای موجودات سهپا، خوف و هراس بر وجود امام مستولی کرد و او را به تضرع و لابه بهدرگاه خداوند واداشت. امام بهعینه شاهد بود که خداوندگار و دستگاهش، بدون توجه به تضرعهای او در حال اداره امور جهان در جهت حفظ منافع دوست و دشمن امام است.
Agnostic
03-11-2017, 08:05 PM
امام نقی (غ):از پدرم اقا جواد شنیدم که او نیز از پدرش رضا (د)شنیده بود و او نیز از پدرش موسی شنیده بود و از نیز از پدرش جعفرکذاب شنیده بود و او نیز از پدرش باقر شنیده بود و او نیز از پدرش سجاد(ر) شنیده بود و او نیز از پدرش حسین شنیده بود و او نیز از برادرش حسن شنیده بود و او نیز از پدرش علی ابن اب طالبی شنیده بود و او نیز از راسو دولاه شنیده بود که صله رحم عمر را طولانی می کند
پس از بیان این حدیث در مسجد سامرا مردم سامرا که از ظلم های امام نقی جان به لب شده بودند و هر روز هزاران بار ارزوی مرگ می کردند کاملا رابطه خویش را با خویشاوندانشان قطع کردند طوری که هرگاه یکدیگر را در خیابان می دیدند کان خود را طرف یکدیگر می کردند و زیر لب یکدیگر را کفتار و مفت خور خطاب می کردند
از کتاب اسلام و روابط خویشاوندی -جلد 4-فصل 3-پاراگراف 2-خط1
غ:غظمفر
د:دوقولو بزا
ر:ریقو
Agnostic
03-11-2017, 08:06 PM
نقی به سوسن :میگم سوسن مهرت رو بزار اجرا با پولش خونه بگیریم
(از کتاب امام جوادان و جواد امامان)
Agnostic
03-11-2017, 08:06 PM
در پایان مراسم اسکار امام نقی (اَس هُل) رو به صحابه با ناراحتی گفتند: من نمی خواهم در ماجرای عسخر فرهادی دخول کنم ولی ماجرای اولین زن فضانورد سامرا چیست؟ ما اهالی سامرا زن و مرد، پیر و جوان همیشه در فضا هستیم. چرا یکی از انصار یا از مهاجرین انتخاب نشده است؟
#هشتک ما همه فضانوردیم
Agnostic
03-31-2017, 08:18 PM
یک از دوستان که ما را دشمن می پندارد در نوشته ای در گیره به نقد آنچه ما تاکنون نوشته ایم پرداخته و چون دیگر دوستان ساده اندیش گستاخی کرده و ما را ناسزا گو خوانده است. اینهم پاسخ ما به این دوست و دگر دوستان ساده ی اندیش
"گُه شیرین است، یک میلیون پشه اشتباه نمی کنند"
بررسی و داوری یک نقد
گرامی "بابای عرفان"
پیش از هر چیز شهامت شما را که از جهانی بهداشتی می آیید، بهداشتی می اندیشید و بهداشتی مینویسید، می ستاییم که با شناخت ژرفتان از ما (البته گفتگو با شمر یک ریسک است که اگر حالش بد شود و به پر قبایش بر بخورد و یا اندک مشابهتی با ادبیات رایج قربانی کنندگان دین و حاکمان ما بیابد، قطعا باید پیه فحش های چارواداری را بر تنت بمالی...) این از خود گذشتگی را کرده اید که به داوری اندیشه ما بنشینید.
راستش از "ناسزاگویی" آنهم به شیوه شما خوشمان نمی آید، شما که از ناسزا گویی ما گله مندید چگونه است که خود درشت گویی میکنید. ما در درازنای این 1321 یکسال گذشته آنقدر از این و آن دستار بندنابکار و "اُن صارشان" ناسزا شنیده ایم که این گستاخی "پاک دلانه" شما در برابرش هیچ است.
بهررو در این نوشته کوشش کرده ایم گوهر نوشته شما را گرد آورده و به آنان پاسخ دهیم.
دینداران
گریزی به صحرای دین داری مردمان زده اید و درصد آن را هم به رخمان می کشید. گیریم اینکه تو میگویی درست باشد که چه؟ ما خاموش شویم که درصد زیادی از مردم دیندارند. ما پیرو این فلسفه نیستیم که می گوید "گُه شیرین است، یک میلیون پشه اشتباه نمی کنند". وانگهی در کجای دنیا، شما دینی را به این مسخره گی سراغ دارید؟ دینی که باورمنداش صدها سال است که در بازار دروغ، ارزش "سوگندجلاله" شان را در یک داد و ستد ساده روی قیمت یک کالای بنجل می کشند، شایسته ریشخند است، حتی اگر جهانگیر باشد. (نگویید چنین نیست ویا چنین نبوده). این دروغگویی در تمامی گستره های این دین از نماز و روزه گرفته تا زیارت سادات و مناسک حج برای طلب آمرزش ریشه دارد.
چنین دینی با این ارزشهای اخلاقی حتی بدرد زندگی در یک جامعه سنتی نمی خورد تا چه رسد به جهان مدرن. بهترین فرآورده های اجتماعی این دین شعبان بی مخ ها، حاج بخشی ها و سعید حنایی ها و دسته جاتی از گونه آدمکشان کرمانی می باشد.
