من میخواهم پس از مرگ تنم را بسوزانند، این بهتر است تا اینکه خوراک کرمها و مگسها شوم یا بوی مرده
بگیرم و پیکرم ذره ذره نابود بشود، جلوهی ترسناکی دارد.
من میخواهم پس از مرگ تنم را بسوزانند، این بهتر است تا اینکه خوراک کرمها و مگسها شوم یا بوی مرده
بگیرم و پیکرم ذره ذره نابود بشود، جلوهی ترسناکی دارد.
چه فرقی می کند بعد از مرگ چه بلایی سر جسم ما می آورند؟ بعد از مرگ سیستم های ورودی و پردازش ما اصلا کار نمی کنند و چیزی احساس نمی کنیم، نه ترس نه خفگی نه سوختگی، هیچ کدامشان به حال جسد ما تفاوتی نمی کند. برای رها شدن از این افکار از فیلسوف یونانی هم می توانیم کمک بگیریم: حالا که زنده ایم و هستیم که مرگ با ما نیست و جسدی هم در مار نیست که نگران آینده اش باشیم، بعد از مرگ هم که اصلا نیستیم که بخواهیم نگران چیزی باشیم. پس دم را دریاب!
Alice(11-12-2013),kourosh_bikhoda (11-12-2013),sonixax (11-12-2013),undead_knight (11-28-2013)
درست است، پس از مرگ جهان نیز نابود میشود. چراکه جهان تنها بازتابی در یاختههای مغزی شماست و
زمانی که یاختهها و نورونهایتان بمیرند شما و جهان هم میمیرید و همه چیز برایتان نیست و نابود میشود.
من هم اکنون که زندهام دوست دارم پس از مرگ جسدم را بسوزانند؛ ولی اگر هم مُـردم ، خواه من را مومیایی
کنند خواه با جسد و چشمهایم تیلهبازی کنند؛ دیگر برای من دگرسانی نخواهد داشت.
(O my fucking god, با چشمهایم تیله بازی کنند!!![]()
)
این قافلهی عمر عجب میگذرد
دریاب دمی که با طرب میگذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری؟!
پیش آر پیاله را که شب میگذرد.
![]()
Philo (11-12-2013)
در بسیاری موارد دیده شده که تشخیص مرگ اشتباه بوده و فرد به راستی نمرده بوده (اخیرن در ایران در مورد یک اعدامی هم شده) .
فرض کنید این آدم برود داخل قبر ! به راستی مرگی سخت تر و وحشتناک تر از سوزانده شدن ، یا خورده شدن توسط حیوانات یا ... در انتظارش است .
به همین جهت من هم ترجیح میدهم جسدم را بسوزانند ، چرخ کنند بریزند داخل چاه توالت ، بیندازند جلوی گله لاشخورها ! ولی زیر خاک دفن نکنند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(11-12-2013)
دوستان لطفا مراعات بکنید! یعنی چی که جنازهتان را بیاندازند چاه توالت و سیفون را هم بکشند تا مبادا در قبر زنده شوید؟!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)