البته علی خامنه ای و رفسنجانی و چندتا دیگه در دادگاه میکونوس مجرم شناخته شدند و در یک فقره حداقل حتی در دادگاه بیطرف محکوم هم شدند.
البته علی خامنه ای و رفسنجانی و چندتا دیگه در دادگاه میکونوس مجرم شناخته شدند و در یک فقره حداقل حتی در دادگاه بیطرف محکوم هم شدند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
منظور من شخصیت های معروف نیست چون چنین افرادی حتما با دادخواست های متعدد برای محاکمه شدن رو به رو میشدند ولی برای خیلی افراد رده پایین تر باید به اندازه کافی شواهد و مدارک باشه و به صرف عضویت در نهاد های حاکمه(حتی امنیتی) مجرم نمیشند،تمام حرف من همینه.یعنی بسیجی ها و سپاهی ها و دستندرکاران حکومت در حال حاضر متهم هستند . خیلی ها هم هستند که شکنجه و کشتار و قتل و دزدی از طرف اونها اثبات شده هست و با مدارک انکار نشدنی .
من و شما هم و تمام مردم ایران روی هم (به جز دادگاهی عادلانه) در جایگاهی نیستیم که بخواهیم در مورد کسی که فرزند یکی دیگه رو زده کشته فقط به خاطر بیضه نظام نظر بدیم که مجرم نیست ! طرف باید محاکمه بشه .
مگرنه چه کسی با محاکمه اشخاصی که مدارک جرمشون رو اثبات میکنه مشکل دارند!؟ :)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (12-23-2012),iranbanoo (12-23-2012),Mehrbod (12-23-2012),SAMKING (12-23-2012),undead_knight (12-23-2012)
سخنی از اعدام و کشتار نیست و نباید باشد.
محاکمه تنها دربرگیرنده همان زندان و بیگاری است، هیچکس نباید اگر در ایران انقلاب شد اعدام شود: موافق اعدامید یا مخالف آن ؟ چرا ؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اوه چه قدر گزینه های نظر سنجی خشنن!!!
بهتون قول میدم اگه حکومت عوض شه حتی یه دونه بسیجیم نمیتونید پیدا کنید.
همشون پشم و ریش و میزنن و چادرارو میکنن و اول صف میرن به قر دادن......
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (12-23-2012),SAMKING (12-23-2012),Soheil (12-24-2012),sonixax (12-23-2012),undead_knight (12-23-2012)
Anarchy (12-23-2012),ixzee (12-24-2012),SAMKING (12-23-2012),Soheil (12-24-2012),undead_knight (12-24-2012)
من فقط دلم میخواد مفسدان اقتصادی و رانت خواران و اختلاس گران و حامیاشون محاکمه و به اشد مجازات محکوم بشن. خیلی پست و کثیف هستن.
بقیه مثل بسیجی ها و آخوندا و .. هم اگه جنایتی نکردن دلیل برای محاکمشون وجود نداره.
نظر احساسی من: باید گرفت تک تکشونو خفه کرد این مزاحمای مردمو.
نظر عقلانی من: باید یک دستگاه قضایی مستقل و مدرن، با قضاتی که توسط مردم (یا حقوقدانان منتخب مردم) انتخاب می شوند تاسیس کرد، وضعیت هر متهمی (اعم از بسیجی و آخوند و فاطی کماندو و دزد و قاچاقچی و اختلاس کننده و مزاحم مردم) رو بررسی کرد و در صورت اثبات جرم، به میزانی که قانون جدیدِ آن زمان تعیین کرده در سرویس کردن دهانش کوشا بود.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)