Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
انتقاد از قانونهای انجمن
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

Hybrid View

شناس
      Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
      Overall activity: 42.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

thought آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Feb 2016
      جُستارها
      3
      امتیازها
      1,358
      رنک
      20
      Post Thanks / Like
      سپاس
      173
      از ایشان 106 بار در 86 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      5 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      براستی می خواهید بدانید که نام کاربری این فرومایه در اینجا چیست؟ خب معلوم است همین فرومایه ای که در اینجا مدیر تالار ادبسار (!!!!!!!!!!) است دیگر!! مگر نمی دانید! چه در هم میهن و چه در همان فروم غیرقانونی که کپی مسخره و مضحکی از فروم هم مهین هست همگان می دانند که این فرومایه یک روانپریشی است که به علت عدم توجه در دنیای واقعی و بستری بودنهای مکرر در تیمارستان! دست به ساخت هزاران آیدی زده است تا اینگونه نشان دهد که اگر در دنیای حقیقی هیچ دوستی ندارد در مقابل در دنیای مجازی دوستانی دارد!!! بقول تیمسار در ریشه تنها 9 اکانت مدیریتی دارد:))))) دیگر تعداد اکانتهای غیر مدیریتش را خودتان حدس بزنید!
      من آی پیش را چک کرده ام و دانستم که از شهریست که اولش با الف و آخرش با نون است . هر چند شما که بهتر می دانید من از هکر بودن سالهاست که توبه کرده ام و اینبار یکمی شیطان شدم که خدا مرا ببخشاید:(
      ولی شما اگر خواستید که آن فرومِ بی ریشه ی ریشه را هک کنید و یا اینجا را! نیازی نیست که هکر زبده استخدام کنید! مگر می خواهید سایت رسمی ناسا و یا سایت دانشگاههای MITو Dukeو.. را هک کنید ! می خواهید یک فرومِ خیلی ساده را هک کنید!که بیشتر از پنج شش دقیقه هم وقت نمی گیرد!
      ساده ترین راه هم برای هک کردن اینگونه فرومها آن است که به پنل مدیریتی این فرومها دست یابید که برای اینکار نیاز است که به ان فایلی که در آن تمامی پسوردها ذخیره می گردد دسترسی پیدا کنید. از اینرو باید فروم را اسکن نمایید.. و البته نیاز به چندین نرم افزار هست که بنده می توانم لینک آنها را در اختیارتان قرار دهم و البته نیم خط کد هم می خواهد!
      ولی دوست عزیز بهتر است که اینکار را هرگز نکنید چون این فرومایه از اراذل و اوباش هست و به نگرم هر چه بیشتر سرش در دنیای مجازی گرم باشد بهتر است چرا؟ چون کمتر می تواند در دنیای بیرون به آزار رسانی و هرزه گری مشغول گردد!

از اینرو استدعا دارم شما هم به مانند دیگر کاربران فرهیخته تمام آیدیهای این فرومایه را در هم میهن در لیست سیاه خود قرار دهید تا پیام های هرزه و نقل قولهای این فرومایه را نبینید!

راستش وقتی این فرومایه با همان آیدی اش که شما در اینجا به دنبال نام کاربریش بودید ، به یکی از کاربران دوست داشتنی ِ هم میهن تهمت زد و او را با نام کوچک من یعنی سارا خطاب کرد! و آن کاربر دوست داشتنی هم مرا فراخواند تا نوشته ی این فرومایه ی هزار اکانته را ببینم ناگهان حالِ عجیبی به بنده دست داد! دقیقا حس و حالی شبیه حس و حال حکیم سنایی!
      روزی حکیم سنایی از کنار یک گرمابه ای گذر می کرد که ناگهان شنید هرزه ترین احمقِ شهر طلب شراب می کند و آنگاه هنگام نوشیدن می گوید :
      "این پیاله را هم به سلامتی سنایی متملق و احمق می نوشم"!
      و همین سبب رنجش سنایی گردید وقتی دید احمقترین هرزه ی شهر وی را احمق می خواند و به سلامتی اش شراب می نوشد! به خودش آمد و در خود نگریست که چه شده است که هرزه ترین و فرومایه ترین و بی سواد ترین فرد وی را با خویش هم تراز قرار داده است!!از اینرو به خود آمد و در احوال خویش بیشتر نظر کرد و این شد که به سمت عرفان رفت و سر حلقه ی رندان گردید!

حال این حکایت ماست و من دقیقا وقتی این فرومایه ی بی سواد که چه در دنیای بیرون و چه در فضای مجازی مشغول فرومایگی و هرزگی است (حتی نام کاربریم یعنی خرقانی را دزیده بود و تا مدتها در فروم تقلبی اش با نام من همان جستارهای هم میهنی ام را در فرومش باز می کرد و مدتها طول کشید تا نام کاربریم را از چنگ این فرومایه بازگیرم) می آید و دقیقا عملی چون مولتی یوزر بودن!! را به من! نسبت می دهد!!!! آنهم منی که در دو رشته تحصیل می کنم آنهم PhD و وقت سر خاراندن هم ندارم و تنها در زمانهای پرتی و موقع استراحت یا در مترو و کمپس و.... به فروم های فارسی زبان سر می زنم و نوشته می گذارم را با خودِ بی کار و علاف و هرزه اش مقایسه می کند!!!!!!! واقعا به خود آمدم که بنگر به کجا رسیده ای که یک فرومایه ی بیسواد و هرزه تو را متهم به مولتی یوزری می کند یعنی صفت خودش را به من نسبت می دهد!!

دوستی از دوستان هم میهنی در همان چت باکس آن فروم تقلبی به یک نکته ی ظریفی اشاره کردند و آن اینکه چرا استادان فلسفه و ادبیات به فروم ها نمی آیند! و حال بنده پاسخ این پرسش را دریافته ام ! و آن اینکه این استادان به خوبی با جامعه ایرانی چه حقیقی و چه مجازی آگاهند و نیک می دانند که در فضای مجازی ایران فرومایگانی نظیر همین کاربر بسیارند که از اینکه در سطح سواد و دانش و هوش خود را در برابر این استادان ناچیز ببینند دست به ساخت هزاران اکانت کرده و با آنها شروع به لجن پراکنی علیه این استادان نمایند و آنها را متهم به مولتی یوزری و.. کنند تا بلکه اندکی بتوانند از عقده های روانیشان بکاهند!!!!!
      برای نمونه بنده هم اکنون مشغول ندریس هم هستم چون در رشته ی مرتبط با literature، بنده TA هستم! مقالات زیادی هم در این باب نوشته ام اما در آخر در همین فرومهای ایرانی می بینید که بی سوادترین کاربران چه ها به بنده نگفته اند!!!
      دکتر کدکنی یک مقاله ای دارند در باب شناوری زبان و اینکه در کشورهای خارومیانه ای نظیر ایران هچ واژه ای درست در جای خودش استفاده نمی گردد و برای نمونه در ایران یک طلبه ی ساده را آیت الله می خوانند و کسی که دیپلم هم ندارد دکتر و مهندس!!! هر چند فضای مجازی ایران بسیار اسف بارتر است چرا که یک فرومایه ی هرزه نویسِ بی ادب را در یک فرومی می کنند مدیر تالار ادبسار !!! یه یاد شعر معروف میر زاده ی عشقی که سرود :
      پدر ملت ایران اگر این بی پدر است .....
      بقیه ی شعر را خودتان ادامه دهید;) , البته به جای "پدر ملت ایران" هم "مدیر تالار ادبسار این فروم" را قرار داده و بقیه شعر را به همان صورت حفظ نمایید!

