اشتباه نفرمایید من خودم را علامه دهر نمیدانم!
:)))
به خدا سوگند اگر خورشید را در دستانم قرار دهید نمیگویم!
خورشید را بیاورید!
آاااااااه چرت گفتم میگویم !!!!
ویکی به تنهایی چیز معتبری نیست! اون زیر یک سری رفرنس داره اونهاست که به مطالبش اعتبار میبخشه! رفرنسهای اون زیر از کجاهاست ؟!
عکس فیسبوک! و یک مقاله از هاآرتص که خودش باز از روی همان عکس نتیجه گیری کرده!
برای همینه که من طلب منبع میکنم از شما و شما به این مساله هیچ وقت دقت نمیکنم! یک مقداری که اینجا حضور داشته باشید رفته رفته روال کار دستتان خواهد آمد.
نه در شرایطی که مردم خود کشور مشکلات فراوانی دارند!
وزارت امور خارجه افغانستان هیچ وظیفه ای مبنی بر کمک به غیر بر دوش ندارد! ایران هم شرایطش چندان از افغانستان و عراق و ... بهتر نیست! ظاهرش بزک بیشتری دارد فقط.
اول خودتو سیر کن بعد بقیه رو!
ایتالیا و اسپانیا و یونان با اینکه مشکلات اقتصادی دارند، هیچ بچه ای در کشورشان انگشتانش به خاطر اینکه دولتشان پول پل سازی را خرج فلسطین میکند برای عبور از رودخانه قطع نمیشود!!! فرق آنها با ما این است. همان یونانِ ورشکسته سطح رفاه اجتماعی اش از ایران خیلی خیلی بالاتر است.
مثل این میمونه بگید عید نوروز همه بر پایه دیدگاه ایرانیان نوشته شده! برید دیدگاه بقیه رو هم بخونید!!!! اون هم در شرایطی که اصل داستان از نظر تاریخی زیر سواله! منبع موثق تری دارید ؟! (غیر از نوشتار یهودستیزانی که خودشان خواستار حذف همه یهودیان ساکن زمین هستند) بگذارید بخوانیم. کسرا هم هست پاسخ خواهد داد.