دینی که خدایش ستمگر، سرکوبگر و خشمگین(جبار، قاسم، قهار) است، پیامبرش برای رفتار جنسی خود در حرمسرایش آیه ویژه دارد، با دخترکان هفت ساله نزدیکی می کند و دختران خردسال خود را در راه گسترش دین حنیف با عمر و عثمان تاخت میزند، قهرمانش علی سلطان گردن زنی است و مومنینش برای سلاخی فروهرها و خفه کردن پیونده و مختاری وضو می گیرند و در زندانهایشان هنگام شکنجه کردن کمونیستها مواظبند تا خدای ناکرده نجس نشوند. نزد ما هیچ ارزشی ندارد و باید به آن رید.
تاریخ
گریزی به صحرای تاریخ سیاسی ایران زده و از هوشمندی روحانیتی که سوار بر اسب نادانی مردم، به تمامی گروه ها رودست زده اند سخن رانده ایید، که به گمان ما گزاف می گویید، از کنفراس گوادلوپ که حتما به گوش شما نخورده می گذریم. اما این روحانیون هشیار شما، با فریبکاری آن مردک هیچ گو خمینی(مج) ، با وعده آزادی سخن حتی برای کمونیستها روی کار آمدند، فراموش نکنیم که این "روحانیون" برای پایه ریزی قدرتشان به سازماندهی چماقدارانی پرداختند که نخستین "شیخکارشان" در اسفند 57 با سرکوب نمایش خیابانی بیست هزار نفری زنان در تهران به نمایش گذاشتند و تا بستن شدن روزنامه آیندگان و صدها گاهنوشته دیگر بیش از سیصد کتابفروشی را در سراسر ایران به آتش کشیدند. جوخه های مرگ روحانیون هوشمند شما در تابستان 58 هم نخستین کشتاردرمانی خود را با کشتن برادران میرشکاری در شهر کرمان آغاز کردند که در پی آن گواه ناپدید شدن بسیاری از فرزندان ایران زمین بوده ایم که آخرینش هم پیروز دوانی بود.
به گمان ما ناتوانی آن گروه های رودست خورده (اگر ار خیانت مردم فروشان توده ای، اکثریتی بگذریم) از یکسو ریشه در نداشتن فرهنگ سیاسی و نا آشنا بودن با تاریخ کشور خودشان و پی نبردن به دربایستگی مبارزه با دین داشت و از سوی دیگر ریشه در سرکوب گسترده احزاب سیاسی(از جبهه ملی گرفته تا سازمانهای چب) و نهادهای شهروندی در دوران پهلوی ها داشت که ارتباط شهروندان با احزاب سیاسی را گسسته بود و تنها دست روحانیون و تشکیلات مذهبی را باز گذاشته بود که رودست بزنند
مظلومین
اینکه می گویید امامان تا بحال نزد مردم انسان های مظلومی بوده اند و... ما می گوییم که مردم در آن کشور هیچگاه آزادی داوری در باره دین را نداشته اند ، آنها داستان امامان را تنها از زبان حسینیان شنیده اند و حق دارند که از زبان ما هم بشنوند. به گمانمان تمامی امامان آدمی های پستی بودند، اصلا چرا دور برویم نمونه اش هم همین فرزندان کنونی فاطمه زهرا هستند که در ایران تکیه بر قدرت زده اند. ببینید چه کرده و می کنند.
بهینه سازی دین
در باره تجربه مردم از حکومت دینی با شما همرای هستیم، بهرو مردم چهره راستین دین را در بیست و چهار سال گذشته دیده و شناخته اند. اما پیشنهاد شما را در باره اینکه ما باید چگونه به دین برخورد کنیم نمی پذیریم و به گمانمان در آنجا که می گویید"بایستی در پی یافتن ابزاری نو و بهتر باشی .. مثلا استفاده از تجربه های غرب در چگونگی گریز از قرون وسطی!" و منظورتان هم پروتستانتیسم و بهینه سازی (رفرم) دین است، سخت در اشتباهید.
چرا که: رفرم در دین، کار دین مداران می باشد، که برای نگهداری ازرشهای دینی و همسازگاری نهادهای دینی با جامعه مدرن ناچار به بهینه سازی دین هستند. در کیش "ترسایی" این "لوتر" و "کالوین" بودن که برای نگهداشتن دینشان در پی همسازگاری آموزه های دینشان بر آمدند و جنبش پروتسانتیسم را راه انداختند. نا گفته نماند ارزشها و آموزه های اخلاقی و رفتاری در کیش مسیحی، که بر اساس ده فرمان پایه ریزی شده آنقدر روشن هست که گنجایش بهینه سازی این را دارد.
دوست گرامی، چشمداشت بهینه سازی دینی از ما که کمترین باوری به آن نداریم و شما هم نیک میدانید، از بنیان نادرست است. اما برای گل روی پسرتان "عرفان" دیدگاه خودمان را در اینباره مینویسیم.