این آخرین نوشته ی بنده در مورد این فرومایه و البته دیگر آیدیهای فرومایه است! بهتر است دوست عزیز شما هم از پرداختن به این فرومایگان دست بردارید هر چند می دانم که شما با تحقیر و تمسخر اینان سرگرم می شوید ولی خب هر چه گفتنی بود و هر چه خندیدنی بود را گفتیم و به اندازه ی کافی به آنها و سواد و دانش و هوششان خندیدیم ! پس بس است! بهتر است آنها را به لیست سیاه خود بیفزایید تا پیامها و نقل قولهایی که از شما می گیرند را نبینید! چون واقعا بحث با این نوابغ دور از شان شماست! برای نمونه همین فرومایه همین مدیر تالار ادبسار :)))))))را می بینید اینقدر احمق و بی هوش است که می آید با آیدی های دیگر همان خران آریا یا خرگرد و... می آید و به دیگر کاربران فرهیخته ی هم میهن می گوید تو سارای دفترچه ای و... که مثلا نشان دهد که من مانند خودِ احمق و فرومایه اش دارای هزار اکانت هستم ولی از آنجایی که خدا به این فرومایه هیچ نعمتی نداده و از اینرو ذره ای هوش و خرد در کله ی پوکش نیست! پیش خود نمی گوید برای نمونه این خران اریا و یا خرگرد و صدها آیدی دیگر کجا در دفترچه عضویت دارند؟!! اینجا که کاربر فعالش سر جمع به چهل نفر هم نمی رسد پس اینهمه کاربر عضو دفترچه از کجا سر در آوردند؟!!
      همانطور که حماقت این فرومایه را مرزی نیست وقاحتش را هم مرزی نیست پس این فرومایه ی هزار اکانته را رهایش کنید!
      درود بر بانوی خرد و صبر
      بزودی فعالیت سخیفانه کاربر مذکور را مورد پیگرد قانونی قرار خواهم داد و از آنجایی که ایشان در ایران و در شهر اصفهان میزیند به مراجع قضایی زیربط در داخل کشور ارجاع خواهم داد تا درس عبرتی برای سایرین شود که بدانند هتاکی به نخبگان علمی و اهل خرد و جعل هویت و هتک حیثیت و دروغ پراکنی بر علیع آنان چه عواقب قانونی دردناکی در پی خواهد داشت
      طی تحقیقات محل سکونت و مشخصات حقیقی برخی افراد خاطی و هتاکان مجازی چه در داخل کشور و چه در خارج از مرزها به دست بنده رسیده و درحال تدارک زمینه شکایت از آنان و تشکیل پرونده و جمع آوری مدارک و شواهد هستم
      سایت نام برده با دومین ریشه هم طبعا قابل پیگرد قانونی است و با توجه به عدم رضایت مالباخته آثار مجازی به جد پیگیری خواهد شد
      هتک حرمت امامان و پیامبران ادیان ابراهیمی نابخشودنیست و خاطیان در خارج و داخل مرزها بزودی مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت
      این تنها یه هشدار بود و تنها اندک فرصتی برای خاطیان جهت جبران و در نتیجه زدودن محتوای مجرمانه باقی میماند بخصوص جستاری با عنوان طنز و جوک امام نقی (ع)

2. یک کاربر برای این پست سودمند از thought گرامی سپاسگزاری کرده اند:

سارا (05-01-2016)

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی thought نمایش پست ها
      درود بر بانوی خرد و صبر
      بزودی فعالیت سخیفانه کاربر مذکور را مورد پیگرد قانونی قرار خواهم داد و از آنجایی که ایشان در ایران و در شهر اصفهان میزیند به مراجع قضایی زیربط در داخل کشور ارجاع خواهم داد تا درس عبرتی برای سایرین شود که بدانند هتاکی به نخبگان علمی و اهل خرد و جعل هویت و هتک حیثیت و دروغ پراکنی بر علیع آنان چه عواقب قانونی دردناکی در پی خواهد داشت
      سلام و درود دوست عزیز

اینروزها سرم بسیار شلوغ بود و شلوغ هست هر چند که همیشه در بین این شلوغی ها به فروم ها هم سر می زنم و یادی از دوستان می کنم ولی اینقدر از فضای مجازی ایران زده شده بودم که بکل در این یکماه هیچ فروم و هیچ جای ایرانی نرفتم.. ولی امروز دل تنگ دوستان مهربانی چون شما شدم و آمدم اینجا که حالی بپرسم که با دیدن اخراج شما ضد حال شد!!
      من از همان ابتدا هم به شما هشدار داده بودم که اگر همینطور از بنده تعریف کنید و پای پستهایم را لایک کنید صد در صد اخراج می گردید.......
      حیف دوست داشتم شما می بودید تا دو کلمه با هم اختلاط می کردیم.............

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      سلام و درود دوست عزیز

اینروزها سرم بسیار شلوغ بود و شلوغ هست هر چند که همیشه در بین این شلوغی ها به فروم ها هم سر می زنم و یادی از دوستان می کنم ولی اینقدر از فضای مجازی ایران زده شده بودم که بکل در این یکماه هیچ فروم و هیچ جای ایرانی نرفتم.. ولی امروز دل تنگ دوستان مهربانی چون شما شدم و آمدم اینجا که حالی بپرسم که با دیدن اخراج شما ضد حال شد!!
      من از همان ابتدا هم به شما هشدار داده بودم که اگر همینطور از بنده تعریف کنید و پای پستهایم را لایک کنید صد در صد اخراج می گردید.......
      حیف دوست داشتم شما می بودید تا دو کلمه با هم اختلاط می کردیم.............
      متاسفانه یا خوشبختانه جهت مظلوم نمایی دیر تشریف آوردید و همین الان که دارم این پست رو میذارم این رفیق شفیق شما از بازداشت خارج شدن و دوره بازداشتشون همون یک ماه بوده و الان میتونن تشریف بیارن و دوباره شروع کنن به ... !!

شما که پست های تهدید آمیز ایشون مبنی بر افشای هویت کاربران در صفحه قبل رو دیدید و حتی از پست بعدی ایشون که شکلک گذاشتن تشکر هم کردین ... پس متوجه هستید که علت بازداشت ایشون نه تشکر از پست های شما که تهدید کاربران بوده !! پس این هوچی گری و مظلوم نمایی ها برای چیه ؟

5. 2 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (05-08-2016),Timsar (07-19-2016)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Anarchy نمایش پست ها
      متاسفانه یا خوشبختانه جهت مظلوم نمایی دیر تشریف آوردید و همین الان که دارم این پست رو میذارم این رفیق شفیق شما از بازداشت خارج شدن و دوره بازداشتشون همون یک ماه بوده و الان میتونن تشریف بیارن و دوباره شروع کنن به ... !!

شما که پست های تهدید آمیز ایشون مبنی بر افشای هویت کاربران در صفحه قبل رو دیدید و حتی از پست بعدی ایشون که شکلک گذاشتن تشکر هم کردین ... پس متوجه هستید که علت بازداشت ایشون نه تشکر از پست های شما که تهدید کاربران بوده !! پس این هوچی گری و مظلوم نمایی ها برای چیه ؟
      بازشناسی پدیده‌یِ ترولش (trolling) - دفترچه

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

7. یک کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (05-08-2016)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Anarchy نمایش پست ها

خوشبختانه یا متاسفانه اینروزها تشریف ندارید تا ببینید کاربر محبوبتان یعنی همانی که از همین پست شما سپاسگزاری کرده است اینروزها ادب و فرهنگ خانوادگیش را بیش از پیش به نمایش گذاشته است چنانچه اینجا را با محل سکونتش(یعنی چاله میدان) اشتباه گرفته و حتی کاربران را با نام و نام خانوادگی اگر اشتباه نکنم مادرش (یعنی فاطی کماندو! ) خطاب می سازد!!
      شمایی که کاربر فرهیخته و باسواد و با ادبی چون جناب thought را اخراج می کنید و حتی ایشان را از تبار تروریستها خطاب می کنید خوب است بدانید جناب thought مادرش یک یهودی فرانسوی بوده و بزرگ شده ی فرانسه هستند و زمین تا آسمان با کاربر محبوب ِ شما یعنی همان فرومایه ی احمق که اینروزها گویا افسار گسیخته تر شده و در پستهای زیر از ما نقل قول می گیرد و ادب و فرهنگ خانوادگیش (!)را بیش از پیش به رخ می کشد ، تفاوت دارد!
      Not Acceptable!

Not Acceptable!

البته جناب آنارشی این پست را بیشتر خطاب به خوانندگان ِ فرهیخته ی این فروم گذاشتم همانهایی که با ثبت نام نکردنشان نشان داده اند چقدر از این فرومایگان اسیدپاش ِ بی سواد و کودن اینترنتی بیزارند ! خواستم به آنها بگویم که بنده ام با آنها هم آوا هستم و لذا این فرومایه ی کودن را مفتخر نموده و به لیست سیاهم می افزایم تا بیچاره همچنان کودنانه زوزه بکشد:))

مدیر تالار
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      خوشبختانه یا متاسفانه اینروزها تشریف ندارید تا ببینید کاربر محبوبتان یعنی همانی که از همین پست شما سپاسگزاری کرده است اینروزها ادب و فرهنگ خانوادگیش را بیش از پیش به نمایش گذاشته است چنانچه اینجا را با محل سکونتش(یعنی چاله میدان) اشتباه گرفته و حتی کاربران را با نام و نام خانوادگی اگر اشتباه نکنم مادرش (یعنی فاطی کماندو! ) خطاب می سازد!!
      یعنی فاطی کماندو فحش است ؟

نمیشود کسی نامش فاطمه باشد و کماندو هم باشد ؟ :))
      اگر نمیشود پس اینها چه هستند :

اگر این واژه را توهین آمیز میدانید! بیخود میکنید از طرز فکری که این پدیده که در عکس میبینید را تولید میکند دفاع میکنید! چون قطعن وقتی خطاب کردن کسی تحت عنوان فاطی کماندو فحش است! تبدیل کردنش لابد سپوختن خودش و هفت و جد پشت سرش در انظار عمومیست!!!

