درود.
در این مورد بحث میکنیم ...![]()
درود.
در این مورد بحث میکنیم ...![]()
ملت مریض حکومت مریض به بار میاورد .
بفرستیمشان باغ وحش !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اگر بعد از صد سال در اثر بلایای طبیعی حکومت تعویض بشود
باید با کمال احترام با هم زندگی کنیم
منتها دیگر خبری از پول مفت نیست وباید همه کار کنیم
اصولا با سکولاریسم ودمکراسی میشود با اژدها هم زندگی کرد
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
یعنی چی؟
یکی رو بگیریم چون بسیجی بوده محاکمش کنیم؟
...اگه قراره اینجوری باشه.....به امید 1000 ساله شدن جمهوری اسلامی ایران
باید بزاریم همه حتا عاقا آزادانه زندگی کنن مگر اینکه مرتکب جنایتی شده باشن!
هر کسی که بسیجی هست یا آخونده که جنایت نکرده....
Anarchy (12-23-2012),Angela (12-23-2012),sonixax (12-23-2012),undead_knight (12-23-2012)
من بسیجی مخلص نیستم ولی بیشتر بسیجیان مخلص را دوست دارم...
بسیجیان مخلص هم بخشی از مردمِ من هستن... چون من یک ایرانیم.
اگر قرار بر این هست که در حکومت تغییری ایجاد بشه، این تغییر باید زندگی مردم رو بهبود ببخشه و "مردم" اون دسته از بسیجی های مخلص رو هم در بر میگیره.
هر چند همشون خوب نیستن و همونطور که در هر همبودی، خوب و بد یافت میشه، در همبود بسیجیان مخلص هم هستند کسانی که خودشونو به خواب نزدن، و با اندک تکونی بیدار میشن.
میمونه اون بسیجی های مخلصی که مرتکب جرم شدن که اونها رو محاکمه باید کرد
و نه به شیوه های قرون وسطایی مثل، زجرکش کردن،بیگاری و... بلکه بر اساس قانون(نه قانون های قرون وسطایی).
پس از ایجاد تغییر در قدرت حاکم،
قبل از تشکیل دادگاه و بررسی مدارک موجود و.... و اعلام رای نهایی از طرف قاضی نمیتونم نگر روشنی در این باره داشته باشم.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هر کسی که بسیجی هست یا در سیستم هست رو عملن هم نمیشه محاکمه کرد .
ولی هر کسی که جنایتی کرده رو باید محاکمه کرد . حتا اون سربازی که صندلی رو از زیر پای یک بیگناه کشیده و بهونه اش هم اینه که دستور داشتم ! باید محاکمه بشه .
یعنی هر کسی که در این سیستم از سرباز صفرش بگیر تا بسیجی و حکومتی و ... دستش به خون کسی آلوده هست و یا جنایتی کرده و حتا از ثروتهای ملی دزدی کرده باید محاکمه بشه . قرار نیست بگیم خوب ما با فرهنگ و با تمدن هستیم این جانیان را ول کنیم به حال خودشان ! شوربختانه تعدادشان هم یکی دو تا نیست :( یک سری به سایت شکارچی بسیجی بزنید ببینید فقط بسیجی هایی که برای بیضه نظام و اسلام آدم کشته اند چند نفر هستند .
کسی هم اگر جنایتی نکرده بود حتا اگر سید علی خامنه ای هم باشه باید بتواند بدون نگرانی بابت امنیت خودش در جامعه زندگی بکنه . اینکه جامعه اون فرد رو قبول میکنه یا نه بحث دیگریست .
در آلمان شما میتوانید نئو نازی باشید و این رو هم اعلام کنید . حکومت با شما کاری ندارد حتا اجازه برگزاری راهپیمایی و اعلام نظرتون رو هم بهتون میده ولی جامعه تردتون میکنه . من تا حالا چندین نئو نازی رو دیدم که یک مغازه باز کرده اند و خیلی زود ورشکست شده اند چون کسی ازشون خرید نمیکنه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)