امیر جان شما حق نداشتید بحث های اونجا رو علنی کنید. این باعث سلب اعتماد نسبت به شما میشه. همونطور که من الان اعتمادم از شما سلب شده. بحث های اونجا برای خودش به اندازه کافی بعضی وقتها داغ هست. همونطور که شما و داریوش و شاید کس دیگه چون آنارشی یا من به کسرا اعتراض میکردیم، به همین صورت در همونجا میتونستیم قضیه رو تموم کنیم. بحث های اونجا مال اونجاست. اگر شما یا هر کس دیگه به کسرا اخطار میداد و ازش میخواست که غذرخواهی کنه و ایشون قبول نمیکرد، شاید توجیحی برای علنی شدنش پیدا میشد. من در پی دفاع از عمل کسرا نیستم. خودم باهاش مخالفم. ولی علنی کردنش رو هم باهاش مخالفم.
اون حرفهایی هم که در مورد غریبه و اینها میزنید زیاد درست نیست. ما کاربرهایی داشتیم که اینجا جدیدن ثبت نام کردن ولی خودی هستند. نمونش همین کاربر پرسپولیس. ایشون در جایی مورد بی محلی قرار نگرفتند. برعکس از طرف کسانی مورد بی محلی قرار گرفت که نه مدیر هستند و نه دسترسی به اون تالار دارند. پس میبینید که مشکل از اون تالار نیست. به نظر من شما نگاهی منفی بینانه دارید. وجود اون تالار لازمه و حرفهاش هم ربطی به بقیه انجمن نداره و مهمتر از اون، تاثیری هم بر بقیه انجمن نداره.
گفتم که پیام خصوصی.
چه دلیلی داره ایشون رو با اونهم مزخرفی که به انجمن گفته دوباره راه بدیم؟ ولی با باز شدن ثبت نام موافقم. اونهم اگر فهمیدیم فلانی با همون منش قبلی ثبت نام کرده، خود من یکی از اونهایی هستم که موافق اخراجشم.