بهینه سازی اسلام
به گمان ما دین اسلام گنجایش بهسازی و همسازگاری با زندگی مدرن را ندارد و هر کوششی از سوی دین مداران در این راه محکوم به شکست است زیرا:
آ - روشن نبودن آموزه های اخلاقی در دین اسلام، چند پهلویی قرآن و حتی آیات آن، و بی اخلاقی دینداران مسلمان که هیچ ارزشی به باور های خودشان نمی گذارند. (نمونه سوگند دروغ و....)
ب - نادیده شمردن "فرد" در این دین، بدلیل اندیشه امت (و نه ملت) ، که توده ای گوسفندوارند که پیرو(مقلد) این و آن مرجع تقلیدند. پرهیزکاری و رستگاری از گناه ویا شستوشوی آن در پیروی از مراجع تقلید است، توفیری هم نمی کند کدامین شاخه دین اسلام، از حنفی و شافعی گرفته تا شیعه چند امامی. آخر مسلمانی که از قضای حاجتش تا گوزیدن در نمازش را باید از مرجعی تقلید کند به "فرد" چه پیوندی دارد! آیا کسی سراغ دارید که بگوید مسلمانم ولی مرجع تقلید ندارم. (مهمترین ویژگی جامعه مدرن فرد یا شهروند و ملت است)
پ - از آنجایی که تفسیر دین در انحصار روحانیون و نهادهای وابسته به آن است و روحانیون زندگی شان در گرو همین انحصار است(از خمس و زکاة تا سهم امام و دستمزد روضه دامادی قاسم) هر کوششی برای تفسیر دیگری از دین کفر شمرده و دگر اندیش را مفسد فی الارض خواهند نامید. میتوانید بیازمایید البته به حساب خودتان!
ت - اسلام از بنیان دینی حکومتی است قوانینی بنام شریعت را دارد که گرد آمده ای آیات قرآنی و احادیث است، این قوانین از دیدگاه مسلمانان مقدسند و دگرگون کردن آنها کفر شمرده می شود. نمونه اگر بگویی مجازات اعدام، قصاص و سنگسار بد است کافر خوانده خواهی شد، اصلا چرا دور برویم همین حق سرپرستی کودک پس از جدایی همسران، اگر حق را به زن بدهید کافرید برابری انسانها هم پیشکش.
و.....
کوتاه بنویسیم براین باوریم که اسلام گنجایش بهینه سازی را ندارد.
شاید بتوان از بابی گری بنام کوششی شکست خورده برای بهینه سازی و این جهانی(سکولار) سازی دین اسلام نامبرد. که آنهم بدلیل سرکوب شدید و کشته شدن سردمداران روشن اندیش این جنبش و به قدرت رسیدن واپسگرایان آن، خود دینی جدید گردید.
جدا کردن دین از دولت و زندگی اجتماعی
اما روش دیگری که میتوان به دین اسلام برخورد کرد همانا "جدا کردن" آن از دولت و از "زندگی اجتماعی" و آنرا به زندگی خصوصی وانهادن می باشد مانند آنچه در فرانسه پس از انقلاب رخداد. این "جدا سازی" کار احزاب و سازمان های است که یا قدرت سیاسی را در دست دارند و یا اندیشه بدست آوردن در سر می پرورند. اگر از ما بپرسی این جدا سازی چگونه باید باشد به گمان ما این جدا سازی در گرو از میان برداشتن "روحانیت" و "نهادهای مذهبی " می باشد.
بسیاری از گروها سیاسی راست و چپ هم که بر این باورند رضا شاه دست به چنین کاری زده بود یا نادانند و یا می خواهند مردم را گمراه کنند زیرا
به گمان ما "جداسازی" دین از دولت و "زندگی اجتماعی" در ایران رضا شاه و در ترکیه آتاتورک رخ نداده است، تا آنجا که ما میدانیم ایندو کوشش بر "دولتی کردن دین" از راه کنترل و رام کردن روحانیون و نهادهای آن کردند و در یک سخن دین را به خدمت دولت در آوردند بدون آنکه دست آنرا از دخالت در زندگی اجتماعی کوتاه کنند.
آینده
روشن است که: تا هنگامی حکومت اسلامی روی کار است جدایی دین از دولت و زندگی اجتماعی در ایران رخ نخواهد داد و این کار در گرو سرنگونی حکومت است .دربایسته است سخنی در باره احزاب و گروه های بیرون از حکومت در باره "این جدا سازی "بگوییم تا این بخش را به پایان ببریم. تا آنجا که ما میدانیم تمامی اینها از راسترین آنها که شاه الهی ها باشند تا چپ ترین آنها که حزب کمونیست کارگری باشد، مشتی پرت و پلا می گویند که خودشان هم سر در نمی آورند.
هواداران سلطنت مدل رضا شاه را می خواهند، خودشان هم فرهنگ مرده پرستی مسلمانی را دارند، میانه داران جمهوری خواه که تا دیروز به این و یا آن جناح حکومتی دخیل می بستند(توده ای و اکثریتی ها و حزب یکنفره جمهوری خواهان ملی) هنوز دل در گرو گروهای مسلمان در حکومت و گَرد آن(ملی مذهبی ها) دارند. حزب کمونیست کارگری هم که باید حزبی بی خدا باشد آنقدر پرت است که خود را "سکولاریست" مینامد بدون اینکه از خود بپرسد آدمی که دین ندارد چگونه می خواهد دین را "این جهانی" کند!
