بیخود جوگیر نشو عموجان! من گفتم استدلال شما در مورد حکومتهای فاشیستی و دیکتاتوری مصداق پیدا میکنه! نه در مورد نظامهای دموکرات که برای هر حرکتشون باید به مردمشون جواب پس بدند.
شاید ذهن من محدود باشه! (مال هر انسانی هست) ولی مطمئن باش مثل مال خیلیها معیوب نیست!
این بارها بوده و ... هم به درد همون عمه جان من میخوره! عملن داریم میبینیم که سلاح هسته ای یک کشور رو در برابر حمله هسته ای یک کشور دیگه بیمه میکنه و هیچ کسی جرات حمله هسته ای به یک قدرت هسته ای رو به خودش نمیده. چیزی که در عمل داره اتفاق میوفته و تا حالا افتاده همینه مابقی حدسیات و ادعاها همگی از بیخ اراجیف و نظریات توطئه هستند.
باز که شما برای نتیجه گیری رفتی توی ناف هالیوود و بازیهای کامپیوتری و داستانهای تخیلی که!
حکومت هر کشوری در هرزمانی ممکنه عوض بشه، بترکه، ساقط بشه و ... که چی ؟ اصل موضوعی که من در باره اش حرف زدم اصولن ربطی به نوع حکومت نداره - کافیه تنها و تنها یک حکومت دموکراتِ اتمی و قدرتمند وجود داشته باشه تا هیچ دیکتاتوری جرات صورت دادن حملات اتمی رو به خودش نده! تازه اگر همون یک حکومت دموکرات هم وجود نداشته باشه باز هم کسی جرات ترتیب دادن حمله اتمی به یک ابرقدرت اتمی رو نداره.
حتا فرمانده داعش تا این حد مثل شما اروتیک و انتحاری فکر نمیکنه!!!
دلم خوش نیست! تنها از چیزهایی خبر دارم که فکر میکنم شما خبر ندارید یا خودتون رو زدید به بیخبری!
در تمام اون بحثها شما برای لاپوشانی بیسوادی مطلق خودتون کما فی السابق روی آوردید به زیاده گویی و مطرح کردن ادعاهای گنده گنده که وقتی ازتون خواسته شد نشون بدید زدید زیر گریه! انقر خودتون رو باد نکنید جانم با یک سوزن مثل همون بحثها میترکید بعدش مجبورید تا چند ماه بعدش هی بیاید ماست مالی کنید :))