Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
چگونه یک شخص را از اسلام دور کنیم؟
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 57

    جُستار: چگونه یک شخص را از اسلام دور کنیم؟

    Threaded View

    1. #10
      سخنور سوم
      Points: 6,715, Level: 53
      Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
      Overall activity: 20.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      Sapientiam Discenti
       
      خالی
       
      Kaveh آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2012
      نوشته ها
      446
      جُستارها
      20
      امتیازها
      6,715
      رنک
      53
      Post Thanks / Like
      سپاس
      339
      از ایشان 1,475 بار در 409 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
      مساله اینجاست که برای بر ملا شدن جنایات باید رژیم ساقط شود و آنوقت هم معمولن خیلی دیر است.هم در مورد شوروی و هم المان نازی مدارک اصلی وقتی برای عموم افشا شد که کار تمام شده بود.البته در مورد ایران با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود اینترنا و مخصوصن ماهواره کار راحتتر است اما اصل جنایات اینها نیازمند افشای مدارک طبقه بندی شده است،تازه اینها به شیوه هیئتی هم مملکت را اداره میکنند و مانند آلمانها منظم هم نیستند که اتفاقات را ثبت کنند.مساله اینجا بیشتر اصلاح طلبها هستند که سعی دارند هر جور شده جلوی یک ایران سکولار را بگیرند.
      یک مساله دیگر هم که البته الان شاید بشدت قبل نباشد ولی سال 57 بود مساله هویت هست،تشیع و سینه زدن برای حسین برای بسیاری نوعی هویت شده برای همین نه گفتن به قدرت داشتن دین برای آنها تا حد زیادی ممکن نیست.یعنی هم جنایات صدر اسلام و هم جنایات امروز را که افشا کنیم باز هم عده ای که تعدادشان هم کم نیست سر حرف خود هستند،برای همین با سقوط اینها هم بنظر میرسد راه زیادی در پیش است،در همین ترکیه میبینیم که با این همه تلاش و کار سکولارها هنوز هم اسلامگراها تاخت و تاز میکنند طوری که اساسن انسان از تغییر در اسلام نامید میشود.
      البته با شما کاملن موافقم که اسلام ایرانیها در مقابل همسایه هایی مثل افغانستان و عربستان فرشته است.ولی اساسن هر دینی با توجه به ادعاهای بزرگی که دارد با سکولاریسم همواره در درگیری خواهد بود چه در خوزه علم و تقابل فرگشت و خلقت باشد چه در فلسفه و اخلاق و سیاست و مبارزه با آن لازم،از آنجا که دین هم برای خود مهره هایی دارد از جمله ترس و مخصوصن ترس از مرگ و بهمین خاطر این مبارزه بلند مدت است و وجود دین همیشه خطرناک،حتی بعد از پیروزی هم باید مراقب مهار و عدم بازگشت آن بود.
      اسلام ویروس مخربی است. چند وقت پیش قرار بود در کانادا قانونی گذاشته شود که هر فرد اختیار داشته باشد به جای قوانین کانادا طبق قوانین دینی خود عمل کند (طلاق و ارث و ازدواج و البته برای اسلام قضیه به سنگسار هم می رسد) نمای اجرای شریعت در کانادا چنان تکان دهنده بود که یهودیان و مسیحیان از حقوق خود گذشتند تا راه برای اجرایی شدن چنین قانونی باز نشود.

    2. 4 کاربر برای این پست سودمند از Kaveh گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Agnostic (04-30-2012),Anarchy (04-21-2012),Mehrbod (04-23-2012),sonixax (04-21-2012)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •