مثلا اگر طی یکسال آینده تمام جمعیت یهودی اسرائیل، بگوییم مثلا با جمعیت مکزیکی یا
مثلا سیاهان آمریکایی عوض شود ایرادی ندارد و برای شما هیچ فرقی نمیکند؟
چرا راست حسینی قبول نمیکنید که نژاد چیزی واقعی و مهم است و از فرهنگ جدا نیست، شاید با این روش
نشود مسلمین بیشتری را به غرب کوچاند، ولی حداقل میتواند شروعی باشد برای اینکه هر کشور با به رسمیت
شناختن قومیت خود و دیگران در صلح و ثبات نسبی به حیات خود ادامه دهد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Agnostic (03-15-2015),sonixax (03-08-2015),undead_knight (03-15-2015)
من دوست ندارم چیز خاصی را ثابت کنم، ولی بنظر میرسد در این 160 صفحه شما قصد القا و اثبات تصویری خاصی از یهودیت را دارید.
سوای اینکه چه مقدار آنرا خود باور دارید و چه مقدار آن از روی جهل است مهم اینست که این افکار با واقعیت تفاوت اساسی دارند.
درگیری که بیش از نیم قرن به درازا کشیده را نمیشود تحت لوای اینکه اعراب کله خر هستند و فلانی آخرزمانی فکر میکند توجیه کرد.
شاید بشود اشتباهات برخی مهاجرین اولیه را در دنبال کردن چنین ایدئولوژی بخشید و درک کرد ولی این رویکرد دربارهیِ مدافعین فعلی چنین
عقایدی صادق نیست.
بعد هم شما اینجا از «به درک واصل شدن ایرانیان توسط اسرائیل» ابراز شادی کردهاید و متاسفانه لایک هم میخورید و ما هم چیزی نگفتیم،
ولی تظاهر به اینکه هرکس به یهودیت و اسرائیل چیزی گفت «دوست دارد چیزی را اثبات کند» و توهین کرده و... حقیقتا
مشمئز کننده است.
ویرایش از سوی Russell : 03-15-2015 در ساعت 07:59 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (03-15-2015),undead_knight (03-15-2015)
خوب شما که متخصص یهودیت هستی آنچه که واقعیت دارد رو اینجا برای بقیه توضیح بده! روی یک چیزی شما پافشاری میکنی که هر کسی اندازه بچه دبستانی از یهودیت اطلاع داشته باشد میداند که آن اشتباه است! حداقل کوروش و بقیه که اینجا در مورد اسلام بحث میکنند متخصص این کار هستند ، اینجا سوال پرسیده میشه و من هم تا جایی که دانایی دارم پاسخ میدهم. همینطوری از روی باد شکم صحبت نکنید ، از یک پست من نقل قول بگیرید بعد سند از منابع دینی بیاورید که ثابت کند من یهودیت را به غیر از آن چیزی که هست اینجا ارائه میکنم!
حالا از کی تا حالا مأمورین سپاه قدس و سرتیپ سپاه ایرانیان عزیز میشوند؟ از این هم که گفتم چه چیزی رو میخواهید اثبات کنید منظورم این بود که نکتهای رو که اینجا میخواهید بگید چی هست ، قصد دیگری نداشتم
"A Land without a People for a People without a Land"
نتانیاهو یک سری عقاید آخر زمانی داره و برای همین خیلی از مقامات امنیتی اسرائیل اون رو دیوونه و بی مسٔولیت میدونند ، مثل رئیس سابق موساد که گفت نتانیاهو کسشر زیاد میگه!
"A Land without a People for a People without a Land"
Agnostic (03-15-2015),sonixax (03-06-2015),undead_knight (03-15-2015)
Theodor Herzl (03-15-2015),undead_knight (03-15-2015)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)