منم میگم منبعی بذار که ثابت بکنه F35 نمیتونه!
من فرض نمیکنم که یک روزی یک دستگاهی درست کنند که دید ویژوال 10 کیلومتری داشته باشه و بتونه توی شعاع 10 کیلومتری خودش یک هواپیمای نظامی رو تشخیص بده (دیوار چین رو از ارتفاع 10 کیلومتری نمیتونید تشخیص بدید و پیداش کنید - فقط محض اطلاع)! من در مورد چیزهایی که همین الان هست دارم حرف میزنم!!
بخوایم فرض کنیم جای برای تخیل و فرض کردن زیاده!!!
در ضمن شما با دوربین هم تونستی 60 کیلومتر اون طرف تر رو ببینید و اسکنش کنید و یک هواپیما رو تشخیص بدید اونم خیلی سریع و تند حتمن خبرمون کنید!!! چون قطعن چشمانی منحصر به فرد دارید.
دیوار چین از ارتفاع 10 کیلومتری :
پس بهتره کلن این قضیه دید بصری رو بیخیال بشید و یک مقداری واقعی فکر کنید.
نمیتونی بری پس بحث نکن! وقتی هنوز انقدر قدرت استدلال و درک نداری که بدونی فیلمبرداری و عکاسی از محصولات نظامی همینجوری کشکی و آزادانه نیست!!!
من پیشتر سندهام رو نشون دادم! شما بهتره برای این همه مهملی که سر هم کردی یک سند بیاری! مثل دید بصری و قدرت اسکن کردن یک منطقه از فاصله 10 کیلومتری با 100 تا لنز :))
البته بله از 10 کیلومتری میشه یک هواپیما رو دید! ولی دیوار چین رو نمیشه :))
دوست عزیز یک دور دیگه نوشتار من رو بخون تا بیخود به در و دیوار نکوبی خودت رو سر قضیه حملات سایبری!
فرمول بندی استدلال شما بر پایه سه چیزه :
1 - قیمتش چنده
2 - خرجش چه قدره
3 - اگر من درکش نکنم پس نمیشه
با این مدل استدلال کردن نهایتن آنچه که نوشتید استخراج خواهد شد. اینکه تایپ A عمود پرواز نیست هزار تا دلیل داره! یکیش اینه که دست هر ابو چلاقی که بهش F35 فروختند دوست ندارند تکنولوژیش باشه! اسمش هم اینه که طرف F35 خریده!!
تحمیل هزینه سر قابلیت عمود پرواز برای سیستمی (منظور ارتش ایالات متحده) که فقط و فقط شلیک یک موشکش میتونه تا بیش از 200 هزار دلار تموم بشه بیشتر شبیه جوک میمونه!
کدوم بازی دقیقن ؟ :)))
بعد شما چه طور به شبیه سازهای نظامی دسترسی داری بعد توانایی رفتن به پاریس نداری ؟ :)))
سند ؟!
باز که رفتید توی تخیلات و بازیهای کامپیوتری!!!!
بعد دید شما سندیت نداره جانم! پس سند؟!
سند ؟!
خودت جواب خودت رو دادی! پس کماکان حرف بیشتری برای گفتن ندارم!
ای بابا!
باور کن همینشم نمیتونی :))
شما داری میگی از نظر تکنولوژی هوایی چیزی از آمریکا کم نداره!!!
پس دست کم از نظر قدرت برابرند دیگه ؟!
الثابت بفرمایید!!!
یک خط بالاتر گفتید من کی گفتم قوی تره! یک خط پایین ترش میاد میگید برتره!!!
دقیقن روسیه در چی از آمریکا برتره !؟ تولید فشنگ AK-47 ؟!
نه خیر سند بیارید که جایی درش گفته شده باشه این توانایی رو نداره و اگر شلیک کنه اوف میشه!!!