اگر هم که تبدیل شدن به آنچه در عکس میبنید توهین به کسی یا شخصی یا جنسیت خاصی نیست پس داد و بیداد کردنتان طبق معمول بیجاست!
      تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: %u0025D9%u002581%u0025D8%u0025A7%u0025D8%u0025B7%u0025D9%u002585%u0025D9%u002587%u00252B%u0025DA.jpg
دیدن: 170
حجم: 56.6 کیلو بایت  
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      یعنی فاطی کماندو فحش است ؟

نمیشود کسی نامش فاطمه باشد و کماندو هم باشد ؟ :))
      اگر نمیشود پس اینها چه هستند :

اگر این واژه را توهین آمیز میدانید! بیخود میکنید از طرز فکری که این پدیده که در عکس میبینید را تولید میکند دفاع میکنید! چون قطعن وقتی خطاب کردن کسی تحت عنوان فاطی کماندو فحش است! تبدیل کردنش لابد سپوختن خودش و هفت و جد پشت سرش در انظار عمومیست!!!

اگر هم که تبدیل شدن به آنچه در عکس میبنید توهین به کسی یا شخصی یا جنسیت خاصی نیست پس داد و بیداد کردنتان طبق معمول بیجاست!
      خب پیشتر هم عرض شد اگر نام مادرتان فاطی یا کماندو یا هر چیز دیگریست دلیل بر این نیست که نام دیگر بانوان هم همین باشد!! و دیگر اینکه این دیگر از بیسوادی و کم هوشی شماست که هنوز این همه مدت با طرز تفکر و عقایدم آگاه نشده اید و اگرنه همچین چیزهایی نمی گفتید!!!

و دیگر اینکه من اولین بار ، این نام را اینجا شنیده ام و پس گویا از آشنایان شما باید باشند نه من!!
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      ما تنها به توهین مستقیم حساسیت نشان میدهیم.
      آری واقعا هم چنین است:)) طرف آمده در جستارها مانند سگی ولگرد دنبال من راه افتاده ترول می کند و چرت و پرت می گوید و به من وحشیانه حمله می کند باید هم مورد تقدیر قرار بگیرد .... هر چند خودمان کشیده ی نر و ماده را به آن ترولر بی ادب زدیم:)) و آن نوشتار تنها برای روشنگری اذهان عمومی بود و نه دادگری!! که ما در این بیدادگاه ِ دفترچه حرفی برای گفتن نداریم:)))

مدیر تالار
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      خب پیشتر هم عرض شد اگر نام مادرتان فاطی یا کماندو یا هر چیز دیگریست دلیل بر این نیست که نام دیگر بانوان هم همین باشد!! و دیگر اینکه این دیگر از بیسوادی و کم هوشی شماست که هنوز این همه مدت با طرز تفکر و عقایدم آگاه نشده اید و اگرنه همچین چیزهایی نمی گفتید!!!

و دیگر اینکه من اولین بار ، این نام را اینجا شنیده ام و پس گویا از آشنایان شما باید باشند نه من!!
      نام فاطی را اولین بار است که میشنوید یا کماندو را ؟
      اگر فکر میکنید فاطی کماندو توهین محسوب میشود بد نیست بدانید در ایران!! (که گویا شما اصلن ایرانی نیستید!!!!) به زنانِ مجبه که آموزش نظامی دیده باشند فاطی کماندو میگویند!! یا بهتر است بگوییم همان خواهران بسیجی!
      شما به شکل مشخص از تفکر اسلامی و بسیج و جمهوری اسلامی و ... دفاع میکنید! حالا که کسی شما را فاطی کماندو (خواهر بسیجی) خطاب کرده داد و بیداد به راه انداخته اید که به شما توهین شده ؟

باشد قبول! دست کم اعتراف کردید که خود تفکری که شما خود را نماینده اش معرفی میکنید یعنی توهین :))

آری واقعا هم چنین است:)) طرف آمده در جستارها مانند سگی ولگرد دنبال من راه افتاده ترول می کند و چرت و پرت می گوید و به من وحشیانه حمله می کند باید هم مورد تقدیر قرار بگیرد .... هر چند خودمان کشیده ی نر و ماده را به آن ترولر بی ادب زدیم:)) و آن نوشتار تنها برای روشنگری اذهان عمومی بود و نه دادگری!! که ما در این بیدادگاه ِ دفترچه حرفی برای گفتن نداریم:)))
      خوب است حرفی برای گفتن ندارید و پستهای چند ده خطی میفرستید که حرفی برای گفتن داشتید چه میشد :))
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •