• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 8 از 8

جُستار: پاسخ به شبهات یا مغلطه؟

Hybrid View

سخنور یکم
      Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
      Overall activity: 99.4%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 76 بار در 73 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
      " 34 - و آتاکم من کل ما سالتموه و ان تعدوا نعمت الله لا تحصوها ان الانسان لظلوم کفار35 - و اذ قال ابراهیم رب اجعل هذا البلد آمنا و اجنبنی و بنی ان نعبد الاصنام
      36 - رب انهن اضللن کثیرا من الناس فمن تبعنی فانه منی و من عصانی فانک غفور رحیم
      37 - ربنا انی اسکنت من ذریتی بواد غیر ذی زرع عند بیتک المحرم ربنا لیقیموا الصلاة فاجعل افئدة من الناس تهوی الیهم و ارزقهم من الثمرات لعلهم یشکرون
      38 - ربنا انک تعلم ما نخفی و ما نعلن و ما یخفی علی الله من شی ء فی الارض و لا فی السماء
      39 - الحمد لله الذی وهب لی علی الکبر اسماعیل و اسحاق ان ربی لسمیع الدعاء
      40 - رب اجعلنی مقیم الصلاة و من ذریتی ربنا و تقبل دعاء
      41 - ربنا اغفر لی و لوالدی و للمؤمنین یوم یقوم الحساب
      42 - و لا تحسبن الله غافلا عما یعمل الظالمون انما یؤخرهم لیوم تشخص فیه الابصار "
      "34 هم دادتان از هر چه پرسیدیدش هم اگر به می شمارید بخشش سراسریِ خداوندُ نباشد جلوگیری می کنیدش چون آدیمیزاد تا برای خیلی ستمگری خیلی رویگردانیست
      35 هم گداری گفت ابراهیم پروردگارم بگذار این شهرُ باورشده ای هم دور کنم هم فرزندم که بندگی می کنیم بت ها
      36پروردگارا چون آنها تاریک گذاشتند فراوانی از مردمانُ باز کسی پی می رودم باز چون اوست ازم هم کسی سرمی پیچدم باز چونی خیلی آمرزنده ای خیلی مهربانی
      37پروردگارما چونم یکجا نشاندم از زاده هایم به بیابانی بیگانهء دارای کشتی نزد خانه ات ناروا گشته برای برپا می دارند نماز باز بگذار دلهایی از مردمان باد می کشانی سویشان هم توشه بدهشان از میوه ها تا برای انگیزدشان خوش بجا می آورند
      38پروردگارما چونی می دانی چه پنهان می کنیم هم چه آشکار می کنیم هم چیست پنهان می ماند بر خداوند از چیزی در زمین هم نباشد در آسمان
      39پسندُ خداوند کسی بخشید برایم بر بزرگ شده اسماعیل هم اسحاق چون پروردگارم تا برای خیلی شنواییست فراخوانُ
      40پروردگارم بگذارم برپا گشتهء نماز هم از زاده هایم پروردگارما هم بپذیر فراخوانی
      41پروردگارما درست کن برایم هم برای دوزاینده ام هم برای باورمندان زمانی برپا می شود رسیدگی کردن
      42هم نباشد رسیدگی می کنی خداوند فروگذاری بارهء چه انجام می دهند ستمکاران چون چه دیگر می اندازدشان برای زمانی جدا می شود درش بینش گر ها"
      من باور دارم این سخن گفتهء خداوند است که نشانه داد سوی بنده اش که درود خداوند برش باد شما خواهید باور نکنید من از کارتان بیزارم شما هم شاید اینگونه باشد
      خداوندا مرا پیوسته نمازگذار بگذار
      اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان

سخنور دوم
      Level completed: 24%, Points required for next Level: 306
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

m@hdi آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2013
      جُستارها
      88
      امتیازها
      10,544
      رنک
      68
      Post Thanks / Like
      سپاس
      610
      از ایشان 669 بار در 345 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      3 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mbk نمایش پست ها
      من باور دارم این سخن گفتهء خداوند است که نشانه داد سوی بنده اش که درود خداوند برش باد شما خواهید باور نکنید من از کارتان بیزارم شما هم شاید اینگونه باشد
      آوردن آیات برای کفار در زمان پیامبرتون هم تاثیری نداشت و در نهایت پیامبرتون با زور کفار رو مسلمون کرد! در این فروم هم لطفا انقدر آیه نیاورید اگر میخواهید بر مخاطبتون تاثیر بگذارید دلیل بیاورید یا دلیل را رد کنید با آیه آوردن به جایی نمیرسید.

3. 2 کاربر برای این پست سودمند از m@hdi گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (05-02-2015),kourosh_iran (04-30-2015)

سخنور یکم
      Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
      Overall activity: 99.4%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 76 بار در 73 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
      " ( مثل الجنة التی وعد المتقون فیها أنهار من ماء غیر آسن وأنهار من لبن لم یتغیر طعمه وأنهار من خمر لذة للشاربین وأنهار من عسل مصفى ولهم فیها من كل الثمرات ومغفرة من ربهم كمن هو خالد فی النار وسقوا ماء حمیما فقطع أمعاءهم ( 15 ) "
      "نمونهء باغ همانکه پیش پیمان شد بیمناک گشته هاُ درشان باغهایی از آبی بیگانهء گندیدگی هم رودهایی از شیری نبوده دگرگون می شود خوردنش هم رودهایی از پوشندهء اندوه خوشمزه ای برای نوشندگان هم رودهایی از انگبین یکدست هم تا برایشان درشان از هر میوه ها هم درست شدن گشتگیست از پروردگارشان جور کسی اوست پیوسته در آتش؟ هم نوشیده می شوند آبی خیلی داغی باز کنده می شود روده هاشان 15"
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی m@hdi نمایش پست ها
      آوردن آیات برای کفار در زمان پیامبرتون هم تاثیری نداشت و در نهایت پیامبرتون با زور کفار رو مسلمون کرد! در این فروم هم لطفا انقدر آیه نیاورید اگر میخواهید بر مخاطبتون تاثیر بگذارید دلیل بیاورید یا دلیل را رد کنید با آیه آوردن به جایی نمیرسید
      کارکرد نداشت که نداشت چرا با روشهای جنگ آوریتان باهاتان بجنگم می گویی بلد نیستم خوبم بلدم به زور هم جایی آنها را فرمانبر کرد چون که درخور همین بودند نه بیشتر وگرنه خوش رفتارهای آنها بهانه دستشان نمی داد مانند شمشیر بدستی که با تفنگ بدست بجنگد جنگ جنگ است برای روبرو شدن با ناباوران
      من هر جا خواستم رسیدم هدفم به خواست خداوند تو رنگها نیستید به جایی برسید.. هر که این را می خواند که از باور مندان است بداند که روش همینه که توی سخن خداوند است نه روشهای دوچهرگانی که پی گمانها رفتند رویگردانند خداوند را پی پوسخند گمانپرست دانسته راهش به بست درآمده که لخت زنهای توی تارنما هدفهایش هم دیگر پستی رویهاست.. آیا روش من کارساز است یا تو؟
      خوشت بیاید پسندت بیاید یا نیاید من روشهایم همین است بسِ تو برو از انگیزانمدهای دیگرت در راه هدفت کاربگیر خداوندا تویی که بیماردلان را بیمارتر می کنی کسی جلودارت نیست من که سراسر فرمانبرت هستم چون برده ای فرمانبر پیشانی بخاک برایت هم واپسینت را باور دارم مرا نماز خوان بدار هم از پاکیزه دهنده ها کن که دیدم نه بیروزی ماندم نه نیازمند گشتم که بر توانم افزودی
      اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پرسش و پاسخ‌های فلسفی/دانشیک با مزدک بامداد
      از سوی Mehrbod در تالار دانش و فندآوری
      پاسخ: 225
      واپسین پیک: 01-01-2015, 09:41 AM
    2. پاسخ: 9
      واپسین پیک: 08-19-2012, 08:34 PM
    3. پاسخ: 2
      واپسین پیک: 05-30-2012, 09:00 AM
    4. پاسخ های آیة الله بیات زنجانی به سؤالات محمد نوری زاد
      از سوی Russell در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 3