To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
izabel (05-01-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
undead_knight (05-01-2014)
تا وقتی که قانون از حقوقشون حمایت میکنه خیر!
اصولا این جور آزادی ها رو کسی میتونه بگیره که "قدرت" داشته باشه،من به عنوان یک نفر که حکومت پشتم نیست چه قدرتی دارم که بخوام آزادی دینی اون ها رو نقض کنم؟!راحت منو میندازند بیرون! تازه اگر زندم بزارند:))
در هر حال اگر یک قدرت(مخصوصا حکومت) نزاره افرادی اعمال دینیشون رو انجام بدند،گسترشش بدند یا دست به تفتیش عقاید بزنه داره آزادی دینیشون رو محدود میکنه.
+
در رابطه با غیرقانونی شدن اسلام در آنگولا:
و نظر من که از حقوق مذهبی دفاع کردم:
حالا جدی جدی دارید از حقوق مذهبیون اون هم مسلمانان دفاع میکنید؟!واقعا جای خوشحالیه:))
Tacitus-
izabel (05-01-2014)
نه اخوی شما هنوز نفهمیدی که ما (من) داریم از مالکیت خصوصی دفاع میکنیم نه از مسلمونها و اسلام!
فرقی نمیکنه شما برید وسط ملک یک آتئیست برینید یا وسط ملک یک مسلمان یا ملک یک مسیحی! در هر سه صورت نه تنها کارتون غیر اخلاقی و توحشه بلکه غیر قانونی هم هست.
تمام این سوتی های و کج فهمی های پیاپی شما به خاطر اینه که فقط یک خط از یک چیزی رو میخونید بعد بدون اینکه بشینید یک فکری در موردش بکنید فوری دستان مبارک میره روی کیبورد که پاسخ بدید. نتیجه این میشه که چند تا پست جلوتر میوفتید به ماست مالی یا اصلن دیگه جواب بحث رو نمیدید :))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Tinnitus (08-01-2014),undead_knight (05-01-2014)
حرف توی دهن من نزار:
کسرا این رو گفت و من هم گفتم داره چرت میگه،ربطی به آزادی مذهبی نداره.، آزادی مذهب یکی از ارکان یک جامعه غیر دینی سکولار است
بعد هم تو گفتی اگر توی مسجد بشاشیم آیا آزادی مذهبی رو نقض کردیم،گفتم خیر!
در مورد نقض مالکیت که نپرسیدید و مشخص نکردید که مکان مورد نظر ملک عمومی هست یا خصوصی!
چرا مسئله رو عوض میکنید،خودت پست ها رو بخون و ببین داریم در مورد "مالکیت خصوصی" بحث میکنیم یا "آزادی مذهبی"؟!
و من نمیفهمم که چطور رگ حمایت از حقوق مذهبی تبدیل میشه به حمایت از حق مالکیت خصوصی! کی این وسط ماست مالی میکنه؟!
Tacitus-
izabel (05-01-2014)
من نوشتم مسجد اونجا هم توی پرانتز نوشتم ملک مسلمانان پس یعنی گفتم که شما رفتید توی حریم شخصی یکی دیگه وحشی بازی در آوردید.
حالا این حریم شخصی نه تنها ملک خصوصیه بلکه یک مکان مقدس برای پیروان یک دین خاص هم هست پس مشخصن شما نه تنها حق این کار رو ندارید و اگر کسی بیاد یک چوب پنبه در سوراخ ماتحتتون فرو کنه آزادی بیان شما رو نقض نکرده.
اینکه کلیسا چه سیاستی رو پیش گرفته در برخورد به اون شخص خودش جای بحث داره و به نظرم خوب سیاستی رو هم در پیش گرفته چرا که نه تنها نشون داده این اراذل فمنیست معنی آزادی بیان رو نمیدونند بلکه جای ابرازش رو هم نمیدونند و تمام کارهاشون هوچی گری و تلاش برای کسب امتیاز بیشتر و برتری جویی هستش که در اون شرایط آزادیخواهان و برابری خواهوان واقعی یک (بیلاخ از نوع ایرانیش) نشونشون میدند.
نه خیر اخوی بحث من با شما سر آزادی مذهب نیست سر آزادی بیانه به اینکه با کسرا و راسل هم چه بحثی دارید کار ندارم و زیر همون نوشتتون نوشته بودید :
یعنی شما نمیتونید برید وسط ملک یکی دیگه (میخواد خونش باشه ، میخواد مسجد باشه ، میخواد پارکینگ باشه!!!) برینید چون آزادی بیان دارید!
Understand ؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (05-01-2014)
خب من قبول میکنم اشتباه کردم و باید اول ازت میپرسیدم که منظورت ملک "شخصی" مسلمانان هست یا "ملک عمومی".مثلا این همه مسجد که با پول حکومتی در ایران ایجاد شده قطعا ملک عمومیه!من نوشتم مسجد اونجا هم توی پرانتز نوشتم ملک مسلمانان پس یعنی گفتم که شما رفتید توی حریم شخصی یکی دیگه وحشی بازی در آوردید.
حالا این حریم شخصی نه تنها ملک خصوصیه و اگر کسی بیاد یک چوب پنبه در سوراخ ماتحتتون فرو کنه آزادی بیان شما رو نقض نکرده.
بلکه یک مکان مقدس برای پیروان یک دین خاص هم هست پس مشخصن شما نه تنها حق این کار رو ندارید
آیا مقدس بودن یک چیز/مکان بدون مالکیت خصوصی باعث میشه که ما حق "توهین" بهش رو نداشته باشیم؟!صرفا سوال.
اگر پاسخ منفی هست متوجه نمیشم که چرا به استدلالت اضافش کردی.
اگر بحثت سر آزادی مذهب نیست اولا چرا جمع میبندی و خودت رو "ما" معرفی میکنی؟!نه خیر اخوی بحث من با شما سر آزادی مذهب نیست سر آزادی بیانه به اینکه با کسرا و راسل هم چه بحثی دارید کار ندارم و زیر همون نوشتتون نوشته بودید :
نه اخوی شما هنوز نفهمیدی که ما (من) داریم از مالکیت خصوصی دفاع میکنیم نه از مسلمونها و اسلام!لینک خبر رو بدید تا برم ببینم اصلا مکان مورد نظر ملک خصوصی کسی هست یا نه،اگر ملک خصوصی بود خب کارشون نقض مالکیته ولی باز هم کارشون نقض آزادی دینی نیست!یعنی شما نمیتونید برید وسط ملک یکی دیگه (میخواد خونش باشه ، میخواد مسجد باشه ، میخواد پارکینگ باشه!!!) برینید چون آزادی بیان دارید!
+
Islam in Angola - WiKi
وقتی آنگولا مسجد ها،حتی اونهایی که ملک خصوصی هستند رو"خراب" میکنه(که فکر میکنم از شاشیدن توش خیلی بدتر باشه!) چرا اعتراضی به نقض مالکیت خصوصی نکردید!؟باز هم صرفا برام سواله:))
Tacitus-
izabel (05-01-2014)
البته خب راست میگویی، وقتی بکل استدلالی در کار نباشد نمیتواند بالا و پایین رفتن آنرا هم سنجید خب !!
لازم هست اندکی دربارهیِ این مورد فکر کنی، بعد از آن بجای تکرار کتابسوزی، کتابسوزی کردن میتوانی از من بخواهی مورد بهتری را بهت معرفی کنم !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (05-01-2014)
هماکنون 7 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 7 مهمان)