جواب اون بالامالا ها هست! در ضمن عزیزم برای حمله سایبری حتمن نباید بری روی پشت بوم مرکز مورد نظر فرود بیای!!! فاصله کم یعنی کمتر از 10 کیلومتر یا چیزی مثل اینها! نه بالای سرش!!! مساله شعاع 10 کیلومتری رو هم که پیشتر روشن کردم.
آمریکا از چند هزار کیلومتر اون طرف تر علیه تاسیسات ایران حمله سایبری کرد!!! خود ایران از چند هزار کیلومتر این طرف تر علیه آمریکا یک کارهایی کرد!!!! دست کم اخبار رو دنبال کنید.
من اینجا نیومدم با شما بحث فلسفی بکنم! شما چند صد کیلو ادعای بدون سند و مردک کردید! از جمله توانایی اسکن بصری آسمان! خوب اثبات بفرمایید.
فیلمی که کنار بازی بیاد همون هالیووده جانم!
نه خیر شما بفرما ثابت کن که AK-47 پیچیدست :))
وقتی جنس حرفهایی که میزنید از 20:30 هم سطحش پایین تره باید ناچران به تی وی ریش اشاره کنم!
من براتون خیلی ساده یک چارت گذاشتم که هر دو تا رو با هم مقایسه کرده!!! حالا باز باید بریم به این فیلمهای نیست در جهان شما اکتفا کنیم یا ترجیحن نقد رو بچسبیم ؟!
پس هر وقت باز شد ببینید! چون همین الان برای من دوباره باز شد!!!!!!!!!!!!!
مگه من گفتم نا معتبره که دارید براش اعتبار میخرید ؟!
به هر حال هنوز لینک من سر جاشه!
پس چون هیچ فیلمی ازش نیست (در یوتیوب البته) پس خبری از اثبات نیست!!!
از جنس استدلال خودتون که بخوایم بکنیم میشه : اگر هیچ منبعی ندارید که ثابت کنه نمیتونه شلیک کنه پس حرفتون از بیخ غلطه!!!!!!
در ضمن شما که دسترسی به شبیه ساز نظامی داری!!!! چه طور پول سفر به پاریس رو نداری من موندم!!!
مگر اینکه منظورتون از شبیه ساز نظامی Ace Combat باشه !!!
الثابت بفرمایید!!!
نه دیگه چون فیلم ازش نیست پس حتمن F-35 نمیتونه شلیک کنه اصولن!!!
چون من از استفاده از واژه های من درآوردی بیزارم!
بله بله مثلن من بودم که گفتم میشه از فاصله 10 کیلومتری یک هواپیما رو بدون کمک رادار و با 100 تا لنز وسط آسمون و زمین پیدا کرد :)))
من هنوز کارم به جایی نرسیده که بگم میشه با چشم یک هواپیما رو از فاصله 10 کیلومتری (تازه اصل بحث روی 60 بود) دید!!!! (یاد فیلم تور افتادم) تونستی درست کنی خبرمون کن خلاصه.
در مورد پتنت همون طور که پیشترهم بارها و بارها گفته شده عین قانون از خود مجری قانون آورده شد!!! نه نقل قول از فلان برنامه نویس بی نام نشان که دوزار قانون رو بلد نیست!!! پس بیخود پاس به عقب ندید.
خلاصه اینکه خیلی خودتون رو جدی نگیرید! چون مدام با این همه اتهام وارد کردن به طرف مقابل نمیتونید ناآگاهی خودتون رو سرپوش بذارید!!!
مشخصن تکلیف کسی که متن عینی قانون رو قبول نداره به جاش حرف مک پشمک رو قبول داره در این مدل بحثها از پیش روشنه و نیازی به ادامه بحث باهاش نیست.
مذهبی افراط گرا میگه آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند!!! پش شباهت شما باهاشون در اینجا خیلی بیشتره تا من!
بعد به جای اینکه هی به من بپردازید بهتره به بحث بپردازید! این مدل فرارها خیلی وقته که از مد افتاده دوست عزیز.

پاسخ با گفتآورد