آیا آفریدن همه چیز از هیچ چیز منطقی است ؟
چون من این طوری برداشت میکنم :
هیچ چیز = 0
همه چیز = ∞ → 1
0 ≠ ∞ → 1
آیا آفریدن همه چیز از هیچ چیز منطقی است ؟
چون من این طوری برداشت میکنم :
هیچ چیز = 0
همه چیز = ∞ → 1
0 ≠ ∞ → 1
ویرایش از سوی sonixax : 12-11-2010 در ساعت 09:50 PM
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (12-12-2010)
Anarchy (12-12-2010)
آفرینش از این قاعده «هیچ به هستی» پیروی میکند، ولی فرایند «هیچ به هستی» لزوما به آفرینش نمیرسد.
آفرینش به این چَم که یک موجود یا جاندار بعضا توانا، چیزی (جهانی) را از هیچ بیافریند.
به بیان دیگر، اگر در بیاید که ماده میتواند از هیچ هم پدید آید، لزوما به این معنی نیست که بدست خدایی نیز آفریده شده است.
خوب پس گویا شما پرسش من را درست متوجه نشدید ، پیش فرض سوال من این است که خدا همه چیز را از هیچ چیز ساخته و ادعای ادیان هم همین است . در نتیجه پاسخ شما باید با در نظر گرفتن همین پیش فرض باشد .
ما داریم کارهایی که خدای ادعایی ادیان انجام داده را بررسی میکنیم نه اینکه آیا خدا این کار را کرده یا نکرده و اصلن هست یا نیست .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (12-13-2010),kourosh_bikhoda (12-12-2010),Russell (12-12-2010)
اینکه آفرینش منطقی هست یا نه سوال خوبیه.جدا از بحثهای فیزیکی فقط از نظر منطقی.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"لا یُسْئَلُ عَمَّا یَفْعَلُ وَ هُمْ یُسْئَلُونَ23""نباشد پرسیده می شود بارهء چه انجام می دهد هم آنها پرسیده می شوند 23"
1 خداوند برای کاری که انجام می دهد پرسش نخواهد شد
2آدمی پرسیده می شوند برای کاری که انجام می دهند
خوب چرا اینگونه پرسشهایی که دردی را دوا نمی کند می پرسید خداوند اندیشه به ما داد که به کارزندگی بپردازیم نه که خود هم دیگری سرگردان بشوند هم واپسین روز بازخواست را باور داشته باشیم
خداوندا مرا خوشنود از بخشش هایت بدار
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)