• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

    جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

    Hybrid View

    1. #1
      دفترچه نویس
      Points: 186,080, Level: 100
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer
       
      Empty
       
      Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      نوشته ها
      3,484
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
      - شما چطور و به چه اجازه ای موارد مطرحه در تالار نهان رو که بر اساس اعتمادی که مدیریت انجمن به شما داشته بهش حق دسترسی دارید در بخش عمومی عنوان میکنید؟
      - اگر فکر میکنید دلیلش دفاع از حقوق کاربر آلیس باشه، خب میگذاشتید 24 ساعت از موضوع میگذشت و همونطور که داریوش عزیز هم به این موضوع اعتراض داشته، شاید بقیه کاربران در اونجا اعتراض میکردند و خلاصه موضوع در همونجا مختومه میشد. روشنه که به دلیل عدم روئیت اون توهین توسط آلیس، نیازی به عذرخواهی نبود ولی شاید ما خودمون کسرا رو وادار به عذرخواهی سوری از ایشون در همون جستار میکردیم.
      - شما طوری از تالار نهان حرف زدید که کاربران باید گمان کنند اونجا یک اتاق فکر یا اتاق جنگ یا چمیدونم لژ مانندیه که دسترسی دارندگان به اونجا در حال توهین و تخریب و زیاده گویی و طراحی توطئه هستند مرتب. الفاظی شامل مخفی نشینی و کمینگاه و اینها شایسته اون تالار نیست. هر انجمنی قطعن یک تالار مخفی برای تبادل نظرها و بررسی های غیرعمومی داره و اینهم جزو همون قاعدست.
      - شما در یک پستتون مدیران و کاربرانی که به اون جستار دسترسی دارند رو متهم به کم کاری و سکوت در برابر خطای کسرا کردید. این درسته. ولی مگه شما خودتون مدیر نیستید؟ چرا این مساله رو حل نکردید و به جاش اینچنین سر و صدا ایجاد کردید؟ به قول مزدک و مهربد بهتر نبود این مساله در همونجا حل بشه؟ نهایتن باید آلیس درگیر لفظی میشد که در مکانی پنهان بهش اطلاق شده بود، نه کل انجمن و بازدید کنندگان غریبه.
      کورش جان من از علنی کردن این بحث اصلا پشیمان نیستم، از علنی کردن آن به نحوی که صورت گرفت چرا، ولی اصل عمل باید انجام می‌شد و پنهان کاری و یکصدایی کاذب و در پستوخانه «چاره‌اندیشی» و «بین خودمان حل می‌کنیم» کار را به اینجا رسانده که امروز در آن قرار داریم، و بپذیرید یا نه جای اصلا خوبی نیست، راسل منتظر استعفا بود! اکنون دیگر تصمیمگیری پنهانی و نهانی و .. یا می‌تواند پایان بگیرد.. می‌توانیم از دیگران هم چاره‌جویی بکنیم و همفکری بخواهیم. منهم روزی کاربر این انجمن بودم و سابقه‌ی بیشتر دلیل نمی‌شود که صدای بلندتری نسبت به باقی کاربران داشته باشم. من و کاربری که تازه یک روز است ثبت نام کرده‌ایم در یک جستار وقتی پست می زنیم در زمینی مسطح و یکسان گفتگو می‌کنیم، پس او هم به اندازه‌ی من باید اجازه‌ی مشارکت در ساختن و نگهداری از فضایی که در آن گفتگو می‌کند باشد. شما نمی‌دانم در جریان بودید یا خیر(به گمان خیر)، ما یکسال برای نوشتن این قوانین فعلی زمان گذاشتیم، اما هیچکس به ذهنش نرسید که بیایید حقوق کاربر را هم به او بگوییم که یکوقت اگر بر او اعمال قانون کردیم طلبکار نشود که ما فکر می‌کردیم اینجا فلان جور باشد بهمان جور درآمد.

      اینجا هیچکس غریبه نیست، بازدیدکننده‌ی غریبه هم می‌تواند و هدف ما اصلا اینست که عضو بشود. همین نگاه غریبه و خودی باعث احساس بیگانگی بسیاری کاربران تازه ثبت نام کرده از ما شد. همه انتقادی به نظر ما نابجا بود چراکه «منطقی» نبود یا «درست» به نظر نمی‌رسید و ... ولی هدف ما اینجا گسترش دامنه‌ی نفوذ و افزایش کاربران انجمن بود می‌باید به احساس راحتی و احساس تعلق آنها هم اهمیت می‌دادیم. ادمین انجمن کار بزرگی کرده و از جیب خود فضایی را برای ما آفریده و مدیران نیز خدمتی مجانی و بی سپاسی انجام می‌دهند و همه‌ی اینها به جای خود درست است، هیچکس منکر اینها نیست اما برخورد با هر انتقادی به عنوان «نشانه‌های قدرنشناسی» و «اینها می‌خواهند روی سر ما برینند و ما سکوت کنیم» و ... ایراد رفتار ماست.
      زنده باد زندگی!

    2. یک کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Nevermore (02-03-2014)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •