توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طنز و جوک امام نقی
برگ ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
Agnostic
02-11-2015, 04:00 PM
امام همواره در مباحثه با علمای سکولار میفرمود: "این اسلامی که شما دم از آن میزنید، اسلام آمریکایی است." ولی از آنجا که قاره آمریکا هنوز کشف نشده بود، کسی منظور حضرت را نمیفهمید.
Agnostic
02-11-2015, 04:03 PM
امام نقی: کسی که آیه "القارعه مالقارعه" را بشنود و نخندد، دل ندارد.
هرکسی که با شنیدن این آیه، پی به چرند بودن قرعآن نبرد، عقل ندارد.
Agnostic
02-11-2015, 04:04 PM
امام نقی: هنر ما در معصوم بودن ما نیست، بلکه چپانیدن این اعتقاد به خلق الله است!
Agnostic
02-11-2015, 04:06 PM
امام نقی از الله پرسید: نمیخواهی سوزاندن خلبان اردنی را محکوم کنی؟
الله گفت: من خودم آدم ها رو تو جهنم میسوزونم. درست نیست محکوم کنم.
الله و پایبندی ها
Agnostic
02-11-2015, 04:06 PM
شخصی بر امام نقی وارد شد و پرسید: یابن رسولولا! آیا درست است که رسول خدا زبان در دهان فاطمه میکرد و زبان او را می مکید؟
حضرت خنده شیطنت آمیزی کرده و فرمودند: پس خبر نداری من و بابا تقیم چه کارایی با هم میکردیم!!
سیره نقوی - باب روابط خانوادگی در اهل بیت
kourosh_iran
02-12-2015, 09:29 AM
بسیار جک های خنده داریست، ولی Like کردن بعضی از آنها بیش از حد خطرناک است (حداقل برای من ندانم گرا).
خدایی عجب استعدادی. عجب ذوقی. یعنی من نمیدانم آدمهایی که اینقدر ذوق و استعداد خنداندن مردم را دارند چطور میتوانند پلید باشند! این قریحه با پلیدی بنظر سازگار نمی آید!
من یک زمانی به این حرفها که میگویند جک و طنز میتواند از منطق و بحثهای طولانی موثرتر باشد اعتقادی نداشتم، ولی حالا این سوژهء امام نقی بنظرم واقعا چیز جالبیست و هرچند تمام آنرا تایید نمیکنم اما بنظرم در لفاف طنز خیلی واقعیت ها را به رخ میکشد (خوب به مخاطب منتقل میکند) که با بحث این کار مفصل و سختی میبود.
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"أَفَمَن شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ فَهُوَ عَلَى نُورٍ مِّن رَّبِّهِ فَوَیْلٌ لِّلْقَاسِیَةِ قُلُوبُهُم مِّن ذِكْرِ اللَّهِ أُوْلَئِكَ فِی ضَلَالٍ مُبِینٍ 22زمر"
"آیا باز کسی گشاد کرد خداوند بالاجایش را برای فرمانپذیری باز او بر روشنایی ای از پروردگارش است باز بدا برای سخت شده دلهاشان از به زبان آوری خداوند آندسته در تاریکی هایی آشکارگشته ای اند 22پراکنده"
من یک زمانی به این حرفها که میگویند جک و طنز میتواند از منطق و بحثهای طولانی موثرتر باشد اعتقادی نداشتم
امام نقی: کسی که آیه "القارعه مالقارعه" را بشنود و نخندد، دل ندارد
یعنی من نمیدانم آدمهایی که اینقدر ذوق و استعداد خنداندن مردم را دارند چطور میتوانند پلید باشند! این قریحه با پلیدی بنظر سازگار نمی آید!
خداوندا پاس تو مرا از لغزیده مغزها مکن چون دشمنت از گروههای آتش است خداوندا پناه می برم به تو از سرکش رانده شده که پیروان سرکش تنها به اندیشه امروزند زمانی که تو گفتی بدا برای سخت دلان از بازگوییت مرا از نرم دلتر کن ای که تویی دارای بس برای من که دیگری چیزی در کف ندارد
Agnostic
02-17-2015, 08:01 PM
اشک می ریزم برای مظلومیت جدم علی آب طالبی آنگاه که مجبور بودند در گرمای شدید عربستان سر یهودیان بنی قریظه را ببرد درحالیکه امروزه، داعش در سواحل زیبای مدیترانه سر مسیحیان را می برد.
امام نقی مظلوم همیشگی ائمه اطوار
Agnostic
02-17-2015, 08:02 PM
ابن ابولاشی از امام نقی سوال کرد: شما كه می گویید اسلام دین رحمت ومهربانیست، چرا عشق ورزیدن در اسلام ناب محمدی وجود ندارد؟
امام فرمود: چرا وجود ندارد؟ فكر كردی اینهمه انفجار و قتل و ترور بدون عشق به وصال حوری برای مسلمین ممكن است؟
----
ولنتاین اسلامی در سیره نقی
Agnostic
02-17-2015, 08:03 PM
ابولاشی بر امام دخول نمود و عرض کرد: اماما یک جانی در دیار کفر، سه مسلمان را به قتل رسانده. امام جامه از تن دریده و خاک بر سر نموده و فرمودند: در این ماتم اگر از غصه بمیریم باکی نیست. ابولاشی که حال امام را دید عرض کرد: اماما! البته گویا این سه مسلمان، وهابی بوده اند. امام بلافاصله موضع خود را عوض کرده و به شادی پرداختند و به ابولاشی نیز مژدگانی دادند.
امام و سیاست یک بام و دو هوا
Agnostic
02-17-2015, 08:04 PM
ابا سنده بر امام نقی وارد شد و گفت: یبن تقی! با خر می شود به معراج رفت؟
امام فرمود: خیر، ولی با خر کردن می شود!
اصول تا حدودی کافی - صفحه آخر
Agnostic
02-17-2015, 08:06 PM
ابوخوز : اماما گردوغبار خوزستان را نابود کرده! برای مردم آن دیار چه فکری کردید؟
امام : همان فکری که برای مردم سایر بلاد کردهایم. دعا میکنیم ان شاء الله درست می شود.
---------------------------
حلیة النقویون - وضعیت بیضوی راه حل بیضوی - ص
Agnostic
02-17-2015, 08:07 PM
هرگاه بوی بدی در مسجد میپیچید، امام بلند شده و نماز میخواند.
الکی یعنی من وضوم باطل نشد.
Agnostic
02-17-2015, 08:09 PM
امام نقی داشت کاربرد دستور زبان عربی در علم را تدریس می کرد.
امام: چون "زمین" و "خورشید" هر دو مؤنث هستند، گردش زمین به دور خورشید هیچ اشکال شرعی ندارد. بنابراین اگر قالیله در بلاد اسلامی زندگی می کرد، هیچ مشکلی برای او پیش نمی آمد و در نتیجه علم خیلی سریع تر از این پیشرفت می کرد.
Agnostic
02-17-2015, 08:10 PM
شمقدر سوار بر عفیر بر امام نقی (ع) وارد شد كه چه نشسته ای یابن تقی باندی تبهكار اینترنتی مجموعاً "یك "میلیارد دلار از بانكهای سی كشور دزدی كرده اند!
امام گوشه فرش را بالا زد و نگاهی به سه هزار میلیارد تومان دزدیده اش فقط از ملت سامرا كرد و فرمود : نمی صرفه شمقدر! یه باند سی چهل نفری اونم از سی كشور! چیزی نمیمونه تهش .
از دوربین مدار بسته بیت امام نقل است شمقدر كاملاً قانع شد و سر به بیابان نگذاشت.
Agnostic
02-17-2015, 08:12 PM
امام نقی به معراج رفته بود، از جایی ردّّ میشد دید ام محمود در آغوش هوگو چاوز غلت میزند. یک لحظه گمان کرد چشمانش غلط میزند، اما دقت که کرد، دید نه خیر، خودش است. جلو رفت و پرسید: هوگو جان جریان چیه ؟ ننه احمدینژاد رو چرا سفت بغل کردی؟
چاوز در پاسخ گفت: لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست.
درسی از نهج بلاغه، لاست این ترنزلیشن -- شت هپنز
Agnostic
02-27-2015, 06:10 PM
امام نقی در آخر هر سال تصمیم به خانه تکانی ذهنی و دور انداختن صفات بد و ناپسندشان میگرفتند. ولی از آنجا که معصوم بودند و صفت بدی در ایشان وجود نداشت، ناچار هر سال یکی دوتا از صفات خوبشان را دور می انداختند. بطوریکه در سالهای پایانی عمرشان کاملا به یک آدم بی خاصیت و گه تبدیل شده بودند.
مصائب نقی - عوارض معصومیت -ص
Agnostic
02-27-2015, 06:11 PM
حضرت امام نقی در حمام عمومی بودند که ابن پشمک وارد شد و گفت یابن رسولولا. پشمم بر دماغت! برای پاکیزگی تن چه کنم؟ حضرت با لبخندی فرمود: نوره بکش. ابن پشمک ساعتی بعد بازگشت و گفت: حالا چه کنم؟ امام باز فرمود: نوره بکش. ابن پشمک ساعتی بعد آمد و گفت: کلا پوستش رفت! چیکار کنم؟ امام با لبخند فرمود: نوره بکش. ابن پشمک درحال فحش دادن به جد مطهر حضرت، رفت و ساعتی بعد سینه خیز نزد امام آمد و نالید: این که محو شد! بدبخت شدم که. حضرت با نگاهی به دوردستها با صدایی ملکوتی فرمودند: نوره بکش...
ساعتی بعد شمقدر و عفیر لش خونین امام را در حالی که همچنان میفرمود نوره بکش از زیر مشت و لگد ابن پشمک بیرون کشیده و تحویل بیمارستان روانی سامرا دادند.
مجانین الائمه - قسمت اول
(در حدیث صحیح منقول است كه : عبدالرحمن بن ابى عبداللّه گفت: با حضرت امام جعفر صادق علیه السلام بحمام رفتم ، فرمود كه : نوره بكش ، گفتم : چند روزیست كشیده ام ، فرمود كه: دوباره بكش كه پاك كننده بدن است و براین مضمون چند حدیث وارد شده است .)
Agnostic
02-27-2015, 06:12 PM
امام نقی برای اثبات حقانیت خود خواستند معجزهای الهی رو بکنند. از خلیفه خواستند ایشان را به منجنیق بسته و در آتش پرتاب کند. همین کار را کردند و آتش در جا گلستان شد و امام با ماتحت بر روی یک بوته گل خاردار فرود آمدند و در حالیکه از درد کمر و سوزش ناشی از فرو رفتن خارها به بدنشان، به اجداد مطهرشان فحش می دادند، فرمودند: «قاعدتا نباید اینطوری میشد»
-----------------
حلیة النقویون - قاعدتا چطوری میشه؟ - ص
Agnostic
02-27-2015, 06:14 PM
امام در پیامی به آکادمی اسکار از انتخاب «مرد پرنده» به عنوان بهترین فیلم قدردانی کرده و فرمودند: همانا این فیلم ما را به یاد جعفر طیار و ژانگولربازی هایش انداخت.
ایشان همچنین پیشنهاد ساخت فیلمی از زندگی جدشان علی آب طالبی با نام «مرد درنده» و همچنین «مرد کننده» از امام حسن و «مرد کظمنده» از امام موسی کاظم و «مرد ریننده» از امام سجاد را به آکادمی ارائه فرمودند.
منبع: اخبار ۶۹:۳۰
Agnostic
02-27-2015, 06:15 PM
بزرگترین معجزه امام نقی، برآوردن شادی و لبخند از دین عبوس و وحشتناک اسلام بود.
نقی معجزه هزاره اول
Agnostic
02-27-2015, 06:16 PM
آیه: لا اِكْراهٓ فِی الْدین
ترجمه: هر جور راحتی عزیزم ولی ماتحتت بر فناست.
قرآن نقید
تالیف، ترجمه و تفسیر علامه دارچینی ( حلی سابق )
Agnostic
02-27-2015, 06:17 PM
بهشت را به ساده اندیشان وعده دادیم، دوزخ را به دگر اندیشان و نعمات دنیوی را به بدسرشتان.
امام و مدیریت منابع
Agnostic
02-27-2015, 06:20 PM
واکنش امام نقی به داعش وقتی داعش آثار باستانی شهر موصل را تخریب کرد و تمام مجسمه های چند هزار ساله ایرانی و تمدن بین النهرین را شکست و خراب کرد.
داعشیان عزیز ! ای برادران مسلمان از سلاله رسول و عمر ابن خطاب و علی آب طالبی !
ایکاش یک مجسمه را سالم نگه میداشتید و تبر و چکش و پتک روی آن قرار می دادید تا افکار عمومی جهان نشان می دادید که کار تخریب را آن بت انجام داده است همانگونه که حضرت ابراهیم در بت خانه این کار را کرد و نتیجه داد.
نقی ع
Agnostic
03-15-2015, 07:12 PM
امام نقی (ص) در مقابل مدعیان دروغین اصلاحات می فرمودند:
آقا جان دعوا نداریم که! من این سر ملتو میگیرم، شما اون سرشو، بعد می کشیم تا از وسط نصف بشه. هر کی دلسوز واقعی مردم باشه قبل از اینکه ملت جر بخورن خودشو کنار می کشه.
منبع: معظم له وبچه های این محله و اون محله/ علل برشهای طولی و عرضی در ماتحت مردم
Agnostic
امام نقی (ص) برخلاف جدشان علی آب طالبی (ض) آنقدر مخفیانه برای کمک های شبانه به یتیمان و بیوه زنان به کوچه پس کوچه های سامرا میزدند که نه تنها سیره نویسان رد ایشان را گم میکردند، بلکه خود آن معصوم نیز راه بازگشت به خانه را گم می فرمودند و گاه پیش می آمد که ایشان تا چند هفته در منزل بیوه زنی لَش کنند.
امام و پرهیز از ریاکاری
Agnostic
ابولاشی: درسته که جدتون علی در جنگ خیبر، گیت خیبر را کند؟
امام نقی: بله که درسته، فکر کردی چرا بهش میگن علیگیتور؟
Agnostic
ابن عباس از جدم نقل می کند که مومن دو صفت دارد، اولی را ابن عباس فراموش کرده و دومی را من الان فراموش کرده ام. ولی کلا حدیث باحالی بود.
امام نقی -احادیث گمشده
Agnostic
03-15-2015, 07:13 PM
روزی دو مرد عرب برای حل مشکلشان نزد امام نقی رفتند ولی وقتی وارد شده و امام(ع) را دیدند، نگاهی معنادار به یکدیگر کرده و صلح نمودند.
Agnostic
03-15-2015, 07:15 PM
امام (شق) سالنهای کنسرت سامرا را به چندین خواننده ی پاپ به طور همزمان اجاره می دادند، سپس مجوز کنسرت همگی ایشان را شب قبل از اجرا لغو می نمودند. سپس پول اجاره را منهای خمس آن جهت جبران خسارت حضرتش به آنان مسترد می نمودند. و از وجوه کسب شده به این شیوه ی بدیع و پیچیده به بیوه زنان رسیدگی می کردند، یک جماع کاملا داوطلبانه نیز در این بین با ایشان می نمودند. خوانندگان پاپ و بیوه زنان نیز مرتبا فحش خار مادر را به آن معصوم و شجره ی طیبه شان حواله می نمودند.
سیره النقی - امام و شیوه های نوین موازنه ی معکوس
Agnostic
03-15-2015, 07:16 PM
. آقا جان مگه تو نمیگی که "علم غیب" داری؟ خوب یکی از این دو تا جام آب انگور زهر آلود شده. فقط کافیه تو اون یکی رو برداری....
- مستعصم تو رو خدا ولم کن برم.... (گریه شدید)
. زرشک....الکی التماس نکن, هرکدوم و انتخاب کنی باید تا تهش و سربکشی...
آخرین دیالوگ امام - فصل شاشیدن بر زمین سفت
Agnostic
03-15-2015, 07:16 PM
حضرت در «جماعة الوداع» ابتدا ده دقیقه سوسن را شخم زد. سپس چهارگوشهی کشتزار را بوسید، دست ابولاشی بگرفت و فرمود: هر که تا امروز من سپوزندهی او بودم ازین پس ابولاشی سپوزندهی اوست.