اما نگران نباشید، در آینده نزدیک ملت ایران چنان ریشه از اسلام و نهادهای اسلامی خواهند کند که ملتهای جهان درس جدایی دین از دولت و زندگی اجتماعی را از ما خواهند آموخت.
کار اینها تمام است
آزدی سخن
در بخش چهارم و پنجم و بخش پایانی نوشته ات از خصوصی بودن دین و کارکرد آن سخن رانده ای. دوست گرامی بر اساس ماده 19 اعلامیه جهانی حقوق بشر:
"هر فردی حق آزادی عقیده وبیان دارد واین حق مستلزم آن است که کسی از داشتن عقاید خود بیم و نگرانی نداشته باشد و در کسب و دریافت و انتشار اطلاعات و افکار ،به تمام وسایل ممکن بیان و بدون ملاحظات مرزی آزادی باشند"
آیا گمان نمی کنی با این نوشته ات از ما می خواهی از این حق خودمان بگذریم؟ بهررو مردم خر نیستند که مجمع تشخیص مصلحت برای خواندن شمرنامه بخواهند، میتوانند خود برگزینند، بگذارید ما اشتباه کنیم.
بالاتر از اینها من به آزادی اندیشه، نوشتار و گفتار سخت باورمندم و در کنار تبلیغ برای دین، دشنام و افشا دین و دین مداران ( یا کفرگویی) را بخشی از این آزادی ها می دانم
اما اینکه میگویید سنتها هرگز نمی میرند، باید بگوییم جامعه ای که بدون بررسی و داوری تن به سنتها اسلامی دهد، بیگمان بر اساس سنتها اداره خواهد شد ، زندگی در چنین جامعه ای چون "سیزده بدر" در گورستان است و چنین جامعه محکوم به فروپاشی است.
ناسزا
از اینکه ما را ناسزا گو مینامید در شگفتیم. ما ناسزاگو نبوده و نیستیم و بر این باوریم که: زندگی ما سزاوار اینهمه ناسزا که بر سرمان ریخته و می ریزد نیست.
ناسزا اینست که احمد باطبی در زندان است. ناسزا اینست که بهترین فرزندان ملت در خاوران ها و لعنت آباد ها در گورهای همگانی و پراکنده خفته اند. ناسزا این است که گردن کسی را بر اساس قانون شرع می زنند. ناسزا خالی بودن کوچه های شب از آواز مستان عاشق است. ناسزا سه میلیون معتاد است. ناسزا فقر و فلاکتی است که گریبانگیر مردم ایران شده. ناسزا چپاول آقا زادگان است که با فتوی پدرانشان حلال می شود. ناسزا انبوه کودکان بی پناه خیابانی است. ناسزا شلاق زدن دلدادگان در میدانهای ناچیز دین است. ناسزا اینست که نرخ خرید دختران این سرزمین علنی شده. ناسزا این است که مشتی دزد نگهبان آسایش مردم شده اند. ناسزا این است که فرومایه ای چون خاتمی رای بیست میلیون نفر را در بیعت با رهبری میفروشد. ناسزا اینست که کسانی که خود را نماینده این ملت میدانند نامه زبونانه به رهبر می نویسند و خمینی(مج) را امام می خوانند. ناسزا مجمع تشخیص مصلحت نظامی است که حق مردم را پامال نموده و آنان را ابله می نامد. ناسزا فرمانروایی خامنه ای است. ناسزا زندان بزرگی بنام حکومت اسلامی است.
آیا ناسزایی بالاتر از اینها سراغ دارید؟
ناسزاگو شمایید که اینها را می دانید، و مارا ناسزا گو می نامید و تکفیر می کنید.
شمر
عمروعاص
Agnostic
03-31-2017, 08:19 PM
با سلام و صلوات بر من و آل حکومت من .این عید را به ژوما ملت تبریک می گویم و آرزوی سالی پر از نکبت و فشار را بر شما آرزو میکنم و امیدوارم که امسال بیشتر اختلاس کنیم و سر ژوما ملت رو بیشتر کلاه بذارم و رسما برینم به هیکلتون. ما در سال 95 امام همام .امام رفسنجانی را از دست دادیم و به همین خاطر لکن بنده ی حقیر امسال را سال خروس و امام رفسنجانی نامگذاری میکنم و از شما آهاد ملت میخواهم تا در انتصابات نمایشی 96 شرکت کنید .
و من الله توفیق.
امام نقی معروف به داعم النعوض
Agnostic
03-31-2017, 08:20 PM
چندتا از بهترین احادیث نوروزی متواتر. اولی از خودم نویسنده بقیه حدیث ها رو نمیشناسم.
بخورید و بیاشامید، اما انصافا جیباتون رو پر نکنید... (از خطبه جانسوز امام خطاب به میهمانان نوروزی که با چشم اشکبار ایراد گردید)
ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ﺭﻭﯼ ﻣﻨﺒﺮ: ﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﯿﻢ ﻧﻮﺭﻭﺯﺗﺎﻥ ﻓﺎﻃﻤﯽ، ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﺁﺩﻡ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺑﺎ ﻟﮕﺪ ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﻧﮑﻨﯿﺪ. ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﺮﮐﺖ، ﺯﺩﻥ ﺷﻮﺷﻮﻝ ﻋﺴﮕﺮﯼ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮﯼ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻧﺎﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻥ.(ﺣﻠﯿﺔ ﺍﻟﻨﻘﻮﯾﻮﻥ - ﺩﺭﺩ ﮐﺞ ﻓﻬﻤﯽ ﺍﺻﺤﺎﺏ- ص69 )
ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: ﺩﻭ ﻟﺐ ﺩﺭ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﺍﺳﺖ: ﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﺑﺮ ﻣﺤﻤﺪ ﻭ ﺁﻟﺘﺶ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ. ﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﺯ ﺁﺟﯿﻞ(ع) ﺍﺋﻤﻪ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ. ( ﭘﺴﺘﻪ ﮐﺎﻓﺮ، ﮐﺸﻤﺶ ﺑﺎ ﺗﻘﻮﺍ/ ص69 )
ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ (ج ق) ﭼﻨﺎﻥ ﺳﻨﺖ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﻋﯿﺪ ﺩﯾﺪﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻌﺎﺋﺮ ﺩﯾﻨﯽ ﺍﺳﻼﻡ ﺩﺭﻫﻢ ﺁﻣﯿﺨﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﻗﺪﻡ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺪ ﻣﯿﺰﺑﺎﻥ ﺭﺍ ﻏﺎﺭﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﻨﯿﺰﯼ ﻣﯽ ﺑﺮﺩﻧﺪ. (ﺗﺮﯾﭗ "ﺑﻬﺎﺭ ﻓﺎﻃﻤﯽ" ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﻣﺎﻡ)
ﻫﺮﮔﺎﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺻﺤﺎﺑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﯿﺪ ﺩﯾﺪﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻝ ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ﻣﯽ ﺁﻣﺪ ﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻇﺮﻑ ﺁﺟﯿﻞ(ع) ﺩﺭﺍﺯ ﻣﯿﮑﺮﺩ، ﺣﻀﺮﺕ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻓﻊ ﺷﺮ، ﻣﭻ ﺩﺳﺖ ﺁﻥ ﻣﻠﻌﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺭﺍﻩ ﻇﺮﻑ ﺁﺟﯿﻞ(ع) ﻣﯽ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺑﺮﺍﺩﺭ، ﻭﺻﯽ ﻭ ﺟﺎﻧﺸﯿﻦ ﺧﻮﺩ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ. (ﺭﯾﺸﻪ ﺗﮑﻮﯾﻦ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻣﻠﻮﮎ ﺍﻟﻄﻮﺍﯾﻔﯽ ﺩﺭ ﻣﻤﺎﻟﮏ ﺍﺳﻼﻣﯽ)
ﺭﻭﺯﯼ ﺟﻤﻌﯽ ﺍﺯ ﺻﺤﺎﺑﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺩﺭ ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﻋﯿﺪ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﺼﯿﺤﺘﯽ ﻓﺮﻣﺎ. ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻏﺒﺎﺭ ﮐﯿﻨﻪ ﻭ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﻭ ﻃﻤﻊ ﻭ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﯼ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﺪ. ﺟﻤﺎﻋﺖ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩﻧﺪ: ﺍﯼ ﭘﺴﺮ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ، ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍ ﺧﻠﻠﯽ ﺩﺭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﯽ ﻣﺎ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺎﺩ؟! ﺁﻥ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻟﺨﺘﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﺧﻮﺏ ﮐﻪ ﺩﻗﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﺭﺗﺪﺍﺩ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺖ ﮐﻢ ﮔﺮﻓﺖ. ﺍﺻﻦ ﺑﯿﺎﯾﻦ ﺑﺮﯾﻢ ﺟﻬﺎﺩ، ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﺳﺮ ﺑﺒﺮﯾﻢ، ﺩﻭ ﺗﺎ ﮐﻨﯿﺰ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ، ﺩﻟﻤﻮﻥ ﻭﺍ ﺷﻪ ﺩﻡ ﻋﯿﺪﯼ!
ﺍﺭﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯽ ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ﺩﺭ ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﻧﻮﺭﻭﺯ: ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﮐﻪ مؤﻣﻦ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺟﺸﻦ ﻭ ﺷﺎﺩﯼ ﻧﮑﻨﺪ ﻭ ﻋﻨﻖ ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺸﮑﯽ ﺑﭙﻮﺷﺪ، ﭘﺸﻤﺎﻟﻮ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﻮﯼ ﻋﺮﻕ ﻭ ﮔﻼﺏ و جوراب ﮔُﻬﯽ ﺑﺪﻫﺪ، ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻋﯿﺪ ﺍﺳﺖ. (ﮐﻨﺰ ﺍﻻﺩﺭﺍﺭ/ ﺑﺎﺏ ﺷﺎﺩﯼ مؤﻣﻨﯿﻦ)
ﻫﺮﮐﺲ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻣﺶ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ 20 ﺩﯾﻨﺎﺭ ﻋﯿﺪﯼ ﺑﺪﻫﺪ ﻭ ﺑﻤﯿﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ﺟﺎﻫﻠﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. (ﺳﻠﺴﻠﻪ ﺍﺣﺎﺩﯾﺚ ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ ﺩﺭ 6 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﻧﻮﺭﻭﺯ)
ﺍﻣﺎﻡ ﻧﻘﯽ (ﻋﻖ) ﺑﻪ ﻫﻔﺖ ﺳﯿﻦ ﻋﻼﻗﻪ ﭼﻨﺪﺍﻧﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﻔﺖ ﺳﯿﻦ ﺗﻬﺎﺟﻢ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﺍﺯ ﺑﻼﺩ ﭘﺎﺭﺱ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻫﻔﺖ ﺳﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﻔﺮﻩ "ﻫﻔﺖ ﺧﯿﻦ" ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺍﺳﻼﻡ ﺳﺎﺯﮔﺎﺭﺗﺮ ﺍﺳﺖ و عبارت بود از: 1ﺧﻮﻥ .2 ﺧﺪﻋﻪ 3 ﺧﺪﻭ .4ﺧﺸﺘﮏ .5ﺧﻤﺲ .6ﺧﻠﻂ .7ﺧﻼ
ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺳﻮﮔﻨﺪ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﻲ ﻛﻪ ﺻﻠﻪﻱ ﺍﺭﺣﺎﻡ، ﻳﺎﺩ ﻗﻴﺎﻣﺖ، ﺩﻋﺎﻱ ﻣﻘﻠﺐ ﺍﻟﻘﻠﻮﺏ ﻭ ﺳﺎﻳﺮ ﺧﺰﻋﺒﻼﺕ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻳﻴﻦ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﻧﭽﭙﺎﻧﻢ ﻟﺤﻈﻪﺍﻱ ﺁﺭﺍﻡ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ. (ﺍﻣﺎﻡ ﻭ ﺟﻨﮓ ﻧﺮﻡ ﺑﺎ ﮔﺒﺮ ﻭ ﺗﺮﺳﺎ)
Agnostic
03-31-2017, 08:21 PM
امام نقی برای اینکه از دادن عیدی خلاص شود پول های نو را در داخل خشتک مبارکشان قرار می دادند . و هر گاه احساس میکرد کسی به قصد گرفتن عیدی آمده ، بلافاصله دست در خشتک مبارک می برد و میپرسید عیدی میخواهی بهت بدم؟ در پاسخ میگفتند یا امام وجود شما برای ما عیدی است .
و اینگونه بود که کسی نتوانست از امام عیدی بگیرد.
امام و ترفند های کارآمد
Agnostic
03-31-2017, 08:21 PM
یکی از معجزات حضرت موسی دست بیضا بود و چون دست خود را در یقه پیراهن فرو می برد و بیرون می آورد دستش مانند الماس میدرخشید.
امام نقی هم بواسطه اتصال به امامت و نبوت ، دارای این معجزه بودند ولی با ورژن (نمونه) جدید.
روزی برای ایمان آوردن ،گمراهان، از معجزه دست بر بیضا استفاده نمود و چون دست خود را در تنبان مبارکشان فرو برد و بیرون آورد قطرات آب باران شروع به جاری شدن در صحرا شد و رودی عظیم ایجاد شد وسالها باعث رونق کشاورزی در منطقه شد
Agnostic
03-31-2017, 08:22 PM
بزرگترین معجزه امام نقی ید بر بیضا ست
Agnostic
03-31-2017, 08:22 PM
قال النقی:
امروز با شرایط پیش رو که در انتخابات داریم شرکت در انتخابات و دخول در آن، از کشیدن نوره در شب عاشورا واجب تر است .
از بیانات نقی در کفتر خانه رضا
Agnostic
03-31-2017, 08:23 PM
امام نقی در جمع نخبگان بسیجی :از بزرگواریهای پیامبر اسلام می توان به زن یهودی که بر سر پیامبر خاکروبه ریخت اشاره کرد که پیامبر بعد از اینکه فهمید پیرزن یهودی بیمار شده به دیدار وی رفت و از توهینی که پیرزن به او کرده بود گذشت
شمقدر در حالی که خبر اعدام سینا دهقان به دلیل توهین به پیامبر اسلام را در گوشی خود می خواند قطره اشکی ریخت و مسجد را اشک ریزان ترک کرد
Agnostic
03-31-2017, 08:23 PM
امام نقی در پیام نوروزی خود با نام گزاری سال جدید به نام حمایت از تولید داخلی از همه مردم سامرا درخواست نمودند که از همین الان مشغول شده که ان شاالله تا پایان سال جمعیت هفتادوپنج میلیونی سامرا به صدوپنجاه میلیون نفر افزایش یابد.:21::41:
(امام نقی و حمایت از تولید ملی):21:
امام نقی هنوز تصمیم نگرفته اند امسال را چی نامگذاری کنند ،عسگری و سوسن و کنیزان دیگر در حال بررسی اند چه در سامرا هنوز به فاک نرفته و یا اجحافی در نوبت به فاک رفتن نشود در اولین فرصت از همین شبکه خبر رسانی خواهد شد ،((سامرا نیوز )):21:
امام نقی (دایم النعوظ) هر عید به سامرا تی وی می آمد و به خود جرات می داد اسمی فرجواژه بر آن سال بگذارد! ساعتی نمی گذشت که هزاران جک و شعر در باب تمسخر آن بین مردم سامرا قیمیل و قلوتوث می شد و کاریزمای تخمی حضرتش را غایط مال می کرد...:21::21:
نقش تکنولوژی در قی کردن ولایت ائمه.
Agnostic
09-20-2017, 04:13 PM
کلاس درس عبرت تاریخ اسلام برای امام نقی
حضرت محمد برای جزیه گرفتن از مسیحیان با آنها مباهله کرد یعنی خواهر و مادر و دخترش فاطمه زهرا را آورد پیش مسیحیان گفت: فحش خواهر مادر بدیم به هم ؛ببینیم کی زورش بیشتره؟
مسیحیان چون خانواده دار بودند از اینکار خودداری کردند و محمد پیروز شد و جزیه گرفت.
چند سال بعد حسین نوه رسول الله به یزید پیشنهاد مباهله داد و یزید چون با غیرت بود ، سر حسین را برید وزینب، خواهر امام حسین را از سر اخلاص گایید و این مباهله به ضرر آل محمد تمام شد.
امام نقی با عبرت از این واقعه دست به عصا می رفت و با کسی جز آل محمد مباهله نمی کرد، اقوام خود را در پاستور زندانی می کرد و فتنه گر می نامید و با آنان مباهله می کرد و پیروز میشد.
Hezbollah_YaHasan
10-23-2017, 07:33 PM
مرگ بر ضد ولایت آل علی.
برای تداوم ولایت آقا امام خامنه ای سید آل علی صلوات.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَعَلَی آلِ مُحَمَّدٍ
Agnostic
01-25-2018, 06:20 PM
از جبر بول تا جبر غائط
حضرت امام نقی سرامد دانشمندان زمان خود بود.
وی پس از آشنایی با جبر بول بلادرنگ جبر غائط را اختراع نمودند.
مدیران و امرا و اولی الامران دین اسلام با استفاده از فرمولهای جبر غائط به نحو احسن به مملکت خود و جهان می ریدند.
کتاب ما چگونه غائط مال شدیم ص۱۴۰۰
نوشته دکتر صادق زیباکلام
Agnostic
02-07-2018, 12:57 PM
مناظره علمی بین امام هادی و بنجامین فرانکلین
راوی: استاد خاتمی خوانساری
بنجامین فرانکلین: اماما بفرمایید صدای رعد و برق به چه علت است؟
امام نقی: بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین. صدای رعد و برق همانا صدای گوز جبرئیل است.
بنجامین فرانکلین: حضرت امام اشتباه نمی کنید؟
امام نقی: خداوند منان جهت نمایش قدرتمندی حاکمیت آسمانها صدای رعد و برق را گوز ناموس اکبر،جبرئیل امین قرار داده که صبغه الهی دارد و به امر الهی حضرت جبرئیل گوز می فرمایند که خواندن نماز آیات در هنگام شنیدن آن از اوجب واجبات است.
بنجامین فرانکلین: خوب پس نور رعد و برق چیست؟ حتما برق کون جبرئیل است.
امام نقی: نخیر دانشمند ابله! در ابرها، در اثر برخورد ذرات آب یک جبهه هوای گرم به ذرات یخ یک جبهه هوای سرد، الکتریسیته ساکن بوجود میآید که نسبت به زمین دارای بار الکتریکی منفی بوده و در صورتی که فاصله منبع جریان الکتریکی کم و بیش، نزدیک به سطح زمین باشد، برق تولید می کند. در برقهای شدید بیشترین برونداد الکتریکی رخ میدهد. دما در محل اصابت برق فوقالعاده بالا میرود حدود ۲۸٬۰۰۰ درجه کلوین که حدود ۵ برابر دمای سطح خورشید است
علی ابن محمد سمری به نقل از حسین ابن روح نوبختی و او به نقل از پدرش و پدرش به نقل از پدر بزرگش نقل کرده است. بنجامین فرانکلین از دانش عمیق امام نقی خشتک بر درید و نعره زنان به بیابان و صحرای آریزونا شتافت.
Agnostic
02-17-2018, 06:18 PM
امام نقینی عقیده داشتند جدشان محمد رسول دولا بود که به خدا اعتبار بخشید و تا قبل از ایشان خدا هیچ ارج و اعتباری نزد مردم نداشتند و حداکثر اعتباری مثل نقی نزد شیعیان داشت ولی آن آن حضرت به ضرب و زور قداره و شمشیر مردم را به پرستش خدا واداشت. پس خدا را محمد خدا کرد
Agnostic
02-17-2018, 06:26 PM
حدیث از امام نقی:
یزید لعنت الله علیه پس از خطابه روشنگرانه حضرت زینب خواهر مکرمه حضرت امام حسین شیرزن کربلا شعر زیر را تلاوت و سپس زینب بنت علی را از سر ارادت و اخلاص گایید:
کــیـری بــه طــلــب کــه از بــلـنـدی........... بــر دوش فــلــک کــنـد کــمــنـدی
کـیـری کـه چـو بـر سـرش نـشـینـی........... انــدر تــه پـــا ســپـــهــر بـــیــنــی
کــیــری کــه اگــر ســری فــشــانــد........... بــر ســقـف فـلـک خــلـل رســانـد
کــیــری کــه کــنــد بـــروت بـــر بـــاد ...........ســد رخــنـه کـنـد بــه سـد فـولـاد
کــیـری کــه چــو بــر فــلــک بــر آیـد...........بــا صــورت کـهـکــشــان ســر آیـد
سـر سـخـت چـنان کـه جـمله عـالم........... در گـــــردن او نـــــیـــــاورد خــــــم
زیـن کــیـر کــه مـی دهـم نـشــانـت........... از حـــکـــه مــگـــر دهــم امـــانــت
Agnostic
03-10-2018, 06:21 PM
امام نقی مشغول تفخیذ نوزاد ۶ ماهه بود که خبردادند در مراسم شهرداری کربلا کودکانی رقصیده اند.
خشم وجود امام را دربر گرفت. امام تفخیذ نوزاد را نیمه کاره رها کرد و برای فریضه امر به معروف و نهی از منکر بسوی صحرای کربلا شتافت و با شهردار مباهله کرد و بعد از دو نیم کردن شهردار با ذوالنقارش ، به خانه برگشت و به تفخیذ نوزاد ادامه داد.
Agnostic
05-17-2018, 04:57 PM
جنگ با استکبار جهانی
ابن ابوحمار نقل می کند که: امام نقی(عه) بست اول را که می کشیدند، اسرائیل محو می شد؛ با کشیدن بست دوم، کاخ سفید طویله می شد و بست سوم را که می کشیدند، با حضرت امیرالمومنین عفیر(ع) الاغ دلبندشان به کائنات سفر معراج می کردند.
-تاثیرمخدرجات در معجزات ائمه
Agnostic
05-17-2018, 04:58 PM
علت گران شدن ارز مشخص شد
ارزش پول کفار در سامرا با بالا یا پایین آمدن دشداشه ی امام نقی بالا پایین می شد.
Agnostic
05-17-2018, 05:20 PM
ابو ترامب و ارزش دلار
یکی از مشکلات حضرت امام نقی این بود که ارزش پول بلاد اسلامی با نوسان مامله ابوترامپ تغییر می کرد بطوریکه هرچقدر ذوالنعوذ ترامپ در ماتحت امام رشد می کرد ارزش دینار افت می کرد بدینسان که با دینار امروز میشد تخم مرغ و با دینار فردا چلغوز مرغ خریداری کردندی.
Agnostic
08-11-2018, 03:26 PM
امام نقی و حوری های بهشتی
امام پس از شهادت به امر خدا به بهشت قدم نهادند و جون حوری هایی که منتظر آن حضرت بودند را دیدند فی الفور به همراه عفیر و شمقدر شهادتین گفته و به دیار جهنم روانه شدند.
عکس زیر حوریان در صف انتطار ظهور اقایمان امام نقی
Agnostic
08-11-2018, 03:26 PM
امام نقی و حوری های بهشتی
امام پس از شهادت به امر خدا به بهشت قدم نهادند و جون حوری هایی که منتظر آن حضرت بودند را دیدند فی الفور به همراه عفیر و شمقدر شهادتین گفته و به دیار جهنم روانه شدند.
عکس زیر حوریان در صف انتطار ظهور اقایمان امام نقی
کون امام تعالی: امام نقی و حوری های بهشتی (https://ass-of-emam.blogspot.com/2018/07/naghi-gay-hoori.html)
Agnostic
09-07-2018, 01:54 PM
https://www.daftarche.com/images/imported/2018/09/1.jpg
عکس فوق حوریان در صف انتطار ظهور اقایمان امام نقی
مربوز به پست قبل
سوسن النقی با دیدن اینان بادهان آب افتاده جهت هدایتشان به راه راست به بهشت شتافت.
Agnostic
09-07-2018, 01:57 PM
وقتی پسر خلیفه معتصم نیز با لباس مبدل به حمام رفت.
امام همام به این لقب مشهور بودند چون عادت داشتند با لباس مبدل به حمام زنانه بروند! پس به امام حمام معروف شدند که ماله کشان آن را به امام همام تغییر نام دادند
(امام نقی با لباس مبدل در کنار خزینه حمام زنانه سامرا):
https://www.daftarche.com/images/imported/2018/09/2.jpg
یکروز دختر معتصم در حمام امام را دید و به زور شمشیر پدرش، امام را به عقد خود دراورد.
عکس دختر معتصم در شب زفاف با امام:
https://www.daftarche.com/images/imported/2018/09/3.jpg
روایتی دیگر میکوید.بعد از آن واقعه امام دیگر جرات حمام رفتن با لباس مبدل نداشت و به امام همام معروف شد.