بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Russell (01-03-2014),مزدك بامداد (01-06-2014)
چه وقتی از من به هدر رفت برای خواندن 10 صفحهی 20 پستی؛ هرچه گشتیم که یک پست بیابیم که ارزش پاسخ دادن داشته باشد، هیچ نیافتیم! عزیزانِ فمنیست و کسلیسان نازنین : واقعا دلم برایتان سوخت
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (01-05-2014),Nevermore (01-06-2014),Russell (01-06-2014),sonixax (01-05-2014),undead_knight (01-06-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Alice(01-06-2014)
راستی شوالیه مرده، یادم رفت، من چندان هم رادیکال نیستم!
بنده با بخشی از نظریهپردازیهای ایشان موافقم و قبلا هم در انجمن
صراحتاً اعتراف کرده بودم.
مشکل من با این مهجورین و بعضاً اتخاذ پیشهی ترولینگ در مواقع
اضطرار بدلیل تعصب و تک بعدی بودن دوستان اینجاست. مثلا زن
خواره ها معتقدند جهت دسترسی به سکس و رابطهی عاشقانه باید
تا آنجاکه میشود دروغ گفت، فریب داد و نهایتاً موقیعت خود را بالاتر
از چیزی که «حقیقتاً» هست جلوه کنند. چرا؟ برای اینکه زنان هم
دروغگو و بزهکارند و با «رژ لب» و «خط چشم» و غیره مدام به فریب
و نیرنگ مردان میپردازند! (وای بر من یعنی علاوه براینکه به ترویج
دروغگویی میپردازند، پدیدهی دروغپردازی را تا به این حد تقلیل داده اند
که در این رهگذر همه چیز دروغ و فریب میشود! وقتی از دیدگاه و
رانههای تکاملی هم پدیده فریبگری را بررسی میکنیم میگویند
سفسطهی دستاویز به طبیعت و ...)
اینها برای کسی که فارغ از مجموعه و سیستم قرار دارد و به نظریهی
مردستیزی ایشان آگاه نیست خنده دار و مسخره به نظر میرسد.
خودشان براستی باور کرده اند دنیا اینچنین است، چون بجای گفتگوی
منطقی هرروز باهم اخبار «مردستیزی» را مرور و به مغزشویی یکدیگر
کمک میکنند.
به نظر تو اشتباه از ماست و ما چشم دیدن حقیت را نداریم یا اینکه
واقعاً اینها کله خر هستند و بدلایل شخصی با زنان میستیزند و ...!
؟؟؟
ویرایش از سوی Alice : 01-06-2014 در ساعت 05:57 PM
undead_knight (01-07-2014)
بفرمایید ما در راستای پدافند از حقوق مردان کجا تشویق به دروغگویی کردهایم؟ اینکه میگوییم این "بازی" سراسر دروغ است معنیاش این است که ما عشق دروغ هستیم و تنها لنگ دلیل تراشیدن و rationalization هستیم تا برویم دروغ بگوییم، من شخصا آرزویم دنیایی خالی از این دروغها و بازیهایِ نفرت انگیز است و دوستان دیگر زنخوار ما هم همینطور هستند.
اینکه ما در یک تاپیک دیگر بحث دربارهیِ خانم بازی و تاکتیکهایِ آن کردهایم معنیاش این نیست که دروغ را خیلی دوست داریم. البته این اتهامات که ما اینجا عشق دروغ و تجاوز هستیم بیشتر کارکرد برای خودفریبی عزیزان فمینیست دارد تا اینکه حقیقتا اتهامات وقیحانهای خطاب به ما باشند.
پ.ن:به بهترین ترول در راستای تبیین نوعی اخلاق گفتگو که بتواند دفاع دوستان از ترولینگ را (که در همین چند صفحهیِ قبل انجام شد) با ایراد آنها به دروغگویی سازگار کند جایزهیِ ارزندهای اهدا خواهد شد lol
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من کاری به این «بازی» (احتمالا منظورتان PUA و دم و دستگاه شیادی
آنان است) نداشتم. هرچند این بازی براستی درخور تامل و تعمق فراوان
است و من هنوز انتقادهای بسیاری به آن دارم.
مثالی که زدم نمونهی دم دستی بود و مقصود دقیقاً همان استدلالی
بود که در جستار دیگری توسط دوستان زنکُش شما مطرح شده بود؛
ایشان اظهار لحیه میکردند که زنان نباید بزک و آرایش کنند، یا اگر
رژ لب (!) میزنند ما هم با دروغ و نیرنگ متقابل پاسخ دندانشکنی
به آنها میدهیم.
پینوشت: مادامی که دوستان شما مثل قاشق نشسته از هر چرندی
فلسفهبافی میکنند پاسخ آنان بیشک ترول و لودگی خواهد بود.
"بازی" چیزیست که سراسر این فاحشهگریست، خانم بازها ماهیت آنرا کشف کردهاند و برای آن راهکار ارائه دادهاند، چیزی را اختراع نکردهاند. آنچه هم @Mehrbod گرامی پیرامون آرایش گفته نه توصیه به دروغگویی بوده و نه آن سخن نشان میدهد که فعالیت مدافعان حقوق مرد پیرامون دروغگویی و ترویج آن است.
پ.ن:lol
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من که زیاد نفهمیدم شما چی گفتید! مزدک چیه؟ مخالفت شما با مزدک چه ربطی به حرف من داره؟ این مساله به من چه؟
حرف من اینه که فمینیسم یه چیز بیخود و الکیه. بیخود تر از اون بحث های بچگانه ایه که مخالفین فمینیسم میکنند. مثلن در همین انجمن من بارها خوندم که برای کوبیدن فمینیسم دفاع های عجیب و غریب از مرد شده و نمیدونم داد و فغان از مظلومیت مرد و اینها سر داده شده. این حرف ها از نظر من ایکس و شعر هستند و وقت تلف کردن. دسته بندی یعنی چی؟ دفاع از جنسیت یعنی چی؟ این به نظر من مصداق نژادپرستیه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
بی خیال، دوست شما الان میاید حرف خود را پس میگیرد تا
مثلا دوباره ما را ضایع کند:
کل گفتگوی آن جستار برپایهی فریبگری و آرایش بود و دوستتانهمین امروز همین رفتار که دخترها میآرایشند و خود اشان را جور دیگر و بهتر و زیباتر از آنچه هستند مینمایانند یک فریبگری و یک جور دروغگویی آشکار[٢] است.
چیزیکه من از فریب میگویم نیز در همین تراز[٣] است, جاییکه دختر خود اش را زیباتراز آنچه هست مینمایاند, شما چرا خود اتان را باهوشتر, پولداتر و ... از آنچه هستید ننمایانید؟
مصر بود تا دروغگویی و شیادی مردان را با رژ لب (lol) انطباق بدهد!
در اینکه "نفهمیدید ما چه میگوییم" سخنی نیست، ولی عجیب این است که آنچه نمیفهمید را غلط و کس و شعر میدانید. سخن من هم پیرامون جناب مزدک بطور خاص نبود، دفاع از مخالفت ایشان با دیدگاه شما پیرامون سیاست و شرایط حاکم بر اجتماع بود.
برای من بسیار جالب است (با شناخت نسبی که من از شما) دارم که بعنوان یک لیبرال فمینیسم را چرند میدانید.
بیبینید من دیدگاه بیطرف را در اینباره چرند میدانم و شما هم انتقاد از نقوش جنسیتی را گویا کس و شعر و بیهوده میدانید. من سعی در باز کردن موضع شما و برقراری گفتگو و فهم متقابل طرفین از یکدیگر را دارم، این سخنان شما به من علاقه متقابل به آنرا نشان نمیدهد ولی در هر صورت آنچه در هنم بود و قصد پرسشش را برای روشن شدن را داشتم میپرسم. فهم شما خود از اخلاق جنسی و برخورد اجتماعی و قانونی پیرامون آن چیست؟ آنرا کمی توضیح دهید، مثلا فرض کنید همین امروز ج.ا سقوط کرده و شما قرار است یک نظم جدید را برپا کنید، شما اصلا دادگاه خانواده اصلا دایر میکنید یا نه؟ شاید اصلا چیزی به ثبت ازدواج در آن نخواهیم داشت؟ سرپرستی کودک در آن چطور خواهد بود؟ چیزی بنام المونی خواهیم داشت یا نه؟ قوانین پیرامون "آزار جنسی" را از کانادا مثلا میخواهید کپی کنید یا چه؟ تعریف تجاوز چه خواهد بود؟ و... ، اگر علاقه دارید اندکی ما را روشن کنید.
و پیرامون اتهام نژادپرستی به ما، اساسا مگر در یک جامعه آزاد با تعریف شمااتهام نژادپرستی معنی هم دارد؟ شما که گفتید اینها کس و شعر هستند و بطور معجزه آسا در جامعهیِ لیبرال تنها با اعلام برابری در برابر قانون حل شدهاند.
Mehrbod (01-06-2014),sonixax (01-06-2014),undead_knight (01-08-2014),مزدك بامداد (01-06-2014)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)