قدرتشون از قدرت آمریکا خیلی بیشتر بود - دلیل اینکه شکست خوردند این بود که با همه ی دنیا سر شاخ شده بودند . آمریکا در اون زمان یک قدرت نبوده . براتون پیشتر گفتم در آمریکای دوران جنگ جهانی دوم حتا شکر به زور پیدا میشده چه برسه به باقی چیزها .
نه ، آمریکا در جنگ علیه کمونیسم پیروز نشد - فقط تونست در جنگ سر برابر شوروی پیروز بشه و باعث فروپاشیش بشه .
کمونیسم هنوز هم هست و شکل خفیف ترش سوسیالیسم شکل قالب اکثر حکومتهای جهان رو شامل میشه .
برای مثال در اروپا ارزشهای آمریکایی رو مردم چیز خوبی نمیدونند و اونهایی که تندرو تر هم هستند به آمریکا میگن دیوونه خونه !
در کشور های آسیایی هم که به جز کره جنوبی و اسرائیل تکلیف روشنه .
من نگفتم کمونیسم نابود شد ! گفتم شوروی از هم پاشید . کمونیسم هنوز هم هست در برخی جاها تقریبن موفقه (مثل چین) و در برخی جاها مطلقن خیر ، مثل کره شمالی .
باز هم دارید اشتباه میکنید ! شما یک میلیارد هواپیما هم داشته باشید ، ولی فرودگاه نداشته باشید ، خلبان نداشته باشید ، آواکس نداشته باشید ، پشتیبان نداشته باشید - مفت اون هواپیما ها به درد نمیخوره . برای همینه که خیلی جاها هلیکوپتر خیلی خیلی بهتر از هواپیماست .
متحدان آمریکا تا زمانی متحدش هستند که از طرف آمریکا احساس خطر نکنند . بعد همون متحد ها اگر ببینند که آمریکا وارد جنگی شده که شانس برنده شدنش کمه بیخیالش میشند و حتا ممکنه بهش خیانت هم بکنند . یادتون نره که آمریکا مثل کانادا خیلی کشور محبوبی نیست .
اینها حرفه ، اگر آمریکا بخواد دست از سر چین بکشه معنیش اینه که محصولات تولید خودش قیمتشون سر به فلک میکشه و اولین کسی که آسیب میبینه خود آمریکاست . اگر آمریکا نخواد از کشور چین برای تولید محصولاتش استفاده کنه دیگه شما فلان جنس آمریکایی رو نمیتونید بخرید X دلار بلکه باید بخرید 3X دلار . و این باعث افت بسیار شدید فروش محصولاتش میشه .
همه چیز در دنیا یک طرفه و یک جانبه نیست .
اگر هم همین الان چین بگه کمپانی های آمریکایی باید خط تولیدشون رو از خاک چین جمع کنند ببرند بیرون - این شاغلین در اون شرکتها هستند که توی خاک خود آمریکا همدیگه رو میخورند !
خریداری نباشه ، اقتصاد قوی ای هم نیست . همه چیز میشه پشم . همون بلایی که سر خیلی از شرکتهای اروپایی اومد به خاطر غرور کاذب و الکی . امروز روز کسی نمیره مدیونِ (Medion) محصول آلمان که با یورو تولید شده بخره ! همه میرن سامسونگ (کره ای) و سونی (ژاپنی) و دنون (ژاپنی) و بوزه (آمریکایی) ای که با یوان چین تولید شده میخرند چونکه ارزون تره ، خیلی هم ارزون تره . در صورتی که اون مدیون و یا لووه ی آلمانی کیفیتش از همه اون قبلی ها که گفتم بالاتره .
حقیقت اینه که اگر ارتش نازی ها در سرمای سیبری یخ نمیزد ، الان چیدمان دنیا شکل دیگه ای داشت - شاید اصلن یهودی ای باقی نمیماند که بخواهند کشوری به نام اسرائیل داشته باشند . این به هیچ وجه بزرگنمایی نیست . بزرگنمایی یعنی اینکه آمریکا میتونه با کل کره ی زمین درگیر بشه و برنده هم بشه !
میدونید چرا آمریکا قدرتمند ترین در جهانه ؟ چون همین مغزها و نابغه ها رو جمع کرده و باهاشون اون قدرت رو بدست آورده . شک نکنید که تکنولوژی که محصول مستقیم همون مغز و نابغه هاست در این مورد به خصوص حرف اول و آخر رو میزنه . شما هر چه قدر هم که سیستم درست و مردم آدم حسابی داشته باشید با شمشیر نمیتونید به جنگ F117 از رده خارج برید !
فکر نکنید سوئدی ها که مثال زدید مثلن خیلی با فرهنگ و آدم حسابی هستند ! فقط باهوشتر هستند .
ما یک دوستی داریم اینجا که ۱۰ سالی رو در آفریقا زندگی کرده (تقریبن همه جاشو دیده) - میدونید چی میگه ؟
میگه این اروپایی ها خیلی آدمهای خوبی بودند که آفریقایی ها رو به اسارت و بردگی میگرفتند ! ما گفتیم چه طور مگه ؟ گفت من اگر بودم همه شون رو میکشتم بس که شوتند ! حمل بر نژاد پرستی نشه ، ولی مساله ی نژادی در ضریب هوشی افراد تاثیر بسیار زیادی داره .
ا
اون قسمتی که پررنگ کردم ، بخش اول سخنتون رو نقض میکنه .
اگر ما در ایران مغز زیاد داشتیم ، سیستم نا کار آمد نداشتیم .
اگر ما واقعن بر خلاف ادعامون باهوش بودیم یا بهتره بگم باهوش تر بودیم وضعمون این نبود .
این سیستم غلط رو کی چیده ؟
اگر خودمون چیدیم که نشون میده باهوش نیستیم !
اگر دیگران برامون چیدند که نشون میده مطلقن باهوش نیستیم !
اگر هم خود به خودی بوجود آمده پس دیگه آخر گیجیم که نمیتونیم درستش کنیم .
بله ما باهوش داریم ! ولی تعدادشون به قدری نیست که بتونند کشور رو هدایت کنند - اکثریت مردم ما باهوش نیستند برای همین وضعمون اینه . پس باز همون داستان مغز و ... هست که خودش رو نشون میده .
ما حتا فرهنگ درست هم نداریم - شما نمیتونی به یه ایرانی حالی کنی که بابا جون مانیتور دستگاه ATM رو نشکون ! گوشی تلفن همگانی رو نکن ! مثل آدم رانندگی کن و ... موجود باهوش وقتی براش دلیلش رو توضح میدی اون رو درک میکنه و از قوانین پیروی میکنه . و گوسفند وار هر کاری دیگران میکنند رو انجام نمیده . طرف مثل گاو از وسط خیابون پر از ماشین رد میشه ، میگیم آقا جان پل و چراغ عابر برای تو هستش میگه ، همه میرن منم میرم . این موجودات باهوش نیستند عزیزم .
متوجه نمیشم شما منظورتون چی هست !
راکتهای حماس اصلن در حدی نبودند که بخواند با سیستم دفاع موشکی باهاشون برخورد کرد ! حماس بیشتر از خمپاره استفاده میکرد - کجا از موشک های بالستیک یا شبیهشون استفاده میکرد ؟
دلیل برخورد نکردنشون هم مشنگ بازی حماس بوده نه سپر دفاعی .
داستان خیلی ساده هستش ، شما برای اینکه یک موشکی که داره ما فوق صوت حرکت میکنه رو بتونید بزنید باید مسیر دقیق و موقعیت دقیقش رو بدونید و گرنه نمیتونید بزنیدش .
همش به پروپاگانداهایی که هست توجه نکنید . کدوم سپر موشکی ؟ من موندم اصلن کدوم راکت !
مکانیزم سلاح های هسته ای طوری هستش که قبل از رسیدن به هدف به هر دلیلی تخریب بشه ، منفجر نمیشه و انفجار هسته ای ای صورت نمیگیره . برای همینه که اگر سلاح هسته ای ای پرتاب شود سعی میکنند در هوا نابودش کنند .
شما هم برو یه ۲-۳ سالی سیبری زندگی کن ، مثل شراب کوثر وودکا میخوری