با سلام و درود
نماز و روزه هایتان مقبول درگاه حق!
خب راستش را بخواهید گاهی نمی شود رهایشان کرد گاهی مجبوریم با آنها حشر و نشر کنیم و خب در این میان باید کنایه هایشان را که به گوشه و کنار آیینمان می زنند را تحمل کنیم و دم در نیاوریم و در همان حال هم آنها را دوست بداریم چرا که ما را دوست دارند!
در قرآن آمده است که پاسخ نیکی را باید بخوبی و با نیکی بیشتر داد و از اینرو نمی توان در برابر کسانی که به آنها مدیونیم با بی رحمی و بی شفقتی رفتار کنیم!
مشکل بنده با استادم را یادتان می آید؟
Not Acceptable!
اینروزها شدتش بیشتر شده به گونه ای که هر چه دشنام و سخن ناروا و تهمت بود را ایشان نثار کردند که شرمم می آید به فارسی بگویم پس به همان زبانی می گویم که شنیدم : Bandit, liar,child-rapist
...........
گمان نبرم هیچ مسلمانی تاب بیاورد ولی باید تحمل کنم چون مدیونِ لطف و مهربانی این فرد هستم و متاسفانه او این نقطه ضعف مرا خوب می داند و خوب دارد از آن استفاده می کند....:(
برایم در این ماه مبارک دعا کنید شاید خدا مرا به یاد آورد...

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد
با اینکه ایشان فارسی نمی داند بخدا گاهی گمان می کنم رفرنس این استاد ما زندیق و دفترچه و.. است چون دقیقا همین اباطیلی که این دوستان اسلام ستیزها می گویند را او هم می گوید برای نمونه تازگی ها گیرداده است به ازدواج عایشه با پیامبر (و قشنگ هم اسم عایشه را می گویدAisha ) و هر چه هم به ایشان می گویم که خانم عایشه به روایتی 9 ساله بوده اما روایات دیگر می گویند 19 ساله بوده و عده ای هم اشاره داشته اند که 12 ساله بوده و.... قبول نمی کند!!!
) و یا نه ؟