عادت دارم با ترولها که حرف میزنم زیاد جدیشون نگیرم! شما هم خودت رو جدی نگیر چون دوز توهم میزنه بالا بعد دوباره دری وری میگی میری دَدَر .
شما یک سری فانتزی های تخیلی داری و هر دری وری دوست داری میگی و بعد تا مخالفش رو میشنوی میگی منبع :)))
نه عزیزم این طوریا نیست.
تصاویر ماهواره ای گوگل با یک شات گرفته نشده!! و تدوین و بررسی شون به قدری زمان بر و سخت هست که بیشتر مناطق سالهای سال عکسهاش آپدیت نمیشه. بعد واقعن فکر میکنی با صدتا یا هزارا تا یا یک میلیون یا یک میلیارد لنز میشه کل آسمان رو رصد کرد ؟!
عزیزم نمایشگاه طویله رهبری نیست که هر خری همین طوری کله مبارک رو بندازه بره تو! توی یک نمایشگاه پشمکی هم که میری کلی میگردنت بعد رات میدند تو.
دست کم دو تا نمایشگاه دیگه غیر از نمایشگاه کتابِ تهران برو!!!!
چاقو هم فقط برای آدم کشتن نیست!!! ولی باهاش میشه آدم هم کشت. حالا چند % کارایی چاقو بر میگرده به آدم کشی ؟!
میخوای برای این هم بهت منبع بدم یا اینکه سواد مبارک در حدی هست که بفهمید چی گفتم ؟!
شرط میبندم که هیچ چیزی نخوندید و دارید دروغ میگید و به جز یک سری سرچ سرسری توی اینترنت اون هم از اول همین بحث هیچ اطلاعات دیگه ای ندارید.
F177 به خاطر لایه خاصی که داشت نه تنها هزینه بلکه زمان تعمیر رو هم افزایش میداد!!! پول بیشتری خرج بشه خیلی بهتر از اینه که زمان زیادی در میدان جنگ از دست بره برای همین کنار گذاشته شد.
یعنی اگر صرفن بحث هزینه مطرح میبود احتمالن هنوز هم در خدمت ارتش بود.
نه آقا جان ما از روی Ace Combat و بازیهای مختلف استدلال نمیکنیم!!!
اینکه از روی یک انجین یک شبیه ساز ساختند! دلیل نمیشه بگیم پس هر بازی که با اون انجین ساختند همون کار رو میکنه!
با موتور Unreal هم کلی بازی ساختند!!! اینکه نشد دلیل .
اگر سطح استدلال شما از روی بازی و فیلم سینمایی هست همینجا بحث رو کنسل کنیم خیلی بهتره.
شما در این بحث به جز مطرح کردن یک مشت ادعای بی پایه و اساس بدون درج حتا یک رفرنس چیزی نگفتید!!!
شما نه تنها چیزی رو ثابت نکردید بلکه خبر از چنته خالی خودتون در بحث کردن دادید طوری که فلش بک زدید به بحثهای قدیم تر!!!
مشخصن کسی که خود قانون از سایت قانون گذار رو قبول نداره اصولن آدم قابل بحثی نیست و فقط میخواد حرف خودش رو بزنه و برای اینکه افه همه چیز دانی بگیره مدام مخالفت میکنه!!! یعنی تهی از استدلال، دانش و اطلاعات لازمه.
تو ثابت کردی که اطلاعاتت قدر شلغم پخته هست! و برای اینکه این نقص خودت رو بپوشونی مدام طلب سند میکنی!!!
چیز دیگه ای رو ثابت نکردی! هر چی بیشتر ادامه بدی این تهی بودن خودت رو بیشتر نشون میدی.
از اول این بحث تا حالا فقط پرت و پلا گفتی - شما برو با هزار تا لنز آسمون رو رصد کن جانم :))
به جای اینکه بیسوادی خودت رو جار بزنی! مطالعه کن جانم :
F-35 programme begins developing cyber-attack capability - IHS Jane's 360
New F-35 Fighter Jet is vulnerable to cyber-attacks - Cyberwarzone
منظور من هم این نبود سرباز وظیفه بذاری آسمون رو بپاد! منظور من کلن نشون دادن معلومات ناقص شما بود!!! زیادی داستان فیلمها باورت میشه.
من هم قبلا گفتم همون متن چند خطی چون از خود قانون گذار و مجری قانونه 100% معتبر و دقیقه ولی شما فهم نکردی جانم - هنوز هم فهم نمیکنی چون تنها راه پوشاندن بیسوادی و بی اطلاعیت چیه ؟! انکار
هر ننه من قمری! متن عینی قانون رو نا معتبر بدونه در مورد خود قانون نه تنها بی نام و نشانه بلکه بیسواد و ناآگاه هم هست! در این مورد به خصوص شخص شخیص استالمن (دَر).
باشه بابا روسیه ابرقدرت
باز برای پوشاندن ناآگاهیت طلب منبع کن! ایرادی نداره این روشت دیگه بد جوری نخ نما شده. یک مقداری حلاقیت داشته باش روشهای جدید تری رو امتحان کن.
یا شما اصلن توی باغ نیستی! یا وانمود میکنی از باغ خارج شدی :))
سوزن رو عمه جون من هم میتونه تولید کنه!!
پردازنده رو ولی کسی نمیتونه. برای همینه که سوزن و پردازنده یکی نیستند!!! البته شاید شما الان سند لازم داشته باشی که تکنولوژی تولید پردازنده از سوزن پیشرفته تره :)))
چین دنبال کپی کردن هر چیز! و دستیابی به تکنولوژی تولیدشونه برای سلطه بر بازارهای جهانی!!! این علاقه به کپی کاری تا جایی پیش رفته که حتا ماشینهای اروپایی رو طراحیشون رو میدزده! (حتا مارکشون رو) و بعد میتپونه به کشورهایی مثل ایران.
پس چرا دنبال تولید پردازنده که میتونه ختم به استقلال صنعتی و علمی از آمریکا و غرب بشه نیست ؟! دلیل سادست چون توانایی تکنولوژیکش رو نداره ولی داره دست و پاش رو میزنه که بتونه!
برای همین این آشغال رو تولید کرده : Chinas Dragon CPU at 260MHz | Chips | Geek.com
برای همینه که داره خودش رو جر میده که بهترش رو تولید کنه : China plans national, unified CPU architecture | ExtremeTech
ولی تا حالا موفق نبوده! شاید در آینده موفق بشه.
تمام استدلالی هم که شما کردی در مورد کشورهای دوست صدق میکنه نه دشمن!!! یعنی ایران که همه کره زمین تحریمش کردند باید بره دنبال تولید علم چون کسی بهش نمیفروشه!!!! در مورد چین هم همین طوریه.
حقیقت اینه که تا حالا نشده! بعدن شاید بشه شاید هم نشه!!!
حالا شما باز 100 کیلو بنویس!!!
چرا من باید موشک رو با شاتل مقایسه کنم ؟!
میخواید پیکان رو با قطار مقایسه کنیم این طوری بهتر نیست ؟!
عزیز من شما حتا نمیدونی شاتل چیه!!! فکر میکنی شاتل موشکه!!! بعد توقع داری من باهات بحث رو ادامه بدم واقعن ؟!
اون سفید وسطی که دوتا بال داره شاتله! اون نارنجیه و دو تا سفید کناریهاش راکتهای پرتابش هستند که دو تا چیز جدا هستند!
حالا فهمیدی شاتل چیه ؟!
شاتل توانایی اینکه تنهایی پرواز کنه بره فضا رو نداره! یک راکت دیگه میبرتش بالا!!! اون راکته هم بعضی وقتها چی میشه میترکه!!! مال روسیه هم میترکه! مال فرانسه هم میترکه!!! اونی که بیشتر میفرسته فضا! نرخ ترکیدنش هم بیشتره. شما اگر رانندگی نکنی یا کن رانندگی کنی احتمالن هیچ وقت با ماشین به کسی نمیکوبی! یا اگر بکوبی تعدادش خیلی کنه! پس نمیتونی بگی من (یعنی شمای فرضی که رانندگی نمیکنی یا کم رانندگی میکنی) رانندگیم بهتر از شوماخره چون اون بیشتر از من تصادف کرده!!!
این طوری باشه من بهترین دروازه بان دنیا هستم چون تا حالا 2-3 تا گُل بیشتر نخوردم تازه گُلهایی هم که خوردم منجر به باخت تیم ملی نشده! منجر به دعوای سر کوچه شده :))
مثلن این مال روسیه هستش که ترکید موقع شلیک : Russian rocket explodes - RAW FOOTAGE - YouTube
در مورد نرخ موفقیت بیشتر هم بد نیست باز یک تحقیقی بکنی!! ببینی چند تا ماهواره و شاتل و ایستگاه فضایی و ... مال آمریکاست چند تاش مال بقیه دنیا!!! اون وقت میفهمی که کی نرخ موفقیتش بیشتر بوده.
باز محض اطلاع تمام اون مریخ پیماهایی که الان دارند توی مریخ ول میچرخند! اون ماهواره ای که از منظومه شمسی خارج شد! اونی که الان نزدیک زهله و ... همگی آمریکایی هستند نه روسی و فرانسوی و ....
اروپایی ها توی عمرشون یه دونه فرستادند روی یک ستاره دنباله دار! به خاطر محاسبات بد پشت به آفتاب شد یک مدتی استراحت کرد تا دوباره رو به آفتاب شد! بعدشم که خبری ازش نشد.
باز محض اطلاع! آمریکا تنهایی 502 تا ماهواره اون بالا داره! چین 116 تا و روسیه هم 118 تا!!
پس معلومه نرخ موفقیت کی بیشتره جانم!
How Many Man-Made Satellites Are Currently Orbiting Earth?