فانتزی نقوی - ص 69
Maziar Bikhoda
03-18-2015, 09:55 PM
نقی را گفتند: پیغمبری جدید آمده است.
گفت: آیا دهان دارد ؟
گفتند: بله !
گفت: پس برای خوردن مال مردم آمده است.
Maziar Bikhoda
03-18-2015, 09:56 PM
امام نقی :
من به حشیش بیش از پدرم احترام می گذارم. چون پدر مرا از ملکوت به زمین آورد اما حشیش مرا از زمین به ملکوت برد.
وسائل شیعه ، باب وسیله های فضانوردی
Maziar Bikhoda
03-18-2015, 09:59 PM
روزی معتصم برای تعیین جانشین خود مجلسی بزرگ ترتیب داد و امام نقی را هم برای سرگرمی به مجلس خود دعوت نمود. معتصم رو به امام نقی کرد و گفت: ای نقی ! اگر پیشنهاد خلافت به تو بدهم آیا آنرا قبول خواهی کرد ؟ امام نیز به تاسی از جد خود علی ابن آب طالبی فرمود: به خدا قسم که آب بینی بز نزد من از خلافت باارزشتر است. معتصم نیز پوزخندی زد و پس از آنکه فرزند خود را به جانشینی انتخاب کرد، دستور داد سطلی پر از آب بینی بز برای امام نقی آوردند و به زور به خورد ایشان دادند.
امام نقی و گنده گوزی ها
"( قل للذین كفروا ستغلبون وتحشرون إلى جهنم وبئس المهاد ( 12 ) قد كان لكم آیة فی فئتین التقتا فئة تقاتل فی سبیل الله وأخرى كافرة یرونهم مثلیهم رأی العین والله یؤید بنصره من یشاء إن فی ذلك لعبرة لأولی الأبصار ( 13 )"
"بگو برای کسانی که رویگردانیدند زود واژگون می شوید هم گرد انگیخته می شوید سوی دوزخی هم بدترین گهواره ها 12پیش بود تا براتان نشانه ای در دو گروه برخوردند دوتا گروهی می کشند در راه خداوند هم دیگری رویگردانی می بینندشان نمونهء دوتاشان دید چشم هم خداوند دست می گیرد به یاوری اش کسی می خواهد چون در آن تا برای پندی برای برترین دیدگان است 13"
نقی را گفتند: پیغمبری جدید آمده است.
گفت: آیا دهان دارد ؟
گفتند: بله !
گفت: پس برای خوردن مال مردم آمده است.
بخندید شاد باشید تا می بینیم که هم نزدیک رسوایید هم واپسین سوی دوزخ گرد برانگیخته می شوید هم بدترین گاهواره هاست
آره پیامبران دهان دارند خداوند بهشان داد خوراکیهای بامزه می خورند هم پاکیزه هم گفتار پاکیزه هم درست از زبانشان برخواست رویگردانانشان هم خوراکشان پستیست هم هر چه از دهشنشان بر می خیزد پست تر
چه بگویم بی خدایانید بیخودید چیزی سرتان نیست درست است هر که از خداوند روی بر می گرداند آنهم خداوند یگانه پرتوان بی مانند که همه را می آفریند چشم گوش روزی می دهد خانه برایشان هم زندگی فراهم می کند هم جانشان را می گیرد هم روزی برپا می کندشان واسه بازخواست که همه چیز دستش است چیزی بهره شان نشد
ای خداوند آزار رویگردانان پوسخند زننده را سرشان فروببر
Maziar Bikhoda
03-19-2015, 07:35 PM
این مهملات چیست که می گویی ای مردک نادان خرفت ؟ مثل تو همانا مثل آن بزی است که در فرتور خود به نمایش گذاشته ای. پس زبان در کام همی گیر و خفه همی شو.
Agnostic
04-01-2015, 12:17 PM
خلیفه برای تحقیر امام نقی، کاسه پسته در بسته را جلوی وی گذاشت. امام سر خود را جلو آورد و داستان معراج حضرت محمد (ص)** را برای پسته ها تعریف کرد. پسته ها به اذن خدا شروع به خندیدن کردند.
پسته های عاقل (ع)
**ابوتفخیذ میگوید : امام آیه القارعه مالقارعه را خواند.
Agnostic
04-01-2015, 12:22 PM
نقی (ص) می فرمایند: به خدا سوگند من برای شیعیانم نه سوسیالیسم را می پنسدم و نه فاشیسم را. من مونگولیسم را می پسندم!
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "وَیَصْنَعُ الْفُلْكَ وَكُلَّمَا مَرَّ عَلَیْهِ مَلَأٌ مِّن قَوْمِهِ سَخِرُوا مِنْهُ ۚ قَالَ إِن تَسْخَرُوا مِنَّا فَإِنَّا نَسْخَرُ مِنكُمْ كَمَا تَسْخَرُونَ (38) فَسَوْفَ تَعْلَمُونَ مَن یَأْتِیهِ عَذَابٌ یُخْزِیهِ وَیَحِلُّ عَلَیْهِ عَذَابٌ مُّقِیمٌ (39)" "هم در کار می بود کشتیُ هم هر چه گذشت برش سرانی ار همخویشانش بازی گرفتند ازش گفت اگر بازی می کنید ازمان باز چونیم بازی می گیریم ازتان جور چه بازی می گیرید 38 باز زود می دانید کسی می آیدش ناگوارایی رسوایش می کند هم آزاد می شود برش ناگوارایی برجا گشته ای 39" همانجور که رویگردانان از خداوند فرو می رفتند در آب به خنده می شدند از سوی خداوند هم باورمندان روزی می رساند که به شما خنده می گیریم به خودتان کنش کار خودتان واکنشی از سوی خداوند در پی دارد
Agnostic
04-02-2015, 09:24 AM
کذبوا ان کل یوم اول آوریل، جمعوا ان کل یوم ولنتاین
چنان دروغ بگویید (که) انگار هر روز اول آوریل است، چنان جماع کنید (که) انگار هر روز ولنتاین است.
امام نقی (ص)
Agnostic
04-02-2015, 09:27 AM
کافری امام را دید و پرسید: یا نقی! آیا سوالی وجود دارد که جوابش را ندانید؟ امام که از نیت شوم آن ملعون آگاه بود، مهلتش نداد و سریعا وی را به دونیم کرد. ابولاشی از راه رسید و سراسیمه پرسید: چرا همچین کردید امام؟ با شیطنتی آمیخته به معصومیت فرمود: نمیدانم.
امام و ذوالنعوظ های فنّی
Agnostic
04-02-2015, 09:29 AM
امام نقی روی منبر: حالا ما میگیم نوروزتان فاطمی، ولی شما آدم باشید با لگد در خونه رو باز نکنید.
دیروز با همین حرکت، زدن شوشول عسگری کوچولوی ما رو ناکار کردن.
-----------------------------
حلیة النقویون - درد کج فهمی اصحاب - ص
Agnostic
04-02-2015, 09:31 AM
امام نقی میفرمایند:
دو لب در قیامت همیشه خندان است:
لبی که بر محمد و آلتش صلوات فرستاده باشد.
لبی که هرگز از آجیل ائمه نخورده باشد.
پسته کافر، کشمش با تقوا/ صفحه ۹۴
Agnostic
04-02-2015, 09:33 AM
امام نقی (عج) چنان سنت باستانی عید دیدنی را با شعائر دینی اسلام درهم آمیخته بودند که به هر خانه ای قدم می گذاشتند میزبان را غارت فرموده و همسرش را به کنیزی می بردند.
.
(تریپ "بهار فاطمی" برداشتن امام)
Agnostic
04-02-2015, 09:36 AM
فردی در بازارسامره راه را بر امام نقی بست و بانگ برآورد: این چه دینی است که عده ای بنام خدایش عده ای را که مشغول عبادت همان خدا هستند، قتل عام میکنند؟
امام فرمودند: اسلام.
و در ادامه فرمودند: ما عاشق بهشت هستیم، آنان که کشته شدند، چون در عبادت بودنند پس شهید هستنند و در دامان حوریان لذت میبرنند. اما آنانکه شهید کردند، دو ثواب خواهند برد:
اولا عده ای را مجبور کردنند که به بهشت بروند و این جزو مهمترین وظایف یک مسلمان است و دوما خود دراین راه کشته شدند و جای اینان نیز در بهشت است.
Agnostic
04-02-2015, 09:38 AM
هرگاه یکی از صحابه برای عید دیدنی به منزل امام نقی (ص) می آمد و دستش را به سمت ظرف آجیل دراز میکرد، حضرت بلافاصله برای دفع شر، مچ دست آن ملعون را در نیمه راه ظرف آجیل(ع) می گرفتند و به عنوان برادر، وصی و جانشین خود بلند می کردند.
ریشه تکوین حکومت ملوک الطوایفی در ممالک اسلامی
Agnostic
04-02-2015, 09:39 AM
شبی امام نقی کافران را برای معجزه و دعوت به اسلام جمع کرد.
ایشان با ذوالنقار ماه را به دو نیم کردند تا کفار ایمان بیاورند اما متاسفانه دو تکه ماه از هم جدا شدند. یکی به عطارد برخورد کرد و تکه سنگهای انفجار آسمانی به زمین برخورد کردند و انفجارات زیادی بوجود آوردند.
تکه دیگر ماه اما به زمین نزدیک شد. با جاذبه خود طوفانی در جو زمین ایجاد کرد و آبها را بهم ریخت و متاسفانه فجایع بزرگی به بار آمد.
امام که دهانشان باز مانده بود به سختی آب دهان قورت داده فرمودند: قاعدتا نباید اینطوری میشد.
-----------------------------
حلیة النقویون - عدم همخوانی معجزات و طبیعت -
Agnostic
04-02-2015, 09:39 AM
بخورید و بیاشامید اما انصافا جیباتون رو پر نکنید.
امام خطاب به مهمانان نوروزی در مورد آجیل
Agnostic
04-02-2015, 09:42 AM
روزی جمعی از صحابه خدمت امام نقی رسیدند و گفتند: در آستانه عید نوروز ما را نصیحتی فرما.
حضرت فرمودند: خانه های دلتان را از غبار کینه و دشمنی و طمع و بیشعوری پاک کنید.
جماعت انگشت به دهان پاسخ دادند: ای پسر رسول خدا، یه وقت با این کارا خللی در مسلمانی ما پیش نیاد؟!
آن معصوم لختی اندیشیدند و فرمودند: خوب که دقت میکنم میبینم احتمال ارتداد رو نمیشه دست کم گرفت. اصن بیاین بریم جهاد، چهار تا سر ببریم، دو تا کنیز بگیریم، دلمون وا شه دم عیدی!
Agnostic
04-02-2015, 09:44 AM
هر گاه امام نقی (قل*)با اشتیاق صحابه و سیره نویسان برای شنیدن حدیثی اُرجینال از حضرتش مواجه می شدند؛ یک پنجم حدیث را فی المجلس روایت می فرمودند و بقیه اش را آدامس بادکنکی می دادند.
منابع:
Lashi Abu and Peshkel gerdali Abu. Why Imam Naqi has no documented original Hadith. Journal of Islamic Urology. 1069; 64(1): p 1-20
Shavandeh Donim, Naghaki Pofak. The correlation between Khoms and Hadith in Naghaviat. 5th congress of Naghology. 2013
*قل: قربون لپاش
Agnostic
04-11-2015, 06:19 PM
ابولاشی نزد نقی (ص) آمد و پرسید: این توافق برد-برد هسته ای که میگن یعنی چه؟
حضرت بدون مراجعه به علم لدنی و تنها از گذر تجربه حکومت داری در سامرا فرمودند: یعنی بلاد کفر هر چی میخواد بیاد بِبَره، ما هم هرچی تهش موند رو جارو بکنیم.
ان شاء الله مردم هم با دستیابی به تکنولوژی فتوسنتز، به زندگی تخمی و با عزت خودشون ادامه خواهند داد.
Agnostic
04-11-2015, 06:20 PM
اگر بخواهم تشبیه کنم، عایشه دادیم، خدیجه تحویل گرفتیم.
امام و ناراحتی از توافق هسته ای ادبیات فقهی
---------------
حسین شریعتمداری مدیر مسوول روزنامه کیهان: در یک کلمه باید گفت که اسب زین شده را دادهایم و افسار پاره تحویل گرفتهایم.
Agnostic
04-11-2015, 06:22 PM
آخوند کراواتی
گویند امام نقی روزی وارد بتخانه شد و تبر را بلند کرد و چنان به فرق بت بزرگ کوبید که کمر خودش رگ به رگ شد.
پس از ۲ هفته استراحت مطلق ایشان به غار رفته و پکیج «تفاوتهای سنگ تو پر و تو خالی» را دانلَدُن فرمودند
----------------
حلیة النقویون - نواقص پکیج علم لدنی
Agnostic
04-11-2015, 06:23 PM
هرگاه امام نقی پس از جماع سنگین با کنیزان ایرانی شان جهت رفع خستگی چند دقیقه ای بیرون میکشیدند تا برای دور بعد آماده شوند، کنیزان دوان دوان به خیابان رفته و شادی میکردند.
منبع: مذاکرات 9+6
Agnostic
04-11-2015, 06:24 PM
امام نقى معتقد بود كه "قرآن ناطق" است. ولى مردم سامرا ایشان را فقط در حد "صبح جمعه با شما" قبول داشتند و تنها براى تفریح و مسخره بازى به آن معصوم رجوع میكردند.
امام ومظلومیت ها
Agnostic
04-11-2015, 06:25 PM
در مسیر بازگشت نقى اكرم از سفر حج، چنان بلایى بر سر امام معصوممان آمد كه حضرت با خود گفتند دیگر غائط بخورم در سرزمین وحى آفتابى شوم. از اینرو این سفر را "حجة الوداع" مى نامند.
از كتاب "لواط در عرفات"
Agnostic
04-11-2015, 06:27 PM
نوجوانی از امام نقی پرسید، یبن رسولولا، قصد زیارت مکه را دارم، آیا سوغاتی چیزی میخواهی برایت بیاورم.
آمام نقی نوجوان را به اندرونی هدایت کرده و فرمودند: چراغی که به بیت الجماع من حلال است به خانه کعبه حرام است.
آورده اند آن نوجوان گشاد گشاد به خانه باز گشته و دیگر هوس زیارت نکردندی.
داستان راستان، امام نقی
Agnostic
04-11-2015, 06:31 PM
مرد نوجوانی پیش امام نقی آمد و گفت :
میخوام به حج برم.
امام فرمود : "کعبه سنگی است که ره گم نشود." حج تو همین جاست. سپس امام به وی شبه تجاوز کرد.
Agnostic
04-11-2015, 06:32 PM
زنی معروف به قهرمانی «کونگ فو توآ» و «کیوکوشین کاراته» بود که هر روز بر سر امام نخاله میریخت.
روزی امام دیدند که زن دیگر نیست که نخاله بریزد. جویای حال او شدند و متوجه شدند بیمار است.
گویند امام شبانه به منزل آن زن رفته و از وی عیادت فرمودند.
۲ هفته بعد مردم سامرا پیکر بیجان زن را یافتند در حالی که به تایید پزشکی قانونی ۱۲×۲ بار مورد جماع به عنف از دبر و فرج واقع شده بود و روی تمام بدنش جای کبودی ،کوفتگی ، خراش و بریدگی عمیق مشهود بود
Agnostic
04-11-2015, 06:33 PM
در مسیر بازگشت حضرت نقی اکرم از سفر حج، بر امام معصوممان آن رفت که حضرت دیگر غائط بخورند در سرزمین وحی آفتابی نشوند. از این روست که این سفر حضرت را «حجة الوداع» می نامند.
از کتاب «لواط در عرفات»
Agnostic
04-11-2015, 06:34 PM
پس از واقعه عبادی- جنسی در فرودگاه سرزمین وحی !! هرگاه امام قصد مشرف شدن به مکه مکرمه را می نمودند اعلام می کردند که به سفر تایلند می روند حضرتش در پاسخ به اصحاب فضول می فرمودند ترجیح می دهم من را فاعل حوری های تایلندی بدانند تا مفعول غلمانهای سعودی!!!
( مفاتیح المقعد صفحه 69-تالیف آیت الله فشارکی)
Agnostic
04-11-2015, 06:35 PM
"نه موافقم و نه مخالف. تبریک بی معنی است."
واکنش امام نقی به تبریک اطرافیان به خاطر دخول شمقدر به حضرتش
امام و ادای تنگ ها
Agnostic
04-11-2015, 06:38 PM
در عجبم از حکومتی که به خاطر قصد تجاوز به دو نوجوانش در عربستان رگ گردن سیخ میکند در حالی که خود به صدها dپیر و جوان در زندانهایش تجاوز میکند.
امام نقی و سیاست های کوکاکولایی، فصل یک بام و دو هوا، بخش کهریزک
Agnostic
04-11-2015, 06:45 PM
ای شیعیان
کونهای دو نوجوانتان را در مسیر الله قربانی کنید
همان گونه که. پولهایتان را برای چاق کردن عربها هدیه می کردید
در مقابل ژتونهای بهشت را به شما ارزانی داشتیم که الله قهارترین کون کن هاست
Agnostic
04-11-2015, 06:47 PM
ابا سنده بر امام وارد شد و گفت یبن رسول بد بخت شدیم به دو نوجوان پارسی در زادگاه اسلام تجاوز شده است بی گمان زین پس پارسیان رفتن به حج را تحریم خواهند کرد و پول زیادی از کفمان می رود امام با خونسردی آن دو گوهر گرانبها را خاراند و جابجا نمود و فرمود :باکی نیست ما 1400سال است به مغزشان که مهمترین عضو بدن است تجاوز کرده ایم مقعد که چیزی نیست!!! ( بحارالادرار-تالیف علامه شیک و مجلسی)
Agnostic
04-11-2015, 06:48 PM
امام نقی دربالای منبر: من در عجبم که چرا بعضی از حاکمان اسلامی در ایران برعلیه تجاوز به دو نوجوان در حج عمره صحبتهائی کرده اند، اینان بدانند که:
اولأ جدم علی ابن ابیطاب خود جزو لواط کاران صدر اسلام بود ومشوغش هم رسول الئه بود.
دومأ این جوانان موجب رضای پاسداران خانه ی خدا شدند و این خود صوابی بزرگ است برای آنان.
سومأ خود امت مسلمان مگر اسمشان را غلام نمی گزارند، اگر معنایش را نمیدانند بروند دنبالش پیدا کنند. صلوات بر محمد وآل لواط کاران !
Agnostic
04-11-2015, 06:51 PM
روزی ابولاشی بر امام نقی وارد شد و پرسید : «اماما حال که توافق شده چطوری میخواهند اقتصاد را رشد دهند؟»
امام دست تفقدی به عفیر کشیده فرمودند : «نیاز نیست رشدش بدهند، وقت جفت گیری خودش رشد میکند»
--------------------------
حلیة النقویون - اقتصاد مال خَرَه - ص 01101001 همان 69 سابق
Agnostic
04-14-2015, 07:31 AM
شبهای قدر بود و سوسن برای چند روزی معتکف مسجد شده بود. امام نقی(دذ) فرصت را غنیمت شمرده و شبانه با اتومبیل شخصی و لباس مبدل به محله های فاسد شهر رفت که چشمش به روسپی زیبایی افتاد. نزدیکتر که رفت دید بی بی دو عالم در حال تن فروشی می باشد. وقتی دلیل را جویا شد آن فاحشه کبری با لحن حق به جانبی فرمود من بی بی دو عالم هستم. شبها بی بی این عالم و روزها بی بی آن عالم. حالا خیلی وقتمو نگیر پکیج کامل دویست چوب آب میخوره. اگه مشتری هستی سوار بشم.
امام و رسیدن به معراج در شبهای قدر
Agnostic
04-14-2015, 07:31 AM
شیعیان عزیز .
از آنجایی که عده ای سودجو قصد انداختن امام دهم شما با مارک نا معتبر و بی کیفیت هادی را دارند لزا خواهشمندیم امام نقی اصل را با هلوگرام سازمان تبلیغات نقوی از فروشنده درخواست کنید.
.
روابط عمومی شرکت ابولاشی و شرکا
Agnostic
04-14-2015, 07:32 AM
شعار برای درب سفارت عربستان
میکنم میکنم آنکه برادرم کرد
آل سعود رو باید کشت .... چه با کفل چه با پشت
وای اگر خامنه ای حکم لواطم دهد...
شعار دیگه ای هم هست که مظلومیت ما را به گوش جهان برساند؟
Agnostic
04-15-2015, 06:05 PM
امام نقی پس از ازدواج با لایشه متوجه شد ترجمه ی عقد نامه ایشان با فکت شیت منتشر شده توسط ابولاشی (پدر لایشه) متفاوت است.
بر اساس این فکت شیت , امام تا ۱۵ سال حق ندارد به لایشه دست بزند و در صورت تخلف ابولاشی حق دارد ۶۹ بار به امام دخول کند .
عقد نامه ننگین "لایشه چای"
امام و ازدواج به ظاهر برد برد
Agnostic
04-17-2015, 04:46 PM
ای مالک! «هیچ چیز مثل خون ریزی موجب از بین رفتن نعمت و زوال حکومت نمیشود.» از این رو بهتر است که تو هم مثل حکومت ابو چلاق چوبه های دار را برقرار کنی تا خونی ریخته نشود.
نحج الملاقه، نامه های امام نقی به مالک
(خبرگزاری هرانا – در سه روز گذشته دستکم ۴۳ نفر در ایران اعدام شده اند)
Agnostic
04-17-2015, 04:46 PM
روزی ابولاشی از امام نقی پرسید: و مکرو مکرالله والله خیرالماکرین یعنی چه؟
امام کمی فکر کرد و گفت:
اونا برا خدا ماکارونی درست کردن ولی خدا خودش بهترین ماکارونی رو درست میکنه.
Agnostic
04-17-2015, 04:47 PM
قال نقی (ق)
سپوخ الحج من الطرفة المعراج
از ما نیست کسی که در حج سپوخته نشود
Agnostic
04-17-2015, 04:48 PM
شعری از ایرج میرزا برای مراسم مضحک و مسخره ی عاشورا, به خوندن دوباره ش می ارزه
بدون سانسور البته..
"زن قحبه چه می کشی خودت را
دیگر نشود حسین زنده
کشتند و گذشت و رفت و شد خاک
خاکش علف و علف چرنده
من هم گویم یزید بد کرد
لعنت به یزید بد کننده
اما دگر این کتل متل چیست
وین دسته خنده آورنده
تخم چه کسی بریده خواهی
با این قمه های نابرنده
آیا تو سکینه یی که گویی
سو ایستَمیرَم عمیم گَلنده
کو شمر و تو کیستی که گویی
گُل قویما مَنی شِمیر اَلِنده
تو زینب خواهر حسینی
ای نره خر سبیل گنده
خجلت نکشی میان مردم
از این حرکات مثل جنده
در جنگ دو سال قبل دیدی
شد چند کرور نفس رنده
از اینهمه کشتگان نگردید
یک مو ز زهار چرخ کنده
در سیزده قرن پیش اگر شد
هفتاد و دو سر ز تن فکنده
امروز چرا تو می کنی ریش
ای در خور صد هزار خنده
باور نکنی بیا ببندیم
یک شرط به صرف برنده
صد روز دیگر برو چو امروز
بشکاف سر و بکوب دنده
هی بر سر و ریش خود بزن گل
هی بر تن خود بمال سنده
هی با قمه زن به کله خویش
کاری که تبر کند به کنده
هی بر سر خود بزن دو دستی
چون بال که میزند پرنده
هی گو که حسین کفن ندارد
هی پاره بکن قبای ژنده
گر زنده نشد، عَنم به ریشت
گر شد عن تو به ریش بنده"
Agnostic
04-17-2015, 04:48 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2015/04/17.jpg
Agnostic
04-17-2015, 04:49 PM
از امام نقی خواستند یک خاطره شیرین تعریف کند. وی گفت : «نوجوون بود، فرودگاه جده بود، بازرسی کردیم»
و از وی خواستند خاطره ای بد تعریف کند و گفت :« نوجوان بودیم، فرودگاه جده بود، بازرسی میکردند»
حلیة النقویون - خاطرات خوب و بد ائمه - ص 69
Agnostic
04-17-2015, 04:50 PM
حج ابراهیمی ۷۲ قسمت دارد و شیرین ترین آن برای شیعیان ما عبور از گیت فرودگاه جده است.
امام نقی در دیدار حاجی های از گیت رد شده
Agnostic
04-17-2015, 04:51 PM
ابن چاقال پیش امام آمد و گفت : میخواهم به حج برم .
امام گفت : نرو.
ابن چاقال اصرار کرد .
امام لبخند زد و فرمود : برو.
از کتاب "با امامی که علم لدن داره بحث نکن , گت ورن"
kourosh_iran
04-18-2015, 05:22 AM
4657
sonixax
04-18-2015, 01:52 PM
ﻳﻜﻲ اﺯ ﺩاﻧﺸﻤﻨﺪاﻥ ﻏﺮﺑﻲ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺩﺭ ﻓﻀﺎ ﻣﺎﺩﻩ ﻋﺠﻴﺒﻲ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻳﻢ .ﻭﻗﺘﻲ ﺁﻧﺮا ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﺩﻳﺪﻳﻢ ﻓﻀﻮﻻﺕ ﻋﻔﻴﺮ اﻻﻍ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﻌﺮاﺝ ﻫﻤﺮاه ﺣﻀﺮﺕ ﺑﻮﺩ
Agnostic
04-24-2015, 03:57 PM
از آنجا که پدر امام نقی حضرت تقی (جواد امامان و امام جوادان) هیچ کارشان به ائمه نمیخورد (از جمله لنگ خیس به قنبل این و آن زدن ، صوت بلبلی ، تک چرخ با شتر و ...) از دست خلفای عباسی جان سالم به در بردند.
امام نقی نیز این روند را به صورت علمی بررسی کردند و «تقیه» را به پیروانشان یاد دادند.
--------------
حلیة النقویون - مبانی تقیه -
Agnostic
04-24-2015, 03:58 PM
نگران نباشید، ماموران طرح سگ کشی با شما کاری ندارند.
شما برای عزاداری سال دیگه برنامه ریزی کنید. التماس دعا.
سخنرانی امام در هیات سینه زنان ِ سگان کوی زینب
Agnostic
04-24-2015, 03:59 PM
نقل است هرگاه امام نقى مملكت را دچار بحرانى سیاسى اقتصادى مى كرد و صداى اعتراضات از همه جا بلند شده و عرصه (تنبان) را بر حضرت تنگ مى كرد، امام عاجزانه به عنوان تیر آخر پشگل شمقدر شتر افسانه اى خویش را آتش مى زد. شمقدر هم از بیابان سر رسیده و راه چاره اى به امام ارائه مى كرد. سپس پشگلى تازه به حضرت داده و چهارنعل زنان در میان خاك و خل ناپدید مى شد. مشهور است كه در آن دوران ضرب المثلى در سامرا شایع بود كه مملكت پشگل شمقدرى اداره مى شود.
تاریخ دمرى، اصول كشورگشادى
See Translation
Agnostic
04-24-2015, 04:00 PM
"لایشه ۶ سال داشت جیکش در نمیومد. شما ها که ماشالله مردی شدین واسه خودتون."
امام و نصیحت دو حاجی نوجوان برای پرهیز از جنجال
Agnostic
04-24-2015, 04:00 PM
روزی ابولاشی مثل همیشه پریشون و سراسیمه خدمت امام نقی رسید و پرسید:
یا امام آیا غیبت حرام است؟
امام فرمود: غیبت حرام نیست؛ اگر حرام بود امام زمان اینقدر غیبت نمیکرد.
ابولاشی با همون حالش سراسیمه از خدمت امام گریخت.
Agnostic
04-24-2015, 04:01 PM
رهرو آنست که ندانسته و چشم بسته رود.
امام در دیدار با اصحاب نمونه
Agnostic
04-24-2015, 04:06 PM
نقل است كه زنی یهودی از اهالى سامرا هر روز سطلى خاكستر بر روى سر نقى(ع) خالى مى كرد تا اینكه روزى این كار را متوقف كرد. حضرت علت را جویا شد، گفتند آن ملعون مریض است. پس ایشان جهت عیادت و نشان دادن بزرگوارى به منزل وى رفت و چون او را دید پرسید: دیگر خدمت نمى رسى اى بنده خدا، حالت چگونه است؟
زن كه عرق شرم بر پیشانى اش جمع شده بود، جواب داد: به خدا كه با این كار من را بنده خود كردى، چند روزى است كه به مرضى سخت دچارم و حتى توان بلند شدن از بستر را ندارم.
حضرت پرسید: كسى را هم دارى كه از تو مراقبت كند؟
زن جواب داد: خیر، تنهایم و بى كس!
حضرت كه وى را تنها و بى رمق در بستر یافته بود ابتدا درب خانه را از داخل قفل نمود و سپس جهت محكم كارى جماع سختى با آن ملعون ترتیب داد به حدى كه وى تا آخر عمر شبیه لك لك راه مى رفت و درس عبرتى شد براى سایر معاندان.
تاریخ دمرى/ باب برزگوارى معصومین(ع)
Agnostic
04-24-2015, 04:07 PM
هر موقع الله توانست از (ک * و* ن) زائران خانه خود حفاظت کند ما هم از خون زائرین خود حفاظت می کنیم !!!
(واکنش امام به کشته شدن چند تن از زائرینش در سامرا)
Agnostic
04-24-2015, 04:14 PM
هر موقع الله توانست از (ک * و* ن) زائران خانه خود حفاظت کند ما هم از خون زائرین خود حفاظت می کنیم !!!
(واکنش امام به کشته شدن چند تن از زائرینش در سامرا)
Agnostic
04-24-2015, 04:15 PM
﴿ألیسَ الله بفاکٍ عبدهُ؟﴾
یعنی این الله جز سپوختن ما کاری بلد نبود؟!!
امام نقی در حال گریختن از مکه مکّارمه
Agnostic
04-24-2015, 04:17 PM
جوانی که به مشهد رواست به مکه حرام است
(امام و تبدیل تهدید به فرصت)
Agnostic
04-24-2015, 04:20 PM
پس از آنکه امام نقی در بازگشت از سفر کربلا ناجوانمردانه مورد حمله کاروان زیارتی قوم لوط قرار گرفت، فرمود: براستی که زیارت کربلا معادل هزار حج است.
Agnostic
04-28-2015, 05:10 PM
ابوسائل : اماما چرا روزها ستاره ای در آسمان نمیبینیم؟
امام نقی : قبلنا که برق ارزون بود روزها هم ستاره معلوم بود اما الان قبض برق بارگاه الهی زیاد میاد خدا چراغای زینتی رو خاموش میکنه فقط خورشید رو روشن میکنه
----------------------
حلیة النقویون - علم بی انتهای ائمه - ص 8800
Agnostic
04-28-2015, 05:10 PM
روزی ابو مرض در امام وارد شد و گفت :
کله ام به بیضه ات یا امام در بلاد عراق تکفیری ها زنده زنده مردمان را میسوزانند دست و پا میبرند و بسیار جنایت میکنند .
امام آهی کشیدند و فرمودند : به خدا که این گناهان به هیچگونه بخشایشی ندارد حال حتی اگر این اعمال بر کافران جاری باشد .
ناگهان اباشک در میان اصحاب بلند شد و پرسید :
اماما مگر مختار ثقفی همین افعال را برای انتقام جدتان حسین انجام نداد؟
امام اندکی فکر کردن . امام خیلی فکر کردند سپس به دلیل نداشتن جوابی منتقی ابا شک را به 72 تکه تقسیم و قتل وی را به گردن گروهای تکفیری انداختند .
.
امام و واکنش به سوالات خیلی سخت .
Agnostic
04-28-2015, 05:11 PM
شب هنگام بود و امام نقی خسته و کوفته پس از نعوظی خفن و کشنده در بستر غنوده بود
ابولاشی و تعدادی از صحابه در خیمه بغلی از زیر پتو صدای گربه زائو در می آوردند
و میخندیدند٬ امام نقی که داشت چرتش پاره میشد فریاد زد:
ابالاش کاری نکن که بفرسمت مکّه حاجی برگردی
و دیگر از کسی صدایی شنیده نشد و ابولاشی تا خود صبح از ترس
حاجی شدن بر خود می بولید.
فنون زهر چشم امام نقی ق (باب الثانی)
Agnostic
04-28-2015, 05:13 PM
روزی ابو زاپاتا در امام نقی(ماتادور) وارد شد و گفت : بزغاله ام به جماعت یا امام در بلاد لاتین مردی به نام چگوارا وجود داشت که در چهار کشور دنیا جنگید و جانش را برای مردمان فدا کرد. امام بغزی کردند و فرمودند : به خدا که از مریدان جدم علی آبطالبی جز این منش چیزی دیگر انتظار نمیرود. بهشت برین جایگاه او باد. ابو زاپاتا با چشمانی گرد گفت : توهم زدی یا امام ؟ این بنده خدا خداناباور بود. امام سریعا ترمز دستی خود را کشیدند و پس از چرخش 180 درجه بانگی بر آوردند : ای ملعون بخدا که اگر کسی اسلام نیاورد و به ولایت علی ایمان نداشته باشد تا ابدیت در جهنم سوزانده خواهد شد . نقل است ابو زاپاتا از ترس دو نیم شدن با سرعت نور به داعش پناهنده شد. . امام و چرخش دیپلماتیک .
Agnostic
04-28-2015, 05:13 PM
روزی ابو بارسا در امام نقی (4.4.2 ) وارد شد و گفت : آفسایدم به ماتحتت یا امام چه حکمتی است که پارسیان در بازیهای مقابل تیمهای عربی از علی عرب طلب مدد میکنند : امام خمیازه ای کشیدند و فرمودند : کلا اینا خیلی با حالند چند روز پیشم چند تاشون برای شفا سرطان به حرم من آمده بودند بدون اینکه از موضوع اسهال من آگاه باشند . ابو بارسا انگشت بر دهان کفشهایش را برگردنش آویزان نموده و از مقعد حضرتش خارج شد . . عجایب پارس.ص666 . نوشته ابن قمبل روپایی
Agnostic
04-28-2015, 05:14 PM
پس از اینکه حزب ال الاغ قزوین خواستار حذف اپیلاسیون از آرایشگاه های زنانه آن بلاد شدند امام خواستار انتقال این فن آوری به حوالی مقعد حجاج ایرانی شدند (امام و پیشنهادهای کاربردی - صفحه 69- نوشته ابن لواط )
Agnostic
04-28-2015, 05:15 PM
روزی ابولاشی ازامام نقی پرسید:
ای امام چگونه است در بلاد پارس خاندان ما یک امام بیشتر نداشت ولی از همه بیشتر امام زاده داریم و روز به روز زیادتر میشود؟
امام فرمود: ای لاشی اولا که خاندان من، نه خاندان ما خودت رو به ما نچسبون در ثانی مردم این بلاد از من درخواست امام جماعت میکنند من برایشان میفرستم بعد از مدتی میبینند امام زاده ندارند او را کشته وباهاش امام زاده درست میکنند و دوباره از من درخواست امام جماعت میکنند...
Agnostic
04-28-2015, 05:15 PM
روزی ابو ملنگ بر امام وارد شد و گفت :
مقعدم به آلتت یا امام . نوه شما در آخر زمان به چه سلاحهایی تجهیزمیشوند ؟
امام فینی کردند و فرمودند :
مهدی ما برای پیروزی در آخر زمان به تمامی سلاحهای برتر تاریخ همچون عصای موسی ، انگشتر سلیمان ، ذولفقار علی ، نانچیکو بروسلی ، شمشیر لینچان ، کمان رابین هود ، دستمال یزدی طیب و ضامن دار شعبون بی مخ مجهز خواهد شد.
تقل است ابوملنگ با سرعت از امام خارج شد و متاسفانه به دلیل از دست دادن کنترل با ملاج به دیوار حیاط امام برخورد کرد و درجا به دیار باقی شتافت .
.
نشانه های آخر زمان نوشته بیضه چپ امام نقی
Agnostic
04-28-2015, 05:16 PM
در بیان مظلومیت امام نقی همین بس كه ایشان برای بالا بردن پیروان و فالوورهایشان همیشه آرزو می كردند سوار بر پورشه به دار فانی بشتابند.
حضرت همیشه تاكید میكردند كه كسی به مرگ یك شتر سوار اهمیت نمیدهد.
امام و اصول مرده پرستی
Agnostic
05-04-2015, 03:36 PM
روزی ابو پخ در امام وارد شد و پرسید :
رافت اسلامی چیست ؟
امام در ابتدا به شدت وی را سپوخت و سپس نوازشی فرموده و با لحنی مهربان فرمودند : همینه دیگه
.
اخلاق در اسلام ( نوشته امام نقی )
Agnostic
05-04-2015, 03:37 PM
یکی از کرامات امام #نقی (ع) ساخت فحش از تعالیم اسلامی و قرآن بود!
ایشان پس از ابداع واژگان "عمه زلزله", "مادر جیم", "ابا شوشول بریده", "کافر خوک"... این اواخر واژه "حاجی عمره" را ساخته بودند که بسیار مورد توجه ایرانیان حج رفته قرار گرفت.
Agnostic
05-04-2015, 03:38 PM
آیا می دانستید شیعیان ژاپنی, امام نقی (ع) سامرایی ما را, امام سامورایی خود می دانند؟
همچنین سامورایی ها تمام فنون جنگ, شبیخون, قطع دست و گردن, اعدام از مقعد و زورگویی را از کرامات حضرتش, و شیوه ساخت شمشیر واکیزاشی را نیز از روی ذوالنقار ( -[=3 ) الگو برداری کردند.
---
امام #نقی امامی تمام شمول
Agnostic
05-04-2015, 03:39 PM
امام نقی هرگاه میخواست یکی از کنیزان خود را اپیلاسیون کند, بنا به فتوای مقام معظم رهبری چشمان خود را می بست تا نگاهش به عورت کنیز نیفتد. اما حضرت وسط کار چشمانش به اذن خدا باز میشد و نادیدنی ها را می دید.
Agnostic
05-04-2015, 03:42 PM
روزی توماس ادیسون به خدمت حضرت رسید و عرض کرد, که ای سرور من.من صاحب بیش از ۱۰۰ اختراع هستم اما به من گفته شده که شما برگزیده مخلوقات و فخر آسمان و زمین هستید. لطفا من را نصیحتی کنید تا با اجرای آن تا پایان عمر سعادتمند شوم....
امام نگاهی به او کردند, لبخند بر لبان امام نشست, سپس فرمودند: یا ابن ابا توماس به شما نصیحت میکنم که همیشه و در همه حال هنگام رفتن به خلا حتما با پای چاپ وارد شوید....
امام نقی که بود و چه کرد, بخش اثرات امامان
Agnostic
05-04-2015, 03:43 PM
نقى را پرسیدند چرا جدت على ابن آب طالبى درون كعبه زاییده شده، مگر جا قحط بوده؟
حضرت با نگاهى عاقل اندر سفیه فرمود: براى آنكه والده ایشان فاطمه بنت اسد(فاطمه دختر شیر)، از گربه سانان بوده و مثل آن ها علاقه داشته كه در خفا و دور از چشم سایرین زایمان كند و براى زایمان جدم هیچ جایى را دنج تر از درون كعبه نیافته!
منقول است اصحاب با شنیدن این سخن نعره ها زده و خشتك ها دریدند و میاو میاو كنان راهى كعبه شدند!
منبع: تاریخ دمرى
Agnostic
05-04-2015, 03:43 PM
قال نقی: ما کسی را به خاطر ابراز عقایدش زندانی نمی کنیم. کسانی هم که در زندان هستند به جرم ابراز عقاید دیگران زندانی شده اند وگرنه عقاید خودشون عین عقاید ماست.
Agnostic
05-04-2015, 03:44 PM
یکی از کنیزان امام اپیلاسیون کرد و نزد حضرت آمد.
حضرت روی خود را از کنیز برگرداند و فرمود : "گل را با خارش دوست دارم."
Agnostic
بخوانید و بیاندیشید اما بیان نکنید.
امام و آزادی اندیشه
Agnostic
نقی (عر) در پاسخ به نحوه ایستادن رو به قبله در ساختمانهای گردان كه در سال ٢٠٢٠ تعداد آنها هرروز زیادتر میشد فتوای شرعی دادن كه در هر ركعت با چرخش ٣٠درجه ای نوك مگسك ذوالنعوذ باید بطرف قبله تنظیم شود ، در سالهای بعد رقص بندری از مناسك مهم مذهبی نقویون و از ستونهای محكم دین محسوب میگردید.
عر= علیه الرحمه
Agnostic
05-04-2015, 03:46 PM
موال ابن خلا بر امام وارد شد و گفت یبن رسول ابو ضخیم وزیر دولت تکبیر و امید گفته ما در سامرا کسی را بخاطر عقیده و نظرش زندانی نمی کنیم آیا درست گفته اند ؟؟ امام : معلومه که درسته زندان که جای چنین آدمهایی نیست جای آنها بالای دار اعدام است !! ( کتاب ذوالنعوذی ضخیم برای مردمی ظریف- تالیف ابا کلید)
Agnostic
05-04-2015, 03:47 PM
امام خطاب به وزیر کشور فرمود :
خمس این پول های کثیف رو به من بدین , تمیز میشه.
امام و پول شویی
*** از احکام شیعه است که اگر پولی آلوده است خمسش را به سید یا امام و امامزاده بدهند حلال میشود.
Agnostic
05-04-2015, 03:48 PM
روزی کافری به نام مارکس در امام وارد شد و گفت دین افیون ملتهاست . امام در کسری از ثانیه آن ملعون را به دو نیم تقسیم کردند و فرمودند : منم افیونگر این ملتم. . امام و احترام به فلاسفه
Agnostic
05-04-2015, 04:53 PM
از میزان احترام و ارادت اسلام به حیات وحش و حیوانات همین بس كه لفظ حیوان از دهان مبارك حضرت نمى افتاد و نُقل زبانشان بود. حضرت مكررا افراد را به شوخى و یا جدى حیوان خطاب مى كرد.
فكت هاى نقوى
Agnostic
05-04-2015, 04:54 PM
امام نقى نام افرادى را كه در روز محشر قرار بود شفاعتشان كند در كاغذى نوشته و همیشه همراه خود داشت تا در هنگام وفات با خود به عالم بالا ببرد.
منقول است لیست لو رفت و مشخص شد كه نام تمامىِ آس ها و داف هاى عالم از كیم كارداشیان و الكسیس تگزاس و جنیفر لوپز گرفته تا كیس هاى كهنى چون كلئوپاترا و پرنسس هلن در آن نوشته شده! پرسیدند حضرتا حكمت حضور این كفار در لیستتان چیست؟ حضرت آهى جانگوز كشیده فرمود: توى این دنیا كه دستمون به این داف ها نرسید، اگه شفاعتشون رو بكنم و بفرستمشون بهشت، اونجا دیگه زیر دست و بال خودم اند!
تاریخ دمرى/ فهرست شینقدر
Agnostic
05-04-2015, 04:55 PM
قال نقی (مکاشف الیه)
از سری پرسشهای بنیادین امام نقی
چرا خورشید، روزها بی جهت روشنه!!!در اصل باید شبها که تاریکه روشن باشه...
از رساله دکترای آن حضرت
Agnostic
05-04-2015, 04:55 PM
امام نقى(ع) مدعی بود كه تنها نائب بر حق خدا روی زمین است. در نتیجه هر بار که در سامرا زلزله ای مى آمد، مردم به سراغ حضرتش رفته و جهت انتقام گیری، كتك مفصلی به ایشان مى زدند.
از كتاب «مظلوم نقى»/ باب بازخورد غضب الهى
Agnostic
05-04-2015, 04:56 PM
نقل است در یکی از روزهای گرم تابستان، عسکری کوچولو تصمیم به اصلاح موی زهارش گرفت. پس لوازم اپیلاسیون سوسن را قایمکی برداشت و به مستراح گریخت. ابتدا شوشول مبارک را آغشته به موم کرد و روی آن را با پارچه ای پوشاند. سپس پارچه را با قدرت هرچه تمام کشید که متاسفانه در اثر چسبندگی زیاد، شجرهی طیبهی امامت از ریشه کنده شد و خاندان عصمت و طهارت به فناک رفت.
نقش مخرب اپیلاسیون در تاریخ اسلام
Agnostic
05-04-2015, 04:57 PM
مبارزه امام نقى بر علیه دستگاه ظلم و ستم عباسى بدین صورت بود كه به مستراح هاى عمومى سامرا رفته و روى در و دیوار فحش هاى خارمادركش علیه معتصم و دستگاه خلافتش مى نوشت؛ ایشان اصحاب را هم به انجام این امر مهم تشویق مى كردند. تا اینكه عاقبت كاسه صبر معتصم لبریز شد و دستور داد تا همه مستراح هاى عمومى سامرا را با فیل خراب كردند، طورى كه فقط چاه هاى آن ها باقى ماند.
نقل است از آن پس حضرت درمانده و مستاصل هر شب به بقایاى یكى از آن مستراح ها سر مى زد و سر در چاه مستراح كرده و هق هق مى گریستند.
تاریخ دمرى. باب: نقى، مبدع توالت نویسى!
"كُتِبَ عَلَیْهِ أَنَّهُ مَنْ تَوَلَّاهُ فَأَنَّهُ یُضِلُّهُ وَیَهْدِیهِ إِلَى عَذَابِ السَّعِیرِ (4)"نوشته شد برش که چون او کسی سرپرستش می گیردش باز که چون او تاریک می گذاردش هم می نمایاندش سوی ناگوارای سخت سوزان 4"
خداوندا من روی بسویت آوردم از این که روی به سرکشان آدمی هم پری آورم تا بگمان کنارشان شکست ناپذیر شوم برایت پاکی گردیدن زمان شب شدن هم سپیده دمانست هم پسند گویی برایت زمانی که شام می کنیم هم زمانی چاشت می کنیم درمی آوری زنده از مرده هم بیرون می آوری مرده از زنده
پناه بر تو مهربانترین آگاه ترین کنار همه هم سرکشان را جز گم ماندن هم دوزخ رفتن نمی نمایی
kourosh_iran
05-04-2015, 07:07 PM
این احمق از اونور میگه من فقط قرآن رو قبول دارم نه شیعه ام نه سنی، از اینور میاد اینجا هم زرت و پرت میکنه!
بقول یارو میگه قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دنب خروس را!
" قَالَ رَبِّ اجْعَل لِّیَ آیَةً قَالَ آیَتُكَ أَلاَّ تُكَلِّمَ النَّاسَ ثَلاَثَةَ أَیَّامٍ إِلاَّ رَمْزًا وَاذْكُر رَّبَّكَ كَثِیرًا وَسَبِّحْ بِالْعَشِیِّ وَالإِبْكَارِ 41آل عمران"گفت پروردگارم بگذار تا برایم نشانه ای گفت نشانه ات که نباشد گفتار می کنی مردمانُ سه ای زمانهایی جز کلیدی هم بازگو کن پروردگارتُ فراوانی هم پاکیزه گویی کن به شام هم تازه دم سپیده ها 41خاندان عمران"
میگه من فقط قرآن رو قبول دارم نه شیعه ام نه سنی
من شیعه نیستم هم سنی تنها باورمند به گرایش اسلامم نوشتار خداوندُ واسه خودم گرفتم راهنما کنون نه زشتی گویی کنم از کسانی که زمان آغازین باورمندی اسلام بودند که فرمان خداوند نیست همه را خوار بدانم چون ندیدمشان که چگونه بودند که فرمان خداوند نیست آیینم باشد بازیچه هم بیهوده کاری .پاک است خداوند همان که مرا آرام می دارد مرا از رفتارهای ناپسند دور می دارد
Agnostic
05-13-2015, 06:37 PM
ملعونی یهودی زره امام را دزدیده بود امام وی را گرفت و نزد قاضی شرع ( ابولاشی ) برد و از او درخواست کرد که عادلانه قضاوت کند.
