نه دست پیدا کرده بودند ، کار به آزمایش و تستشون نرسید - بعد هم سقوط کردند و رپتی پتو .
مستند های من و تو خیلی خوب هستند ، ولی بعضی وقتها توی ترجمه مشکل دارند .
البته که بزرگنمایی میشه ، ولی اگر خیلی هم قدرتمند نبودند چه طور نصف کره ی زمین رو گرفته بودند !؟
رسیدن به یک هدف خاص در جنگ پیروزی محسوب نمیشه از نظر من ، دسترسی به مجموعه ای از اهداف به طوری که در اکثریت باشند میشه پیروزی .
درسته که شوروی نابود شد و از هم پاشید ، ولی نمیشه گفت همش از دم کار آمریکا بوده . در عین حال کمونیسم هم نابود نشد و کماکان داره به راه خودش ادامه میده .
چهارم در تعداد هواپیما البته ! اگر میانگین بگیرید میاد پایین تر .
در این باره اطلاع چندانی ندارم .
من نگفتم دلیل شکست نازی ها فقط سرمای روسیه بوده ! بلکه گفتم در حقیقت سرمای روسیه نازی ها رو کشت . اگر نازی ها آمادگی اون سرما رو داشتند قطعن اون تعداد کشته نمیدادند .
و البته یادمون نره که شوروی سابق از نظر علمی به هیچ عنوان کشور عقب مانده ای نبود - حتا در خیلی جهات از همه ی دنیا هم جلو تر بود - نمونه اش علوم فضایی .
من نمیدونم روسیه چه قدر منابع طبیعی داره ، ولی میدونم که خیلی زیاد داره . بعد ثروت خالی که به درد نمیخوره - مغز هم لازمه . وگرنه عربها از همه پولدارترند . از همه هم گاو ترند .
یه بار یه مستند میدیدم ، که توش یه ژنرال آمریکایی گفت اگر همین الان از کره شمالی یک موشک به سمت آمریکا شلیک بشه و ما در جا بفهمیم فقط ۵% شانس زدنش رو داریم ! یعنی اگر روسیه از هر نظر جلوی ارتش آمریکا کم بیاره - میتونه خیلی راحت آمریکا رو موشک بارون کنه و آمریکا هم عملن هیچ سپر دفاعی ای در این زمینه نداره . سپر موشکی و .. چرت و پرته و بیشتر جنبه روانی داره تا دفاعی .
این رو خیلی باحال اومدی
![]()