به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"باز تا چه سرکشی کردند از چه بازداری شدند گفتیم تابراستی آنها را باشید بوزینه هایی دورمانده هایی166 شناسایی ها"
دوگانه گویی دارید دوست ندارید خوبش را ,که نشان دادم چگونه برگرداندم به فارسی چکارکنمت بیشتر دستم برنیامد
آنجا هم گفتم دنبال برگردانهای دیگر هم برو ولی چه سود که گفته ام برایت نامفهوم است خیلی هم ناشاد نیستم اگر آن شخص در آنجا اینگونه شناخته شده بود که حرام زاده بود خیلی راه دور نمی رفت چون رفتارهای زشت دیگری هم داشت
سومی بازش کرد که واسه یکی که تنها به واژه می نگرد اما نمی داند چه است آشناتر شود یک جایی خواندم سفیه برگردانش می شود پریشان اندیش بد است؟
چه پیوندی دارد که خداوند اگر می خواهد کسی را بترساند تو برای نشان دادن پست شماری یا توهین بکارش بردی انگیزان هم استدلالت روشنه که داستان گذشته گوییت سر هم ته ندارد که از سوی چه کسی آمد هم برای هدف چه, رفتی یک نوشتار جدای قرآن را آوردی که گزاف گویی فراوان دارد
گفته دو پهلو!گفتی در پیرامون هم محیط انگیزان یا استدلال که رویگردان تا رفته گفت نارسا اندیش کجایش انگیزان سر می شود پاسختان هم پوسخند بود که گفتی کودکانه است ما به همین بسند می کنیم که با کودکان جور کودک رفتار کنیم
نه تو بگی که شد باورش واسه خودتان همان بهتر که بروید بیبیسی رو داشته باشید نه خداوند هم سخنش ما که نمی خواهیمشان
کمتر پاس بدید به این هم آن زمانی دیدگاه سراسری گرفتند شد جمهوری اسلامی ایران نه فلان فلان من هم اسلامش را باور دارم نه کنارترش
همچنان تو؟ اگر خودت نفهمیدی می پرسی چی نه پوسخند که دیگری هم نمی فهمد آویزان تندخو حرامزاده یکی راگفت نه دیگران را که ویژگی هاش را پس هم پیش نشانه آورد دانا!
بی خود نباف پسر نوح هم دگر اندیش بود سند رو از تو بلدترم که نیست
رو گفته اش نه پس گفته اش تو که باور نداریش!
این بافیدنی دیگر دشمنی تان است هم بس آنهایی که پلیدند نجسند همتاگذارانند هم ناروا زاینده که خداوند را باور ندارند یا دو سه گانه پرستان اند نه که خداوند را باور دارند ولی گرایشی دیگر دارند همانند تورات یا انجیل داران یگانه پرست واسه همین گوشت جانوری که سرش را با نام خداوند نبریده باشیم روا نیست بخوریم جز زمان وادار گشتگی
پروردگارا دلهای ما را پس آنکه راهنمایی مان کردی کج مکن هم ببخش واسه مان از سویت مهربانی ای چون تو فراوان بخشنده ای

پاسخ با گفتآورد