قاضی از امام پرسید آیا مدرکی دارید ؟
امام فرمودند که خیر.
سپس قاضی زره را به مرد یهودی داد .
آن ملعون از شدت حقانیت امام خشتک جر داده و سریعا شهادتین گفت و مسلمان شد .
سپس امام و ابولاشی سریعا خمس مال وی را که برابر 1000 عدد زره مذکور بود به عنوان حق امام مصادره فرمودند .
.
نهج النقاله - عدالت نقوی
Agnostic
05-13-2015, 06:39 PM
یکی از خصوصیات بارز امام نقی این بود که با تمام کسانی که با ایشان احساس نزدیکی می کردند، نزدیکی میکردند.
تجارب مقاربتی امام نقی ص ۶
Agnostic
05-13-2015, 06:41 PM
روزی ابولاشی مثل همیشه سراسیمه به ساحت مقدس امام نقی دخول کرد و پرسید:
ای پدر پسر امام نقی شجاع چرا میگید چوب خدا صدا نداره؟ ولی این همه درد داره؟
امام نگاهی عاقل انتر صفی به ابولاشی کرد فرمود: ابلحه نمیزنه که، فرو میکنه..روزی ابولاشی مثل همیشه سراسیمه به ساحت مقدس امام نقی دخول کرد و پرسید:
ای پدر پسر امام نقی شجاع چرا میگید چوب خدا صدا نداره؟ ولی این همه درد داره؟
امام نگاهی عاقل انتر صفی به ابولاشی کرد فرمود: ابلحه نمیزنه که، فرو میکنه..
Agnostic
05-13-2015, 06:44 PM
ابن لاشی طفل کوچک ابولاشی بر امام نقی وارد شد و گفت یا نقی بیضتینت بر دماغم
سوالی دارم٬ چرا در اسلام سگ حرام است و باید کشته شود؟!
نقی خشتکی خاراند و بعد دستی بر سر طفل ابالاش کشید و گفت:
چون دسته ای از علما بر این باورند که سگ مرجع تقلید مسلمانان است و این دسته سگ را بزرگ
می شمارند و مثل سگ پاچه می گیرند.
ولی دسته دیگر بر این باورند که الاغ مرجع تقلید مسلمانان است
و برای همین سگها را می کشند.
منبع: وضعیت کنونی
Agnostic
05-13-2015, 06:49 PM
بزرگترین مشکل امام در زمان حیات این بودکه جز حضرت عقیر هیچکس جملات گوهربارانه ایشان را متوجه نمیشد .
امام همیشه میفرمودند :
اَنا مَدینته عَلم وَ عَفیرُِ بابَهاَ .
من شهر علم هستم و عفیر دروازه آن .
.
تاریخ دمری
Agnostic
05-13-2015, 06:52 PM
قال النقی (مکاشف الیه)
از رساله دکترای جانور شناسی آن حضرت
اگر به یکدیگر احترام بگذارید، یکدیگر هم به شما احترام میگذارد.
و اگر به یکدیگر احترام نزارید یکدیگر شما رو به پشمش هم حساب نمیکند.
امام نقی و یکدیگر شناسی
Agnostic
05-13-2015, 06:54 PM
بولاشی نزد امام نقی آمد و گفت: یابن رسولولا. ماتحتم بر فرق سرت! حرم جدتان رضا کفتر باز را آب گرفته. الان ملت دیار پارس نگویند این چه امامی است که حرمش را هم نمیتواند نگهداری کند؟ حضرت نگاه عاقل اندر چاقالی به وی کرده و فرمودند: گویا هنوز استعداد مردم این دیار را باور نکرده ای. هزاران بطری جور کن و آن آب را در بطری کرده و به اسم ((آب متبرک حرم)) به ملت بفروش. نتیجه را هم گزارش کن. روایت است با این تدبیر امام بودجه هفت سال خزانه تامین شد و مردم دیار پارس هم سالها به جان امامشان دعا میکردند!
منبع: همین وضع تخمیمون که میبینید
Agnostic
05-13-2015, 07:00 PM
روزی سه داف مداح به سامرا آمدند و شروع به آه و ناله کردند و سینه زنان می خواندند:
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد و ملت ... همیشه در صحنه هم
با فریاد یا عباس آنان را همراهی می کردند.
امام نقی که ازشنیدن صدای دافهای لبنانی در یک حالت نعوظ معنوی شدید فرو رفته بود
در دل رشک عمیقی به جدش عباس علمدار می ورزید و دوست داشت که همه بجای
یا عباس یا نقی بگویند و چاره ای بجز ظایع کردن عباس ندید٬ بنابراین ذلنعوظش را بیرون کشید و
به میدان رفت و رو به دافهای لبنانی کرد و گفت: حالا این علمه یا چوب سیگار عباس؟
رشک النعوظ / باب الحبیبی ص
Agnostic
05-13-2015, 07:02 PM
امام رضا (ع) در فیسبوك خود نوشت :
دارم غرق میشم كمك !!!!
كامنت های ائمه اطهار :
خانم فاطمه زهرا (س) :
هی بمیری تو رو مهریه منو اینجور ول نكن
حسین (ع) : ك** كش تو اینهمه آب داشتی و ندادی نوره خایه هامو ته دیگ كرد ؟!!
عباس خوشگله : كصافد عبضی فقط میخواستی دستای منو ناقص كنی ! ایشش
سجاد : بیام یه دست سر قبرت همه آبها زرد بشن ؟ خخخخ
نقی : سوسن جون لایشه و سبزه مزبله رو تگ كن من بلاكم بریم استخر مجانی .. بوس بوس
Agnostic
05-13-2015, 07:06 PM
کلیپ سیل و طوفان در مشهد و آب گرفتگی حرم امام رضا! (دانلود) تاپک (http://topak.ir/news/186571/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE-%D8%B3%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%B7%D9%88%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7---%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-)
Agnostic
05-13-2015, 07:08 PM
بعد از اینکه خلیفه و همتایان غربی اش علم لدانی امام را به ویروس استاکس نت آلوده کردند تمامی معجزات آن معصوم قاطی پاتی شده و باعث حوادسی وحشتناک شدند بعضی از آنها اعبارتند :
1- دو نیم کردن سوسن بانو به جای قمر
2- کندن شوشول عسگری به جای در خیبر
3- مرده کردن زندگان
4- آتش کردن باغها و گلستان ها
امام و حملات سایبری
kourosh_iran
05-14-2015, 06:53 AM
این سیل که رفته بود توی حرم امام رضا تلویزیون داشت شعر (کس شعر!) پخش میکرد میگفت آب هم اومده به زیارت امام رضا و این چرت و پرت ها 4704
:e412:منم از محبان اهل بیت و ائمه اطهار هستم
اگزکتلی نقی جون:e11b:
Agnostic
05-18-2015, 08:36 PM
کافری بادمجان خوار نزد امام آمد و سوالی پرسید. امام که متاسفانه لدن-نتشان نویز پیدا کرده بود نتوانستند جواب آن کافر را بدهند و با کمک ابولاشی شروع کردند به فحاشی.
کافر گفت : «مثل شما مثل کودکی است که بادکنکی دارد بسیار بزرگ. فکر میکند تمام داراییش همین یک بادکنک است. وقتی این بادکنک را با عقل میترکانی شروع میکند به گریه کردن و فحش دادن اما باز هم پیامبری پیدا میشود و همانند مادری مهربان به طفل اسباب بازی دیگری میدهد.»
و راهش را کشید و رفت.
-----------------------------------
حلیة النقویون - روزی که نقی نفهمید - ج 0 ص 0 احادیث درج نشده
Agnostic
05-18-2015, 08:38 PM
قال النقی (مکاشف الیه)
اگر شب ها خوابتون نمی بره اصلا نگران نباشید ، ﺍﺯ ﻓﻘﺮ ﻭ ﺑﯿﮑﺎﺭﯼ ﻭ ﮔﺮﺍﻧﯽ ﻭ ﻗﺴﻂ ﻭ ﻗﺮﺽ ﻭ ﻭﺍﻡ ﻭ ﺗﻮﺭﻡ نیست.
شما دچار بیداری اسلامی شده اید.
از رساله دکترای علوم سیاسی عبادی جنایی فکاهی سکس آن حضرت
Agnostic
05-18-2015, 08:47 PM
روزی بنت تفخیذ از امام نقی پرسید : اماما وقتی میگویید حقوق زن و مرد مساوی است ولی مشابه نیست یعنی چه؟
امام نقی پاسخ داد : یعنی زن حق دارد کشتزار مرد باشد، ظرف بشورد، بچه بیاورد، کتک بخورد، غذا بپزد و البته سهم ارث و دیه او نیز نصف باشد، از طرفی مرد هم حق دارد چند زن بگیرد، زنش را کتک بزند، غذا بخورد، صاحب همه چیز باشد و اگر توانست به بقیه حکومت کند
سپس اجزاء مساوی و نه مشابه خود را تا محل تساوی به حلق بنت تفخیذ فرو کرد
حلیة النقویون - فرق تشابه و تساوی توی چشم مسلمین - ص 69
Agnostic
05-18-2015, 08:49 PM
امام نقی از مرد ایرانی پرسید : شما ایرانی ها چرا امام علی و امام حسین را بیشتر از من دوست دارید؟
مرد ایرانی گفت : از نظر ما امام ها مساوی هستند ولی مشابه نیستند.
امام از پررویی مرد به قدری عصبانی شد که وی را به قطعات مساوی ولی نه مشابه تقسیم کرد.
Equality and similarity between emams
smile emoticon
Agnostic
05-18-2015, 08:59 PM
روزی ابولاشی صدیق با سرعت و شتاب هر چه تمام تر خدمت امام نقی دخول نمود و با ناراحتی و بغرنجی تمام فرمود: ای امام ذوالنعوذت تو حلقم ، چرا در اسلام بیشتر از 4 تا زن نمیشه گرفت؟
امام نقی فرمود:ای لاشی ذوالنعوذم تو ماتحتت به این خاطر که اگر 5 تا باشه بهش خمس تعلق می گیره و باید یکیش رو بدی سهم امام یا سید...
Agnostic
05-19-2015, 07:20 PM
قال النقی: خدا معجزه اولین معجزه پیامبر بود.
Agnostic
05-19-2015, 07:24 PM
« من با این ذوالنعوظ بزرگم کلا 3 نفر هم بهم ایمون نیاوردن، اونوقت میتی با اون فرج چرکو و 1200 ساله ش، چند میلیون طرفدار داره! ریدم تو این بی عدالتیها. »
مصائب النقی - تألیف ابو مبل راحتی
Agnostic
05-19-2015, 07:28 PM
ای امام نظرشما در مورد افزایش روسپی گری و صیغه در مشهد چیست؟
امام نقی: این پدیده دو اشکال دارد: اولآ این حوریان بر خلاف حوریان بهشتی دستمزد طلب میکنند و دومأ ازاین دست مزد چیزی بعنوان سهم امام نسیب مانمیشود.
Agnostic
05-24-2015, 06:51 PM
حضرت امام نقی (قارت) دوفرشته بر روی شانه های خود داشتند که مسئول ثبت کارهای ثواب و گناه حضرت بودند. ولی از آنجا که ایشان معصوم بود فقط فرشته سمت راستی گزارش ثبت میکرد و کلا تعادل بدن امام به هم خورده بود و دچار درد و سنگینی شدیدی در شانه راست خود شده بودند.حضرت برای حل این مشکل تیریپ خلاف ورداشت و از اختلاس بیت المال گرفته تا جماع با گربه حامله را امتحان کرد. ولی وضع بدتر شد و ستون فقرات امام کلا کج شد. حضرت در سالهای پایانی عمرشان در سامرا به نقی یه وری معروف بودند.
مصائب نقی - عوارض معصومیت - ص 69
Agnostic
قال النقی (ذوالنعوذ الاعظم)
روسری اذیتت میکنه؟!
شال هم همینطور؟!
دلت می خواد وقتی قدم می زنی باد تو موهات بپیچه!؟
باشه خیالی نیست... به ذوالنعوذم.
ولی وقتی کفتر رو سرت رید میفهمی حجاب مصونیت است نه محدودیت !
امام نقی و امر به نریدن کفتر روی سر و نهی از ریدن کفتر روی سر
Agnostic
امام نقی به مسئله کودک آزاری بسیار اهمیت میدادند.
.ابولاشی نقل میکند که امام نقی (رتت) از صبح علی الطلوع در بازار سامرا کمین میکردند و اگر می دیدند مادری کودکش را می آزارد سریعا با وی وطی دبر وحشتناکی کرده تا عبرت سایر مادران کودک آزار شود .
.
امام و مبارزه با کودک آزاری
Agnostic
روزی شخصی بر امام وارد شد ،امام تا او را دید شمشیر بر کشید واو را به دو نیم کرد ،
یاران پرسیدند این کار از چه جهت بود.؟
امام فرمود ؛احساس کردم شاید بخواهد سوالی بپرسد که من نتوانم پاسخ دهم.
اصحاب بر تیز هوشی امام تعجب کرده جامه بدریدند وعورت بر همگان نمایان کردند.
Agnostic
05-24-2015, 06:52 PM
امام نقی (گچپژ) :خرمشهر را خدا آزاد کرد اما نمایندگان خدا دوباره اشغالش کردند ( اصول ناکافی- صفحه وسط)
Agnostic
امام همواره در دکترین نظامی خود، نزدیکی کردن با دشمنان را بر جنگیدن ترجیح میداد.
Agnostic
امام نقی همواره خواستار برقراری رابطه دوستانه با امریکا بود و انرا به پشت کردن به امریکا ترجیح میداد،ومیفرمود انقدر ما به آمریکا پشت کردیم وانها هر چه میخواستند در پشت ما کردند که دیگر تحمل این دشمنی برایمان سخت است
Agnostic
05-24-2015, 06:53 PM
«ای مالک!
به کودکان در مدارس دین و امور دینی نیاموز و آنها را مجبور به شعار دادن علیه این و آن مکن که این آغار پرورش نسلی است که کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان راه میاندازد.
همانا این پدیده با دین و بساط کاسبی ما همان کاری را میکند که موریانه با قرارداد شعب ابی طالب کرد»
---------------------
حلیة النقویون - علم لدنّیای که برای اولین بار کار کرد - ص 404 نات فاوند
Agnostic
روزی امام نقی مشغول بازی و یه قل دو قل با بیضتین مبارک بود که ابولاشی مثل الاغ سرش رو انداخت پایین و به محضر مبارک و شریف امام نقی به شدت دخول کرد و پرسید:
ای امام تو روح پر فتوحت چرا مردان از لای پای زنان به دنیا می آیند
ولی تمام تلاششان در طول زندگی رسیدن به لای پای زنان است !
امام نقی لختی اندیشید و فرمود چون هیچ جا خونه خود آدم نمیشه...
Agnostic
"به به چه حرف خوبی
آن شب امام ما گفت"
حرفی که ابولاشی
از آن سخن برآشفت
حرف امام این بود
ابولاشی بیمار
سوسن رو می فرستم
تا با تو باشه غمخوار
به به چه حرف خوبی !!!!!!
به به چه حرف خوبی !!!!!!
تهیه شده در موسسه فرهنگی هنری جماع اکبر وابسته به دفتر حضرت امام نقی
Agnostic
05-24-2015, 06:54 PM
نقیر المومنین عفیر نقل میکنند که نقول اکرم ( امام نقی خودمون ) آنقدر خدا تر س بودند که از ترس خداوند هر شب شلوار مبارک را خیس فرموده و فردای آن کتکی مفصل از سوسن بانو (ص ) نوشه جان میکردند .
.
امام و نبود بیضه - نقیر مومنان عفیر
Agnostic
05-24-2015, 07:02 PM
درود
آیا امکانش هست عنوان این تاپیک به:
طنز و جوک امام نقی
تعییر بدید؟
مرسی
Agnostic
05-30-2015, 01:56 PM
تشکر بابت تغییر نام تاپیک
Agnostic
05-30-2015, 01:56 PM
سوره شتر
ای آنانی که ایمان آوردید* هیچکسی نادان خلق نشد مگر اینکه ما او را نادان کردیم* آیا به خلقت شتر دقیق شده اید؟ * آنها را به صورت نر و ماده خلق کردیم* به برخی از شترها موتور نصب کردیم و از آنها موتور خلق نمودیم* الف لام یاماها * بیست شتر بخار بلکه بیشتر * اما آنهایی را که بخارشان کمتر از دیگران بود وعده دادیم پول مردم را بالا بکشند* بعد آنها را مجازات کردیم * پول، سکس، گنده گوزی و بعد نماز و روزه و عاروق و عشوه شتری در مراسم حج* همه چیز اسلام احمقانه است*
Agnostic
05-30-2015, 01:57 PM
روزی ابولاشی با سرعت در امام وارد شد . اما متاسفانه به دلیل سرعت زیاد و نقص در سیستم ترمز از امام تقی پدر بزرگوار حضرت رد شده و از امام رضا به بیرون پرتاب شد .
اتوبان ائمه - صفحه قبل از آخر
Agnostic
05-30-2015, 01:58 PM
قال نقی (ق)
آنچنان جماع کنید که گویا روز آخر عمرتان است.
Agnostic
05-30-2015, 01:59 PM
حضرت آنقدر محبوبیت داشت که هرگاه صحابه ای را در فیسبوک پوک مینمود، آن صحابه از شدت شور و شعف درجا میپکید.
کاریزمای نقوی/پشت جلد
Agnostic
05-30-2015, 02:01 PM
همه چیز از آب و برق مجانى شروع شد
آب مفت ، برق مفت ، گاز مفت، درد مفت، کوفت مفت، مرض مفت، ...
ملتى كه براى مفت خورى انقلاب کنند ، به گوه خورى خواهند افتاد !
امام نقی و عصبانیت از تک نرخی شدن بنزین، در حال زدن بنزین آزاد به عفیر و شمقدر در پمپ بنزین سامرا.
Agnostic
05-30-2015, 02:02 PM
امام کودکان یتیم را دور خود جمع می کرد و برای آنها خاطره تعریف میکرد. بعد ها مجموعه این خاطره ها به انگلیسی ترجمه شد و کتاب "How I met your mothers" نام گرفت.
Agnostic
05-30-2015, 02:03 PM
امام نقی(بربر) خطاب به جامعه مسلمانان فرمودند:
شما که در جهل و خرافات به دنیا آمده اید، در جهل و خرافات زندگی کنید و در همان حال بمیرید تا دینتان تکمیل شود.
Agnostic
05-30-2015, 02:04 PM
گزارش شده امام نقی از آنجا که به عدد ده بدلیل رتبه اش در امامت علاقه بسیار داشته از شهرداری تقاضای افزایش طبقاتی اسمان از هفت به ده رانموده است
Agnostic
05-30-2015, 02:06 PM
قال النقی (ع):
الجماع سنتی ومن رغبت سنتی الیس منی؛
جماع سنت من است و هر کس رغبتی به جماع نداشته باشد از من نیست.
Agnostic
05-30-2015, 02:07 PM
متواتر محدث ناشناس
داروین: غلط کردم شما ائمه حسابتون از بقیه آدما جداست شما فرشته هستین!
امام نقى: پدر سگه گور به گور شده خودت و اون خانوادت از نسل بوزینهاید! بگیر كه اومد!
شپرررققق!
«امام نقى در مناظره داروین با یک ضربت شمشیر وى را از وسط به دو نیم کردند؛ امام نقى و رد نظریه تکامل!»
Agnostic
06-03-2015, 07:36 AM
امام نقی ارادت خاصی به کلمه هوالشافی داشت و از این رو کنیزان و اصحاب را در هر جا به طریقت الشافی تبرک می نمود.
زجرالملاقه/ باب اول/
Agnostic
06-03-2015, 07:37 AM
غربی ها اسم امام را به علت علم لدنی در لیست دانشمندانی که باید مورد مصاحبه قرار بگیرند, قرار دادند.
امام ضمن استقبال فرمود : باید مصاحبه کننده بانویی جوان باشد و مصاحبه در اتاق بسته و بدون دوربین برگزار شود.
امام و تبدیل تهدید به فرصت
Agnostic
روایت است سوسن بانو شیرزن دنیای اسلام هر شب چنان رسی از امام مظلوم میکشید که حضرت را یارای رسیدگی به سایر کنیزان و همسران نبود. چه برسه به رتق و فتق امور مسلمین. یک شب امام که خیس عرق شده بود بعد از اینکه 40 تا خرما خورد که از شدت ضعف بیهوش نشه رو به سوسن بانو گفت: عزیزم... نه اینکه فکر کنی من خسته شدم ها... واسه خودت میگم.. مگه شما خانوما یه هفته در ماهو نباید عذر شرعی داشته باشید و استراحت کنید؟ الان سه چهار ماهه ماشالا هرشب هرشب داستان داریم تا صبح! یه وقت واسه تجهیزاتت مشکلی پیش نیاد؟ یه سرویس نگهداری نمیخوای ببریش؟ سوسن بانو در حالی که برای مرحله بعد لباس خواب توری خود را با لباس چرمی و چکمه بلند عوض میکرد گفت: عزیزم من یه پیروی از جدت امام کاظم همیشه کظم حیض میکنم که در خدمت شما باشم!! تا امام اومد فرق کظم غیظ و کظم حیض رو توضیح بده سوسن بانو با شلاق به جان حضرت افتاد و جگر ملائکه را از مظلومیت امام سوزاند!
فتیشه الاشیعه – اثر جنا جیمسون با مقدمه ای از آیت الله بهجت
Agnostic
شخصی از امام در مورد احكام تجاوز سوال پرسید، امام گفت: اگر یك نفر به یك نفر تجاوز كند، حكم این است كه
شخص تجاوزشونده به فرد تجاوزكننده تجاوز كند تا عدالت برقرار شود. - امام نقی و اجرای عدالت، بند اول
در ادامه امام فرمود، اگر دو نفر به دو نفر تجاوز كنند، حكم این است كه شخص تجاوزشوندهی اول به فرد تجاوزكنندهی
دوم و شخص تجاوزشوندهی دوم به فرد تجاوزكنندهی اول تجاوز كند. برندهی این تجاوز به برندهی آن تجاوز، و بازندهی
این تجاوز در ردهبندی به بازندهی آن تجاوز، تجاوز كند. - امام نقی اندر باب تجاوز، بند دوم
Agnostic
متواتر از از کارآگاه شمقدر
یکی از فانتزیهای امام آن بود که بعضی از شبها پس از تناول آب انگور فراوان بهمراه تنی چند از اصحاب لاشی خود برای خنده به طرف تنها کلیسای سامرا میرفتند ؛ امام نقی زنگ کلیسا را میزد و در جواب پدر تاک که میپرسید : چه کسی این وقت شب به خدا پناه آورده جواب میداد : بابای عیسی خانه هست ، و بعد پا به فرار میگذاشت.
Agnostic
06-03-2015, 07:38 AM
هر گاه کفار از امام نقی تقاضای معجزه میکردند آن بزرگوار به درون گهواره رفته و با مردم سخن میگفت .
(نقی و کودک درون)
متواتر
Agnostic
الله حتما واحد است وگرنه این جهان تخمی نمیتواند حاصل عقل جمعی باشد.
(امام نقی در باب اثبات توحید)
Agnostic
روزی ابولاشی سراسیمه و شتابان با سرعت و شتاب هرچه تمام تر نرسیده به محضر امام نقی معکوس کشیده و پرسید یا امام تو روح پر فتوحت تفسیر سوره توحید چیست؟
امام نقی پس از جریمه کردن ابولاشی فرمود یعنی: قفل رو دادن به احد(1)،احد داده به صمد(2)،صمدبرده نیاورده(3)،کفر احد رو در آورده (4)
پ.ن :سوره توحید:قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿۳﴾وَلَمْ یَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾
Agnostic
06-05-2015, 12:29 PM
پس از زلزله بسیار سنگین (هشت و نیم درجه در مقیاس ریشتر) ولی بدون تلفات در ژاپن امام نقی این اتفاق را کار بارک اﷲ خواند و در پیامی به مسلمانان جهان وللخصوص به مسلمانان در مناطق زلزله خیز اظهار امیدواری کرد که شاید یک روزی هم این عنایات نسیب آنان بشود.
Agnostic
06-05-2015, 12:31 PM
http://www.daftarche.com/images/imported/2015/06/1.jpg
Agnostic
06-05-2015, 12:32 PM
&روزی امام و شمقدر در اتوبوس نشسته بودند از شیشه پنجره دختری زیبا را دیدند امام گفت ؛لاالله الا الله؛
شمقدر رو به امام کرد و گفت ابن رسول الله اینا رو بیخیال دوتا ایه الکرسی اون پشت نشستن اونا رو بچسب.
Agnostic
06-05-2015, 12:32 PM
روزی شیخ پشم الدین کشکولی نزد امام رفت وپرسید؛
ابن تقی پشم شیشه دقیقا در کجا شیشه در میاد ؟!
امام با سرعت گفت لای درز شیشه؛
سپس شیخ پشم الدین سوال کرد وقتی میگویند به افتخار کسی دست بزنید باید به کجاش دست زد؛
امام فی الفورافتخارشان را درآورند و فرمود به اینجا
Agnostic
06-05-2015, 12:33 PM
پیرزنی یهودی در کوچه امام زندگی میکرد وهرگاه امام از انجا رد میشد خک بر سرش میریخت ،پس از چندی از خاک خبری نشد امام از ابن فلاحیان مخبرچی اوضاع را پرسید،وچون متوجه مریضی او گشت به دیدارش رفت ،وآن پیرزن مسلمان شد
یاران از امام پرسیدند ؛
از عمل او ناراحت نشدی .؟
امام فرمود او چند بار بر سر من خاک ریخت اما من با مسلمان کردنش در هر دو عالم او را خاک بر سر کردم
Agnostic
06-05-2015, 12:34 PM
از زیباترین ایات نزد امام الم تر کیف از سوره فیل بود که همیشه یاران را به انجام این دستورات توصیه میکرد ومیفرمود؛
علم کنید(الم ) تر کنید و کیف کنید
Agnostic
06-05-2015, 12:35 PM
از امام نقی پرسیدند بهترین کار در ایام هالیدی ارتحال چیست؟!
فرمود؛ رفتن به دریاکنار.
Agnostic
06-05-2015, 12:35 PM
روزی ابولاشی از امام نقی پرسید باریك الله یعنی چی؟
امام نقی فرمود یعنی خدا لاغر است.
Agnostic
06-05-2015, 12:38 PM
اینکه اکثر ولادتها در ماه شعبان است، خود دلیل محکمی بر این است که امامها در ماه خاصی جفت گیری میکرده اند.
راز بقای امامت در اسلام- دکتر نقی نقیعتی
Agnostic
06-08-2015, 05:14 PM
روزی امام نقی (ع) با یک میله داغ در دست به منزل ابولاشی رجعت نمودند.
ابولاشی که از ترس به عقب خیز برداشته بود پرسید:
- اه امام! این میله داغ چیه گرفتی دستت؟
+ از صداش خوشم میاد!
- میله داغ که صدا نداره؟؟؟؟؟
در همان لحضه امام پس یقه ابولاشی رو محکم چسبیدند که فرار نکنه, سپس میله داغ را آنچنان کف دست آن ملعون کشیدند که مثل اسفند روی آتیش بالا و پایین می جقید و فریاد می زد: شنیدم شنیدم!!!
یک همچین امام کرمکی داشتیم ما!
Agnostic
06-08-2015, 05:15 PM
قال النقی؛
گرفتن روزه مثل گرفتن ممه میمونه
میگیری ،طاقت نمیاری ،میخوریش،
Agnostic
06-08-2015, 05:15 PM
قال النقی ؛
ساپورت پوشان را دوست بدارید تا خداوند در قیامت شما را ساپورت نماید.
Agnostic
06-08-2015, 05:16 PM
سوره شفای باد روده
ای آنکسانیکه [آنانی که ] ایمان آوردید (1) هیچ هندوانه ایی شیرین نشد مگر اینکه ما با فشار زیاد داخل آن شکر و قند و فروکتوز فروکردیم (2) پس براستی الله صاحب همه قندان هاست و از همه شما پرزورتر است و پیش از اختراع آمپول به همه چیز سرنگ تزریق نمود (3) ولیکن اگر کمی عقل در [آن ] کله شما بعد از نماز و روزه موجود باشد، متوجه میشوید که چرا اکثر امامان را در خارج از ملک عجم دفن کردیم ولی فرزندان آنها را برای ادامه تحصیل روانه ملک عجم نمودیم(4) پس بی دلیل نیست که تعداد امامزاده ها از امامان بیشتر شده است (5) در آنجا به همه شفا دادیم و بیماریهای شما را رایگان بهبود بخشیدیم (6) اما درمان بواسیر شما را باید شخصاً برعهده بگیریم (7) مگر نشنیده اید جریان آن مردی که به عمد در امامزاده بیژن گوزید و مومنان ترسناک و خشمگین بر او شوریدند (8) اما او بر مومنان وحشی و خشمگین، آن راز بزرگ خود را فاش ساخت که بر اثر زیارت امامزاده بود که بیماری نگوزیدن چند ساله او ناگهان شفا یافت (9) مومنان نیز گله گله همچون گراز وحشی بر ماتحت خوشبوی او بشوریدند و از برای تبرک ؛ حباب حباب گاز مدفوع او را در بادکنکها و کاندومها، ذخیره کردند (10) پس الله بر همه چیز واقف و آگاه و مسلط است (11) او از همه شما خوشبوتر است (12)
رمز عبور ما در این آیه
12134245634987878675432
Agnostic
06-08-2015, 05:17 PM
سوسن (س): لیبرال معرفی کردن نقی، تحریف نقی است.
ابولاشی (ره): آزادیخواه معرفی کردن نقی، تحریف نقی است.
عفیر (ع): آدم معرفی کردن نقی، تحریف نقی است.
علمالهدی: اسطوره آزادیخواهی معرفی کردن خمینی، تحریف است
(http://www.radiofarda.com/content/o2-khomeini-image-iran/27055733.html)
Agnostic
06-08-2015, 05:18 PM
روزی ابو جعفر غلمان خدمت امام نقی (جوجو) رسیده و عرض کرد:
یا امام, این ممالک کفار یک "اول آوریل" دارند, این عجمیان هم "١٣ نوروز" که در این روز دروغ می گویند و جشن می گیرند. شما برای "ایها المومنون" چه دارید؟
امام نقی دستی معنی دار بر باسن ابو جعفر کشیده فرمودند: "نیمه شعبان"!
-- دلایل علمی بر وجود امام زنان (عج)
Agnostic
06-08-2015, 05:18 PM
هرگاه دست یکی از یاران امام به جرم اختلاس رو میشد ،امام او را از ارادتمندان خالص جدش رسول دولا به معرفی میکرد ؛میفرمود؛
از صفات بارز جدم ،راهزنی ،دزدی از بیت المال وخوردن مال وناموس مردم بود.
Agnostic
06-08-2015, 05:21 PM
منقول است روزی مردی در حالی که جنازه همسر خود را در آغوش داشت بر امام نقی وارد شد و گفت:یا نقی! معجزه ای به من نشان بده و همسرم را زنده کن تا به تو ایمان بیاورم!
حضرت دستی بر محاسن پایین تنه خود کشید و فرمود: زنده کردن مردگان که در تخصص من نیست اما می توانم به زبان حیوانات صحبت کنم سپس به سراغ چارپای آن مرد رفت و عر عر کنان خوش و بش گرمی با وی نمود!
Agnostic
06-08-2015, 05:22 PM
یکی از شگردهای انتخاباتی امام نقی این بود که با برنامه های تلویزیونی و کمپانی های مختلف از قبیل پلی بوی،زلال احکام،شرکت تفخیذ گستر غرب،بنگ بروس و...و پیج های آموزه های عرفانی سرخپوستی،گاو پرست های مقیم بیت رهبری، من بی دینم، دافی و پافی، منتظران ظهور، حسنی وسبزه های مزبله،پاسخ به سوال های شرعی از دیدگاه هگل و خلاصه هر چیز مانعت الجمعی قرارداد امضاء می کردند تا برای حضرت تبلیغ کنند اما پس از رای آوردن،بیلاخی حواله ملت همیشه در صحنه کرده و دوباره اسلام رحمانی را به روی ملت اجرا می کردند!
(امام نقی و حافظه تاریخی بیضوی مردم سامرا)
Agnostic
06-08-2015, 05:23 PM
امام نقی در تازه ترین بیانات خود پس از مشاهده واقعه ی خیبر و کندن در از سوی گراز الائمه و همچنین جفتک پرانی ابولاشی به در برای ورود به منزل دیگری،فرمود: "جفتک پرانی و کندن در تفریح سفیهان و کار جاهلان است!" و سپس روی در منزل خود نصب کرد:"حداقل اگر کار مهمی ندارید،برای ورود از جفتک پرانی و کندن در خودداری کنید! "
Agnostic
06-08-2015, 05:24 PM
روزی ابوچاچولِ روشنفکر نزد امام آمد و گفت: یا نقی! به نظر من دین افراد مهم نیست و تنها چیز مهم انسانیت است!
حضرت نگاهی فاعل اندر مفعول به وی انداخت و فرمود: گاهی اوقات پذیرش یک دین باعث می شود تا انسانیت درون فرد کشته شود. مثلا وقتی دینت دستور کشتن کسانی که با تو هم عقیده نیستند را می دهد!
روشنفکر به فکر فرو رفت و در حال آنالیز صحبت امام بود که ناگهان حضرت او را به دو نیم تقسیم کرد تا میان وی و باقی اصحاب عدم تقارن اطلاعاتی به وجود نیاید!
Agnostic
06-08-2015, 05:25 PM
برای پسواز نیمه شعبان و پیشواز ماه مبارک رمضان صیافت الله:
به خدا قسم که در ماه رمضان، نوه ام مهدی در دهان روزه داران سکنی میگزیند!
(تشابهات چاه جمکران با دهان روزه داران از دیدگاه امام نقی)
Agnostic
06-14-2015, 06:26 PM
امام نقی همواره با تجملات مخالف بود واجازه نمیداد گنبد جدش را بغیر از فلز بی ارزش طلا با چیزه دیگری بسازند
Agnostic
از بارزترین صفات امام نقی ( ژ ) این بود که ایشان نه تنها اراده ای فولادین داشتند بلکه کله مبارک ایشان هم کاملا چُدنی بود .
.
امام و فلزات
Agnostic
روزی امام شنگول و مست درراه منزل از جلوی مسجدی در حال گذر بود که عده ای از مسلمانان با دیدن او سراسیمه سوی او شتافتند و پس از خوشامد گوئی و تعریف و تمجید از ایشان در باره بهشت، حوریان والئه از او پرسیدند. امام در عالم مستی و بی توجه به عواقب صحبتهای خود، گفت که بهشت همان فاحشه خانه ، حوریان همان فاحشه ها و الئه نیزهمان جاکش است. در تبلیغات همه چیز مجانیست، تا ببینیم حروف کوچک قرارداد چی میگند.
از آن ببعد کسی دیگر نشانی از امام ندید.
Agnostic
اینکه الله در سوره بقره آیه ۱۸ فرموده: " ... ما به آنها گفتیم: به صورت بوزینه هایی طرد شده درآیید." خود دلیل بارزی بر قبول فرضیه فرگشت داروین توسط اسلام و تکامل انسان از نسل میمون است.
امام نقی و افه های مدرنیسم
Agnostic
06-14-2015, 06:27 PM
شباهت با ظهور آقا امام زمان
در دیدار پرشور جمعی از کنیزان با امام نقی ، برخی از ایشان خواستار ظهور و رویت آلت مکرم ایشان بودند.امام نقی در پاسخ به آنهافرمودند : شرط ظهور خواستن نیست بلکه برخاستن است . بعد از لحظاتی آلت مبارکشان برخاست لذا ظهور آنرا به رویت جمع ایشان رساندند و با تمامی آنها جماع نمودند .
امام نقی و شاید این جمعه بیاید آبم
Agnostic
06-14-2015, 06:27 PM
از ابولاشی نقل بود و هست و خواهد بود امام نقی در ماه مبارک و میمون و بوزینه و شامپانزه و اورانگوتان و گوریل رمضان به عمد روزه نمی گرفتند تا بعد از از اتمام ماه کفاره آن را به صورت عملی بدهند و 60 نفر را 1 بارسیر، بکنند یا 1 نفر را 60 بار سیر ، بکند یا 60 نفر را 60 بار سیر ، بکند یا ...
امام نقی و سیر ، کردن مردم.
Agnostic
06-14-2015, 06:28 PM
من برزیلی نیستم، ولی برزیلی هارا دوست دارم.
ازكتاب خاطرات منتشرنشده امام نقی از استخرهای ریودوژانیرو
Agnostic
ال النقی در جمع اصحاب:
من به 2 دلیل منطقی نمیتونم روزه بگیرم
1.گشنم میشه
2.تشنم میشه
3.نمیتونم جماع کنم
امام نقی و منطق النق
Agnostic
امام نقی میفرمود؛
میزان رای ملت است لاکن ما فقط آنرا میزان میکنیم.
نقی وانتخابات
Agnostic
و خداوند برای زنان ،نزد هر مردی ،دوتوپ به ودیعه گذاشت تا جهت دیدن توپ بازی مردان دیگر ،به استادیوم نروند
Agnostic
روزی امام نقی در حیاط مسجد بیت العباس در حال وضوگرفتن بود كه دو كودك بر امام وارد شدند و گفتند:
یا اماما! ما تابحال كسی را ندیدیم كه چنین وضو...
تا كلمه ی وضو بر گوش امام وارد شد، ایشان با حالتی برافروخته فرمودند: تا اون روی سگم بالا نیامده بروید گم شوید
كودكان پس از شنیدن فرمایشات امام رفتند گم شدند و تاكنون اثری از انان یافت نشد.
امام و ان روی سگ
Agnostic
06-25-2015, 03:23 PM
«ابونخود بن هر آش» به نمایندگی از دیار پارس بر امام وارد شد و
عرض کرد: یا نقی! در بلادمان باران نمیبارد.
امام که حوصله نداشت فرمود: میگویی چه کنم؟
ملتمسانه گفت: سفارش ما را پیش خدا بکنید.
فرمود: چرا خودتان بهش نمیگویید؟
گفت: به هر حال حرف شما تو گوش خدا یه جور دیگه میچرخه.
فرمود: من حال ندارم، خودتان بگویید.
با شگفتی پرسید: آخر چگونه؟
فرمود: مگر خدا نگفته برای صحبت کردن با من نماز بخوانید؟
با سردرگمی گفت: خب؟
چون صحبت بدینجا رسید، کاسهی صبر حضرتش لبریز گشت و
وی را به ضربتی به دیار باقی رهنمون ساخت.
Agnostic
06-25-2015, 03:23 PM
قال النقی (مکاشف علیه)
از سری نصایح بنیادین امام نقی
زندگی كوتاه است از آلت خود بیشتر از دندانتان بهره ببرید زیرا در پیری دندان مصنوعی خواهید داشت اما آلت مصنوعی نه!
پس تا می توانید جماع کنید.
از رساله دکترای عبادی و سیاسی و جنایی فکاهی سکسی گوگولی و مگولی آب انگوری آن حضرت.
Agnostic
06-25-2015, 03:24 PM
امام نقی را گفتند مملکتت را چگونه میبینی؟
گفت : لجن زاری بود که یک متر آب بر خود داشت و روی آب پر از نیلوفر بود. چون آخوندی آمد نیلوفرها را کُشت و کَند و نابود کرد. آفتاب هم آب را بخار کرد و تمام. الان فقط لجن و کثافت باقی مانده که بحمدالله دارد به بیابان تبدیل می شود.
-------------------------
حلیة النقویون - نادق امامت (صادق هدایت) - ص 88
Agnostic
06-25-2015, 03:25 PM
لحظات آخر زندگی امام بود. اهل بیت ایشان اشک ریزان دور بستر ایشان جمع شده و زنجموره میکردند که یکی از دانشمندان سامرا برای عیادت وارد شد. امام حضور ایشان را غنیمت شمرد و به سختی سوالی علمی از وی نمود. دانشمند با تعجب گفت: یبن رسولولا الان چه جای این سوال است؟ امام فرمود: آیا جواب این سوال را بدانم بهتر است یا نادانسته بمیرم؟ دانشمند با مهربانی جواب سوال را داد ولی از زاویه چشمان امام و دهان کج مانده ایشان دریافت که ایشان اصلا جواب را نفهمیده. دوباره با آرامش توضیح داد و امام تنها فرمود: ها...؟؟
در روایت است دانشمند نگونبخت 70 بار این موضوع را برای امام توضیح داد و زمانی که صدای شیون و جیغ از منزل امام برخاست همه دانستند که وی در راه آموزش به امام دقمرگ شده است. امام زحمات وی را بسیار ارج نهاده و شخصا برایش نماز میت خواندند.
تاریخ حشری - باب علم لدنی ائمه - ص 69
Agnostic
06-25-2015, 03:25 PM
از ابن شومبول طلا روایت هست امام نقی بر اثر شدت گرسنگی و تشنگی دچار توهم میشد و فکر میکرد ممکنه تا 21 ماه رمضان بیشتر زنده نباشه و همانند جدش علی آب طالبی از وسط دو قاچ میشود.
تصمیم گرفت هر روز بعد از افطار سنت جدش علی آب طالبی رو پیاده سازی کند و تا سحر میرفت با فقرا جماع می کرد. و از سحر تا افطار فحش خار و خاشاک رو به بارگاه ملقوتی میکشید
امام نقی و این دمه آخری بزار حالش رو ببرم.
Agnostic
06-25-2015, 03:26 PM
روزی ابولاشی خدمت امام نقی رسید و گفت یا امام چند وقتی هست یه سوال عبادی سیاسی فکاهی جنایی سکسی ذهن من رو مشغول ساخته؟
ایسلند, شمالی ترین نقطه ی جهانه
اذان مغرب00:53
اذان صبح01:32
یعنی کسانی که روزه میگیرن فقط ٣٩دقیقه از ٢۴ساعتو میتونن بخورن.
و١۵٠٠نفر هم مسلمون داره.
حکم روزه گرفتن در اینجا چیست؟
امام نقی کمافی السابق لختی اندیشید و باز هم اندیشید و هی اندیشید ولی مغزش پوکید. بادی ول داد تا شاید جوابی بیابد از علم لدنی خود کمک خواست ولی علم لدنیش هم رید.
نقل هست از شدت فشار روزه داری و سختی سوال وارده بر امام هاله نور امام چند بار قطع وصل شده و جرقه زده و اتصالی کرده و سوخت و امام همچنان جوابی برای سوال پیدا نکرد و برای اینکه ضایع نشود دست به ذوالنقار برد و ابولاشیه لاشی رو به 2 نیمه مساوی تقسیم کرد. تا درس عبرتی شود برای ایسلند شمالی.
امام نقی و رد اصل عدم قطعیت روزه داری در ایسلند شمالی
Agnostic
06-25-2015, 03:27 PM
ابولاشی در خلوت از امام پرسید : چه روزگاری شما ائمه را خواهد ترساند ؟
امام با لحنی لرزان فرمودند : از روزگاری میترسیم که دیگر مردم از خدایی که ما برایشان ساختیم نترسند .
.
امام و آینده نگری - استاد مرتضی مرتجع ای
Agnostic
06-25-2015, 03:27 PM
امام در ماه رمضان صبح ها دیرتر از خواب بلند میشد تا نمازش غذا (قضا) شود وآنرا به جای ناهار میل مینمود.
Agnostic
06-25-2015, 03:28 PM
ابن شاکی نزد امام نقی ابن تق تقی شکایت همی برد که ابن رسول اخه این چه وضعیه می خوای بری خانه خدا کلی باید خرج کنی آخرشم که میخوای بیای، کلی درد میکشی ،وقتی هم ماه میهمانی خدا میرسه ،میگن هیچی نخور ،میشه این ماه روعوض کنی ؟
امام کظم غیصی کرد وفرمود این شبهات نشان میدهد که تو هنوز مراسم حج را خوب درک نکرده ای ،پس چنان مراسمی به اون نشان داد که از فرط شادمانی تا آخر ماه در بستر بود وبدستور پزشکان از گرفتن روزه منع شد.
Agnostic
قال النقی ؛
هر کسی روزه نگیرد وبه دروغ بگوید روزه ام روزه اش باطل است.
Agnostic
از ابن شاهد عینی نقل هست در روزهای اول ماه رمضان بعد از ظهر که میرسید امام نقی بلال رو محکم می کوبید زمین و میگفت اذان بگو دیگه طاقت گرسنگی و تشنگی ندارم.
امام نقی و توهم بلال حبشی
Agnostic
06-25-2015, 03:29 PM
ابن قالپاق در امام وارد شد و فریاد زد : این اسلام رحمانی چیست آنرا را به من نشان بده .
امام که در جمع اصحاب و در مقابل دوربین های خبرگزاری های مختلف بودند بسیار مهربان ایشان را نوازش کردند و از اصحاب خواستند تا محول را ترک کنند تا آن ملعون را با رحمانیت ارشاد فرمایند و خبرنگاران را نیز مرخص فرمودند و سپس در خلوت آنچنان ابن قالپاق را سپوختند که دیگر نشانی از وی بر جا نماند .
.
رحمانیت اسلام و رسانه - امام نقی
Agnostic
06-25-2015, 03:30 PM
امام نقی در کنفرانس بیولوژی پیشرفته بحث پیچیده برادر شدن با خر از طریق نوشیدن شیر و سوار شدن بر ملت را مطرح کردند که باعث خودکشی جمعی از دانشمندان شد. امام برای حفظ جان بقیه دانشمندان از خیر بحث جماع با همان خر گذاشتند چون روابط خانوادگی پیشرفته اسلامی در مورد پدری و برادری با کره خر در آن واحد برای دانشمندان کفر قابل هضم نبود. اینکه میگویند امامان مجبور بودند به اندازه فهم مردم زمان خویش سخن بگویند در این کنفرانس تجلی پیدا کرد.
- YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=K71vjLXJZ4s)
بحث روز علما، بچه الاغ برادر شیری هست یا نه
Agnostic
06-25-2015, 03:31 PM
دیشب که نمی دانستم برای کدامیک از دردهایم گریه کنم .
کلی خندیدم و گوزیدم و بولیدم.
جبرییل فوضول بر من فرود آمد و گفت به چه می خندی؟
گفتم: همه کنیزان و همسرانم امشب پریود هستند!!!
مصائب النقی باب پریود بودن همسران و کنیزان در یک زمان.
Agnostic
06-25-2015, 03:32 PM
روزی ابولاشی سراسیمه خدمت امام نقی رسید و گفت: یا امام عرضی دارم؟
امام گفت عرضت را بگو!
ابولاشی عرضش را گفت.
سپس امام نقی به ابولاشی گفت : طولت را هم بگو؟
ابولاشی طولش را هم گفت.
و سپس امام نقی محیط و مساحت ابولاشی را محاسبه کرد و تحویلش داد.
ابولاشی خرکیف از خدمت امام نقی مرخص شد.
Agnostic
06-25-2015, 03:33 PM
امام نقی با دیدن چهره بانوی ۷۰۰۰ ساله تهران با تاثر خاطر گفت پس چادرش گو؟
Agnostic
06-25-2015, 03:34 PM
امام نقی در بین خیل عظیم دوستارانش در جهنم زهرا:
ما شما را به مقام انسانیت میرسانیم، ما شما را....
نقی امامی كه زیاد می دانست
Agnostic
06-25-2015, 03:35 PM
قال النقی(ره) : من تفکر نمیکنم اما متفکران را چرا .
.
روابط امام و اندیشه
Agnostic
06-25-2015, 04:13 PM
روایت است از ابوپخ كه پدرم، الاغ ابن الاغ كه غائظ عفیر بر او باد فرمود كه حضرت غذای زیاد پخته دوست نداشت و هر وقت به اشپزخانه میرفت و میدید كه غذا در حال زیاد پخته شدن است در حالی كه با افسار شمقدر سوسن را سیاه و كبود مینمود فریاد سر میداد كه "پُخْتُ وَ رب الكَعبه"
اتوبیوگرافی گردن رمزی، فصل دوم-چگونه نقی عامل الهام بخش من شد
پسرها نمی گریند
06-28-2015, 04:39 PM
سلام
شهوانی هک شد اومدم اینجا
من تازه عضو شدم
پسرها نمی گریند
06-28-2015, 04:44 PM
فهم از هر دری وارد شود دین از در دیگر خارج می شود
(بهار النقی،جلد ۴،فصل۳،پاراگراف۲،خط۱)
پسرها نمی گریند
06-28-2015, 07:51 PM
4768
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "و الذین یاکلون الربوا لا یقومون الا کما یقوم الذی یتخبطه الشیطان من المس ذالک بانهم قالوا انما البیع مثل الربوا واحل الله البیع و حرم الربوا فمن جاءه موعظة من ربه فانتهی فله ما سلف و امره الی الله و من عاد فاولئک اصحاب النار هم فیها خالدون "
4768ببینید اگر خداوند را باور دارید بایستی در سخن خداوند اندیشهء بیشتری کار ببندید هم زود با شتاب چیزی را نخواهید دربارهء " اکراه" ببینید نمونه گفته مادر بچه به "کرها" بچه را بار برداشت هم اینگونه کناره شد ،می توانیم بگوییم وادار شد بچه دار شود؟ آره همتا گذاران از بس که پیمان شکنی کردند هم آزمایششان پس داده شد به این روز دچار شدند که به زورچپان سرفرمانپذیری روی آورند ،من هم آرزوم کنون اینه که شماها که از خداوند رویگردانیدید هم به آزار باورمندان می پرداختید شماها را آزار کنیم !خداوندا مرا از بالاگیران ربا خور مکن هم همیشه نماز خوان بدار
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 08:40 AM
نظر یكى نقی را در مورد استفاده از سلولهاى بنیادى پرسیدند
ایشان گفت: اینكه گفتید را نمیدانم ولى اگر بی حجابى در آن باشد، جایز نیست
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 08:41 AM
قال نقی:ﻗﺎﻧﻮﻧﻲ ﻛﺮﺩﻥ اﺯﺩﻭاﺝ ﻫﻤﺠﻨﺴگراها ﺩﺭ اﻣﺮﻳﻜﺎ ﻗﻂﻌﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﭘﺎﺳﺦ اﻟﻬﻲ ﻧﻤﻴﻤﺎﻧﺪ.ﺣﺘﻤﺎ ﺧﺪاﻭﻧﺪ ﺑﻼﻳﻲ ﺳﺮﺷﺎﻥ ﻧﺎﺯﻝ ﺧﻮاﻫﺪ ﻛﺮﺩ.ﻣﺎﻧﻨﺪ:ﺧﺸﻜﺴﺎﻟﻲ، ﻟﺰﻟﻪ،ﻳﺎ اﺧﺘﻼﺱ ﺳﻨﮕﻴﻦ
پسندیدن (https://m.facebook.com/a/like/inline.php?feedbackinline=1&chainingEnabled&perm&shareID=814466191993986&fs=8&actionsource=permalink&ft_ent_identifier=814466191993986&av=100008934792255&gfid=AQDh8G0gnlquNPch&refid=52&_ft_=qid.6166068030324920049%3Amf_story_key.485306 9118507070944%3AeligibleForSeeFirstBumping.)
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 08:42 AM
قال نقی:ﻗﺎﻧﻮﻧﻲ ﻛﺮﺩﻥ اﺯﺩﻭاﺝ ﻫﻤﺠﻨﺴگراها ﺩﺭ اﻣﺮﻳﻜﺎ ﻗﻂﻌﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﭘﺎﺳﺦ اﻟﻬﻲ ﻧﻤﻴﻤﺎﻧﺪ.ﺣﺘﻤﺎ ﺧﺪاﻭﻧﺪ ﺑﻼﻳﻲ ﺳﺮﺷﺎﻥ ﻧﺎﺯﻝ ﺧﻮاﻫﺪ ﻛﺮﺩ.ﻣﺎﻧﻨﺪ:ﺧﺸﻜﺴﺎﻟﻲ، ﻟﺰﻟﻪ،ﻳﺎ اﺧﺘﻼﺱ ﺳﻨﮕﻴﻦ
پسندیدن (https://m.facebook.com/a/like/inline.php?feedbackinline=1&chainingEnabled&perm&shareID=814466191993986&fs=8&actionsource=permalink&ft_ent_identifier=814466191993986&av=100008934792255&gfid=AQDh8G0gnlquNPch&refid=52&_ft_=qid.6166068030324920049%3Amf_story_key.485306 9118507070944%3AeligibleForSeeFirstBumping.)
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 08:42 AM
امام نقى روحیه اى لطیف داشت و مخالف آزار و اذیت حیوانات بود. بطوریکه اگر کسى حتى پوستِ جوی از دهان مورچه اى میربود او را گردن میزد تا درس عبرتى باشد براى هفت اقلیم و آنچه در زیر آسمانهایشان است.نهج الملاقه / خطبه ۲۱۵
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 08:44 AM
لایشه دوان دوان نزد امام آمد و گفت: عمو نقی، عمو نقی! پسرا تو خیابون اذیتم میکنن ...
امام بدون کمترین کظمی پاسخ دادند: خاک بر اون سرت! از بس بد لباس می پوشی. این چیه پوشیدی، لنگ و پاچه رو انداختی بیرون؟ چرا با شرف و آبروی من بازی میکنی دختر؟ هان؟
لایشه شلوار بلند و تونیک گشاد بر تن، اشک ریزان خدمت امام رسید و گفت: عمو نقی، یه موتوری تو کوچه افتاده بود دنبالم...
امام که رگهای گردنش عینهو پروژه مونوریل بیرون زده بود فریاد زد: دختره چشم سفید، با این زلفای بیرون و اون آرایش غلیظ، همینکه نگرفته بکندت برو خدا رو شکر کن. آخه چرا با شرف و آبروی من بازی میکنی تو؟
لایشه با چادر و روبنده لنگ لنگان خود را به امام رساند و ناله کنان گفت: عمو نقی، تو خیابون بهم تجاوز کردن!!
حضرت که بغض گلویش را می فشرد فرمود: آخه کی به تو گفته بود دختر بشی؟ چرا با شرف و آبروی من بازی میکنی؟؟
منبع: چگونه اسلام دختران را از زنده به گور شدن نجات داد/ نوشته گشتِ ارعاب
پسندیدن (https://m.facebook.com/a/like/inline.php?feedbackinline=1&chainingEnabled&perm&shareID=748738041803520&fs=8&actionsource=permalink&ft_ent_identifier=748738041803520&av=100008934792255&gfid=AQCBalPeDFSlnQoI&refid=52&_ft_=top_level_post_id.1404329386500370)
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 03:59 PM
شخصی بر امام نقی داخل شد و گفت: یابن رسول الله من دو سوال از شما دارم.حضرت با سعه ی صدر همیشگی خود فرمود: بپرس!شخص گفت: چرا همه ی انسان ها پنج انگشت دارند؟امام نقی فرمود: خب این اعجاز عددی از جانب الله است که خواسته به انسان ها نشان بدهد تعداد افراد پنج تن آل عبا ، با تعداد انگشتان دست برابر است. بنا بر این باید به حقانیت ایشان پی ببریم.شخص دستش را از جیبش درآورد گفت: سوال دومم اینست،چرا من بصورت مادر زادی شش انگشتی هستم؟حضرت پس از کظم غیظ کوتاهی ، انگشت اضافی آن شخص را با ذوالنقار بریدند.
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 04:08 PM
4770
4771477247734769
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 04:10 PM
امام نقی (ع) در دانشگاه سامرا در رشته تخصصی «ماله کشی اسلامی» تدریس مینمودند. نقل است که یکی از معروفترین روشهای تمرینی ایشان معمای هزار راه «گوز-شقیقه» بود تا توانایی ربط دادن هر چیزی را به چیز دیگر در کمترین زمان ممکن در دانشجویان تقویت کند. شاگردان ممتاز کلاس ایشان پنج نفر بودند که با عنوان «پنج تن آل ماله» در میان پیروان راستین آن امام حمام شهرت دارند.
سیره نقوی، یادگاریهای ساینتیفیک حضرت (ع)
منبع (http://imamnaghi.wordpress.com/2013/02/18/994/)
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 04:12 PM
صفحه ۱۰۰ام تاپیک برهمه نقویان گرامی باد
من همه ۱۰۰صفحه رو خوندم و از خنده ترکیدم
خود علی سگ کش میگه :از ۲چیز خدا نالانم یکی باهوشی افراد کافر و دیگری کم هوشی افراد مومن
این جوک ها اوج هوش دگراندیشان است و حکم قتل شاهین نجفی توسط مکارم و مشهور کردن آهنگ نقی اوج احمق بودن مسلمانان
پسرها نمی گریند
06-30-2015, 04:13 PM
قال نقی:
از دو چیز خدا نالانم :یکی باهوشی دگر اندیشان که با کمپین یادآوری نقی تمام خاندان ولایت
را به غاعط کشیدند و دیگری احمقی مسلمانانی مانند مکارم و خمینی که با حکم قتل شاهین نجفی و سلمان رشدی آنان را مشهور کردند
پسرها نمی گریند
07-02-2015, 08:24 AM
ابولاشی : اماما آب تمام شده. خشکسالی در پیش است. چه کنیم؟
امام نقی : اشکال ندارد کلوخ داریم.
حلیة النقویون - حل مشکلات در 10 ثانیه - مدیریت امام زمانی - ص 93(کراواتی)
پسندیدن (https://m.facebook.com/a/like/inline.php?feedbackinline=1&chainingEnabled&perm&shareID=815583658548906&fs=8&actionsource=permalink&ft_ent_identifier=815583658548906&av=100008934792255&gfid=AQC6a1G4UIMWC8XB&refid=52&_ft_=qid.6166807082776192023%3Amf_story_key.683831 2561284615148%3AeligibleForSeeFirstBumping.)
پسرها نمی گریند
07-02-2015, 09:19 PM
4776
پسرها نمی گریند
07-02-2015, 09:20 PM
4777
پسرها نمی گریند
07-02-2015, 09:22 PM
4778
پسرها نمی گریند
07-03-2015, 08:00 AM
صحنه: خیمه امام نقی- شب عاشورا
امام و اصحاب با ماتحت برهنه در حال نوره کشیدن
نقی: زود باشید... الان صبح میشه... کلی کار داریم...
شمقدر: نقی من دستم نمیرسه به اونجام... چیکار کنم؟
نقی: مگه تو هم قراره شهید بشی؟ تو باید راه منو ادامه بدی...
سوسن : نقی این جعبه دیلدوهای منو ندیدی؟ ... خاک بر سرم.. ببین چه برقش انداخته... ذلیل مرده واسه من یه عمر با پشم و پیل اومدی جماع... مگه اون دنیا نبینمت...
عسگری: بابا منم بمالم؟
نقی: تو بشین سرجات. نوره به کجات میخوای بمالی؟
ابولاشی: حالا چه کاریه؟ خوب نمیشد تو بهشت مارو اپیلاسیون شده محشور کنن؟
نقی: چی بگم والا... این سنت جدمونم شده داستان واسه ما... آی شمقدر...پس این آب چی شد؟
شمقدر: آب؟ مگه آبم لازمه؟... جدتم با آب شسته خودشو؟
نقی: پس چی؟ نمیشه که همینجوری.
سوسن: صبر کن ببینم. اگه آب داشتن فلانشونو بشورن دیگه این روضه العطش العطش تو چیه هر سال ملتو اسکل میکنی؟
نقی: بابا ول کن. داره میسوزونه... حالا ما یه چاخانی واسه ملت میبافیم تو که دیگه نباید باور کنی. الان همه برشته میشیم... شمقدر جان بدو یه امان نامه بنویس ببر بده به یزید. چند تا دبه آب بگیر بشوریم این بی صاحابمونو... بگو گه خوردیم. فقط آب بگیر... بدوووو....
پسرها نمی گریند
07-03-2015, 08:06 AM
روزی چند نفر از مردم سامرا،خشمگین حضرت عسگری کوچک را با پس گردنی و اردنگی گریه کنان و عرعر زنان به حضور امام آوردند.
امام فرمود: شما را چه میشود! چرا طفل معصوم ما را میزنید؟
گفتند: ای نقی! لازم نیست برای تربیت مسلمین ماتحتت را بدرانی! کمی برای این تخم حرامت وقت بذار تربیتش کن! انجوجک تمام محله ما را زا به راه کرده! دق الباب میکند و فرار میکند و از ظهر همه ما را مچل کرده است!ریقمان در آمد تا گرفتیمش!
حضرت دستی به دو امانت گرانبهایی که رسول خدا در نزدش به امانت گذاشته بود کشید و فرمود: اُف بر شما! این نور چشم ما دارد ادای جد بزرگوارش علی ابن آب طالبی را در میآورد! دق الباب میکند برای یاری مستمندان اما چون طفل خرد است و نان و خرمایی در بساط ندارد ناگزیر میگریزد! نیت او نیت حیدر فرار است!
اهالی سامرا که از این جواب دندان شکن حضرت به حال ندامت افتاده بودند در حالیکه خشتک میدریدند و خاک بر سر میریختند از سرای امام خارج شدند.
ناگاه عسگری کوچولو به آغوش امام پرید و گفت: بابا براستی که همین که گفتی بود و ما یاور یتیمان و گرسنگان سامرا هستیم!
هنوز نطق عسگری تمام نشده بود که حضرت یک پس گردنی جانانه حواله ایشان داد و فریاد فرمود: آره اروای ننه ات مارمولک! ما را سیاه میکنی جانور؟! این محملات را نبافته بودیم که خود ما را هم با توی تخم حرام جر داده بودند! سوسن! بیا این توله سگ را بنداز تو زیر زمین تا دیگر ازین غائطها نخورد
پسرها نمی گریند
07-03-2015, 08:07 AM
عسگری کوچولو: بابا نقی! چطوری جدم رسول لولا می خواست خورشید و ماه رو توی دستاش بگیره؟
نقی در حال چرخاندن انگشت اشاره در بینی مبارک: خب ایرادش چیه؟
عسگری: داغی خورشید به کنار. خورشید و ماه به این بزرگی که توی دست جا نمی شن!!
نقی که از تعجب دماغش را سوراخ کرده (در دلش): بمیری مملی با آشی که برای ما پختی. شعور این فنقلی بیشتر از تو هست. یعنی نمی فهمیدی که خورشید و ماه اون اندازه نیست که تو توی آسمون می بینی؟
سپس محصولات دماغ را با لباسش پاک کرده و در جواب عسگری فرمودند: فرزندم! این هم از معجزات جدمان است که خورشید و ماه بزرگ را در دستان کوچک جای می دهد!!اصول مهندسی ماله کشی، باب ریشخند ریاضی و فیزیک و سایر علوم
پسرها نمی گریند
07-03-2015, 08:10 AM
«ابونوقِل» نیمنگاهی به گونی هدایا کرد و دوباره پقی زد زیر گریه. از سر شب تا حالا نتونسته بود حتی یه کادو به دست بچههای بلاد پارس برسونه. بچههای کُرد تو آتیش بخاری سوخته بودن، بچههای آذربایجان هم زیر آوار موندهبودن، بچههای مازندران همه غرق شدهبودن، بچههای تهران دستفروشی میکردن تا خرج مواد باباشون رو در بیارن، کمر بچههای بلوچستان زیر تازیانه تبعیض خم شدهبود، دخترهای خوزستان و هرمزگان رو برده بودن ختنه کنن و ...
ابونوقل خواست به خودش بقبولونه «هر عیب که هست از مسلمانی ماست» که زرداب بالا آورد. توی این ١٤٠٠ سال خیلی چیزا دیده بود، خیلی! خاطرههای تلخی که به طرفةالعینی از ذهن پارسیان پاک شدهبود... مثل اشک زیر بارون... دیگه وقته مُردن بود...